Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2010 09:11 - bbbb - царят на воайорите
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 63177 Коментари: 137 Гласове:
61

Последна промяна: 01.10.2010 06:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Blog.bg  официално вече си има  "психолог".   Никът му е  bbbb.   Който не разбира нещо за самия себе си, вече знае към кого да се обърне.  Ще получи компетентна информация, а за коментари ще се включат  ЦЕЛИ   2-3  блогъри плюс няколко анонимки от самия  bbbb.  Все пак говорим за   "най-популярния"   участник в блога, който определено смята сам себе си за абсолютен месия.
Кое би накарало някое човекоподобно да профилира заядливо останалите блогъри?   Първо:  явно не може да измисли нищо друго.  Не всеки може да разкаже нещо интересно, особено ако се нарича  "нетчето",   т.е.   живее в нета.   Така де, любопитните истории идват от реалния живот, който няма нищо общо с прескачането от сайт в сайт по цял ден.  Когато човек почти през цялото време е в нета, постепенно губи връзка с реалността и почва да фантазира.  Една от възможните фантазии е да си въобрази, че е  Джеймс Бонд - доста разпространено по   Карлуково,   4-ти  километър   и други приятни места.  Някой може да го приема просто като снимка, но   bbbb  определено се е вживял доста.   Може би дори е стигнал до фазата, в която качвайки се на трамвай, съвсем сериозно си представя, че всъщност се вози в супер модерното си бондово возило.  Не е нужно да си е помогнал с трева или екстази. Може просто да му е прищракало нещо в главата - шизофренията е коварна болест, а засегнатият рядко го осъзнава.
Втората  СИГУРНА  причина за серията профили е желанието на  bbbb  да блесне, привличайки вниманието на възможно повече блогъри.  На народен език:   "чЕкай да ме забележат!"   Много му се иска да е звезда и   ГАЗ  ПИКАЕ,  че това все не става и не става.  Съвсем бегъл поглед върху коментарите показва, че му отговарят едни и същи хора, които са доста малко на брой.  Явно се познават в реалността и странно, че използват блога за да контактуват помежду си, след като има доста по-удобни начини - телефон, скайп, да не говорим за среща.
Очевидно е че  bbbb  ползва  blog.bg  основно като сайт за запознанства. Очевидно няма необходимите реални контакти и си помага по този начин.  Тъжно е млад човек да страда от липсата на партньорка, но това е съвсем логичен резултат от постоянното пребиваване във виртуалния свят.  Самотата е лошо нещо и често води до  ИЗКРИВЯВАНЕ  на психиката.  Такива хора често забравят дори да се къпят и дни, понякога и седмици наред  ОБГАЗЯВАТ  живота на околните.   Нищо чудно, че  bbbb  съвсем сериозно е почнал да се възприема като   "батето".
Основен похват на този   "вещ психолог"   е да спори сам със себе си.   Не стига, че има една камара самоличности, някои от тях с женски имена, ами на всичкото отгоре се включва като  анонимен  дори в собствения си блог.   Сам се ругае и сам си се извинява   /някой да не помисли, че е  РАЗДВОЕНИЕ  НА  ЛИЧНОСТТА !!! /,  а после се хвали, че сложил еди кой си на мястото му, пък даже и прошка раздал.
Не, това неговото не е истинска злоба.   Той просто си въобразява, че е много оригинален.  Харесва му да си представя мислено разни негови   "геройства",   как ядосал еди кой си или нещо подобно.  Опиянява се от такива мисли.   Но пък изобщо не си дава сметка, че неговите подвизи са  САМО  В  НЕТА  и трудно ще събере фенове по този начин - нито тук, нито в реалността.   Това обаче не го спира да се изживява като някакъв  компютърен каубой.   Цвък тук, цвък там!   Ех, че съм велик техничар!  Имам си цяла торба с  ПРАЗНОДУМСТВА.
Какво е характерно за хора с подобно поведение?   В реалния живот почти винаги са  ПУТЬОВЦИ,  които не смеят да мъцнат, защото ги е страх да не им натрошат кокалите.   Ето защо стават изключително приказливи в нета, където трудно някой ще го докопа за гръцмуля - все пак някъде трябва да излее натрупаните  КОМПЛЕКСИ.   А те наистина са много, защото нормален човек не би започнал току-така да плюе и обижда хора, които нищо не са му направили.   Особено тези, които не познава лично,   т.е.   няма никаква реална информация за тях и си прави свободни съчинения по техен адрес.   Значи хем избива  КОМПЛЕКСИ,  хем търси конфликт.   Включително се опитва да скарва приятели помежду им чрез анонимни включвания и други подобни, в следствие на което се надява да стане по-популярен - нали  МЕЧТАЕ  да бъде звезда.   Важното е да се шуми около него.  Ама нещо не става.   Кое ли  НЕ  му става ?!?
Тръгнал да обижда примерно  mamas !   Че с какво го е заслужила жената?   Никой не е обидила, с никой не се е скарала.   При това се хванал за най-изтърканото - външността.   Добре бе,  КРЕТЕН,  ти  ОЧЕВИДНО изглеждаш като  Джеймс Бонд, ама не може всички да са  "красавци"  като теб!   Като си такъв   "хубавец",   що не отидеш като бял човек в някоя дискотека и не забиеш първата пичка на дансинга?   Да не те е страх, че с насмешка ще ти каже   "Я,  КВОЗИМОДО,  ме сваля!"   Вместо това седиш по цял ден пред компа и ръсиш престарели   "бисери"  с надеждата, че някоя засукана блогърка ще ти обърне капчица внимание.   Ам"че измисли нещо ново, де!   То само с   paradise.bg.  не става.
Или пък захапал  гробаря !   Последният винаги ме е учудвал с прекалено доброто си и възпитано поведение.   Даже съм го съветвал, че понякога се налага да извади тоягата, защото някои хора просто си заслужават пердаха.   Но той пак умерено отговори на   "психолога".
Или пък  Цефул !   Не го следя отблизо, но съм чел някои негови творби, които са доста добри.   При всички положения е много по-умен от  bbbb.   Освен това  Цефул  е един от най-популярните в блога, което е нов повод за завист от страна на кандидат-звездата  bbbb.
Написах този постинг, защото се чувствам пренебрегнат.   bbbb  описа някои блогъри, но не и мен.   Аз се чувствам ощетен.   Вече  33 години  се питам   "Кой съм аз?"   и все не намирам отговор.  Сега обаче имам златна възможност.   Очаквам   "най-великият психолог"   да разкрие мистерията.   Чак тогава ще пусна втората част на този постинг.
Ей,  bbbb,  да не ме забравиш!   Чакам си постинга, посветен на мен.  Иначе как ще разбера   "Кой съм аз"?   Предварително се извинявам, ако след това мое включване си получил  инфаркт.   Аз от добри чувства ..... нали си личи?




Гласувай:
61



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Извинявай,
31.01.2010 09:26
сигурен съм, че този постинг ме размазва от всякъде, но възможно ли е да напишеш в коментар едно резюме, защото постинга ти е твъде дълъг, за да го прочета.
цитирай
2. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 09:32
това, че при теб всичко е КЪСО И МАЛКО, си е твой проблем. вече го прочете ЦЕЛИЯ, нали? о, сигурен съм, че не е така!
цитирай
3. анонимен - Не съм го прочел.Честно.
31.01.2010 09:37
Много трудно се чете и стилът ти на писане е отвратителен.
Поне ми кажи хубави или лоши неща пише за мен, за да знам какви коментари да ти пиша.
цитирай
4. baletlnetpepas - Прегледах статията
31.01.2010 09:38
напълно съм съгласен с блогъра tutankhamon661.
Блогърът bbbb е отвратителен
цитирай
5. baletlnetpepas - А го прочетох
31.01.2010 09:39
bbbb написа:
Много трудно се чете и стилът ти на писане е отвратителен.
Поне ми кажи хубави или лоши неща пише за мен, за да знам какви коментари да ти пиша.



не е оригинално, но истината винаги е тагава
цитирай
6. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 09:42
вервам ти! хубави неща пиша, разбира се. то за теб човек може ли нещо лошо да каже? верно, че пиша отвратително, ама поне съм наясно, че "не знам" са две думи, не една.
цитирай
7. анонимен - вервам ти! хубави неща пиша, раз...
31.01.2010 09:44
tutankhamon661 написа:
вервам ти! хубави неща пиша, разбира се. то за теб човек може ли нещо лошо да каже? верно, че пиша отвратително, ама поне съм наясно, че "не знам" са две думи, не една.


незнам дали е така
цитирай
8. анонимен - Убеден съм,
31.01.2010 09:45
че блогера балетлнетпепас скърца със зъби от яд, че никой не е написал постинг за него
цитирай
9. baletlnetpepas - Блогърю tutankhamon661
31.01.2010 09:47
не обръщай внимание на bbbb той е отвратителен. Точно такъв какъвто си го описал
цитирай
10. baletlnetpepas - Благорю bbbb
31.01.2010 09:48
bbbb написа:
че блогера балетлнетпепас скърца със зъби от яд, че никой не е написал постинг за него


прочети внимателно какво е написал блогъра tutankhamon661 - ти си тънък психолог
цитирай
11. анонимен - Мисля,
31.01.2010 09:54
че блогера тутанкамон има много добра поредица от постинги. След публикациите му за Господ, нормално е следващия да съм аз.
цитирай
12. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 09:57
и аз започвам да се чудя дали е така. не знам кой скърца със зъби, но ти всеки ще профилираш, нали? мен да не ме забравиш. чакам с нетърпение! ама си сложи сито, че да подбираш коментарите - да не се промъкне нещо лошо за теб!
"bbbb" да не би да значи "привижда ми се бойко двоен, щото предизвиках фараона"?
цитирай
13. djgator - tutankhamon661
31.01.2010 09:59
Приятелю, лайното "нетче" е много жалка картинка, има 2-3 клакьора и куп собствени профили, това е много объркан пич - комплексар! Толкова е жалък, че не си струва да си хабя клавиатурата и времето, за да го направя смешен за пореден път. Едва ли е имало човек, на който да съм посветил повече саркастични постинги - но мазохизма не е от вчера. Може би като дете са го били в повече и вече му харесва?
цитирай
14. анонимен - Тутанкамоне,
31.01.2010 09:59
моля те, къде се буташ сега. Говорим за мен в крайна сметка.
цитирай
15. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 10:00
да, след Господ може да си само ти. всъщност май трябваше да си преди Господ, о, великий!
цитирай
16. baletlnetpepas - Ха ха ха
31.01.2010 10:02
bbbb = два пъти ББ, браво утрепа го! Гатора също се включи удърно със сарказма си!
ББББ вече е пътник!
цитирай
17. tutankhamon661 - djgator
31.01.2010 10:03
според мен не само са го били, но и други неща са му правили и са го карали да прави - тате, вуйчо, дедо. ех, горкото дете!
цитирай
18. анонимен - Е, не!
31.01.2010 10:04
Всичко бих могъл да понеса, но не и унищожителната критика на гатора.
цитирай
19. tutankhamon661 - baletlnetpepas
31.01.2010 10:11
признаваш ме, нали? ама нещо bbbb е много пестелив на думи, още не е почнал да обижда, както си знае. а аз очаквах някоя виртуозна чекия от него. и продължавам да чакам!
цитирай
20. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 10:12
знам, че всичко ще понесеш. от малък си свикнал - вече го споменах!
цитирай
21. анонимен - Факта, че те е провокирал да се словоизявиш показва, че си по-голям глупак от него
31.01.2010 10:17
И аз го считам за помияр с кофти морал, но това никога няма ме накара да му напиша толкова обширен послепис (+:
цитирай
22. tutankhamon661 - 21. анонимен
31.01.2010 10:23
не го ли виждаш, че вече се насра? сега се чуди какъв шедьовър да измисли по мой адрес. не си ли струва?
освен това постингът си има предназначение - да информира блогърите, какво ВЛЕЧУГО има в блога. повечето го знаят, но не всички. защо да ги изненада неподготвени?
цитирай
23. baletlnetpepas - Прав е
31.01.2010 10:24
и анонимния е прав!

Тук се сетих за един стар виц.
Прокурорът говори в съдебната зала. Обяснява защо подсъдимия трябва да бъде наказан. След като свършва съдията му казва "Прав си!"
След това става защитника. Говори защо подсъдимия трябва да бъде оправдан. Съдията му казва -"Прав си!"
Тогава от залата се обажда един любопитен към процеса гражданин и казва: "Ама, чакайте! Как така?! Не може и прокурора да е прав и адвоката да е прав, нали?"

Съдията се замислил и му отговорил - "И ти си прав"
цитирай
24. анонимен - =
31.01.2010 10:25
че radoslav и bbbb, са едно и също лице. В грешка си - стиловете са различни.
цитирай
25. анонимен - Мисля,
31.01.2010 10:29
че балетлнетпепас е прав.
цитирай
26. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 10:36
прав е, разбира се, но най-прав си ти - дума да няма!
цитирай
27. tutankhamon661 - baletlnetpepas
31.01.2010 10:39
някои неща зависят от личната гледна точка, но има и обективна истина, която винаги е в сила, без значение как се гледа.
цитирай
28. rat - Хайде сега, не може за всики радко да ...
31.01.2010 10:40
Хайде сега, не може за всички радко да пише. Какво се натискате. Малцина сме подбраните:)))))))))))))))
цитирай
29. анонимен - Мислиш, че можеш да ями ядеш хуя
31.01.2010 10:41
bbbb написа:
че балетлнетпепас е прав.


Клоуууууун
цитирай
30. djgator - tutankhamon661
31.01.2010 10:44
Спри да го гавриш шахматистчето, докарваш му серия от множествени оргазми :))) С мазохистите трябва друг подход, ако си решил да ги наказваш :)
цитирай
31. tutankhamon661 - djgator
31.01.2010 10:59
шахматистче? леле, леле, а аз му приложих четириходовия мат! сега как ще заспи детето на мама?
а множествените оргазми ... наистина не исках. но к'во да се прави като е толкова лесно възбудим! дали пък да не си сложа някоя секси снимка, че и да ме сънува даже? само се чудя хетеро или хомо е bbbb - и на двете ми прилича!
цитирай
32. tutankhamon661 - rat
31.01.2010 11:05
няма пък, искам и аз! .... /троп-троп с краче/. чакам си постингаааа!
цитирай
33. анонимен - Според
31.01.2010 11:08
мен просто ми завиждате, че всички яки пички от блог.бг все около мен се въртят, а пък вие само с мамас и кроталка си хортувате.
цитирай
34. анонимен - баси боклуджийския контейнер
31.01.2010 11:13
bbbb написа:
мен просто ми завиждате, че всички яки пички от блог.бг все около мен се въртят, а пък вие само с мамас и кроталка си хортувате.


яките пички дето те навъртат вонят на леш и ланшна спрема
цитирай
35. анонимен - е да,
31.01.2010 11:16
сигурен съм, че мамас ухае на пролетни цветя.
цитирай
36. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 11:20
въй, къде ги видя тез пички, че и аз да докопам някоя? помагай, бе, отворенгяс! ама като гледам в твоя блог пичките ЗАЕДНО С ПИЧОВЕТЕ са 2-3 на брой. ако се въртяха около теб, нямаше да си такъв фантазьор. като знам колко време прекарваш на компа, май нямаш време за друго, освен за ВИРТУАЛЕН СЕКС. абе, и на теб не ти е лесно с толкова мазоли по ръката!
цитирай
37. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 11:22
а за кроталка нещо да кажеш?
цитирай
38. rustam -
31.01.2010 11:25
е наистина доста поизчерпана, залязваща звезда на блога, нооооооо все пак е звезда.
Прав е, че текстът ти наистина е доста хаотичен и труден за четене.Въобще скучен и клиширан.
цитирай
39. rustam - а щях да забравя
31.01.2010 11:27
доста дребен шрифт и при форматирането си го подравнил отляво и дразни.
цитирай
40. анонимен - тутанкамон,
31.01.2010 11:27
че ти си докопал вече супер пичка. Я виж с Гатора как добре се разбирате.
цитирай
41. tutankhamon661 - rustam
31.01.2010 11:56
не знаех, че един текст може да е труден за четене. никога не форматирам - по-важно е какво съм написал.
звезда ли е? може. то и чичолина беше звезда.
цитирай
42. tutankhamon661 - bbbb
31.01.2010 11:59
я, не завиждай!
абе, верно ли от свински грип почват да ти се привиждат цифрите 007 ? ти да знаеш нещо по въпроса?
цитирай
43. xman - пич
31.01.2010 12:17
Тва свинския грип не ходи само по свинете на мен ми прилича повече на луда крава :-)
цитирай
44. tutankhamon661 - xman
31.01.2010 12:23
възможно е. все пак тук само bbbb е специалист. кой го знае колко болести е изкарал, докато стане ПСИХОлог!
цитирай
45. анонимен - мухахаха
31.01.2010 12:33
ся остава патката никита69 да цъфне и кочината ще е пълна.тука в скапания блог е пълно с дебили и недоебани кранти бляяк!
цитирай
46. tutankhamon661 - 45. анонимен
31.01.2010 12:35
ти кой форум препоръчваш? сериозно.
цитирай
47. анонимен - фенката
31.01.2010 12:39
Ни жилая да съ бъзикати с нетчето щото аз съм му върла фенка! С голяма пишка всеки знае да шиба а той с малката върти здраво затова му завиждъти!
цитирай
48. tutankhamon661 - 47. анонимен
31.01.2010 12:50
ето ново анонимно включване от bbbb. ти си виртуоз. това с анонимките никой друг не го може.
цитирай
49. анонимен - тутанкамонее
31.01.2010 12:58
от онзи нередовник нищо умно не очаквай майка му ще умре от срам ако разбере какво говедо е изсипала горката ъъъ
цитирай
50. tutankhamon661 - 49. анонимен
31.01.2010 13:05
със сигурност вече е умряла - такъв срам не всеки може да издържи. но пък в карлуково имат яки пазачи - на ръце ще го носят ..... до килията!
цитирай
51. анонимен - Момичето на bbbb
31.01.2010 14:35
Я да мълчите недоебани недоносчета. bbbb не се хвали с постиженията. Аз съм едно от тях. Ебе яко - вервайте ми! Искате ли и вас да ви ебе. Заповядайте.
цитирай
52. tutankhamon661 - 51. анонимен
31.01.2010 14:38
лошо нещо е раздвоението на личността.
сутринта забеляза ли, че зъбите на майка ти са необичайно бели? това е, защото снощи аз бях при нея - оставих и нещо БЯЛО да си жабурка вонящата уста!
цитирай
53. анонимен - Момичето на bbbb
31.01.2010 14:44
Ау, не мога да слушам такива гнусотии. И на bbbb му е бяло и зъбите ми са по-бели от твоите тутанкамоне.
цитирай
54. tutankhamon661 - 53. анонимен
31.01.2010 14:48
и на bbbb ли му е бяло? кое? течението или зъбите? аааа, зъбките! ами знаеш го, много ясно - нали всеки ден ги виждаш в огледалото.
цитирай
55. tutankhamon661 - rebelle
31.01.2010 14:54
щом и портал ще правиш, значи имаш слабост към гъзове и задници. ти си председателят, нали? портал към кое? нееее, мерси! няма да влизам през твоя гъз-портал!
цитирай
56. tutankhamon661 - rebelle
31.01.2010 15:03
а бикините смени ли си? или си пак с миналогодишните?
цитирай
57. tutankhamon661 - rebelle
31.01.2010 15:24
забрави да смениш самоличността. нещо се пообърка. простено ти е. само tutankhamon661 е безгрешен!
цитирай
58. tutankhamon661 - rebelle
31.01.2010 15:43
я, само това ли цвъкна?!? е, хайде де, малко въображение покажи! и стига вече с тия мисли ала гъз.бг. дай нещо ново!
цитирай
59. kontrasti - Признавам, забавлявах се!
31.01.2010 15:43
http://kontrasti.blog.bg/zabavlenie/2010/01/31/l-bog-bg.483511
цитирай
60. tutankhamon661 - kontrasti
31.01.2010 15:56
с теб може да се говори - помня. радвам се, че си се забавлявал! но на други им се доплака.
цитирай
61. анонимен - Лайно!
31.01.2010 16:07
Лайно!
цитирай
62. kontrasti - с теб може да се говори - помня. ра...
31.01.2010 16:11
tutankhamon661 написа:
с теб може да се говори - помня. радвам се, че си се забавлявал! но на други им се доплака.

рустам каза че трудно се чете, аз казвам напротив, много хубаво се чете, както казах забавлявах се!
– приятна неделя още!

Пс: Анти.Г. 2 ми хареса също! там съм в момента допрочитам коментарите!
цитирай
63. tutankhamon661 - 65. анонимен
31.01.2010 16:27
брей, пак задни мисли! абе, убитак, да си чувал, че може да се мисли и с глава, не само със задник?
цитирай
64. tutankhamon661 - kontrasti
31.01.2010 16:29
твоето мнение повече ме интересува, отколкото това на рустам. и на теб приятна неделя!
цитирай
65. motherboard - Какво ви става на всички днес? :-( ...
31.01.2010 16:39
Какво ви става на всички днес? :-( Боговете сигурно са полудели!
цитирай
66. анонимен - Tутанкамоoне
31.01.2010 16:41
тъпата rebelle е бившата пачавра на нетчето известна тук като фифето. много и хлопа дъската и има към трийсе профила
цитирай
67. tutankhamon661 - motherboard
31.01.2010 16:49
вярно е, аз също го забелязах. цяла сутрин някакви с бели престилки търсят оня, който се мисли за джеймс бонд, за да го вкарат в една килия с наполеона и хитлера.
цитирай
68. kontrasti - 69, по Деонисовски,
31.01.2010 16:52
неделя е, и вино има, и купон, скачай в тавата!:–)))
цитирай
69. motherboard - tutankhamon661
31.01.2010 16:54
Да бе! Не смогвам да чета всичко :-) Имаше и един Холмс, но той днес почива :-)
цитирай
70. tutankhamon661 - 70. анонимен
31.01.2010 16:55
аха, така било значи! ами, да, нормална няма да се хване с такова недоносче. чувал съм за една, на която й викат фифето голямата глътка. сигурно е същата. горкото момиче! явно не държи на качествените напитки - вероятно поради тази причина е погрозняла толкова млада.
благодаря за информацията, приятелю!
цитирай
71. tutankhamon661 - kontrasti
31.01.2010 17:05
гледай да опазиш тавата, докато дойда, че хич не си падам по вегетарианството!
цитирай
72. tutankhamon661 - motherboard
31.01.2010 17:11
но пък аз съм тук. холмс обеща утре да ме замества.
цитирай
73. motherboard - tutankhamon661
31.01.2010 17:21
Шокиран съм. Нови разкрития. Адаша потребителскоиме ми бил адашка :-) Отивам да я свалям, помагай ако се наложи :-)
цитирай
74. tutankhamon661 - motherboard
31.01.2010 17:25
винаги можеш да разчиташ на мен.
цитирай
75. kontrasti - гледай да опазиш тавата, докато ...
31.01.2010 17:26
tutankhamon661 написа:
гледай да опазиш тавата, докато дойда, че хич не си падам по вегетарианството!


пазя,,,Тутанка за мене ще е удоволствие, зима е, какво вегитарянство!. :–))
цитирай
76. motherboard - бах мааму!
31.01.2010 17:31
kontrasti това Тутанка женско име бе! :-)
цитирай
77. анонимен - Здравей Турбоч!
31.01.2010 17:35
анонимен написа:
от онзи нередовник нищо умно не очаквай майка му ще умре от срам ако разбере какво говедо е изсипала горката ъъъ


Липсваш ми... ХУГ!
цитирай
78. tutankhamon661 - kontrasti
31.01.2010 17:36
само така, приятелю! шоуто трябва да продължи, както казваше един велик човек!
цитирай
79. tutankhamon661 - 80. анонимен
31.01.2010 17:42
сигурно се е объркал, че paradise.bg е неговия блог. аз му прощавам великодушно!
цитирай
80. tutankhamon661 - motherboard
31.01.2010 17:54
добре е, добре е. напомня ми за татанка-йотанка, великия вожд на сиуксите. известен още като седящия бик.
цитирай
81. kontrasti - 77
31.01.2010 17:57
Карай купон да става, като светнеме лампата тогава ще се гледаме!:–))))
цитирай
82. malinko69 - ...
31.01.2010 18:00
да ходи в gepime там ще го забележат..:D
цитирай
83. koftii - бббб не е бонда
31.01.2010 18:02
Според мен си в грашка амиго щото шахматиста няма толкоз акъл да напише двайсе постинга.търси другаде ключа от бараката.малко хора могат да пишат нонстоп щото нямат кво да правят,мисла че това бонда е женски профил.
цитирай
84. motherboard - koftii
31.01.2010 18:09
Първата ти точка е от мен, да кажеш по бира :-)
Умирам си за нови профили, които ме уважават :-)
цитирай
85. анонимен - здравей тутанкамон,
31.01.2010 18:10
харесвам те! и аз мисля, че не е правилно да напада така възрастните лелки в сайта. (шрифта ти наистина е малко дребничък!) да ходи в гепиме, там да го забавляват!
цитирай
86. lagrima - Психолог ли?. . Не мисля. . . Комп...
31.01.2010 19:13
Психолог ли?..Не мисля...Комплексар,супер комплексар ще да е...Да ходи да си върти яките пички в нета,ама не тук му е мястото.
цитирай
87. анонимен - lagrima,
31.01.2010 19:16
не говори акани думи за Нетчето. Той е приятел на Императрицата, а тя те омотава... ;-)
цитирай
88. анонимен - Момичето на bbbb
31.01.2010 19:24
Коя е тая наакана императрица? Дърта лелка! bbbb го предпочита...агнешко.
цитирай
89. анонимен - Това е най-хубавото агнешко в околията
31.01.2010 20:07
анонимен написа:
Коя е тая наакана императрица? Дърта лелка! bbbb го предпочита...агнешко.


Колкото и да се опитват да изкарат 4б черен, не могат да отрекат, че е по-умен от тях
цитирай
90. анонимен - Момичето на bbbb
31.01.2010 20:14
Аз не изкарвам 4b черен, а оная дърта смръдла императрицата. Тя му се натиска. Руская бляд.
цитирай
91. ledzeppelin - ...
31.01.2010 20:26
ухаа,най-много ме кефи,когато сравнително пораснали на години хора се дрънкат...винаги става голям купон.
цитирай
92. анонимен - Не е вярно!
01.02.2010 03:58
анонимен написа:
Аз не изкарвам 4b черен, а оная дърта смръдла императрицата. Тя му се натиска. Руская бляд.


Той иска да я наебе, а тя му иска пари, които той не може да си позволи :)))))
цитирай
93. tutankhamon661 - koftii
01.02.2010 08:29
възможно е да си прав.
авторът на профилите очевидно НЕ е много интелигентен - кратки, недоразвити, с акцент върху заяждането. ясно е, че много иска да се впише при най-четените, а за тази цел му трябва само едно - повече постинги. дори да няма една дума в тях, важното е да влизат повече блогъри и хоп, той е при най-четените. доста комплексарско, но хора всякакви!
цитирай
94. анонимен - Фараоне
01.02.2010 08:30
Прочетох и ти благодаря. Незнам дали знаеш но преди време ме сравняваха с този смешник нетчето!!! КАКВИ ЛИ не глупости се пишат по мой адрес. Възпитан съм защото съм израснал в добро семейство с цености, а не като някои хора!!!
Мога да бъда и по остър,но просто не си заслужава. Простаци винаги е имало и ще има. ГЛАВНИТЕ НАПАДКИ срещу мен от някои хора са толкова тъпи: защо дружа с този или онзи,защо съм бил допуснал грешка, и дори съдят по стил на писани и ме причесляват като човек с много никове. Пълни лъжи. В начолото се оправдавах,но за какво?!? Няма смисъл. Простака и злобаря не се променят. Какви ме инетресува тяхното мнение! Те са никои както казваш ти.
Поздрави и адмирации!
цитирай
95. tutankhamon661 - dilution
01.02.2010 08:52
коплексарите винаги нападат най-беззащитните - на друг не смеят да мъцнат, щото ще има "ох, боли"! такива човекоподобни като bbbb съм ги мачкал още като ученик, особено ако обидят момиче. но те не са чак толкова голям дразнител, защото от един шамар се напикават. иначе са много "силни" в интернет - далече от юмрука на справедливостта.
сигурен съм, че вече е обиколил всички порносайтове и такива за запознанства - там е лесно да излъже някоя НАИВНА девойка, ама после и тя ще го разбере, а той ще се върне към фантазиите, ала джеймс бонд.
цитирай
96. tutankhamon661 - lagrima
01.02.2010 08:55
е, той поне си мисли, че е "психолог". но очевидно се нуждае от ПСИХИАТЪР - не всеки си въобразява, че е джеймс бонд. а той си е повярвал!
цитирай
97. tutankhamon661 - 88. анонимен
01.02.2010 08:57
що пък да не говори? той малко ли се е наакал?
цитирай
98. tutankhamon661 - 89. анонимен
01.02.2010 09:00
bbbb, защо си се кръстил "момичето на bbbb"? май не искаш никита да разбере какво ти е истинското мнение за нея? изобщо не я заслужаваш!
цитирай
99. tutankhamon661 - 90. анонимен
01.02.2010 09:02
от теб явно е по-умен!
цитирай
100. tutankhamon661 - 91. анонимен
01.02.2010 09:07
bbbb, казах ти да не лъжеш толкова! ТИ се натискаш на никита, но тя няма да ти обърне внимание, защото си СКОПЕН КИФЛАДЖИЯ, пък и нямаш две стотинки в джоба!
цитирай
101. tutankhamon661 - ledzeppelin
01.02.2010 09:09
яко, нали? знаех си, че ще го оцениш!
цитирай
102. tutankhamon661 - 93. анонимен
01.02.2010 09:11
ясно, че му се иска, ама ще ДРИСКА ! а никита все пак има хубави постинги.
цитирай
103. tutankhamon661 - grobarq
01.02.2010 09:14
ау, сравнявали са те с него?!? та това е ужас - все едно да те сравняват с едноклетъчно! груба грешка!
благодаря за положителния отзив!
цитирай
104. nikita6864 - да, въпреки всичко:
01.02.2010 11:11
tutankhamon661 написа:
никита все пак има хубави постинги.

цитирай
105. анонимен - Анализ ли си просиш
01.02.2010 11:20
Какво ще стане, ще ме набиеш. Не съм нетчето но и той мисли същото като мен и ебава с този блог. Жалки драскачи,неграмотни келеши на 20 години които не са излизали от тях като гробаря, дебели жени като мамас, педали като цефул и гатора- това сте вие, а ти си поредното лайно което надига вой и си го проси!
Взе да се правиш на важен пред гантрий първо,още тогава видях какви си отрепка.
Пълен боклук!
цитирай
106. анонимен - коплексарите винаги нападат на...
01.02.2010 16:31
tutankhamon661 написа:
коплексарите винаги нападат най-беззащитните - на друг не смеят да мъцнат, щото ще има "ох, боли"! такива човекоподобни като bbbb съм ги мачкал още като ученик, особено ако обидят момиче. но те не са чак толкова голям дразнител, защото от един шамар се напикават. иначе са много "силни" в интернет - далече от юмрука на справедливостта.
сигурен съм, че вече е обиколил всички порносайтове и такива за запознанства - там е лесно да излъже някоя НАИВНА девойка, ама после и тя ще го разбере, а той ще се върне към фантазиите, ала джеймс бонд.


здравей, тутанкамон. ми... кво мога да кажа??
цитирай
107. анонимен - Не са просто хубави,
01.02.2010 21:30
tutankhamon661 написа:
ясно, че му се иска, ама ще ДРИСКА ! а никита все пак има хубави постинги.


те са най-хубавите! :-D
цитирай
108. анонимен - никита е проста
01.02.2010 22:29
като самия bbbb, колкото и хубави снимчици да пуска. Куха интригантка със сбабичосан фейс.
цитирай
109. tutankhamon661 - nikita6864
01.02.2010 23:50
наистина са ти хубави постингите. а това "въпреки всичко" е неуместно, защото ЗА ТЕБ не съм казал НИЩО ЛОШО. вярно, объркала си се с някои твои познати, но това не означава, че и ти си такава. поне се надявам да не си!
пожелавам ти някой ден да разбереш какво е истински мъж и тогава ще останеш учудена, че изобщо си писала коментар на оня ПОСЕРКО bbbb.
кажи: един истински мъж може ли да се подиграва с беззащитните, а като му кажеш две думи навъпреки, се насира в памперса? а тук все пак е интернет. питаш ли се какво ще направи този МАЙМУН, ако това се случи на улицата? само си представи, ако си с такъв СТРАХОПЪЗЛЬО и някой се опита да те ограби, заплашвайки те с нож, МУХЛЬОТО какво ще направи? дали ще рискува да изяде тупалка / нож или с лека ръка ще те НАКАРА да се разделиш примерно със златния си пръстен, само за да не го заболи него? смятам, сама ще си отговориш.
запомни: истинският мъж НИКОГА не би паднал толкова НИСКО, че да напада беззащитните и то в интернет - 100% признак, по който се разпознава мекотелото. някой ден може би ще го осъзнаеш .... ако още не си.
цитирай
110. tutankhamon661 - 106. анонимен
02.02.2010 00:14
ей, дебил! колко пъти да повторя, че си чакам профила с НЕТЪРПЕНИЕ? повече не ми задавай отговори от сорта "анализ ли си просиш"! как иначе ще пусна втората част на настоящия ми постинг? тя ще бъде отговор на твоя "анализ". или мислиш, че се майтапя? изпробвай ме! ВОЙНАТА Е ОБЯВЕНА !
мерси, че сподели за ебавките с блога - изобщо не се бях сетил. само се чудя кое му е интересното да коментираш САМ СЪС СЕБЕ СИ с хилядата си профила плюс безброй анонимки. с теб трябва да се занимае ЦЯЛ БОРД ОТ ПСИХИАТРИ - един няма да се справи с многобройните ти превъплащения. втората половинаот живота ти СЪС СИГУРНОСТ ще премине в бялата стая. още от сега си ПЕРКО. да спориш САМ СЪС СЕБЕ СИ не е нормално занимание, колкото и да му придаваш шеговита форма - личи си, че си се вживял, а го криеш дори от приятелите си. психиатриите са пълни с такива, които са си ПОВЯРВАЛИ, че са велики.
да, с бой всичко се постига. ако имаше моя стаж в тези неща, щеше да знаеш колко е лесно за мен и болезнено за теб. мутрите отдавна са го разбрали. с бой мога да те накарам дори и свирка да ми направиш, а ти ще си ми благодарен, че само с това ти се е разминало. знаеш ли, колко съм ги виждал разни, дето викат "е, к'во, ще ме набиеш ли?", пък после "оооох, няма повече, обещавам!" съвсем наскоро един такъв със СЪЩИТЕ ДУМИ дори ми извади електрошок, а сега е с гипсирана ръка и без два предни зъба. но пък вече съм приел най-искрените му извинения .... фъфлещи !
абе, к'во ти говоря за мъжки работи! ти си толкова далече от тях. още от малък си с ИЗКРИВЕНА психика. знам, знам, че мразиш баща си. той често ти бъркаше в дупето и все повтаряше, че е за твое добро. не му се сърди на човека. той също си е имал свои нужди.
да не би да духаш на ganТРИЙ между два постинга?
цитирай
111. анонимен - tutankhamon661
02.02.2010 00:21
добре ли си?

цитирай
112. tutankhamon661 - gspot
02.02.2010 00:28
аха! леко прекалих с хероина, ама иначе окей !
цитирай
113. анонимен - tutankhamon661
02.02.2010 00:43
Много си агресивен.
Къде е постът за ценностите? Убеждавай в хубавото, лошото всеки го може. То е лесното. Прилагането на сила, избиването на зъбите, смилането от бой... това е лесното. Нали правеше хората щастливи, успокояваше наранени сърца...? Къде е постът за ценностите? Как да повярвам, че не спориш тук сам със себе си? По кое да се ориентирам, като страничен наблюдател, на този кокошкарски пост, който в крайна сметка май нищо не постига? Мислиш ли, че печелиш като си агресивен? Не разбирам от наркотици. Те са лесният изход и са за слабаци.
цитирай
114. tutankhamon661 - gspot
02.02.2010 01:55
ех, ти пак с тия ценности! да, правя щастливи, ама някои, други пък ги разплаквам. постингът за ценностите още не е пристигнал. това е сериозна тема, а щом аз ще пиша, значи ще е и нестандартна.
как да повярваш ли? ами много просто - с такава глупост може да се занимава само НЕДОРАСЛЯК БЕЗ РАБОТА, а аз случайно работя на две места. ако се загледаш, ще видиш, че през големи периоди мен изобщо ме няма. доста по-интересно е да ощастливя съседката, не мислиш ли?
ефектът от постинга е очевиден - някои хора вече пукясаха от инфаркт, други от инсулт, а трети изпитват НАЛЕЖАЩА нужда да си сменят памперса.
и аз не разбирам от наркотици, ама изстудената кайсиева страшно я чаткам!
цитирай
115. jediknight - tutankhamon661
04.02.2010 15:03
яко се джанкате тук! веселяци!
цитирай
116. demoniceye - Мани го тоз простак
04.02.2010 18:01
И мерудия на всяко гърне. :) Намрих му колая като му обръщам точно 0 внимание и той си гризе ноктите от яд. :)
цитирай
117. tutankhamon661 - demoniceye
05.02.2010 08:58
не само ноктите, целият се изяде - нещо ми се губи напоследък. не трябваше да се закача с батко си!
цитирай
118. defender - това възмездие ли е, кво е?
06.02.2010 03:33
това възмездие ли е, кво е?
цитирай
119. tutankhamon661 - defender
07.02.2010 01:07
определено. четирибуквеният вече е блогово мъртъв. все още тлее, но е на доизживяване. можеш да ми викаш НОСИТЕЛЯ НА СМЪРТ !
цитирай
120. defender - tutankhamon661
07.02.2010 09:45
прекалено си агресивен. други също ти го казаха.
цитирай
121. tutankhamon661 - defender
07.02.2010 12:00
ми така е, като не си знам силата!
цитирай
122. bbfn - ;)
07.02.2010 13:47
bbbb честито - такава реклама ти направиха, че следва и да почерпиш...
е, намерихте начин на някого така бързо и милосърдно да вдигнете акциите - от мен брависсимо
цитирай
123. tutankhamon661 - bbfn
07.02.2010 14:29
това твърдение леееко се поизтърка - явно ти харесва да си папагал. но ще ти простя, защото съм великодушен!
сериозно ли, бе? аз мислех, че съм го заклал, а пък то реклама излязло. явно много съм му вдигнал акциите, щото е забравил ума и дума и поне за момента е спрял любимото си занимание. толкова е тих и примерен, че почвам да се притеснявам дали не е получил инфаркт. споко, той има много профили - все отнякъде ще се появи и ще се изпразни в ефир!
аз хубаво му вдигнах акциите, ама другото кой ще му го вдигне?!? с толкова много профили той няма време за истински жени. явно не излиза от нетчето и ..... порносайтовете!
цитирай
124. bbfn - това твърдение леееко се поизтърка ...
07.02.2010 14:51
tutankhamon661 написа:
това твърдение леееко се поизтърка - явно ти харесва да си папагал. но ще ти простя, защото съм великодушен!
сериозно ли, бе? аз мислех, че съм го заклал, а пък то реклама излязло. явно много съм му вдигнал акциите, щото е забравил ума и дума и поне за момента е спрял любимото си занимание. толкова е тих и примерен, че почвам да се притеснявам дали не е получил инфаркт. споко, той има много профили - все отнякъде ще се появи и ще се изпразни в ефир!
аз хубаво му вдигнах акциите, ама другото кой ще му го вдигне?!? с толкова много профили той няма време за истински жени. явно не излиза от нетчето и ..... порносайтовете!

хъм, благодаря искрено за великодушието към папагалите - готини птици са........парадоксалното е, че ако не беше ти - никога нямаше да му отворя блога
цитирай
125. tutankhamon661 - bbfn
07.02.2010 15:00
съмнявам се. нещо в твоя ник подозрително много напомня за неговия /някой да не се сети за клонинг ?!? / к'во ли пък ще да е то? и що ли пък ще да е така? уф, аз пък нищичко не забелязах!
цитирай
126. bbfn - хих
07.02.2010 15:10
Господине, при цялото си уважение към Вас, благодаря, че ме усмихнахте поне 4 пъти днес - исках топло да ви кажа, че помия + помия се сборува до две помии, едва после расте в геометрична прогресия.... иначе спокойно мога да ви уверя, че съм клонинг само на родителите си, или примерно и на съседа... така де - спечелихте си искрените ми симпатии
цитирай
127. tutankhamon661 - bbfn
07.02.2010 16:14
както и да е! някои не особено интелигентни хора в този блог се опитаха да ме убедят, че bbbb уж бил звезда. о'кей, за тях може и да е, но не и за 99% от блогърите. последните не могат да го понасят, а той газ пикае от яд, че не му минават номерата. абе, ако си говорим, коцка дългото бедро също е била звезда на околовръстното, ама вече не е, щото си е намерила МАЙСТОРА. амин !!!
цитирай
128. анонимен - кой кой??
08.02.2010 01:48
цитирай
129. tutankhamon661 - dilution
17.02.2010 08:40
и аз това се питам.
цитирай
130. анонимен - toia bbbb e goliam katil.
18.02.2010 22:03
toia bbbb e goliam katil.
цитирай
131. анонимен - Pobeda za tutankhamon661. bbbb e ...
05.03.2010 15:54
Pobeda za tutankhamon661. bbbb e praten v deveta gluha!
цитирай
132. tutankhamon661 - 131. анонимен
12.03.2010 09:26
Какво съвпадение на мислите ни! Боже, Боже!!!
цитирай
133. tutankhamon661 - 132. анонимен
12.03.2010 09:27
По-точно - в кенефа на девета глуха!
цитирай
134. rageagainst - И там му е много.
18.03.2010 00:04
И там му е много.
цитирай
135. jediknight - bbbb е най-плодотворния блогър. ...
21.03.2010 17:53
bbbb е най-плодотворния блогър. Постингите му съдържат цяло едно изречение!
цитирай
136. iliada - Добро утро ,tutankhamon661!
01.10.2010 08:12
Благодарности за постинга!
цитирай
137. tutankhamon661 - 137. iliada - Добро утро ,tutankhamon661!
01.10.2010 08:29
Знаеш, че винаги можеш да разчиташ на мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663839
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031