Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2009 02:34 - БОЙКО БОРИСОВ
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 27517 Коментари: 75 Гласове:
51

Последна промяна: 27.09.2010 04:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Каква е тази кампания срещу Бойко Борисов?   Да, знам, че много хора се страхуват от него и усещат, как ще бъдат наказани за злодеянията си.   Тях ги разбирам - нормално е да се защитават срещу справедливото възмездие.  Но ме учудва реакцията на някои хора от народа.  Изключвам тези, които гласуваха за Бойко Борисов - без съмнение, те са най-ориентираните.
Много преди да стане генсек, кмет и накрая премиер, аз се запознах с него.  Лично охранявах абитуриентския бал на дъщеря му в Парк-хотел "Москва".  Още тогава ми направи впечатление, че този човек обича и спазва правилата.  В случая става дума за дреболии, но те са достатъчно показателни.
По принцип на рампата на хотела е забранено да се паркира, но за да не разваляме празника на абитуриентите, решихме да не гоним колите към паркинга.
Всички бяха влезли, когато се появи Бойко Борисов.  Въпреки че дъщеря му беше закъсняла и никой не го караше да си махне колата, той по собствено желание я откара до паркинга.  Някой ще каже  "голяма работа",  но аз прекалено често съм виждал хора от неговия калибър  /че и по-незначителни/  да се опитват да паркират именно на рампата.  Няма спор, че там е най-удобно - особено за по-мързеливите.   Знам колко скандали стават по този въпрос.  Може и да не сте чували култовите думи   "Ти знаеш ли кой съм аз?"   или по-фрапиращото  "Затова е скапана държавата, щото си позволявате да спирате депутати!"
Докато Бойко Борисов паркираше, дъщеря му притича просълзена покрай мен, изричайки нещо от сорта:  "Ние май закъсняхме. Идваме от провинцията."
По принцип е забранено да влизат външни хора на абитуриентски бал, но нашият шеф каза да не спираме Бойко Борисов.  Последният ни огледа един по един, явно чакайки да го спрем, но нищо подобно не се случи.  Въпреки това той не влезе / други родители и на бой налитат/,  а застана при нас на входа.  Явно се досети, че не е желателно да влиза и сам се спря.  Аз не си представям Станишев или Костов да запазят добрия тон в същата ситуация.  По-скоро биха прибегнали до познатото оръжие - "Ти знаеш ли кой съм аз?"
Знам, че това са дребни неща, но според мен говорят доста за възпитанието на съответния човек.
Към днешна дата Бойко Борисов си е все същият, но на някои хора това хич не им харесва и сипят хули по негов адрес.  Бил медийна звезда - много говорел по телевизията.  А какво - да си трае ли за мръсотиите, които са ставали в държавата преди неговото идване?  Който иска да е сляп, глух и незнаещ, нека плюе.  Аз пък искам да знам какво се криеше толкова време от хората и няма друг, на който бих повярвал.
Спомняте ли си, когато полицията залови наемния убиец, пратен да очисти Бойко Борисов?  В колата му намериха гранатомет.  После съдът го пусна, защото се оказа че гранатометът е ...... семейна реликва.  А спомняте ли си, как Бойко Борисов беснееше от възмущение пред камерите - едва си поемаше въздух?   И недоумяващо питаше:  "какво още искат?  танк ли да заловим, или самолет?"
Трябваше ли да си трае Бойко Борисов в този случай, та хората да не знаят, колко струва съдебната ни система?   О, ние вече знаем!   Напротив, не мисля, че болшинството знаят какви безумия стават в съдебната палата.
Преди се сърдехме на пълното затъмнение, искахме   да знаем, щото ние избираме политиците и те ни дължат отчет.  А като се намери човек, който денонощно обяснява какво е свършил - ние хоп, в другата крайност - що говори, вместо да работи.  Че нали той именно това обяснява - каква работа е свършил.  На нас определено не може да се угоди - вечно недоволните.
Слушах един колега, как плюе Бойко Борисов - бил пожарникар, не ставал за генсек, нищо не разбирал от охрана.   Ммда, припомних си го, когато видях как бабичка с патерици направи на  "две стотинки"  същия този колега - великия охранител. Последният е полковник от българската армия - негов дълг е да пази родината.  Мале мила, такива като него са застрелвали в гръб своите, за да спасят жалката си кожица.  И точно той ще критикува!  Аре, нема нужда!
Пълно е с  "истински мъже"  в тази държава, но колко от тях биха разровили сделки за милиони, след като се знае, че такива обикновено ги разстрелват?  Лесно е да се говори отстрани.
След мелето в  "Ескейп"  четох в  "Труд"  интервю на Анна Заркова с Бойко Борисов.  Там той казва:  "Да беше дошъл прокурорът  /Кържев, ако не се лъжа/  и да каже така и така, щом е имало меле  в  "Ескейп",  дай да вземем мерки",  т.е.  кани го да дойде и да се разберат.  Не че не знае какво се е случило.  Но за моя изненада в същия брой Анна Заркова прави интервю с Кържев и най-безсрамно преиначава думите на Б.Борисов:  "Борисов пита защо не сте му съобщили, че има меле в  "Ескейп?"   Подведен по този нагъл начин, Кържев съвсем естествено отговаря учуден:  "Аз да му го съобщя?  Мислех, че той трябва да ми го съобщи на мен."   А.Заркова потвърди: "  Ами, да, това бяха думите му."   И ето ти изкуствен конфликт, при това измислен от уважавана личност като  А.Заркова, която, знаем, минава за тежката артилерия на криминалната журналистика.  Щом тя си позволи подобно преиначаване на чужди думи, какво остава за дребните риби, които тепърва правят кариера?  Като онзи с вид на дебил, който попита Волен Сидеров дали си е взел хапчетата.  Доста евтино дори за човек, който с цялата си душа мрази  "Атака".   Каза го и кеворкян - а той разбира от журналистика  /смятам, няма да спорим/.
Дадох горния пример, защото  Б.Борисов с право се оплаква, че казва едно, а после медиите представят друго.   Знам, че има достатъчно добре платени интриганти, които печелят пари и слава от лъжите си - техните подбуди са ясни.  Но народът не разбира ли, че всичко това ще е на негов гръб?   Нека спрем интригите и да оставим новото правителство да работи без изкуствено създадени капани.  В момента по-добри просто няма - останалите вече се изложиха по два пъти  /някои повече/.
Много мъже се дразнят, че  Б.Борисов е любимец на нежния пол.  Нека признаем - в някои случаи жените са по-умни от мъжете  /де да беше по-често - майтапя се, мили дами!/.
Много и нечестно се спекулира, че  Б.Борисов бил мутра, щото имал такива приятели.  Хайде да си го кажем честно - не можеш да въртиш бизнес, без да имаш абсолютно никакъв контакт със съмнителни типове.  Все пак необходими са голям брой връзки с финансово обезпечени хора.   Това, че в България повечето богати хора плачат за полиция и съд,  не променя факта, че за бизнес трябват яки пари - иначе гориш.  Това  да контактуваш между другото и  с престъпници, не означава, че ти самият си престъпник.  Да се замислим за секунда:  повечето от нас все имат по някой приятел, чиито занимания не са съвсем чисти.  Ако твой познат е примерно автокрадец, значи ли това, че и ти самият си такъв?
Накрая искам да напомня, че никой няма полза от създаване на спънки и оплюване на правителството  /освен, разбира се, опозицията/.  Трябва заедно да работим, за да берем после качествени плодове.


Тагове:   арест,   акция,   полиция,


Гласувай:
51



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eien - Важното е КОИ са тези
21.12.2009 02:36
МНОГО ХОРА????!!!
цитирай
2. tutankhamon661 - eien
21.12.2009 02:50
за жалост не работя в полицията, но ако искаш мога да поразпитам.
факт е, че доста висши държавни служители /и не толкова висши и държавни/ се облажиха за наша сметка и сега за пръв път някой им бърка сериозно в здравето.
цитирай
3. katerina88 - Всяка медийна звезда било то в Бъ...
21.12.2009 03:13
Всяка медийна звезда било то в България или някъде другаде бива хулена и обиждана ,при всеки удобен случай...Просто защото е в светлината на прожекторите за разлика от масата неудовлетворен от себе си народ...и заради материалните дивиденти ,разбира се.
По отношение на работата на Борисов аз самата съм чувала доста компромати от доста сигурни източници.НО като един интелигентен човек никога няма да си позволя да критикувам него или който и да е било,при положение ,че не съм видяла с очите си.А дори и да съм,по дяволите кои сме ние да съдим поведението на хората още повече ,когато това поведение не ни касае.Грозно и недостойно е !!!
цитирай
4. tutankhamon661 - mihala
21.12.2009 04:00
предпочитам "български", а не "бЪГарски". освен това след "личности" има запетая.
цитирай
5. tutankhamon661 - katerina88
21.12.2009 04:12
права си - едва ли на някой ще му е интересно да обижда никому неизвестна личност.
изфабрикувани компромати - колкото щеш. в днешно време трудно може да има сигурни източници, така че наистина трябва да вярваш само на очите си. някой може да те нарече тома неверник, но пък това е единственият начин да не те правят на глупак - око да види, ръка да пипне.
цитирай
6. katerina88 - Правопис та правопис. . . . Може ли да ...
21.12.2009 04:25
Правопис та правопис....Може ли да има толкова дребнавост ,особено когато е без аргументи.Преди да отправя критика винаги се замислям за собствените си грешки.Жалко ,че повечето хора не постъпват по същият начин.Много е грозна тази дребнавост и обикновено това е признак на някакъв вид комплекс...Има различни галантни и възпитани начини да посочиш грешките на някого и да го научиш на нещо.Не живейте под егидата на посредственоста...
цитирай
7. анонимен - Тук с теб ще поспорим
21.12.2009 08:36
Както знаеш изобщо не харесвам Бойко Борисив. Имам за много да го критикувам, на ясно съм с старите му познанства от криминалния контингент, така че не бих могъл да кажа че е цвете. А за политиката да не говорим- заяждайки се с хората не се прави политикиа.
Но все пак има неща за които го харесвам- Вчера обяви че няма да прави глупавия Референдум, но направи груба грешка и го видях такъв какъвто никога не е бил- Нито искаше да обиди Волен Сидеров, нито президента. Така не се прави. Да заеме ясна позиция и да каже- Оставете ме на мира. Нито ще се съобразявам с лудия Волен, нито с президента.
Питам се за какво му е толкоз важен Волен Сидеров, освен че ще го подкрепя сляпо в парламента!
Както и да е, лек ден
цитирай
8. анонимен - katerina88
21.12.2009 08:38
Отностно правописа и мен ме нападат и най лошото е че заради нянакви две три грешки съдят че съм неграмотник.
Тутанкамоне, внимавай приятел че някои ще кажат че с теб сме едно и също лице- заради членуване на думи или правопис:))))))))
цитирай
9. smani - :)))
21.12.2009 09:11
http://smani.blog.bg/politika/2009/10/29/moderno-li-e-da-si-anti-boiko.424714
цитирай
10. streetsmart - Поздравления за постинга
21.12.2009 10:34
Че напоследък е по-модно да се критикува ББ, отколкото да се каже добра дума за него. Лично аз много уважавам мъже, които не се притесняват да си признаят грешката. Дори и много да са му станали грешките, браво, че се усеща навреме. Чест му прави и говори за самочувствие.
цитирай
11. totoni - Абе, хора, не мога да повярвам. . . ...
21.12.2009 10:52
Абе, хора, не мога да повярвам...
Бойко Борисов е ОПАСНА личност! Всичките му медийни кампании, масови уволнения (говорим за обикновени експерти, не за политически назначения), липса на капацитет, липса на МИСЪЛ, вземане на решения, а после отмятане (технически грешки, не сме го били разбрали правилно и пр.) говорят единствено за безсилие!
Е, явно PR-ът му е добър, защото хората се връзват. Той не само, че не есвършил НИЩО до момента, но обърква и малкото работещи механизми в държавата, заради простата ЧИСТКА!
А защо е тази чистка? Не защото дребният чиновник в министерството е откраднал нещо. А защото трябват местенца за НАШИТЕ хора, нищо че НЯМАТ ИДЕЯ за какво става дума. Е това на какво ви прилича?
А да не говорим за култа към личноста си, който той грижовно подхранва.
Всичко това е ОПАСНО!
Но...хората му се радват. Давайте!
цитирай
12. tutankhamon661 - katerina88
21.12.2009 12:13
когато нямаш какво да кажеш, прибягваш до странични неща - в случая "правопис". може пък да е искала да помогне жената с нещо. но е забравила, че по-важно е отправеното послание.
цитирай
13. tutankhamon661 - grobarq
21.12.2009 12:49
ето, и ти споменаваш старите му познанства. как може да се върти бизнес без контакти с богати хора? дали ще свърши същата работа някой, който се затруднява да си плати сметката към енергото примерно? няма начин. ясно е, че трябват необходимите познанства.
да, има приятели мутри, но за мен той не е такъв. нито е участвал в масови побоища, нито е ръгал с нож, а още по-малко да стреля.
обърни внимание, как се изказва. почти винаги спортистите завалят езика, заекват, повтарят една дума 100 пъти в едно изречение. всичко това не важи за бборисов.
склонен е към диалог, но обоснован - не изтъкан от плювни. не знам защо го обвиняват, че налага своето мнение - аз не съм забелязал нищо подобно. в крайна сметка не е длъжен да се съгласява с всяка реплика.
като цяло е доста различен от мутрите. всеки, който е имал контакти с тези хора, би трябвало да го знае.
референдумът е скъпо нещо. съгласен съм, че има по-важни неща, за които да се дадат парите. но пък не е правилен и съветът на бсп - да спрат новините без допитване. представяш ли си какъв "вой на умряло" ще има от турците, а европа ще каже "мачкате малцинствата". бсп само това чакат - доста плитък капан. но пък ако е след референдум, б.борисов винаги може да каже "така реши народът" - по-друго си е - смятам, ще признаеш. а че пари лесно се харчат - дай милион и ще ти изнеса показно.
волен сидеров вярно не е цвете за мирисане, но не може без този тип хора - има ги навсякъде. вълк-единак нищо не може да постигне. нужно е обединение. а дали има с кого? такава ни е политическата реалност - много мърша, малко качество.
цитирай
14. tutankhamon661 - streetsmart
21.12.2009 12:57
абсолютно съм съгласен. самокритиката е важно нещо и се радвам, че б.борисов я прилага винаги, когато има за какво. не знам защо някои хора не го виждат - то си е очевидно.
за сравнение - костов и станишев никога не си признават грешките. костов дори се обиди на народа, че не бил оценил неговото управление.
цитирай
15. анонимен - Фараоне, приятелю
21.12.2009 13:19
До някъде си прав. Да Борисов има само едно голямо побоище и то е над хората и над Слави Бинев. Но това е било когато Карамански е бил жив, а той и Бойко са били авери. В един град са живяли и в една махала!!!
А що се отнася за БСП. Според мен те винаги ще са ръка за ръка с Доган. Нямат избор.
А десните треперят от нова партия която още не е родена- от партия на Алексей Петров. Смятам че това може би ще е алтернативата на премиера.
Също така се говори че след две години, Първанов ще стане лидер на тази партия на Петров.
Предстои да видим какво ще става.
Ела и виж и моя постинг на тема политика.
цитирай
16. tutankhamon661 - totoni
21.12.2009 13:26
с част от нещата, които изброяваш просто не мога да се съглася, но знам, че са много популярни - медиите знаят, как да поднасят измислици.
с другата част съм съгласен до известна степен, но трябва да признаеш, че б.борисов не е татко барба и не може да е навсякъде. много от нещата стават без неговото знание, но той ще ги поправи - това не може да стане за няколко дни.
ето, пак "култ към личността". не съм чул б.борисов да заповядва на някой "харесвай ме'. чисто и просто медиите са си намерили удобна и забавна тема. пък и беше доста смешно точно станишев да говори за култ към личността, след като знаем на кой е наследник и към коя партия принедлежи. все още не сме забравили какво беше едно време - как ни набиваха в главите ЗАДЪЛЖИТЕЛНА любов към партията-майка.
дълго време христо стоичков беше обект на всенародна любов. е, и той ли сам създава култ към личността? трябва ли да се срамува от успехите си такъв велик футболист и да ги крие, само за да не се комплексира някое мъжленце, което едва изхранва семейството си. не е това начинът. вместо да обвиняваме доказаните личности, нека да ги настигнем - така ще подобрим собствения си живот. грешно е да прибягваме до онзи виц - защо никой не пази българския казан в ада? защото щом някой тръгне да изплува, останалите веднага го дърпат надолу.
цитирай
17. totoni - Така, ще опитам подред: 1. Нап...
21.12.2009 13:41
Така, ще опитам подред:
1. Напротив, смятам, че медиите по-скоро (в по-голямата си част) поднасят "свършеното" от него като нещо положително. Обаче, фактът е, че НИЩО не е свършено. Голямата метла, която размаха е страшна! Пак повтарям, не говорим за политически назначения (това донякъде мога да го разбера, макар да не изключва и партийното назначение да е изключителен професионалист), а за ДОКАЗАНИ експерти, на ниски нива, хора, които наистина са наясно със системата, в която работят от години. Заминаха си - без обяснения, без проверки, без опит да се види могат ли, знаят ли и стават ли за нещо. И след като си отидоха - веднага дойдоха новопръкнали ке гербаджии, които ХАЛ ХАБЕР си нямат от ествеството на работата, за която са ги сложили там.
И това в никакъв случай не се разпространява по медиите. Просто се движа в подобни среди и го виждам 1:1.
Грозно е, тъпо е и е смешно. Защото очевидно е, че се процедира по абсолютно същия начин, като всички досега - махай се от там, защото трябва да седне един мой човек.
Отвратителна демагогия и жалка картинка.
цитирай
18. totoni - 2. Не знам какви неща стават без н...
21.12.2009 13:45
2. Не знам какви неща стават без негово знание...Поне по медиите той има претенции да знае всичко и да му се отчитат за всичко. Имал си копче за всеки министър, дежурният в МВР, в 5 ч. сутринта докладвал на него, не на преките си шефове...Така че - той самият има претенции да знае всичко.
Кое ще поправи? Прочетох някъде, че имал смелостта да си признава грешките. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Той не си признава грешките. Просто говори като махленска клюкарка на седянка, без да мисли. Всеки управленец, преди да вземе някакво решение - трябва да го обмисли, да се консултира с експертите си, да прецени всички аргументи и тогава да говори. И когато вземеш решение от типа - намаляваме майчинството, после не можеш да "си признаеш грешката", с думите "станала техническа грешка, видиш ли", защото ставаш СМЕШЕН! Това не може да е политическо поведение. Същото стана и с прословутия "референдум". Аааа, ама не било баш така, ама то парламента да реши...Извинявайте, ама така може стринка Мара, шеф на местното ТКЗС да говори, не и един министър- председател.
цитирай
19. анонимен - totoni
21.12.2009 13:47
Правилно говориш!!! Наистина нищо не е свършено за сега и все предишните били виновни. Последните седмици поне не ставаме свидетели на конфликт Герб-БСП, а се занимаваме как да унищожим Янев като политик и човек понеже така ни изнася. Надявам че ГЕРБ няма намеса за ставащото, но както са тръгнали с АТАКА, нищо добро не ги чака.
Фараоне моите уважения, расъждаваш умно но не вярвай сляпо на Борисов. Добре че не съм гласувал за него- вече има недоволни хора. А най голямата му грешка е Симеон Дянков. Всяка негова дума е гаф. Хубаво че мълчи тези дни- така изглежда по умен.
Ние хубаво си чешем езиците тук, но нищо не променяме в тази държава и в това общество
цитирай
20. totoni - За култа към личността. Извинявай, ...
21.12.2009 13:49
За култа към личността. Извинявай, ама прегръщане на дечица, целувки на баби и поместване на сайта на "оди" за Него (да се свети името Му) е доста напомнящо на "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА любов към партията-майка". Само че сега е любов към бащата на нацията. Например...
Не разбрах сравнението ти с Христо Стоичков. То вярно, че в България всички разбират от футбол и политика, но иначе не виждам връзката. Да, успехите на Ицо са видими и безспорни. Не виждам Б.Б. с какви точно видими успехи се гордее...Може да пропускам нещо, знам ли...
цитирай
21. totoni - grobarq, сега само чакам да чуя п...
21.12.2009 14:03
grobarq, сега само чакам да чуя поредното: "ние ги хващаме, съдът ги пуска!"
Прословутата "операция Наглите"...Абе някой наистина вярва ли, че това са тези хора, че те ще влязат в затвора? Мога да се закълна, че съдът ще ги пусне. Не защото така иска, а защото няма да има достатъчно доказателства, за да ги осъди. Прибраха някакви хора кампанийно, вдигнаха шума, вижте ни колко сме велики...Намерили три къщи, намерили ДНК...Да де, ама от жертвите...Вероятно. И как да докажем, че този човек е бил в тази къща и е рязал пръсти? Нямаааа
Ами ще ги пуска съдът...Като е по-важно да направим цирк, отколкото да изпипаме нещата и да имаме доказателства за пред съда.
Поредният гербаджийски цирк!
Само наблюдавайте какво ще се случи. Не твърдя, че разбирам от политика. Никога не съм разбирала, но имам претенции да съм средно интелигентно и понякога мислещо същество. А тези смешки са толкова прозрачни, че дори няма нужда много да се напъваш, за да ги разбереш!
цитирай
22. tutankhamon661 - totoni
21.12.2009 14:09
някои го хвалят, но аз посочих другите, оплюващите - не можеш да отречеш съществуването им. дори вече дадох пример за изкуствено създаден конфликт, в който беше въвлечен б.борисов - има доста такива случаи, чиято цел е да спънат работата на герб.
предполагам, има и добри експерти, които са си отишли незаслужено. но със сигурност има и такива, които отдавна е трябвало да си заминат - нищо, че те вероятно също са си имали застъпници. знаем, че държавата не работи, следователно трябват промени - все отнякъде трябва да се започне. аз лично съм ЗА смяната на повечето държавни служители - държавната хранилка свърши, време е за реформи.
пак повтарям - премиерът не може да следи абсолютно всичко. той НИКОГА не е твърдял, че е всесилен - нищо, че и такива думи му приписват. трябва време. в процеса на работа са възможни гафове, но не забравяй - важни са крайните резултати, а за тях още е рано.
държа да отбележа - не отричам правотата ти - понякога с плевелите гори и житото. но никой не е съвършен - не греши само този, който не работи. грешките обаче се поправят - почакай и ще видиш.
цитирай
23. gantree - @ туткалмамон
21.12.2009 14:16
Бойко Борисов е просто един страхливец! Не смее един референдум да организира. Излъга Сидеров, че ще го подкрепи за референдума за турските новини, Сидеров му гласува бюджета и после Борисов си намери повод да се отметне. Е, какъв човек е това, може ли да се разчита на думите му? Не, разбира се. Страхливец! И лъжец, освен всичко друго. Целият народ се вдигна да гласува срещу новините, и Борисов веднага се отказа, това какво е? Страх, това е. Мутра бил, само че каква мутра? Страхлива мутра.
цитирай
24. totoni - "В процеса на работа". Е ...
21.12.2009 14:16
"В процеса на работа". Е това е интересно! Моля те, ако е възможно да ми дадеш пример за "работа", която очакваме да даде резултат? Освен метенето, де! Защото това определено не е "работа", извинявай!
"Държавната хранилка свърши". Ти май не четеш! Не, не е свършила! Просто бяха изметени чуждите, за да седнат "НАШИТЕ" на хранилката. Оооо, не е свършила, вярвай ми!
"Някои са си отишли незаслужено". Някои? Размерите са огромни! А няма да ти казвам дошлите в резултат на т.нар. от теб "реформи" какво представляват! ПЪЛНА СКРЪБ! Началници, директори, които не знаят елементарни широко разпространени названия в ресорите, които би трябвало да управляват. И които гледат в пода и не отговарят на нито един въпрос, защото не го разбират. Не, не преувеличавам, вярвайте ми! Това е самата истина! И тези "реформатори" ще ни "оправят", според теб?! Може, ама...другояче!
цитирай
25. tutankhamon661 - 19 totoni
21.12.2009 15:37
има си копче, но за ВАЖНИТЕ неща. не може да го събудят в 5 сутринта, само защото някой бил уволнен примерно в добрич.
когато му посочат ЕВЕНТУАЛЕН гаф, той казва, че ще провери, а не като други - да отрича и замазва. но пък и не може веднага да се съгласи, за да не го подведат - една дума накриво и хоп, става панаир, пълнещ вестниците седмици наред.
не мога да се съглася, че говори много - още по-малко като махленска клюкарка. според мен дори малко говори. не мисля, че някога се е изказвал, без предварително да се е консултирал. никога не е твърдял, че е експерт по всичко, следователно неговите изказвания са следствие от съветите на неговите хора.
трудно ще се разберем по този начин. видях вече познати неща. каквото и да направят герб, все "не било работа". ако предложат нещо за дебат, веднага било глупост. ако отстъпят на критика и опозиция - мекушави били, текезесари - но никой не го тълкува като самокритика и желание за диалог, в който всеки има право на глас, дори опозицията. ако пък наложат със "сила" предложението си, веднага стават деспоти, култ към личността и т.н.
с други думи: к'вото и да направи бойко, все е грешно - все той виновен. не забравяйте, че така заприличвате на хората от другата крайност, които съвсем пък не откриват никаква грешка в него - те също не са прави.
цитирай
26. totoni - Отказвам се, защото дебат не се п...
21.12.2009 15:54
Отказвам се, защото дебат не се получава!
Всичко посочено от теб - нищо по същество! Ако имаше аргументи, можеше да се вслушам, но така просто няма смисъл.
Приятен ден!
цитирай
27. анонимен - "Добре си върви хорото"
21.12.2009 17:15
За управлението на ГЕРБ е отлично до момента.На "коалиционната червена брада" такъв "герберски бръснач " е нужен и да бъде по-често точен на "държавния каиш".За останалите "Комуноиди" те имат право да "РЕВЪТ" , ИМА ЗАЩО !!! Леко денонощие!
цитирай
28. gantree - @ totoni
21.12.2009 18:14
totoni написа:
Отказвам се, защото дебат не се получава!
Всичко посочено от теб - нищо по същество!

Това е така, защото човекът туткалмамон просто е ирационален и неособено умен, по мое скромно мнение. Няма нищо в главата му, само космически прах.
Как може да се защитава човек, дето не може да издържи повече от три дни да е на едно мнение по един и същи въпрос? Невъзможно е. С изключение на ирационалната глупост.
цитирай
29. tutankhamon661 - totoni
22.12.2009 09:26
интересно, какви аргументи искаш? какви аргументи изобщо могат да се дадат на човек, който казва "миенето на улиците не е работа". закърпването и разширяването, предполагам, също. строенето на надлези, за да се облекчи трафика - и то е нишо. дано поне си се зарадвала, когато резнаха парите за "любовници и кафета" /както ги нарече някой/ на разните му там държавници.
на мен лично много ми хареса чистката из българските посолства. не знам доколко е осъществена, но и да не е - ще стане. нормално е герб да си изчистят тила. станишев беше наблъскал там свои блюдолизци на топли и доходоносни местенца, които между два банкета трябваше да саботират правителството. нали се сещаш, че народът щеше да страда от саботажа. но ние знаем, колко им пука на червените убийци за малкия човек. ГОЛЯМ КЕФ, че ги разчистват. но, естествено, има и недоволни - то си е техен проблем.
много се спекулираше, когато почти ежедневно се разстрелваха мафиотски босове. това значело, че полицията не си върши работата. през миналия век нещо подобно се е случило в щатите - всеки ден трупове и то на видни мафиоти. причината е била внедрен от полицията агент-провокатор. така до голяма степен се е разчистил криминалният контингент - БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИЦИЯТА. склонен съм да мисля, че и тук се е случило нещо подобно. освен това още преди б.борисов да го каже, аз съм споделял сред приятели, че полицията като вземе хранилката на някой престъпник, той ще посегне към чуждата и идват стрелбите - именно заради КАЧЕСТВЕНА полицейска работа. после когато и б.борисов го каза, много хора ми подхвърлиха, че сигурно сме си чели взаимно мислите. е, как да не съм съгласен с него!
значи и ти имаш нещо против приказката "ние ги хващаме, те ги пускат". нямало годни доказателства! кажи, възможно ли е гранатомет да е семейна реликва /виж постинга, ако не си спомняш случая/. какво по-годно доказателство искат? за сравнение: в щатите задържаха българин, който носел НОЖ ЗА ХАРТИЯ. направо го разкостиха. а тук и гранатомет не им стига. и запис от скрита камера на самото престъпление няма да ги задоволи. е, що пък да не се правят на луди, щом има хора, които съвсем сериозно вярват, че доказателствата били негодни! ей затова полицаите са толкова агресивни - защото вършат най-черната работа, а няма кой да го оцени. щом може сополив запалянко да ги обвини, щото му били попречили да мята бомбички. тук си трябва ГОЛЯМАТА ТОЯГА!
какво очакваш да направи б.борисов? реални и светкавични действия може да се очакват, ако хазната прелива. само че пари НЯМА - похарчиха ги червени, сини, жълти и други от пъстроцветната дъга. сега трябва да се затяга коланът. комунягите се изцепиха, че бюджетът бил изкуствено свит. много им е лесно - те нали оглозгаха кокала. щом минаха в опозиция и хоп, сетиха се за вдигане на пенсии - преди това нямаше пари, а сега явно трябва да са изникнали отнякъде. може би от личния джоб на б.борисов или от магическата му пръчица - нали е магьосник?
100 пъти повтори б.борисов още по време на изборите /когато всички се надпреварваха да обещават/ - НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЧУДЕСА. някои ПЛАТЕНИ излъгаха, че бил обещал. НИЩО НЕ Е ОБЕЩАВАЛ - ЕДИНСТВЕН ТОЙ. точно обратното - каза, че за да се харчат, първо трябва да се изкарат тези пари - защото хазната е ПРАЗНА. не можеш да увеличиш майчинство, пенсии, заплати, щом са те оставили гол като пушка. но и това няма кой да го чуе. да, виновни са ПРЕДИШНИТЕ - най-стопроцентовият факт. и трябва да се повтори още милион пъти, защото все някой не го е проумял.
какво имаш против "наглите"? явно не си запозната с полицейската работа. може би очакваш да извадят видеозапис на самите отвличания и рязане на пръсти? за твое сведение полицията по цял свят работи по този начин - днк, свидетели и т.н. но в цивилизованите държави съдът си върши работата, а тук не е така. у нас и бомба да гръмне в съдебната зала, пак ще кажат, че вятър подухнал - нищо повече. или пък как ще докажат, че е гръмнало нещо, след като вече чистачката е минала. ми то доказателства нема, свидетелите не важат. абе, гранатометът е детска играчка - к'во ли разбират полицаите!
за мен б.борисов е ГЕРОЙ - продължава да мачка въпреки хулите и капаните. за щастие историята ще го оцени!
цитирай
30. totoni - Само си преброй колко пъти споме...
22.12.2009 09:36
Само си преброй колко пъти споменаваш "Бойко Борисов каза, както Бойко Борисов спомена..." и ще разбереш колко е смешно! "Бойко Борисов каза" НЕ Е аргумент! Освен за тези, които попиват всяка негова дума като...Няма да употребя думата, която ми идва наум, защото е грозна!
цитирай
31. tutankhamon661 - grobarq
22.12.2009 09:58
много легенди се разправят за разни побоища - трудно може да се прецени кое е истина и кое измислица - българинът много обича да си фантазира. но пък едно е да присъстваш, съвсем друго е да участваш. аз самият съм присъствал на подобни сцени, без изобщо да подозирам какво ме очаква - поставиха ме пред свършен факт. нито съм удрял, нито каквото и да било, но адски много ме е срам, че изобщо съм присъствал - до ден-днешен не мога да си го простя. предполагам, и с б.борисов е нещо подобно.
не вярвам алексей петров да стане конкуренция на премиера. да, митологизирана фигура, знаел много, но и други знаят, а това не им помогна. ако първанов стане лидер на тази партия, нещата съвсем ще се прецакат. аз бях фен на президента, но той тотално се изложи. както едно време петър стоянов крещеше от трибуната "аз съм седесар", така и първанов доказа, че е комунист. какъв седесар, бе, какъв комунист? не може един президент да се отъждествява, с която и да било партия. та той е президент на ВСИЧКИ българи.
за работата на дянков все още не мога да кажа нищо, но след време ще се разбере става или не. сега мога в кръга на майтапа да коментирам само убийствения му външен вид - нещо средно между гей и зубърче на мама. но пък дано се погледне в огледалото или поне да вземе пример от б.борисов - жените отдавна са го оценили.
цитирай
32. totoni - Мдааа. . . Всички ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ...
22.12.2009 10:06
Мдааа...Всички ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ Бойко Борисов! Не само за външния вид, но най-вече! Боже, колко мъка има по белия свят, Боже! (не, не, това не е обръщение към Бойко Борисов, да не се объркате)!
Хахахах, смЕЕЕЕЕЕх!
цитирай
33. tutankhamon661 - totoni
22.12.2009 10:08
ами, честно казано, б.борисов е премиер - знае за държавата доста повече от теб и мен. нали ти самата каза, че нямаш претенции, че разбираш много от политика.
сухите цифри ги има по вестниците - всеки може да ги види. отделен е въпросът дали са верни. аз пък наблегнах на начина, по който трябва да се дискутира. не може винаги и всичко да се отрича - така всички губим. ти си си навила нещо на пръста и все него си знаеш. може би се притесняваш, че ако отстъпиш крачка назад, ще излезе, че си мекушава. това е голям проблем, спъващ всяка дискусия - има разлика между мекушавост и самокритика.
цитирай
34. totoni - Нямам за какво да се самокритику...
22.12.2009 10:19
Нямам за какво да се самокритикувам! От политика не разбирам, но разбирам очевАдната некомпетентност, която прозира във ВСЯКО действие на премиера. И много държа да кажа, че фактът, че е премиер ИЗОБЩО не означава, че знае какво прави. Би трябвало, да, но...Поведението, при което се газят (ама наистина грубо се газят) действащи закони, за да се демонстрира "воля за справяне с проблемите" е, меко казано, СМЕШНА. За да се справиш с един проблем наистина, трябва да изготвиш дългосрочна концепция. ТАКАВА НЯМА! Има единични действия, които, в общия случай са ПРОТИВОЗАКОННИ. И при зададен въпрос "Ами законът?", отговор НЯМА. Министър-председател, който пуска проект на решение на Министерския съвет, в което се решава еди-кой си закон "ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА", как ти звучи? Като компетентно управленско действие? Това споменавам, защото е най-ярък пример за това колко не се съобразяват с нищо. Не че подобно решение има някаква юридическа сила, но само подобен опит е достатъчно показателен. Ако виждах мисъл и ясна визия за ИСТИНСКО справяне с проблемите, щях да му стисна ръката. Дори нямам политически пристрастия (което не е много добре, но е факт). Просто този човек НЯМА никаква концепция. Некомпентен е, както и "експертите" около него. Залага на полицейщина и терор, а не на нормалните управленски решения. А за да видиш тази КРЕЩЯЩА некомпетентност, не е необходимо да разбираш от политика.
цитирай
35. tutankhamon661 - totoni
22.12.2009 11:01
и други хора твърдят, че няма за какво да се самокритикуват. добре, че премиерът не е сред тях.
не усещаш ли, че си на шопския принцип "не знам как е, ама не е така!"
самият бюджет е част от дългосрочната концепция. но той пък бил изкуствено свит. какъв друг да бъде, след като парите вече са откраднати? премиерът не е виновен заради крадливите си предшественици. да, казах го, но се налага да го кажа още милион пъти, за да го разберат всички и да не викат "виновен" на невинния.
противозаконно ли е да извадиш лъжицата от устата на тлъст политик, който смята, че най-законното нещо е да плюска за държавна сметка. и понеже това хич не му харесва на дебелака, той почва да писка, че се нарушавали законите. някои хора, чули-недочули, подхващат същия припев, че някакъв закон не се спазвал. а за к'во става дума всъщност - на кой ли му пука. важното е да бълваме непроверени обвинения срещу най-лесната мишена.
"да не се прилага даден закон" е съвсем елементарна практика и в нея няма нищо престъпно - просто се прилага друг закон. самите думи са УСЛОВНИ и НЕ ЗНАЧАТ, че се пренебрегва законът. но знам, че звучи странно за незапознатите хора - тук много лошо си се объркала.
сигурна ли си, че нямаш политически пристрастия? защото звучиш като сергей станишев. последният една жена не можа да задържи, пък к'во остава за държавната власт.
цитирай
36. totoni - Само "незапозната" не ...
22.12.2009 11:10
Само "незапозната" не ме наричай! Ако има нещо, с което да съм запозната, то това са законите и законотворческия процес. И примерът е от първа ръка (проектът мина лично през мен). И не става дума да се прилага друг закон, а просто действащ закон да НЕ СЕ ПРИЛАГА! По-голям юридически абсурд не бях виждала в практиката си досега като юрист (която е почти 10 годишна). Така че, не ми обяснявай как съм се объркала. И това е съвсем "ПРОВЕРЕНО"!
Както и камерите в стаите на хората по държавните администрации. Описаното от Оруел - наяве в 21 век. В т.нар. ни "демократична" държава! Ето такава е концепцията за "справяне" с проблемите - ПОЛИЦЕЙЩИНА и ТЕРОР върху хората!
цитирай
37. totoni - И още нещо да уточним. Относно тв...
22.12.2009 11:14
И още нещо да уточним. Относно твърдението ти "да не се прилага даден закон" е съвсем елементарна практика и в нея няма нищо престъпно - просто се прилага друг закон". Когато започва да се прилага друг закон това става с приемане на новия закон, който отменя стария. Не и с решение на МС. МС НЕ Е законодетелен орган в тази държава! И не говори подобни смешки, защото олекваш много!
цитирай
38. tutankhamon661 - gantree
22.12.2009 11:16
пак си ме включил в "следените" си. а уж обеща да не го правиш .....тц,тц ...... лошо момче!
ако б.борисов е страхливец, че говори по телевизията, ти какъв си, след като обиждаш само в блога? я отиди в парламента и кажи на премиера В ОЧИТЕ "ти си страхливец" ..... ох, пирогов! но то е заради полицейщината - да не ти пука.
не бъди скромен, моля. ти си роден гений. на теб и Господ /пардон, бойко/ ти се кланя.
а на кое мнение не съм се задържал три дни - че нещо не се сетих за такова?
цитирай
39. totoni - Да ти дам ли и други "прости...
22.12.2009 11:40
Да ти дам ли и други "простички" примери, защото ти нали от тези неща се впечатляваш (може да са дребни, ама са важни - така твърдиш).
Знаеш ли какъв е подходът на новите "експерти" от правителството на ГЕРБ? На опити на хора, които знаят (за разлика от тях) за какво става дума, да споделят, че еди какво си "няма как да стане, защото законът не го позволява", аргументът е (цитирам): "Абе ти не ме ли чу? Знаеш ли какво правиш сега - подритваш си трудовата книжка". След 2 дни въпросният човек беше уволнен, защото е споделил личното си ПРОФЕСИОНАЛНО (подчертавам) мнение. И за да не се объркаш - не става дума за мен. Аз, слава Богу, нямам допирни точки и малко преди да се появят на сцената - се махнах от място, където ако нямах късмет, сега щеше да ми се налага да търпя същото. Ама мен все някой ме пази, благодаря за което. Но става дума за близки мои хора, информацията е от първа ръка. И не е единствен случай. Това как ти изглежда? Диалогични са, дума да няма! И мислят, също така! Дума да няма! Най-големите некадърници, които близаха задниците на предишните управляващи, сега облизаха овреме задниците на ГЕРБ и са НА НАЙ-ВИСОКИ ПОСТОВЕ в администрацията. Общинарите от ГЕРБ минаха в министерствата, а гъзоблизците от министерствата или се издигнаха вътрешно в йерархията, или станаха зам-кметове...Ей-такива нещица правят "принципните" управляващи. Едни изключително принципни неща!
цитирай
40. tutankhamon661 - totoni
22.12.2009 11:48
не става дума за отмяна на стария закон. правиш се, че не разбираш значението на думата "условно". ти може и да работиш 10 години като секретарка, но аз познавам истински юристи - те пък също нищо не разбират.
както и да е! вече си ми ясна. явно си застрашена от "подмяна на кадрите" и затова беснееш. като чета разсъжденията ти, съжалявам, но трябва да бъдеш сменена - та ти си къртица под крилото на премиера. кой би държал "мата хари" толкова близо до себе си?
за изчистените "качествени кадри" - това, че са твои приятели, с които си свикнала, не значи, че са незаменими.
къде видя полицейщина и терор? ако беше вярно, щеше ли б.борисов да печели всички избори като тайфун - безапелационно? тук не става дума за реклама или неразбиране, а за очевадни факти. пребитият никога няма да каже "брей, че нежно ме погали". щом толкова хора гласуват за него, значи не смятат, че има полицейщина. всъщност как можеш да говориш за полицейщина в държава, където съдят полицаи, щото са пребили доказан мафиот, който е отказал да се подчини? къде другаде може да има подобна подигравка с полицията? не разбираш ли, че е абсурдно?
цитирай
41. totoni - Хахахахах! Виж какво - не знам защо ...
22.12.2009 12:00
Хахахахах! Виж какво - не знам защо се разправям с теб, вчера казах, че ще спра. Дали съм истинки юрист няма как да знаеш, но трябва да знаеш, че ОТДАВНА нямам нищо общо с администрацията и слава Богу, работя в частния сектор за ИСТИНСКИ пари и мнението ми се чува! Благодаря на Бога, че не ми се налага да търпя това, което се случва на хората там. Но хората са подложени на ИСТИНСКИ терор. И им е ЗАБРАНЕНО да противоречат! Точно като преди 20-ина години! Каквото искаш мисли. Но това скоро ще лъсне. И Тодор Живков печелеше безапелационно! И хората не смееха да си отворят устата. Точно както и сега!
Приятен ден, наслаждавай се на успехите на идола си!
цитирай
42. tutankhamon661 - totoni
22.12.2009 12:04
благодаря! и на теб приятен ден!
обичам да печеля - също като моя идол!
цитирай
43. анонимен - Веднага!
22.12.2009 15:48
mihala написа:
Преди да пишете за политически личности научете бъгарски правопис!!!

цитирай
44. tutankhamon661 - 43 анонимен
22.12.2009 16:07
ти май само копираш - букви не знаеш ли? поне копирай без правописните грешки на неграмотните! но може би те са грамотни в сравнение с теб? хи-хи! бойко ще ви разчлени брутално!
цитирай
45. djgator - tutankhamon661
22.12.2009 19:19
Ние сме странно племе, имаме къса памет и вече е започнало да ни харесва, да ни Опъват отзад!!! 65 години ни лъжат и подмятат, най-накрая се появи един свестен политик, огромна маса хора гласува за него и въпреки подменения вот в турция и други фалшификации, герб спечелиха с огромна преднина! Малко след това, ние си показахме истинската нелицеприятна същност, не го оставихме и 3 месеца да започне спокойно да си гледа задълженията и да вади държавата от калта - веднага масово започнахме да го плюем!!?? Тъпо! Да ви питам аз, кой е по-достоен и ако с него се случи нещо или пък сам подаде оставка, кой ще го смени - А ?? Повече няма какво да кажа, нито ще изпадам в полемики с привърженици на други политически сили, неуспели да постигнат почти нищо на тези избори - свиквайте с новото положение - " КОЛЕГИ", сори може би следващия път ще вземете повече гласове?!
цитирай
46. tutankhamon661 - djgator
23.12.2009 08:42
важен въпрос - кой ще го смени? ами, няма кой. пък и не се налага, за щастие. премиерът ще си свърши работата, но дори тогава пак ще го плюят. едно си баба знае, едно си бае! нищо чудно, че не ни е мачкал само този, който не е опитал. така ще бъде - с толкова много лицемери и предатели в тази държава.
добре, че б.борисов е като тайфун и нищо не е в състояние да го спре!
цитирай
47. politica - Аве брат, дай да сме малко по-сер...
23.12.2009 12:19
Аве брат, дай да сме малко по-сериозни. Да правим разлика между човека Бойко Борисов и премиера. Човека не го познавам, може да е супер готин пич, но премиера се проваля, това е факт и е видимо за всички, който казва обратното не си е свалил розовите очила. Правителство на г-н Б прави обратното на всичко, което е написано в учебничите по икономика и обратното на това, което правят другите държави от ЕС и Северна Америка за борба с кризата.
ББ работи с крайни мерки и мачка всичко, което е опозиция, било по един или друг начин. Корупцията си е все същата, само дето хората се смениха и вместо ДПС и БСП, сега са ГЕРБ. С две думи поредния боклук след Симеон и Станишев и аде да си ходи вече!!!!!
цитирай
48. анонимен - Отдавна не бях чел толкова награ...
23.12.2009 15:28
Отдавна не бях чел толкова награмотен блог. Това, че харесваш Б.Б. защото не спрял на някаква рампа не го прави по-малко мутра и по-малко тъпанар. Като чета и твоите тиради тука, той вота го спечели точно благодарение на лумпени като тебе. дано обаче хората по-скоро изправят грешката си и да махнат такива недоразумения като твоя генерал от политиката.А пък и не знам защо си толкова сигурен, че Станишев или Доган или който и там да цитира да започнат да ти разправят "знаеш ли кой съм аз". Като цяло доста тъп и овчедушен пост си качил тука.Честно.
цитирай
49. tutankhamon661 - 47. politica / 48. анонимен
24.12.2009 00:34
малко сравнение между коментари 47 и 48: двата изразяват едно и също - несъгласие с постинга, несъгласие с политиката на бойко борисов и т.н. но докато 47 е написан грамотно, то 48 е най-убийствената сбирщина от думи, която съм виждал. този дебил дори не владее чист български, какво остава за правопис. абе, кретен, ти имаш интелект на едноклетъчно, а си тръгнал да съдиш премиера. може ли амебата да се репчи на лъва? върни се в първи клас и поне научи български език, пък всичко с времето си - може и да извадиш скрит потенциал ..... последните две думи ги написах само за да довърша изречението ..... иначе блажени са верующите .... амин!
цитирай
50. tutankhamon661 - politica
24.12.2009 10:04
според мен прекалено много вярваш на медиите, а те се скъсват да пускат лъжи за герб /поне в по-голямата им част/. така може да се саботират и най-добрите намерения.
мислиш ли, че е минало достатъчно време, за да се дават каквито и да било оценки?
цитирай
51. lubopitstvo - Не гласувах за ГЕРБ,
24.12.2009 10:25
Бойко го харесвам не особено много. И преди, и сега. Съжалявам, че сме на различни мнения в политическата сфера :)
цитирай
52. tutankhamon661 - lubopitstvo
24.12.2009 10:46
важно е да има различни мнения - така се ражда истината. скоро ще си промениш мнението за б.борисов - когато се видят реалните резултати. много хора се плашат от предстоящото и се опитват да го предотвратят, но както се казва - пред фактите и боговете мълчат!
цитирай
53. ckarlet - Весели и светли празници желая!
24.12.2009 11:25
Весели и светли празници желая!
цитирай
54. tutankhamon661 - ckarlet
24.12.2009 14:43
и на теб весели празници!
цитирай
55. iliada3 - ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
25.12.2009 12:42
весели празници!:)
цитирай
56. politica - според мен прекалено много вярваш ...
27.12.2009 12:42
tutankhamon661 написа:
според мен прекалено много вярваш на медиите, а те се скъсват да пускат лъжи за герб /поне в по-голямата им част/. така може да се саботират и най-добрите намерения.
мислиш ли, че е минало достатъчно време, за да се дават каквито и да било оценки?


Да медиите пускат лъжи, но те само облагодетелстват ГЕРБ. Ако ББ изразходва времето си да работи повече, а не да се появява по телевизията можеше и да свърши нещо.


В моят град ГЕРБ са на власт от преди 2 години, камара от бандидти, крадци, курви и тук там някой свестен. На месно ниво за мен политиката им е провал. На централно ще видим, но първите им стъпки са калпави. Ако не изброй ми поне три успеха на правителството (реални обаче, защото залавянето на Наглите е нищо, докато не ги осъдят и моля не ми пиши култовите реплики от 2002 на ББ "Ние ги хващаме, те ги пускат").

Аде дано да Ви е весела коледата на всички.
цитирай
57. vasilan - нищо ново
28.12.2009 03:21
http://www.youtube.com/watch?v=RoPND_UDRWU&feature=player_embedded
цитирай
58. анонимен - малко сравнение между коментари 47 ...
28.12.2009 09:36
tutankhamon661 написа:
малко сравнение между коментари 47 и 48: двата изразяват едно и също - несъгласие с постинга, несъгласие с политиката на бойко борисов и т.н. но докато 47 е написан грамотно, то 48 е най-убийствената сбирщина от думи, която съм виждал. този дебил дори не владее чист български, какво остава за правопис. абе, кретен, ти имаш интелект на едноклетъчно, а си тръгнал да съдиш премиера. може ли амебата да се репчи на лъва? върни се в първи клас и поне научи български език, пък всичко с времето си - може и да извадиш скрит потенциал ..... последните две думи ги написах само за да довърша изречението ..... иначе блажени са верующите .... амин!






Що така бе.Какво пък ми е чак толкова неграмотно на коментара. Сега пак го прочетох, ама не виждам да съм направил кой знае какви грешки? А?
цитирай
59. анонимен - малко сравнение между коментари 47 ...
28.12.2009 09:38
tutankhamon661 написа:
малко сравнение между коментари 47 и 48: двата изразяват едно и също - несъгласие с постинга, несъгласие с политиката на бойко борисов и т.н. но докато 47 е написан грамотно, то 48 е най-убийствената сбирщина от думи, която съм виждал. този дебил дори не владее чист български, какво остава за правопис. абе, кретен, ти имаш интелект на едноклетъчно, а си тръгнал да съдиш премиера. може ли амебата да се репчи на лъва? върни се в първи клас и поне научи български език, пък всичко с времето си - може и да извадиш скрит потенциал ..... последните две думи ги написах само за да довърша изречението ..... иначе блажени са верующите .... амин!


А и съм почти сигурен, че съм написал повече, отколкото ти си прочел.Така че, дай да не се обиждаме,а?
цитирай
60. анонимен - Тъпотия
28.12.2009 19:21
Ако някой си мисли че като ходи на избори и гласува и избра - много се лъже. Чучелата предварително са обработени и когото и да избереш все е тая. Как си представяте че някой ще ви позволи да му бъркате в канчето - абсурд. За бойко мога да кажа че сам се дъни и то много яко - тъп кифладжия но на тях тарикат не им трябва и всичко им е точно, а ние продължаваме да се плюем и им правим сеири и те пак са доволни. Помислете по- сериозно по въпроса - майната и на граматикта.
цитирай
61. анонимен - zashto,
28.12.2009 21:27
kogato doide nqkoi na vlast go hokame?
цитирай
62. tutankhamon661 - politica
29.12.2009 12:25
някои го хвалят, но голяма част го плюят - не можеш да го отречеш. би трябвало да се радваме, че говори по телевизията, т.е. опитва се да обясни. едно време се сърдехме на затъмнението, а сега на осветлението - ако продължава така, никога няма да бъдем доволни, дори заплатите да литнат до небето.
доста образно оприличаваш герб на камара от боклуци. знаеш ли, че има хора, които твърдят, че целият ни народ е такава камара. прави ли са?
не искаш да ти посочвам "наглите" и любимата реплика на б.борисов. други пък не искаха други примери. ако се включи още някой и забрани това, което той най-мрази, накрая ще се окаже, че не трябва да напомням нито един от успехите. как да те оборя тогава?
какво невярно има в "ние ги хващаме, те ги пускат"? цял свят го вижда и ни се чуди. аз лично съм гледал интервю на човек от фбр, който се смееше и дословно каза: "на вашите съдии фбр и скотланд ярд заедно не могат да дадат необходимите доказателства". кажи, възможно ли е гранатомет да е семейна реликва?
"наглите" е перфектна операция, за която шапка свалям на полицията. има отпечатъци, днк, няколко души от бандата вече пропяха и потвърдиха повечето обвинения. не е ли достатъчно, че в дома на кроки са открити вещи на някои от похитените? от битака ли ги е купил? какво повече може да се иска? дали ще бъдат осъдени НЕ ЗАВИСИ от герб. полицията направи необходимото, но на нас ни трябва тотална подмяна на съдебната система. ей там трябва да заиграе голямата метла. обаче тогава б.борисов ще стане диктатор. те и сега го обвиняват въпреки склонността му към диалог, какво остава после.
за да има реални успехи, първо трябва да се стабилизира бюджета. десетилетия грабеж не могат да бъдат компенсирани за няколко месеца. нали разбираш, че без пари нищо не става - така е устроен светът и не б.борисов го е направил такъв.
никога не вярвам сляпо и поради тази причина се въздържам от мнение по някои въпроси. възможно е някои хвалби да не са истина. затова говоря само за най-очевадните факти.
що се отнася до ограничението на някои финанси - то е неизбежно. ежедневно виждам хора, които харчат повече отколкото печелят. това води до едно-единствено нещо - фалит. същото поведение, но на държавно ниво ще е пагубно. трябват ограничения - може да е неприятно, но пък е неизбежно. нека бъдем реалисти!
цитирай
63. tutankhamon661 - 58. анонимен
29.12.2009 12:31
и 100 пъти да го прочетеш, пак няма да видиш. за тази цел първо трябва да ходиш на училище.
цитирай
64. tutankhamon661 - 59. анонимен
29.12.2009 12:40
кой ти каза, че можеш да пишеш? ако познаваше буквите, най-малкото щеше да си напишеш името, не да се КРИЕШ !
цитирай
65. tutankhamon661 - 60. анонимен
29.12.2009 12:42
знаем за кукловодите. те излизат от сенките лека-полека. но някой ще им обърка сметките ....
цитирай
66. tutankhamon661 - 61. анонимен
29.12.2009 12:44
нали знаеш култовата реплика "тури си едно перде, па пцувай, пцувай!" к'во да се прави - национална традиция. някои традиции са си това, което бяха.
цитирай
67. jediknight - tutankhamon661
05.02.2010 08:53
бойко нещо взе да ме съмнява ама все още изчаквам за да съм сигурен, че не става.
цитирай
68. анонимен - boiko 6te sma4ka boklutsite. po...
26.02.2010 17:43
boiko 6te sma4ka boklutsite. po-dobre ne go iadosvaite.
цитирай
69. tutankhamon661 - jediknight
12.03.2010 09:30
Изчакай още и съвсем ще забравиш, че не става!
цитирай
70. tutankhamon661 - 68. анонимен
12.03.2010 09:31
И аз това викам, но някои не ме чуват.
цитирай
71. анонимен - tutankhamon661
07.04.2010 02:18
А към днешна дата доволен ли си от твоя любимец Бойко?
цитирай
72. tutankhamon661 - 71. анонимен
07.04.2010 12:40
Съвсем скоро очаквай нова ударна доза "Бойко".
цитирай
73. анонимен - Трифон - химери....
06.09.2010 20:14
абре тутанкамон-е,
че си 'полицай' е повече от явно, че не разбираш от политика - също е разбираемо.. в среди на охранители.., но поне не показвай 'загнилите' ябълки все откъм все още здравата им страна. обърна се цялата аудитория да критикува с изключение на пишещите под разни имена 'хитреци' и все едни и същи "ние ги хващаме, те ги пускат" примери и 'доводи'... Нито едно стойностно доказателство за това, че ГЕРБ работи (както и ББ) или че е свършено наистина нещо и да е променена досегашната 'Система'.. Бойко възстанови Държавна Сигурност на всички важни места и постове - това ще се осъзнае и усети по-късно, но никой не смее да реагира или противоречи на 'властта' и Луи 14.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%83%D0%B8_XIV
http://moriq.blogspot.com/2009/07/xiv.html

Trifon tabernacle@mail.bg
цитирай
74. tutankhamon661 - 73. анонимен
14.09.2010 01:38
Ти какво искаш? Съвсем да се разпадне МВР? Явно не ти хрумва, че това значи анархия.
Точно така е: "ние ги хващаме, те ги пускат." Цял свят ни се чуди, че при ДОКАЗАНИ престъпления, няма никой в затвора. Недоумявам как може някой да обвини Бойко Борисов в лъжа, след като думите му многократно бяха потвърдени от неговите американски и английски колеги. Знам, знам: и това са лъжи. Ама някои не сме тук само за да плюем.
Спомняш ли си, когато хванаха сърбина с гранатомет, а съдът го пусна, защото бил "семейна реликва"? На такива съдии може ли да се угоди? Следващия път някой ще докара танк с думите "Ми, детето да си поиграе." И пак няма да е доказателство, нали?
цитирай
75. анонимен - смотльо
24.10.2010 21:30
totoni написа:
Абе, хора, не мога да повярвам...
Бойко Борисов е ОПАСНА личност! Всичките му медийни кампании, масови уволнения (говорим за обикновени експерти, не за политически назначения), липса на капацитет, липса на МИСЪЛ, вземане на решения, а после отмятане (технически грешки, не сме го били разбрали правилно и пр.) говорят единствено за безсилие!
Е, явно PR-ът му е добър, защото хората се връзват. Той не само, че не есвършил НИЩО до момента, но обърква и малкото работещи механизми в държавата, заради простата ЧИСТКА!
А защо е тази чистка? Не защото дребният чиновник в министерството е откраднал нещо. А защото трябват местенца за НАШИТЕ хора, нищо че НЯМАТ ИДЕЯ за какво става дума. Е това на какво ви прилича?
А да не говорим за култа към личноста си, който той грижовно подхранва.
Всичко това е ОПАСНО!
Но...хората му се радват. Давайте!


най малкото започна да прави пътища,иначе още щеше да си караме по-черните такива от преди 100 години,той няма магическа пръчица,че да ни оправи за 1-ин ден,започваме да вървим напред и мисля,че започва да се забелязва напредъка,а който не го забелязва,значи главата му е завряна в задника и още нещо,до сега никой не се беше опълчвал така срещу мафията,както той го направи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664123
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031