Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2012 21:42 - Четирите споразумения
Автор: nebesa Категория: Други   
Прочетен: 688 Коментари: 0 Гласове:
1




1.Бъди безпогрешен в Словото си!

              Говори честно.Казвай само това,което мислиш.Не исползвай словото за да се самоохулваш или охулваш другите.Насочи силата на словото към истината и любовта.

            Ако проумееш,че словото има силата да твори,че това което казваш,подготвя твоето бъдеще и бъдещето на другите,ти ще станеш по-отговорен и към себе си и към света.

           Словото има сила на магия!Бяла или черна зависи само от теб.Дай на словото си любов и помни,че каквото изпратиш-това ще получиш.

2. Не приемай нищо лично!

           Хората не правят нищо заради теб.Ти не си център на тяхната Вселена.Ти си център единствено на собствения си живот.Това,което хората казват или правят,е приекция на собствената им реалност.

          Когато не приемаш нищо лично,когато проумееш,че животът на другите е результат на техния избор,тогава ти имам имунитет срещу мнението и действията на другите и няма да станеш жертва на не нужно страдание.

3. Не прави предположения!

           Намери смелост да задаваш  въпроси и да изразяваш желанията си.Никой освен теб не знае мислите ти,затова изразявай ги максимально точно за да избегнеш недоразумения.

           Ти не знаеш мислите на другите,затова не прави предположения,а задавай въпроси за да избегнеш недоразумения.Общувай с другите возможно най-ясно за да избегнеш недоразумения,тъга и нещастия.

4. Винаги прави най-доброто на което си способен!

           Най-доброто на което си способен е променлива величина.При всички обстоятелства давай най-доброто от себе си и няма да се самоосъждаш,самобичуваш и самосъжаляваш,защото съвестта ти ще е чиста.

                                                                                       Дон Мигел Руис



Тагове:   любов,   истина,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nebesa
Категория: Други
Прочетен: 19561
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930