Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2010 07:39 - НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 80759 Коментари: 241 Гласове:
67


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Такова хубаво време е навън. Слънце, любов, студена бира. Само да  поискаш. Хиляди удоволствия! А какво стана?
Не е истина просто! Излизам в почивка, а съм принуден да се върна, защото ИНТРИГАНТКАТА Lidis пак се е развилняла. Дори само това е достатъчна причина, за да я намразя още повече. Но има още.
Всички знаем, че в blog.bg няма по-лош човек от "финландската поетеса" - наричам я така за удобство, иначе знаем, че не е нито "финландска", нито "поетеса". Мнoгократно я призовахме да докаже с ДОКУМЕНТ авторството на нейните произведения, но тя само шикалкави с изтърканото "Не съм длъжна". Няма "Hе съм длъжна"! Това да не ти е концерт по желание? Щом имаш претенции, ДЛЪЖНА си да доказваш. Иначе МЛЪКВАШ!  То и аз мога да кажа, че "Майкрософт" е моя собственост, ама с повтаряне няма да стане истина.
Когато по ЛЪЖЛИВИ доноси на Lidis изтриха Gspot, аз призовах да се вземат мерки срещу "финландската" САМОЗВАНКА. Предупредих, че е въпрос на време Lidis да се заяде с друг. Aдминистраторите не ме послушаха и не санкционираха ГЕНЕРАТОРА НА ОБИДИ. В резултат "поетесата" продължи постарому.
И знаете ли какво? Сега е вдигнала мерника на Loran - друга моя ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА. Праща й заплашителни лс, че щяла да й издейства изтриване.
Алооооууууу! К"ва си ти, ма? Кой ти е разрешил да заплашваш и то на лс? Я вземи да се самонатопиш пред администраторите! Нали си против тези неща? Ето ти възможност да изискваш собственото си наказание.
О, извинявай! Забравих, че на теб всичко е позволено. Ти си принцесата на Уелс, нали? О, велика! Твоето сияние е зашеметяващо. А аз, горкият, се чудя защо ми се вие свят.
Gspot беше виновна, че отвръща на обидите ти. Ммда, нямаше право. Като ти ударят едната буза, подай и другата. Проблемът е, че все едни удрят и все други си подaвaт втората буза.  Предлагам този път да си разменим местата - сега аз ще удрям, а ти смирено ще наведеш поглед. Не си съгласна? Ми що, бе? Не е ли справедливо?
Сега пък Loran позволявала да се пускат обиди в нейния блог. Ти к"во искаш? Да те хвалят ли? За кое? Да си направила нещо похвално? Аре, да не ми сочиш КОПИ-ПЕЙСТОВЕТЕ си, щото вече съм лееееко изнервен от поведението ти!
Публикациите ти НЕ СТРУВАТ. Гола вода! Да не говорим, че са повторение една на друга - грам разнообразие няма. Не ми натрапвай твоята СКУКА! Отиди при Рустам и пак му кажи, че от ден на ден се разхубавява. И той е ЖАЛЪК като теб - ОТЧАЯНО моли   Loran за капчица внимание, което никога няма да получи. Аман от НЕУДАЧНИЦИ в тази държава!
Коя си ти, че ще заповядваш на другите какво да пускат? Тръгнала да се мери с АБСОЛЮТНАТА N1! Ха-ха-ха! Къде ма, МУХА? Никога няма да бъдеш сред най-четените. В сравнение с Loran ти си не дребна, а направо НЕВИДИМА. ЕДНОКЛЕТЪЧНО да се мери с БОГОВЕТЕ! Бива виц, ама чак пък толкова!
Ясно, че търсиш известност чрез заяждане с най-популярната. ПРИНУДЕНА си, защото никой не те чете, освен собствените ти профили. Да не ги изброявам, че вече всички ги знаят. Многократно си показала, че БЕСНЕЕШ, защото не си на първа страница. По този път съвсем естествено си намразила Loran, защото тя е N1. ЗАВИЖДАШ и не те свърта. Нощем сънят бяга от очите ти. Т"ва е положението - ти просто НЕ СИ ИНТЕРЕСНА. Примири се! Никой не ще и да чуе за теб, освен ......... личния ти психиатър.
Този път няма да има прошка. Най-отговорно заявявам, че ако се случи нещо на Loran, аз повече няма да стъпя в blog.bg! Същото мислят и много други. Защо ми е да оставам, щом трият най-близките ми приятели?  С кого ще контактувам? С Lidis/Lubov13, супер ИНТРИГАНТКАТА, която ако не се заяде с някой, нито ще напише, нито ще получи коментар. Оооо, нема да стане! По-добре да се хвърля от някой небостъргач. Свикнал съм да контактувам с ЧИСТИ и ВЪЗВИШЕНИ хора, следователно "финландката" няма как да събуди интереса ми.
Господа администратори! Многократно казахте, че никой не трябва да злоупотребява с търпението ви. Абсолютно съм съгласен. Всяко некоректно действие трябва да бъде пресичано в зародиш. С още по-голяма сила това важи за деяния, които са се ПОВТАРЯЛИ МНОГОКРАТНО от един и същи човек.  Затова питам: още колко време ще търпите ЗЛОУПОТРЕБИТЕ на Lidis? Лъжи, обиди, клетви, шантаж на лични съобщения, копиране на чужди постинги и коментари, както и измислянето на такива от името на друг - прегрешенията й са БЕЗБРОЙ. Всички ги знаем, включително и вие.  Ще пресечете ли нейните злодеяния, които в същността си са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?
Не знам защо не я наказвате - всички дружно се чудим. Триете други хора заради действията на Lidis. Ако нарочно искате да изгоните останалите от блога, справяте се доста добре. В случай, че не сте разбрали: много хора си тръгнаха именно заради "финландската поетеса". Едва ли ви харесва тук да има само един блогър.
След бурята около изтриването на Gspot привидно нещата се поуспокоиха. Lidis уж си траеше, но като видя, че не може да предизвика никакъв интерес,  отново почна с псувните. Никой с нищо не я е предизвикал, а тя пак атакува БЕЗ ПРИЧИНА. И този път ли всички ще са виновни с изключение на нея?
Целият blog.bg очаква вашето съдействие. Lidis ви носи само загуби и във ВАШ ИНТЕРЕС  е да я отстраните.
Написах този постинг с противогаз, защото като спомена Lidis, ЗЛОВОНИЕТО е толкова силно, че може да трупира стадо динозаври.
Loran, съкровище! Това беше само първия залп. Катюшите чакат ТВОЯТА команда за втория.

Още факти за Lidis

И още факти за Lidis




Гласувай:
83



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krassko - Наистина е голяма наглост да задръстваш сървъра с глупости
25.07.2010 08:12
Гушни си лоран и вървете да пиете бира и блога да се отърве поне за малко от копи-пейкгтване.

Не разбирате ли колко сте досадни. Това което превите се нарича спам.
цитирай
2. tutankhamon661 - krassko
25.07.2010 08:16
Не ти харесват фактите, а? Но те пак си остават НЕОСПОРИМА ИСТИНА.
цитирай
3. tutankhamon661 - haivan4e
25.07.2010 08:42
Бях спрял, но Lidis пак се насра. Като приключи с псувните и заплахите, аз също ще я оставя.
цитирай
4. admiral - Пак ли е започнала с дивотиите? Това ...
25.07.2010 08:49
Пак ли е започнала с дивотиите? Това вече е сигурно доказателство, че нещо нe й е наред на Лидис. Как не й омръзна да се заяжда?
цитирай
5. анонимен - "да докаже с ДОКУМЕНТ авторството на нейните произведения"
25.07.2010 08:55
Аз като творя на тоалетна хартия, ще го признаеш ли за ДОКУМЕНТ? :*)
цитирай
6. tutankhamon661 - haivan4e
25.07.2010 08:57
Веднъж го направих и изтриха една от любимите ми блогърки. Никога не повтарям грешка два пъти.
цитирай
7. tutankhamon661 - admiral
25.07.2010 08:59
Няма да й омръзне, понеже за друго не може да говори - прекалено е ограничена.
цитирай
8. tutankhamon661 - 7. анонимен
25.07.2010 09:03
Ееееее, твоето възвишено изкуство се подушва отдалече. Няма нужда от доказване ........ освен пред ХЕИ. Като се замисля, творчеството на Lidis също понамирисва ........ хм!
цитирай
9. анонимен - лидис е абсолютно ку-ку. скуката я ...
25.07.2010 09:34
лидис е абсолютно ку-ку. скуката я тресе много яко. по-странното е, че не се уморява да пише от толкова много профили. и все обиди.
цитирай
10. greatman - Обидите не могат да бъдат разноо...
25.07.2010 09:57
Обидите не могат да бъдат разнообразни. Те водят право към еднообразието, а това вече е супер тъпо.
цитирай
11. анонимен - Фараоне, успя ли да изчукаш люби...
25.07.2010 10:15
Фараоне, успя ли да изчукаш любимата си Лоран? Нещо много я защитаваш.
цитирай
12. анонимен - Камоне,
25.07.2010 10:15
Писна ни да ни пъхаш тая ротативка.
Ние сами можем да преценим кой кой е.
Смяташ се за по-умен от другите ли?
Прав е Краско
цитирай
13. tutankhamon661 - 11. анонимен
25.07.2010 10:21
Нали знаеш приказката "Луд умора няма"? ПРАЗНОТАТА в главата й никога няма да бъде запълнена.
цитирай
14. tutankhamon661 - greatman
25.07.2010 10:25
Lidis няма друг избор. Стиховете й са адски тъпи и никой не ги чете. Краде разни снимки оттук-оттам и се бие в гърдите, че са нейни - това е тактиката й да привлече вниманието. Въобразява си, че някой ще каже "Аууу, авторката, авторката!" Ама нема ДОКУМЕНТ за авторско право!
цитирай
15. tutankhamon661 - 13. анонимен
25.07.2010 10:27
Тя си има мъж и никога не би погледнала друг. Тази провокация доста се изтърка, не мислиш ли?
цитирай
16. tutankhamon661 - 14. анонимен
25.07.2010 10:28
И на мен ми писна, ама като ме предизвикват .....
цитирай
17. анонимен - ей тъпо копеле,
25.07.2010 10:33
ти няма ли да мирясаш ве.
цитирай
18. krotalka - Правилно казват старите хора - Луд умора няма!
25.07.2010 10:42
Това приляга като ръкавица на Лидис!
Откровено казано, отдавна ми писна от нея, за това и рядко стъпвам в блога.
Самата тя(Лидис), нито е първа младост, нито е някоя красавица, а си позволява да обижда съблогерите на външност. Много и е къса паметта, беше се изтървала и поместила своя снимка в блога преди две години, после, каккто и е навик, я изтри. Явно страда от липса на самочувствие и иска тук да си позахрани егото...
Админите и модераторите имат сметка от нея. Тя създава интриги, а това увеличава посещаемоста на блога, увеличава броя на постингите и коментарите. Те от това им идват парите! Почвам да се съмнявам, че умишлено провокират подобни конфликти...
цитирай
19. rustam - Събрали
25.07.2010 10:44
се двамата глупаци путанкамона и мъро( с няколко от никовете си) и се правят на страшни.
Абе, досадник ти не видя ли кво става? спотката се дръвчеше на лидис. изтриха я.
някакъв блогпозител от Русе. и него га баннаха.
Ти като си Пазител, що не ги опази, а? Щото си путьо.
Какви документи искаш от Лидис за снимките й? Къде издават документи за авторство на снимки? Кажи бе тъпако? Къде има такива документи?
Следващият дето ще го цапардосат си ти!
цитирай
20. tutankhamon661 - 19. анонимен
25.07.2010 10:45
Мнеее, все още загрявам. Страх ни е да влезем с ника? Ех, пълни гащи!
цитирай
21. анонимен - тутю е
25.07.2010 10:46
дясното мъдо на лидис.

ние като сме от село да не мислиш, че вадим компира с динамит
цитирай
22. tera - Да ти кажа честно - май ти ставаш даже по-досаден от Лидис,
25.07.2010 10:52
ако изобщо това е възможно! :)
Това славословене на Лоран като Номер 1 при положение, че копира наред без особено да подбира, май нещо граничи с благоговение, да не кажа умопомрачение.
Това си е твое мнение, но вече започна твърде често да го повтаряш и става тъпо.
Май ще взема да се съглася с красско, тоя път е уцелил джак-пота! :)))

цитирай
23. tutankhamon661 - krotalka
25.07.2010 10:52
Не знаех, че е пускала своя снимка. Може би самата тя се е уплашила, затова я е махнала. Би трябвало да е натрупала тренинг с огледалото.
Е, аз ще бъда удовлетворен, ако просто спре да заплашва.
цитирай
24. tutankhamon661 - rustam
25.07.2010 10:55
Ето, че и ти заплашваш. Типично.
Защо ли ми се струва, че тук-таме пропускаш препинателни знаци? Трепериш или просто не знаеш къде да ги сложиш? Ама говориш на другите за граматика!
цитирай
25. tutankhamon661 - tera
25.07.2010 10:58
И благоговение, и умопомрачение, и преклонение. Има още, но да не изброявам все пак, че 2000 знака няма да ми стигнат.
цитирай
26. tutankhamon661 - 23. анонимен
25.07.2010 11:01
Кой от село, кой от град ......... да не изпадаме в подробности!
цитирай
27. krotalka - Не мога да не се съглася с Тера!
25.07.2010 11:01
tera написа:
ако изобщо това е възможно! :)
Това славословене на Лоран като Номер 1 при положение, че копира наред без особено да подбира, май нещо граничи с благоговение, да не кажа умопомрачение.
Това си е твое мнение, но вече започна твърде често да го повтаряш и става тъпо.
Май ще взема да се съглася с красско, тоя път е уцелил джак-пота! :)))



Лоран, а и не само тя, прекалиха с копипейса!
Аз новините си ги чета при първоизточниците. Когато отделя от времето си за блога, искам да прочета нещо написано от блогерите, а не изткопирано от другите български сайтове! Интернета не е само блог.бг и не висим само в него.
цитирай
28. rustam - тарикатче
25.07.2010 11:02
отговори поне на 1 въпросче!
1. Къде издават документи за авторство на снимки? Нали искаш такъв.
2. Като си блог пазител защо не опази спотката?

цитирай
29. tutankhamon661 - 29. krotalka
25.07.2010 11:07
Би трябвало всеки сам да решава за себе си, без да бъде заплашван, направляван и т.н. Аз съм за пълната свобода. Никой не кара другите да го четат насила.
цитирай
30. tutankhamon661 - 30. rustam
25.07.2010 11:10
1. ПАК трябва да ти се ОБЯСНЯВА. По-важното е да не ЛЪЖЕ, че са нейни. Ех, ако не бях аз да ти отворя очите! Трябва да си ми благодарен, а още една ракия не си почерпил.
2. Опазих я, но ти не знаеш.
цитирай
31. rustam - Напротив
25.07.2010 11:16
нейни са.
Това, че "многократно си настоявал да видиш документ за авторство на снимки" е чисто твоя глупост. Авторството на снимки се защитава по друг начин. Който има претенции - да то направи.
Ставаш изключително досаден и затова в най-скоро време ще бъдеш наказан.
Не е заплаха. Предупреждение е.
цитирай
32. анонимен - Де го Гробаря,
25.07.2010 11:18
Да се изкаже умно? И капитана и другите туземци?
Постна работа тоя път...
цитирай
33. culture - Нещастните хора като Лидис винаги ...
25.07.2010 11:20
Нещастните хора като Лидис винаги се опитват да натрапват на другите своята тъга. Философията им е проста: "Защо само на мен да е гадно?"
цитирай
34. krotalka - Когато някой ти се натрапва от първа непрекъснато, е досадно!
25.07.2010 11:30
tutankhamon661 написа:
Би трябвало всеки сам да решава за себе си, без да бъде заплашван, направляван и т.н. Аз съм за пълната свобода. Никой не кара другите да го четат насила.

Под натрапване имам в предвид това, че постинги със съдържание копирано понякога даже от DNES.BG, се изтипосват на първа. Явно момичето е симпатично на някого или са комбина с някой от модераторите или админите и си допълват доходите по тоя начин. Това последното съм го писала и друг път. Нека не ни смятат за балами - като ядем магданоз, не пасем трева.
Нека свободата не се превръща в СВОБОДИЯ, аз съм за това!
цитирай
35. admiral - Няма да й омръзне, понеже за друго не ...
25.07.2010 11:32
tutankhamon661 написа:
Няма да й омръзне, понеже за друго не може да говори - прекалено е ограничена.

Сигурно й е много тежко като няма идеи. Вижда се, че изгаря от желание да публикува.
цитирай
36. анонимен - Финландката е класически случай за ...
25.07.2010 11:40
Финландката е класически случай за незадоволена жена. Подозирам, че никога през живота си не е виждала мъж.
цитирай
37. tutankhamon661 - 33. rustam
25.07.2010 11:44
Тук само аз предупреждавам. Искаш ли гробница? Нейни са, ама друг път!
цитирай
38. tutankhamon661 - 34. анонимен
25.07.2010 11:45
Звучиш като вегетарианец. Защо се оплакваш тогава?
цитирай
39. tutankhamon661 - 35. culture
25.07.2010 11:52
Абсолютно вярно. Това е описано в много книги по психология. Тъгата и самотата винаги озлобяват хората. В реалния живот такива често ядат пердах.
цитирай
40. tutankhamon661 - 36. krotalka
25.07.2010 12:05
Loran няма нищо общо с модераторите - можеш да бъдеш сигурна.
Намирам за напълно нормално най-четените да бъдат в "Най-популярни". Ако критериите са други, ще трябва първо да се смени името на категорията. Надявам се да признаеш, че щом 3000 души са го прочели, значи има защо. Не съм съгласен да изтипосат на първа страница постинг с 20 прочитания - това е нелогично от всякаква гледна точка. По-непопулярните могат да се намерят и на другите страници - няма забрана да се четат.
цитирай
41. tutankhamon661 - Няма да й омръзне, понеже за друго не ...
25.07.2010 12:07
admiral написа:
tutankhamon661 написа:
Няма да й омръзне, понеже за друго не може да говори - прекалено е ограничена.

Сигурно й е много тежко като няма идеи. Вижда се, че изгаря от желание да публикува.

Само с желание не става - трябва и поне малко мозък, какъвто тук липсва. Това, че й е тежко, не означава, че трябва да проектира КОМПЛЕКСИТЕ си върху другите.
цитирай
42. rustam - Тук
25.07.2010 12:07
поне към момента ти си най-големия глупак.
На всички е ясно това. Без документ.
Като те изтрият модераторите, ще ревеш като онзи куку от Русе.
Но няма да има кой да те чуе.
цитирай
43. tutankhamon661 - 38. анонимен
25.07.2010 12:13
анонимен написа:
Финландката е класически случай за незадоволена жена. Подозирам, че никога през живота си не е виждала мъж.

О, това е повече от сигурно, макар че има и други причини. Незадоволеността обяснява агресията, но само отчасти. Не всяка стара момa кълне като ДЪРТА ЦИГАНКА. Тук има и психическо разстройство, чиято ОЧЕВИДНОСТ още повече вбесява "финландката". Друг път не забравяй кавичките!
цитирай
44. tutankhamon661 - 44. rustam
25.07.2010 12:15
Много подценяваш модераторите. Ако се случи, ти най-много ще съжаляваш, нали? Щото пак "Плейбой" ......
цитирай
45. rebellion - Много си прост - няма ли да пишеш нещо ...
25.07.2010 12:19
Много си прост - няма ли да пишеш нещо значимо, само с простотиите ли трябва да ни занимаваш ?
цитирай
46. krotalka - Брояча може да се манипулира!!!
25.07.2010 12:22
tutankhamon661 написа:
Loran няма нищо общо с модераторите - можеш да бъдеш сигурна.
Намирам за напълно нормално най-четените да бъдат в "Най-популярни". Ако критериите са други, ще трябва първо да се смени името на категорията. Надявам се да признаеш, че щом 3000 души са го прочели, значи има защо. Не съм съгласен да изтипосат на първа страница постинг с 20 прочитания - това е нелогично от всякаква гледна точка. По-непопулярните могат да се намерят и на другите страници - няма забрана да се четат.

Позаинтересувай се и ще разбереш, че е напълно възможно. Това с броя прочитания си е бош лаф.
Новичък си още и някои неща не са ти ясни!
Не ме разбирай погрешно., не защитавам Лидис, далеч съм от подобна мисъл! Лидис си е клиничен случай. Но и Лоран не е обогатила съдържанието на блога с нищо стойностно лично свое!!! Копирането на чужди неща не обогатява блога!
Нека бъдем обективни! Когато пускаш по няколко постинга дневно и ги прекарваш през съответната програма за натрупване на брой прочитания,а даже и без нея( с по десетина постинга копирани ангро) пак се изтипосваш като най-четен. Имаше преди година друг подобен юнак. Нищо ново под слънцето...
Блога отдавна не е това което беше...
цитирай
47. анонимен - Тутанкамоне, на теб все някой ти ...
25.07.2010 12:22
Тутанкамоне, на теб все някой ти пречи. Да не уважаваш чуждо мнение, различно от твоето, е показател за ниска степен на интелектуално ниво.
цитирай
48. анонимен - въпросче
25.07.2010 12:26
абе извинявайте, че ви се бъркам, ама вие ИСТИНСКИ живот нямате ли си? драми, интриги, борба за надмощие - в блог?! да беше корпорация, или дори мафия - разбирам, тва е борба за израстване. а в блога? кво печелите? осъзнайте се малко.
цитирай
49. анонимен - Между
25.07.2010 12:29
tutankhamon661 и Lidis май няма разлика.
цитирай
50. captain - Възможно е мъжките профили на Лидис ...
25.07.2010 12:29
Възможно е мъжките профили на Лидис като Гошо568 и Анди2 да са плод на нейната сексуална неудовлетвореност. Вероятно ги разглежда като свои любовници или нещо подобно. С нейния случай трябва да се занимае някоя звезда на психологията. Обикновен лекар не може да се справи.
цитирай
51. анонимен - Поне ЛОРАН ПЕЧЕЛИ
25.07.2010 12:34
анонимен написа:
абе извинявайте, че ви се бъркам, ама вие ИСТИНСКИ живот нямате ли си? драми, интриги, борба за надмощие - в блог?! да беше корпорация, или дори мафия - разбирам, тва е борба за израстване. а в блога? кво печелите? осъзнайте се малко.

ИМА ЕДНА ТАКАВА ОПЦИЯ - СПЕЧЕЛИ ОТ БЛОГА СИ.
Някои хора са се възползвали от нея и интрижките им са добре дошли. посещаемоста в блоговете им се увеличава.
цитирай
52. planetar - Факт е, че дори хората, които хар...
25.07.2010 12:35
Факт е, че дори хората, които харесваха Лидис, вече не искат и да чуят за нея. Добър пример в това отношение е Гробаря. Той се скъса да я хвали и защитава, а тя го заплю като куче. Подобно нещо не се прощава. Него никой не може да го обвини, че е бил зле настроен. Просто човекa прогледна.
цитирай
53. tutankhamon661 - 47. rebellion
25.07.2010 12:43
Аз пък мислех, че Lidis е най-значимото не само в blog.bg, но и в целия свят. Е, явно и ти я мразиш.
цитирай
54. tutankhamon661 - 48. krotalka
25.07.2010 12:46
Новичък съм, да. Ти ме заинтригува с тази "програма за натрупване на брой прочитания". Мога ли да я докопам отнякъде? Ще ми бъде интересно да я изпробвам.
цитирай
55. tutankhamon661 - 49. анонимен
25.07.2010 12:55
Очевидно не си разбрал темата. Точно АЗ защитавам чуждото мнение.
цитирай
56. tutankhamon661 - 50. анонимен
25.07.2010 12:57
Понякога от блога се пренасяме в действителността. Не ми казвай, че чак сега го разбираш?
цитирай
57. tutankhamon661 - 51. анонимен
25.07.2010 13:00
анонимен написа:
tutankhamon661 и Lidis май няма разлика.

По-добре ме напсувай, но чак така да ме обиждаш ........ ееееее ....... прекаляваш!
цитирай
58. tutankhamon661 - 52. captain
25.07.2010 13:02
И звезда няма да се справи - нужно е съзвездие. Тук говорим за ДЪЛБОКО МАНИАКАЛЕН случай. Понякога ми се струва, че коментарите на Lidis не са писани от човек, а от някакво ЧУДОВИЩЕ.
цитирай
59. tutankhamon661 - 53. анонимен
25.07.2010 13:04
Дали пък да не сложа и аз реклами, а? Какво ще ме посъветваш?
цитирай
60. tutankhamon661 - 54. planetar
25.07.2010 13:08
Срам не срам трябва да призная, че и аз отначало я мислех за друг човек - за НЕЗАПОЗНАТИЯ тя може да изглежда дори като светица. Но само като й видиш ВУЛГАРНИТЕ коментари и включваш какво МНОГОГЛАВО ЧУДОВИЩЕ се крие зад нейния ник.
цитирай
61. blondstyle - Има и нелечими случаи...
25.07.2010 13:11
Наскоро бе открит иновационен уред - син куб, който имитира действието на мълния, която по-принцип е смъртоносна за хората. Казват, че и най-тежките психични заболявания се повлиявали. Май само това това остана.
цитирай
62. greatman - Lidis няма друг избор. Стиховете й ...
25.07.2010 13:13
tutankhamon661 написа:
Lidis няма друг избор. Стиховете й са адски тъпи и никой не ги чете. Краде разни снимки оттук-оттам и се бие в гърдите, че са нейни - това е тактиката й да привлече вниманието. Въобразява си, че някой ще каже "Аууу, авторката, авторката!" Ама нема ДОКУМЕНТ за авторско право!

Доста тъпа тактика. Интересно, някой хваща ли се?
цитирай
63. анонимен - Тц какво да ти кажа
25.07.2010 13:17
Аз на Лидис и на Рустам въобще не им обръщам внимание. Лидис се оказа доста неблагодарно същество с параноя. Рустам също има параноя че с тебе имаме много никове, а всъщност всички знаем кой е с многото никове.
Лидис си търси жертви, обича да се заяжда, последната и глупост е че аз съм изпращал съобщение на поети в блога, някои от които за първи път чувам!!!
Случаят е доста клиничен, Жалко че я имах за човек!

То дори и Рустамчо разбира тези неща, ама нали трябва да се заяде и защитава госпожата!
цитирай
64. krassko - 2. tutankhamon661 - Има - няма половин година си в блога
25.07.2010 13:21
Преди три и повече години броячите не отчитаха копи - пействаните постинги.
На това отдавна не е блог. В БЛОГА СЕ ПИШЕ, А НЕ СЕ КОПИ - ПЕЙСТВА.

НО ЗА ПОДОБНО НЕЩО ТРЯБВА АКЪЛ И ДА СЕ ПОТРУДИШ МАЛКО.

цитирай
65. анонимен - :-))
25.07.2010 13:21
Ще те изядат заради тоя постинг :-)) Лоран я мрази сума ти народ . И всички разправят , че е щот копи-пействала , нямала авторски материали и дрън-дрън ... истината е , че я мразят щот е на Първа , мразят я щот им казва : Аз съм млада , красива и богата . И хората с дребните душици естетвено се насират от завист :-))
Абе , тоя рустам , има ли блог дето да не се е изказал ? Предупреждавал те . Ха ! Сигурно за комплексарче като него , дето виртуала е единствената възможност да се направи на значим , да те тряснат от блог.бг е страшна трагедия . Та , тоя глупензатории ти разправя , че нямало как да се доказва авторство на снимки . Абе , гений малкотърновски , ами значи аз мога да вляза в някоя зала с фотографска изложба на известен автор и да почна да му свалям снимките от рамките , щото де пише че са негови . Тъй ли ? Тоз за негативи чувал ли е ? За това ,че се слагат специални печати , когато автора иска да утвърди правото си над тях , чувал ли е ?
Аман от разбирачи - морало - поучители !
цитирай
66. captain - И звезда няма да се справи - нужно е ...
25.07.2010 13:23
tutankhamon661 написа:
И звезда няма да се справи - нужно е съзвездие. Тук говорим за ДЪЛБОКО МАНИАКАЛЕН случай. Понякога ми се струва, че коментарите на Lidis не са писани от човек, а от някакво ЧУДОВИЩЕ.

Да, някои от коментарите й звучат прекалено брутално дори за самата нея. Чудя се дали е жена? Хич не се връзва с представата ми за "нежен пол". Още по-малко пък изглежда като човек, който разбира значението на думата "любов".
цитирай
67. culture - Абсолютно вярно. Това е описано в ...
25.07.2010 13:27
tutankhamon661 написа:
Абсолютно вярно. Това е описано в много книги по психология. Тъгата и самотата винаги озлобяват хората. В реалния живот такива често ядат пердах.

В такива моменти личи интелигентният човек, който никога не би си позволил да обижда само защото му е криво.
цитирай
68. анонимен - sartorium
25.07.2010 13:27
От известно време се разкри една истина за Рустам. Той е даскал в накакъв техникум в Бургас, даже даваха по БТВ този техникум, но умникът не застана пред камера, още не е отговорил какво преподава и защо той като ни учи на морал че сме прости и неграмотни, неговите много умни ученици казват че им стигат тройките за да станат бачкатори.
Абе остави, не му обръщай внимание, лае като куче пред жилищен блок!
цитирай
69. godfatheraz - Бях решил да не пускам постинг срещу ...
25.07.2010 13:35
Бях решил да не пускам постинг срещу Лидис, но ще го направя. Смирението й беше временно. Явно с добро няма да разбере.
цитирай
70. анонимен - Злото трябва да бъде отстранено. ...
25.07.2010 13:36
Злото трябва да бъде отстранено. Финландката напомня за Стивън Кинг. Хич не обичам ужаси.
цитирай
71. blackpredator - :)
25.07.2010 13:37
Е и капитана цъфна, Лидис била клонирана. А разните тутанмутанти?
Тук „върви на психолог” и „пий си хапчето” са оксиморон
Не бих те сравнил с Гробаря. При него имагото все нещо ще излюпи. Нито със Самотният войн, карикатура на най-тъп комикс.

Щеше ми се да бъдеш епифит. Уви при теб е паразитизъм. В компоста на блога, епистоларна плесен, изживяваща се като тутанотрюфел.

Фрустриран си приятелю. Не се гърми, живни...
цитирай
72. анонимен - grobarq
25.07.2010 13:37
Е , айде сега ... Айнщайн ни учи , че ако даскалът е тъп и учениците му са тъпи , то не е задължително тези две явления да сврзани в причинно-следствена връзка . Може и двете страни да са си тъпи независимо една от друга :-))
Де да го знам по какво е даскал , ама жална им майка на учениците му , ако вземат да се учат на морал от него :-))
цитирай
73. анонимен - фараончо стига си защитавал лоран. ...
25.07.2010 13:38
фараончо стига си защитавал лоран. тя не го заслужава.
цитирай
74. анонимен - sartorium
25.07.2010 13:46
Абе Рустам и още един и двама дървени философи, ни дават характеристики.
Сигурен съм че учениците му си правят смях с него и го ласкаят просто ей така да им пише там някакви оценки и да им се маха от главата.
Доста трагикомична ситуация!
цитирай
75. анонимен - blackpredator
25.07.2010 13:49
Браво, браво най искрени "аплодимсменти." Като наблюдател и критик и познавач на хората в блога обаче ми е чудно защо някои хора не падат под критиката ти, а все едни и същи.
Защо Рустам и нетчето са прави като обиждат Лоран, Благовестие и още няколко жени, а ние сме лошите че казваме отдавна доказан факт от целия блог.бг че Лидис не е добре психически.
Много си предобеден, уж независим, ама ти личат пристрастията, уж философ, а използва фрази от анонимци :D
цитирай
76. krotalka - sartorium не виждам защо да я мразя?!
25.07.2010 13:52
Просто ми е досадно да чета нещо, което вече см прочела другаде...
Намерило момичето начин да спечели някой лев, направила го. Не е луд който яде баницата, луд е който му я дава.
Блога отдавна престана да бъде за мен това, което беше. Днес по-изключение взимам по-активно участие в него. Имам си с какво да си запълвам времето.
Истината е, че никаъде в другите блог и форум пространства няма такава свободия, както в блог.бг. Тук е като село без кучета, всеки си разиграва коня както му се иска. Сеира е пълен...
цитирай
77. tutankhamon661 - 63. blondstyle
25.07.2010 13:55
Да не се окаже слабо? Щото ЛУДОСТТА на Lidis е безгранична.
цитирай
78. blackpredator - Гробар,
25.07.2010 13:59
Бедата е, че аз равнявам Лидис с Вас.
цитирай
79. tutankhamon661 - Lidis няма друг избор. Стиховете й ...
25.07.2010 14:01
greatman написа:
tutankhamon661 написа:
Lidis няма друг избор. Стиховете й са адски тъпи и никой не ги чете. Краде разни снимки оттук-оттам и се бие в гърдите, че са нейни - това е тактиката й да привлече вниманието. Въобразява си, че някой ще каже "Аууу, авторката, авторката!" Ама нема ДОКУМЕНТ за авторско право!

Доста тъпа тактика. Интересно, някой хваща ли се?

Някой самотник като Рустам може и да се хване.
цитирай
80. анонимен - Не виждам какво ви бъркат в ... тези копи-пейстове на новини
25.07.2010 14:04
Лично за мен е удобство да вляза в блога , да прочета постинг , който ми е интересен , да си проверя ЛС-тата , да драсна някой коментар и да видя набързо новините без да ги търся по различните сайтове .
Ок , вярно ,че модераторите би трябвало на Първа да изнасят авторските материали , защото това е и смисъла на идеята "блог " (тук съм съгласен напълно с краско) .
Обаче малко потребители вече пишат - блога се е превърнал в едно сборище от хора ,които се сочат с пръст и всеки вика : Вижте го тоя колко е зле ! Вижте я тая поетеса колко е дебела ! Вижте ги тези колко са грозни ! Цефула е некадърен драскач ! Лидис е луда ! (това последното май е вярно) и изобщо сме я подкарали на принципа "Не е важно аз да съм добре , важното е Вуте да е зле".
Ще стана накрая един трол и ще видите тогава :-)) Я се вземете в ръце , бе хора !
цитирай
81. tutankhamon661 - 65. grobarq
25.07.2010 14:04
grobarq написа:
Аз на Лидис и на Рустам въобще не им обръщам внимание. Лидис се оказа доста неблагодарно същество с параноя. Рустам също има параноя че с тебе имаме много никове, а всъщност всички знаем кой е с многото никове.
Лидис си търси жертви, обича да се заяжда, последната и глупост е че аз съм изпращал съобщение на поети в блога, някои от които за първи път чувам!!!
Случаят е доста клиничен, Жалко че я имах за човек!

То дори и Рустамчо разбира тези неща, ама нали трябва да се заяде и защитава госпожата!

Почакай! Поетесата може да измисли нещо още по-виртуозно. Нали си няма друго занимание.
Да му простим великодушно на Рустам. Друга не му обръща внимание, затова я защитава. Сигурно е много тъжен.
цитирай
82. tutankhamon661 - 66. krassko
25.07.2010 14:07
Ето, че и ти й го казваш на Lidis.
цитирай
83. анонимен - ketbaloo,
25.07.2010 14:14
ketbaloo написа:
Поразгледах въпросния блог и просто съм в недоумение какво толкова може да ви дразни в него???????????


ти ли си най-новия клонинг на лудата лидис? баси! няма такъв смях! :)))))))))
цитирай
84. tutankhamon661 - 67. sartorium
25.07.2010 14:15
Точно поради тази причина мразят Loran. Завист човешка!
Рустам защитава най-големите боклуци в blog.bg. Останалите просто не му обръщат внимание. Ползва блога и други сайтове, за да забива мадами. Loran го отряза много отдавна и той беснее от яд. А Lidis го четка, че от ден на ден се разхубавявал. Е, как да не я защитава?
цитирай
85. krotalka - sartorium,
25.07.2010 14:17
ти си го написал - ""Ок , вярно ,че модераторите би трябвало на Първа да изнасят авторските материали , защото това е и смисъла на идеята "блог "" Това е една от причините, която прогони доста хора от блога. Втората е ширещата се безнаказаност от страна на модератори и админи, спрямо обидните коментари и постинги. Толерирането на едни за сметка на други . И последната, но не най-маловъжна причина, е възможноста за регистрация на един човек с повече от един НИК. От това произлизат мноооого от интригите, понякога се създават умишлено.
цитирай
86. анонимен - blackpredator
25.07.2010 14:17
ketbaloo, здрасти докторке.

Радвам се да те "видя"!
цитирай
87. анонимен - 89
25.07.2010 14:19
Обърка кавичките. Трябваше да са около "радвам се".
цитирай
88. анонимен - Кроти
25.07.2010 14:28
права си за това . От друга страна - започне ли се с някакви ограничения , просто няма да има спиране . И не ти казвам ,че завиждаш за нещо на Лоран . Изненадващото за мен е точно липсата на известната женска завист , в този случай (с Лоран) се оказа , че най-вече завиждат мъжете . Не мога да си го обясня ...
Винаги ще има толерирани , модераторите също са хора и не може да не се водят от чисто емоционални мотиви при решенията си (този ми харесва - този не ) .
Ти си достатъчно умна , за да знаеш причината за възможността за регистрация с повече от един НИК , както съм сигурен че си наясно и с целта на умишлено създаваните интриги .
Поздрави и усмивки !
цитирай
89. анонимен - krotalka
25.07.2010 14:29
За жалост последната голяма гавра бе миналата седмица след срещата на блогърите. Някой си "умник" се представи за Марин (turbo4) и почна да пише глупости, но бързо се разбра че е нетчето и го изтриха.
Като им свършат измишльотените се връщат на едни и също стари неща.
Много хора се махнала от блога - turbo4, fenris, cecobob, kalbotobg и още много големи имена.
Eто за тези хора ми е гадно, всичките бяха свестни! Лошото е че въпреки че ги няма пак спекулират с имената им!
цитирай
90. tutankhamon661 - 68. captain
25.07.2010 14:30
Със сигурност не знае какво е любов. За пола й не съм сигурен. Може да е мъж, но има и брутални жени, които са способни на такива ПРОСТОТИИ. Факт е, че няма друг толкова ВУЛГАРЕН блогър като Lidis.
цитирай
91. анонимен - sartorium
25.07.2010 14:35
Незнам дали слушаш хоризонт и Ангелина Пискова която направи интервюта с някои блогъри и Стефан Кръстев.
Там се казаха доста истини за блога. Преди години Стефан бе най нападан защото бе най четения блогър, и днес е един от четените. Всакви анонимци го нападат, а днешно време най много го плюе Рустам. Това е неистова злоба не само че той е бил най четен и коментиран, а и че е постигнал нещо в живота.
Марин пък го нападаха заради жените,

а Лоран е красива жена, и интересното при нея е че не изпъква с това и слага свои снимки, беше взета една нейна снимка от блогърска среща и цъфна като аватар на Рустам, но бързо реаягирах и админите го скастриха.
Представи си за какво говорим!
цитирай
92. tutankhamon661 - 69. culture
25.07.2010 14:37
Блогът на Lidis е последното място, където можеш да откриеш интелигентност. Виж, ако не знаеш някоя псувня, там със сигурност ще я научиш.
цитирай
93. анонимен - Тутанкамон,
25.07.2010 14:37
ти в предишните си постинги беше стигнал до прозрението,че Лидис е модератор,ако се върнеш назад и си прочетеш коментарите.
цитирай
94. loran - Относно Лидис, никога не съм взи...
25.07.2010 14:38
Относно Лидис ,никога не съм взимала отношение в скандал! Много се изписа за нея ,както и lubov13 и тн . Не ме вълнуват интриги .НО МЕ ПОДРАЗНИ НЕИН НЕЧОВЕШКИ КОМЕНТАР .Като майка ,не мога да го възприема ......... и съм възмутена ;( На заплахите за изтриване вобще не обърнах внимание.Тук е коментара
http://loran.blog.bg/novini/2010/07/22/maiki-se-otkazvat-ot-decata-si-za-da-jiveiat.580381
цитирай
95. alexiev63 - УСПЕХ, ще ти трябва!
25.07.2010 14:38
Отново на бойното поле а, поздравявам те, но мисля че си прав, модераторите ще оставят само "финландската принцеса", поради факта, че начинът им на мислене е като нейния.
И аз да бях модератор, щях да оставя себеподобните си блогери!
цитирай
96. tutankhamon661 - 70. grobarq
25.07.2010 14:39
При такъв учител какви ученици очакваш, освен прости?
цитирай
97. анонимен - alexiev63
25.07.2010 14:43
Ти се оказа доста печен, а и едни и същи са ни неприятелите които ни плюаят.
Ако Тутанкамон няма нищо против, не каня в нашия екип.
За мен ще бъде чест!
цитирай
98. tutankhamon661 - Ти се оказа доста печен, а и едни и ...
25.07.2010 14:53
grobarq написа:
Ти се оказа доста печен, а и едни и същи са ни неприятелите които ни плюаят.
Ако Тутанкамон няма нищо против, не каня в нашия екип.
За мен ще бъде чест!

Естествено! Всички ИСТИНСКИ МЪЖЕ трябва да са в нашия екип.
цитирай
99. tutankhamon661 - 71. godfatheraz
25.07.2010 14:55
godfatheraz написа:
Бях решил да не пускам постинг срещу Лидис, но ще го направя. Смирението й беше временно. Явно с добро няма да разбере.

Още се чудиш? Не може да бъде! ЗЛОТО отново се е размърдало. Трябва да го набутaме обратно във вонящия обор.
цитирай
100. tutankhamon661 - 72. анонимен
25.07.2010 14:57
анонимен написа:
Злото трябва да бъде отстранено. Финландката напомня за Стивън Кинг. Хич не обичам ужаси.

Стивън Кинг няма чак такива ЧУДОВИЩА в творчеството си.
цитирай
101. анонимен - grobarq
25.07.2010 14:58
Да слушах го това интервю (тук в блога някой го беше пуснал) .
Казвал съм го много пъти и пак ще повторя : Рустам , няма никакви оригинални идеи . Копира каквото направят bbbb и baletlnetpepas . Търси внимание , признание и харесване . Един изключително комплексиран човек .
Със Стефан Кръстев можеш да се шегуваш (достатъчно е интелигентен за да приеме с усмивка подобни неща), но Рустам направи грешката да се опитва да го наплюе и както става в такива случаи , когато плюеш нагоре , плюнката се връща и те шляпва по челото :-)) И след като на Рустамчо вече му е омазано цялото лице , реши че е по-добре да рита падналите блогъри , а не да се напъва да плюе по върха на планината :-)) Като излезе тая история с varg1 , рустам беше най-отпред , вееше байряка , пускаше постинги и пишеше ЛС-та до припадък = риташе с всичка сила (нищо ,че според "Труд" , обвинения в интернет престъпление е бил в ареста на 17.05 , а varg1 точно на този ден е пуснал два постинга) .
Често нарича диджейя "мазен" , но ако му погледнеш пътечките на Рустамчо ще видиш ,че все се натиска и подмазва при "силните" и "победителите" . Това е - види ли ,че ритат някого , тича да рита и той и го прави с особено усърдие . Нещо присъщо за духовната му падналост и психическа неуравновесеност .
цитирай
102. blackpredator - :)
25.07.2010 15:06
Абе Алексиев, тия не знаят нотите и само на кукузели свирят. Каква банда ще правиш с тях!?
Гроби, все още имаш приятели в блога. Вземи по лъжичка кашичка от тях, все ще порастнеш малко. Тутанберона си е залъгалка само. От биберон не се наддава...

Иначе тримата със Сарториум като Ви чета, Рустам като даскал е на минус. Вие сте трио Кашпировски.
Що малко Пишкарьовски ми се получава???
Знам ли!?
цитирай
103. анонимен - Как е възможно да се дава трибуна на ...
25.07.2010 15:06
Как е възможно да се дава трибуна на такива като Лудис? Тя не е ли чувала за морал?
цитирай
104. анонимен - 104. blackpredator
25.07.2010 15:09
Черньо, нещо взе да бъркаш думите.
цитирай
105. loran - krotalka
25.07.2010 15:09


Лоран, а и не само тя, прекалиха с копипейса!
Аз новините си ги чета при първоизточниците. Когато отделя от времето си за блога, искам да прочета нещо написано от блогерите, а не изткопирано от другите български сайтове! Интернета не е само блог.бг и не висим само в него. [/quote]
Мила Kроталке ,коя си ти ,че да ми казваш какво да правя и как да го правя .Копи - пейст е позволен в неограничено количество .Що не се заяждаш с бсевер или wallstreet .които са много по - активни от мен в копи-пейст .Или както казват женската злоба няма граници .Да на първа страница съм ,и какво от това .Мога смело да твърдя ,че нямам нищо общо с модераторите и не съм любимо момиче на никoй ,освен на мъжа ми и любима майка на сина си.Всичко това е някаква уникална злоба към мен ,незнайно откъде породена .До сега първа никога не съм нападала ,заплашвала и тн .Кроталке никoй не те задължава да влизаш и четеш блогове ,които не те вълнуват ! Много ясно ,че блог.бг си търси интриги и тн.в това няма нищо лошо ,откъде иначе ще печели.Все пак блога е безплатен и трябва да се самоиздържа.Що не прадложиш например да се направи категория copy - paste.Аз нямам нищо против .Хайде както казва Фараона ,всички негативно мислещи блогъри да си вземат по една биричка радвайки се на слънчевите лъчи.
цитирай
106. анонимен - sartorium
25.07.2010 15:09
Напълно си прав в това което казваш. И аз така мисля от доста време. Отностно Диджея( Весо), мрази го защото той разкри доста фурнаджийски лопати (жени) от блога , които като паднаха бързо бяха сритани и от самия Рустам.
Да той копира именно от bbbb, балетният гей изчезна или се маскира с друг профил. Той и bbbb напада, но винаги когато няма някоя интрига в блога и така правят шоу.
Отностно varg1 още ми е трудно да повярвам, но ми направи впечатление че Рустам който често нападаше ортодокс в блога, едва не го разцелува след тази новина и се държеше уж мило.
Мен ме нападна миналата година понеже съм в добри отношения с Гатора, какви ле глупости изписа за мен в постинги или коментари и не само за мен, но никой освен някой анонимен не му се връзва.
Друг факт е чи това че УЧИТЕЛЯ пише куп цинизми в сайта friends.bg, веднъж четох няколко постинга на хора пишещи там и освен просташки нападки кой какъв е и псувни, нищо смислено няма.
Но какво ли ще има, щом начело от няколко месеца там се подвизава Рустам с два профила, единия който се опитват да препишат на мен.
цитирай
107. анонимен - blackpredator
25.07.2010 15:12
Ха- хах- ха, аз с кой съм приятел в блога въобще не ти влиза в работата, и недей да размахваш пръст и да поучаваш, че за теб се говори че си самия Рустам маскиран в профил на уж "умерен критик".

Ти май сам си избрал съдбата си - Вечният черен критикар, да не казвам овен!

И щом не ти харесва нещо, защо четеш и коментираш.
цитирай
108. анонимен - Отностно Лоран
25.07.2010 15:20
Мога да кажа че не е единствена която копи пейства новини в този блог, но другите не ги знаят защото не общуват с никой - пускат новина след новина и един ред с коментар не са написани.
А Лоран си спечели приятели именно с това че се отнася добре с всички и общува с блогърското общество.
Това е.
цитирай
109. анонимен - blackpredator
25.07.2010 15:22
"Що малко Пишкарьовски ми се получава???" - Ми кой каквото го влече , бе Блеки :-))
Като че ли долавям ревност в гласчето ти :-)) Изритаха те троловете и теб , неоценявайки неимоверните ти напъни (литературни) да се намърдаш в тяхната компания . За да стане това , друже , е нужно да им докажеш софийския си произход :-))
Рустам си е на минус по природа , така че едва ли е загубил много .
Ами не разбираш ли , че ние всъщност много те харесваме , възхищаваме ти се колко си умен и какви сложни словосъчетания можеш да съставяш и правим всичко това , само за да те амбицираме да напишеш и втори постинг в блог.бг .
Деня , в който го направиш , ще бъде нещо като личен празник за блога ;-))
цитирай
110. tutankhamon661 - 73. blackpredator
25.07.2010 15:23
Абе, ти не се ли объркваш от толкова непознати думи?
цитирай
111. анонимен - blackpredator прилича на БТП!!...
25.07.2010 15:27
blackpredator прилича на БТП!!!

Както казва чичо Русти "Този стил ми е познат"
цитирай
112. tutankhamon661 - 75. анонимен
25.07.2010 15:29
Ти пък ще ми кажеш!
цитирай
113. анонимен - А колко харесвах Лидис в началото! ...
25.07.2010 15:33
А колко харесвах Лидис в началото! Явно съм била сляпа. Сигурно има и други разочаровани. Видях коментар, в kойто е написала "Децата си в гроба да ги сложиш!" Трябваше ми време да повярвам, че жена може да кълне деца. Та нали сме създадени да бъдем майки. Как може да се говори така за дечица? Лидис е ужасна. Срам за блогбг!
цитирай
114. blackpredator - :)
25.07.2010 15:35
Гроби, разбира се, че съм Рустам. Както и ти Тери Пратчет. Това се знае в блога.

Хеее, Сарториум, за да ме изритат, трябва да вляза.)) Иначе си е ритане Навътре.
С две думи. По-добре е да ти липсват постинги, отколкото да Липсваш с постинги
цитирай
115. анонимен - ан113
25.07.2010 15:35
Верно е :D

Хе-хе и сарториум как се опитва тънко да го разбере дали е така :D :D :D

"Този стил ми е познат" :D
цитирай
116. loran - Просто ми е досадно да чета нещо, ...
25.07.2010 15:36
krotalka написа:
Просто ми е досадно да чета нещо, което вече см прочела другаде...
Намерило момичето начин да спечели някой лев, направила го. Не е луд който яде баницата, луд е който му я дава.
Блога отдавна престана да бъде за мен това, което беше. Днес по-изключение взимам по-активно участие в него. Имам си с какво да си запълвам времето.
Истината е, че никаъде в другите блог и форум пространства няма такава свободия, както в блог.бг. Тук е като село без кучета, всеки си разиграва коня както му се иска. Сеира е пълен...

Ах ахххх,колко сте зле ............. как може да ме набеждавате ,че си искарвам пари от блога.Миналата седмица ми дойде новата дългоочаквана придобивка ,Която възлиза на малко под 100 000 лв.Фараоне ,вчера като се чухме по телефона забравих да ти кажа ,че вече е при мен .Като се върна в София ще те повозя .Та мисълта ми беше ,че едва ли печеля от блога ми и повярвайте думата пари тук не играе по никакъв начин

цитирай
117. анонимен - блекса
25.07.2010 15:40
е умен поне, обидно е да го сравнявате дори с дядо русти!
цитирай
118. loran - Незнам дали слушаш хоризонт и Ан...
25.07.2010 15:42
grobarq написа:
Незнам дали слушаш хоризонт и Ангелина Пискова която направи интервюта с някои блогъри и Стефан Кръстев.
Там се казаха доста истини за блога. Преди години Стефан бе най нападан защото бе най четения блогър, и днес е един от четените. Всакви анонимци го нападат, а днешно време най много го плюе Рустам. Това е неистова злоба не само че той е бил най четен и коментиран, а и че е постигнал нещо в живота.
Марин пък го нападаха заради жените,

а Лоран е красива жена, и интересното при нея е че не изпъква с това и слага свои снимки, беше взета една нейна снимка от блогърска среща и цъфна като аватар на Рустам, но бързо реаягирах и админите го скастриха.
Представи си за какво говорим!

Боже не знаех ,че рустам иска да прилича на мен ;;))) Чак снимката ми да си слага .Благодаря за бързата ти реакция .Можеше да ми кажеш по рано та да се посмея малко
цитирай
119. анонимен - Блеки , нали и аз това казвам :-))
25.07.2010 15:43
Изритаха те още от прага :-))
"По-добре е да ти липсват постинги, отколкото да Липсваш с постинги" :-))
А най-добре е да липсваш с липсата на постинги :-))

анонимен 113 , 117 - Айде сега пък вие вземете да ми разкриете всичките тайни планове , а ? Брей не оставят човек да се нахитрее на спокойствие :-))
цитирай
120. анонимен - Незнам, незнам
25.07.2010 15:46
Спорил съм с литератът дето не схваща метафори преди две години, тогава ми каза нещо със сложни думи че септември съм щял да умра( септември 2008) ама ей ме на жив съм.
Нямам представа кой и не ме интересува, само знам че се държи критикарски и се опитва да поучава. А аз такива хора не харесвам!
цитирай
121. анонимен - loran
25.07.2010 15:47
Не се сетих, просто реагирах тайно и бързо, сега като прочете това Рустам ще ревне колко било тъпо гробарчето, че имало хиляда профила и даже оценка ще ми даде какъв човек съм в личния си живот.
От близо месец не се заяжда с мен, с теб, сменя си жертвите!
цитирай
122. анонимен - е умен поне, обидно е да го сравня...
25.07.2010 15:49
анонимен написа:
е умен поне, обидно е да го сравнявате дори с дядо русти!


Може да се каже, има някакъв речник поне. Преди смяхат grobarq за тъп, ама в последно време ми се издигна в очите,
по умен е от барабанчето!
цитирай
123. sherif - Преди няколко дни издебнах Лидис на ...
25.07.2010 15:49
Преди няколко дни издебнах Лидис на Скалистите планини и я прострелях. Сега е ранено животно и е още по-злобна. Фараоне, винаги можеш да разчиташ на моя Уинчестър.
цитирай
124. blackpredator - Сарториум,
25.07.2010 15:51
Радвам се, че мислим еднакво.

Айде Формулата, bye...
цитирай
125. анонимен - Ламята Спаска бълва огън от всич...
25.07.2010 15:52
Ламята Спаска бълва огън от всичките си зурли - директно от Финландия. Предполагам, че Любов13 означава, че главите й са общо 13. Бре, бре. Колко издайническо.
цитирай
126. tutankhamon661 - 118. loran
25.07.2010 15:55
loran написа:
krotalka написа:
Просто ми е досадно да чета нещо, което вече см прочела другаде...
Намерило момичето начин да спечели някой лев, направила го. Не е луд който яде баницата, луд е който му я дава.
Блога отдавна престана да бъде за мен това, което беше. Днес по-изключение взимам по-активно участие в него. Имам си с какво да си запълвам времето.
Истината е, че никаъде в другите блог и форум пространства няма такава свободия, както в блог.бг. Тук е като село без кучета, всеки си разиграва коня както му се иска. Сеира е пълен...

Ах ахххх,колко сте зле ............. как може да ме набеждавате ,че си искарвам пари от блога.Миналата седмица ми дойде новата дългоочаквана придобивка ,Която възлиза на малко под 100 000 лв.Фараоне ,вчера като се чухме по телефона забравих да ти кажа ,че вече е при мен .Като се върна в София ще те повозя .Та мисълта ми беше ,че едва ли печеля от блога ми и повярвайте думата пари тук не играе по никакъв начин


Чакам, чакам! Дано Lidis не ме е отровила, докато се върнеш от морето!
цитирай
127. анонимен - Хайде пичове
25.07.2010 15:58
И аз напускам дискусията че ме чака биричката и след това предаването на Росенчо Петров по БТВ.
Леко се отклонихме от темата, но нищо. Поздрави за позицията на Тутанкамон за Лудис!!! Наистина е Лудис.
Sartorium също се прояви добре, рядко влиза в блога, но като влезе има какво да каже :))
Сега оставам завистниците да се злобеят че част от "Пазителите на блога" стана Алексиев!
Хайде bb както ке казва по скайпа, но не Бате Бойко, а БАЙ БАЙ ;)
цитирай
128. loran - Ще те изядат заради тоя постинг :-)) ...
25.07.2010 15:59
sartorium написа:
Ще те изядат заради тоя постинг :-)) Лоран я мрази сума ти народ . И всички разправят , че е щот копи-пействала , нямала авторски материали и дрън-дрън ... истината е , че я мразят щот е на Първа , мразят я щот им казва : Аз съм млада , красива и богата . И хората с дребните душици естетвено се насират от завист :-))
Абе , тоя рустам , има ли блог дето да не се е изказал ? Предупреждавал те . Ха ! Сигурно за комплексарче като него , дето виртуала е единствената възможност да се направи на значим , да те тряснат от блог.бг е страшна трагедия . Та , тоя глупензатории ти разправя , че нямало как да се доказва авторство на снимки . Абе , гений малкотърновски , ами значи аз мога да вляза в някоя зала с фотографска изложба на известен автор и да почна да му свалям снимките от рамките , щото де пише че са негови . Тъй ли ? Тоз за негативи чувал ли е ? За това ,че се слагат специални печати , когато автора иска да утвърди правото си над тях , чувал ли е ?
Аман от разбирачи - морало - поучители !

Най - накрая да има кой да им го каже ;) Да така е ! Имам всичко което може да се желае .Няма да изброявам ;;)))))В реалния си живот наистина съм много обичана и презадоволена ,като добавим и здравето ,което е най - важно, явно има за какво да ми завиждат.
цитирай
129. rustam - Как е хавата
25.07.2010 16:01
шпендели?
Виждам, че към тримата глупаци са се присъединили и Ревльо63 и Червената шапчица.
Продължавайте да подскачате като кудуци и да джафкате. Обещавам да минавам от време на време да ви се посмея...
цитирай
130. tutankhamon661 - 130. loran
25.07.2010 16:03
Споко, ние ще те пазим от злобарите! Виждаш, че и Гробарят е приел нещата присърце. Почакай да излезе предстоящия постинг "Момичетата на Пазителите"!
цитирай
131. анонимен - Русти ебеш ли лиля Гинка
25.07.2010 16:06
Как е пишлето сбръчкано ли е

:D
цитирай
132. rageagainst - Излиза, че постингът ми за войната ...
25.07.2010 16:08
Излиза, че постингът ми за войната между Гспот и Лидис е бил прекалено културен и миролюбив. Трябва да измисля, като за поетесата, нещо по-брутално преди да е поискала закриването на целия блогбг.
цитирай
133. анонимен - леле, тук е като на война!
25.07.2010 16:09
леле, тук е като на война!
цитирай
134. анонимен - 133
25.07.2010 16:11
е МЪР(ЛЬ)О педала.
цитирай
135. анонимен - Рустаме ,
25.07.2010 16:15
"шпендели" е лаф на borjanmljakov . Отново показваш , че не можеш да измислиш нищо твое .
Разбира се ,че ще минаваш . Да се завираш там където никой не те иска е твоя запазена марка (виж ти ,все пак си имал нещо свое).

ан133 ,
за да ти отговори първо трябва да си го намери :-))
цитирай
136. анонимен - sartorium,
25.07.2010 16:27
русти никъде не го искат. даже и у френдса. а там всичко живо е с диагнози.
пълно падение :)))
цитирай
137. анонимен - 130 Loran
25.07.2010 16:30
Не те знам какво имаш материално, но тука нямаш нито собствено мнение, защото всичко си изкопирала, а когато се опитваш нещо сама да напишеш си личи колко си неграмотна.
Приема фактите и не с опивай с жалката слава на копирач, защото си смешна. :Р
цитирай
138. анонимен - Не дискусия, а селска говорилня
25.07.2010 16:32
Ора без работа. Я да хващате мотиките и да одите да копате.
цитирай
139. анонимен - 138
25.07.2010 16:41
е МЪР(ЛЬ)О педала.
цитирай
140. bigbrother2 - Малееей,
25.07.2010 17:32
Колко енергия се изразходва тук! Я по една мотика!
цитирай
141. apostapostoloff - АЛО!
25.07.2010 17:47
АЛО! С вашите неспирни драсканици по адрес на тази дропла, ще я направите по- поулярна от Джон Ленън! Престанете бе, будали! Тя точно това иска- да се прочуе по някакъв начин.
цитирай
142. анонимен - Ще те изядат заради тоя постинг :-)) ...
25.07.2010 18:06
loran написа:
sartorium написа:
Ще те изядат заради тоя постинг :-)) Лоран я мрази сума ти народ . И всички разправят , че е щот копи-пействала , нямала авторски материали и дрън-дрън ... истината е , че я мразят щот е на Първа , мразят я щот им казва : Аз съм млада , красива и богата . И хората с дребните душици естетвено се насират от завист :-))
Абе , тоя рустам , има ли блог дето да не се е изказал ? Предупреждавал те . Ха ! Сигурно за комплексарче като него , дето виртуала е единствената възможност да се направи на значим , да те тряснат от блог.бг е страшна трагедия . Та , тоя глупензатории ти разправя , че нямало как да се доказва авторство на снимки . Абе , гений малкотърновски , ами значи аз мога да вляза в някоя зала с фотографска изложба на известен автор и да почна да му свалям снимките от рамките , щото де пише че са негови . Тъй ли ? Тоз за негативи чувал ли е ? За това ,че се слагат специални печати , когато автора иска да утвърди правото си над тях , чувал ли е ?
Аман от разбирачи - морало - поучители !

Най - накрая да има кой да им го каже ;) Да така е ! Имам всичко което може да се желае .Няма да изброявам ;;)))))В реалния си живот наистина съм много обичана и презадоволена ,като добавим и здравето ,което е най - важно, явно има за какво да ми завиждат.

звучиш като тъпата lidis, еднаква си като нея, кой го интересува реалния ти тъп живот
цитирай
143. mikino - И се продължава тази одисея...
25.07.2010 18:08
Продължава се с анонимни писания... Питам се, до кога бе хора! до кога един фактор, ще нарушава спокойствието на поне 100тина души тук???
цитирай
144. sunny2 - ТУТИ ! КОЙ ТЕ МЕТНА , ЧЕ СИ ФАРАОН ?
25.07.2010 18:13
НЕ ИГРАЙ НА СВЕЩЕН БРЪМБЪР . КЪЦНАЛ БРЪМБАР НА ТРЪНКА, ТА ДРЪНКА !!

НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ , АМИ НОН СТОП ШОПИТЕ СЪС СОПИТЕ? ДРЕВНИ БОЙНИ ИЗКУСТВА ?
1. МРАЗЕМ ДА УМРЕМ - УМРЕМ ДА МРАЗЕМ.
2. Я НЕ САКАМ МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ.
3. КЕ СИ ЗАПАЛИМ ПЛЕВНЯТА, ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ КЪЩАТА.
Що не си снимате ваште си снимки, картинки, дами, Лорани и сие, ами сте се вторачили в нещо тооолкова незначително и тоооолкова незабележимо като - ай да не ви цитирам;) И се миете с калчица май нещо?

ТУТИ, ИЗТЪТРИ МИ - ПОНЕ ЕДНО НЕБЕ НА ЛИДИС ИДЕНТИЧНО С КОПИ ПЕЙСТ ВЕРСИЯ? БЛОГЪТ НА ВСЕКИ ТУК Е ИМЕННО "КОНЦЕРТ ПО ЖЕЛАНИЕ". И ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО.
цитирай
145. анонимен - тя не е луда!!!
25.07.2010 19:13
луд си ти че пишеш срещу нея и само това ви е темата в блога! хахахахаха!!!
цитирай
146. milamam - Нито ви знам, нито съм ви чела. Не ...
25.07.2010 20:07
Нито ви знам, нито съм ви чела. Не знам и коя е тази лидис, явно не вися по цял ден тук да следя събитията...Ама да твърдите, че лидис - била копи-пейст, а Лоран била съкровище, е те тук не се съгласих. Щото по копи-пейст от Лоран, аз не знам, а и няма как да не ми се натрапва непрекъснато. Отварям блога - Лоран, затварям блога - Лоран, отварям да видя какво е написала, а тя - преписала. Не знам къде ви сърби от Лидис, ама за Лоран като ви слушам колко въодушевено говорите, май сте мъж и ми се струва , че тук има повече от харесване...
Ама това си е мое мнение и просто исках да си го изразя, а вие си продължавайте, не ми пречите...
цитирай
147. liliyanaandreeva - Преборването, прецакването и пре...то в джунглата на дивата Индия продължава...
25.07.2010 21:28
Това е като в "разпърдяна " циганска махала.А след тях идват поробването, потурчването ( помюсулманчването) и претопяването до пълното ни изчезване като биологичен вид.
Тази идеология на кастова сегрегация е от Индия и вече всеки втори българин е циганин ( от бедните индийски касти).
Дерзайте, братя полу - българи.
цитирай
148. liliyanaandreeva - Защо не напишеш нещо в същия дух, но...
25.07.2010 21:31
на шарлатанската врачка с космическия шепот.Аз не мога така убедително!
цитирай
149. nikatxc - Забавно. Наясно ли си каква реклама ...
26.07.2010 00:32
Забавно.
Наясно ли си каква реклама правиш на тази Lidis.Аз лично си нямах идея коя е,докато не се натъкнах на твоя блог.Ти май най-много обичаш да си я нареждаш,но наистина стана тъпо и жалко.Спри да се правиш на рицар,че приличаш вече на драма кралица.
А относно Copy-paste глупостите съм съгласна с milamam.


цитирай
150. kpandjarova - Mоля за извнение, че се включвм в ...
26.07.2010 01:00
Mоля за извнение,че се включвм в тема,за която съм външно лице.Просто съм нова в blog.bg.Но тъй като се споменава Финландия,плагиатство,жена с психически отклонения,направих си труда да разгледам профила на въпросната Lidis..Мисля,че се досещам кой стои зад това име.Ако все пак проявявате интерес ,надзърнете в сайта ideyazabulgaria.org.Общият тон на коментарите и анализите,подписани с името на Идея за България , Дора Апостолова и дядо Йоцо по нещо съвпадат с Lidis,въпреки,че тематиката е различна.Имам нещастието да познавам тази женаот две години и мисля,че е с психически отклонения-нещо твърде характерно за живеещите на север.Поздрави!
цитирай
151. анонимен - Loran ne e nikak krasiva, naprotiv ...
26.07.2010 06:56
Loran ne e nikak krasiva , naprotiv ima mnogo grubi cherti/da ne kaza neshto drugo/. A i ne pishe nishto sviastno-prosto kopira novinite ,koito vsichki chetem i bez neina pomosht. A che Lidis e luda -dve mnenia po vuprosa niama.
цитирай
152. tutankhamon661 - 131. rustam
26.07.2010 07:47
С нетърпение те чакаме! Може и аз да намина ......... ако черпиш за вниманието, което ти обръщам.
цитирай
153. tutankhamon661 - 133. анонимен
26.07.2010 07:49
И лелята му бяга. Клетият! Здраво го е закършил.
цитирай
154. tutankhamon661 - 134. rageagainst
26.07.2010 07:52
rageagainst написа:
Излиза, че постингът ми за войната между Гспот и Лидис е бил прекалено културен и миролюбив. Трябва да измисля, като за поетесата, нещо по-брутално преди да е поискала закриването на целия блогбг.

Ти винаги си бил прекалено културен. Да знаеш, че Lidis точно това иска - изтриването на всички блогъри. Желае само тя да остане с фалшивите си профили. Странно! Кое ли му е интересното да си коментира сама, без никой да я чете?
цитирай
155. tutankhamon661 - 135. анонимен
26.07.2010 07:53
Баш като на война!
цитирай
156. tutankhamon661 - 138. анонимен
26.07.2010 07:56
За да те приемат във Friends, първо трябва да минеш през психиатър - без официална диагноза не позволяват да си направиш профил.
цитирай
157. tutankhamon661 - 139. анонимен
26.07.2010 07:57
Какво да кажем за теб, след като дори не умееш да копираш?
цитирай
158. tutankhamon661 - 140. анонимен
26.07.2010 07:59
Ми, аз даже село нямам. Ще се наложи първо да покажеш, как става.
цитирай
159. tutankhamon661 - 141. анонимен
26.07.2010 08:01
Повтаряш се. Измисли нещо ново, ако може и интересно!
цитирай
160. tutankhamon661 - 142. bigbrother2
26.07.2010 08:02
Ам'че дай мотика, де!
цитирай
161. tutankhamon661 - 143. apostapostoloff
26.07.2010 08:04
Прав си за рекламата, но в случая е неизбежно. Пък де да знаеш - "поетесата" може да почерпи с ......... някое стихче.
цитирай
162. tutankhamon661 - 144. анонимен
26.07.2010 08:06
Можеш ли друго, освен да сравняваш? Завист ли те мъчи, к'во ли?
цитирай
163. tutankhamon661 - 145. mikino
26.07.2010 08:20
Докато лудата спре да се меси в чужди блогове.
цитирай
164. tutankhamon661 - 146. sunny2
26.07.2010 08:23
Аз съм свещен фараон - само ти не го знаеш.
Точно това ми е идеята - ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО, в което никой не се меси. Кажи го на приятелката ти Lidis, ако не си неин профил - прекалено много й приличаш. И да почерпи за рекламата, защото благодарение на мен някои хора научиха, че съществува. Тя, ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТНАТА. От ЗАВИСТ никой не е прокопсал.
цитирай
165. tutankhamon661 - 147. анонимен
26.07.2010 08:25
Добре, Lidis. Важното е ти да си вярваш.
цитирай
166. tutankhamon661 - 148. milamam
26.07.2010 08:26
Ммда, мъж съм и много ми харесва, че навсякъде е Loran.
цитирай
167. blondstyle - Фараоне,
26.07.2010 09:43
ти казваш, че копи рейст на коментарите не се толерира. Но 80% от хората изобщо не разбраха, защо се опитваш да вкараш Лидис в някакви норми, тъй като не са чели коментара й при Лоран. Там тя нагло обиди блогърките като майки, принизи ги до нивото на ромските %$#%&, които се отнасят към децата си по-зле от животните и сега има наглостта с ник-а си Любов 13 да апелира към ТРИЕНЕ на блогъри, които обиждат другите. Е на това му казвам НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ! Добре, че Лоран е жена на място и не е приела лично откачените опити за оригиналност на Лидис. Нямам думи вече...
цитирай
168. tutankhamon661 - 169. blondstyle
26.07.2010 10:16
Lubov13 е много "обичлива" - забелязал съм го отдавна. Другите профили на "финландката" също ме посетиха, както виждаш от гласовете "против".
Според мен Lidis е от ромски произход - само циганките кълнат като нея. Отвратителна е!
Loran е голяма чаровница. Изобщо не й пука - тук е само за забавление. Други са тези, които минават на валериан, ако не ги хвалиш достатъчно.
цитирай
169. blondstyle - Възможно е, ти нали видя на Varg1 ...
26.07.2010 11:51
Възможно е, ти нали видя на Varg1 истинската снимка във вестниците, а колко хора си мислеха, че е симпатяга.
цитирай
170. futbolist - Всъщност какво си въобразява, че ще ...
26.07.2010 12:01
Всъщност какво си въобразява, че ще постигне Лидис? Хората няма да я заобичат по този начин. Кой ще хареса самохвалковци, които на всичкото отгоре обиждат и кълнат?
цитирай
171. анонимен - Можеш ли друго, освен да сравняваш? ...
26.07.2010 13:37
tutankhamon661 написа:
Можеш ли друго, освен да сравняваш? Завист ли те мъчи, к'во ли?


мога, но в случая сравнението се набива на очи. И едната и другата дрънкат за "невероятния" си реален живот, който не интересува никого!!!!! Проумя ли го! И едната и другата висят тука :))))))
цитирай
172. анонимен - не знам кой е луд и кой не е ама нещо тоя ...
26.07.2010 17:20
не знам кой е луд и кой не е ама нещо тоя постинг взе да се обръща повече срещу тебе за разлика от преди! така че вземи и се скрий някъде по-добре!
цитирай
173. анонимен - Защо критикарите са предимно ан...
26.07.2010 17:35
Защо критикарите са предимно анонимни? По всичко изглежда, че се страхуват от теб, фараоне. По глaсовете виждам, че Лидис доста пъти те е посетила, но не разполага с толкова никове, колкото хора я мразят. Цял живот ще беснее от яд.
цитирай
174. sunny2 - Тути, ти си жрец на слънцето;) Знам , че си фараон. Върховен жрец.
26.07.2010 18:49
"Аз съм свещен фараон - само ти не го знаеш.
Точно това ми е идеята - ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО, в което никой не се меси. Кажи го на приятелката ти Lidis, ако не си неин профил - прекалено много й приличаш. И да почерпи за рекламата, защото благодарение на мен някои хора научиха, че съществува. Тя, ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТНАТА. От ЗАВИСТ никой не е прокопсал."
Малко предистория - Лидис е на първа много преди да създам Нил . . .
ИНИЦИИРАХ ИГРА - СПОРЕЩИТЕ ДА ЗАВЪРШВАТ СТИХОТВОРЕНИЯ . ЗАЛЯХТЕ МЕ С ПОМИЯ;) НО ИМА ПОВРЪТЛИВИ БЛОГЪРКИ->ПРИЛОЖИХА ИДЕЯТА НА ЧАСА;) СЕГА ПРЕДЛАГАМ НОВА - АЙДЕ , КОЙТО РЕШИ ДА СЕ МИЕ С КАЛ , ДА СЕ ЗАМИСЛИ - ТВА ЛИ Е ГОТИНО ДА ПРАЯ ДНЕС? И ДА РАЗКАЖЕ КАК БИ ИСКАЛ ДА МИНЕ ЕДИН НЕГОВ ДЕН § ) АМА НАЙ-НАЙ- ЖЕЛАНИЯ И МЕЧТАНИЯ МУ ? БЛАГОДАРЯ ЗА ФНИМАНИЕТО ! КЛОНИНГ СЪМ , НО КОВВАМ ЗЕНИТА ;) СЪС ЗДРАВЕ, ДЕЦА;))))
http://vimeo.com/11214910
цитирай
175. rustam - sunny2
26.07.2010 18:58
Според мене путанкамон е доста голям глупак. Е не толкова голям като хюмненцето гробаря, но достатъчно.
цитирай
176. анонимен - Защо критикарите са предимно ан...
26.07.2010 19:22
анонимен написа:
Защо критикарите са предимно анонимни? По всичко изглежда, че се страхуват от теб, фараоне. По глaсовете виждам, че Лидис доста пъти те е посетила, но не разполага с толкова никове, колкото хора я мразят. Цял живот ще беснее от яд.

а ти не си ли анонимен? нека да проължава да пише та да си трупа негативни коментари.
цитирай
177. анонимен - Според мене путанкамон е доста г...
26.07.2010 20:29
rustam написа:
Според мене путанкамон е доста голям глупак. Е не толкова голям като хюмненцето гробаря, но достатъчно.

За фараона знам ,че има мозък ! Жалко ,че няма как да ти прелее малко . Злобно човече
цитирай
178. анонимен - "Фараоне"... хахахаха - колко си жалък...
26.07.2010 21:26
Ти, фараончо, си един завършен глупак.
цитирай
179. анонимен - АЙДЕ, КОЙТО РЕШИ ДА СЕ МИЕ С КАЛ, ДА СЕ ...
26.07.2010 21:42
sunny2 написа:
АЙДЕ , КОЙТО РЕШИ ДА СЕ МИЕ С КАЛ , ДА СЕ ЗАМИСЛИ - ТВА ЛИ Е ГОТИНО ДА ПРАЯ ДНЕС? И ДА РАЗКАЖЕ КАК БИ ИСКАЛ ДА МИНЕ ЕДИН НЕГОВ ДЕН § ) АМА НАЙ-НАЙ- ЖЕЛАНИЯ И МЕЧТАНИЯ МУ ?


lidis написа:
Ahhhahhh, ako iskash natisni oshte ...
Ahhhahhh,ako iskash natisni oshte niakolko pati otritsatelnia glas,shtom e tolkova vajno za teb!Dali tova ima niakakvo znachebie? Neznam naistina kakav ti e problema i zashto pokazvash takova povedenie v bloga....??????No shtom ti pravi udovolstvie prodaljavai v sashtia duh
LIDIS ОТГОВОРИ :
НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА И ЗНАНИЯТА И ДА ТИ ГЛАСУВАМ ПОЛОЖИТЕЛНО ,ТЪЙ КАТО НЕ МИ ХАРЕСВА ПИСАНОТО И СНИМКОВИЯТ МАТЕРИАЛ КЪМ СТАТИЯТА ,ТИ !
ДОБРЕ Е ДА СТОИШ НАСТРАНА ОТ МЕН !!!!!!!!!!!

Изпратено: 15:34 От: loran


======
Апелирам да одиш при любимката си и да я посъветваш:

- да се скрие вдън земя и да не нарушава "ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО" и "ДА СТОЙ НАСТРАНА" от хора,които не "са й на нивото". Мисля, че така ще се почувства щастлива. "Да стой настрана" означава да не тероризира други блогъри с отрицателните си гласове, десетките й никове, коментари и заплашителните й демонски лични съобщения. Убедена съм, че на абсолютно никой не са му притрябвали толкова ценните за нея положителни гласове, защото на никой не му дреме от безгласната й изкълчена до болка, изтъркана до безкрайност и недоклатена до безотговорност БуквЪ. Смятам, че й двете страни ще бъдат напълно доволни от подобно поведение.

- да не изнася лични съобщения, защото изнасянето на лични съобщения в този толкова справедлив смрадлив блог.бг се наказва с изтриване на поста. Няма значение какви са съобщенията, нали така? Нали? НАЛИ? НАЛИ?

- точно така! В най-желания и в най-мечтания от мен ден аз ще се накисна в калта, за да отвлека вниманието на гнусната смрадлива гниеща изродка Лидис да скочи върху мен и да нападне мен, а не някой ДРУГ! Не поредният, който не би го издържал! Ясно ли ти е, лицемерен егоист такъв!?
Нищо не е ясно.

Само едно - явлението Лидис се отстранява или се намаляват последиците от проявлението му само с пожизнен бан, чесън до екрана на монитора и една мазна псувня примесена с много съжаление, когато избираш червеното кръстче на екрана на тоя свещен сайт пълен с добрини...

цитирай
180. анонимен - Точно това казвам...
26.07.2010 21:50
....глупавото фараонско изчадие недоносено и недоклатено да вземе да си ебе путката майчина - тоя капут недоклатен, барабар с гробарчето, трябва да ги затворят в една стаичка - с едно легълце - и там на воля те ще бъдат щастливи... Защо трябва ние, обикновените юзъри, да спираме това бляскаво щастие за двете влюбени душици?
цитирай
181. анонимен - хахаха
27.07.2010 00:56
колко жалък постинг!!!
цитирай
182. tutankhamon661 - 149. liliyanaandreeva
27.07.2010 07:47
Винаги съм xаресвал Индия - оттам идва Кама Сутра.
цитирай
183. tutankhamon661 - 150. liliyanaandreeva
27.07.2010 07:49
Коя е шарлатанската врачка с космически шепот? Сериозно питам.
цитирай
184. tutankhamon661 - 151. nikatxc
27.07.2010 07:52
Наясно съм с рекламата, но е неизбежно. Освено това ми е кеф като знам, че съм донесъл сърдечна криза на Lidis - цял ден гледах как идва с многото си профили, за да гласува против. Изобщо не е излизала от блога ми.
цитирай
185. tutankhamon661 - 152. kpandjarova
27.07.2010 07:56
За Lidis знаем, че има повече от 100 профила по всички форуми. Навсякъде я мразят, защото е напълно луда. Лесно ще разпознаеш никовете й - всички, които я защитават с изключение на Рустам, който е просто един неудачник. Не бях сигурен само за Sunny2, но вече и той е разконспириран - сам се издъни.
цитирай
186. tutankhamon661 - 153. анонимен
27.07.2010 07:58
Е, поне за Lidis сме на едно мнение.
цитирай
187. sunny2 - Тути, страаашно ми пука от колективни мнения ама
27.07.2010 11:38
ОТ малък;) - Фараоне, "не е градът за онзи , който срам чрез дързостта си е добил" - с какво си по-различен, драги ми Смехурко? На Лидис различността й е порода.
goodbye ?! - 181 ;) - апелираш да "одя"... Хм-м-м. Става. "ОДИСЕЙ"? При любимата - винаги. Нещо за теб като по-специална - "Хората дължат често моралното си тегло не толкова на себе си, колкото на средата, в която се движат. Колцина от нас, попаднали при друго общество, в друга среда, олекват неимоверно много или се обезличават напълно". ЩОТО "Цинизмът в някой случай е една форма на срамежливостта". и т.н. и т.н. Хубав ден, съдници! Цезар Ви приветства!;)))
цитирай
188. анонимен - GSPOT ZAVRI SI TUPIQ KOMENTAR V ARHIVA TI
27.07.2010 14:34
!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
189. alexiev63 - За Павката, sunny2!
27.07.2010 21:10
Приятели, нека да се поучим от това момче! Ако приемате мен, трябва да приемете и приятелите ми.
Приятелите на моите приятели са и мои приятели!
Павката е мъдро момче, но малко му е буйна кръвта, и перото. Че на кого не му е буйна кръвта от нас останалите, и за да опознаеш някого, трябва да го изпиташ в трудност, той ми доказа, че принизява себе си за приятеля!
Чест е за всеки от нас да го има за приятел, и Лидис има нужда от приятели, истински приятели!
За да се бориш за истината и правдата, трябва да обичаш, ближния както себе си!
цитирай
190. анонимен - Аптеки Санита предлагат достат...
28.07.2010 01:07
Аптеки Санита предлагат достатъчно антидепресанти за недооценени поети. Ако не стигат, търсете по тъмните улички - там са наркопласьорите. Хероина ще ви донесе нови римувани пориви.
цитирай
191. анонимен - Не се хващайте на номера. Съни2 е ...
28.07.2010 02:03
Не се хващайте на номера. Съни2 е профил на Лидис, но играе ролята на доброто ченге. Никой нормален не може да я защити. Да ви припомням ли, че Съни2 пусна постинг за изтриването на Гспот? Нима ще му простите? Алексиев, изпадаш в противоречие със себе си. Нали ти беше Блогпазителя и разпространи обидни коментари на лудата? Защо защитаваш неин профил?
цитирай
192. alexiev63 - 193. анонимен - Не се хващайте на номера. Съни2 е ...
28.07.2010 06:27
Защитник съм на истината и правдата, а начина на изразяване на sunny2, не е като на Лидис!
Доказал ми го е и на лични, и в своите коментари, интелигентни без цинизми!
Не създавай интриги, а си покажи лицето, иначе си само един анонимник !
цитирай
193. tutankhamon661 - 171. blondstyle
29.07.2010 01:18
blondstyle написа:
Възможно е, ти нали видя на Varg1 истинската снимка във вестниците, а колко хора си мислеха, че е симпатяга.

Като спомена Varg1, се сетих за две имена: Lidis и Sunny2. Хм! Защо ли?
цитирай
194. tutankhamon661 - 172. futbolist
29.07.2010 01:26
futbolist написа:
Всъщност какво си въобразява, че ще постигне Лидис? Хората няма да я заобичат по този начин. Кой ще хареса самохвалковци, които на всичкото отгоре обиждат и кълнат?

Абе, честно казано, пълно е с наивници, които вярват на самохвалството. От тази гледна точка Lidis е имала възможност да подлъже някой. Само че успехът й е временен. Хората бързо се отръпват.
цитирай
195. tutankhamon661 - 173. анонимен
29.07.2010 01:27
Само че за Loran е ИСТИНА. Мен лично ме интересува всичко, свързано с нея.
цитирай
196. tutankhamon661 - 174. анонимен
29.07.2010 01:30
Нещо си се заблудил. Ако се наложи, още ще пиша.
цитирай
197. tutankhamon661 - 175. анонимен
29.07.2010 01:33
Яд ли? Според мен вече се е гътнала от масиран инфаркт, а от нейния профил пише Sunny2.
цитирай
198. tutankhamon661 - 176. sunny2
29.07.2010 01:36
Каква ти кал? Lidis я прибра всичката за ЛИЧНО ползване. Очевидно и на теб дава. Уф, завидях ти!
цитирай
199. tutankhamon661 - 177. rustam
29.07.2010 01:42
Aбе, ти няма ли ходиш да се разхубавяваш? Внимавай, че следващия път "великата" поетеса може да каже, че погрозняваш!
цитирай
200. tutankhamon661 - 178. анонимен
29.07.2010 01:45
Но и позитивни. А у теб има ли нещо позитивно, освен .......... спин-теста ти?
цитирай
201. tutankhamon661 - 179. анонимен
29.07.2010 01:45
Да си дойдем на думата!
цитирай
202. tutankhamon661 - 180. анонимен
29.07.2010 01:47
Яд те е, че ти си недовършен ли?
цитирай
203. tutankhamon661 - 181. goodbye
29.07.2010 01:50
Ти си ВЕЛИКА! Пълниш ми душата.
цитирай
204. tutankhamon661 - 182. анонимен
29.07.2010 01:54
анонимен написа:
....глупавото фараонско изчадие недоносено и недоклатено да вземе да си ебе путката майчина - тоя капут недоклатен, барабар с гробарчето, трябва да ги затворят в една стаичка - с едно легълце - и там на воля те ще бъдат щастливи... Защо трябва ние, обикновените юзъри, да спираме това бляскаво щастие за двете влюбени душици?

Типично изказване на Lidis!
А кои са двете "влюбени" душици? Lidis и Lubov13? Или Sunny2 и Toni2? Сори, Гошко, че не те споменавам, но ми приличаш на дърт гей!
цитирай
205. анонимен - Само невъобразим глупак...
29.07.2010 03:01
...би попитал кои са тия две влюбени душици - абе, тутьо-путьо - ти да не би да си малоумен? Извинявай за въпроса - извинявам се за всичко - просто не знаех, че пиша на човек в неравностойно положение...
цитирай
206. tutankhamon661 - 208. анонимен
29.07.2010 03:49
И да се извиняваш, няма да бъда милостив. Падай на колене да те накажа!
Мислех, че всеки ще разбере, но явно не е така. Следващия път ще обяснявам по-подробно. То и постинга трябва да доизясня. Вярно, някои са в неравностойно положение.
цитирай
207. анонимен - Абе, мумийо смърдяща!
29.07.2010 10:31
Погледни се колко си прост и смотан, бе! Не съзнаваш ли, че с пуберското си гейско излъчване будиш само усмивки и смях у нормалните хора?
цитирай
208. godfatheraz - 210
29.07.2010 11:14
Ти сигурно си най-моралния човек. Твоите обиди са направо за учебник. Какъв изказ, какво чудо! Защо не издадеш книга за възпитанието? Кой друг, ако не виртуоз като теб?
цитирай
209. анонимен - Чакайте малко , чакайте
29.07.2010 12:51
Като съосновател на "Пазители на блога" трябва да се намеся.
Алексиев, не знам дали това момче Съни се казва Павел или е Лидис, както и за Гошето от Банкя, който ми бе приятел тук в блога но май и той е профил на Лидис.
Аз никога не съм се карал с Лидис, ако някой помни аз се изпокарах с половината блог заради нея през миналата година. Да бях и приятел, бях и приятел въпреки че защитаваше онзи боклук Рустам , бях и приятел въпреки че за ная най големия шизофреник на държавата Волен Сидеров е велик! Правих компромоси за добрия тон, но през последните месеци Лидис обиди много хора по нечовешки начин.
Казах и културно да им се извини, не съм я обиждал, а тя взе да си измисля че съм настройвал поетите срещу нея на лични съобщения. А аз с поетите от blog.bg почти не дружа.
Незнам Съни дали още защитава Лидис, но ако не е Лидис да погледне истината в очите и да спре да я защитава.
Казвате, нека помогнем на Лидис. Е аз се опитах, бях и приятел и как ми се отблагодари. А поведението спрямо miaa, Лидис избълва куп лъжи по нейн адрес, а miaa и една лоша дума не е казала.
Проблемът с Лидис надхвърли проблемите с пресмехулника Нетчето. До там се стигна, защото Лидис за разлика от него имаше приятелството на много хора, но по своя вина ги загуби.
А аз заради Лидис загубих приятели като dorichela и още няколко души, които странят от мен именно заради нея!!!
Помислете си!!!
цитирай
210. tutankhamon661 - 212. grobarq
29.07.2010 13:25
"Волен" се римува с "болен". Може би Lidis точно това му харесва. Нали разбираш, съпричастност.
Естествено, че всеки има нужда от приятели, но финландката не проумява значението на тази дума. Тя имаше такива, обаче ги прогони с обиди. Трябва ли всички да се съобразяваме с психичните й състояния?
Ако някой ми каже, че мой постинг е добър, но коментарите го развалят, ще го приема за комплимент. А Lidis се нахвърля с брутални псувни и започва истинска война. Нормално ли е?
цитирай
211. анонимен - tutankhamon661
29.07.2010 13:40
Не не е нормално, все едно и зависи живота от мнението на някой от блога, и мен ме плюят какви ли не, но аз се смея или си правя смях с тях, ама Лидис прекрачва всякакви граници
цитирай
212. alexiev63 - grobarq
29.07.2010 17:01
Да, помня как защитаваше Лидис, факт е че и не поведе срещу мен война когато ти поднесох доказателства за нейната истинска същност!
Но също така факт е, че много се опитаха да помогнат на това "момиче", аз също се опитах. И това че има хора които още я харесват и са и приятели, които тя изобщо не заслужава, не ги прави мои врагове.
Ето например какво се случва :
Тя започва първа, провокира и обижда от доказаните и никове, после започва война против нея и за нея, и тя се отдръпва и гледа сеира, само малко подклажда огъня, нали е сатаната!
А тези които са устояли на думата си и са я защитавали, защото харесват малкото добро в нея, което аз вече не намирам, остават с много неприятели, и изтрелите които са срещу нея, летят срещу тях!
Ето сега пак ликува, пак е в еуфория, защото чете как се борим помежду си, а тя гледа сеир.
За мен е важно, ВСИЧКО ДА ИЗПИТВАМЕ, ДОБРОТО ДА ДЪРЖИМ!
цитирай
213. sunny2 - Егати и детската градина;) Опаланката..
29.07.2010 18:48
Оппааа!! Айде чупка , та дрънка! Аз да не ви светя на вас, бе? Кво ми бройкате зъбите като за продан. Ехооо! Оправяйте се де. Не са ли ви научили как да се оправяте? Тия филми не стават групово;)) Тути, пусни нещо стойностно. А, и да не забравя - пий едно от мен - средно преварено без каймак.
цитирай
214. tutankhamon661 - 183. анонимен
30.07.2010 08:06
Възбуди ли се? Знаех си.
цитирай
215. tutankhamon661 - 189. sunny2
30.07.2010 08:08
Не подозирах, че ти пука, но щом сам си признаваш, добре.
По въпроса за средата си прав до известна степен. Аз обаче съм живото доказателство, че навсякъде можеш да се отличаваш. Най-вече с ЧЕСТНОСТ, която е рядкост и в действителността, и по форумите.
цитирай
216. tutankhamon661 - 190. анонимен
30.07.2010 08:11
Тук Gspot/Goodbye винаги е добре дошла. Но ти не си. Адиос!
цитирай
217. tutankhamon661 - 191. alexiev63
30.07.2010 08:12
Враговете на моите приятели са и мои врагове!
цитирай
218. loran - Враговете на моите приятели са и мои ...
30.07.2010 15:45
tutankhamon661 написа:
Враговете на моите приятели са и мои врагове!

Съeдинението прави силата ;)
цитирай
219. loran - Да, помня как защитаваше Лидис, ...
30.07.2010 15:51
alexiev63 написа:
Да, помня как защитаваше Лидис, факт е че и не поведе срещу мен война когато ти поднесох доказателства за нейната истинска същност!
Но също така факт е, че много се опитаха да помогнат на това "момиче", аз също се опитах. И това че има хора които още я харесват и са и приятели, които тя изобщо не заслужава, не ги прави мои врагове.
Ето например какво се случва :
Тя започва първа, провокира и обижда от доказаните и никове, после започва война против нея и за нея, и тя се отдръпва и гледа сеира, само малко подклажда огъня, нали е сатаната!
А тези които са устояли на думата си и са я защитавали, защото харесват малкото добро в нея, което аз вече не намирам, остават с много неприятели, и изтрелите които са срещу нея, летят срещу тях!
Ето сега пак ликува, пак е в еуфория, защото чете как се борим помежду си, а тя гледа сеир.
За мен е важно, ВСИЧКО ДА ИЗПИТВАМЕ, ДОБРОТО ДА ДЪРЖИМ!

ААхххх приятелче;) Нали точно за това говорим ,вместо всички да се усмихваме и радваме на слънчевите дни ,някои хора предпочитат да нападат ,хулят и изказват не човешки мнения !
Когато никому нищо не си сторил а той те напада е редно да се възмотиш . Съжелявам ,но явно е въпрос на възпитание
цитирай
220. анонимен - Важен въпрос към Лоран:
30.07.2010 16:39
Смяташ ли да се научиш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ език?
(Не е толкова трудно - прегледай един-два учебника по родна реч!)
цитирай
221. tutankhamon661 - 190. анонимен
31.07.2010 00:54
анонимен написа:
Аптеки Санита предлагат достатъчно антидепресанти за недооценени поети. Ако не стигат, търсете по тъмните улички - там са наркопласьорите. Хероина ще ви донесе нови римувани пориви.

Подозирам, че някои вече са открили хероина.
цитирай
222. tutankhamon661 - 191. анонимен
31.07.2010 00:55
анонимен написа:
Не се хващайте на номера. Съни2 е профил на Лидис, но играе ролята на доброто ченге. Никой нормален не може да я защити. Да ви припомням ли, че Съни2 пусна постинг за изтриването на Гспот? Нима ще му простите? Алексиев, изпадаш в противоречие със себе си. Нали ти беше Блогпазителя и разпространи обидни коментари на лудата? Защо защитаваш неин профил?

Никога няма да забравя този постинг!
цитирай
223. tutankhamon661 - 193. sunny2
31.07.2010 01:00
Може би искаше да кажеш "тъмната страна на Lidis"? Защото Gspot е ДОБРОТО. Не обръщай фактите - лъжеш себе си. "Финландката" е виновна за ВСИЧКО. Тя предизвиква, после се оплаква и кълне като дърта циганка. На нея трябва да обясниш за СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.
цитирай
224. tutankhamon661 - 208. анонимен
31.07.2010 01:02
Ти ли си нормален? А ще разкажеш ли друго, освен вицове?
цитирай
225. tutankhamon661 - 209. godfatheraz
31.07.2010 01:04
godfatheraz написа:
Ти сигурно си най-моралния човек. Твоите обиди са направо за учебник. Какъв изказ, какво чудо! Защо не издадеш книга за възпитанието? Кой друг, ако не виртуоз като теб?

Какъв човек? Та той е Бог! Виж го колко е ....... анонимен.
цитирай
226. анонимен - Час по-скоро
31.07.2010 03:19
трябва да се чифтосате с лоран - доказано добра комбинация е "куха лейка плюс тъпанар". :)
цитирай
227. tutankhamon661 - 227. анонимен
31.07.2010 03:47
Позволявам да се включиш от ника си, за да накова главата ти!
цитирай
228. анонимен - Ей, путьо!
31.07.2010 06:27
Твоето неанонимно именце тутанкамон661 ли е, бе, неанонимен тъпанарино?
цитирай
229. tutankhamon661 - 229. анонимен
31.07.2010 08:56
О, обичам тази ГЛУПОСТ! Никът бил същото като анонимен! Съжалявам, но не мога да измеря чак такова МАЛОУМИЕ като твоето. В отделен постинг ще обясня специално за дебили като теб, колко важен е никът. Но и тогава няма да разбереш.
цитирай
230. jediknight - Според мен никой не трябва да нас...
01.08.2010 00:25
Според мен никой не трябва да наставлява останалите. Нека всеки сам да преценява в своя блог. По този начин ще изчезнат подобни караници.
цитирай
231. анонимен - Дайте по една водка Финландия и да ...
01.08.2010 02:43
Дайте по една водка Финландия и да изпушим лулата на мира. Да се обичаме и уважаваме.
цитирай
232. tutankhamon661 - 214. sunny2
01.08.2010 08:33
Ти искаш само определени хора да светят на другите. Не може така. Всекиму според заслуженото.
цитирай
233. tutankhamon661 - 219. loran
01.08.2010 08:34
loran написа:
tutankhamon661 написа:
Враговете на моите приятели са и мои врагове!

Съйдинението прави силата ;)

Точно така.
цитирай
234. tutankhamon661 - 221. анонимен
01.08.2010 08:35
Защо ми се струва, че се повтаряш? Леко, ще изтъркаш думите!
цитирай
235. tutankhamon661 - 231. jediknight
01.08.2010 08:37
Знаеш ли откога го повтарям? Ама Lidis се изживява като законодател. Иска да комaндва и по чуждите блогове. Само че няма кой да й го позволи. По-скоро всички ще напуснем blog.bg.
цитирай
236. tutankhamon661 - 232. анонимен
01.08.2010 08:39
Няма вече водка "Финландия". Lidis я прибра всичката - нямало да й стигне.
цитирай
237. sunny2 - 233. tutankhamon661 - 214. sunny2
02.08.2010 11:42
"Ти искаш само определени хора да светят на другите. Не може така. Всекиму според заслуженото."

Кой бърка светлина с улични лампи. Затова чупих всички жреци,. Свободен си да избираш на кого ще светиш, но не ме светвай, как да светя и не ми играй хор в древногръцка седянка.
цитирай
238. анонимен - Към loran:
02.08.2010 14:25
"Съйдинението прави силата". Прави я, ама не точно то, а съЕдинението. Там, у Софето, поне имате една сграда, на чиято фасада го пише. Ама то първо някой трябва да го прочете, а и от фасадите няма как да се копи-пейства в коментарите. :-)
Обидно неграмотна си - за елементарни неща. Не си губи времето в търсене кой сайт да пренесеш тук, а се заеми с правописа и граматиката.
И ако такава като теб е "абсолютната №1", то аз съм Господ. ;-)
цитирай
239. tutankhamon661 - 238. sunny2
03.08.2010 15:33
Не аз съм този, който бърка. Никога няма да бъда древногръцки хор в представленийцето на Lidis. На теб щом ти харесва, дерзай!
Очаквам скоро пак да започнат обвиненията и обидите. Но все пак е по-лесно Lidis ЛИЧНО да ме помоли за още малко реклама. Може да я разбера.
цитирай
240. tutankhamon661 - 239. анонимен
03.08.2010 15:34
Аз я определих като N1 - не го е направила тя.
А теб има ли кой да те нарече "Господ"? Знаеш ли къде отиват онези, които се смятат за Бог, Наполеон, Хитлер и т.н?
цитирай
241. sunny2 - Добре . Ще бъда грубо откровен, Тут-Анх-Амун...
12.08.2010 14:36
Изминаха 3 хилядолетия. Нищо не се промени. Ти остана любимият ми фараон. Не забравяй, че си от моята фамилия и не тръгвай срещу ми. Колкото до светлината и мрака - изборът е личен. Уважавам свободата на избора. Не посягай над моят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663132
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031