Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2010 09:13 - Обобщение
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 17239 Коментари: 58 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първо пуснах непредвиден постинг, а сега пиша още по-неочаквано обобщение. Налага се, защото съм потресен от наивността на българина и склонността на някои да не виждат ФАКТИТЕ. Както се казва "Ти го плюеш, той си мисли, че вали!" Допълнително натежа това, че темата вече не засяга само футбола, а и чисто човешките качества на Бербатов и на публичните личности като цяло.
Третата причина е, че познавам прийомите в blog.bg. и по специално навика да се трият неудобни коментари. Затова пиша мой постинг - за да лиша от любимото им удоволствие феновете на "изтрий".
Попаднах на различни постинги за Бербатов, които явно трябва да минат за "добронамерени". Хвалят го, благодарят  и никой не споменава за отрицателните му черти. А те съществуват - това е НЕОСПОРИМО точно толкова, колкото и способностите му на футболист.
Първи го усетиха журналистите. Защо ли? Много просто - те най-добре го познават и най-често контактуват с него. Техните впечатления без съмнение са най-точни. Съответно Бербатов първо на тях се обиди. Същото направиха Мартин и Стилян. Общото между тримата е, че съвсем млади станаха звезди и натрупаха пачка, което ги подлъга, че са едва ли не богове - като такива се държат.  Някой ще отрече ли? Искам да кажа: някой ще си ИЗКРИВИ ли душата?
В предишния ми постинг се включи човек, който е наблюдавал Бербатов отблизо и е останал неприятно изненадан от арогантността му. Отказвал автограф на дете? Истинските звезди най-много обичат малките си почитатели и никога не си помислят да ги разочароват по този БЕЗСКРУПУЛЕН начин. О, да, виждал съм да разписва разни картички! Ама САМО ПРЕД КАМЕРИТЕ. Това е най-стария трик - ДА МЕ ВИДЯТ хората. Иначе не се чувства длъжен. Дори от тв камерата личи САМОВЛЮБЕНИЯТ изказ на Бербатов. На това ли му викате "свестен човек", който не се е самозабравил?
Някои явно не умеят да разграничават нещата. До ден-днешен се възхищавам от Стоичков и нито за секунда не съм спирал. Но дори не ми е хрумвало да се изцепя, че е много възпитан, защото просто не е. Обаче именно неговата агресивност му помогна да стане звезда и ЛИДЕР. Как ще "изгориш" на терена, ако си на мама детето глезено?
Представете си, че говорим за някоя чуждестранна звезда. Същите хора, които защитават Митко, първи ще се възмутят от арогантното му поведение. Ще цъкат с език, викайки "Как не го е срам?"
Народността не би трябвало да променя нищо. Бербатов не е показал специално отношение към българите. Точно обратното. По други държави гледа да се подмаже, а тук очаква всички шапка да му свалят. Именно това ставаше, докато играеше. Но сега как? Помислете ТРЕЗВО И ОБЕКТИВНО. Заслужава ли хвалби човек, който не си дава зор, а чака да му благодарят?
Преди години безкрайно уважаваната от мен Шарън Стоун направи едно изказване, което описва как трябва да се държи истинската звезда. Тя каза следното: "ДЛЪЖНА съм да се усмихвам и раздавам автографи, дори когато ми се плаче. Тези хора си дават парите, за да ме гледат, което ме ЗАДЪЛЖАВА ВИНАГИ да съм внимателна към тях и да им отделя внимание, колкото ТЕ ПОИСКАТ."
Да коментирам ли това изказване? А? Ето така се държи ИСТИНСКАТА ЗВЕЗДА. А у нас някои хора разсъждават като малоумни дебили. Такива са ни и звездите. Само след няколко години никой в Англия няма да си спомня за Бербатов. Припомнете си го, когато му дойде времето.
Все още ли някой твърди, че феновете нямат заслуга за звездната слава на Бербатов. Това са разсъждения по български. Цял свят знае, че именно феновете правят даден човек звезда. Шарън Стоун обясни какъв е манталитетът на хората в БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ.
В коментар към предишния постинг посочих любимия ми пример за ИСТИНСКИ КАПИТАН. Тъй като някой може да не го е прочел, сега ще го напиша пак.
Полуфинал на Мондиал"82, Франция-Германия. В редовното време 1:1, а в продълженията французите набързо вкарват 2 гола. Тогава по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, въпреки лекарската забрана и с безброй обезболяващи инжекции, влиза капитанът на Германия Карл-Хайнц Румениге. Почти веднага намалява на 3:2, а в 120-та минута Фишер прави 3:3 След дузпите германците отиват на финал.
Няколко години по-късно Лотар Матеус водеше същия национален отбор с толкова подут крак, че се е наложило да му изработват специална обувка, защото не можел да обуе стандартната.
Някой чуди ли се още, защо цял свят се възхищава от волята и прагматизма на германците?
Това е ИСТИНСКИЯ ЛИДЕР. А тук си имаме плачкото Бербатов, който прибира пачките, но в замяна не се чувства длъжен да покаже поне малко уважение. Имам новина за вас: ДЛЪЖЕН е и още как! Важи за всички звезди, които са станали такива, понеже феновете са си давали парите за да ги гледат. Шарън Стоун е жена, на която определено може да се вярва.
Нека сме наясно: всеки, който защитава Бербатов, фактически отрича Алекс Фъргюсън като експерт. За пропусналите: лично шотландецът каза, че Бербатов е НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ В ЦЯЛАТА МУ КАРИЕРА. Е, какво? И той ли не разбира? Кой българин чатка футбола повече от сър Алекс?
Освен футболните достойнства, Бербатов има още един коз: външност, която подлудява тийнейджърките и същевременно буди съчувствие и умиление с детския си вид. Заради това някои хора го съжаляват и му влизат в положение Разбирам ги, но това не променя ЛИПСАТА НА МЪЖЕСТВО и НЕЧЕСТНОТО отношение към феновете. Последните не са виновни, че нямат гей-наклонности и гледат само играта му без СТРАНИЧНИТЕ фактори, нямащи нищо общо с футбола.
Хора, разберете най-накрая: едно е футболът, друго е манекенството, трето са човешките качества, възпитание и т.н. Не ги бъркайте! Ако ми харесваше да обяснявам ЕЛЕМЕНТАРНИ неща, щях да стана учител на първокласници. Но не ми харесва. Време е да надскочите типично българския си манталитет. Имаме и положителни качества. Не наблягайте само на отрицателните!
От завист ли говоря така? Ако беше вярно, щях да плюя по Стоичков, защото на него завиждам много повече. Така че не фърфиш!
Смятам темата за приключена.  



Тагове:   футбол,   бербатов,


Гласувай:
59



Следващ постинг
Предишен постинг

1. godfatheraz - Шарън Стоун е велика. И аз много я ...
18.05.2010 09:41
Шарън Стоун е велика. И аз много я уважавам. Правилно се е изказала. Така разсъждава истинската звезда.
цитирай
2. анонимен - пак ли ти бе, идиот. няма ли да се г...
18.05.2010 09:54
пак ли ти бе, идиот. няма ли да се гръмнеш най-накрая?
цитирай
3. mednorog - Според мен Бербатов все още живее в ...
18.05.2010 10:02
Според мен Бербатов все още живее в някакъв свой детски свят. Не само вида му е такъв. Вижда само хубавата страна на славата, но избягва лошата като се прави на обиден.
цитирай
4. tutankhamon661 - godfatheraz
18.05.2010 11:03
На нея принадлежи и друго култово изказване: "Мъжете мразят вагина с мозък." Това също е вярно, но е друга тема.
цитирай
5. tutankhamon661 - 2. анонимен
18.05.2010 11:04
Първо ще гръмна теб!
цитирай
6. tutankhamon661 - mednorog
18.05.2010 11:05
Забелязал съм го. Не само изглежда и говори като дете, но явно и разсъжденията му са такива.
цитирай
7. lionheart - Примера с Румениге е много добър. ...
18.05.2010 11:23
Примера с Румениге е много добър. Нищо чудно, че този човек е легенда.
цитирай
8. loran - ;)
18.05.2010 11:47
Велик си на дългия разказ Фараоне;0 Поздрави за поста
цитирай
9. sporte - е добре
18.05.2010 11:57
Не че не съм съгласен, но все пак и Бербатов е дал нещо нанационала.По-добре куц кон отколкото никакъв кон нали ;)
цитирай
10. culture - Мисля, че много му дойде славата. Не ...
18.05.2010 12:10
Мисля, че много му дойде славата. Не беше подготвен за нея и тя го срина.
цитирай
11. tutankhamon661 - lionheart
18.05.2010 12:21
Повечето германци са такива. Въпрос на манталитет. Не можем да ги стигнем дори, ако тичат към нас.
цитирай
12. tutankhamon661 - loran
18.05.2010 12:22
Благодаря, съкровище! Знам, че винаги си на моя страна, както и аз на твоя.
цитирай
13. tutankhamon661 - sporte
18.05.2010 12:26
Никой не отрича, че е дал много. Въпросът е, че отказва да приеме неприятната страна на славата. Няма право да се обижда заради критика - това се случва на абсолютно всички публични личности. На никой пътят не е покрит само с рози.
цитирай
14. mirandolina - Браво !
18.05.2010 12:45
Преди всичко сме ЧОВЕЦИ ! Хубав постинг, дано повече хора го прочетат !
цитирай
15. frina - Привет:)
18.05.2010 12:58
Бербатов си има трески за дялане - според мен лично най-големият му недостатък е онази ментална бариера, която винаги му пречи да се докаже във важен мач и срещу сериозен съперник. Това поне виждам аз, като наблюдател на играта му.

И все пак мисля, че не е дал малко на отбора ни и че на моменти е обирал незаслужени негативи. Не знам доколко онзи коментар за отказването на автографа е достоверен, но виждам, че ти си го приел за истина. Аз си имам едно наум, защото знам, че е следен под лупа и всеки очаква да стъпи малко накриво, за да го изкара демон в човешки образ...

Къде и кога Алекс Фъргюсън е казал, че Бербатов е най-голямото му разочарование? Искам доказателство под формата на линк, тъй като твърдя, че редовно следя сайта на отбора и техният press release и не допускам, че е възможно да съм пропуснала нещо такова. Ако такова няма, значи си построил половината си изложение на базата на коментар от анонимен и неподкрепен мит за разочарованието. Обори ме с доказателства.:)

Лотар Матеус не е ли същия, който допусна отбора му да отпадне за три минути на четвъртфиналите през 94 от едно окрилено балканско отборче, м?:) Зад всеки капитан има вдъхновителни истории и провали, защото никой не е свръхчовек и е нереално да очакваме Бербатов да е такъв...Поздрави!:)
цитирай
16. tutankhamon661 - mirandolina
18.05.2010 13:36
Да, но някои си въобразиха, че са повече от хора.
цитирай
17. tutankhamon661 - frina
18.05.2010 13:53
Този недостатък е доста сериозен като се има предвид, че именно в такива моменти се вижда кой е лидера.
Приех го за истина, защото лично съм виждал надутото поведение на Бербатов, когато няма камери около него. И други са го виждали. От тази гледна точка отказването на автограф изобщо не може да ме учуди и е най-малкото, което може да се очаква - напълно се припокрива с моите впечатления.
Такова нещо е изключено да пише в сайта на отбора /усещам, как потриваш ръце, но не забравяй, че за много истини не могат да се намерат доказателства/ - едва ли очакваш да парадират с голямото разочарование. На твое място и аз бих поискал доказателства, но е ясно, че не може да го пише официално - А.Фъргюсън е прекалено възпитан човек, пък и едва ли му харесва публично да си признае грешката.
Знам го от мой приятел в Англия, който контактува с фенове на Ман Юн. Там ги говорят тези неща. Сигурно знаеш, че и в България е така - много неща не ги пише официално, но си се знаят между агитките и най-важното - те са факти.
Същият приятел твърди, че самият отбор е доста зле настроен срещу Бербатов и дори очаква скоро Митко да яде пердах. За неговите думи още по-малко мога да ти дам доказателства - той самият не може. Но щом следиш Ман Юн, би трябвало да знаеш, че Бербатов не е голямата звезда на отбора. Какви очакваш да са настраенията спрямо него?
Сама разбираш, че за парите, които взема Митака и тези, които бяха дадени като трансферна сума, той би трябвало да покаже доста повече от асистенции. На фона на Рууни българинът изглежда като аматьорче.
СЛЕДВА ....
цитирай
18. tutankhamon661 - frina
18.05.2010 14:00
Сега можеш да кажеш, че не вярваш, защото няма доказателства. Твое право е. Но ако помислиш логично, ще признаеш, че Бербатов изобщо не оправда очакванията. Доста голяма сума бе хвърлена на вятъра, а сега другите /Рууни/ трябва да вкарват и то контузени, вместо "голмайстора". При това положение какво според теб трябва да е отношението на А.Фъргюсън спрямо Бербатов? До подобно заключение можеш да стигнеш дори от логическа гледна точка. Не е нужно да го чуеш, за да се досетиш.
Златните момчета, детронирали Германия, бяха достойни за световни шампиони - съдията срещу Италия попречи, ако си спомняш. В никакъв случай не са "отборче".
А тогава Матеус беше на преклонна възраст. Това, че сме ги победили, не е довод срещу него.
цитирай
19. heavymetalist - Какво очаквате от един чалгаджия? ...
18.05.2010 14:18
Какво очаквате от един чалгаджия? За мен Бербатов никога не е бил сериозен човек. При него всичко е игра, а този подход понякога е грешен.
цитирай
20. sexmania - никога не съм харесвала бербатов. как ...
18.05.2010 14:25
никога не съм харесвала бербатов. как можеш да харесаш такъв женствен тип? някои може да не са съгласни но той наистина е от така наречените метросексуални. очевидно е. какво ще му спорим?
цитирай
21. rat - Бербатов е футболен виртуОЗ. Бе...
18.05.2010 14:59
Бербатов е футболен виртуОЗ. Бербатов за мен е един от най-интелигентните и мислещи играчи на Стария континент. Бербатов докосва топката и работи с нея перфектно. Пасовете му са уникално точни и граничат с невъзможното, някои негови отигравания също. Бербатов е наистина уникален талант. Всеки талант има право да капризничи. Бербатов е дал страшно много на Българският национален отбор. Колко ли срамно загубени квалификации щяхме да имаме. Самото присъствие на Бербатов на терена означава авторитет и класа. Аз се гордея с Бербатов. Гордея се, че имаме толкова талантлив футболист. Познавам адски добре английската преса и грам не ме притеснява това, че го критикуват. Бербатов може да не дава автографи, но подпомага млади таланти, при това не само спортни таланти. Бербатов е Бербатов. Не мога да го виня, че спира да играе в националния. Чест и почитания към един от най-добрите български футболисти от мен. Желая му успех.
цитирай
22. tutankhamon661 - heavymetalist
18.05.2010 16:13
Видя ли как ми баннаха двата постинга? Тук цензурата е по-яка, отколкото при комунизма. Трябва само да хвалиш. Е, да, ама аз няма да хваля путьото Бербатов. Цяла Европа му се смее, а тук шапка ще му сваляме! Аре сега гордей се, че си българин. Само че няма с какво! И да го казвам, и да не го казвам, Бербатов пак ще си остане ДУХЛЬО !!!
цитирай
23. tutankhamon661 - sexmania
18.05.2010 16:47
Твоето изказване ми допада, както винаги. Добре, че все още има жени, които харесват истински мъже, а не някакви подобия!
цитирай
24. frina - ...
18.05.2010 17:17
Значи такова мнение не циркулира в публичното пространство, права ли съм? На какво основание тогава построяваш този аргумент:

...Нека сме наясно: всеки, който защитава Бербатов, фактически отрича Алекс Фъргюсън като експерт. За пропусналите: лично шотландецът каза, че Бербатов е НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ В ЦЯЛАТА МУ КАРИЕРА. Е, какво? И той ли не разбира? Кой българин чатка футбола повече от сър Алекс?...

Значи едно е да кажеш, че феновете го смятат за разочарование и не считат, че е оправдал вложените за покупката му средства, а съвсем друго - да кажеш, че който го подкрепя отива против футболното експертно мнение на Съра (каквото в последствие се оказа, че няма). Просто си олекотяваш аргумента така - най-прятелски съвет е това - опитал си се да вложиш тежест, намесвайки А.Ф., за когото всъщност няма как да знаем какво мисли, ако не го оповести публично...
Бербатов не ми е от фаворитите, както казах, но си заслужава да споменем нещо: Рууни дали беше достоен да лъска бутонките на Роналдо, след като изкара два уникално слаби сезона в Юнайтед, които португалецът изнесе на гърба си? Или това се забравя?

Можем и да поспорим дали 33 е преклонна възраст във футбола, особено за поста на Матеус, но това не е темата в случая...:)

цитирай
25. karambol5 - :)))))))))))
18.05.2010 18:06
Няма начин да си изкривя душата и да ти противореча :)
Прав си ! Мога да добавя и още някои нещица за навикът му дa пише смс-и на омъжени жени ,но ...няма смисъл..... / инак за пред хората е верен де :)))) /
Ти си изредил достъчно аргументи в подкрепа на тезата си !
Поздрави !
цитирай
26. tutankhamon661 - frina
18.05.2010 23:07
Извинявай, че се забавих толкова!
Не съм казал, че така мислят феновете, а че такова е мнението на А.Фъргюсън. Не знам защо не разбираш, че агитката знае за треньора МНОГО ПОВЕЧЕ, отколкото журналистите. Така е във всеки отбор. Аз самият съм оставал учуден от този факт. Много ясно, че шотландецът никога няма да го каже в публичното пространство - това е основния ти коз в случая. Дори да ти дам линк, ти пак можеш да кажеш, че не вярваш щом не си го чула ЛИЧНО от А.Фъргюсън. Съжалявам, но не мога да ти уредя среща с него - може и това да използваш за коз.
Не смятам, че доводът олеква, но и не карам никой да вярва. С просто око се вижда, че Бербатов се изложи, пък нека си го хвалят. Затова сме на такова дередже - щото на черното викаме бяло.
По време на мач можеш да забележиш някои любопитни неща извън терена, стига да ги хване камерата. Виждала ли си, как сменен футболист хвърля бутоните към треньора и видимо разгневен се прибира в съблекалнята? В публичното пространство рядко излизат конкретни изказвания, но конфликтът е очевиден. Ако си близо до агитката, можеш да научиш дори РЕПЛИКИ между треньора и обидения играч. Тези думи никога няма да излязат официално, но са си ФАКТ.
Уважавам склонността ти да черпиш информация основно от Интернет, но много ПО-ВЕРНИ и любопитни неща могат да се научат, ако имаш контакт с хора от "кухнята". Имам приятели от фенклубовете на ЦСКА и Левски, които са ми разказвали за думи на играчи, треньори и ръководство, които никога няма да излязат в публичното пространство, но си остават ИСТИНА. За тях също можеш да кажеш, че не вярваш. Нали се сещеш, че някои от най-шокиращите си виждания треньорите НЕ изказват публично?
СЛЕДВА ....
цитирай
27. tutankhamon661 - frina
18.05.2010 23:26
Как ще коментираш желанието на А.Фъргюсън да преотстъпи Бербатов в друг отбор? Не съм го чул в публичното пространство, но се надявам да не се учудиш чак толкова. Дали не иска просто да подпомогне някой закъсал отбор, давайки му играч, от който е "доволен"? Ей така, от добро сърце.
На кое викаш слаб сезон? Не си спомням Рууни да е играл слабо. Просто Роналдо играеше много силно, т.е. реализираше 10 от 10. Но основната тежест винаги е изнасял Рууни. Точно това се коментираше - кой е по-важен за отбора? Още от самото начало се видя, че без Роналдо може, но без Рууни - не. Продадоха единия, но никога няма да го направят с другия. Рууни е от типа "човек-отбор". Сещам се само за още няколко такива имена.
Бербатов НИКОГА няма да е от класата на Матеус - категория ЛИДЕР. Не можеш да обвиниш германеца за отпадането на отбора - не е срамно да загубиш от Стоичков и компания. Говорех за МЪЖЕСТВО, а по този показател Бербатов е по-близо до Дим Дуков.
И още нещо. Не можеш да "вържеш" Матеус към определен пост - той играеше по ЦЕЛИЯ ТЕРЕН, т.е. помагаше на всички. А това не може да се каже за Бербатов, който никога не е изнасял тежестта на мач, нищо че има такива претенции. Нали си чувала за "трите коня", които уж теглели отбора - Митко, Мартин и Стилян, обидените "богове". Били недооценени! Ха-ха! Без да им мигне окото, отричат усилията на останалите, изтъквайки себе си. Е, не, изобщо не са се самозабравили!
цитирай
28. tutankhamon661 - culture
19.05.2010 00:26
Това е извън всякакво съмнение. Причината е ясна, но не го оправдава ни най-малко. Просто обяснява поведението му. Може и да има други причини.
цитирай
29. tutankhamon661 - rat
19.05.2010 00:36
Имам чувството, че описваш Марадона. Много е далече от него Митака. Знам, че от "Искъро по-длибоко нема", но трябва да се гледа малко по-реално. Нищо не оправдава надутото му поведение.
Колкото и да ме банват, никога няма да стана МАЗНИК. Тук се харесват мазните постинги, които хвалят някой. Това е груба грешка, но няма кой да го разбере. ИСТИНАТА е по-важна от хвалбите. Критиката е единственото нещо, което помага на даден индивид да изчисти грешките си. Подмазването само може да те подведе и да си повярваш, че си велик - най-краткият път към сгромолясването. Бербатов не го разбра и затова скоро ще го изхвърлят от Ман Юн. Да, да. Тогава А.Фъргюсън ще стане лош - и сега мога да го предвидя.
Не е прокопсал този, който не разбира, че критиката ПОМАГА, а не пречи.
цитирай
30. tutankhamon661 - karambol5
19.05.2010 00:51
О, ако намесим жените, ще трябва нов постинг да пиша. Не бих имал нищо против да шава, където поиска - животът си е негов - стига това да не влияе на играта му.
Както и да го въртим, Бербатов не се наложи в Ман Юн /за разлика от други/. В този смисъл надувките му са повече от неуместни. Някои не вярват, че А.Фъргюсън е разочарован от него и дори съжалява, че го е купил, но настроенията се виждат дори по телевизията - всички го гледат на кръв. Нацупената муцка, която впечатлява българите, хич не върви в Англия - даже му създава още повече врагове. Това, че не го пише в официалния сайт, ни най-малко не спасява Бербатов.
цитирай
31. pegas08 - Тутка , съгласен съм с теб!
19.05.2010 06:31
Един народополезен постинг!

Из жълтият поток!

Внимавай, че този красавец е любимец на гърлите и старите моми!
Да не те изпържат на стола!

Винаги съм казвал , че Бербо, откакто се поохрани, стана глобалче и вече не е българче!

ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ:

НАЦИОНАЛНАТА ГАРНИТУРА - САМО ОТ НАЦИОНАЛНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ!

ПОНЕ ЗА МЕЗЕ ДА СТАВАТ!

Още веднъж, сполай ти!
цитирай
32. анонимен - Какво очаквате от един чалгаджия? ...
19.05.2010 08:18
heavymetalist написа:
Какво очаквате от един чалгаджия? За мен Бербатов никога не е бил сериозен човек. При него всичко е игра, а този подход понякога е грешен.


Не се напъвай много всички тука знаем че не си жена
цитирай
33. анонимен - баси простотията, луд умора нема
19.05.2010 08:20
баси простотията, луд умора нема
цитирай
34. анонимен - никога не съм харесвала бербатов. ...
19.05.2010 08:22
sexmania написа:
никога не съм харесвала бербатов. как можеш да харесаш такъв женствен тип? някои може да не са съгласни но той наистина е от така наречените метросексуални. очевидно е. какво ще му спорим?


бръснеш ли се редовно дърт пръч?
цитирай
35. анонимен - Велик си на дългия разказ Фараоне;0 ...
19.05.2010 08:24
loran написа:
Велик си на дългия разказ Фараоне;0 Поздрави за поста



На тебе не ти мина номера,когато обвини Бербатов в телефонен тормоз,и веднага си изтри постинга,а маймуно,да не мислиш че сме забравили?
цитирай
36. karambol5 - О, ако намесим жените, ще трябва нов ...
19.05.2010 09:15
tutankhamon661 написа:
О, ако намесим жените, ще трябва нов постинг да пиша. Не бих имал нищо против да шава, където поиска - животът си е негов - стига това да не влияе на играта му.
Както и да го въртим, Бербатов не се наложи в Ман Юн /за разлика от други/. В този смисъл надувките му са повече от неуместни. Някои не вярват, че А.Фъргюсън е разочарован от него и дори съжалява, че го е купил, но настроенията се виждат дори по телевизията - всички го гледат на кръв. Нацупената муцка, която впечатлява българите, хич не върви в Англия - даже му създава още повече врагове. Това, че не го пише в официалния сайт, ни най-малко не спасява Бербатов.


Точно заради това ,че личният му живот си е личен не навлизам в подробности !!! / въпреки ,че това до голяма степен си е мерило за приоритетите в живота на Митето. Още по-лошо е когато се хвалиш с едно или друго свое завоеване ! /
А какъв по-ясен знак от Сър е това да пуснеш контузения Рууни вместо Барби в игра ? Ма де да знам де ,сега ,когато националния няма да му пречи може и чудеса да направи :)))))))
Пегасов ме разсмя ,но ако нещата продължават по този начин в скоро време националната ни гранитура ще е само от родни зеленчуци ,гаранция :))))))))))))) Просто няма да има никой ,който да играе извън страната :))))))
Това е в рамките на шегата :))))) Черен хумор наистина ,но хумор :))))))
цитирай
37. tutankhamon661 - pegas08
19.05.2010 10:20
Надявам се да бъде полезен на някой!
Страшно е когато забравиш, откъде си тръгнал. Това май е тенденция при съвременните български футболисти, защото не е само Бербатов - същото важи за Мартин и Стилян. Каква ирония - точно те обвиняват другите, че не били българи! Сълзите им също ще бъдат "глобални", защото сега все още имат фенове, но когато приключат активната си кариера, ще останат само надувките им, а това на никой няма да се хареса.
цитирай
38. tutankhamon661 - 33. анонимен
19.05.2010 10:22
И аз забелязах, че често се включваш. Вече изгубих надежда да се умориш.
цитирай
39. tutankhamon661 - 32/33/34/35. анонимен
19.05.2010 10:24
Изобщо има ли някой, за когото да кажеш нещо хубаво?
цитирай
40. tutankhamon661 - karambol5
19.05.2010 10:41
Бербатов е олицетворение на приказката "Пази, Боже, сляпо да прогледне!" Много изкушения го дебнат, а явно не е бил подготвен за тях. Не е изграден като характер.
Ясно е, че А.Фъргюсън ще предпочете контузения Рууни пред голямото си разочарование. Самото присъствие на Рууни влияе добре на отбора и сякаш налива сили на останалите.
Бербатов можеше да въздейства на националния отбор по същия начин, но за тази цел трябваше да се държи като ЧОВЕК, а не да иска всички лаври за себе си, пък другите да носят критиката. Той вече доказа, че не държи на националния отбор. "Истински" българин, спор нема!
цитирай
41. анонимен - 32/33/34/35/Има-Бербатов!
19.05.2010 12:50
32/33/34/35/Има-Бербатов!
цитирай
42. анонимен - А има ли нещо което ти не би оплювал за ...
19.05.2010 12:57
А има ли нещо което ти не би оплювал за да ти се напълни брояча,м?
цитирай
43. tutankhamon661 - 41/42. анонимен
19.05.2010 13:09
Бербатов! Марш оттук, гей такъв! Ха-ха! Сам си призна.
цитирай
44. defender - tutankhamon661
19.05.2010 14:08
Този малоумен анонимник нещо ти завижда. И комплекси го мъчат. Дори името си не смее да напише. Явно много го е страх от теб.
цитирай
45. stomanata - Тоя гнусен анонимник защо не каже ...
19.05.2010 18:23
Тоя гнусен анонимник защо не каже нещо в защита на любовника си Бербатов? Да не би да се е задавил с мазнотия? Или с нещо друго?
цитирай
46. tutankhamon661 - defender
19.05.2010 20:06
Всички тролове се насират като се включа. Сигурен съм, че дори ме сънуват.
цитирай
47. tutankhamon661 - stomanata
19.05.2010 20:06
Ми питай го! Аз не искам дори да разбера.
цитирай
48. rat - Имам чувството, че описваш Мара...
20.05.2010 16:19
tutankhamon661 написа:
Имам чувството, че описваш Марадона. Много е далече от него Митака. Знам, че от "Искъро по-длибоко нема", но трябва да се гледа малко по-реално. Нищо не оправдава надутото му поведение.
Колкото и да ме банват, никога няма да стана МАЗНИК. Тук се харесват мазните постинги, които хвалят някой. Това е груба грешка, но няма кой да го разбере. ИСТИНАТА е по-важна от хвалбите. Критиката е единственото нещо, което помага на даден индивид да изчисти грешките си. Подмазването само може да те подведе и да си повярваш, че си велик - най-краткият път към сгромолясването. Бербатов не го разбра и затова скоро ще го изхвърлят от Ман Юн. Да, да. Тогава А.Фъргюсън ще стане лош - и сега мога да го предвидя.
Не е прокопсал този, който не разбира, че критиката ПОМАГА, а не пречи.

Това не е критика. Това е плюене. Критика е нещо съвсем различно. Марадона е един, както и Мадона е една. Но това не прави Бербатов по-малко талантлив. Ти просто не казваш нищо с този постинг. Не виждам нищо лошо в това някой да има самочувствие. Аз не правя комплименти на Бербатов, а просто съм обективен.
Тутанкамоне я си преброй позитивните постинги и ги съпостави към негативните ти постинги. Да критикуваш и да търсиш скандали е най-лесната работа. Трудното е да бъдеш обективен. В този постинг ти не си обективен. А и си доста неясен. Какво точно искаш да кажеш, Бербатов лош футболист ли е, лош българин ли е, лош човек ли е, не мога да те разбера. Бербатов не се отказва от националния отбор в разцвета на кариерата си. За мен точно сега е момента да го направи.
цитирай
49. tutankhamon661 - Ако не е критика интересно ти какво ...
20.05.2010 17:30
Ако не е критика, интересно ти какво разбираш под тази дума? На бас, че не можеш да посочиш нищо по въпроса!
Не е честно да твърдиш, че си обективен след като не спомена нищо за ТОТАЛНАТА ЛИПСА на мъжество и патиотизъм у Бербатов. Да не говорим за НЕОСПОРИМОТО му звездеене. Монетата има 2 страни. Аз например признах, че е голям футболист.
Позитивни постинги има, колкото щеш. Хората в blog.bg основно това правят - разменят си хвалби и поздрави. Аз предпочитам да съм ИСТИНСКИ. Или вярваш, че всички поздравчета са искрени? Не вярвам да си толкова НАИВЕН. Всички ли трябва да се къпем в МАЗНО олио? Аз няма да забравя, че всяко нещо има и негативна страна.
Смяташ ли, че Бербатов е в правото си да се сърди на всякакъв род критика и да обяснява на журналистите, как трябва да пишат за него? Аз лично чух, как той каза на Ники Александров от "Дарик", че щял да се справи с неговата работа поне толкова добре, колкото и той самия. Как ли щеше да реагира, ако Ники беше отвърнал, че той пък може да играе футбол добре, колкото него? А ти какво ли щеше да кажеш по адрес на Ники?
цитирай
50. rat - Успях да те запаля:)))))))))))...
20.05.2010 18:00
Успях да те запаля:)))))))))))))))))). Не се сърди тутанкамоне. И аз мразя мазниците. Бербатов има право да се сърди, на който си поиска. Това е право на всеки човек. какво означава липса на мъжество или пък на патриотизъм??????????????
Колко от нас при наличието на толкова много пари и слава в такъв велик отбор като Юнайтед, щяха да продължават да играят за националния отбор на България. Берабтов игра и направи не малко. Вие какво искате бре това е футбол не е шах. Това е колективен спорт. Няма как един футболист да носи всички на гърба си. Бербатов не е горила с космати крака и гъста брада, която да мачка противника. Бербатов е и ще си остане най-интелигентния, най-комбинативния и най-УНИВЕРСАЛНИЯТ български футболист.
цитирай
51. futbolist - Бербатов може да прави каквото си ...
20.05.2010 19:25
Бербатов може да прави каквото си поиска, но щом не отвръща с необходимото уважение, няма право да изисква отношение като към национален герой.
цитирай
52. tutankhamon661 - rat
20.05.2010 23:42
Аз постоянно съм си запален. Просто малко хора се навиват да спорят с мен. Особено троловете като видят ника ми, бягат като дявол от тамян.
Щом Бербатов има право да се сърди, означава ли това, че отричаш думите на Шарън Стоун, която е много по-голяма звезда и определено знае за лайфстайла и хайлайфа много повече от Митето?
Защо да се мори Васил Левски, след като е по-лесно да виси в кръчмата и да не му пука за знамето? Тук също повечето хора биха избрали пиячката.
Ако всеки рита само там, където му плащат, значи трябва да закрием националните отбори. Представяш ли си да няма световно първенство? Харесва ли ти идеята?
Малко ли залязващи звезди се сещат за националния отбор, когато вече никой не ги търси? И за Бербатов ще дойде този момент. Връщане с подвита опашка - как ти звучи?
Примери за мъжество посочих в постинга - Румениге и Матеус. А патриотизъм от гледна точка на футболист, значи да се раздадеш докрай за националния си отбор. Не може да се плашиш от критики - има ги навсякъде. Особено в момент когато "лъвовете" са го закъсали отвсякъде.
Значи подкрепяш САМОВЛЮБЕНИТЕ изказвания на Митко, Мартин и Стилян, че те били трите "коня", които САМИ теглят националния отбор?
Последното изречение от коментара ти за сегашните играчи ли го казваш или за цялата история на българския футбол?
цитирай
53. tutankhamon661 - futbolist
21.05.2010 01:06
Съгласен съм.
цитирай
54. rat - Почти нищо общо няма между киното и ...
21.05.2010 10:26
Почти нищо общо няма между киното и футбола. Кинозвездите наистина в много по-голяма степен могат да бъдат създадени и издигнати от своите почитатели. При футболистите е доста по различно. Трябва ли да ти припомням, че когато Бербатов беше едва прохождащ публиката на ЦСКА го смаза от освирквания и го натикав кучи гъз. Това не попречи на спецовете в леверкузен да видят таланта в него, после тези в Тотнъм и накрая той да се превърне в най-скъпия трансфер в един от най-великите клубове в света. Шарън стоун никой нямаше да я познава, ако не си беше показала ........ в първичен инстинкт. :)))))))))))))) Голям труд положи тази звезда. :)))))))))))))))))
Пич харесваш ми, но от футбол не разбираш нищо. В цялата футболна история на България, футболистите като Бербатов са един -двама, но той си е уникатче. Не мисля, че е самовлюбен, ПРОСТО СИ ЗНАЕ ЦЕНАТА. Румениге и Матеус са футболисти от други времена. Защо мислиш, че Бербатов не се раздава до край за националния отбор. Трябва да му тече кръв от главата и да тича по слипове в края на някоя среща ли? :))))))))))))))))
Когато таланта говори всичко друго остава на заден план.
Тези тримата наистина дърпат националите, срещата с Белгия също го доказа.
цитирай
55. tutankhamon661 - rat
22.05.2010 01:31
Има общи положения, които важат за всички звезди, без значение от коя сфера са. Никой не може да стане известен, ако не са феновете.
Откъде идват парите за заплати на съгледвачите, които са открили Бербатов? Откъде идва сумата за трансфера му? Благодарение на кой изобщо има отбори и първенства? Щяха ли да дойдат съгледвачи, ако стадионът беше празен? Въобще някой щеше ли да се занимава с футбол, ако не беше публиката? Откъде идва заплатата на Бербатов? Само от реклами ли? А за кого се правят тези реклами и щяха ли да ги правят, ако няма кой да гледа?
ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С ФЕНОВЕТЕ !!!
Бербатов щеше да е господин НИКОЙ, ако стадионите бяха празни.
Ман Юн е основан от местните железничари, т.е. ПАК ФЕНОВЕ. Ако не бяха те, нямаше да има Ман Юн.
Червената агитка отначало много го уважаваше, което продължава и сега. Но никой няма да забрави онзи мач, в който си личеше, че НАРОЧНО пропуска. Как да не го бият?
Не те знам от кой отбор си, но сигурно знаеш, че левскарите си имат приказка: "Левски" е единствения отбор, на който Бербатов не е вкарал. Как да не го сриташ този ПРОДАЖНИК?
В историята на българския футбол има много класни играчи, голяма част от които не са получили шанс за изява навън. Не се знае как щяха да се развият нещата при тях.
Очевидно е, че се водиш само по броя отбелязани голове. Обаче има нещо, което се нарича "присъствие на терена". Чрез него ЛИДЕРЪТ повежда останалите и им вдъхва сили. По този показател има ДЕСЕТКИ български футболисти, които превъзхождат Бербатов. Стоичков, Пенев и Сираков са само част от тях. Естествено, че няма да се съгласиш. Стоичков и Пенев бяха звездите на отборите, в които играеха /за разлика от Бербатов/. Сираков си има приказка "Където съм аз, там е победата." Дали е случайно, че победите в САЩ'94 започнаха, след като Пенев-старши го пусна като титуляр /срещу Нигерия влезе чак второто полувреме/?
СЛЕДВА ......
цитирай
56. tutankhamon661 - rat
22.05.2010 01:36
Съвсем скоро ще пристигнат новини, че Бербатов е ял бой в съблекалнята на Ман Юн. Само почакай! Негативните настроения срещу него си личат дори по време на мач. Загледай се, когато снимат в близък план! Тогава ще кажеш, че англичаните са лоши. Но нали се сещаш, че не можеш да твърдиш "Разбирам от футбол повече от Рууни"! Последният е един от най-големите врагове на Барбатов, защото е принуден да играе КОНТУЗЕН, тъй като на женчото нещо не му било кеф. Как да не го намрази?
цитирай
57. ivouzunov - Що си хабиш възможността да. . ми...
25.05.2010 01:34
Що си хабиш възможността да .. мислиш !? С футбол !? Ужас !!!? ;(((((((((
цитирай
58. tutankhamon661 - ivouzunov
27.05.2010 15:34
Примерно защото това ме интересува. Ти не гледаш ли футбол?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664287
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031