Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2011 11:06 - Няколко думи в заключение
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 10617 Коментари: 66 Гласове:
137

Последна промяна: 02.09.2011 11:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





Благодаря за подкрепата!

Нещата се прекалено очевадни. Онези, които постоянно сипят обиди, същевременно се правят на многострадалци. Вместо да им бъде наложен бан, наказание получават блогъри, които съвсем справедливо недоволстват. Това доказва комбина с модераторите - няма нужда от дебат.

Да създаваш интриги със стотиците си профили, после да ги обсъждаш в серия постинги и на края да кажеш "Aз избягвам скандалите" - абсурдът е очевиден.

Микаела отдавна е изтрила Валсодар от Фейсбука си, но той с цялата си наглост каза, че я е блокирал. После започна да я обижда, защото тя разкри истината. Но Валсодар не е лъжец, нали?

Щракалка ме намрази, когато отказах да й дам скайпа си. Точно пък с нея ще си приказвам при условие, че винаги съм избягвал скучаещите интриганти, които нямат какво да кажат! После рязко смени тона - сигурно защото не й пука, а?

Тера твърди, че не ме е следила обстойно, обаче на няколко пъти цитира в коментари мои изказвания, които самият аз съм забравил. На това ли му викат "неследене"? Но и Тера не е лъжкиня като Валсодар, нали? Тя и скандали не търси, само дето постоянно пише кой какво е направил. И първа страница не я интересува, ама недоволства срещу всеки, който е там. Сигурно и това е, защото не й пука?

За Рустам няма какво да говоря - тук наглоcтта е минала всякакви граници. Да крадеш чужди снимки и да ги публикуваш, а после да говориш за спазване на правилата - няма нужда от коментар. Да постваш фунии, завряни на места, които можеш да видиш, cамо по порносайтовете, а в същото време да говориш за самокритика, възпитание, етика - на подобни неща можеш да се задавиш от смях.

Но модераторите явно харесват всичко това. Когато поискат, веднага трият постинг. Но избирателно.
Та, господа, няма да мине номерът, че подрежането ставало автоматично!

Гореспоменатите, "качествени" блогъри, които идея си нямат какво е истински блог, смятат, че те са и Пътя, и Истината. Добре, действайте тогава! Аз повече няма да пиша тук, т.е. първа страница е ваша.

Само ще посоча един факт.

Помните ли времето, когато все още не бяха напуснали голяма част от качествените блогъри, т.е. преди Валсодаро-Секирите Рустамови да вземат превес? Тогава даден постинг излизаше в Dnes.bg и за няколко часа правеше 3000 прочитания, а някои стигаха и до 10 000.

Сега как е? Единици надхвърлят 1500. За пример ще дам последния постинг на Фрина, защото знам, че повечето хора я харесват. Преди малко все още нямаше 1000 прочитания, а вече слезе от Dnes.bg. И това не е, защото тя е забравила да пише или е пуснала някаква глупост. Сами можете да се убедите - въпросният постинг е истинско изкуство.

Забелязали ли сте колко често хора, влезли през Dnes.bg, пускат анонимни коментари "Съжалявам, че влязох! Подлъга ме заглавието". Това не са отделни мнения, а тенденция. Един такъв човек като съжали няколко пъти и ще спре изобщо да проверява линковете в Dnes.bg. А после се чудете защо най-четените постинги събират едва 1500 влизания. При това положение скоро ще стане хит изказването "Аз съм номер 1. Прочетоха ме цели 200 души".
А това означава и по-малко нови регистрации.

На 392-ма блогъри съм в "любими". Половината от тях вече не влизат, защото изгубиха интерес. По-новите дори не ги знаят.
Като пример ще посоча Lagrima. Благодарение на нейната публикация "Бях на купон, мамо", aз се сетих, че имам блогрол - чак след това го развих.
Или Lubopitstvo. Тя беше втората, след Фрина, с която проведох продължителна кореспонденция на лични съобщения.
Lagrima и Lubopitstvo са две от най-непрежалимите за мен, но има и други като тях, които никога няма да се върнат. Вече са само спомен.

Не става въпрос дали на някой му пука. Говорим за интереса към този сайт - той главоломно спада. Когато съвсем замре, следва закриване. И за това са виновни главно онези, гореспоменатите, които само се чудят как да обиждат по най-каруцарския начин, но го наричат "маркова публицистика". Те може и да се смятат за велики, но оценката на хората е изгаряща - нулев интерес.

Хайде, със здраве! Tutankhamon661 отива в Wordpress и в няколкото сайта, които съм създал. Там не налагат бан без причина, а в същото време провинилите се да продължават необезпокоявани. 3000 прочитания на ден /ако пусна постинг, се удвояват/ си заминават с мен. Както и редица блогъри, които вече ми го казаха на лични съобщения. Друга голяма група все още се колебаят, но като се има предвид най-актуалната тенденция, ясно какво ще решат - ако не веднага, то след не много време.

Оставям първа страница на Валсодаро-Секирата Рустамова ....... тук се прекръствам .........

И да не забравя. Благодаря на всички онези, които гласуваха за мен! Вчера не можах да вляза и затова видях само последните 20. Те са гласували, без да съм пуснал постинг и без да съм гласувал за нито един блогър.

http://tutankhamon661.wordpress.com/


Тагове:   заключение,


Гласувай:
138



Следващ постинг
Предишен постинг

1. megafon - Тука в Блог.БГ
15.06.2011 11:16
има много профили на хора, който са политически обвързани с партиите. Например профила на Chara го следя от известно време и пише само за Бойко Борисов и за Герб. Половината и статии са с грешна фактология и измислени, нереални данни. И тя не е изключение.
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. megafon - Тука в Блог.БГ
15.06.2011 11:31
megafon написа:
има много профили на хора, който са политически обвързани с партиите. Например профила на Chara го следя от известно време и пише само за Бойко Борисов и за Герб. Половината и статии са с грешна фактология и измислени, нереални данни. И тя не е изключение.


За Chara не ми се говори. Не споделям нейните виждания в политиката, но никога не сме се карали, а и тя беше сред първите, които коментираха при мен. Затова съм я запомнил с добро.
Тук не става дума за политика. Всеки има право да се изказва. Говоря за тотално нарушаване на най-обикновени правила. Някои хора тук съвсем спокойно могат да бъдат съдени за глупостите си. В постинга съм го казал - със стотиците си профили създават интриги, после ги обсъждат по кръчмарски, а на края те са героите без бан. Само че няма да живуркат на мой гръб.
На блогрола ми в Wordpress има разни интересни неща. Сега ще имам и повече време да разгледам твоя сайт.

http://tutankhamon661.wordpress.com/
цитирай
3. tutankhamon661 - 3. анонимен - знаех си аз, че щраки е побесняла за ...
15.06.2011 11:39
анонимен написа:
знаех си аз, че щраки е побесняла за нещо и те е намразила, даже написах коментар под поста и за теб, ако искаш можеш да го видиш, ако не е изчезнал.
така са жените, когато им откажеш се вбесяват, не всички, но голяма част, а недай си боже да имат някаква власт, тогава ти е спукана работата:))


После може и да мина.
Нямам желание да я обсъждам - тя не е интересна.
А и вече не ме кефи идеята да трупам кликания за този сайт.
цитирай
4. gwendoline - Лошо. Много лошо...
15.06.2011 11:42
Даже се чудя наистина ли толкова те ядосоха този път, на мен ми изглежда много тъпо всичко, чак смешно. Както и да е, ще те намеря и по другите местенца, знаеш :))))
цитирай
5. tutankhamon661 - 5. gwendoline - Лошо. Много лошо...
15.06.2011 11:49
gwendoline написа:
Даже се чудя наистина ли толкова те ядосоха този път, на мен ми изглежда много тъпо всичко, чак смешно. Както и да е, ще те намеря и по другите местенца, знаеш :))))


"Ядосаха" не е точната дума. За да ме ядосат, трябва да ми пука за тях, а не е така.
Нямам нищо против несъгласните. Обидите също не могат да ми накривят шапката. Но няма да гледам как наказание получават свестните хора /нямам предвид мен/, а злодеите "ветър ме вее на бела кобила".

Чакам те!
цитирай
6. mikaela19 - Двата вълка в ...
15.06.2011 11:49

Двата вълка в нас

Притча на индианците чероки


Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.

Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:



- И кой вълк побеждава?

- Този, когото нахраниш. – отговорил старият чероки.
цитирай
7. tutankhamon661 - защо се предаваш така лесно, така ...
15.06.2011 11:53
анонимен написа:
защо се предаваш така лесно, така онези мишки се чувстват победители, вместо всеки ден да им теглиш по една майна за добро утро и да си пишеш както до сега, ти се предаваш, това е проява на слабохарактерност, а и какво толкова като имаш бан, който те е чел, ще те чете независимо, че имаш бан.
много навътре приемаш нета момче....наистина го мисля, помисли малко и, ще видиш, че съм прав.
не приемай толкова на вътре нещата, та това тук е един фалш, всичко тук е фалш, как може да приемаш така нещо, което не е реално, все едно да сънуваш сън и да се ядосваш, че не е бил хубав съня и да го мислиш...
я се стегни малко и продължавай да си пишеш, без да обръщаш внимание на онези кретени, както ти казах, може да им теглиш по една майна сутрин, ако не си в настроение и толкова, ама заради тях да спреш да пишеш е как да кажа не знам...странно, на мен ми е странно.
спирам, че не ми се пише повече.
пак си помисли, кой е победител в случая, само това трябва да те амбицира да останеш и продължиш....
лек ден.



Точно защото е фалш, не ми е интересно.
Всичко съм премислил.
Чеcтно ти казвам - не разбирам онези, които продължават да пишат с бан.
Аз имам свои интереси. Не е въпросът само да щракам по клавиатурата. Търся контакти с хора, с които заедно ще вършим работа. Именно този процес е спрян с бан. Следователно трябва да съсредоточа вниманието си в сайт, където ще има повече полза от усилията ми.
Съвсем скоро ще лъсне истината, че заядливците не могат да виреят без онези, с които си запълват времето. Когато го казах, някои се смяха. Ще ги видя какво ще правят, когато няма с кой да се заядат, освен с личните си профили - имаше един такъв сайт, но вече го няма. Сещаш се защо и кой ще е следващия, ако не се вземат мерки.
цитирай
8. tutankhamon661 - 6. mikaela19 - Двата вълка в ...
15.06.2011 12:08
mikaela19 написа:

Двата вълка в нас

Притча на индианците чероки


Стар чероки разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът. Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.

Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:



- И кой вълк побеждава?

- Този, когото нахраниш. – отговорил старият чероки.



След малко съм при теб, съкровище!
цитирай
9. tera - Човече, ти си направо превъртял, даже тотално!
15.06.2011 12:27
"Тера твърди, че не ме е следила обстойно, обаче на няколко пъти цитира в коментари мои изказвания, които самият аз съм забравил. На това ли му викат "неследене"? Но и Тера не е лъжкиня като Валсодар, нали? Тя и скандали не търси, само дето постоянно пише кой какво е направил. И първа страница не я интересува, ама недоволства срещу всеки, който е там. Сигурно и това е, защото не й пука?"

Къде съм те следила, нещо си сънувал...

И като се събудиш, краката ти отвити и си простинал! :)))

За какво ме намесваш - не съм се занимавала с тебе, да съм идвала тука 2-3 пъти, колкото и ти си идвал в моя блог. Поста беше за "олаквачите", а не за тебе, айде успокой се, опищяхте целия блог.
цитирай
10. tutankhamon661 - 9. tera - Човече, ти си направо превъртял, даже тотално!
15.06.2011 12:29
tera написа:
"Тера твърди, че не ме е следила обстойно, обаче на няколко пъти цитира в коментари мои изказвания, които самият аз съм забравил. На това ли му викат "неследене"? Но и Тера не е лъжкиня като Валсодар, нали? Тя и скандали не търси, само дето постоянно пише кой какво е направил. И първа страница не я интересува, ама недоволства срещу всеки, който е там. Сигурно и това е, защото не й пука?"
Къде съм те следила, нещо си сънувал...
И като се събудиш, краката ти отвити и си простинал! :)))
За какво ме намесваш - не съм се занимавала с тебе, да съм идвала тука 2-3 пъти, колкото и ти си идвал в моя блог. Поста беше за "олаквачите", а не за тебе, айде успокой се, опищяхте целия блог.


Бях сигурен, че ще си сред ПЪРВИТЕ, които ще ме открият ВЪПРЕКИ БАНА.
Вероятно защото не ме следиш, нали?
цитирай
11. tutankhamon661 - 11. анонимен - защо се предаваш така лесно, така ...
15.06.2011 12:39
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
защо се предаваш така лесно, така онези мишки се чувстват победители, вместо всеки ден да им теглиш по една майна за добро утро и да си пишеш както до сега, ти се предаваш, това е проява на слабохарактерност, а и какво толкова като имаш бан, който те е чел, ще те чете независимо, че имаш бан.
много навътре приемаш нета момче....наистина го мисля, помисли малко и, ще видиш, че съм прав.
не приемай толкова на вътре нещата, та това тук е един фалш, всичко тук е фалш, как може да приемаш така нещо, което не е реално, все едно да сънуваш сън и да се ядосваш, че не е бил хубав съня и да го мислиш...
я се стегни малко и продължавай да си пишеш, без да обръщаш внимание на онези кретени, както ти казах, може да им теглиш по една майна сутрин, ако не си в настроение и толкова, ама заради тях да спреш да пишеш е как да кажа не знам...странно, на мен ми е странно.
спирам, че не ми се пише повече.
пак си помисли, кой е победител в случая, само това трябва да те амбицира да останеш и продължиш....
лек ден.



Точно защото е фалш, не ми е интересно.
Всичко съм премислил.
Чеcтно ти казвам - не разбирам онези, които продължават да пишат с бан.
Аз имам свои интереси. Не е въпросът само да щракам по клавиатурата. Търся контакти с хора, с които заедно ще вършим работа. Именно този процес е спрян с бан. Следователно трябва да съсредоточа вниманието си в сайт, където ще има повече полза от усилията ми.
Съвсем скоро ще лъсне истината, че заядливците не могат да виреят без онези, с които си запълват времето. Когато го казах, някои се смяха. Ще ги видя какво ще правят, когато няма с кой да се заядат, освен с личните си профили - имаше един такъв сайт, но вече го няма. Сещаш се защо и кой ще е следващия, ако не се вземат мерки.


аз друго исках да ти кажа, не ме разбра, както и да е...

а работа със съвсем непознати хора не се върши хващам се за думите ти, как може да очакваш да вършиш каквото и да било с хора от нета...



Охо, повярвай, може!
Вече го пробвах - завързах точно такива контакти. Надявам се да станат повече.
Вече почти всичко се върши по Интернет.
цитирай
12. cefulesteven - "Тера твърди, че не ме е сле...
15.06.2011 12:40
tutankhamon661 написа:
tera написа:
"Тера твърди, че не ме е следила обстойно, обаче на няколко пъти цитира в коментари мои изказвания, които самият аз съм забравил. На това ли му викат "неследене"? Но и Тера не е лъжкиня като Валсодар, нали? Тя и скандали не търси, само дето постоянно пише кой какво е направил. И първа страница не я интересува, ама недоволства срещу всеки, който е там. Сигурно и това е, защото не й пука?"
Къде съм те следила, нещо си сънувал...
И като се събудиш, краката ти отвити и си простинал! :)))
За какво ме намесваш - не съм се занимавала с тебе, да съм идвала тука 2-3 пъти, колкото и ти си идвал в моя блог. Поста беше за "олаквачите", а не за тебе, айде успокой се, опищяхте целия блог.

Винаги са ми били интересни, ама много интересни, хора, които влизат, ругаят, говорят какви ли не лоши неща за това, което си постнал и постваш, а не престават да влизат точно в този блог, който не харесват. Куп такива пациенти съм имал и имам все още неколцина. Знаеш ли на какво, лично ги оприличавам. Навремето страдах от силна алкохолна зависимост. Мразех кръчмите, отровата която ще си налея за да се превърна в лайно, но минех ли покрай кръчма не можех да не вляза, да не се налея. Силна зависимост предизвикват някои блогове у безволевите хора. Отдавна смятам за извратено човек да му харесва да се занимава с това което не му харесва. Погледни само колко абсурдно звучи, а в блога е закономерност.
А ти помисли си. Спомена за контакти. В уордпрес толкова са невъзможни. Плащам си хостинг, имам си сайт и безплатна екстра за уордпрес, но не я ползвам защото там нещата са далеч по-сложни и изискват време и усилия.


Бях сигурен, че ще си сред ПЪРВИТЕ, които ще ме открият ВЪПРЕКИ БАНА.
Вероятно защото не ме следиш, нали?

цитирай
13. tutankhamon661 - 13. анонимен - пп. в нета дори не знаеш дали си пишеш ...
15.06.2011 12:57
анонимен написа:
пп. в нета дори не знаеш дали си пишеш с мъж или с жена, камо ли някаква работа да тръгнеш да вършиш с някой....
нета е точно да седиш и да си тракаш по клавиатурата, когато нямаш какво да правиш, да се забавляваш. не трябва да го взимаш на сериозно, просто трябва да си тракаш по клавиатурата и да не ти дреме, а приятели, работа и истински забавления има само в реала, не и във виртуала, разбира се, че има и хора които си намират приятели тук, дори и гаджета, но те могат да влязат в графата изключение.
зарежи тези глупости, стой си тук и се забавлявай, забавлявай се дори и на тези, заради които мислиш да си тръгнеш, смей се на глупостите им и да не ти пука.
помисли и, ще видиш, че е така, че няма от какво толкова да се обиждаш на който и да било ( модератори, рустамовци, пантовци и т.н. ) и да се впечатляваш от подобни историй, които на всичкото отгоре са как да кажа, пълни с въздух.

пп. помисли си, защото това е показателно за характера на човек, ако тук се предава така лесно, как ли е в реала, където трудностите, гадните неща и проблемите са реални, там не можеш да натиснеш "копчето", да изключиш компютъра и проблема е решен...


Аз не съм се предал. Просто отивам на места, където хората знаят как се поддържа сайт и са чували думата "бизнес".
Тук просто няма смисъл, защото блогърите не са равнопоставени. При създалата се cитуация, да остана тук, значи да си губя времето.
цитирай
14. cefulesteven - Не са излезли думите ми:) Не съм с...
15.06.2011 13:04
Не са излезли думите ми:) Не съм съобразил дължината и е останало само цитат. Писах, че посещаваните блогове си имат разни пациенти, които все критИкват, мърморят, говорят колко безстойностно четиво е блога, а не могат да отминат да прочетат "следващата си доза" раздразнение. Малко прилича на алкохолна и наркотична зависимост.
Рисах още да си помислиш за Уордпрес. Там нещата са далеч по-трудни и отнемат повече време, а контактите пак ще са по-малко. Самият аз си плащам хостинг, имам като безплатна екстра и Уордпрес, открил съм си и на други места профили, но всяка платформа си има приимуществата и минусите, а за българския блогър/непрофесионалист/ минусите на Уордпрес са много.
Поздрави.
цитирай
15. tutankhamon661 - 14. cefulesteven - Не са излезли думите ми:) Не съм с...
15.06.2011 13:14
cefulesteven написа:
Не са излезли думите ми:) Не съм съобразил дължината и е останало само цитат. Писах, че посещаваните блогове си имат разни пациенти, които все критИкват, мърморят, говорят колко безстойностно четиво е блога, а не могат да отминат да прочетат "следващата си доза" раздразнение. Малко прилича на алкохолна и наркотична зависимост.
Рисах още да си помислиш за Уордпрес. Там нещата са далеч по-трудни и отнемат повече време, а контактите пак ще са по-малко. Самият аз си плащам хостинг, имам като безплатна екстра и Уордпрес, открил съм си и на други места профили, но всяка платформа си има приимуществата и минусите, а за българския блогър/непрофесионалист/ минусите на Уордпрес са много.
Поздрави.


Знам какво е в Wordpress - вече месец прекарвам там повече време, отколкото тук.
Проблеми навсякъде има, но всичко е равнопоставено. Това, с което не мога да се примиря, са привилегиите на някои. Те не са ми на нивото и няма да стоя в сайт, където ми е наложен бан, понеже някакви комплексари не могат да предизвикат интерес, за което обвиняват мен. Е, да, ама аз няма да падам на тяхното ниво за да изплуват. Нека си потопят сайта! Аз навсякъде съм добре приет, а тях ги трият безпощадно - знам за такива случаи.
Благодаря за предупреждението!
цитирай
16. frina - :)
15.06.2011 13:18
Ооо, ама те постингите излизали в dnes.bg? Официално мога да се обявя за най-застреляният обитател на blog.bg.:)

Тъй като не гледам прочитите, чак сега обърнах внимание колко прочита има последният ми постинг - под снимките текстът е оскъден, а и те са малко на брой, значи и толкова са ми много.:) Няма никакво значение, има толкова по-важни неща...

Желая ти успех, където и да решиш да се подвизаваш.:))
цитирай
17. tutankhamon661 - 17. анонимен - tutankhamon661 - Охо, повярвай, ...
15.06.2011 13:23
анонимен написа:
tutankhamon661 -
Охо, повярвай, може!
Вече го пробвах - завързах точно такива контакти. Надявам се да станат повече.
Вече почти всичко се върши по Интернет.

много зависи каква ти е работата, защото има хора които не искат и да си помислят да вършат работа по интернет, по ред причини, най малкото, защото тук в нета всичко се следи под лупа така, че не си прав за това, но както и да е...
пак ти казвам помисли си преди да вземеш решение, което не говори добре за теб...не ме разбирай погрешно.
но все пак, решението си е твое.

цитирай
18. sparotok - !
15.06.2011 13:23
Така и няма да разбера за какво са тия разправии в блога, никой няма полза от тях...Утехата ми е, че съм в блога временно, преминах повечето от пътя си тук...

Не знам как е в Wordpress, дано атмосферата да е по -приятелска!
цитирай
19. toxic - F*ck this. Блогът стана микс от г...
15.06.2011 13:35
F*ck this. Блогът стана микс от гестапо и пенсионерски клуб. Троловете са само за цвят. Валсодар като беше толкова обиден и се изнесе с трясък, защо се връщаше само за да се заяжда с коментари. Като не ти харесва някой не го коментирай. Баси заядливците комплексирани. Точно те ще оправят света.
Чао до новото място.
цитирай
20. tutankhamon661 - 20. анонимен - Не са излезли думите ми:) Не съм с...
15.06.2011 13:38
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
cefulesteven написа:
Не са излезли думите ми:) Не съм съобразил дължината и е останало само цитат. Писах, че посещаваните блогове си имат разни пациенти, които все критИкват, мърморят, говорят колко безстойностно четиво е блога, а не могат да отминат да прочетат "следващата си доза" раздразнение. Малко прилича на алкохолна и наркотична зависимост.
Рисах още да си помислиш за Уордпрес. Там нещата са далеч по-трудни и отнемат повече време, а контактите пак ще са по-малко. Самият аз си плащам хостинг, имам като безплатна екстра и Уордпрес, открил съм си и на други места профили, но всяка платформа си има приимуществата и минусите, а за българския блогър/непрофесионалист/ минусите на Уордпрес са много.
Поздрави.


Знам какво е в Wordpress - вече месец прекарвам там повече време, отколкото тук.
Проблеми навсякъде има, но всичко е равнопоставено. Това, с което не мога да се примиря, са привилегиите на някои. Те не са ми на нивото и няма да стоя в сайт, където ми е наложен бан, понеже някакви комплексари не могат да предизвикат интерес, за което обвиняват мен. Е, да, ама аз няма да падам на тяхното ниво за да изплуват. Нека си потопят сайта! Аз навсякъде съм добре приет, а тях ги трият безпощадно - знам за такива случаи.
Благодаря за предупреждението!



явно причината да напуснеш, е съвсем друга ,от тази която ти изтъкваш...
прочети какво си написал на cefulesteven и нядявам се да разбереш, какво имам предвид..
има моменти когато човек, трябва да се бори с егото си, трудно е, но...


Не става дума за его, а за оценка на собствения ми труд. Нямам навика да хвърлям усилия за тоя дето духа.
Сред онези, които си позволяват да критикуват чрез обиди, няма нито един, който може да ме оценява. Видях и модераторите колко струват.
При това положение да остана тук би било подигравка със самия мен.
цитирай
21. tutankhamon661 - 21. анонимен - пп. в нета дори не знаеш дали си пишеш ...
15.06.2011 13:46
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
пп. в нета дори не знаеш дали си пишеш с мъж или с жена, камо ли някаква работа да тръгнеш да вършиш с някой....
нета е точно да седиш и да си тракаш по клавиатурата, когато нямаш какво да правиш, да се забавляваш. не трябва да го взимаш на сериозно, просто трябва да си тракаш по клавиатурата и да не ти дреме, а приятели, работа и истински забавления има само в реала, не и във виртуала, разбира се, че има и хора които си намират приятели тук, дори и гаджета, но те могат да влязат в графата изключение.
зарежи тези глупости, стой си тук и се забавлявай, забавлявай се дори и на тези, заради които мислиш да си тръгнеш, смей се на глупостите им и да не ти пука.
помисли и, ще видиш, че е така, че няма от какво толкова да се обиждаш на който и да било ( модератори, рустамовци, пантовци и т.н. ) и да се впечатляваш от подобни историй, които на всичкото отгоре са как да кажа, пълни с въздух.

пп. помисли си, защото това е показателно за характера на човек, ако тук се предава така лесно, как ли е в реала, където трудностите, гадните неща и проблемите са реални, там не можеш да натиснеш "копчето", да изключиш компютъра и проблема е решен...


Аз не съм се предал. Просто отивам на места, където хората знаят как се поддържа сайт и са чували думата "бизнес".
Тук просто няма смисъл, защото блогърите не са равнопоставени. При създалата се cитуация, да остана тук, значи да си губя времето.


в нито един сайт, блогерите не са равнопоставени, това трябва да ти е ясно.
желая ти успех, на новото място.

цитирай
22. tutankhamon661 - 16. frina - :)
15.06.2011 14:23
frina написа:
Ооо, ама те постингите излизали в dnes.bg? Официално мога да се обявя за най-застреляният обитател на blog.bg.:)
Тъй като не гледам прочитите, чак сега обърнах внимание колко прочита има последният ми постинг - под снимките текстът е оскъден, а и те са малко на брой, значи и толкова са ми много.:) Няма никакво значение, има толкова по-важни неща...
Желая ти успех, където и да решиш да се подвизаваш.:))


Излизат, ама се сещаш какво излиза, щом хората вече нямат желание да четат.
Теб задължително ще те проверявам - нали съм ти казвал, че си на блогрола ми в Wordpress.
цитирай
23. tutankhamon661 - Анонимните
15.06.2011 14:29
Вашите псувни, особено на майка, не ме интересуват.
Не си трошете пръстите!
цитирай
24. tutankhamon661 - 18. sparotok - !
15.06.2011 14:59
sparotok написа:
Така и няма да разбера за какво са тия разправии в блога, никой няма полза от тях...Утехата ми е, че съм в блога временно, преминах повечето от пътя си тук...
Не знам как е в Wordpress, дано атмосферата да е по -приятелска!


Няма смисъл от кавгите. Просто някои хора обичат да критикуват, без да са подготвени за тази цел. На всичкото отгоре го правят по начин, с който многократно са заслужили бан. Вместо това ти получаваш бан, защото си им напомнил, че трябва да се държат малко по-възпитано.
В моя случай става дума за Мара Подробната, която така и не разбрах чий профил е. Подиграваше Валсодар по начин, който не е много правилен, но напълно съответства на похватите, с които си служат Валсодаровци, Рустамовци и т.н. През цялото време му викаха "Гаргамелчо", демек Гаргоо, а изведнъж ме баннаха без доказателства. А и намесиха хора, които дори не се интересуват от интриги.
Поисках проверка по айпи, понеже знам, че аз не съм Мара Подробната, но няма кой да ме чуе. Явно е заговор лично срещу мен.
Добре. Аз обаче се сетих за приказката "Храни куче да те лае!" Защото този сайт живее благодарение на мен, теб и още хора, които изобщо не са заслужили лошото отношение на модераторите. А троловете само паразитират на наш гръб, измисляйки абсурдни обвинения, които на всичкото отгоре не могат да обосноват дори за себе си.
Окей, без мен!
цитирай
25. анонимен - Използвам
15.06.2011 15:26
и днешното си голямо междучасие да напиша две думи, повече ще говорим като свърша работа.
Сашо, помниш, че аз бях на ръба след един конкретен случай. А цитираните от теб, виждайки това, започнаха още по-масиран натиск с цел да ме изгонят от блога. Особено един.
Това обаче вместо да ускори желания от тях процес, ме амбицира. Казах си: "Чакай сега, защо ще си оставяме къщичката на такива?" И реших друго.
Когато се завихрят такива скандали, обикновено си личи, че хора като мен и теб имат много повече подкрепа, отколкото смятат. Най-простият пример - виж колко прочита и гласа "за" има последният ми постинг в твоя защита. И до колко го докараха с безсилните си напъни Валсодаровци, Тери и производни.
Ние сме по-силните и подкрепяните тук! Друг е въпросът, че все още малко хора излизат и го заявяват от никовете си. Но напредък има, все повече се престрашават и това виждам в коментарите под постинга ми в твоя защита.
Помисли върху това!
цитирай
26. tutankhamon661 - 19. toxic - F*ck this. Блогът стана микс от г...
15.06.2011 15:37
toxic написа:
F*ck this. Блогът стана микс от гестапо и пенсионерски клуб. Троловете са само за цвят. Валсодар като беше толкова обиден и се изнесе с трясък, защо се връщаше само за да се заяжда с коментари. Като не ти харесва някой не го коментирай. Баси заядливците комплексирани. Точно те ще оправят света.
Чао до новото място.


О, да, ти знаеш колко ги обичам такива, които постоянно говорят за разни "безинтересни". Че и обиждат на всичкото отгоре.
Затова казвам: някои неща не зависят от гледна точка, политически пристрастия и т.н.
Да обиждаш е лошо - оправдание няма!
цитирай
27. psihopat - Заради няколко блога влизам, макар ...
15.06.2011 16:01
Заради няколко блога влизам, макар и рядко. Един от тези блогове е твоя. Не мога да пиша, но ще те поздравя с една песен.
цитирай
28. tutankhamon661 - 25. angpiskova - Използвам
15.06.2011 16:18
angpiskova написа:
и днешното си голямо междучасие да напиша две думи, повече ще говорим като свърша работа.
Сашо, помниш, че аз бях на ръба след един конкретен случай. А цитираните от теб, виждайки това, започнаха още по-масиран натиск с цел да ме изгонят от блога. Особено един.
Това обаче вместо да ускори желания от тях процес, ме амбицира. Казах си: "Чакай сега, защо ще си оставяме къщичката на такива?" И реших друго.
Когато се завихрят такива скандали, обикновено си личи, че хора като мен и теб имат много повече подкрепа, отколкото смятат. Най-простият пример - виж колко прочита и гласа "за" има последният ми постинг в твоя защита. И до колко го докараха с безсилните си напъни Валсодаровци, Тери и производни.
Ние сме по-силните и подкрепяните тук! Друг е въпросът, че все още малко хора излизат и го заявяват от никовете си. Но напредък има, все повече се престрашават и това виждам в коментарите под постинга ми в твоя защита.
Помисли върху това!


По принцип си права, но blog.bg не е моята къщичка - видя се, че други ползват привилегии. Аз няма да им тегля каруцата, а те само да примляскват.
Хрумвало ли ти е, че единствения начин модераторите да разберат, че не са на прав път, е, когато не остане нито един свестен блогър? Помисли само! Цял сайт, пълен с Рустамовци и Валсодаровци плюс техните стотици профили. Кой нормален ще влезе в такъв сайт?
Знаеш ли какъв ще е резултатът? Всеки заядливец ще бъде гонен, а хората, които все пак създават нещо, ще бъдат уважавани. Не е ли това целта?
Да тръгне някакъв необразован льольо да обижда! Невъзможно. Ама има още време, докато стане реалност.
цитирай
29. tutankhamon661 - 27. psihopat - Заради няколко блога влизам, макар ...
15.06.2011 16:20
psihopat написа:
Заради няколко блога влизам, макар и рядко. Един от тези блогове е твоя. Не мога да пиша, но ще те поздравя с една песен.


Е, освен да кажа благодаря!
цитирай
30. анонимен - Ще говорим
15.06.2011 16:25
повече по-късно, сега не мога. Не че няма резон в това, което казваш, но аз смятам, че можем да се преборим и да накараме собствениците на сайта да спазват правилата си!
цитирай
31. henzelski - И ти ли,
15.06.2011 18:09
приятелю...
цитирай
32. pevetsa - Живей приятелю, и бъди, истински ...
15.06.2011 19:22
Живей приятелю, и бъди, истински днес, утре може да е късно!
цитирай
33. анонимен - Сега
15.06.2011 20:20
мога да поговоря по-спокойно, че днес си беше малка лудница. Не ми се иска да има такива новини, но...това е извън мен.
Виж сега, ако си тръгнеш, пак няма съвсем да си си тръгнал. Защото ще тръгнат едни чаршафи за теб, ще ти обясняват едни хора какъв си, ще злорадстват...и изобщо духът ти ще си стои в блога с пълна сила. Само че ако наистина си се махнал, си махнал и правото си да се защитиш.
Току-що написах последния си постинг точно по този повод. Защото компанията, създаваща сплетни, я знам отдавна и съм я игнорирала - не са хора, които приемам сериозно. Обаче в общия хор се включи човек, който ме познава и ме е гледал в очите - в буквалния смисъл на думата.
Е, стоейки тук, поне мога да изложа факти, които сами по себе си са и моята защита. Ето един аргумент да не напускаш блога.
Другите вече съм ти ги казала:)
цитирай
34. shaffi - tutankhamon661
15.06.2011 21:29
къде пък ще изчезваш ти ?!~..тук няма да е същото място,ако изчезват един по един качествените хора ???????!!!!мисля ,че няма да се толелират хора ,които са аутсайдери в блога, след като са разпознати от мн хора...поздравявам те и дерзай!!
цитирай
35. kleopatrasv - Получих отговора....Става ли ти ясно нещо?
15.06.2011 23:32
Re: Здравейте екип на блог.бг
Здравейте,

Ще проверим каква е причината за този бан, ако е наложен неправомерно ще бъде махнат.

С уважение,
blog.bg

цитирай
36. plushok - Защо е необходимо?
15.06.2011 23:49
Приемам постовете в блога като начин на общуване, разтоварване, информация, да научиш нещо ново. Да се зарадваш на нещо хубаво.
Не разбирам защо трябва да съществуват дрязги ????
Не разбирам защо трябва да има злоба и безсмислена критика?
Нали това е едно наше поле за изява, контакт, споделяне.
Ако нещо не се харесва на някой - изгнорирай го.
Защо е тази борба за "привилегии"? Кави могат да бъдат тези привилетии?
Подкрепям автора.
Но въпросът ми е: това не те ли натоварва?

цитирай
37. fuckoff - ==
15.06.2011 23:51
няма да ти пожелавам успех на другото място, защото където и да отидеш е все едно. важното е да останеш в реалността. не се подвеждай излишно. не подвеждай и други излишно. не се впрягай за глупости. мисля, че го някой вече го е написал преди мен. може би ми е прочел мислите.

пс- все още ми е кеф като се сещам за турнирите по фехтовка в първите ти постове. е, не знам, може и да си ги видял като виртуални тупаници от моя страна, ама ... какво да правиш - просто начин да възприемеш нещо написано от друг.

успех в живия, повтарям... в живия живот.
цитирай
38. fuckoff - и ето още нещо. . . тогава идвах, з...
15.06.2011 23:55
и ето още нещо...тогава идвах, защото нямаше модерация. в момента, в който почна да обясняваш как микаела ти модерирала блога...и мааалко ми се срути респекта към теб. Не харесвам микаела, защото е инфантилна прилепена към нета жена, която рядко може да напише нещо умно излязло из под нейните пръсти. Просто го отдавам на липса на житейски опит, а не на провинциален манталитет, нищо, че и аз съм от прувинциътъ....ама не на България, ами на Галактиката.
цитирай
39. tutankhamon661 - 31. henzelski - И ти ли,
16.06.2011 09:45
henzelski написа:
приятелю...


И аз. Достатъчно модераторски гаври изтърпях. А не съм от най-търпеливите.
Това е, което ме дразни. Простотията на някакви балони под налягане не може да ме впечатли - виждам я всеки ден и в реала.
цитирай
40. tutankhamon661 - 32. pevetsa - Живей приятелю, и бъди, истински ...
16.06.2011 09:48
pevetsa написа:
Живей приятелю, и бъди, истински днес, утре може да е късно!


Благодаря за хубавото пожелание!
Свикнал съм да откривам при теб добронамереност.
цитирай
41. tutankhamon661 - 33. angpiskova - Сега
16.06.2011 10:18
angpiskova написа:
мога да поговоря по-спокойно, че днес си беше малка лудница. Не ми се иска да има такива новини, но...това е извън мен.
Виж сега, ако си тръгнеш, пак няма съвсем да си си тръгнал. Защото ще тръгнат едни чаршафи за теб, ще ти обясняват едни хора какъв си, ще злорадстват...и изобщо духът ти ще си стои в блога с пълна сила. Само че ако наистина си се махнал, си махнал и правото си да се защитиш.
Току-що написах последния си постинг точно по този повод. Защото компанията, създаваща сплетни, я знам отдавна и съм я игнорирала - не са хора, които приемам сериозно. Обаче в общия хор се включи човек, който ме познава и ме е гледал в очите - в буквалния смисъл на думата.
Е, стоейки тук, поне мога да изложа факти, които сами по себе си са и моята защита. Ето един аргумент да не напускаш блога.
Другите вече съм ти ги казала:)


Самите сплетни на мен не ми пречат. Даже ме забвляват, дори когато са по мой адрес.
Казах вече - дразни ме, че Валсодаровци и Рустамовци ползват привилегии. По този въпрос няма какво да спорим - всички го виждат и затова се изнасят.
Гадините и сега си коментират сами, особено Валсодар, а после поне ще имат оправдание - в целия сайт ще присъстват само те и стотиците им профили.
За поредния опит да се пробутват лъжи, ще споделя моето мнение за доносниците на ДС. Говоря по принцип, а не конкретно за някой.
Не ми пука кой има досие и кой не. Убедил съм се, че повечето българи са родени доносници. Важи с най-голяма сила именно за онези, които най-често говорят по въпроса - в blog.bg това са твоите и моите врагове.
Вземи Власодар и Рустам. Играят с модераторите и ежедневно правят мръсотия след мръсотия. Това е абсолютно същото като да си доносник на ДС - само елементите се менят.
За Blackpredator-Beckslover да не говорим. Той е първия, когото свързах със словосъчетанието "доносник на ДС'. Много добре познавам този тип долни, лицемерни двуличници.
Обяснявам за да знаеш ,че изобщо не ме интересува кой какво е бълвал по твой адрес. Дори да имаше нещо вярно, пак нямаше да ми пука - това, надявам се, ще те успокои поне за моето отношение.
Доколкото те познавам, ти си милион пъти по-свестен човек от враговете си. Извинявай, че те сравнявам с тях - ситуацията го изисква. Повече няма да се повтори.
цитирай
42. анонимен - Знаше ли,
16.06.2011 10:30
времената и управляващите се менят, но нравите и устойчивостта на злото - не!
Всъщност, помисли си върху едно - защо нападките са съсредоточени изключително срещу такива като теб, мен, Стефан Кръстев, Чудовището?
цитирай
43. tutankhamon661 - 34. shaffi - tutankhamon661
16.06.2011 10:39
shaffi написа:
къде пък ще изчезваш ти ?!~..тук няма да е същото място,ако изчезват един по един качествените хора ???????!!!!мисля ,че няма да се толелират хора ,които са аутсайдери в блога, след като са разпознати от мн хора...поздравявам те и дерзай!!


Ти хубаво мислиш, но на практика се получава обратното.
Получен е отговор от модераторите, че на мен и Валсодар ще бъде наложен временен бан заради разваляне на добрия тон. Тук падам от смях!

1. Сама виждаш колко е наложен бан на Валсодар. Беше с такъв, но го махнаха в ТОЧНО СЪЩИЯ МИГ, в който на мен ми наложиха - това няма как да не направи впечатление, защото връзката е очевадна.

2. Ако модераторите са толкова загрижени за добрия тон, защо не налагат бан на системно плюещите като Рустам и неговия профил Pantaleev. Даже го пласират на първа страница с фалшиво гласуване - при 50 прочитания вече има 1000 гласа. Дали пък няма нещо нередно в тази математика? Писнало ми е от хора, които сами си гласуват, а говорят все едно са някакъв еталон.

3. Многопрофилниците се знаят и е сигнализирано от много хора. Ама нали се сещаш, че няма да бъдат наказани, щом играят с модераторите.
Карай, техният сайт загива. За мен има много други места.

http://tutankhamon661.wordpress.com/
цитирай
44. tutankhamon661 - 42. angpiskova - Знаше ли,
16.06.2011 10:49
angpiskova написа:
времената и управляващите се менят, но нравите и устойчивостта на злото - не!
Всъщност, помисли си върху едно - защо нападките са съсредоточени изключително срещу такива като теб, мен, Стефан Кръстев, Чудовището?


Аз се сещам за много причини, водещи до подобно поведение - важат и за реала. Две от тях са сигурни за всички - страх и завист към по-умните и можещите. Сами не могат да се спрaвят, защото всички хора са с нас. Затова ползват протекции от модераторите, но за съжaление тук това е достатъчно - модератор е равносилно на Бог в blog.bg.
Не знам ти как си го обясняваш.
цитирай
45. tutankhamon661 - 35. kleopatrasv - Получих отговора....Става ли ти ясно нещо?
16.06.2011 10:57
kleopatrasv написа:
Re: Здравейте екип на блог.бг
Здравейте,

Ще проверим каква е причината за този бан, ако е наложен неправомерно ще бъде махнат.

С уважение,
blog.bg


Вече не ми пука дали ще го махнат. Аз съм страна с права и ако държат на бизнеса си, ще ме уважават. Това означава да спазват задълженията си.
Поставих срок, те не го спазиха. Точка! Останалото зависи от мен - еднолично!
цитирай
46. анонимен - времената и управляващите се ме...
16.06.2011 10:59
tutankhamon661 написа:
angpiskova написа:
времената и управляващите се менят, но нравите и устойчивостта на злото - не!
Всъщност, помисли си върху едно - защо нападките са съсредоточени изключително срещу такива като теб, мен, Стефан Кръстев, Чудовището?


Аз се сещам за много причини, водещи до подобно поведение - важат и за реала. Две от тях са сигурни за всички - страх и завист към по-умните и можещите. Сами не могат да се спрaвят, защото всички хора са с нас. Затова ползват протекции от модераторите, но за съжaление тук това е достатъчно - модератор е равносилно на Бог в blog.bg.
Не знам ти как си го обясняваш.

Абсолютно по същия начин!
Писала съм и друг път - злото си е зло, освен това и изобретателно, и коварно. Болката е другаде - има ли обществена воля то да бъде изтикано назад?
Според мен, не.
Много хора скачат срещу него, когато са потърпевши, но дотогава се забавляват от интригите, които то създава.
И, ще те разочаровам, навсякъде е така:(
цитирай
47. tutankhamon661 - 36. plushok - Защо е необходимо?
16.06.2011 11:02
plushok написа:
Приемам постовете в блога като начин на общуване, разтоварване, информация, да научиш нещо ново. Да се зарадваш на нещо хубаво.
Не разбирам защо трябва да съществуват дрязги ????
Не разбирам защо трябва да има злоба и безсмислена критика?
Нали това е едно наше поле за изява, контакт, споделяне.
Ако нещо не се харесва на някой - изгнорирай го.
Защо е тази борба за "привилегии"? Кави могат да бъдат тези привилетии?
Подкрепям автора.
Но въпросът ми е: това не те ли натоварва?


Съгласен съм. Така трябва да бъде.
Аз не се боря за привилегии - против тях съм. Но няма да гледам как други ги ползват.
Да, натоварва ме. Затова се махам. Ще съсредоточа усилията си там, където има полза.
Нито съм първия, нито последния, който се маха. Съвсем скоро blog.bg ще се превърне във Friends.bg. От тази перспектива ми се гади.
цитирай
48. tutankhamon661 - 37. fuckoff - ==
16.06.2011 11:16
fuckoff написа:
няма да ти пожелавам успех на другото място, защото където и да отидеш е все едно. важното е да останеш в реалността. не се подвеждай излишно. не подвеждай и други излишно. не се впрягай за глупости. мисля, че го някой вече го е написал преди мен. може би ми е прочел мислите.
пс- все още ми е кеф като се сещам за турнирите по фехтовка в първите ти постове. е, не знам, може и да си ги видял като виртуални тупаници от моя страна, ама ... какво да правиш - просто начин да възприемеш нещо написано от друг.
успех в живия, повтарям... в живия живот.


Добри тупалки раздаваш. Ха-ха! Не се сещам за друг, който да разтърсва целия сайт по такъв начин - като торнадо.
За Микаела не си права, но това е, защото впечатленията ти са бегли. Ако си контактувала с нея толкова и така, както аз, щеше да имаш съвсем друго мнение. Повярвай ми!
цитирай
49. tutankhamon661 - 46. angpiskova - времената и управляващите се ме...
16.06.2011 11:28
angpiskova написа:
tutankhamon661 написа:
angpiskova написа:
времената и управляващите се менят, но нравите и устойчивостта на злото - не!
Всъщност, помисли си върху едно - защо нападките са съсредоточени изключително срещу такива като теб, мен, Стефан Кръстев, Чудовището?

Аз се сещам за много причини, водещи до подобно поведение - важат и за реала. Две от тях са сигурни за всички - страх и завист към по-умните и можещите. Сами не могат да се спрaвят, защото всички хора са с нас. Затова ползват протекции от модераторите, но за съжaление тук това е достатъчно - модератор е равносилно на Бог в blog.bg.
Не знам ти как си го обясняваш.

Абсолютно по същия начин!
Писала съм и друг път - злото си е зло, освен това и изобретателно, и коварно. Болката е другаде - има ли обществена воля то да бъде изтикано назад?
Според мен, не.
Много хора скачат срещу него, когато са потърпевши, но дотогава се забавляват от интригите, които то създава.
И, ще те разочаровам, навсякъде е така:(


Навсякъде има негативизъм, но процентите са различни.
Преживях какво ли не, но да баннат профил, който има носи прочитания, колкото 20 други профили ...... не знам, малоумие ли е, некадърност ли! Да работят срещу правилата на бизнеса! Невиждан абсурд.
цитирай
50. tonito390 - ...Сашо....ти не разбра ли
16.06.2011 12:00
че тук 70% от пишещите правят опити със себе си за да докажат някакво си собствено мнение ? И нали знаеш,че нещата заприличват на тези в един друг сайт,който вече за моя радост го няма ? Така ще стане и тук. Но....аз имам предложение. На тези да им направят една специална група "Простаци на линия" и там да си пишат на воля ! Ако искат анонимно,ако искат и с измислените си профили.
цитирай
51. fuckoff - няма да ти пожелавам успех на дру...
16.06.2011 12:12
tutankhamon661 написа:
fuckoff написа:
няма да ти пожелавам успех на другото място, защото където и да отидеш е все едно. важното е да останеш в реалността. не се подвеждай излишно. не подвеждай и други излишно. не се впрягай за глупости. мисля, че го някой вече го е написал преди мен. може би ми е прочел мислите.
пс- все още ми е кеф като се сещам за турнирите по фехтовка в първите ти постове. е, не знам, може и да си ги видял като виртуални тупаници от моя страна, ама ... какво да правиш - просто начин да възприемеш нещо написано от друг.
успех в живия, повтарям... в живия живот.


Добри тупалки раздаваш. Ха-ха! Не се сещам за друг, който да разтърсва целия сайт по такъв начин - като торнадо.
За Микаела не си права, но това е, защото впечатленията ти са бегли. Ако си контактувала с нея толкова и така, както аз, щеше да имаш съвсем друго мнение. Повярвай ми!


Рядко се сприятелявам с жени в интернет. С мъже може, ама с жени....мнооого рядко. Твърде много мъже има, които се правят на жени и някакси не мога да ги различавам. А за да искаш да се сприятелиш с някого и да общуваш с него ако щеш само в нета, а евентуално и в реалния свят, което аз правя почти НИКОГА, та този човек трябва да ти привлече вниманието. ами мики-то или както и да се нарича не ми го привлича. умственият капацитет там нещо ми е малко.
цитирай
52. tutankhamon661 - 50. tonito390 - ...Сашо....ти не разбра ли
16.06.2011 12:41
tonito390 написа:
че тук 70% от пишещите правят опити със себе си за да докажат някакво си собствено мнение ? И нали знаеш,че нещата заприличват на тези в един друг сайт,който вече за моя радост го няма ? Така ще стане и тук. Но....аз имам предложение. На тези да им направят една специална група "Простаци на линия" и там да си пишат на воля ! Ако искат анонимно,ако искат и с измислените си профили.


Ха-ха! Точно за такава група не се бях сещал, но съм правил подобни предложения. Оказа се, че ние сме длъжни да търпим простотиите, иначе нарушаваме правата на тези "добри" хорица.
Добра идея предлагаш. Остава да има и кой да я чуе. Но "боговете" в блог.бг не са от най-чуващите.
цитирай
53. tutankhamon661 - 51. fuckoff - няма да ти пожелавам успех на дру...
16.06.2011 12:58
fuckoff написа:
tutankhamon661 написа:
fuckoff написа:
няма да ти пожелавам успех на другото място, защото където и да отидеш е все едно. важното е да останеш в реалността. не се подвеждай излишно. не подвеждай и други излишно. не се впрягай за глупости. мисля, че го някой вече го е написал преди мен. може би ми е прочел мислите.
пс- все още ми е кеф като се сещам за турнирите по фехтовка в първите ти постове. е, не знам, може и да си ги видял като виртуални тупаници от моя страна, ама ... какво да правиш - просто начин да възприемеш нещо написано от друг.
успех в живия, повтарям... в живия живот.


Добри тупалки раздаваш. Ха-ха! Не се сещам за друг, който да разтърсва целия сайт по такъв начин - като торнадо.
За Микаела не си права, но това е, защото впечатленията ти са бегли. Ако си контактувала с нея толкова и така, както аз, щеше да имаш съвсем друго мнение. Повярвай ми!


Рядко се сприятелявам с жени в интернет. С мъже може, ама с жени....мнооого рядко. Твърде много мъже има, които се правят на жени и някакси не мога да ги различавам. А за да искаш да се сприятелиш с някого и да общуваш с него ако щеш само в нета, а евентуално и в реалния свят, което аз правя почти НИКОГА, та този човек трябва да ти привлече вниманието. ами мики-то или както и да се нарича не ми го привлича. умственият капацитет там нещо ми е малко.


Трябва да се внимава с контактите - всеки според своите желания, разбирания и нужди. По принцип е добре да намериш съмишленици. За щастие, аз открих доста.
цитирай
54. kleopatrasv - Един виртуален подарък за споме...
16.06.2011 21:55
Един виртуален подарък за спомен-"В долината на фараоните"
http://bg.netlog.com/kleopatrasv/photo/photoid=3384239
цитирай
55. ddiaries - Tutankhamon
17.06.2011 09:09
Въобще да не ти пука от разни банове манове и тролчета:)

Така или иначе всички те четем:)
цитирай
56. tutankhamon661 - 54. kleopatrasv - Един виртуален подарък за споме...
17.06.2011 12:19
kleopatrasv написа:
Един виртуален подарък за спомен-"В долината на фараоните"
http://bg.netlog.com/kleopatrasv/photo/photoid=3384239


Благодаря!
Точно като за Фараон.
цитирай
57. tutankhamon661 - 55. ddiaries - Tutankhamon
17.06.2011 12:20
ddiaries написа:
Въобще да не ти пука от разни банове манове и тролчета:)
Така или иначе всички те четем:)


Щом казваш.
Благодаря, че намина!
цитирай
58. анонимен - Привет,
18.06.2011 11:34
покрай нещата, които се случват през последните дни в сайта и тези, които го превзеха, смятам, че той определено върви към закриване.
Жалка картинка сме ние, българите!
цитирай
59. tutankhamon661 - 58. angpiskova - Привет,
18.06.2011 11:48
angpiskova написа:
покрай нещата, които се случват през последните дни в сайта и тези, които го превзеха, смятам, че той определено върви към закриване.
Жалка картинка сме ние, българите!


Тъжно, но факт.
Видях, че blog.bg са пуснали постинг за предложения и разни хора се хвърлиха да дават идеи. Много пъти се е случвало, но разултат няма.
Скоро казаха, че предприемат по-строга политика, а профилът Pantaleev, от който пишат Рустам и един софиянец, дори няма бан. За какво говорим тогава? Най-обиждащият, най-плюещият и най-лъжещият ползва пълна свобода. С други думи пак познатото - много приказки за нищо.
От коментиращите в блога на blog.bg най-смешни са онези, които се правят на борци за правила, все едно не им знаем магариите. Само не знам кой лъжат.
Също така е забавно, когато предлагат рецепти хора, които не знаят нито какво е блог, нито как функционира един сайт, нито са в час със световните тенденции.
Тук съществува абсурдното мнение, че копи-пейста е нещо лошо, а всъщност това е един от основните похвати за блогване. Ако цениш блога си, нормално е да копираш понякога статии, които си харесал, за да са ти на разположение. А разни хора се хващат за английското значение на думата, т.е. било място за споделяне на лични мисли. Не мога да си представя какво ще сподели човек с такова ограничено мислене.
Аз се включих в блога на blog.bg, колкото да поздравя Sartorium за правилната позиция - той е мъдър човек и се радва на цялото ми уважение.
Иначе се смея с глас на активната позиция. Да правят каквото поискат!
цитирай
60. irina1988 - Подкрепям те и да не ти пука - както ...
18.06.2011 15:43
Подкрепям те и да не ти пука - както каза ddiaries!
цитирай
61. djgator - Приятелю
22.06.2011 11:05
Учудвам се, че се умори да се бориш, учудвам се, че шепа тъпаци те накараха да напуснеш...
цитирай
62. tutankhamon661 - 61. djgator - Приятелю
22.06.2011 11:24
djgator написа:
Учудвам се, че се умори да се бориш, учудвам се, че шепа тъпаци те накараха да напуснеш...


Всъщност тъпаците не могат да ми накривят шапката по никакъв начин. Ядосаха ме модераторите, че заеха страна. Наложиха ми бан без абсолютно никаква причина. Преди, когато бях агресивен, не го направиха, а сега, когато започнах да подминавам в повечето случаи, решиха да наказват.
Точно в същия момент махнаха бана на Валсодар. Ясно, че този боклук стои зад въпросния удар под пояса - явно много го е страх от мен.
На няколко пъти мои приятели ми пращат линк, че Валсодар продължава да пише анонимни коментари в собствения си блог и да им вика "Тутанчо". Доста елементарно и лесно за париране. Един-единствен път пуснах коментар от ник при него и той ме изтри, т.е. точно така би постъпил с всяко мое евентуално включване. Защо тогава не трие анонимните, ако наистина вярва, че са от мен? Ето на този въпрос не може да отговори.
Навсякъде изчезват анонимни, което в половината от случаите е работа на модераторите, но неговите не ги пипат. Защо?
Трият всеки профил, който съдържа лоша дума по негов адрес, а на него копче не му казват за постоянните обиди. Защо?
Ето това не мога да приема - модераторите са заели страна. Ако не беше така, отдавна да съм насмел жалкото влечуго Валсодар.
Аз все още обикалям и чета, понякога коментирам, но се зарекох повече да не публикувам и ще си изпълня обещанието. Такива модераторски гаври не прощавам.
цитирай
63. dolsineq - Защо трябва да напущаш блога, Ка...
04.07.2011 20:46
Защо трябва да напущаш блога, Камоне? И при мен има такива злобни коментари, но не ги чета. Видя ли им подателя и ги прескачам...;)
цитирай
64. tutankhamon661 - 63. dolsineq - Защо трябва да напущаш блога, Ка...
05.07.2011 12:29
dolsineq написа:
Защо трябва да напущаш блога, Камоне? И при мен има такива злобни коментари, но не ги чета. Видя ли им подателя и ги прескачам...;)


Злобните коментари не ме притесняват. Ядоса ме, че модераторите заеха страна. Но пък вчера ми махнаха бана и получих цели два имейла от blog.bg - това е обнадеждаващо.
Сега се чудя как да постъпя. Искам единствено равнопоставеност, а не различни критерии - едни говорят, каквото поискат, а останалите не могат да гъкнат в отговор, защото ще бъдат наказани.
Поне се убедих, че нямам проблем с пристрастяването към този сайт - не ми липсваше, вероятно защото се внедрих достатъчно добре на други места. Но пък тук имам прекалено много приятели и доста хора настояват да продължа с публикуването - не ми се иска надеждите им да останат напразни.
Все още не знам. Ще реша скоро какво да правя.
цитирай
65. 4aiotgluhar4e - Еееее, стига де! Отсъствах една ...
15.07.2011 14:51
Еееее, стига де! Отсъствах една седмица и какво заварвам? Поредният, който иска да си ходи! Не че не си прав! И аз се дразня от факта, че модераторите показват отношение и това, заедно с неспазването на собствените им стандарти, е комай единствената им активност, а през това време напуснаха много качествени хора. Но нали се сещаш, всеки има право да е глупав и никой боклук не е заслужил да му отстъпиш мястото си доброволно.
цитирай
66. tutankhamon661 - 65. 4aiotgluhar4e
15.07.2011 17:37
4aiotgluhar4e написа:
Еееее, стига де! Отсъствах една седмица и какво заварвам? Поредният, който иска да си ходи! Не че не си прав! И аз се дразня от факта, че модераторите показват отношение и това, заедно с неспазването на собствените им стандарти, е комай единствената им активност, а през това време напуснаха много качествени хора. Но нали се сещаш, всеки има право да е глупав и никой боклук не е заслужил да му отстъпиш мястото си доброволно.


Доста мислих дали си заслужава да публикувам тук. Натежаха както съобщенията и коментарите, подканящи ме да пиша, така и двата имейла, които получих от модераторите. Явно и на ръководството не му е лесно. Злобарите ги заливат с лъжливи доноси, въпреки че точно заради тях сайтът потъва. Но пък може и да не се стигне дотам - само времето ще покаже.
Контактите тук са ми ценни и не искам да ги зарязвам току-така.
В крайна сметка - да става каквото ще!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664242
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031