Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2010 09:13 - ОБРЪЩЕНИЕ - 1 ЧАСТ
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 25364 Коментари: 171 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Многообразен сайт е blog.bg. Някои го използват за да споделят свои мисли и разсъждения. Други изливат чувствата си в рими. Трети съобщават новини, които НЕ всеки ще открие без тяхна помощ. Четвърти просто пускат клипове, събирайки по този начин на едно място всичките си любими изпълнители и споделяйки ги с останалите - съмишленици винаги ще се намерят.
По този начин се получава пъстра картина, която би трябвало да задоволи изискванията на по-голямата част от хората, които са склонни да "пътешестват" из Интернет.
Но има едно НЕПРИЯТНО присъствие, което дразни останалите. Това е ИНФАНТИЛНА групичка,  абсолютно ЯЛОВА откъм идеи за постинги, присъстваща тук само за да се ебава с останалите.
Аз, като един от Пазителите на блога, съм длъжен да заема позиция по въпроса. Особено когато част от нападнатите са мои приятели.
Не, този път няма да говоря за bbbb - той е неутрализиран. Дори личните му приятели все още жалят за него. Никакъв го нямало, не знам си к"во. Видях, че от време навреме "мърда". Включва се понякога с единични коментари и после млъква - явно съм му взел страха. Част от анонимните също лежат на неговата съвест. Подигра се със Славея Сиракова, която е толкова далече от него, че ще я вижда само в розовите си сънища. С последния си постинг съобщи, че щял да превежда на турски стихове, публикувани в blog.bg. Добре, щом го влече тази "интересна" идея. Поетите знаят, как да го наредят. Стига да поискат, разбира се. Но по-вероятно е да не му обърнат внимание. Всъщност идеята ми е за Рустам. Този човек почти винаги се включва, за да обиди някой. Обича да се изказва безцеремонно заради самото плюене. Само че направи грешката да нападне Лоран, която ми е много близка. Първия път реших, че е случайно и очаквах да спре. Но той го направи многократно. Това НЕ може да продължава. Трябва някой да му отговори. Щом си позволява да напада най-безцеремонно, длъжен е да приеме ответния удар. Ако е мъж, де! Това ще го проверим много лесно - след излизането на настоящия постинг. 
Този човек е изгубил всякакво чувство за благоприличие, а задръжките си вероятно много отдавна е захвърлил в някоя кофа за боклук - явно смята, че там им е мястото.
Нямам намерение да рискувам Лоран да зареже blog.bg, защото някакъв САМОТНИК е решил да се гаври с нея. Предпочитам тя да остане, а не той.
В началото Рустам се представяше за пенсиониран учител и все още  го прави. Вероятно очаква да спечели уважение и да демонстрира тежест, щото видите ли, аз толкова много знам, че и други обучавам. 
Колко е "даскал" си пролича в мига, когато написа "кУмОнист", вместо правилното "кОмУнист". Е, такъв човек има ли право да говори за правопис? Споменатият пример определено не е "грешка на клавиатурата".
Посочих правописа, защото това е любимата тема на Рустам. Умира си да "реже" другите по тази линия.
Защо го правиш, след като самият ти не си безгрешен? Перфектен правопис имат само тези, които са специализирали по темата, но очевидно не принадлежиш към тях. Трай си тогава! Помни, че всеки може да сгреши без да броим проблемите, идващи от клавиатура или мрежа.
Толкова ли е важно да обидиш някого, че си склонен да говориш дори глупости, само и само да се включиш?
Рустам пусна постинг, от който лъхаше задоволство, че Гробаря се е изтрил. Страшен повод за радост! Впечатлен съм! Даже се чудеше на безразличието от страна на останалите Пазители. Явно е очаквал траурни постинги, на които да се включи с нещо от сорта на "Ха-ха, ревльовци!" Но ние му развалихме удоволствието, тъй като не можа да се изкаже по съответния начин.
В същия постинг този присмехулник си позволи да разказва неприлични вицове - някакъв Пазител бил готов да му държи "шнорхела". Не знам дали има какво да се хване - може би на младини е имало. Но не и сега.
В крайна сметка Гробаря е мъж и сам се защитава достатъчно добре.
Какво да кажем обаче за ПЕНСИОНЕР, който напада ДАМИ?
На няколко пъти видях коментари на Рустам, с които този "велик и достоен мъж" атакува Лоран. Това е основната причина, за да напиша този постинг.
Прескачам баналните ГЛУПОСТИ, че копирала статии от еди къде си. Писна ми да повтарям, че какво публикува си е ЛИЧНО НЕЙНА РАБОТА. За ГЛУХИТЕ камбаната няма да бие милион пъти.
Лоран съобщава ИНТЕРЕСНИ неща. Хората я оценяват - личи по РЕЙТИНГА. Ъхъ, на началната страница, горе вдясно. Видя го, нали?
По-странното е, че Рустам често става груб. Така ли се държат кавалерите? Не броя кръчмарските такива, за които да уважат жената, значи да я спукат от бой. Което ме навежда към въпроса: Рустаме, защо се разведе с жена ти? Биеше ли я или какво? Не се прави на изненадан! Всички знаят, че си грубиянин.

                             СЛЕДВА


  Можеш ли да видиш истинската ми същност,
                              докторе? 


 


Тагове:   обръщение,


Гласувай:
54



Следващ постинг
Предишен постинг

1. affroditta - Нападките винаги са признак за н...
30.05.2010 10:05
Нападките винаги са признак за ниска култура. Не мога да си представя какво би накарало учител да се държи така. Явно трябва да преразгледаме схващането, че всички преподаватели са интелигентни хора. Жалко е, че сред тях също има недостойни.
цитирай
2. pikso - Блогбг предлага много възможности ...
30.05.2010 10:35
Блогбг предлага много възможности за изява. Не мога да разбера тези, които си губят времето за да следят или обиждат другите. Къде е удоволствието в цялататази работа?
цитирай
3. planetar - Един учител може да научи хората на ...
30.05.2010 10:50
Един учител може да научи хората на много и интересни неща. Няма значение по кой предмет преподава. Знанията са велико нещо. Би трябвало да ги разпространяваме.
цитирай
4. tutankhamon661 - affroditta
30.05.2010 11:06
Слава Богу, че в блога не може да се крещи, защото и това е признак, по който личи простият човек!
цитирай
5. tutankhamon661 - pikso
30.05.2010 11:07
А къде е удоволствието от садо-мазото? Всякакви извратеняци има.
цитирай
6. tutankhamon661 - planetar
30.05.2010 11:09
Ако, разбира се, има какво да се разпространява. Аз лично НЕ съм много сигурен, че Рустам е учител.
цитирай
7. loran - Ахххх, Фараоне пак ме шашна ;) Много ...
30.05.2010 11:50
Ахххх,Фараоне пак ме шашна ;) Много интересни неща си драснал за него! Да не би да го познаваш лично;) Най - интересното е ,че приятелка от блога ми сподели,че той така свалял жени.Интересно е наистина с какви жени е бил ,ако са отговаряли на такъв вид свалки.Ужас нямам думи
цитирай
8. mednorog - Автора
30.05.2010 12:01
Заради твоя пост за кой ли път се замислих какво би накарало човек да забрави красивото в живота и да вижда само негативното. Все още не съм открил отговора.
цитирай
9. tutankhamon661 - loran
30.05.2010 12:12
Няма начин да го познавм - стоя далече от такива хора. Очевидно е, че използва blog.bg. като сайт за запознанства. Странното е, защо си мисли, че с грубости ще постигне някакъв успех. Сам си реже квитанцията.
цитирай
10. анонимен - Тук е като на улицата и не виждам защо ...
30.05.2010 12:12
Тук е като на улицата и не виждам защо трябва да създаваме изкуствен свят.
Всъщност на улицата така ли реагираш като срещнеш грозното? Или си кавалер и мъжкар само тук, във виртуалния свят?
Не защитавам никого, но и твоята показност ме отблъсква.
цитирай
11. loran - анонимен - Тук е като на улицата и не виждам защо ...
30.05.2010 12:23
Каква показност ? Много странни хора сте вие!
цитирай
12. анонимен - Лоран, това момче е влюбено в теб. ...
30.05.2010 12:27
Лоран, това момче е влюбено в теб.Това е ясно. Но този Тутанкамон ли е, Аменхотеп ли е, дали е такъв кавалер в истинския свят? Прочети последното изречение в другата част на обръщението му. Това ли е прекрасното в живота?
цитирай
13. tutankhamon661 - 10. анонимен
30.05.2010 12:30
На кое викаш "показност"? Може би предлагаш да напиша този постинг и да си го чета сам? Тогава защо изобщо да го пиша ?
Кое те кара да мислиш, че само тук съм такъв? Комплексарите обиждат наред в нета и то без причина, защото в действителност не им стиска. А аз не го правя. В случая защитавам моя ПРИЯТЕЛКА.
Друг път не пиши неща, лишени от смисъл!
цитирай
14. blackpredator - :(((
30.05.2010 12:33
Я ми обясни Пазителю каква е разликата между „..ПЕНСИОНЕР, който напада ДАМИ..” и кАмОнист, който напада ПЕНСИОНЕРИ?
Лоран, откакто се превърна от уж високоморална saia в елементарна ротативка, с още двама трима напълниха блога с баласт, от който читавото тук-там се вижда.
И наистина му трябва шнорхел на човек, за да е изобщо в блога.
Я погледни какъв си беше блогът преди година? Това и Гробарят го отчете. Тогава нямаше монголи, хуни, египтяни и всякакви чалгарски племена...

Създадохте от Блоги Гоби...
цитирай
15. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 12:44
Сериозно ли не виждаш ОЧЕВИДНАТА разлика или просто реши да плюеш по навик? Пенсионерът напада жена, която нищо не му е направила. А аз я защитавам. Нужни ли са още ЕЛЕМЕНТАРНИ разяснения или сам ще включиш?
И ти ли предлагаш шнорхел? Що не вземете взаимно да се уважите с Рустам, след като толкова ви влече?
Да, в блога трябва да има само blackpredator-и. Тогава наистина ВСИЧКИ ще се изнесат.
цитирай
16. rustam - Здравей
30.05.2010 12:46
тутурутко...
То хубаво, че задаваш въпроси, явно си любознателен. Обаче е време да научиш елементарните правила в тази работа
1. Външният вид на опонента не може да бъде аргумент. Ти някъде да си видял аз да се занимавам с външния вид на някого?
2. Пропускаш, че "шегичките" ти за това кой на колко е, каква му е косата и т.н. можеш да правиш защото ползваш моята откритост. Аз съм този , който е застанал с името и лицето си в блога си. За разлика от тебе мишленце - което се крие зад глуповати аватари и никове. Когато излезеш с жалката си мутриечка на светло, тогава евентуално би могъл да кажеш нещо за другия. Но на тебе не ти стиска , нали? Ти си този жалък страхливец, който се крие зад измислени маски.

3. Почти всичко което си написал между другото е чиста лъжа. Лъжа. Без един аргумент. Ще ти посоча само два примера - никъде не съм обидил приятелката ти лоран. Но на тебе така ти отърва, жалко гномче. Не можеш да дадеш и един цитат и линк. Погледни в поста , още стои, и ще видиш че "кумонист" беше думичка от копиран от мене постинг на блогъра Радобонда. Когото изтриха по твой донос, защото ти казваше че си глупак

В което аз съм абсолютно сигурен.
цитирай
17. анонимен - kamone
30.05.2010 12:52
завиждаш на Рустам за красивата му приятелка от Френдс.бг, а теб те изритаха от там като парцал. не можеш да го преживееш.
цитирай
18. blackpredator - :)
30.05.2010 12:56
Твърде си елементарен, за да споря с теб.
Родените да пълзят, си... пълзят.

Аре....

цитирай
19. анонимен - яд ли те е, а?
30.05.2010 13:04
http://www.friends.bg/popup.php?pic=files/blog/big/b5a3853c935095d21d071e87fe6e9dba.jpg
цитирай
20. анонимен - За какво да ни е яд?
30.05.2010 13:06
За какво да ни е яд?
цитирай
21. анонимен - защото Рустам заби готина мацка, а ...
30.05.2010 13:08
защото Рустам заби готина мацка, а вие още си висите тук като сополи
цитирай
22. анонимен - :))) Че той не е ли дъртичък за н...
30.05.2010 13:17
:)))
Че той не е ли дъртичък за нея??? Това дете майка няма ли да го вкара в правия път? Свършиха ли хубавите млади мъже, та до чичковците опряха? Но да е благодарен Рустам, че детето няма майка като мен. :)))

Отклоних се от темата. Извинете. :)))
Та думата ми беше за Лоран - много продуктивна се оказа.91 постинга за един месец!!!! Сега разбирам защо говорите за шнорхели тук.
Прави сте.
Но сега пък ще видя колко са на Рустем /малко турско ми звучи, но за име на куче става/.
цитирай
23. tutankhamon661 - rustam
30.05.2010 13:20
НЕздравей! Ти отговори най-после! Доста време размишляваше след първото си влизане. Или може би се почерпи с валерианче? Бъди така добър да ме информираш, ако СЪРЦЕБИЕНЕТО се учести - обещавам да се почувствам отговорен.
Няма начин да сложа истинска снимка, защото не ползвам blog.bg. като сайт за запознанства. Част от тези, които са ме спечелили, вече ме познават лично. За останалите има време.
Наблюдавам те доста дълго и съм видял ДОСТАТЪЧНО. Няма да ти търся линк, защото не се налага - много добре знаеш какви ПРОСТОТИИ вършиш. Обръщението е специално към теб, а не към всички, че да давам доказателства.
Не ми говори за копиране, понеже и баба знае да преправя постинги. Дори очаквам да изтриеш публикацията с вица, за да кажеш, че такава никога не е имало. ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО!
Открих необичайно много "прищраквания на клавиатурата" в коментара ти. Да не трепериш случайно?
цитирай
24. анонимен - Абе хора що се карате? Животът е ...
30.05.2010 13:24
Абе хора що се карате?
Животът е толкова кратък. Не си заслужава да се карате зарди Лоран.
цитирай
25. анонимен - тоя па...
30.05.2010 13:25
анонимен написа:
:)))
Че той не е ли дъртичък за нея??? Това дете майка няма ли да го вкара в правия път? Свършиха ли хубавите млади мъже, та до чичковците опряха? Но да е благодарен Рустам, че детето няма майка като мен. :)))

Отклоних се от темата. Извинете. :)))
Та думата ми беше за Лоран - много продуктивна се оказа.91 постинга за един месец!!!! Сега разбирам защо говорите за шнорхели тук.
Прави сте.
Но сега пък ще видя колко са на Рустем /малко турско ми звучи, но за име на куче става/.


тая е на 56, ама пере яко фотошопа
цитирай
26. tutankhamon661 - 17. анонимен
30.05.2010 13:26
Добре, Рустаме. Ти си "открит" и не говориш анонимно. Поне да беше изчакал малко, а не да се ИЗДАДЕШ със скорошно ново включване.
Би ли ми казал с какъв ник съм участвал във friends, че нещо ми се губи? За този сайт научих сравнително скоро, но знам, че там НИКОГА НЕ ТРИЯТ - така са ми казали. Именно заради пълната липса на наказания простотията на френдовете расте от ден на ден. Ти си живото доказателство.
Къде видя красива приятелка? Ха-ха-ха! Около теб!?
цитирай
27. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 13:28
blackpredator написа:
Твърде си елементарен, за да споря с теб.
Родените да пълзят, си... пълзят.

Аре....


Точно така. Продължавай да пълзиш! Разрешавам!
цитирай
28. анонимен - На 56 ???? :)))))) Бре, бре, ...
30.05.2010 13:28
На 56 ???? :))))))

Бре,бре,бре......значи след 6 години ще народи на Рустемчо бебета.....:)))))
цитирай
29. анонимен - Тутанкамончо, защо се нервиш то...
30.05.2010 13:29
Тутанкамончо, защо се нервиш толкова?
Моми като Лоран под път и над път...
цитирай
30. анонимен - Много добре изложено Фараоне
30.05.2010 13:40
Сега някои се скубят косите че никога няма да напишат нещо такова освен кафеви постинги. Аз с Рустам не се занимавам, отдавна ми е ясен. През последните седмици съм се отдал на по приятни занимания и не чета много блоговете, но явно пак е писал нещо за мен. Едни и същи хора си ги нищи от месеци и мисли че раздава справедливост. Не разбирем какъв учител е. На мен ми вика че аз съм бил от чалгапоколението, ноо той щом е учител защо не възпитава учениците на добродетели? Нещо в което много силно се съмнявам. Може би заради такива като него образованието ни е на този хал, има ги много, дори учениците му да го мислят за "печен" то е поради причината че я ги пуска да правят каквото си искат, я пие даже алкохол с тях. По това да съдим що за учител е.
Той с нищо не може да ме засегне, все ми е тая. Да не си мисли че съм изтрил блога си заради него.
Просто блогът за мен е на заден план, много свестни хора си отидоха от тук заради троловете, гатора също вече рядко влиза и както казва и той- мотивацията се уби, но знам че ти си от бъдещето на блога. Продължавай напред, поверил съм ти "Пазителите на блога", а аз може би пак ще се върна след време тук, така че никой от троловете да не си прави купон с студена минерална вода че ще се задави!
цитирай
31. анонимен - 4ik4irik
30.05.2010 13:44
Ооо Гроби, мараба! Сега комплекта стана пълен
цитирай
32. анонимен - Ооо Гроби, мараба! Сега комплекта ...
30.05.2010 13:50
анонимен написа:
Ооо Гроби, мараба! Сега комплекта стана пълен

не е пълен, липсва гатора
цитирай
33. tutankhamon661 - 19. анонимен / 21. анонимен
30.05.2010 13:50
Чакам да разбера коя е тази красива приятелка? Сори, но знам само за Али. Друга ли има?
цитирай
34. pegas08 - Братя мили, един афоризъм, ако може !
30.05.2010 13:52
Да се занимаваш с Ръсти магарето,
означава, че ти хлопа нещо!

Мъдрост на Пегас08!
цитирай
35. анонимен - 4ik4irik
30.05.2010 14:01
Той гатора е в друга фирма-MIB. Там са 100 пазители в черно. VIP работа.
Тука са мангали, самонаели се за полски пъдари, само дето бъркат лалугерите с Пегаси
цитирай
36. анонимен - О Чикчирик
30.05.2010 14:04
виждам че си жив врабче такова, много сме смели а?
Едно твое приятелче- врабче ми каза че май си бил Петьо Каменов- злика, вярно ли е? А ако си ти това няма да се хареса на гатора който те мисли за приятел:

35. анонимен - 4ik4irik
14:01
Той гатора е в друга фирма-MIB. Там са 100 пазители в черно. VIP работа.
Тука са мангали, самонаели се за полски пъдари, само дето бъркат лалугерите с Пегаси
цитирай
37. tutankhamon661 - 22. анонимен
30.05.2010 14:10
За име на куче определено става.
цитирай
38. tutankhamon661 - 24. анонимен
30.05.2010 14:11
Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ.
цитирай
39. tutankhamon661 - 25. анонимен
30.05.2010 14:12
Способна е, значи. Е, всеки с уменията си.
цитирай
40. анонимен - А от сигурен източник знам
30.05.2010 14:12
че преди няколко седмици наш Рустем е бил в Турция, така че...
цитирай
41. анонимен - затова ли стои прав?
30.05.2010 14:15
разпорили са му гъза
цитирай
42. loran - анонимен - Лоран, това момче е влюбено в теб. ...
30.05.2010 14:16
Ами да, приятели сме! Не виждам нищо кофти в последното изречение!
цитирай
43. анонимен - Отностно жените за които стана дума
30.05.2010 14:18
Али от френдз бг- не е марчето, напротив тя знае доста неща за марчето и то много неприятни ако бъдат казани!
Лоран - Определено тя е много чаровно момиче, виждал съм нейни снимки и мога да кажа че съм очарован, това че не си слага собствената снимка говори добре за нея- не е тук да си търси гадже и прочие, не е написала нищо тъпо или глупаво, да копира новини, но често пъти дори не е съгласна с някои неща от скандално.нет и така показва различни гледни точки.
Не всичко се свежда по логиката на Рустам и много други че щом някой е в блога то непременно си търси гадже, има 100 профила, че е тъпак и прочие.
Монетата господа и дами винаги има две страни- не е само тъпи шегички и "алюзии". Като казах алюзия, Рустам може да е литератор, използва термини които се учат в 11-12 клас. А да го питаме неговите ученици взеха ли си матурите? Отговор няма да има!
цитирай
44. анонимен - Тука виждам
30.05.2010 14:19
анонимно нетчето и някои от неговата анонимна тайфа! Смешна работа, хора бе имена и лица- путьовци!
цитирай
45. анонимен - Мършииииии
30.05.2010 14:21
Веднага да оставите Рустам.
Той е мой

анонимно баба ви Гина от Френско
цитирай
46. loran - vulkutedinak - А от сигурен източник знам
30.05.2010 14:21
Може от Турция да е прихванал това отношение към жените;;;((
цитирай
47. анонимен - Днес е 30. 05. 2010 г. . . и ако някой се ...
30.05.2010 14:22
Днес е 30.05.2010 г...и ако някой се заяде ....както ще завали всеки момент....може да спечели
блогчета от мен
безплатно и на промоция.................................................!!!

баба Гина
цитирай
48. анонимен - Когато избереш дадена роля, с която ...
30.05.2010 14:24
Когато избереш дадена роля, с която да се представяш в сайт и ролята е да обиждаш всички за външността им, какви правила, какви пет лева търсите ....? Като ви е обидно да ви показват, не бъдете груби, колко му е. Или злобата прелива....Мисълта ми е, че нито сте толкова млади, нито толкова страхотни, за да си позволявате да обиждате, който и да е непознат...И когато не спазвате грам правила, не очаквайте и от обидените да спазват:)) Просто няма правила!!!

пак баба Гина
цитирай
49. loran - rustam
30.05.2010 14:27
rustam написа:
тутурутко...
То хубаво, че задаваш въпроси, явно си любознателен. Обаче е време да научиш елементарните правила в тази работа
1. Външният вид на опонента не може да бъде аргумент. Ти някъде да си видял аз да се занимавам с външния вид на някого?
2. Пропускаш, че "шегичките" ти за това кой на колко е, каква му е косата и т.н. можеш да правиш защото ползваш моята откритост. Аз съм този , който е застанал с името и лицето си в блога си. За разлика от тебе мишленце - което се крие зад глуповати аватари и никове. Когато излезеш с жалката си мутриечка на светло, тогава евентуално би могъл да кажеш нещо за другия. Но на тебе не ти стиска , нали? Ти си този жалък страхливец, който се крие зад измислени маски.

3. Почти всичко което си написал между другото е чиста лъжа. Лъжа. Без един аргумент. Ще ти посоча само два примера - никъде не съм обидил приятелката ти лоран. Но на тебе така ти отърва, жалко гномче. Не можеш да дадеш и един цитат и линк. Погледни в поста , още стои, и ще видиш че "кумонист" беше думичка от копиран от мене постинг на блогъра Радобонда. Когото изтриха по твой донос, защото ти казваше че си глупак

В което аз съм абсолютно сигурен.

Е как да не си?Много краткотрайна памет имаш!Трябва ли да цитирам ???????? То бива ,бива ама твойто нахалство никъде го няма .Не ти подхожда на годините да се държиш така
цитирай
50. анонимен - Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ. ...
30.05.2010 14:29
[quote=tutankhamon661]Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ.[/quote

Влюбено е момчето. А това е едно много приятно огрупяване, за което всеки може да ти завижда. :))))
Остави Рустемчо и се отдай на чувството. Тези моменти са най-вълнуващите в живота. Повярвай ми.
цитирай
51. tutankhamon661 - 28. анонимен
30.05.2010 14:34
Има време, ще поработят хората. Важното е любов, пардон, ЗЛОБА да се лее.
цитирай
52. tutankhamon661 - 29. анонимен
30.05.2010 14:35
Не си прав. Лоран е голяма СЛАДУРАНА и пуска МНОГО ХУБАВИ постинги.
цитирай
53. tutankhamon661 - vulkutedinak
30.05.2010 14:39
vulkutedinak написа:
Сега някои се скубят косите че никога няма да напишат нещо такова освен кафеви постинги. Аз с Рустам не се занимавам, отдавна ми е ясен. През последните седмици съм се отдал на по приятни занимания и не чета много блоговете, но явно пак е писал нещо за мен. Едни и същи хора си ги нищи от месеци и мисли че раздава справедливост. Не разбирем какъв учител е. На мен ми вика че аз съм бил от чалгапоколението, ноо той щом е учител защо не възпитава учениците на добродетели? Нещо в което много силно се съмнявам. Може би заради такива като него образованието ни е на този хал, има ги много, дори учениците му да го мислят за "печен" то е поради причината че я ги пуска да правят каквото си искат, я пие даже алкохол с тях. По това да съдим що за учител е.
Той с нищо не може да ме засегне, все ми е тая. Да не си мисли че съм изтрил блога си заради него.
Просто блогът за мен е на заден план, много свестни хора си отидоха от тук заради троловете, гатора също вече рядко влиза и както казва и той- мотивацията се уби, но знам че ти си от бъдещето на блога. Продължавай напред, поверил съм ти "Пазителите на блога", а аз може би пак ще се върна след време тук, така че никой от троловете да не си прави купон с студена минерална вода че ще се задави!

Не се притеснявай, приятелю. Свърши си работата и заповядай пак! Аз ще накарам Рустам да чака с нетърпение твоето завръщане и дори ще те моли да го сториш.
Но той в момента сигурно бие някой ученик или го черпи с ракийка.
цитирай
54. loran - vulkutedinak
30.05.2010 14:42
vulkutedinak написа:
Али от френдз бг- не е марчето, напротив тя знае доста неща за марчето и то много неприятни ако бъдат казани!
Лоран - Определено тя е много чаровно момиче, виждал съм нейни снимки и мога да кажа че съм очарован, това че не си слага собствената снимка говори добре за нея- не е тук да си търси гадже и прочие, не е написала нищо тъпо или глупаво, да копира новини, но често пъти дори не е съгласна с някои неща от скандално.нет и така показва различни гледни точки.
Не всичко се свежда по логиката на Рустам и много други че щом някой е в блога то непременно си търси гадже, има 100 профила, че е тъпак и прочие.
Монетата господа и дами винаги има две страни- не е само тъпи шегички и "алюзии". Като казах алюзия, Рустам може да е литератор, използва термини които се учат в 11-12 клас. А да го питаме неговите ученици взеха ли си матурите? Отговор няма да има!

Благодаря за защитата ,много мило.Наистина не съм в блога , за да си търся гадже.А относно Рустам ми е интересно ,защо един учител пише името ми с малка буква?Със сигурност не са взели матурите с такъв добър пример ....................
цитирай
55. loran - анонимен - Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ
30.05.2010 14:49
анонимен написа:
[quote=tutankhamon661]Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ.[/quote

Влюбено е момчето. А това е едно много приятно огрупяване, за което всеки може да ти завижда. :))))
Остави Рустемчо и се отдай на чувството. Тези моменти са най-вълнуващите в живота. Повярвай ми.
Да представяш ли си ,би се скарал с всеки! Така правят кавалерите .Никoй няма право да обижда ,наранява особенно жени - ние сме нежния пол трябва да бъдем обичани и обгрижвани а не обратното!

цитирай
56. tutankhamon661 - 31. анонимен
30.05.2010 14:53
Ние поне си имаме комплект. А ти?
цитирай
57. tutankhamon661 - 32. анонимен
30.05.2010 14:54
Да не се разплачеш! Кърпичка искаш ли?
цитирай
58. tutankhamon661 - pegas08
30.05.2010 14:56
Налагаше се, к'во да се прави. Някои не са чували за възпитание и обноски.
цитирай
59. tutankhamon661 - 35. анонимен
30.05.2010 14:59
А някой ака ли в гащите? Не трябваше да си признаваш - през монитора нямаше да замирише.
цитирай
60. aiiy - Каква е тая Лоран бе идиоти?
30.05.2010 15:04
Дебела мишка която я е страх да се покаже.
Млъквайте.
цитирай
61. aiiy - Комплексари друсани
30.05.2010 15:08
Аз съм себе си. Не ме е страх от вас.
цитирай
62. loran - aiiy - Каква е тая Лоран бе идиоти?
30.05.2010 15:18
Е кой точно го е страх?Това да не ти е дефиле! Показвала съм се за твое сведение .Отвратителен език
цитирай
63. анонимен - 4ik4irik
30.05.2010 15:20
Анонимен някой си. Чети ги и им се радвай. Я си представи едно Тутанлоранче как обитава блога. С пирамидална кратуна как копипейства „Работническо дело”.

Егати простотията настъпи в блога. Гробарят си е „....хонорис кауза...”

Блогът загуби каузата
цитирай
64. tutankhamon661 - 62. loran
30.05.2010 15:20
loran написа:
Е кой точно го е страх?Това да не ти е дефиле! Показвала съм се за твое сведение .Отвратителен език

Не обръщай внимание, това не е Али - трол е.
цитирай
65. pikso - А къде е удоволствието от садо-м...
30.05.2010 15:29
tutankhamon661 написа:
А къде е удоволствието от садо-мазото? Всякакви извратеняци има.

Мислиш ли, че е следствие от нещо извратено?
цитирай
66. tutankhamon661 - vulkutedinak
30.05.2010 15:34
vulkutedinak написа:
че преди няколко седмици наш Рустем е бил в Турция, така че...

Боже, Боже! Какво ли му се е случило там? Горкият човек!
цитирай
67. анонимен - Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ. ...
30.05.2010 15:38
loran написа:
[quote=анонимен][quote=tutankhamon661]Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ.[/quote

Влюбено е момчето. А това е едно много приятно огрупяване, за което всеки може да ти завижда. :))))
Остави Рустемчо и се отдай на чувството. Тези моменти са най-вълнуващите в живота. Повярвай ми.
Да представяш ли си ,би се скарал с всеки! Така правят кавалерите .Никoй няма право да обижда ,наранява особенно жени - ние сме нежния пол трябва да бъдем обичани и обгрижвани а не обратното!


Обичайте си се, обгрижвайте си се, опрашвайте си се, ама нас какво ни интересува това???? Защо ни занимавате със собствените си персони????
А и ти си една лигла, която примира от кеф, че Тутанкамончо е готов с всеки да се скара заради нея.
Наистина много шлака има тук. Давайте шнорхелите!!!!
цитирай
68. rustam - тутурутке
30.05.2010 15:40
Виждам, че ти е харесало да подържиш "шнорхела" онзи ден, нооооооооо това беше.

П.П. и лоран( с малка буква, щото си дребна душичка) престани да ми пращаш покани на ЛС да сме се срещали. Няма да станеееее.
Пегас007 прави конкурс за лична Муза, иди се яви при него.
цитирай
69. анонимен - 4ik4irik
30.05.2010 15:46
камане, ще напишеш ли разказче някой ден за вашите "нежни" преживявания с гробаря?
цитирай
70. blackpredator - 4ik4irik-an69
30.05.2010 15:53
an70, много едновидови станахме на клона
цитирай
71. tutankhamon661 - 41. анонимен
30.05.2010 16:09
Ауч, сега лекарства ли ще купуваме?
цитирай
72. blackpredator - :))))))))))))))))
30.05.2010 16:10
Забравих, ама коментарът ми беше в смисъл

„....представете си как Лоран кълве в блога на sulu без кукичка. Кеф!!!!!!!!
Старите блогъри знаят Сулу, а вече и Лоран
цитирай
73. tutankhamon661 - loran
30.05.2010 16:12
loran написа:
Ами да, приятели сме! Не виждам нищо кофти в последното изречение!

Благодаря, съкровище!
цитирай
74. godfatheraz - Реших да се обадя и аз, защото Рустам ...
30.05.2010 16:18
Реших да се обадя и аз, защото Рустам ще вземе пак да се изхвърли, че Пазителите били безразлични.
Според мен си му отделил прекалено много внимание. Той не го заслужава. Нека си бъбри като баба на седянка.
цитирай
75. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 16:20
Модерация ли искаш, ВЛЕЧУГО?
цитирай
76. анонимен - Давай!!!
30.05.2010 16:23
Мумийо, Пускай модерацията!
цитирай
77. анонимен - ЖЕНЧОТО КАМОНЧО
30.05.2010 16:27
Не стига глупак, ами и женчо.
що се турил тез гейчета в аватара?
Да не мислиш че не си ни ясен?
цитирай
78. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 16:29
Сега ще те изтрия за последен път и ако пак го пуснеш - модерация, която ще важи само за теб и ЗАВИНАГИ. Помисли си дали си струва!
цитирай
79. анонимен - grobarq
30.05.2010 16:30
nie s Tuti se ebem
цитирай
80. анонимен - гробаря
30.05.2010 16:32
аз го праскам в гъзарата и той мене
цитирай
81. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 16:33
Сбогоооом, невидимо пишле!
Я, то било интересно с модерация! Ха-ха-ха!
цитирай
82. анонимен - 4ik4irik
30.05.2010 16:35
А така- модерацийка му е майката ! И що го триеш хищника?
Щото ти доказа че си един смотан пухльо?
цитирай
83. tutankhamon661 - Чело коте, чело коте книжки. Как се ...
30.05.2010 16:44
Чело коте,
чело коте книжки.
Как се смучат,
как се смучат малки руски ..... каквоооооооо
цитирай
84. анонимен - тутан путан
30.05.2010 16:46
тутан путан
цитирай
85. blackpredator - :)
30.05.2010 16:57
Не знам дали си схванал вече, че аз се забавлявам.
Ама съвсем не е забавно. Огледай се приятелю не само в огледалото.
Иначе ще ти остане криво, не само огледалото.
Не съм убеден, че си разбрал какво ти казвам, но то е твоя работа
цитирай
86. tutankhamon661 - vulkutedinak
30.05.2010 17:02
vulkutedinak написа:
Али от френдз бг- не е марчето, напротив тя знае доста неща за марчето и то много неприятни ако бъдат казани!
Лоран - Определено тя е много чаровно момиче, виждал съм нейни снимки и мога да кажа че съм очарован, това че не си слага собствената снимка говори добре за нея- не е тук да си търси гадже и прочие, не е написала нищо тъпо или глупаво, да копира новини, но често пъти дори не е съгласна с някои неща от скандално.нет и така показва различни гледни точки.
Не всичко се свежда по логиката на Рустам и много други че щом някой е в блога то непременно си търси гадже, има 100 профила, че е тъпак и прочие.
Монетата господа и дами винаги има две страни- не е само тъпи шегички и "алюзии". Като казах алюзия, Рустам може да е литератор, използва термини които се учат в 11-12 клас. А да го питаме неговите ученици взеха ли си матурите? Отговор няма да има!

Представяш ли си, как му се смеят зад гърба собствените му ученици? А той сигурно си въобразява, че много го обичат.
Имах един такъв простак за учител. Аз бях пети клас и не участвах, но големите се справиха достатъчно добре - пребиха го с щанги. Доста дълго беше в гипс. Да не си е показвал комплексите!
цитирай
87. анонимен - искам
30.05.2010 17:09
шнорхела на Рустам
цитирай
88. greatman - Съществуват хора, които са родени ...
30.05.2010 17:15
Съществуват хора, които са родени интриганти. За тях лъжата е възможно най-нормалното нещо. Използват я постоянно, придружена с обиди нападки и тн. Ако ги бива по тази част може да подлъжат доста хора. Но винаги идва края и истината лъсва. А обидите винаги оставят негативно впечатление.
цитирай
89. анонимен - кво стана с шнорхела?
30.05.2010 17:24
кво стана с шнорхела?
цитирай
90. universalnite000 - Въпрос
30.05.2010 17:25
Понеже казваш : Аз, като един от Пазителите на блога, съм длъжен да заема позиция по въпроса..... Що е то пазител на блога и кой назначава на тази длъжност ?!
цитирай
91. tutankhamon661 - mednorog
30.05.2010 17:30
mednorog написа:
Заради твоя пост за кой ли път се замислих какво би накарало човек да забрави красивото в живота и да вижда само негативното. Все още не съм открил отговора.

Аз ще ти посоча един от възможните отговори - липса на щастие не само сега, а през целия му живот. Това може да озлоби всеки и да го превърне в чудовище.
цитирай
92. tutankhamon661 - vulkutedinak
30.05.2010 17:41
vulkutedinak написа:
анонимно нетчето и някои от неговата анонимна тайфа! Смешна работа, хора бе имена и лица- путьовци!

И за путьовци не стават.
цитирай
93. motherboard - Камоне?
30.05.2010 17:43
Какво ревеш и си заел цяла първа страница?
Благодатна тема - блогер! Помията се харчи, да знаеш!
цитирай
94. tutankhamon661 - 45. анонимен
30.05.2010 17:44
анонимен написа:
Веднага да оставите Рустам.
Той е мой

анонимно баба ви Гина от Френско

Ми, вземи си го, де! Да не мислиш, че ние копнеем за него. Точно това бистрим - кой да го вземе. Ама никой не щееее .....
цитирай
95. motherboard - Я и Гробарчето!
30.05.2010 17:44
И то било тука :-) Ела батко да те цунка!
цитирай
96. affroditta - tutankhamon661
30.05.2010 17:52
Да, добре е да минем без това. Не понасям крещящи хора, но обидния тон понякога постига същия ефект.
цитирай
97. rustam - Охоооо
30.05.2010 17:56
и МБ е тука! Здрасти.
гледаш ли как "подскачат" "Пазителите"!!!

П.П. Мъро- никчето афродита да не е персонификация на "нежната" ти половина?
Добре се правиш на путьо!
цитирай
98. tutankhamon661 - loran
30.05.2010 18:04
loran написа:
Може от Турция да е прихванал това отношение към жените;;;((

Много е вероятно. На такива хора често им викат "турци".
цитирай
99. tutankhamon661 - 47. анонимен
30.05.2010 18:06
Вярвам ти, че си баба - звучиш пенсионерски.
цитирай
100. tutankhamon661 - 48. анонимен
30.05.2010 18:24
Правилно. Забрави да кажеш коя е баба Гина - само съм чувал за нея.
цитирай
101. tutankhamon661 - 49. loran
30.05.2010 18:25
Направо си безмилостна. Сега цяла нощ няма да заспи.
цитирай
102. tutankhamon661 - 50. анонимен
30.05.2010 18:31
Вярвам ти.
цитирай
103. tutankhamon661 - 54. loran
30.05.2010 18:33
Ако питаш мен, самият Рустам не си е взел матурата.
цитирай
104. анонимен - кво стана с шнорхела? Запуши му ...
30.05.2010 18:51
анонимен написа:
кво стана с шнорхела?


Запуши му се и дедото се гътна под водата.
цитирай
105. tutankhamon661 - loran
30.05.2010 18:59
loran написа:
анонимен написа:
[quote=tutankhamon661]Заради Лоран бих се скарал с ВСЕКИ.[/quote

Влюбено е момчето. А това е едно много приятно огрупяване, за което всеки може да ти завижда. :))))
Остави Рустемчо и се отдай на чувството. Тези моменти са най-вълнуващите в живота. Повярвай ми.
Да представяш ли си ,би се скарал с всеки! Така правят кавалерите .Никoй няма право да обижда ,наранява особенно жени - ние сме нежния пол трябва да бъдем обичани и обгрижвани а не обратното!


Още веднъж благодаря, скъпа! Ти си такова СЪКРОВИЩЕ, че пред теб бледнее и пещерата на Али Баба!
цитирай
106. tutankhamon661 - aiiy
30.05.2010 19:17
Изобщо не те разпознахме.
цитирай
107. tutankhamon661 - aiiy
30.05.2010 19:18
Вярно, ти си себе си - обикновен и никому неизвестен трол.
цитирай
108. tutankhamon661 - loran
30.05.2010 19:19
loran написа:
Е кой точно го е страх?Това да не ти е дефиле! Показвала съм се за твое сведение .Отвратителен език

Опитва се да имитира Али. Слабо копие.
цитирай
109. tutankhamon661 - 63. анонимен
30.05.2010 19:31
По-добре ти да се изгубиш. Действай!
цитирай
110. alexiev63 - Мъжка позиция, имаш подкрепата ми!
30.05.2010 19:32
Мъжка позиция, имаш подкрепата ми!
цитирай
111. tutankhamon661 - pikso
30.05.2010 19:51
pikso написа:
tutankhamon661 написа:
А къде е удоволствието от садо-мазото? Всякакви извратеняци има.

Мислиш ли, че е следствие от нещо извратено?

Възможно е. Малко ли примери има в тази посока?
цитирай
112. tutankhamon661 - 67. анонимен
30.05.2010 19:55
Че кой те занимава теб? Да сме те канили?
Мечтаеш за шнорхели? При това в множествено число! Моят блог е забранен за педали. Марш оттук! Аре, движение!
цитирай
113. tutankhamon661 - rustam
30.05.2010 20:11
Лоран ли ти пише лс или обратното? Сигурно тя те преследва из целия blog.bg?
Виждаш ли каква си ГНИДА? Не ставаш и за едноклетъчно. Такива като теб съм ги описал още в първия ми постинг - лъскат до безумие като видят някоя красавица, а разправят, че тя ги преследва. И си мислят, че някой им вярва.
Няма да си правя труда да те уча на ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, които са задължителни за всеки мъж. Остани си жалка мижитурка!
цитирай
114. tutankhamon661 - 69. анонимен
30.05.2010 20:25
Чакам ти да споделиш каква беля ПАК си направил в памперса.
цитирай
115. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 20:26
Къде видя смисъл в твой коментар? Аре, спри с фантазиите!
цитирай
116. planetar - Ако, разбира се, има какво да се р...
30.05.2010 20:37
tutankhamon661 написа:
Ако, разбира се, има какво да се разпространява. Аз лично НЕ съм много сигурен, че Рустам е учител.

Не знам нищо по въпроса. Преди този постинг дори не бях забелязал, че има блогър с ник Рустам. Ако наистина е учител, би трябвало да те послуша. Може да е полезен със знания.
цитирай
117. анонимен - Как се става мъж в черно?
30.05.2010 20:42
Искам и аз да стана един от вас!
цитирай
118. tutankhamon661 - godfatheraz
30.05.2010 20:48
godfatheraz написа:
Реших да се обадя и аз, защото Рустам ще вземе пак да се изхвърли, че Пазителите били безразлични.
Според мен си му отделил прекалено много внимание. Той не го заслужава. Нека си бъбри като баба на седянка.

Да си бъбри, но няма право да напада и обижда когото и да било, а още по-малко ДАМА като Лоран.
цитирай
119. tutankhamon661 - 76. анонимен
30.05.2010 21:13
Е, не! Теб ще те слушам!
цитирай
120. tutankhamon661 - 77. анонимен
30.05.2010 21:21
На моя аватар ли се празниш, бе? Аре, марш! Не ми цапай блога!
цитирай
121. tutankhamon661 - 79. анонимен / 80. анонимен
30.05.2010 21:37
СТРАХОПЪЗЛЬО! Дори не смееш да си напишеш името, а критикуваш.
цитирай
122. tutankhamon661 - 82. анонимен
30.05.2010 21:46
Та кое искаш да ми лапнеш?
цитирай
123. tutankhamon661 - 84. анонимен
30.05.2010 21:52
Ануснимен.
цитирай
124. tutankhamon661 - blackpredator
30.05.2010 22:01
Ти самият почна да се объркваш, пък искаш другите да те разберат.
цитирай
125. tutankhamon661 - 87. blackpredator
30.05.2010 22:12
Добре, Рустаме. Знам, че поне ти си го искаш. Тъжноооо ...... за теб!
цитирай
126. tutankhamon661 - Съществуват хора, които са родени ...
30.05.2010 22:14
greatman написа:
Съществуват хора, които са родени интриганти. За тях лъжата е възможно най-нормалното нещо. Използват я постоянно, придружена с обиди нападки и тн. Ако ги бива по тази част може да подлъжат доста хора. Но винаги идва края и истината лъсва. А обидите винаги оставят негативно впечатление.

В България интригата е обичайно нещо. Приемам я като разнообразие, но не и като начин на живот. А тук говорим точно за такъв факт.
цитирай
127. avtora - Не разбирам
30.05.2010 22:31
защо се връзвате на такива блогерски войни, коти ми приличат на сълзливи сериали.
Злобни коментари винаги ще има, но нали знаеш кучетата да си лаят, кервана си върви ;-)
цитирай
128. tutankhamon661 - 89. анонимен
30.05.2010 22:31
Що ти е? Когато се обработваш сам, ще ти излязат мазоли на ръката.
цитирай
129. tutankhamon661 - universalnite000
30.05.2010 22:42
Назначава Гробаря, но в негово отсъствие го правя аз. Молба ли ще подаваш?
цитирай
130. tutankhamon661 - affroditta
30.05.2010 22:52
affroditta написа:
Да, добре е да минем без това. Не понасям крещящи хора, но обидния тон понякога постига същия ефект.

Забелязала ли си, че интелигентните хора не крещят? Изключвам отделни ситуации, в които е нормално да повишиш тон. Има обаче простаци, при които начинът им на говорене е креслив.
цитирай
131. pikso - А къде е удоволствието от садо-м...
30.05.2010 23:07
tutankhamon661 написа:
pikso написа:
tutankhamon661 написа:
А къде е удоволствието от садо-мазото? Всякакви извратеняци има.

Мислиш ли, че е следствие от нещо извратено?

Възможно е. Малко ли примери има в тази посока?

В блога е трудно да се разгадаят причините, но негативизма винаги бие на очи.
цитирай
132. tutankhamon661 - 104. анонимен
30.05.2010 23:13
Горкият дедо! Айде, лека му пръст!
цитирай
133. universalnite000 - Назначава Гробаря, но в негово о...
30.05.2010 23:18
tutankhamon661 написа:
Назначава Гробаря, но в негово отсъствие го правя аз. Молба ли ще подаваш?

Ха така, толкова време съм тук и да не знам .... Дай малко повече инфо - устав на организацията , има ли изискване за стаж , членски внос .... по ЗЮЛНЦ ли е регистрирано вашето сдружение ?

Нео Нула
цитирай
134. анонимен - !
30.05.2010 23:36
Камонеее, я прочети има ли свестен блогър да е коментирал при теб и да не ти се подиграе?

То бива обло, ама чак пък толкова?

Ти сам си се охарактеризирал:
"Аз ще ти посоча един от възможните отговори - липса на щастие не само сега, а през целия му живот. Това може да озлоби всеки и да го превърне в чудовище."

Добре е, че чудовището е грозно и просто, но малко
цитирай
135. affroditta - Да, добре е да минем без това. Не п...
30.05.2010 23:40
tutankhamon661 написа:
affroditta написа:
Да, добре е да минем без това. Не понасям крещящи хора, но обидния тон понякога постига същия ефект.

Забелязала ли си, че интелигентните хора не крещят? Изключвам отделни ситуации, в които е нормално да повишиш тон. Има обаче простаци, при които начинът им на говорене е креслив.

По-добре да стоят далече от мен. Силни звуци понасям само ако са музика.
цитирай
136. tutankhamon661 - alexiev63
30.05.2010 23:48
alexiev63 написа:
Мъжка позиция, имаш подкрепата ми!

Благодаря! Това значи много като се има предвид, че е пълно с тролоподобни, които са същите и в реалния живот. Манталитетът им е изграден на подобен принцип като онези, които се напиват и пребиват жените си - тотално сбъркани представи и възприятия.
цитирай
137. tutankhamon661 - planetar
31.05.2010 00:11
planetar написа:
tutankhamon661 написа:
Ако, разбира се, има какво да се разпространява. Аз лично НЕ съм много сигурен, че Рустам е учител.

Не знам нищо по въпроса. Преди този постинг дори не бях забелязал, че има блогър с ник Рустам. Ако наистина е учител, би трябвало да те послуша. Може да е полезен със знания.

Както виждаш, не разбира, че му го казвам за негово добро. Не приема горчивата истина. Рустам е ТВЪРДОГЛАВ "ВСЕЗНАЙКО". Разбираш ли, той обяснява на другите, а не обратното, щото е ..... учител.
цитирай
138. анонимен - an134 и още нещо
31.05.2010 00:25
Да беше се пообразовал малко. Сега е евтино и много достъпно. Даже и тъпият Гробар е стигнал до подобен извод. Може чудовището да не стане принц, но някакъв гърбатко все ще се получи. Поне лице ще си намериш.
А иначе лоранясването и камонясването са само автоприсмех. Не самоирония, защото за това се иска нещо друго, което не се купува, а се възпитава...
цитирай
139. tutankhamon661 - 117. анонимен
31.05.2010 00:30
анонимен написа:
Искам и аз да стана един от вас!

Ми, стани де!
цитирай
140. анонимен - Ще стана!
31.05.2010 08:13
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
Искам и аз да стана един от вас!

Ми, стани де!


Как се става? Къде да подам молбата?
цитирай
141. tutankhamon661 - avtora
31.05.2010 09:20
avtora написа:
защо се връзвате на такива блогерски войни, коти ми приличат на сълзливи сериали.
Злобни коментари винаги ще има, но нали знаеш кучетата да си лаят, кервана си върви ;-)

Налагаше се малко да поокастря най-големия злобар в blog.bg. На мен повече ми прилича на американски екшън, но зависи от гледната точка.
цитирай
142. tutankhamon661 - pikso
31.05.2010 09:24
pikso написа:
tutankhamon661 написа:
pikso написа:
tutankhamon661 написа:
А къде е удоволствието от садо-мазото? Всякакви извратеняци има.

Мислиш ли, че е следствие от нещо извратено?

Възможно е. Малко ли примери има в тази посока?

В блога е трудно да се разгадаят причините, но негативизма винаги бие на очи.

Прекалено много. Има хора, които се опияняват от мисълта, че ще впечатлят някой със злобата си. Цял живот така и не разбират, че постигат точно обратния ефект.
цитирай
143. tutankhamon661 - universalnite000
31.05.2010 09:30
universalnite000 написа:
tutankhamon661 написа:
Назначава Гробаря, но в негово отсъствие го правя аз. Молба ли ще подаваш?

Ха така, толкова време съм тук и да не знам .... Дай малко повече инфо - устав на организацията , има ли изискване за стаж , членски внос .... по ЗЮЛНЦ ли е регистрирано вашето сдружение ?

Нео Нула

Много усложняваш нещата - ние не сме бюрократи. Общо взето работата се свежда до следното: аз и Гробаря удряме, другите плачат.
Ти ако искаш, пусни постинг-молба и чакай одобрение.
цитирай
144. tutankhamon661 - 134. анонимен
31.05.2010 09:33
Колкото и да гледам, ВСИЧКИ свестни хора са на моя страна. Глупостите идват само от НЕУДАЧНИЦИТЕ в блога. Не те знам, ти през какви ИЗКРИВЕНИ очила НЕДОВИЖДАШ!
цитирай
145. tutankhamon661 - affroditta
31.05.2010 09:36
affroditta написа:
tutankhamon661 написа:
affroditta написа:
Да, добре е да минем без това. Не понасям крещящи хора, но обидния тон понякога постига същия ефект.

Забелязала ли си, че интелигентните хора не крещят? Изключвам отделни ситуации, в които е нормално да повишиш тон. Има обаче простаци, при които начинът им на говорене е креслив.

По-добре да стоят далече от мен. Силни звуци понасям само ако са музика.

Значи си от моята партия. А ако знаеш, как слушам музика на слушалки - всички около мен разбират какво съм пуснал.
цитирай
146. tutankhamon661 - 138. анонимен
31.05.2010 09:38
И още нещо .... и к'во .... още ....
цитирай
147. tutankhamon661 - 140. анонимен
31.05.2010 09:39
Като начало влез с ника си!
цитирай
148. анонимен - pustam е най-обикновен неудачник. ...
31.05.2010 12:30
pustam е най-обикновен неудачник. всички като него са злобари
цитирай
149. greatman - Оставям един линк, ако някой се и...
31.05.2010 18:14
Оставям един линк, ако някой се интересува колко ниско може да падне човек в стремежа си да спаси жалката си кожица.

http://greatman.blog.bg/tq-i-toi/2010/03/27/ne-moga-da-poviarvam.518784

Лицемерието и лъжата са тясно свързани с обидите. В повечето случаи присъстват заедно и създават неуважение към останалите.
цитирай
150. jediknight - Хора, защо не поуспокоите малко ...
31.05.2010 19:15
Хора, защо не поуспокоите малко топката? Сами виждате, че Рустам е блокирал и не отговаря. Оставете го човека!
цитирай
151. stomanata - Фараоне! Кажи на Loran направо да ...
31.05.2010 20:09
Фараоне! Кажи на Loran направо да натиска копчето на атомната бомба. Време е да изметем боклука.
цитирай
152. tutankhamon661 - 148. анонимен
31.05.2010 21:52
Правилно.
цитирай
153. tutankhamon661 - greatman
31.05.2010 21:54
greatman написа:
Оставям един линк, ако някой се интересува колко ниско може да падне човек в стремежа си да спаси жалката си кожица.

http://greatman.blog.bg/tq-i-toi/2010/03/27/ne-moga-da-poviarvam.518784

Лицемерието и лъжата са тясно свързани с обидите. В повечето случаи присъстват заедно и създават неуважение към останалите.

Както се казва, едно зло не идва само. Нужна е малко самокритика, иначе не става.
цитирай
154. tutankhamon661 - jediknight
31.05.2010 21:56
jediknight написа:
Хора, защо не поуспокоите малко топката? Сами виждате, че Рустам е блокирал и не отговаря. Оставете го човека!

Блокирал, много ясно. Той си е блокиран по рождение. Аз само му го напомних.
цитирай
155. tutankhamon661 - stomanata
31.05.2010 21:57
stomanata написа:
Фараоне! Кажи на Loran направо да натиска копчето на атомната бомба. Време е да изметем боклука.

Вече й дадох бомбата. Обърни се към нея.
цитирай
156. defender - Видях една глава да се търкаля по ...
01.06.2010 13:38
Видях една глава да се търкаля по улицата. Беше на Рустам. Фараоне, нямаш капчица милост!
цитирай
157. анонимен - ей гробар,
01.06.2010 13:48
ако те набарам някъде в люлин, само на заличител ще ми станеш путьо.
цитирай
158. tutankhamon661 - 157. анонимен
01.06.2010 18:26
Много си смел в Интернет. Радвай се, че не съм те срещнал на живо. Такива духльовци като теб, колко съм ги карал да падат за 20 и да викат "чикчирик"!
УБИТАК!
цитирай
159. tutankhamon661 - defender
01.06.2010 21:19
defender написа:
Видях една глава да се търкаля по улицата. Беше на Рустам. Фараоне, нямаш капчица милост!

Никаква милост за едноклетъчните.
цитирай
160. анонимен - Асенчо Велинов жив ли си?
01.06.2010 22:48
анонимен написа:
ако те набарам някъде в люлин, само на заличител ще ми станеш путьо.


Хайде чакам те смелчага, ако още веднъж те видя да обикаляш около блока ми с черна метълска тениска тежко ти пишлеме!
цитирай
161. анонимен - Никой не може да се мери с шкембето на ...
02.06.2010 00:37
Никой не може да се мери с шкембето на Рустам.
цитирай
162. tutankhamon661 - vulkutedinak
02.06.2010 09:17
Хич не му стиска - дори името си не е написал, а какво остава в реална обстановка!
цитирай
163. tutankhamon661 - 161. анонимен
02.06.2010 09:18
А, имал някакви "силни" страни!
цитирай
164. анонимен - Тъпа мумия.
03.06.2010 06:42
Тъпа мумия.
цитирай
165. tutankhamon661 - 166. анонимен
03.06.2010 14:23
Известен анонимник.
цитирай
166. анонимен - еййй
26.10.2010 17:20
ейй смешко люлински,какъв пазител си ти,да те питам,защо не можа да опазиш лоран,защото колкото и да ти е чудно аз я харесвах много,като човек имам в предвит и хич не ми е пукало дали копира и тн,но е факт,че ти "пазителю" не можа да я опазиш,за рустам няма какво да коментирам,той е един изпразнен от съдаржание човек,една мъртва душа която не е трябвало да се ражда,но се замисли ти какъв си с твоите,глупави постинги за защита на този или онзи,сигурен съм,че си смешен дори и в техните очи,но не ти го казват,особено лоран,само и погледни коментарите и начина по-който те четка,мислиш ли,че те взима на сериозно????.....аз мисля,че просто е прекалено колтурна за да ти каже какъв кретен си всъщност,но както и да е,просто се вземи в ръце и излез малко от този фалшив виртуален свят,защото като гледам скоро,ще изперкаш съвсем,сега очаквам,някой глупав отговор от твоя страна и нищо повече. И ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЕТЕ...ПАЗИТЕЛ НА БЛОГА Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРИМЕР,ЗА ТОВА,ЧЕ ИЛИ НАИСТИНА СИ ДЕТЕ ИЛИ СИ ИЗПЕРКАЛ ВЕЧЕ,АКО Е СТАНАЛО ВТОРОТО,ЩЕ СЪЖАЛЯВАМ ИСКРЕННО...ТОЗИ НЕТ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ПРОМИЕ МОЗЪЦИТЕ НА ТЕЗИ С ПО-СЛАБА ПСИХИКА,КАТО ТВОЯТА,ВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ МНОГОКРАТНО В ТОВА И КАКТО ТИ КАЗАХ,ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШИ НИЩО,ОТКОЛКОТО ДА ПИШЕШ НИЩО.ПРЕДЛАГАМ ТИ ДАЖЕ ВАРИАНТА:САМО ЧЕТИ ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГАШ,КАТО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И ХОРАТА ДА ТИ СЕ СМЕЯТ ЗАД ГЪРБА И ДА РАЗПРАВЯТ:АЗ СИ ИМАМ ПАЗИТЕЛ В БЛОГА,ЗНАЕШ КОЙ ВИЗИРАМ......АЙДЕ И ДАНО СИ РАЗБРАЛ НЕЩО.
цитирай
167. defender - 168. анонимен
26.10.2010 17:43
Леле, колко правописни грешки! Първо научи граматиката, после критикувай. Егати келеша!
цитирай
168. анонимен - до номер 168
26.10.2010 18:15
Лоран напусна заради такива неграмотни анонимници като теб. Тя харесва интелигентните хора, какъвто ти не си. Само първокласник допуска подобни правописни грешки.
цитирай
169. tutankhamon661 - 168. анонимен
27.10.2010 09:27
Прощавай, не разбрах какво имаш предвиД! Като начало се върни в училище и научи ОСНОВИ на българската граматика.
Олеле: предвиД, кУлтурна, искрено /едно "н"/, Убеждавам !!!!!!!!!!!
Всичко това в един единствен коментар! Добре, че си анонимен, защото не желая да гледам цели публикации от теб - трагедията със сигурност е по-голяма.
Loran е прекалено умна, за да се хване на евтините ти номерца. Знае много добре, че анонимници като теб ту я плюят, ту я хвалят. Затова са анонимни - да плямпат противоположни неща.
Мразя да говоря за граматика, но за пръв път ме напада човек, който допуска толкова правописни грешки.
Осъзнай се! Не си ми на нивото, че да ме критикуваш.
цитирай
170. tutankhamon661 - 168. анонимен
27.10.2010 09:28
Първо казваш, че си я харесвал, а сега твърдиш, че си чел само един поcтинг. Нещо много бързо почна да заплиташ ЛЪЖИТЕ СИ. Ха-ха! Аматьорче.
цитирай
171. tutankhamon661 - 168. анонимен
28.10.2010 02:39
Верно, аз съм Гробаря. Разкри ме. Още като ме нaрече "люлински", разбрах колко си "в час".
А с това, че Loran имала мъж, направо изби рибата. Целият Blog.bg го знае, а ти направи ОТКРИТИЕ. Бравооооо!
Грешиш. Не 100, а милион ника имам. Но никога няма да бъда ЖАЛЪК АНОНИМЕН ПЪЗЛЬО.
Граматиката била най-дребното! Колко ПРОСТ трябва да е човек, за да каже подобна глупост? ЕДНОКЛЕТЪЧНИ КАТО ТЕБ смятат за дреболия и банята, и възпитанието, и т.н.
Видях колко си "възвишен".
Повтарям: преди да спориш с мен, научи ОСНОВИ на българската граматика. Нямам навика да обръщам специално внимание на НЕГРАМОТНИЦИ, за които и Факултето е висше общество.
Между другото, разпознах те. Точно ти си от постоянно присъстващите при Loran. Ту я плюеше, ту я хвалеше. Дори веднъж й поиска телефона, но тя харесва само истински мъже, не МУХЛЬОВЦИ КАТО ТЕБ. Отричай, отричай! Не очаквам да си признаеш. Затова си анонимен - днес едно, утре друго. Ха-ха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663862
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031