Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 09:24 - СКАНДАЛНО!!!
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 69734 Коментари: 188 Гласове:
-173


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нямах намерения да пиша повече за жалката и недостойна твар, наречена Lidis. Гнус ме е дори да спомена името й, защото рядко съм виждал човек да падне толкова ниско като нея. Дори с амеба не мога да я сравня  - би било комплимент.
Но ето, че тя пак агитира за изтриване!!! Не само на враговете й, но и на всички, които НЕ ТРИЯТ ЧУЖДИТЕ ОБИДИ КЪМ НЕЯ. Представяте ли си? Позволява си да ЗАПОВЯДВА на другите кого да одобряват и кого не. Как е възможна подобна НАГЛОСТ?!? Тя Господ ли е или какво? Все едно аз да й забраня да публикува стихове, само защото не харесвам рими. Дали ще ме послуша?
Разбира се, че никой не трябва да копира твоите коментари. За да псуваш на воля, после архивираш и ЛЪЖЕШ, че никога не си обиждала. Яд те е, че има милион ДОКАЗАТЕЛСТВА за ВУЛГАРНИТЕ ти словоизлияния. Искаш да дезинформираш, да не се разбере. Сама си се злепоставила - никой не те е карал насила да обиждаш.
Утре ще й хрумнат и други ЗАПОВЕДИ. Примерно: гласувай за БСП, стани вегетарианец, отиди на гей парад или, не дай си Боже, всеки месец превеждай половината си заплата на фондация "Lidis". Нищо, че сега няма такава. Колко му е да създаде? Добре, че поне не може да стреля, защото пиянството й е очевидно, а то е лош съветник.
Трябва ли да изпълняваме ЗАПОВЕДИТЕ на тази ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТНА  персона, която получава безплатна реклама от такива като мен и пак НИКОЙ не я чете?
Вижте й блога! На повечето постинги коментира сама - анонимно или от другите си никове. Тук-таме се включва някой заблуден, но само епизодично.
Вчера Lidis пусна постинг, в който казваше, че ще замрази блога си, защото й е писнало от простотията /нейната, може би/. Целта явно е била да събуди съжаление, но след като не го е постигнала е архивирала въпросния постинг и пак се е върнала към ЛЮБИМИТЕ си навици, т.е. ОБИДИТЕ.
Щяла да изисква изтриване! Специална тежкарка! А друго нещо да ти се е приискало? Щото, разбираш ли, твоите желания са най-важни. К"во друго да ни интересува, ако не поетичните ти мераци?
Пак пищи, че снимките й имали авторско право и незаконно заливали Интернет. А на бас, че не можеш да предоставиш ДОКУМЕНТ за въпросното авторско право! Кого ЛЪЖЕШ? Вземи прочети малко закони, пък тогава се изказвай, че ставаш СМЕШНА. Не може всеки НЕУК човек да бръщолеви, заемайки място, което може да бъде запълнено с по-интересни неща.
Кога направи въпросните фотографии? Публикуваш на ден по няколко стихотворения, почти денонощно си в blog.bg. Кога отиде до Ривиерата? В ресторанта ли пишеш поезия и снимаш? Или в тоалетната? Или в банята? Кога спиш? Как така си на 1000 места едновременно? Факир ли си? Магьосница ли си? Не усещаш ли, че прекаляваш с ЛЪЖИТЕ? Заетите хора не могат да висят ден и нощ в мрежата. Аре осъзнай се, щото вече се просълзявам от смях като попадна на поредните ти ИЗМИШЛЬОТИНИ!
Замисляли ли сте се какво представлява човек, който нищо друго не прави, освен да виси на компютъра? Грозна гледка. ЗАНЕМАРЕНА лелка, отдавна забравила думата "баня". Трепери над клавиатурата и изпада в истерия, ако някой не я хвали достатъчно много. Преминала е в света на ФАНТАЗИИТЕ, където вмирисаната нещастница се превръща в красива принцеса /поетеса/. Крале се бият заради нея, дамите се натискат да са й приятелки.
В един момент обаче отеква гръмотевица, която я връща към реалността. Дъжд ще завали. Лелката нахлузва окъсаните терлици и тича да сложи леген с вода под дупката на тавана в мизерната й бърлога. Може да е бедна, но пък си има ФАНТАЗИИТЕ .........  И ПСУВНИТЕ.
Никой ли не вижда, че Lidis прави всичко, в което обвинява другите? Копира ЧУЖДИ стихове и снимки, твърдейки че са нейни. По този начин тя си присвоява чуждия труд. Това е престъпление. Няма ли кой да я спре?
Съвсем сериозно питам администраторите: още колко време ще търпите СВОЕВОЛИЯТА на Lidis? Почти не останаха хора, които да не са обидени от нея. Нима ще изтриете всички потребители, за да угодите на ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА блогърка, която така или иначе никога няма да е доволна?
Имам готови материали, а трябваше да пускам настоящия постинг, защото междувременно може да изтриете още някой мой приятел. Не мога да ви повлияя по този въпрос, но ви гарантирам, че с мен ще си заминат още цял куп известни в blog.bg имена. Доста по-наясно съм от вас с настроенията тук и мога да ви кажа, че в блога няма НИТО ЕДИН човек, който да одобрява толерирането на Lidis. Представа си нямате колко хора мечтаят тя да бъде ИЗТРИТА, за да не виждат повече обидите й. В противен случай сами ще си заминат.
Не видяхте ли колко постинги се изписаха в подкрепа на Gspot, призната от всички за ГЕРОЙ, и колко срещу Lidis? Ако не сте ги забелязали, аз ще ви предоставя необходимите линкове.
Нищо ли не значи за вас МНЕНИЕТО НА БОЛШИНСТВОТО? ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА поетеса ли е по-важна от ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?
Опитайте се да погледнете от нашата гледна точка! Нима трябва да ни харесва, че тук коли и беси някаква поетеса с ОЧЕВИДНИ психични отклонения, а няма кой да я накаже?
Аз категорично отказвам да призная Lidis за законодател. НИКОГА няма да се поддам на ЗАПЛАХИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ Й. Пък да става каквото ще! Тук ме задържат МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ, а тях скоро няма да ги има, ако Lidis не бъде ИЗТРИТА.
Везната е готова. От едната страна е целият blog.bg, а от другата - Lidis със своите НЕЗНАЧИТЕЛНИ никове. Кой тежи повече?




Гласувай:
96



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blagovestie - Не трябваше
28.06.2010 09:43
да се чака много, за да започне пак с обидите. Модераторите бяха обещали, че блогът й се следи и при следващо нарушение ще бъде отстранен, но както става видно, отново това не се случва.
На мен ми се ще да я предупредят, и то сериозно, и ако успее да се овладее и да се държи нормално, ако спре да обижда и злослови - нека си остане. Мисля, че блогът й й е необходим като сламката на удавника, но не сме длъжни да четем отново нейните изблици на омраза и каруцарския й език.
Дано казусът Лидис в един момент бъде решен - най-добре с възприемане на човешки взаимоотношения. Лично мен това би ме удовлетворило напълно!
цитирай
2. tutankhamon661 - blagovestie
28.06.2010 09:58
Тя никога няма да спре. Дебне, ослушва се и пуска нещо обидно. После го архивира и ЛЪЖЕ, че никой не е обидила. Трябва ли да се хващаме на подобни ЕВТИНИ НОМЕРЦА?
Явно не се следи блога й, защото дори не е архивирала постинга, в който нарича враговете си "цървули".
Снимките имали авторско право! Дрън-дрън! Иска да е много тежка, ама не става.
цитирай
3. dolsineq - И все пак, защо го прави Лидис? Не е ...
28.06.2010 10:00
И все пак, защо го прави Лидис? Не е нормално да се пише винаги с толкова обиди и омраза, дори и за самата нея е вредно.
цитирай
4. анонимен - приятелю, за съжаление не можеш да ...
28.06.2010 10:02
приятелю, за съжаление не можеш да промениш света, защото светът е джунгла.
и аз преди време правех искрени опити да спра агресията в блога, а и не само в блога. винаги се почва от реалния свят....не че и блогът не е реалност, ако и по-различна...
в човешките взаимоотношения вземат връх (ах дано да греша, но надали) действията и реакциите на яростното его, винаги когато то се сблъска с ...друга вселена. тази на някой друг... толерантността е вече "термин" от миналото, от някой друг, забравен свят...
жалко е наистина, но е факт.
всъщност, много рядко съм попадала на остатъци от нея - от толерантността, от добротата.
знам ли, може би в един момент животинското в нас почва да надделява и заглушава съвестта и човечността...дано да има обратен път назад....

ето тук ще ти подаря малка частица от моя свят ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sra6igCMjHg

поздрави, от basta / Веси
цитирай
5. tutankhamon661 - И все пак, защо го прави Лидис? Не е ...
28.06.2010 10:20
dolsineq написа:
И все пак, защо го прави Лидис? Не е нормално да се пише винаги с толкова обиди и омраза, дори и за самата нея е вредно.

Именно, при Lidis нищо не е нормално. Права си, че и за нея е опасно - ПОРАЖЕНИЯТА се виждат с просто око. БЕСНЕЕ, че никой не се интересува от нея. Обидите са единствения начин, по който се опитва да привлече вниманието. Не се замисля, че дори да успее, по този начин може да си изгради само НЕГАТИВЕН образ.
цитирай
6. flintul - Тази жена прекали. Трябва да бъде ...
28.06.2010 10:29
Тази жена прекали. Трябва да бъде спряна. Не бих изтрил нито един коментар в моя блог, още по-малко заради нечии прищевки.
цитирай
7. tutankhamon661 - 4. анонимен
28.06.2010 10:47
И аз губя надежда, че нещо може да се промени. Даже върви към влошаване. За да има резултат, трябват реални действия. Не може да си мълчим пред обидите на разни изкукали.
Чудесен клип! Явно твоят свят е много красив.
цитирай
8. анонимен - да, моят свят е красив, той е бягство ...
28.06.2010 10:52
да, моят свят е красив, той е бягство от "реалността", която наистина често е грозна...

...:)

успех!
цитирай
9. affroditta - Лидис е срам за жените. Заради та...
28.06.2010 11:02
Лидис е срам за жените. Заради такива като нея ни се носи лоша слава. Тази самозванка не разбира значението на думата "любов".
цитирай
10. анонимен - на мене лидис ми харесва
28.06.2010 11:08
обеща да ми пусне, щото съм загорял

анонимно рустам
цитирай
11. tutankhamon661 - Тази жена прекали. Трябва да бъде ...
28.06.2010 11:22
flintul написа:
Тази жена прекали. Трябва да бъде спряна. Не бих изтрил нито един коментар в моя блог, още по-малко заради нечии прищевки.

Оставаше и да изтриеш. Lidis скоро ще започне и постингите ти да пише. Къде ще му излезе краят?
цитирай
12. tutankhamon661 - да, моят свят е красив, той е бягство ...
28.06.2010 11:23
анонимен написа:
да, моят свят е красив, той е бягство от "реалността", която наистина често е грозна...

...:)

успех!

Благодаря! Само хубави неща да ти се случват!
цитирай
13. futbolist - За Лидис е по-добре да наблегне на ...
28.06.2010 11:40
За Лидис е по-добре да наблегне на поезията вместо на обидите, защото двете неща са абсолютно несъвместими. Твърдо съм с Тутанкамон.
цитирай
14. анонимен - Рустамееее!
28.06.2010 11:40
анонимен написа:
вкарай и другите профили, че то не е лесно да си говориш сам:)

млъквай, свинчок!
цитирай
15. planetar - Такива "поетеси" ра...
28.06.2010 11:47
Такива "поетеси" развалят имиджа на блогбг. Странно е, че все още си разиграват коня безнаказано.
цитирай
16. tutankhamon661 - Лидис е срам за жените. Заради та...
28.06.2010 11:51
affroditta написа:
Лидис е срам за жените. Заради такива като нея ни се носи лоша слава. Тази самозванка не разбира значението на думата "любов".

Няма как да разбира тази дума, защото НИКОГА не я е усещала. Няма и да я усети заради ЗМИЙСКИЯ си нрав.
цитирай
17. анонимен - лидис цървулесата ще получи инф...
28.06.2010 12:03
лидис цървулесата ще получи инфаркт. сигурно вече отваря второ шише финландска.
цитирай
18. rageagainst - Ще взема и аз да пусна постинг, въ...
28.06.2010 12:15
Ще взема и аз да пусна постинг, въпреки че ми омръзна от Лидис. Тази жена е яко изперкала и става все по-опасна. Безумията й трябва да спрат.
цитирай
19. tutankhamon661 - 11. анонимен
28.06.2010 12:20
Дори тя няма да ти пусне. И ти си го закъсал като нея.
цитирай
20. tutankhamon661 - За Лидис е по-добре да наблегне на ...
28.06.2010 12:28
futbolist написа:
За Лидис е по-добре да наблегне на поезията вместо на обидите, защото двете неща са абсолютно несъвместими. Твърдо съм с Тутанкамон.

Благодаря, приятелю!
цитирай
21. анонимен - виждам, че лидис е влизала с четири ...
28.06.2010 12:38
виждам, че лидис е влизала с четири от профилите си. няма кой друг да гласува срещу този постинг.
цитирай
22. mimayordanova - Губите си времето с нея...
28.06.2010 12:43
Има толкова ценни неща и хора, че е чиста загуба на време да се занимавате с нейната личност... или може би безличност. Аз и писах един коментар, но тя нямаше смелост да го публикува!
цитирай
23. tutankhamon661 - 18. анонимен
28.06.2010 12:48
Сигурно чака Коледа. По принцип тогава има неприятности за свинчетата.
цитирай
24. apollon - Аз не познавам Ludis - виновни за ...
28.06.2010 12:52
Аз не познавам Ludis - виновен за всичко е администраторския произвол
цитирай
25. tutankhamon661 - Такива "поетеси" ра...
28.06.2010 12:52
planetar написа:
Такива "поетеси" развалят имиджа на блогбг. Странно е, че все още си разиграват коня безнаказано.

Освен да спънем коня, че ще стъпче цветята.
цитирай
26. анонимен - Лидис е една самотна, остаряваща и вече болна жена.......
28.06.2010 12:57
маниакална е в желанието си да бъде забелязана и обичана....... какво не прави липсата на мъж.......... не и обръщайте такова внимание, не си заслужава, наистина
цитирай
27. tutankhamon661 - лидис цървулесата ще получи инф...
28.06.2010 12:57
анонимен написа:
лидис цървулесата ще получи инфаркт. сигурно вече отваря второ шише финландска.

Сигурен съм, че е така. При това в комбинация с валериан.
цитирай
28. анонимен - бе кой тоз поет от блога?!!!!! дайте да ги изброим и подредим
28.06.2010 13:00
тогаз ще видиме на кого е късмет Лидис;-Р
цитирай
29. dorichela - Тутанкамонче,
28.06.2010 13:03
за съжаление си много прав... Не може така. За едните да важат правилата, за другите не, да има своеволия и в крайна сметка главния виновник да е безнаказан...
цитирай
30. flintul - Тази жена прекали. Трябва да бъде ...
28.06.2010 13:04
tutankhamon661 написа:
flintul написа:
Тази жена прекали. Трябва да бъде спряна. Не бих изтрил нито един коментар в моя блог, още по-малко заради нечии прищевки.

Оставаше и да изтриеш. Lidis скоро ще започне и постингите ти да пише. Къде ще му излезе краят?

Мен не ме интересуват нейните постинги. Безинтересни са ми.
цитирай
31. анонимен - Аз не харесвах Градтъжен, но сега ...
28.06.2010 13:13
Аз не харесвах Градтъжен, но сега разбирам колко е бил прав да подиграва Лидис.
цитирай
32. анонимен - рустамчо много лесно се предаде ...
28.06.2010 13:17
рустамчо много лесно се предаде този път. сигурно е от старостта. лесно се уморява.
цитирай
33. tutankhamon661 - Ще взема и аз да пусна постинг, въ...
28.06.2010 13:22
rageagainst написа:
Ще взема и аз да пусна постинг, въпреки че ми омръзна от Лидис. Тази жена е яко изперкала и става все по-опасна. Безумията й трябва да спрат.

Да, бе! Ти представяш ли си и срещу теб колко е сигнализирала? Очевидно е, че се изживява като Господ. Тези номерца със заповедите да си ги прилага вкъщи, но едва ли има на кого.
цитирай
34. анонимен - Фараонееее, ще строшиш брояча! ...
28.06.2010 13:29
Фараонееее, ще строшиш брояча! Писна ми от теб!
цитирай
35. анонимен - развалих си мнението за лидис, о...
28.06.2010 13:33
развалих си мнението за лидис, откакто започна да обижда всеки срещнат. голяма грешка беше от нейна страна.
цитирай
36. tutankhamon661 - виждам, че лидис е влизала с четири ...
28.06.2010 13:39
анонимен написа:
виждам, че лидис е влизала с четири от профилите си. няма кой друг да гласува срещу този постинг.

Да. С два от обичайните и два, които не знаех, че са нейни.
цитирай
37. baimomchil - Тая Лидис е направихте
28.06.2010 13:41
ебаси и медиината звезда. По-голяма и от онова куку фенка на Слави Трифонов Изчерпаният - Златина.
цитирай
38. анонимен - KOЙ Е НЕЙНИЯ ЛЮБИМ?!?!?!
28.06.2010 13:44
ДАЙТЕ ДА ГО РАЗКРИЕМ И РАЗПНЕМ ЗАДЕТО ЛЪЖЕ ГОРКИТЕ ПУЕТЕСКИ....ЛИДИС АЗ СЪМ С ТЕБЕ МИЛОО!!!!
цитирай
39. blondstyle - Вижда се времето, в което BLOG. BG ще ...
28.06.2010 13:45
Вижда се времето, в което BLOG.BG ще бъде прекръстен на LIDIS.BG. Ще има един единствен блогър, наречен Lidis, с няколко клонинга /Lidis, предлагам ти да ги наречеш lidis1-10, но ако държиш може да се придържаш към галените мъжки имена - Тони, Гошко, Тошко, Манчо и т.н./ За сметка на това ще има цял отбор администратори, само че няма да има кого да модерират, защото Лидис не подлежи на модерация. Тя е The One and Only и да не вземеш да ме копираш Лидис, че почвам аз да тe копирам в SEIR.BG!
цитирай
40. анонимен - 47. анонимен
28.06.2010 13:51
Лидис, разпознахме те. Само ти пишеш с големи букви. Явно много обичаш да крещиш. Но това не е истерия, нали?
цитирай
41. анонимен - поетите тръпнат...........................................
28.06.2010 13:55
друг път не видели ведно да се бият живи и"умрели";-))))
цитирай
42. tutankhamon661 - Има толкова ценни неща и хора, че е ...
28.06.2010 13:56
mimayordanova написа:
Има толкова ценни неща и хора, че е чиста загуба на време да се занимавате с нейната личност... или може би безличност. Аз и писах един коментар, но тя нямаше смелост да го публикува!

Lidis никога не допуска неудобни коментари - побъркват КРЕХКАТА й психика.
Не искам да се занимавам, но заради нейните глупости изтриха профил. Трябва ли пак да се случи заради нашето мълчание? Ще има контра на всяка нейна изцепка, стига да не я пропусна.
цитирай
43. futbolist - За Лидис е по-добре да наблегне на ...
28.06.2010 13:59
tutankhamon661 написа:
futbolist написа:
За Лидис е по-добре да наблегне на поезията вместо на обидите, защото двете неща са абсолютно несъвместими. Твърдо съм с Тутанкамон.

Благодаря, приятелю!

Винаги на твое разположение.
цитирай
44. анонимен - как кой бе?
28.06.2010 14:00
анонимен написа:
ДАЙТЕ ДА ГО РАЗКРИЕМ И РАЗПНЕМ ЗАДЕТО ЛЪЖЕ ГОРКИТЕ ПУЕТЕСКИ....ЛИДИС АЗ СЪМ С ТЕБЕ МИЛОО!!!!


Рустам, не знаеш ли?
цитирай
45. анонимен - 54. анонимен
28.06.2010 14:06
лика прилика са си. хахахахха
цитирай
46. gibo - ае кротко
28.06.2010 14:06
предлагам да се уговорим и копнем последния пост на Лидис в един и същ ден ;) само кажете кога
цитирай
47. planetar - Такива "поетеси" ра...
28.06.2010 14:09
tutankhamon661 написа:
planetar написа:
Такива "поетеси" развалят имиджа на блогбг. Странно е, че все още си разиграват коня безнаказано.

Освен да спънем коня, че ще стъпче цветята.

Не знам. Не съм гледал животни и хич не ги разбирам.
цитирай
48. tutankhamon661 - Аз не познавам Ludis - виновен за ...
28.06.2010 14:14
apollon написа:
Аз не познавам Ludis - виновен за всичко е администраторския произвол

Ще видим. Може да се вслушат в думите ни. Все пак справедливостта е на наша страна.
цитирай
49. tutankhamon661 - маниакална е в желанието си да бъде ...
28.06.2010 14:15
анонимен написа:
маниакална е в желанието си да бъде забелязана и обичана....... какво не прави липсата на мъж.......... не и обръщайте такова внимание, не си заслужава, наистина

Може да й доставяме удоволствие по този начин. Странно нещо е човекът.
цитирай
50. анонимен - Фараоне,
28.06.2010 14:18
благодарение на теб лудата Лудис е в най-популярни. Направи я известна. Всеки, който прочете твоя пост отива при нея. Дали ще те черпи за рекламата?
цитирай
51. rageagainst - Ще взема и аз да пусна постинг, въ...
28.06.2010 14:22
tutankhamon661 написа:
rageagainst написа:
Ще взема и аз да пусна постинг, въпреки че ми омръзна от Лидис. Тази жена е яко изперкала и става все по-опасна. Безумията й трябва да спрат.

Да, бе! Ти представяш ли си и срещу теб колко е сигнализирала? Очевидно е, че се изживява като Господ. Тези номерца със заповедите да си ги прилага вкъщи, но едва ли има на кого.

Разбира се, че няма никой в празния й дом. Гаранция.
цитирай
52. анонимен - абе я дайте линк за тая лудата, че ...
28.06.2010 14:27
абе я дайте линк за тая лудата, че нищо не съм чел от нея:(
цитирай
53. rustam - Стига си писал
28.06.2010 14:27
досадни глупости бе самозванец.
От едната страна е Лидис - от друга ти и гробаря с по няколко ника.
Няма ли модератор да ви разкара дивотиите оттук и да ви прати при гъспот?
цитирай
54. анонимен - 63
28.06.2010 14:29
Тиквоча се обади. Къде беше досега? Успя ли да докопаш някоя млада булка или пак те отрязаха?
цитирай
55. анонимен - рустаме
28.06.2010 14:30
сладострастнико, дърпа ли те лудис за пишлето виртуално?
цитирай
56. анонимен - хо хо
28.06.2010 14:31
копа бабички, ама и те му бегат:)
цитирай
57. анонимен - rustam
28.06.2010 14:33
Липсва ти елементарна култура. Вземи прочети някоя книга.
цитирай
58. анонимен - оооо
28.06.2010 14:38
рустам чете наръчник на стария онанист, то е за култура
цитирай
59. tutankhamon661 - тогаз ще видиме на кого е късмет Л...
28.06.2010 14:46
анонимен написа:
тогаз ще видиме на кого е късмет Лидис;-Р

Горкият! Накъде с такъв късмет?
цитирай
60. tutankhamon661 - за съжаление си много прав. . . Не ...
28.06.2010 14:47
dorichela написа:
за съжаление си много прав... Не може така. За едните да важат правилата, за другите не, да има своеволия и в крайна сметка главния виновник да е безнаказан...

Ще поживеем и ще видим. Поне да се кротне оная ЛУДАТА.
цитирай
61. tutankhamon661 - 37. flintul
28.06.2010 14:49
Много се изтърка "поетесата" - все едно и също пуска.
цитирай
62. анонимен - aууууу!!!
28.06.2010 14:57
каква духовност, кава култура в блог.бг!!!!!шъ си напрая и ас блок
цитирай
63. анонимен - ан.62
28.06.2010 15:00
анонимен написа:
абе я дайте линк за тая лудата, че нищо не съм чел от нея:(

Сакън, ще вземеш да се омагьосаш от нескопосани подобия на рими и бездарна поезия, та повече в блог няма да влезеш : (((((((((((
цитирай
64. tutankhamon661 - Аз не харесвах Градтъжен, но сега ...
28.06.2010 15:01
анонимен написа:
Аз не харесвах Градтъжен, но сега разбирам колко е бил прав да подиграва Лидис.

Имал си е причини човекът.
цитирай
65. анонимен - tutankhamon661,
28.06.2010 15:02
видя ли таговете на дъртия мераклия RUSTI? :)))
гроздето е кисело за пенсионерите! :)))
цитирай
66. анонимен - щом се занимавате с нея, значи сте на нейното ниво
28.06.2010 15:05
а Рустам е пич!и не му е къса...Р
цитирай
67. анонимен - 75. анонимен
28.06.2010 15:05
аз ги видях. този яко лъска. обезумял е.
цитирай
68. анонимен - до76,
28.06.2010 15:08
бабо гинке, ти с очилата ли му го гледа? затуй ти се е видял не къс! :)))
цитирай
69. tutankhamon661 - рустамчо много лесно се предаде ...
28.06.2010 15:14
анонимен написа:
рустамчо много лесно се предаде този път. сигурно е от старостта. лесно се уморява.

Простено му е. Все пак е на възраст.
цитирай
70. tutankhamon661 - 42. анонимен
28.06.2010 15:15
Това може само да ме радва!
цитирай
71. tutankhamon661 - 43. captain
28.06.2010 15:16
Така трябва да си остане.
цитирай
72. tutankhamon661 - развалих си мнението за лидис, о...
28.06.2010 15:32
анонимен написа:
развалих си мнението за лидис, откакто започна да обижда всеки срещнат. голяма грешка беше от нейна страна.

Много хора са си развалили мнението за нея. Нищо чудно при този ПРОСТАШКИ език.
цитирай
73. tutankhamon661 - ебаси и медиината звезда. По-го...
28.06.2010 15:33
baimomchil написа:
ебаси и медиината звезда. По-голяма и от онова куку фенка на Слави Трифонов Изчерпаният - Златина.

Е, има някои рискове.
цитирай
74. tutankhamon661 - 47. анонимен
28.06.2010 15:34
Lidis, тук е ЗАБРАНЕНО ЗА ТЕБ!
цитирай
75. анонимен - Лидис била "авторка" на ...
28.06.2010 15:38
Лидис била "авторка" на снимките. Само в сънищата й хахахахаха!
цитирай
76. greatman - Няма ли да приключат глупостите на ...
28.06.2010 15:45
Няма ли да приключат глупостите на Лидис? Не може ли да разбере, че на никой не е интересна?
цитирай
77. iliada - :)
28.06.2010 15:48
Успокой се!
Луд умора няма!Радвам се ,че прочетох тук нещо ,което мисля,но още си мисля ,че ако няма кой какво да направи най- добре е просто да излезнем от блога.Аз определено от скоро си го мисля.Обикновено страшно трудно вземам решение ,но взема ли го още по- трудно ще го променя/казвам го като незаслужено обиждана от тази персона за което съм представила доказателства./



цитирай
78. tutankhamon661 - Вижда се времето, в което BLOG. BG ще ...
28.06.2010 15:50
blondstyle написа:
Вижда се времето, в което BLOG.BG ще бъде прекръстен на LIDIS.BG. Ще има един единствен блогър, наречен Lidis, с няколко клонинга /Lidis, предлагам ти да ги наречеш lidis1-10, но ако държиш може да се придържаш към галените мъжки имена - Тони, Гошко, Тошко, Манчо и т.н./ За сметка на това ще има цял отбор администратори, само че няма да има кого да модерират, защото Лидис не подлежи на модерация. Тя е The One and Only и да не вземеш да ме копираш Лидис, че почвам аз да тe копирам в SEIR.BG!

Дано не се стигне дотам, че ще е тъжно.
цитирай
79. анонимен - НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА!!!
28.06.2010 15:51
ВИЖТЕ КОЛКО НАРОД СЕ ЗАНИМАВА С НЕЯ!;) БОГА МИ, ТА ТЯ Е ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА!!!
цитирай
80. tutankhamon661 - 15:45 - Lidis най-накрая влезе с ...
28.06.2010 15:55
15:45 - Lidis най-накрая влезе с титулярния си ник и за пети път гласува против настоящия постинг. Коментар 89 е неин - личи си от времето и големите букви, каквито само тя използва.
То оставаше и да гласува "за".
цитирай
81. анонимен - Ха
28.06.2010 15:58
И твоят постинг е пълен с главни букви.
Може пък ти сам да си пишеш анонимно.
И времето се съвпада
цитирай
82. tutankhamon661 - 91. анонимен
28.06.2010 16:01
Доста ЕВТИНО. Наблягам на отделни думи, но не и САМО С ГОЛЕМИ букви. Прекалено елементарна провокация. Не фърфиш!
цитирай
83. blackpredator - :)
28.06.2010 16:03
Абе малкият, направо събра дръгливите котаци /не котараци/ в блога с постингът си „Аууу, има мишка!:(((„ 91 са досега с теб, поне 30...не съм ги чел.
Ами те мишките така виреят, като им пускат постинг-сирене. Иначе кой ще да ги забележи!?
Май ан60 е много прав.
цитирай
84. анонимен - Лудата фантазьорка слага ли соф...
28.06.2010 16:05
Лудата фантазьорка слага ли софрата да черпи?
цитирай
85. анонимен - Лидис сериозно започва да ме плаши. ...
28.06.2010 16:09
Лидис сериозно започва да ме плаши. Не е наред тази жена. Снимки като нейните могат да се намерят навсякъде из интернет. Защо си въобразява, че някой ще й повярва, че били нейни?
цитирай
86. jagger - Дайте да говорим за интересни неща. ...
28.06.2010 16:13
Дайте да говорим за интересни неща. Стига с тази Лидис.
цитирай
87. tutankhamon661 - Gosho568, изтрих коментара ти, ...
28.06.2010 16:20
Gosho568, изтрих коментара ти, защото първо го пусна от ника си, изтри го, а после го пусна анонимно. Ако искаш да го оставя, ще го пуснеш като първия път, за да видят всички какви селяндури сте - Lidis и останалите й профили. Като ще ПСУВАШ, потвърди го с ника си, а не после да ЛЪЖЕШ, че лоша дума не си казала.
цитирай
88. анонимен - Рустаме
28.06.2010 16:20
Когато извадиш документ и доказателство че имам много профили, тогава ми говори.
Като чета анонимните ти "приятели" може би от friends.bg виждам че и там си се насрал.
цитирай
89. анонимен - Отностно Лидис
28.06.2010 16:22
Отдавна ми падна в очите с Клетвите за деца, с обидите и поведението си.
Пак ще кажа че разочарованието от нея е огромно- не съм единственият!
цитирай
90. tutankhamon661 - Отдавна ми падна в очите с Клетвите ...
28.06.2010 16:25
grobarq написа:
Отдавна ми падна в очите с Клетвите за деца, с обидите и поведението си.
Пак ще кажа че разочарованието от нея е огромно- не съм единственият!

Така е, приятелю. Ти разбра ли - авторка била, богове се биели за нея, никога не обиждала и т.н? Егати ФАНТАЗЬОРКАТА!
цитирай
91. анонимен - Гошо е най-обикновена мижитурка. ...
28.06.2010 16:26
Гошо е най-обикновена мижитурка. Пълен неандерталец.
цитирай
92. анонимен - tutankhamon661
28.06.2010 16:36
Това граничи с чикиджийството на нетчето, сваля снимки на топ модели от Америка и си мисли че е спал с тях. Спал ама друг път, ако движенията на дясната ръка са спане....

Но да го оставим, давам ти го за пример защото той е най големия фантазьор, или до скоро беше, май е изместен
цитирай
93. анонимен - Гошо е най-обикновена мижитурка. ...
28.06.2010 16:37
анонимен написа:
Гошо е най-обикновена мижитурка. Пълен неандерталец.


Незнам какво да мисля за него, мислех го за пич преди, от Банкя е, а там както знаем е пълно с такива мижитурки!
цитирай
94. анонимен - обичам те!стана така както го предвиди!;-))
28.06.2010 16:37
аз съм известна, аз съм на върха!!!!!!!!!пак ще правим любов..................
лидис
цитирай
95. rustam - Хахахаа
28.06.2010 16:41
grobarq - tutankhamon661
Това граничи с чикиджийството на нетчето, сваля снимки на топ модели от Америка и си мисли че е спал с тях. Спал ама друг път, ако движенията на дясната ръка са спане....
Но да го оставим, давам ти го за пример защото той е най големия фантазьор, или до скоро беше, май е изместен



Никой не може да те измести в чикиджийтвото Мъро!
Ти си намер 1 !
И предател номер 1 - също! Първо предаде Марин, след това Веско, сега Лидис!
Жалък доносник и портаджия.
цитирай
96. анонимен - rustam
28.06.2010 16:47
ти прочете ли някоя книга? първата в живота ти.
цитирай
97. анонимен - rustam
28.06.2010 17:18
Никога не съм предавал Марин, Веско и дори Лидис. С първите двама съм в много добри отношения, просто не влизат в този блог почи.
А всички са свидетели как защитавах Лидис, но тя си обиди много хора- просто ей така- без причина.
Нали си моралист, нали уж против убийствата, а какво ще кажеш за клетвите на лидис.
цитирай
98. анонимен - Фараоне, вземи да напишеш по един ...
28.06.2010 17:22
Фараоне, вземи да напишеш по един постинг за всички профили на Лидис! Заслужили са го.
цитирай
99. анонимен - Рустаме
28.06.2010 17:22
забравих да те питам- как ще ми обясниш факта че с теб си правят ташак анонимци, пияници и всякакви отрепки от friends.bg. Дори и Левия ти се смее, в опита си да им се посмееш и да ги подиграеш, ти стана смешния
цитирай
100. анонимен - Абе Рустам винаги е бил смешен.
28.06.2010 17:24
Абе Рустам винаги е бил смешен.
цитирай
101. анонимен - Не му лесно на Рустам. Ръката му м...
28.06.2010 17:41
Не му лесно на Рустам. Ръката му мазоли хвана.
Рустаме, защо не се вземеш в ръце? Никой няма да те обижда, ако спреш и ти да го правиш.
цитирай
102. анонимен - grobarq,
28.06.2010 17:41
хич не се обяснявай на дЕдо рустам :) яд го е, че си млад и засуканите блогърки ти се лепят :)
цитирай
103. loran - УУУфффф, че гадно. Няма срам, може ...
28.06.2010 18:24
УУУфффф ,че гадно.Няма срам,може ли така да постъпва една самоуважаваща се жена .Жалко много жалко Фараоне!!!!!!!
цитирай
104. анонимен - не бе
28.06.2010 19:01
Рустам и Борда са се наговорили да бъзикат лелята от френдс. Единия се прави на добър, другия на лош...само да не го разбере оная откачалка, че на Рустам ще му отеснее и Голямо Буково:)
цитирай
105. анонимен - Abe,
28.06.2010 19:09
chuvali li ste izraza: get a life!
kato che li vsichki ste kloningi na edin chovek tuk! a ako ne ste: Ma mola vi se, shto obrushtate vnimanie na dishormonalen susel?
Get a life! All! Now!
цитирай
106. анонимен - Имало едно влеме един старец - ra...
28.06.2010 20:25
Имало едно влеме един старец - radames..
той й дава вдъхновение и я подстрекава, а къде е самият той се пита, дали не е лидис?!
цитирай
107. анонимен - йхйкхкйхкйхкйхйкхйкхйк
28.06.2010 20:41
йхйкхкйхкйхкйхйкхйкхйк
цитирай
108. анонимен - дагодкйкйкййккйквмайкфхгфгх...
28.06.2010 20:42
дагодкйкйкййккйквмайкфхгфгхфгхтийхйгфдгнапуйхйхйхйхкакйкйкйкта
цитирай
109. анонимен - даготревдухафртешнамхътрфдм...
28.06.2010 20:43
даготревдухафртешнамхътрфдмайкдфреати
цитирай
110. анонимен - духайдухайдухайдухайдухай
28.06.2010 21:18
кавалаквалакавалакавалакавала
серсеминсерсеминсерсемин
цитирай
111. анонимен - духайдухайдухайдухайдухай
28.06.2010 21:19
дагодкйкйкййккйквмайкфхгфгхфгхтийхйгфдгнапуйхйхйхйхкакйкйкйкта
цитирай
цитирай
112. анонимен - СКАНДАЛНО!!!
28.06.2010 21:20
Нямах намерения да пиша повече за жалката и недостойна твар, наречена Lidis. Гнус ме е дори да спомена името й
цитирай
113. анонимен - Лапай!
28.06.2010 21:21
loran - УУУфффф, че гадно.
цитирай
114. semtomovi - hubavo ama...
28.06.2010 21:58
Ne razbiram zasto sa tija intrigi tuka.
Ne moze li da si pishete bez da intrigantstvate koj kakav e i bez da pravim sabranija i da glasuvame za bolshninstvo. Vseki da si pravi sam umozakluchenie
цитирай
115. dushevno - абе стига де
28.06.2010 22:04
не винаги е била такава!
не че я оправдавам и защитавам
но с добро по-лесно се получава ...

имаше и други времена тук
сега още повече екстри и свободи
още повече гадости
а бяха временаааа ...


http://www.youtube.com/watch?v=hGGasJOGrxE


цитирай
116. gosho568 - ТОВА БЕШЕ ГРЕШКА И ИСКАХ ДА ГО ПУСНА ОТ НИКА СИ
28.06.2010 22:13
ТВЪРДО ЗАСТАВАМ ЗАД НАПИСАНОТО, КОЕТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ГО ИЗТРИ! ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ БОКЛУЦИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ! ПЪРВО БЪЛВАТЕ ПОМИЯТА, А ПОСЛЕ СЕ ЖАЛИТЕ ЧЕ СТЕ БИЛИ ИЗТРИТИ! МИРЯСАЙТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩОТО СТАВАТЕ СМЕШНИ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! И ДА КАЖА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ЧЕ НЕ СЪМ ЛИДИС, ВЪПРЕКИ ЧЕ И ТЯ НИЩО НЕ ВИ Е НАПРАВИЛА ЦЪРВУЛИ ПРОСТИ!
цитирай
117. анонимен - Шизофреничка! Жалка си, лидис! Скрий се някъде където дават безплатни хапчета!
28.06.2010 22:46
gosho568 написа:
ТВЪРДО ЗАСТАВАМ ЗАД НАПИСАНОТО, КОЕТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ГО ИЗТРИ! ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ БОКЛУЦИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ! ПЪРВО БЪЛВАТЕ ПОМИЯТА, А ПОСЛЕ СЕ ЖАЛИТЕ ЧЕ СТЕ БИЛИ ИЗТРИТИ! МИРЯСАЙТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩОТО СТАВАТЕ СМЕШНИ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! И ДА КАЖА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ЧЕ НЕ СЪМ ЛИДИС, ВЪПРЕКИ ЧЕ И ТЯ НИЩО НЕ ВИ Е НАПРАВИЛА ЦЪРВУЛИ ПРОСТИ!

цитирай
118. анонимен - хохоххохо
29.06.2010 00:01
скивайте това

http://www.friends.bg/index.php?navPage=search&subPage=view&tabPage=blog_comments&post_id=21415&p_id=53975
цитирай
119. анонимен - духайндхртбднайсхсгдтемайка...
29.06.2010 02:14
духайндхртбднайсхсгдтемайкатикдхртвърървурътхустата
цитирай
120. анонимен - майкатикфхтъртерердаггггртр...
29.06.2010 02:15
майкатикфхтъртерердаггггртртребахдхтъргфтрвустата
цитирай
121. анонимен - дагхгътъръребайфргтрмайкати...
29.06.2010 02:16
дагхгътъръребайфргтрмайкативнфгртевпуткатайдйдхфхгфгфгдахфгдфебандгртегд
цитирай
122. анонимен - мумиятахггфгдфсфдгфхдагогйф...
29.06.2010 02:17
мумиятахггфгдфсфдгфхдагогйфхдгртргфхдухандхфгхфхфбдгнаслонахфгфгдферетрът
цитирай
123. solbergbg - Щом всеки от нас е решил да изразява ...
29.06.2010 02:18
Щом всеки от нас е решил да изразява мнение или да пише стихове или каквото там прави в публичното пространство то неизбежно ще се появяват хора ,които ще критикуват ,обиждат или просто ще се заяждат.Ако това пречи на някой то значи мястото му не е тука. Все пак живеем в страна където свободно всеки има право да каже,това което мисли било то и обида.
цитирай
124. анонимен - Не говори лошо за Лудис, че е лабилна
29.06.2010 06:07
Ще се разстрои и ще се напие от мъка :-D
цитирай
125. desozz - Хора
29.06.2010 08:01
Успокоите топката бе хора.Стига с този виртуален проблем.Ако не харесваш някой игнорирай го и толкова.
цитирай
126. tutankhamon661 - Лидис, разпознахме те. Само ти п...
29.06.2010 08:13
анонимен написа:
Лидис, разпознахме те. Само ти пишеш с големи букви. Явно много обичаш да крещиш. Но това не е истерия, нали?

Ще побеснее, че сме я разпознали. Психиката й е доста БОЛНА.
цитирай
127. tutankhamon661 - друг път не видели ведно да се бият ...
29.06.2010 08:15
анонимен написа:
друг път не видели ведно да се бият живи и"умрели";-))))

А една копи-пейст поетеса подготвя нови КЛЕТВИ и ПСУВНИ!
цитирай
128. tutankhamon661 - За Лидис е по-добре да наблегне на ...
29.06.2010 08:16
futbolist написа:
tutankhamon661 написа:
futbolist написа:
За Лидис е по-добре да наблегне на поезията вместо на обидите, защото двете неща са абсолютно несъвместими. Твърдо съм с Тутанкамон.

Благодаря, приятелю!

Винаги на твое разположение.

И аз за теб.
цитирай
129. tutankhamon661 - 128. Gosho568
29.06.2010 08:34
Естествено, че ще застанеш. После ще се изтриеш, нали? ТИПИЧНО! И пак ще разправяш, че никога не си обиждала.
Я дай нещо на копи-пейст, че да видим колко си умна! После в кръчмата и пак ФАНТАЗИЙКИ за Финландия. Защо точно финдландец? Можеше да ИЗМИСЛИШ примерно арабски шейх. Дай го малко като Шехерезада. При БОЛНИТЕ ФАНТАЗИИ всичко е позволено. Можеш още. Давай, давай!
После обиждай и се жалвай като ти отговорят. Типично за теб, LIDIS!
цитирай
130. tutankhamon661 - Моля всички да обърнат внимание на ...
29.06.2010 08:39
Моля всички да обърнат внимание на коментар 128! Чрез профила си Gosho568, Lidis за ПОРЕДЕН път сипе КРЪЧМАРСКИ ОБИДИ. Очаквам да го изтрие скоро, но вече съм го копирал и ако реша, ще го извадя на показ. Така че, Lidis, по-добре не се отричай от думите си.
Изтритият коментар беше по-обиден, но за "поетесата" е нормално да ЛЪЖЕ, АРХИВИРА И ПРЕПРАВЯ. Нищо ново под небето.
цитирай
131. tutankhamon661 - ДО ВСИЧКИ
29.06.2010 09:27
Благодаря ви за гласуването! Резултатът е повече от показателен.
Аз лично ще забравя, че Lidis съществува, ако спре с обидите и заплахите. В противен случай всяка нейна атака ще има отговор.
цитирай
132. анонимен - Мумийо
29.06.2010 09:46
Въобще не са кръчмарски обидите на Лидис.
много са готини. казала ти че си Цървул. ми кво толкоз. Точно Цървул си.
цитирай
133. анонимен - 143
29.06.2010 09:49
143 е лидис.
цитирай
134. анонимен - Лидис е звезда!
29.06.2010 10:11
Тя свети на хоризонта на блога! Дори е северно сияние! Защо сте толкова гадни?
цитирай
135. tutankhamon661 - 145. анонимен
30.06.2010 00:51
Добре, Lidis, вече разбрахме, че ако не се похвалиш сама, няма кой друг. Поне пусни някой от никовете си, че да изглежда по-достоверно.
Уф, що ли ти отговарям? По-лесно е да ти изтрия коментара. Но знам, че ще получиш инфаркт, а не искам да ми тежиш на съвестта. Последната е НЕПОЗНАТА за теб дума - можеш да я провериш в тълковния речник. Аз отивам да преследвам КАЧЕСТВЕНИТЕ жени ...... уф, пак непознати думи!
цитирай
136. анонимен - много пие и яде /кво друго да прави пред компютъра по 24 часа?/ и се превръща
30.06.2010 02:19
в кравешко лайно, "широко скроено" и разпльокано, и много миризливо, стъпиш ли в него, замирисваш и ти, затова остави я да си вони на север ;-)
цитирай
137. tutankhamon661 - 54. анонимен
30.06.2010 08:36
Lidis постоянно държи Рустам "дрогиран" от мечти. Последно му каза, че от ден на ден се разхубавявал!!!!!! Най-после някой да го каже и за ДЕДОТО. Кой друг, ако не БАБАТА.
цитирай
138. tutankhamon661 - лика прилика са си. хахахахха ...
30.06.2010 08:37
анонимен написа:
лика прилика са си. хахахахха

Lidis и Рустам. Каква двойка, а? Всеки ще завиди.
цитирай
139. tutankhamon661 - предлагам да се уговорим и копнем ...
30.06.2010 08:38
gibo написа:
предлагам да се уговорим и копнем последния пост на Лидис в един и същ ден ;) само кажете кога

Чакай сигнал! Сега Lidis е разстроена. Малко си поплака. Нека се успокои. Хора сме все пак.
цитирай
140. tutankhamon661 - 57. planetar
30.06.2010 08:40
Влизай по-често в блога на "поетесата". Там има МНОГО животни - ще ги разучиш из основи.
цитирай
141. tutankhamon661 - благодарение на теб лудата Лудис е в ...
30.06.2010 08:43
анонимен написа:
благодарение на теб лудата Лудис е в най-популярни. Направи я известна. Всеки, който прочете твоя пост отива при нея. Дали ще те черпи за рекламата?

Все още чакам да почерпи, но мисля, че го е закъсала с парите. Иначе отдавна да го е направила. Тя е "душа-човек" - в смисъл, че НЯМА душа.
цитирай
142. анонимен - много си смешен и жалък
30.06.2010 14:39
много си смешен и жалък
цитирай
143. tutankhamon661 - 61. rageagainst
01.07.2010 01:20
Дали да не й подарим нашето "най-искрено" СЪЖАЛЕНИЕ?
цитирай
144. tutankhamon661 - абе я дайте линк за тая лудата, че ...
01.07.2010 01:22
анонимен написа:
абе я дайте линк за тая лудата, че нищо не съм чел от нея:(

Ще ти трябва противогаз. Доста понамирисва.
цитирай
145. tutankhamon661 - сладострастнико, дърпа ли те лудис ...
01.07.2010 01:24
анонимен написа:
сладострастнико, дърпа ли те лудис за пишлето виртуално?

Може да се дърпа само нещо, което го има. В случая не е така.
цитирай
146. tutankhamon661 - копа бабички, ама и те му бегат:)...
01.07.2010 01:26
анонимен написа:
копа бабички, ама и те му бегат:)

Не знаех, че толкова го е закъсал. И такъв АУТСАЙДЕР да тича след цвете като Лоран! Кое ли го кара да си мисли, че има някакви шансове?
цитирай
147. tutankhamon661 - 16:37 - Toni2 е била тук, но пак се е ...
01.07.2010 01:35
16:37 - Toni2 е била тук, но пак се е уплашила от могъщата ми десница и е избягала.
Обаче е гласувала за шести път против. В случая има силна символика - ШЕСТАЧКА гласува за шести път.
цитирай
148. анонимен - 16:37 - Toni2 е била тук, но пак се е ...
01.07.2010 13:53
tutankhamon661 написа:
16:37 - Toni2 е била тук, но пак се е уплашила от могъщата ми десница и е избягала.
Обаче е гласувала за шести път против. В случая има силна символика - ШЕСТАЧКА гласува за шести път.

За баба Тонка ли говориш?
цитирай
149. tutankhamon661 - Липсва ти елементарна култура. ...
01.07.2010 17:31
анонимен написа:
Липсва ти елементарна култура. Вземи прочети някоя книга.

Той знае ли да чете?
цитирай
150. tutankhamon661 - рустам чете наръчник на стария о...
01.07.2010 17:32
анонимен написа:
рустам чете наръчник на стария онанист, то е за култура

Горкият! Аз се чудех защо хич го няма в главата.
цитирай
151. tutankhamon661 - каква духовност, кава култура в ...
02.07.2010 08:20
анонимен написа:
каква духовност, кава култура в блог.бг!!!!!шъ си напрая и ас блок

Още ли нямаш?
цитирай
152. tutankhamon661 - абе я дайте линк за тая лудата, че ...
02.07.2010 08:22
анонимен написа:
анонимен написа:
абе я дайте линк за тая лудата, че нищо не съм чел от нея:(

Сакън, ще вземеш да се омагьосаш от нескопосани подобия на рими и бездарна поезия, та повече в блог няма да влезеш : (((((((((((

Незнайни са пътищата поетични!
цитирай
153. tutankhamon661 - видя ли таговете на дъртия мераклия ...
02.07.2010 08:23
анонимен написа:
видя ли таговете на дъртия мераклия RUSTI? :)))
гроздето е кисело за пенсионерите! :)))

Видях. Сигурно вече е направил бицепси от чекии.
цитирай
154. tutankhamon661 - а Рустам е пич!и не му е къса. . . Р ...
02.07.2010 08:24
анонимен написа:
а Рустам е пич!и не му е къса...Р

Теб те знаем коя си. Фенка, нали?
цитирай
155. tutankhamon661 - аз ги видях. този яко лъска. обез...
02.07.2010 08:25
анонимен написа:
аз ги видях. този яко лъска. обезумял е.

Съгласен съм.
цитирай
156. tutankhamon661 - бабо гинке, ти с очилата ли му го г...
02.07.2010 08:26
анонимен написа:
бабо гинке, ти с очилата ли му го гледа? затуй ти се е видял не къс! :)))

По-скоро с телескоп.
цитирай
157. tutankhamon661 - Лидис била "авторка" на ...
02.07.2010 16:26
анонимен написа:
Лидис била "авторка" на снимките. Само в сънищата й хахахахаха!

Много сънува, определено.
цитирай
158. tutankhamon661 - Няма ли да приключат глупостите на ...
02.07.2010 16:27
greatman написа:
Няма ли да приключат глупостите на Лидис? Не може ли да разбере, че на никой не е интересна?

Тя си въобразява обратното. Нещо много сбъркано има в нея.
цитирай
159. tutankhamon661 - Успокой се! Луд умора няма!Ра...
02.07.2010 16:30
iliada написа:
Успокой се!
Луд умора няма!Радвам се ,че прочетох тук нещо ,което мисля,но още си мисля ,че ако няма кой какво да направи най- добре е просто да излезнем от блога.Аз определено от скоро си го мисля.Обикновено страшно трудно вземам решение ,но взема ли го още по- трудно ще го променя/казвам го като незаслужено обиждана от тази персона за което съм представила доказателства./




Някой ден може да се умори. Не й е лесно да пише от 1000 профила.
цитирай
160. анонимен - Сега Лидис разиграва кавга с Люб...
03.07.2010 09:30
Сега Лидис разиграва кавга с Любов13. Добре, "хванахме се"!
цитирай
161. tutankhamon661 - 89. анонимен
04.07.2010 00:01
Добре, Lidis. Изобщо не те познахме. Ако пак влезеш, ще повърна!
цитирай
162. tutankhamon661 - blackpredator
04.07.2010 00:02
Е, има някои рискове.
цитирай
163. tutankhamon661 - Лудата фантазьорка слага ли соф...
04.07.2010 00:03
анонимен написа:
Лудата фантазьорка слага ли софрата да черпи?

Сериозно ли се надяваш? Тя благодари само на себе си.
цитирай
164. tutankhamon661 - Лидис сериозно започва да ме плаши. ...
04.07.2010 00:05
анонимен написа:
Лидис сериозно започва да ме плаши. Не е наред тази жена. Снимки като нейните могат да се намерят навсякъде из интернет. Защо си въобразява, че някой ще й повярва, че били нейни?

Защото не си е изпила лекарството. Личният й лекар все й обяснява, че така няма ефект, но тя не го слуша.
цитирай
165. tutankhamon661 - Дайте да говорим за интересни неща. ...
04.07.2010 00:07
jagger написа:
Дайте да говорим за интересни неща. Стига с тази Лидис.

Не разбираш. Аз й правя услуга. Иначе кой ще забележи някаква "финландка" от софийска кръчма.
цитирай
166. tutankhamon661 - 101. анонимен
04.07.2010 00:09
анонимен написа:
Гошо е най-обикновена мижитурка. Пълен неандерталец.

Не обиждай неандерталците - все пак са имали поне мозъчна гънка за равновесие.
цитирай
167. admiral - Да спориш сам със себе си и най-вече ...
04.07.2010 08:55
Да спориш сам със себе си и най-вече да се караш на "другото си аз", е описано в безброй книги по психология.
цитирай
168. rageagainst - admiral
04.07.2010 18:37
Да, но трябва да се пият и лекарства, иначе става по-лошо. Имаме живо доказателство. Лидис напоследък го прави по-ожесточено.
цитирай
169. tutankhamon661 - Това граничи с чикиджийството на ...
05.07.2010 11:46
grobarq написа:
Това граничи с чикиджийството на нетчето, сваля снимки на топ модели от Америка и си мисли че е спал с тях. Спал ама друг път, ако движенията на дясната ръка са спане....

Но да го оставим, давам ти го за пример защото той е най големия фантазьор, или до скоро беше, май е изместен

Сигурно се е уплашил от конкуренцията и се е покрил.
цитирай
170. tutankhamon661 - Гошо е най-обикновена мижитурка. ...
05.07.2010 11:48
grobarq написа:
анонимен написа:
Гошо е най-обикновена мижитурка. Пълен неандерталец.


Незнам какво да мисля за него, мислех го за пич преди, от Банкя е, а там както знаем е пълно с такива мижитурки!

Вече и за гълъбите стана ясно, че Gosho568 е профил на Lidis. Може да твърди, че е роднина на английската кралица, но истината е друга.
цитирай
171. tutankhamon661 - 104. анонимен
05.07.2010 11:50
Lidis, все още не си ме черпила за рекламата. Нали се сещаш, че без мен никой нямаше да се сети за теб?
цитирай
172. tutankhamon661 - 105. rustam
06.07.2010 09:17
Какво казва Бериа по въпроса? Нали той е най-честния човек. Дори не знае думата "престъпление".
цитирай
173. tutankhamon661 - 106. анонимен
06.07.2010 09:18
Все още учи буквите. Може да е учител, но българският език не му е бил любим.
цитирай
174. tutankhamon661 - grobarq
06.07.2010 09:21
grobarq написа:
Никога не съм предавал Марин, Веско и дори Лидис. С първите двама съм в много добри отношения, просто не влизат в този блог почи.
А всички са свидетели как защитавах Лидис, но тя си обиди много хора- просто ей така- без причина.
Нали си моралист, нали уж против убийствата, а какво ще кажеш за клетвите на лидис.

Нищо не може да каже. Lidis го четка, че от ден на ден ставал все по-красив/!!!!!/. Доста изтъркан трик, но при Рустам явно минава. Толкова му е акълът.
цитирай
175. tutankhamon661 - 108. анонимен
09.07.2010 15:19
анонимен написа:
Фараоне, вземи да напишеш по един постинг за всички профили на Лидис! Заслужили са го.

Добра идея, но междувременно Lidis взе, че млъкна. Сега само гласува против. Ще видим кога пак ще запсува.
цитирай
176. tutankhamon661 - Абе Рустам винаги е бил смешен. Така ...
09.07.2010 15:21
анонимен написа:
Абе Рустам винаги е бил смешен.

Така де, така. Като си говорим за факти!
цитирай
177. tutankhamon661 - Не му лесно на Рустам. Ръката му м...
10.07.2010 13:00
анонимен написа:
Не му лесно на Рустам. Ръката му мазоли хвана.
Рустаме, защо не се вземеш в ръце? Никой няма да те обижда, ако спреш и ти да го правиш.

Обяснява се на човек, не на животно.
цитирай
178. tutankhamon661 - 112. анонимен
10.07.2010 13:01
анонимен написа:
хич не се обяснявай на дЕдо рустам :) яд го е, че си млад и засуканите блогърки ти се лепят :)

Те това е!
цитирай
179. tutankhamon661 - 114. loran
10.07.2010 13:03
loran написа:
УУУфффф ,че гадно.Няма срам,може ли така да постъпва една самоуважаваща се жена .Жалко много жалко Фараоне!!!!!!!

Може, скъпа. Няма начин всички да са от класа като теб.
цитирай
180. tutankhamon661 - 115. анонимен
24.07.2010 08:21
анонимен написа:
Рустам и Борда са се наговорили да бъзикат лелята от френдс. Единия се прави на добър, другия на лош...само да не го разбере оная откачалка, че на Рустам ще му отеснее и Голямо Буково:)

Време е да й го подшушнеш. Какво чакаш?
цитирай
181. tutankhamon661 - 116. анонимен
24.07.2010 08:24
Ти пък сега! Тук добрите сме умни, а лошите карат на голо самочувствие. Има известна разлика.
цитирай
182. tutankhamon661 - 117. анонимен
24.07.2010 08:26
Надявам се да разгадаеш тази загадка! После можеш да споделиш резултата.
цитирай
183. tutankhamon661 - 125. semtomovi
27.07.2010 08:41
Точно това ми е идеята - никой няма право да нарежда на другите. Но ЛУДАТА Lidis все го забравя.
цитирай
184. tutankhamon661 - 126. dushevno
27.07.2010 08:43
Защо не стане същата като преди? Може би просто се е разболяла, а за шизофренията, както знаем, няма лечение.
цитирай
185. tutankhamon661 - 127. gosho568
27.07.2010 08:46
gosho568 написа:
ТВЪРДО ЗАСТАВАМ ЗАД НАПИСАНОТО, КОЕТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ГО ИЗТРИ! ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ БОКЛУЦИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ! ПЪРВО БЪЛВАТЕ ПОМИЯТА, А ПОСЛЕ СЕ ЖАЛИТЕ ЧЕ СТЕ БИЛИ ИЗТРИТИ! МИРЯСАЙТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ЩОТО СТАВАТЕ СМЕШНИ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! И ДА КАЖА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ЧЕ НЕ СЪМ ЛИДИС, ВЪПРЕКИ ЧЕ И ТЯ НИЩО НЕ ВИ Е НАПРАВИЛА ЦЪРВУЛИ ПРОСТИ!

Изобщо не прехвърляй на другите ТВОИТЕ действия! Чудно защо никой не иска да чуе за теб. Някакво обяснение? Не? Така си и мислех. ОЧЕВИДНО е кой обижда.
Разбра ли, LIDIS?
цитирай
186. tutankhamon661 - 134. solbergbg
29.07.2010 04:02
Дано Lidis прочете коментара ти!
цитирай
187. анонимен - много "скандално" няма що!
02.08.2010 11:41
не можеш да напишеш друг по-интересен постинг и прибягваш до жалките методи за четене. Абе немам думи...
цитирай
188. tutankhamon661 - 199. анонимен
21.09.2010 08:15
анонимен написа:
не можеш да напишеш друг по-интересен постинг и прибягваш до жалките методи за четене. Абе немам думи...

Добре, Lidis. Както винаги, не те познах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664382
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031