Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 10:25 - Цивилизовани ли са варварите?
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 41741 Коментари: 104 Гласове:
135

Последна промяна: 14.02.2011 03:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                                    image

Преди време пуснах постинг, посветен на екзекуциите с камъни в мюсюлманския свят. Не само за моя изненада изникнаха хора, оправдаващи това варварство. Мненията варираха от умереното, че става дума за многовековен обичай, до откровено комплексарското, че така й се падало на прелюбодейката. Благодарение на второто се убедих за кой ли път, че в България живеят много индивиди с така наречения турски манталитет - жената не е човек, а предмет, и е длъжна да се подчинява на мъжа си. Тя няма права, а само задължения.
Не е за вярване, че такива примитивни схващания все още съществуват.
Убийството с камъни наистина е стара традиция, но това ни най-малко не я оправдава. Едно време може да е заемала важно място, само че в съвременния свят определено изглежда абсурдна за всички трезвомислещи хора. Нека да остане в учебниците по история и да не излиза оттам.
Попаднах на коментар, който твърдеше, че жените в мюсюлманския свят също подкрепят споменатия обичай. Дори се прокарваше мнението, че те също мятат камъни. Кои го правят? Възрастни жени, чийто живот така или иначе е пропилян и едничката им мисъл е да не им се случи същото на стари години. Поради тази причина са готови да угодят на мъжа си по абсолютно всякакъв начин, включително като участват в назидателните екзекуции. В противен случай нали се сещате, че ги чака як пердах. Да, но това не е свободен избор, а още по-малко подкрепа.
Цитираха ми американския закон, според който в някои щати наказанието за изневяра варира от десет долара до затвор. Е, и? Знаем, че там има куп закони, съществуващи само на хартия. Никой никога не ги прилага. Говорим за Америка все пак. Там всеки втори изневерява. Защо затворите не са пълни?
Отношението на янките по този въпрос е добър пример как остарял закон просто спира да функционира, нагаждайки се към съвременния свят. Остава само за историята, където му е мястото.
Тук отново ще попитам: защо едни се развиват ежедневно, а други тъпчат на място, щом всички са еднакви? Не обиждам никой, просто искам да намеря отговор, понеже някои наистина са в застой. Има ли обяснение за този неоспорим факт?
Съществуват мнения, според които всеки има право да спазва традициите си, дори когато оказват негативно влияние на околните. Искам да попитам разсъждаващите по този начин: така ли мислите за циганите от Факултето?  Те също имат традиции, сред които важно място заема неплащането на сметки. Харесва ли ви да ви цицат заради тях? Не може някои да са по-специални от останалите.
По повод предишната ми публикация един човек пусна няколко постинга, възхваляващи луксозните хотели в арабския свят. Явно е пропуснал важния момент, че говорим за човешки права, а не за архитектура. И така всичко щеше да е наред, ако същият индивид не се беше обявил многократно срещу  хората, живеещи на изток и юг от България. Доста често се е изказвал срещу ислямизация, турцизация, 500 години робство и т.н. А сега изведнъж се извърта. Дали вижда противоречието, в което изпада? Едва ли.
Същият многократно е подкрепял малтретирането на жените. И не е единствен. Чувал съм отчайващо комплексарското изказване, че жената трябва да яде бой и без да е съгрешила. Ей така, профилактично, за да си знае мястото. Такъв човек може ли да има претенции за интелигентност?
Коя жена би се съгласила да търпи побоища за закуска и вечеря? Абсолютно никоя. Естествено, че всеки ден ще мисли за изневери и на края ще бие дузпата на съпруга си. Това е нейно право и дори задължение, бих казал. Дълг към нея самата като човешко същество.
После някой ще говори за чалгаризация. Както и да го въртим, чалгаджии в лошия смисъл на думата са именно онези, които подкрепят убийството с камъни. Хора, вие по душа сте мюсюлмани, не го ли разбирате? Няма значение кой университет сте завършили или по кои държави сте скитали. Вашият дух и усет към цивилизацията не са отбелязали нито милиметър напредък. Какво ще ми говорите за Ницше, Фройд или Толстой? От вашата уста тези имена звучат нелепо.
Някои хора опитаха да спорят с мен, опонирайки ми, че всички народи са равни, а в същото време не виждат нищо нередно в това мъжът да малтретира жена си. Ще ми обясните ли що за изчанчена логика ги измъчва? Къде е равенството?
Много пъти зададох въпроса "Ще ти хареса ли, ако те пребият с камъни, защото си изневерил на жена си?" Нито един не отговори, защото така им изнася. Същите любители на камъни коренно ще си променят мнението, ако те самите са с чувал на главата.  Не е за вярване, че се налага да го обяснявам. Това е още едно доказателство, че образованието дава диплома, но не и акъл.
Представете си, някои смятат, че с насилие могат да задържат жена. Това се случва в мюсюлманския свят, защото цялата им система е насочена срещу нежния пол. Но как ще стане в България? Никак, понеже е невъзможно. Българките са свободолюбиви и няма да търпят комплексарски изблици на свой гръб. Бият му дузпата и не им пука. Така трябва да бъде, защото побойниците заслужават да са сами. Нека да плачукат  - заслужили са го.
Нямам желание точно сега да описвам онези, които бият жени. Само ще спомена, че по правило са абсолютни страхливци. Малтретират нежната си половинка, защото не смеят да се озъбят на мъж, а това им докарва депресия. Ето още една причина да изгубят уважението на съпругата си.



Гласувай:
137



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dorichela - Тези тяхни изяви са антихуманни. . . ...
09.02.2011 10:33
Тези тяхни изяви са антихуманни.... Просто садистични изверги, нямам думи... А нашите цигани които се продават? Крадат се, отвличат се.. Обичаи?! В кой век живеем, че се случват такива неща?.... Недопустимо!
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. dorichela
09.02.2011 10:41
dorichela написа:
Тези тяхни изяви са антихуманни.... Просто садистични изверги, нямам думи... А нашите цигани които се продават? Крадат се, отвличат се.. Обичаи?! В кой век живеем, че се случват такива неща?.... Недопустимо!

В Афганистан живеят в сламени къщурки. Не всички, но голяма част. Каква цивилизация, каква култура? Те са като диваците преди 500 години, на които Колумб и раздавал разни огледалца и блестящи топчета. Изкушавам се да кажа, че някои са по-близо до животните, отколкото до хората. Да те е гнус да ги доближиш. И от такива ще чакаме уважение към жената? Изключено. Само че жените не са виновни, че да плащат с живота си.
цитирай
3. dorichela - Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста ...
09.02.2011 10:56
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...
цитирай
4. hubavahrana - Чудесен си!
09.02.2011 11:03
Радвам се, че все още има истински мъже, които защитават жените. Неприятно ми е да го кажа, но повечето българи действително ни третират като изтривалки. Салатата, ракията, после и друго. Ако не го свършиш, значи не си домакиня. Аз по същaтa логика мога да го обвиня, че не изкарва пари колкото Доналд Тръмп примерно, но той няма да го приеме. Изобщо не е честно. Нека си стоят сами.
цитирай
5. tutankhamon661 - 3. dorichela
09.02.2011 11:14
dorichela написа:
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...

Мислят го, защото им се затварят всички прозорци към света. Не можеш да поискаш нещо, което не знаеш, че съществува. Я да ги пуснат на екскурзия из Европа. Нито една няма да се върне.
цитирай
6. анонимен - .
09.02.2011 11:36
Неграмотнико скапан, ти ли ще ми даваш направление? В моята къща аз съм господар и това е положението. Не може дрисльо като теб да спуска правила. Стига ми твоя господ с глупостта и наглостта си. Не ми трябва друг тъпанар за пътеводна светлина.
цитирай
7. tutankhamon661 - 4. hubavahrana - Чудесен си!
09.02.2011 12:14
hubavahrana написа:
Радвам се, че все още има истински мъже, които защитават жените. Неприятно ми е да го кажа, но повечето българи действително ни третират като изтривалки. Салатата, ракията, после и друго. Ако не го свършиш, значи не си домакиня. Аз по същaтa логика мога да го обвиня, че не изкарва пари колкото Доналд Тръмп примерно, но той няма да го приеме. Изобщо не е честно. Нека си стоят сами.

Много точно е сравнението с Доналд Тръмп. Има доста случаи, в които тотално се разминават вземането и даването. Не можеш да искаш майка си и баща си, а в същото време способностите ти да са мижави, щото такава била държавата. Щом е такава, двамата да се ограничат в изискванията, а не само дамата.
Няма да забравя, когато Чочо Попйорданов си направи устата за хонорар като на Арнолд Шварценегер. Вършел същата работа, видиш ли. Алоооуу! Твоите продукции носят ли такива приходи, че искаш същата отплата? Желания като за милиардер, но не изкарва милиардите. Наглост до небето!
цитирай
8. kormoran - Всяко насилие е варварско и не може ...
09.02.2011 12:46
Всяко насилие е варварско и не може да бъде оправдано. Хората си намират някакви причини за да изтезават по-слабите, а в същото време роптаят, че някой друг мачка тях самите. Намирам го за крайно нелогично. Нямаш право да се сърдиш, че те използват като опитно зайче, след като правиш същото на съпругата си.
цитирай
9. trolllpower - Сега за експерт по женските въпроси ли се пишеш?
09.02.2011 13:05
Само гледай да не сътвориш и някоя книга, че ще ми дойде вповече.
цитирай
10. troia - Аз съм изумена
09.02.2011 13:20
че има мъж, който разсъждава по този начин за жените. Браво на теб! Да казваш истината очите е достойно за уважение!
цитирай
11. masterpiece08 - Живеем в различни светове...
09.02.2011 13:28
Обичам да пътувам, но не бих искала да попадна в такава общност, която има подобно отношение към жените.
цитирай
12. tutankhamon661 - 6. анонимен
09.02.2011 13:40
анонимен написа:
Неграмотнико скапан, ти ли ще ми даваш направление? В моята къща аз съм господар и това е положението. Не може дрисльо като теб да спуска правила. Стига ми твоя господ с глупостта и наглостта си. Не ми трябва друг тъпанар за пътеводна светлина.

Ти си самотник, нали? Жена ти те е зарязала отдавна и сега трупаш злоба ден след ден. Ако все още е при теб, трябва да благодариш на любовника й. Но за твой ужас рогоносецът винаги научава последен.
цитирай
13. tutankhamon661 - 8. kormoran
09.02.2011 13:57
kormoran написа:
Всяко насилие е варварско и не може да бъде оправдано. Хората си намират някакви причини за да изтезават по-слабите, а в същото време роптаят, че някой друг мачка тях самите. Намирам го за крайно нелогично. Нямаш право да се сърдиш, че те използват като опитно зайче, след като правиш същото на съпругата си.

Много хора цял живот изкарват с убеждението, че са нещо повече от останалите. Това ги кара в семейна среда да се държат като господари. Може би си въобразяват, че Алеята на славата само тях чака. Това също е плод на комплекси и се стоварва върху гърба на най-беззащитната и лесна жертва - съпругата.
цитирай
14. анонимен - !
09.02.2011 14:06
Ти си чалгаджията тук. Не си позволявай да ни приписваш твоите недостатъци. Точно чалгаджиите бият жените си. А пребиването с камъни е традиция, която носи вековно значение. Аз уважавам правото на хората сами да решават, макар и да не одобрявам. Кой си ти, че отричаш? Не бъркай нещата глупако.
цитирай
15. ferre - алоооо Феминистката авторка
09.02.2011 14:11
Здрасти Прошляк или Прошлячка....Ти за пореден път доказа,че си Хипер ТЪП,прост и ограничен.Каква ти е целта на всичко това което си написал(А)??? Какво се опитваш да докажеш с твоите ''Всеумни разсъждения''???Имам чуството,че Комплексите яко те тръшкат.Между другото ти май си ФРИНА....Да ,може и да си ФЕМИНИСТКАТА ФРИНА,която има раздвоение на личноста и се представя за мъж.Никой истински мъж не драска подобни на теб глупости.Аз ти доказах,че ти си НИКОЙ(Я),и с постинги и с факти.Плюеш по всеки който не е съгласен с теб.Ти какво искаш да кажеш въобще???? Че изневерите са нещо НОРМАЛНО и трябва да се толерират ли??? Не разбирам на къде биеш.Ако това искаш да кажеш,карай в прав текст,какво заобикаляш???Много си тъп(А) и спри да се правиш на мъж,жалка си.
цитирай
16. tutankhamon661 - 9. trolllpower - Сега за експерт по женските въпроси ли се пишеш?
09.02.2011 14:16
trolllpower написа:
Само гледай да не сътвориш и някоя книга, че ще ми дойде вповече.

За всички, които не са съгласни с толкова очевадната справедливост спрямо жените, аз наистина съм експерт. Само неандерталец може да е на друго мнение.
цитирай
17. tutankhamon661 - 10. troia - Аз съм изумена
09.02.2011 14:20
troia написа:
че има мъж, който разсъждава по този начин за жените. Браво на теб! Да казваш истината очите е достойно за уважение!

Цял живот го правя, заради което постоянно се намират някакви комплексари, които опитват да лекуват проблемите си на мой гръб. Нито един не e успял, така и ще бъде!
Темата за това варварство е много сериозна и нямаше как да не я развия.
цитирай
18. tutankhamon661 - 11. masterpiece08 - Живеем в различни светове...
09.02.2011 14:27
masterpiece08 написа:
Обичам да пътувам, но не бих искала да попадна в такава общност, която има подобно отношение към жените.

Разбираемо е. Не е нормално в 21-ви век да се отнасят с човешко същество като с животно, даже по-лошо. Отделни жени са успели да избягат и правят цели фондации, за да помагат на други да се спасят. А тук някакви прокарват лъжите, че уж и жените одобрявали. Може да има еднa-две мазохистки, но не повече.
цитирай
19. tutankhamon661 - 14. анонимен - !
09.02.2011 14:37
анонимен написа:
Ти си чалгаджията тук. Не си позволявай да ни приписваш твоите недостатъци. Точно чалгаджиите бият жените си. А пребиването с камъни е традиция, която носи вековно значение. Аз уважавам правото на хората сами да решават, макар и да не одобрявам. Кой си ти, че отричаш? Не бъркай нещата глупако.

Ти прочете ли постинга? Ако си го направил, изказването ти е абсурдно. Да защитаваш варварите, а да споменаваш чалгаджиите с лошо - тук няма никаква логика.
цитирай
20. ve6titsa - Сега ми е съвестно,
09.02.2011 14:38
че съм пошляпвала децата си.Чак не ми се ще да използвам истинската дума.Има някои зверства,които от дете съм гледала по телевизията и още ми се свива стомаха - показаха във филм пребиване с камъни, а в един друг побиване на кол. Много жени остават при съпрузите въпреки насилието.Не мога да го разбера може би защото не съм попадала в такава ситуация.Друго не ми е ясно обаче,защо майки позволяват дъщерите им да бъдат наранявани.Сещаш ли се за онзи обичай - обрязването на момичетата.Изпращат детето си да учи в някой западен колеж.След известно време то се радва на неочаквана "ваканция", а всъщност го подлагат на тази безумна операция.Рискуват му живота понякога и то за да не изпитва удоволствие...И майката,която също е обрязана /не е изключено бащата да си е служил с нож през първата брачна нощ/ позволява всичко това.
цитирай
21. tutankhamon661 - 15. ferre - алоооо Феминистката авторка
09.02.2011 14:52
ferre написа:
Здрасти Прошляк или Прошлячка....Ти за пореден път доказа,че си Хипер ТЪП,прост и ограничен.Каква ти е целта на всичко това което си написал(А)??? Какво се опитваш да докажеш с твоите ''Всеумни разсъждения''???Имам чуството,че Комплексите яко те тръшкат.Между другото ти май си ФРИНА....Да ,може и да си ФЕМИНИСТКАТА ФРИНА,която има раздвоение на личноста и се представя за мъж.Никой истински мъж не драска подобни на теб глупости.Аз ти доказах,че ти си НИКОЙ(Я),и с постинги и с факти.Плюеш по всеки който не е съгласен с теб.Ти какво искаш да кажеш въобще???? Че изневерите са нещо НОРМАЛНО и трябва да се толерират ли??? Не разбирам на къде биеш.Ако това искаш да кажеш,карай в прав текст,какво заобикаляш???Много си тъп(А) и спри да се правиш на мъж,жалка си.

Охо, Шанелле, ти пак намина! Явно имаш мераци към мен, но не съм хомо като теб.
Ха-ха! Ти говориш, че жените трябва да бъдат пребивани, а на мен приказваш за комплекси! Я си прегледай урока, че явно не си внимавал в час по психология! Само комплексарите бият жени, а ти дори се хвалиш с това.
На такива като теб всяка би изневерила. И в постинга го казах - заслужил си го. По реакцията ти личи, че доста често са ти слагали рога, иначе нямаше толкова да беснееш.
А това, че ме сравни с Frina, е един от най-големите комплименти, които можеш да ми направиш. Вече й изпратих лс и ще види коментара ти, когато влезе в блога. Двамата с нея ще се изкефим дружно на твоята безсилна злоба.
цитирай
22. ferre - СЪЖАЛЯВАМ ТЕ
09.02.2011 15:07
:) Радвам се ,че се кефиш и както винаги се изхвърляш като чекия на сухо.Първото което е...ти не ми отговори на въпроса: Толерираш ли изневерите въобще и ако е така аз няма какво да си кажа с теб ве4е.Другото което е...ти казваш,че на мен си ми изневерявали,така ли :) ако наистина си го мислиш това нещо значи си много много зле.Аз няма от какво да се притеснявам,имам си самочуствие..млад съм,красив съм,финансово обезпечен съм и още много други неща които нямам намерение да ги споделям.Комплекси имаш ти..Защото се правиш на мъж ,а всъшност си жена.Май явно ти слагаш рога на мъжа си защото те пребива системно и ти удря тиквата в стената и за това си толкова озлобена.Тегли каруцата селско подобие на човек.Ще си умреш в мизерията на скапаната си панелка.Ти нито излизаш някъде да видиш как е света нито си обикаляла някъде ти си просто едно жалко същество.Знаеш ли??? СЪЖАЛЯВАМ ТЕ,наистина
цитирай
23. tutankhamon661 - 20. ve6titsa - Сега ми е съвестно,
09.02.2011 15:10
ve6titsa написа:
че съм пошляпвала децата си.Чак не ми се ще да използвам истинската дума.Има някои зверства,които от дете съм гледала по телевизията и още ми се свива стомаха - показаха във филм пребиване с камъни, а в един друг побиване на кол. Много жени остават при съпрузите въпреки насилието.Не мога да го разбера може би защото не съм попадала в такава ситуация.Друго не ми е ясно обаче,защо майки позволяват дъщерите им да бъдат наранявани.Сещаш ли се за онзи обичай - обрязването на момичетата.Изпращат детето си да учи в някой западен колеж.След известно време то се радва на неочаквана "ваканция", а всъщност го подлагат на тази безумна операция.Рискуват му живота понякога и то за да не изпитва удоволствие...И майката,която също е обрязана /не е изключено бащата да си е служил с нож през първата брачна нощ/ позволява всичко това.

В предишния ми постинг по темата споменах женското обрязване. Не знам дали винаги се прави в ранна възраст, но на него се дължи голямата смъртност при момичетата. Има цели фондации, които опитват да се борят срещу тази животинска жестокост, но все още се практикува.
На някои клипове с пребиване на жени се виждат ухилени физиономии на разни дебили, подмятащи камъни в ръката си. Значи те изпитват удоволствие от този садизъм, т.е. не е само традицията. Всичко това е на гърба на жената. Нормален човек не може да запази хладнокръвие, а още по-малко да одобри.
цитирай
24. tutankhamon661 - 22. ferre - СЪЖАЛЯВАМ ТЕ
09.02.2011 15:25
ferre написа:
:) Радвам се ,че се кефиш и както винаги се изхвърляш като чекия на сухо.Първото което е...ти не ми отговори на въпроса: Толерираш ли изневерите въобще и ако е така аз няма какво да си кажа с теб ве4е.Другото което е...ти казваш,че на мен си ми изневерявали,така ли :) ако наистина си го мислиш това нещо значи си много много зле.Аз няма от какво да се притеснявам,имам си самочуствие..млад съм,красив съм,финансово обезпечен съм и още много други неща които нямам намерение да ги споделям.Комплекси имаш ти..Защото се правиш на мъж ,а всъшност си жена.Май явно ти слагаш рога на мъжа си защото те пребива системно и ти удря тиквата в стената и за това си толкова озлобена.Тегли каруцата селско подобие на човек.Ще си умреш в мизерията на скапаната си панелка.Ти нито излизаш някъде да видиш как е света нито си обикаляла някъде ти си просто едно жалко същество.Знаеш ли??? СЪЖАЛЯВАМ ТЕ,наистина

Ти чуваш ли се изобщо? Красив бил! Всеки се мисли за красив, но защо не се намери една жена, която да те похвали, а чувам само подигравки за твоята външност?
Естествено, че са ти изневерявали. Никоя жена няма да остане при неандерталец като теб. Това са неща, които се подразбират от поведението на човек. Ти би ли останал при жена, която намира за напълно нормално да те малтретира?
На такива като теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се слагат рога, защото не заслужаваш дори един женски поглед. Сега отговорих ли достатъчно ясно?
Вече съм сигурен, че си девствен. Знам един като теб. И той все викаше "Колко съм красив". Само че имаше проблем - всички жени около него му се присмиваха ТАЙНО, а той дори не го подозираше, защото беше супер самовлюбен. Да ти звучи познато? А?
цитирай
25. анонимен - Няма нужда от бой, а от строги закони, спазващи хилядолетното Човешко битие
09.02.2011 15:26
Законите третиращи взаимоотношенията между съпругът и съпругата трябва да се преразглеждат. Защото понастоящем съдопроизводствоте решава в повечето случаи в полза на съпругата. Колко бащи вече има изтъквани в пресата, че се грижат всеотдайно за децата си, докато съпругата, бивша или настояща, си гледа личния живот и нехае за децата си. Минават години, тези дечица порастват и нашата хубавица завежда дело за попечителство, въпреки че е знайно, че тя не е всеотдана спрямо тях, и ще ги зареже всеки момент. Господин Тутанкамон, патриархатът е дошал слад матриархата. Няма религия, която да поставя жената наравно спрямо мъжът. Все пак трябва да се приеме, че в правилата и каноните на религиите е влязъл хилядолетен опит. Първо - мъжът е психически настроен да не се влюбва, а само да задоволи страстите. 2. Жената за да се отдаде, трябва да е влюбена ( не говоря за курвите), тоест в нейното съзнание е отделено равностойно положение с това на децата. От тук до развода в името на любовта има само една крачка. Дори при изневяра на мъжът, жената се развежда заради пренебрегната любов. Докато при мъжът е наранено самочувствие, но не наранена любов. Влюбенноста е страшен бич при жените и от нея страдат децата. Затова законът трябва да е ясен. Отиваш при другия или другата, оставаш децата и домът на изоставения. През 60-те години на 20-ти век, Австрийското правораздаване започва опит да спре големия брой бракоразводни дела. Започват да присъждат делата в полза на мъжете. Резултатът е - рязък спад на разводите. Ако бракоразводните процеси завършват в полза на мъжете, бъдете сигурни, че бракоразводните дела ще намалеят рязко; влюбчивоста и пренебрегнатоста на семейството от страна на ще секнат. При много разводи има и материална задна цел: печеля развода, печеля децата, печеля жилището. Какво от това, че другият се е бъхтал като вол. Така че, господин Тутнкамон, древните религии се базират на изживяното битие. Бие се магаре, но не и жена. Но традициите трябва да се спазват.
цитирай
26. ferre - до 25
09.02.2011 15:33
Няма смисъл да й обясняваш.. :) тя авторката си е Курвичка по душа. :) Няма да те разбере..всеки който мисли различно от нея е ЧЕРЕН. То се обяснява на човек,не на животно
цитирай
27. ferre - Хахахаха :))))))))) оле оле, , , , , ...
09.02.2011 15:37
Хахахаха :))))))))) оле оле,,,,,Няма такъв цирк. :) Сега пък и дествен съм бил... :))))
Да дествен съм :) И не разбрах коя жена търсиш да ме хвали??? Да не би да си ми в кръга от познати за да знаеш???Ако искаш ела тази събота в МАСКАРА и ще видиш дали ще се намери някоя дама да ме похвали.Ще дойда в София в събота в Маскара.Заповядай,всичко ще е за моя сметка ,Обаче като дойдеш ми се представи да те видя що за стока си :)
цитирай
28. tutankhamon661 - 25. анонимен
09.02.2011 15:41
Всичко, което си написал, е отречено от цивилизования свят.
Ще ти бъде ли добре, ако се направи същото, но в полза на жената, т.е. мъжът е изтривалката? Ще говориш ли тогава за хилядолетен опит, след като ще си лишен от елементарни права?
цитирай
29. tutankhamon661 - 26. ferre
09.02.2011 15:44
ferre написа:
Няма смисъл да й обясняваш.. :) тя авторката си е Курвичка по душа. :) Няма да те разбере..всеки който мисли различно от нея е ЧЕРЕН. То се обяснява на човек,не на животно

Знаеш ли, че само комплексарите използват думата "курва" и с нея наричат жена, за която мечтаят, но осъзнават, че никога няма да имат?
Не отговори: би ли останал при жена, за която е cъвсем нормално да те малтретира всеки ден? Естествено, че ще избягваш отговора - неудобната истина!
цитирай
30. ferre - Никой не ти говори за малтретиране, ...
09.02.2011 15:55
Никой не ти говори за малтретиране,нито над жена нито над мъж.Естествено,че трябва да има разбирателство.На теб само малтретиране ти е в главата,явно си била малтретирана като малка от баща си или майка ти е третирана от баща ти.Аз съм за обичта между двама влюбени и не толерирам нито мъжката ни най малко пък жената да изневерява.Това е подлост и простащина.Хората да си живеят живота както искат в арабските страни,не разбирам ти за кой се имаш та да даваш присъди??? Щом е изневерила,камъни и тва е,кво толкова??? Дали е варварско или не не е твоя грижа,по голямото варварско нещо е ,че го е направила и (изневерила) на съпруга си.А ти като не ги приемаш тези неща и като само в главата ти са изневери,мъка ми е за теб и ти казвам пак СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.
цитирай
31. tutankhamon661 - 27. ferre - Хахахаха :))))))))) оле оле, , , , , ...
09.02.2011 16:00
ferre написа:
Хахахаха :))))))))) оле оле,,,,,Няма такъв цирк. :) Сега пък и дествен съм бил... :))))
Да дествен съм :) И не разбрах коя жена търсиш да ме хвали??? Да не би да си ми в кръга от познати за да знаеш???Ако искаш ела тази събота в МАСКАРА и ще видиш дали ще се намери някоя дама да ме похвали.Ще дойда в София в събота в Маскара.Заповядай,всичко ще е за моя сметка ,Обаче като дойдеш ми се представи да те видя що за стока си :)

Там съм. Само гледай ти да не измъкнеш, че страхливостта ти е очевидна.
цитирай
32. tutankhamon661 - 30. ferre - Никой не ти говори за малтретиране, ...
09.02.2011 16:11
ferre написа:
Никой не ти говори за малтретиране,нито над жена нито над мъж.Естествено,че трябва да има разбирателство.На теб само малтретиране ти е в главата,явно си била малтретирана като малка от баща си или майка ти е третирана от баща ти.Аз съм за обичта между двама влюбени и не толерирам нито мъжката ни най малко пък жената да изневерява.Това е подлост и простащина.Хората да си живеят живота както искат в арабските страни,не разбирам ти за кой се имаш та да даваш присъди??? Щом е изневерила,камъни и тва е,кво толкова??? Дали е варварско или не не е твоя грижа,по голямото варварско нещо е ,че го е направила и (изневерила) на съпруга си.А ти като не ги приемаш тези неща и като само в главата ти са изневери,мъка ми е за теб и ти казвам пак СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.

Видях какво имаш предвид под "разбирателство" - той прави, каквото поиска, а тя само слугува. Страшно равенство - всяка жена ще се впечатли!
Какво толкова?!? Ми, камъни! Не са по твоята глава, значи не е проблем. Я се постави на мястото на жертвите! С радост ще приемеш някакви дебили да те пребият с камъни? Я помисли пак!
Кои живеят, както искат, бе? Знаеш ли, че има фондации, основани от жени, които са успели да избягат? Те знаят, че повечето ще направят същото и организират канали за бягство. Сериозно ли смяташ, че някоя жена е съгласна да я убият с камъни?
цитирай
33. ferre - Оооо не се притеснявай :) няма да се ...
09.02.2011 16:12
Оооо не се притеснявай :) няма да се измъкна,там ще съм,ще те чакам ....после можеш да направиш един постинг с мен как ми са се подигравали мацките :)
Ела към 11 и на входа кажи,че имаш резервация при Любо.
цитирай
34. tutankhamon661 - 33. ferre - Оооо не се притеснявай :) няма да се ...
09.02.2011 16:27
ferre написа:
Оооо не се притеснявай :) няма да се измъкна,там ще съм,ще те чакам ....после можеш да направиш един постинг с мен как ми са се подигравали мацките :)
Ела към 11 и на входа кажи,че имаш резервация при Любо.

Нe се съмнявай!
цитирай
35. анонимен - Секреты семейного счастья
09.02.2011 16:54
http://toldot.ru/cycles/cycles_139.html

Накои неща трябва да се учат специално!
цитирай
36. анонимен - Няколко тъпи въпросчета
09.02.2011 16:58
Когато жената спи или е набедена, че го прави с друг мъж, освен съпруга си - това е изневяра, а убиването с камъни - морално. Когато, мъжът спи с чужда жена /въпреки евентуалните си 4/, това как се нарича и как се наказва?
По времето на задължителната казарма имаше един такъв лаф "Защо старите войници винаги тормозят и малтретират новите, въпреки че са го изпитали на свой гръб?"
Как се наричат съществата, които изпитват удоволствие да нараняват, малтретират и т. н., но само, когато са във мнозинство?
Защо почти всички, а не само подобните на тази статии, предизвикват предимно коментари за сексуалната ориентиреност и удовлетвореност на автора, вместо някакви сравнително логични аргументи, напр. "тъп е всеки, който не е на моето мнение"?
цитирай
37. raders - че има мъж, който разсъждава по този ...
09.02.2011 17:32
troia написа:
че има мъж, който разсъждава по този начин за жените. Браво на теб! Да казваш истината очите е достойно за уважение!


Но защо изумена? Съвсем нормално си разсъждава човекът и не е само той. Ако все пак има вицове за блондинки, за нимфоманки и импотентни мъже, то това не значи, че мъжете в българското общество са склонни масово да подкрепят дивотията на вярващите в аллаха. Това са по-скоро изключения на разни дървеняги и комплексари, които компенсират безсилието си в леглото с юмручни демонстрации.

цитирай
38. demonwind - А какво ще кажеш
09.02.2011 18:37
за "Методът на Доктор Тар и Професор Федър", прилаган успешно от мировия съдия Уилям Линч преди много години в Щатите? И едни пичове, дето ходят целите в бяло, а името на организацията им наподобява зареждане на манлихера? ;))) Умрем да видим някоя, дето защитава убийствата с камъни в ролята на "пациент" на гореспоменатите доктор и професор... Незнаещите могат да проверят в речника за какво иде реч ;)))

Поздрави!
цитирай
39. vmir - Ше си позволя да не се съглася с това: "Коя жена би се съгласила да търпи побоища за закуска и вечеря? Абсолютно никоя. "
09.02.2011 18:52
Има такива жени у нас. Знам със сигурност, че има и жени, които тълкуват побоя над себе си като вид внимание или доказателство за мъжественост. Често тези жени се обръщат в мъжемразки, или въздействат в тази насока на околните жени. Тези жени възпитават децата си да мислят по същия начин. Страхувам се, че това е доста широко разпространено отношение у нас. Ориенталски манталитет, крайностите на който избиват в нелеп феминизъм. Не по-добър е и варианта, да търпят безропотно насилието над себе си.
цитирай
40. narayana777 - WOW
09.02.2011 21:01
NJKOI MAJKARI TUKA 6TE TE IZJDAT S PARCALITE.NALI RAZBIRA6,SLAGA6 SOL V RANATA.MAJETE VINAGI SA IZNEVERJVALI.NO KOGATO STAVA VAPROS ZA JENITE IM.....WOW.PO SKORO UBIVANETO S KAMANI E MILOSTIVA PROCEDURA V SRAVNENIE S TOVA KOETO IM MINAVA PREZ UMA.NE ZNAM DALI SI ZAPOZNAT S KRIMINALNIA SLU4AI KOGATO EDIN ROGONOSEC BE6E PLATIL NA DVAMA CIGANI DA SE GAVRJT S JENA MU I DA J UBIJT PO NAI MA4ITELEN NA4IN.BJHA ZAVIRALI V VAGINATA I DARVO...IZOB6TO DUMI NEMAM.HOMO SAPIENS LI,DA AMA NE.
цитирай
41. fukakai - прав си
09.02.2011 23:09
че българите са с турски манталитет. ето една статия която го доказва : http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/02/09/vsiaka-24-ta-bylgarska-jena-e-iznasilvana.110867,1
Коментарите под нея са още по-красноречиви.
ferre искам да те питам нещо Жените и изнасилване ли заслужават освен бой с камъни? И доколко е нормално една жена да бъде обвинена,че сама си е виновна?!
С кой болен мозък някой-независимо мъж или жена-ще каже такова нещо?
Между другото не знам в арабският свят някоя жена да е защитена от изнасилване.
Ние си имаме панелките и изборът със кой да бъдем.Макар че не всяко изнасилване се разкрива има наказания и за това и за побоя.
Те си имат скъпите хотелчета и жените им биват убивани,пребивани и изнасилвани всеки ден.
А не мерси.Предпочитам в панелчето с моя човек дето никога няма да ме удари,пред скъпият хотел и ежедневният бой.
Покажи на тези жени как ние живеем.Всяка ще опита да избяга.Защото няма човешко същество,което ще избере насилието пред свободата.
цитирай
42. анонимен - Тутанкамон,
09.02.2011 23:14
Моралът и моралните норми са мното релативни хронотопни понятия и варират в развитието на един и същи народ. От друга страна, може да се различават по едно и също време за различни народи и религии. А морално-етичните норми не винаги имат корелация с интелектуалното развитие. Интелектът не се определя с категориите на нравственоста.
За това има достатъчно исторически примери.
За конкретния случай - аз, от своята камбанария, съм лично ужасена.Защото го възприемам като вид варварство. Това е от гледната точка на моралната парадигма на съвременния европеец и американец.
цитирай
43. momchilut - 1. Луди хора, не арабите, а вие, че ...
10.02.2011 01:02
1. Луди хора, не арабите, а вие, че прохабихте хубавата дискусия с мерене на пишки.
2. Това винаги е бил изключително интересен и важен въпрос, който необратимо ще избликне при сблъсъка между християнския свят (с християнските ценности) и мюсюлманския свят. Тук е първата клопка - неукият или по-скоро недостатъчно задълбочено запознатият лесно изпада в недоразумението, че мюсюлманинът е с по-ниска ценностна система от християнинът (айде да не говорим с религиозни понятия, че някой от вас може да се чувстват некомфортно, ще говорим за араби и европейци). Та ето я съвсем простата уловка - става въпрос за религиозно мотивирам културен ФА-НА-ТИ-ЗЪМ. Тези приятели, които пребиват жените си с камъни са ФА-НА-ТИ-ЦИ, точно както калвинистите са колили и бесили в Женева, както Светата инквизиция и Римо-католическата църква са убили сума народ, както Кръстоносните походи са виновни за изтребването на абсолютно невинни населения, както Сталин и Ленин и Хитлер са клали. Фанатици навсякъде, просто това се случва в днешния свят, където вие чувате за случващото се и се възмущавате. Разбираемо. Но дайте си също така сметка, че това са буквално единични случаи, че това е проява на фанатизъм и, че тези хора живеят в села, където няма нито ток, нито вода, нито общо взето нищо. Тяхната културна изостаналост не се дължи на "низшия им произход" (абсууууурдааааа), а на факта, че вие сте имали шанса и Божията благословия да се родите в Европа, а те мал-шанса да се родят в Азия (добре че имаме Тома от Аквино да ни обяснява за теодицеята, че иначе щеше да е гадно да го кажа това). Съответно тук изниква другия въпрос - трябва ли нещо да се направи? Ами тъй като аз твърдо заставам зад Глобализацията по тези въпроси, смятам, че да, трябва да се отиде там с шепа съдии и да се обясни, виж вожде, не може да си биете жените, има си права, има си такива и онакива работи. Те хората не са малоумни, или ще приемата казаното или в затвора. За целта трябва да има затвор. т.е.- да се оправи ситуацията там.
цитирай
44. tutankhamon661 - 35. анонимен - Секреты семейного счастья
10.02.2011 07:23
анонимен написа:
http://toldot.ru/cycles/cycles_139.html
Накои неща трябва да се учат специално!


Някой може да има нужда.
цитирай
45. tutankhamon661 - 36. анонимен - Няколко тъпи въпросчета
10.02.2011 07:49
анонимен написа:
Когато жената спи или е набедена, че го прави с друг мъж, освен съпруга си - това е изневяра, а убиването с камъни - морално. Когато, мъжът спи с чужда жена /въпреки евентуалните си 4/, това как се нарича и как се наказва?
По времето на задължителната казарма имаше един такъв лаф "Защо старите войници винаги тормозят и малтретират новите, въпреки че са го изпитали на свой гръб?"
Как се наричат съществата, които изпитват удоволствие да нараняват, малтретират и т. н., но само, когато са във мнозинство?
Защо почти всички, а не само подобните на тази статии, предизвикват предимно коментари за сексуалната ориентиреност и удовлетвореност на автора, вместо някакви сравнително логични аргументи, напр. "тъп е всеки, който не е на моето мнение"?

Мъжът е жребец, когато изневерява. Класика просто! Това на мен ми изнася, но не е честно. Оказва се, че не всеки може да разграничи приятното и удобното от правилното и справедливото.
цитирай
46. starwoman - Според мен думата "култура" не е много уместна в случая.
10.02.2011 09:14
Да убиваш с камъни може да мине за традиция, но би трябвало да ги разграничим. Културата е нещо цивилизовано, свързано с напредък - социален или технически. А убийството с камъни може да е изглеждало нормално преди петстотин или повече години, обаче сега е абсурдно. Тук няма място за две мнения.
цитирай
47. анонимен - Тути,
10.02.2011 09:40
голям защитник на жените се извъди. Явно не си преживял развод, след който оcтаваш гол като пушка, но с куп задължения на главата си. За това има една приказка "Не питай старило, а патило". Поживей малко на този свят, да те поочука живота и ела пак да си говорим. Нищо чудно да станеш по-голям турчин и от южните ни съседи.
цитирай
48. анонимен - От твоята уста Ницше и Фройд звучат ...
10.02.2011 10:03
От твоята уста Ницше и Фройд звучат още по-нелепо. Не смятам, че си ги споменал на място. Други вероятно ще се съгласят с мен. Да беше посочил Юрий Гагарин. Той е още по-напредничав, защото е летял в космоса.
цитирай
49. анонимен - Господа и дами,
10.02.2011 10:41
май доста се отдалечихме от темата. Не става въпрос за защита на определен пол, етнос и т.н., а за човешки същества, убивани по особено жесток и продължителен начин от очевидно изпитваща удоволствие от това тълпа, на база на едно "голо" обвинение. Защото, обяснете ми, ако сте по-запознати с нещата, как една обвита в няколко черни чаршафи жена, която няма право да излиза от къщи, а в изключителните случаи, когато го прави, това е в присъствието на съпруг, родители, братя, изневерява. Как? А ако я изнасилят, вместо съд и аборт, май пак има право само да бъде "линчувана" и дори няма от къде и кого да разбере, че би могло да бъде по друг начин. Да, човешката история е пълна с лов на вещици, но чак с такова пълно одобрение и участие на "обществото"... Все се надяваме, че всъщност се развиваме нагоре.
анонимен написа:
голям защитник на жените се извъди. Явно не си преживял развод, след който оcтаваш гол като пушка, но с куп задължения на главата си. За това има една приказка "Не питай старило, а патило". Поживей малко на този свят, да те поочука живота и ела пак да си говорим. Нищо чудно да станеш по-голям турчин и от южните ни съседи.

В България, право да задържи имуществото, придобито с общи средства по време на брака, има този, който докаже, че може и ще се грижи по-добре за децата, което според мен е напълно правилно. Не знам какъв е твоят случай, но би ли изхвърлил децата си на улицата или би ли ги отглеждал сам?
Опитът ми показва, че "турският манталитет" е повсеместно разпространен, независимо от т.нар. "етнос", особено в по-малките населени места и/или хората с по-скромен житейски опит и тесен светоглед.
Т.е. да се върна на темата - става въпрос на всички хора /изключвам извергите/ да се даде право да бъдат невинни до доказване на противното.
П.П. Има хиляди начини човек да изразходва злобата и агресията си, без да обижда или наранява някого. Пример - спорт, втори пример - психиатър.
П.П.П. Псувайте ме и обиждайте, ако ще се почувствате по-добре.
цитирай
50. tutankhamon661 - 37. raders
10.02.2011 10:56
raders написа:
troia написа:
че има мъж, който разсъждава по този начин за жените. Браво на теб! Да казваш истината очите е достойно за уважение!


Но защо изумена? Съвсем нормално си разсъждава човекът и не е само той. Ако все пак има вицове за блондинки, за нимфоманки и импотентни мъже, то това не значи, че мъжете в българското общество са склонни масово да подкрепят дивотията на вярващите в аллаха. Това са по-скоро изключения на разни дървеняги и комплексари, които компенсират безсилието си в леглото с юмручни демонстрации.


А колко нерви им коства осъзнаването, че са комплексари! Не го признават, но го знаят. Ами да си преразгледат грешната позиция, иначе цял живот ще са сами.
Някои жени се нуждаят от съвсем малко внимание и са готови света да преобърнат заради теб. Просто трябва да ги уважаваш, което никак не е трудно.
цитирай
51. kass - Фараоне,
10.02.2011 11:04
Всичко опира до човешката страна. Странни например например са коментарите за това как мъжете оставали голи като пушки след разводите. Интересен е строго егоистичната страна на този мироглед, явно мъжете разсъждаващи така смятат, че е по-добре да останат голи като пушки децата им и техните майки, изхвърляйки ги на улицата или пък разчитайки, че трудностите пред които ще се изправят при евентуална промяна на закона ще принуди жените им да ги търпят и спят с тях въпреки погнусата която изпитват от това. Чудно как подобни неща могат да карат един мъж да се чувства щастлив, приковал с принуда човек да го търпи. Когато мъжът и жената не са щастливи заедно това се отразява много зле на децата им и цивилизованите хора разбират това и се разделят, разделяйки грижите и средствата така, че да не страдат децата им от тяхната раздяла. Изневярата обикновено е въпрс на необходимост (важи и за двата пола), когато нещо в смейството куца, всеки човек се нуждае от разбиране, уважение и любов и това най-често е мотивът да ги потърси другаде когато не ги намира вкъщи. При разводите има известна разлика обаче, когато жената напуска мъжа си жертва своята сигурност и остава с грижите по децата сама, когато мъжът напуска жена си жертва част от имуществото си, коя жертва е по-голяма е въпрос на гледна точка от двата пола...
цитирай
52. анонимен - Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста ...
10.02.2011 11:40
tutankhamon661 написа:
dorichela написа:
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...

Мислят го, защото им се затварят всички прозорци към света. Не можеш да поискаш нещо, което не знаеш, че съществува. Я да ги пуснат на екскурзия из Европа. Нито една няма да се върне.


Не е вярно, тези из европа са същите, жените имам превид, слушат и се кланят на мъжете, а живеят в Холандия, от 15 години примерно. Просто са с промити мозъци, това е причината или поне аз така мисля, мисля също, че само тоягата ги оправя....нищо друго, мога да ти разкажа една случка която се случи в Истанбул и бях свидетел, но ме мързи да пиша, та тогава осъзнах, че тия малоумници освен тоягата и то здрава тояга, нищо друго не може да ги оправи, за съжаление!
цитирай
53. cchery - Нямам желание точно сега да описвам ...
10.02.2011 12:14
"tutankhamon661" написа:
Нямам желание точно сега да описвам онези, които бият жени. Само ще спомена, че по правило са абсолютни страхливци. Малтретират нежната си половинка, защото не смеят да се озъбят на мъж, а това им докарва депресия. Ето още една причина да изгубят уважението на съпругата си.




Това на мен ми е достатъчно, за да мисля и вярвам твърдо, че преди да сме мъже и жени, ние сме хора, човеци с разум, интелект и ум! Страшно ми е приятно да видя, да прочета, че мъж поставя уважението в отношенията на една двойка на пиедестал!!! И изхождайки от това отношение, разсъждава за връзката, за нещата от живота и гради разбиранията си!
цитирай
54. tutankhamon661 - 38. demonwind - А какво ще кажеш
10.02.2011 12:32
demonwind написа:
за "Методът на Доктор Тар и Професор Федър", прилаган успешно от мировия съдия Уилям Линч преди много години в Щатите? И едни пичове, дето ходят целите в бяло, а името на организацията им наподобява зареждане на манлихера? ;))) Умрем да видим някоя, дето защитава убийствата с камъни в ролята на "пациент" на гореспоменатите доктор и професор... Незнаещите могат да проверят в речника за какво иде реч ;)))
Поздрави!

Уха, представяш ли си ги такива пациенти! Ред сълзи, ред сополи и нареждат "Нема хилядолетна традиция, нема патриархат! Обещавам да уважавам жените! Само мъ пуснетеееее ........."
цитирай
55. tutankhamon661 - 39. vmir - Ше си позволя да не се съглася с това: "Коя жена би се съгласила да търпи побоища за закуска и вечеря? Абсолютно никоя. "
10.02.2011 12:40
vmir написа:
Има такива жени у нас. Знам със сигурност, че има и жени, които тълкуват побоя над себе си като вид внимание или доказателство за мъжественост. Често тези жени се обръщат в мъжемразки, или въздействат в тази насока на околните жени. Тези жени възпитават децата си да мислят по същия начин. Страхувам се, че това е доста широко разпространено отношение у нас. Ориенталски манталитет, крайностите на който избиват в нелеп феминизъм. Не по-добър е и варианта, да търпят безропотно насилието над себе си.

Има го, но свободолюбивите са повече. И се множат.
Познавам една жена, която е като изтривалка не само на мъжа си, но и на свекърва, девер и етърва. Нищо не й липсва откъм външност, даже бих я определил като умопомрачително сексапилна. Не е и глупава. Но е възпитана така от родителите си и няма начин сега да се промени. Доста сме говорили с нея по темата, но тя вика "Заварено положение". После защо сама ми налетя. И аз да не съм луд, че да я отблъсна като знам какъв боклук е мъжа й. Познавам го още от училище - и тогава беше гамен.
цитирай
56. bobsun123 - )
10.02.2011 13:03
Никое човешко същество не заслужава подобни мъки независимо от религията към която принадлежат.
цитирай
57. tutankhamon661 - 40. narayana777 - WOW
10.02.2011 13:37
narayana777 написа:
NJKOI MAJKARI TUKA 6TE TE IZJDAT S PARCALITE.NALI RAZBIRA6,SLAGA6 SOL V RANATA.MAJETE VINAGI SA IZNEVERJVALI.NO KOGATO STAVA VAPROS ZA JENITE IM.....WOW.PO SKORO UBIVANETO S KAMANI E MILOSTIVA PROCEDURA V SRAVNENIE S TOVA KOETO IM MINAVA PREZ UMA.NE ZNAM DALI SI ZAPOZNAT S KRIMINALNIA SLU4AI KOGATO EDIN ROGONOSEC BE6E PLATIL NA DVAMA CIGANI DA SE GAVRJT S JENA MU I DA J UBIJT PO NAI MA4ITELEN NA4IN.BJHA ZAVIRALI V VAGINATA I DARVO...IZOB6TO DUMI NEMAM.HOMO SAPIENS LI,DA AMA NE.


Злоупотребява се с предимството във физическата сила. На някой льольо като му прищрака шайбата и първо на жена си посяга. При особено засилено его нещата минaвaт всякакви граници.
Това, което разказваш, е абсолютна изродщина. И после такова животно ще се вайка, че жените били лоши, неверни и прочие! Наглост!
цитирай
58. tutankhamon661 - 41. fukakai - прав си
10.02.2011 13:42
fukakai написа:
че българите са с турски манталитет. ето една статия която го доказва : http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/02/09/vsiaka-24-ta-bylgarska-jena-e-iznasilvana.110867,1
Коментарите под нея са още по-красноречиви.
ferre искам да те питам нещо Жените и изнасилване ли заслужават освен бой с камъни? И доколко е нормално една жена да бъде обвинена,че сама си е виновна?!
С кой болен мозък някой-независимо мъж или жена-ще каже такова нещо?
Между другото не знам в арабският свят някоя жена да е защитена от изнасилване.
Ние си имаме панелките и изборът със кой да бъдем.Макар че не всяко изнасилване се разкрива има наказания и за това и за побоя.
Те си имат скъпите хотелчета и жените им биват убивани,пребивани и изнасилвани всеки ден.
А не мерси.Предпочитам в панелчето с моя човек дето никога няма да ме удари,пред скъпият хотел и ежедневният бой.
Покажи на тези жени как ние живеем.Всяка ще опита да избяга.Защото няма човешко същество,което ще избере насилието пред свободата.


А чу ли за българката, която е убита с камъни съвсем наскоро? Не помня държавата, но е станало точно като в "Не без дъщеря ми" - мъжът й е учил тук, заминават и после не я пуска да се върне. Вместо това я пребиват.
Сигурно и тази българка е имала "избор"?
цитирай
59. tutankhamon661 - 42. анонимен - Тутанкамон,
10.02.2011 13:56
анонимен написа:
Моралът и моралните норми са мното релативни хронотопни понятия и варират в развитието на един и същи народ. От друга страна, може да се различават по едно и също време за различни народи и религии. А морално-етичните норми не винаги имат корелация с интелектуалното развитие. Интелектът не се определя с категориите на нравственоста.
За това има достатъчно исторически примери.
За конкретния случай - аз, от своята камбанария, съм лично ужасена.Защото го възприемам като вид варварство. Това е от гледната точка на моралната парадигма на съвременния европеец и американец.


Ако разсъждаваме така, може да излезе, че примерно кучетата са по-висши съществa от нас, защото звуковият диапазон, в който чуват, е значително по-широк от човешкия. От тяхна гледна точка сигурно те са най-високо на еволюционната стълба, но обективно погледнато, не е така.
Не мога да се примиря с подобно погазване на правата. Поне да кажат на прелюбодейката "Върви в друга държава, защото ако останеш, ще те пребием". П Да има някакъв избор. Но да й отнемат живота, доставяйки си удоволствие по този начин, е животинско, т.е. примитивно.
цитирай
60. tutankhamon661 - 43. momchilut
10.02.2011 14:03
Съгласен съм, че същите хора, ако се бяха родили в Европа, щяха да разсъждават по друг начин. Не съм казал, че на генетично ниво са по-низши, макар че и в обратното не съм съвсем убеден. Факт е, че има всякакви хора - по-умни, по-красиви, по-силни. От това би трябвало да следва и разлика на генетично ниво. Но като цяло не смятам, че е решаваща.
Не съм привърженик на военната сила. Може и човешки да им се обясни, стига да разберат.
Само не съм съгласен, че са единични случаи. Броят на клиповете е значителен, а представяш ли си колко екзекуции не са заснети? Значително повече, при това в пъти.
цитирай
61. анонимен - Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста ...
10.02.2011 14:50
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
dorichela написа:
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...

Мислят го, защото им се затварят всички прозорци към света. Не можеш да поискаш нещо, което не знаеш, че съществува. Я да ги пуснат на екскурзия из Европа. Нито една няма да се върне.


Не е вярно, тези из европа са същите, жените имам превид, слушат и се кланят на мъжете, а живеят в Холандия, от 15 години примерно. Просто са с промити мозъци, това е причината или поне аз така мисля, мисля също, че само тоягата ги оправя....нищо друго, мога да ти разкажа една случка която се случи в Истанбул и бях свидетел, но ме мързи да пиша, та тогава осъзнах, че тия малоумници освен тоягата и то здрава тояга, нищо друго не може да ги оправи, за съжаление!


пс-Имам предвид мъжете
цитирай
62. demonwind - 54. tutankhamon661
10.02.2011 14:55
Е ще го пуснат де! Че и нова премяна ще му дадат - от катран и перушина... ;))))
цитирай
63. анонимен - Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста ...
10.02.2011 14:56
анонимен написа:
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
dorichela написа:
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...

Мислят го, защото им се затварят всички прозорци към света. Не можеш да поискаш нещо, което не знаеш, че съществува. Я да ги пуснат на екскурзия из Европа. Нито една няма да се върне.


Не е вярно, тези из европа са същите, жените имам превид, слушат и се кланят на мъжете, а живеят в Холандия, от 15 години примерно. Просто са с промити мозъци, това е причината или поне аз така мисля, мисля също, че само тоягата ги оправя....нищо друго, мога да ти разкажа една случка която се случи в Истанбул и бях свидетел, но ме мързи да пиша, та тогава осъзнах, че тия малоумници освен тоягата и то здрава тояга, нищо друго не може да ги оправи, за съжаление!


пс-Имам предвид мъжете

пс- Трябва яка тояга за мъже, които бият жени, аман от компексари, но в тези географски ширини е така...повечето мъже са комплексари, има и изключения, но са малко. А този ferre, трябва да го удавят с плюнки.
цитирай
64. moliv67 - някои си въобразяват, че им е дадено да съдят
10.02.2011 21:10
"който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка...."
цитирай
65. gwendoline - :)
12.02.2011 10:57
Молитвата на една съпруга:
- Господи, моля те, дай ми мъдрост да разбирам съпруга си по-добре, да го обичам и да му прощавам, дай ми търпение да понасям настроенията и прищевките му, защото Боже, ако те помоля за сила, просто ще го пребия до смърт! ....

цитирай
66. tutankhamon661 - 46. starwoman - Според мен думата "култура" не е много уместна в случая.
12.02.2011 22:55
starwoman написа:
Да убиваш с камъни може да мине за традиция, но би трябвало да ги разграничим. Културата е нещо цивилизовано, свързано с напредък - социален или технически. А убийството с камъни може да е изглеждало нормално преди петстотин или повече години, обаче сега е абсурдно. Тук няма място за две мнения.


Много са напреднали в Афганистан. Вече не спят под открито небе.
цитирай
67. tutankhamon661 - 47. анонимен - Тути,
12.02.2011 22:57
анонимен написа:
голям защитник на жените се извъди. Явно не си преживял развод, след който оcтаваш гол като пушка, но с куп задължения на главата си. За това има една приказка "Не питай старило, а патило". Поживей малко на този свят, да те поочука живота и ела пак да си говорим. Нищо чудно да станеш по-голям турчин и от южните ни съседи.


Това няма нищо общо. Като не искаш да се стигне дотам, по-добре уважавай жена си. Тя не е длъжна да търпи лошо отношение само заради твоите удобства.
цитирай
68. tutankhamon661 - 48. анонимен
12.02.2011 22:59
анонимен написа:
От твоята уста Ницше и Фройд звучат още по-нелепо. Не смятам, че си ги споменал на място. Други вероятно ще се съгласят с мен. Да беше посочил Юрий Гагарин. Той е още по-напредничав, защото е летял в космоса.


Става дума за това, че колкото и книги да прочетеш, пак може да си неaндерталец, ако разсъждаваш като примитивно животно.
Сега по-ясно ли е?
цитирай
69. tutankhamon661 - 49. анонимен
12.02.2011 23:06
В интерес на истината, рядко децата отиват при бащата, без значение какво ще докаже. Знам случай, в който ги дадоха на психично болна майка, при условие, че те самите не искаха да са при нея.
Но това няма значение. Дразнят ме мъже, които смятат, че жена им трябва да ги търпи, каквито и да са, а ако не го направи, започват да се жалват, че била лоша, не можело да се разчитана нея и т.н. Същото мисля и за жени, които казват "Трябва да ме приемат, каквато съм". Никой с нищо не е длъжен да се примирява.
цитирай
70. tutankhamon661 - 51. kass - Фараоне,
14.02.2011 00:15
kass написа:
Всичко опира до човешката страна. Странни например например са коментарите за това как мъжете оставали голи като пушки след разводите. Интересен е строго егоистичната страна на този мироглед, явно мъжете разсъждаващи така смятат, че е по-добре да останат голи като пушки децата им и техните майки, изхвърляйки ги на улицата или пък разчитайки, че трудностите пред които ще се изправят при евентуална промяна на закона ще принуди жените им да ги търпят и спят с тях въпреки погнусата която изпитват от това. Чудно как подобни неща могат да карат един мъж да се чувства щастлив, приковал с принуда човек да го търпи. Когато мъжът и жената не са щастливи заедно това се отразява много зле на децата им и цивилизованите хора разбират това и се разделят, разделяйки грижите и средствата така, че да не страдат децата им от тяхната раздяла. Изневярата обикновено е въпрс на необходимост (важи и за двата пола), когато нещо в смейството куца, всеки човек се нуждае от разбиране, уважение и любов и това най-често е мотивът да ги потърси другаде когато не ги намира вкъщи. При разводите има известна разлика обаче, когато жената напуска мъжа си жертва своята сигурност и остава с грижите по децата сама, когато мъжът напуска жена си жертва част от имуществото си, коя жертва е по-голяма е въпрос на гледна точка от двата пола...


Съгласен съм с теб. Само ще вметна едно: погрешно се смята, че бащата не иска децата и затова остават при майката. Не че няма такива случаи, но има и майки, които предпочитат живота. Законът обаче е ясен или поне прилагането му: в 99% от случаите децата са при майката.
Нали pазбираш, опитвам се да бъда обективен. В постинга защитавам жените, но има и много несправедливости спрямо мъжете. В случая обаче това не променя нищо по отношение на убийството с камъни.
цитирай
71. tutankhamon661 - 52. анонимен - Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста ...
14.02.2011 01:09
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
dorichela написа:
Знаеш ли кое е най-лошото? Че доста от жените си мислят, че го заслужават... Че нещо са объркали, че на са били достатъчно смирени и т.н.... Тотално промиване на мозъците...

Мислят го, защото им се затварят всички прозорци към света. Не можеш да поискаш нещо, което не знаеш, че съществува. Я да ги пуснат на екскурзия из Европа. Нито една няма да се върне.


Не е вярно, тези из европа са същите, жените имам превид, слушат и се кланят на мъжете, а живеят в Холандия, от 15 години примерно. Просто са с промити мозъци, това е причината или поне аз така мисля, мисля също, че само тоягата ги оправя....нищо друго, мога да ти разкажа една случка която се случи в Истанбул и бях свидетел, но ме мързи да пиша, та тогава осъзнах, че тия малоумници освен тоягата и то здрава тояга, нищо друго не може да ги оправи, за съжаление!


Сигурен съм, че има и такива, но фондациите за борба с насилието върху жените в мюсюлманския свят са създадени именно от пострадали, които са успели да избягат. Поне в повечето случаи.
Около описаните от теб може да има неизвестни подробности, които да им пречат да покажат истинските си помисли. Например в чужда държава не всеки може да се оправи. Още по-трудно е за жена с мюсюлманско възпитание. Дори само това е достатъчно да я държи прикована към мъжа й цял живот.
Нещата рядко са такива, каквито изглеждат, а и всяка монета има две страни.
цитирай
72. tutankhamon661 - 53. cchery - Нямам желание точно сега да описвам ...
14.02.2011 01:13
cchery написа:
"tutankhamon661" написа:
Нямам желание точно сега да описвам онези, които бият жени. Само ще спомена, че по правило са абсолютни страхливци. Малтретират нежната си половинка, защото не смеят да се озъбят на мъж, а това им докарва депресия. Ето още една причина да изгубят уважението на съпругата си.




Това на мен ми е достатъчно, за да мисля и вярвам твърдо, че преди да сме мъже и жени, ние сме хора, човеци с разум, интелект и ум! Страшно ми е приятно да видя, да прочета, че мъж поставя уважението в отношенията на една двойка на пиедестал!!! И изхождайки от това отношение, разсъждава за връзката, за нещата от живота и гради разбиранията си!


Това е единствения правилен начин. Само така хората може да са равнопоставени и щастливи. Има и други показатели, но без взаимно уважение просто няма как да стане.
цитирай
73. ferre - тъпа4ке=лъжкиня
14.02.2011 01:43
Алооо ПАРЦАЛ :) нали щеше да дойдеш в МАСКАРА?
какво стана???
цитирай
74. ferre - Кво си сложил(А) тази снимка на тази ...
14.02.2011 01:45
Кво си сложил(А) тази снимка на тази ДАМА с фередже?
Да не би да искаш и ти такова Фередже? Знаеш ли как ще ти отива?
Недей приказва глупости само да ти се смеят хората,просто същество
цитирай
75. tutankhamon661 - 73. ferre - тъпа4ке=лъжкиня
14.02.2011 01:54
ferre написа:
Алооо ПАРЦАЛ :) нали щеше да дойдеш в МАСКАРА?
какво стана???


Вързах ли ти тенекия, а? Това е, защото съм без ferreДЖЕ. Ха-ха!
цитирай
76. ferre - хаха
14.02.2011 02:07
Хахахааха :) мноо си тъпа ма пача :)
аз ако чакам ти да ми вържеш тенекия,попа мюезим ще запее
аз си бях с компанията която беше 1/3 от клуба.Просто исках да ти видя сеира :
цитирай
77. tutankhamon661 - 76. ferre - хаха
14.02.2011 02:10
ferre написа:
Хахахааха :) мноо си тъпа ма пача :)
аз ако чакам ти да ми вържеш тенекия,попа мюезим ще запее
аз си бях с компанията която беше 1/3 от клуба.Просто исках да ти видя сеира :


Ще видиш на баба си ferreДЖЕТО!
Не тъгувай! Нищо не си изпуснал, защото не съм Frina.
цитирай
78. ferre - Мани е оная тъпачка Фрина, тя е по ...
14.02.2011 03:06
Мани е оная тъпачка Фрина,тя е по тъпа и от тебе
цитирай
79. tutankhamon661 - 78. ferre - Мани е оная тъпачка Фрина, тя е по ...
14.02.2011 03:11
ferre написа:
Мани е оная тъпачка Фрина,тя е по тъпа и от тебе


Изобщо не ме учудва завистта ти към нея. Нито си първия, нито последния, който мечтае да е на нейно място. Hо тя е само една.
цитирай
80. ferre - :)
14.02.2011 03:17
Верно ли бе майна?
Брех,тя ще да е мис вселена :)
Жалко ,че не мога да е видя :)
А не мога да разбера само едно????
Защо се правиш на мъж и заблуждаваш всички тука?
да не мислиш че аз не те усетих? И тука всичките ти вярват :) Хахаха оле колко заблудени има :) обаче мен не можа да ме заблудиш,,,,приеми го като 6 чувство :)
цитирай
81. tutankhamon661 - 80. ferre - :)
14.02.2011 03:26
ferre написа:
Верно ли бе майна?
Брех,тя ще да е мис вселена :)
Жалко ,че не мога да е видя :)
А не мога да разбера само едно????
Защо се правиш на мъж и заблуждаваш всички тука?
да не мислиш че аз не те усетих? И тука всичките ти вярват :) Хахаха оле колко заблудени има :) обаче мен не можа да ме заблудиш,,,,приеми го като 6 чувство :)


Нямаш грижи. Шестаците се отличават именно с шесто чувство. И са родени на 36-ти у шестък.
цитирай
82. ferre - :)
14.02.2011 03:32
Даммм :) сигорно....Фройд ряпа ще яде пред мен,Това ми е дарба още от раждане.Умея да разбирам хората изключително добре дори и да не съм ги виждал,ясна си ми като бял ден.Опитваш се да се прекриеш зад маската на мъж,ти си лесбийка ( в което няма лошо де :))
Аз нямам лоши чуства към теб,не ме разбирай погрешно...просто,малко прекаляваш със глупостите които пишеш в постовете си.Мъжемравството не е решение за проблемите ти....
ай лека ,че утре ме чака доста работа.....
цитирай
83. tutankhamon661 - 82. ferre - :)
14.02.2011 03:34
ferre написа:
Даммм :) сигорно....Фройд ряпа ще яде пред мен,Това ми е дарба още от раждане.Умея да разбирам хората изключително добре дори и да не съм ги виждал,ясна си ми като бял ден.Опитваш се да се прекриеш зад маската на мъж,ти си лесбийка ( в което няма лошо де :))
Аз нямам лоши чуства към теб,не ме разбирай погрешно...просто,малко прекаляваш със глупостите които пишеш в постовете си.Мъжемравството не е решение за проблемите ти....
ай лека ,че утре ме чака доста работа.....


Айде лека! И друг път сваляй точните хора, да не попаднеш на грешния, че става неудобно!
цитирай
84. анонимен - Алооо ПАРЦАЛ :) нали щеше да дойдеш в ...
14.02.2011 09:07
tutankhamon661 написа:
ferre написа:
Алооо ПАРЦАЛ :) нали щеше да дойдеш в МАСКАРА?
какво стана???


Вързах ли ти тенекия, а? Това е, защото съм без ferreДЖЕ. Ха-ха!


Алоо парцал я ми кажи на мен, къде да дойда, ще ти направя приятна изненада!
цитирай
85. patilan4o - Не съм съгласен...
14.02.2011 13:56
...с изваждането от контекста!! Цитирам:
"Попаднах на коментар, който твърдеше, че жените в мюсюлманския свят също подкрепят споменатия обичай. Дори се прокарваше мнението, че те също мятат камъни." Следват свободни тълкувания...
Аз съм онзи, който написа че е видял по ТВ жени готови да хвърлят камъни по друга жена, но това което защитавам е, че всеки народ трябва сам да се бори, за да достигне цивилизацията. Което не означава, че тя ще е точно копие на европейско-американския модел, но трябва априори да изключва насилието.
За съжаление или надцених интелекта на г-н tutankhamon661 или той реши да постъпи като БГ политик, вземайки от коментара ми онова което му върши работа. Съжалявам, че влязох в този блог...


цитирай
86. tutankhamon661 - 85. patilan4o - Не съм съгласен...
14.02.2011 14:16
patilan4o написа:
...с изваждането от контекста!! Цитирам:
"Попаднах на коментар, който твърдеше, че жените в мюсюлманския свят също подкрепят споменатия обичай. Дори се прокарваше мнението, че те също мятат камъни." Следват свободни тълкувания...
Аз съм онзи, който написа че е видял по ТВ жени готови да хвърлят камъни по друга жена, но това което защитавам е, че всеки народ трябва сам да се бори, за да достигне цивилизацията. Което не означава, че тя ще е точно копие на европейско-американския модел, но трябва априори да изключва насилието.
За съжаление или надцених интелекта на г-н tutankhamon661 или той реши да постъпи като БГ политик, вземайки от коментара ми онова което му върши работа. Съжалявам, че влязох в този блог...


Да, де. Казал си, че хвърлят камъни, а не, че хвърлят камъни. Голяма разлика!
цитирай
87. анонимен - morko
14.02.2011 18:33
Не разбрах как успя да свържеш пребиването с камъни с Турция.Нещо пак си се объркал .За теб пък и за мен е нормално да имаме по една жена-за тези хора е гордост и признак на богатство да имат колкото се може повече жени.Както казва Мечо Пух -колкото повече-толкова повече.Естествено обаче ,че си длъжен да се грижиш за жените си-това са екстрите за тях ,преди някоя да бъде пребита с камъни-не ходят на работа ,като родят деца им се вземат задължително помощници и т.н. Не ти ли минава през ума ,че на тях това положение им харесва.
цитирай
88. tutankhamon661 - За изтрития страхливец
14.02.2011 22:39
Когато се осмелиш да влезеш от ника си, няма да те изтрия.
Страхливите анонимни нямат място тук.
цитирай
89. анонимен - Аве, путко свита
15.02.2011 08:50
ти си много неанонимен, нали?
Навярно се казваш Тутанкамон Петров Георгиев?
И безстрашно отиде в Маскара да се видиш с ferre?
Нещастник прост! Пъчиш се и се пънеш като глист. Нямаш капка мъжество в себе си. Ти изобщо имаш ли достойнство?
цитирай
90. tutankhamon661 - 89. анонимен - Аве, путко свита
15.02.2011 11:49
анонимен написа:
ти си много неанонимен, нали?
Навярно се казваш Тутанкамон Петров Георгиев?
И безстрашно отиде в Маскара да се видиш с ferre?
Нещастник прост! Пъчиш се и се пънеш като глист. Нямаш капка мъжество в себе си. Ти изобщо имаш ли достойнство?


Точно така - с профил не е анонимност. Ясно ли е, Шанелле? Не ми се включвай анонимно, че много добре си знаеш насраните гащи! Сериозно ли очакваше да си зарежа работата, за да ходя по срещи с теб? Явно наистина си много тъп. Ако имаше поне малко акъл, нямаше дори да го очакваш. Но както има една приказка - луд умора няма. Бати ненормалника! Остава да откликвам на всяка покана, а? Дори на срещи с жени не отивам винаги, та на мъж ще правя кефа. Смехурко! Да не мислиш, че вярвам, че си бил там? Ей сега ще се вдигнеш от Пловдив, за да дойдеш. Няма да имаш възможността да се смееш, че заради теб съм обикалял напразно.
Но така е - в Мрежата сте много смели, а на живо никакви ви няма.
цитирай
91. oposin21 - егати съдистите
15.02.2011 12:01
Такава била традицията в техния свят - да убиват с камъни, не не традиция а ЗАКОН
и това ги оправдава???? глупости ами да върнем тогава законите на Хан Крум тука а? или да живеем по законите на рицарството ? що не!!! дай направо да си направим във всяка държава колизеум и да пускаме осъдените на смърт затворници да се бият!нали така и така с мъртъвци що да не ни позабавляват а? ами традицията за "кръвнина" аиде и нея да върнем
Това е абсурд в 21 век , абсурд които трябва да бъде премахнат независимо дали им харесва или не, просто светът се развива и от хуманна гледна точка и "няма не искам" иначе - роден си в погрешното време sorry обаче това е положението
цитирай
92. tutankhamon661 - 91. oposin21 - егати съдистите
15.02.2011 12:13
oposin21 написа:
Такава била традицията в техния свят - да убиват с камъни, не не традиция а ЗАКОН
и това ги оправдава???? глупости ами да върнем тогава законите на Хан Крум тука а? или да живеем по законите на рицарството ? що не!!! дай направо да си направим във всяка държава колизеум и да пускаме осъдените на смърт затворници да се бият!нали така и така с мъртъвци що да не ни позабавляват а? ами традицията за "кръвнина" аиде и нея да върнем
Това е абсурд в 21 век , абсурд които трябва да бъде премахнат независимо дали им харесва или не, просто светът се развива и от хуманна гледна точка и "няма не искам" иначе - роден си в погрешното време sorry обаче това е положението


Примерът с хан Крум е много добър. Вижда се преди колко векове сме зарязали варварството. Но за тогава е било нормално, а днес е абсурдно.
Именно развитието е много важно. Човечеството вече лети в Космоса, а някои още живеят в сламени къщурки. Няма как да се сложи знак за равенство.
цитирай
93. анонимен - ?!
15.02.2011 15:07
Е това вече е култово – след като казваш – цитирам те:
"Сериозно ли очакваше да си зарежа работата, за да ходя по срещи с теб? Явно наистина си много тъп.", а завършваш с "Но така е - в Мрежата сте много смели, а на живо никакви ви няма."
Просто не мога да си обясня ти малоумен ли си, идиот ли си, какво си изобщо?!
цитирай
94. tutankhamon661 - 93. анонимен - ?!
15.02.2011 15:19
анонимен написа:
Е това вече е култово – след като казваш – цитирам те:
"Сериозно ли очакваше да си зарежа работата, за да ходя по срещи с теб? Явно наистина си много тъп.", а завършваш с "Но така е - в Мрежата сте много смели, а на живо никакви ви няма."
Просто не мога да си обясня ти малоумен ли си, идиот ли си, какво си изобщо?!


Кой ще посмее да се срещне с мен бе, кретен? Нали ще го свия на десет, а после и в "Пирогов" не могат да го зашият. Нали ви знам страхливците по форумите - дай да се видим, а после ви няма.
Ако знаеше с кой говориш, нямаше да си толкова нагъл. Радвай се, че имам достатъчно занимания, които не мога, а и не искам да зареже заради жалки анонимни! Иначе не е проблем и в собствения ти дом да те намеря.
цитирай
95. ferre - Не съм влизал тука като анонимен. . . ...
15.02.2011 15:26
Не съм влизал тука като анонимен...стига си се напъвала,че някоя веничка ще ти се спука...И какви са тези приказки за ШАНЕЛ???
цитирай
96. tutankhamon661 - 95. ferre - Не съм влизал тука като анонимен. . . ...
15.02.2011 15:52
ferre написа:
Не съм влизал тука като анонимен...стига си се напъвала,че някоя веничка ще ти се спука...И какви са тези приказки за ШАНЕЛ???


Продължаваш да ме мислиш за Frina! Ауч! То бива комплименти, бива, ама чак толкова!
цитирай
97. анонимен - do anonimen 25
17.02.2011 22:55
bi li mogul da mi kaje kak edn ajena triabva da popravi greshkata si/popadnala na chovek svadliv i razdavasht umruchno pravo spored negovoto si gledishte drugo niama samo negovoto e v sila.ima 2 detsa i e srednistka.triabva li da stoii da i amachkat ili da se mahne.ne e dobur primer za detsata jivot v takava sreda.da gledahs kak za shtialo i neshtialo maikati e narugavana i shamarena.jenata dori e otvratena ot mujete.ne moje sama da izkarva pari za 3 zashtoto e patriarhat i za edno miasto ako kandidatstvat muj i jena muja e predpocheten.ako sluchaino vzemat za tova miasto jenata to shte e che e po obrazovana i shte i dadat po malka zaplata.e s tezi mijavi minimalni i sredni zaplati tia kak da gleda detsata i kvartira da si plashtash i da se izhranvash/da ne govorim kak e sega v krizata/zashto li mujete sa se naloji zaradi silata i jelanieto da sa svobodni a kak li sa prelugali jenite za da stanat silni ne se znae.az lichno jiviah s bashtata na detsata,za da ne me uprekvat,che sum gi otdelila da rastat bez nego a te sega me uprekvat da ne si mislish che sme bili shtastlivi?mujete triabva da otchetete i priznaete nai-posle,che edna jena v semeistvoto gubi mnooogo ot edin muj.tia nikoga ne moje da izglejda taka kakto predi da stane maika i nikoga ne moje da bude volna ako i da izglejda takava kakto predi e bila.mujut triabva da ima otgovornosti pone finansovi i sled kato prikluchi braka im.ako mujut dava dostatuchno za otglejdane na detsata tia shte moje da gi gleda i da ne poluchava visoka zaplata.v niakoi durjavi po sveta sa go reshili tova.i tam mujete namirat da se chuvstvat oshteteni ako jenata e napravila kariera a toi ne advokatite go uchat i sudiite otsujdat tia da go izdurja.ega ti mujete.ne iskat nikakva otgovornost da imat kum jenata napravila gi bashti.
цитирай
98. анонимен - do ferre
17.02.2011 23:03
ti chovek li si ili robot.koi te pita tam iskash li ili ne iskash.muj sum haresal sum te.spriiateliavam se s niakoi ot familiata ,za da ti idvam na gosti i namiram sluchai da te iznasilai.ne mojesh da vikash,zashtoto si dala povod.nadiavash se da ne se razbere,no ako toi reshi da zlepostavi muja ti se hvali i sled toca lincha.kude e vinata na jenata?mujete tam se gavriat s jenata.zabulena bez pridrujitel,che i obriazvana -rasova kobila za razplod.te sushto taka durjat na devstvenostta,no pedofiliti si plashtat za mallki momichentsa.triabva li tiah da gi linchuvat?a kogato se omujat triabva li da sa linchuvani?ili za tiah niakoi vdovets s 100 detsa.te osven lipsata na lubovriabva i da sa slugi na drugite detsa.e ama si s dve gunki i to raboteiki za mujete.umnite muje ot 50 godini kazvah ako jenata ti izneveriava tursi vinata v sebe si.ili ne si poznal kakva e ili neshto burkash v momenta.
цитирай
99. ferre - тъпи боклуци
18.02.2011 12:21
анонимен написа:
ti chovek li si ili robot.koi te pita tam iskash li ili ne iskash.muj sum haresal sum te.spriiateliavam se s niakoi ot familiata ,za da ti idvam na gosti i namiram sluchai da te iznasilai.ne mojesh da vikash,zashtoto si dala povod.nadiavash se da ne se razbere,no ako toi reshi da zlepostavi muja ti se hvali i sled toca lincha.kude e vinata na jenata?mujete tam se gavriat s jenata.zabulena bez pridrujitel,che i obriazvana -rasova kobila za razplod.te sushto taka durjat na devstvenostta,no pedofiliti si plashtat za mallki momichentsa.triabva li tiah da gi linchuvat?a kogato se omujat triabva li da sa linchuvani?ili za tiah niakoi vdovets s 100 detsa.te osven lipsata na lubovriabva i da sa slugi na drugite detsa.e ama si s dve gunki i to raboteiki za mujete.umnite muje ot 50 godini kazvah ako jenata ti izneveriava tursi vinata v sebe si.ili ne si poznal kakva e ili neshto burkash v momenta.


А ти малоумнико,ходи ли там да провериш дали е така,че имаш такава информация?? Бати тъпаците където ги има тука
цитирай
100. анонимен - ba ti umnitsite
19.02.2011 08:09
deto ne priznavat nikakvo drugo mnenie ta dori i v istinite ne poglejdat.predstavi si vidiala sum s ochite si hlape izpolzvano.ima i sluchai na opit za osujdane na takiva pedofili ot porasnalo dete.imam priiatelka koiato jivia tam.navsiakude ima dve kategorii hora.govorim za loshite i dobrite ne sa chak tolkova shtom ostavat da se sluchvat takiva neshta v imeto na allaha i morala izmislen.morala i v misulta a ne v deianieto.to i nie veche niamame dobri.,shtom mooje spokoino da podminem bieshti se bez da se obadim pone v politsita i posle da ne se chuvstvame guzni kato razberem che edinia ot bieshtite se e pochinal
цитирай
101. oposin21 - да и ние дружно им вярваме
19.02.2011 23:50
четох по-нагоре че дори жените одобрявали убиването с камъни и участвали в тях
аха......и аз им вервам та мани-мани, еми ще го одобряват каде ще ходят да не го одобрат имат ли избор! кои знае какво ги чака ако не го направят? това там е начин на държане в подчинение със страх далече от цивилизацията (аиде цивилизация верно е спорна дума) и нормалните човешки права - от където излиза един страх : ако жена ти ти изневерява и ти я изгониш какъв е проблема? да пали и да заминава , но пък така другия при които е отишла как да е сигурен че и на него няма да му се случи същото веднъж го е направила нали? е да ама това е полова дискриминация мъжа може -жената не!!! та какъв е проблема жената да си знае собствения живот? - сила,права,равенство-нещо от което ако те е страх не го допускаш
цитирай
102. анонимен - blagodaria na oposin.
20.02.2011 04:15
nai posle edin normalen komentar,na misleshto sushtestvo sled mulchanieto na umnia ferrena vsiakude po sveta e trudno da si jena no v isliamska azia i v afriak e ujasno da si jena.polzvat samo za udovolstvie i da produljavash roda ako si jena e i da rabotish iz doma.v edin blog edno hlape razsujdava che v matriarhata jenite sme iahnali svobodolubivite muje.vie mislili li ste po tozi vupros?kakvo vi e mnenieto ako ste mislili?
цитирай
103. dalida - Властването е начин за
21.02.2011 06:58
доказване на ......... сила. Времето на екзекуторите не е отминало. Все още се срещат хора - мъже и жени, които властвайки над другите,доказват,че времето на властелините не е отминало. Много е важно за изграждането на характера при човека е....неговото семейство.
Когато едно малко момче вижда как баща му се отнася към майка му, си дава представа, как то самото да се отнася към жените.
Ако бащата се държи като господар, а майката като робиня, детето следва пътя на бащата, защото съветите му за него са закон. Така е било по времето на средновековието, после е времето на османските завоеватели и последно - инквизицията. Пак намесих историята, но друго обяснение за властването според мен, няма. И днес в ислямския свят, мъжът командва, той върви на 1 метър пред жената и дъщерите си, те го следват, говорят тихо или въобще мълчат. Фереджето не е критерии за подчинение, младите го носят защото искат, старите го носят,по закон. Българите единствено този турски табает са приели и им харесва, затова се отнасят така пренебрежително към жените. Но, нека не слагаме всички мъже под един знаменател. Има мъже - душички, както и да ги въртиш на шиш, те са си душички. Има и жени властни повече от колкото са мъжете и доказателства за това има - жените ръководители, жените управители, София си има кмет - жена. И..т.н....
Хубава темичка, дава хъс за разсъждение.
Поздрави и спорна седмица,тутанкамон!
цитирай
104. анонимен - promiana v otnoshenieto
22.02.2011 05:18
az sum dosta goliama i pomnia starite muje kaato bashta diado pradidao .mujete vurviaha zad jenite i detsata.jenite si prikazvaha detsata igraehme a mujete ne ni izpuskaha ot oko da ne bi da propusnat da ni pomognat pri nujda.shtstlivi vremena sus dobri muje.sega mujete v bg ne sa bulgarski te sa internetni i to ot loshite s mngo extri i mnogo pohojdenia ta i tezi ot zrelishtnite filmi i o porno filmite.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664402
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031