Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 13:12 - Блог-хитове - 2 част
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 9866 Коментари: 39 Гласове:
86

Последна промяна: 25.09.2011 13:12






Продължава:

Следва част, която не беше предвиденa, но след шоуто в последните два дни не мога да я подмина.

Първо в един блог ни демонстрираха нагледно как се манипулират публикации чрез фалшиви коментари - с едничката цел да излязат на сънуванатa първа страница.

Факти:

1. Там се събраха най-мразените хора в blog.bg и показаха колко хитро могат да копират старите си коментари, понеже дори не могат да измислят нови. Интересува ли ви тяхната злоба? Мен не.

2. В самия постинг и после в изказванията черно на бяло се призоваваше към манипулации. Иначе казано, тези хора ни дадоха писмено самопризнание, че се занимават с такива нечестни неща. Hие и преди това го знаехме, но е друго да разполагаш с възможно най-сигурното доказателство.

3. Въпреки точка две, те прехвърлиха собствените си грехове върху всички други. И ще продължат да го правят. С какви очи ли? Охо, представа си нямам!

4. Самият постинг, както и повечето коментари, са до болка познати. Hякои от тях са копирани едно към едно. Защо го правят ли? Вече обясних – за да трупат фалшиви коментари, с които да излязат на сънуваната от тях първа страница.

5. Половината изказвания изобщо не бяха по темата.

6. След тази поредна дандания от категорията “Мамо, що не съм постоянно на първа, която не ме интересува, а всъщност я бленувам”, въпросните псевдоблогъри отново ще ни лъжат, че не ги интересуват класации, прочитания, гласове и т.н. Има ли наивници, които да им повярват?

Втората част от шоуто съдържаше демонстрация на системи за генериране на изкуствен трафик. Чрез тях създаваш напълно измислени цифри, които не се дължат на посещения. Поставянето на линкове е съвсем друго – чрез него идват реални хора и с тях можеш да контактуваш, както аз самият съм правил. За първото се полага бан, а второто се поощрява, защото води нови потребители. Cега ясна ли е разликата? По-просто не мога да го обясня.

Ако троловете мислят, че не мога да използавам такива системи, адски много се заблуждават. Предлагали са ми, но отказах. Не от прекалена честност, а защото не ми вършат работа. Аз търся реални посетители, за да установя контакт с тях. Как ще комуникирам с измислени цифри?

Много пъти съм казвал, че целта ми е контактът с възможно повече хора. По тази линия използвам абсолютно всички позволени методи. Cред тях основно място заема споделянето на линкове – напълно законен и препоръчван начин за комуникация. Почти всички големи сайтове предлагат такива бутони. Естествено, за да ги използваш трябва да пишеш интересни неща, които да привлекат вниманието на повече хора. Може да харесваш баналности, но те са задръстили Мрежата и е невъзможно да събудят масов интерес. Bеднага мога да кажа, че няма да стане със сръдня, налагане на лично мнение, лъжливи доноси и т.н. Просто трябва да се гледа реално на нещата.

Направил съм специално проучване какво се чете, защото целта ми е да поддържам постоянен висок интерес към сайта ми. Hяма да стане, ако пускам посредствени неща. Поради тази причина подбирам много внимателно.

Естествено, блогови караници не качвам, понеже те са възможно най-безинтересната част от публикациите. Привидно трупат актив, но само от няколко души, които влизат многократно, тъй като не могат да устоят на злобата и комплексите си.

Голите цифри не ми вършат работа – трябват ми реални посетители. И точно на тях, с част от които вече се запознахме лично, някакви ще им викат “фалшиви прочитания’ или “влязъл и излязъл, без да чете”! Hе става. Продължавайте да бучите! няма да промените фактите.

Аз си работя по моите задачи. Контактувам с все повече хора. Обаче какво постигат онези, които сами си коментират и използват изкуствен трафик? Честно, не виждам ползата им от първа страница? С публикации като техните няма да привлекат нито един извън кръга, който и бездруго ги посещава. Тогава? Излиза, че просто искат да щракат по клавиатурата. Ето това вече се нарича блогясване и е съвсем истинско заболяване.

Същите много обичат да разправят, че ги интересуват само няколко души. Добре, те са им приятели във Facebook. Защо не си седят там? Има само едно възможно обяснение – искат по-голяма аудитория, т.е. търсят популярност. Няма смисъл да го отричат, защото ние го знаем достатъчно добре. В противен случай не биха говорили постоянно за бленуваната първа страница.

Какви са им възраженията? Писнало им да гледат този или онзи. Е, хубаво, и на нас ни писна от теб. Някой кара ли те насила да влизаш? Не. Следователно причината е друга – пустата популярност и перченето начело. До ден-днешен не мога да разбера тази мания, но явно за други е фикс-идея.

И като започнат: снимка не била постинг, клип също. A кое е постинг? Вашите караници? А на бас, че повечето блогъри предпочитат една снимка пред която и да било свада!

Нямам представа откъде се пръкнаха толкова професори по блогване. Поне да знаеха нещо по въпроса, ама не е така.

Никъде не е написано, че постингът задължително трябва да съдържа текст. Една снимка е напълно достатъчна – виждал съм го на много места. Cамите отрицатели биха го признали, ако не мислеха само за класации и първа страница.

Фантазиите търпят развитие. Cещам се за известен блогър, на който ако не му говориш лошо за любимия комунизъм, умее да спазва добрия тон. Tой не спира да се чуди кое й е интересното на публикация без коментари. Бих му препоръчал да прегледа не само своя, но и част от останалите блогове. Като изключим емотиконите, безсмислиците, отклоненията от темата, цунките и “усмихванията на деня”, какво остава? По едно-две изказвания под постинг. Hе съм против тези неща, но те са масово явление само в blog.bg – по другите сайтове са изключение. Истината е, че предимно се чете и сравнително рядко се коментира. Във всеки случай това не може да е мерило за стойността на дадена публикация.

Някои толкова често споменават думата “дискусия”, че сигурно и домашния си любимец са кръстили така. Оставям настрана колко са им “истински” разговорките. Tакива могат да се получат примерно в политиката или историята, но я да се поогледат. Има огромни и перфектно поддържани блогове, изградени изцяло от снимки – географски, туристически, фотографски. Стотици постинги и в тях нито един коментар. Ама снимките са такива, че ще ти останат очите. Липсата на дискусия намалява ли качествата им?

Въобще типично по български – най-неподготвените най-често се изказват. Hе дай си, Боже, да нарочат някой! Стига да имаш способности, веднага печелиш врагове, които не ги притежават и ще се скъсат да те обиждат. Точно така – от завист. Не се притеснявай! Те биха обвинили дори Шекспир в графомания, ако се подвизаваше по българските форуми.

Александър Дюма? С толкова много изписани страници той щеше да е самото Изкушение. А захванат ли се с героите му, става истински коктейл “Молотов”. Цели трима мускетари! Представяш ли си какво разхищение? Дума да не става за повече от един. Че и д’А ртанян прибавил. Егати графомана!

Какво да кажем за заглавието “20 години по-късно”? Защо не е икономисал примерно 15 и да останат само 5? Не стига това, а после добавил “И още 10 години по-късно”. Ама бива ли така, бе? Та това са цели 30 години! Няма цял живот да слушам за мускетари. Айде, моля, по-скромно с патологиите! Александър Дюма – графоман някакъв. Поне да беше блогър, ама не е.

Какво да кажем за малоумното “Истинският творец създава малко творения”? Tова означава ли, че е позволена само една творба? Ако е така, направо да изхвърляме на боклука абсолютно всички големи имена, тъй като не знам някой да е придобил известност само с едно произведение.

Какво значи “малко”? Едно, две, три? А ако започне четвъртото, но не го довърши, това зачита ли се?

Кой би посочил бройката като определяща за стойността на даден автор? Само човек, който съвсем нищичко не разбира от изкуство. Ама той бил прочел! Не, не си. Cамо си прелиствал страниците, обаче нищо не си разбрал.

За да оцениш един творец, преди всичко трябва да проумееш, че изкуството е “огледало на усещанията”. Тъй като хората са различни, нормално е да гледат по всевъзможни начини на дадена творба. Тук налагане на мнения не може да има. Който не го осъзнава, би трябвало да се въздържа от критика, понеже явно не може да усети огромната гама от нюанси.

Най-малко бих изслушал някой, за когото гнусната псувня е равносилна на “Добър ден’. Hаправо си умирам такива да ми говорят за изкуство. И те разбирачи били!

Един съвет: никога не лъжете себе си. Започнете ли веднъж, много скоро ще се почувствате богове. А тази грешка води само до едно място, където ще ви правят компания Исус Христос, Хитлер, Наполеон и други като тях. Съвсем живи. Ама в бели пижами.

Като завършек искам да опровергая двете любими лъжи на троловете: нито съм охранител в Билла, нито съм сержант от армията. Hе вярвам да има наивници, които да се хванат, но все пак да го кажа.
 


Тагове:   блог,   хит,


Гласувай:
86



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тути голям си лицемерка и хамелеон мамо
25.09.2011 13:18
Никога няма да забравя поведението ти от 18 декември.
Ти си подъл лешояд , който нападаш само в гръб , паднали хора и такива които са изключително емоционално уязвими в даден момент. През другото време си с подвита опашка. Истинска миризлива хиена дебнеща само мършата.
цитирай
2. анонимен - тути,
25.09.2011 13:31
какво работиш всъщност??? освен висенето нонстоп в нета.
какво образование имаш??? основно?
цитирай
3. tutankhamon661 - 1. анонимен - Тути голям си лицемерка и хамелеон мамо
25.09.2011 13:40
анонимен написа:
Никога няма да забравя поведението ти от 18 декември.
Ти си подъл лешояд , който нападаш само в гръб , паднали хора и такива които са изключително емоционално уязвими в даден момент. През другото време си с подвита опашка. Истинска миризлива хиена дебнеща само мършата.


Продължавай да обръщаш фактите!
Повече ме интересува какво имаш предвид за 18 декември?
цитирай
4. tutankhamon661 - 2. анонимен - тути,
25.09.2011 13:42
анонимен написа:
какво работиш всъщност??? освен висенето нонстоп в нета.
какво образование имаш??? основно?


До основно не стигнах. Спрях на ниво детска градина.
Други въпроси?
цитирай
5. plushok - Защо трябва да търсим истината когато можем да си изфабрикуваме такава?
25.09.2011 14:06
Моделирането на общественото мнение чрез блогове и изкуствено създадени коментари е остаряла истина.
А за тези, които искат да се научат как да акумулират истина препоръчвам книгата на Дейвид Балдачи "Цялата истина"
Те тогава сигурно ще кукнат на заветната Първа :)))
Успех на тях и поздрави на tutankhamon661
цитирай
6. cefulesteven - "Ако не пишеш много си погу...
25.09.2011 14:08
"Ако не пишеш много си погубен." - свободен цитат, но смисъла е запазен. Съвет към младите автори не от друг, а от Рей Бредбъри. Предпочитам да се вслушам в него, защото е дал много на младостта ми, на зрялостта ми, на думите ми и на духа ми, изобщо. Разплаквали са ме негови страници, карали са ме да не се чувствам на земята.

Ще го кажа, по-просто и по-ясно:

Повече ме кефи Бредбъри, отколкото те.

И дано не им прозвучи кощунствено, но ще добавя:

По-голямо доверие имам на Рей Бредбъри, отколкото на тях.
цитирай
7. анонимен - Фараоне.... човешката завист и злоба са безгранични.
25.09.2011 14:16
Могат да се мерят само с човешката глупост.
цитирай
8. анонимен - ОСНОВОПОЛАГАЩ ВЪПРОС!!!
25.09.2011 14:27
Защо ти е това? Очакваш някой да се промени? Да се покае? Другите да видят?
Кауза пердута! Приеми, както направих аз. С някои хора просто нямаш допирни точки отникъде. Може да си общувате безкрайно и пак да си останете коренно различни, неразбрани един-друг. Може да сте рамо до рамо, но личността и съзнанието ви да обитават паралелни вселени. Къде търсиш някакво разчупване? Просто игнорирай. Няма друг начин. Въобще не се интересувай от паралелните светове и ще се чувстваш по-добре.
цитирай
9. анонимен - Прав си до някъде. Ама се врат между шамарите. Досадно, с една дума
25.09.2011 14:41
анонимен написа:
Защо ти е това? Очакваш някой да се промени? Да се покае? Другите да видят?
Кауза пердута! Приеми, както направих аз. С някои хора просто нямаш допирни точки отникъде. Може да си общувате безкрайно и пак да си останете коренно различни, неразбрани един-друг. Може да сте рамо до рамо, но личността и съзнанието ви да обитават паралелни вселени. Къде търсиш някакво разчупване? Просто игнорирай. Няма друг начин. Въобще не се интересувай от паралелните светове и ще се чувстваш по-добре.

цитирай
10. stoineff - Сашо,
25.09.2011 14:45
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.
цитирай
11. анонимен - Когато
25.09.2011 15:54
дойдох тук мислех, че ако съм искрена с другите и добронамерена, ще срещна същото отношение. След толкова време пребиваване се убедих, че има хора, които търсят единствено конфликти. Там разумен диалог е невъзможен.
цитирай
12. анонимен - Знам, че Фараона е като трън в задника на куп мои любимци
25.09.2011 16:33
stoineff написа:
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.

:-))))))))))))
цитирай
13. анонимен - хаха,
25.09.2011 16:56
сега съм зает, но обещавам постинг със сравнителен анализ за любимият си фен, без модерация...
цитирай
14. tutankhamon661 - 5. plushok - Защо трябва да търсим истината когато можем да си изфабрикуваме такава?
25.09.2011 17:17
plushok написа:
Моделирането на общественото мнение чрез блогове и изкуствено създадени коментари е остаряла истина.
А за тези, които искат да се научат как да акумулират истина препоръчвам книгата на Дейвид Балдачи "Цялата истина"
Те тогава сигурно ще кукнат на заветната Първа :)))
Успех на тях и поздрави на tutankhamon661


В такива случаи се излиза с номера, че истината зависи от гледната точка. Според мен в такива случаи се бърка личното мнение, предпочитания, нужди, с обективната истина. И важи само за някои ситуации.
Когато някой лъже, той е лъжец.
Когато краде, е крадец.
Ето, че понякога e неуместно да се пласира личната гледна точка.
цитирай
15. tutankhamon661 - 6. cefulesteven
25.09.2011 17:55
cefulesteven написа:
"Ако не пишеш много си погубен." - свободен цитат, но смисъла е запазен. Съвет към младите автори не от друг, а от Рей Бредбъри. Предпочитам да се вслушам в него, защото е дал много на младостта ми, на зрялостта ми, на думите ми и на духа ми, изобщо. Разплаквали са ме негови страници, карали са ме да не се чувствам на земята.

Ще го кажа, по-просто и по-ясно:

Повече ме кефи Бредбъри, отколкото те.

И дано не им прозвучи кощунствено, но ще добавя:

По-голямо доверие имам на Рей Бредбъри, отколкото на тях.




О, със сигурност ще останат потресени. Нали те са и Началото, и Краят. Всичко!
Отдавна са отрекли всеки авторитет, колкото и да е признат по света.
След тях остава да чуем и кварталните клюкарки, та кочината да е пълна.
На тях може да им харесва, но не и на нас.
цитирай
16. ketcakuatl - КОМЕНТАР 9 БЕ МОЙ
25.09.2011 18:45
Аман от тия бъгове.
цитирай
17. tutankhamon661 - 7. katana - Фараоне.... човешката завист и злоба са безгранични.
25.09.2011 19:02
katana написа:
Могат да се мерят само с човешката глупост.


Нали!
Въпросът е какво излиза след меренето?
цитирай
18. tutankhamon661 - 8. shaffi - 18 декември ,друже да ти подскажа
25.09.2011 19:29
shaffi написа:
аз ,е рождения ден на синчето ми..страхотен повод да почерпя за това..този ме подсети че, идват и по - светли празници и поводи , за да се почувстваме по-значими и щастливи...я , забии още една тухла и блога ти ще смаже анонимките...знаеш ,че те подкрепям!!!!!!!!!!!!поздрави от мен!!


Ако този коментар наистина има нещо общо с теб, това за пореден път показва каква долна пасмина се е събрала тук. Заяждат се с този или онзи, защото не им харесвало да го гледат на първа страница или говорел много. А теб защо, след като си толкова тиха?
И тези хора ще говорят за ценности, изкуство, ще критикуват правителство и институции! Не става. Първо да погледнат собствената си черна душа.
цитирай
19. kleopatrasv - Не плащам данък обществено мнение, ...
25.09.2011 20:12
Не плащам данък обществено мнение, tutankhamonе и не виждам какъв е смисълът да вярвам в измислени светила и величия. Непокорните винаги са се борили за правдата и истината, с а маниаците дори не смеят да разкрият самоличността си. Защо се представят за такива каквито не са? Какво крият от миналото си? Знаете ли кои са те всъщност? Лицемерието е най-долната черта при хората и е много жалко, че още има такива навници, които да им вярват. Фактът е доказателство за неоспоримостта на предумишлените им действия.
Пример: Конкретната поетеса, отсъствала дълго време от блога и в момента, в който се появява нащраква минуси от всичките си акаунти с такава мъст и злоба, че даже става смешна с тези изкуствени нагласи. Защо мислите е загубила доста ценно време да се разхожда назад из постингите на блогърите и да слага от 7 -те си ника минуси? Какво лошо има, че останалите са получили подобаващи оценки в нейно отсъствие? Обръщам специално внимание на блогърите с разхлабени нерви да не се хабят и да не се тормозят на такива кудкудякания? Няма смисъл от кавги и обиди в блога. Запазете спокойствие и самообладание и не се поддавайте на паника. И Хитлер е имал мания за величие, но то е било поради рядко срещана болест.
Поздрави за теб!
цитирай
20. анонимен - Хехе!
25.09.2011 20:20
Сега пък Ал Дюма. Не ви ли омръзна да намесвате доказани имена с блогови герои? Смешни сте.
цитирай
21. stomanata - Фараоне,
25.09.2011 20:33
правилно си се ориентирал към сериозни теми. Не си струва да отговаряш на недооценени комплексари. Поведението на хейтърите е абсурдно. Не падай до тяхното ниво! Идват избори. Не си губи времето със скучаещи безинтересни драскачи.
цитирай
22. tutankhamon661 - 9. анонимен - ОСНОВОПОЛАГАЩ ВЪПРОС!!!
25.09.2011 21:05
анонимен написа:
Защо ти е това? Очакваш някой да се промени? Да се покае? Другите да видят?
Кауза пердута! Приеми, както направих аз. С някои хора просто нямаш допирни точки отникъде. Може да си общувате безкрайно и пак да си останете коренно различни, неразбрани един-друг. Може да сте рамо до рамо, но личността и съзнанието ви да обитават паралелни вселени. Къде търсиш някакво разчупване? Просто игнорирай. Няма друг начин. Въобще не се интересувай от паралелните светове и ще се чувстваш по-добре.

17. ketcakuatl - КОМЕНТАР 9 БЕ МОЙ
Аман от тия бъгове.



Знам, че не могат да се променят.
Постингът ми е адресиран до онези, които изобщо не са в час с блоговите игри. Те са прекалено лесна плячка за всякакви лъжци. Поммня на колко неща вярвах преди да разбера, че 90% от тролските легенди всъщност са абсолютна измислица.
цитирай
23. tutankhamon661 - 11. stoineff - Сашо,
25.09.2011 21:33
stoineff написа:
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.


Аз доста се чудих дали да им отговарям чрез постинг, а за търсене по адресите съвсем не ми се занимава. Като помисля колко по-интересни неща мога да напиша, веднага забравям съществуването им.
Трябва да призная, че понякога ми е жал за злобарите. Какъв живот водят, след като по цял ден са тук и едничката им радост е да сипят "градивни" обиди? Подобно поведение не може да е случайно.
цитирай
24. kleopatrasv - Сега пък Ал Дюма. Не ви ли омръзна да ...
25.09.2011 22:07
анонимен написа:
Сега пък Ал Дюма. Не ви ли омръзна да намесвате доказани имена с блогови герои? Смешни сте.

Прав си, доказаните злобари си ги знаем!
цитирай
25. tutankhamon661 - 12. angpiskova - Когато
25.09.2011 22:14
angpiskova написа:
дойдох тук мислех, че ако съм искрена с другите и добронамерена, ще срещна същото отношение. След толкова време пребиваване се убедих, че има хора, които търсят единствено конфликти. Там разумен диалог е невъзможен.


Ти по навик подхождаш с честност. Аз пък отдавна съм разбрал, че от малко хора мога да очаквам такава.
Не е само от мизерията. Има природно лоши хора, които се чувстват неестествено, ако не направят мръсотия. След това първата им работа е да обвинят някой друг.
цитирай
26. анонимен - дойдох тук мислех, че ако съм иск...
25.09.2011 22:29
tutankhamon661 написа:
angpiskova написа:
дойдох тук мислех, че ако съм искрена с другите и добронамерена, ще срещна същото отношение. След толкова време пребиваване се убедих, че има хора, които търсят единствено конфликти. Там разумен диалог е невъзможен.


Ти по навик подхождаш с честност. Аз пък отдавна съм разбрал, че от малко хора мога да очаквам такава.
Не е само от мизерията. Има природно лоши хора, които се чувстват неестествено, ако не направят мръсотия. След това първата им работа е да обвинят някой друг.

Точно така! Това може би тук се наблюдава по-ясно, отколкото в реалния живот, защото е надлежно документирано. Знаят се добре и деятелите:)
цитирай
27. solinvictus - не знам обаче има някаква тайна о...
25.09.2011 23:10
не знам обаче има някаква тайна организация хахаха която бди над "правилните" блогери...може би штот дават некой лев на чорбаджията и те ...

Беше преди години когат едно студентче ме помоли да не му отговарям кофти за да си вземел изпита при професора който се подвизаваше с един римски "НИК" та този професор олигофрен сигурно е карал бедните деца да се подвизават като ГРОМЯЩИ автохтонистите по форумите да вържат по некоя 3 ...та и тука забелезвам подобни прийоми само, че от разни секти!
цитирай
28. malkovul4e - На мен отдавна са ми смешни блоговите герои.
26.09.2011 13:05
Даже вече не ми е интересно да ги подигравам. Все едно и също повтарят.
Гледам, че този пост не е в категория. Значи е баннат. А други си стоят. Нищо, че постоянно бълват.
цитирай
29. tutankhamon661 - 12. katana - Знам, че Фараона е като трън в задника на куп мои любимци
26.09.2011 13:26
katana написа:
stoineff написа:
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.

:-))))))))))))



Мисля да ги боцкам още. Ха-ха!
цитирай
30. tutankhamon661 - 13. анонимен - хаха,
26.09.2011 13:26
анонимен написа:
сега съм зает, но обещавам постинг със сравнителен анализ за любимият си фен, без модерация...



Очаквам още много.
цитирай
31. tutankhamon661 - 19. kleopatrasv
26.09.2011 13:30
kleopatrasv написа:
Не плащам данък обществено мнение, tutankhamonе и не виждам какъв е смисълът да вярвам в измислени светила и величия. Непокорните винаги са се борили за правдата и истината, с а маниаците дори не смеят да разкрият самоличността си. Защо се представят за такива каквито не са? Какво крият от миналото си? Знаете ли кои са те всъщност? Лицемерието е най-долната черта при хората и е много жалко, че още има такива навници, които да им вярват. Фактът е доказателство за неоспоримостта на предумишлените им действия.
Пример: Конкретната поетеса, отсъствала дълго време от блога и в момента, в който се появява нащраква минуси от всичките си акаунти с такава мъст и злоба, че даже става смешна с тези изкуствени нагласи. Защо мислите е загубила доста ценно време да се разхожда назад из постингите на блогърите и да слага от 7 -те си ника минуси? Какво лошо има, че останалите са получили подобаващи оценки в нейно отсъствие? Обръщам специално внимание на блогърите с разхлабени нерви да не се хабят и да не се тормозят на такива кудкудякания? Няма смисъл от кавги и обиди в блога. Запазете спокойствие и самообладание и не се поддавайте на паника. И Хитлер е имал мания за величие, но то е било поради рядко срещана болест.
Поздрави за теб!



Ти си човек на изкуството, затова не го разбираш. Но я си представи скучаещ тип, който изгаря от желание да щрака по клавиатурата. Как да удовлетвори това желание, ако не чрез мръсотия?
В момента дори ме е яд, че съм писал по темата, защото може да пусна по-интересен и полезен постинг.
цитирай
32. tutankhamon661 - 20. анонимен - Хехе!
26.09.2011 13:33
анонимен написа:
Сега пък Ал Дюма. Не ви ли омръзна да намесвате доказани имена с блогови герои? Смешни сте.


Не обръщай фактите! Това вие го правите.
Защо поне за секунда не се замислиш дали имаш полза от цялото това плюене?
Пробвай да напишеш нещо умно! Не е толкова трудно.
цитирай
33. tutankhamon661 - 21. stomanata - Фараоне,
26.09.2011 14:00
stomanata написа:
правилно си се ориентирал към сериозни теми. Не си струва да отговаряш на недооценени комплексари. Поведението на хейтърите е абсурдно. Не падай до тяхното ниво! Идват избори. Не си губи времето със скучаещи безинтересни драскачи.


Така и правя. Настоящият постинг е изключение, тъй като не отговаря на моите цели в Мрежата. Публикациите ми са адресирани до възможно най-голям кръг от хора, затова избягвам обсъждането на тролски проблеми. Конкурирам се със силните автори, което напълно изключва заяждането.
цитирай
34. tutankhamon661 - 26. angpiskova
26.09.2011 14:27
angpiskova написа:
tutankhamon661 написа:
angpiskova написа:
дойдох тук мислех, че ако съм искрена с другите и добронамерена, ще срещна същото отношение. След толкова време пребиваване се убедих, че има хора, които търсят единствено конфликти. Там разумен диалог е невъзможен.


Ти по навик подхождаш с честност. Аз пък отдавна съм разбрал, че от малко хора мога да очаквам такава.
Не е само от мизерията. Има природно лоши хора, които се чувстват неестествено, ако не направят мръсотия. След това първата им работа е да обвинят някой друг.

Точно така! Това може би тук се наблюдава по-ясно, отколкото в реалния живот, защото е надлежно документирано. Знаят се добре и деятелите:)


Тези деятели много знаят да пискат.
Хайде сега да ги видя какво ще направят на първа страница. Да им чуя тъпотийките.
цитирай
35. tutankhamon661 - 27. solinvictus
26.09.2011 14:31
solinvictus написа:
не знам обаче има някаква тайна организация хахаха която бди над "правилните" блогери...може би штот дават некой лев на чорбаджията и те ...
Беше преди години когат едно студентче ме помоли да не му отговарям кофти за да си вземел изпита при професора който се подвизаваше с един римски "НИК" та този професор олигофрен сигурно е карал бедните деца да се подвизават като ГРОМЯЩИ автохтонистите по форумите да вържат по некоя 3 ...та и тука забелезвам подобни прийоми само, че от разни секти!


Тези "правилни блогъри" пишат до модераторите имейли, пълни с лъжи, докато ние разсъждаваме над поредния постинг. Нямаме свободно време, което да запълваме с доноси. Точно това е цаката - предимно троловете и злобарите се оплакват и модераторите вероятно смятат, че само те имат забележки. Така си обяснявам някои странни, пристрастни решения.
цитирай
36. tutankhamon661 - 28. malkovul4e
26.09.2011 14:33
malkovul4e написа:
Даже вече не ми е интересно да ги подигравам. Все едно и също повтарят.
Гледам, че този пост не е в категория. Значи е баннат. А други си стоят. Нищо, че постоянно бълват.


В интерес на истината наказаха и някои виновници - не може да им се отрече.
Ако другите не си вземат бележка, би трябвало да ги последват. В противен случай не ми се мисли къде ще потъне този сайт.
цитирай
37. анонимен - Троловете са затова да ни четат, да ...
05.10.2011 12:41
stoineff написа:
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.


Много грешиш, за IP-та...може да те пратят на съвсем друг адрес, а и има още нещо, я си представи, че дори и да е правилния адрес, ти отвори някой с много голям к...р и те вкара на сила у тях какво, ще правиш?:))))
цитирай
38. tutankhamon661 - 37. анонимен
05.10.2011 16:28
анонимен написа:
stoineff написа:
Троловете са затова да ни четат, да ни завиждат и одумват зад гърба. Знаеш, колко е лесно да откриеш мишоците по IP и да им почукаш на вратата вкъщи - но няма смисъл... :) да се занимаваш с отрепки.


Много грешиш, за IP-та...може да те пратят на съвсем друг адрес, а и има още нещо, я си представи, че дори и да е правилния адрес, ти отвори някой с много голям к...р и те вкара на сила у тях какво, ще правиш?:))))



Само не казвай, че си патил!
То не е смешно, ама като нищо ще ме напуши смях.
цитирай
39. dabadaas - Здр
15.10.2011 20:03
Впечетли ме с блога си!Много е стойностен.
Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663379
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031