Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 18:27 - БЪДИ ВСЕ ТАКА ИСТИНСКА, GOODBYE !
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 40969 Коментари: 180 Гласове:
69


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Написаното стана прекалено дълго, затова реших да пусна нов постинг, посветен на теб и събитията, ставащи в блога ти. Там винаги ври и кипи, тъй като много хора се комплексират от ума ти.
Не е съвсем ясно каква е целта на нападките по твой адрес. Виждал съм добронамерени и възпитани критики, като например от Blagovestie, но тя по начало си е културен човек. Повечето обаче са злонамерени и най-вече лишени от всякакъв смисъл. Дори авторите им се срамуват от  тях, затова почти винаги са анонимни. Не че не ги разпознаваме, но те много обичат да се самозалъгват, че са дълбоко законспирирани.
Рекордьорка по лъжи е Lubov13  /естествено, в отсъствието на Lidis/. Скъса се да те плюе възвишено и поетично. Толкова често се случва, че човек неволно си задава въпроса, дали не си нейната муза? Съвсем наскоро  видях, че пак  е пуснала тъпа публикация. Този път си виновна за изтриването на Lidis. Представяш ли си? И то при  условие, че се случи точно обратното. Може би страда от творчеcко безсилие. Не бих се учудил. Даже съм сигурен, че е точно така, иначе нямаше да се занимава с подобни глупости.
Забелязах, че от известно време Nikita6864 се навърта около теб. Странно е, че коментира от ника cи - при мен го прави анонимно. Аз обаче нарочно й отговарям в мъжки род, за да не се усети, че съм я разпознал. По количество анонимни коментари в моя блог, с нея могат да се мерят само Rustam и   Mar86. Горките! Толкова са елементарни, че и дете ще ги закове.
Излишно е да ти разправям какъв кеф е, че съм единствения в blog.bg, заради който Nikita6864 се е карала с bbbb. Но аз пак cпрях да влизам при нея и заради това cън не я хваща. Почти няма мой постинг, в който да не се е включила анонимно, но бързо я изритвам през вратата. Прекалено лесно, защото речникът й е беден и трудно измисля нещо  ново. До такава степен съм изучил копи-пейст коментарите й, че ги разпознавам и по други блогове - достатъчен е един кратък поглед.
Вече казах, че в двубоя Rebelle - Nikita6864 моите предпочитания са за първата. По-откровена е. Каквото и да говори, cледва една линия, а това е правилния подход във всяка cитуация.
Докато Nikita6864 обикаля анонимно по блоговете и ръси обиди, които вероятно смята за  изключително остроумни, а всъщност отдавна е станала банална. Но понякога се извърта, при което cтава толкова мазна, че спокойно може да отвори фабрика за олио. Днес едно, утpе друго - така си разнообразява скучното и самотно ежедневие.
Забелязах, че имате някаква закачка с Rebelle. Много хора смятат, че Shtrakalka е неин профил, но аз не мисля така. При всички положения и двете са много различни от лицемерната Nikita6864. Последната е обект на подигравки от доста блогъри, защото отдавна са й разбрали змийския характер. Само доказаните мазници все още се навъртат около нея, надявайки се да получат някакъв бонус. Представа си нямат колко е безнадеждно, тъй като тя не се интересува от тях. Всеки може да види, че скита по съвсем други блогове. Последно се е приютила при Rustam, защото само там може да се репчи, без опасност да я заковат като плоска дъска за стената /"плоска дъска" - това пък как ми хрумна? Страааашен съм!/. При мен също е постоянно присъствие. Едно време влизаше от ника си, но после спря и се отдаде на анонимни обиди. Хич не я бива обаче. Дори не е способна да придаде различна форма на коментара, което я прави лесна за разпознаване.
Заради нападките на Nikita6864 към теб, си направих труда да я проуча. Останах изненадан, че тя е тук почти поcтоянно. Улавял съм нейни обидни коментари посред нощ. Толкова много хора са го забелязали, че името й вече е станало нарицателно за необосновани нападки. Единственото, което я различава от Lidis, е това, че не съм забелязал да псува и кълне, споменавайки деца.
На какво се дължи описаното некултурно и  гаменско поведение?
Едно време Nikita6864 е била доcта оборотна и е имала много приятели тук. Това е приключило, когато са разбрали, че любимият й номер се нарича "нож в гърба". Прилага го постоянно, включително на свои приятели. Как да поддържаш  добри отношения c такава изродка, aко самият ти не си кръгъл идиот? Останали са няколко души, които имат cклонност да се самозалъгват, че са по-специални за нея - заради това самата тя им се приcмива тайно. Колкото и да им го обясняваш, няма да го разберат. Такива сме ние, мъжете. Често мислим не с главата, а с други части  нa тялото си. Включително аз, но по отношение на други жени - Nikita6864 не може да ми въздейства на тази "струна", понеже имам непоносимост към интриги и простотия.
Какво да кажем за човек, който сто пъти  повтаря "тръгвам си", но още на следващия коментар отново се връща? Подобно поведение не е присъщо за психично cтабилна жена.
Едно време се възхищавах от постингите на Nikita6864, но после pазбрах, че Интернет е задръстен от подобни творения, т.е. не е направила нищо уникално. Изглежда, тя самата го осъзнава и все по-рядко се отчита с публикация. Вместо това обикаля насам-натам, само и само да намери някой, с когото да размени две безсмислени приказки.
Хм! Странно, ама взе да ми става жал за Nikita6864. Не й е лесно в нейната разяждаща самота. Защо съм толкова жалостив?
Досатъчно умна си, за да го разбереш сама, но все пак да кажа: на правилния път си. Вярно, няма съвършени хора, но ти притежаваш едно от най-рядко срещаните качества. Нарича се ОТКРОВЕНОСТ ДО БОЛКА.  Аз самият не  го притежавам в такава степен. Това винаги ще стряска хората, с които контактуваш. Някои ще го оценят, други ще те плюят, защото те самите никога няма да бъдат ЧИСТИ като теб. Сигурен съм, че ще държиш здраво "кормилото" и никога няма да се отклониш от тази вярна посока.
Говорили сме достатъчно, признали сме си това-онова. Миcля, че аз и ти се учим взаимно един от  друг. Що се отнася до мен, смятам така да продължа и за напред. 


Още по темата може да прочетете тук.


Тагове:   Goodbye,   справедливост,


Гласувай:
85



Следващ постинг
Предишен постинг

1. greatman - Учудваш ме. Защо се връзваш? Инт...
08.11.2010 18:45
Учудваш ме. Защо се връзваш? Интригата е начин на живот за българина. Мен отдавна спря да ме учудва.
цитирай
2. анонимен - Сега Никита ли подхвана? Тя отдавна ...
08.11.2010 19:00
Сега Никита ли подхвана? Тя отдавна е в небитието. Кой ли й обръща внимание?
цитирай
3. elinora - Всъщност имаш ли доказателства,
08.11.2010 19:06
че горецитираните пишат анонимни коментари? Абсолютно съм убедена, че Марчето много отдавна не влиза в блог.бг и никога не пише анонимно, защото не е страхлива. За Никита и Ребеле също не мисля, че пишат анонимно.
цитирай
4. анонимен - мартин
08.11.2010 19:09
Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye!
цитирай
5. beautyqueen - Ако Никита я няма, кой ще ни казва ...
08.11.2010 19:11
Ако Никита я няма, кой ще ни казва прогнозата за мрачното време?
цитирай
6. blagovestie - А аз се ядосвам,
08.11.2010 19:20
когато видя, как Гспот си губи времето със слабоумници, тъй като не заслужават вниманието й. Тя може много. Има да каже много. Чакам да се съвземе, да се разтовари и да си пуска своите постинги.

ПП: Не, че и аз не губя време и енергия с глупости...
ПП 2: Последната новина е, че аз съм тя :))))
цитирай
7. tutankhamon661 - 1. greatman
08.11.2010 19:23
greatman написа:
Учудваш ме. Защо се връзваш? Интригата е начин на живот за българина. Мен отдавна спря да ме учудва.

Не е връзване. Това е разговор с Goodbye. Пуснах го като постинг, защото стана много дълъг. Нямам никакво намерение, нито желание да споря с безинтересни руски тикви.
цитирай
8. tutankhamon661 - 2. анонимен
08.11.2010 19:28
анонимен написа:
Сега Никита ли подхвана? Тя отдавна е в небитието. Кой ли й обръща внимание?

И на теб казвам, че не е адресирано до Nikita6864. Още в заглавието съм посочил към кого се обръщам.
цитирай
9. tutankhamon661 - 3. elinora - Всъщност имаш ли доказателства,
08.11.2010 19:33
elinora написа:
че горецитираните пишат анонимни коментари? Абсолютно съм убедена, че Марчето много отдавна не влиза в блог.бг и никога не пише анонимно, защото не е страхлива. За Никита и Ребеле също не мисля, че пишат анонимно.

Имам си начини, по които съм го разбрал. Доказателствата са 100%-ви, но са само за мен. Знам, че сте приятелки с Mar86, затова не искам да ти говоря против нея.
Само ще кажа, че се сещам за цял куп хора, които уж отдавна са напуснали blog.bg. и се кълнат пред реалните си приятели, че скоро не са влизали, а всъщност изобщо не са излизали.
Не желая да настройвам хората едни срещу други. Поради тази причина ползвам само аз информацията, която искаш.
цитирай
10. tutankhamon661 - 4. анонимен - мартин
08.11.2010 19:38
анонимен написа:
Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye!

Аз доста отдавна съм останал впечатлен. В началото много се карахме, но това беше недоразумение. Сега всичко е наред.
цитирай
11. анонимен - Тутане, на 3000 години стана, а още ...
08.11.2010 19:40
Тутане, на 3000 години стана, а още се занимаваш с глупости. Време е да извадиш биберона от устата си.
цитирай
12. tutankhamon661 - 6. blagovestie - А аз се ядосвам,
08.11.2010 19:48
blagovestie написа:
когато видя, как Гспот си губи времето със слабоумници, тъй като не заслужават вниманието й. Тя може много. Има да каже много. Чакам да се съвземе, да се разтовари и да си пуска своите постинги.

ПП: Не, че и аз не губя време и енергия с глупости...
ПП 2: Последната новина е, че аз съм тя :))))

Ето това е истинска новина. Кой ли тъпак го е измислил?
Има един анонимен, който се оплаква, че където и да коментира, все го обвинявали, че е Тутанкамон. Обясних му, че тук това е обичайна игра, защото има смешници, които друго не могат да измислят.
цитирай
13. tutankhamon661 - 5. beautyqueen
08.11.2010 19:54
beautyqueen написа:
Ако Никита я няма, кой ще ни казва прогнозата за мрачното време?

Видях, че и ти се справяш достатъчно добре. Нали не ти тежи тази отговорна задача? Ако объркаш прогнозата, много ще се сърдя.
цитирай
14. анонимен - камоне, толкоз си тъп (((
08.11.2010 20:00
beautyqueen=Rebelle!
цитирай
15. анонимен - Да не мислиш, че ще уплашиш Никито?
08.11.2010 20:11
Да не мислиш, че ще уплашиш Никито?
цитирай
16. анонимен - beautyqueen=Rebelle! Между ...
08.11.2010 20:14
анонимен написа:
beautyqueen=Rebelle!


Между другото и аз така мисля.
цитирай
17. анонимен - Камончо, не се отклонявай от тем...
08.11.2010 20:23
Камончо, не се отклонявай от темата. Знам, че си падаш по футболисти. Винаги ползвай Дурекс. Няма да съм все до теб за да ти напомням.
цитирай
18. анонимен - така...
08.11.2010 20:27
Нахвърлям моята гледна точка и който както иска да я възпреме.

Нещата са много прости. Не харесвам глупави хора. Трудно ми е да го напиша, тъй като за мен глупак е някой, който за друг може да е извисен гений. Въпрос на гледна точка. Поради това, че не харесвам или как да се изразя по-точно ... спонтанно реагирам на реплики, които не ми се нравят и са според моята гледна точка леко ограничени - "нападението" е мое. Никой не ме е нападал. Аз нападам. Нападам коментари, които са вкарани в кутия, които са егоистични, които не могат да видят другата гледна точка. Нападам теб, тутанкамоне. Нападам те, защото не ми харесва какво пишеш за любовта, изневерите, вярността и ценностите ти. Нападам те,защото разсъждаваш егоистично, воден от мъжкото си, способен да изисква от жената до него, не пукащ му от това да спи с още една две, които са го накарали да му се подкосят краката. Нападам те, защото следващ инстинкта си, търсиш нещо, което не можеш да намериш в постоянната си партньорка, която същевремено изискваш да ти е вярна. Помниш добре дискусията ни. Нападнах те, за да се замислиш. Не казвам, че съм права. Никога не съм твърдяла, че съм права за нещо, че съм последна инстанция или ако съм го правила, не е било умишлено. Искам да се замислиш.
Така.

Нападам Лидис. Нападам я, защото пише стихчета, които не са гениални, но са хубави, а отдолу под тях - помия. Нападам я. Казвам й, че като българка живееща в чужбина трябва да има малко по-висока гледна точка. Понеже е видяла повече, фотограф била, сигурно е срещала много хора. Нападам я, за да й покажа, че трябва да бъде по-голяма от себе си. Да пуска коментарите на хората, а не да си измисля. Нападам я. Тя ме праща в гроба. При майка си. Отивам при майка й. Предавам съобщение на Лидис. Лидис си мисли, че я мразя... но тя не знае. Аз я нападам, за да прогледне. Тя потъва в тъма. И откача тотално. Моя грешка. Не знаех, че е толкова зле. Трябва й доктор. Продължавам...
цитирай
19. анонимен - ...
08.11.2010 20:36
Нападам бббб. Нападам го, защото е прост или на такъв се прави. Нападам го, защото той използва момента на най-голямата уязвимост и скача с брадвата отгоре ти. Той не вдига, той тъпче. Нападам дребнавия му начин да се забавлява на гърба на другите. Нападам постовете с истински снимки на хора, с които той откровено се гаври, скрит зад илюзорната си забавност. Нападам начина му на изразяване на негодувание, нападам изродщината, онази, на която ще подражават хлапаците. Онази изродщина, с която утре ще забият кубинка в лицето на падналото на земята безпомощно момче, което са пребили от бой пред дискотеката. Нападам гнилия смях в съдебната зала и празните очи на обвиняемите, които ще се нижат като сополи мазни и безконечни пред... смъртта. Нападам това забавление. Гнусотиите да се изпразваш хилейки се над душата, снимката, снимките на децата, .... над собствената си душа да се изпразваш. И това да не те кара да се чувстваш зле. Това да те прави велик в собствените ти очи. Това нападам. Защото насраният човечец зад ника бббб няма как да види какво е в душата на онзи отсреща, онзи, който плюе, онзи чийто очи забърсва с чернилката от ръцете си. Той рита с кубинката. И се смеее... Това нападам.
цитирай
20. анонимен - ...
08.11.2010 20:39
После идва никита. Която бърше лайната му. А тя е по-зле. Тя е жена или поне на на такова се представя и тя, като жена бърше лайната му. Тя не му казва - НЕДЕЙ ДА СЕРЕШ КОПЕЛЕ! Тя му избърсва лайната! Бърше кръвта от кубинката, която е размазала лицето и е счупила черепа на поваления на земята 20 годишен младеж. Тя е жена с финес!

Що не си ебете забавленията и гнусните черни души!

...
Не те, приятелю! Не те ме нападнаха. Аз ги нападнах. Майка му не може да ги нападне. Тя може да седи със свито сърце и да вижда как убийците на сина й ще излязат от съдебната зала и ще продължат ---- да се забавляват.

...
В памет.
цитирай
21. анонимен - goodbye,
08.11.2010 20:43
ти сериозно замисляла ли си се за психическото си здраве???
цитирай
22. анонимен - ти сериозно замисляла ли си се за ...
08.11.2010 20:52
анонимен написа:
ти сериозно замисляла ли си се за психическото си здраве???


Не, не съм. Но вярвам, че много като теб, които не могат да осъзнаят, не разбират, нямат умствен капацитет, правят се на утрепани, опитват се да ме уязвят, мислят си, че ще се засегна, та такива.... "загрижени" плиткоумници ден и нощ задълбочено се ровят из книгите по психология, за да определят диагнозата ми. Като излезеш с такава, напиши я. Обещавам да се посмея искрено.
Лека ти вечер.
цитирай
23. анонимен - тутка и гудка - първи френдки
08.11.2010 21:01
тутка и гудка - първи френдки
цитирай
24. crawler - До автора
08.11.2010 21:02
Не знам дали го разбираш, но в момента правиш реклама на въпросната Никита. Аз не знаех, че съществува, но сега отивам да погледна блога й.
цитирай
25. анонимен - goodbye,
08.11.2010 21:03
няма нужда да се ровя в книгите. Личи си, че страдаш от дълбоко личностно разстройсто. Склонността ти да се превъзнасяш, като месия в блоговото пространство е опасна мания. Защо си въобразяваш, че някой се нуждае от съветите ти и от плиткоумните ти разсъждения? Когато човек сочи с пръст, морализаторствува на дребно и на едро показва единствено комплекси и лична неудовлетвореност. Да не говорим за липсата на елементарно възпитание и такт, която при теб е очевадна.Мога да напиша и още, но знам, че не си струва усилието! Сега ти позволявам да ми отговориш с обширно есе по темата и да ме смажеш със сърцераздирателни примери.
цитирай
26. анонимен - Липсва и Лидис, липсва и Лидис и н...
08.11.2010 21:05
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.
цитирай
27. анонимен - Ама четете ли и текстовете на бай...
08.11.2010 21:07
Ама четете ли и текстовете на байбайката? Там е страшно, там е буря в мозък...
цитирай
28. анонимен - камиончо пак изсипа акото насред ...
08.11.2010 21:09
камиончо пак изсипа акото насред площада
цитирай
29. анонимен - няма нужда да се ровя в книгите. Личи ...
08.11.2010 21:10
анонимен написа:
няма нужда да се ровя в книгите. Личи си, че страдаш от дълбоко личностно разстройсто. Склонността ти да се превъзнасяш, като месия в блоговото пространство е опасна мания. Защо си въобразяваш, че някой се нуждае от съветите ти и от плиткоумните ти разсъждения? Когато човек сочи с пръст, морализаторствува на дребно и на едро показва единствено комплекси и лична неудовлетвореност. Да не говорим за липсата на елементарно възпитание и такт, която при теб е очевадна.Мога да напиша и още, но знам, че не си струва усилието! Сега ти позволявам да ми отговориш с обширно есе по темата и да ме смажеш със сърцераздирателни примери.


Точно така. Сега, ако си напишеш никчето, ти давам гаранция, че ще си раздера сърцето от мъка, болка, жалост. Толкова съм зле.... направо да ме оплачат жива!

Та кой беше ти? Или коя?

пс - месия?! Казал му някой две реплики по експресивно и онзи си глътнал междукрачието от безпомощност. Е, сори, дал Бог дар слово!
цитирай
30. анонимен - Липсва и Лидис, липсва и Лидис и н...
08.11.2010 21:12
анонимен написа:
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.


Няма никакъв проблем. Май нещо ти се привижда. Лидис беше много ниско стъпало, но понякога се "разсейвам" и от такива. Беше грешка, както написах. На нея и липсва здравия разум, а без него, няма как да прецени кога плава и кога потъва. Кофти.
цитирай
31. tutankhamon661 - 11. анонимен
08.11.2010 21:20
анонимен написа:
Тутане, на 3000 години стана, а още се занимаваш с глупости. Време е да извадиш биберона от устата си.

Може и да ми харесват бибероните.
цитирай
32. tutankhamon661 - 14. анонимен
08.11.2010 21:21
анонимен написа:
beautyqueen=Rebelle!

Не бих се заклел, но и не го изключвам.
цитирай
33. анонимен - няма нужда да се ровя в книгите. Личи ...
08.11.2010 21:22
goodbye написа:
анонимен написа:
няма нужда да се ровя в книгите. Личи си, че страдаш от дълбоко личностно разстройсто. Склонността ти да се превъзнасяш, като месия в блоговото пространство е опасна мания. Защо си въобразяваш, че някой се нуждае от съветите ти и от плиткоумните ти разсъждения? Когато човек сочи с пръст, морализаторствува на дребно и на едро показва единствено комплекси и лична неудовлетвореност. Да не говорим за липсата на елементарно възпитание и такт, която при теб е очевадна.Мога да напиша и още, но знам, че не си струва усилието! Сега ти позволявам да ми отговориш с обширно есе по темата и да ме смажеш със сърцераздирателни примери.


Точно така. Сега, ако си напишеш никчето, ти давам гаранция, че ще си раздера сърцето от мъка, болка, жалост. Толкова съм зле.... направо да ме оплачат жива!

Та кой беше ти? Или коя?

пс - месия?! Казал му някой две реплики по експресивно и онзи си глътнал междукрачието от безпомощност. Е, сори, дал Бог дар слово!


защо ти е никчето ми? мога да ти напиша и името си и снимка да ти изпратя. е и?
какво променя това? ти ще се промениш ли от моето мнение? едва ли. точно по същия начин и на другите не им пука от твоите думи. просто думи. думи хвърлени на вятъра, или в нета. едно и също е. как не го разбираш? толкова е просто.
цитирай
34. анонимен - 5224
08.11.2010 21:23
минджа
цитирай
35. анонимен - защо ти е никчето ми? мога да ти на...
08.11.2010 21:29
анонимен написа:
защо ти е никчето ми? мога да ти напиша и името си и снимка да ти изпратя. е и?
какво променя това? ти ще се промениш ли от моето мнение? едва ли. точно по същия начин и на другите не им пука от твоите думи. просто думи. думи хвърлени на вятъра, или в нета. едно и също е. как не го разбираш? толкова е просто.


Не всички са като теб. Аз знам, че не всички са като теб. Един да е, за него го правя. Ти си остани безлицев, без думи, без смисъл, на вятъра. Без нищо...
цитирай
36. анонимен - 5777
08.11.2010 21:30
минджа
цитирай
37. анонимен - goodbye,
08.11.2010 21:35
къде е твоето лице? имаш ли име? или майка ти те е нарекла Сбогом?
що не си натискаш парцалите ми ръсиш мъдрости тук анонимно!
баси гнусната мишка дето си :(((
цитирай
38. анонимен - При атака на Гайката, и при стимулиране на g-точката и в мозъка
08.11.2010 21:35
виж ти, може се обърка и от другия браусър да почве да отговаря кат Благата.
Едно и също лице са!!!
цитирай
39. анонимен - Много помия се изля срещу гудбай, но ...
08.11.2010 21:37
Много помия се изля срещу гудбай, но като гледам тя не се дава лесно. На никой не остава длъжна. Представям си как беснеят нейните врагове.
цитирай
40. анонимен - къде е твоето лице? имаш ли име? или ...
08.11.2010 21:41
анонимен написа:
къде е твоето лице? имаш ли име? или майка ти те е нарекла Сбогом?
що не си натискаш парцалите ми ръсиш мъдрости тук анонимно!
баси гнусната мишка дето си :(((


Лицето ми е тук. На петдесетина сантиметра от ръцете ми. Имам име разбира се. Хубаво и светло. Натискам парцали само като забърсвам боклуци. Иначе се любувам на удобни чаршафчета и ръся мъдрости и даже поливам обилно... сдържам се рядко. Ако това те убива и не ти дава мира, купи си котка, да изгони от главата ти мисълта за мен и това, че не съществувам само виртуално. Нещо да добавиш?
цитирай
41. анонимен - виж ти, може се обърка и от другия ...
08.11.2010 21:44
анонимен написа:
виж ти, може се обърка и от другия браусър да почве да отговаря кат Благата.
Едно и също лице са!!!


Освен джиточка има и а-точка. Най-лесният начин да си я намериш е като хванеш една ютия и да си я лепнеш нагорещена на задника. Звукът излизащ от устата ти ще те упъти къде точно е а- точката ти. Не ме разбираш може би? Чудесно! Точно така се чувствам и аз като ти чета недозагрятите коментари.
цитирай
42. анонимен - нищо няма да добавя.
08.11.2010 21:46
страхлива, лабилна и със сигурност грозна жена си. нямаш име, нямаш снимка, измислена героиня в измисления филм на камончо. двойка смешни неудачници.
наздраве ви! предполагам нямате други удоволствия, освен нета и алкохола?
жал ми е за вас, честна дума!
цитирай
43. анонимен - ...
08.11.2010 21:48
анонимен написа:
Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye!


Марто, от много гениализми написани към анонимнитеците тук с най-малката степен на загряване на уморения ми мозъчен котлон, щях да забравя да ти благодаря.
И аз ти желая успех. На теб и на тутанкамон. Оценявам го, въпреки че това тук са бля бля работи, все пак има някакъв смисъл. Знам аз.
цитирай
44. анонимен - страхлива, лабилна и със сигурност ...
08.11.2010 21:50
анонимен написа:
страхлива, лабилна и със сигурност грозна жена си. нямаш име, нямаш снимка, измислена героиня в измисления филм на камончо. двойка смешни неудачници.
наздраве ви! предполагам нямате други удоволствия, освен нета и алкохола?
жал ми е за вас, честна дума!


Ей, че обичам такива като теб... Кажи сега пиленце кое ще ме направи много смела в твоите очички безлични? Снимчица ли искаш, годинки, килограми, какво ти трябва, професия, образование, брой сексуални партньори, количество на консумиран алкохол, начин на забавление, извратени сексуални желания? Какво ще ме направи реална? ей дребчо, не ми се отваряй. Кажи си ника.

пс като един истински джентълмен редно е да се представиш пръв. Иначе не ме впечатляваш особено. Вятър си. Безпосочен.
цитирай
45. tutankhamon661 - 15. анонимен
08.11.2010 21:51
анонимен написа:
Да не мислиш, че ще уплашиш Никито?

Сигурен съм, че в момента си скубе перуката.
цитирай
46. анонимен - Ох, приятелю, май свърших. Слаб...
08.11.2010 21:57
Ох, приятелю, май свърших. Слабичка работа :))) Мерси за поста. Лека нощ.
цитирай
47. tutankhamon661 - 16. goodbye
08.11.2010 22:04
goodbye написа:
анонимен написа:
beautyqueen=Rebelle!


Между другото и аз така мисля.

Нямам достатъчно наблюдения. Ако ти имаш, можеш да ги споделиш
на лс.
цитирай
48. анонимен - Никита доста време не беше пускала ...
08.11.2010 22:10
Никита доста време не беше пускала пост, а наскоро го направи. Може би е под влияние на гудбай. Възможно е и ти да си причината, фараоне.
цитирай
49. анонимен - Тутка, защо не вярваш, че Ребеле и ...
08.11.2010 22:27
Тутка, защо не вярваш, че Ребеле и Щракалка са едно лице? Това всички го знаем. Само ти се правиш на интересен.
цитирай
50. tutankhamon661 - 17. анонимен
08.11.2010 22:41
анонимен написа:
Камончо, не се отклонявай от темата. Знам, че си падаш по футболисти. Винаги ползвай Дурекс. Няма да съм все до теб за да ти напомням.

Абе, човек, измисли нещо ново! Не ти ли писна все един и същ коментар да пускаш?
цитирай
51. lionheart - Любов13 изглежда е банната. Скоро ...
08.11.2010 22:52
Любов13 изглежда е банната. Скоро не съм я виждал на първа страница.
цитирай
52. анонимен - Абе къде е Рустам? Скоро не се е мя...
08.11.2010 23:02
Абе къде е Рустам? Скоро не се е мяркал.
цитирай
53. tutankhamon661 - 18 /19 /20 goodbye
08.11.2010 23:26
На такива "хора" никой не дължи обяснение. Виж го катила bbbb какъв постен постинг пусна. Едно жалко клипче. И този опериран откъм фантазия човек ще вика "аз съм звезда". Всъщност може и да е звезда за нискоинтелигентните. Там ще вирее с изтърканите си лафчета. Халал да са му тези "фенове"!
цитирай
54. tutankhamon661 - 21. анонимен - goodbye,
08.11.2010 23:30
анонимен написа:
ти сериозно замисляла ли си се за психическото си здраве???

А ти?
цитирай
55. tutankhamon661 - 23. анонимен
08.11.2010 23:32
анонимен написа:
тутка и гудка - първи френдки

Някои си имат приятели. Други като са го закъсали по тази част, к'во? Свещ ли да им паля?
цитирай
56. sherif - Здрасти, Фараоне. Малко закъснях, ...
08.11.2010 23:37
Здрасти, Фараоне. Малко закъснях, но като гледам, другите още ги няма.
Според оперативните данни Никита е станала монахиня. Имало е публикации, които са й докарали нервна криза. Сега усилено се лекува.
цитирай
57. анонимен - Хах, че айде лягай си де, нали гудбай ти каза
08.11.2010 23:45
"Ох, приятелю, май свърших. Лека нощ."
цитирай
58. tutankhamon661 - 57. анонимен - Хах, че айде лягай си де, нали гудбай ти каза
09.11.2010 00:04
анонимен написа:
"Ох, приятелю, май свърших. Лека нощ."

Снощи ми казаха същото, ама на руски.
цитирай
59. tutankhamon661 - 24. crawler - До автора
09.11.2010 00:15
crawler написа:
Не знам дали го разбираш, но в момента правиш реклама на въпросната Никита. Аз не знаех, че съществува, но сега отивам да погледна блога й.

Как мислиш, ще почерпи ли Nikita6864, че благодарение на мен хората са се сетили за ЗАПУСТЕЛИЯ й блог?
цитирай
60. tutankhamon661 - 26. анонимен
09.11.2010 00:34
анонимен написа:
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.

Lidis не може да липсва на никой.
цитирай
61. анонимен - "Ох, приятелю, май свърших. ...
09.11.2010 00:39
анонимен написа:
"Ох, приятелю, май свърших. Лека нощ."


"май" свършила - май нервната криза и свършила. Вече може да спи.
цитирай
62. tutankhamon661 - 27. анонимен
09.11.2010 00:52
анонимен написа:
Ама четете ли и текстовете на байбайката? Там е страшно, там е буря в мозък...

Четем, четем. При нея съм виждал толкова романтика, колкото никъде другаде.
цитирай
63. анонимен - blackpredator
09.11.2010 01:00
Камоне, приятелю. Що превъзнасяш дамаджаните все!? Как все се влюбваш в амбалажа, много ти се чудя!
Абе питето е важно, а при Гудбай е много патоки. И маслините в пластмасовото и бидонче са дали фира...
Твърде далеч е и от Никита, и от Ребелле, и от Тара Мара
Напомня ми на женски вариант на един от Биг Брадъра. Панайот май беше. Селски бек, или нещо подобно.
Та блогбек де...
цитирай
64. анонимен - Тук
09.11.2010 01:06
Добра нощ, фараоне!
цитирай
65. анонимен - Женската злоба винаги е признак на ...
09.11.2010 01:21
Женската злоба винаги е признак на незадоволеност. Не визирам никой конкретно. Говоря по принцип.
цитирай
66. анонимен - Твърде далеч е и от Никита, и от Ре...
09.11.2010 07:55
анонимен написа:
Твърде далеч е и от Никита, и от Ребелле, и от Тара Мара...


Оуууу! И слава на божествата и поколенията им за това! Слава от тук та чак до най-отдалеченото място, до което може да стигне мисълта ти!

Голям комплимент ми направи без да искаш. Ако имаш връзки с тях, поръчай на божествата, ако може да продължа да се отдалечавам още и още от тричките изброени. Това със сигурност ще означава, че съм се качила на правилната ракета, а не дълбая с багер в земята да се самозаривам.

Сенкю за вниманието.
цитирай
67. анонимен - На мен ми харесват бузките на Ник...
09.11.2010 08:45
На мен ми харесват бузките на Никита. Като на прасенце са.
цитирай
68. trolllpower - въшлив фараон
09.11.2010 09:02
Престани да закачаш девойката. Като ти резна един между очите, ще видиш.
цитирай
69. анонимен - Триста души прочетоха последния ...
09.11.2010 09:12
Триста души прочетоха последния пост на Никито. Какво повече искаш? Не е ли достатъчно?
цитирай
70. kozanostra - Това ли е най-интересната тема д...
09.11.2010 09:19
Това ли е най-интересната тема днес? Отивам да се разходя.
цитирай
71. анонимен - M@
09.11.2010 09:21
04.11 17:42 - Mr. Mister - Broken Wings
Автор: vrazumena Категория: Музика
Прочетен: 24 Коментари: 2 Гласове: 4


Вече няма такива песни...

Хубава вечер - обратното на това, за което се пее тук. Съзидателна, в полет, изпълнена с нежност, красота и истинска любов за всички ви! :)))
1. henzelski - "Вече няма такива песни..."
05.11 12:12
Важното е, че тебе те има! И прекрасно е, че те има... :***


2. blagovestie - :))
05.11 12:17
Чуден човек си ти, Краси...
ОТКРОВЕНОСТ ДО БОЛКА
4UDO ZA VAS!!!
цитирай
72. анонимен - Баси наглия фараон! От седем поста в ...
09.11.2010 09:37
Баси наглия фараон! От седем поста в най-популярни на първа, четири са негови. Ако изкарат и другите два от снощи, ще се самоубия.
цитирай
73. анонимен - Хахахахаха Свалиха те от първа. ...
09.11.2010 09:47
Хахахахаха Свалиха те от първа. Тъпак.
цитирай
74. culture - В този сайт има прекалено много г...
09.11.2010 09:51
В този сайт има прекалено много грубости. Това не е присъщо на една дама. Не посочвам никой конкретно.
цитирай
75. blagovestie - Анонимен 71.,
09.11.2010 10:11
притеснява ли те нещо? ;))
Освен липсата ти на заетост и по-смислени интереси от това да се вреш в чужди взаимоотношения и да черпиш чужди емоции ;)

ПП: А откровеността винаги е била от фундаменталните ми черти :)
цитирай
76. анонимен - В този сайт има прекалено много г...
09.11.2010 10:13
culture написа:
В този сайт има прекалено много грубости. Това не е присъщо на една дама. Не посочвам никой конкретно.


Аз не съм дама. Не знам кой се мисли за такъв.

пс- Никога не съм си мислила, че съм такова. Която се мисли за дама да си поддържа имиджа. Аз съм изкукало извънземно. Има ли критерии за поведение на такива субекти? Някой спец да напише.
цитирай
77. анонимен - "Ох, приятелю, май свърших. ...
09.11.2010 10:16
анонимен написа:
анонимен написа:
"Ох, приятелю, май свърших. Лека нощ."


"май" свършила - май нервната криза и свършила. Вече може да спи.


Свършиш с отговарянето на безхаберните коментарчета отправени към мен.
цитирай
78. tutankhamon661 - 28. анонимен
09.11.2010 10:17
анонимен написа:
камиончо пак изсипа акото насред площада

Бъди така добър да го изчистиш, че някои хора получиха сърцебиене.
цитирай
79. tutankhamon661 - 30. goodbye
09.11.2010 10:31
goodbye написа:
анонимен написа:
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.


Няма никакъв проблем. Май нещо ти се привижда. Лидис беше много ниско стъпало, но понякога се "разсейвам" и от такива. Беше грешка, както написах. На нея и липсва здравия разум, а без него, няма как да прецени кога плава и кога потъва. Кофти.

Прекалено ниско стъпало. Кой не може да псува като хамалин? Умирам си за каруцари, които си въобразяват, че са много възвишени, само защото редят рими.

цитирай
80. анонимен - а така, пресна автохарактеристика, толкова си го могат тия мерзавчета!
09.11.2010 10:42
goodbye написа:
culture написа:
В този сайт има прекалено много грубости. Това не е присъщо на една дама. Не посочвам никой конкретно.


Аз не съм дама. Не знам кой се мисли за такъв.

пс- Никога не съм си мислила, че съм такова. Която се мисли за дама да си поддържа имиджа. Аз съм изкукало извънземно. Има ли критерии за поведение на такива субекти? Някой спец да напише.

цитирай
81. tutankhamon661 - 33. анонимен
09.11.2010 10:44
анонимен написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
няма нужда да се ровя в книгите. Личи си, че страдаш от дълбоко личностно разстройсто. Склонността ти да се превъзнасяш, като месия в блоговото пространство е опасна мания. Защо си въобразяваш, че някой се нуждае от съветите ти и от плиткоумните ти разсъждения? Когато човек сочи с пръст, морализаторствува на дребно и на едро показва единствено комплекси и лична неудовлетвореност. Да не говорим за липсата на елементарно възпитание и такт, която при теб е очевадна.Мога да напиша и още, но знам, че не си струва усилието! Сега ти позволявам да ми отговориш с обширно есе по темата и да ме смажеш със сърцераздирателни примери.


Точно така. Сега, ако си напишеш никчето, ти давам гаранция, че ще си раздера сърцето от мъка, болка, жалост. Толкова съм зле.... направо да ме оплачат жива!

Та кой беше ти? Или коя?

пс - месия?! Казал му някой две реплики по експресивно и онзи си глътнал междукрачието от безпомощност. Е, сори, дал Бог дар слово!


защо ти е никчето ми? мога да ти напиша и името си и снимка да ти изпратя. е и?
какво променя това? ти ще се промениш ли от моето мнение? едва ли. точно по същия начин и на другите не им пука от твоите думи. просто думи. думи хвърлени на вятъра, или в нета. едно и също е. как не го разбираш? толкова е просто.

Умните хора винаги се вслушват в думите на околните. Никога не знаеш, откъде ще дойде добра идея.
цитирай
82. culture - 76. goodbye
09.11.2010 10:52
Говорех по принцип. Не съм посочвала никой. Не искам да влизам в полемики.
цитирай
83. анонимен - Липсва и Лидис, липсва и Лидис и н...
09.11.2010 10:53
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.


Няма никакъв проблем. Май нещо ти се привижда. Лидис беше много ниско стъпало, но понякога се "разсейвам" и от такива. Беше грешка, както написах. На нея и липсва здравия разум, а без него, няма как да прецени кога плава и кога потъва. Кофти.

Прекалено ниско стъпало. Кой не може да псува като хамалин? Умирам си за каруцари, които си въобразяват, че са много възвишени, само защото редят рими.



Ама и аз псувам като каруцар. Разликата може би е, че аз не го отричам и не се смятам за никаква дама, нито претендирам да имам финес. Не мога си обясня, защо някои се опитват за ми го набиват като нещо, от чиято липса бих могла да се притесня?
цитирай
84. анонимен - Говорех по принцип. Не съм посоч...
09.11.2010 10:54
culture написа:
Говорех по принцип. Не съм посочвала никой. Не искам да влизам в полемики.


добре, де. Аз отговорих лично.
цитирай
85. анонимен - В началото Никита наистина беще ...
09.11.2010 11:23
В началото Никита наистина беще дpуга, но после се промени. Може би й е доскучало.
цитирай
86. panazea - Колко интриги съм изпуснала !
09.11.2010 11:29
А пък аз си спях безметежно в бурната нощ ! И само гората бучеше , ама кой ли я слуша ! :))
цитирай
87. tutankhamon661 - 34. анонимен
09.11.2010 11:33
анонимен написа:
минджа

На това му викат интелигентно изказване.
цитирай
88. tutankhamon661 - 37. анонимен - goodbye,
09.11.2010 11:35
анонимен написа:
къде е твоето лице? имаш ли име? или майка ти те е нарекла Сбогом?
що не си натискаш парцалите ми ръсиш мъдрости тук анонимно!
баси гнусната мишка дето си :(((

Тя поне говори от профила си. А ти?
цитирай
89. анонимен - Ти не си по-различен от никита. Т...
09.11.2010 11:55
Ти не си по-различен от никита. Тъпак.
цитирай
90. анонимен - Фараоне видя ли поста на bbbb за теб и ...
09.11.2010 12:00
Фараоне видя ли поста на bbbb за теб и гудбай? Много ме изкефи.
цитирай
91. tutankhamon661 - 38. анонимен
09.11.2010 12:12
анонимен написа:
виж ти, може се обърка и от другия браусър да почве да отговаря кат Благата.
Едно и също лице са!!!

По-голяма глупост не бях чувал. Разбирам те, щом си осакатен откъм фантазия.
цитирай
92. анонимен - Тутурутке, само ти не разбра, че ...
09.11.2010 12:21
Тутурутке, само ти не разбра, че спотката е луда. Все последен загряваш.
цитирай
93. анонимен - Не, бе, спява...
09.11.2010 12:27
А`ре, ве, чух, че Благосподарския тандем блага-спотка по умни от дявола го дават
Верно е, не???
цитирай
94. captain - Изпуснах ли битката? Ей сега зар...
09.11.2010 12:33
Изпуснах ли битката? Ей сега зареждам оръдието и ги почвам. Тролска чорба ще хапваме.
цитирай
95. анонимен - Тутурутке, само ти не разбра, че ...
09.11.2010 12:37
анонимен написа:
Тутурутке, само ти не разбра, че спотката е луда. Все последен загряваш.


Сега, ако дешифрираш "луда" може и да ме накараш да се замисля... иначе си...спихнал.
цитирай
96. анонимен - А`ре, ве, чух, че Благосподарския ...
09.11.2010 12:38
анонимен написа:
А`ре, ве, чух, че Благосподарския тандем блага-спотка по умни от дявола го дават
Верно е, не???


Дяволът умен ли е? За пръв път чувам.
цитирай
97. анонимен - Вие тройка ли си правите: гудка, ...
09.11.2010 12:49
Вие тройка ли си правите: гудка, блажка и тутка?
цитирай
98. анонимен - Фараоне видя ли поста на bbbb за теб и ...
09.11.2010 12:50
анонимен написа:
Фараоне видя ли поста на bbbb за теб и гудбай? Много ме изкефи.


Убедена съм, че и петимата гласували там биха се се изкефили на макс. ... и мориц. Повече.
цитирай
99. анонимен - Вие тройка ли си правите: гудка, ...
09.11.2010 12:51
анонимен написа:
Вие тройка ли си правите: гудка, блажка и тутка?


Точиш лиги ли нещо? Има една тема гениална от гениална авторка точно за теб. Темата е за точене на лиги. Пробвай там.
цитирай
100. tutankhamon661 - Пу за мен коментар 100!
09.11.2010 13:03
Пу за мен коментар 100!
цитирай
101. анонимен - При толкова много мацки в блогбе...
09.11.2010 13:17
При толкова много мацки в блогбегето намерили за кого да се карат.
цитирай
102. darcy - ех
09.11.2010 13:35
този път ме няма в списъка...
Тутанкамоне, в следващия постинг да ме включиш ;–)))
цитирай
103. tutankhamon661 - 39. анонимен
09.11.2010 13:41
анонимен написа:
Много помия се изля срещу гудбай, но като гледам тя не се дава лесно. На никой не остава длъжна. Представям си как беснеят нейните врагове.

Сърбал съм й попарата. Като завоевателка е.
цитирай
104. tutankhamon661 - 40. goodbye
09.11.2010 13:43
goodbye написа:
анонимен написа:
къде е твоето лице? имаш ли име? или майка ти те е нарекла Сбогом?
що не си натискаш парцалите ми ръсиш мъдрости тук анонимно!
баси гнусната мишка дето си :(((


Лицето ми е тук. На петдесетина сантиметра от ръцете ми. Имам име разбира се. Хубаво и светло. Натискам парцали само като забърсвам боклуци. Иначе се любувам на удобни чаршафчета и ръся мъдрости и даже поливам обилно... сдържам се рядко. Ако това те убива и не ти дава мира, купи си котка, да изгони от главата ти мисълта за мен и това, че не съществувам само виртуално. Нещо да добавиш?

Не вярвам да добави - не оставяш много възможности за отговор. Като валяк си.
цитирай
105. tutankhamon661 - 41. goodbye
09.11.2010 13:44
goodbye написа:
анонимен написа:
виж ти, може се обърка и от другия браусър да почве да отговаря кат Благата.
Едно и също лице са!!!


Освен джиточка има и а-точка. Най-лесният начин да си я намериш е като хванеш една ютия и да си я лепнеш нагорещена на задника. Звукът излизащ от устата ти ще те упъти къде точно е а- точката ти. Не ме разбираш може би? Чудесно! Точно така се чувствам и аз като ти чета недозагрятите коментари.

Леко, че може да е мазохист - ще му хареса.
цитирай
106. анонимен - Хоп и дарситу доприпка. Остава само ...
09.11.2010 13:50
Хоп и дарситу доприпка. Остава само бютиту да скокне и колекцията пълна.
цитирай
107. анонимен - Скапан мумий
09.11.2010 14:11
Скапан мумий
цитирай
108. futbolist - Много откровен постинг наистина. ...
09.11.2010 14:15
Много откровен постинг наистина. Но аз най-много те харесвам, когато пишеш за футбол. Повече положителни емоции носи.
цитирай
109. анонимен - В присъствието на дарси не може д...
09.11.2010 14:41
В присъствието на дарси не може други да се сочат като луди. Бале съвсем й е изпилил нервите.
цитирай
110. lovemaster - Прекалено много негативни наст...
09.11.2010 15:03
Прекалено много негативни настроения има тук. За нервите е добре да се набляга на положителните емоции.
цитирай
111. анонимен - Тути, мило мое момче! Съвсем въз...
09.11.2010 15:30
Тути, мило мое момче! Съвсем възпитано ще те попитам: няма ли да деактивираш този пост, че ми писна да го гледам на първа страница? Нали харесваш възпитани хора. Значи трябва да си доволен от тона ми.
цитирай
112. анонимен - Тути, мило мое момче! Съвсем въз...
09.11.2010 15:49
анонимен написа:
Тути, мило мое момче! Съвсем възпитано ще те попитам: няма ли да деактивираш този пост, че ми писна да го гледам на първа страница? Нали харесваш възпитани хора. Значи трябва да си доволен от тона ми.


Мути, мило чуждо мамче! Само да те осветля, че даже и да го деактивираш той пак там си седи. Няколко пъти съм го пробвала.

Милинката мути мучаща, муаааа! (голяма лигавня ей)

И защо точно ти писна? Умиргам от любопитство? хахахаха
цитирай
113. анонимен - аз харесвам гспот от първия миг, в който я видях!!!
09.11.2010 15:56
сложи това горе за плюенето, до лидис "възвишено и поетично" в кавички. ;-)
Rustam и Mar86 - пълни прошляци.
"Nikita6864 се е карала с bbbb"??? - още ли не си разбрал, че те са едно и също лице?
и като гледам горните 5 ника, да добавим и аn2 към тях, както и 10 рега на лудис, стигам до извода, че изродите вече са разпнати на стената на плача.
браво, пич!
цитирай
114. анонимен - хихи, тъп педи
09.11.2010 15:57
анонимен написа:
Скапан мумий

цитирай
115. анонимен - БП
09.11.2010 16:20
Хе, Панайотка се развихри!
И лае Пупи!:))
Елементарно Пъпет шоу...:(((
Тъпет де...

Защо ли пиша коментари , като и без това никой не разбира заплетените ми и претенциозни дрънканици .
Аз бях blackpredator и отново ви досаждах с надутата си превзетост . Простете ми , отивам да се обеся .
цитирай
116. анонимен - мартин
09.11.2010 16:41
[quote=goodbye][quote=анонимен]Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye![

Марто, от много гениализми написани към анонимнитеците тук с най-малката степен на загряване на уморения ми мозъчен котлон, щях да забравя да ти благодаря.
И аз ти желая успех. На теб и на тутанкамон. Оценявам го, въпреки че това тук са бля бля работи, все пак има някакъв смисъл. Знам аз.[/

Има смисъл разбира се,но много малко хора го разбират.
На повечето хора тук,каквито са им коментарите,такива са им и характерите и мозъчния ресурс.
За съжаление е така,на това ниво е българското общество в момента,колкото и да не ни се иска,това е представителната извадка или по-голямата част отнея.
Жив пример е рустам,човек на възраст,учител на всичкото отгоре и какво..
само плюе,обижда и тн. а той би трябвало да ни дава добър пример,за лидис да не говорим,жена която живее в страна с най-висок жизнен стандарт в момента,където хората са свободни по-дух,добронамерени,отзивчиви (бил съм там и зная) ,а тя горката нищо не е прихванала от тях,при положение,че е от доста време там доколкото зная.Втория пример е от голямо значение,защото лидис е българка все пак...та започвам да се замислям дали всички българи не сме като нея,едни злобни същества,без морал,които не желаят да се оправят и да въвят напред,които само гледат хората около тях,да не са щастливи и като се появи някой като теб,някой по-различен,по-умен,да умират от завист и да желаят да го съсипат всячески.
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:) Чао и успех goodbye.


Това е един от най-мазните коментари , които сме чели някога .
Поздрави
Екип на blog.bg
цитирай
117. анонимен - 113. анонимен
09.11.2010 16:48
""Nikita6864 се е карала с bbbb"??? - още ли не си разбрал, че те са едно и също лице?"

Представата как блогърът zlika люби нежно блогъра bbbb ме накара да се смея от сърце .
Благодаря ти , анонимен 113 .
Ти усмихна деня ми .
цитирай
118. анонимен - Това е един от най-мазните комен...
09.11.2010 16:59
анонимен написа:
Това е един от най-мазните коментари , които сме чели някога .
Поздрави
Екип на blog.bg


Да благодаря. Мисля да се облея с него. Хареса ми и ме овлажни! хаххахаа
цитирай
119. анонимен - мартин
09.11.2010 17:04
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
beautyqueen=Rebelle!


Между другото и аз така мисля.

Нямам достатъчно наблюдения. Ако ти имаш, можеш да ги споделиш
на лс.


beautyqueen не е rebelle,почти съм сигурен,а аз рядко бъркам братле:) ,първата е адски тъпа и стила и е по-различен, (виж какъв пост е написала за братя галеви и законите,мисли си че думата конституция е синоним на проституция ) а и няма модерация,което е много показателно,защото страхливия човек,си остава страхлив,не може да се промени,втората е адски страхлив плъх,виждал си какво пише в блога и ( тук модерирам аз! ) Има и още куп примери,но ме мързи...поне аз си мисля,че са два различни гнома,айде лек ден и късмет.

...........................................................................
Мартине , нашият екип Ви намира за твърде глуповат .
Поздрави
Екип на blog.bg
цитирай
120. анонимен - Дано да бъркам и това да е индивид...
09.11.2010 17:06
анонимен написа:
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:)


Марто, хубав коментар. Ама това за вдигната глава малко ми е трудно практически, защото си гледам в краката аз - да не си загубя обувките, да не стъпя в някоя локва, да намеря някое листо есенно готино такова огромнооо и да не се блъсна в някой пътен знак. Случвало ми се е :)))
цитирай
121. анонимен - БП:)))
09.11.2010 17:09
Абе забавно ми е, ама не чак толкова.

Може и да намеря начин, да питам когото трябва в Инвестор.бг, за някои неща в блог.бг
цитирай
122. анонимен - мартин
09.11.2010 17:17
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
няма нужда да се ровя в книгите. Личи си, че страдаш от дълбоко личностно разстройсто. Склонността ти да се превъзнасяш, като месия в блоговото пространство е опасна мания. Защо си въобразяваш, че някой се нуждае от съветите ти и от плиткоумните ти разсъждения? Когато човек сочи с пръст, морализаторствува на дребно и на едро показва единствено комплекси и лична неудовлетвореност. Да не говорим за липсата на елементарно възпитание и такт, която при теб е очевадна.Мога да напиша и още, но знам, че не си струва усилието! Сега ти позволявам да ми отговориш с обширно есе по темата и да ме смажеш със сърцераздирателни примери.


Точно така. Сега, ако си напишеш никчето, ти давам гаранция, че ще си раздера сърцето от мъка, болка, жалост. Толкова съм зле.... направо да ме оплачат жива!

Та кой беше ти? Или коя?

пс - месия?! Казал му някой две реплики по експресивно и онзи си глътнал междукрачието от безпомощност. Е, сори, дал Бог дар слово!


защо ти е никчето ми? мога да ти напиша и името си и снимка да ти изпратя. е и?
какво променя това? ти ще се промениш ли от моето мнение? едва ли. точно по същия начин и на другите не им пука от твоите думи. просто думи. думи хвърлени на вятъра, или в нета. едно и също е. как не го разбираш? толкова е просто.

Умните хора винаги се вслушват в думите на околните. Никога не знаеш, откъде ще дойде добра идея.


От където и да дойде,няма да разберат и моляте тутанкамоне,не ги надценявай,тея тъпаци:) чао за сега.
цитирай
123. анонимен - мартин
09.11.2010 17:20
анонимен написа:
В началото Никита наистина беще дpуга, но после се промени. Може би й е доскучало.


В заблуда си,никога явно не е била друга и не се е променяла,просто е свалила маската.
цитирай
124. beautyqueen - В каквото и да ме обвинявате, никога ...
09.11.2010 17:23
В каквото и да ме обвинявате, никога няма да си призная. Тук е пълно с лоши хора.
цитирай
125. анонимен - мартин
09.11.2010 17:32
]Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye![

Марто, от много гениализми написани към анонимнитеците тук с най-малката степен на загряване на уморения ми мозъчен котлон, щях да забравя да ти благодаря.
И аз ти желая успех. На теб и на тутанкамон. Оценявам го, въпреки че това тук са бля бля работи, все пак има някакъв смисъл. Знам аз.[/

Има смисъл разбира се,но много малко хора го разбират.
На повечето хора тук,каквито са им коментарите,такива са им и характерите и мозъчния ресурс.
За съжаление е така,на това ниво е българското общество в момента,колкото и да не ни се иска,това е представителната извадка или по-голямата част отнея.
Жив пример е рустам,човек на възраст,учител на всичкото отгоре и какво..
само плюе,обижда и тн. а той би трябвало да ни дава добър пример,за лидис да не говорим,жена която живее в страна с най-висок жизнен стандарт в момента,където хората са свободни по-дух,добронамерени,отзивчиви (бил съм там и зная) ,а тя горката нищо не е прихванала от тях,при положение,че е от доста време там доколкото зная.Втория пример е от голямо значение,защото лидис е българка все пак...та започвам да се замислям дали всички българи не сме като нея,едни злобни същества,без морал,които не желаят да се оправят и да въвят напред,които само гледат хората около тях,да не са щастливи и като се появи някой като теб,някой по-различен,по-умен,да умират от завист и да желаят да го съсипат всячески.
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:) Чао и ус

поЗдрави на майка ти и целия екип.
цитирай
126. анонимен - мартин
09.11.2010 17:42
goodbye написа:
анонимен написа:
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:)


Марто, хубав коментар. Ама това за вдигната глава малко ми е трудно практически, защото си гледам в краката аз - да не си загубя обувките, да не стъпя в някоя локва, да намеря някое листо есенно готино такова огромнооо и да не се блъсна в някой пътен знак. Случвало ми се е :)))


И на мен също:)) та затова,чат-пат се пооглеждам,а и може да има някой кретен за подритване,което не е за испускане.)
цитирай
127. анонимен - БП , питай ги .
09.11.2010 17:47
Но се страхувам , че Инвестор АД изобщо няма да разбере какво питаш :-))
цитирай
128. анонимен - мартин
09.11.2010 17:49
анонимен написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:)


Марто, хубав коментар. Ама това за вдигната глава малко ми е трудно практически, защото си гледам в краката аз - да не си загубя обувките, да не стъпя в някоя локва, да намеря някое листо есенно готино такова огромнооо и да не се блъсна в някой пътен знак. Случвало ми се е :)))


И на мен също:)) та затова,чат-пат се пооглеждам,а и може да има някой кретен за подритване,което не е за испускане.)


пс- Добре де,не се изразих правилно,но ти ме разбра:))
цитирай
129. анонимен - мартин
09.11.2010 17:53
анонимен написа:
анонимен написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
Дано да бъркам и това да е индивидуална черта,но като гледам едва ли е така.
Не ги мисли тия злобари,а върви напред с вдигната глава и който ти се пречка го стъпчи,това е съвета ми:)


Марто, хубав коментар. Ама това за вдигната глава малко ми е трудно практически, защото си гледам в краката аз - да не си загубя обувките, да не стъпя в някоя локва, да намеря някое листо есенно готино такова огромнооо и да не се блъсна в някой пътен знак. Случвало ми се е :)))


И на мен също:)) та затова,чат-пат се пооглеждам,а и може да има някой кретен за подритване,което не е за испускане.)


пс- Добре де,не се изразих правилно,но ти ме разбра:))


не мога да се изразявам,не мога да пиша (иЗпускане ) абе къде съм тръгнал аз,се чудя :)) чао и късмет.
цитирай
130. анонимен - Що не си седнете на задниците да ви ...
09.11.2010 17:54
Що не си седнете на задниците да ви разкажа някоя приказка. От дядовите.
цитирай
131. tutankhamon661 - 42. анонимен - нищо няма да добавя.
09.11.2010 18:02
анонимен написа:
страхлива, лабилна и със сигурност грозна жена си. нямаш име, нямаш снимка, измислена героиня в измисления филм на камончо. двойка смешни неудачници.
наздраве ви! предполагам нямате други удоволствия, освен нета и алкохола?
жал ми е за вас, честна дума!

И това го казва АНОНИМЕН?!?! Дори глупостта трябва да има граници, а при теб не забелязах такива. Имам готов постинг за анонимните - изчакай го, за да ти разясня някои основни положения.
цитирай
132. анонимен - мартин
09.11.2010 18:02
bastunnadiado написа:
Що не си седнете на задниците да ви разкажа някоя приказка. От дядовите.


Що не навреш бастуна на дядо си в задника ми .
цитирай
133. tutankhamon661 - 43. goodbye - ...
09.11.2010 18:04
goodbye написа:
анонимен написа:
Много откровена и умна,наистина са рядкост характери,като нейния!
След първите две изречения,в един неин пост,останах повече от впечатлен,а аз се впечатлявам изключително рядко.Тя няма нужда от моя съвет,защото е достатъчно умна,за да я съветва някой,но аз все пак ,ще я посъветвам,да продължава все така и да не се променя,за нищо на света.
Успех във всичко ти желая goodbye!


Марто, от много гениализми написани към анонимнитеците тук с най-малката степен на загряване на уморения ми мозъчен котлон, щях да забравя да ти благодаря.
И аз ти желая успех. На теб и на тутанкамон. Оценявам го, въпреки че това тук са бля бля работи, все пак има някакъв смисъл. Знам аз.

Може и да има смисъл. Току-виж сме отворили очите на някой слепец.
цитирай
134. tutankhamon661 - 44. goodbye
09.11.2010 18:13
goodbye написа:
анонимен написа:
страхлива, лабилна и със сигурност грозна жена си. нямаш име, нямаш снимка, измислена героиня в измисления филм на камончо. двойка смешни неудачници.
наздраве ви! предполагам нямате други удоволствия, освен нета и алкохола?
жал ми е за вас, честна дума!


Ей, че обичам такива като теб... Кажи сега пиленце кое ще ме направи много смела в твоите очички безлични? Снимчица ли искаш, годинки, килограми, какво ти трябва, професия, образование, брой сексуални партньори, количество на консумиран алкохол, начин на забавление, извратени сексуални желания? Какво ще ме направи реална? ей дребчо, не ми се отваряй. Кажи си ника.

пс като един истински джентълмен редно е да се представиш пръв. Иначе не ме впечатляваш особено. Вятър си. Безпосочен.

Този човек има скрити мераци към теб. Не си ли съгласна?
цитирай
135. tutankhamon661 - 46. goodbye
09.11.2010 18:14
goodbye написа:
Ох, приятелю, май свърших. Слабичка работа :))) Мерси за поста. Лека нощ.

Абе, направих, к'вото можах ...... скромно каза той.
цитирай
136. анонимен - мартин
09.11.2010 18:20
Абе ти с приказките,голям си играч,как ми промени коментара??? много ми е чудно???
как така стана??
аз ти написах:ЗАЩО НЕ СИ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА И НЕ СИ ГИ СЛУШАШ САМ,админ. ли си какъв си? заври си го в твоя задник
цитирай
137. tutankhamon661 - 48. анонимен
09.11.2010 18:30
анонимен написа:
Никита доста време не беше пускала пост, а наскоро го направи. Може би е под влияние на гудбай. Възможно е и ти да си причината, фараоне.

Каквото и да значи това!
цитирай
138. sherif - Мои съгледвачи доложиха, че наб...
09.11.2010 18:36
Мои съгледвачи доложиха, че наблизо е бил забелязан Злика. Ако някой разполага с информация за него, моля, нека съобщи в най-близкото районно. Благодаря предварително!
цитирай
139. анонимен - мартин
09.11.2010 18:53
Ей играча bastunnadiаdo,заради такива като теб хакерчета,това място пропада,нали ме разбираш,защо ми смени цитата да те питам,защото нямаше какво да ми отговориш ли,егати мишока,ще ти звънна по-телефончето да ми обясниш,нали ме разбираш....не е нужно да ми го пишеш тук номера ти,да го видят всички,има кой да ми го даде,ще те заведа и на кафе,абе достатъчно време ,ще имаме да ми обясниш,айде чао за сега
цитирай
140. анонимен - този постинг за никита ли е или за ненормалницата "сбогом"?
09.11.2010 19:06
не става ясно та затова питам, може и да не ми отговаряш ако не си на кеф ,по причина, че не ти е се отворил парашута.
цитирай
141. beautyqueen - Сигурна съм, че вече харесахте н...
09.11.2010 19:20
Сигурна съм, че вече харесахте новата ми идея.
цитирай
142. анонимен - страхлива, лабилна и със сигурност ...
09.11.2010 19:27
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
страхлива, лабилна и със сигурност грозна жена си. нямаш име, нямаш снимка, измислена героиня в измисления филм на камончо. двойка смешни неудачници.
наздраве ви! предполагам нямате други удоволствия, освен нета и алкохола?
жал ми е за вас, честна дума!


Ей, че обичам такива като теб... Кажи сега пиленце кое ще ме направи много смела в твоите очички безлични? Снимчица ли искаш, годинки, килограми, какво ти трябва, професия, образование, брой сексуални партньори, количество на консумиран алкохол, начин на забавление, извратени сексуални желания? Какво ще ме направи реална? ей дребчо, не ми се отваряй. Кажи си ника.

пс като един истински джентълмен редно е да се представиш пръв. Иначе не ме впечатляваш особено. Вятър си. Безпосочен.

Този човек има скрити мераци към теб. Не си ли съгласна?


Скрити?! Направо ме тряскат в челото.
цитирай
143. анонимен - Може и да има смисъл. Току-виж сме ...
09.11.2010 19:28
tutankhamon661 написа:
Може и да има смисъл. Току-виж сме отворили очите на някой слепец.


едва ли. ама поне куче водач бихме могли да предложим.
цитирай
144. анонимен - пс- Добре де, не се изразих пра...
09.11.2010 19:29
анонимен написа:

пс- Добре де,не се изразих правилно,но ти ме разбра:))


Разбрах те много ясно. :) Просто ти отговорих по различен от очаквания от теб начин. Може би...
цитирай
145. анонимен - мартин
09.11.2010 19:43
goodbye написа:
анонимен написа:

пс- Добре де,не се изразих правилно,но ти ме разбра:))


Разбрах те много ясно. :) Просто ти отговорих по различен от очаквания от теб начин. Може би...


Еййй,не ме обиждай:))
а между-другото, bastunnadiado ми смени цял цитат така,че внимавай,гнусния хакер да не те хакне и теб,проверявай какво си коментирала,по-нагоре,да не останеш учудена като мен,аз написах едно а след 2-мин гледам и не мога да повярвам,вместо това което бях написал,имаше съвсем друго нещо.
лека вечер ти желая и на тутанкамон също ставам,че трябва да излизам.
цитирай
146. анонимен - мартин
09.11.2010 19:48
анонимен написа:
bastunnadiado написа:
Що не си седнете на задниците да ви разкажа някоя приказка. От дядовите.


Що не навреш бастуна на дядо си в задника ми .


Голям хитрец си ти,ще ти излязат на носа някъде тия хитрини,така да знаеш bastunnadiado ,aйде лека и на теб и внимавай с бастуна на дядо
цитирай
147. trolllpower - Бати тъпия Мартин! Дори модерат...
09.11.2010 19:53
Бати тъпия Мартин! Дори модераторите не могат да ти променят коментара. На кой свят живееш?
цитирай
148. анонимен - Бати тъпия Мартин! Дори модерат...
09.11.2010 20:08
trolllpower написа:
Бати тъпия Мартин! Дори модераторите не могат да ти променят коментара. На кой свят живееш?


не могат ама стана тъпако,а не знам ти къде живееш,на кой свят
цитирай
149. trolllpower - Следващия път помни какво си писал ...
09.11.2010 20:13
Следващия път помни какво си писал за да не мислиш, че някой го е променил. Склероза такава.
цитирай
150. анонимен - Бати тъпия Мартин! Дори модерат...
09.11.2010 20:16
анонимен написа:
trolllpower написа:
Бати тъпия Мартин! Дори модераторите не могат да ти променят коментара. На кой свят живееш?


не могат ама стана тъпако,а не знам ти къде живееш,на кой свят


пс- едва ли съм толкова тъп,че да започна сам да се обиждам,и при положение,че аз ценя себе си,а ти ако го правиш,говори много лошо за теб приятел
цитирай
151. анонимен - мартин
09.11.2010 20:24
trolllpower написа:
Следващия път помни какво си писал за да не мислиш, че някой го е променил. Склероза такава.


трябва да ставам смешко и да знаеш,че си много тъп...как можа да го изтърсиш това,че никой не може,да смени коментара ти...както не могат да ти сменят коментара,така не могат и да ти източат кредитната карта,примерно...следиш ли ми мисълта айде,че треа да ставам
цитирай
152. trolllpower - Склери, не се обяснявай!
09.11.2010 20:28
Склери, не се обяснявай!
цитирай
153. анонимен - мартин
09.11.2010 20:29
анонимен написа:
trolllpower написа:
Следващия път помни какво си писал за да не мислиш, че някой го е променил. Склероза такава.


трябва да ставам смешко и да знаеш,че си много тъп...как можа да го изтърсиш това,че никой не може,да смени коментара ти...както не могат да ти сменят коментара,така не могат и да ти източат кредитната карта,примерно...следиш ли ми мисълта айде,че треа да ставам


пс- и не забравяй,че тоя дето ми смени коментара,в момента сигурно ти се смее,ако чете
цитирай
154. анонимен - мартин
09.11.2010 20:32
пс2- ако не ти се смее на теб,тогава сигурно се смее на мен,ако чете
цитирай
155. анонимен - мартин
09.11.2010 20:33
пс3- ако се смее на мен,тогава сигурно ме мисли за голям тъпак,ако чете
цитирай
156. анонимен - мартин
09.11.2010 20:34
пс4- ако ме мисли за голям тъпак,тогава сигурно е прав,и да чете,и да не чете
цитирай
157. анонимен - мартин
09.11.2010 20:36
пс4- ако не чете,тогава сигурно прави много добре,защото аз само глупости пиша,за да си ги чета
цитирай
158. анонимен - мартин
09.11.2010 20:37
пс6- аз пиша само глупости,сигурно защото съм тъпо копеле,и така
цитирай
159. анонимен - Не разбрах защо този Мартин нарочи ...
09.11.2010 20:55
Не разбрах защо този Мартин нарочи точно мен за промяната на коментара си. Някой ще обясни ли?
цитирай
160. анонимен - Не разбрах защо този Мартин нарочи ...
09.11.2010 21:38
bastunnadiado написа:
Не разбрах защо този Мартин нарочи точно мен за промяната на коментара си. Някой ще обясни ли?


Той разправя сега из целия блог , че си педерунгел и ще те размаже .
Спукана ти е работата .
цитирай
161. tutankhamon661 - 49. анонимен
12.11.2010 10:01
анонимен написа:
Тутка, защо не вярваш, че Ребеле и Щракалка са едно лице? Това всички го знаем. Само ти се правиш на интересен.

Защо мислиш, че се правя? Аз съм си интересен.
цитирай
162. tutankhamon661 - 51. lionheart
12.11.2010 10:02
lionheart написа:
Любов13 изглежда е банната. Скоро не съм я виждал на първа страница.

Не ми казвай, че ти липсва?
цитирай
163. tutankhamon661 - 52. анонимен
12.11.2010 10:02
анонимен написа:
Абе къде е Рустам? Скоро не се е мяркал.

Последния път като го шамарих, много плака и сега ми е обиден.
цитирай
164. tutankhamon661 - 56. sherif
12.11.2010 10:04
sherif написа:
Здрасти, Фараоне. Малко закъснях, но като гледам, другите още ги няма.
Според оперативните данни Никита е станала монахиня. Имало е публикации, които са й докарали нервна криза. Сега усилено се лекува.

Има ли шансове да се оправи? Би било жалко да е развалина толкова млада.
цитирай
165. tutankhamon661 - 61. анонимен
12.11.2010 10:17
анонимен написа:
анонимен написа:
"Ох, приятелю, май свърших. Лека нощ."


"май" свършила - май нервната криза и свършила. Вече може да спи.

С мен жените ВИНАГИ свършват. Не съм четирибуквено аматьорче.
цитирай
166. tutankhamon661 - 63. анонимен - blackpredator
12.11.2010 10:20
анонимен написа:
Камоне, приятелю. Що превъзнасяш дамаджаните все!? Как все се влюбваш в амбалажа, много ти се чудя!
Абе питето е важно, а при Гудбай е много патоки. И маслините в пластмасовото и бидонче са дали фира...
Твърде далеч е и от Никита, и от Ребелле, и от Тара Мара
Напомня ми на женски вариант на един от Биг Брадъра. Панайот май беше. Селски бек, или нещо подобно.
Та блогбек де...

Тук си се заблудил много яко и не мога да си обясня тази твоя очевадна грешка.
Rebelle няма да обсъждам, но другите са под всякаква критика. Двете заедно не струват колкото Goodbye. Надути, самовлюбени интригантки. Недоумявам как някой може да бъде привлечен от такива парцалеси!
цитирай
167. tutankhamon661 - 65. анонимен
12.11.2010 10:21
анонимен написа:
Женската злоба винаги е признак на незадоволеност. Не визирам никой конкретно. Говоря по принцип.

Аз пък визирах в постинга.
цитирай
168. tutankhamon661 - 67. анонимен
12.11.2010 10:22
анонимен написа:
На мен ми харесват бузките на Никита. Като на прасенце са.

Върви да ги щипнеш тогава! Бас ловя, че ще е навита.
цитирай
169. tutankhamon661 - 68. trolllpower
16.11.2010 08:49
trolllpower написа:
Престани да закачаш девойката. Като ти резна един между очите, ще видиш.

Всеки ден резваш, а все нарязан си ходиш. Ха-ха!
цитирай
170. tutankhamon661 - 69. анонимен
16.11.2010 08:50
анонимен написа:
Триста души прочетоха последния пост на Никито. Какво повече искаш? Не е ли достатъчно?

Аааа, как, достатъчно е! Никога не съм виждал повече прочитания в целия blog.bg.
цитирай
171. tutankhamon661 - 70. kozanostra
16.11.2010 08:51
kozanostra написа:
Това ли е най-интересната тема днес? Отивам да се разходя.

Приятна разходка и внимавай да не се спънеш някъде!
цитирай
172. tutankhamon661 - 72. анонимен
16.11.2010 08:52
анонимен написа:
Баси наглия фараон! От седем поста в най-популярни на първа, четири са негови. Ако изкарат и другите два от снощи, ще се самоубия.

Това аплодисменти ли са?
цитирай
173. tutankhamon661 - 83. goodbye
16.11.2010 08:55
goodbye написа:
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
анонимен написа:
Липсва и Лидис, липсва и Лидис и напада други - следващите. Проблемът е в нея.


Няма никакъв проблем. Май нещо ти се привижда. Лидис беше много ниско стъпало, но понякога се "разсейвам" и от такива. Беше грешка, както написах. На нея и липсва здравия разум, а без него, няма как да прецени кога плава и кога потъва. Кофти.

Прекалено ниско стъпало. Кой не може да псува като хамалин? Умирам си за каруцари, които си въобразяват, че са много възвишени, само защото редят рими.



Ама и аз псувам като каруцар. Разликата може би е, че аз не го отричам и не се смятам за никаква дама, нито претендирам да имам финес. Не мога си обясня, защо някои се опитват за ми го набиват като нещо, от чиято липса бих могла да се притесня?

Пробвай да псуваш в рими - може да им се стори много шик!
цитирай
174. tutankhamon661 - 86. panazea - Колко интриги съм изпуснала !
16.11.2010 08:56
panazea написа:
А пък аз си спях безметежно в бурната нощ ! И само гората бучеше , ама кой ли я слуша ! :))

Не се притеснявай, всичко е документирано.
цитирай
175. tutankhamon661 - 94. captain
16.11.2010 08:57
captain написа:
Изпуснах ли битката? Ей сега зареждам оръдието и ги почвам. Тролска чорба ще хапваме.

Тролската чорба е кисела. Що шъ мъ мъчиш?
цитирай
176. tutankhamon661 - 97. анонимен
16.11.2010 08:59
анонимен написа:
Вие тройка ли си правите: гудка, блажка и тутка?

Няма да те добавим четворка.
цитирай
177. tutankhamon661 - 98. goodbye
16.11.2010 09:01
goodbye написа:
анонимен написа:
Фараоне видя ли поста на bbbb за теб и гудбай? Много ме изкефи.


Убедена съм, че и петимата гласували там биха се се изкефили на макс. ... и мориц. Повече.

Ха-ха! Доста постно изказване на bbbb. Трие ми коментарите, защото се панира от името ми.
цитирай
178. tutankhamon661 - 99. goodbye
16.11.2010 09:02
goodbye написа:
анонимен написа:
Вие тройка ли си правите: гудка, блажка и тутка?


Точиш лиги ли нещо? Има една тема гениална от гениална авторка точно за теб. Темата е за точене на лиги. Пробвай там.

Точи, точи. И други неща му изтекоха. И сам воинът е воин!
цитирай
179. tutankhamon661 - 102. darcy - ех
16.11.2010 09:03
darcy написа:
този път ме няма в списъка...
Тутанкамоне, в следващия постинг да ме включиш ;–)))

Не ми казвай, че и с теб трябва да се карам?
цитирай
180. tutankhamon661 - 108. futbolist
16.11.2010 09:05
futbolist написа:
Много откровен постинг наистина. Но аз най-много те харесвам, когато пишеш за футбол. Повече положителни емоции носи.

Ще има и за футбол.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663757
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031