Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2010 13:43 - ЗАЩИТА НА ПОП ФОЛКА2 - 3 ЧАСТ
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 30377 Коментари: 82 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


В Защита на поп фолка1 пропуснах да спомена нещо много важно. Едно време рокът беше символ на свободата и човешките права. Но вече не е, както личи от коментарите при Sharon. За мое най-голямо съжаление все повече се убеждавам, че рокът сега е музиката на властта, на НЕЗАЧИТАНЕТО на човешките права.
Къде отиде борбата за СВОБОДА НА СЛОВОТО? Едно време се биеха заради нея, а сега искате да я ЗАДУШИТЕ. Да, всички вие, които отрекохте правото на Sharon да се изкаже. Всички вие сте антипод на пионерите в рока и техните фенове. Какво като слушате метъл? Идеята за свободата е МЪРТВА. Вие сте необоримото доказателство, защото правите спрямо Sharon същото, което едно време правеше милицията спрямо "Сигнал", "Щурците", Георги Минчев и т.н. Време е да се засрамите!
Видяхте ли коментара на Ортодокс? Той също не е съгласен, но не нарече авторката "пачавра" и не знам си още каква. Отнесе се джентълменски.
Браво, Ортодокс! Теб никой не може да те обвини, че си чалгаджия или слушаш "лигав метъл от  80-те". Просто реагира като нормален човек. Явно в теб все още живее идеята за свободата, която много други тотално отрекоха.
Бих отличил също Demonwind. От всеки негов коментар личи, че е интелигентен и знаещ човек. Той също има нещо против тезите на Sharon, но се изказа културно като бял човек. Така е, защото осъзнава разликата между несъгласие и забрана. Можеш да критикуваш, но не и да диктуваш наставления, изисквайки изпълнението им - истинският рокаджия е против тези неща.
Очевидно поколението от 1990г. насам се води от съвсем различни идеали. Не важи само за чалгаджиите. За мое огромно съжаление поне в България рок феновете имат други виждания за живота, свободата, равенството и т.н.
Като гледах НЕОБОСНОВАНАТА агресия към Sharon, се сетих за един приятел, който е професионален войник в пълния смисъл на думата. Ходил е на безброй учения, дори на истинска война е бил. Почитател е на Хитлер и е солидно подкован идеологически. Прочел е доста литература по въпроса. Искам да кажа, че знае откъде идва идеята за чиста раса. Той се смее на разни бръснати глави по стадионите, които искат да пребият някой ром, но грам не разбират защо. Нарича ги "келеши".
По същия начин има хора, които слушат рок, говорят за бунт и неподчинение, но всъщност идея си нямат за какво иде реч. Как ще имат, след като НЕ РАЗБИРАТ значението на думата "свобода"? За да я проумееш, преди всичко трябва да признаваш правата НА ДРУГИТЕ. Кой призна правото на Sharon да се изкаже? Кой си ти, че ще й заповядваш какви постинги да пуска?
Направи ми впечатление, че  почти всички коментари при Sharon са анонимни. Добре, някои просто нямат профил. Мисълта ми е за другите. Защо бе, хора? Срам ви е от собствените ви думи ли? Защо се криете? Неее, не е едно и също анонимен и "измислен профил". Разликата е ОГРОМНА, но ще я обясня в отделен постинг.
Обърнах внимание на анонимността, защото тя още веднъж доказва, че рок религията вече не е това, което беше. Освен символ на свободата, тя представляваше и олицетворение на ОСВОБОДЕНОТО МИСЛЕНЕ, т.е. открито афиширане на идеите, без прикриване, догми и закостенелости. Какво ти освободено мислене, след като разни хора не смеят да се представят, а коментират анонимно, скрити в храсталака?!?
Забелязах изказване, в което се твърдеше, че метъл музиката от 80-те била "лигава". Не мога да остана равнодушен, след като именно тогава са създадени любимите ми албуми на Accept, WASP, Manowar и т.н. Явно авторът е фен на по-тежки групи. Държа да му напомня, че без ТИТАНИТЕ от 80-те нямаше да ги има днешните банди. Споменатите имена не могат да бъдат отречени.
Сред коментарите при Sharon бе задълбан въпросът, откъде е взета думата "метъл", коя е първата група и т.н. Трудно ще се отговори еднозначно - колкото източници, толкова и мнения. Според Велин Станев, радиоводещ от Пловдив, първата призната метъл група е Judas Priest. Този  човек е прочел доста чуждоземна литература и е издал книга за метъла. На няколко пъти споменава, че е правил съпоставка между различни източници и вземал най-често повтарящата се информация. Иначе различни автори твърдят различни неща - кой към 60-те, кой към 70-те години - и всеки има претенции за достоверност.
Аз лично съм противник на безкрайното дробене на стилове и подстилове. Журналист от "Metal Hammer" изброява цели 28 /!!!/ вида метъл и прави заключението, че самата дума "метъл" вече се е превърнала в недоразумение. Съгласен съм с него. За мен хеви, траш и дет са напълно достатъчни. Абсурдно е за всеки различно изсвирен тон да се измисля нов подстил. Но който иска, нека си дроби.


                                 КРАЙ

 


Тагове:   красота,   музика,   мода,   фолк,   мелодия,   танц,


Гласувай:
38



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много добре казано
02.08.2010 13:54
Но пак ще се намери кой да се репчи. И аз познавам рокаджии които се хващат за главата като виждат как по градинки, паркове и детски катерушки се събират хора които уж се наричат "метъли".
Самия той ги нарече "простаци" стигнали до нивото на клошарите.

Незнам дали съм ти споменавам, но като бях малък обичах рока. През 90- те години нещата не бяха толкова брутални, за жалост през последните години станаха, и много хора петнят названието "рокаджия или метъл"
цитирай
2. 0rth0d0x - Благодаря че ме споменаваш с добро!
02.08.2010 13:58
Бих искал да допълня нещо, защото не ми се търси постинга на Шарон за да добавя коментар при нея(знам че, тя ще ме разбере...).
Няма лоши музикални стилове - има лоши изпълнители.
Което естествено се отнася не само за музиката...
цитирай
3. alexiev63 - Музиката е различна, както са и х...
02.08.2010 14:11
Музиката е различна, както са и хората, различни, и ако има такива които слушат друга музика за тяхната си душа, не тази която слушам аз да речем за моята си душа, то другите с нищо не са по нисши от мен.
Имам безброй приятели, и всички слушаме различна музика, понякога слушаме музиката на един, друг път на друг, но винаги се радваме, забавлява ме се, защото, МУЗИКАТА СПЛОТЯВА!
цитирай
4. tutankhamon661 - 1. grobarq
02.08.2010 14:19
Падението е навсякъде, но сочат поп фолка, за да прикрият себе си. Преди няколко дни видях двама украсени с вериги. Воняха на пот и бира. Не мога да приема такива хора. Но държа да отбележа, че не се отнася за всички. При чалгаджиите също го има. Грешка е да се гледа еднопосочно.
цитирай
5. tutankhamon661 - 2. 0rth0d0x
02.08.2010 14:21
Мога само да се съглася. Ако знаеш твоето изказване колко контрастира на други ........ Може би си го забелязал.
цитирай
6. tutankhamon661 - 3. alexiev63
02.08.2010 14:24
Последните ти две думи посочиха една от най-големите истини. Не е хубаво, че много хора използват музиката в обратната посока. Явно търсят самоцелно заяждане - има го този момент.
цитирай
7. 0rth0d0x - За съжаление не съм обърнал внимание-рядко чета коментари
02.08.2010 14:50
tutankhamon661 написа:
Мога само да се съглася. Ако знаеш твоето изказване колко контрастира на други ........ Може би си го забелязал.

постингите ме карат да се спря на съответния блог.
За съжаление-доколкото помня мернах доста анонимни, против което съм твърдо!
Мрежата предлага достатъчно анонимност, че да не можещ с един ник да си кажеш мнението.Представям си какви "мишки" са в реалния живот анонимните в блоговете и форумите, които плюят и обиждат?!?!?
цитирай
8. boristodorov56 - Автентичният рок се свиреше през ...
02.08.2010 14:51
Автентичният рок се свиреше през 60-те и 70-те години.
Неговите носители обикновено бяха момчета от народа и не бяха перфектни инструменталисти,
но бяха хора с големи сърца и влюбени в музиката, свободата и себеизявата си.
Доста групи от онова време са позабравени, защото не се продадоха на шоубизнеса и нямаха солиден гръб от продуценти и промоутъри, но останаха в основите му.
Някои от тях бяха световно известни, но и до днес си останаха бедняци,
защото ги ограбиха безскрупулни тарикати - Анималс, Крийдънсите, Гран Фънк и т.н.
цитирай
9. tutankhamon661 - 7. 0rth0d0x
02.08.2010 15:12
О, повишаваш ги в мишки! Според мен са нещо средно между амеба и чехълче.
Чрез плюене изпускат парата. Но явно не подозират, че обидата повече боли, ако се знае кой я изрича.
цитирай
10. tutankhamon661 - 8. boristodorov56
02.08.2010 15:14
Всичко се върти около парите - такъв е светът. Без продуцент няма албум. Със сигурност има недооценени творци. Където играят парите, ударите под кръста са често срещано явление.
цитирай
11. 0rth0d0x - Боре, нали това е смисълът на Рока?
02.08.2010 15:31
boristodorov56 написа:
Автентичният рок се свиреше през 60-те и 70-те години.
Неговите носители обикновено бяха момчета от народа и не бяха перфектни инструменталисти,
но бяха хора с големи сърца и влябени в музиката, свободата и себеизявата си.
Доста групи от онова време са позабравени, защото не се продадоха на шоубизнеса и нямаха солиден гръб от продуценти и промоутъри, но останаха в основите му.
Някои от тях бяха световно известни, но и до днес си останаха бедняци,
защото ги ограбиха безскрупулни тарикати - Анималс, Крийдънсите, Гран Фънк и т.н.


Колко време се помнят и ще се помнят имената на Creedence Clearwater Revival, Animals, Grand Funk Railroad, Procol Harum, Grateful Dead ???
И колко ще се помнят еднодневките поп ( и други) изпълнители с по едно хитче със съмнително качество, написано за някой долар повече от алчен композитор?
цитирай
12. godfatheraz - Знаеш, че хич не харесвам поп-фолк. ...
02.08.2010 15:56
Знаеш, че хич не харесвам поп-фолк. Може би защото прекалено много ми напомня за сръбската музика, а тя ми е голям кошмар. Не знам защо не харесвам езика на братята сърби, но ми действа ужасно отблъскващо.
цитирай
13. анонимен - Сломер
02.08.2010 17:10
След такъв пост, само едно> ШАПКИ ДОЛО! Благодаря на автора, че внесе малко успокоение в душата ми, че въпреки всичко са останали и нормално разсъждаващи хора на този свят.
цитирай
14. vmir - За мен проблем е, че възбуждащото поведение на такива като момичето, което описваш,
02.08.2010 17:12
избутва представата за комуникация и общуване на заден план, а вероятно и изцяло. Ужасява ме дори мисълта за придържане към една само форма на общуване, която и да е. Мога да приема чалга - общуването като нищожна част от цялостното общуване, при това, като пародия на други маниери на общуване. Доколкото пък тази пародия на общуване публично се заиграва с естествено интересните телесни атрибути, това ми прилича на обезценяващо до затъпяване експлоатиране на даровете божии, което ми лъха на много як просташки опит да ми нахълтат в сферите на интересите, което не намирам за особено очароващо. Да не говорим, че е ужасно подвеждащо и разсейващо да ти наврат в полезрението циците си, когато имаш други неща в главата си, и по тази причина не можеш да ги опипаш на момента, и то май това е идеята ...
цитирай
15. анонимен - поп фолкДо
02.08.2010 17:50
Дори не са кафански песните,прелелиог мегдан в екран.. А нещо като днешен вестник-без текст,без музика ,без свян Когато думите са нищо, а ритъмът - подскок на пъп, когато чалгата се нищи ти осезаемо си тъп. Не спират попзвездите ,пеят- напудрени със фолк-менте И гледаш , слушаш и немееш... Отгде ли пък се взеха те? А ти извезваш,да извезваш пана от бисерни слова.... Поете ,ви тълпите в бездната те нямат нужда от това. (автор Васил Златарев , - в.Труд 19 . 2 .2000г )

цитирай
16. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.08.2010 17:50
Sorry Тутанкамон, но изчетох и 3те ти поста по темата и не струват.
Разсъжденията ти са елементарни, изводите- повърхностни, без покритие.
Всъщност каквито са статиите и коментарите на Шарън. Но то си и личи, че сивото и вещество е от по изгладените.
Идеята ти за поста не е лоша, но реализацията- не струва. Без да се обиждаш, ама е така.
Вмир да не говорим за гениалната им идея, че циците заместват празната черепна кутия...
цитирай
17. yann - С постовете си или искаш да направиш ...
02.08.2010 18:11
С постовете си или искаш да направиш впечатление на Sharon или си маскиран като металист чалгар. И в двата случая те съжалявам.
Не разбираш нито от музика, нито от свободата, за която пишеш, пардон - драскаш.
цитирай
18. vmir - 16. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.08.2010 18:15
voinyt написа:

Вмир да не говорим за гениалната им идея, че циците заместват празната черепна кутия...


Циците са мода, а и не са задължителни, (силиконовите са отблъскващи, познават се от километър) но в черепната кутия няма ли нищо, жална ти майка...
цитирай
19. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
02.08.2010 18:18
Vmir то циците винаги са били на мода. Ама някога се уважаваше и какво имаш на горният етаж. Сега, на тях, не им пука. Стига да има къде да си заврат бодила...
Ама стига, че пак ще ме изкарат, че се заяждам и нападам невинните "поп- фолк" фенове.
/Само да питам- защо почт никога не се споменава в метълска кръчма, рокерски събор или етц да е имало побои, пък в чалгарските звездни дупки редовно викат полиция? Само риторично така, нали.../
цитирай
20. анонимен - Свободата и олигофренията, нямат ...
02.08.2010 18:31
Свободата и олигофренията, нямат никакви сходства, сори!
цитирай
21. анонимен - ???
02.08.2010 20:13
"Да, всички вие, които отрекохте правото на Sharon да се изкаже."

Това, което аз виждам, е че Sharon си се изказва съвсем свободно, никой не и е затворил устата с натъпкан парцал вътре, нито и е счепил пръстите. Хайде ако обичате бъдете и вие така добри и ни позволете и ние да се изказваме, когато започнете с изказвания от рода "Феновете на метъл музиката са наркомани, агресори, некултурни". Свободата на словото освен право да изказваш мнението си, е и задължение да го изказваш така, че да не обиждаш целенасочено цяла група от хора. За информиранст само да ви припомня, че законът освен свобода на словото предвижда и наказуемост на обидата, която се третира като подсъдно деяние, не че някой би тръгнал да се занимава с госпожицата или не би намерил сили да я разбере и прости, но все пак е хубаво да се споменат и припомнят тези факти. Когато едно свободно изказано мнение накърнява честта на някой друг вече не е както трябва работата ми се струва. Ако това разбирате вие под свобода на словото е на хаирлия да ви е. Съответно и ние не бихме останали по-назад и бихме се възползвали от възможността да обясним на всеслушание какво представляват феновете на поп-фолка и да слагаме всички под един калпак.
цитирай
22. xloranphyl - Ю бре,де бре!
02.08.2010 22:15
Тъй.....
На онази патица й "запушихме" устата.
На подобно писание никой не трябва да обръща внимание.
Вярно,изядохме я с парцалките,ама к'во да правим,след като 90% процента от чалгарите не могат да си служат с компютър....
Тледам,Мумията много мастило е изхабил,две умни приказки не е казал.
Мъъъъкааааа!
цитирай
23. анонимен - Музиката е култура, чалга музиката ...
02.08.2010 23:02
Музиката е култура, чалга музиката - съответно чалга култура. Всеки прави своя избор...Но по начина, по който изразява и защитава избора си ... показва собствената си култура : )
Let There Be Rock
цитирай
24. анонимен - чалгата уврежда трайно и необратимо .....
03.08.2010 00:42
моля потърсете снимки в нета на чалга събитието преди дни в ЯМБОЛ ...
да видите до какво падение докараха българите
групичка българи ...2-3 групи цигани ..
какво духовно падение ...да се забавляваш на нещо което ГЕНЕТИЧНИЯТ ОТПАДЪК наречен в наши дни ЦИГАНИН да се радва така яростно на жалкото подобие на музика /чалга/

НЕ ИМ СЕ СЪРДЕТЕ ....ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ..ТОЛКОВА СИ МОГАТ ГОРКИТЕ
радвайте се ....че измислиха чалгата ...
така направиха по качествени хора в България ...
а нали знаете нямя смисъл от количество ...
цитирай
25. анонимен - Ееееееееееееееееее!?
03.08.2010 01:35
tutankhamon661 написа:
О, повишаваш ги в мишки! Според мен са нещо средно между амеба и чехълче.
Чрез плюене изпускат парата. Но явно не подозират, че обидата повече боли, ако се знае кой я изрича.


Охоооооооо!!!! За повишения и социялен статус ли започнахме да си говорим!? Прекият ми началник, повишил ме още преди да се дипломирам като бакалавър беше на мнение, че не само заслужавам, но и би било подигравка с мен нещо по-различно от четирицифрена заплата като за начало. Ей до такава "мишка" желая да бъде "понижен" всеки един от близките ми.

"О, повишаваш ги в мишки! Според мен са нещо средно между амеба и чехълче."

Скъпо злобарче, пожелавам ти някой ден първородното ти детенце, което винаги е било сочено за тъпо наркоманче и пропаднало типче да ти донесе един хубав, лъскав медал от международната студенстка олимпияда по математика и надявам се най-накрая ще настъпи часът на справедливостта и ще се спре с тия пошли и неоснователни класификации от рода - метълистите са пълни олигофрени, пълни простаци, пълни идиоти, хора, които не разбират от музика, хора, които освен да си спретват спаринг срещи друго не знаят и т.н. и т.н.

Колко пъти ви беше намекнато и подплътено с факти това, че не е особено коректно и адекватно това пюене против дадени фенове, но вие не вдявате да му се не види... Мекотели сме били, чехълчета, амеби, едноклетъчни и незнам си какво още - в моите очи като цяло не сте нещо по-различно между другото, но от елементарно възпитание няма да изказвам мнение, което би засегнало хора, чувствайки се част от дадена група индивиди, наричащи се фенове на дадена музика.
цитирай
26. анонимен - 22.xloranphyl
03.08.2010 02:36
Уважаеми,явно докато аз и приятелите ми слушахме поп фолк(наричан от хората с по-малко от 20 налични думи в мозъка си чалга) ти си проверявал нашата компютърна грамотност.Не ме интересува как си го правил,важното е,че аз съм от 10-те %.Съгласен съм с написаното от автора.Критиците му са предимно хора,които са видяли себе си в статията му и са осъзнали,че майките им са преувеличили много,когато са ги наричали "маминия принц").И докато измислят нещо умно са решили да се направят на големи мъже.Време е да натъжа комплексираните ви душици - нито една музика не прави социалните инвалиди мъже.Музиката е създадена,за да забавлява този,който я слуша.Погрешно сте схванали идеята - не вие трябва да се забавлявате за сметка на музикалните вкусове на останалите.Свалям шапка на Ортодокс и Алексиев63 - това са хора,които не са в Интернет,за да доказват мъжеството си или да си избиват комплекси от истинския живот.Такива хора трябват на държавата ни,а не Хлоранфиловци.Мога и още да напиша,но не си заслужава да развия графомания заради такъв като теб.
От: Свободен
цитирай
27. анонимен - Към 26-ти
03.08.2010 03:11
Благодаря за готовността към дискутиране, която показваш, номер 26-ти! Но все пак ако може да напишеш нещо в отговор на номер 21-ви не би било зле...
цитирай
28. анонимен - нямам нищо против
03.08.2010 03:51
Предполагам, че и с повечето хора е така, но поне 50% от хората не са инстинктивно против чалгата, а против ценностите които тя афишира. Против обвързването на музиката с мутрите, против безвкусните тоалети, силиконовите цици, устните тип Чичолина.Погледнете по улиците - колко от момичетата са облечени така? Повечето с пари. А харесва ли ви? В коя страна гореизброените "ценности" са на почит? И в африканските не е така! Подкрепяйки чалгата, подкрепяте мутрите, които извличат печалби от нея. И е чалга. Чалгата=мутри+попфолк. Ще кажете не, не е така! Ами гледайте малко клипове. Те са вътре - скъпите коли, къщите, анаболните говеда и новите "български" красавици по мутренски! Дано да осмислите това което написах, преди да скочите против него!
цитирай
29. анонимен - Ей хора, вие не разбрахте ли, че с ...
03.08.2010 06:03
Ей хора , вие не разбрахте ли , че с простака не можеш да се надговориш , нито да го убедиш ? Той иска да слезеш при него в блатото и да си квакате заедно !
Ами стига сме изкарвали простотията на първа страница , че ми се драйфа вече !
цитирай
30. karambol5 - Тъй. . . . . На онази патица й "...
03.08.2010 09:16
xloranphyl написа:
Тъй.....
На онази патица й "запушихме" устата.
На подобно писание никой не трябва да обръща внимание.
Вярно,изядохме я с парцалките,ама к'во да правим,след като 90% процента от чалгарите не могат да си служат с компютър....
Тледам,Мумията много мастило е изхабил,две умни приказки не е казал.
Мъъъъкааааа!

Имаш сериозен проблем щом умираш от кеф да "изядеш с парцалките " една ена по този начин.
Изобщо си "мън на място " ,няма спор .
Не си единствен ,де ! Успокой се !
цитирай
31. mamkamu - !
03.08.2010 09:20
Леле! Отдавна не бях чел толкова глупости, при това събрани в три части!

Аз признавам свободата на всеки да слуша, каквото си пожелае, но тук става дума за нещо друго, много по-съществено, което явно ти убягва. Чалгарията отдавна се е превърнала от обикновено слушане на музика в манталитет и ако щеш култура.

Тази култура въвежда маниери, начин на общуване и обществени ценности, които могат да породят у средно интелигентния човек само бурен смях :)

А той има право да си умира от смях, нали?

Айде със здраве...
цитирай
32. rat - От къде се взе, луд за връзване, от ...
03.08.2010 13:41
От къде се взе, луд за връзване,
от къде се взе?
Много си готин бе, чак привързах се яко.
Кефиш ме!
Да броим до три, лампата гаси,
как ще е не знам, ако с мен си сам.
Тръпка си ми, хей, с мене полудей,
лелее яко кефиш ме, кефеш ме, кефиш ме.
Ще ти звънна!

Припев:
Гаси тока, гаси, че си лягам,
бързо гаси, няма да избягам.
Гаси тока, после върти ключа
и ще видиш к`во ще ти се случи.
Гаси тока, гаси, че си лягам,
аре гаси, няма да избягам.
Гаси тока, после върти ключа
и ще видиш к`во ще ти се случи.

Падам си по теб, ти измъчваш ме,
цялата горя.
От къде се взе туй излъчване,
как да удържа?
Да броим до три, лампата гаси,
как ще е не знам, ако с мен си сам.
Тръпка си ми, хей, с мене полудей,
лелее яко кефиш ме, кефеш ме, кефиш ме.
Ще ти звънна!

Припев:

Гаси тока, гаси, че си лягам!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
33. tutankhamon661 - 11. 0rth0d0x
03.08.2010 14:56
Качественото винаги се помни. А какви игри е имало зад кулисите, няма как да знаем. На мен ми стига музиката.
цитирай
34. tutankhamon661 - 12. godfatheraz
03.08.2010 14:58
Не знам защо е така. При всички положения има доста хляб да ядем, докато стигнем сърбите. Някои коментари го доказват.
цитирай
35. affroditta - Аз съм твърдо за чалгата и изобщо не ...
03.08.2010 17:21
Аз съм твърдо за чалгата и изобщо не ме интересуват личните мнения на разни хора. Българина е толкова комплексиран, че цял живот се чуди по какви абсурдни начини да прикрие душевното си неравновесие. Интелигентния човек не би обвинил другите в простотия, а първо би погледнал себе си. Не видях нито един такъв сред критикуващите.
цитирай
36. tutankhamon661 - 13. анонимен
04.08.2010 08:21
анонимен написа:
След такъв пост, само едно> ШАПКИ ДОЛО! Благодаря на автора, че внесе малко успокоение в душата ми, че въпреки всичко са останали и нормално разсъждаващи хора на този свят.

Има ни все още. Ще се борим до последна капка кръв срещу простотията!
цитирай
37. tutankhamon661 - 14. vmir
04.08.2010 08:33
Хареса ми, че си откровен. Поздравления!
Щом казваш, че красивата жена нахлува в личното ти пространство, предлагаш ли някакво решение? Смяташ ли, че насила трябва да се прави на грозна, защото някой не можел да се контролира? Това изобщо не е неин проблем. Тя има пълното право да изглежда красива, понеже така се чувства добре.
Нали не говориш за мюсюлманското ограничаване на жените, което забранява да се показва това или онова от тялото им? Или историята за Христо Бонев, който прибрал снимките на жена cи, защото на тях била прекалено "разголена", а именно ........ по къси ръкави?
Спокойно, не си единствен! Ето, аз си признах, че танцът на онова момиче ми е въздействал. Ако не искаш да ти се случи, просто не я гледай. Но никой няма право да й забранява, защото тя не е длъжна да се съобразява с хормоните на цялото мъжко съсловие.
Никога не съм одобрявал идеята, че ако даден човек има някакво физическо или материално превъзходство над останалите, значи трябва да го прикрива, за да не дразни болшинството. Как пък не! Ако можех да си купя Ферари, още днес бих го направил и изобщо не ми пука, че останалите не могат да си го позволят. Всеки се простира според обстоятелствата и възможностите си. Това е положението - намирам го за напълно справедливо.
цитирай
38. tutankhamon661 - 15. анонимен
05.08.2010 01:58
И "Труд" понякога публикува простотии .......
цитирай
39. tutankhamon661 - 16. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
05.08.2010 02:10
Целият ти коментар може да бъде заместен с краткото "Не е така". Изобщо не си посочил кое по-точно не е вярно, т.е. не си се обосновал. Така изказването ти адски много олеква.
Спести си онова за текста. ВСИЧКИ любовни песни имат приблизително еднакво съдържание. Тук няма значение нито език, нито стил музика. Чувството любов се описва по ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН. Какво удоволствие ви доставя да търсите под вола теле?
Не си се обосновал, защото няма как. Посочил съм една камара ФАКТИ, които няма как да отречеш, ако сложиш РЪКА НА СЪРЦЕТО СИ. А иначе знаем, че в България дори най-очевадното се отрича. Но това в никакъв случай не е особеност само на чалгаджиите. Ти си живото доказателство.
Между другото, харесва ли ти да се отъждествяваш с милиционерите от ДС, които млатеха публиката на Сигнал?
Идеята ми изобщо нямаше да съществува, ако хората разсъждаваха НОРМАЛНО. Вместо това обаче комплексите са превзели съзнанието на теб и други като теб.
"Циците заместват празната черепна кутия" - може да го каже само човек, който постоянно гледа цици, а НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПИПНЕ и това го вбесява.
цитирай
40. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
05.08.2010 02:32
Пак са обърка пич. За твое сведение, не живея в Бг и нямам проблеми с чалгаджийски цици и празни глави.
Относно фактите...Какви факти да ти представя бе човек...То да ти представя, ама да има за какво...А ти, с твоите "факти", си казал едно голямо нищо... То аз, в коментарите на Шарън, като ви дадох факти, защо не ми отговорихте? Няма смисъл са хабя.
Просто за вас няма разлика между еротика и порно. Смесвате двете неща /не всички, казвал съм го и преди/ как ви дойде. Не знаете къде е границата и сами си я слагате, където ви падне. Накрая става манджа с грзде. Ей ти фактите.
цитирай
41. анонимен - Путанкамоне ти си задник.
05.08.2010 09:09
Путанкамоне ти си задник.
цитирай
42. анонимен - naistina triabva da se pi6e ot podgotveni
05.08.2010 15:24
4etoh niakoi ot komentarite v statiite na tutankhamon i Sharon . Naistina niakoi sa napisani ot nepodgotveni hora . Tova e zaguba na bezcennoto ni vreme .
Az sam u4itelka po muzika s mnogo staj i vinagi 4eta i slu6am dostata4no primeri za/ot vseki janr . V re4nika za 4ujdite dumi e obiasneno kakvo ozna4ava ,,4alga,, i pr.Ostava kulturniat 4ovek da potarsi pone KNIGI , muzikalni primeri /no ne samo ot Internet /
Biv6ite i nastoia6tite ni u4enizi nesa vinovni za niskata si kultura . Poznavam i nastoia6ti jurnalisti ot razli4ni medii - s kakvi znania sa ot u4ili6te , kolko biaha ,,u4enolubivi i luboznatelni,,.S prepisani temi jurnalist ne se stava . Triabva solidna kultura i praktika v razli4ni oblasti
Koi sa sobstvenizite na razli4nite medii ? Dezata se vazpitavat i obrazovat 4rez ob6tuvaneto s tehnite produkti nai - mnogo v dne6no vreme sled u4ili6te
Molia za otgovori , samo ne obijdaite Balgarskoto u4il46te i nas - u4itelite kato niakoi savremenni ,, mediini zvezdi,,. Po tozi na4in li 6te pe4eliat izvesnost ?
Internet/Blog.bg miasto za obu4enie i vazpitanie li e ?
S uvajenie kam vsi4ki komentatori ot blog - na Sharon i tutankhamon , koito ne pi6eha zinizmi , vulgarnosti i ne obijdaha ! Priatno liato !
цитирай
43. анонимен - dopalnenie kam komentar42
05.08.2010 16:14
Dopalvam, 4e li4no poznavam nastoia6ti jurnalisti nai - ve4e ot vestnizi , Radio . S podobna na tiah ,,kultura,, za men sa i niakoi svremenni vode6ti ot predavania v razli4ni televizii
цитирай
44. tutankhamon661 - 17. yann
06.08.2010 03:34
Ама разбира се, че съм чалгар, щом защитавам поп фолка! То и Галилео Галилей е бил служител на Дявола, защото е казал ИСТИНАТА.
По-тъпо изказване не мога да си представя!
А за музиката само можеш да се УЧИШ ОТ МЕН. Тези неща не стават с щракане по клавиатурата. Но пък щом е толкова НИСКО нивото ти, разбирам те. Никога не се присмивам на МУЗИКАЛНИ ИНВАЛИДИ.
По-добре не говори за свобода, защото имаш достатъчно проблеми с ОГРАНИЧЕНИЯ си изказ - първо него трябва да освободиш.
цитирай
45. tutankhamon661 - 19. voinyt
06.08.2010 03:43
Метъл кръчма или чалготека без масов бой?!?! Има ли такива неща?
Айде да не се правим на големите трезвеници ....... даже да не кажем девственици, че само с това не се похвалиха някои!
цитирай
46. tutankhamon661 - 20. анонимен
06.08.2010 03:44
Но пък анонимен и олигофрен са си направо синоними, сори!
цитирай
47. tutankhamon661 - 22. xloranphyl
06.08.2010 04:01
Ауч! Като гледам ти как добре си служиш с компютър, свят ми се зави.
Лепка ли клавиатурата? Е, не беше нужно да потвърждаваш, ама щом си толкова услужлив.
Ми, к'во да се прави, като погледът ти стига само до монитора. Време е да научиш, че има и РЕАЛEН свят. Иначе клавиатурата ще лепка още мнооооого дълго .....
цитирай
48. tutankhamon661 - 23. анонимен
06.08.2010 04:02
Така, де! И аз това викам.
цитирай
49. tutankhamon661 - 24. анонимен
06.08.2010 04:08
Знаеш ли, че расизмът е подсъден? Заклеймяват го по цял свят. Дори най-големите световни звезди се натискат да участват в благотворителни концерти, подкрепяйки борбата срещу расовата дискриминация.
Нещо не ми се връзваш със светското поведение. По-скоро със СЕЛСКОТО.
цитирай
50. tutankhamon661 - 25. анонимен
06.08.2010 04:20
Защо не прочете по-внимателно постинга и коментарите? "Чехълче" и "амеба" се отнасяше за анонимните по принцип, а не за нечии фенове.
Но да кажем, че много си бързал да прибереш "четирицифрената" заплата ........ от СЪНИЩАТА СИ.
Кой, къде и кога е обиждал метъл феновете? Видях обиди само към чалгаджиите.
Ама ти продължаваш да СЪНУВАШ .........
цитирай
51. rageagainst - Предполагам, че метълистите ще ...
06.08.2010 13:12
Предполагам, че метълистите ще харесат поп фолка, ако по-често се споменават думите кръв, смърт, война, болка. Само тогава ще открият смисъл в текста. Убедени са, че музиката е създадена да те товари с черни мисли, а не за удоволствие.
цитирай
52. sharon - Благодаря за защитата, но едва ли ще ...
06.08.2010 14:44
Благодаря за защитата, но едва ли ще има полза. Празноглавието е нелечима болест. Поне не важи за всички. Прав си за Ортодокс, наистина не ме е обиждал. Обаче други показаха, че са животни, а накрая с цялата си наглост твърдят, че аз съм ги обиждала.
цитирай
53. анонимен - БРАВО ПРИЯТЕЛ!!!
06.08.2010 15:52
rageagainst написа:
Предполагам, че метълистите ще харесат поп фолка, ако по-често се споменават думите кръв, смърт, война, болка. Само тогава ще открият смисъл в текста. Убедени са, че музиката е създадена да те товари с черни мисли, а не за удоволствие.


А аз четох някъде че метъл музиката насочва към нещата от живота. Може и да има смислени песни, ама повечето се пее за ад, за смърт и прочие. Тази музика често изкривява психиката.
В блога преди имаше някаква метълка която за рождения си ден написах постинг с нарочен некролог и заглавие - "Днес се е пръкнала моя милост - изчадие адово", странно защо метълите не говорят за тази част от своя стил!
цитирай
54. анонимен - Погото е много красива гледка. Живо ...
06.08.2010 17:49
Погото е много красива гледка. Живо изкуство. Толкова грация, боже! Как да не се възхитиш?
цитирай
55. анонимен - ...
07.08.2010 07:59
grobarq написа:
А аз четох някъде че метъл музиката насочва към нещата от живота. Може и да има смислени песни, ама повечето се пее за ад, за смърт и прочие. Тази музика често изкривява психиката.
В блога преди имаше някаква метълка която за рождения си ден написах постинг с нарочен некролог и заглавие - "Днес се е пръкнала моя милост - изчадие адово", странно защо метълите не говорят за тази част от своя стил!


Странно!? Че какво толкова ти се струва странно и неразбираемо не мога да схвана! Който го е страх от мечки да не ходи в гората и толкова! Който го е страх от думи като ад, мрак, смърт, проказа, деградация, самоунищожение, лицемерие и т.н. да не слуша метъл (и особено пък онази част от метъл музиката, в която се споменават тези неща). По вашата детиска логика филми показващи грозната част от действителността трябва да бъдат анатемосани и да се отричат изцяло като изкуство, автори като Стивън Кинг трябва да тънат в забрава и книгите му да се горят (нищо че по един много особен и кара хората, прочели някой друг негов роман да настръхнат, да се замислят, да се ПРОМЕНЯТ и т.н.), по вашата логика трябва да бъде охулен публично, обесен, едва ли не разстрелян всеки актьор, имал неблагоразумието да приеме и изиграе ролята на дявола, на серийния убиец, на корумпираното ченгенце, на изнасилвача, на лъжеца, на алчния гъз и т.н. в даден филм (или в пиеската ако е театрална постановка). Изумяавщи са доводите ви, изумяваща е пошлостта ви, изумяващо е тесногръдието ви, изумяващи са крайно ограничените ви възгледи... въобще изумителни сте... Писани са, пишат се и ще продължават да се пишат песни за такива като вас и лириката на тези песни се отклонява доста от лириката на едни други, при които асоциативното мислене не предлага нищо друго ослен китки, маргаритки, птички, слънце и т.н. За което ви БЛАГОДАРЯ!!! Едни от най-големите ми любимци не пестят сили въобще и "идигат в култ" (реално хулят на поразия) тази ограниченост и тесногръдие...
цитирай
56. анонимен - ...
07.08.2010 08:45
sharon написа:
Благодаря за защитата, но едва ли ще има полза. Празноглавието е нелечима болест. Поне не важи за всички. Прав си за Ортодокс, наистина не ме е обиждал. Обаче други показаха, че са животни, а накрая с цялата си наглост твърдят, че аз съм ги обиждала.


Не само Ортодокс, мила госпожичке!! Не само той! От най-елементарно възпитание и етичност (за които доста предендираш и парадираш в коментарите си под твоята собствена статия) спомени и камарата анонимници, които НЕ те обиждат! Включи ги и тях в статистиката за повече обективност. Статията ти е провокативна и написана с ясната умисъл и цел да провокира и това се вижда, надушва, забелязва, разпознава (или какъвто там глагол си намислиш) още от далеч. Щом си нямаш друга работа и си решила да си правиш експерименти за благото на науката статистика, бъди поне обективна!!! Към момента поведението ти е като на стопаджийка вдигнала палец на най-натоварената магистрала, която твърди, че за шофьорите е типично да спират до разни създания от женски пол и да ги питат "За къде си?", не отчиташ обаче случаите, в които те подминават като малка гаричка, още по-удобно бягаш от това, че сама си го търсиш! За едно обаче си права - празноглавието наистина е нелечима болест...
цитирай
57. tutankhamon661 - 21. анонимен
07.08.2010 08:46
Отначало съм те пропуснал, затова сега отговарям.
Защо ли да го правя, след като очевидно си чел някакви други материали? 1000 души казаха на Sharon да млъква, но не, това не е "парцал в устата". Така и не видях тя да обижда някой - просто отвръщаше. Само че ти искаш да не отговаря на обидите, за да кажеш, че сте я "затапили с факти". Други на нейно място щяха вече дела в съда да са подхванали, но на нея явно не й пука.
Много жалко, че ОБРЪЩАШ фактите!
цитирай
58. tutankhamon661 - 26. анонимен
07.08.2010 08:48
анонимен написа:
Уважаеми,явно докато аз и приятелите ми слушахме поп фолк(наричан от хората с по-малко от 20 налични думи в мозъка си чалга) ти си проверявал нашата компютърна грамотност.Не ме интересува как си го правил,важното е,че аз съм от 10-те %.Съгласен съм с написаното от автора.Критиците му са предимно хора,които са видяли себе си в статията му и са осъзнали,че майките им са преувеличили много,когато са ги наричали "маминия принц").И докато измислят нещо умно са решили да се направят на големи мъже.Време е да натъжа комплексираните ви душици - нито една музика не прави социалните инвалиди мъже.Музиката е създадена,за да забавлява този,който я слуша.Погрешно сте схванали идеята - не вие трябва да се забавлявате за сметка на музикалните вкусове на останалите.Свалям шапка на Ортодокс и Алексиев63 - това са хора,които не са в Интернет,за да доказват мъжеството си или да си избиват комплекси от истинския живот.Такива хора трябват на държавата ни,а не Хлоранфиловци.Мога и още да напиша,но не си заслужава да развия графомания заради такъв като теб.
От: Свободен

Мога само да се съглася на 100%!
цитирай
59. tutankhamon661 - 28. анонимен
07.08.2010 09:10
Стига с тези ДИВОТИИ! Какви мутри, какво чудо? Нещо лошо ли има в скъпите коли и ефектните мацки? Съществуват много мутри, които слушат други видове музика, включително метъл. Нима всяка музика трябва да се определя по този начин?
В ЦЕЛИЯ СВЯТ посрещат и изпращат по парите, които имаш. Даже тук още не сме ги настигнали в тази посока. Защо се ПРЕСТРУВАШ, че не го знаеш? Айде стига с ГОЛИЯ ИДЕАЛИЗЪМ, защото много хора потънаха заради подобни разсъждения! Някои неща като пожелание са хубави, но на практика са НЕИЗПЪЛНИМИ.
ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! Не ние сме създали света такъв и никой не може да ни обвини. При всички положения обаче сме ДЛЪЖНИ да се съобразяваме със законите му, иначе мноооого лошо.
цитирай
60. tutankhamon661 - 29. анонимен
07.08.2010 09:12
Успя да се издрайфаш, нали? Тичай до кофата за боклук да хапнеш, че ще има още!
цитирай
61. анонимен - За овците и още нещо
07.08.2010 09:26
tutankhamon661 написа:
Стига с тези ДИВОТИИ! Какви мутри, какво чудо? Нещо лошо ли има в скъпите коли и ефектните мацки? Съществуват много мутри, които слушат други видове музика, включително метъл. Нима всяка музика трябва да се определя по този начин?
В ЦЕЛИЯ СВЯТ посрещат и изпращат по парите, които имаш. Даже тук още не сме ги настигнали в тази посока. Защо се ПРЕСТРУВАШ, че не го знаеш? Айде стига с ГОЛИЯ ИДЕАЛИЗЪМ, защото много хора потънаха заради подобни разсъждения! Някои неща като пожелание са хубави, но на практика са НЕИЗПЪЛНИМИ.
ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! Не ние сме създали света такъв и никой не може да ни обвини. При всички положения обаче сме ДЛЪЖНИ да се съобразяваме със законите му, иначе мноооого лошо.


Кажи Блеееееееееееееееееееееее и да приключваме спора. Начин на мислене не по различен от на една овца чиято основна цел е да се придържа към общоприетото, към актуалното (нищо че това актуалното може да се окаже актуално само за един миг от време, секунда, едно всишване и т.н. на фона на периода, в който съществува понятието ЧОВЕК)... Овца, която си се държи като овца (дава мляко, дава вълна, дава месо, СЛЕДВА СТАДОТО...) обаче за са се изкара по пухкава откъм вълна, по-млекодайна, по-пълничка откъм килца (т.е. по-месодайна) се отрича от основната си функция, която е СЛЕДВАМ стадото и се опитва да изразява собствените си мисли и да чупи предрасъдаци като написва СВОЯ СОБСТВЕНА статийка (при това в три части)... В това няма нищо лошо разбира се - всеки има право да подменя нравът си денонощно, лошото е когато една ОВЦА, решила да не е повече овца започне да ме критикува чрез НОВОТО си държание за това, че аз не съм овца и за тази цел ми изтъква ОВЧИ аргументи от рода "ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! Не ние сме създали света такъв и никой не може да ни обвини."
цитирай
62. анонимен - За овците и още нещо
07.08.2010 09:48
tutankhamon661 написа:
ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! Не ние сме създали света такъв и никой не може да ни обвини. При всички положения обаче сме ДЛЪЖНИ да се съобразяваме със законите му, иначе мноооого лошо.


И да допълня мисълта си за овцата, която се държи като овца, но ни съветва да спрем да се сържим като овце... Та... ОВЧИЦЕ мила и симпатична, така и така ще свършиш в нечия пещ, на нечие чеверме, в нечия тава, тенджера и т.н. това не е толкова важно в случая, де... по-важното (не за нас разбира се, а за теб) е да ПРОУМЕЕШ, че светът винаги се е променял и ЩЕ ПРОДЪРЖАВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ и за твоя зла участ винаги ще има хора, които да не са особено благосклонно настроени към култовото "ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ! СВЕТЪТ Е ТАКЪВ И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪОБРАЗИМ С НЕГОВИТЕ ПРАВИРА"... Все ще се изнамери една достатъчно "тъпа" и упорита група от овчици, която да ти каже "Я БЕГАЙ,БЕ!!! СВЕТЪТ БИЛ НЕЩО, С КОЕТО ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ, А НЕ НЕЩО, КОЕТО ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА ПРОМЕНЯМЕ".
цитирай
63. tutankhamon661 - 61. анонимен
07.08.2010 09:59
Ти си типична ОВЦА ОТ СТАДОТО. Една от многото БЕЗЛИЧНИ МИШКИ.
Можеш ли да измислиш нещо, което друг да не е казал преди теб? Съмнявам се. Продължавай! Пак се слей с ТЪЛПАТА и бъди НИКОЙ!
А после тичай по други блогове /вече с ника си/ и разправяй, че никога не коментираш анонимно от ХРАСТАЛАКА!
цитирай
64. анонимен - За овците и още нещо
07.08.2010 10:31
tutankhamon661 написа:
Ти си типична ОВЦА ОТ СТАДОТО. Една от многото БЕЗЛИЧНИ МИШКИ.
Можеш ли да измислиш нещо, което друг да не е казал преди теб? Съмнявам се. Продължавай! Пак се слей с ТЪЛПАТА и бъди НИКОЙ!
А после тичай по други блогове /вече с ника си/ и разправяй, че никога не коментираш анонимно от ХРАСТАЛАКА!


Идеята ми беше да ти намекна, че начинът ти намислене не е кой знае какво, нито те отличава от камарата блогъри, търсещи и предизвикващи дискусия, нито си нещо по-различно от камарата засегнати (по някаква странна причина се чувстват дори ЛИЧНО засегнати), тази идея обаче нещо ти попречи да проумееш и реагира като девствена булка ощипана закачливо по дупето в ранни зори след първата брачна нощ.

А относно анонимността - изтъркахте се вече и започнахте да ставате досадни с тези намеци от рода как анонимник нямал правото да се обади. Дай ми пример, препоръчай ми някой никнейм и нямай грижи - ще започна да пускам мненията си не от името "Анонимен", а от името "Квото му е хрумнало на tutankhamon661". Ако бяхме чак толкова безлични, колкото ни изкарвате едва ли щяхте да ни обръщате чак толкова внимание и да ни одумвате до такава степен, че понятието "анонимници" да се превърне в култово и навсякъде, където е било споменавано това понятие да буди невиждан интерес от рода "Кво ли са писали тоя път анонимниците"
цитирай
65. анонимен - Ама че интересно...
07.08.2010 12:48
Натикаха путкамона, шарън и гробарчето в кучия гъз, а те още дишат?
Явно им допада... :D
цитирай
66. tutankhamon661 - 64. анонимен
08.08.2010 08:53
Не става, АНОНИМКО! Ти си НИКОЙ и това ще се промени, чак когато влезеш с ника си. Не бъди ЖАЛЪК, а коментирай като бял човек!
Празната ти кратуна пак не загря! Нямах предвид да се примиряваш, а това, че борбата трябва да се съобразява с известни особености на cвета, които не могат да бъдат заобиколени. Някои хора СЪВСЕМ РЕАЛНО пострадаха, тъй като си въобразиха, че "и сам воинът е воин", а парите нямат значение, щом в душата ти "кипи". Само дух не е достатъчен. Както се казва, "на гол тумбак - чифте пищови"!
Няма нужда да ми благодариш за безценния съвет.
СТРАХЛИВА душице! Добре, че не си ми съюзник - хич не харесвам идеята да ме застреляшв гръб!
цитирай
67. tutankhamon661 - 65. анонимен
08.08.2010 08:54
А на теб какво и къде ти натикаха? Преди да отговориш, първо преглътни.
цитирай
68. анонимен - Кое е по-забавно: любов или смърт? ...
09.08.2010 04:08
Кое е по-забавно: любов или смърт? Първото ме въодушевява, а второто при всички положения носи мрачно настроение. Друг е въпроса, че почитателите на метъла явно обичат черните мисли. Но защо и ние да се чувстваме толкова зле?
цитирай
69. rustam - Сега спри да си задаваш въпроси
09.08.2010 22:49
кой съм и какво мога да правя.
Видя ли Надето как я наритаха? Що не я спаси шушумиго?
Щото си пълен въздухар и кавал, затова!
цитирай
70. tutankhamon661 - 30. karambol5
10.08.2010 01:40
Не е само един проблемът, който го мъчи.
цитирай
71. tutankhamon661 - 31. mamkamu
10.08.2010 01:50
На кое по-точно викаш глупост? И за каква култура говориш? Коя музика не е начин на живот и има ли такава, която не оставя негативни последствия?
Поп фолкът е виновен за изпростяването на българина, така ли? С подобни разсъждения има още бая да изпростяваме. Музиката НЕ Е ВИНОВНА за нищо. Обществото иска да ПРИКРИЕ собствените си грешки и недостатъци и поради тази причина си ИЗМИСЛЯ "упадъчна музика". Преди беше рокът, сега е поп фолкът, после ще е някоя друга - важното е да избягваме самокритиката. Дали ще стигнем далече с подобно ИЗКРИВЕНО поведение?
Защо ме караш да ти припомням склонността на някои рокаджии да излизат по голи задници на сцената? Много е културно, нали? Или обезглавяването на жив петел по време на концерт. Или текстовете за групови оргии и секс с животни. Някои от тези неща са дело и на мои любими групи. Не го намирам за осъдително, щом става дума за шоубизнес, но сме ДЛЪЖНИ да го посочим, след като обвиняваме поп фолка.
Да ти обяснявам ли значението на думата "ОБЕКТИВНОСТ"? Питам, защото доста от критикарите не са и чували за нея.
цитирай
72. анонимен - Kакво ще кажете за Sex Bomb на Том ...
10.08.2010 11:42
Kакво ще кажете за Sex Bomb на Том Джоунс? Световен хит достоен за златната колекция на Пайнер. Някой нямали да каже, че текста е неприличен? хахахаха. Ама говорите за чалгата. Дървари.
цитирай
73. анонимен - Не мога да разбера защо изобщо броят ...
10.08.2010 13:01
Не мога да разбера защо изобщо броят метъла за музика? Сериозно питам. Някои формации са преминали музикалната граница. Напримерно Canibal Corpse и Napalm Death /не съм сигурна дали така се пишат/. Тези хора защо се наричат творци? А певците им дали пеят? Във фолка все пак има мелодии. Може да са крадени, безинтересни, незапомнящи се и какви ли още не. Но са мелодии. Таkива няма при някои метъл формации. За каква музика говорим тогава?
цитирай
74. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
10.08.2010 19:19
73 хайде да не се правим на интересни, щот сигурно и ти си танцувала на "Никога повече майки" /хахаха/ на Металика или "Don`t Cry на Gun`s, ама тогава ти е било кеф и не си се питала що му викат музика и къде му е мелодията.
Аман от лицемери и гъзолизници.
/БТВ защо Путанкамон плюе само анонимниците, които не са съгласни с него? Въпросът е риторичен.../
цитирай
75. tutankhamon661 - 74. voinyt
11.08.2010 14:00
Що за въпрос? Оставил ли съм някой без отговор?
цитирай
76. tutankhamon661 - 32. rat
11.08.2010 14:04
Вече е готова, а? Само да започнеш. Но на някои, странно защо, не им харесва. Може би предпочитат мъж да им го изпее?
Ммда, ще трябва да преразгледам контактите си в blog.bg, че опасности дебнат из Интернет!
цитирай
77. tutankhamon661 - 40. voinyt
11.08.2010 14:09
Според мен точно с циците имаш проблем - ЛИПСВАТ ТИ.
Защо не посочиш ПОНЕ ЕДИН порно клип, произведен от Пайнер?
цитирай
78. tutankhamon661 - 41. анонимен
11.08.2010 14:11
А ти си предник. И?
цитирай
79. tutankhamon661 - 42. анонимен
11.08.2010 14:24
Културата отдавна е "на кино", но не заради чалгата. Това исках да кажа с постингите.
цитирай
80. tutankhamon661 - 51. rageagainst
12.08.2010 08:43
rageagainst написа:
Предполагам, че метълистите ще харесат поп фолка, ако по-често се споменават думите кръв, смърт, война, болка. Само тогава ще открият смисъл в текста. Убедени са, че музиката е създадена да те товари с черни мисли, а не за удоволствие.

Не са само такива текстовете, но е вярно, че доста групи наблягат на тези думи. Добре е да има социално ангажирани парчета, но не трябва да се забравя и забавлението, а за него са нужни по-веселяшки текстове. Едва ли някой от критикарите ще се съгласи, но е факт, че един мъж като си пийне, веднага започва да мисли за секс. И ето, че идва времето на поп фолка. Чувал съм за порно звезди като Джена Джеймисън, която твърди, че най-добре се чука на дет метъл. Доста се изненадах. Тази музика не може да ме предразположи към интимност.
цитирай
81. анонимен - Стига бе. Секс на детметъл. Тая Д...
13.08.2010 09:20
Стига бе. Секс на детметъл. Тая Джена изби рибата. Сега можем да си говорим коя музика е най-подходяща за порно.
цитирай
82. анонимен - blagodaria
18.08.2010 13:18
tutankhamon661 написа:
Културата отдавна е "на кино", но не заради чалгата. Това исках да кажа с постингите.

Asam anonimen ot N42.Blagodaria Vi, 4e otgovariate li4no na vseki
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664296
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031