Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 09:39 - OТМЪЩЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 46667 Коментари: 174 Гласове:
83

Последна промяна: 28.12.2010 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





Ето какво е политиката - лъжеш, мажеш и се сърдиш, като не намериш кой да ти повярва.
Винаги съм имал непоносимост към интригите. Където и да съм работил, все ще се намери  приказливец, който трови обстановката. Някои даже се хвалеха с "майсторлъка си".
Мълча до едно време, но после ми кипва. Резултатът е, че след това всичко става зад гърба ми и от разстояние. Лесно е да плюеш, когато няма кой да ти отговори на момента. Интригантите са хитри и предпазливи. Много внимават да не са в обсега на юмрука ти, докато словоблудстват. На същия принцип действат и противниците на Бойко Борисов, които странно защо омекват, ако той е наблизо - Яне Янев го демонстрира в ефир.
Написах горното, за да обясня защо разбирам премиера толкова добре. От всички страни бълват срещу него - няма медия, която да не се е изказала негативно.   Не знам откъде изскочи онова за измислената цензура. Такава просто няма. Е, някои бълват по-рядко, но пък има и други новини - аз искам да чуя и тях. На вас ще ви хареса ли, ако се обсъждат САМО недостатъците на правителството? Не ми се вярва. Има и други интересни теми. Нали говорим за ИНФОРМАЦИОННА емисия, а не за съзтезанието "Наплюй Бойко"?
Отдавна се е наложило мнението, че ако една медия не критикува постоянно управляващите, значи им се подмазва и сама  си налага цензура. Добре, ама по същата логика всеки, който прекалява с негативизма, се подмазва на опозицията. Така ли е? Не може едното да е вярно, а другото не. Съвсем отделно е, че има платени агитатори "за" или "против", но това е друга тема.  Тук повечето хора изказват личното си мнение абсолютно безплатно, включително врагавете на ГЕРБ.
След като го нападат от всички страни, какво очаквате да направи премиерът? Много ясно, че ще се вкопчи още по-здраво в най-приближените си. Дори да види техни изцепки, не може да ги отстрани, защото на друг няма как да разчита. Така реагира ограденият с врагове. Липсата на разбиране от опозицията и нейните агитатори го оставя БЕЗ ИЗБОР.
Помислете: вие как бихте постъпили на негово място? Със сигурност ще направите абсолютно същото.
Постоянно излизат карикатури на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. На мен  са ми забавни, въпреки че съм фен на ГЕРБ. Споменатите двама също ги приемат с чувство за хумор - доказали са го многократно. Но се чудя защо само за тях се пускат такива неща? Костов и Станишев ще са също толкова интересни. Особено вторият и без да го украсиш, е готов за шарж. Да не говорим за Татяна Дончева. Тази жена /или мъж?/ дава толкова материал за подигравателни коментари, че недоумявам как шегаджиите от категория "Политика" са я пропуснали. Много хитова беше, когато се изхвърли, че имала шансове на кметските избори срещу Бойко Борисов. И как сериозно го каза! При условие, че и в БСП предварително бяха приели загубата от значително по-рейтинговия противник.
Интересно дали сама си е вярвала, че е възможно мишка да се репчи успешно на лъв? Може би да, а може би не. Във всеки случай, както се вижда от копирания материал по-долу, умее да бълва като гранатомет. Даже като два.






 
За какво Бойко отмъщава на Румен Петков?

 


„Има ответен удар срещу нещо, с което Румен Петков е засегнал Бойко Борисов и Цветан Цветанов и затова събитията днес се развиват по този начин. “ – заяви бившият депутат на БСП и настоящ лидер на „Движение 21″ Татяна Дончева в предаването “Тази сутрин” на БТВ. Дончева съзря конспирация срещу бившият вътрешен министър и изненадващо се опита да го защити в някаква степен, макар да са врагове помежду си от дълго време. За някои зрители обаче бившата депутатка се опита да сътвори огромна интрига и да си направи чисто и просто PR.

„Румен Петков е прав в едно. Цветан Цветанов и Бойко Борисов доста неблагодарно искат да го поставят до стената. Те трябва да са му благодарни във времето, че той работи с тях. Петков подпомагаше Бойко от първите му политически стъпки до възцаряването му на трона. Защо му отговарят с такава черна неблагодарност?! Може би е направил срещу тях нещо – например докато е бил в САЩ преди месец и половина, което е предизвикало тяхната реакция да го поставят на унизително за него място“ – отбеляза бившата социалистка.

„За Бойко Борисов, Румен Петков трябва да знае нещо, което се повтаря многократно. Бойко Борисов е злопаметен и зъл човек, който е бил особено безжалостен към хората, които знаят за него неща, които могат да го уличат в миналото му” – категорична бе Дончева.

Тя смята, че отнемането на визата на ексминистъра означава, че посолството на САЩ не предпочита „руските лимонки“, въпреки че той е свършил доста неща за Америка. По думите й има сериозни играчи и държави, които след като те употребят, те захвърлят. Според Дончева Борисов бил един от тях. 

Razkritia.com дава възможност на своите читатели да изкажат предположенията си по горещата тема. Отмъщава ли си за нещо Бойко Борисов на Румен Петков или не виждате нищо конспирационно в цялата история? Споделете мнението си в коментарите под материала.

 




http://www.razkritia.com/67289/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE/
 



Гласувай:
85



1. planetar - Някои вече станаха прекалено добри ...
28.11.2010 10:08
Някои вече станаха прекалено добри актьори и подливат вода на конкуренцията. В такива отровни условия и самият Супермен не може да се оправи.
цитирай
2. djgator - приятелю
28.11.2010 10:12
Тази е смешна, но поне има доблестта да нарича нещата и хората с истинските им имена, даже си позволява да критикува себеподобните си - което и прави чест.
А Бойко е почти сам, обграден от невинаги качествени хора, които пак искат да я карат, както преди...
цитирай
3. анонимен - Още колко ще защитаваш мутрата Б...
28.11.2010 10:24
Още колко ще защитаваш мутрата Бойко? Както и да го кръстите, той ще си остане не бивш, а наcтоящ мафиот. Вашите гласове дадоха държавата връцете му заради, което ще плащаме векове наред.
цитирай
4. tutankhamon661 - 1. planetar
28.11.2010 10:29
planetar написа:
Някои вече станаха прекалено добри актьори и подливат вода на конкуренцията. В такива отровни условия и самият Супермен не може да се оправи.

Не се учудвай! Това е нормално за политиката. Всеки опитва да излъже останалите. Печели онзи, който е най-добър актьор - това е качеството, което се цени най-много.
цитирай
5. анонимен - Да сравняваш Дончева,
28.11.2010 10:32
с Бойко и Цветанов, е все едно да сравняваш компютър с руско сметало
цитирай
6. tutankhamon661 - 2. djgator - приятелю
28.11.2010 10:34
djgator написа:
Тази е смешна, но поне има доблестта да нарича нещата и хората с истинските им имена, даже си позволява да критикува себеподобните си - което и прави чест.
А Бойко е почти сам, обграден от невинаги качествени хора, които пак искат да я карат, както преди...

Факт: има много мърша около него. Той е наясно с този проблем, но трудно ще намери кой да ги замести - на всеки ъгъл дебнат хищници, а негативите отнася само премиерът. Точно това имам предвид като казвам, че няма избор. Сегашните поне ги познава до известна степен.
Сигурно знаеш вица за момчето, което викало на чорбаджията "Не чиcти старите комари - те са се нахранили или скоро ще приключат. На тяхно място обаче ще дойдат нови, които тепърва ще ядат!"
цитирай
7. vmir - Неизбежно за мерзавците е да пропускат "подробности", за да изглеждат клеветите им като критика.
28.11.2010 10:37
Най-големия проблем на България е, че оплюването е превърнато в доходоносна или духовна потребност, което въпрепятства и най-добрите идеи като разсейва и отслабва тежестта на рационалните нужди и ги поставя в подчинение на ирационалните. Просто мнозина нямат волята, капацитета и разума да спрат да плюят при всяка възможност, защото са ги налъгали, че плюенето е едва ли не геройство, а и самите те не умеят друго колкото плюенето. Дончева не прави изключение, като просто задоволява нуждите от конспиративни обяснения.
цитирай
8. анонимен - Това за комарите най ми хареса! Ще си ...
28.11.2010 10:56
Това за комарите най ми хареса! Ще си ги кътам, че като огладнеят отново - поне ги знам кои са! На някои вече и имена съм им дал - Боко, Цвъко, Фидосчо, Цецка... Обещават ми да не ме хапят много, само колкото да се нахранят!
А Vmir-чо така и не разбра, че в тая рябата няма плюене. Има резонни въпроси, които чакат отговор. Умните хора вършат нещата така, че да не възникват неудобни въпроси и съмнения. А ако възникнат, то от тях има само полза. Помага да си дощажеш позицията. Ако въобще имаш такава или вдяваш за какво иде реч1
цитирай
9. stomanata - Премиерът чисти пасмината, но пак ...
28.11.2010 11:10
Премиерът чисти пасмината, но пак го обвиняват. Ясно, че противниците му не се интересуват какво е направил, защото предварително са обявили своето несъгласие. Неслучайно пуснах поста "Смахнати обвинения към ГЕРБ". Само се чудят какво да измислят, но вече са се поизчерпали, защото глупостите им cтават все по-елементарни.
цитирай
10. tutankhamon661 - 3. анонимен
28.11.2010 11:16
анонимен написа:
Още колко ще защитаваш мутрата Бойко? Както и да го кръстите, той ще си остане не бивш, а наcтоящ мафиот. Вашите гласове дадоха държавата връцете му заради, което ще плащаме векове наред.

Нещо си се заблудил. Благодарение на неговите проекти милиони във валута ще пълнят българската хазна. От тази гледна точка наистина ще има плащания, но в наша полза.
цитирай
11. tutankhamon661 - 5. анонимен - Да сравняваш Дончева,
28.11.2010 11:17
анонимен написа:
с Бойко и Цветанов, е все едно да сравняваш компютър с руско сметало

Верно. При това сравнение Борисов ми напомня за Бил Гейтс.
цитирай
12. tutankhamon661 - 7. vmir - Неизбежно за мерзавците е да пропускат "подробности", за да изглеждат клеветите им като критика.
28.11.2010 11:30
vmir написа:
Най-големия проблем на България е, че оплюването е превърнато в доходоносна или духовна потребност, което въпрепятства и най-добрите идеи като разсейва и отслабва тежестта на рационалните нужди и ги поставя в подчинение на ирационалните. Просто мнозина нямат волята, капацитета и разума да спрат да плюят при всяка възможност, защото са ги налъгали, че плюенето е едва ли не геройство, а и самите те не умеят друго колкото плюенето. Дончева не прави изключение, като просто задоволява нуждите от конспиративни обяснения.

Ако по телевизията едновременно дадат Дончева и питбул, трудно ще позная кое от двете е тя. Не искам да усетя захапката й.
Плюенето е национален спорт. Практикуват го както махленските клюкари, така и в Народното събрание - всеки го е виждал. Лошо, че това е основния похват за комуникация. Много напомня за джафкането между улични псета. Няма начин подобни неща да ми харесат.
цитирай
13. анонимен - Кой ще върне милионите, които за...
28.11.2010 11:37
Кой ще върне милионите, които заграби Цветелина Бориславова? Аз не съм съгласен да са в нея. Сигурно има и други мераци, но още не сме разбрали за тях.
цитирай
14. babayagodina - Фараончо, пак ли се изака бе баби? Ай ...
28.11.2010 11:53
Фараончо, пак ли се изака бе баби? Ай сложи си памперсчето, смукни биберончето и млъкни!
цитирай
15. tutankhamon661 - 8. анонимен
28.11.2010 12:02
анонимен написа:
Това за комарите най ми хареса! Ще си ги кътам, че като огладнеят отново - поне ги знам кои са! На някои вече и имена съм им дал - Боко, Цвъко, Фидосчо, Цецка... Обещават ми да не ме хапят много, само колкото да се нахранят!
А Vmir-чо така и не разбра, че в тая рябата няма плюене. Има резонни въпроси, които чакат отговор. Умните хора вършат нещата така, че да не възникват неудобни въпроси и съмнения. А ако възникнат, то от тях има само полза. Помага да си дощажеш позицията. Ако въобще имаш такава или вдяваш за какво иде реч1

Ще ти харесат комарите, къде ще ходиш! Груба политичеcка действителност.
Тези, които посочваш, са откраднали най-малко. Но каквото и да направят, аз виждам с очите си, че държавата се променя.
Знаеш, че който и да е на власт, няма да направи нищо по-добре. Не можеш да ми посочиш нито един по-качествен от днешните управляващи.
Въпроси винаги има и ще има. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ кой управлява. Бойко Борисов се скъса да обяснява, но веднага го нарочиха за медийна звезда. И така, и онака, все лош. Да, ама някои умеем да мислим и ще се погрижим да спечели следващата си изборна победа. Защото сме МНОЗИНСТВО.
цитирай
16. tutankhamon661 - 9. stomanata
28.11.2010 12:19
stomanata написа:
Премиерът чисти пасмината, но пак го обвиняват. Ясно, че противниците му не се интересуват какво е направил, защото предварително са обявили своето несъгласие. Неслучайно пуснах поста "Смахнати обвинения към ГЕРБ". Само се чудят какво да измислят, но вече са се поизчерпали, защото глупостите им cтават все по-елементарни.

Прекалено елементарни, бих казал. Скоро ще обсъждат какви са предпочитанията на Бойко Борисов за тоалетна хартия или боксерки. Oчевидно e, че много хора изказват несъгласието си още преди да е направил каквото и да било.
цитирай
17. анонимен - Татяна Дончева е съвсем нормална ...
28.11.2010 12:24
Татяна Дончева е съвсем нормална жена, при това интелигентна. Необяснимо е, че я нападаш за външността й. Не може всички да са като от списание. Има ли манекенка, която е умна колкото Дончева?
цитирай
18. asthfghl - За ролята на медиите:
28.11.2010 12:30
Те трябва да са коректив. Ако на управляващите (които и да са те) се предостави пълен медиен комфорт, те ще си въобразят, че са недосегаеми и ще почнат с далаверите. Не че не са почнали. За известно време на ББ беше предоставен медиен комфорт: удобни въпроси от любвеобвилни журналя. Но в момента, в който почнат да си проличават пропуските на управлението, нормално е то да бъде подложено на въпроси. Това не е задължително автоматично "лягане" на опозицията. Тя само се възползва от една ситуация или друга. Проблемът е далеч по-фундаментален от това кой на кого ляга (не че платената журналистика я няма - напротив, даже процъфтява - и от страна на удобните на управляващите подлизурски медии, както и от страна на платените лаещи опозиционни такива).

Нашите медии са далеч от постигането на своята роля, за съжаление. Тя е да са част от гражданското общество, но такова у нас почти няма. Затова и у нас те изпълняват една по-различна роля.
цитирай
19. анонимен - 17,
28.11.2010 12:32
ти виждал ли си маймуна да харесва скъпоценни камъни? дай и банан и гледай сеира.
разбира се, че ще харесва Бойко и Цуцо, не Дончева
цитирай
20. tutankhamon661 - 13. анонимен
28.11.2010 12:41
анонимен написа:
Кой ще върне милионите, които заграби Цветелина Бориславова? Аз не съм съгласен да са в нея. Сигурно има и други мераци, но още не сме разбрали за тях.

Цветелина Бориславова не е заграбила никакви милиони. Такива неща говорят бедните по адрес на всички богати. Аз също й завиждам, но не я плюя.
Всеки кадърен човек си поставя нови и нови цели. Ти може и мераци да ги наричаш.
цитирай
21. tutankhamon661 - 14. babayagodina
28.11.2010 12:47
babayagodina написа:
Фараончо, пак ли се изака бе баби? Ай сложи си памперсчето, смукни биберончето и млъкни!

Леле, па си умна ........ и хубава!
цитирай
22. kormoran - Препирните не са от полза за никой. ...
28.11.2010 12:52
Препирните не са от полза за никой. Така страда цялата държава и мисля, че скоро всички ще съжаляваме. Но ще е късно.
цитирай
23. анонимен - Я, тутанкамоне. Татяна Дончева ...
28.11.2010 13:05
Я ,тутанкамоне.Татяна Дончева освен това което ти избирателно си харесваш каза и едни други неща от сорта "няма борба с престъпноста ,а едни мутри си разчистват сметките с други мутри.За Бойко Борисов определение на Дончева винаги е било само едно-МУТРА.Интересно как едните неща които казва са верни според теб ,другите неща не са.И как уж всички медии нападат ГЕРБ пък трети ден мина от пресконференцията на РЗС за фалшификациите на ГЕРБ пък никъде освен по канал3 не се обелва по въпроса.Я ти коментирай тук тогава ония филмчета
цитирай
24. анонимен - Лъжата е фундаментална българска ...
28.11.2010 13:06
Лъжата е фундаментална българска слабост. При това често срещана. Къде от незнание, къде умишлено, разни хора пръскат лъжи срещу ГЕРБ, защото искат някой друг да управлява. Някои може да се надяват самите те да докопат баницата.
цитирай
25. анонимен - Поредната платена партенка
28.11.2010 13:11
Чудя се колко ви плащат от ГЕРБ за тази помия ??? Просто не искам да съм на мястото на автора...А истината е, че ГЕРБ съставиха най некадърното "ПРАВИТЕЛСТВО" съставено от некадърници, алчни маймуни и най вече ПРОСТАЦИ...
Но какво се чудя какъвто премиера такива и министрите ! Осмивали Боко НОРМАЛНО, толкова прост толкова на високо Българската история не помни....Срам ме е, че съм Българин.
МАТЕРИАЛА е виновен за това положение много прости хора има в България факт
който гледат във малкия екран изявите на бившата мутра и приемат всичко за чиста монета. А истината е, че PR кампанията върви по 16 часа на ден и промива мозъци.
цитирай
26. анонимен - Амоне, ти раздвоение на личността ...
28.11.2010 13:14
Амоне, ти раздвоение на личността ли имаш, що ли? В един случай говориш за груба политическа действителност, а в друг - пищиш като ощипана мома - бият нашия! От патроните си, ли го учиш това лицемерие? Мязаш ми на болшевик, беззаветно предан на Партията. Айде влез в час - 2010-та година сме, не сме 17-та година и революцията....
цитирай
27. tutankhamon661 - 17. анонимен
28.11.2010 13:15
анонимен написа:
Татяна Дончева е съвсем нормална жена, при това интелигентна. Необяснимо е, че я нападаш за външността й. Не може всички да са като от списание. Има ли манекенка, която е умна колкото Дончева?

Няма ли? Я виж, че всички миски четат Ницше, Фройд и т.н.
цитирай
28. tutankhamon661 - 18. asthfghl - За ролята на медиите:
28.11.2010 13:25
asthfghl написа:
Те трябва да са коректив. Ако на управляващите (които и да са те) се предостави пълен медиен комфорт, те ще си въобразят, че са недосегаеми и ще почнат с далаверите. Не че не са почнали. За известно време на ББ беше предоставен медиен комфорт: удобни въпроси от любвеобвилни журналя. Но в момента, в който почнат да си проличават пропуските на управлението, нормално е то да бъде подложено на въпроси. Това не е задължително автоматично "лягане" на опозицията. Тя само се възползва от една ситуация или друга. Проблемът е далеч по-фундаментален от това кой на кого ляга (не че платената журналистика я няма - напротив, даже процъфтява - и от страна на удобните на управляващите подлизурски медии, както и от страна на платените лаещи опозиционни такива).

Нашите медии са далеч от постигането на своята роля, за съжаление. Тя е да са част от гражданското общество, но такова у нас почти няма. Затова и у нас те изпълняват една по-различна роля.

Кое ли в държавата е наред, че журналистиката да е на място? Пак добре: признаваш ударите от двете страни. В категория "Политика" обикновено сочат Бойко Борисов като някакъв дявол, който има само недостатъци, но не и положителни качества. А това е гнусна лъжа.
Всички ние сме прекалено далече от държавните дела и сме по-близо до наблюдателите, отколкото до участниците. Това, което виждаме, не винаги е такова, каквото изглежда. Много хора стават жертва на собствената си cамовлюбеност и всезнайковщина. Подбират само онова, което им изнася.
Естествено, че проблемите са много по-дълбоки. Бойко Борисов никога не е бягал от въпроси, но зависи как са поднесени. Възпитанието, подмазването и цензурата са различни неща. Аз самият не бих отговорил на човек, който ми държи тон. Всъщност бих му отговорил, ама с юмрук. В този смисъл Бойко Борисов често ми се струва прекалено миролюбив.
цитирай
29. анонимен - И какво си сложил тия рокаджии на ...
28.11.2010 13:33
И какво си сложил тия рокаджии на аватара си! Може ли рокаджия да харесва милиционери? Айде стига си манипулирал, а се скрий - по-добре!
цитирай
30. анонимен - Престанете с лъжите! Нито Бойко, ...
28.11.2010 13:34
Престанете с лъжите! Нито Бойко, нито Цветелина е откраднала. Двамата са създали семейство за пример, където цари мир и любов. Защо никой не говори по този въпрос? Не се ли сещате, че така съвсем реално може да извлечете лична изгода? Просто вземете пример от по-умните и знаещите.
цитирай
31. анонимен - Съединението прави силата
28.11.2010 13:35
ПИСНА МИ ОТ ПОМИЯРИ И ВСЯКАКВИ ИДИОТИ ДЕТО ЗАМЪРСЯВАТ ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО.
Добре че има свестни момчета и момичата които да ни напомянат за Родината, като например за 27 ноември годишнина от Ньойския договор, който съсипа България, раздели нацията и вече 90 години самозвани авторчета продължават да наливат масло в огъня на братоубиството. Няпишете как да се обединим бе педерси гадни, а не как да се тепат един по един (та до един).
цитирай
32. анонимен - И Бойко и Цецо бягат от неудобните ...
28.11.2010 13:36
И Бойко и Цецо бягат от неудобните въпроси-лично го видях Цецо как избяга от Сашо Диков в Народното събрание .Ходят в правилните медии ,където им задават правилните въпроси.Я кажи ти като фен на ГЕРБ от всичиките тв изяви по телевизиите някъде питаха ли го кой е консултирал Цветанов.На теб също нищо не ти пречи да погледнеш в сайта на канал 3 ,да видиш филмчетата ,да чуеш и други гледни точки.После пак си вярвай на който си искаш. А Цветелина оня ден я видях но опашка за социални помощи -вярно не е богата жената-но който е завършил руска фиология и то в Румъния и баща и е от Политбюро на БКП нека да мре от глад.Абе човек ти нормален ли си-хората мразели богатите.Не хората мразят само тия които станаха богати за един ден-легнаха си бедни ,а се събудиха милионери в зелено
цитирай
33. анонимен - Пак си се изтутанкамонил на мете...
28.11.2010 13:37
Пак си се изтутанкамонил на метеното
цитирай
34. анонимен - Българско стихотворение М...
28.11.2010 13:37
Българско стихотворение

Момчета, знам, че вече ви дотегна
и хлябът сух, и голата ракия,
и тежкото небе на тази бедна
страна, в която няма прокопсия....
Великите й царски идеали
днес вече са митичен архаизъм.
България търгува със парцали
от раклата на своя комунизъм.
България е гладна просякиня.
С душа поциганена, необута,
тя проси чуждоземна милостиня
по пътя между Лондон и Калкута.
Честта е болна, съвеста пияна,
а ореолите - алъш-вериши
и луд е, който плаче с Дебелянов
по някакави си белоцветни вишни.
Със страшна сила днес от небесата
виси един въпрос полуобесен:
Кажете ми къде е свободата
от синята ни ноемврийска есен?
Защо пирува с разни богаташи
и хитреци, дошли на власт и мода,
с дрогясали бандюги и апаши...
Защо е с тях? Защо не е с народа?
момчета, знам, че е на халос туй, че
скърбим за свобода и бели вишни.
В земята на Васил Иванов Кунчев
днес всички романтици са излишни.
Но да запеем, дявол да го вземе,
със мъжки глас във тази нощ безродна
и нека екне - като в турско време,
"Къде си, вярна ти, любов народна?"
цитирай
35. анонимен - И какво си сложил тия рокаджии на ...
28.11.2010 13:43
анонимен написа:
И какво си сложил тия рокаджии на аватара си! Може ли рокаджия да харесва милиционери? Айде стига си манипулирал, а се скрий - по-добре!


Той е чалгаджия под прикритие.
цитирай
36. deeppurple - Можеш да прочетеш тук за стилът и методът на работа на Боеца Рипонски - ББ!
28.11.2010 13:43
http://kentoff.blog.bg/politika/2010/11/27/konflikt-s-pyrvanov-nakaral-boiko-da-izvadi-dalaverite-po-ca.641563

И после направи справедлив и безпристрастен коментар коментар.

цитирай
37. анонимен - Приятелче
28.11.2010 13:44
Вижте приятели, аз имам по-различно виждане относно ОПЛАКВАЧКИТЕ и ОПЛЮВАЧИТЕ на днешната власт. За всички е ясно, че ГЕРБ е нещо ново. Кутията на Пандора е открехната (дали ще я отворят напълно-ще поживеем, ще видим). Колко от коментиращите знаят за договореностите постигнати край Малта на палубата на "Нимиц" от Буш-Старши и Горбачов? Дали безкръвните "революции" в Източна Европа не бяха програмирани.Кой интелигентен човек няма да си отговори положително след анализ на резултатите от тази среща към днешния момент. Революции нямаше, защото нямаше смяна на собствеността на средствата за производство. Тези, които ги управляваха преди 1989г., ги притежават и сега.
Основният проблем за ИЕ е, че комунистическите партии станаха собтвеници на икономиката, а предоставиха политиката на така наречената "демократична" общост, за разлика от Китай където е точно обратно.Общото между ИЕ и Катай е в унизителното положение на обикновенният човек.
Сега нещо се случва! Тези с парите(икономиката) не могат да се конкурират с китайските пари(икономика) и единствената им хранилка и донор е БЮДЖЕТА и ФОНДОВЕТЕ на ЕС.
Който си позволи да спре кражбите(хранилката) неминуемо и нормално е да се изправи срещу "тези с парите". Парите са в "ОПОЗИЦИЯ" и тази опозиция не се покрива само с признатата такава от политическото разпределение. В "ОПОЗИЦИЯ" са и Костов и Димитров, Тренчев, а и персони от самата ГЕРБ. Тези с ПАРИТЕ владеят медиите, многобройните "ИКОНОМИЧЕСКИ" институти и центрове, социалогическите агенции(и голф игрищата) и тези, които срещу сребърници(по-вярно е -срещу листчета от целулоза) са си продали душите.
Форумите са работните места на последните.Хора като нас живеят от НАДЕЖДАТА да си запазим душите и сме склонни дори да ги съжаляваме.
Надеждата съществува и за това, че истинският живот представлява единството между тялото и душата.
цитирай
38. tutankhamon661 - 19. анонимен
28.11.2010 13:48
анонимен написа:
ти виждал ли си маймуна да харесва скъпоценни камъни? дай и банан и гледай сеира.
разбира се, че ще харесва Бойко и Цуцо, не Дончева

Правилно. Няма начин да харесаш Бойко Борисов, защото си маймуна, при това от зоопарка, а не от дивата природа. Много си го закъсал.
цитирай
39. tutankhamon661 - 22. kormoran
28.11.2010 13:50
kormoran написа:
Препирните не са от полза за никой. Така страда цялата държава и мисля, че скоро всички ще съжаляваме. Но ще е късно.

Понякога има полза, ако приемем, че препирните всъщност са дебати. Трудно се получават, защото по форумите често има цензура за феновете на ГЕРБ.
цитирай
40. анонимен - Кратък е пътят
28.11.2010 13:52
Проекта ББ е поне от 10 години. Откакто стана главен секретар на МВР (при царя), няма ден (че и час) ББ да не цъфти като росна китка от сутрин до вечер по екраните. То бива бива реклама, но това си е чисто осиране. И както казват диалектиците в даде момент дадено нещо се превръща в своята противоположност, или вървиш вървиш наляво и изведнаж се окаеш от дясно. Пресолиха манджата кукловодите и махалото естественно тръгва в обратната страна. Ако наистина беше умно момче и беше чел библията, трябваше да помни , че от "ОСААНА до РАЗПНИ ГО" пътят е страшно кратък.
цитирай
41. анонимен - Играта/театрото продължава.
28.11.2010 14:00
Голямата грешка на ББ и ЦЦ е, че правят опити да воюват с по-образовани и по- умни хора. Опитват се да повторят- 'децата на революцията изядоха бащите...", не става. Промяната не е правена за "аутсайдери", тях само ги канят да изпълняват епизоди от играта и след това идват другите .
цитирай
42. анонимен - Тутан е изтутал
28.11.2010 14:02
Тутан е изтутал
цитирай
43. анонимен - Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ
28.11.2010 14:02
37 е абсолютно прав, но голяма част от хората са толкова неграмотни, че не разбраха какво стана и продължават да викат УРА. Ако някой си мисли, че оръфляци като ЖМЖ и ФД са направили революция, честоко се лъжат. Както социализма така и демокрацията ни бяха внесени от вън. Та отново да напомним какво казват умните хора и да престанем да вярваме вшъркели:
. В началото на “Студената война” – 1947 г. - – първият шеф на ЦРУ - заявява:

“, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”.
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.
цитирай
44. анонимен - пълна тутня!
28.11.2010 14:03
пълна тутня!
цитирай
45. tutankhamon661 - 23. анонимен
28.11.2010 14:06
анонимен написа:
Я ,тутанкамоне.Татяна Дончева освен това което ти избирателно си харесваш каза и едни други неща от сорта "няма борба с престъпноста ,а едни мутри си разчистват сметките с други мутри.За Бойко Борисов определение на Дончева винаги е било само едно-МУТРА.Интересно как едните неща които казва са верни според теб ,другите неща не са.И как уж всички медии нападат ГЕРБ пък трети ден мина от пресконференцията на РЗС за фалшификациите на ГЕРБ пък никъде освен по канал3 не се обелва по въпроса.Я ти коментирай тук тогава ония филмчета

Дай линк и ще ги коментирам! В последните дни имах по-важни занимания и нищо не съм гледал.
цитирай
46. tutankhamon661 - 24. анонимен
28.11.2010 14:08
анонимен написа:
Лъжата е фундаментална българска слабост. При това често срещана. Къде от незнание, къде умишлено, разни хора пръскат лъжи срещу ГЕРБ, защото искат някой друг да управлява. Някои може да се надяват самите те да докопат баницата.

Много ясно, не се съмнявай изобщо! Стремежът към баницата е единствената причина, поради която толкова хора преиначават фактите. Защо иначе ще плюят по културен човек като премиера?
цитирай
47. tutankhamon661 - 25. анонимен
28.11.2010 14:15
анонимен написа:
Чудя се колко ви плащат от ГЕРБ за тази помия ??? Просто не искам да съм на мястото на автора...А истината е, че ГЕРБ съставиха най некадърното "ПРАВИТЕЛСТВО" съставено от некадърници, алчни маймуни и най вече ПРОСТАЦИ...
Но какво се чудя какъвто премиера такива и министрите ! Осмивали Боко НОРМАЛНО, толкова прост толкова на високо Българската история не помни....Срам ме е, че съм Българин.
МАТЕРИАЛА е виновен за това положение много прости хора има в България факт
който гледат във малкия екран изявите на бившата мутра и приемат всичко за чиста монета. А истината е, че PR кампанията върви по 16 часа на ден и промива мозъци.

А на теб колко ти плащат, за да злепоставяш ГЕРБ? Платен си, ЛИЧИ.
Не се сещам за по-добро правителство от сегашното. Болшинството си казва думата на изборите. Познай кой ги печели като ураган? Останалото са лични мнения - незначителни нюанси от пейзажа.
Бойко Борисов никога не е бил мутра. Дай линкове за доказателство! В противен случай не ми пробутвай тези лъжи!
цитирай
48. tutankhamon661 - 26. анонимен
28.11.2010 14:22
анонимен написа:
Амоне, ти раздвоение на личността ли имаш, що ли? В един случай говориш за груба политическа действителност, а в друг - пищиш като ощипана мома - бият нашия! От патроните си, ли го учиш това лицемерие? Мязаш ми на болшевик, беззаветно предан на Партията. Айде влез в час - 2010-та година сме, не сме 17-та година и революцията....

Болшевиките мразят Бойко Борисов, както и той тях. И това ли не знаеш?
цитирай
49. tutankhamon661 - 29. анонимен
28.11.2010 14:23
анонимен написа:
И какво си сложил тия рокаджии на аватара си! Може ли рокаджия да харесва милиционери? Айде стига си манипулирал, а се скрий - по-добре!

Ти печелиш наградата за най-тъпо изказване. Честито!
цитирай
50. tutankhamon661 - 30. анонимен
28.11.2010 14:25
анонимен написа:
Престанете с лъжите! Нито Бойко, нито Цветелина е откраднала. Двамата са създали семейство за пример, където цари мир и любов. Защо никой не говори по този въпрос? Не се ли сещате, че така съвсем реално може да извлечете лична изгода? Просто вземете пример от по-умните и знаещите.

Завист, човече, завист и злоба! Защото са умни и способни. Знаят не само да харчат, но и да печелят пари.
цитирай
51. анонимен - О, неразумни и ...., ти наистина си като неразбиращ като Мумия .....
28.11.2010 14:35
АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!
Нов външен дълг, който комунистическите мафии, наша и Съветска, ще ни оставят. Досега излапаха около два милиарда лева. Остават много още. Затова лигите на червените вълци текат, а виенето им е ежедневно. Какво печели червената енергийна мафия и какво губи България ??? Има ли някаква полза от този „проект” ??? Това са въпросите. А отговорите са ясни и прости. Защото се дискутират от години от наши и чужди експерти. Но истината се казва от малцина, особено от тези, които са извън България !!! А тя е, че България губи от АЕЦ Белене, при това 100% !!! ЦЕНАта на АЕЦ Белене = 6,4 милиарда+1 милиард за инфраструктура+лихви по кредити за 30 години+досегашни разходи+разходи за консултанта = над 11 милиарда евро !!!!!!!!!!!! Това е !!! От тях по просто комунистическо правило ще бъдат откраднати не по-малко от 10-15% !!!!!!! Червените енергийни мафиоти са „настоящие друзя” в кражбите и лапането, а бащицата Бойко Борисов ще им бъде сервитьора. Добра длъжност за пазвантин, подходяща длъжност, нали ??? Затова решението е : а/ никакво изграждане на АЕЦ Белене и б/ прежалване на досегашните загуби от 1 милиард евро !!! Иначе – още по-лошо …. Помнете, че групировката ГЕРБ е мутренско-милиционерската фракция на БКП-ДС !!!! Групировка за обслужване.
цитирай
52. анонимен - Приятелче
28.11.2010 14:41
За хората без душа:
" - Създаване и модериране на блог/форум – 500 лв. / месец
- Поддържане на тема във форуми чрез различни акаунти –
1500 лв. / месец

стандартен пакет - Петима души поддържат различни акаунти и извършват следните дейности:
• следят зададена тема в електронните издания и се изказват по нея;
• участват активно в поне два тематични форума, като се старят да поддържат актуален интерес към зададената тема;
• следят подобни теми в специализирани блогове и се изказват по тях, лансирайки определена информация или гледна точка. "
Старите партии, с изключение на АТАКА и ДПС, са с платени драскачи.Фактурите се заплащат от фирми близки до тях
Дали пък някои не са заченати срещу заплащане? Платеното изказване е по-рисково за здравето от проституцията, защото при нея има шансове да се изявяваш инкогнито и с презерватив, за разлика от това по форумите.
цитирай
53. tutankhamon661 - 31. анонимен - Съединението прави силата
28.11.2010 14:42
анонимен написа:
ПИСНА МИ ОТ ПОМИЯРИ И ВСЯКАКВИ ИДИОТИ ДЕТО ЗАМЪРСЯВАТ ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО.
Добре че има свестни момчета и момичата които да ни напомянат за Родината, като например за 27 ноември годишнина от Ньойския договор, който съсипа България, раздели нацията и вече 90 години самозвани авторчета продължават да наливат масло в огъня на братоубиството. Няпишете как да се обединим бе педерси гадни, а не как да се тепат един по един (та до един).

Да се обединим, де! Ама като не разбират.
цитирай
54. tutankhamon661 - 32. анонимен
28.11.2010 14:46
анонимен написа:
И Бойко и Цецо бягат от неудобните въпроси-лично го видях Цецо как избяга от Сашо Диков в Народното събрание .Ходят в правилните медии ,където им задават правилните въпроси.Я кажи ти като фен на ГЕРБ от всичиките тв изяви по телевизиите някъде питаха ли го кой е консултирал Цветанов.На теб също нищо не ти пречи да погледнеш в сайта на канал 3 ,да видиш филмчетата ,да чуеш и други гледни точки.После пак си вярвай на който си искаш. А Цветелина оня ден я видях но опашка за социални помощи -вярно не е богата жената-но който е завършил руска фиология и то в Румъния и баща и е от Политбюро на БКП нека да мре от глад.Абе човек ти нормален ли си-хората мразели богатите.Не хората мразят само тия които станаха богати за един ден-легнаха си бедни ,а се събудиха милионери в зелено

За интервю с премиера трябва предварителна уговорка. Ей сегичка Бойко Борисов ще спре да си приказва със Сашо Диков, вместо да свърши някаква работа! Аз не съм съгласен някакви журналисти да му губят времето.
Аха! Значи ТИ ЛИЧНО имаш някакви запитвания. Смяташ ли, че твоите тревоги са първата грижа на премиера? Защо пък да не са моите? С какво ти си по-човек от мен?
Ще видя филмите и ще ги коменирам публично.
цитирай
55. lado - $ В категория "Политика&q...
28.11.2010 14:47
$ В категория "Политика" обикновено сочат Бойко Борисов като някакъв дявол, който има само недостатъци, но не и положителни качества. А това е гнусна лъжа.$
Я изброй някои от положителните му качества :))), че да спе посмеем!
цитирай
56. greatman - Гледай само колко злобни хора! С...
28.11.2010 14:51
Гледай само колко злобни хора! Спирачки нямат. Някой ден ще благодарят на Борисов, но той ще ги подмине с пренебрежение. И заради това пак ще му се разсърдят.
цитирай
57. vmir - 31. анонимен,
28.11.2010 14:54
анонимен написа:
Няпишете как да се обединим бе педерси гадни ... .


Обединението с педерастите става по същия начин, както и с идиотите, ако наистина го искаш, не би трябвало да имаш проблем, освен ако не търсиш под вола теле.
цитирай
58. tutankhamon661 - 33. анонимен
28.11.2010 14:56
анонимен написа:
Пак си се изтутанкамонил на метеното

ГЕРБ ще изметат всички анонимни. Споко!
цитирай
59. tutankhamon661 - 35. анонимен
28.11.2010 14:57
анонимен написа:
анонимен написа:
И какво си сложил тия рокаджии на аватара си! Може ли рокаджия да харесва милиционери? Айде стига си манипулирал, а се скрий - по-добре!


Той е чалгаджия под прикритие.

Всичко е за предпочитане пред това да си слепец.
цитирай
60. анонимен - Мали.й.й.й
28.11.2010 15:02
До Ладо: Ти не си от платените, защото се плаща за нещо , което има стойност.За да стигнеш до нощен пазач след като си имал -просперитиращ- бизнес си е направо изкуство. Защо да ти вярваме след като тези , с които си правил бизнес не са ти повярвали? Правиш се по форумите на значим като плюеш по всичко дето се движи. В предишни коментари някой се надяваше на надеждата, а човеци като теб се хранят от злобата.
цитирай
61. tutankhamon661 - 36. deeppurple - Можеш да прочетеш тук за стилът и методът на работа на Боеца Рипонски - ББ!
28.11.2010 15:03
deeppurple написа:
http://kentoff.blog.bg/politika/2010/11/27/konflikt-s-pyrvanov-nakaral-boiko-da-izvadi-dalaverite-po-ca.641563

И после направи справедлив и безпристрастен коментар коментар.


Със сигурност ще прочета, но по-късно.
цитирай
62. tutankhamon661 - 37. анонимен - Приятелче
28.11.2010 15:06
анонимен написа:
Вижте приятели, аз имам по-различно виждане относно ОПЛАКВАЧКИТЕ и ОПЛЮВАЧИТЕ на днешната власт. За всички е ясно, че ГЕРБ е нещо ново. Кутията на Пандора е открехната (дали ще я отворят напълно-ще поживеем, ще видим). Колко от коментиращите знаят за договореностите постигнати край Малта на палубата на "Нимиц" от Буш-Старши и Горбачов? Дали безкръвните "революции" в Източна Европа не бяха програмирани.Кой интелигентен човек няма да си отговори положително след анализ на резултатите от тази среща към днешния момент. Революции нямаше, защото нямаше смяна на собствеността на средствата за производство. Тези, които ги управляваха преди 1989г., ги притежават и сега.
Основният проблем за ИЕ е, че комунистическите партии станаха собтвеници на икономиката, а предоставиха политиката на така наречената "демократична" общост, за разлика от Китай където е точно обратно.Общото между ИЕ и Катай е в унизителното положение на обикновенният човек.
Сега нещо се случва! Тези с парите(икономиката) не могат да се конкурират с китайските пари(икономика) и единствената им хранилка и донор е БЮДЖЕТА и ФОНДОВЕТЕ на ЕС.
Който си позволи да спре кражбите(хранилката) неминуемо и нормално е да се изправи срещу "тези с парите". Парите са в "ОПОЗИЦИЯ" и тази опозиция не се покрива само с признатата такава от политическото разпределение. В "ОПОЗИЦИЯ" са и Костов и Димитров, Тренчев, а и персони от самата ГЕРБ. Тези с ПАРИТЕ владеят медиите, многобройните "ИКОНОМИЧЕСКИ" институти и центрове, социалогическите агенции(и голф игрищата) и тези, които срещу сребърници(по-вярно е -срещу листчета от целулоза) са си продали душите.
Форумите са работните места на последните.Хора като нас живеят от НАДЕЖДАТА да си запазим душите и сме склонни дори да ги съжаляваме.
Надеждата съществува и за това, че истинският живот представлява единството между тялото и душата.

Перфектно изказване. Ако имаш ник, може да го споделиш на лични съобщения.
цитирай
63. tutankhamon661 - 40. анонимен - Кратък е пътят
28.11.2010 15:19
анонимен написа:
Проекта ББ е поне от 10 години. Откакто стана главен секретар на МВР (при царя), няма ден (че и час) ББ да не цъфти като росна китка от сутрин до вечер по екраните. То бива бива реклама, но това си е чисто осиране. И както казват диалектиците в даде момент дадено нещо се превръща в своята противоположност, или вървиш вървиш наляво и изведнаж се окаеш от дясно. Пресолиха манджата кукловодите и махалото естественно тръгва в обратната страна. Ако наистина беше умно момче и беше чел библията, трябваше да помни , че от "ОСААНА до РАЗПНИ ГО" пътят е страшно кратък.

Браво, бе! Ако говори, защо говори? Ако не, защо не говори? Егати PR-ът! Това е един от най-големите АБСУРДИ в ефира. Съжалявам, но наградата за най-тъпо изказване вече я взеха!
цитирай
64. tutankhamon661 - 41. анонимен - Играта/театрото продължава.
28.11.2010 15:20
анонимен написа:
Голямата грешка на ББ и ЦЦ е, че правят опити да воюват с по-образовани и по- умни хора. Опитват се да повторят- 'децата на революцията изядоха бащите...", не става. Промяната не е правена за "аутсайдери", тях само ги канят да изпълняват епизоди от играта и след това идват другите .

Много неща продължават.
цитирай
65. tutankhamon661 - 43. анонимен - Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ
28.11.2010 15:23
анонимен написа:
37 е абсолютно прав, но голяма част от хората са толкова неграмотни, че не разбраха какво стана и продължават да викат УРА. Ако някой си мисли, че оръфляци като ЖМЖ и ФД са направили революция, честоко се лъжат. Както социализма така и демокрацията ни бяха внесени от вън. Та отново да напомним какво казват умните хора и да престанем да вярваме вшъркели:
. В началото на “Студената война” – 1947 г. - – първият шеф на ЦРУ - заявява:

“, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”.
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.

Секс и безнравственост са две различни неща. Ха-ха! Каква важна забележка направих.
цитирай
66. анонимен - Защо никой не говори, че Петков е ...
28.11.2010 15:31
Защо никой не говори, че Петков е най-голямата мутра сред политиците? Не е интересен или се прикрива много добре? А може би пипалата на партията са проникнали по-дълбоко, отколкото мислим. Важното е, че Цветанов го зачеса. Само той.
цитирай
67. анонимен - Каквото и да се каже за Суперменко, ...
28.11.2010 15:33
Каквото и да се каже за Суперменко, все ще е малко или късно. За пръв път доказана мутра е на върха на държавата. Чудно, че има хора, които се радват на този факт.
цитирай
68. tutankhamon661 - 51. анонимен
28.11.2010 15:41
анонимен написа:
АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!
Нов външен дълг, който комунистическите мафии, наша и Съветска, ще ни оставят. Досега излапаха около два милиарда лева. Остават много още. Затова лигите на червените вълци текат, а виенето им е ежедневно. Какво печели червената енергийна мафия и какво губи България ??? Има ли някаква полза от този „проект” ??? Това са въпросите. А отговорите са ясни и прости. Защото се дискутират от години от наши и чужди експерти. Но истината се казва от малцина, особено от тези, които са извън България !!! А тя е, че България губи от АЕЦ Белене, при това 100% !!! ЦЕНАта на АЕЦ Белене = 6,4 милиарда+1 милиард за инфраструктура+лихви по кредити за 30 години+досегашни разходи+разходи за консултанта = над 11 милиарда евро !!!!!!!!!!!! Това е !!! От тях по просто комунистическо правило ще бъдат откраднати не по-малко от 10-15% !!!!!!! Червените енергийни мафиоти са „настоящие друзя” в кражбите и лапането, а бащицата Бойко Борисов ще им бъде сервитьора. Добра длъжност за пазвантин, подходяща длъжност, нали ??? Затова решението е : а/ никакво изграждане на АЕЦ Белене и б/ прежалване на досегашните загуби от 1 милиард евро !!! Иначе – още по-лошо …. Помнете, че групировката ГЕРБ е мутренско-милиционерската фракция на БКП-ДС !!!! Групировка за обслужване.

Остава да кажеш, че от АЕЦ-а няма да приберем нито лев печалба, и ще падна!
цитирай
69. tutankhamon661 - 55. lado
28.11.2010 15:44
lado написа:
$ В категория "Политика" обикновено сочат Бойко Борисов като някакъв дявол, който има само недостатъци, но не и положителни качества. А това е гнусна лъжа.$
Я изброй някои от положителните му качества :))), че да спе посмеем!

Питай жените! Тук те са по-ориентирани.
цитирай
70. tutankhamon661 - 56. greatman
28.11.2010 15:45
greatman написа:
Гледай само колко злобни хора! Спирачки нямат. Някой ден ще благодарят на Борисов, но той ще ги подмине с пренебрежение. И заради това пак ще му се разсърдят.

Естествено, на българина само това му дай - да недоволства.
цитирай
71. tutankhamon661 - 57. vmir - 31. анонимен,
28.11.2010 15:55
vmir написа:
анонимен написа:
Няпишете как да се обединим бе педерси гадни ... .


Обединението с педерастите става по същия начин, както и с идиотите, ако наистина го искаш, не би трябвало да имаш проблем, освен ако не търсиш под вола теле.

Мразя обратни!
цитирай
72. tutankhamon661 - 60. анонимен - Мали.й.й.й
28.11.2010 15:56
анонимен написа:
До Ладо: Ти не си от платените, защото се плаща за нещо , което има стойност.За да стигнеш до нощен пазач след като си имал -просперитиращ- бизнес си е направо изкуство. Защо да ти вярваме след като тези , с които си правил бизнес не са ти повярвали? Правиш се по форумите на значим като плюеш по всичко дето се движи. В предишни коментари някой се надяваше на надеждата, а човеци като теб се хранят от злобата.

Това истина ли е? Много жалко!
цитирай
73. tutankhamon661 - 66. анонимен
28.11.2010 15:57
анонимен написа:
Защо никой не говори, че Петков е най-голямата мутра сред политиците? Не е интересен или се прикрива много добре? А може би пипалата на партията са проникнали по-дълбоко, отколкото мислим. Важното е, че Цветанов го зачеса. Само той.

Най-вероятно не им е интересен. Може на някой да е личен приятел. Аз не бих се радвал на защита от карикатура като Татяна Дончева.
цитирай
74. tutankhamon661 - 67. анонимен
28.11.2010 16:21
анонимен написа:
Каквото и да се каже за Суперменко, все ще е малко или късно. За пръв път доказана мутра е на върха на държавата. Чудно, че има хора, които се радват на този факт.

По форумите е така - на слухове и откровени лъжи им викат "доказателства". Но иначе знаят да говорят, че информацията не била достатъчна за осъдителна присъда, щото полицията не си била свършила работата.
цитирай
75. greatman - Румен Петков редовно ходеше по к...
28.11.2010 16:40
Румен Петков редовно ходеше по кафенца и вечери с видни мафиоти, но не се коментираше толкова ожесточено, колкото фирмите на Борисов и жена му. Най-много някоя кратка забележка, колкото да се отчете събитието. На това му викат да мериш с различен аршин.
цитирай
76. raders - Българско стихотворение М...
28.11.2010 16:49
анонимен написа:
Българско стихотворение

Момчета, знам, че вече ви дотегна
и хлябът сух, и голата ракия,
и тежкото небе на тази бедна
страна, в която няма прокопсия....
Великите й царски идеали
днес вече са митичен архаизъм.
България търгува със парцали
от раклата на своя комунизъм.
България е гладна просякиня.
С душа поциганена, необута,
тя проси чуждоземна милостиня
по пътя между Лондон и Калкута.
Честта е болна, съвеста пияна,
а ореолите - алъш-вериши
и луд е, който плаче с Дебелянов
по някакави си белоцветни вишни.
Със страшна сила днес от небесата
виси един въпрос полуобесен:
Кажете ми къде е свободата
от синята ни ноемврийска есен?
Защо пирува с разни богаташи
и хитреци, дошли на власт и мода,
с дрогясали бандюги и апаши...
Защо е с тях? Защо не е с народа?
момчета, знам, че е на халос туй, че
скърбим за свобода и бели вишни.
В земята на Васил Иванов Кунчев
днес всички романтици са излишни.
Но да запеем, дявол да го вземе,
със мъжки глас във тази нощ безродна
и нека екне - като в турско време,
"Къде си, вярна ти, любов народна?"



Съвсем ненамясто си го показал /а/ това. Тези лаладжии тук просто се надвикват и няма кой да му обърне внимание. Иначе е хубаво.
цитирай
77. raders - 37 е абсолютно прав, но голяма част ...
28.11.2010 16:57
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
37 е абсолютно прав, но голяма част от хората са толкова неграмотни, че не разбраха какво стана и продължават да викат УРА. Ако някой си мисли, че оръфляци като ЖМЖ и ФД са направили революция, честоко се лъжат. Както социализма така и демокрацията ни бяха внесени от вън. Та отново да напомним какво казват умните хора и да престанем да вярваме вшъркели:
. В началото на “Студената война” – 1947 г. - – първият шеф на ЦРУ - заявява:

“, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”.
През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.

Секс и безнравственост са две различни неща. Ха-ха! Каква важна забележка направих.


Това са глупости. Когато нещо е добро и здраво то не може да бъде ерозирано по такъв елементарен начин. Истината е че самите червени думбази го разбраха, когато се срина икономиката. И самите те го отмениха. Точка!
цитирай
78. tutankhamon661 - 76. raders
28.11.2010 17:16
Хич не ме слушат тези лаладжии, но някой ден ще признаят, че съм прав.
цитирай
79. tutankhamon661 - 77. raders
28.11.2010 17:19
Половин век работа на загуба. Крайно време беше да дойде фалит.
цитирай
80. анонимен - kak ne si se samoubil dosega
28.11.2010 17:22
kak ne si se samoubil dosega
цитирай
81. tutankhamon661 - 80. анонимен
28.11.2010 17:34
анонимен написа:
kak ne si se samoubil dosega

Радвай се, че все още се занимавам c безнадеждни случаи като теб. Държа да почерпиш!
цитирай
82. анонимен - Нормално
28.11.2010 18:01
От една страна, Бойко засегна интересите на всякакви далавераджии, партийни лидери, които се мислеха за недосегаеми и т.н., от друга - разни мижави партии, които може и да не минат 4-те процента на избори, търсят популярност.

Какво по-лесно от това да се използва вродения скептицизъм на българина към властта за постигане на лични интереси?
цитирай
83. анонимен - miro
28.11.2010 18:05
Aбе тук 80 % от изказванията са на тутанкамончо ,който с пълна сила защитатава ГЕРБ и вожда слънце Боко. То бива да си толкова заблуден,бива ама ти си много. Я кажи какво направи Винету и хунтата му за една година власт ,че аз нещо или не вждам или съм сляп? Освен да разчистват тези които им пречат,с цел абсолютизиране на власта. Те ще направят всичко възможно да отстранят всички които знаят за техните далавери. Това че са мутри е видимо. Какви глупости говориш -щели да потекат едни пари и т.н. Вече 60 години само това чуваме,а нищо не потича. Часовника за тебе и ГЕРБ цъка в обратна посока за вас. После ще излязат със сигурност работи от които ще се срамуваш. Адмирации към 37 и 25.
цитирай
84. tutankhamon661 - От една страна, Бойко засегна ин...
28.11.2010 18:15
анонимен написа:
От една страна, Бойко засегна интересите на всякакви далавераджии, партийни лидери, които се мислеха за недосегаеми и т.н., от друга - разни мижави партии, които може и да не минат 4-те процента на избори, търсят популярност.

Какво по-лесно от това да се използва вродения скептицизъм на българина към властта за постигане на лични интереси?

Толкова си точен, че просто няма какво повече да добавя. Престъпниците, чието "кранче" премиерът спря, сега викат, че е крадец. И народът верва ли верва.
цитирай
85. tutankhamon661 - 83. анонимен - miro
28.11.2010 18:23
анонимен написа:
Aбе тук 80 % от изказванията са на тутанкамончо ,който с пълна сила защитатава ГЕРБ и вожда слънце Боко. То бива да си толкова заблуден,бива ама ти си много. Я кажи какво направи Винету и хунтата му за една година власт ,че аз нещо или не вждам или съм сляп? Освен да разчистват тези които им пречат,с цел абсолютизиране на власта. Те ще направят всичко възможно да отстранят всички които знаят за техните далавери. Това че са мутри е видимо. Какви глупости говориш -щели да потекат едни пари и т.н. Вече 60 години само това чуваме,а нищо не потича. Часовника за тебе и ГЕРБ цъка в обратна посока за вас. После ще излязат със сигурност работи от които ще се срамуваш. Адмирации към 37 и 25.

Какви 60 години сънуваш? Това, че преди са управлявали лъжци и мошеници, не означава, че Бойко Борисов трябва да им сърба попарата. Очевидно е, че си сляп - повече не задавай отговори! Странно как аз не знам за техни далавери. О, забравих! Трябва да вярвам на слухове. Е, нема да стане!
цитирай
86. анонимен - Няма какво да вярваш на слухове, ...
28.11.2010 19:09
Няма какво да вярваш на слухове, Амоне. Само случая с фалшивата диплома на неопитното девойче - гербаджийче, сложено да управлява милиардите на фонд земеделие да вземем е достатъчен. Сложили го за да може да го манипулират и Боко да казва, на кого да дават парите. Ми, че то е повече от ясно!
цитирай
87. therainss - Бойко????
28.11.2010 19:18
Бойко Борисов нарече ученическите протести "Извращение на демокрацията". Извращение на демокрацията е вашето идване на власт, г-н премиер. А децата, прави или не, имат право на гражданска позиция. Да ги поздравим, че я изразиха!
цитирай
88. tutankhamon661 - 86. анонимен
28.11.2010 19:24
анонимен написа:
Няма какво да вярваш на слухове, Амоне. Само случая с фалшивата диплома на неопитното девойче - гербаджийче, сложено да управлява милиардите на фонд земеделие да вземем е достатъчен. Сложили го за да може да го манипулират и Боко да казва, на кого да дават парите. Ми, че то е повече от ясно!

Дай линк, че така не става!
цитирай
89. tutankhamon661 - 87. therainss - Бойко????
28.11.2010 19:24
therainss написа:
Бойко Борисов нарече ученическите протести "Извращение на демокрацията". Извращение на демокрацията е вашето идване на власт, г-н премиер. А децата, прави или не, имат право на гражданска позиция. Да ги поздравим, че я изразиха!

Кога е казал такова нещо?
цитирай
90. therainss - http://www.bnews.bg/article-18266
28.11.2010 19:30
Ето ти линк по въпроса за изказването "Извращение на демокрацията"
цитирай
91. tutankhamon661 - 90. therainss - http://www.bnews.bg/article-18266
28.11.2010 19:42
therainss написа:
Ето ти линк по въпроса за изказването "Извращение на демокрацията"

Ееееееее, точно така си мислех! Типичното преиначаване. Знаех си, че има някоя пропусната подробност. В самата публикация Бойко Борисов е обяснил какво има предвид. Защо се правиш, че не го виждаш?
На тази публикация ще отделя съвcем отделен постинг.
цитирай
92. therainss - Ок
28.11.2010 19:46
ще го прочета задължително
цитирай
93. vmir - Толкова много, при това разбиращи от икономика и политика колкото баба им от космонавтика,
28.11.2010 20:02
че е велико щастие, че народа не е избрал тях, защото нямаше да оставят камък върху камък от и без тях обрулената ни държава. А спрете се малко де, не ви ли е неудобно от глупостите, които повтаряте като папагали. Защото Тутанкамон си каза мнението. Ами прав е, колкото и да ви е яд, че не приглася на плюенето ви, аз също не виждам основание да ви ръкопляскам на камарите тъпотии.
цитирай
94. tutankhamon661 - 93. vmir - Толкова много, при това разбиращи от икономика и политика колкото баба им от космонавтика,
28.11.2010 20:09
vmir написа:
че е велико щастие, че народа не е избрал тях, защото нямаше да оставят камък върху камък от и без тях обрулената ни държава.

Да се чуди човек защо изобщо да гради, след като ще дойдат някакви всезнайковци и ще рушaт, рушат, рушат ......... Ето тогава ще видим що е цензура и полицейщина.
Виж линка в коментари 90 и 91. Премиерът на място обяснява защо е смешен протестът, но дори това се сочи като негов гаф. А всъщност едва ли има човек, който да не признае правотата му, ако се гледа безпристрастно.
цитирай
95. therainss - гледам безпристрастно
28.11.2010 20:22
и не съм съгласен с Бойко. НЕ МОЖЕ ДА КАЗВАШ ЗАЩО Е СМЕШНО ХОРАТА ДА ИЗРАЗЯВАТ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ С ДЕМОКРАТИЧНИ МЕТОДИ!!!
цитирай
96. tutankhamon661 - 95. therainss - гледам безпристрастно
28.11.2010 20:29
therainss написа:
и не съм съгласен с Бойко. НЕ МОЖЕ ДА КАЗВАШ ЗАЩО Е СМЕШНО ХОРАТА ДА ИЗРАЗЯВАТ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ С ДЕМОКРАТИЧНИ МЕТОДИ!!!

Той не казва, че не е демократично, но посочва ОЧЕВИДНОТО ЗА ВСЕКИ - причината е СМЕШНА.
цитирай
97. vmir - 95. therainss,
28.11.2010 20:32
therainss написа:
и не съм съгласен с Бойко. НЕ МОЖЕ ДА КАЗВАШ ЗАЩО Е СМЕШНО ХОРАТА ДА ИЗРАЗЯВАТ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ С ДЕМОКРАТИЧНИ МЕТОДИ!!!


Демократичното не изключва смешното. Опасно е не посочването на смешното, а заменянето на възраженията с изпражнения. Двете съвсем не са равни. Любимата на сърцето ми Лейди Татчър навремето забрани да се чистят помещенията на стачкуващите с размазване на изпражнения. И след като нямаше кой да им чисти, онези предпочетоха да спрат мръсната си стачка пред перспективата да се задушат в собствената си смрад.
цитирай
98. therainss - Причината не е смешна...
28.11.2010 20:34
...щото депутати и министри ще почиват до...21-ви. Еба ти двойния аршин!!! Ей тва е смешно, но смеха е горчив...
цитирай
99. tutankhamon661 - 98. therainss - Причината не е смешна...
28.11.2010 20:58
therainss написа:
...щото депутати и министри ще почиват до...21-ви. Еба ти двойния аршин!!! Ей тва е смешно, но смеха е горчив...

Говориш така сякаш някое от тези неща се случва за пръв път. Кое? Кога ваканцията е продължавала по-дълго и някога депутатите пропускали ли са да си дадат повече почивка? Защо преди не беше проблем, а сега прибягват даже до стачка? Причината е ясна: НАСТРОЙВАЛИ СА ГИ. В случая стачкуващите са МАРИОНЕТКИ. Харесва ли ти тази подробност?
Ето това вече е ново и се прави като част от кампанията срещу Бойко Борисов.
цитирай
100. therainss - Не казвам, че и преди не беше така...
28.11.2010 21:05
...но това не оневинява Бойко. Нали беше носител на новото в политиката, на по-добрата и качествена работа, на по-голямото усърдие?! А реално - няма разлика между ГЕРБ и предишните управляващи...
цитирай
101. tutankhamon661 - 100. therainss - Не казвам, че и преди не беше така...
28.11.2010 21:29
therainss написа:
...но това не оневинява Бойко. Нали беше носител на новото в политиката, на по-добрата и качествена работа, на по-голямото усърдие?! А реално - няма разлика между ГЕРБ и предишните управляващи...

Държа да отбележа, че в момента говорим за абсолютна дреболия, която е толкова незначителна на фона на вcичко останало, че диалогът ми се струва нереален.
Усещаш ли, как се фокусираш върху Бойко Борисов? САМО върху него. Не казваш ВСИЧКИ депутати. А останалите също ще намажат, не само тези на ГЕРБ. Ето за такава манипулация говоря. Пропускат се важни подробности и се чака негативен за Бойко Борисов резултат. Ако мине.
Надявам се да ме разбираш!
цитирай
102. therainss - Разбирам те...
28.11.2010 21:36
ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Синята коалиция, РЗС - Всички сте лайна!!! Това с много уважение от мен, Стоил Георгиев!!! Тутанкамон, надявам се да си доволен! Ти си интелигентно момче, впрочем:)
цитирай
103. анонимен - !!!
28.11.2010 21:37
Едно време такива като теб лизаха задника на Т.Живков, сега - на който и да е - само да е някой в държавата!Егати постинга, егати достоинството...... та чак и на началната страница са те изтипосали .......Смехххх!!
цитирай
104. tutankhamon661 - 102. therainss - Разбирам те...
28.11.2010 21:39
therainss написа:
ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Синята коалиция, РЗС - Всички сте лайна!!! Това с много уважение от мен, Стоил Георгиев!!! Тутанкамон, надявам се да си доволен! Ти си интелигентно момче, впрочем:)

От малък си знам, че съм интелигентен и ...... скромен.
Коментар 103 твой ли е?
цитирай
105. therainss - Ооооооооо, не!!!
28.11.2010 21:41
От всичко най-мразя анонимниците, които са много "смели" в изказванията си. Аз зад всичко, което казвам, заставам с име и образ, така че не от мен.
цитирай
106. tutankhamon661 - 105. therainss - Ооооооооо, не!!!
28.11.2010 21:48
therainss написа:
От всичко най-мразя анонимниците, които са много "смели" в изказванията си. Аз зад всичко, което казвам, заставам с име и образ, така че не от мен.

Така и трябва.
Въпросът е да се избере най-малкото зло. Защото абсолютно честен политик нито е имало, нито ще има. Не само тук, а и навсякъде по света. Да бъдем реалиcти!
цитирай
107. therainss - абе на мен ми омръзна от "най-малкото зло"
28.11.2010 21:50
а и не мисля, че това е Бойко. Да ти кажа честно (безда съм им фен) за мен най-малкото зло засега беше НДСВ, по мои си причини, които сега не ми се обясняват, мисля така... Впрочем какво ще кажеш за скандала с фалшивата диплома на Калина Илиева? (назначена от Мирослав Найденов)
цитирай
108. tutankhamon661 - 107. therainss - абе на мен ми омръзна от "най-малкото зло"
28.11.2010 21:59
therainss написа:
а и не мисля, че това е Бойко. Да ти кажа честно (безда съм им фен) за мен най-малкото зло засега беше НДСВ, по мои си причини, които сега не ми се обясняват, мисля така... Впрочем какво ще кажеш за скандала с фалшивата диплома на Калина Илиева? (назначена от Мирослав Найденов)

Линк?
цитирай
109. therainss - ето
28.11.2010 22:18
http://dnes.dir.bg/news/fond-zemedelie-kalina-ilieva-geroi-nasheto-vreme-7511241?nt=4
цитирай
110. tutankhamon661 - 109. therainss - ето
28.11.2010 22:25
therainss написа:
http://dnes.dir.bg/news/fond-zemedelie-kalina-ilieva-geroi-nasheto-vreme-7511241?nt=4

Никой не е застрахован да попадне на лъжец. Вече е освободена от длъжност, което друга партия, особено червената, едва ли щеше да направи. Няма как Бойко Борисов да е виновен за този случай.
цитирай
111. mimayordanova - Научих много неща.
28.11.2010 22:44
Научих много неща.
цитирай
112. therainss - Сега ти се фокусираш върху Бойко
28.11.2010 22:46
А аза не съм го споменавал в този скандал. Просто попитах за мнението ти :)


Йорданова, а ти какво по-точно научи?
цитирай
113. therainss - А че никой не е застрахован да попадне на лъжец - така е
28.11.2010 22:47
Но как се назначават хора, без да са проучени (пак с уговорката, че не само ГЕРБ го прави)?
цитирай
114. tutankhamon661 - А аза не съм го споменавал в този с...
28.11.2010 23:11
therainss написа:
А аза не съм го споменавал в този скандал. Просто попитах за мнението ти :)
А че никой не е застрахован да попадне на лъжец - така е
22:47 Но как се назначават хора, без да са проучени (пак с уговорката, че не само ГЕРБ го прави)?

Няма как да не се фокусирам върху него, след като сочиш случай, с който трябва да му се намери недостатък. Пак добре: признаваш, че на всеки може да се случи.
По принцип трябва да се проверява не само за общинар/депутат, но и за всеки нов служител, в която и да е сфера. Но как да стане, след като има толкова много работа, а времето е ограничено? Важно е, да. Но такива случаи са рядкост и би било загуба на време - не е практично. Затова се приема на доверие. Все пак говорим за чуждоземна диплома. Представяш ли си колко институции са измамени? Малко хора биха го сторили.
Щом са я хванали, значи се е работило по въпроса, т.е. не е оставен ей така, на течението.
цитирай
115. maker - Много грамотно написан постинг
28.11.2010 23:14
Изключително умение за създаване на убеждаваща комуникация, но за съжаление обслужва грешния човек. Дано самият той не го е чел или дано не е създаден нейде из централата му.
цитирай
116. анонимен - Приятелче
28.11.2010 23:26
Г-н Тherainss , Вие научихте ли, защо Станишев изхвърли Овчаров, Петков и Курн. Нинова или Костов как стъпчи Бонев и Божков. Щом сте царедворец да Ви попитам и за Милко Ковачев. Всички те отидоха в СИВАТА политика (икономика) и си осребриха мълчанието. Ще го оспорите ли? Разликата от всички тях и сегашната власт е очевидна -- Нанев на прокурор , Илиева също. Дори трябва, ако сте честен да изпитате удовлетворение.
цитирай
117. therainss - Не съм царедворец, споменах вече, че не съм фен НДСВ
28.11.2010 23:33
Просто ми се виждат най-малкото зло, това е. Ана коментар 116 ще отговоря, когато не е "анонимен". Всеки анонимно коментиращ е боклук. Точка.
цитирай
118. tutankhamon661 - 115. maker - Много грамотно написан постинг
28.11.2010 23:40
maker написа:
Изключително умение за създаване на убеждаваща комуникация, но за съжаление обслужва грешния човек. Дано самият той не го е чел или дано не е създаден нейде из централата му.

И учителят ми по литература много ме хвалеше. Винаги със закъснение връщеше контролните и класните ми, защото искаше да ги прочете пред другите класове.
Можеш да си спокоен - не работя за ГЕРБ, още по-малко в Централата. Ако разгледаш коментарите ми, ще видиш, че не ги смятам за някакви богове. Прекрасно осъзнавам, че в крайна сметка и те са хора.
цитирай
119. анонимен - Приятелче
28.11.2010 23:43
Г-н Тherainss , как се самоопределя човек, който нарича "боклук" този, който се обръща към него с "Вие"?. Ето за това винаги избирате "злото", пък било с епитета "най-малкото" вместо ДОБРОТО
цитирай
120. maker - 118. tutankhamon661 - Огледай се наоколо, пич
28.11.2010 23:50
Извън риториката същестуват глад и мизерия. И това се дължи на факта, че България се управлява от неможещи, незнаещи и парвенюта.
Бойко няма нужда от твоята защита, а от твоята сопа. Използвана правилно и по предназначение, тя би могла да стане негов коректив.
Бъди здрав!
цитирай
121. tutankhamon661 - 120. maker - 118. tutankhamon661 - Огредай се наоколо, пич
28.11.2010 23:52
maker написа:
Извън риториката същестуват глад и мизерия. И това се дължи на факта, че България се управлява от неможещи, незнаещи и парвенюта.
Бойко няма нужда от твоята защита, а от твоята сопа. Използвана правилно и по предназначение, тя би могла да стане негов коректив.
Бъди здрав!

И ти бъди здрав!
цитирай
122. therainss - do 119
28.11.2010 23:59
В случая човек се самоопределя като дъжд, ако не си забелязал! Символиката е страхотна...
цитирай
123. penchoan - Ролята на истинската журналистика ...
29.11.2010 00:02
Ролята на истинската журналистика е да бъде коректив и опозиция на властта. Защото силата и парите са във властта. Само партийните вестници подкрепят опозицията. Всички знаят кои са истински журналисти и кои са медийни проститутки.
цитирай
124. анонимен - БП
29.11.2010 00:07
Много негърски постинг. Как колко е велик плантаторът в банановата ни плантацийка.
И колко са щастливи негрите.
Докато не си спретнем Ку Клукс клан, все негри ще ни избират плантаторите и друг ще ни яде бананите
цитирай
125. tutankhamon661 - 123. penchoan
29.11.2010 00:24
penchoan написа:
Ролята на истинската журналистика е да бъде коректив и опозиция на властта. Защото силата и парите са във властта. Само партийните вестници подкрепят опозицията. Всички знаят кои са истински журналисти и кои са медийни проститутки.

Да, едно от предназначенията й. Но има и други теми все пак. Много е тъпо да се говори само за политика. Повечето хора няма да са доволни.
цитирай
126. tutankhamon661 - 124. анонимен - БП
29.11.2010 00:29
анонимен написа:
Много негърски постинг. Как колко е велик плантаторът в банановата ни плантацийка.
И колко са щастливи негрите.
Докато не си спретнем Ку Клукс клан, все негри ще ни избират плантаторите и друг ще ни яде бананите

Ето защо трябва специална подготовка. Като начало можеш да започнеш с първите 30 епизода на "Робинята Изаура". После ще разказваш, че и ние трябва да сме подготвени.
цитирай
127. blackpredator - БП
29.11.2010 00:42
Какво да ти отговоря Камоне?
Негърът и албинос да е, пак си е негър...
цитирай
128. tutankhamon661 - 127. blackpredator - БП
29.11.2010 00:58
blackpredator написа:
Какво да ти отговоря Камоне?
Негърът и албинос да е, пак си е негър...

Хитрец си ти! Не обичаш ли шоколад? Ха-ха!
цитирай
129. анонимен - ДО АВТОРА
29.11.2010 01:48
АБЕ ПЕДАЛ АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.ВСЕКИ ДЕН ВИ ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАТО ПОЧНЕМ ОТ ОНАЯ ЦАИСАТА КУКУВИЦА ГЕРБО-ЛИЗКА ЦВЕТАНКА РИЗОВА ОТ :НА ЧЕТИРИ ОЧИ: НТВ,МИНЕМ ПРЕЗ РАЗПЛУТОТО ПРАСЕ ДИЯНА НАИДЕНОВО ОТ :НЕКА ГОВОРЯТ: БТВ И СТИГНЕМ ДО НАГЛО-ПРОСТИЯ БОИКО ВАСИЛЕВ-:ПАНОРАМА:.ПИСАТЕЛЮ ЯСНО МИ Е ЧЕ ТИ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ОЧЕРНЯШ УМНИТЕ И МИСЛЕЩИ И ДА ВЪЗХВАЛЯШ ПРОСТИТЕ И НАГЛИ ГЕРБЕРИ,НО ПУМИЯР ГОКО ЗАБЛУЖДАВАШ ОСВЕН СЕБЕСИ,ЧЕ СЕГА Е ПО ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА...ТИКВО ВЗЕМИ СИ ЗАКРИВАИ БЛОГА И НАПРАВО ВЪРВИ ДА НАЛАПАШ МАРКУЧА НА БАТМАН ЩОМ СИ ВЛЮБЕН В НЕГО.ТЕБЕ ТЕ ЧЕТАТ СЕБЕПОДОБНИ И ГЛУПОВАТО УДОБНИ ЗА ТИКВАТА.НА УМНИТЕ СИ ИМ ЯСЕН КАТО СА ЯСНИ И ПОСОЧЕНИТЕ ПО ГОРЕ ТИКВЕНИЦИ.ГОВНО ГЕРБСКОНАПРАВИ НЕЩО УМНО И СИ НАВРИ РАЦЕТЕ В ЗАДНИКА ТА ДА НЕ ДРАСКАШ ПРОСТОТИИ ПОДЛОГО.
цитирай
130. анонимен - Като знам,че си от моя футболен отбор-не ми се иска да ти опонирам,но...
29.11.2010 03:43
ако бойко е толкова точен и независим,защо поддържа топла връзка едновременно със сдс,дсб,бсп-чрез ГОРЕЩАТА ВРЪЗКА дянков-батков,батков,който не като агент тара,а днес е на една ракия с бакърджиев и марков и първанов който му даде Стара планина...порочните връзки възпитават порочни навици от едната страна,а от другада страна симпатията търси оправдание в безсмислици и смешно страдание
цитирай
131. ok3223 - Да, дааа
29.11.2010 06:44
Добре ти плащат. Трудиш се усърдно, По посочеите по-горе тарифи ли коментираш или плащат на час. ДА КЛЕЧИШ С ЧАСОВЕ ЗА ТОЗИ ДЕТО ДУХА. Интелигентно момче няма да се мине. Всичко е пари и за пари, писането в блоговете също.
Имам 2 въпросчета към теб.
1. Със спечелени от какво пари ББ построи замъка в Банкя. Как натрупа милионите, казват че са 100-на, които притежава.
2. Цветелина Бориславова купи банката, когато ББ БЕШЕ главен секретар на МВР...
Как стана така таз работа. В момента тя притежавала над 800 милиона,
СОБЩИХА ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ДНЕС БИЛА НА 2-РО МЯСТО ПО БОГАТСТВО В БЪЛГАРИЯ , НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД В. БОЖКОВ, КОЙТО Е НА 1-ТО МЯСТО.
Как и защо стават тези чудеса?
цитирай
132. vmir - Авторе, не разбирам защо държиш посерковци в дискусията, демокрацията не означава
29.11.2010 08:02
мнението на тъпака и умния да имат еднакво значение, обратното - трябва да се дава трибуна на кадърните, а посерковците да си бъдат отпращани при себеподобните.

Разбирам умственото увреждане на ок3223 от навика му да прави всичко единствено срещу пари, приемам го някак, щом поне логнат се изхожда, но да търпиш и анонимен осерко 129 е като да оставиш домът ти да бъде превърнат в публична тоалетна, моля те, не допускай типове с подобни представи за демокрацията, и без това превърнаха страната ни в тоалетна.
цитирай
133. tutankhamon661 - 129. анонимен - ДО АВТОРА
29.11.2010 08:22
анонимен написа:
АБЕ ПЕДАЛ АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.ВСЕКИ ДЕН ВИ ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАТО ПОЧНЕМ ОТ ОНАЯ ЦАИСАТА КУКУВИЦА ГЕРБО-ЛИЗКА ЦВЕТАНКА РИЗОВА ОТ :НА ЧЕТИРИ ОЧИ: НТВ,МИНЕМ ПРЕЗ РАЗПЛУТОТО ПРАСЕ ДИЯНА НАИДЕНОВО ОТ :НЕКА ГОВОРЯТ: БТВ И СТИГНЕМ ДО НАГЛО-ПРОСТИЯ БОИКО ВАСИЛЕВ-:ПАНОРАМА:.ПИСАТЕЛЮ ЯСНО МИ Е ЧЕ ТИ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ОЧЕРНЯШ УМНИТЕ И МИСЛЕЩИ И ДА ВЪЗХВАЛЯШ ПРОСТИТЕ И НАГЛИ ГЕРБЕРИ,НО ПУМИЯР ГОКО ЗАБЛУЖДАВАШ ОСВЕН СЕБЕСИ,ЧЕ СЕГА Е ПО ДОБРЕ ОТ ВСЯКОГА...ТИКВО ВЗЕМИ СИ ЗАКРИВАИ БЛОГА И НАПРАВО ВЪРВИ ДА НАЛАПАШ МАРКУЧА НА БАТМАН ЩОМ СИ ВЛЮБЕН В НЕГО.ТЕБЕ ТЕ ЧЕТАТ СЕБЕПОДОБНИ И ГЛУПОВАТО УДОБНИ ЗА ТИКВАТА.НА УМНИТЕ СИ ИМ ЯСЕН КАТО СА ЯСНИ И ПОСОЧЕНИТЕ ПО ГОРЕ ТИКВЕНИЦИ.ГОВНО ГЕРБСКОНАПРАВИ НЕЩО УМНО И СИ НАВРИ РАЦЕТЕ В ЗАДНИКА ТА ДА НЕ ДРАСКАШ ПРОСТОТИИ ПОДЛОГО.

Такова ПРОСТАШКО изказване никой гербер не би направил. Всъщност и нормален човек не би. Доста СЕЛСКО! Личи си, че говориш от някоя кръчма, но аз компания няма да ти правя.
цитирай
134. tutankhamon661 - 130. анонимен - Като знам,че си от моя футболен отбор-не ми се иска да ти опонирам,но...
29.11.2010 08:32
анонимен написа:
ако бойко е толкова точен и независим,защо поддържа топла връзка едновременно със сдс,дсб,бсп-чрез ГОРЕЩАТА ВРЪЗКА дянков-батков,батков,който не като агент тара,а днес е на една ракия с бакърджиев и марков и първанов който му даде Стара планина...порочните връзки възпитават порочни навици от едната страна,а от другада страна симпатията търси оправдание в безсмислици и смешно страдание

С колкото повече хора поддържа топли връзки, толкова по-добре. Аз съм на същия принцип и го разбирам прекрасно.
Ако прави обратното, някой щеше да попита "Защо не поддържа топла връзка?"
цитирай
135. breeze - То и мераците на Дончева никой не знае.
29.11.2010 08:32
От стара коза яре е тя. Такива като Татяна работят уж честно, но винаги за някой. Хитричко нали?
цитирай
136. magmarieta - hi
29.11.2010 08:33
ne e li po interesno kak BB ne moga da plasira svoi chovek za shef na kontrarazuznavaneto i Presidenta otide na sreshtata na NATO da pravi konsultacii kogo da izberat za shef?
цитирай
137. tutankhamon661 - 131. ok3223 - Да, дааа
29.11.2010 08:47
ok3223 написа:
Добре ти плащат. Трудиш се усърдно, По посочеите по-горе тарифи ли коментираш или плащат на час. ДА КЛЕЧИШ С ЧАСОВЕ ЗА ТОЗИ ДЕТО ДУХА. Интелигентно момче няма да се мине. Всичко е пари и за пари, писането в блоговете също.
Имам 2 въпросчета към теб.
1. Със спечелени от какво пари ББ построи замъка в Банкя. Как натрупа милионите, казват че са 100-на, които притежава.
2. Цветелина Бориславова купи банката, когато ББ БЕШЕ главен секретар на МВР...
Как стана така таз работа. В момента тя притежавала над 800 милиона,
СОБЩИХА ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ДНЕС БИЛА НА 2-РО МЯСТО ПО БОГАТСТВО В БЪЛГАРИЯ , НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД В. БОЖКОВ, КОЙТО Е НА 1-ТО МЯСТО.
Как и защо стават тези чудеса?

Е, поне призна, че съм интелигентно момче!
Не е за този дето духа, но не е и за пари. Тези неща ти не можеш да ги разбереш.
На двата въпроса ще отговоря, когато представиш ФАКТУРИ. В противен случай след малко ще кажеш "Написах 800 милиона, но всъщност са 800 милиарда." И аз пак ще трябва да отговарям. Когато човек говори наизуст, може да бъде много смел във фантазиите си.
Не ти ли омръзна да пробутваш СЛУХОВЕ? Не разбра ли, че това са ЛЪЖИ, които нарочно се пускат в ефира, а доказателства няма. Защо не вярваш толкова ЛЕКОВАТО за палата на Яне Янев?
цитирай
138. tutankhamon661 - 132. vmir - Авторе, не разбирам защо държиш посерковци в дискусията, демокрацията не означава
29.11.2010 08:53
vmir написа:
мнението на тъпака и умния да имат еднакво значение, обратното - трябва да се дава трибуна на кадърните, а посерковците да си бъдат отпращани при себеподобните.

Разбирам умственото увреждане на ок3223 от навика му да прави всичко единствено срещу пари, приемам го някак, щом поне логнат се изхожда, но да търпиш и анонимен осерко 129 е като да оставиш домът ти да бъде превърнат в публична тоалетна, моля те, не допускай типове с подобни представи за демокрацията, и без това превърнаха страната ни в тоалетна.

Това изказване показва защо не смятам, че всеки има право на глас и мнение. Позволено е да имаш различна позиция, но ПРОСТАЩИНАТА просто няма как да мине за "разумен" похват.
цитирай
139. tutankhamon661 - 135. breeze - То и мераците на Дончева никой не знае.
29.11.2010 09:03
breeze написа:
От стара коза яре е тя. Такива като Татяна работят уж честно, но винаги за някой. Хитричко нали?

Таничка! Питбул-териер. Да не си й насреща!
цитирай
140. tutankhamon661 - 136. magmarieta - hi
29.11.2010 09:16
magmarieta написа:
ne e li po interesno kak BB ne moga da plasira svoi chovek za shef na kontrarazuznavaneto i Presidenta otide na sreshtata na NATO da pravi konsultacii kogo da izberat za shef?

Всяко нещо си има обяснение - просто трябва информация. Кой ги знае какво са говорили насаме, а и президентът се вре навсякъде.
Бойко Борисов често е принуден да прави компромиси на политическите си противници, защото после го обявяват за тиранин, а някои хора само това чакат.
цитирай
141. vmir - 138. tutankhamon661
29.11.2010 09:30
tutankhamon661 написа:
vmir написа:
мнението на тъпака и умния да имат еднакво значение, обратното - трябва да се дава трибуна на кадърните, а посерковците да си бъдат отпращани при себеподобните.

Разбирам умственото увреждане на ок3223 от навика му да прави всичко единствено срещу пари, приемам го някак, щом поне логнат се изхожда, но да търпиш и анонимен осерко 129 е като да оставиш домът ти да бъде превърнат в публична тоалетна, моля те, не допускай типове с подобни представи за демокрацията, и без това превърнаха страната ни в тоалетна.

Това изказване показва защо не смятам, че всеки има право на глас и мнение. Позволено е да имаш различна позиция, но ПРОСТАЩИНАТА просто няма как да мине за "разумен" похват.


Простащината не допуска разум, защото самата тя си е достатъчния аргумент. Затова простащината няма място в един разумен разговор. Моля те, не допускай повече простаци!
цитирай
142. анонимен - Тутамоне обичам те!
29.11.2010 09:41
Тутамоне обичам те!
цитирай
143. tutankhamon661 - 141. vmir - 138. tutankhamon661
29.11.2010 09:42
vmir написа:
tutankhamon661 написа:
vmir написа:
мнението на тъпака и умния да имат еднакво значение, обратното - трябва да се дава трибуна на кадърните, а посерковците да си бъдат отпращани при себеподобните.

Разбирам умственото увреждане на ок3223 от навика му да прави всичко единствено срещу пари, приемам го някак, щом поне логнат се изхожда, но да търпиш и анонимен осерко 129 е като да оставиш домът ти да бъде превърнат в публична тоалетна, моля те, не допускай типове с подобни представи за демокрацията, и без това превърнаха страната ни в тоалетна.

Това изказване показва защо не смятам, че всеки има право на глас и мнение. Позволено е да имаш различна позиция, но ПРОСТАЩИНАТА просто няма как да мине за "разумен" похват.


Простащината не допуска разум, защото самата тя си е достатъчния аргумент. Затова простащината няма място в един разумен разговор. Моля те, не допускай повече простаци!

Някои хора снощи са прекалили с долнокачествен алкохол и са решили да излеят злобата си. Аз съм великодушен и прощавам на слабите!
цитирай
144. анонимен - Хихи -детската градина децата
29.11.2010 12:53
и в училище и те така - като не разбират малки яи той ги мрази всичките :))
Смехотворно е за политик да се казва , че е без избор, понеже опозицията не го разбирала :)) Голям смях се смях на тая статия честно, автора е далеч от политиката и е съъъъщия като оплюваните от него медии! Плюе по медиите, че плюели по горкия политик. Ми напиши ти какво хубаво е направил !Ако искаш да защитиш някого, покаи хубавите му страни, недей да нападаш неприятелите му :)
Позитивността ни липсва в политиката, а като гледам и тука я няма!
цитирай
145. katla - Психокамон пак е изтърсил глупост.
29.11.2010 15:08
Психокамон пак е изтърсил глупост.
цитирай
146. stomanata - Никакви лъжи и интриги не могат да ...
29.11.2010 18:39
Никакви лъжи и интриги не могат да спрат възхода на ГЕРБ. Всичко се развива по план, а издънките са само във фантазиите на врагa. Цял свят вижда, че вървим в правилната посока.
цитирай
147. toxic - Какво не ви харесва в Бойко Борисов? ...
29.11.2010 18:53
Какво не ви харесва в Бойко Борисов? Най-големият упрек към него е, че е некомпетентен и е заобиколен от некомпетентни хора. И кой го преценява това? Още по-некомпетентни хора, драскащи си в интернет от служебния компютър в работно време.
146. stomanata - Абсолютно е така. Аве, Бойко!
цитирай
148. tutankhamon661 - 147. toxic - Какво не ви харесва в Бойко Борисов? ...
29.11.2010 19:26
toxic написа:
Какво не ви харесва в Бойко Борисов? Най-големият упрек към него е, че е некомпетентен и е заобиколен от некомпетентни хора. И кой го преценява това? Още по-некомпетентни хора, драскащи си в интернет от служебния компютър в работно време.
146. stomanata - Абсолютно е така. Аве, Бойко!

Аве! Да пребъде!
Добре дошла, приятелко моя! Много си точна. Просто няма какво да добавя.
цитирай
149. tutankhamon661 - 144. анонимен
29.11.2010 19:28
анонимен написа:
и в училище и те така - като не разбират малки яи той ги мрази всичките :))
Смехотворно е за политик да се казва , че е без избор, понеже опозицията не го разбирала :)) Голям смях се смях на тая статия честно, автора е далеч от политиката и е съъъъщия като оплюваните от него медии! Плюе по медиите, че плюели по горкия политик. Ми напиши ти какво хубаво е направил !Ако искаш да защитиш някого, покаи хубавите му страни, недей да нападаш неприятелите му :)
Позитивността ни липсва в политиката, а като гледам и тука я няма!

Не те ли притеснява, че се смееш без причина? Знаеш ли кои правят така?
цитирай
150. tutankhamon661 - 145. katla
29.11.2010 19:29
katla написа:
Психокамон пак е изтърсил глупост.

Може и да хапваш блогъри, но гледай някой теб да не те гризне ...... болезнено!
цитирай
151. tutankhamon661 - 146. stomanata
29.11.2010 19:30
stomanata написа:
Никакви лъжи и интриги не могат да спрат възхода на ГЕРБ. Всичко се развива по план, а издънките са само във фантазиите на врагa. Цял свят вижда, че вървим в правилната посока.

Може ли нещо да се добави? Не.
цитирай
152. tutankhamon661 - Ако някой се интересува от личните ...
30.11.2010 09:58
Ако някой се интересува от личните качества на Бойко Борисов, може да ги види при Vmir - изброил ги е в чист вид:

http://vmir.blog.bg/politika/2010/11/30/lichnite-kachestva-na-boiko-borisov.642783
цитирай
153. анонимен - :))
30.11.2010 10:03
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
и в училище и те така - като не разбират малки яи той ги мрази всичките :))
Смехотворно е за политик да се казва , че е без избор, понеже опозицията не го разбирала :)) Голям смях се смях на тая статия честно, автора е далеч от политиката и е съъъъщия като оплюваните от него медии! Плюе по медиите, че плюели по горкия политик. Ми напиши ти какво хубаво е направил !Ако искаш да защитиш някого, покаи хубавите му страни, недей да нападаш неприятелите му :)
Позитивността ни липсва в политиката, а като гледам и тука я няма!

Не те ли притеснява, че се смееш без причина? Знаеш ли кои правят така?

Не ! Аз винаги се усмихвам и смея :) Животът е хубав и човек трябва да му се радва . Сърдитите са прекалено много, а и на мен изобщо не ми пука как ще ме нарекат заради това :)
цитирай
154. tutankhamon661 - 153. анонимен - :))
30.11.2010 10:07
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
и в училище и те така - като не разбират малки яи той ги мрази всичките :))
Смехотворно е за политик да се казва , че е без избор, понеже опозицията не го разбирала :)) Голям смях се смях на тая статия честно, автора е далеч от политиката и е съъъъщия като оплюваните от него медии! Плюе по медиите, че плюели по горкия политик. Ми напиши ти какво хубаво е направил !Ако искаш да защитиш някого, покаи хубавите му страни, недей да нападаш неприятелите му :)
Позитивността ни липсва в политиката, а като гледам и тука я няма!

Не те ли притеснява, че се смееш без причина? Знаеш ли кои правят така?

Не ! Аз винаги се усмихвам и смея :) Животът е хубав и човек трябва да му се радва . Сърдитите са прекалено много, а и на мен изобщо не ми пука как ще ме нарекат заради това :)

Правилно. Важното е да не ти пука.
цитирай
155. ok3223 - мнението на тъпака и умния да имат ...
30.11.2010 10:14
vmir написа:
мнението на тъпака и умния да имат еднакво значение, обратното - трябва да се дава трибуна на кадърните, а посерковците да си бъдат отпращани при себеподобните.

Разбирам умственото увреждане на ок3223 от навика му да прави всичко единствено срещу пари, приемам го някак, щом поне логнат се изхожда, но да търпиш и анонимен осерко 129 е като да оставиш домът ти да бъде превърнат в публична тоалетна, моля те, не допускай типове с подобни представи за демокрацията, и без това превърнаха страната ни в тоалетна.

Да четеш словоМУЧЕНЕТО на дебили като VMIR е глупост. Марш У стадото да пасеш бе катър двукрак, че ти се броят ребрата и че фърлиш налчетата предсрочно...
Тутканчо, тутканчо. Замъка в Банкя струва 5-10 милиона само. Отиди да го видиш и сам ще се убедиш.
А СИИ-банк собственост на жената на ББ да не би да нее факт. На всяко, до всяко гише те дебне тя. Почти всички държавни плащания и такси минват през нея, а от комисионните тя богате с всеки минал ден.
ЗАТОВА БЪРЗО СТАВА ТОЛКОЗ БОГАТА
цитирай
156. kostadin - Абе, капитализма е джунгла пълна ...
30.11.2010 12:56
Абе ,капитализма е джунгла пълна със зверове -всичко е позволено !
Не е ли време хората да си изградят защита срещу зверовете от джунглата?
цитирай
157. tutankhamon661 - 155. ok3223
01.12.2010 08:59
Какво да му гледам на палата? Знаеш ли колко неизвестни подробности има около него? Само някои ми хрумват в момента: кредит, реституция, помощ от роднини или приятели, наследство /като Яне Янев - или само за него може?/. Не виждам защо си толкова убеден, че е от кражби.
Какво като има на всеки ъгъл Сибанк? Ти на друга банка ли си фен? Разбирам те тогава. Но да знаеш, че всички банки са ЕДНО - само ние мислим, че са различни. Собствениците в много случаи са подставени лица, да не кажа винаги. Не знам защо се правиш, че не си наясно.


цитирай
158. tutankhamon661 - 155. ok3223
01.12.2010 09:01
Скрит пълномощник (косвен представител) – това е лице, което извършва правни действия, възложени му с договор за поръчка за сметка и в интерес на другата страна по договора. Скритото пълномощно понякога е свързано с прикрито придобиване на вещни права – чрез него може да се скрие за чия сметка се сключва сделката и кой ще придобие правото. Това обаче не е същественото за скритото пълномощно (косвено представителство). Скрито пълномощно е налице и когато това обстоятелство е съобщено на третото лице – важното е, че договорът се сключва от името на довереника, а не на доверителя. Интересното е, че тук липсва и упълномощаване (тъй като има договор за поръчка), въпреки че наименованието е „скрит пълномощник”. Сделките, сключени от името на скрития пълномощник не са симулативни, не са привидни и за косвения представител възникват правата и задълженията по тези сделки. Именно понеже са валидни, косвеният представител има правото да ги прехвърли на този, когото „представлява”. След като довереникът е станал собственик, едва тогава той има задължението да прехвърли резултатите от изпълнителната сделка, а не при сключването на договора за поръчка. За договорите за придобиване на вещни права върху недвижими имоти от името на довереника се изисква форма на договора да е писмена с нотариална заверка на подписите.

Подставено лице (сламен човек) – при фигурата „подставено лице” винаги има симулация в лицата и затова винаги е налице поне една привидна сделка. Подставено е лицето, което фигурира в договора за придобиване на вещни права сякаш самото то сключва сделката, а всъщност той просто ползва своето име без намерение да придобива за себе си. При подставеното лице има привидно упълномощаване на титуляра по сделката от подставеното лице, поради което се ползва името на подставеното лице. Сделката винаги следва да се извърши в изискуемата от закона форма.


http://www.legaltheory-forums.org/phpBB3/viewtopic.php?f=130&t=1627
цитирай
159. tutankhamon661 - 156. kostadin
01.12.2010 09:07
kostadin написа:
Абе ,капитализма е джунгла пълна със зверове -всичко е позволено !
Не е ли време хората да си изградят защита срещу зверовете от джунглата?

Не само капитализмът, а политиката въобще. Никой не е казал, че е свещенодействие. Пък де да знам, някои може и за такова да я приемат.
цитирай
160. анонимен - до сега ни управляваха крадци, л...
01.12.2010 13:35
до сега ни управляваха крадци,лъжци и циркаджии.народа 20години не получи нищо добро.оставете сега тези дето комунистите ги наричат мутри, да ни управляват и след 4години ще говорим.нямат нужда от тъкъв пиар като на т.дончева.първо да вземи себеси да оправи пък тогава народа........................
цитирай
161. анонимен - р. петков е за затвора. попитайте ...
01.12.2010 13:40
р.петков е за затвора.попитайте някой от Плевен и ще ви кажат какви ги е вършил преди да стане народен представител.ето това са хората от БСП.като ги гледам сега тези в Народното събрание от бсп,всички са за затвора.окрадоха държавата и сега се защитават с каквото им падне.но никой не ги слуша и вижда.дебелоочници ,такива не е имало и по бай тошово време...........................
цитирай
162. petarpeev - Да
01.12.2010 20:09
tutankhamon661 кефи ме ,че мразиш лицемерите,да наистина е гадно.Но не съм съгласен че всички плюят Бойко напротив повечето медии го пазят и ако извадят нещо то ще е някоя простотия ,а реалните проблеми с които според мен правителството не се справя или се бави се потулват.Проблемите са много , а изборите идват:) ,което ме води до мисълта ,че отлагането и лицемерието /и от страна на герб /продължава.
цитирай
163. therainss - Коментар на автора - 133
01.12.2010 20:35
всъщност просташките изказвания са запазена марка на ГЕРБерите - виж ДС-агента Божо Димитров и наглото недоразумение Лъчезар Иванов
цитирай
164. therainss - до 162
01.12.2010 20:38
човек на ГЕРБ продава цигари без бандерол - никой не го пипа, човек на ГЕРБ крие данъци - никой не го пипа. И още много такива случаи с хора, които познавам лично, но Цветанов нещо не ги бара... Естествено, че ГЕРБ са лицемери, както и предишните управленци. Само че още по-нагли... Има ли смисъл да обяснявам защо са още по-нагли? Ако има, ще го направя...
цитирай
165. tutankhamon661 - 160. анонимен
02.12.2010 19:46
анонимен написа:
до сега ни управляваха крадци,лъжци и циркаджии.народа 20години не получи нищо добро.оставете сега тези дето комунистите ги наричат мутри, да ни управляват и след 4години ще говорим.нямат нужда от тъкъв пиар като на т.дончева.първо да вземи себеси да оправи пък тогава народа........................

На Дончева друго не й остана освен приказките.
цитирай
166. tutankhamon661 - 161. анонимен
02.12.2010 19:47
анонимен написа:
р.петков е за затвора.попитайте някой от Плевен и ще ви кажат какви ги е вършил преди да стане народен представител.ето това са хората от БСП.като ги гледам сега тези в Народното събрание от бсп,всички са за затвора.окрадоха държавата и сега се защитават с каквото им падне.но никой не ги слуша и вижда.дебелоочници ,такива не е имало и по бай тошово време...........................

Доста неща се говорят за Румен Петков. Знам само, че този човек трудно ще ми вдъхне доверие.
цитирай
167. tutankhamon661 - 162. petarpeev - Да
02.12.2010 19:51
petarpeev написа:
tutankhamon661 кефи ме ,че мразиш лицемерите,да наистина е гадно.Но не съм съгласен че всички плюят Бойко напротив повечето медии го пазят и ако извадят нещо то ще е някоя простотия ,а реалните проблеми с които според мен правителството не се справя или се бави се потулват.Проблемите са много , а изборите идват:) ,което ме води до мисълта ,че отлагането и лицемерието /и от страна на герб /продължава.

Далече съм от мисълта, че ГЕРБ са чисти като сълза на младенец, но твърдо вярвам в правилото "Каквото повикало, такова се обадило". Когато срещу мен има нечестен противник, аз съм ДЛЪЖЕН да бъда още по-нечестен!
цитирай
168. tutankhamon661 - 163. therainss - Коментар на автора - 133
02.12.2010 20:00
therainss написа:
всъщност просташките изказвания са запазена марка на ГЕРБерите - виж ДС-агента Божо Димитров и наглото недоразумение Лъчезар Иванов

Естествено, че някои от тях също попържат, но в никакъв случай не може да се каже, че им е запазена марка. Според мен са даже прекалено миролюбиви. Ако аз бях на мястото на Бойко Борисов, щях да съм направо брутален. Из цялата държава ще ме плюят интриганти, а аз ще се държа възпитано? Никога! Всеки би се озлобил. Разликата е само в това дали има кураж да свие юмрук или пък няма. Ако е путьо, много ясно, че ще събира навътре, но няма да му проличи. Но Бойко Борисов не е такъв.
Конкретно за коментар 133 става дума за нещо съвсем различно и няма общо с политиката. Не можеш за разбереш за какво говоря, защото е отделна история, която сега не мога да обяснявам. Не знам дали забеляза, че ония псувни по-нагоре са дело на болен човек - това е част от историята, която продължава много време.
цитирай
169. tutankhamon661 - 164. therainss - до 162
02.12.2010 20:02
therainss написа:
човек на ГЕРБ продава цигари без бандерол - никой не го пипа, човек на ГЕРБ крие данъци - никой не го пипа. И още много такива случаи с хора, които познавам лично, но Цветанов нещо не ги бара... Естествено, че ГЕРБ са лицемери, както и предишните управленци. Само че още по-нагли... Има ли смисъл да обяснявам защо са още по-нагли? Ако има, ще го направя...

Фактът, че от ГЕРБ смениха доста свои хора, говори обратното. Случаят с фалшивата диплома също.
цитирай
170. therainss - Всъщност за пред медии и народ...
02.12.2010 23:11
...е така. Но не знаеш над колко има чадър, за който не се говори. Смяната на хора е доста пиарска...
цитирай
171. tutankhamon661 - 170. therainss - Всъщност за пред медии и народ...
04.12.2010 12:51
therainss написа:
...е така. Но не знаеш над колко има чадър, за който не се говори. Смяната на хора е доста пиарска...

Излиза, че и да сменят, и да не сменят, все ще намериш някакъв кусур. Имат ли изобщо полезен ход при това положение?
цитирай
172. ok3223 - Стига се натяага
04.12.2010 18:24
Бе Тутканчо. Вече си на щат, ясно е и на мунчовците.
И последният наивник разбра колко чините. Утре че си отидете посрани непосрамени. КАТО ДОКТОРО ГЕНЕРАЛ .
От ялова крава не чакай мляко и от върба да береш грозде.
И от ББ да опрай държвата, и народа да дочака добро.
ББ е случаен човек, турен на не случайно масто.
Вината е на куловодите...
В това е бедата.

цитирай
173. tutankhamon661 - 172. ok3223
09.12.2010 12:32
ok3223 написа:
Бе Тутканчо. Вече си на щат, ясно е и на мунчовците.
И последният наивник разбра колко чините. Утре че си отидете посрани непосрамени. КАТО ДОКТОРО ГЕНЕРАЛ .
От ялова крава не чакай мляко и от върба да береш грозде.
И от ББ да опрай държвата, и народа да дочака добро.
ББ е случаен човек, турен на не случайно масто.
Вината е на куловодите...
В това е бедата.


Кога и къде няма кукловоди? Кой трябва да дойде или какво трябва да направи, за да кажеш, че няма такива?
Винаги има някой отгоре.
цитирай
174. анонимен - Доступные индивидуальные диеты
16.08.2011 22:31
Одна из составляющих многих теорий здорового питания - диеты. Трудно провести точную грань и четко разделить понятия - диета и методика питания.
Отличная подборка диет для быстрого похудения. Статьи по правильному питанию и диетологии.
Справочник диет - кремлевская, японская, крови, группа, арбузная, гречневая, кефирная, эффективные, долиной, протасова, яблочная диета.
Вы можете самостоятельно придумать меню этой диеты, соблюдая ее простые, но строгие правила. Итак, на диете для очищения кишечника, нужно ежедневно съедать
www.fat-man.ru/category/info/diets/ - ПохожиеДиетыДиета… Большинство желающих похудеть людей выбирают диеты как средство борьбы с излишками веса. Этот термин означает режим питания, либо образ жизни,

[URL=http://lucydivapu.zapto.org//doktor-medicinskih-nauk-pol-bregg--golodanie-ochishenie-organizma.html]доктор медицинских наук пол брегг. голодание, очищение организма[/URL]
[URL=http://fijelysyxy.servequake.com//problema-lishnego-vesa-ozhirenie-bolemiya-anareksiya.html]проблема лишнего веса, ожирение, болемия, анарексия[/URL]
[URL=http://lyvabacemo.serveftp.com//i-posle-diety.html]и после диеты[/URL]
[URL=http://zomogabife.myvnc.com//pohudet-na-15-killogramm-za-mesyac.html]похудеть на 15 киллограмм за месяц[/URL]
[URL=http://gumegixefu.sytes.net//skachat-fayl-skachat-cigun-dlya-pohudeniya.html]скачать файл скачать цигун для похудения[/URL]
[URL=http://rylibyzuse.redirectme.net//kak-pohudet-devochke-11-let.html]как похудеть девочке 11 лет[/URL]
[URL=http://farupixoli.myftp.biz//otzyvy-turboslim-ekspress-pohudanie.html]отзывы турбослим экспресс похудание[/URL]
[URL=http://lycaqofiza.sytes.net//ty-izmenilas-pohudela-sto-chasov.html]ты изменилась похудела сто часов[/URL]
[URL=http://hequtyjehi.serveftp.com//dieta-9-pokazana-bolnym-pri-saharnom-diabete.html]диета №9 показана больным при сахарном диабете[/URL]
[URL=http://dahaqomuto.servebeer.com//super-dieta-20-28-kg-za-30-dney.html]супер диета 20-28 кг за 30 дней[/URL]

У нас вы можете узнать много полезной информации о том, как худеть правильно и какие эффективные диеты популярны на сегодняшний момент.
ДИЕТА ру – все диеты, эффективное похудение, здоровое и правильное питание, диетические блюда.
Тема диет, так или иначе, касается практически каждого человека. У кого-то в семье есть худеющая жена, сестра, мать, а это значит, что ей многого «нельзя»,
Дневник диеты. Мы предлагаем многофункциональный дневник Вашей диеты. Воспользовавшись им, Вам не придется вручную подсчитывать калорийность,
Диета - от латинского (diet), это сбалансированное сочетание продуктов, минералов, витаминов, необходимых для питания человека. В настоящее время сложилось
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664140
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031