Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2010 09:01 - ЗАБРАНЕН СЕКС
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 28823 Коментари: 42 Гласове:
73


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


        image


image


В която и медия да надникнеш, все ще попаднеш на поредната звездна изневяра. Ако не веднага, то на следващата страница със сигурност.
Всички светила го правят, но някои се отличават с по-висока оборотност. Появяват се в какви ли не комбинации, понякога дори шокиращи.
Път на дамите-мъжеядки, разбивачки на семейства и неуморни колекционерки на мъжки скалпове. Нека първо на тях да обърна внимание, че са наслада за душата. Не е хубаво да чакат.

image


image


image

Особено култова е Кати Прайс, известна като Джордан. За пръв път чух името й, когато беше с Дуайт Йорк. Останалите в Манчестър Юнайтед преглъщаха жадно пред пищния й бюст до момента, в който разбраха, че и те могат да я имат. Срещу съответната цена, разбира се /дали няма нещо общо с името й - прайс?/.
Джордан не е зачислена към никой публичен дом, но отдавна й се носи славата на сребролюбка.  Дали ще получи търсените финикийски знаци в брой или под формата на подаръци, на практика е все едно. За нея е важно да постигне целта си.
Най-големия й фен, съответно най-търпелив, се оказа Алекс Рийд, участник в зрелищата, наречени свободен бой. Той може и да е страшилище на арената, но на нежния фронт Джордан тотално го бие по точки - спомняме си колко време я преследваше и ревеше като абсолютен дебютант. Възможно е секс иконата да се е хванала с него, за да млати при нужда бившите й натегачи. Колко му е, като се има предвид, че в тези среди не  се стряскат особено от полиция или солени глоби.

image


image


image


image

Друга шампионка в категорията е Даниеле Лойд. Още докато беше с Теди Шерингам, тя нашумя в английския Биг Брадър с расистките си изказвания, които скандализираха обществото. Ако беше в Германия, вероятно щеше да получи овации, но не и в доброто старо кралство. На Шерингам дори му са нaложило да се извинява на чернокожите си съотборници. В крайна сметка не й прости и се разделиха, въпреки че може би и той разсъждава като нея. Но за пред обществото е друго. К"во да се прави, в Англия лицемерието е на почит.
Даниеле Лойд със сигурност не е срадала дълго. Феновете й се множат не с дни, а с часове. Голите й снимки подлудиха цялото мъжко население.
Успехите на любовния фронт понякога й създават неприятности. Преди време някаква жена, изоставена от мъжа си заради нея, я нападна в дискотека. Даниеле лежа в болница, тъй като имаше тежки наранявания. Възстановяването отне време, но сега е добре и действа като ураган на секс тепиха за ужас на завистливите й съпернички.

Има още много красавици, предимно манекенки, които се надпреварват да увеличат скалповете на колана си. Фактите показват, че не им е особено трудно да завъртят главата на някоя самозабравила се звезда.
Кои попадат под ударите? По-лесно е да се каже, кои все още не са покорени.
Любимата плячка са футболистите от Висшата лига на Англия. Някои отдавна са известни с високите си обороти, но други едва насоро показаха истинските си лица.

image


image


image


image


image

Най-лошо си изпати Ашли Коул. Дълго време до него беше Черил, най-красивата сред красивите и, естествено, моя лична фаворитка. Многократно й изневери. Накрая го хванаха, но великодушната Черил му прости. За благодарност тъпакът  пак й сложи рога. Този път прошка нямаше. За такава великолепна и богата жена не е никакъв проблем да бие дузпата на неверник като Ашли. И тя го резна от воле. Истинска поп и секс дива!

image


image

Джон Тери, символът на семейното щастие и вярност, също не издържа на хормоналния натиск. Дори загуби капитанската лента в националния отбор, но поне жена му не го изгони.
Как ли се гледат сега съпругата и любовницата, които бяха много добри приятелки /вероятно вече не са/? А Джон какво ли е казал на добрия си приятел и съотборник в Челси Уейн Бридж, който пък съвсем случайно е мъж на фаталната прелюбодейка?

image


За Дейвид Бекъм знаем отдавна. Може да се тръшка, колкото си иска, но никой не би издържал на ежедневни атаки от цяла армия пощурели фенки. Между тях влизат бавачката на децата му и Бог знае колко проститутки. На него обаче и през ум не му минава да си признае. Да не е луд? Правилно, Дейвид. На калъп да те хванат, пак отричай!
Като капак едно гей списание обяви Бекъм за най-сексапилния мъж на планетата. Не разбирам, това комплимент ли е?

image

По брой почитателки с Бекъм може да се мери само Кристиано Роналдо. Къде ли не заби "знамето" този палав португалец? Накрая попадна в мрежите на рускиня. Или тя в неговите? Паралелно с това му се роди дете. Щом е толкова необуздан, нищо чудно още някоя плодовита девойка да го потърси за бащинство. Само да му дойде времето.

image

Най-прясно "гръмнал" е Уейн Рууни. Дълго време дриблираше технично през папарашката защита, но в крайна сметка си вкара автогол. Приказлива проститутка реши да събере дивиденти от контакта си с най-голямата звезда на Манчестър Юнайтед. Създаде му доста проблеми, ала нещата се успокоиха. Известно време Рууни ще се прави на примерен съпруг, а после пак ще вдигне "пушката" за отстрел.

Всичко това е ежедневие по цял свят. Напомя ни, че звездите също са хора и изпитват до болка познатите страсти, характерни за всеки от нас. При тях се вижда повече, тъй като са публични личности, а не защото го правят по-често. Е, да, някои не спират, но рекордьорите са малко на брой.
При звездните семейства изневярата се подразбира по презумпция. Не е нужно да я видим, за да се досетим. В такива бракосъчетания водеща роля винаги играе материалното. Хората се страхуват да не ги докопа някоя пиявица, желаеща увеличение на банковата си сметка. Поради тази причина за венчило търсят също толкова заможна персона. Ако може и повече, най-добре. Любовта и секса после ги търсят, ама  в чужди легла.
Типичен пример е семейство Бекъм. Вече споменах, че Дейвид има лична армия от фенки и .....  фенове. А жена му със сигурност не е най-красивата или най-умната. Но благодарение на Спайс гърлс разполага с тлъста банкова сметка, която автотично я вади от легиона "бедна съм, но ще си хвана богаташ."
От своя страна Виктория също е добра партия. Богата и красива, а според слуховете не е никак глупава. На практика може да има всеки мъж. Друго са си обаче солидните банкови трансфери и безспорно хитовият имидж да живее с една от най-големите футболни звезди.
Така е при богатите и известните. Изкушенията ги дебнат на всеки ъгъл. Папараците също. Преди да кривнат добре е да помислят за защитен механизъм. Не е толкова трудно, особено с техните финансови възможности.

image

Българските звезди също бележат точка след точка. Вече разбрахме, че и Валери Божинов е минал по реда си през леглото на Николета Лозанова. Така де, нали трябва да разбере, как са се чувствали Николай Михайлов, Владо Арабаджиев и Жоро Главата. Може и да не е било върха, ако се вярва на злите езици, които твърдят, че пловдивчанката е абсолютно дърво  в леглото. Но подобни коментари често лъжат. Знае ли човек?

image

Най-забавна  беше издънката  на Витомир Саръиванов. Българският Фродо тръбеше наляво и надясно, че веpността е много важно нещо и той стриктно го спазва. В "Островът на изкушението" и "Часът на истината" не пропускаше да извика "Как не те е срам?" на прелюбодейците. Даже се  пенеше. Но и неговият задник лъсна, при това на дневна светлина. От защитник на семейните ценности се превърна в карикатура, олицетворяваща лицемерието и изневярата. Значи всичко опирало до това, дали ще те хванат.
Ех, Витомире! Като си знаеш насраните гащи, не трябваше да обвиняваш другите. Просто някак не върви. Нали знаеш: присмял се хърбел на щърбел!
Човек cе учи, докато е жив. Още първите ми два постинга посветих на тази тема. Не трябва да обвиняваш другите, ако първо не си погледнал себе си.


Тагове:   морал,


Гласувай:
74



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Всеки да си живее живота. Не си падам ...
13.10.2010 09:24
Всеки да си живее живота.Не си падам по клюките за други .
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. анонимен
13.10.2010 09:39
анонимен написа:
Всеки да си живее живота.Не си падам по клюките за други .

И аз, де. По принцип.
цитирай
3. анонимен - Николетка само загрозява постът. ...
13.10.2010 10:19
Николетка само загрозява постът. За нищо не става тая гъска.
цитирай
4. liliyanaandreeva - ТОВА ОТ ВТОРАТА СНИМКА НАДОЛУ НЕ Е ЗАБРАНЕН СЕКС,А...
13.10.2010 10:30
...ПОЗВОЛЕН СЕКС, НО НЕ Е СЕКС , А СПАМ-СЕКС...
цитирай
5. tutankhamon661 - 4. liliyanaandreeva - ТОВА ОТ ВТОРАТА СНИМКА НАДОЛУ НЕ Е ЗАБРАНЕН СЕКС,А...
13.10.2010 10:43
liliyanaandreeva написа:
...ПОЗВОЛЕН СЕКС, НО НЕ Е СЕКС , А СПАМ-СЕКС...

Ти пък сега! Накъде без първите две снимки?
цитирай
6. policaimaniac - Даниеле слага всички в малкия си ...
13.10.2010 11:45
Даниеле слага всички в малкия си джоб. Не знам как можеш да харесваш Черил. Не е кой знае какво.
цитирай
7. hristo27 - Ще запалиш Блог-а, човече! :))))))
13.10.2010 11:45
Ще запалиш Блог-а, човече! :))))))
цитирай
8. jagger - Ето на това му се вика секс постинг. ...
13.10.2010 12:07
Ето на това му се вика секс постинг. Много е добро.
цитирай
9. jordito - Обожание
13.10.2010 12:33
Женската красота винаги е била обект на обожание. Много творци са я увековечили на бялото платно. В наши дни същото прави фотографията.
цитирай
10. mikino - Твърде многото пари и слава понякога провалят.
13.10.2010 12:38
Просто номера е да останеш обикновен човек, въпреки това което си в очите на хората. Мога да дам такива примери, но за сега ще се въздържа.
А тоз Бекъм какво му е сексапилното не знам, аз лично не го харесвам - красотата му изглежда твърде лигава... Съжалявам ако обидя някоя негова фенка хахахахаха!
Весели хубав ден Фараоне!
цитирай
11. анонимен - Даниеле слага всички в малкия си ...
13.10.2010 12:43
policaimaniac написа:
Даниеле слага всички в малкия си джоб. Не знам как можеш да харесваш Черил. Не е кой знае какво.

Всички нормални мъже я харесват. Ти като си ку-ку, проблема си е твой.
цитирай
12. pikso - Фaраоне,
13.10.2010 12:56
Чух за случая с Даниеле Лойд. Онази, която я е нападнала би трябвало да бъде съдена като престъпник. Но Даниеле явно е прекалено добра за да продължи скандала. Това миловидно и нежно лице не може да крие лошотия.
цитирай
13. rpatel - С риск да ме обявят за аморална и к...
13.10.2010 13:08
С риск да ме обявят за аморална и каквато още се сетят, ще кажа, че според мен бракът и верността са отживелица и ще обясня защо. Преди 100 години хората са живели изолирано. Представете си, раждаш се в едно село, всички се познават, едва ли не от деца знаят кой за кого ще се ожени. Сключват брак и си живеят мирно и тихо в същото село до края на живота си. Сега. Раждаш се някъде, отиваш да учиш в друг град, може и в чужбина. Срещаш различни хора, после започваш нова работа-пак нова среда, нови хора. Пътуваш, опознаваш други държави, сменяш професията, жилището си, че и държавата. Непрекъснато разширяваш кръгозора си и представите си за света. Това, което ти е било интересно и те е привличало на 15 на 30 ти изглежда пълна скука. Т.е. ако на времето прапрабаба ни се е омъжила на 15 и е била щастлива, това не важи за днешните жени, които имат кариера, говорят 2 езика (може и повече), посетили са поне 5 държави, поддържат връзка с хора от поне още 5, непрекъснато са в крак със ставащото по света и не смятат, че ролята им се свежда до това да родят 10 деца и да прекарат живота си на село между обора и печката! С цялото това изложение исках да кажа, че всичко се променя и то твърде динамично и няма как бракът да остане същият какъвто е бил преди 200 години. Ако някой е имал щастието да намери истинската си любов-какво по-хубаво от това! Но нямаме право да съдим никого, че е направил неправилен избор (от днешна гледна точка, преди 10 години нещата може и да са изглеждали различно) и да го осъждаме, че е потърсил нова надежда и нова любов! Ще кажете да е мислил като е казал заветното: ДА! Ами мислил е, ама кой може да гарантира как ще се промени животът ни след 10, 15 или 20 години? Това не е като едно време когато всичко си е било ясно. Омъжваш се (оженваш се) според волята на родителите си, имате деца, гледате си ги, работите на полето, после децата порастват и вие им избирате партньори, на свой ред те стават родители и така. Няма такова нещо вече! Днес съм тук, утре в САЩ.
цитирай
14. анонимен - 13
13.10.2010 13:23
Не са отживелица, а са даже по-мъртви от фараон. Някъде с него са заминали в простотията си.
цитирай
15. affroditta - Николета нека още малко да поиграе ...
13.10.2010 13:37
Николета нека още малко да поиграе по нервите на Алисия и много е вероятно да заплаче. И без това доста жени са й набрали. А Валери, че е доста прост, това го знае всеки.
цитирай
16. анонимен - Забравил си да допълниш на кого от ...
13.10.2010 13:45
Забравил си да допълниш на кого от всички изброени футболисти, актьори и прочие позьори искаш да лапаш тоягата, та си заобсъждал къде си го навират и къде не.
цитирай
17. futbolist - Бекъм също като Роналдо си пада по ...
13.10.2010 14:08
Бекъм също като Роналдо си пада по проститутките, но е достатъчно умен за да го прикрие. А и явно добре ги подбира. Не приказливи като Рууни и Роналдо.
цитирай
18. culture - Черил е живо доказателство, че има ...
13.10.2010 14:17
Черил е живо доказателство, че има хем красиви, хем умни жени, а не както мъжете си мислите. Много ви се иска всички да сме глупачки, ама го няма майстора.
цитирай
19. анонимен - Чух за случая с Даниеле Лойд. Онази, ...
13.10.2010 14:19
pikso написа:
Чух за случая с Даниеле Лойд. Онази, която я е нападнала би трябвало да бъде съдена като престъпник. Но Даниеле явно е прекалено добра за да продължи скандала. Това миловидно и нежно лице не може да крие лошотия.

Леко пък ти бе. Да не си се надървил?
цитирай
20. policaimaniac - Даниеле слага всички в малкия си ...
13.10.2010 14:26
анонимен написа:
policaimaniac написа:
Даниеле слага всички в малкия си джоб. Не знам как можеш да харесваш Черил. Не е кой знае какво.

Всички нормални мъже я харесват. Ти като си ку-ку, проблема си е твой.

Не. Личното мнение си е мое.
цитирай
21. анонимен - Дон Вито дали ще се навие пак да води ...
13.10.2010 14:39
Дон Вито дали ще се навие пак да води риалити шоу като предишните? Предполагам, че вече няма да си позволява волности. Доста прекаляваше с укорите и затова сега изглежда трагикомичен.
цитирай
22. sedrun - Нещо много просълзен Джон Тери. Да ...
13.10.2010 15:12
Нещо много просълзен Джон Тери. Да не са го хванали в момент, когато се е сетил за глупостите извършени от него?
цитирай
23. анонимен - blackpredator
13.10.2010 15:35
tutankhamon661 написа:
"....ако първо не си погледнал себе си."

Прави като мен и много други. Не се оглеждай. Често огледалата около нас са криви.:)))
цитирай
24. boris66 - boris66-tutankamon661
13.10.2010 20:21
Само як секс ще ви оправи иначе народът се изчеква в разни страни !
цитирай
25. cindy - Какво му е забраненото в случая, че не разбрах :)
13.10.2010 22:46
В коментар 2 казваш, че не си падаш по клюки.
И за какво е този пост тогава?
Сигурно за "нравствено възпитание на подрстващите' може би? :)))))))
цитирай
26. lovemaster - Много харесвам подобни постинги. ...
14.10.2010 13:09
Много харесвам подобни постинги. Така се говори за любовта и секса, а не с поезия. Трябва и малко разнообразие. От всичко останало има по много.
цитирай
27. tutankhamon661 - 6. policaimaniac - Даниеле слага всички в малкия си ...
14.10.2010 16:21
policaimaniac написа:
Даниеле слага всички в малкия си джоб. Не знам как можеш да харесваш Черил. Не е кой знае какво.

Най-добре тройка с двете.
цитирай
28. tutankhamon661 - 7. hristo27 - Ще запалиш Блог-а, човече! :))))))
14.10.2010 16:28
hristo27 написа:
Ще запалиш Блог-а, човече! :))))))

Гори сърцето, какво да се прави!
цитирай
29. tutankhamon661 - 8. jagger
14.10.2010 16:29
jagger написа:
Ето на това му се вика секс постинг. Много е добро.

Ми, освен да кажа благодаря!
цитирай
30. tutankhamon661 - 9. jordito - Обожание
14.10.2010 16:30
jordito написа:
Женската красота винаги е била обект на обожание. Много творци са я увековечили на бялото платно. В наши дни същото прави фотографията.

Щом си казал.
цитирай
31. tutankhamon661 - 10. mikino - Твърде многото пари и слава понякога провалят.
14.10.2010 16:32
mikino написа:
Просто номера е да останеш обикновен човек, въпреки това което си в очите на хората. Мога да дам такива примери, но за сега ще се въздържа.
А тоз Бекъм какво му е сексапилното не знам, аз лично не го харесвам - красотата му изглежда твърде лигава... Съжалявам ако обидя някоя негова фенка хахахахаха!
Весели хубав ден Фараоне!

По-добре внимавай да не обидиш някой негов фен, че те са по-агресивни дори и от вас жените.
цитирай
32. tutankhamon661 - 12. pikso - Фaраоне,
14.10.2010 16:39
pikso написа:
Чух за случая с Даниеле Лойд. Онази, която я е нападнала би трябвало да бъде съдена като престъпник. Но Даниеле явно е прекалено добра за да продължи скандала. Това миловидно и нежно лице не може да крие лошотия.

Абе, тя пак може да си е злобна, въпреки миловидното й лице, но е факт, че женската ревност е една от най-могъщите сили и на земята, и под земята, и на небето.
цитирай
33. tutankhamon661 - 13. rpatel
14.10.2010 16:42
Напълно съм съгласен с теб. Но ще останеш изненадана от броя на хората, готови да страдат цял живот заради мнението на околните, отколкото да потърсят щастието другаде. Всъщност, предполагам, вече го знаеш.
цитирай
34. tutankhamon661 - 14. анонимен
15.10.2010 09:17
анонимен написа:
Не са отживелица, а са даже по-мъртви от фараон. Някъде с него са заминали в простотията си.

Еееее, кълна се, това е най-смисленият коментар, който съм виждал!
цитирай
35. tutankhamon661 - 15. affroditta
15.10.2010 09:18
affroditta написа:
Николета нека още малко да поиграе по нервите на Алисия и много е вероятно да заплаче. И без това доста жени са й набрали. А Валери, че е доста прост, това го знае всеки.

Николета има прекалено много натегачи и затова си позволява тези неща. Но Алисия ще я навреда не казвам къде!
цитирай
36. tutankhamon661 - 16. анонимен
15.10.2010 09:21
анонимен написа:
Забравил си да допълниш на кого от всички изброени футболисти, актьори и прочие позьори искаш да лапаш тоягата, та си заобсъждал къде си го навират и къде не.

Аз пък чух, че ти вече имаш солиден стаж някъде между Джордан и Даниеле Лойд, но не на сандвич с тях двете /ех, мечти!/, а като тяхна конкуренция в лапкането. Кажи колко пъти имаше "Ох, густо, густо, мням"?
цитирай
37. tutankhamon661 - 17. futbolist
15.10.2010 09:28
futbolist написа:
Бекъм също като Роналдо си пада по проститутките, но е достатъчно умен за да го прикрие. А и явно добре ги подбира. Не приказливи като Рууни и Роналдо.

Малко е да се каже. Бекъм е най-оборотен от всички. Въпросът е дали го прави само с жени? Много ме съмнява.
цитирай
38. tutankhamon661 - 18. culture
15.10.2010 09:29
culture написа:
Черил е живо доказателство, че има хем красиви, хем умни жени, а не както мъжете си мислите. Много ви се иска всички да сме глупачки, ама го няма майстора.

Не всички си го мислим, така че дишай спокойно!
цитирай
39. tutankhamon661 - 21. анонимен
15.10.2010 09:32
анонимен написа:
Дон Вито дали ще се навие пак да води риалити шоу като предишните? Предполагам, че вече няма да си позволява волности. Доста прекаляваше с укорите и затова сега изглежда трагикомичен.

Мен лично много ми е кеф заради тази негова издънка. Винаги са ми били смешни хора, които се правят на много целомъдрени, а все пак и те си имат хормони.
Ето нещо по този случай:

http://tutankhamon661.blog.bg/drugi/2009/11/25/izneviara.442594
цитирай
40. tutankhamon661 - 22. sedrun
15.10.2010 09:33
sedrun написа:
Нещо много просълзен Джон Тери. Да не са го хванали в момент, когато се е сетил за глупостите извършени от него?

Не знам дали са глупости, но човек се научава да се преструва.
цитирай
41. анонимен - хъгтфр
22.10.2010 17:56
еййй тъпак,видя ли,че твойта ку...а лоран е написала пост,хахаха
трябва да се хванете за ръчичка с нея и да се метнете,в някой язовир или от някъде много,много високо :)))))
цитирай
42. tutankhamon661 - 41. анонимен
28.10.2010 02:36
Първо покажи, как става.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663869
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031