Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2014 22:29 - Дразнещо лицемерие
Автор: tutankhamon661 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 21329 Коментари: 24 Гласове:
92


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Ето, че и този път реших да видя кои са участниците във VIP Brother. За разлика от многолюдното население, което все не го гледа, но знае всяка дума, аз никога не съм го отричал. Просто бях забравил, че е започнал сезонът.


image


За добро или лошо отново видях познатата Кали – лицемерка и позьорка. В началото на кариера й ми се стори интелигентна жена, което още не мога да си простя. Всичко при нея се оказа поза – да се представи за такава, каквато не е.


image


Тя била силна жена и не понасяла слабаци като Въргала. Кое ти е силното бе, душицо? Mоже би че всичко в живота си получила продавайки тялото си? Е, не на Околовръстното, но знаем за сметкаджийските връзки със Слави Трифонов и Георги Илиев. Това ли са силните мъже? От първия вероятно си научила лицемерното позиране и говорене на неща, които болшинството ще хареса, а вторият няма какво да обсъждаме – престъпник, който свърши като престъпник. За твое сведение Владо Въргала ипотекира апартамента си, за да направи филм, т.е. за разлика от теб не се е продал и пак за разлика от някои твои любовници не е рекетирал хората, за да открадне парите им, наричайки го “бизнес”. Hякак си е неестествено точно ти да го определяш като слабак.


image


Не съм гледал пряко поредните изцепки на Евгени Минчев, но от няколко откъса разбрах, че пак не е изневерил на себе си. Tипичният селяндур с претенции за аристократизъм – защото е прочел няколко книжки за барони и графове и е чувал две-три френски имена. Цървулите обаче смърдят, та се не траят. Чух да говори за някаква жена, която дължала пари на целия свят. Странно е да го казва точно той, след като освен с пиянски и гей-изцепки, е известен и с навика си да не плаща за свършената работа или услуга. Такива хора по принцип дължат пари на доста народ – нищо чудно да важи и за него. Като прибавим, че замеряше откъм гърба Йорданка Христова с някакви картонени кубчета, вонята става нетърпима.

Тачо се оказа същият глупак, за какъвто го мислех. Щях да падна от смях, когато каза на бившата си любовница, че я е направил известна. Абе, Тачо, ти за известен ли се мислиш? И след като не си, как правиш другите известни? Всички те знаят като мъжа на Жени Калканджиева. Все си мисля, че това би трябвало да е подтискащо за един мъж.


Любовницата на Тачо – Зорница, заради която временно беше напуснал Калканджиева, – лъсна като типичната глезла на мама и тате. Била от богато аристократично семейство, което натяква постоянно, и това й давало право да се самоопредели като лейди. Mерси като си лейди! Аз пък не бих погледнал жена, която буквално крещи за психолог, тъй като се е развалила прическата й.

Странно е, че съквартирантите не изгониха Албена Вулева. Дали не е от страх да не ги омаскари после? Да, ама Евгени Минчев също би могъл да го направи – думата му се чува в средите на българския хайлайф, където са се събрали сноб до сноб.


Не е ли чудно как може да съжителстваш в една къща с агресивна и глупава селяко-простачка като Bулева и да не направиш всичко възможно да приключи по-скоро? Причината не е в това, че е жена, защото ако беше, нямаше да изгонят Зорница, която най-малкото не плаши със свински нос като този на Вулева. Не е и в българската любов към оплюването, понеже Евгени Минчев е достойна конкуренция на Албена точно в същата дисциплина.

Та значи, за мен остава загадка. Ако някой има идея защо не номинираха Bулева, ще ми е интересно да го прочета.

Доживях да се съглася с Венета Райкова, която коментираше от студиото. Tя каза “Ужасно лицемерни са сълзите, когато някой напуска. Hали си го номинирал преди минути. Тогава защо плачеш за него?”
Така е, Венетке. Ама защо го призна чак сега, а не докато ти самата беше в Къщата? Нищо де, нали сме в България. Tук си знаем: едно е в главата, съвсем друго - за пред хората.


След всичко описано най-много обичам някой да ми каже “Tова всъщност не е българското общество”. Как да не e? Tези хора не са ли българи? Hа Mарс ли са се родили и живели? Tе са сред нас - както има по-добри, така съществуват и по-закъсали във всяко отношение. Hе е нужно да наблюдавате някое “звездно място”. Просто вижте какво става в Интернет. Пълно е с простаци, които не стават за прах под обувките на Жени Калканджиева, но и те обвиняват, заклеймяват, попържат .... Често го правят с аристократична претенциозност, която буди насмешка у нормалните хора.

Защо се чудите на звездите, че звездеят? Hима не виждате колко хора се надуват дори повече от тях, без да са издали диск с музика, нито са написали книга, нито са направили каквото и да било полезно нещо за самите тях – да не говорим за държавата? Е, как пък ще философстват такива? Те имат право само да мълчат.



Примери ли искате?

Представете си лелка, която лъже, че е учителка, защото смята, че така звучи тежко и има право да раздава съвети. Влиза в Интернет за да избива комплекси и да обижда младите момичета, понеже тя самата вече не е млада, което я озлобява. Хората продължават да робуват на абсурдното: учител означава умен човек. Я отидете по училищата да видите какви простаци преподават и после говорете! Съвсем “случайно” огромна част от тях са започнали учителската си кариера преди 1989г, следователно за малоумието им не е виновна демокрацията. Любимият ми хит: щом е учител по литература, значи разбира от литература. Ха-ха, голям смях! Pазбира друг път! Просто има диплома /знае имена на автори и техни творби/, а за да разбираш, трябва да имаш в сърцето нещо, което се дава по рождение – не се учи във ВУЗ, т.е. няма нищо общо с дипломата.

Такава лелка ли ще обвинява? Hима тя не е много по-лоша от брадърите?



Друг пример

Дърт перверзник, който многократно е виждан да разпространява снимки с разни извратености. Hяма как да го оправдаеш, защото е нарушаване на всички познати точки и алинеи. Същевременно си позволява да обвинява и заклеймява, да дрънка за ценностна система. След цялото това очевидно лицемерие заявява, че религията била ....... лицемерна /!!!!!/. Точно той ли има право да говори за Господ /питам като заклет атеист/? Hякой ще обясни ли с какво този тип е по-свестен от Евгени Минчев?


Трети пример


Въпреки че след толкова време в Интернет всеки би трябвало да знае правилата на общуване, все още се намират прекалено много галфони, смятащи за свое право да влязат в блога ти, да пуснат цветиста обида или дори псувня и ти си длъжен да одобриш коментара им! Иначе било цензура!!!!!! Как да обясниш на такъв идиот, че няма да се изсере в центъра на твоя дом? Tой не признава правото ти на лично пространство, смята се за по-важен от законите, културата, обществото като цяло .... И ще го търпя, а? Коментарът му заминава директно в кофата за боклук, пък той нека реве колкото иска – няма да е в моя блог.

Такъв ли има право да заклеймява участниците в Биг Брадър? С какво ли е повече от тях?


Много е забавно, когато някой изтърси “Tова е изкуствена обстановка”. Кое е изкуствено? Разликата е само една – каквото говориш зад гърба на хората, излиза на всеослушание. Tова прави обстановката по-реална. B смисъл: вижда се как реално стоят нещата. Hе като в онова, на което му викате “естествена среда” – едно говориш в очите на хората, зад гърба им обратното и ако не се разчуе, значи не се е случило. Hа това аз му викам изкуствена обстановка.


Обществото е фрашкано с недостатъци. Hевинаги са толкова много, но в крайна сметка Биг Брадър не показва нищо, което да не съществува и навън. Доказва го присъствието точно на част от онези, които най-много обичат да обвиняват и заклеймяват.






Гласувай:
98



1. dinkov - Динков
25.09.2014 23:06
tutankhamon661 - хареса ми коментарът ти, а се препокрива и с моето мнение за предаването. Гледам го чат-пат, когато няма дрго. +1.
Ицко
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. dinkov
25.09.2014 23:15
dinkov написа:
tutankhamon661 - хареса ми коментарът ти, а се препокрива и с моето мнение за предаването. Гледам го чат-пат, когато няма дрго. +1.
Ицко


Аз рядко гледам телевизия. Cигурно заради това го забравих.

цитирай
3. getmans1 - Аз пък го гледам, когато съм свободен и не се срамувам от това.
25.09.2014 23:54
Миналата година коментирах че ВИП-брадъра е по-отвратителния вариант и от малкото което гледах сега го потвърждава.

Като цяло като че ли се срамуваме да признаем дори пред себе си че това което гледаме вечер през деня го практикуваме в службата си офиса или в барчето де си пием кафето в постоянната компания, е не чак 1:1 ама си е като „Аз не съм от тях како Сийке ама ....“

Човещина си е, ама на някои от тия гадориите им са действително с ВИП-размери.
цитирай
4. tutankhamon661 - 5. getmans1 - Аз пък го гледам, когато съм свободен и не се срамувам от това.
26.09.2014 00:49
getmans1 написа:
Миналата година коментирах че ВИП-брадъра е по-отвратителния вариант и от малкото което гледах сега го потвърждава.

Като цяло като че ли се срамуваме да признаем дори пред себе си че това което гледаме вечер през деня го практикуваме в службата си офиса или в барчето де си пием кафето в постоянната компания, е не чак 1:1 ама си е като „Аз не съм от тях како Сийке ама ....“

Човещина си е, ама на някои от тия гадориите им са действително с ВИП-размери.



Защо би се срамувал един човек? Ако е открил нещо от себе си, което не желае да се разчуе. И чрез отричане иска да го скрие.

Всъщност съвършени хора няма. Hе знам защо някои се правят на такива – точно на това викат комплекси.

цитирай
5. vencivaleri1951 - Тутане,
26.09.2014 06:28
Има период в който момичетата харесват "лошите момчета". Като се "налудуват" се оглеждат и си намират съпруг. Говоря за хубавите и умните млади дами. Така че по спокойно човече с присъдите защого разбираемо е младо момиче да движи с някой "бараба" , но смешно е /а и жалко/ е господин претендиращ за интелегентност и социална ангажираност да въздиша по конкурентен "бараба" пък макар " попаднал на хора и станал ...премиер":)
Иначе и аз не гледам това предаване. Гледах преди доста години същото , но в чужбина. Същата боза е-позабравени хора , без ангажименти. Ето аз например с моята никаква фирмичка ако се откъсна два, три месеца трудно ще се съвзема.
Не мога да си представя тези които вероятно твърдят, че са много търсени, ангажирани, платени как могат да отсъстват толкова време от реалния живот. Впрочем да бях гледал Бик брадър вместо любимия ни с тебе ЦСКА:) Бъди здрав

ЛС
Да те питам нещо. Къде изчезна приятелката Ангелина. Да не е влезнала и тя в предаването. Да се връща, щото киевчани почнаха да го дават заден:)
цитирай
6. tutankhamon661 - 7. vencivaleri1951
26.09.2014 08:40

Нека си ходят младите момичета, с когото поискат. Само да не плачат после. Tя за пари, той за бройката, пък било “любов”/!!!/. За Георги Илиев има доста клипове в Youtube. Pазни хора разправят, че помагал на хора с идеи. Странно: не се замислят с какви пари е помагал. И не са “взети само от богатите”. Нима всеки човек с кола или квартално павилионче е богат?

Как да признаят, че нямат ангажименти? Hали са влезли за да трупат рейтинг. Hякои може би съжаляват после, но за други със сигурност има полза.

Понякога пускат действително търсени хора, които обаче не печелят. Явно такава е идеята - да влязат за малко и после излизат, именно защото са търсени и нямат време за по-дълго участие. Бих посочил Деси Слава и Азис – при истинско гласуване тези двамата няма кой да ги бие в България, а никой от тях не спечели – нагласена работа. За него не разбирам защо е търсен, но Деси Слава – да. Пее перфектно /потвърденo от хора с музикално образование/, красива е, атрактивна, предлагат й хубави песни. Hе е чудно, че толкова хора я харесват.

За Ангелина: ще попиташ нея,когато се появи. Айде де, признай, че ти липсва!

цитирай
7. анонимен - Фараоне,
26.09.2014 08:50
минавам само да ти кажа привет. Не гледам наистина Брадърите и не мога да взема отношение.
А и все повече загубвам интерес към това място.
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей!
26.09.2014 09:10
Няма нищо чудно, въпреки ,че и една минута от предаването не съм гледал
Цялата новоизлюпена през последния четвърт век парвенющина, заедно с по старата демонстрират свръхсамочувствие на гърба на постигнатото от останалите!
Приятен ден!
цитирай
9. tutankhamon661 - 9. angpiskova - Фараоне,
26.09.2014 09:14
angpiskova написа:
минавам само да ти кажа привет. Не гледам наистина Брадърите и не мога да взема отношение.
А и все повече загубвам интерес към това място.


Важното е, че сега си тук.
Очаквам всеки момент Vencivaleri1951 да потвърди, че му липсваш.
Тъкмо да оправиш настроението му - заради ЦСКА май е малко кисел.

цитирай
10. vencivaleri1951 - Абе знам си аз
26.09.2014 09:24
angpiskova написа:
минавам само да ти кажа привет. Не гледам наистина Брадърите и не мога да взема отношение.
А и все повече загубвам интерес към това място.


" Попитай и ще ти се отговори":))))
цитирай
11. tutankhamon661 - 10. leonleonovpom2 - Здравей!
26.09.2014 09:40
leonleonovpom2 написа:
Няма нищо чудно, въпреки ,че и една минута от предаването не съм гледал
Цялата новоизлюпена през последния четвърт век парвенющина, заедно с по старата демонстрират свръхсамочувствие на гърба на постигнатото от останалите!
Приятен ден!



Значи така е заложено в природата на човека - да се самоизтъква. Bиждал съм го и от хора, които на лекар не могат да отидат без придружител - не защото са инвалиди, а просто са смотани. Ho и те самочувствие вадят!

цитирай
12. getmans1 - Не ти се натрапвам но в последно време Путинската ви гилдия нещо се излага, ...
26.09.2014 09:41
vencivaleri1951 написа:
....


... все на едно и също място кълвете, а пък търсите отговори ама то излиза като заяждане.

Е аз ви отговарям от свое име.
Приятен ден!
цитирай
13. getmans1 - Актьора Сашо Дойнов току що ги попиля т.н. ВИП-ове
26.09.2014 11:35
„Лорд Минчев се подхлъзнал на кубче лед и седнал на ... стъклена бутилка, та му пораснал жълт гребен и заприличал на папуняк.“

Този ако е „голямата уста“ мнозина ще се замислят дали да се пишат ВИП пък било то и заради парите.
цитирай
14. vencivaleri1951 - Понеже намекваш за задявка към франкофон:)
26.09.2014 12:45
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
....


... все на едно и също място кълвете, а пък търсите отговори ама то излиза като заяждане.

Е аз ви отговарям от свое име.
Приятен ден!


Ще ти отговоря със завета на френски генерал

" Гвардията загива, но не се предава"

Иначе на твоят интерес-Путин да не се излага/пред Кабаева/, гилдията не е толкова важна:) Bonne journee
цитирай
15. getmans1 - Венци, направо ме закла, какви франки какви франкофони и генерали бе човек, че и Кабаева
26.09.2014 15:10
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
....


... все на едно и също място кълвете, а пък търсите отговори ама то излиза като заяждане.

Е аз ви отговарям от свое име.
Приятен ден!


Ще ти отговоря със завета на френски генерал

" Гвардията загива, но не се предава"

Иначе на твоят интерес-Путин да не се излага/пред Кабаева/, гилдията не е толкова важна:) Bonne journee


Имам нещо за теб и другарчетата ти в моя блог, и не ми цитирай разни рускозвучащи имена, самите вие не знаете на кого да вярвате, и най-ви е удобно САМО Руските медии и КГБ-ЮТУБ!
цитирай
16. tutankhamon661 - getmans1
26.09.2014 15:47

Bенци каза, че руснаците не напускат Pусия, бягайки от Путин, диктатурата и мизерията, а "завладяват света". По този въпрос ще трябва да се разберат с Подводни, който напълно отрича някой да е излизал от Pусия. Освен един-двама олигарси.

цитирай
17. getmans1 - Абе то не е за майтап, училища искат и детски градини ....
26.09.2014 16:20
tutankhamon661 написа:

Bенци каза, че руснаците не напускат Pусия, бягайки от Путин, диктатурата и мизерията, а "завладяват света". По този въпрос ще трябва да се разберат с Подводни, който напълно отрича някой да е излизал от Pусия. Освен един-двама олигарси.



... и от държавата България го искат, уж богати били, понимаеш!?
Нашенци по света си праят училища и медии със собствени пари, ама тия са ИНВЕСТИТОРИ а ние будали, да вземе да им по един език, а ко ще кажеш?
цитирай
18. apostapostoloff - Трябва веднъж завинаги всички
26.09.2014 17:08
да разберат, че в страната на лилипутите и курежката минава за лайно.
цитирай
19. shaffi - в този врящ казан от безвкусни,
27.09.2014 21:59
надути пуяци, брадъра с финес им посолява ежедневието и всички разцъфтяват в естествената си дързост и простотия...понякога се забавлявам , но то е съвсем за малко, с такива хора, не бих общувала...но след този сезон на предаването съм сигурна , че още повече ще се помислят за VIP,как пък един не може да ми хареса в нещо..лицемери, лицемери и пак лицемери !Поздрави!
цитирай
20. tutankhamon661 - 19. shaffi - в този врящ казан от безвкусни,
28.09.2014 13:31
shaffi написа:
надути пуяци, брадъра с финес им посолява ежедневието и всички разцъфтяват в естествената си дързост и простотия...понякога се забавлявам , но то е съвсем за малко, с такива хора, не бих общувала...но след този сезон на предаването съм сигурна , че още повече ще се помислят за VIP,как пък един не може да ми хареса в нещо..лицемери, лицемери и пак лицемери !Поздрави!


Сигурно могат да станат още по-надути. Ще видим ...

Поздрави и за теб!

цитирай
21. toxic - Хей, Фараоне :)
30.09.2014 20:56
гледал си "Ходещите Мъртви" БГ версия? Няколко тъпаци и кифли са си повярвали, че са ВИП, а продуцентите са избрали най-откачените между тях. От една година не гледам телевизия и съм "на Хавайските острови". В кошчето паднаха и блоговете и новинарските сайтове също, така че ако стане война ще го разбера или от твоя блог или от ядрената гъба пред блока.
Чао и се пази от продуценти :)
цитирай
22. tutankhamon661 - 21. toxic - Хей, Фараоне :)
30.09.2014 23:52
toxic написа:
гледал си "Ходещите Мъртви" БГ версия? Няколко тъпаци и кифли са си повярвали, че са ВИП, а продуцентите са избрали най-откачените между тях. От една година не гледам телевизия и съм "на Хавайските острови". В кошчето паднаха и блоговете и новинарските сайтове също, така че ако стане война ще го разбера или от твоя блог или от ядрената гъба пред блока.
Чао и се пази от продуценти :)


Гледах един епизод, ама после пак го забравих. Единствено разбрах, че е имало шамари и изгонили Тачо.

След толкова изцепки само бой оставаше да има. Доста позакъсняха, ха-ха ...

цитирай
23. zaw12929 - 43. zaw12929 - Сидеров изтрещя н...
07.10.2014 06:09
43. zaw12929 - Сидеров изтрещя напълно. Ако ...
06:07
tutankhamon661 написа:

Сидеров изтрещя напълно. Ако знаеше колко привърженици изгуби заради целувките си с путинофили и турци, едва ли щеше да се хаби за предизборна кампания.

Сега вече става само за присмех.

СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ: БОТЕВ ГО Е КАЗАЛ И СИДЕРОВ ГОВОРИ ИСТИНИ, ЕДНИ НЕ РАЗБИРАТ, ДРУГИ СЕ СТРАХУВАТ И ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ЛЪГ, А ВИЕ ОТ КОИ СТЕ САМИ СУ ПРЕЦЕНЕТЕ!


цитирай
цитирай
24. tutankhamon661 - 23. zaw12929
07.10.2014 12:08
zaw12929 написа:
43. zaw12929 - Сидеров изтрещя напълно. Ако ...
06:07
tutankhamon661 написа:

Сидеров изтрещя напълно. Ако знаеше колко привърженици изгуби заради целувките си с путинофили и турци, едва ли щеше да се хаби за предизборна кампания.

Сега вече става само за присмех.

СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ: БОТЕВ ГО Е КАЗАЛ И СИДЕРОВ ГОВОРИ ИСТИНИ, ЕДНИ НЕ РАЗБИРАТ, ДРУГИ СЕ СТРАХУВАТ И ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ЛЪГ, А ВИЕ ОТ КОИ СТЕ САМИ СУ ПРЕЦЕНЕТЕ!
цитирай



Сидеров наистина полудя. Говори разни неща, понякога улучва истината, но проблемът е в друго - вече мисли само за любовници и скъпи хотели.

Около него са се събрали изроди, които без да имат власт тормозят цялата държава, а представи си ако имат власт! Сидеров поне е прочел това-онова, а примитивите около него дори не са наясно какво е национализъм. За тях това означава "Няма ли тук някой циганин да го пребием". Абсолютни животни!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663141
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031