Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2010 09:23 - ЖЕНАТА - 2 ЧАСТ - край
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 8415 Коментари: 32 Гласове:
52

Последна промяна: 12.04.2010 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                                   ЖЕНАТА

                                  2  ЧАСТ

                                  

Каква жена искаш до себе си? Може би кариеристка? Хубавото е, че едва ли ще иска чак пък толкова финанси от твоя страна, защото тя самата изкарва достатъчно. Може и ти да замажеш някой подарък. Такива жени обичат да показват иначе мъжки черти, понеже по този начин доказват, че с нищо не отстъпват на мъжете. Няма нужда от доказателства - прекалено е очевидно.
Лошото е, че не трябва много-много да се "отваряш". Човече, само с думи тя ще те разпилее по пода! Тропа по масата, а ти заставаш мирно, примигвайки уплашено с очички. Само така можеш да я омилостивиш. Държиш да имаш лично мнение? Заборави! Личното ти мнение трябва да съвпада с нейното. Борец за независимост? А шамар, де!
Може би предпочиташ просто добра домакиня? В такъв случай засили търсенето, защото повечето мъже искат точно това - няма да остане за теб. Разбираемо е. Прибираш се вкъщи, а на масата топла вкусотия. Кажи пък, че не  кеф!  И всичко разчистено, изметено, подредено. Прилича на рай.
Лошото е, че домакините обикновено забравят, че преди всичко са жени. А това е убиец на секса. Накъде без секс?
Искаш да живееш с махленска клюкарка? Не казвай "да", че ръката сама посяга към пищова! Та тя по цял ден е на пейката пред блока. К"вото и да стане в собствената ти къща, до няколко часа целият квартал цъка с език по твой адрес. Искаш ли да живееш с радио "Свободна Европа"? Май не, струва ми се.
Такива жени са перфектни за любовници - винаги са на разположение пред блока. Но само глупаците правят семейство с тях.
Добре е да има всичко накуп, но е невъзможно. Както няма всеможещи и всезнаещи мъже.
Според мен най-ценна е връзката с жена, която те кара да се чувстваш "като у дома", т.е. не изисква от теб да играеш някакви роли. Можеш да се отпуснеш напълно. Самото "играене" е много изтощително и не си струва усилията. Не само защото лъжеш най-вече себе си, като се правиш на такъв какъвто не си, но и защото не се знае кога маската ще се пропука.
Какво ще правиш, ако някой ден тя разбере, че имаш към нея забележки, които си премълчавал години наред?
Жените също е добре да имат предвид, че не трябва да се цупят за щяло и нещяло, понеже именно така ще предизвикат половинката си да крие. "О, тя пак ще се разсърди! Я, по-добре да не й казвам!" - това е нормално следствие от женската сръдня. Нужни са искреност и разбиране.
Коя жена е красива? Както и да го въртим, това е изцяло въпрос на лично мнение. Само дето разни "светила" на модата се опитват да ни пробутват някакви уж "идеални" мерки, чиято единствена цел е да подбират жени, на които дрехите стоят като на закачалка - нали трябва да ги представят. Нищо повече.
Коя жена иска да е безлична закачалка? Знам, има много манекенки, но те не се замислят над този въпрос /с бръмбари в главата не можеш много-много да разсъждаваш/. Пък и отдавна са решили какво всъщност искат от живота - богат чичко, който да им даде кредитна карта и да ги води насам-натам по разни партита. И едновременно с това да се хваща на номера "Ох, боли ме главата! Айде да отложим за утре!" А утре пак същото. Но иначе за пред хората много го обичат. Сигурен съм, че е така. Анна-Никол Смит също много обичаше петролния магнат. И деца искаше от него. Нищо че горкият гонеше стотака и вече беше казал първо "здрасти" на дедо Господ.
Само до преди половин век за красиви са минавали жените от 70 кг нагоре. Дори Афродита и Венера са рисувани с доста заоблени форми, а те са били символ на женската красота хилядолетия наред. После се появява Туиги и обръща света надолу с главата.
Голяма част от жените имат навика да се сравняват със "светилата" на модата и киното. Нужно ли е това? Абсолютно не. Та нали и те са хора от плът и кръв. Да не говорим, че съвсем сериозно се чудя, как някои от тях могат да бъдат определяни като красиви. Никога не съм харесвал Клаудия Шифер, Синди Крофорд, Наоми Кембъл, Анджелина Джоли. Опа, щях да забравя "хубавата жена" Джулия Робъртс - като се усмихне и всички крокодили в Нил се комплексират заради беззъбите си, в сравнение с нея, захапки.
От българките бих посочил Цеци Красимирова - тяло за милиони, но глава на ..... думите бледнеят. Съжалявам, за мен тя е откровено грозна! Сещам се за цял куп мои съседки /и не само съседки/, които я слагат в малкия си джоб. В държавата с най-много красиви жени, да сочиш Цеци Красимирова за еталон !!! Див абсурд!
Много популярни станаха пластичните операции. Разбираемо е, но явно нещо не е доизкусурено. Примерно Глория повече ми харесваше преди операциите. Защо се получава така? Може би заради по-естествения й вид.
Четох за някакъв свински хормон, който холивудските звезди си инжектирали в лицето, за да не се сбръчква. За пример беше посочен Арнолд Шварценегер. Страховита гледка, но не от напомпани мускули. Долната половина на лицето се смее, а челото стои неподвижно, сякаш е персонаж от "Петък 13-ти" или "Кошмарът на Елм Стрийт".
Явно има някаква граница, която в никакъв случай не трябва да се преминава. Майкъл Джексън го разбра, ама късно.
Това е всичко от мен. Опитах да обясня мистерията, наречена "жена", но и аз не успях. Съжалявам, братя, ще трябва още да се потрудим!








Тагове:   мъж,


Гласувай:
52



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kass - tutankhamon661
12.04.2010 09:46
казват, че за красив човек се смята този който има правилни черти, аз обаче смятам, че красотата се крие в чара и излъчването, сексапила не е на последно място. За пример ще дам Шер, Тина Търнър, Доли Партон, все жени с огромен заряд, доста сексапил и жив тмперамент, но това е мое мнение. Не знам за мъжете кое е важно.
Поздрави!
цитирай
2. pameladiaz - :)) Симпатяга си, затова ще се оп...
12.04.2010 09:55
:)) Симпатяга си , затова ще се опитам да ти дам един малък жокер - ако можеш поне малко да си представиш за момент , че си жена - тогава би могъл и да разбереш нещо повече за нас ;) Успех и усмивки :))))
цитирай
3. tutankhamon661 - kass
12.04.2010 10:08
Не мога да си обясня въздействието на някои жени, но то е факт.
Всичко, което си изброила, е вярно. Има и други неща, някои от тях са строго индивидуални и се срещат рядко. Скритото им действие се оказва решаващо. Лесно е да устоиш на очевидното, но невидимото те завладява скришом и се усещаш, чак когато си вече в клопката.
Имената, които посочваш, наистина са емблема. Случаен човек не може да се задържи толкова време на сцената. Добри примери за масово въздействие.
цитирай
4. tutankhamon661 - pameladiaz
12.04.2010 10:21
Благодаря за жокера! Ще се опитам, пък дано има някакъв резултат. Добре е човек да разкрива все нови и нови тайни.
Но и вие бъдете по-милостиви, че горките ние ....
цитирай
5. jediknight - Колко жени могат да те накарат да се ...
12.04.2010 10:51
Колко жени могат да те накарат да се чувстваш "като у дома"? Според мен са истинска рядкост. Ако някой има щастието да попадне на такава, би трябвало да е готов на всичко за нея.
цитирай
6. despinida - Каss,
12.04.2010 11:33
kass написа:
казват, че за красив човек се смята този който има правилни черти, аз обаче смятам, че красотата се крие в чара и излъчването, сексапила не е на последно място. За пример ще дам Шер, Тина Търнър, Доли Партон, все жени с огромен заряд, доста сексапил и жив тмперамент, но това е мое мнение. Не знам за мъжете кое е важно.
Поздрави!

Опитай отново да даеш пример за красиви жени, а не за продукти на пластичната хирургия...не отричам гласовите им данни, но все пак има бая клъцни - срежи и по трите (то по коя ли певица няма :)
цитирай
7. tutankhamon661 - jediknight
12.04.2010 11:39
Малко са, наистина. Тук трябва да добавим, че една и съща жена може да е богиня за даден мъж, но да е звяр за друг.
Попаднеш ли на такава, която те кара да се чувстваш "като у дома" - аз лично бих умрял за нея!
цитирай
8. tutankhamon661 - despinida
12.04.2010 11:50
Шоубизнесът изисква жертви. Неизбежно е!
цитирай
9. анонимен - Много добре казано
12.04.2010 12:20
А изборът на песните е чудесен. Няма да скрия че Ти си мой грех на Лепа Брена ми е една от любимите песни!
цитирай
10. kass - despinida
12.04.2010 12:26
despinida написа:
kass написа:
казват, че за красив човек се смята този който има правилни черти, аз обаче смятам, че красотата се крие в чара и излъчването, сексапила не е на последно място. За пример ще дам Шер, Тина Търнър, Доли Партон, все жени с огромен заряд, доста сексапил и жив тмперамент, но това е мое мнение. Не знам за мъжете кое е важно.
Поздрави!

Опитай отново да даеш пример за красиви жени, а не за продукти на пластичната хирургия...не отричам гласовите им данни, но все пак има бая клъцни - срежи и по трите (то по коя ли певица няма :)


Опасявам се не си ме разбрала, със или без кръцни - срежи е нужен чар, излъчване, жив темперамент и така нататък. Пластичната хирургия е много несправедливо обвинявана в намесата на божиите дела, целта й е да отстрани, бенки, да възтанови поразени (примерно залятите с киселина у нас жени, какво да правят според теб) участъци, да донесе самочувствие на хора с недостатъци, защо не и да поддържа тялото младо, да обира натрупани мазнини, да отстранява нацепена или увиснала кожа и други придаващи естетика и красота у хората процедури...това че се е превърнала в прищявка на нашите комплексирани звезди тук, за да се превръщат в барбита, не означава, че трябва да съдим хората по света и да им отричаме качествата, които безспорно притежават...

п.с. пластичните операции не могат да ти направят чаровна и завладяваща усмивка, тя излиза от сърцето, преди да се изпише на устните...
цитирай
11. tutankhamon661 - grobarq
12.04.2010 12:32
На много хора е любима, пък нека някои да се изказват негативно. Хубавото си е хубаво.
Постарах се да има по-голямо разнообразие от музика по темата, но така и не намерих място за абсолютно всички идеи, които ми хрумнаха.
цитирай
12. анонимен - Аз съм жена
12.04.2010 12:34
Много ми харесва когато познавам мъж, който разсъждава така...
цитирай
13. анонимен - faraoneee dai niakoi suvet kak da ...
12.04.2010 13:15
faraoneee dai niakoi suvet kak da pusnat po-lesno jenite.
цитирай
14. tutankhamon661 - 12. анонимен
12.04.2010 13:48
Честито!
Познах те.
цитирай
15. tutankhamon661 - 13. анонимен
12.04.2010 13:50
Като начало е добре да научиш българската азбука, защото жената може и да е навита, но като не те разбере, ще ти даде "червено". Познай кой ще загуби от цялата работа?
цитирай
16. анонимен - И пак не е гаранция...
12.04.2010 14:20
jediknight написа:
Колко жени могат да те накарат да се чувстваш "като у дома"? Според мен са истинска рядкост. Ако някой има щастието да попадне на такава, би трябвало да е готов на всичко за нея.


Предполагам нямаш предвид семейните мъже.Защото аз съм чувала "по-спокойно и по-уютно се чувствам в един скромен дом,при един любим човек,отколкото в моята богата къща."Резултатът е ясен обаче-богата къща,още имоти,разнороден бизнес,парите-и става проблем.Как ще се делят,защо да се делят,много проблеми,много напрежение,с години съд и стрес..Продължението-"винаги ще те обичам","до последния си дъх ще остана със спомените за теб"..
цитирай
17. blackpredator - :)
12.04.2010 14:32
Ама тая, дето я искаш, задължително е дебела или Ще)) Та с Мецана в клетката „като у дома” ще мъркате и дебелеете и ще гласувате за ББ/не е Бойко, а Биг брат/
И неусетно ставате роднини с брата. И ще му родите племенници.
По-добре е да се стремите да съчетаете всичките качества, които си изброил, защото тъй ще имате и лице и цвят. И ще се чувстваш винаги като Хю Хефнер, а не като Мецан.
И две гърнета с мед да имаш, метаболизмът иска сол:))
цитирай
18. tutankhamon661 - blackpredator
12.04.2010 15:44
Ако тръгна да описвам моите виждания, няма да ми стигнат и 10 коментара. По-скоро 20-30 постинга. Ще кажа само, че личните ми предпочитания са доста разтегливи.
цитирай
19. loran - ;)
12.04.2010 21:30
Faraone ;0 Vajna e zlatnata sreda.I za jalost shte kaja ,che savmestnoto sajitelstvo e niz ot komromisi ........ Vajni sa PARITE, KRASOTATA , DUSHEVNITE I MORALNI KACHESTVA I TN. Tezi neshta varviat raka za raka ,ako niakoe ot tiah lipstva vsichko propada!
цитирай
20. pikso - Даваш ли си сметка, че оплю най-х...
13.04.2010 08:46
Даваш ли си сметка, че оплю най-харесваните жени в света и в частност в България?
цитирай
21. tutankhamon661 - loran
13.04.2010 09:12
Да, всичко трябва да присъства, иначе не става. Нищо, че някои се преструват на идеалисти и се самозалъгват, че това или онова не било толкова необходимо.
Нема такъв филм! Парите също са важни - без тях останалото се омаловажава.
цитирай
22. tutankhamon661 - pikso
13.04.2010 09:13
Това е моето мнение. Никой не може да ми натрапва някакви еталони.
цитирай
23. анонимен - даа,
13.04.2010 09:31
Фройд и Юнг моркови да ядат. Тука имаме Откритие. Нов архетип. /ту/каниманимус. Къф аналитизъм и категоричност. Изобщо логия на психото..
цитирай
24. tutankhamon661 - 23. анонимен
13.04.2010 09:58
Ако обичаш, не ме принизявай към Фройд - той отдавна яде моркови. Доста хора е РАЗБОЛЯЛ, за което носи ЛИЧНА ВИНА !!!
цитирай
25. admiral - Оставете Фройд! Човека си е имал ...
14.04.2010 09:06
Оставете Фройд! Човека си е имал свои виждания по някои въпроси. Негово право е. Просто се е опитал да обясни някои неща.
цитирай
26. lovemaster - Това за свинския хормон и аз съм го ...
15.04.2010 18:10
Това за свинския хормон и аз съм го чувал. Гадна работа! Тези хора съвсем са се пoбъркали. Явно нямат друго за което да мислят.
цитирай
27. tutankhamon661 - admiral
16.04.2010 10:05
"Неговото право" е разболяло хиляди хора. Той твърди, че новороденото изпитва сексуално влечение към майка си !!! Това доказва две неща:
1. Фройд е имал нужда от СИЛНИ лекарства. Може би дори е пиел такива, ако е осъзнал, че е напълно луд.
2. Фройд е прекалявал със сексуалните фантазии и, странно, но е заразил с тях целия свят. Имам приятел, който казва: "Обичам Фройд, защото говори само за секс".
цитирай
28. tutankhamon661 - lovemaster
16.04.2010 10:07
И ти ще се побъркаш, ако единственият ти проблем е скуката. Да не мислиш, че на богатите им е много лесно? Те също си имат проблеми и проблемчета.
цитирай
29. анонимен - Като малки момчетата се интересуват от коли , а момичетата от кукли .
18.04.2010 11:42
После става обратното :-))
цитирай
30. tutankhamon661 - sartorium
18.04.2010 13:26
Има нещо такова.
По време на експеримент раздали кукли на 5 момичета и 5 момчета. Първите започнали да им говорят, да ги приспиват и т.н. А момчетата по най-бързия начин съблекли куклите ...... хм! ..... Те са малки, но вече знаят.
цитирай
31. verona - tutankhamon661
19.04.2010 01:48
Манията по свинския хормон доказва, че в Холивуд съвсем са се побъркали. Това е животинско и минава всякакви граници.
цитирай
32. tutankhamon661 - verona
19.04.2010 09:21
Отдавна знаем, че са луди. Не е лесно постоянно да се превъплащаваш в някакви роли.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5665761
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031