Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2010 07:20 - ФУКНЯ
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 12815 Коментари: 42 Гласове:
71

Последна промяна: 29.10.2010 07:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



На самотен остров останали двама корабокрушенци -  Робинзон Крузо и Клаудия Шифър. На първия сега му паднало да чука една от най-желаните жени. Един, двa, три дни. След време й се наситил, но нещо продължавало да му липсва. Бързо разбрал какво. Маскирал Клаудия Шифър като мъж, поставил я от другата страна на огъня и рекъл:
   - Слушай сега, Петкане, да ти разправям! Да знаеш, че спуках от чукане Клаудия Шифър.
Така де, какво като е извършил такъв подвиг, ако няма на кой да се похвали?
Каквито и дела или способноcти да има даден човек, те може да останат незабелязани, ако не умее да ги изтъква, т.е. да се изфука. Може би затова самохвалството е нещо като национална българска черта. Само че прекаляването в тази посока е довело до нежелан ефект - измислянето на подвизи.
С какво най-много се фука българинът?
Естествено, че със сексуални умения и попадения. Дори най-големият убитак винаги е готов да се похвали, че е изчукал едва ли не половината жени в града. Не само ги е отбелязал в тефтерчето, но те, завалийките, даже тичат след него и искат още. Е, как да не му повярваш? Особено ако си зададеш въпроса "Последно след кой тичат горките жени?" След Пешо, Гошо, Хари или хилядите други виртуозни любовчии, ходещи по българската земя? Ми да, не може всеки от тях да е най-желан. Поне класация трябва да има: първи, втори, трети по ......    развинтена фантазия.
Бивш колега често ни забавляваше с "брилянтните" си постижения. Изтърсваше нещо от сорта "Бях на фолк концерт и Кати само мен зяпаше." Друг би го казал на майтап, но той го твърдеше съвсем сериозно и дори се обиждаше, че не му вярваме.
Разказах на една приятелка за този Дон Жуан и на нея й хрумна да го провери. Обади му се и каза, че са се запознали в някаква дискотека. Той бил много пиян, затова не я помнел, но й дал телефона си. Тя се сетила за него и решила да го чуе. Буквално от първото обаждане той започна да я кани на среща, но получи тактично протакане - била заета, но й харесвало да си говорят. Атаките му бързо станаха агресивни. Дори през нощта й звънеше. Тя се оплака, че голяма беда си е взела на главата и смята скоро да го отреже окончателно.
А какво разправяше колегата? Охо, истински факир! Някаква досадница му звъняла постоянно, включително посред нощ. Отчаяно настоявала да се видят, но той тактично отклонявал опитите й, защото имал сериозна приятелка. Силно ме съмнява съществуването на официално гадже, но айде, така да бъде.
От самото начало на изпитанието се разбрахме с приятелката да се представи като ......    Йонка. Ясно, че името е леееко стряскащо. Точно такъв бе ефектът. Фантазьорите често си имат любимо женско име, с което свързват бляновете си. Може би затова колегата излъга, че досадницата се казва Ирина - явно с това наименование бяха свързани розовите му сънища.
В крайна сметка приятелката спря да отговаря на обажданията. Още при първата възможност попитах колегата за развитието. Оказа се, че той я бил отрязал при това брутално, защото ставала все по-досадна. Писнало му от нея, та решил да се освободи от "нежеланото й" присъствие.
Така завърши експериментът. Не си направих труда да разкрия истината на колегата - нека  вярва в "подвизите" си. Може би някой ден сам ще осъзнае, че греши.
Друго, с което се хвали българинът, са парите. Точно така, няма грешка. Звучи абсурдно като се има предвид мизерията, съпътстваща по-голямата част от народа, но е самата истина.
Не сте ли чували думите "Бати алчната жена! Пак ме обра до шушка. Хиляда лева ми взе" Или "Тия деца само ме вкарват в разходи. Сега пък искат якета. Ама не евтини, а гъзарски." Гледаш, че децата наистина са с новите дрехи. Но кой ги е купил? Баба? Дядо? Леля? Чичо?
Идеята на тези изхвърляния е елементарна: хем се прави на многострадалец /друг любим български спорт/, хем подпъхва внушението, че пръска егати парите, т.е. пачката го бие през ръцете.
Познавам жена, която до ден-днешен твърди, че тя лично е купила велосипеда на дъщеря си, а в същото време детето се хвали наляво-надясно, че дядото го е подарил, т.е. любовника на свекървата. Същият човек донесе материали и сам направи ремонт на техния апартамент. В деня, когато свърши работата, ония го изгониха като мръсно коте и започнаха да се хвалят, колко им е струвал ремонтът и как сами са го направили. Всичко това като се има превид, че много хора знаеха, каква е истината. Да не говорим за онези, които лично познаваха изгонения любовник. Преди това той беше купил и пералня, но и за нея "задружното" семейство разправяше, че сами са си я набавили.
Друга жена се фукаше, че големият й син работи за 2100лв,  а междувременно същият ме моли за 20, защото нямал дори за цвете на жена си по случай рождения й ден. Малкият син е в още по-окаяно cъстояние, понеже изкара 4 години в затвора, но това не му пречи да се фука, че едва ли не половината свят му дължи пари. Странно защо го изрича с неловка усмивка? И как тогава се стигна дотам това велико семейcтво да ми дължи 300лв и всяка седмица ми искат нови 20, оправдавайки се че децата нямали какво да ядат.
Един човек излъга бъдещата си съпруга, че изкарва по 100лв на ден и даже дете й направи, а тя, горката, чак след премеcтването си  в новия дом разбра, че нейният "егати какъв мъжага" още лежи на гърба на маминка. Лично на мен ми се е оплаквала, колко много съжалява, че се е хванала на този евтин номер. Ама къснооо!
Забелязал съм, че хората, които наистина разполагат с много пари, избягват да говорят по този въпрос. Може понякога да се хвалят, но не го натрапват. Има си логично обяснение: с фукане само могат да привлекат вниманието на крадците и лесно да се разделятс част от имуществото си.
Докато фантазьорите, живеещи само с голото си самохвалство, нямат такъв проблем. И да ги посетят обирджии, просто няма какво да отмъкнат, защото дори хладилникът е празен.
Тъй като усилено се занимавам с Еврофутбол, съм добре запознат с манталитета на хората, които го практикуват. Всички до един са "много напред" с печалбите. Постоянно някой се изхвърля, че предния тираж е взел не знам си колко пари. Тъкмо наивен слушател се готви да му поиска заем и той хвърля втората бомба: "Бе, да ти се намират 10лв, че нямам в мен? Забравих ги вкъщи." Друго възможно оправдание за празния джоб е, че вече са похарчени я за кредит, я по друга "достоверна" линия. При всички положения пари няма - само фукнята е останала.
Почти винаги като вляза в нашия Еврофутбол, все някой ще ми поиска цигара. Част от тях просто са авантаджии, но други вече са изгубили последните си пари. Никой не си го признава, защото всички "печелят често".
Само веднъж си позволих да се похваля, че съм взел 1000лв от Еврофутбол. Беше истина, но след този случай не съм си позволявал да повторя същaтa грешка. Струваше ми 100лв в брой и още толкова за дамско бельо. Или поне така ми каза коварната женска твар, която се възползва от услужливата ми душица. След този случай много внимателно крия печалбите.
Личното ми заключение е, че  повече губиш, отколкото печелиш от фукнята.


Тагове:   бройка,   тарикат,   оборотен,


Гласувай:
73



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lisichka - хахахах
29.10.2010 08:11
хахахахах 100 лева за бельо......
хахахах коварна женска твар...
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. lisichka - хахахах
29.10.2010 08:30
lisichka написа:
хахахахах 100 лева за бельо......
хахахах коварна женска твар...

Така каза, но може и да е скрила истината. Важното е, че нищо не се изпарява по-бързо от пари в женски ръце.
цитирай
3. анонимен - скапан фараон
29.10.2010 09:39
Искаш да си Петкан, нали?
цитирай
4. tutankhamon661 - 3. анонимен
29.10.2010 09:57
анонимен написа:
Искаш да си Петкан, нали?

Нещо май се обърка?
цитирай
5. policaimaniac - Ако питаш мен, наистина сме най-...
29.10.2010 10:24
Ако питаш мен, наистина сме най-големите мъжаги. По другите държави е пълно с педали, а тук едва в последните години започнаха да се изявяват масово. По принцип не е типично за нашата нация.
цитирай
6. 0rth0d0x - Много хубав пост
29.10.2010 10:25
за съжаление си прав-национална черта си ни е това :(
цитирай
7. dalida - Вярно е!
29.10.2010 10:34
от фукнята,най-много човек да си навлече или неприятности или много "приятели -използвачи". Фукнята е вид бъдещо изграждане на имидж,на този който се фука.Освен при мъжете, тази черта се намира и при жените - вижте ги,по жълтите вестници и списания. Това си е еднорода - фукня - реклама. Те затова, тото - печалбите не ги излъчват вече по медиите. Става опасно,за собственика,спечелил парите.
цитирай
8. анонимен - Тутане, и ти ли се буташ при мъжете?
29.10.2010 10:40
Тутане, и ти ли се буташ при мъжете?
цитирай
9. tutankhamon661 - 5. policaimaniac
29.10.2010 13:24
policaimaniac написа:
Ако питаш мен, наистина сме най-големите мъжаги. По другите държави е пълно с педали, а тук едва в последните години започнаха да се изявяват масово. По принцип не е типично за нашата нация.

Приятно е да си го мислим, нали? Но по-важно е, какво ще кажат дамите.
цитирай
10. tutankhamon661 - 6. 0rth0d0x - Много хубав пост
29.10.2010 13:25
0rth0d0x написа:
за съжаление си прав-национална черта си ни е това :(

Решил съм да обърна специално внимание на някои наши национални черти. Понякога се получават доста комични ситуации заради тях. Затова и не обичаме да си припомняме разни неща.
цитирай
11. tutankhamon661 - 7. dalida - Вярно е!
29.10.2010 13:33
dalida написа:
от фукнята,най-много човек да си навлече или неприятности или много "приятели -използвачи". Фукнята е вид бъдещо изграждане на имидж,на този който се фука.Освен при мъжете, тази черта се намира и при жените - вижте ги,по жълтите вестници и списания. Това си е еднорода - фукня - реклама. Те затова, тото - печалбите не ги излъчват вече по медиите. Става опасно,за собственика,спечелил парите.

А използавчи дал Господ. Напоследък и напълно непознати. Откакто вдигнаха цените на цигарите, постоянно ми се случва да ме спират по улиците или в кафе и с влажен поглед да ме молят за някой фас.
цитирай
12. affroditta - Всичко е относително. Особено за ...
29.10.2010 14:09
Всичко е относително. Особено за майсторлъка на българския мъж. Зависи на какъв ще попаднеш.
цитирай
13. анонимен - :))
29.10.2010 14:25
Заключението ти е правилно, но това и децата го знаят:).Истинският майстор никога не се хвали.:
цитирай
14. tutankhamon661 - 12. affroditta
29.10.2010 14:44
affroditta написа:
Всичко е относително. Особено за майсторлъка на българския мъж. Зависи на какъв ще попаднеш.

Ти си знаеш.
цитирай
15. tutankhamon661 - 13. анонимен - :))
29.10.2010 14:45
анонимен написа:
Заключението ти е правилно, но това и децата го знаят:).Истинският майстор никога не се хвали.:

Идват нови деца, които още не го знаят. Но ще го научат.
цитирай
16. trolllpower - Пак ли се обясняваш нещо? Защо си ...
29.10.2010 15:06
Пак ли се обясняваш нещо? Защо си мислиш, че ти си най-голямата истина на света? Все искаш да просветляваш народа.
цитирай
17. vmir - Верно, не е за вярване,
29.10.2010 15:21
въпреки, че и аз много съм ги гледал такива...
цитирай
18. tutankhamon661 - 16. trolllpower
29.10.2010 15:51
trolllpower написа:
Пак ли се обясняваш нещо? Защо си мислиш, че ти си най-голямата истина на света? Все искаш да просветляваш народа.

Ти нали носиш северен мрак? Аз пък нося южно просветление. Да не си против конкуренцията?
цитирай
19. tutankhamon661 - 17. vmir - Верно, не е за вярване,
29.10.2010 15:52
vmir написа:
въпреки, че и аз много съм ги гледал такива...

Винаги подлагам всичко на съмнение - по-здравословно е.
цитирай
20. vmir - 19. tutankhamon661,
29.10.2010 16:18
tutankhamon661 написа:
vmir написа:
въпреки, че и аз много съм ги гледал такива...

Винаги подлагам всичко на съмнение - по-здравословно е.


Аз пък орязах времето за съмнения и пускам всичко покрай ушите си - и без това над 99% от приказките са плод на въображението... Верно, някои са изключително досадни, но един път свикне ли им се, след това е песен.
цитирай
21. tutankhamon661 - 20. vmir - 19. tutankhamon661,
29.10.2010 16:57
vmir написа:
tutankhamon661 написа:
vmir написа:
въпреки, че и аз много съм ги гледал такива...

Винаги подлагам всичко на съмнение - по-здравословно е.


Аз пък орязах времето за съмнения и пускам всичко покрай ушите си - и без това над 99% от приказките са плод на въображението... Верно, някои са изключително досадни, но един път свикне ли им се, след това е песен.

И това е добра тактика срещу самохвалството. А после смех, смех ....
цитирай
22. анонимен - Ние не държим първенството по са...
29.10.2010 17:04
Ние не държим първенството по самохвалство. Шампиони са македонците. Един народ сме все пак.
цитирай
23. анонимен - Е да, ама
29.10.2010 17:16
немците имат поговорка, която гласи: "Който се фука, извлича повече от живота!"
цитирай
24. vmir - 23. анонимен - Е да, ама
29.10.2010 17:32
анонимен написа:
немците имат поговорка, която гласи: "Който се фука, извлича повече от живота!"


Може би имат предвид "завлича".
цитирай
25. razkazvachka - Голям кеф е да те чете човек!
29.10.2010 18:05
И освен това звучиш убедително!:)))
цитирай
26. mglishev - Кратка, ясна и трезва глава
29.10.2010 21:38
от народопсихологията ни днес. За съжаление горчива. Поздравления.
цитирай
27. анонимен - ааа не само българските мъже се хвалят
29.10.2010 22:30
и другите са такива и по-големи женски клюкарки са и от нашите мъже.
цитирай
28. mirrorman - Освен в претъпканите с наивници ...
30.10.2010 00:16
Освен в претъпканите с наивници букмейкърски клубове, с такива просветителни съчинения могат ви засипят и в някоя баничарница. Досадно, мазно мляскане...На това лъха в този блог.
цитирай
29. анонимен - Ami az se kazvam Yonka. . . Ta koe mu e ...
30.10.2010 00:25
Ami az se kazvam Yonka... Ta koe mu e stryaska6toto na imeto ne razbrah...
цитирай
30. tutankhamon661 - 22. анонимен
30.10.2010 08:03
анонимен написа:
Ние не държим първенството по самохвалство. Шампиони са македонците. Един народ сме все пак.

Знаеш ли, че шведската тройка всъщност била македонска и означавала "трима воеводи точат саби"? Същото се отнася за руската салата и френската любов.
цитирай
31. tutankhamon661 - 23. анонимен - Е да, ама
30.10.2010 08:07
анонимен написа:
немците имат поговорка, която гласи: "Който се фука, извлича повече от живота!"

Със сигурност понякога има и полза, но трябва да е добре преценено.
цитирай
32. tutankhamon661 - 25. razkazvachka - Голям кеф е да те чете човек!
30.10.2010 08:09
razkazvachka написа:
И освен това звучиш убедително!:)))

Благодаря!
/изчервявайки се, леко притеснен/.
цитирай
33. tutankhamon661 - 26. mglishev - Кратка, ясна и трезва глава
30.10.2010 08:15
mglishev написа:
от народопсихологията ни днес. За съжаление горчива. Поздравления.

Голяма част от житейските истини са горчиви.
цитирай
34. tutankhamon661 - 27. анонимен - ааа не само българските мъже се хвалят
30.10.2010 08:18
анонимен написа:
и другите са такива и по-големи женски клюкарки са и от нашите мъже.

Общо взето всички си падаме по клюки, но за повечето са мимолетно разнообразие. Има обаче такива, за които е основно занимание. Виждал съм хора, треперещи защото не могат да изкoпчат някаква пикантна информация.
цитирай
35. tutankhamon661 - 28. mirrorman
30.10.2010 08:30
mirrorman написа:
Освен в претъпканите с наивници букмейкърски клубове, с такива просветителни съчинения могат ви засипят и в някоя баничарница. Досадно, мазно мляскане...На това лъха в този блог.

И на теб благодаря!
Не че ще приемеш съвет, но все пак да си го кажа. Видях блога ти. Винаги съм се учудвал, как преживяват черногледи хора като теб. С такива апокалиптични мисли най-бързо се остарява. Имай го предвид!
цитирай
36. tutankhamon661 - 29. анонимен
30.10.2010 08:35
анонимен написа:
Ami az se kazvam Yonka... Ta koe mu e stryaska6toto na imeto ne razbrah...

Хубаво ти е името. Споко!
цитирай
37. mirrorman - Не бива да се тревожиш нито за мор...
30.10.2010 13:14
Не бива да се тревожиш нито за моралното ми, нито за емоционалното ми, нито за интелектуалното и физическо състояние. Никой не ми дава годините на които съм. Просто не ми е дадено да бъда воден от материализма, любимите цветни очила на многолюдието. И не съм черноглед. Напротив, гледам света с чисти очи. Казах ти откровено какво мисля за текстове от типа на твоя. Това е.
цитирай
38. tutankhamon661 - 37. mirrorman
31.10.2010 07:53
mirrorman написа:
Не бива да се тревожиш нито за моралното ми, нито за емоционалното ми, нито за интелектуалното и физическо състояние. Никой не ми дава годините на които съм. Просто не ми е дадено да бъда воден от материализма, любимите цветни очила на многолюдието. И не съм черноглед. Напротив, гледам света с чисти очи. Казах ти откровено какво мисля за текстове от типа на твоя. Това е.

Само че материализмът е съвсем реален и ще сгрешиш, ако не го отчетеш. В него няма нищо лошо - ще го признаеш, ако наистина си способен да погледнеш на живота с други очи, а не с тези на многолюдието.
цитирай
39. mirrorman - Знаеш ли, че никой (учен) на този ...
01.11.2010 01:19
Знаеш ли, че никой (учен) на този свят не знае какво представлява материята? Дали въобще е материална. В този ред на мисли никой не може да докаже, че тя е реална. Факт.
В материализма има много лошо, това не е просто реализъм или безобиден прагматизъм все пак. Нима смяташ, че многолюдието намира материализма за нещо вредно? Пусни си телевизора, погледай магазините, заведенията, моловете...Хората се утрепват да си угодят с поне малко материална илюзия.
цитирай
40. toxic - Фараоне и професор по народопсх...
01.11.2010 13:49
Фараоне и професор по народопсхихология нямаше да го каже по-добре, това е истината и само истината. По мои наблюдения доста хора са потънали във фантазиите си, като вид отгреагиране на комплексите си, а единственият начин да се отърват от тях е да се сблъскат тях челно. Вярно че ще ги заболи, но има супер отрезвяващ ефект :)
Поздрави.
цитирай
41. tutankhamon661 - 40. toxic
03.11.2010 10:16
toxic написа:
Фараоне и професор по народопсхихология нямаше да го каже по-добре, това е истината и само истината. По мои наблюдения доста хора са потънали във фантазиите си, като вид отгреагиране на комплексите си, а единственият начин да се отърват от тях е да се сблъскат тях челно. Вярно че ще ги заболи, но има супер отрезвяващ ефект :)
Поздрави.

Фантазиите понякога се явяват като спасение от реалносттa, но не трябва да се прекалява. Без тях може и да се справиш някак, но забравиш ли действителността, много ще те заболи.
цитирай
42. tutankhamon661 - 39. mirrorman
03.11.2010 10:30
Материята е достатъчно материална от гледна точка на възприятията ни. Това е най-важното. А какви други форми може да приеме, ще ни заинтересува, когато разполагаме с необходимите сетива. Сега никой не може да се похвали c такива.
Казвам ти го, за да обясня защо не намирам смиcъл в обcъждането на подобни теми. За разнообразие може, но не и като основно и ежедневно занимание. Не си падам по разнищването на въпроси от сорта "Колко стръкчета трева има на планетата Земя и имат ли приложение в матeматиката?" Прекалено отдавна намразих философията. Най-вече заради учителя, който ми преподаваше - говореше толкова много безсмислици, че в края на чаcа не можех да си спомня, откъде е започнал.
Хората действително обичат материалното, но са убедени, че не е така - това имах предвид. Тотално разминаване между поведение и самооценка.
Не знам при теб как е. Но съм наясно, че щом живеем в материалния свят, значи преди всичко на него трябва да обръщаме внимание. А останалото е само красива добавка. Или не толкова красива - зависи от случая. За мен това значи да си здраво стъпил в реалността, а не във фантазиите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663941
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031