Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2017 20:16 - СКАНДАЛ! Министърът на туризма Николина Ангелкова от ГЕРБ, живее в палат за НЯКОЛКО МИЛИОН лева! (СНИМКИ)
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1361 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 23.05.2017 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Министрите ни в никакъв случай не са просяци, но се оказва, че някои се къпят в  лукс, характерен за милионерите от Холивуд.
Преизбраната за министър на туризма Николина Ангелкова също не пада по-долу и докато събаря заведения по плажа, вечер се прибира в имение, достойно за сценарий на филм със заглавие „Как живее родната политическа класа“.

Тя  била домошар по душа, а къщата й била истинска крепост в буквалния смисъл на думата . Семейният палат на министърката е построен в квартал „Драгалевци“, близо до теменужките на Иван Костов,  а от него се открива красива панорама  към полите на Витоша, без да пречат високите блокове на комплексите и панелните кутийки, където се гъчи и изнемогва електоратът.

imageКъщата, разбира се, е на два етажа и има такъв голям двор, че в него спокойно могат да се построят още две подобни къщурки и пак да остане място за басейн и поляна за барбекю и игра. В моментът дворът е засят с райграс, за който се грижи специален градинар. Спецът по градините е засадил борчета, храсти и разбира се, характерните за ГЕРБ магнолии. Тези на Николина надминавали по височина магнолията на Борисов и предизвиквали завист у шефа й, който обаче не можел да я накара да си ги подкастри.

Вътре къщата е също като от списание. Спалните са на втория етаж, като има отделна за дъщеря й,  и друга за гости, извън семейната. На първия етаж са кухнята, кабинетите на двамата съпрузи,  стая за игра на детето и разбира се, огромен хол, който просто вони на богатство.

Специално изработена камина от известен майстор, топли цялото помещение през зимата, а масата, столовете и всички останали мебели били от първокласен дървен материал, направени по поръчка и изкуствено състарени, за да изглеждат антични.

imageАнгелкова се похвали, че има удобни фотьойли и там рано сутрин пие кафето си и планира деня си, наслаждавайки се на Витоша, а през лятото отмаряла на верандата, която също е обзаведена по последния писък на модата.

В хола, антрето и почти навсякъде почти нямало място на стените от  картини. Целият дом наподобявал артгалерия. Това пък била голямата страст на съпруга й Христо, който е в управлението на фирма за продажба на луксозни имоти.  Явно вече толкова е насмогнал на харчовете си, че е преминал към колекционерство. Доста скъпо хоби, между другото.

Но докато жена му оправя държавата и стои до рамото на Борисов, какво да прави човекът, освен да си намери някакво хоби?

И без това за дъщеря им Далия има наета бавачка, а друга жена се грижи в двуетажния дом да е чисто и да няма прах по картините.

Целият имот е опасан с висока ограда, показват снимките на имението.

Уж министрите на Борисов са хора от народа, но от коя част на народа?

Във всички случаи не от тези, които живеят в панелки, тъпчат се сутрин в автобусите, за да отидат на работа и едва смогват да си платят сметките за ток и парно.

imageВсъщност има ли някой от МС изобщо, който живее като обикновен българин?

Политическата класа и олигархията все повече се отдалечават от народа и демонстрират лукс, без даже да го крият. Магнолии, картини, морави, високи огради, а зад тях думбази, за които България е дойна крава, а хората просто електорат.

Цецка обядва за 1500 лева, Лилито показва чанти за 16 хиляди лева, Ангелкова се хвали с имението си, през оградата на Борисов пиле не може да прехвръкне, Цецко се шири в шест апартамента, Валери Симеонов в мотел, Томислав Дончев пръска хиляди за сватба, Красен Кралев води любимата си в най-скъпите курорти, а през ваканциите всички потъват в чужбина, кой в Париж, кой във Венеция.

Ангелкова е още млада в политиката, но и тя не пада по-долу в лукса.

И всички групово богатеят, а днес Горанов обясни, че половината българи живеели под социалния минимум.

Засрамете се, бе хора!

Нагло е да демонстрирате богатството си на фона на ровещите в казаните несретници.

Толкова сте се самозабравили, че единствено революция може да ви измъкне от еснафското охолство и демонстрацията, че сте богоизбрани.

Избрани сте да работите за този народ!

А вие го правите само за себе си!

Докога?

Чакайте ни наесен.

Ще ви изметем!

Обещаваме!

Източник: Skandalno




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20129166
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031