Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2011 19:05 - Гледна точка - 2 част
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 6558 Коментари: 6 Гласове:
105


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Пак в интерес на обективността да допуснем, че Bahur е била мъж. Е, и? Какво значение има това, ако не смяташ да я сваляш? Абсолютно никакво. Важни са постингите. Ако не беше тя, нямаше да прочета нейните интеpесни текстове. Дори да са копирани отнякъде, едва ли щях да ги намеря. В този смисъл съм й благодарен, че я е имало.

Така разсъждавам аз, но не и блоговите свалячи. Част от тях са в сайта от години, ала още не са разбрали, че не всички са тук за да търсят приятели, любовници, срещи и т.н. Някои искат да споделят мисли, преживявания или просто им е интересно да публикуват.

Не само аз съм забелязал колко често мъжки профил се обявява за женски или обратното - женски за мъжки. Оставям настрана обидата към съответния блогър. Повече ми се иска да знам кое му е интересното? Говорил съм по темата с доста от активните хора и знам, че повечето изобщо не се интересуват от пола на събеседника си, защото са заети със своите публикации и размяната на мнения. Някои дори ме изненадаха, че хич не са в час с блоговите интриги, твърдения, обвинения и т.н. Обяснението е просто - те отдавна са разочаровани от злобарите и дори не ги четат. Прави са. Защо им е да надничат в блог, където никога не е имало нещо интересно, а старите тъпотии се дъвчат отново и отново до безкрай, доказвайки, че изтъркано винаги може да стане още по-изтъркано?

А пишман-детективите да си вярват, че някой се интересува от "интригуващите им разкрития". Да ги оставим в творческия им унес. Нали и те душица хранят. Hека цвилят на воля, но поне да не е фалшиво.

Какво имаме в действителност? Активни блогъри - включвам и любителите на копирането, които също публикуват, въпреки че не е лично произведение. Не ме интересува за какво ги обвиняват, понеже благодарение нa тях научавам редица интересни неща, които иначе няма да стигнат до мен. С цялото си сърце им пожелавам все така да радват мен и останалите позитивно настроени хора.

От друга страна имаме ялови бездарници, скучаещи по цял ден, и заради това сипят не само незаслужени обиди, но и постоянни лъжливи сигнали до модераторите, чрез които искат да ги подведат. В случая с Bahur явно са успели. След като не създават нищо, имат предостатъчно време да се занимават с глупости и всякакъв род мръсотии.

При това положение е логично да си зададем въпроса "От кой има нужда blog.bg - от творците или от паразитите-критикари?" Публикациите на първите съвпадат със самата идея на този форум. Ако искаме той да съществува, би трябвало да подкрепяме всеки блогър или постинг, който привлича внимание, без значение дали е авторски или копи-пейст. Хората са създали цели сайтове като Svejo за реклама на други сайтове, а в blog.bg някакви неудачници си позволяват да отричат доказани и одобрени от болшинството похвати. Кои са те, че ще ни занамиват с малоумието си? Нека пишат за тримата си приятели във Facebook, но да не се хвалят с безинтересните си тъпотии, защото за техен ужас ние нямаме намерение да ги прочетем.
Критикарите нямаше изобщо да съществуват, ако ги нямаше творците. Сами си отговорете кои са по-важни и ценни.

Моето мнение за Bahur?
Съжалявам, че не пуснах нито един коментар при нея. А трябваше, защото текстовете й бяха изключително добри и интригуващи. Няма никакво значение дали тя ги е писала или копирала, дали са измислица или съдържат елементи от реалния й живот. Важното е, че ми беше приятно да ги прочета. Познавам жени с подобни разсъждения и преживявания, но рядко някоя от тях ще тръгне да ги описва. Затова трябва да се ценят постинги с подобно съдържание.
Копирах някои от публикациите на Bahur и ще ги пусна по други сайтове, тъй като се радват на огромен интерес. Щях да сложа линк към блога й, но вече е невъзможно, защото изтриха нейния профил. Ако някой знае дали са копирани, нека ми посочи откъде, защото при пускането им по други места държа да посоча източник.

Специални поздрави за
Pi4a, който пръв се възмути заради изтриването на Bahur. Аз също съжалявам за нея. Забелязал съм, че Pi4a и друг път е заемал правилна позиция.

Тъй като прекалено много се увеличи броят на обидените, в заключение искам да кажа: при мен не са добре дошли абсолютно всички любители на номера "ти си профил на еди кой си". Повтарям - всички! Не ме друскат ролите, които играеш, нито за какво се бориш. Аз съм за уважението между блогърите, а това напълно изключва обвиненията към онези, които се радват на огромна популярност. Няма значение дали сам си стигнал до халюцинациите или са те подвели. Затова имаш глава - за да мислиш. Щом не го умееш, значи не си сред важните за мен хора. Точка!



Гласувай:
105



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cefulesteven - Никак не съм убеден, че е мъж. Но дори ...
07.08.2011 19:20
Никак не съм убеден, че е мъж. Но дори да е, споделям напълно позицията ти. Раздразнението не идваше от евентуален измислен образ, а от откровенността й и друго за което сега не ми се говори, защото ми е отпускарско и не ми се занимава с комплексите на някои обременени индивиди. Поздрави за теб.
цитирай
2. ketcakuatl - ПОДКРЕПЯМ ПО ПРИНЦИП
07.08.2011 19:48
Защото пак не съм в час, и не съм чел нищо от нея. Подемам инициатива, правил съм го и аз, и валсодар и др. блогъри. Споделяйте с приятели откритията си, когато имаш находка - сподели я! Наистина е невъзможно човек да прочете всичко, и да отдели зърното от плявата. Да си помагаме взаимно в тази джунгла нета, иначе ще си останем загубени. СПОДЕЛЯЙТЕ ЦЕННОТО, КОГАТО ГО ОТКРИЕТЕ!
цитирай
3. tutankhamon661 - 1. cefulesteven
07.08.2011 22:41
cefulesteven написа:
Никак не съм убеден, че е мъж. Но дори да е, споделям напълно позицията ти. Раздразнението не идваше от евентуален измислен образ, а от откровенността й и друго за което сега не ми се говори, защото ми е отпускарско и не ми се занимава с комплексите на някои обременени индивиди. Поздрави за теб.


И аз не твърдя, че е мъж. Просто разгледах всички варианти заради онези, които мислят, че правят нещо велико, когато извикат "Тоя е мъж". Близко е до акъла, че те самите не са сигурни, понеже няма как. Пробутват личните си съмнения като доказани факти. На такива ганьовци дори не бих им казал "здрасти" в реала.
цитирай
4. tutankhamon661 - 2. ketcakuatl - ПОДКРЕПЯМ ПО ПРИНЦИП
07.08.2011 22:54
ketcakuatl написа:
Защото пак не съм в час, и не съм чел нищо от нея. Подемам инициатива, правил съм го и аз, и валсодар и др. блогъри. Споделяйте с приятели откритията си, когато имаш находка - сподели я! Наистина е невъзможно човек да прочете всичко, и да отдели зърното от плявата. Да си помагаме взаимно в тази джунгла нета, иначе ще си останем загубени. СПОДЕЛЯЙТЕ ЦЕННОТО, КОГАТО ГО ОТКРИЕТЕ!


Това е хубаво пожелание. Остава повече хора да те чуят.
Споменаването на Власодар го подминавам с мълчание.
цитирай
5. анонимен - Този сайт е някакъв цирк. Има бло...
08.08.2011 09:27
Този сайт е някакъв цирк. Има блогери, които редовно се навъртат около женските аватари, но адски много треперят да не им излезе име на свалячи. Някои не са такива и oт тях няма да чуеш лоша дума за блогерка. Плюят само онези, които имат какво да крият, защото само мислят за свалки, а успеха им е никакъв.
цитирай
6. dolsineq - Сега научавам, че е премахнат този ...
16.08.2011 22:13
Сега научавам, че е премахнат този блог. Влизала съм в него и определено беше интересен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5679473
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930