Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2011 10:29 - Предизвикано - 1
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 15584 Коментари: 35 Гласове:
107

Последна промяна: 20.03.2011 10:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




След като многократно бях предизвикан и то без да отвръщам, най-накрая реших да взема отношение по култовия напоследък въпрос "Какво правят ДРУГИТЕ". Тази идея изобщо не ми харесва, понеже винаги съм презирал хората, които постоянно зяпат в чуждата паница, но никога не поглеждат себе си.
Принуден съм поради много причини. От една страна наглите плювалници като видяха, че не обръщам внимание на незначителното им присъствие, решиха да го изтълкуват по най-удобния за тях начин - не съм имал какво да кажа. Очевидно до такава степен са се самозабравили, че напълно изключват варианта някой да не се интересува от техните тъпотии. Щом те не умеят да създадат нищо смислено, значи няма начин другите да го могат - това е абсурдната им логика. Нормалните хора отдавна им се смеят.
Друга причина да напиша настоящия материал е напускането на много мои приятели, някои от които познавам и в реалността. Те вече не са тук именно заради бездарниците, които си позволяват да критикуват без каквото и да било основание.
Като пример ще посоча несменяемата номер едно - Loran. Повтарям специално за завистливите: НЕСМЕНЯЕМАТА НОМЕР ЕДНО. Тя имаше и други причини да преустанови активното си присъствие, но една от тях бяха заплашителните и обидни съобщения, които Рустам й пращаше почти ежедневно. Видял съм ги лично, както и такива, които е пращал на други хора. Явно това му е сред любимите занимания. Което обаче изобщо не му пречи да се афишира като достоен човек.
Въпросният даскал до такава степен е обсебен от мисълта за Loran, че я е проектирал върху съвсем различна блогърка - Goodbye. Всеки може да види, че до ден-днешен той се обръща към нея с "Лора" или "Лорче".
Рустаме, имам новина за теб: познавам Loran лично и, да, страхотна мацка е. По-красива, отколкото изглежда на снимките, които самата тя пусна в блога си. Ето още една причина да си изядеш чорапите от яд, че никога няма да ти обърне внимание, въпреки безкрайното преследване на лс, организирано от теб.
Докато с Goodbye едва ли някога ще се запознаем, макар че за мен би било чест. В последно време уважението ми към нея се засили още повече заради коментарите й, които прочетох. Малко хора са толкова истински. Да не говорим, че Goodbye е от единиците в blog.bg, които публично са се извинили заради обида към някой.
Колкото и да не ти харесва, това са две различни жени. И те нямат нищо общо с Toxic. Обиждаш ги като твърдиш, че са една и съща. Не, не е геройство да нападаш три жени - противно на твоите изкривени разбирания за това какво значи мъжеството.
Оставям настрана шокиращия факт, че отначало обърка Toxic с Гробаря и се обърна към нея с думите "Мъро, педалче, как си". Това за кой ли път показва детективските ти "попадения" по въпроса кой стои зад даден профил.
По принцип не закачам бивши приятели. И този път многократно си замълчах въпреки поредицата лъжи на Гробаря. Но той съвсем прекали. Постоянно говори врели-некипели, опитвайки да ми прехвърли своите прегрешения.
На рождения му ден исках да го поздравя и дори влязох от ника си /Гробарят може да потвърди/, но се отказах като видях, че за кой ли път прави съвсем "добронамерени" и "незлобливи" намеци по мой адрес - в самия постинг, както и в коментарите. Даже има една приказка - "копче" не му казваш, а той не спира и не спира! Но това в никакъв случай не е търсене на конфликт, нали?
Ето защо се налагат някои разяснения.
Преди време Гробарят измисли Пазителите на блога. На всеки срещнат предлагаше да се включи. В повечето случаи получи отказ, но явно го е забравил, защото продължава да споменава хора като Jediknight, Rageagainst и Шерифа, които от самото начало му казаха твърдо "не". Може би го е яд, че не се включиха и сега опитва да им отмъсти. Но това не променя факта, че те никога не са били Пазители.
Аз самият се съгласих, защото го приех на шега. Още тогава му направих забележка, че прекалено много се вживява, понеже blog.bg си остава виртуален сайт. Съветвах го да мисли повече за реалния си живот. Той обаче не ме разбра и дори се сърдеше, че не гледам сериозно на тази дейност. Градеше дългосрочни планове как щял да внася ред, плашейки блогърите. Щом видели Пазители, щели да козируват. Hаправо ме шашкаше с думите "Постоянно ще си пишем на лс и по скайп. Всичко трябва да е под контрол". В такива моменти съвсем сериозно съм си казвал "Егати, с какво се захванах?"
Напоследък обаче говори обратното - не приемал сериозно blog.bg, а повече гледал реала. Значи в крайна сметка е проумял какво съм го съветвал едно време. Разбираемо е като се има предвид с какъв гръм и трясък се срутиха плановете му за "пазене" на блога.
Какво стана в един момент? Това момченце опита да прехвърли на мен всичките си магарии. При това намеси съвсем други хора, които изобщо не се интересуват от него. Класически комплекси! Като не му обръщаш внимание, той се озлобява.
Стигна се до абсурдни твърдения. Гробарят каза лично на мен, че аз и Goodbye сме регистрирани от един имейл. Това при условие, че аз и тя бяхме смъртни врагове само до преди няколко месеца. С никой друг не съм се карал така, както с нея. По основната тема - изневярата - до ден-днешен не можем да се разберем, затова я избягваме.
И някакъв човек ще ми каже, че се познаваме! Когато информирах Goodbye за тази изцепка, нейните думи бяха "А дете измислиха ли ни?" Странно, че все още не са, но никога не е късно.
Каква беше изненадата ми, когато видях коментар на Гробаря, в който твърдеше, че не ни е споменавал имената, а ние сами сме се разпознали! Точните думи, с които ме обвини, бяха "Камоне, ти и Goodbye сте регистрирани от един имейл. Аз лично го видях". Кажете ми: възможно ли е да се изрази по-конкретно от това? За какво "неспоменаване" на имена говори?
Милион пъти попитах за имейла, от който сме регистрирани. Естествено, отговор не последва, защото това просто не е истина. Най-обикновена тролска измишльотина. Както знаем, Гробарят вече е твърдо с троловете, за кой ли път извъртайки се като фурнаджийска лопата. Сега пък били много добри, честни и т.н. В спорта на такива им викат бояджии.
Гробарят се пише са приятел на Ангелина Пискова. Защо никога не я е защитил, след като Рустам постоянно излива помия по неин адрес? Що за лицемерие е това?



Гласувай:
109



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Бавно загряваш.
20.03.2011 10:52
Гробаря отдавна е прочетена книга. Ние го знаем колко струва. Само че ти загря прекалено късно. Не си първия на когото забива нож в гърба.
цитирай
2. ferre - Добро утро шматка :) Пак ли търсиш ...
20.03.2011 10:55
Добро утро шматка :) Пак ли търсиш сензация? Не разбираш ли ,че никой не те бръсне за слива :) Ти си бита карта
Твойто мото е: НАЙ ОБИЧАМ ДА МРАЗЯ
цитирай
3. анонимен - Помияри сте и ти и групата ти помиярки
20.03.2011 10:56
Тъпи и гнусни! Седнете си на усраните гъзове!Никой не ви ебава в блога!
цитирай
4. анонимен - Кой го интересува за вас,м?
20.03.2011 11:03
Никой не го интересува от теб и глупавите ти постове, както и от тъпите па4и !
цитирай
5. tutankhamon661 - 1. анонимен - Бавно загряваш.
20.03.2011 11:04
анонимен написа:
Гробаря отдавна е прочетена книга. Ние го знаем колко струва. Само че ти загря прекалено късно. Не си първия на когото забива нож в гърба.


Дочул съм нещо по въпроса. Дълго време го мислех за пич, а той се извъртя като долен предател. И до момента мисли, че си е измил ръцете с мен, а всъщност хората му се смеят още повече.
цитирай
6. tutankhamon661 - 2. ferre - Добро утро шматка :) Пак ли търсиш ...
20.03.2011 11:12
ferre написа:
Добро утро шматка :) Пак ли търсиш сензация? Не разбираш ли ,че никой не те бръсне за слива :) Ти си бита карта
Твойто мото е: НАЙ ОБИЧАМ ДА МРАЗЯ


В следващия си коментар гледай да ми благодариш, че одобрих този, защото подобни тъпотии по принцип не пускам.
И не забравяй да споменеш, че аз съм Frina - много ме кефи това сравнение. Както и че съм Mikaela19, въпреки че нея доста хора я познават в реала. Hаглостта няма граници.
цитирай
7. tutankhamon661 - 3. анонимен - Помияри сте и ти и групата ти помиярки
20.03.2011 11:19
анонимен написа:
Тъпи и гнусни! Седнете си на усраните гъзове!Никой не ви ебава в блога!


Още един компромис. Подобни изказвания ще трия. Помисли си добре дали да говориш невъзпитани слова!
цитирай
8. tutankhamon661 - 4. анонимен - Кой го интересува за вас,м?
20.03.2011 11:21
анонимен написа:
Никой не го интересува от теб и глупавите ти постове, както и от тъпите па4и !


Противоречиш си. Никой не пише по три коментара за пет минути на постинги, които не харесва. Един вече изтрих. Много е вероятно същото да се случи и със следващите "хуманни" включвания.
цитирай
9. jediknight - Колко още да чакам?
20.03.2011 12:04
И тук искам да попитам Рустам защо ми изпрати съобщение "Мъро, педалче, как си?" Този човек бяга от отговора.
цитирай
10. tutankhamon661 - 9. jediknight - Колко още да чакам?
20.03.2011 12:22
jediknight написа:
И тук искам да попитам Рустам защо ми изпрати съобщение "Мъро, педалче, как си?" Този човек бяга от отговора.


Това е обичаен похват за Рустам. Той до ден-днешен настройва хората срещу Гробаря чрез анонимни коментари и лс-та, а после го лъже, че друг действа зад гърба му. Ами нека! Щом има баламурници, които да му повярват. Не случайно съществува приказка "Като видиш зелена ливада, как да не я окосиш?"
цитирай
11. анонимен - Мразиш гробаря, защото е против герб. Така е нали?
20.03.2011 12:31
цитирай
12. анонимен - Гроби много правилно се е ориентирал.
20.03.2011 12:46
На него му трябва именно учител като рустам, който е един от най-интелигентните хора в блогбегето.
цитирай
13. grobarq - Фараоне
20.03.2011 13:03
Написах моя отговор към теб като постинг. Надявам се да го прочетеш.
Получих много съобщения от наши общи приятели които искат да спре това което се случва.
Отговорил съм и отностно госпожа Пискова, в момента тя няма никакво време да се занимава с този конфликт защото е на работа и защото целият свят и половината блог са насочени към войната която става в света, отколкото между нашия конфликт който е храна за тролове.
цитирай
14. анонимен - Хахахаха
20.03.2011 13:26
Какво ми говориш за Рустам и Гробаря? По-велик от Пантич няма. Той детронира Бале, Нетчето и всички останали. Никой не може да се мери с него.
цитирай
15. анонимен - Тут,
20.03.2011 13:48
чиба, вониш!
цитирай
16. анонимен - Абе, да не ти пука!
20.03.2011 14:10
И не се вземай на сериозно, другите също.
цитирай
17. tutankhamon661 - 11. анонимен - Мразиш гробаря, защото е против герб. Така е нали?
20.03.2011 14:22
Виж какъв си умник. Направо ме затапи и сега отивам да плача.
цитирай
18. tutankhamon661 - 12. анонимен - Гроби много правилно се е ориентирал.
20.03.2011 14:24
анонимен написа:
На него му трябва именно учител като рустам, който е един от най-интелигентните хора в блогбегето.


Рустам е пародия не само на учител, но и на човек. Простак да учи деца. Трудно ми е да си предcтавя нещо по-лошо за образованието.
цитирай
19. tutankhamon661 - 13. grobarq - Фараоне
20.03.2011 14:28
grobarq написа:
Написах моя отговор към теб като постинг. Надявам се да го прочетеш.
Получих много съобщения от наши общи приятели които искат да спре това което се случва.
Отговорил съм и отностно госпожа Пискова, в момента тя няма никакво време да се занимава с този конфликт защото е на работа и защото целият свят и половината блог са насочени към войната която става в света, отколкото между нашия конфликт който е храна за тролове.


На теб вече отговорих.
Доста време слушах подмятания, но си траех. Имам блогови приятели, които знаят колко отдавна е писан този постинг и ми се чудеха, че не го пускам. Аз чаках ли чаках да спрат "добронамерените" изказвания.
Между другото, първоначалната версия беше доста брутална. Наложи се да я преправям, защото не желая да падам до нивото на простаците.
цитирай
20. анонимен - от buba4ko - не съм от тук и съм за малко :)
20.03.2011 14:44
tutankhamon661 , защо отговаряш на всеки дет е написал нещо? Нямам блог, не разбирам, не знам как е редно, но според мене най-добре да си напишеш и после другите да си пишат. Лично аз се дразня като видя половината коментари да са от автора - не трябва да се защитаваш, остави хората да дават оценка :)
Не мога дам оценка, щото никой не познавам тук, но мисля ако идете да пиете по 1 бира всички тук дет се плюете ще е най-добре!

П.С. Не виждам смисъл да отговаряш и на мен, нека и други пишат.
цитирай
21. tutankhamon661 - 14. анонимен - Хахахаха
20.03.2011 14:51
анонимен написа:
Какво ми говориш за Рустам и Гробаря? По-велик от Пантич няма. Той детронира Бале, Нетчето и всички останали. Никой не може да се мери с него.


Говори си анонимно. Твоите фантазии са неразпознаваеми. Ако сам не се похвалиш, няма кой друг.
цитирай
22. tutankhamon661 - 15. анонимен - Тут,
20.03.2011 14:52
анонимен написа:
чиба, вониш!


На анонимен ли ти замириса? Странно, защо ли?
цитирай
23. tutankhamon661 - 16. анонимен - Абе, да не ти пука!
20.03.2011 15:17
анонимен написа:
И не се вземай на сериозно, другите също.


Наистина не ми пука, но след дълго чакане, в един момент се почувствах длъжен да отговоря. Иначе имам съвсем други планове и занимания.
цитирай
24. анонимен - хммм...
20.03.2011 17:11
Значи ти отричаш, че си баща на несъществуващото ни виртуално дете?! Безобразник! :D

...то хич не е смешно, ама хората и виртуални сватби си правят. Погледни го отстрани и прецени колко изтрещял трябва да си...
цитирай
25. tutankhamon661 - 24. goodbye - хммм...
20.03.2011 17:14
goodbye написа:
Значи ти отричаш, че си баща на несъществуващото ни виртуално дете?! Безобразник! :D
...то хич не е смешно, ама хората и виртуални сватби си правят. Погледни го отстрани и прецени колко изтрещял трябва да си...


Моля те, прости ми, че така нагло се отказвам от бащинството!
И до сватби ли са стигнали? Знаех само за виртуални гаджета. Тц, тц! Напоследък пропускам много неща. Ще взема да се поправя, че съм мноооуу грешен.
цитирай
26. анонимен - пс
20.03.2011 17:19
и не ме кефи модерацията ти. Изкривява нещата. Модерацията, чиято и да е. Изкривява и кривотиите на изкривените.
Но твои избор.
цитирай
27. tutankhamon661 - 26. goodbye - пс
20.03.2011 17:21
goodbye написа:
и не ме кефи модерацията ти. Изкривява нещата. Модерацията, чиято и да е. Изкривява и кривотиите на изкривените.
Но твои избор.


Разбирам те. Но знаеш ли колко обидни коментари изтрих, други изобщо не пуснах. Техните автори сега се пръскат от яд. Ха-ха! Не си ли струва, а?
цитирай
28. анонимен - чиба, вониш! На анонимен ли ти ...
21.03.2011 02:08
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
чиба, вониш!


На анонимен ли ти замириса? Странно, защо ли?


А ти не си ли анонимен бе тутанкамоне, а? Сложи си под аватара истинското име и тогава плюй анонимните.
Жоро!
цитирай
29. tutankhamon661 - чиба, вониш! На анонимен ли ти ...
21.03.2011 07:05
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
чиба, вониш!

На анонимен ли ти замириса? Странно, защо ли?

А ти не си ли анонимен бе тутанкамоне, а? Сложи си под аватара истинското име и тогава плюй анонимните.
Жоро!


Ти май не вярваш, че името ми е Тутанкамон?
И на мен ми е приятно!
Пешо
цитирай
30. анонимен - чиба, вониш! На анонимен ли ти ...
22.03.2011 08:19
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
чиба, вониш!

На анонимен ли ти замириса? Странно, защо ли?

А ти не си ли анонимен бе тутанкамоне, а? Сложи си под аватара истинското име и тогава плюй анонимните.
Жоро!


Ти май не вярваш, че името ми е Тутанкамон?
И на мен ми е приятно!
Пешо


Аз не вярвам, че се казвам Жоро, пък ти искаш, да ти повярвам, че се казваш тутанкамон. Вярвам, че си едно хлапе, също така вярвам, че винаги когато имаш свободно време висиш в нета...ей в такива работи вярвам аз....
цитирай
31. анонимен - А, модерация, уф, бях забравил, че в ...
22.03.2011 08:21
А, модерация, уф, бях забравил, че в твоя блог, модерира Микаела19, така беше написал или се бъркам нещо, все тая, не ми отговаряй.
цитирай
32. анонимен - и не ме кефи модерацията ти. Изкр...
22.03.2011 08:28
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
и не ме кефи модерацията ти. Изкривява нещата. Модерацията, чиято и да е. Изкривява и кривотиите на изкривените.
Но твои избор.


Разбирам те. Но знаеш ли колко обидни коментари изтрих, други изобщо не пуснах. Техните автори сега се пръскат от яд. Ха-ха! Не си ли струва, а?


А не ти ли се струва, че отговора ти, към Гудбай, е много детски, а?
Техните автори сега се пръскат от яд. Ха-ха! Не си ли струва, а??[/quote]
Това имам предвид, че е много тъпо и детинско, ти как мислиш, а?
Айде, че нещо ми писна да вися в блога ти, чао.
цитирай
33. tutankhamon661 - 30. анонимен - чиба, вониш! На анонимен ли ти ...
22.03.2011 09:13
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
чиба, вониш!

На анонимен ли ти замириса? Странно, защо ли?

А ти не си ли анонимен бе тутанкамоне, а? Сложи си под аватара истинското име и тогава плюй анонимните.
Жоро!

Ти май не вярваш, че името ми е Тутанкамон?
И на мен ми е приятно!
Пешо

Аз не вярвам, че се казвам Жоро, пък ти искаш, да ти повярвам, че се казваш тутанкамон. Вярвам, че си едно хлапе, също така вярвам, че винаги когато имаш свободно време висиш в нета...ей в такива работи вярвам аз....


По-добре повярвай, че името ми е Тутанкамон, защото така пише в профила ми.
Да, като имам свободно време, вися в Нета. Има ли нещо нередно в това?
цитирай
34. tutankhamon661 - 31. анонимен - А, модерация, уф, бях забравил, че в ...
22.03.2011 09:15
анонимен написа:
А, модерация, уф, бях забравил, че в твоя блог, модерира Микаела19, така беше написал или се бъркам нещо, все тая, не ми отговаряй.


Вярно е, тя модерира и то доста добре.
цитирай
35. tutankhamon661 - 32. анонимен - и не ме кефи модерацията ти. Изкр...
22.03.2011 09:17
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
goodbye написа:
и не ме кефи модерацията ти. Изкривява нещата. Модерацията, чиято и да е. Изкривява и кривотиите на изкривените.
Но твои избор.

Разбирам те. Но знаеш ли колко обидни коментари изтрих, други изобщо не пуснах. Техните автори сега се пръскат от яд. Ха-ха! Не си ли струва, а?

А не ти ли се струва, че отговора ти, към Гудбай, е много детски, а?
Техните автори сега се пръскат от яд. Ха-ха! Не си ли струва, а??

Това имам предвид, че е много тъпо и детинско, ти как мислиш, а?
Айде, че нещо ми писна да вися в блога ти, чао.[/quote]

Не ми се струва. Даже много му се кефя.
Уф, нямаше да ти отговарям, ама и ти пусна цели три коментара в блог, където ти е писнало да висиш. Така че сме квит.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664083
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031