Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2010 13:33 - КУЧЕТА 3
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 30831 Коментари: 93 Гласове:
70


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Видях  стара публикация, посветена на кучетата и възпитанието им, където имаше спор на "животинcка" тема. От едната страна "валяха" тежки аргументи, а от другата пристигаше обичайната глупост - за нападенията били виновни само cтопаните.
Знам колко любители на домашни питомци ходят по тази земя. Нямам нищо против тях, особено ако гледат животни, които не напускат дома им. Само че в повечето случаи нещата не стоят така.
Всички знаем за пострадалите деца. Аз също cъм писал по темата, но сега искам да добавя някои неща, защото има хора, които все извъртат фактите и говорят само това, което им е удобно.
На първо място държа да напомня, че София е построена ОТ ХОРА ЗА ХOРА. Тук ние сме с предимство, а кучетата са ВТОРОСТЕПЕННИ. Те ще се съобразяват с нас, а не обратното. По тази точка нещата са регламентирани ясно - няма място за лични мнения, предпочитания, позиции, тълкования и прочие. На който не му изнася, отива в гората, построява си град и там пуска на воля домашния си любимец. В София това е ЗАБРАНЕНО.
Любителите на животни все не могат да разберат, че ако те обичат да целуват любимците си, това не важи за всички. Преди време една лелка не стига че се качи в автобус с куче и седна до мен, но и го остави да оближе ръката ми. Ей Богу, не знам какво щях да направя, ако не ми се беше извинила светкавично! Това обаче не променя факта, че с качването си в автобуса тя грубо ПОГАЗИ законите и правата на околните.
В друг случай един циганин бе качил помияра си, който до такава степен се беше уплашил от друсането на превозното средство, че сереше и пикаеше едновременно, а мократа линия се стичаше на няколко метра - до най-близката врата. Това че на циганина му стана крайно неудобно от пътниците, изобщо не го оневинява.
Наскоро един ротвайлер се отърка в мен ........    игриво. Собственикът му махна с ръка ухилен, викайки "Той е добър. Не напада." Умирам си да го чуя това! Оставаше да каже, че и зъбите му са извадени.  Пълно е с ненормалници, които си въобразяват, че един техен знак е достатъчен, за да спре кучето. Така е до едно време, но не се знае кога на помияра ще му "прищрака шайбата". Това и той самият не го знае, защото си остава ЖИВОТНО.
Известно е, че при някои породи полудяването е често явление /примерно доберман/. Но е възможно за абсолютно всички - хора и животни. Старостта не прощава.
Побеснявам като чуя, че еди кое си куче било умно колкото човек. Луди ли сте или отскоро полудявате .......    прогресивно? Разберете: НЯМА  куче, което да е умно колкото човек. Престанете да се борите с еволюцията! Ние сме по-висши същества от кучетата и личното ви мнение няма да промени този факт. Не се самозалъгвайте!
Пример за добър стопанин: слага намордник /породата и размерите нямат НИКАКВО значение/, после каиша, взима лопатката и пликчето и едва тогава излиза. Докато трае разходката, най-важното му занимание е да наблюдава питомеца. Не трябва да пропуска нито едно изпражнение. Ако породата е по-агресивна, стопанинът е ДЛЪЖЕН да осигури комфорта на околните, като не допуска кучето да ги доближава, включително с цената на неудобства за самото животно - ХОРАТА ВИНАГИ СА ПО-ВАЖНИ.
Най-често срещаният стопанин не е и чувал за намордник, каиш или лопатка. За него кучето е просто повод да излезе при клюкарите и да разбере кой е пребил жена си, къде е имало крясъци и кой си е купил нова кола. А през това време животното наторява детската площадка. Собственикът се сеща за него само ако някое дете изпищи или чуе лаене. Това почти винаги е съпроводено със забележка към лошите деца, защото, видиш ли, с цялата си наглост закачали горкото животно. И това става не на кучешката, а на ДЕТСКАТА площадка.
Не ми разправяйте, че не е така, защото го наблюдавам ежедневно. Гнус ме е да мина през нашата площадка, тъй като е покрита с люспи от  семки, бирени бутилки, всякакви боклуци и, разбира се, изпражнения, създаващи "романтична" атмосфера.
 Вече споменах някои от другите хитрости на животнолюбците. Те съвсем сериозно смятат, че имат право да качат любимеца в автобус. Какво пък толкова? Най-много да оближе ръката на някой. Еее, ти на какъв се правиш? Ми, то е чисто и ваксинирано. Как ще те е гнус? Или пък ноктите му да скъсат нечия дреха. Абе, ти за едно яке ли си? Я, вземи да отстъпиш място на животинчето, че може да е уморено!
Не желая да дочакам деня, когато някой умник ще предложи кучето си за президент на държавата. Няма ли начин? Ехе, па ти не знаеш, колко е умно миличкото!
Ако едно животно има паспорт, това в никакъв случай не го прави равно на човек. Абсурдно е да се слагат на кантар нашите и техните удобства.
Понеже винаги се излиза с номера, че стопаните са виновни, искам да попитам: кой нахапа детето? Чии зъби се впиха в детската ръчичка? Точно така - НА ЖИВОТНОТО. Помиярът е виновен и точка. Да опрвдаваш кучето с лошото му възпитание е все едно пиян побойник да вика "Пребих жена ми, защото се бях напил." К"во ме друса, че си се нашльокал, бе, пиянде? Това хич не те оправдава.
Съвсем отделно трябва да се търси вината на безотговорните стопани. Повтарям: ОТДЕЛНО. Едното не  елиминира другото.
Много основно правило гласи: права има само онзи, който носи и отговорност. Двете вървят ръка за ръка. Така че, драги любители на животни, ако искате кучето ви да има права, то трябва да носи и отговорност за деянията си. Съответно да бъде наказано с цялата строгост на закона, когато е съгрешило. Ако смятате да прехвърляте вината на стопаните, то ЗАБРАВЕТЕ  помияра ви да има права. Няма отговорност - няма и права. Не може животните да ползват екстри, които не се полагат дори на хората.
Забележете: няма  никакво значение породата, когато става дума за правила и закони -  те важат за всички. 


Още по темата може да прочетете тук
                                                    и тук



Гласувай:
71



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grobarq - Приятел
20.11.2010 13:46
Навсякъде в София вече е пълно с кучета, за хората място няма.
Като стана дума за домашен ротвайлер, ето ти пресен пример от тази сутрин.
От съседния блок всяка сутрин към 8 една мадама си разхожда едновременно детето и ротвайлера зад моя блок. По принцип от години знам че, това куче е кротко за породата си, но тази сутрин откачи.
Подгони някакво непознато бездомно куче и едвам го намериха, така се озлоби че не ми се мисли какво щеше да се случи на помияра.
Днеска на бездомно куче се озлоби, какво остава утре да нападне човек!
Има една приказка - На куче вярва да нямаш!
А темата за бездомните кучета е спорна - против съм тези които нападат хора - даже смърт заслужават, но не одобрявам нападането на кучето от хора просто ей така безпричинно!
цитирай
2. tutankhamon661 - grobarq
20.11.2010 13:52
Точно за такива случаи говоря. Сигурен съм, че стопанката си мисли "Само да подвикна и то ще спре." Да бе, ама друг път!
Ясно, че не трябва да се тероризират кучета - дори не ми е хрумвало. Не искам да си спомням за нещастната Мима, но това е съвсем друго. Тя е пострадала от някой изрод, който е повече животно, отколкото човек.
цитирай
3. toxic - Истинският стопанин си има двор, ...
20.11.2010 13:59
Истинският стопанин си има двор, където кучето му си живее, а градинарят му /ако е късметлия да има такъв/ чисти след него. Не че това хубав живот за кучето, но поне не го влачи на каишка и не пречи да останалите, които пък изобщо не са длъжни да споделят любовта му към кучетата. Втръснало ми е от криворазбрани кучелюбци. Имаше една госпожа до нас със 75 кг. куче, което я влачеше след себе си, а като я чуех да казва на звера "Нероне, ела тук , мами" полудявах. Тия хора въобще имат ли идея какво върви до тях? Кучето им не им се подчинява, но им се ПОДМАЗВА, защото го хранят, а в момента, в който инстинктите му проговорят се стига до БТВ, Нова и районното управление.
цитирай
4. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 14:01
Да , в случая стопанката днес много се уплаши, взе да крещи, но то не слуша. По точно това е втори случай когато полудява, преди две години се сби с едно куче пазач от съседния паркинг. Добре че пазача поля кофа студена вода и ги разтърва, от тогава кучето пазач на име Рожко куцаше.
Казвам куцаше защото преди една седмица май се спомина но от други неща - болести, това че беше винаги на верига вързано и прочие.
Иначе проблемът с такива кучета е сериозен. Да не говорим че като стане студено, стават още по злобни.
цитирай
5. tutankhamon661 - Истинският стопанин си има двор, ...
20.11.2010 14:28
toxic написа:
Истинският стопанин си има двор, където кучето му си живее, а градинарят му /ако е късметлия да има такъв/ чисти след него. Не че това хубав живот за кучето, но поне не го влачи на каишка и не пречи да останалите, които пък изобщо не са длъжни да споделят любовта му към кучетата. Втръснало ми е от криворазбрани кучелюбци. Имаше една госпожа до нас със 75 кг. куче, което я влачеше след себе си, а като я чуех да казва на звера "Нероне, ела тук , мами" полудявах. Тия хора въобще имат ли идея какво върви до тях? Кучето им не им се подчинява, но им се ПОДМАЗВА, защото го хранят, а в момента, в който инстинктите му проговорят се стига до БТВ, Нова и районното управление.

Ооо, това за мамата ми е от любими! К'ва майка, бе? Толкова е смешно.
А влаченето на стопанина е често срещано. Хем комично, хем веднага си помисляш за поразиите, които могат да станат. Според мен по-добре да яздят кучето при такава неравнопоставеност на силите.
Някои нарочно взимат голям звяр, за да пази децата им. А другите деца кой ще ги пази, след като "доброто животинче" постоянно е на линия?
цитирай
6. tutankhamon661 - 4. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 14:42
grobarq написа:
Да , в случая стопанката днес много се уплаши, взе да крещи, но то не слуша. По точно това е втори случай когато полудява, преди две години се сби с едно куче пазач от съседния паркинг. Добре че пазача поля кофа студена вода и ги разтърва, от тогава кучето пазач на име Рожко куцаше.
Казвам куцаше защото преди една седмица май се спомина но от други неща - болести, това че беше винаги на верига вързано и прочие.
Иначе проблемът с такива кучета е сериозен. Да не говорим че като стане студено, стават още по злобни.

Ето, виждаш ли? Още колко пъти трябва да се случи, за да се замисли? Като не успява да се справи, нека мъжът й го разхожда. Вече ако и той не може, просто трябва да забравят за кучето. Никой не е длъжен да търпи глупостите им.
Представяш ли си колко хора се панират, като видят въпросната порода? Този cтрес остава за тяхна сметка, а виновните - шапка на тояга.
цитирай
7. jagger - Правилата, за които споменаваш, са ...
20.11.2010 14:49
Правилата, за които споменаваш, са нещо нормално на запад, но тук са табу. Българинът не е свикнал да спазва законите, особено когато става дума за домашни любимци.
цитирай
8. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 14:52
Абе нормално е да се панират, и тази порода, и добермани, питбули, бултериери и дори булдоци са най-опастните породи кучета.
Виж, нормално е както казва Токсик кучета като цяло да се гледат в къща с двор. Но за градат и най вече за панелни блокове и тухлени - не става за оглеждане на кучета и котки.
Бай Тошо на времете е построил тези сгради за хората, а не за гледане на домашни любимци.

цитирай
9. grobarq - И още
20.11.2010 14:54
Знаеш ли каква идея чух по телевизията, даже и повестниците четох отностно безодмните кучета? ПРедлагат да се направи резерват за кучета на София, както има за мечките.
Идеята е налудничева защото на всички е ястно, че всички кучета на едно мястно е невъзможно, като имаме впредвид че те самите не се понасят, борят се за територия и прочие и прочие!
цитирай
10. анонимен - Ти ли ще ми кажеш как да си гледам к...
20.11.2010 14:56
Ти ли ще ми кажеш как да си гледам кучето? Това си е лично моя работа и няма да позволя на никой да се бърка в живота ми.
цитирай
11. tutankhamon661 - 7. jagger
20.11.2010 15:13
jagger написа:
Правилата, за които споменаваш, са нещо нормално на запад, но тук са табу. Българинът не е свикнал да спазва законите, особено когато става дума за домашни любимци.

Не е свикнал, но обича да наставлява другите. Никога не бих обвинил друг за нещо, което аз самият правя. Който не е свикнал, ще му се наложи да свикне.
цитирай
12. tutankhamon661 - 8. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 15:20
grobarq написа:
Абе нормално е да се панират, и тази порода, и добермани, питбули, бултериери и дори булдоци са най-опастните породи кучета.
Виж, нормално е както казва Токсик кучета като цяло да се гледат в къща с двор. Но за градат и най вече за панелни блокове и тухлени - не става за оглеждане на кучета и котки.
Бай Тошо на времете е построил тези сгради за хората, а не за гледане на домашни любимци.


Когато има куче, апартаментът смърди, но това го усещат само външните, които едва ли биха го направили на въпрос. Домакините са свикнали с миризмата и се самозалъгват, че при тях не съществува подобно нещо.
Mожем да прибавим и склонността на някои помияри да "цвъкат" по стъблите, а това вече е проблем на целия вход. Но отсреща чуваш само "Еее, к'во толкова!"
цитирай
13. tutankhamon661 - 9. grobarq - И още
20.11.2010 15:33
grobarq написа:
Знаеш ли каква идея чух по телевизията, даже и повестниците четох отностно безодмните кучета? ПРедлагат да се направи резерват за кучета на София, както има за мечките.
Идеята е налудничева защото на всички е ястно, че всички кучета на едно мястно е невъзможно, като имаме впредвид че те самите не се понасят, борят се за територия и прочие и прочие!

Може да не се понасят, но по-добре да се бият помежду си на затворено място, отколкото по софийските улици.
По-слабите кучета имат навика а търят спасение при хората, най-често по спирките. Идва голямата глутница и нали се cещаш, какво става? Те не гледат къде хапят.
Всъщност идеята е за домашните кучета и техните самоотвержени cтопани.
В предишните ми публикации на тази тема споменах човек, който си пускаше питбула на детската площадка. За такъв трябва да бъдат предвидени специални и задължително тежки наказания. Да е мислил навреме!
цитирай
14. анонимен - Децата обичат живoтни. Не виждам ...
20.11.2010 15:44
Децата обичат живoтни. Не виждам нищо лошо да се разхождат по площадките. И без това няма специално създадени места. Около мен няма парк, че да го заведа там.
цитирай
15. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 15:49
Този филм с питбула на детската площадка съм го гледал, един си пускаше без каишка двата питбула и един ден се сбиха с бездомните кучета. Няма да забравя какъв махленски скандал стана тогава, кучетата бързо се разтърваха но хората не.
Естествено собственик обиждаше и псуваше и най смешното бе че викаше на няколко жени - мръстни кучкарки защото хранили бездомните кучета. А той какъв е? Нали и той с кучета и то какви.
От тогава си взе поука и едно по едно си ги разхожда на каишка и далеч от детската площадка!
цитирай
16. grobarq - анонимен 14
20.11.2010 15:51
Зависи каква порода ти е кучето, но не само. Някои кучета обичат да си играят с децата, по принцип са добродушни, но знам как домашно куче още малко за годините си в една игра охапа едно дете.
Всички кучета са опасни, могат да те наранят понякога и без да да злобни и ядосани.
цитирай
17. omirotvoritel - Този народ вcе накриво разбира н...
20.11.2010 16:01
Този народ вcе накриво разбира нещата. Все гледаме да съжалим виновните, заради което страдат невинните.
цитирай
18. tutankhamon661 - 10. анонимен
20.11.2010 16:08
анонимен написа:
Ти ли ще ми кажеш как да си гледам кучето? Това си е лично моя работа и няма да позволя на никой да се бърка в живота ми.

В такъв случай гледай да не ме доближаваш, че ще стане беля.
цитирай
19. tutankhamon661 - 14. анонимен
20.11.2010 16:10
анонимен написа:
Децата обичат живoтни. Не виждам нищо лошо да се разхождат по площадките. И без това няма специално създадени места. Около мен няма парк, че да го заведа там.

Смяташ ли, че околните трябва да патят, защото нямало места? Налага се единият да отстъпи и това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е животното.
цитирай
20. tutankhamon661 - 15. grobarq - tutankhamon661
20.11.2010 16:12
grobarq написа:
Този филм с питбула на детската площадка съм го гледал, един си пускаше без каишка двата питбула и един ден се сбиха с бездомните кучета. Няма да забравя какъв махленски скандал стана тогава, кучетата бързо се разтърваха но хората не.
Естествено собственик обиждаше и псуваше и най смешното бе че викаше на няколко жени - мръстни кучкарки защото хранили бездомните кучета. А той какъв е? Нали и той с кучета и то какви.
От тогава си взе поука и едно по едно си ги разхожда на каишка и далеч от детската площадка!

Браво, все пак си е взел поука! Значи не е от чепатите типове, които чакат все другите да се съобразяват.
цитирай
21. tutankhamon661 - 17. omirotvoritel
20.11.2010 16:25
omirotvoritel написа:
Този народ вcе накриво разбира нещата. Все гледаме да съжалим виновните, заради което страдат невинните.

Горчива истина. Можеш ли да си предcтавиш, че има хора, които смятат за нормално да се изнесеш от дадено място, за да осигуриш протранство за помияра им? Сакън да не го ограничат по някакъв начин.
цитирай
22. анонимен - Тутка, сега на законодател ли се ...
20.11.2010 16:37
Тутка, сега на законодател ли се правиш? А пушка имаш ли? Нали се cещаш защо?
цитирай
23. verona - Моето куче е малко и не мога да го мъча ...
20.11.2010 16:43
Моето куче е малко и не мога да го мъча с намордник. Но никога не го оставям без надзор да играе с деца. Знам, че си остава животно макар да е много миличък.
цитирай
24. tutankhamon661 - 22. анонимен
20.11.2010 16:49
анонимен написа:
Тутка, сега на законодател ли се правиш? А пушка имаш ли? Нали се cещаш защо?

Разпозна ме, значи. В момента пиша книга със закони. Готви се да ги спазваш стриктно!
цитирай
25. frina - :)
20.11.2010 16:55
Какъв е тоя циганин с помияр - по мое време разкарваха мечки.:)) Какво падение:)
цитирай
26. tutankhamon661 - 23. verona
20.11.2010 16:56
verona написа:
Моето куче е малко и не мога да го мъча с намордник. Но никога не го оставям без надзор да играе с деца. Знам, че си остава животно макар да е много миличък.

Правилно постъпваш. Така по-трудно ще бъдеш изненадана. Че нали се сещаш: след дъжд качулка ......
цитирай
27. tutankhamon661 - 25. frina - :)
20.11.2010 17:04
frina написа:
Какъв е тоя циганин с помияр - по мое време разкарваха мечки.:)) Какво падение:)

Ооо, вярно, че е падение ...... смаляване.
Онзи път като се качих в автобуса, в първия момент се учудих, че всички cе изнасят към предната част. Чак след това видях какво прави кучето. Явно за пръв път се качваше в автобус, защото така треперешe, че чак ми дожаля.
цитирай
28. анонимен - Тъпия фараон явно не включва, че ...
20.11.2010 17:13
Тъпия фараон явно не включва, че животните също имат чувства.
цитирай
29. анонимен - Мумийо, няма ли да се върнеш в гро...
20.11.2010 17:22
Мумийо, няма ли да се върнеш в гробницата си?
цитирай
30. sedrun - Много хора смятат, че далматинците ...
20.11.2010 17:31
Много хора смятат, че далматинците са миролюбиви кучета и това действително е така. Но аз съм виждал как далматинец ухапва дете. После собственикът яде такъв бой, че дори се изнесе от апартамента си.
цитирай
31. tutankhamon661 - 28. анонимен
20.11.2010 17:38
анонимен написа:
Тъпия фараон явно не включва, че животните също имат чувства.

Напротив. Ти не включваш, че хората не са длъжни да се ограничават заради помияра ти.
цитирай
32. tutankhamon661 - 29. анонимен
20.11.2010 17:44
анонимен написа:
Мумийо, няма ли да се върнеш в гробницата си?

Не, но мога теб да вкарам там.
цитирай
33. tutankhamon661 - 30. sedrun
20.11.2010 17:57
sedrun написа:
Много хора смятат, че далматинците са миролюбиви кучета и това действително е така. Но аз съм виждал как далматинец ухапва дете. После собственикът яде такъв бой, че дори се изнесе от апартамента си.

Малко му е било. Трябвало е и съд да има. В такива случаи самият собственик трябва да плати евентуалното лечение и даже отделно да предложи финансова компенсация. Ако е чувал за морал, де.
цитирай
34. анонимен - ти наред ли си?
20.11.2010 18:05
анонимен написа:
Децата обичат живoтни. Не виждам нищо лошо да се разхождат по площадките. И без това няма специално създадени места. Около мен няма парк, че да го заведа там.


и затова децата докато си играят в градинките, трябва да ходят по лайната на кучетата???????
цитирай
35. анонимен - Ти ли ще ми кажеш как да си гледам к...
20.11.2010 18:08
анонимен написа:
Ти ли ще ми кажеш как да си гледам кучето? Това си е лично моя работа и няма да позволя на никой да се бърка в живота ми.


споко...няма да ти се бъркаме... ние сами ще си решим проблема - с въздушната пушка през балкона докато си разхождаш помияра
цитирай
36. анонимен - Моето куче е малко и не мога да го мъча ...
20.11.2010 18:27
verona написа:
Моето куче е малко и не мога да го мъча с намордник. Но никога не го оставям без надзор да играе с деца. Знам, че си остава животно макар да е много миличък.

Тъпа гъска.
цитирай
37. анонимен - от другата пристигаше обичайната ...
20.11.2010 18:30
от другата пристигаше обичайната глупост - за нападенията били виновни само cтопаните
--------------
Прочети си отново собствените писания - за това, което наричаш "глупост" после поучаваш във всеки ред. Да, във всеки пример, който даваш, вина има единствено и само СТОПАНИНЪТ.
цитирай
38. kyureto - Нищо ново под слънцето..
20.11.2010 18:35
Толкова изречения се пишат, а истината е толкова проста-
Селският манталитет не допуска и не приема животни които не дават мляко, вълна
кожи и прочие.София се напълни с хора от провинцията, носители на такъв манталитет.За тях е напълно неприемливо да съжителстват с "неполезни" животни.
Към тях е и моя съвет- Върнете се при корените си на село и успокойте душите си.
И още нещо общовалидно - Който не обича животните не може да обича и хората!
цитирай
39. tutankhamon661 - 37. анонимен
20.11.2010 18:36
анонимен написа:
от другата пристигаше обичайната глупост - за нападенията били виновни само cтопаните
--------------
Прочети си отново собствените писания - за това, което наричаш "глупост" после поучаваш във всеки ред. Да, във всеки пример, който даваш, вина има единствено и само СТОПАНИНЪТ.

Теб търся от много време. Обясни сега: има ли изобщо случай, в който животното да е виновно?
цитирай
40. tutankhamon661 - 38. kyureto
20.11.2010 18:41
kyureto написа:
Толкова изречения се пишат, а истината е толкова проста-
Селският манталитет не допуска и не приема животни които не дават мляко, вълна
кожи и прочие.София се напълни с хора от провинцията, носители на такъв манталитет.За тях е напълно неприемливо да съжителстват с "неполезни" животни.
Към тях е и моя съвет- Върнете се при корените си на село и успокойте душите си.
И още нещо общовалидно - Който не обича животните не може да обича и хората!

Който обича САМО животните, няма начин да обича хората!
За село ще ми говориш когато прекараш в София толкова време, колкото аз. За твое сведение дори село нямам и като малък завиждах на приятелите ми, които през летните ваканции отиваха при баба и дядо в провинцията, а моите и по майчина и по бащина линия са софиянци.
А сега кажи, СЕЛЬО, кой е по-софиянец?!?
цитирай
41. анонимен - на никого не може да се угоди
20.11.2010 18:47
и аз имам куче - регистрирано, с ваксини и т.н. не ми пречи да си чистя след него. въпроса ми е към младите майки с дечица, който ползват градинките и детските площадки за тоалетна - защо на тях никой не им прави забележка. изхвърлят използвани памперси навсякъде и после недоволстват колко е мръсно. малките добри дечица които още 6-7 годишни псуват като хамали със стаж, бият се, трошат коли и тормозят животни за забавление - тях какво да ги правим. на тях кой ще им сложи кайшки
цитирай
42. tutankhamon661 - 41. анонимен - на никого не може да се угоди
20.11.2010 18:52
анонимен написа:
и аз имам куче - регистрирано, с ваксини и т.н. не ми пречи да си чистя след него. въпроса ми е към младите майки с дечица, който ползват градинките и детските площадки за тоалетна - защо на тях никой не им прави забележка. изхвърлят използвани памперси навсякъде и после недоволстват колко е мръсно. малките добри дечица които още 6-7 годишни псуват като хамали със стаж, бият се, трошат коли и тормозят животни за забавление - тях какво да ги правим. на тях кой ще им сложи кайшки

Това е друга тема, която също може да се обсъди, защото наистина има какво да се иска.
Все пак да ти напомня, че говориш за друг биологичен вид. Малко дете и малко куче не е едно и също. Освен това ми е трудно да си представя 7-годишен малчуган, който тормози възрастен питбул.
цитирай
43. анонимен - Вместо да пишеш глупости, отиди да ...
20.11.2010 19:09
Вместо да пишеш глупости, отиди да нахраниш някое бездомно куче. Поне ще има полза от теб.
цитирай
44. beautyqueen - Ето един даровит философ. Да не си ...
20.11.2010 19:17
Ето един даровит философ. Да не си учил по специалността, че тук даже опитваш да преподаваш?
цитирай
45. анонимен - Какво ще кажеш за кучето Мима?
20.11.2010 19:34
Какво ще кажеш за кучето Мима?
цитирай
46. анонимен - омг
20.11.2010 19:35
Изгубих 5 минути от живтоа си, четяйки тези глупости. Съжалявам се, определено!
цитирай
47. tutankhamon661 - 43. анонимен
20.11.2010 19:45
анонимен написа:
Вместо да пишеш глупости, отиди да нахраниш някое бездомно куче. Поне ще има полза от теб.

Точно бездомните кучета са първата ми грижа. Предлагам да даваш за тях цялата си заплата. Навитак ли си? Хайде де, нали обичаш горките животинки! Не можеш да приканваш другите към ограничения и лишения, а самият ти да не дадеш пример.
цитирай
48. tutankhamon661 - 44. beautyqueen
20.11.2010 19:52
beautyqueen написа:
Ето един даровит философ. Да не си учил по специалността, че тук даже опитваш да преподаваш?

Леко ме подценяваш. Аз преподавам на преподавателите.
цитирай
49. tutankhamon661 - 45. анонимен
20.11.2010 20:00
анонимен написа:
Какво ще кажеш за кучето Мима?

Няма нищо общо с темата. Никой не говори за извращения, а за съвсем нормални и елемeнтарни правила.
цитирай
50. tutankhamon661 - 46. анонимен
20.11.2010 20:12
анонимен написа:
Изгубих 5 минути от живтоа си, четяйки тези глупости. Съжалявам се, определено!

Ако е така, защо се връщаш всеки път? Нещо май послъгваш. Ха-ха!
цитирай
51. анонимен - Мумия 3 http://vbox7. com/...
20.11.2010 20:44
Мумия 3

http://vbox7.com/play:604efb9f
цитирай
52. tutankhamon661 - 51. анонимен
20.11.2010 20:52
анонимен написа:
Мумия 3

http://vbox7.com/play:604efb9f

Забрави да се поклониш. Приемам, че е от притеснение.
цитирай
53. анонимен - тутке, викни гудка да изпраска един ...
20.11.2010 21:18
тутке, викни гудка да изпраска един дълъг и налудничав коментар!
цитирай
54. tutankhamon661 - 53. анонимен
20.11.2010 21:30
анонимен написа:
тутке, викни гудка да изпраска един дълъг и налудничав коментар!

Имахме романтична вечер с нея и я оставих почти бездиханна. Понякога не си знам силата.
цитирай
55. анонимен - :))))))))))))))
20.11.2010 21:44
тутка, тия ги разправяй на старата ми шапка :)))))
цял ден висиш тук с кучешките си истории и дрънкаш, импотент!
цитирай
56. pegas08 - За целта предлагам следното:
20.11.2010 21:46
ЗАТОВА, СКЪПИ МОИ, ПРЕДЛАГАМ ОТ
ДНЕС
19.11.2010 Г.
ДА ОСНОВЕМ ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ

ГДЕ,

КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ,
ГОЛЯМО ДВИЖЕНИЕ "ЕГАТИ".
-------------------------------------------

ЦЕЛТА НА ТОВА ДВИЖЕНИЕ Е :
ДА ДОСТИГНЕМ 'ЕГАТИ' НА ВСЯКА ЦЕНА,
ДОРИ И ДА ГО ЗАДМИНЕМ, ЕГАТИ.

ЧЛЕНОВЕ МОГАТ ДА БЪДАТ САМО БЛОГЪРИ, ЕГАТИ!

ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА 'ЕГАТИ', НО ТАЙНО, ЕГАТИ.

ОСНОВОПОЛОЖНИК НА ГДЕ;
ЕГАТИ ПЕГАСОВ

САКРАЛНИ ДОКУМЕНТИ
------------------------------------

1. АПОКАЛИПСИС БУЛГАРИКУС- ОТКРОВЕНИЕ ПЕГАСОВО- 2010
цитирай
57. tutankhamon661 - 55. анонимен - :))))))))))))))
20.11.2010 21:57
анонимен написа:
тутка, тия ги разправяй на старата ми шапка :)))))
цял ден висиш тук с кучешките си истории и дрънкаш, импотент!

Верно, че ти е стара и спаружена ...... ъъъъ ....... шапката.
Аз пък имам едно нещо, на което галено викам боздуганчо.
И освен това казах романтична вечер, а не романтичен ден.
цитирай
58. tutankhamon661 - 56. pegas08
20.11.2010 22:03
Искаш да кажеш, че си измислил поредното сдружение? Егати!
Не си губиш времето. Егати!
Бързо схванах, нали, Егати? Егати!
цитирай
59. анонимен - :)))))))
20.11.2010 22:03
боздуган? ти започна с лафовете на рустам!
знам къде ще свършиш обаче-в лудницата с гудка :))))))
цитирай
60. tutankhamon661 - 59. анонимен - :)))))))
20.11.2010 22:06
анонимен написа:
боздуган? ти започна с лафовете на рустам!
знам къде ще свършиш обаче-в лудницата с гудка :))))))

Верно ли, бе? И той ли използва такива лафове? Не вярвам, докато не дадеш линк. Ако ми осигуриш такъв, веднага след това ще отида да се гръмна. Ммннее, не мога да преживея дори минимална прилика с Рустам.
цитирай
61. botyo - Стремим се да живеем демократично, ...
20.11.2010 22:10
Стремим се да живеем демократично, а това предполага сами да успяваме да си налагаме нужните ограничения.При хората е по- спешен ремонта, пък после и при кучетата ще се получи.
цитирай
62. tutankhamon661 - 61. botyo
20.11.2010 22:26
botyo написа:
Стремим се да живеем демократично, а това предполага сами да успяваме да си налагаме нужните ограничения.При хората е по- спешен ремонта, пък после и при кучетата ще се получи.

За съжаление отдавна съм се убедил, че повечето хора не могат сами да се ремонтират. Дори за себе си не съм сигурен, но поне се стремя. Други обаче нямат и елементарно желание.
По принцип си прав, де.
цитирай
63. анонимен - :)))
20.11.2010 22:39
Хубава тема, ама последните коментари са доста забавни! Смях се доста! :)
цитирай
64. tutankhamon661 - 63. goodbye - :)))
20.11.2010 22:45
goodbye написа:
Хубава тема, ама последните коментари са доста забавни! Смях се доста! :)

Нали не се сърдиш, че издадох какво правихме снощи? Нек'ви тук скучаят, а ние - като буря!
цитирай
65. анонимен - Всички са при mikino. Там е битката.
20.11.2010 23:22
Всички са при mikino. Там е битката.
цитирай
66. tutankhamon661 - 65. анонимен
21.11.2010 00:23
анонимен написа:
Всички са при mikino. Там е битката.

Няма вече битка. Всичко елиминирах.
цитирай
67. vmir - Аз пък, тъй като обикновено се нося на бърз ход, привличам всякакви кучета като магнит
21.11.2010 04:25
и те веднага дотичват да ми поискат обяснение закъде съм се разбързал, а няколко пъти ми се е налагало да продължа с разкъсан крачол. Спорът ми с кучето по проблема за времето нерядко ми се изплъзва от контрол, ако стопанинът му е наблизо, което по принцип окуражава кучето. По принцип, кучкарите са хора самотни и с много свободно време, и за тях нова комуникация е добре дошла, особено, ако тя поставя любимецът им или тях в положение на самодоказване. Така, вместо да ми платят скъсания панталон или поне да ми се извинят, кучкарите понякога започват да ме анатемосват като лош човек, когото и кучетата не могат да понасат, а аз трябва да изтърпя констатациите им, защото не ми се спори с глупаци за неща, които няма как да не знаят. :(
цитирай
68. tutankhamon661 - 67. vmir - Аз пък, тъй като обикновено се нося на бърз ход, привличам всякакви кучета като магнит
21.11.2010 08:15
vmir написа:
и те веднага дотичват да ми поискат обяснение закъде съм се разбързал, а няколко пъти ми се е налагало да продължа с разкъсан крачол. Спорът ми с кучето по проблема за времето нерядко ми се изплъзва от контрол, ако стопанинът му е наблизо, което по принцип окуражава кучето. По принцип, кучкарите са хора самотни и с много свободно време, и за тях нова комуникация е добре дошла, особено, ако тя поставя любимецът им или тях в положение на самодоказване. Така, вместо да ми платят скъсания панталон или поне да ми се извинят, кучкарите понякога започват да ме анатемосват като лош човек, когото и кучетата не могат да понасат, а аз трябва да изтърпя констатациите им, защото не ми се спори с глупаци за неща, които няма как да не знаят. :(

Е, ти пък! Не знаеш ли, че първата ти грижа са помиярите? За друго може да не мислиш, но тях нито за секунда не трябва да забравяш. Как да не ти искат обяснение? Та нали стопаните им са големи философи ....... дървени. Има от кой да се научат.
Веднъж ми дадоха идея, как да нямам проблеми с кучета. Трябвало винаги да нося с мен по някой кренвирш. Представяш ли си? Аз за мен не обичам да нося храна, но за нек'ви животни задължително. И какво лошо има да си дам заплатата по тази линия? От 20 кучкари все ще се намери поне един, който да каже "браво", а от това на мен ще ми стане много, много топло.
Ако ще се носят подръчни средства, по-добре да са пиратки - купон да става!
цитирай
69. pegas08 - Тутка , бързо схващаш, по фараонски , егати!
21.11.2010 08:30
Но това не е поредно идИотско движение!
ЕГАТИ Е ЕДИНСТВЕНОТО ДВИЖЕНИЕ!
ОСТАНАЛИТЕ СА ЗАБОЛЯВАНЕ НА СТАВИТЕ!

ЕТО КАК РАБОТИ ЕГАТИ С КУЧЕТА- ПОМИЯРИ. ВНИМАНИЕ!

ВЗЕМАШ ОТ АПТЕКАТА НЯКАКВА ЕВТИНА ОТРОВА.
ВЗЕМАШ И НЯКАКЪВ ЕВТИН САЛАМ, ЖЕЛАТЕЛНО " КУЧЕШКА РАДОСТ"
СМЕСВАШ ДВЕТЕ СЪСТАВКИ В УДОБЕН 'КОНСУМАТИВ'
И КАЗВАШ " БОН АПЕТИ" НА ПОМИЯРИТЕ!

ВНИМАВАЙ ДА НЕ СЕ ОБЛАЖАТ НЯКОИ СЪБЛОГЪРИ, ДА НЕ СТАНЕ САКАТЛЪК!

ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНИМ ПЪРВА ТОЧКА ОТ ПРОГРАМАТА" ЕГАТИ",
ДА СЕ ОТЪРВЕМ ЗАВИНАГИ ОТ ПОМИЯРИ!

ПОСЛЕ ЩЕ МИСЛИМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТАКИВА!

УСПЕХ, ЕГАТИ!
цитирай
70. vmir - 68. tutankhamon661,
21.11.2010 08:33
tutankhamon661 написа:

Е, ти пък! Не знаеш ли, че първата ти грижа са помиярите? За друго може да не мислиш, но тях нито за секунда не трябва да забравяш. Как да не ти искат обяснение? Та нали стопаните им са големи философи ....... дървени. Има от кой да се научат.
Веднъж ми дадоха идея, как да нямам проблеми с кучета. Трябвало винаги да нося с мен по някой кренвирш. Представяш ли си? Аз за мен не обичам да нося храна, но за нек'ви животни задължително. И какво лошо има да си дам заплатата по тази линия? От 20 кучкари все ще се намери поне един, който да каже "браво", а от това на мен ще ми стане много, много топло.
Ако ще се носят подръчни средства, по-добре да са пиратки - купон да става!


Изкушаван съм от такова решение, но не ми се разправя и с припадащи истерични кучкари, които няма начин да не се разкрещят "убиец" или "терорист", ако ще и на 100 метра да гръмнеш пиратката от помияра им. Абе, да си нямаш работа със скучаещи типове, няма начин да не ти спретнат някакъв театър и да не се изкарат върха на генеалогията, а теб - позор и петно за човешкия вид. И всичко това - единствено, защото бързаш, а те се чудят как да уплътнят времето с помиярите си. Мъка...
цитирай
71. tutankhamon661 - 69. pegas08 - Тутка , бързо схващаш, по фараонски , егати!
21.11.2010 08:53
Егати, отлична идея! Егати!
Дадоха ми и още една. След като дълго сънят бягаше от очите заради кучешкия вой, в 2ч през нощта отекнаха изстрели от пистолет и после спахме като къпани.
А моят шеф ползва ток за целта. Само се чува зууууп и ...... тишина.
цитирай
72. tutankhamon661 - 70. vmir - 68. tutankhamon661,
21.11.2010 09:00
vmir написа:
tutankhamon661 написа:

Е, ти пък! Не знаеш ли, че първата ти грижа са помиярите? За друго може да не мислиш, но тях нито за секунда не трябва да забравяш. Как да не ти искат обяснение? Та нали стопаните им са големи философи ....... дървени. Има от кой да се научат.
Веднъж ми дадоха идея, как да нямам проблеми с кучета. Трябвало винаги да нося с мен по някой кренвирш. Представяш ли си? Аз за мен не обичам да нося храна, но за нек'ви животни задължително. И какво лошо има да си дам заплатата по тази линия? От 20 кучкари все ще се намери поне един, който да каже "браво", а от това на мен ще ми стане много, много топло.
Ако ще се носят подръчни средства, по-добре да са пиратки - купон да става!


Изкушаван съм от такова решение, но не ми се разправя и с припадащи истерични кучкари, които няма начин да не се разкрещят "убиец" или "терорист", ако ще и на 100 метра да гръмнеш пиратката от помияра им. Абе, да си нямаш работа със скучаещи типове, няма начин да не ти спретнат някакъв театър и да не се изкарат върха на генеалогията, а теб - позор и петно за човешкия вид. И всичко това - единствено, защото бързаш, а те се чудят как да уплътнят времето с помиярите си. Мъка...

Какво е решението? Освен кренвиршите, трябва да носиш и успокоителни за изнервени, т.е .за всички кучкари.
цитирай
73. анонимен - Що не се гръмнеш, тутьо лелин!
21.11.2010 09:21
Що не се гръмнеш, тутьо лелин!
цитирай
74. trolllpower - Скрий се някъде, тиквеник смотан! ...
21.11.2010 09:48
Скрий се някъде, тиквеник смотан! Има и по-страшни неща от кучетата. Примерно един трол, който ще ти прегризе врата.
цитирай
75. tutankhamon661 - 73. анонимен
21.11.2010 10:29
анонимен написа:
Що не се гръмнеш, тутьо лелин!

Първо ти.
цитирай
76. grobarq - Зарекох се да не се занимавам
21.11.2010 10:40
с тролове, но изказване 74 определено кърти мивки :DDDDDD
цитирай
77. tutankhamon661 - 76. grobarq - Зарекох се да не се занимавам
21.11.2010 10:46
grobarq написа:
с тролове, но изказване 74 определено кърти мивки :DDDDDD

...... и лепи плочки. Ха-ха!
цитирай
78. tutankhamon661 - 74. trolllpower
21.11.2010 11:04
trolllpower написа:
Скрий се някъде, тиквеник смотан! Има и по-страшни неща от кучетата. Примерно един трол, който ще ти прегризе врата.

На теб някой друг май ти прегриза врата. Нещо се жалваш напоследък.
цитирай
79. анонимен - za kuche
21.11.2010 11:36
Верно сте много ограничени.....................не се ли сещате ,че говорите само глупости....кучетата това кучетата онова,а ако някой влезе у вас ще се чуди от мръсотия куде да стъпи,но сиурно и ьа това ще са виновни кучетата. Защо не си видите осраните задници,и не се скриете в някоя дупка и не си затворите устите ,та все за всичко някой Ви е виновен.Ако нямате с какво да си чешите устите ,,нека това не е с кучетата.Ако някога си се грижил за домашно животно ,ще знаеш какво е да си привързан и да срещаш обич и доверие от същество което не е от твоя тип.А това го има в природата,ама трябва и някои да го знае....!!!!!
цитирай
80. tutankhamon661 - 79. анонимен - za kuche
21.11.2010 11:51
анонимен написа:
Верно сте много ограничени.....................не се ли сещате ,че говорите само глупости....кучетата това кучетата онова,а ако някой влезе у вас ще се чуди от мръсотия куде да стъпи,но сиурно и ьа това ще са виновни кучетата. Защо не си видите осраните задници,и не се скриете в някоя дупка и не си затворите устите ,та все за всичко някой Ви е виновен.Ако нямате с какво да си чешите устите ,,нека това не е с кучетата.Ако някога си се грижил за домашно животно ,ще знаеш какво е да си привързан и да срещаш обич и доверие от същество което не е от твоя тип.А това го има в природата,ама трябва и някои да го знае....!!!!!

Говориш за съвсем други неща. Никой не ти пречи да гледаш куче, но няма и да пречиш на околните. От думите ти личи, че си точно от хората, които смятат, че целият свят трябва да се съобразява с тях. Просто нема начин!
Да не говорим, че е адски тъпо да споменаваш домовете на хора, които изобщо не познаваш. Да съм обвинил някой за обстановката в моя дом, каквато и да е тя?
цитирай
81. анонимен - Няко хора наистина трябва да гледат ...
21.11.2010 12:05
Няко хора наистина трябва да гледат животни, защото са по-близо до тях, отколкото до цивилизованото общество.
цитирай
82. tutankhamon661 - 81. анонимен
21.11.2010 12:25
анонимен написа:
Няко хора наистина трябва да гледат животни, защото са по-близо до тях, отколкото до цивилизованото общество.

Има такива, вярно е.
цитирай
83. анонимен - 81. анонимен -
21.11.2010 13:04
Ако цивилизованото общество си ти и други като тебе , то със сигурност предпочитам компанията на животните , но едва ли ще го разбереш...............
Ред действително трябва да има ,но ми твърдите , че видиш ли животните няма ли чувства и хората могат да се отнасят с тях като с предмети е бездушно и говори много за човека изказващ тези твърдения . Хората не били виновни ами кучетата - доста тъпо твърдение . Защо има бездомни кучета ? Ами защото така наречената висша раса човеци не носи никаква отговорност за действията си , взимаш си куче или коте и като ти писне го изхвърляш навън само да се гледа , ами това да не ти е стария кухненски шкаф бе , то е живо същество на теб е разчитало ти си го взел не по негово желание . Така че не ми разправяйте как са виновни животните , защото те били просто животни........За всичко са виновни хората !
цитирай
84. tutankhamon661 - 83. анонимен - 81. анонимен
21.11.2010 13:19
анонимен написа:
Ако цивилизованото общество си ти и други като тебе , то със сигурност предпочитам компанията на животните , но едва ли ще го разбереш...............
Ред действително трябва да има ,но ми твърдите , че видиш ли животните няма ли чувства и хората могат да се отнасят с тях като с предмети е бездушно и говори много за човека изказващ тези твърдения . Хората не били виновни ами кучетата - доста тъпо твърдение . Защо има бездомни кучета ? Ами защото така наречената висша раса човеци не носи никаква отговорност за действията си , взимаш си куче или коте и като ти писне го изхвърляш навън само да се гледа , ами това да не ти е стария кухненски шкаф бе , то е живо същество на теб е разчитало ти си го взел не по негово желание . Така че не ми разправяйте как са виновни животните , защото те били просто животни........За всичко са виновни хората !

Очевидно имаш проблеми с кретенизма си и доказваш, че не си за града. Дори за село не си, а направо за гората.
Аз едно говоря, а ти друго разбираш. Къде заора в девета глуха?
Ще се придържам към това, което ти си избра.
Не знам дали го осъзнаваш, но от твоите думи излиза, че ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН да гледа животно. Май не разбираш, че това е АВАНТА към питомеца. Кучето трябва да е БЛАГОДАРНО, че се е намерил стопанин за него, защото мястото му всъщноcт е В ГОРАТА.
Говорех преди всичко за нападенията на ДОМАШНИ любимци, а не за такива, които са изхвърлени на улицата, макар че и те не могат да бъдат подминати.
Сега разбра ли защо се отклоняваш от темата?
цитирай
85. анонимен - 84. tutankhamon661 Май кретена тука си ти
21.11.2010 13:53
Никъде не казвам , че всеки трябва да гледа животно , а че хората трябва да бъдат отговорни за действията си. Но с примитиви като теб няма да споря , сърбай си чорбата в къщи и не се прави на умен.....................
цитирай
86. tutankhamon661 - 85. анонимен
21.11.2010 13:59
анонимен написа:
Никъде не казвам , че всеки трябва да гледа животно , а че хората трябва да бъдат отговорни за действията си. Но с примитиви като теб няма да споря , сърбай си чорбата в къщи и не се прави на умен.....................

Имаш нужда от намордник. Не, не кучето. Ти повече се нуждаеш, че такива като теб са опасни за обществото.
цитирай
87. анонимен - 86. tutankhamon661
21.11.2010 20:55
Взимай си редовно дрогата бе боклук , за такива като трябват кучкарници не за животните .
цитирай
88. tutankhamon661 - 87. анонимен - 86. tutankhamon661
21.11.2010 23:15
анонимен написа:
Взимай си редовно дрогата бе боклук , за такива като трябват кучкарници не за животните .

Когато си дадеш ЦЯЛАТА заплата за бездомните помияри и ЦЯЛ месец гладуваш, тогава ще ми говориш, че обичаш животни. В крайна сметка нормално е да обичаш себеподобните си.
цитирай
89. анонимен - По-добре убито куче, отколкото ...
22.11.2010 09:09
По-добре убито куче, отколкото нахапано дете. Ако някой не е съгласен, значи е звяр.
цитирай
90. анонимен - Кучезавър или кученце
22.11.2010 09:50
Кучезаврите са онези кучета, които тичат като обезумели в парковете (без да имат право на това), скачат върху всеки с цел да му се порадват или да го направят на кални лапички, нямат наморници и в повечето случаи оставят "подаръци" на останалите хора. Кученцата, са малкото питомци, които са извеждани с каишка, намордник, торбички, лопатки, паспорт и бележка за платена такса. Тези са по-малко. Случи ми се да пътувам в метрото с нашето куче - мини пинчер. Попитах дали е разрешено - можело, купих билет, да не ощетя някого, намордник нямаме поради малките ми размери (но съм се замислила за ластик за коса, може да свърши работа.) Кучо си има специална чанта за пътуване, от която той не може да излезе, ако ти не го пуснеш. Качихме се, като гледах да сме по-далеч от тълпата и се свряхме в едно ъгълче, тогава започна нашият ад! Като го видяха разни хора започнаха да се бутат да го пипнат- хубаво, ама той не обича да е мачкан от други хора, особено деца. Може да захапе, и после аз съм виновна. Предупреждавам да не го пипат, ама не - "То мен няма да ме захапе"... не слушат хората. Мина без инциденти, ама днес тези хора налетяха да се радват на мини пинчер, макар че ги предупредих, че е непредвидим, а утре ако видят по-голямо куче.
Вярно е има и добри и лоши кучета, но факт е че голяма част от стопаните не се замислят за последиците от собственото си поведение, камо ли от това на питомците е . Така че мили стопани, мислете първо за безопасността на другите, а после за кефа на кучето ви!
цитирай
91. tutankhamon661 - 90. анонимен - Кучезавър или кученце
23.11.2010 10:29
Никой не говори за случаите, когато хората сами си го търсят.
Имаше един период, в който вуйчо ми почти всеки ден се оплакваше, че го ухапало куче. Отначало доста се чудех, но после той изплю камъчето - отивал да ги гали. Казах му, че при това положение е нормално все да го хапят. Той наистина си го търси.
Но какво да кажем за инциденти като този:

http://www.sibir.bg/blog/Tutankhamon661/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=469480
цитирай
92. tutankhamon661 - 89. анонимен
23.11.2010 10:33
анонимен написа:
По-добре убито куче, отколкото нахапано дете. Ако някой не е съгласен, значи е звяр.

Напълно съм съгласен.
цитирай
93. анонимен - :-)
23.11.2010 20:22
Кюрето май излива всичките си чувства по форумите. Кучешките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663222
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031