Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2010 19:33 - Женчото Бербатов
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 32705 Коментари: 111 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изобщо не бях предвидил този постинг, но се вбесих като попаднах на изказвания, които оправдават/!!!/ Бербатов. Особено ме изненадаха коментари от хора, които са важни за мен.
Отдавна съм се разочаровал от българския футбол и не го гледам, както едно време, но имам достатъчно информация за да знам, че Бербатов падна изключително ниско с поведението си.
Първо искам да уточня, че той наистина е голям футболист - по този въпрос две мнения не може да има. Винаги се възхищавам на преуспелите хора, защото те могат да бъдат пример за всеки.
Какви са ми възраженията срещу Бербатов?
Нито един цесекар няма да забрави, как Митко подари титлата на "Левски" след цял "тир" с фрапиращи пропуски. То не беше веднъж, не бяха два пъти. Скъса се да стреля около вратата, а накрая като нямаше кой да го спре, сам падна върху топката. После се сърдеше на червената агитка, че искат да го бият. Е, как няма да искат? Та това е ЦСКА, не е "Сливнишки герой". Никой няма право да се гаври така с най-великия български отбор.
И за гълъбите стана ясно, че Бербатов е чакал "Левски" да го купят и по този начин им се е подмазвал. Как се нарича такъв човек? ПРЕДАТЕЛ! Вие бихте ли уважавали ИЗМЕННИК?
Сега се прави на "девствена невеста". Бил обиден. За к"во, бе? Не те ли хвалеха, докато играеше добре? Цяла България го благославяше, начело с журналистите. Тогава бяхме добри.
Как да го похвалиш сега, след като от години не е показвал добра игра? Кое да му похвалиш? Че не е вкарал цял куп голови ситуации? Че рано-рано му се е схванал кракът и той дори не е изчакал смяната, а сам е напуснал терена като в махленски мач?
Стоичков такъв ли беше? НЕ. Той ГОРЕШЕ в играта. Много бързо стана лидер на Барселона, което говори за ХАРАКТЕР. А според статута си в МанЮн, Бербатов би трябвало да се радва, ако му позволят да носи куфарите на Рууни.
Обиден бил на българите!!! Що не се обиди на английските журналисти - те се гаврят с него много повече от нашите? Ама там не смее да мъцне!
Проблемът е един на цялото настоящо поколение - прекалено рано станаха звезди и натрупаха пачка. Бързо разбраха, че имат способности и се самозабравиха. Въобразиха си, че славата ще ги преследва до живот, без да се напрягат кой знае колко.
Направиха едни силни квалификации и айдеее "Ние сме велики"! Какъв беше резултатът? Напълниха ни "кошарата" в Португалия. Вкараха ни дори играчи, които рядко минават централната линия. Е, как да ги похвалиш тези МЕКОТЕЛИ? Да звездеят някъде другаде. Ама не смеят, щото НЕ са мъже!
С кое не е съгласен Бербатов? За кое са излъгали журналистите? Не е ли вярно, че набляга повече на дискотеките и това видимо се отразява на играта му? Не е ли вярно, че все по-рядко вкарва? Не е ли вярно, че се надува все едно е станал голмайстор на световно първенство /като Стоичков/?
Тук са му виновни съотборниците /без играещите в Англия негови приятели Стилян и Мартин/. А в МанЮн кой му е виновен? Може би Рууни, че вкарва вместо него?
Златните момчета от Щатите също празнуваха, но и играеха. Застанал до басейна с коктейл в ръка, Стоичков се изцепи "Айнцу, цвайнцу, дрън"! Рече и отсече! Така и стана. Детронирахме актуалния световен шампион.
Сегашните чакат да ги боготворят, а не могат да се класират за едно голямо първенство, к"во остава да сигнат до 1/2 финал.
Някаква фенка на Бербатов се изхвърли, че бил възпитан, не пълнел жълтата преса. Ало, момиче! Малко ли кадри публикуваха за тайнствената ЛЮБОВНИЦА на твоя любимец? Явно не си ги видяла. А колко ли още тайнствени момичета са останали наистина в тайна?
Всъщност тук говорим за футбол, не за любов. Така че е НЕУМЕСТНО да сочиш възпитанието му като оправдаващ фактор. На кой му пука за обноските, щом губим с големи резултати? В някое женско списание го хвалете като външност, поведение и т.н.  Там да обясни в крайна сметка футболист ли е, манекен ли е, паркетен лъв или нещо друго? Но става ли дума за футбол, значение имат САМО И ЕДИНСТВЕНО ГОЛОВЕТЕ И ПОБЕДИТЕ. Проумейте го най-после и не се отклонявайте от темата.
Знам, знам, Митето е сладур! Ама напоследък най-много му се кефят противниковите защитници. От това страда играта на целия отбор.
Аре, моля ви се, хвалби само след съответните заслуги. Иначе марш в "Уикенд"!


Тагове:   футбол,   бербатов,


Гласувай:
61



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sramejlivetsa - Евала, братче!!! Съгласен съм с теб ...
14.05.2010 19:47
Евала, братче!!! Съгласен съм с теб на двеста процента. Дано само, като се провали в чужбина, някой да не го извика пак в националния, защото тогава лично ще го заплюя в очите. Заклевам се!!!
цитирай
2. drakulla - За всичко
14.05.2010 19:57
си прав.
цитирай
3. tutankhamon661 - sramejlivetsa
14.05.2010 20:01
Той вече си е уредил живота и не го интересува никаква чест. Само пачката е важна за него и ще играе само там, където плащат много. Това е една от камарата разлики между него и Стоичков.
цитирай
4. tutankhamon661 - drakulla
14.05.2010 20:01
Нали! И аз все това викам.
цитирай
5. futbolist - Не е за вярване, че има такива, които ...
14.05.2010 20:13
Не е за вярване, че има такива, които намират начин да го оправдаят. Тези хора явно се интересуват от някакви други неща, но със сигурност не е футбол.
цитирай
6. stomanata - При толкова пари и толкова фенки, ...
14.05.2010 20:24
При толкова пари и толкова фенки, как ще мисли за футбол? Ако го контузят, не може да се изяви в Биад и в леглото с някоя не съвсем позната мадама.
цитирай
7. tutankhamon661 - futbolist
14.05.2010 20:38
Всеки има право да бъде такъв, какъвто иска. Но нега поне да обясни футболист ли е, манекен или нещо друго. От футболна и морална гледна точка ПО НИКАКЪВ начин не може да бъде оправдан.
цитирай
8. tutankhamon661 - stomanata
14.05.2010 20:39
Ти пък сега! Човекът си има приоритети. Явно предпочита мадамата пред терена. Само че тази мадама дали ще му даде премия или заплата?
цитирай
9. nabudonohonosor - Уважавай мнението и на другите, ...
14.05.2010 20:51
Уважавай мнението и на другите,Тутане!Никой не е длъжен да се съобразява с твоето мнение,всеки си има глава.И не обиждай Бербатов по този начин защото това говори единствено за ТВОЯТА култура,Аз гласувах против защото тук виждам само твои изводи,скоито не съм съгласен.Остани си със здраве.
цитирай
10. tutankhamon661 - nabudonohonosor
14.05.2010 20:56
Изводи ли видя? Очевидно не разбираш значението на тази дума. В постинга се съдържат САМО ФАКТИ. Жалко за теб, че имаш ПРОБЛЕМ С ИСТИНАТА !!!
цитирай
11. flintul - Абе левскарите трябва да го черпят ...
14.05.2010 21:07
Абе левскарите трябва да го черпят нещо. Шампионската титла не е шега работа. Те даже си имат лаф - Левски е единствения отбор, на който Бербатов не е вкарвал гол. Доста красноречиво.
цитирай
12. анонимен - стара кримка е митака. с тая детска ...
14.05.2010 21:21
стара кримка е митака. с тая детска физиономия буди съчувствие, но комплексите личат яко. стига да не си сляп.
цитирай
13. анонимен - mnogo si off, be maina, mnogo! sapri se pogledni dali idava pas ot Berbatov i ako nemojes da shutish povikai ronaldo
14.05.2010 22:00
a da gledama kolko km Ico Osmico treashe da probega zada e Ico Osmico, a i da zapazi prostastinata si.

Berbatov izkara za edna godina tolkoz pari kolkoto celoto pokelenie '94 nemojaha da zberyt ot futbol.

estetsvenno 4e Runi e bokluk. spomnis kak Ronaldo v maca s Portukalcite makar i syotbornik go izrita ot igristeto s 4ervenia karton.

Mitko ima da igrae oste 2-3 godini i 4ao. do tuk s hudojestvenniat gradiven futbol. angliskite ponita i katyri neka gonia mihalia. stom mu plasta miluionite- da im sedi na skameikata. kakvo tolkoz? Mitko moje da tica, da se razhojda i da sedi za tazi zaplata- ati gneven smeshniko za kyde s toia 4eren 4eren papir si trygnal za beli raboti da pishesh.
цитирай
14. tutankhamon661 - flintul
14.05.2010 22:05
Защо мислиш, че не са го черпили предварително? Такива странни пропуски не се правят току-така.
цитирай
15. tutankhamon661 - 12. анонимен
14.05.2010 22:07
Определено има комплекси в това момче. Жалко, че му проличаха.
цитирай
16. tutankhamon661 - 13. анонимен
14.05.2010 22:12
И ти ли смяташ, че на терена има място за култура. ГРУБА ГРЕШКА !
Не съм много сигурен, че Бербатов е изкарал повече пари от Стоичков - това го знаят само те двамата.
Самият Роналдо се извини на Рууни - ясно кой беше виновен в оня случай. Не знам ти кой мач си гледал. Може би някой друг.
СЛЕПЕЦО ! Това е български сайт и тук се пише на български. ЗАПОМНИ ГО !!!
цитирай
17. анонимен - вие сте смешни бе
14.05.2010 22:35
Та той държи рекорд за най-много вкарани гола за България,що не уважавате мнението и желанието на хората,та на Вас като ви омръзне една работа нали напускате,типично селско,за съжаление на една голяма част българи мислене.Опомнете се бе хора стига сте плюли....
цитирай
18. анонимен - Женчото Бербатов
14.05.2010 22:57
ЦСКа е измисленото парвеню на социализма, заедно с отбора, който носи името на апостола на свободата. Отбори със собственици и шефове като Лупи и Батков са срам за България! И сините и червените фенове не заслужават такава участ.
Що се отнася до днешния футбол- такъв няма, всичко е договорка между собствениците.
А Бербатов е умно момче, не пишете така за него....и не позволявайте завистта да ви заслепи.
Със здраве и от мен
цитирай
19. анонимен - До Анонимен 17
14.05.2010 23:01
Човекът, който държи рекорда за най-много вкарани голове в България е редно да остане да рита за България, доколкото може, а не доколкото иска. Хванеш ли се на хопото, го изиграваш докрай. Иначе те забравят.
цитирай
20. tutankhamon661 - 17. анонимен
14.05.2010 23:03
Други също са държали рекорди, но не са се излагали като ПРЕДАТЕЛИ. Кой нормален човек лежи на СТАРА СЛАВА? Що за НЯКОГАШЕН довод?!?
Да не подкрепяш идеята, че трябва да го хвалят, въпреки слабите му игри? Ей така, щото ПРЕДИ е играл добре. Работата на журналистите е да отразяват СЕГАШНОТО му състояние.
Представи си, че слушаш мач по радиото! Бият ни като "маче у дирек", а коментаторът лъже, че ние сме по-добри. Правилно ли е? Гледай да отговориш с "да", защото Бербатов точно това иска - да се ДЪНИ, а хората да го хвалят. Е, нема го балъка!
цитирай
21. анонимен - Психиатър
14.05.2010 23:06
Човекът, който е писал тази статия никога не е бил спортист. Може би се подвизава като секретен сътрудник (разбирайте - агент), защото е събирал факти с единствената цел да окаля Бербатов! Препоръчвам му ударно и продължително лечение в психиатрия! Още от днес...
цитирай
22. tutankhamon661 - 18. анонимен
14.05.2010 23:21
Двата отбора са много зле в момента, но си остават най-добри в България - просто останалите са още по-зле. Толкова си можем, както се казва.
Винаги съм се чудел на довода "кой какво е измислил"! Това няма значение. Всеки отбор е тръгнал отнякъде. Важно е каква игра показва.
Аз лично завиждам повече на Стоичков, но никога не съм казал лоша дума по негов адрес. Дори в най-трудните му периоди като треньор, съм се възхищавал от него. Но той е РОДЕН ЛИДЕР. Не е "женчо". Това доказва, че не съм написал настоящия постинг от завист, а защото се придържам към ФАКТИТЕ.
цитирай
23. tutankhamon661 - 19. анонимен
14.05.2010 23:22
анонимен написа:
Човекът, който държи рекорда за най-много вкарани голове в България е редно да остане да рита за България, доколкото може, а не доколкото иска. Хванеш ли се на хопото, го изиграваш докрай. Иначе те забравят.

100% съгласен.
цитирай
24. tutankhamon661 - 21. анонимен
14.05.2010 23:27
Въх, хванъ мъ! А бях под прикритие.
Така ли препоръчват в психиатрията? Ти си в трета стая при най-тежките, нали? Сега ще ти предпиша цял чувал с успокоителни плюс пет усмирителни ризи.
Познах те. Линковете са специално за теб:

http://tutankhamon661.blog.bg/drugi/2010/05/10/vnimanie.542345

http://tutankhamon661.blog.bg/drugi/2010/05/10/otnovo.542357
цитирай
25. анонимен - Аз харесвам Бербатов и считам, че ...
14.05.2010 23:39
Аз харесвам Бербатов и считам, че всеки има право сам да определя преоритетите в живота си. Автора нищо не е направил за България, но критикува-прилича на Слави Трифонов, който уж е голям патриот и родолюбец, а реално е скапан комплексар и сребролюбец.
цитирай
26. анонимен - Боже,колко мъка има по тоя свят
14.05.2010 23:42
знайни и незнайни гейчета критикуват най скъпия футболист на Манчестер ю защото се отказал от националния отбор.Ами сините тюфлеци в отбора какво играят,Ганкиното може би,защо не критикувате Топузаков който на мачовете с Швеция бе виновен за 4гола,защо не плюете по Иванков който също се отказаот национала,ще ви кажа защо, не мерите с един аршин всички,а ги делите на свои и чужди,защото както се казва ние българите сме най завистливия народ на земята,толкова сме завистливи че вторите са на десет обиколки след нас.
цитирай
27. tutankhamon661 - 25. анонимен
14.05.2010 23:57
Поредната жена, която бърка футбола с манекенството!
Когато си национален съзтезател, би трябвало да цениш отбора. Лесно е да играеш, когато чакаш да те харесат съгледвачи, но после някои забравят откъде са тръгнали. Това се нарича ПРЕДАТЕЛСТВО.
За какви приоритети говориш, след като Барбатов каза, че е ОБИДЕН ? Трябва ли да го хвалят при положение, че не играе добре? Ако не го критикуват, ще се САМОЗАБРАВИ още повече. Историята помни далеч ПО-ГОЛЕМИ световни величия, които са били критикувани, но не са се правели на "девствени невести". По това се различава ИСТИНСКИЯТ МЪЖ от "женчото".
цитирай
28. tutankhamon661 - 26. анонимен
15.05.2010 00:04
Най-скъпият, но и НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ - думи на Алекс Фъргюсън. Но и той е "незнайно гейче"! К'во ли му разбира кратуната? Важното е Мъдьо от Сусурлево да има добро мнение за Митето.
В постинга написах "най великия отбор" по отношение на ЦСКА. Според теб на кой отбор съм фен?
Като цяло цесекарите имат най-верен поглед върху играта. Точно затова ме е яд, когато някой си КРИВИ ДУШАТА, за да защитава НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ Димитър Бербатов!
цитирай
29. анонимен - Мнение
15.05.2010 00:41
Всички който плюете Бербатов сте тотално ИЗПЛЯСКАЛИ.....отдавна не бях попадал на такива ,,стегоцефали,, като вас....баси колко сте малки и жалки


tutankhamon661 написа:
Той вече си е уредил живота и не го интересува никаква чест. Само пачката е важна за него и ще играе само там, където плащат много. Това е една от камарата разлики между него и Стоичков.

цитирай
30. анонимен - Съгласен съм със статията
15.05.2010 00:51
Бербатов просто е осъзнал че не е това което очакват хората и тънко тънко се измъква, търсейки странични оправдания. Това е което мисля аз. Не оспорвам качествата му на футболист щом са го взели на "Острова" , но е далеч от очакванията и гледа да изпревари събитията. Разбирайте преди да почнат да го плюят повече за играта му !
цитирай
31. tutankhamon661 - 29. анонимен
15.05.2010 01:04
Бас ловя, че ти си брата на ПРЕДАТЕЛЯ Бербатов! Само от него бих приел такова БЕЗУМНО БРЪЩОЛЕВЕНЕ. Да не си на хероин? Хм! Лоша стока си докопал.
цитирай
32. tutankhamon661 - 30. анонимен
15.05.2010 01:05
анонимен написа:
Бербатов просто е осъзнал че не е това което очакват хората и тънко тънко се измъква, търсейки странични оправдания. Това е което мисля аз. Не оспорвам качествата му на футболист щом са го взели на "Острова" , но е далеч от очакванията и гледа да изпревари събитията. Разбирайте преди да почнат да го плюят повече за играта му !

100% съгласен.
цитирай
33. анонимен - Abe tupak
15.05.2010 01:12
abe glup4o, kakvo kato e propuskal, 4ove6ko e da se propuska, i ronaldo propuska, i mesi propuska... Evalata na berbo, 4e si go kazva vsi4ko v o4ite, i direktno. Prosto ne si hodil qvno dostatu4no v 4ujbina, za da vidi6 malko kolko sa organizirani i 4isti ne6tata tuk! Zaradi takiva vseznaikovci kato teb strada ob6testvenoto mnenie!
цитирай
34. dorichela - Не мога да се съглася с мнението ти. . ...
15.05.2010 01:15
Не мога да се съглася с мнението ти... От Бербо като капитан очакваха едва ли не да е човека отбор, но дори със Стилян и Мартин, нещата просто не вървят. В България футбола е под всякаква критика. Няма да стигнем нивото от 94-та, квото ще да става.. Просто тва е положението. Но да се хвърля цялата вина на Бербо, не съм съгласна. Че има вина, има, че има пропуски - има. Перфектни хора няма. Но някак си прекалено много дойде помията, която отнесе и го разбирам.
цитирай
35. tutankhamon661 - 33. анонимен
15.05.2010 01:33
Не всезнайко. В сравнение с теб аз съм ГОСПОД на футбола! Но дори с моите ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИ познания не мога да ти налея достатъчно мозък в КУХАТА ЛЕЙКА /без кавички/. А такива като теб, ВПИЯНЧЕНИ ПОЕТИ, не са достойни дори връзката на обувката ми да завържат. Ти си от ония, за които казват "Не може след автобуса да се затича, без да се задъха, но е убеден, че той и само той знае истината за българския футбол".
И от теб ще пратя поздрави на сър Алекс Фъргюсън, който явно нищо не разбира, щом казва, че Бербатов е най-голямото му ЛИЧНО РАЗОЧАРОВАНИЕ в цялата му кариера.
цитирай
36. tutankhamon661 - dorichela
15.05.2010 02:00
Доренце, ти си безкрайно положителен и разбиращ човек, но в случая именно това те подвежда.
Не съм казал, че само Бербатов е виновен. Останалите също звездеят и не си вършат работата.
Бербатов просто не носи на критика. Иска само да го хвалят без абсолютно нищо негативно. Забравя, че това зависи от играта му.
Анонимните се покриха като МИШОЦИ, но се надявам ти да отговориш на въпроса: Ако отборът играе слабо, какви трябва да са отзивите? Как да са добри? Има едно нещо, наречено "журналистическа етика", и пишещите братя ще го нарушат, ако излъжат, че сме играли добре при загуба с 1:6 плюс 2 пропуснати дузпи от противника.
Когато четеш вестник, очакваш да научиш ИСТИНАТА за дадено събитие. Ще ти хареса ли, ако материалът е пълен с фалшиви хвалебствия, само защото някой от участниците е "девствена невеста" и се сърди дори на най-дребната критика? Това се нарича ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.
Бербатов не е нито първия, нито последния, изложен на "журналистически огън". В същата ситуация са били далеч по-големи звезди от световен мащаб, но не са се отказвали. В това се състои разликата между ИСТИНСКИЯ МЪЖ и "женчото".
цитирай
37. dorichela - Отговарям ти направо, когато иг...
15.05.2010 02:09
Отговарям ти направо, когато играят зле, да пишат, че са играли зле. Но се акцентира изцяло на това, че Бербо е играл зле. Че Бербо не търчи като изоглавен кон и отказват да проумеят, че таланта му е в това не само да търчи, ами и да мисли, има тактическа мисъл. Бербо много добре асистира и не е егоистичен играч от типа на Кристиано Роналдо, който колкото и да е добър, си е егоист, не отричам :) Не бележи много голове, точно поради тези причини..
А за това дали носи на критика, е относително. Всеки човек има граници, всеки човек има предел, а проблема на Бербо е, че е чувствителен. И тия неща му се трупат. Затова го разбирам.. Но това не го прави женчо, в никакъв случай.
цитирай
38. анонимен - Бербатов е най-голямото леке което ...
15.05.2010 02:54
Бербатов е най-голямото леке което познавам. Имах "честта" да усетя противния му характер миналото лято. Няма такъв самозабравил се егоист. Абсолютно арогантното му отношение отврати не само мен, но и всички мои колеги. Българите трябва да са му сърдити за начина по който винаги се изкава пред пресата. Да отказваш автограф на малко дете, да искаш фитнеса да работи само за теб, да ползваш отстъпки по 50% и да искаш по-голяма, да третираш всички като слуги и по нисши от теб, да не поздравяваш никой, да лежиш на плажа като бей без да помогнеш на бременната си жена и да си чакаш 50ст ресто са далеч от моите представи за възпитан човек, пък било то и футболно величие. Жалко е че хора като него забравят от каде са тръгнали и още по-жалко е да се смяташ за недосегаем. Евала на Стоичков и с него съм се срещал и мога смело да кажа, че парите и таланта го правят още по-голям БЪЛГАРИН и Човек с главно Ч.
цитирай
39. tutankhamon661 - dorichela
15.05.2010 03:40
Добре де, не е женствен! Жените са прекалено ..... мъжествени в сравнение с него. Той прилича по-скоро на момиченце на не повече от 10 години. И как мило плачка пред камерата, когато Дучето обещаваше да го запознае с юмрука си!
цитирай
40. tutankhamon661 - 38. анонимен
15.05.2010 03:41
анонимен написа:
Бербатов е най-голямото леке което познавам. Имах "честта" да усетя противния му характер миналото лято. Няма такъв самозабравил се егоист. Абсолютно арогантното му отношение отврати не само мен, но и всички мои колеги. Българите трябва да са му сърдити за начина по който винаги се изкава пред пресата. Да отказваш автограф на малко дете, да искаш фитнеса да работи само за теб, да ползваш отстъпки по 50% и да искаш по-голяма, да третираш всички като слуги и по нисши от теб, да не поздравяваш никой, да лежиш на плажа като бей без да помогнеш на бременната си жена и да си чакаш 50ст ресто са далеч от моите представи за възпитан човек, пък било то и футболно величие. Жалко е че хора като него забравят от каде са тръгнали и още по-жалко е да се смяташ за недосегаем. Евала на Стоичков и с него съм се срещал и мога смело да кажа, че парите и таланта го правят още по-голям БЪЛГАРИН и Човек с главно Ч.

Не 100, а 200% съгласен!
цитирай
41. анонимен - ===
15.05.2010 03:47
Бербатов. Каквото и да се пише в момента, манекен, човек, футболист, за мен лично той беше единственият българин, за който англичаните (не само футболни фенове) бяха чували поне докато бях там. Учих ги даже как да му произнасят правилно името. Умирах от кеф, когато ухилената му физиономия цъфваше на първата или последната страница на някой вестник след като беше вкарал някой гол за Тотнъм. Понеже в Лондон, хората често си оставят вестниците в метрото, нямаше нищо по-яко от това да видиш Бербо да ти се хили от някоя седалка или от ръцете на някой рано сутрин или късно вечер като се прибираш разбит от работа.
Бербо си е Бербо. Хайде спирам с тези среднощни женски сантименти. :))
цитирай
42. tutankhamon661 - gspot
15.05.2010 04:00
За Стоичков са чували не само в Англия, но е нормално да говорят за Бербатов - там той играеше до едно време и не звездееше, както тук.
Нормално е да те радват такива гледки. В чужда държава и на хлебарка ще се зарадваш, стига да е българска. Е, не чак толкова!
Не знам, за мен е необяснимо какво толкова му харесвате като външност. Според мен и по тази част Стоичков го превъзхожда, но тук тежи повече женското мнение, така че ще си трая.
цитирай
43. анонимен - dido
15.05.2010 06:55
На защитаващите Бербатов ,пожелавам да си припомнят последните мачове на Ман Юн и с ръка на сърце да кажат нещо за пропуските му. Не може играч смятащ себе си за велик да пропуска елементарни положениия и след това да се хваща за главата и да гледа небето,сякаш то му е виновно !Сравнете играта на по малко платения от него Рууни и неговата-разликата е огромна ! Играта му наподобява тази на балерина. Стои и се разхожда най отпред и чака някой да му подаде евентуално да вкара гол . А защо не иска да играе за националния отбор- ами защото защо да си чупи краката и мори на терена ? И в края на краищата това е въпрос на патриотизъм и нацонална отговорност !
цитирай
44. tutankhamon661 - 43. анонимен
15.05.2010 07:36
Някои тренират дузпи, други фаулове, а Бербатов - пропуски. Намерил човекът какво да специализира!
Наистина е невероятно, как може Рууни да взема по-малко пари при условие, че е "душата на отбора". С него бият, без него - може и да паднат.
цитирай
45. анонимен - Имам решение
15.05.2010 08:31
Много лесно ше излекуваме бг футбол да гръмнем един такъв женчо показно на трена преди мач. И да се каже на "играчите" ако загубите сте следващите. А за тоя гей Бербатов (не е педераст щото има пари) ще кажа че не му вървят чалъмите. Да ходи да се прави на госпожица на друго място. Навън играе а като дойде тук само симулира игра. Ако направи това навън ше го изритат като мръсно коте и никой няма да го погледне повече. Ама тук си прави квото си иска гейчето понеже се мисли за незаменим. Не може да стъпи и на малкият пръст на камата. А се мисли за по велик от него. Чшшшшшшшшшш пикльо земи се понаучи как се играе като истински футболист. Ако незнаеш как става ходи питай бате си Ицо да ти обясни ама каквато си женка може да ти натърти трътката. И после ще излезеш болнични понеже са ти пръснали замбичката.
Писна ми от такива манекенки които се мислят за играчи. повече се притеснява дали няма да му се развали прическата вместо да мисли за резултата. Много бързо го обявиха за звезда и толкова му се вирна нослето че и със телескопа Хъбъл не можеш да го видиш. Барби трябва да му викат не бербо.
цитирай
46. pin777 - tutankhamon661
15.05.2010 08:37
Съгласен съм с написаното от теб цитат: '' Първо искам да уточня, че той наистина е голям футболист - по този въпрос две мнения не може да има. Винаги се възхищавам на преуспелите хора, защото те могат да бъдат пример за всеки. ''

Тук съм в подобно положение - цитат: '' Отдавна съм се разочаровал от българския футбол и не го гледам, както едно време ... ''

Това дали Бербатов е сладур или не изобщо не ме бърка нито ме интересува, нека жените се захласват по външния му вид. Всеки футболист да си изглежда както си иска. За хората интересуващи се от футбола трябва да е важно футболистите да играят и да 'носят' положително настроение на гледащите ги. Да , това е истината. Играта е създадена да носи положително настроение и да може гледащите я да се разтоварят гледайки самата игра. Сега това, че феновете се вживяват повече от необходимото и си мислят , че играчите на терена са или поне трябва да са марионетки изпълняващи техните желания си е друг въпрос. Да не отваряме темата за феновете и за държанието им и за това, че на футболни мачове ходят и такива, за да чупят и трошат и да се бият. Или някой ще го отрече ? Та да се върнем на футболистите. Това са хора , да въпреки че са добре заплатени и някой 'позлатени' все пак са си едни нормални хора. Както всички останали, с чуства с емоции и т.н.т. Та не мислете, че по някакъв начин са задължени на някого или са мазохисти и да искат наистина да си чупят краката, естествено че ще гледат да се пазят. Това е игра за удоволствие и Бербатов е един заслужил Български футболист известен по целия свят, а да не забравя, има и още много други известни Български футболисти. Гордейте се, че ги има и не ги съдете за грешките им, те все пак са първо хора, а после футболисти.
цитирай
47. анонимен - майсторииииииии
15.05.2010 08:41
Вие които плюете какво сте направили за България ,или за българския футбол или изобщо в живота си ...БЕРБАТОВ Е ВЕЛИК и може да прави каквото си иска . Негово право е да решава дали да играе или да спре. Заже не е длъжен да в дава обяснения.Освен това е много по умен от всички вас и много по възпитан и сдържан. Мие сте най обикновенни селски клюкарки от седенките. Българския народ се превърна в мърморещи бабички от седенките пред блока.
цитирай
48. анонимен - Съгласен!
15.05.2010 08:45
Най-накрая една истинска статсия по темата Барби...бербатов.
цитирай
49. анонимен - Това сме българите!
15.05.2010 08:50
Да не уважаваме желанието и решението на другите! Друже, ти като какъв написа този пасквил???? Собственик на ФК Национален отбор ли? Говориш за предателства и тинтири минтири, все едно че Митко е твоя собственост и те е предал.
Какъв национален отбор, какви пет лева бре? Не виждаш ли че мениджърските интереси ни докараха до този хал.Какво ти е виновен Митко?Не виждаш ли че в мачовете играят какви ли не куци, коне, които два паса не могат да си подадат, та Митко трябваше да се връща до нашето наказателно поле за да си вземе топката. Не вкарвал последните мачове голове.Ами как да вкара като няма кой един пас да даде, даго изведе зад защитата да центрира точно на място, а не да кюска топката към вратата па каквото стане.
Затова се отказва.Защото не иска да е съпричастен в ритуалното самоубийство на българския футбол.Защото откакто тази шайка, която ти боготвориш взе власта в БФС, нищо добро не ни се е случило.Затова и Митко не иска да е повече част от тази шайка.
Друг е въпроса за манталитета на българина.Да оплюва най-кадърните си хора и в трудни моменти /каквито всеки може да има/, вместо да го остави на спокойствие за да върнат онова което ги е направило велики, започват хилядите сплетни и плюнки.Та се стига чак до лични нападки и месене в личния живот.
Извинете ме но не могада приема злобата който се лее тук. Е какво...изкефихте ли се че някоя зведа е паднала и сега ви се е отдала възможност да я сринете?
Да...ама НЕ! Това само показва комплексарщината ви....да се радвате не на своите успехи а на чуждите неволи!
цитирай
50. анонимен - Ти с това. . . "И за гълъбите ...
15.05.2010 08:58
Ти с това..."И за гълъбите стана ясно, че Бербатов е чакал "Левски" да го купят и по този начин им се е подмазвал."........направи изби всичката риба...и в морето и във всички български реки!!!!!!!!!!!!!!
Момче момче, ти просто явно си фантазираш и импровизираш свои съждения причинени обикновено в ранно детство от прекарана в ренно детство лека форма на менингит - да приемаш желаното за реалност. Митко и семейството му откакто се помнят са заклети цесекари и никога той не би играл в кръвния враг.Това може ти да го сториш, но не и той.
цитирай
51. karambol5 - Уви, не мога да не се съглася с теб ! ...
15.05.2010 09:20
Уви ,не мога да не се съглася с теб ! Прав си ! Той има право да реши да се оттегли ,а ти имаш правото да припомниш ,че не е цвете за мирисане ! Никой не оспорва онова,което е направил ,но не бива да се забравя и каква е цялата истина за него !
А истината е ,че е провал и в Ман. Юнайтед ! Май много си е повярвал !И някой от горе го е наказал ! Мдаааааааааа......... ПОздрави !
цитирай
52. анонимен - God
15.05.2010 09:36
Всеки има право да прецени дали и колко време да играе в националния отбор. Явно Бербатов е преценил, че повече не иска. Истината е, че няма угодия - и да играе и да не играе, винаги той е виновен. Той е "дежурният" виновник за всичко в националния. Просто е достатъчно възпитан, за да не каже в прав текст "със слаби играчи национален отбор не можеш да направиш." Това е. Една птичка пролет не прави. Има си, разбора се своите недостатъци, но кой няма? Прекалено навътре взимаме всичко. Ако нац.отбор разчита само на един играч, сме за никъде. Защо в Тотнъм беше номер 1, а в МанЮн не е? Защото в първия отбор, играеха за него, а във втория всички играеха за Роналдо преди и за Руни сега. Няма как да стане!
цитирай
53. анонимен - :)
15.05.2010 09:51
Не знам кой казва, че хората нямат право на мнение-и Берба си има такова право, и авторът. Така че, какво плюете авторът-ако футболистите не играят за феновете, то тогава за какво? Ако някой каже, че парите трябва да са номер едно за тях...то няма да има голяма разлика между спортисти и проститутки. Истинския професионалист работи заради работата, а парите идват сами. Съгласен съм със статията-това, че някой е успял, съвсем не значи, че трябва да си затваряме очите пред грешките му. Ако пък той не носи на критика-това само показва що за човек е.
За пример-Доналд Тръмп по време на фалитат му. Или Андерсън Силва срещу Деймиън Мая, ако мога да сравня различни спортове.
И да-това е национално предатество-не националния отбор трябва да му се моли да играе там...той трябва да се моли да играе с тях. Причината? Ми четете малко Левски, Захари Стоянов, Ботев, Вазов и т.н. и ще се досетите сами.
цитирай
54. анонимен - Уви, не мога да не се съглася с теб ! ...
15.05.2010 10:23
karambol5 написа:
Уви ,не мога да не се съглася с теб ! Прав си ! Той имаправо да реши да се оттегли ,а ти имаш правото д априпомниш ,че не е цвете з амирисане ! Никой не оспорва онов а,което е направил ,но не бива да се забравя и каква е цялата истина за него !
А истината е ,че е провал и в Ман. Юнайтед ! Май много си е повярвал !И някой от горе го е наказал ! Мдаааааааааа......... ПОздрави !


Слушай бе умнико, навсякъде където виждам,че коментираш все си изкривен, като да те боли гърба!Залагаш ли си името,че ако Бербо напусне Манч,Ю-д то този отбор ще подобри играта си?И ти , и автора сте един дол дренки гледате само да плювате и никаква креативност!
цитирай
55. karambol5 - 52. анонимен - God
15.05.2010 10:29
:))))))))))) И аз мисля така- един Бербатов нацонален отбор не прави :))))))) И изобщо да се прави трагедия от ситуацията е излишно ! Футболът е колективна игра и мястото на солистите е в операта. Лесно е когато всички играят за теб ,а ти си "велик ":))))
Съвсем отделен е въпроса ,че каквото е нивото на българския футбол ,такова е и нивото на националния ни отбор ! За сега има национали ,които играят в чужбина ,но съвсем скоро няма да има такива ! Е тогава какво правим ?
Проблемът не е в Бербатов ,а в сбърканата ни система !
цитирай
56. karambol5 - 54. анонимен
15.05.2010 10:30
Хахаххахахах тежко му и горко на МанЮ ,ако играта му зависи само от Бербатов :)))))))))))))))))))))))))))))))) Поздрави !!!!!
цитирай
57. andreya - Мен...
15.05.2010 10:37
лично ме издразни фразата му, че не бил длъжен да дава обяснения, ама на, нали бил с широко сърце - щял да пусне гювеч на всички... Аланкоолу, длъжен си! Защото вземаха от нашите данъци да плащат на треньорите в школата, с наши пари ти купуваха екипи! С наши пари се научи да четеш!... И хиляди ти вярваха! Когато става въпрос за националния, за честта на родината ти, за знамето, длъжен си да дадеш обяснение.
цитирай
58. tutankhamon661 - 45. анонимен
15.05.2010 11:29
Предлагам да купим повече гел и така проблемът с прическата е решен.
За играта също ще се намери решение. А.Фъргюсън вече каза, че съжалява за тази скъпа покупка. На Бербо ще му се наложи да играе в по-малък отбор срещу по-малко пари. По някое време ще се сети откъде е тръгнал и пак ще заплачка. Тогава ще помислим дали да му простим.
цитирай
59. tutankhamon661 - pin777
15.05.2010 11:52
Ние разбраме, че са хора, но те пък да проумеят, че не са вечни и никой не е длъжен да ги хвали, ако играят слабо.
Митко, Стилян, Мартин -яко звездеят и са забравили, че всеки играч има слаби моменти, за което получава критики, а не поздравления.
Бербатов като е такъв тежкар, що не каже на А.Фъргюсън "Ти на мен ли ще обясняваш, как се играе"? Така де, ако ние не разбираме от футбол, понеже критикуваме Митко за слабата му форма, това важи в по-голяма степен за именития треньор, тъй като той го прави значително по-често.
Е, сър А.Фъргюсън разбира ли от футбол или не?
цитирай
60. tutankhamon661 - 47. анонимен
15.05.2010 12:07
Ако нямаше фенове, щеше ли да има звезди? Май не, струва ми се. Както ние сме длъжни да помним успехите му, така той не трябва да забравя, че без българските запалянковци щеше да си остане НИКОЙ. В този смисъл и той на нас е задължен.
Ти предлагаш да го хвалим, дори когато играе слабо, така ли? Като бабичките пред блока, да викаме на черното бяло, а?
цитирай
61. tutankhamon661 - 48. анонимен
15.05.2010 12:14
Истината преди всичко!
цитирай
62. gothic - Забелязах един анонимко, който ...
15.05.2010 12:30
Забелязах един анонимко, който подчерта че Барби е рекордьор по голове за националния отбор. Това го пише и в жълтите парцали. В сериозните издания пише, че НИКОГА не е вкарвал важен и решаващ отбор за тима. А аз много добре си спомням иприятелският мач с Малта, където стана рекорда. И този мач беше организиран конкретно с тази цел. Фенчетата, заслепени от татуировките и гелосаната прическа на героя, изглежда не са обърнали внимание, че доста мачове на България бяха опоропастени именно за да може Бербатов да си постави рекорда. А в Манчестър Юн. такива филми няма....
цитирай
63. tutankhamon661 - 49. анонимен
15.05.2010 12:44
Бербатов предаде ЦЯЛА България. Това, че ти се хващаш на неговите ЛИГОТИИ, си е лично твой проблем.
Митко стана звезда благодарение на феновете и е ДЛЪЖЕН поне малко да засвидетелства уважение.
Или к'во предлагаш? Той прибира позитивите, а негативите - за някой друг? Кой голям играч се е разминал с критиката? Защо разни лигльовци да се ползват със специални екстри? Да си известен има някои недостатъци и всяка публична личност трябва да ги приеме. Ако не, да си е стоял вкъщи!
Къде казах, че боготворя БФС? Там са само "сини", а това не може да ми хареса.
Бербатов се отказва, защото иска да изпревари събитията. Прищяло му се е друг да сърба попарата, в чието дробене участваше и той.
За какво плюене БРЪЩОЛЕВИШ? Класирахме ли се за световното? Не. Разбирам, че ти явно предпочиташ да си стоим тук. Може би за да не се изложим още повече. Или пък тайно се надяваш да засечеш Митко в "Биад". Но ние, феновете, искахме да гледаме националния отбор в ЮАР. Това няма да стане, защото се събраха прекалено много ПРИМАДОНИ и няма кой да върши черната работа.
Пак ще кажа, че завиждам много повече на Стоичков, но не съм казал и една лоша дума за него. Просто се придържам към ФАКТИТЕ.
цитирай
64. hristo27 - Прекалено много внимание се обърна ...
15.05.2010 12:57
Прекалено много внимание се обърна на Барби!
:)))
цитирай
65. tutankhamon661 - 50. анонимен
15.05.2010 13:00
Честито! Печелиш наградата за НАЙ-ЛУД човек в blog.bg.
Абе, ти на кой свят живееш? Какъв "кръвен враг" в съвременния професионален футбол? Това отдавна не е проблем. Самият Митко го е признавал многократно. Който те купи, там играеш и това е. Да изброявам ли футболисти, които са играли в двата отбора? Явно не си много в час със събитията. Поне знаеш ли коя година е сега?
А ти на какво фантазираш? На снимката на Бербатов ли? Я си признай!
цитирай
66. tutankhamon661 - karambol5
15.05.2010 13:11
Точно така - монетата има две страни. Не трябваше да се самозабравя. Щом самият сър Алекс Фъргюсън го нарече "НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ В ЦЯЛАТА МИ КАРИЕРА", какво повече да му баем? А слепци винаги ще има. Горките!
цитирай
67. thomas - @66
15.05.2010 13:18
Че и най-скъпото разочарование... Аз това го казах още когато го купиха. Ама сър Алекс не ме слуша...
цитирай
68. tutankhamon661 - 52. анонимен
15.05.2010 13:22
Повече не иска, защото не желае да сърба общата попара, в чието дробене участваше и той. Когато си най-голямата звезда, нормално е все да си първия "заподозрян". Така е навсякъде по света.
Роналдо и Рууни са по-големи играчи - това е моето мнение. Особено Рууни е "душата на отбора". Прави и невъзможното, всички се равняват по него. Това значи да си ЛИДЕР, какъвто Бербатов просто не може да бъде, защото от ден на ден все повече набляга на самосъзерцанието. "Мен никой не може да ме критикува, защото съм баси колко велик!" От високо се пада най-лошо!
цитирай
69. анонимен - Снощи постнах към 3ч, че Бербатов е ...
15.05.2010 13:30
Снощи постнах към 3ч, че Бербатов е най-голямото леке сега ще добавя, че е арогантен неблагодарник, двуличник на n-та степен, алчен интересчия. А какво ще кажете за фондацията му? Да не си мислите случайно, че той е готов да се раздава без съответните парични възнаграждения. На всички ни е ясно, че българския футбол е в дълбока криза и това жалко подобие на българин като не му е достатъчно това което получава що да се хаби?!? Най-много ме подразни като се изказа, че много млади футболисти искали да излязат от сянката му. Абееееее, ти за единствен и неповторим ли се смяташ???? Супер олигофренско изказване направи!Барби, хубавия кон и под скъсания чул се вижда, мойто момче. Ти не си пречка за младите таланти! Който е добър в тази игра ще бъде забелязан със или без тебе! Да беше изхарчил някой лев за ПР, който да му спретне достойна реч. Разбира се, че дължи обяснение на цяла България за неадекватното си поведение. Много футбулни величия са се отказвали от родния си футбол, но са го правили с достойнство и чест заставайки прави пред камерата и обясняйки причините довели до решенията им. Ей това е българския цървул, дай му малко пари и влас и му гледай сеира...
цитирай
70. tutankhamon661 - 53. анонимен
15.05.2010 13:30
анонимен написа:
Не знам кой казва, че хората нямат право на мнение-и Берба си има такова право, и авторът. Така че, какво плюете авторът-ако футболистите не играят за феновете, то тогава за какво? Ако някой каже, че парите трябва да са номер едно за тях...то няма да има голяма разлика между спортисти и проститутки. Истинския професионалист работи заради работата, а парите идват сами. Съгласен съм със статията-това, че някой е успял, съвсем не значи, че трябва да си затваряме очите пред грешките му. Ако пък той не носи на критика-това само показва що за човек е.
За пример-Доналд Тръмп по време на фалитат му. Или Андерсън Силва срещу Деймиън Мая, ако мога да сравня различни спортове.
И да-това е национално предатество-не националния отбор трябва да му се моли да играе там...той трябва да се моли да играе с тях. Причината? Ми четете малко Левски, Захари Стоянов, Ботев, Вазов и т.н. и ще се досетите сами.

100% съгласен.
цитирай
71. tutankhamon661 - 54. анонимен
15.05.2010 13:39
Ако вместо Бербатов дойде втори Рууни, отборът определено ще играе по-добре.
Когато Митко се раздаваше, някой плюеше ли го? Не. Сега играе слабо. Пак ли да го хвалим? Ако ти си СЛЯП, това не значи, че всички сме такива.
цитирай
72. tutankhamon661 - andreya
15.05.2010 13:50
Как да не те дразни? То бива НАДУВКА, ама чак пък толкова! Разглезили са го още от малък. Не се сещам за друг, който е плакал пред камерата и се е заричал "Нема па да играя футбол!" И това защото мрази да са недоволни от него, пък било то и заслужено.
цитирай
73. tutankhamon661 - gothic
15.05.2010 14:08
За МанЮн също не е вкарвал кой знае какви важни голове - по този въпрос доста го подиграват в Англия. Нали се сещаш, че и там са "лоши", щом закачат ПРИМАДОНАТА !
Можеш да си представиш колко се е изложил Бербатов, щом добряк като Рууни, простил дори онази гавра на Роналдо от световното, го гледа "на кръв" и вика "Ами ще влизам КОНТУЗЕН, като няма кой да вкарва!", съпроводено с красноречив поглед към Митака.
цитирай
74. tutankhamon661 - hristo27
15.05.2010 14:21
Карай! Митето обича да го величаят. Е, ние малко прекалихме с "хвалбите", но той ще ни прости - нали Господ прощава всичко!
цитирай
75. tutankhamon661 - thomas
15.05.2010 14:40
Ще взема да му се скарам на съра! Вярно, че е голяма работа, но понякога трябва да приема и съвети. Той не само, че не слуша, а и критикува Митето. Нали знаеш, от наш'то по-добро нема! Сигурно го стяга шотландската поличка.
цитирай
76. tutankhamon661 - 69. анонимен
15.05.2010 14:54
Просто няма какво да се добави.
цитирай
77. tutankhamon661 - 4algaboy
15.05.2010 14:57
Най-тъжното е, че "имаше" - минало бешело време. Това, че другите са още по-зле, хич не ме успокоява.
цитирай
78. анонимен - Тутанче ей
15.05.2010 15:04
порасна ти работата( не онази между краката) като те гледам. Сам остана да водиш бащина дружина и взе много сериозно след като grobarq почина блогово.
Моите най искрени съболезнования смешник, плачкам от радост.

Бате ти Аско!
цитирай
79. tutankhamon661 - 79. анонимен
15.05.2010 15:27
Това "бате Праско" от "праскане отзад" ли идва? Имам "една работа", която ще те ЗАДАВИ. Искаш ли?
цитирай
80. gothic - За МанЮн също не е вкарвал кой знае ...
15.05.2010 16:00
tutankhamon661 написа:
За МанЮн също не е вкарвал кой знае какви важни голове - по този въпрос доста го подиграват в Англия. Нали се сещаш, че и там са "лоши", щом закачат ПРИМАДОНАТА !
Можеш да си представиш колко се е изложил Бербатов, щом добряк като Рууни, простил дори онази гавра на Роналдо от световното, го гледа "на кръв" и вика "Ами ще влизам КОНТУЗЕН, като няма кой да вкарва!", съпроводено с красноречив поглед към Митака.




Че как! Нали на полуфинала с Байерн Уейн влезе на куц крак само и само за да не играе примадоната. Направи ли ти впечатление погледа на Митко при смяната? Никакъв хъс, никакъв живец, никакво желание за игра и битка...И не мога да не правя сравнение със Стоичков...
цитирай
81. tutankhamon661 - gothic
15.05.2010 16:16
Рууни винаги ми е пълнел душата. Нищо чудно, че го боготворят.
За такова мъжество имам любим пример: 1/2 финалът на Мондиал'82 Франция-Германия. При 3:1 за Франция в продълженията, влиза капитанът Карл-Хайнц Румениге /ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, въпреки лекарската забрана/, контузен и с безброй обезболяващи инжекции. Почти веднага намалява на 3:2, а в 120-та Фишер прави 3:3. Смятам знаеш, че при дузпите Германия бие и отива на финал.
Това е ЛИДЕРА ! А тук си имаме Бербо с просълзените очички - на мама детето глезено. И някой ще го защитава !!! Трагедия!
цитирай
82. hristo27 - Като пуснеш ТВ можеш да видиш две ...
15.05.2010 16:37
Като пуснеш ТВ можеш да видиш две неща - двете "Б", Бойко и Бербатов!
цитирай
83. tutankhamon661 - hristo27
15.05.2010 17:01
Направо като ББ - Бриджит Бардо.
цитирай
84. анонимен - гробаря
15.05.2010 17:10
е същия лигльо и мамино синче като твоя Бербатов.
Нооооо, понеже завинаги се раскара оттука, сега е твой ред мумийо.
И ти си ми едно жалко мишленце
Казах!
цитирай
85. tutankhamon661 - 85. анонимен
15.05.2010 17:31
Ще ти се! Не забелязах да ми козируваш. ДЕЙСТВАЙ !
цитирай
86. godfatheraz - tutankhamon661
15.05.2010 17:56
Виждам, че пак се обаждат троловете, ама нещо не смеят да влязат с никовете си. Доста си ги наплашил мижитурките.
цитирай
87. futbolist - Историята помни много футболисти, ...
15.05.2010 18:56
Историята помни много футболисти, които са играли ако трябва и на един крак, но са стискали зъби. А някои като Бербатов само да кихнат и аре, много болни. Чудно, няма ли нещо мъжко у този човек?
цитирай
88. tutankhamon661 - godfatheraz
15.05.2010 19:19
Щом ме видят, веднага пълнят гащите и беж да ги няма. Чувствам се като лъв, който със самото си появяване разгонва цяло стадо хиени.
цитирай
89. tutankhamon661 - futbolist
15.05.2010 19:21
Ми не знам. Що не го питаш - може и да ти отговори?
цитирай
90. анонимен - Мисля си, че Бербо се е изложил по...
15.05.2010 19:54
Мисля си, че Бербо се е изложил последния път когато е духал на сър Алекс. Подозирам, че Фъргюсън това има в пред вид когато казва, че българина е в слаба форма.
цитирай
91. анонимен - Помисли си добре-за какво ти беше ...
15.05.2010 20:03
Помисли си добре-за какво ти беше всичко това,но честно пред себе си,и като си отговориш,запитай се би ли го направил пак.Не искам да отговориш тук.Отговори на себе си.
цитирай
92. oposin21 - tutankhamon661
15.05.2010 20:03
не пак а отново си прав поздравления за постинга отново високо ниво
цитирай
93. tutankhamon661 - 91. анонимен
15.05.2010 20:09
Не бих се изразил точно по този начин.
цитирай
94. tutankhamon661 - 92. анонимен
15.05.2010 20:09
Нещо нередно ли съм направил?
цитирай
95. tutankhamon661 - oposin21
15.05.2010 20:10
Благодаря, старая се! Смятам да поддържам същото ниво.
цитирай
96. анонимен - леле, тука много луди бе! тръгнали ...
15.05.2010 20:56
леле, тука много луди бе! тръгнали да защитават бербатката. защо, питам аз? вие гейове ли сте? тоя дрисняр не е никакъв мъж. парите са важно нещо, но той мисли само за тях. друго не го интересува нефелника. и ще го зашитават! тъпаци!
цитирай
97. анонимен - Хмм...
15.05.2010 21:16
Много плач бе, МЪЖКИ ... Не разбрах с какво ти е длъжен - да те кефи ли? Ми не го гледай! Простичко е!
Купи си отбор с майстори като тебе и СИЧКО ще е наред.
цитирай
98. tutankhamon661 - 97. анонимен
15.05.2010 21:58
Нека да си кажат, но се съмнявам, защото нямат НИКАКВИ доводи. Всички, които защитиха Бербатов, просто не знаят за какво говорят. Щеше да им се доплаче, ако можеха да се чуят отстрани.
цитирай
99. tutankhamon661 - 98. анонимен
15.05.2010 22:13
Очевидно не си разбрал за какво говорим. Или сериозно мислиш, че Бербатов има право да се надува все едно е най-велик на света? Сещам се за доста по-големи имена, които обаче не са се правели на "дръж ми шапката". При това не са се дънели толкова сериозно. А Бербатов се обижда! Не е ли нагло?
Вече няколко души казаха с какво точно е длъжен Митака. Аз няма да повтарям за глухите.
Чувал съм Бербатов да дава съвети /!!!/ на журналистите, как било правилно да пишат за него. По този повод Ники Александров от "Дарик" му предложи: "Ако искаш, да се разменим!", а Митака /ПРОЧЕТИ БАВНО И ВНИМАТЕЛНО ДУМИТЕ МУ/: "Ще се справя поне толкова добре, колкото и ти." Ахъ, ахъ! Така каза. Не е ли това САМОЗАБРАВИЛ се човек? Как ли щеше да реагира, ако Н.Александров му беше казал, че владее футбола, колкото него ?
цитирай
100. анонимен - С нищо не помогна на истината, това ...
16.05.2010 12:23
С нищо не помогна на истината,това си твойта измислена версия!Само дето те намразиха поне 2000 души,от тия дето те прочетоха,а колко не ти обърнаха внимание,защото да спориш със стълб си е чиста загуба на време!
цитирай
101. tutankhamon661 - 101. анонимен
16.05.2010 14:14
Много се радвам, че ти ме намрази - сега ще спя спокойно! Очевидно нямаш никакви доводи срещу ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, посочена от мен.
цитирай
102. анонимен - Аз не те мразя, само те съжалявам. И ...
16.05.2010 14:35
Аз не те мразя,само те съжалявам.И за какво са ми доводи?Има си статистика.Чул ли си за такова нещо?Прочети си я за домашна работа!Стига вече съм се занимавал с теб.Да ти е сладко в твоята компания с 10-на мислещи по този начин.Другите са милиони!И те обичат нашия Бербо.Дори и да е имал грешки,какво от това?Кой е идеален-може би ти,ах забравих!Плювате,защото е голям,защото е висок,и там се серат дребните врабчета.Така е!мисля че това е всичко.
цитирай
103. tutankhamon661 - 103. анонимен
16.05.2010 14:49
Не ме ли мразиш? Ах, ти! Нарочно го каза, за да не се РАДВАМ на твоята омраза.
Къде са тези милиони? Почти цяла България му се чуди на НАДУТИТЕ изказвания. Теб щом те кефят, о'кей - трябва да има и БАЛЪЦИ, отговарящи на приказката "Ти го плюеш, той си мисли, че вали!"
В Англия отдавна му се смеят на самочувствието, което расте с ОТСЛАБВАНЕТО на формата му. А той обиден бил! КЛОУН!
цитирай
104. defender - tutankhamon661
16.05.2010 23:47
Струва ми се, че този анонимник искаше да спори с теб, но ти постъпи жестоко - с един коментар го закова. Следващия път бъди по-великодушен. Остави го да си мисли, че има някакъв шанс!
цитирай
105. tutankhamon661 - defender
17.05.2010 14:49
Никакъв шанс за ЗАБЛУДЕНИТЕ!
цитирай
106. анонимен - zadnik
17.05.2010 17:25
zadnik
цитирай
107. tutankhamon661 - 107. анонимен
18.05.2010 00:06
Благодаря!
цитирай
108. анонимен - българин
04.09.2010 12:50
За мен авторът на написаното е напълно неадекватен или няма телевизор вкъщи !
Срам ме е от националния ни отбор в момента и се радвам че Бербатов се разграничи от него...

И за гълъбите стана ясно, че Бербатов е чакал "Левски" да го купят и по този начин им се е подмазвал. - тука много се смях хахах
цитирай
109. tutankhamon661 - 108. анонимен
04.09.2010 13:02
Ти да не си роднина на ЖЕНЧОТО?
Можеш да се смееш, ако си левскар, защото ви подари титлата едно време. Как да не се радваш при това положение?
А ако си цесекар, значи си глупак, защото защитаваш ПРЕДАТЕЛЯ! Той стана такъв и на национално ниво. Щяха да са го изхвърлили отдавна от МанЮн, но няма кой да им възстанови колосалната и напълно незаслужена сума. Още тогава се учудих на трансфера, а после мнението ми се потвърди.
А кажи: къде е ЖЕНЧОТО, къде са Роналдо и най-вече Рууни? Не е достоен дори куфарите им да носи.
Да си българин, не значи да се самозалъгваш.
Интересно, какво ли мислиш за Стоичков, който е ИСТИНСКИ ЛИДЕР?
цитирай
110. анонимен - българин
04.09.2010 16:33
Даже ме мързи да ти отговоря.... само ще ти кажа че когато фактите говорят ,такива като теб трябва да мълчат и ако Бербатов беше рогач досега да са го направили футболист номер 1 не на БГ, а на планетата...
цитирай
111. tutankhamon661 - 110. анонимен, ЗАБЛУДЕНИЯТ
04.09.2010 16:44
Вече съм сигурен, че си РОДНИНА на ЖЕНЧОТО. Заради такива като теб ме е срам, че съм цесекар. Прочети по книгите, пък тогава ще видиш какво е мъжество - точно тук издиша ЛИГЛЬОТО Бербо, на мама детето РЕВЛИВО. Нищо чудно, че не спомена дума за Стоичков - това е ЗВЕЗДА!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664251
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031