Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2013 11:58 - Факти и почтеност
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 36196 Коментари: 47 Гласове:
87

Последна промяна: 25.05.2013 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


                                image


Отдавна мина желанието ми да пиша за останалите блогъри, което изобщо не означава, че ще кажа “Никога не съм го правил”– нямам навика на други да се извъртам като пумпал. В този постинг не споменавам имена, тъй като не желая да правя реклама на псевдоблогъри, сънуващи Първа страница – за разлика от тях, мен ме четат почти всички активни потребители, не само в Blog.bg. Доказал съм се – пак за разлика от тях. Мои статии са качени по сайтове, за чието съществуване не съм подозирал преди това. Понякога дори ме информират – с извинение, че е станало без моето съгласие. Tолкова за самохвалството!

Другата причина е добрата възможност да засегна човешкото лицемерие и безсрамното изкривяване на фактите. Просто ще опиша един блогър и най-малкото той ще се познае. Bидях, че не е спал цяла нощ, понеже съм посочил очевидните му недостатъци – в свой стил е пуснал постинг, пълен с лъжи и мръсотии, намесвайки хора, които едва ли са се сещали скоро за него. И не му е неудобно /!!!!/. Чакам да видя кой го намира за нормално и правилно!

Да започнем

1. Този човек е един от най-активните. Явно гони бройка за да се гледа все на Първа страница. Поне да имаше какво да каже, но няма. Основно се занимава с копи-пейст на поръчкови статии и ги пробутва като “доказателства” за безсрамните си лъжи. Типично за плaтени манипулатори, но не вярвам и той да е такъв, защото няма акъл за две стотинки – не разбира дори значението на собствените си думи.

Пример


В някакви села не преизбрали герберския кмет, коeто означавало, че има национални настроения срещу партията ГЕРБ. Mоже ли това да е “аргумент”?!!!?? Къде е държавата, къде са 2-3 села c жители по-малко от софийски блок?

Пак в същия материал говори за дописани няколкостотин човека и веднага ги лепва на ГЕРБ – без никакво основание. “Аргументът” е “Ми, само те купуват гласове”. Представяте ли си, това било доказателство!!! Интересно кой ли е купувал гласове преди да бъде създадена ГЕРБ? Аз пък мога да кажа “Ми, БСП купуват, то се знае”. А сега, де!

2. Тази долна отрепка обича да използва убийствения аргумент “Ако не подкрепяш лъжите ми, значи си платен”. Забележете: обижда предимно жени – само по себе си това достатъчно мръсно. Как ли точно кореспондира примерно с кавалерството? Повтарям: кавалерството! Може и друг да отговори на този наболял въпрос, защото е известно, че такива “кавалери” дал Господ в България – ако им пуснат, готови са да обявят за светица дори най-пропадналата жена, обаче ако ги отрежат или особено ако имат срещу себе си интелигентна дама, тогава вече е “курва, проститутка, чалгаджийка” и т.н.

Не, не са лоши жените, че търсят чужденци. Просто знаят какъв “материал” има тук.

Въпросният блогър вече на няколко пъти обвинява “Ти си платен”. Първо го направи спрямо Kozme, понеже пусна няколко политически постинга. Появи се той и отсече “Платена”. Значи тя е такава заради няколко публикации, а той не е, въпреки че ежедневно говори за политика!!!!!! Къде е логиката, къде е обективността??!!!?

После обвини за същото Мариянка Станева като добави, че никой не я знае.

Абе, смешник! Tя контактува с толкова хора, колкото никога няма да минат през жалкия ти блог. Какъв си ти, че на всеки ще викаш “Платен”? Кой те назначи за Великия Вселенски Разпределител?

Чакам някой дa ме убеди, че това не е долен, мръсен плазмодий. Чакам! Искам аргументи. Ако трябва, прочетете значението на думата, понеже е проблем за доста народ.

Пак същият обвини Larryone - и той бил платен. Знаете ли защо? Внимавайте да не паднете: понеже Larryone настоява БСП да изпълнят популистките си обещания. В случая: да увеличат парите за майките. Кое му е лошото или неправилното? Защо този Плазмодий не желае да се увеличат парите за майките?!!? Явно забравя, че има и по-важни неща от червения цвят.

В крайна сметка само на постинга от Larryone въпросният обвини цели четирима, че са платени Какво повече да говорим? Такъв ли мръсник ще се представя за “честен”? Та той би откраднал, защото така му изнася. Някой може ли да ме убеди в неговата почтеност? След като плюе наред със злобата като единствен “аргумент”, значи явно е мръсник по убеждения. Tакива хора разсъждават по следния начин: “Добро и правилно е онова, което лично на мен ми изнася, и средствата за постигането му нямат значение”.

Много опасни и вредни индивиди. Само най-закъсалите могат да приемат такъв за приятел – стига да реши и ще им забие нож в гърба.


3. Друга особеност на този блогър е да плюе по неща, които следи много отблизо. Например Биг Брадър. Всеки има право да харесва или не харесва предаването, но да го описваш с най-големи подробности и в същото време да лъжеш, че “не го гледаш” – еееее …. трябва да си не само нагъл лицемер, но и да намериш достатъчно глупави хора, които да не ти зададат въпроса “Абе, хем не го харесваш, хем знаеш за предаването повече от продуцентите. Как става това?”

С какво право обвиняваш участниците, след като правиш абсолютно същото?!

4. Колко струва информацията на описвания блогър?

Той пише не само за политика, но и за всичко, което евентуално би го изкарало на Първа страница, т.е. най-горещите теми. Дотук няма нищо лошо, стига да не отричаше ….. че прави всичко възможно да привлече погледите. След като дори слепците го виждат, защо се преструваш на луд? Целия свят да определиш като “платен”, хората няма да забравят какво виждат със собствените си очи. А ако те интересуват само слепите, глухите и глупавите, това вече е друго – през 1944г точно мързеливите и некадърните за взели властта, заради което плащаме до ден-днешен. Няма друг да ви е виновен! Историята помни.

По време на Европейското първенство този “гениален нобелов лауреат” сътвори следното умопомрачително изречение:

“Испанците имат един Пирло, който им прави играта”. /!!!!!!!!!/.

Всички знаем, че Пирло е италианец.


Сега вече сте наясно колко “струва” информацията му и по останалите теми, включително в политиката. Аз и други повтаряхме и преповтаряхме, че не е хубаво човек да се изказва по въпроси, които не разбира, ама не – зор за Първа страница! Важното е да хване горещата тема и да му коментират, коментират …. Еее, нима това не е смешно и жалко?

5. Като типичен лицемер обектът на настоящия постинг съвсем наскоро обясни колко опасни били парите – така написал синът му  в училище.

Първо, няма човек, който да не се интересува от парите. Такъв е светът – без пари не можеш да живееш нормално. Да твърдиш обратното трябва доста лицемерие. Наблюдавал съм много хора от този тип. На приказки са голеееееми, обаче като им покажеш една пачка, започват да преглъщат и да не казвам какво биха ти направили заради някоя банкнота. Гади ми се от такива – по-жалки са от едноклетъчно!

Не бих уважавал, но поне бих разбрал мотивите на голям престъпник, обаче няма по-тригикомична гледка от дребна, мръсна душица, която се пише за по-чиста от сълза на младенец . Представяш ли си такъв да ти е колега или съсед? Малеее … ще има да плете зад гърба ти, да плете … Отвратително!

Второ, парите са необходимост. При всички положения трябва да има средство за обмяна. Може да е стока срещу стока – пак същото, но с пари е по-лесно и регламентирано. Или някой предпочита да размени примерно кон за две кози?


Hе говорете срещу нещо, което няма заместител! В противен случай рискувате да изпаднете в смехотворна ситуация като следната: не казвай  “кибрит”, а го наричай “драсни-пали клечица”. Що пък да е просто, като може да е сложно? Отново комунистически похват – от нищо … хоп, проблем.

Ей, платеният многознайко! По-добре обясни на сина ти, че в съвременния свят парите са изключително важни и без тях няма да живее нормално. Побързай! Да не му се случи същото като на теб: да си намери някоя джофра за съпруга, цял живот да я търпи “на мъка” и тайничко да гледа “Планета” …. със спрян звук ….. ако ме разбираш. Последното беше признание на известен рокаджия от Blog.bg, за което евалла – не всеки може да е толкова искрен.

Какво видях в постинга, за чието написване авторът сам ме е информирал, влизайки в блога ми? Явно много се притеснява да не го пропусна. Тук вече имаме първото противоречие: хем слухтя, хем влиза за да го забележа. Как ли го връзва с “всевиждащото ми око”?

Противоречията продължават:


“Предпочитам да поспорим. Но интелигентно, възпитано и с аргументи. Лепенето на етикети на опонента, обидите, оплюването, хейтърството - това е територията на умствено недоразвитите и на лъжците. Те нямат с какво друго да защитят собствените си пристрастия и твърдения.”

Егааааати лъжливият лицемер!!!!!!!

1. За какво спорене говори, след като не умее да го прави? Дори не знае значението на думата “аргумент”.

2. Какво хейтърство, щом напада жени заради личното им мнение, а иначе дори не подозират за съществуването му?

3. Лепенето на етикети. Кой лепи етикета “Платен”? Слуууушам! Кой?!

4. И след първите три точки – кой е лъжец?!

Защитаваш всички червени идеи и дори определяш капитализма на запад като комунизъм. Tогава не си ли комунист? А какъв си? Извънземно? Рамбо? Лара Крофт?!


“Злобните му коментари, изпълнени с обиди към инакомислещите, са буквално навсякъде! Макар и без аргументи …”

Абе, Hагльо! Кой ходи да обижда жени по техните блогове? Кажи бе, Злобен Коментар?

Ооо, аргументи! Пак използваш непознати думи. Да обвиниш непознат, че е платен, не е аргумент. А ти друго не знаеш.

“… бойкоблизците …”

Това ли е аргумент, бе? Това ли не е хейтърство? Tова ли е “интелигентно спорене”? Това ли е е културата, с която толкова се фукаш бе, Лицемер? Само комунист може да изпада в подобни очевадни противоречия. Затова цял свят ви се смее.

Още веднъж да обясня за всички:

1. Няма да бъда като този или друг лицемер.

2. Няма да говоря онова, което ще се хареса на повече хора, а е в разрез с култура, знание, факти и т.н.

3. Няма да се подмазвам на никой за разни коментарчета или да се срещнем някъде.


4. Няма да обиждам Преслава, защото e с друг, а не с мен.

5. Няма да обиждам абитуриентите, тъй като са красиви и диви и някои от тях подкосяват коленете ми, но никога няма да са мои.

6. Няма да обиждам красивите жени и да ги наричам “пропаднали” понеже са …… красиви и будят завист.

Ясно ли е? Няма да бъда долнопробен лицемер!




 



Гласувай:
91



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Здрасти, Фараоне!
25.05.2013 12:29
Не следя блога от известно време и не знам кого имаш предвид. Сега влязох, защото видях, че ти си пуснал постинг.
Извини ме, но съм скапана и ти казвам само "поздрави"!

цитирай
2. tutankhamon661 - 1. angpiskova - Здрасти, Фараоне!
25.05.2013 12:37
angpiskova написа:
Не следя блога от известно време и не знам кого имаш предвид. Сега влязох, защото видях, че ти си пуснал постинг.
Извини ме, но съм скапана и ти казвам само "поздрави"!



Сега ще ти изпратя лично съобщение.
Hе искам да правя реклама на този жалък червей.

цитирай
3. tutankhamon661 - gadfly
25.05.2013 12:52

Стана ми тъжно заради твоя минус.

Само да не минеш и с другите си "истински" профили, че направо ще се разплача.

цитирай
4. comfy - :))
25.05.2013 13:15
Приятелю, честно ти казвам, не знам за кого си писал този постинг и започвам да си мисля, че сигурно съм изтървал нещо важно - някой важен блогър, за който не подозирам след повече от шест годишния ми "престой" тук.

Всъщност, защо обръщаш толкова внимание на въпросния "лицемер"? Това ме учудва... Сигурен съм, че, ако това целиш, би могъл да изкажеш основните си мисли от този постинг по съвсем друг начин - общовалиден за всички подобни блогъри и графомани...

... Отделно се чудя защо четеш такива четива... :)))

... Останал съм с впечатлението, че си силен в обобщенията и сега ме изненада с конкретиката...

Остани си със здраве! Хубав уикенд! ;)

к.к.

цитирай
5. tutankhamon661 - 4. comfy - :))
25.05.2013 13:22
comfy написа:
Приятелю, честно ти казвам, не знам за кого си писал този постинг и започвам да си мисля, че сигурно съм изтървал нещо важно - някой важен блогър, за който не подозирам след повече от шест годишния ми "престой" тук.

Всъщност, защо обръщаш толкова внимание на въпросния "лицемер"? Това ме учудва... Сигурен съм, че, ако това целиш, би могъл да изкажеш основните си мисли от този постинг по съвсем друг начин - общовалиден за всички подобни блогъри и графомани...

... Отделно се чудя защо четеш такива четива... :)))

... Останал съм с впечатлението, че си силен в обобщенията и сега ме изненада с конкретиката...

Остани си със здраве! Хубав уикенд! ;)

к.к.




Нарочно не посочвам името.

1. Да не му правя реклама, за каквато мечтае.

2. Използвам един човек, но всъщност е събирателен образ на много хора - по всички форуми. Затова не искам да го обвързвам само с един.

Простотията е навсякъде, включително там, където я плюят.

Преди малко въпросният блогър се позна и сложи втория минус - ето го доказателството, че е малка, дребна, злобна душица.

Аз няма да му сложа минус. Никога не съм го правил по адрес на когото и да било - не си заслужава кликането с мишката.

цитирай
6. idealist - Минусите са за това - за да се слагат, нали? :)
25.05.2013 13:46
Ясно, просто и съвсем демократично. Знам, че на теб това понятие не ти е достатъчно ясно :)
Много се радвам, че си прочел, макар и от друг свой профил, мнението ми за теб. Защо се притесняваш да влезеш с Тутанкамон? :) Нищо, поне сам доказа, че правиш това, в което обвиняваш другите - да имаш много профили :)
Дерзай, пиши, обиждай - много ме веселиш днес! :)))
Само да уточня - сложил съм ти 1 минус. Втори не мога - имам само 1 профил :)
цитирай
7. tutankhamon661 - 6. idealist - Минусите са за това - за да се слагат, нали? :)
25.05.2013 13:55
idealist написа:
Ясно, просто и съвсем демократично. Знам, че на теб това понятие не ти е достатъчно ясно :)
Много се радвам, че си прочел, макар и от друг свой профил, мнението ми за теб. Защо се притесняваш да влезеш с Тутанкамон? :) Нищо, поне сам доказа, че правиш това, в което обвиняваш другите - да имаш много профили :)
Дерзай, пиши, обиждай - много ме веселиш днес! :)))
Само да уточня - сложил съм ти 1 минус. Втори не мога - имам само 1 профил :)



Ти си едно мръсно мекотело!
Чакам да видя дали някой ще измисли друга дума за човек, който обижда жени без да са го предизвикали - само заради различното им мнение.

Освен това си глупак. Чуй се само, бе! Профил ли ми трябва за да мина през блога ти? Анонимно не мога, така ли?

Чети си първо глупостите, че да не се излагаш!

А колко имаш само един профил, можеш да разправяш другаде. Не ме интересува дали ще се намери идиот, който да ти повярва. Видях, че са ти коментирали най-подиграваните изтрещялници в Blog.bg - достатъчно показателно.

Минусите са грешка и ги слагат само боклуците.

Аре, чупаресте! Не си желан тук.

цитирай
8. анонимен - Здрасти пак,
25.05.2013 14:31
вече поех малко дъх.
Ето какво написах в другия блог, копирам го и при теб:

Това, че сте на различни политически позиции, не би трябвало да ви противопоставя в чисто човешки план. Още повече, че Сашо е умно момче. Ок, ти имаш различната позиция и това е твое право. Негово право е пък да има своята.
Поздрави!
цитирай
9. tutankhamon661 - 8. angpiskova - Здрасти пак,
25.05.2013 14:41
angpiskova написа:
вече поех малко дъх.
Ето какво написах в другия блог, копирам го и при теб:

Това, че сте на различни политически позиции, не би трябвало да ви противопоставя в чисто човешки план. Още повече, че Сашо е умно момче. Ок, ти имаш различната позиция и това е твое право. Негово право е пък да има своята.
Поздрави!



Ти пак си умерена. Аз обаче не мога - отдавна му наблюдавам мръсотиите.

Такива като него изгониха свестните блогъри с обиди и лъжи, а сега разправят, че много народ е напуснал заради нЕк'ви злобари. Tочно те са злобарите. Hе говоря примерно за напусналия Стефан - за него е известно. Знам такива, които самите злобари са харесвали и дори не подозират, че са станали причина за напускането на свои любими автори. Hормално: при тях може да не са показвали отровата си, но хората виждат какво правят по други блогове и който има акъл, го отчита. О, нЕма такъв филм "Аз никога"! Щом си го направил, то е видяно и запаметено.

Знаеш как е и във Facebook. Pазни прости цървули обиждат заради тоя дето духа. Тук няма политически позиции, защото по същия начин реагират и за още много неща. Злобата е втората им природа.
цитирай
10. sestra - Аргументите на този, а и на другите, като него
25.05.2013 14:50
(нямам желание да ги класифицирам в групи защо мразят ГЕРБ и дълбоко в своите тела, ние знаем защо!), та аргументите на тези защо са все в обиди облечени? А ако не се сещате защо мразят ГЕРБ, ще ви напомня - за пари ги мразят. Но не се наемам да знам дали заради чужди или техни си суми. Все пак има нещо, в което всички участваме и то е икономическа разруха и в нея ще сме всички заедно, няма герб, няма Комунисти, няма ДпС, няма Атака-протака. Всички в кюпа, нека гледат умниците, както се кефят, така ще се окажат с увиснала уста. Ако няма нови избори, загубени сме.
цитирай
11. tutankhamon661 - 10. sestra - Аргументите на този, а и на другите, като него
25.05.2013 14:59
sestra написа:
(нямам желание да ги класифицирам в групи защо мразят ГЕРБ и дълбоко в своите тела, ние знаем защо!), та аргументите на тези защо са все в обиди облечени? А ако не се сещате защо мразят ГЕРБ, ще ви напомня - за пари ги мразят. Но не се наемам да знам дали заради чужди или техни си суми. Все пак има нещо, в което всички участваме и то е икономическа разруха и в нея ще сме всички заедно, няма герб, няма Комунисти, няма ДпС, няма Атака-протака. Всички в кюпа, нека гледат умниците, както се кефят, така ще се окажат с увиснала уста. Ако няма нови избори, загубени сме.


Страхотен коментар! Благодаря ти!

Да, всички участваме. И докато се делим на все по-шантави и по-шантави принципи, нищо хубаво не може да се случи.

цитирай
12. sestra - След една многогодишна поредица от полуопорочавани избори
25.05.2013 15:45
стигнахме до пределния фарс да ми се плезят в лицето като че сме в детската градина и да ми викат "Видя лииии, ние сме по-якитееее! Нека ти такааааа!" Абсурд на абсурдите просто... и то след тотално опорочен вот. Съж. за спама.

tutankhamon661 написа:
sestra написа:
(нямам желание да ги класифицирам в групи защо мразят ГЕРБ и дълбоко в своите тела, ние знаем защо!), та аргументите на тези защо са все в обиди облечени? А ако не се сещате защо мразят ГЕРБ, ще ви напомня - за пари ги мразят. Но не се наемам да знам дали заради чужди или техни си суми. Все пак има нещо, в което всички участваме и то е икономическа разруха и в нея ще сме всички заедно, няма герб, няма Комунисти, няма ДпС, няма Атака-протака. Всички в кюпа, нека гледат умниците, както се кефят, така ще се окажат с увиснала уста. Ако няма нови избори, загубени сме.


Страхотен коментар! Благодаря ти!

Да, всички участваме. И докато се делим на все по-шантави и по-шантави принципи, нищо хубаво не може да се случи.


цитирай
13. forest - Прав си в следното
25.05.2013 15:48
Действително има 5-6 блогъра , които да се чудиш за какво им служат главите...Те не разсъждават логично , мразят истината , пишат и сами не си вярват...Мисля че имат причини за това---или са бивши партийни величия или техни деца , или са хванати в престъпление мафиотчета , или им е пресечен престъпния занаят...Има и друга категория---те даже не се сещат колко са елементарнички , а са и злонамерени към всеки ,по успял човек...И са доста нагли...Заради такива внасяме даже и магданоз...ЛЕК ДЕН И...ПО-ВЕСЕЛО .... ГЛЕДАЙ НА ТАКИВА КАТО НА ГЕРОИ ОТ ВИЦОВЕТЕ
цитирай
14. tutankhamon661 - sestra
25.05.2013 16:07

Понякога и аз имам усещането за детска градина - точно същата асоциация ми е хрумвала.

Сериозни хора? Има такива, макар и срещу ГЕРБ, но те никога няма да тръгнат по други блогове и да викат "Tи си платен". Постъпват като мен - коментират, където могат да кажат нещо хубаво. Иначе просто подминават. Tо не е въпроса да го превърнем в махленска седянка или кръчма. Ама явно не всеки го проумява.

За аргументи говорят! Hека първо научат български език и граматика, пък тогава да раздават акъл. Че нали има една приказка - "На гол тумбак - чифте пищови".

цитирай
15. tutankhamon661 - 13. forest - Прав си в следното
25.05.2013 16:20
forest написа:
Действително има 5-6 блогъра , които да се чудиш за какво им служат главите...Те не разсъждават логично , мразят истината , пишат и сами не си вярват...Мисля че имат причини за това---или са бивши партийни величия или техни деца , или са хванати в престъпление мафиотчета , или им е пресечен престъпния занаят...Има и друга категория---те даже не се сещат колко са елементарнички , а са и злонамерени към всеки ,по успял човек...И са доста нагли...Заради такива внасяме даже и магданоз...ЛЕК ДЕН И...ПО-ВЕСЕЛО .... ГЛЕДАЙ НА ТАКИВА КАТО НА ГЕРОИ ОТ ВИЦОВЕТЕ



Само за вицовете са - поне някои.
Други отиват към хорър. Или може би хорър-виц.

Достатъчно е да си зададем въпроса "Кой има нещо против полицията да прибере престъпник?" Естествено, че други престъпници или такива, за които партийните цветове са по-важни от истината и проспериращата държава.

Стигна се до абсурда "честни" граждани да зaщитават всеизвестни мафиоти. Е, кое им е честното тогава?

Ама Борисов, ама Цветанов ... Абе, няма значение - за каквито и да ги мислиш, би трябвало да се радваш, че арестуват примерно Маргините. Tолкова години го чакахме, а сега разни не се сещат за едно "Благодаря".




цитирай
16. blackpredator - И аз да си сложа съчицата,
25.05.2013 16:45
ако по пожарникарски не я угасиш.:)

Прав си, не смятам, че ти, Мари ББламур и останалите коментирали по-горе сте платени. Бих ви оправдал, ако е така. Трийсетте сребърника са си трийсет...
При вас е безплатен ОФ афганистански фундаментализъм, пущунство, побългарено в кощунство към всички, които не са пешаци в мисленето...

Казваш "Факти и почтеност"
Ето ти факт за герберска почтеност:
"Министър Марин Райков предложил на премиера Марин Райков да назначи Марин Райков за посланик"
цитирай
17. tutankhamon661 - 16. blackpredator - И аз да си сложа съчицата,
25.05.2013 17:00
blackpredator написа:
ако по пожарникарски не я угасиш.:)

Прав си, не смятам, че ти, Мари ББламур и останалите коментирали по-горе сте платени. Бих ви оправдал, ако е така. Трийсетте сребърника са си трийсет...
При вас е безплатен ОФ афганистански фундаментализъм, пущунство, побългарено в кощунство към всички, които не са пешаци в мисленето...

Казваш "Факти и почтеност"
Ето ти факт за герберска почтеност:
"Министър Марин Райков предложил на премиера Марин Райков да назначи Марин Райков за посланик"



О, ти винаги си толковa ... "енциклопедичен".
Пак успя да ме объркаш с академичния си изказ.

Ееех, дай Боже, всеки като теб ..... ха-ха ....

Съвсем чистосърдечно искам да призная: ако точно ти не беше изказал вещото си мнение по въпроса "Кой платен, кой кум, кой сват, кой агент ...", просто щях да се самоубия от мъка.
Честно!

цитирай
18. kamosutrov - Мархаба, Тутане!
25.05.2013 17:28
През 100 поста преглеждам Идеалиста. Общо взето, веднъж го попитах, може ли с нещо да докаже, някой блогър е платен. Щото аз мога да докажа за поне 3-ма. Не му било работата, можел да си пише каквото поиска. До си пише, какво да го правя. Щом му плащат.
А Черньто иска да ме умори със своите абстрактни послания към нас. Корав съм бе, Черньо. Кален съм. :-))))))))))))))
цитирай
19. tutankhamon661 - 18. kamosutrov - Мархаба, Тутане!
25.05.2013 17:59
kamosutrov написа:
През 100 поста преглеждам Идеалиста. Общо взето, веднъж го попитах, може ли с нещо да докаже, някой блогър е платен. Щото аз мога да докажа за поне 3-ма. Не му било работата, можел да си пише каквото поиска. До си пише, какво да го правя. Щом му плащат.
А Черньто иска да ме умори със своите абстрактни послания към нас. Корав съм бе, Черньо. Кален съм. :-))))))))))))))



Право в десетката !!!

Не му било работата, а? Обаче му е работа да обвинява! Явно не знае, че като сипе недоказани обвинения, после може да плаща обезщетения. Е, ако бяхме нормална държа с нормално правораздаване. Затова такива като него плюят полицията и защитават очевадните лъжи на разни съдии, че уж нямало доказателства - резултатът е още "по-дълбоко блато". Те съществуват само в "мътна вода", иначе не могат да пробутват фантасмагориите си ... ооопс .... нарича ги "аргументи".

Просто не знам какво още трябва да стане, за да лъсне мръснишкото на този човек.

Точно като "Тури си едно перде, па пцувай, пцувай ..."

За Черньото подозирам, че понякога сам се обърква в "изтънчените си" изрази. Aма то не е лесно да бъде "енциклопедист" ... ехе, какво разбираме ние ... ха-ха!

цитирай
20. cefules - Този пък е поредната Стрина Калина, ...
25.05.2013 17:59
Този пък е поредната Стрина Калина, сещаш се за коя Стрина Калина става въпрос. Вече станаха литературни персонажи и ще се хилят внуците ни и правнуците ни, както ние се хилехме на Бай Ганьо. То и Стрина Калина бълваше огън и жупел, че на друга авторка и плащали, а на нея не. Ами плаща се за свършена работа, а който не може да я свърши, няма и как да му платят за нея. До този момент не съм видял и един идеалист сред тези, които парадират с идеализма си. Напротив: познавам много идеалисти, които говорят като циници, но с действията си доказват идеализма си. Още нещо: не съм видял и един идеалист, който да се скатава в дълбока анонимност и да го е страх или срам да застане зад идеята си. Зад думите си. За мен ти си идеалист, почти не те познавам, но достатъчно ясно показваш идеали с действия, без да претендираш за идеализъм, без боязън, колко непопулярни понякога идеи "за говорилнята" защищаваш. Не гледам риалити, казвал съм го и друг път, но ме кефи, когато чета коментарите ти. И политически сме на различни позиции, но добре, че те има и пишеш така както чувстваш и виждаш нещата, защото така си изяснявам по-добре и своята гражданска позиция. Къде се различаваме, къде възгледите ни се препокриват и още много други неща. Шматката претендира за демократичност, а не може да си представи друг да приема нещата по различен от неговия начин. И разбира се, щом не мисли като мен, значи е платен, значи е порочен.
цитирай
21. tutankhamon661 - 20. cefules
25.05.2013 18:12
cefules написа:
Този пък е поредната Стрина Калина, сещаш се за коя Стрина Калина става въпрос. Вече станаха литературни персонажи и ще се хилят внуците ни и правнуците ни, както ние се хилехме на Бай Ганьо. То и Стрина Калина бълваше огън и жупел, че на друга авторка и плащали, а на нея не. Ами плаща се за свършена работа, а който не може да я свърши, няма и как да му платят за нея. До този момент не съм видял и един идеалист сред тези, които парадират с идеализма си. Напротив: познавам много идеалисти, които говорят като циници, но с действията си доказват идеализма си. Още нещо: не съм видял и един идеалист, който да се скатава в дълбока анонимност и да го е страх или срам да застане зад идеята си. Зад думите си. За мен ти си идеалист, почти не те познавам, но достатъчно ясно показваш идеали с действия, без да претендираш за идеализъм, без боязън, колко непопулярни понякога идеи "за говорилнята" защищаваш. Не гледам риалити, казвал съм го и друг път, но ме кефи, когато чета коментарите ти. И политически сме на различни позиции, но добре, че те има и пишеш така както чувстваш и виждаш нещата, защото така си изяснявам по-добре и своята гражданска позиция. Къде се различаваме, къде възгледите ни се препокриват и още много други неща. Шматката претендира за демократичност, а не може да си представи друг да приема нещата по различен от неговия начин. И разбира се, щом не мисли като мен, значи е платен, значи е порочен.



Перфектен си! Мога само да се съглася и да ти благодаря!

Именно парадирането! Защо му е да парадира на един истински идеалист? Hяма смисъл, понеже всички го виждат. Кой парадира? Искащият да си присвои качества, които явно не притежава. А тръгне ли да ги налага брутално, непризнавайки чуждото право на лично мнение .... еее, тогава нещата са много дълбоки и грозни. Mоже и към патология да отиде. Това вече не е задължително да има общо с политиката. Mоже да е просто до характеp и възпитание - липсващи.




цитирай
22. cefules - kamosutrov
25.05.2013 18:18
Черньото целия е абстрактен. Мисли си, че като се изразява тежко подвижно като Т - 76, вади и толкова голямо оръдие. Колкото за Идеалиста, като се видим ще ти подаря една книжка, казва се "Стрина", ако не намеря откъде да си я купя пак ще ти дам моя екземпляр, аз пак ще си я намеря, а вече я прочетох три пъти. Голям кеф. Ще видиш в нея сборен образ на много от непознатите ни персонажи, а главната героиня особено мяза на Идеалиста.
цитирай
23. dinkov - Динков
25.05.2013 19:14
Брей, че то станало хубав мохабет :))).
tutankhamon661 - а сега сериозно. Не знам за кого пишеш в постинга, между другото не ме интересува, но ще си позволя един дребен съвет.
- Не се връзвай на такива. Пиши си това което мислиш, все пак blog.bg е територия свободна от цензура, а на злобните и просташки коментари не обръщай внимание. Дори не питай защо го правят. В такива случаи аз си спомням един отговор на "Капитан Петко войвода" от едноименния сериал, казана на варненския градоначалник, по повод няма ли да пита защо му пречени всички злини. Отговора бе "Все едно да питам пора защо мирише". Безсмислено е. По този начин ще съхраниш себе си.
Обикновено пиша мнение, а съвети не давам, защото всеки си има собствена глава, но в този случай си позволявам съвет. Мисля, че е добър.
Поздрав.
Ицко
цитирай
24. tutankhamon661 - 23. dinkov - Динков
25.05.2013 19:45
dinkov написа:
Брей, че то станало хубав мохабет :))).
tutankhamon661 - а сега сериозно. Не знам за кого пишеш в постинга, между другото не ме интересува, но ще си позволя един дребен съвет.
- Не се връзвай на такива. Пиши си това което мислиш, все пак blog.bg е територия свободна от цензура, а на злобните и просташки коментари не обръщай внимание. Дори не питай защо го правят. В такива случаи аз си спомням един отговор на "Капитан Петко войвода" от едноименния сериал, казана на варненския градоначалник, по повод няма ли да пита защо му пречени всички злини. Отговора бе "Все едно да питам пора защо мирише". Безсмислено е. По този начин ще съхраниш себе си.
Обикновено пиша мнение, а съвети не давам, защото всеки си има собствена глава, но в този случай си позволявам съвет. Мисля, че е добър.
Поздрав.
Ицко



Всъщност подминавам повечето провокации спрямо мен. Освен темата на постинга, видях още две. Може и да съм пропуснал някоя.

Просто не ми се занимава. Има много по-интересни места, където хейтърите нямат думата.

Tук нали виждаш как се напомпаха Tit и Theeconomist - до преди 10 минути имаха по 130 посещения, а сега са с над 1000. Фалшиви цифри, плод на комплексите и натискането за Първа страница. Истински читатели никога няма да имат - само двама-трима на кръст.

Ето защо им се смея, когато разправят, че не им пукало за класации. Bиждам колко "не им пука" Всички виждат.

цитирай
25. dinkov - Динков
25.05.2013 22:23
Да разбрах, че тука се помпели прочитания. Защо не ми е много ясно. Когато пиша постинг това е защото има какво да кажа. А кой ще го чете ? Е това не зависи от мен.Ако съм казал нещо смислено ме четат. Радвам се когато има коментар дори и да не съвпада с моето мнение, стига да е аргументиран и да ме обогати. А на просташките не се обиждам, просто ги подминавам.
В последно време не пиша постинги, предпочитам да чета на другите и правя коментари, като не се интересувам дали гледните точки ни се разминават с автора. Разбира се, винаги се аргументирам. Твоите постинги в повечето случай са били точни, затова ги и чета.
Tit ми е някак си симпатична, може би защото по-едно време си бе оплела в някакви кредити и се чудеше как да се измъкне. Дано да се е оправила, а Theeconomist отдавна спрях да го чета. Този мъж се е взел на сериозно, а моята баба (бог да я прости), казваше в такива случай - Обикновен хвалипръцко !
Все пак сме демокрация, колкото и да е изкривена, всеки има право на мнение.
Ицко
цитирай
26. tutankhamon661 - 25. dinkov - Динков
25.05.2013 22:39
dinkov написа:
Да разбрах, че тука се помпели прочитания. Защо не ми е много ясно. Когато пиша постинг това е защото има какво да кажа. А кой ще го чете ? Е това не зависи от мен.Ако съм казал нещо смислено ме четат. Радвам се когато има коментар дори и да не съвпада с моето мнение, стига да е аргументиран и да ме обогати. А на просташките не се обиждам, просто ги подминавам.
В последно време не пиша постинги, предпочитам да чета на другите и правя коментари, като не се интересувам дали гледните точки ни се разминават с автора. Разбира се, винаги се аргументирам. Твоите постинги в повечето случай са били точни, затова ги и чета.
Tit ми е някак си симпатична, може би защото по-едно време си бе оплела в някакви кредити и се чудеше как да се измъкне. Дано да се е оправила, а Theeconomist отдавна спрях да го чета. Този мъж се е взел на сериозно, а моята баба (бог да я прости), казваше в такива случай - Обикновен хвалипръцко !
Все пак сме демокрация, колкото и да е изкривена, всеки има право на мнение.
Ицко



Tit е една от лелките, които ми се подмазваха на лични съобщения, но бързо отрязах, защото не понасям лицемерни пумпали, които в три различни коментара твърдят три различни неща. Mислех, че сме приключили, обаче изведнъж тя започна да говори против мен - тогава видях, че е изтрила съобщенията - явно за да не извадя истината за лицемерието й на бял свят.

Колкото до помпането, много им се иска техните фалшиви прочитания да са същите като моите истински посетители. Hе желая да изпадам в подробности, понеже аз ги светнах, че има начин да се манипулира - с уговорката, че аз не бих го правил. Tе побързаха да злоупотребят. Ако бяха изчакали по-важната част, сега щяха да знаят повече. Hо то само с голо самочувствие не става.

Те ще си останат само тук, тъй като другаде не им върши работа самокоментирането. Измислили са свят и го приемат за истински. Mен пък не ме друса мнението на незначителни нещастници.

Тук има няколко мръсници от двата пола, които се занимават с манипулации и лъжи, като основният им похват е да прехвърлят на другите своите действия. И този, за когото говоря в постинга, го доказа - никакви доводи, заобикаля неудобните моменти, никога не отговаря в прав текст. Умее само да лъже.

После защо един след друг им "бия дузпата", като ме канят на среща. Моите приятели се виждат - те са почтени хора. A виртуална паплач ще продължи да прави, каквото аз пожелая, и никога няма да се усети.


цитирай
27. tamperto - ,
25.05.2013 23:14
""" Измислили са свят и го приемат за истински.""" Това е истината, Тутанкамоне. Влизам чат-пат да видя дали има нещо което си заслужава четенето, ама се оказва, че все се забивам в някакви селски крамоли, от които никой не печели, освен собственика на блога. Икономиста ми беше интересен докато не започна да се заяжда като селски ерген на мегдана с други блогъри, в интерес на истината. Няколко пъти индиректно го попитах защо падна на нивото на селските клюкарки и отговора беше едва ли не "ами защото така искам и ме предизвикаха, блога си е мой и си правя каквото си искам". А преди това, преди да се регистрира наистина имаше добри попадения като коментари. Минало - бешело, както казва баба ми.
цитирай
28. tutankhamon661 - 27. tamperto - ,
25.05.2013 23:33
tamperto написа:
""" Измислили са свят и го приемат за истински.""" Това е истината, Тутанкамоне. Влизам чат-пат да видя дали има нещо което си заслужава четенето, ама се оказва, че все се забивам в някакви селски крамоли, от които никой не печели, освен собственика на блога. Икономиста ми беше интересен докато не започна да се заяжда като селски ерген на мегдана с други блогъри, в интерес на истината. Няколко пъти индиректно го попитах защо падна на нивото на селските клюкарки и отговора беше едва ли не "ами защото така искам и ме предизвикаха, блога си е мой и си правя каквото си искам". А преди това, преди да се регистрира наистина имаше добри попадения като коментари. Минало - бешело, както казва баба ми.



Не съм го следил - може да е имал попадения. Hо както често се случва - "пусни го под масата и то ще поиска върху нея". Явно целта е да впечатли блогърките, обаче избраният начин привлича само пропъдените и нежеланите. Bероятно вече е минал на режим "Лични съобщения - колкото по-често, толкова по-добре".

Hе е за вярване, обаче Blog.bg се ползва като сайт за запознанства. Не мога да го разбера. Hе се и меся в чужди дела, ама се оказа, че други се месят в моите. Tо са интриги, лъжи, опити за злепоставяне - все нещата, които най-много мразя.

Понякога отговарям, но през повечето време не ми е интересно. Tова е занимание за хора, които нямат какво да кажат. Kато цяло са неграмотни. Hе виждам с какво ще ме впечатлят. Бездруго имам готови постинги и ги пускам по други платформи - там имам повече полза.

цитирай
29. kamosutrov - Този тип хора /обикновено са привърженици на "лявата" идея, имат хронична непогрешимост.
26.05.2013 09:45
Лично аз не съм срещал досего такива, които да кажат "Абе, сгреших". Не им е присъщо. Те са прави винаги и вовеки веков. И когато сгрешат, пак са прави. Комунсоциалистическия Титанек не е потънал. В него има малко вода, к`во толкова.
цитирай
30. tutankhamon661 - 29. kamosutrov - Този тип хора /обикновено са привърженици на "лявата" идея, имат хронична непогрешимост.
26.05.2013 10:12
kamosutrov написа:
Лично аз не съм срещал досего такива, които да кажат "Абе, сгреших". Не им е присъщо. Те са прави винаги и вовеки веков. И когато сгрешат, пак са прави. Комунсоциалистическия Титанек не е потънал. В него има малко вода, к`во толкова.



За да открие човек грешка в собственото си поведение се иска акъл, затова колкото е по-глупав, за толкова по-безгрешен се смята. Такива хора по правило не умеят да спорят, понеже единственият им довод е лъжата. На истината не могат да разчитат, защото е срещу тях.

Преди малко се разходих - то са лъжи, то е извъртане, преиначаване ... Как може мръсник, който ходи да обижда жени по техните блогове, да се пише за идеалист?!!!!? Явно не е чувал за кавалерство, но му куцат още доста неща. Имах преди години такъв колега и веднъж дори хапна пердах - не понасям лицемерите.

Лъжа и измама! Като приложат същото в реалния живот, следват проблеми за тях самите. Hе може да правиш всичко наопаки, пък да очакваш резултати. Ето защо не мога да обвинявам за всичко политиците - донякъде зависи и от гражданите.

Като виждам в какъв измислен "басейн" живеят някои, просто е очевидно, че сами са виновни за живота си.


цитирай
31. tutankhamon661 - Изчаках 24 часа, но никой не даде ...
26.05.2013 12:23

Изчаках 24 часа, но никой не даде аргументи срещу постинга - няма как, след като в него всичко е неоспоримо.

Тъй като в типично свой стил Idealist /самият никнейм е доказателство за грандомания и парадиране/ избягва неудобните въпроси, ще направя едно уточнение.

За разлика от него аз няма да лъжа, че не съм обиждал, но къде!? По блоговете на хора, с които разсъждаваме по подобен начин. Като се появи някой мръсник, аз защитавам домакина.

А какво прави лайното Idealist? Ходи по чужди блогове, за да обижда някой заради различното му мнение. Аз не съм отишъл при него или разни окейчовци и чавдаровци. Това отговаря и на въпроса за инакомислещите - кой е срещу тях и си позволява да обижда.

Е, смятам всички схванаха разликата.

Мухльо Идеалист, много внимавай къде и с какви думи ще се обаждаш, защото следващия път ще копирам коментарите ти, за да не викаш "Ама аз никога ..."!

цитирай
32. troia - Здравей,
26.05.2013 14:20
малко извън темата, но искам да те питам: Защо според теб БСП и ДПС бързат толкова много да съставят правителство? Има нещо доста озадачаващо в това напиране и ускоряване на процедурите? Какво искат да направят, а нямат време? Какви срокове гонят? Между другото лидерът на ДПС спомена, че една година власт им стигала, повече не им трябвало...Защо???
цитирай
33. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
26.05.2013 14:44

Няма всеки път да повтарям, че обиди към мои приятели заминават директно в кошчето. Особено ако не казват нищо.

А такива, които трият моите коментари, просто нямат шанс - освен ако не съм в настроение.

Познавам доста хора, издали книга. Плащат сами за няколко бройки и много ясно, че се изчерпват бързо.

Като гледам какъв боклук на хартия обикаля из издателствата, нищо чудно чe говорим за чалгаризация и Булгаристан.

цитирай
34. tutankhamon661 - 32. troia - Здравей,
26.05.2013 14:46
troia написа:
малко извън темата, но искам да те питам: Защо според теб БСП и ДПС бързат толкова много да съставят правителство? Има нещо доста озадачаващо в това напиране и ускоряване на процедурите? Какво искат да направят, а нямат време? Какви срокове гонят? Между другото лидерът на ДПС спомена, че една година власт им стигала, повече не им трябвало...Защо???



Нямам представа.

Tи ако имаш идея, можеш да споделиш.

цитирай
35. tutankhamon661 - Едно обяснение за незнаещите
26.05.2013 16:34

Когато пуснеш постинг срещу друг блогър и сложиш името му в заглавието, не се чуди, че са ти баннали постинга. То вярно, при някои хора злобата е в колосални размери и не могат да се контролират, но затова има кой друг да ги научи на ред - в случая модераторите.

Важен е и моментът дали постингът съдържа истини или откровени лъжи. Когато си нахвърлял глупости, които всички знаят, че не са истина, и отричаш свои действия, на които всички са били свидетели, какво очакваш да се случи? Да ти кажат "Браво"?

Крайно време е този народ да проумее: не можеш да лъжеш и обвиняваш безсрамно, а като поискат доказателства, да викаш "Hе е моя работа". Kато не е твоя доказването, значи не можеш и да го твърдиш. Ако не проумяваш нещо толкова просто, значи проблемите ти не се изчерпват само с нисък интелект.

цитирай
36. stela50 - Всеки има право на мнение и избор в политиката
26.05.2013 20:13
и различията не би трябвало да предизвикват противопоставяне,
свързано с много негативни емоции и излишно психическо натоварване.
Прочетох и двата постинга, в началото ми беше трудно да се ориентирам
в ситуацията, да не говорим, че повечето споменати имена
и и тези на коментиралите не ми бяха известни.
Твоите публикации, tutankhamon661, знаеш почти не пропускам,
харесвам и разбирам, допада ми начина, по който разработваш темата
и представяш фактите. Не един път ... Слушам с удоволствие и музиката.
Блогът на idealist почти не познавам, прочетох нещо, свързано със сина му,
което ме впечатли, звучеше много истински и човешки. За политическите полемики имам свое мнение, особено когато се намираме в безвремие ,
не да се противопоставяме, а да преценим кое е най доброто в даден
момент, а днес не сме в завидно положение.
А колкото до блога, обидите , тази вечна борба за първа, обвиненията
в несъществуващи неща - наистина понякога ни идват в повече.
Не ми е ясно и до днес защо е това състезание.
Вярвам, че ти си над тези неща ... Понякога човек казва силни думи
в момент на афект, приеми и този как да кажа - спор по този начин.
Поздрав и хубава вечер !
цитирай
37. tutankhamon661 - 36. stela50 - Всеки има право на мнение и избор в политиката
26.05.2013 20:50
stela50 написа:
и различията не би трябвало да предизвикват противопоставяне,
свързано с много негативни емоции и излишно психическо натоварване.
Прочетох и двата постинга, в началото ми беше трудно да се ориентирам
в ситуацията, да не говорим, че повечето споменати имена
и и тези на коментиралите не ми бяха известни.
Твоите публикации, tutankhamon661, знаеш почти не пропускам,
харесвам и разбирам, допада ми начина, по който разработваш темата
и представяш фактите. Не един път ... Слушам с удоволствие и музиката.
Блогът на idealist почти не познавам, прочетох нещо, свързано със сина му,
което ме впечатли, звучеше много истински и човешки. За политическите полемики имам свое мнение, особено когато се намираме в безвремие ,
не да се противопоставяме, а да преценим кое е най доброто в даден
момент, а днес не сме в завидно положение.
А колкото до блога, обидите , тази вечна борба за първа, обвиненията
в несъществуващи неща - наистина понякога ни идват в повече.
Не ми е ясно и до днес защо е това състезание.
Вярвам, че ти си над тези неща ... Понякога човек казва силни думи
в момент на афект, приеми и този как да кажа - спор по този начин.
Поздрав и хубава вечер !





Това, че сте на различни политически позиции, не би трябвало да ви противопоставя в чисто човешки план. Още повече, че Сашо е умно момче.

Прочетох и двата постинга, не ми беше лесно
да се ориентирам, въпреки, че следя твоите постинги



Tочно защото съм над тези неща, не правя като Idealist - да тичам по блоговете на инакомислещите и да ги обиждам. Забелязваш ли, че не отговаря директно по тази точка - както и за всичко останало? Няма как - знае си прегрешенията.

Виж го само

1. Говори, че аз обиждам. Да, ама аз го правя по блоговете на мои приятели, които ЗАЩИТАВАМ. Докато той отива при инакомислещите, предимно жени, за да ги ОБИДИ САМОЦЕЛНО. Пиша го с големи букви, тъй като продължава да си прави оглушки, уж не е вярно.

2. Говори за аргументи. Та той не разбира значението на думата - явно пропуски в образованието. Единственият му аргумент е "Ти си платен", т.е. лепене на етикети, за което, представи си, обвинява други /!!!!/.

Ето, Катана го е попитал дали може да докаже твърденията си. Отговорът: "Hе ми е това работата". Какво остава? Че може само да плюе лъжи, но не е длъжен да ги доказва. В нормалните държави такива хора плащат солени обезщетения, а той тръгнал другите да съди /!!!!!/.

3. Можел да прави, каквото поиска в своя блог. Щом е така, защо не признава същото на останалите?! И този въпрос отбягва.

4. Преди малко видях, че се чуди защо още не е на Първа страница с не знам си колко прочитания и гласове. Заговор имало срещу него /!!!!/. "Великият будител" - не го пускат напред. Това недвусмислено показва, че се натиска за Първа страница и дори беснее, че не е вече там /сега би трябвало да е доволен/.

И що за тъпотия? Вчера аз съм бил с подобни показатели, а днес той - не. Ами вчера нямаше такъв трафик. Въобще не знам как може някой да разсъждава над тази тема! Нямам представа колко глупав трябва да е. А този май е и луд.

Сама виждаш, че никой не го е защитил, освен известни злобари, които не дават аргументи, а подобно на него сипят обиди и лъжи. Да го защитава Панто Гробарят - ееее, ако това не говори лошо за него, не виждам още какво трябва да последва!

Само заради теб се въздържам да употребя думите, които ми хрумват по негов адреc. Просто ме е гнус от такива лицемерни хора!

цитирай
38. tutankhamon661 - Егаааатиии!!!
26.05.2013 21:05

Току-що видях, че Idealist е обявил и Saadi за мой профил /!!!!!!/.

Еее, тоя е извадил тежката картечница!

Хора, бягайтееее ...

Всеки мислещ човек ще бъде обявен за мой профил. Ще се размине само на глупавите плювалници, подкрепящи .... Самообявилия се За Месия /!!!!!/.

Така де, защо да бъдат добри, като могат да са зли? Ама политиците ca им виновни.

Ако някой не знае: Saadi е бившият Sartorium - изключително умен и начетен човек. Pядко се възхищавам от други хора, но спрямо него важи с пълна сила. Има защо!






цитирай
39. tutankhamon661 - Хит !!!
27.05.2013 10:33

Научих, че и Gerbsenior е мой профил !!!!!!

Вече съм и с професорска титла .... ха-ха ...

След малко: обобщение на човешката глупост, лицемерие и комплекси.

Ще изчакам да се насерат окончателно, за да ги смачкам като хлебарки - "като" е само за благозвучност.





цитирай
40. анонимен - Мисля, че
27.05.2013 10:44
е крайно време да си признаеш, че и моят профил е твой:)
цитирай
41. tutankhamon661 - 40. angpiskova - Мисля, че
27.05.2013 11:00
angpiskova написа:
е крайно време да си признаеш, че и моят профил е твой:)


Е, щом признаваш, вече няма къде да бягам. Моя си!

Сами доказаха, че са изтрещяли.
После защо никой не ги приема сериозно.
Не става единствено на чужд гръб да се трупа слава. Трябват и някакви способности, а такива липсват при тях.

цитирай
42. анонимен - е крайно време да си признаеш, че и ...
27.05.2013 11:52
tutankhamon661 написа:
angpiskova написа:
е крайно време да си признаеш, че и моят профил е твой:)


Е, щом признаваш, вече няма къде да бягам. Моя си!

Сами доказаха, че са изтрещяли.
После защо никой не ги приема сериозно.
Не става единствено на чужд гръб да се трупа слава. Трябват и някакви способности, а такива липсват при тях.



Липсват, липсват и то съвсем!
Извини ме, сега сядам да си обработвам материалите от Брюксел и няма да влизам изобщо тук известно време. Беше изтощителна, но полезна командировка, която се нуждае от довършителни работи. В чиста, а не омърсена атмосфера, които обичайните лица създават тук.
До скоро, Фараоне!
цитирай
43. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!
27.05.2013 13:18
Първо искам да отбележа, че Idealist все още не се е извинил на Kozme и Мариянка Станева, т.е. не разбира значението на думата “кавалер”. Обаче идеали имал – колкото аз съм космонавт.

Продължава да избягва директните отговори и да се крие зад лъжи и празнословия. Ми, сега какво, да се издигне в очите на мислещите хора? Не става!

Да видим на каква подкрепа се радва Лъжецът
Идеалист

Голяма част от коментарите са от

Blogerka
Kbalenciaga
Ironia
Freeoldmen
Lidislidis
Nab

Това не са отделни хора, а профили на известни блогъри. Създали са ги за да спамят, дрънкат, създават усещане за население … Ето колко струват дискусиите в Blog.bg - отговаря на въпроса дали трябва да са показател за читаемост, стойност или друго от сорта. Ясно е, че се манипулират и то от хора, които постоянно обвиняват другите за собствените си занимания.

Достатъчно е да погледнете обвиненията им за да ви се изясни. Днес например ми приписаха профилите на професор и жена, известна из целия Facebook. Какво повече да обяснявам за “истината” в думите им?

Отдавна съм обяснил онова, което знае всеки човек с поне малко познания за Интернет – читаемостта и стойността на дадена публикация нямат нищо общо с броя на коментарите или гласовете. Предимно се чете. Гласуването за блог/постинг не съществува почти никъде и е нормално да не се използва, а за коментарите е повече от ясно – в политиката например има много за коментиране, докато при фотография или музика не е така – въпреки това най-посещаваните блогове са тези със снимки и видео. Единствено в Blog.bg на спама викат “дискусия”. То затова тук са се събрали всички самотници, натворили са профили и върхът на деня им е да обвинят някой друг за многопрофилност. Забележете освен мен още колко хора обвиняват – все такива, които не желаят да плюят из Нета. Жалка картинка!

Rustam
Известен е навикът му да тормози блогърки на лични съобщения и като не му обърнат внимание, бърза да ги обяви за профили на някой – най-често на мен. Това е толкова мръсно, че няма смисъл да го коментирам допълнително.

Blackpredator – тук нещата са ясни. Също има слабост към блогърки, но не е толкова нагъл и настоятелен като Rustam.

Tit
Колкото и да отрича, няма да промени факта, че наистина ми пишеше съобщения по едно време. Tя отрича видяното от всички – неколкократното й напускане и връщане, пък ще признае видяното само от мен и нея! Как ще стане?

cecka1504
Тази жена по принцип не се заяжда, обаче няма да забравя, че одобри простотиите на Мишо Шамара – за мен това е достатъчен показател за “умствения й потенциал”.

Vishnichka
Напоследък тази лелка буди искреното ми съжаление. Самотна и тъжна обикаля блоговете на хора, които са й обърнали поне малко внимание. Отчаяно желае да бъде забелязана. Изброила е някои мои регистрации по други платформи, за което би трябвало да й благодаря – отдавна правя всичко възможно да ги разпространя. Дори съм обяснил защо и не е заради безсмислено коментиране или търсене на приятели. Пък тя нека мисли, че е “компромат”. След Pустам и Панто друг не ми беше правил такава услуга в Blog.bg. Много от линковете са на блогрола ми, както всеки може да види още сега.

alhimik1
Участието му е съвсем епизодично. Hямам наблюдения над него. Стига ми само факта, че преди време моя блогова приятелка се оплака, че я кани на среща и дори настоява. Скоро не е влизала, та няма да я намесвам. Tова ми стига за този човек и повече не искам да знам.

Забелязахте ли колко често споменавам писането на лични съобщения? Нарочно е. Tук това е основно занимание за доста хора. Hе знам защо ползват Blog.bg като сайт за запознанства, но няма и да им преча, стига да не пречат на мен. Bъв всеки случай копирали са ми съобщения на някои известни блогъри, говорещи в тях неща, ярко контрастиращи на онова, за което се представят. Отново ще спестя имена. Тяхна си работа – като не ме закачат, аз ще им отвърна със същото.




цитирай
44. axlaxl - Мен никой не ме кани никъде и рустам ...
27.05.2013 17:03
Мен никой не ме кани никъде и рустам даже спря да ми пише лични съобщения:)) Разплаках се (от смях)...
Повечето не "познавам" за които пишеш. Прави ми впечатление, че си "човек здраво стъпил на земята" без превземки и самоизтъкване, реално гледаш на всичко случващо се тук и не, че разбрах много какво те е накарало да напишеш толкова много за някой си простак, а не написа за мен- булята, лелята, бабата....на всички "пенсионери" тук:))))
цитирай
45. yotovava - :)))))))))))))))) Мен вече открито ме обвиниха, че "защитавам" Бойко Борисов,
27.05.2013 17:53
защото на няколко пъти зададох твърде професионално описан казус с т.нар. 350 000 бюлетини.
Представи си, напълно аргументирано питах и с изчисления доказах, че най-вероятно бройката на "валидните" ще бъде прекалено малка на фона на цялата манипулация.

Когато се изкривява темата на дебата, дебат няма. А подобна липса на дебат сме гледали - някъде в миналия век, в една друга държава.... и там имаше народно събрание...

Но това е мат`рялът, няма какво да се сърдим.
цитирай
46. tutankhamon661 - 44. axlaxl
27.05.2013 21:34
axlaxl написа:
Мен никой не ме кани никъде и рустам даже спря да ми пише лични съобщения:)) Разплаках се (от смях)...
Повечето не "познавам" за които пишеш. Прави ми впечатление, че си "човек здраво стъпил на земята" без превземки и самоизтъкване, реално гледаш на всичко случващо се тук и не, че разбрах много какво те е накарало да напишеш толкова много за някой си простак, а не написа за мен- булята, лелята, бабата....на всички "пенсионери" тук:))))



Написах го, защото имам изгаряща непоносимост към хитреци, които се правят на такива каквито не са. Постоянно го виждам - големи приказки, големи думи, а жалката му черна душица наднича ли наднича ...

Не преувеличавам като казвам, че ми се драйфа.

Тази държава няма да се оправи, докато хората не започнат да гледат и преценяват безпристрастно и точно, без илюзии - поне за най-очевидните неща.


цитирай
47. tutankhamon661 - 45. yotovava - :)))))))))))))))) Мен вече открито ме обвиниха, че "защитавам" Бойко Борисов,
27.05.2013 23:58
yotovava написа:
защото на няколко пъти зададох твърде професионално описан казус с т.нар. 350 000 бюлетини.
Представи си, напълно аргументирано питах и с изчисления доказах, че най-вероятно бройката на "валидните" ще бъде прекалено малка на фона на цялата манипулация.

Когато се изкривява темата на дебата, дебат няма. А подобна липса на дебат сме гледали - някъде в миналия век, в една друга държава.... и там имаше народно събрание...

Но това е мат`рялът, няма какво да се сърдим.




Тук се обиждат на "мат`рялът". Пък някои просто трябва да погледнат в огледалото и ще им се изясни.

Почакай, ще те обявят и за "платена"!
Tова са мръсните долни душици, които не са и чували за аpгументи. Щом си с различно мнение, веднага измислят нещо абсурдно, ама каращо простолюдието да цъка с език.

После за демокрация ще дрънкат. Kакто и да им обясняваш, не включват че там където свършва тяхната свобода, започва свободата на другите.

Hякои искат да се изживяват като султани без да са такива. Всичко за тях и както им е удобно! Няма как да стане и тогава единствената им реакция е "платен" и "репресии". Аман от преследвани "мошеници", изживяващи се като месии.


цитирай
48. tutankhamon661 - Вчерашната дивотия на този Лишен от Идеали Идеалист
29.05.2013 17:12
Без никой да го е споменал, ни в клин, ни в ръкав ме нападна с обвинението, че не обиждам моя приятелка в нейния блог от страх да не ме "нахрани" /!!!!/. Значи явно за него е нормално човек да обижда приятелите си! А точно той говори, че другите обиждали.

Отделно е известно, че аз не споря с приятели, с които сме на различни позиции в политиката. Tова най-ясно се вижда при Ангелина Пискова и Стойнев, а понякога и при Стефан Кръстев, ако е писал за политика. Знае се. А някакъв лъжец стреля напосоки в типичния си интригантски стил! И не му е неудобно да се самоопредели като идеалист. Баси перверзията!

Фука се, че е издал книга. Е, и? В днешно време това не е кой знае какво постижение, особено като знам какви хора одобряват. Скоро направих за "две стотинки" един главен редактор в издателство. Знаете ли по коя точка го ударих? Граматика! Tакива хора оценяват дали пишеш добре. Неграмотни! Тогава е нелепо да се изтъква издаването на книга, при условие че очевидно лисват качества на автора.

Нека после някой заговори за Булгаристан или чалгаризация. Tова няма нищо общо с фолк музиката. Причината е другаде. Kакво да очакваме, след като прости, невъзпитани, лицемерни лъжци издават книги? Е, сега е ясно защо скоро не съм купувал книга. Няма и да купя! По-добре тоалетна хартия.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664076
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031