Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 15:44 - Лъжи по адрес на ГЕРБ
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 45016 Коментари: 141 Гласове:
99


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Войната за власт е в разгара си и в нея се включват все повече хора. По медиите излизат взаимни нападки на известни личности, но не са само те. На доста по-ниско ниво се пускат слухове и какви ли не лъжи по адрес на ГЕРБ. Този нечестен похват трябва да изиграе ролята на "термитите", които извън обсега на окото разяждат сградата и в един момент тя рухва без особен натиск.
Повечето са известни, защото от доста време се въртят из ефира. Пуска се някакъв слух, той набира скорост и всички го подхващат като някаква неоспорима истина. В един момент вече е приет като факт, въпреки че никой не знае откъде всъщност е дошъл.
Като пример мога да посоча скорошния скандал със "забраната" на раждаемостта. Не е ясно кой пръв е пуснал това изкривено тълкуване, но целта му са били хората, които не са гледали предаването на Росен Петров. Голяма част от тях впоследствие са си направили труда да проверят точните думи  и са осъзнали, че поводът за скандала е измислен. А останалите? Сигурен съм, че има такива, които до ден-днешен не са проверили за какво всъщност става дума. Точно за тях беше предназначен капанът и те вече са в него.
Насила втълпяваният cтрах от полицейщината вече е стигнал невиждани размери и се използва много умело. Гражданите виждат многобройните акции, а на този фон лесно може да мине номерът, че им проверяват дори Facebook-a. Това е абсурдно и издиша дори пред елементарната логика. Оставям настрана огромния ресурс, който трябва да се ангажира, защото някой ще каже, че се хвърлят много средства именно по тази част. Един Господ знае къде отиват, след като от самото МВР се оплакват, че не им достигат финанси.
Всъщност има ли смисъл да се проверява Facebook? Почти всички потребители се занимават с разни ферми и друго не ги интересува. Публикациите са от едно-две изречения и целта им е просто да отчетат някакво действие, а не да информират. При това положение защо да ги проверяват?
Тази идея търпи учудващо развитие. Някои хора дори твърдят, че незнайна ръка трие постингите им. Авторът на подобна интрига явно иска да убеди себе си и околните, че е обществено значим. Индиректно подпъхва "Щом тайните служби се занимават с мен, това доказва, че и аз означавам нещо на картата. Словото ми е въздействащо, иначе нямаше да ме трият". Представяте ли си колко опияняващо звучи подобна мисъл за хора с патологично его?
Умело се използват и апартаментите на Цветан Цветанов. Прокарва се идеята, че едва ли не ги е взел безплатно. Ясно колко ужасно звучи това за мизерстващия народ. Но защо се пропуска факта, че ги е взел от свой приятел? Ако все пак се спомене, веднага следва "Защо толкова евтино?" Ами понеже това е нормална бизнес-практика - продавачът може да свали цената, колкото поиска. От какъв зор точно за Цветанов трябва да се гони тавана? Тъпо, ако е само за забавление на избирателите. А как ги е платил? Малко ли хора купуват жилище с кредити или помощ от роднини и приятели?
Палмата, естествено, е за "царската" двойка Бойко и Цветелина. Двамата са преплетени в толкова интригантски комбинации, че няма как да ги помня всичките. Тук определено са хвърлени сили за "народното творчество".
Когато се говори за Бориславова, основно питат с какви пари е купила банката. Много просто: нищо не е купувала. И за децата е ясно, че е подставено лице. Освен това вече продаде "своя" дял. Сега доволни ли сте от новите собственици?
Тъй като често се говори, че нещо било продадено на по-ниска цена, искам да попитам: според вас приватизацията на Костов е чиста като сълза на младенец, така ли? Аз също съм против държавното, но как стана разпродажбата? Знаете ли, че някои предприятия бяха подарени на свои хора при условие, че имаше и чуждестранни инвеститори, предлагащи двойно и тройно повече пари, при това в комбинация със съответния опит в сферата? Имам наблюдения над една такава сделка и съм сигурен, че не е единствена.
Някъде прочетох, че Цветелина е създала Бойко. На друго място - обратното. Кое е вярно, след като  двете се изключват взаимно? Но какво ли значение има? За манипулаторите е важно да обикалят из ефира и да сеят негативизъм сред населението.
Противниците на Бойко Борисов много обичат да напомнят, че е бил разследван за убийство. Хора, правите ли разлика между разследван и виновен? А и трябва ли да връщам лентата, че това се е случило в най-мутренските години, когато всеки беше заподозрян до доказване на невинността си? Малко ли граждани обикаляха из районните по погрешка? Когато въртиш бизнес, нормално е в даден момент да срещнеш и криминалния контингент, а тук има и втора връзка - спорта.
В началото мутрите са искали да се занимават със законен бизнес, но това е останало само пожелание. Когато започнали престрелките и побоищата, Бойко Борисов се е дистанцирал от тях. Защо ви се струва толкова невъзможно?
Помните ли Николай Цветин? Можеше да оглави цял холдинг, но предпочете да се оттегли, защото осъзна, че рано или късно куршумът ще го застигне. Знам и други хора, които са постъпили по същия начин. Защо премиерът да не го направи?
Често чувам, че Борисов нищо не разбирал от политика, полицейска и охрaнителна дейност и т.н. Аз пък ще ви кажа, че малко хора разбират колкото него.
Помните ли инцидента в "Биад", когато Жоро Илиев удари шамар на Слави Бинев? После се изредиха една камара бивши полицаи и военни, които даваха  съвети и чертаеха стратегии, как трябвало да постъпи охраната на заведението, за да не се стигне до подобна ситуация. С глас съм се смял на тези смешници, прекарали целия си живот зад бюро и завинаги останали далече от истинската работа. По изказванията им пролича, че грам не разбират за какво иде реч.
Един-единствен Бойко Борисов каза истината такава, каквато е. Думите му бяха "Какво искате от охраната? Виждали ли сте 15 горили тип "трикрилен гардероб", надрусани и въоръжени до зъби? И  полицията не е способна  да ги спре. Нищо не са можели да направят момчетата. Престанете да се излагате с глупавите си аматьорски стратегии!"
Ето това е изказване на реалист, а не фантазьор като другите, които са силни на думи, но при първата индикация за проблем вече са под масата от страх. Такива хора вършат работа и на тях може да се разчита. А това не е единствения случай, в който Борисов е дoказал, че няма навика да се самозалъгва.
Разбрах, че премиерът е репресирал българи. Не сега и не по мутренски, а още преди това. Иначе казано, принадлежал към репресивния апарат. Тази абсурдна теза влиза в остро противоречие с другата - за "простия пожарникар". Значи хем нищо не разбира, защото е много встрани от сферата, хем е в центъра на събитията - зависи от случая и това, което е угодно за момента. Страхотно! Само не разбирам как може да са еднакво верни две взаимно отричащи се твърдения?
Видях публикация, в която имаше снимка на известен чуждестранен политик, отишъл на визитация в болница. Авторът питаше "Кога и Борисов ще го направи?" Добре бе, хора, сега този въпрос задавате. А ако премиерът отиде на някое събитие,  веднага го обявявате за медийна звезда. И така, и обратно, все е виновен. Сериозно ли намирате това отношение за справедливо?
Последно чух, че още от малък Бойко Борисов бил престъпник. Той, комсомолският секретар! Това вече е абсолютния връх. Хората са го сочели за пример, а някакви интриганти ще го очернят. За да станеш комсомолски секретар, трябва да си безупречен - всички го помним. Не цигари, не алкохол. Дори дългата коса те спъваше. Представяте ли си колко е бил перфектен?
Преди години в някакво телевизионно предаване се включи класната на Борисов и разказа, че е защитавал момичетата от по-големите ученици. Това не е четка, защото той още не беше станал дори кмет на София. Значи е самата истина. Какво повече да говорим?


Тагове:   борисов,   бойко,   ГЕРБ,


Гласувай:
103



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djgator - !!
27.01.2011 15:59
Не си хаби енергията приятелю, те сигурно са подготвили цял куфар с флашки.. Но и най-върлият плювач на Бойко, не смее да назове име на човек, който да го замени.. За мен това е достатъчно показателно и многозначително. И помни: щом нещо, от това което се прави в парламента, не се харесва на комунягите и на рязаните чатали, значи вървим в правилна посока :)
цитирай
2. анонимен - Направо си е. . . опасно, за хората с ...
27.01.2011 16:02
Направо си е ...опасно,за хората с промити мозъци и "мръсно бельо"!:))))

Каквото и да е,не е по-противно,от пердаха на ДС,за това че си си купил дънки от Кореком,по татово време.
Който желае,да заповяда ,да ме подслушва!
цитирай
3. doraapostolova500 - Лъжи по адрес на ГЕРБ
27.01.2011 16:06
Не съм фен на ГЕРБ.Фен съм само на Бойко Борисов.Прчините са неговата естественост и непринуденост в изказванията.Човек би казал:Толкова знае!Обаче аз мисля ,че съветниците му са на ниво НУЛА и не вършат това, за което им плащат.Още преди година съм изпратила лично мнение до нашия министър-председател:Да се пази от своите-те ще го проваля!Така и стана!
Колкото до опита да бъдете автори на мемоарите на ГЕРБ-не ви си е отдало.Гледате едностранчиво и безпринципно на проблемите на ГЕРБ.А тези проблеми ще сринат Бойко Борисов от властта.Като че ли някой от неговите сподвижници иска точно това-падане от власт поради " некадърност".Неговите лични експерти и съветници го водят към това.Със своите съвети .Всеки ден!
цитирай
4. elinora - Фараоне,
27.01.2011 16:15
за съжаление ГЕРБ не означава само и единствено личността на ББ.
цитирай
5. анонимен - MNOGO PRAVILNO
27.01.2011 16:19
...kazva djdator-STOM TOVA KOETO PRAVI PRAVITELSTVOTO NE SE HARESVA NA KOMUNISTITE ,ZNACHI SME V PRAVILNIA PAT-po viarno ot tova niama.
цитирай
6. анонимен - Какво ви става бе хора
27.01.2011 16:28
Държавата пропада, а вие се занимавате с това кой как обидил Бойко Борисов и как никой, ама никой не бива да го критикува. С цялото ми уважение, но и тия са като ония. Не виждате ли простичката истина - е не може да се справи ГЕРБ със ситуацията. Не знаят ли, не могат ли не знам. Та те не могат да се оправдаят като хората после конспирация имало, манипулация и други там някакви работи.
цитирай
7. tutankhamon661 - 1. djgator - !!
27.01.2011 16:37
djgator написа:
Не си хаби енергията приятелю, те сигурно са подготвили цял куфар с флашки.. Но и най-върлият плювач на Бойко, не смее да назове име на човек, който да го замени.. За мен това е достатъчно показателно и многозначително. И помни: щом нещо, от това което се прави в парламента, не се харесва на комунягите и на рязаните чатали, значи вървим в правилна посока :)

Много внимателно следя кои са недоволните. В повечето случаи отговарят на моите очаквания, а без изключения не може.
Сигурно са отворили фабрика за флашки. Представяш ли си преди изборите какво ще стане? Може и някое порно да видим. Тук всичко е позволено .... е, на някои само.
цитирай
8. tutankhamon661 - 2. sevt9 - Направо си е. . . опасно, за хората с ...
27.01.2011 16:43
sevt9 написа:
Направо си е ...опасно,за хората с промити мозъци и "мръсно бельо"!:))))

Каквото и да е,не е по-противно,от пердаха на ДС,за това че си си купил дънки от Кореком,по татово време.
Който желае,да заповяда ,да ме подслушва!

Някой ден може да се окаже, че нашата полиция подслушва и американския президент. Не знам обаче как ще го вържат с некадърността на служителите. Все пак си е висш пилотаж да проникнеш в Белия дом.
цитирай
9. анонимен - Моят дядо който според мен беше м...
27.01.2011 16:44
Моят дядо който според мен беше мъдър казваше "за всяка глупост може да се измисли теория".Както такава ,която да я потвърждава ,така и такава ,която напълно да я отрича.Въпроса е какво искаш. Та така-има факт:Цветанов придобива два апартамента за 250 000 лв,пазарната им цена кък момента е 750 000лв.Сега твоята теория-понеже продавача му е приятел му "подарява "500 000 лв. и няма нищо чудно.Моята теория обаче е ,че това е комисионната му от 10 -те милиона обществени поръчки ,които фирмата на приятеля му е изпълнила към Софийска община.От тях около 5 милиона е печалбата ,а въпросните 500 000 са 10% от нея.Друг факт-Цветелина и СИ-банк.Според теб не е плащала ,а е придобила дялове от банката.После ги продаде за много милиони и ги прибра.Стана една от най-богатите жени в България.Ти тук пак не намираш нищо нередно.Заедно с банката тогава въпросната госпожа придоби и голяма част от Боровец и голяма част от Пампорово,сигурно пак без да плаща ,но хотелите ,ресторантите и другите имоти са нейни ,а не твои.За теб остава да развиваш теории-за или против
цитирай
10. tutankhamon661 - 3. doraapostolova500 - Лъжи по адрес на ГЕРБ
27.01.2011 17:02
doraapostolova500 написа:
Не съм фен на ГЕРБ.Фен съм само на Бойко Борисов.Прчините са неговата естественост и непринуденост в изказванията.Човек би казал:Толкова знае!Обаче аз мисля ,че съветниците му са на ниво НУЛА и не вършат това, за което им плащат.Още преди година съм изпратила лично мнение до нашия министър-председател:Да се пази от своите-те ще го проваля!Така и стана!
Колкото до опита да бъдете автори на мемоарите на ГЕРБ-не ви си е отдало.Гледате едностранчиво и безпринципно на проблемите на ГЕРБ.А тези проблеми ще сринат Бойко Борисов от властта.Като че ли някой от неговите сподвижници иска точно това-падане от власт поради " некадърност".Неговите лични експерти и съветници го водят към това.Със своите съвети .Всеки ден!

Всъщност идеята ми не е за мемоари, а за интриги и лъжи, но нямам претенции кой как ще го разглежда.
Нормално е всичко около ГЕРБ да се свързва с Бойко Борисов. Той е лидер и символ. Без него партията се превръща в една от многото формации. Аз самият съм казвал, че вярвам твърдо в премиера, но се опасявам от поведението на хората около него. Със сигурност и там има мърша - не може да е друго.
Едно е сигурно - сам не може да огрее навсякъде. Следователно все на някой трябва да се опре. Сега това са хората, с които разполага, и каквото и да се върти в главата му, трябва да се съобразява с наличното. Извън този кръг го дебнат доста врагове и трудно може да е сигурен в някой нов.
цитирай
11. tutankhamon661 - 4. elinora - Фараоне,
27.01.2011 17:13
elinora написа:
за съжаление ГЕРБ не означава само и единствено личността на ББ.

Не е. Трудно могат всички да са като него. Знам, че и там има трески за отстраняване. Вярвам, че Борисов държи положението изкъсо и ще има санкции, ако прецени, че се налага.
цитирай
12. tutankhamon661 - 5. анонимен - MNOGO PRAVILNO
27.01.2011 17:22
анонимен написа:
...kazva djdator-STOM TOVA KOETO PRAVI PRAVITELSTVOTO NE SE HARESVA NA KOMUNISTITE ,ZNACHI SME V PRAVILNIA PAT-po viarno ot tova niama.

А трябва ли да им харесва? Аз съм много против комунистическите утопии. За мен те са главния виновник за сегашното състояние на държавата.
цитирай
13. анонимен - Цвък не трябваше да се заяжда с Ал...
27.01.2011 17:45
Цвък не трябваше да се заяжда с Алексей. Това беше най-голямата му грешка и ще плаща прескъпо. Подведе го желанието му за по-висок рейтинг. Повярва, че може да изпревари дори шефа си, което е невъзможно колкото и да е некадърен Боко. Сега очаквам да се появят още много записи. По този начин Цвък съвсем ще перколяса и нищо чудно сам да подаде оставка.
цитирай
14. provincialist - Да ти кажа честно
27.01.2011 17:59
има резон в масовия страх от полицейщината. Спомняшли си случая с Красимир Аврамов? Това може да се случи на всеки. Не казвам, че е обичайна практика, но и сега не мога да си обясня как изобщо се е стигнало дотам. Разбирам, че всеки може да се обърка, но това си е психоза за пострадалия. Него не го интересува липсата на координация между звената щом в собствения си дом не може да е спокоен.
цитирай
15. анонимен - На мен са ми изчезвали постове в ф...
27.01.2011 18:11
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?
цитирай
16. borisovgepi - Факти, факти!
27.01.2011 18:21
Тиквата толкова се е посрал, че вече всичко вярвам за него. Прекалено много станаха тъмните петна в биографията му. Дали е случайно? Защо аз нямам такива?
цитирай
17. анонимен - Авторе
27.01.2011 18:45
Ако дойдат униформени в къщaтa ти и започнат да разпитват и да ти дават съвети, как ще реагираш? Говорим за грубо вмешателство в личния живот. Ще ти хареса ли? Не ми се вярва.
цитирай
18. tutankhamon661 - 6. анонимен - Какво ви става бе хора
27.01.2011 18:57
анонимен написа:
Държавата пропада, а вие се занимавате с това кой как обидил Бойко Борисов и как никой, ама никой не бива да го критикува. С цялото ми уважение, но и тия са като ония. Не виждате ли простичката истина - е не може да се справи ГЕРБ със ситуацията. Не знаят ли, не могат ли не знам. Та те не могат да се оправдаят като хората после конспирация имало, манипулация и други там някакви работи.

Защо всичко става толкова бавно? Защото постоянно ги спъват. Не му ли виждаш мазната ехидна физиономия на Станишев? Този човек знае много добре какви мръсотии прави, но все още има хора, които му вярват. Ако беше само той, пак добре, но има още много. Затова е важно да се напомнят причините. Не е справедливо да обвиняват невинния.
цитирай
19. анонимен - ще ти се да дойдеш в къщи преоблечен като НСБОП и да ме опънеш по погрешка ли
27.01.2011 19:01
provincialist написа:
има резон в масовия страх от полицейщината. Спомняшли си случая с Красимир Аврамов? Това може да се случи на всеки. Не казвам, че е обичайна практика, но и сега не мога да си обясня как изобщо се е стигнало дотам. Разбирам, че всеки може да се обърка, но това си е психоза за пострадалия. Него не го интересува липсата на координация между звената щом в собствения си дом не може да е спокоен.

цитирай
20. анонимен - от доста време поддържам сексуалният тонус на ченгетата.
27.01.2011 19:03
анонимен написа:
Ако дойдат униформени в къщaтa ти и започнат да разпитват и да ти дават съвети, как ще реагираш? Говорим за грубо вмешателство в личния живот. Ще ти хареса ли? Не ми се вярва.

след смяна всички се представят добре върху жените си като си мислят за мен, но това го знаем само аз и те.
цитирай
21. tutankhamon661 - 7. rumplam - rumplam-Пълно унищожение
27.01.2011 19:06
rumplam написа:
Двадесет години ги наблюдаваме съвременните демократи,самозвани политици
,как планирано унищожават и продават всичко що е създадено от хората преди 1944
и след 1944.Вярвам на Иван Костов,който е казал ,че ще продаде България скоро,
но без българите.Като гледам ,заедно с Бойко Борисов и ще им се постигне
мечтата скоро.

Ще видим. Не смятам, че е създадено кой знае колко след 1944г. Точно това е главанат причина за изоставането ни от света.
цитирай
22. tutankhamon661 - 10. анонимен
27.01.2011 19:15
анонимен написа:
Моят дядо който според мен беше мъдър казваше "за всяка глупост може да се измисли теория".Както такава ,която да я потвърждава ,така и такава ,която напълно да я отрича.Въпроса е какво искаш. Та така-има факт:Цветанов придобива два апартамента за 250 000 лв,пазарната им цена кък момента е 750 000лв.Сега твоята теория-понеже продавача му е приятел му "подарява "500 000 лв. и няма нищо чудно.Моята теория обаче е ,че това е комисионната му от 10 -те милиона обществени поръчки ,които фирмата на приятеля му е изпълнила към Софийска община.От тях около 5 милиона е печалбата ,а въпросните 500 000 са 10% от нея.Друг факт-Цветелина и СИ-банк.Според теб не е плащала ,а е придобила дялове от банката.После ги продаде за много милиони и ги прибра.Стана една от най-богатите жени в България.Ти тук пак не намираш нищо нередно.Заедно с банката тогава въпросната госпожа придоби и голяма част от Боровец и голяма част от Пампорово,сигурно пак без да плаща ,но хотелите ,ресторантите и другите имоти са нейни ,а не твои.За теб остава да развиваш теории-за или против

Какви ли са тези апартаменти, след като и най луксозните в момента трудно минават 120 000 евро?
Възможно е някой друг да е прибрал, но тук нещата не са много ясни. Ако се замислиш, ще видиш, че твоите факти са просто мнения от ефира. Всъщност малко хора знаят за какво иде реч.
Не знам какви други имоти има и кое наистина е нейно. Сериозно ли не си чувал за подставено лице?
цитирай
23. stomanata - Пускат лъжи, защото по друг начин не ...
27.01.2011 19:44
Пускат лъжи, защото по друг начин не могат да го спрат. Пълни лъжи са измишльотините за отлив на избиратели. Още на изборите ще проличи и това ще бъде страхотна плесница за враговете на ГЕРБ. Те го знаят много добре, което ги кара да се ядосват. Има още накъде да паднат. Чакам деня, когато ще се появят "доказателства", че Борисов е самия дявол. Тогава пак ще има много вярващи.
цитирай
24. анонимен - Държавата пропада, а вие се зани...
27.01.2011 19:47
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
Държавата пропада, а вие се занимавате с това кой как обидил Бойко Борисов и как никой, ама никой не бива да го критикува. С цялото ми уважение, но и тия са като ония. Не виждате ли простичката истина - е не може да се справи ГЕРБ със ситуацията. Не знаят ли, не могат ли не знам. Та те не могат да се оправдаят като хората после конспирация имало, манипулация и други там някакви работи.

Защо всичко става толкова бавно? Защото постоянно ги спъват. Не му ли виждаш мазната ехидна физиономия на Станишев? Този човек знае много добре какви мръсотии прави, но все още има хора, които му вярват. Ако беше само той, пак добре, но има още много. Затова е важно да се напомнят причините. Не е справедливо да обвиняват невинния.

В никакъв случай не съм на страната на Станишев. БСП не е партията която заслужава подкрепа. Но не може безнаказано и без страх от народа да се продължава. Тука е най големия проблем, че никой от политиците няма страх от народа. Взимат се безумни решения. Постоянно се говори - от Европа това искали после друго искали. Аз лично не виждам положителни промени. Хаоса става все по-голям. Дразни ме това, че всички са се втренчили в СРС-та, записани разговори и други от този сорт, а в същото време нещата излизат извън контрол. Кога ще се обърне внимание на монополистите и тяхното постоянно извиване на ръцете на потребителите? Кога ще има някаква адекватна икономическа политика? Никъде в държавите от ЕС не се прилага пазарна икономика в този изроден вид като при нас. Безумието с резерва на здравната каса, какво стана там? И други подобни въпроси. Стигам до извода, че постоянните подхвърляния на флашки с компрометиращи разговори целят да се отклони вниманието от основните проблеми и не ми се и мисли защо го правят това и кой го прави точно.
цитирай
25. анонимен - На мен са ми изчезвали постове в ф...
27.01.2011 19:49
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?


Абе,ей,вие нормални ли сте?Кви мАже сте бе?Хванала ви е психозата,това,което целяха комунягите!
Айде,помислете трезво!Какъв ресурс от хора,техника и време трябва да има полицията ,че да подслушва всеки човек?Ъ? И да му бърника в сайтовете?Ъ?
Па много ви е голямо егото,бе,че сте много важни,та с вас ще се занимават.
Който е "газил лука",да си му бере гайлето.
На баби- мрънкяла сте заприличали!

цитирай
26. tutankhamon661 - 14. анонимен
27.01.2011 19:50
анонимен написа:
Цвък не трябваше да се заяжда с Алексей. Това беше най-голямата му грешка и ще плаща прескъпо. Подведе го желанието му за по-висок рейтинг. Повярва, че може да изпревари дори шефа си, което е невъзможно колкото и да е некадърен Боко. Сега очаквам да се появят още много записи. По този начин Цвък съвсем ще перколяса и нищо чудно сам да подаде оставка.

Може да си е повярвал в даден момент - не го изключвам. Алексей Петров е опасен и влиятелен човек, затова не е лесно да го закачаш. Малко хора биха се осмелили и това може да стане само при наличието на сериозни причини.
цитирай
27. анонимен - Грешиш
27.01.2011 19:57
Не си прав да се подиграваш с фейсбук. Фермите са една от многобройните опции. Там има още стотици възможности. А знаеш ли колко хора прекарват половин ден във фейсбук? На тях изобщо няма да им хареса ,ако някой наднича в акаунта им. Не са нормални тези неща.
цитирай
28. termostat - Съвсем си полудял!
27.01.2011 20:05
Някъде ще изядеш боя и се надявам да съм наблизо за да гледам.
цитирай
29. tutankhamon661 - 15. provincialist - Да ти кажа честно
27.01.2011 20:09
provincialist написа:
има резон в масовия страх от полицейщината. Спомняшли си случая с Красимир Аврамов? Това може да се случи на всеки. Не казвам, че е обичайна практика, но и сега не мога да си обясня как изобщо се е стигнало дотам. Разбирам, че всеки може да се обърка, но това си е психоза за пострадалия. Него не го интересува липсата на координация между звената щом в собствения си дом не може да е спокоен.

Случаят с Красимир Аврамов беше много неприятен. Естествено, че никой не изгаря от желание да преживее нещо подобно. Всъщност аз не знам да има други гафове от този сорт. Ако е така, значи може да мине за случаен инцидент.
цитирай
30. анонимен - Премиера е 100 пъти над всички гл...
27.01.2011 20:09
Премиера е 100 пъти над всички главочи които ни управляваха до сега.Не могат да му се опрат на малкия пръст.Затова злобеят и бълват злост.Помните ли как журналята преди години и хората говореха ,че трябвало твърда ръка,ама няма кой .Ето сега като има твърда ръка -вижте каква съпротива и то накой-ми на престъпниците.Кои?Ами бившите управляващи заедно с организираната престъпност създадена от тях.Една шепа сган в тая държава ни прави на маймуни.Хора дръжте за Бойко и за Цецо ,че няма отърване от тия комунистически гниди още 50 г.
цитирай
31. анонимен - знам аз че си умираш да ме опънеш
27.01.2011 20:11
termostat написа:
Някъде ще изядеш боя и се надявам да съм наблизо за да гледам.

цитирай
32. tutankhamon661 - 16. анонимен
27.01.2011 20:14
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?

Не те познавам и не мога да приема думите ти току-така. Аз лично не вярвам на подобни твърдения, докато не ги видя с очите си.
цитирай
33. tutankhamon661 - 17. borisovgepi
27.01.2011 20:17
borisovgepi написа:
Тиквата толкова се е посрал, че вече всичко вярвам за него. Прекалено много станаха тъмните петна в биографията му. Дали е случайно? Защо аз нямам такива?

Нямаш, защото нито си премиер, нито кмет. А и едва ли въртиш някакъв бизнес, който да дразни хората или да се преплита с чужди интереси. Колкото до струпването на тъмни петна, повечето от тях са измислица или изкривено тълкуване. Всичко се моделира така, че да стане във вид на компромат.
цитирай
34. tutankhamon661 - 18. анонимен - Авторе
27.01.2011 20:24
анонимен написа:
Ако дойдат униформени в къщaтa ти и започнат да разпитват и да ти дават съвети, как ще реагираш? Говорим за грубо вмешателство в личния живот. Ще ти хареса ли? Не ми се вярва.

Когато се случи, тогава ще ти кажа. Но подобни неща не са ставали с мирните хора вече повече от 20 години. Не вярвам и да се случи в близко бъдеще.
цитирай
35. affroditta - !
27.01.2011 20:41
Странно за какво ровене във фейсбук се говори? Цялата система е дори прекалено защитена. За най-малкото съмнение те блокират и искат потвърждение на самоличността. Изобщо не мога да си представя как може да се случи нещо подобно.
цитирай
36. анонимен - МНЕНИЕ
27.01.2011 20:44
САМО ГЕРБ
цитирай
37. tutankhamon661 - 24. stomanata
27.01.2011 20:54
stomanata написа:
Пускат лъжи, защото по друг начин не могат да го спрат. Пълни лъжи са измишльотините за отлив на избиратели. Още на изборите ще проличи и това ще бъде страхотна плесница за враговете на ГЕРБ. Те го знаят много добре, което ги кара да се ядосват. Има още накъде да паднат. Чакам деня, когато ще се появят "доказателства", че Борисов е самия дявол. Тогава пак ще има много вярващи.

Знаеш как е в политиката - всичко е позволено. Започват отдалече, защото слуховете имат нужда от време за да хванат дикиш. А преди избори става истинското "клане". Гледай и се чуди!
цитирай
38. анонимен - Ей човек, не гледай така лековато на апартаментите!
27.01.2011 21:00
Това не е хляб и не струва стотинки. В днешно време мама на татко не дава без пари, какво остава за приятел. Недей така. Не е толкова лесно да сваляш хилядарки от цената. Имало е тук алъж-вериж. Очевидно е.
цитирай
39. анонимен - На мен са ми изчезвали постове в ф...
27.01.2011 21:18
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?

Не те познавам и не мога да приема думите ти току-така. Аз лично не вярвам на подобни твърдения, докато не ги видя с очите си.

Ще повярваш ама трябва на теб да се случи. Тогава може и да е късно.
цитирай
40. анонимен - Цветелина си продаде дела заради ...
27.01.2011 21:38
Цветелина си продаде дела заради което сега е доста заможна. Важното е да има парички. Да не мислиш, че много й харесва да ръководи банка? Друго си е да харчи. А народа кучета го яли.
цитирай
41. bigbrother2 - Стара приказка: Гробищата са пълни ...
27.01.2011 21:49
Стара приказка: Гробищата са пълни с незаменими хора.
Помислете, какво е свършил ББ/ГЕРБ досега в полза роду. Нищо полезно за хората не играещи футбол.
цитирай
42. tutankhamon661 - 25. анонимен
27.01.2011 22:06
Това са най-важните въпроси, но не съм министър и нищо не мога да ти кажа. На мен също ми се иска да стане по-бързо, ако е възможно. Да не забравяме, че други за 20 години нищо не направиха. Във всеки случай нападки, обиди и карикатури изобщо не помагат.
цитирай
43. tutankhamon661 - 26. sevt9
27.01.2011 22:09
sevt9 написа:
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?


Абе,ей,вие нормални ли сте?Кви мАже сте бе?Хванала ви е психозата,това,което целяха комунягите!
Айде,помислете трезво!Какъв ресурс от хора,техника и време трябва да има полицията ,че да подслушва всеки човек?Ъ? И да му бърника в сайтовете?Ъ?
Па много ви е голямо егото,бе,че сте много важни,та с вас ще се занимават.
Който е "газил лука",да си му бере гайлето.
На баби- мрънкяла сте заприличали!

Някои си лекуват егото по този начин - чувстват се значими. Щом им бърникат във Facebook-a, значи са разклатили по някакъв начин здравето на службите. Хората обичат да си фантазират такива неща.
цитирай
44. tutankhamon661 - 28. анонимен
27.01.2011 22:15
анонимен написа:
Не си прав да се подиграваш с фейсбук. Фермите са една от многобройните опции. Там има още стотици възможности. А знаеш ли колко хора прекарват половин ден във фейсбук? На тях изобщо няма да им хареса ,ако някой наднича в акаунта им. Не са нормални тези неща.

Сериозно ли мислиш, че някой ще тръгне да ти наднича в акаунта? За какво му е, след като там не пише нищо? Защо го приемаш като подигравка? Не е ли вярно, че там основно се редят ферми? Аз дори не знам как се започва тази глуповата игра, а някои вече се молят за повече съседи.
цитирай
45. tutankhamon661 - 29. termostat
27.01.2011 22:23
termostat написа:
Някъде ще изядеш боя и се надявам да съм наблизо за да гледам.

Много сънуваш, а и по форумите всеки е смел. Нещо ми подсказва, че в действителност си страхопъзльо.
цитирай
46. анонимен - На мен са ми изчезвали постове в ф...
27.01.2011 22:31
tutankhamon661 написа:
sevt9 написа:
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?


Абе,ей,вие нормални ли сте?Кви мАже сте бе?Хванала ви е психозата,това,което целяха комунягите!
Айде,помислете трезво!Какъв ресурс от хора,техника и време трябва да има полицията ,че да подслушва всеки човек?Ъ? И да му бърника в сайтовете?Ъ?
Па много ви е голямо егото,бе,че сте много важни,та с вас ще се занимават.
Който е "газил лука",да си му бере гайлето.
На баби- мрънкяла сте заприличали!

Някои си лекуват егото по този начин - чувстват се значими. Щом им бърникат във Facebook-a, значи са разклатили по някакъв начин здравето на службите. Хората обичат да си фантазират такива неща.


Аааа,не си прав!Службите са тръгнали на проверка,да видят дали са си издоили кравите:)))
цитирай
47. анонимен - Тутанкамоне, виж колко прав съм за ...
28.01.2011 08:39
Тутанкамоне ,виж колко прав съм за теориите.Понеже ти искаш да ме убедиш в противното на това ,което мисля ми казваш " в момента един мезонет трудно минавал 120 000 евро".Само ,че аз не говоря за 2011 год ,а за 2008 год.Като искаш да си убедителен направи си елементарната справка колко е вървял квадрата в този квартал тогава,после виж квадратурите на апартаментите на Цветанов и готово.Колкото и да ти е неприятно не трябва да викаш на черното бяло още повече ,че документите за това какви поръчки е изпълнила приятелската фирма са в Общината.За теб сигурно и снимките от "освежената "бащина къща най-вероятно са монтаж на гадните комунисти или на още по-гадната ДС
цитирай
48. анонимен - rat
28.01.2011 09:36
Тутанкамоне, да не риташ и ти топка с премиера бре.
Не ти отива да бъдеш толкова пристрастен.
Има някои истини, но има и откровени тъпотии.
Това за комсомолските "перфектни" секретари направо ме разсмя искрено.
Ще ти дам един съвет, говоренето и писането са сребро, но мълчанието си е чисто злато. Понякога оставам с усещането, че просто искаш нещо да напишеш.
Мога да ти посоча поне десет човека, които могат да бъдат премиери:))))))))).
Политика се прави на ръба на компромиса с вътрешните ти убеждения. Политика с мучене, бой и крайности не се прави. Само това липсваше на българския преход. Полицай-премиер. С него играта на спасители ще свърши, защото вече всички разбраха, че и ТАКА НЕ СТАВА. :)))))))))
цитирай
49. анонимен - и кво
28.01.2011 10:10
като няма алтернатива,тази тиква ли ще търпим ,твърдо нье
цитирай
50. анонимен - Не закачай Костов. Той отдавна си ...
28.01.2011 10:38
Не закачай Костов. Той отдавна си отиде и едва ли пак ще заеме същия пост. Така просто опитваш да отклониш темата. Говорим за сегашното управление, защото е плачевно. Очаквам в скоро време да промениш възгледите си.
цитирай
51. shs1976 - Конструктивната критика
28.01.2011 10:38
е коректор на управлението на страната тя трябва да съществува, за да си сверяват часовниците управляващите. Но у нас критиката е изопъчена - целите са други, а именно преразпределение на благата. Относно димките които се хвърлят в медийното пространство целта е отклоняване на общесвеното мнение от наболели битови проблеми / ангажиране на съзнанието на обикновения Човек с клюките за да си мисли, че може и по-зле да стане и да си трае/. Тази тактика е известна от Римско време - когато хляба намалее се увеличават зрелищата!!!
цитирай
52. tutankhamon661 - 31. анонимен
28.01.2011 10:59
анонимен написа:
Премиера е 100 пъти над всички главочи които ни управляваха до сега.Не могат да му се опрат на малкия пръст.Затова злобеят и бълват злост.Помните ли как журналята преди години и хората говореха ,че трябвало твърда ръка,ама няма кой .Ето сега като има твърда ръка -вижте каква съпротива и то накой-ми на престъпниците.Кои?Ами бившите управляващи заедно с организираната престъпност създадена от тях.Една шепа сган в тая държава ни прави на маймуни.Хора дръжте за Бойко и за Цецо ,че няма отърване от тия комунистически гниди още 50 г.

И на мен ми е чудно. Искахме гласност, обяснения, а сега му викат медийна звезда. Искахме арести, а се намериха защитници за най-големите престъпници. Хем го обвиняват, че контактува с тях, хем ги изкараха онеправдани душици.
Някои предварително са решили, че винаги ще бъдат недоволни. Как да им угодиш?
цитирай
53. анонимен - ОТ ЩАБА НА ГЕРБ
28.01.2011 11:00
ДО Г-Н ТУТАНКАМОН

Уважаеми г-н Тутанкамон,
В последно време забелязваме Вашето старание, и усърдие, да популяризирате нашата партия.Ние не можем да отминем това току-така:), затова Ви каним да станете наш началник-шеф на отдела по ПИАР:))))
с уважение до ГРОБ - ГЕРБ
цитирай
54. tutankhamon661 - 36. affroditta - !
28.01.2011 11:13
affroditta написа:
Странно за какво ровене във фейсбук се говори? Цялата система е дори прекалено защитена. За най-малкото съмнение те блокират и искат потвърждение на самоличността. Изобщо не мога да си представя как може да се случи нещо подобно.

В днешно време на всичко намират цаката. Но на кой ли му трябва? Може би на някой кандидат-фермер?
Разни хора по цял ден се чудят как да измислят нови обвинения, вместо да видят свършената работа.
цитирай
55. анонимен - Драги Тутанкамоне-това, че някой е ...
28.01.2011 11:32
Драги Тутанкамоне-това ,че някой е свършил нещо не означава ,че трябва да нарушава законите,т.е това ,че въпросния ще построи магистрала ,не означава ,че може да пооткрадне над 2 милиарда (не директно той ,но създавайки условията това да се случи).Също така не е работа на Премиера да се занимава с разни митничари-нисши чинове.Той назначава шефа на митниците и той е отговорен пред него.Иначе т.нар.шеф е излишен.Всъщност се оказа ,че даже е пречка ,та се е наложило Цветанов да му приготвя мероприятия за дискредитиране.Също така ,това ,че предишните са крали не означава ,че сегашните също могат да крадат.Нали знаеш какво им се случи на изборите-те обясняваха ,че всичко е наред и ,че всичко е клевети както ГЕРБ в момента.Хората обаче не пасат тревичка(ти май я хрупаш с удоволствие) и гласуваха знаеш как
цитирай
56. tutankhamon661 - 56. анонимен
28.01.2011 11:40
анонимен написа:
Драги Тутанкамоне-това ,че някой е свършил нещо не означава ,че трябва да нарушава законите,т.е това ,че въпросния ще построи магистрала ,не означава ,че може да пооткрадне над 2 милиарда (не директно той ,но създавайки условията това да се случи).Също така не е работа на Премиера да се занимава с разни митничари-нисши чинове.Той назначава шефа на митниците и той е отговорен пред него.Иначе т.нар.шеф е излишен.Всъщност се оказа ,че даже е пречка ,та се е наложило Цветанов да му приготвя мероприятия за дискредитиране.Също така ,това ,че предишните са крали не означава ,че сегашните също могат да крадат.Нали знаеш какво им се случи на изборите-те обясняваха ,че всичко е наред и ,че всичко е клевети както ГЕРБ в момента.Хората обаче не пасат тревичка(ти май я хрупаш с удоволствие) и гласуваха знаеш как

2 млрд?!? Прекаляваш!
Всичко в държавата е работа на премиера. Би трябвало да се радваш, че се стреми да държи всичко под контрол. Тази негова работливост е похвална. Нали все плачем, че в Народното събрание нищо не се върши, всички били мързеливци. Това обаче не може да се каже за Борисов. Не знам кога спи този човек, но явно няма кой да го оцени.
цитирай
57. tutankhamon661 - 39. анонимен - Ей човек, не гледай така лековато на апартаментите!
28.01.2011 11:46
анонимен написа:
Това не е хляб и не струва стотинки. В днешно време мама на татко не дава без пари, какво остава за приятел. Недей така. Не е толкова лесно да сваляш хилядарки от цената. Имало е тук алъж-вериж. Очевидно е.

Може да е имало, но нещата трябва да се разграничават. Да помогнеш на някой, не означава задължително злоупотреба cъс служебното положение. Ти какво искаш, на враговете ли да помага? Някои мечтаят точно за това и тогава не биха имали нищо против чадъри, шуробаджанащина и прочие - важното е те самите да намажат. Смешни са онези, които говорят за спазване на закони, при условие, че на тази земя няма човек, който никога да не е нарушил някое правило. Съжалявам, но това се разминава с моите представи за честност и обективност.
цитирай
58. tutankhamon661 - 40. анонимен
28.01.2011 11:58
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?

Не те познавам и не мога да приема думите ти току-така. Аз лично не вярвам на подобни твърдения, докато не ги видя с очите си.

Ще повярваш ама трябва на теб да се случи. Тогава може и да е късно.

Не се притеснявай! Това на никой няма да се случи, защото е лишено от логика. Не вярвай на всички измислици, които срещаш по форумите. Има скучаещи хора, които ако не фантазират, няма да напишат нито ред, а толкова им се иска. Лошо става, когато им се плаща за тази цел - превръщат се в истински виртуози, пред които бледнее дори Александър Дюма.
цитирай
59. tutankhamon661 - 41. анонимен
28.01.2011 12:32
анонимен написа:
Цветелина си продаде дела заради което сега е доста заможна. Важното е да има парички. Да не мислиш, че много й харесва да ръководи банка? Друго си е да харчи. А народа кучета го яли.

Нали не вярваш за милионите, които имала? Заможна е, но не чак толкова. Освен това смятам, че големите капитали трябва да са в ръцете на хора, които знаят как да ги управляват, защото така ще създадат работни места за много граждани. А не да напълнят сметките на разни любители на шляй-пазар - oт такива полза няма. Не и за обществото като цяло.
цитирай
60. анонимен - ДАЧКО
28.01.2011 12:51
Тутанкамоне, имах те за свестен човек,но сега се питам и ти ли се включи в отбора на близачите на ГЕРБ и Бойко Борисов ? Не виждаш ли нещата такива каквито са в действителност ? Или и ти си се поддал на емоции и еуфория ? Защо според теб се натискаха Бойко и кликата му за власта,да оправят-какво? Освен себе си не виждам кого. Хвтките в управлението са същите както и при предните правителства,изгодите същите. Един тиквеник по горе е писал,че не харесва ГЕРБ,а само Борисов. Откога една партия се отъждествява с водача й ? Не е ли форма това на диктатура подобна на Тодор Живковата,че и по лоша? От къде накъде ще го гледат всички него и каквото той каже ,ще става ? Къде замина демокрацията ? Пък и от какво ли разбира освен от пожарникарски истории и от полицейщина до известна степен? Където излезе се излага като кифла по света. Хората му се смеят и правят заключения за всички хора в държавата. Основния им девиз борба спрестъпноста се спука като балон. Има ли престъпници от висок ранг и олигарси осъдени и в затвора? Няма. Има ли някой от предните правителства допринесли за мизерията на народа ни в Затвора ? Няма.Продългават да ни се смеят от народното събрание и да раздават акъли. И какво в края на краищата е свършил? Само с приказки не става. Това са нещата. Осъзнай се!
цитирай
61. simbro - не съм съгласен...
28.01.2011 13:07
Не съм съгласен с изложението! ББ не е по-различен от преди управлявалите, той е просто тяхна креатура, продължение!Важно е статуквото да се запази, имената са без значение! Гледайки какви хора създадоха ГЕРБ, и влязоха във властта, още преди няколко години казвах, че нищо добро не ни чака! Тогава ме ругаеха и плюеха, днес много от тези поддръжници гербови, просто ... мълчат! Но дори и аз, с всичките си мрачни прогнози, останах изумен, докъде може да стигне корупцията и безцеремонността на една власт! И вече има и нещо ново, което отличава това, от предишни управления - те просто вече не смятат за необходимо и да се крият, директно си плюят в лицето на народа! Мафията овладя всички власти, и се чувства ненаказуема! Вярно,срещу нея се изправя друг мафиотски клан,но това съвсем не ги прави добрите! Дори напротив, защото по-страшното от мафиот, е мафиота облечен с държавна власт!А ГЕРБ е точно такава мафиотска структура, докопала се до държавната власт, и всичките благинки! Затова и ще се държат за тая власт със зъби и нокти, защото без нея, те ще са нищо!Затова се правят, че нищо не се е случило, гласувайки си вотчета на доверие(що не се допитат до народния вот),затова и Цветанов, и Андрей Иванов, ще се правят на светци, без да обяснят отде имат тези милиони, натрупани в кратки срокове! А вече трета година минималната заплата е 120 евро...Това е истината!
цитирай
62. tutankhamon661 - 61. анонимен - ДАЧКО
28.01.2011 13:14
Така ли наричаш доброто отношение към някой? Странно.
Кой се е натискал? След като хората го одобряват, защо да не влезе? Да не предпочиташ онези, които вече никой не харесва?
Бойко Борисов е последния човек, който може да бъде обвинен в диктатура. Обърни внимание колко лесно се говори с него, ако се държиш човешки. Но в повечето случаи не е така. Какво очакваш да направи, когато някой му държи тон? Ти няма ли да избеснееш?
В постинга споменах моето мнение за неговите познания. Определено разбира повече от разни хора, които са чували за теория, но не и за практика. Много са ми смешни, когато го критикуват неподготвени.
Как да има осъдени, след като при перфектни доказателства съдът ги пуска? Ти ще ми обясниш ли дали гранатомет може да е семейна реликва? Не е ли смешен повод за да пуснат престъпник?
Никой не ни се смее. Точно обратното е. Гледал съм интервюта на американци, които се възхищават от неговата работа. Това са фактите.
цитирай
63. tutankhamon661 - 62. simbro - не съм съгласен...
28.01.2011 13:44
С някои може да се имат - неизбежно е в тези среди. Но на други доста здраво бръкна в здравето.
Не казвам, че всички около него са свестни. Все пак сам не може да огрее навсякъде, а качествени хора трудно се намират. Видя ли как разкара Калинка, а не почна да я защитава като други преди него?
За корупцията не мога да се съглася. Винаги е била по-висока. Дори Бирата се ядосва, че преди си е плащал и не е имал проблеми и не може да повярва, че сега някой му създава такива. Това, че без властта не били нищо, не го казваш сериозно, нали? Борисов и преди това си въртеше бизнес. Това нищо ли е?
До народния вот вече се допитаха и скоро пак ще го направят. Резултатът ще бъде същия.
Много се спекулира с някакви милиони. Други казват и милиарди. Откъде толкова милиардери в тази бедна държава? Отдавна няма нищо за крадене. Останаха трохи.
цитирай
64. vencivaleri1951 - Бойко е защитавал момичетата, бил е комсомолски секретар, не е ималдълга коса...
28.01.2011 13:47
и от там бил е "перфектен"

Абе момче...Не ти ли е неудобно като бард да редиш сонети под "прозореца" на премиера. Все пак панталони носиш. Ако имаш някакви други щения признай си, ще ти олекне. Борисов не се нуждае от такива защитници. В прехода е доказъл че го може, защото е един от малкото оцелели с неговия занаят. В случая със сересетата са важни две неща. Как така сересетата са попаднали в медиите/разграден двор/ и идентично ли е съдаржанието. За първото не знам, за второто днес при Бареков Бойко потвърди индетичността на записите. За футболиста да го разберем, но за защита на пивоварната в нарушение на закона/започна да се оправдава с президента което е всичко друго, но не и мъжко поведение/ при положение че пивоварната има кредит в банката на жена му е олиргахичен модел на действие в най чист вид. За това в белите страни изхвърчаш със трясък и след товаразказваш на следователи и прокурори. Иначе колко коректен е бил всички помним/тези които са имали офиси/ стикерите по вратите ни. Ипон беше в играта и имаше ниша на този пазар. Имаше и съдружие с Пашата и Алексей Петров. Вместо него взривиха Цветелина и добре , че жената имаше късмет и след редица операции оцеля. Това Първанов ли му го спретна тогава?
цитирай
65. tutankhamon661 - 65. vencivaleri1951 - Бойко е защитавал момичетата, бил е комсомолски секретар, не е ималдълга коса...
28.01.2011 13:59
vencivaleri1951 написа:
и от там бил е "перфектен"

Абе момче...Не ти ли е неудобно като бард да редиш сонети под "прозореца" на премиера. Все пак панталони носиш. Ако имаш някакви други щения признай си, ще ти олекне. Борисов не се нуждае от такива защитници. В прехода е доказъл че го може, защото е един от малкото оцелели с неговия занаят. В случая със сересетата са важни две неща. Как така сересетата са попаднали в медиите/разграден двор/ и идентично ли е съдаржанието. За първото не знам, за второто днес при Бареков Бойко потвърди индетичността на записите. За футболиста да го разберем, но за защита на пивоварната в нарушение на закона/започна да се оправдава с президента което е всичко друго, но не и мъжко поведение/ при положение че пивоварната има кредит в банката на жена му е олиргахичен модел на действие в най чист вид. За това в белите страни изхвърчаш със трясък и след товаразказваш на следователи и прокурори. Иначе колко коректен е бил всички помним/тези които са имали офиси/ стикерите по вратите ни. Ипон беше в играта и имаше ниша на този пазар. Имаше и съдружие с Пашата и Алексей Петров. Вместо него взривиха Цветелина и добре , че жената имаше късмет и след редица операции оцеля. Това Първанов ли му го спретна тогава?

Няма как да ми е неудобно, след като трудно мога да си представя по-перфектен. Щенията ги имат жените, защото Борисов е истински мъж - това комплексира много хора.
Не знам какво е признал. Не вярвам, докато не видя, защото се наслушах на преиначаване и грешно тълкуване. От българина по-голям лъжец няма.
За пивоварната вече съм обяснил - никой не е защитавал и няма никакъв чадър. Това е само още един пример за преиначавaне на фактите.
Това, че има взрив, не може да ме убеди в престъпното му минало - такова няма. По-добре с Пашата, отколкото с мързеливи пияници, които само философстват и недоволсват от правителството, че никой не дава заплата за седене на пейка пред блок.
цитирай
66. tutankhamon661 - 42. bigbrother2
28.01.2011 14:28
bigbrother2 написа:
Стара приказка: Гробищата са пълни с незаменими хора.
Помислете, какво е свършил ББ/ГЕРБ досега в полза роду. Нищо полезно за хората не играещи футбол.

И да ти напомня за пътища и детски градини, пак ще го отречеш. Няма смисъл. Решил си, че са лоши и толкова.
цитирай
67. demonwind - Здравей, Фараоне :)
28.01.2011 14:45
Бойко ще остане на власт до края на мандата. Просто защото няма друга алтернатива. Но българинът е склонен да плюва по всичко и по всички, които седят на върха, без да предлага нищо като резервен вариант. Който и да застане на мястото на Бойко, ще бъде оплют. Не че го защитавам - човека си е абсолютен Ганьо и всъщност това, че не владее чужди езици, е огромен негов плюс. Иначе рискуваше да бъде отстранен от пътя си от хипофизното джудже Саркози с огромно пренебрежение и отврат, както стана с румънския държавен глава. Това, че го плюят обаче, може да се окаже тежестта на кантара му - помниш едно време какво стана с лицето Георги Ганчев Петрушев (известен в политическото пространство като Жорж Ганчев) - куп известни личности го оплюха в ефир, след което Жоржи за една бройка да стане новия президент на Републиката (добре, че народа тогава се беше оСеДеРастил и на хоризонта се беше появил Пешо Витията, та само това спря неуспелия актьор). Няма безгрешни хора - и един път в живота си да си се напивал, пак ще те изкарат пияница, и един път да си зашлевил шамар някому - ще те изкарат побойник, стига да отидеш на върха. На Еверест вятърът духа много силно и са единици хората, които са го изкачвали без кислород и са слизали невредими в подножието му. Дотук обаче всички, изкачили българския Еверест, са го правили с много кислород, а усърдните шерпи са им помагали и в двете посоки. Защото всички досега (както и Бойко) са креатура на една-единствена над стогодишна организация, владееща до съвършенство римската максима "Разделяй и владей". Като започнем от създаването на ЦСКА и разделянето на народа на сини и червени лумпени, та стигнем до днес, когато обаче всеки плюе по своему и се придържа към "изконното" българско мото - "Ти ми дай пари, аз акъл си имам достатъчно"...
цитирай
68. анонимен - Пак ли лееш помията си...
28.01.2011 14:47
Пак ли имало лъжи по адрес на ГЕРБ... Брей, ти като първа гарга ршава, най-вече знаеш кое е лъжа и кое е истина. Или е лъжа, че си голям боклук?
цитирай
69. demonwind - Отново аз ;)
28.01.2011 14:50
Виждам последния ти отговор, където споменаваш пътищата и детските градини - за вторите съм донякъде съгласен, но ако искаш да видиш какво означава пътно строителство, направи си една екскурзия с лека кола до Белгия (и без това в края на юли ще има концерт на Bon Jovi на плажа на Зеебрюгге), но мини през Сърбия. Ще ти паднат очите - строят се ан блок над 150-200 километра магистрала, включително два моста (единия над Дунав). При това сърбите са успели да извият ръцете на Еврокомисията така, че когато ползват предприсъединителните фондове, подизпълнители да бъдат само сръбски фирми... А нали помниш, че само преди десет години в Сърбия падаха американски бомби?
Като гледам пътищата им там, нашето строителство ми се струва жалко... И си е така - дотук официално имаме само 32 километра път, и то изработен от турска фирма (при положение, че ББ никак, ама никак не подкрепя Доган и сателитите му, това да ти говори нещо?). Нови километри засега се обещават, но надали ще има...
цитирай
70. tutankhamon661 - 70. demonwind - Отново аз ;)
28.01.2011 14:55
demonwind написа:
Виждам последния ти отговор, където споменаваш пътищата и детските градини - за вторите съм донякъде съгласен, но ако искаш да видиш какво означава пътно строителство, направи си една екскурзия с лека кола до Белгия (и без това в края на юли ще има концерт на Bon Jovi на плажа на Зеебрюгге), но мини през Сърбия. Ще ти паднат очите - строят се ан блок над 150-200 километра магистрала, включително два моста (единия над Дунав). При това сърбите са успели да извият ръцете на Еврокомисията така, че когато ползват предприсъединителните фондове, подизпълнители да бъдат само сръбски фирми... А нали помниш, че само преди десет години в Сърбия падаха американски бомби?
Като гледам пътищата им там, нашето строителство ми се струва жалко... И си е така - дотук официално имаме само 32 километра път, и то изработен от турска фирма (при положение, че ББ никак, ама никак не подкрепя Доган и сателитите му, това да ти говори нещо?). Нови километри засега се обещават, но надали ще има...

Знам за Сърбия. Те винаги са били много преди нас и няма как да ги стигнем за няколко години. Просто са по-качествен народ, това е. Виж го този анонимник над теб. Такива ли ще строят България? Вече паля свещ!
цитирай
71. tutankhamon661 - 68. demonwind - Здравей, Фараоне :)
28.01.2011 15:04
Какъвто и да е Бойко, определено е по-умен от болшинството плювалници. Да не говорим, че е и по-възпитан.
По чуждите държави е различно. Там и хората са други. А тук само злоба и простотия. На такъв народ трудно се помага. Много обръщам внимание на човешките характеристики и ежедневно се разочаровам все повече. Не само в Интернет.
цитирай
72. анонимен - Я да ти разкажа една приказка -Един ...
28.01.2011 15:13
Я да ти разкажа една приказка -Един човек (когато горите били частни) забелязал ,че някой му сече и отнася дърветата.Скрил се в гората един ден и зачакал.Дошъл крадеца на дърва и започнал да сече.Излязал собственика и извикал на крадеца да спре.Той се обърнал и собственика видял ,че това бил уважавания от всички хора в селото Хаджи Марко.Сащисал се и казал" Хаджи Марко ако ми бяха казали ,че ти ми крадеш от гората никога нямаше да повярвам".Хаджията (като един истински съвременен герой) му отговорил " Пак недей да вярваш ,око лъже".Така ,че прав си нищо не е вярно-око и ухо лъжат.За да разбереш истинската същност на твоите идоли трябва не да ги слушаш ,а да ги ПОДСЛУШВАШ какво и как говорят.
цитирай
73. tutankhamon661 - 73. анонимен
28.01.2011 15:20
анонимен написа:
Я да ти разкажа една приказка -Един човек (когато горите били частни) забелязал ,че някой му сече и отнася дърветата.Скрил се в гората един ден и зачакал.Дошъл крадеца на дърва и започнал да сече.Излязал собственика и извикал на крадеца да спре.Той се обърнал и собственика видял ,че това бил уважавания от всички хора в селото Хаджи Марко.Сащисал се и казал" Хаджи Марко ако ми бяха казали ,че ти ми крадеш от гората никога нямаше да повярвам".Хаджията (като един истински съвременен герой) му отговорил " Пак недей да вярваш ,око лъже".Така ,че прав си нищо не е вярно-око и ухо лъжат.За да разбереш истинската същност на твоите идоли трябва не да ги слушаш ,а да ги ПОДСЛУШВАШ какво и как говорят.

Кажи ми кои са твоите любимци, за да разкажа същата приказка за тях.
Има хора, които и пари да им даваш, пак ще кажат "Малко са". Неблагодарността е един от най-устойчивите човешки недостатъци.
цитирай
74. vencivaleri1951 - за 67 Та и азтова говоря момче, че ужким си мъж.
28.01.2011 15:32
Гледам те как от седмици взахлас редиш тирамби в прослава на премиера. Ще ти призная че и аз му симпатизирам от части. Най вече, че се е самоизградил като личност колкото и спорен да е. Разбирам също и аверчетата му "хванали бухалката" -когато държавата е хвърлена като плячка защо пък да не се възползуват. Повечето платиха с живота си, но тезикоито остонаха живеят живота си както го разбират. Борисов днес при Бареков каза, че е ходотайствал пред Танов за пивоварната зарад президента. Да но не Зорка има договор с пивоварната за кредит а Цветелина. При фалит паричките на банката щяхя да напрявят ту,туууу...
Колкото до взривът никой не залага взрив на концертмайстор , дори и на офицер от пожарната. Между впрочем Б я е управлявана добре исторически погледнато от харамии/ Стамболов, Стамболийски, Живков ако щеш/ и е била в бездната когато са я управлявали професори. /Радославов, Цанков, Филов/ Така че нищо чудно и на Бойко да му провърви. На инфрастриктура му върви. Доста пари му отпуснаха. Дано ги усвои. В поста обаче ставаш въпрос за срстата и там той направи голям гаф. Дано няма още. Просто пратих коментар да теб, че не е красиво/а и не му помагаш наивно и смешно е това което пишеш./ да се прехласваш до такава степен по Борисов и то в момент когато е сгафил от всякъде.
цитирай
75. анонимен - Пропаганда и контрапропаганда,
28.01.2011 15:49
с една основна тема - дребнотемието. С махленски акценти. Ганковото кафене ряпа да яде.
цитирай
76. tutankhamon661 - Гледам те как от седмици взахлас ...
28.01.2011 15:54
vencivaleri1951 написа:
Гледам те как от седмици взахлас редиш тирамби в прослава на премиера. Ще ти призная че и аз му симпатизирам от части. Най вече, че се е самоизградил като личност колкото и спорен да е. Разбирам също и аверчетата му "хванали бухалката" -когато държавата е хвърлена като плячка защо пък да не се възползуват. Повечето платиха с живота си, но тезикоито остонаха живеят живота си както го разбират. Борисов днес при Бареков каза, че е ходотайствал пред Танов за пивоварната зарад президента. Да но не Зорка има договор с пивоварната за кредит а Цветелина. При фалит паричките на банката щяхя да напрявят ту,туууу...
Колкото до взривът никой не залага взрив на концертмайстор , дори и на офицер от пожарната. Между впрочем Б я е управлявана добре исторически погледнато от харамии/ Стамболов, Стамболийски, Живков ако щеш/ и е била в бездната когато са я управлявали професори. /Радославов, Цанков, Филов/ Така че нищо чудно и на Бойко да му провърви. На инфрастриктура му върви. Доста пари му отпуснаха. Дано ги усвои. В поста обаче ставаш въпрос за срстата и там той направи голям гаф. Дано няма още. Просто пратих коментар да теб, че не е красиво/а и не му помагаш наивно и смешно е това което пишеш./ да се прехласваш до такава степен по Борисов и то в момент когато е сгафил от всякъде.

Браво, че се изразяваш културно, а не като разни други, чиято цел е само да обиждат!
Ще трябва да видя клип от предаването, че така не мога да коментирам - важни са точните думи. Ти не си ли съгласен, че е ставало дума за готова продукция, която е щяла да отиде на вятъра, докато върнат лиценза?
Вярно, че обикновено взрив се залага там, където има за какво, но все пак не забравяй, че охранителният бизнес е пълен с мутри и като нищо може да пострадаш, без самият ти да си престъпник. Нали разбираш, пресичане на интереси - при мутрите така се разрешават подобни проблеми.
Чак прехласване не бих го нарекъл. Просто за пръв път съм толкова впечатлен от политик. Bсяка негова дума аз съм я мислил преди това - почти пълно съвпадение на мненията ни по всеки въпрос.
цитирай
77. анонимен - mnogo slqp narod ima
28.01.2011 16:03
Mnogo e lesno da analizira6 i da se pravi6 na kompetenten kogato ot teb ne zavisi ni6to i kogato bezumiqta na upravlqvq6tie sigurno i li4no ne te zasqgat i ne obarkvat ezednevieto i planovete ti. Kakav e toq idealizam? Mnogo mi e interesno s kakvo ti Tutankamone realno se zanimava6 v zivota. Napalno poddarzam Da4ko. Ta Borisov se pravi na carq slance. Pred nego i Neron blednee. A setih se za ne6to ot koeto Boiko ne razbira. Ot obrazovanie.Tam ne zam go 4ula da e kompetenten. Ob6tuvaneto s elektorata e na dostapen ezik, za6toto toi drug ne znae, a i tova e 4ast ot manipulaciqta. No i v Bibliqta ekazano * vseki narod si zasluzava upravnicite* .No nai -lo6oto e, 4e mai nqma alternativa na Boiko. Onzi den pri Cvetanka Rizova me izkefi Kasim Dal.Ni6to, 4e e ot DPS. Toi moze da iska da se dokara pred Ankara ama Boiko dava vsi4ko za potupvane po ramoto ot Evropa i USA ta, ako moze na celiq svqt - nai dobre.Ako go posavetvat moze i kosmi4eski 4inii da prizemi na polqni v Balgariq.Tolkova si e povqrval.
цитирай
78. анонимен - Е, всичко се изясни. След като ми...
28.01.2011 16:07
Е ,всичко се изясни.След като мислиш еднакво с Премиера ,е нормално да вярваш само и единствено на него "КОГАТО СЪГРЕШИ ДОРИ".Знаеш ли от къде ония три думи с едрия шрифт.Аз съм рецитира такива стихове на разни конгреси ,естествено с червена пионерска връзка.Не ми се връща към времето когато всички говореха не каквото мислят , а каквото трябва.Иначе -посещени е от двама агенти на ДАНС и въпросчета от рода на ,А ТИ ПОДПИСА ЛИ СЕ".
цитирай
79. анонимен - голямо куку си тутане
28.01.2011 16:52
голямо куку си тутане
цитирай
80. анонимен - Путанкамоне,
28.01.2011 17:36
голям акълия се извъди.
цитирай
81. vencivaleri1951 - Ето тук си прав момче. "Всяка дума която съм я чул от него съм я мислил и аз"
28.01.2011 18:17
Тоест говори ти това което искаш да чуеш. Нарича се популизъм-от народ/Peuple/ или говори на народа това което ще му се хареса. Започна предизборната кампания с възмездие, спиране на шуробаджанащината, корупцията и проче отвратителни практики. В действителност започна управлението с лобистки закони/нотариата, ресторантския бизнес като отмени забраната за пушене/, винетки за Цветелина кято видите ли не му била жена и за това нямало конфликт на интереси, назначи дъщерята на приятеля си/само на 20 и няколко години/ да върти милиарди по програмите за земеделие. Онази пък се оказа и измамница. Сега пък със СРСтата направо се издъни в дма аспекта. Първо показа, че нямаме служби и сме разграден двор, и второ, че корупция и контрабанда се шири в големи размери
Ако беше изловил Станишев в подобни прегрешения щеше да вие като пожарна и да го предаде на инквизицията. Нали си спомняш за какво спретна разследване на Станишев-че върнал поверителен документ не по реда. И на кого го върнал-На Петко Сертов откъдето фактически е дошъл документа. Мургина съдът я осъди /и с право/ за това, че е притискала своя служителка да подаде оставка/едното обвинение/, а тук Той притиска Шеф на агенция да пусне продукцията на пивоварната м абсолютно нарушение на закона и в режим на еднозначен конфликт на интереси. Именно за това защита ти е трогателна, но неразбираема. Харесва ти човекът и толкоз-пълно отсъствие на критичност и инстинкт за самосъхранение. Да ,отсъства инстинктът защото това са твоите, и на родителите ти пари...
цитирай
82. анонимен - Тутанкамоне, от френска лабора...
28.01.2011 18:37
Тутанкамоне ,от френска лаборатория са потвърдили ,че по разговора Борисов-Танов няма никакви манипулации освен презаписа разбира се.Сега да ти кажа ли какво ще започне да говори любимия ти Премиер или ти си знаш.До обяд твърдеше ,че са манипулирани и изопачени.Сега ще каже "е може и да съм го казал но какво от това."
цитирай
83. tutankhamon661 - 83. анонимен
28.01.2011 18:51
анонимен написа:
Тутанкамоне ,от френска лаборатория са потвърдили ,че по разговора Борисов-Танов няма никакви манипулации освен презаписа разбира се.Сега да ти кажа ли какво ще започне да говори любимия ти Премиер или ти си знаш.До обяд твърдеше ,че са манипулирани и изопачени.Сега ще каже "е може и да съм го казал но какво от това."

Нормален ли си? Ти ако провеждаш 1-2 разговора на ден, Борисов говори по много повече. Аз самият не помня кога и с кого съм контактувал. Ако при теб е същото, значи ще разбереш за какво говоря. Но ако си асоциална личност, ще кажеш "Да, бе".
цитирай
84. tutankhamon661 - 82. vencivaleri1951
28.01.2011 18:59
Царете на популизма са в лявата част на парламента. А аз имам предвид начина, по който гледа на живота - не само политиката.
Защо споменаваш Калина, след като за нея са ходатайствали от ОЛАФ? Дори след издънката от Европа са казали, че за тях няма проблем. Да не мислиш, че по другите партии няма такива? Освен това винаги съм казвал, че най-важно е да се работи с хъс. Калина всеки щеше да я вземе.
На Станишев е достатъчно да му видиш физиономията, за да изгубиш всякакво доверие в него. Всеки път като каже нещо и му се чудя на наглостта.
цитирай
85. tutankhamon661 - 79. анонимен
28.01.2011 19:02
анонимен написа:
Е ,всичко се изясни.След като мислиш еднакво с Премиера ,е нормално да вярваш само и единствено на него "КОГАТО СЪГРЕШИ ДОРИ".Знаеш ли от къде ония три думи с едрия шрифт.Аз съм рецитира такива стихове на разни конгреси ,естествено с червена пионерска връзка.Не ми се връща към времето когато всички говореха не каквото мислят , а каквото трябва.Иначе -посещени е от двама агенти на ДАНС и въпросчета от рода на ,А ТИ ПОДПИСА ЛИ СЕ".

Сравнението е абсурдно. Дори бегла прилика няма. Но явно на теб много ти харесва да си говориш така. И не само на теб. Но сте далече от истината.
цитирай
86. tutankhamon661 - 78. анонимен
28.01.2011 19:10
анонимен написа:
Mnogo e lesno da analizira6 i da se pravi6 na kompetenten kogato ot teb ne zavisi ni6to i kogato bezumiqta na upravlqvq6tie sigurno i li4no ne te zasqgat i ne obarkvat ezednevieto i planovete ti. Kakav e toq idealizam? Mnogo mi e interesno s kakvo ti Tutankamone realno se zanimava6 v zivota. Napalno poddarzam Da4ko. Ta Borisov se pravi na carq slance. Pred nego i Neron blednee. A setih se za ne6to ot koeto Boiko ne razbira. Ot obrazovanie.Tam ne zam go 4ula da e kompetenten. Ob6tuvaneto s elektorata e na dostapen ezik, za6toto toi drug ne znae, a i tova e 4ast ot manipulaciqta. No i v Bibliqta ekazano * vseki narod si zasluzava upravnicite* .No nai -lo6oto e, 4e mai nqma alternativa na Boiko. Onzi den pri Cvetanka Rizova me izkefi Kasim Dal.Ni6to, 4e e ot DPS. Toi moze da iska da se dokara pred Ankara ama Boiko dava vsi4ko za potupvane po ramoto ot Evropa i USA ta, ako moze na celiq svqt - nai dobre.Ako go posavetvat moze i kosmi4eski 4inii da prizemi na polqni v Balgariq.Tolkova si e povqrval.

Това за царя слънце доста се изтърка. Поне да беше вярно, но не е. Пълни измишльотини - вестникарски. Борисов е прекалено спокоен и уравновесен човек, но жалките журналисти се чудят какво да измислят, за да напишат някое жалко и безлично материалче. Само че хората вярват, което си е за тяхна сметка, разбира се.
цитирай
87. tutankhamon661 - 69. анонимен
28.01.2011 19:12
анонимен написа:
Пак ли имало лъжи по адрес на ГЕРБ... Брей, ти като първа гарга ршава, най-вече знаеш кое е лъжа и кое е истина. Или е лъжа, че си голям боклук?

Tочно селяндури като теб нямат право ни на глас, ни на недоволство, ни на критика. Ти доказваш, че сме произлезли от маймуните. Прекалено си ниско за да говориш.
цитирай
88. tutankhamon661 - 47. sevt9
28.01.2011 19:14
sevt9 написа:
tutankhamon661 написа:
sevt9 написа:
анонимен написа:
На мен са ми изчезвали постове в фейса. Ти как ще го обясниш след като твърдиш, че никой не рови там?


Абе,ей,вие нормални ли сте?Кви мАже сте бе?Хванала ви е психозата,това,което целяха комунягите!
Айде,помислете трезво!Какъв ресурс от хора,техника и време трябва да има полицията ,че да подслушва всеки човек?Ъ? И да му бърника в сайтовете?Ъ?
Па много ви е голямо егото,бе,че сте много важни,та с вас ще се занимават.
Който е "газил лука",да си му бере гайлето.
На баби- мрънкяла сте заприличали!

Някои си лекуват егото по този начин - чувстват се значими. Щом им бърникат във Facebook-a, значи са разклатили по някакъв начин здравето на службите. Хората обичат да си фантазират такива неща.

Аааа,не си прав!Службите са тръгнали на проверка,да видят дали са си издоили кравите:)))

Мани, мани! Тц, тц! Толкова прегрешения.
цитирай
89. анонимен - Тутанкамони ние може и да сме далече ...
28.01.2011 19:21
Тутанкамони ние може и да сме далече от истината,но ти не само си далече ,ами и много встрани от нея.
цитирай
90. tutankhamon661 - 90. анонимен
28.01.2011 19:29
Добре. От българин признание и от умрял писмо нали знаеш ......
цитирай
91. vencivaleri1951 - Пупулизъмът моето момче може да бъде всякакъв. Чърчил, Хитлер са пупулисти от дясно, Ленин отляво.
28.01.2011 19:40
tutankhamon661 написа:
Царете на популизма са в лявата част на парламента. А аз имам предвид начина, по който гледа на живота - не само политиката.
Защо споменаваш Калина, след като за нея са ходатайствали от ОЛАФ? Дори след издънката от Европа са казали, че за тях няма проблем. Да не мислиш, че по другите партии няма такива? Освен това винаги съм казвал, че най-важно е да се работи с хъс. Калина всеки щеше да я вземе.
На Станишев е достатъчно да му видиш физиономията, за да изгубиш всякакво доверие в него. Всеки път като каже нещо и му се чудя на наглостта.


Ти продължаваш да разсъждаваш този ми е симпатичен, този не. Станишев също не го харесвам, но като култура, като познание и образование е на светлинни години от Бойко. Той обаче е лишен от една от най главните черти за успешен политик-Харизма. Докато е начело на БСП тя винаги ще яде бой на избори. Борисов вмежду впрочем е ляв популист. Характерни черти: Говори за възмездие за онеправдания и беден народ, открива детски градини, обекти, скенери в болници . Всичко което му се случва е на показ пред побществото. Счупи кракЦяля Б-я гледа крака му. А, ако бе счупил тазова кост? Впрочем той има аналог в дясно-Берлускони... Берлускони обаче не открива и не раздава възмездие. Той говори/и действа/ за финансова рамка, инвестиции, подготвя международни проекти-това е десен пупулизъм./прави велика Италия/ Не ставай смешен с Калина. Как Олаф ще му предложи да назначи 25 годишна за шеф на фонд Земеделие. По какви критерии. Опит, научна разработка, висока квалификация. Как пък и съвпадна та да е дъщеря нанегов колега и приятел/по думите на Борисов/ Това е стратегията на всеки силов управленец. Назначава неопитни и без професионален авторитет хора на възлови места и контролира процесите. Погледни само двете дами в парламента-Цачева и Фидосиева. Едната спикер, другата шеф на най важната комисия. Кой ги знаеше до вчера, кой ще ги знае утре. Беше назначил подобна лейка за външен министър и после продвигнал за комисар въпреки предупрежданията. Тя се и ни изложи тотално, а Цачева до последно казваше ,че се е представила блестящо. Защо я предложи. Защото бе човек на ТИМ и достатъчно куха за да я манипулира. Трябваше да го натиснат от ЕНП да я махне. Защо не предложи веднага кристалина Георгиева-ами защото тя просто ще го отсвири още при първия знак, че ще я контролира и ще и се меси в работата. С Плугчиева нещата бяха подобни. Ето сега и френският институт по криминалистика се произнесе че СРСтата са автентични. Ще се опитат някои приближени да подценяват тази експертиза, загърбвайки факта, че този институт или както го наричат/Научна полиция/има огромен авторитет и експертизите му се приемат в съда на ЕС
цитирай
92. tutankhamon661 - 92. vencivaleri1951 - Пупулизъмът моето момче може да бъде всякакъв. Чърчил, Хитлер са пупулисти от дясно, Ленин отляво.
28.01.2011 20:25
Да популизмът е всякакъв. Казах го, защото тук неговия символ са БСП.
За образование, да, но аз имам мое виждане по въпроса за познанието - не само за Станишев, а въобще. Изобщо не ме устройва дипломата, защото в много случаи тя не е подплатена по никакъв начин.
Берлускони нали обича да казва 'Никой не ти пречи да станеш малък Господ". Другите го плюят, но той трупа милионите и грам не му пука. Това сравнение ми хареса.
ОЛАФ действително са намекнали, че я одобряват. Не знаеш ли, че тя има близък приятел там? Може това да е причината. Тогава не се е знаело, че дипломата е фалшива и е изглеждала много обещаваща. Най-вече е започнала с хъс - такива хора винаги правят впечатление.
Знаеш много добро какво стана с кандидат-комисарката. Типично по български й "подляха вода". И кой го направи? Една пропаднала интригантка. Одобряваш ли това национално предателство? Не е ли доказателство за силите, които са впрегнати на най-високо ниво, за да спънат правителството?
На кои хора предлагаш да разчита? На онези, които са му предложени от противника? Как, след като постоянно му правят cечено? Станишев остави бомби със закъснител, назначавайки свои хора на отговорни постове. Справедливо ли беше? То е ясно, че щяхa да саботират цялата работа.
цитирай
93. анонимен - Чета и си затвърждавам мнението, ...
28.01.2011 20:58
Чета и си затвърждавам мнението,колкото по-малко жени в политиката,толкова по-добре!Че болшинството правят кариерата си в политиката по "женския начин"-факт!Примери - бол!
Естествено ,има и жени,родени за политика.Меркел!Не помня друга,жена-политик на която на ...челото да й пише,че е ВЛАСТ!А,с тия български селски пръчки...не ми се занимава.Само като им видя излъчването...на простакеси..
цитирай
94. tutankhamon661 - 94. sevt9
28.01.2011 22:00
sevt9 написа:
Чета и си затвърждавам мнението,колкото по-малко жени в политиката,толкова по-добре!Че болшинството правят кариерата си в политиката по "женския начин"-факт!Примери - бол!
Естествено ,има и жени,родени за политика.Меркел!Не помня друга,жена-политик на която на ...челото да й пише,че е ВЛАСТ!А,с тия български селски пръчки...не ми се занимава.Само като им видя излъчването...на простакеси..

Като Меркел друга не може да има. Айде да прибавя и Маргарет Тачър, че да си правят компания. Тeзи двете някак не пасват на "женския начин". Докато примерно Антония Първанова е известна с палавия си характер. Но тя никога няма да стане министър-председател.
цитирай
95. анонимен - Тачър беше "желязна", ...
28.01.2011 22:11
Тачър беше "желязна",Меркел е властна.Като я гледах по тв на срещата "на върха",направо й се възхищавах.Такава една,уж дребна,а такава властна осанка!
Кристалина Георгиева е единствена,засега,жена в бг политиката,която има интелектуално и аристократично излъчване и поведение.
Еле,пък кат видя Зорето....мъкъъъъъъ!
цитирай
96. vencivaleri1951 - Пак се насъхваш и пак си наивен.
28.01.2011 23:29
tutankhamon661 написа:
Да популизмът е всякакъв. Казах го, защото тук неговия символ са БСП.
За образование, да, но аз имам мое виждане по въпроса за познанието - не само за Станишев, а въобще. Изобщо не ме устройва дипломата, защото в много случаи тя не е подплатена по никакъв начин.
Берлускони нали обича да казва 'Никой не ти пречи да станеш малък Господ". Другите го плюят, но той трупа милионите и грам не му пука. Това сравнение ми хареса.
ОЛАФ действително са намекнали, че я одобряват. Не знаеш ли, че тя има близък приятел там? Може това да е причината. Тогава не се е знаело, че дипломата е фалшива и е изглеждала много обещаваща. Най-вече е започнала с хъс - такива хора винаги правят впечатление.
Знаеш много добро какво стана с кандидат-комисарката. Типично по български й "подляха вода". И кой го направи? Една пропаднала интригантка. Одобряваш ли това национално предателство? Не е ли доказателство за силите, които са впрегнати на най-високо ниво, за да спънат правителството?
На кои хора предлагаш да разчита? На онези, които са му предложени от противника? Как, след като постоянно му правят cечено? Станишев остави бомби със закъснител, назначавайки свои хора на отговорни постове. Справедливо ли беше? То е ясно, че щяхa да саботират цялата работа.


Нали разбираш, че Олав не е институцията която може да назначи шев на банка./защото фонда е най голямата кредитна институция/ Това беше поредното оправдение на Боце, от типа Президента ме накара. Не, назначиля е защото му е близка и да контролира парите. Колкото до кандидат комисарката, не и ли слуша интервюто. Не и ли слуша езиковата култура. Това , че Първанова е сигнализирала/ако го е направила/ за това, че са работилисъс съпруга и в структурите на ТИМ е по скоро добре. Секторът който щеше да поеме работи с много милиарди и я си престави какъв скандал вожеше да стане ако за някои поръчки бе лобиралаза структури на групировката. Нсе пак определящо бе нейното интервю пред депутатите. Сричаше, не знаеше
цитирай
97. анонимен - дали България ще бъде победител...накрая?
29.01.2011 00:06
Откровено казано винаги съм гласувал за СДС (ДСБ).. И преди и сега съм виждал ясно, че Б.Б. е популист. Но...това се харесва на хората, а не елитарните слова на Костов и надменната и снизходителна (към обикновения човек) физиономия на Станишката. Друго - има един ,как да го кажа - рефлекс, естествен във всеки човек, колкото повече започнат да оплюват някой, толкоз повече се нахъсваш- да направиш наопък, на инат- това е нещо, което психолозите могат да обяснят. Нещо подобно се получи и при президентските избори 2001. С изкарване на компромата срещу Б.Бонев (една от причините), П.Стоянов започна да губи позиции (освен факта, че не бе подкрепен от върхушката на СДС, което за мен беше голяма грешка, отчитайки как умело Първанов се възползва и последвалите години на политическо лицемерие и словоблудство). Та си мисля, че и сега е възможна подобна реакция на българина, да направи сечено на вадещите компромати. Първанката се опитва отново да стои "чист - ни лук ял, ни лук мирисал" настрана и да се възползва от стария си похват, но ме съмнява, че този път ще му мине номера. Та нищо чудно да има изненади, както се казва - ако му издържат нервите на Б.Б. (изглежда ми непукист) може и да си остане. Лошото е, че не става въпрос за личността на Борисов, а за агресивността на руските енергийни (които не са пазарни, а политически)интереси. На този етап, нищо не мога да кажа. Прост бил, не бил прост...махленски приказки. В момента, в който го видя до Първанката ще знам, че нашите , българските интереси са предадени за сметка на неговото оцеляване. Ще видим докога ще се бори- това ще е показателно...и с лош завършек за България, която от своето освобождение се е мъчила да се освободи от имперските интереси на Русия, но винаги е имало някакви ФИЛИ, дето са ни предавали...В момента България е арена- води се война между Русия и САЩ, чрез техните подставени лица. Аз лично се надявам да победи САЩ- Русия винаги ни е дърпала надолу,но не е сигурно колко е издържлив коня..
цитирай
98. анонимен - morko
29.01.2011 09:51
Пак ще ти разкажа приказка.Само ,че тоя път ще ти напиша и изводите. Един човек намерил премръзнало птиче.Покрил го с тор за да се сгрее и продължил.Птичето се стоплило и зачуруликало радостно.Наблизо минавала лисица, чула го ,извадила го от лайната и го изяла.Сега поуките ,че като ти чета писанията няма да можеш да си ги извадиш сам. Първо-не всеки, който те покрива с лайна ти мисли лошото. Второ-не всеки който те изважда от лайната ти мисли доброто. Трето-когато си покрит с лайна трябва до си мълчиш ,а не да вдигаш врява
цитирай
99. анонимен - Хора,осъзнайте се!
29.01.2011 10:16
България е болна от неизлечима болест-комунизъм-социализъм и както най-после разбрахме дойде правителство с перфектен премиер ,но уви много им пречи ,те искат да си запазят статуквото и оттам е целият проблем.Никой не желае правила,не везирам обикновените хора.Защо,бе,хора цели 20 години никой не направи това,което ГЕРБ започна? Хара,осъзнайте се,нека не допускаме отново до властта БСП и нейни производни!
цитирай
100. ferre - Трябва да си луд да защитаваш Мут...
29.01.2011 13:00
Трябва да си луд да защитаваш Мутрата Бай Ганьо Туквата.Защо не отидете на терминалите на летището и да говорите с хората каква е причината да напускат Абсурдистан?Защо не тръгните по улиците да видите тъжните лица на хората,без значение да ли са пенсионери или млади?Факт--Хер флик води война срещу Българския народ.Може ли да увеличаваш акциза на цигарите?Що за икономист трябва да бъдеш ти? При положение,че по този начин засилваш КОНТРАБАНДАТА.Всеки ден млади хора напускат страната,заради безработицата която се е увеличила главоломно от както МУтрата дойде на власт.Свидетели сме на 50-60 % безработица-НЕВИЖДАНА до се га в Абсурдистан.Заплати от 120 ЕВРО(колкото една европейска надница) сиреч,1 ден работа в 1 ден работа в европа,1 заплата в България.Хер Флик се изказа дори,че няма да вдига заплатите,тоест хората да умират от глад.В провинцията една месечна заплата варира около 300-400 лв максимум...Това ли е управлението на Тиквата?Та заплатите на Българина не са мръднали от 2000 г на сам.От на царя времето и с 1 стотинка не са мръднали.А с цените на продуктите какво стана? А? Отговорете.....Когато фактите говорят и Боговете мълчат.........Герб е най АНТИ СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.Хубаво е човек да не си затваря очите ,а малко да прогледне.Как е възможно да кажеш на черното бяло и обратното.Какво добро нещо направиха от както дойдоха на власт? Само 1 добро нещо ми кажете..ЕДНО ЕДИНСТВЕНО....С КАКВО СОЦИАЛНО ПОДОБРИХА ПОЛОЖЕНИЕТО,ЕМИ ОБРАЗОВАНИЕТО,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО....? Ей това са Българите...Ти го ЕБЕШ ,той се обръща и ти казва: Извиняваййййй....13 км магистрала не е никакъв успех.И не ми казвайте изтърканата фраза,че видиш ли с ТО НЕ СТАВА ''ВСИЧКО'' С МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА...ТОЯ ЛАФ С ПРЪЧКАТА Е ИЗТЪРКАН...МУТРАТА МАЧКА НАРОДА,А ПРОСТИЯ НАРОД В МОМЕНТА ВМЕСТО ДА СТАЧКУВА,ДА ТРОШИ И ДА ЧУПИ,ДА БЛОКИРВА ПЪТИЩАТА,ДА ИМА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ЗАРАДИ ГЕНОЦИДА ОТПРАВЕН КЪМ НЕГО...ТОЙ ЗАЩИТАВА МУТРАТА
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.......
цитирай
101. анонимен - Колко много думи..
29.01.2011 13:04
Леле колко много думи, за да се опиташ да скриеш едни насрани задници. Омирисахте ни всички...Ти друже май с противогаз си писал тази Ода в защита на насраните. Спри се...Морко по горе ти каза притча...Аз ща ти кажа и друга...Като си насран...не пискай много...и не се върти навсякъде...още повече мирише!
цитирай
102. анонимен - Има нещо гнило
29.01.2011 15:52
Сигурно те е правил комшията и се върни да те дооправя!
цитирай
103. tutankhamon661 - 97. vencivaleri1951
29.01.2011 16:04
Постъпката на Първанова беше много долна, за което ни се смяха всички държави и се чудеха що за народ сме. Ами такива сме - предатели. Цялата ни история е такава.
Качествата на кандидатката не искам да коментирам, защото следварително всеки може. Вероятно е изглеждала стабилна - грешка всеки може да допусне. Предупрежденията отдавна са изгубили стойността си, защото ги има по адрес на всички и никога не са заради градивната критика, а само и единствено с цел да обидят. Затова не трябва да се отричат положителните стъпки.
цитирай
104. tutankhamon661 - 98. анонимен - дали България ще бъде победител...накрая?
29.01.2011 16:10
Прав си за ината на българина, но това не важи за мен. Доказват го някогашните ми симпатии към Първанов, които са в минало бешело невъзвръщаемо време. Същото ще стане и с Борисов, ако направи необходимите гафове, но това аз трябва да го преценя за себе си - думите по форумите трудно ще ме убедят, защото се говорят и много лъжи.
Първанов отдавна вече не е "ни лук ял, ни лук мирисал". Дори поведението му пред камерите доста се промени през годините. Адски много пропадна този човек.
цитирай
105. vyordanoff - Би ли махнал от"прост пожарникар" кавичките?
29.01.2011 17:01
Привет фараоне!
Наистина ми ставаш любим блогер.Постинга ти е като чиния вкусни спагети,а аз не знам от къде да почна."В началото мутрите искали чист бизнес""Цветелинна не е копувала банката,била подставена..""Бойко в качеството си на Гл.секретар,казал,че и полицията не е можела да се справи с горилите.."........Как,бе човек,как да коментирам тази каша дето си сътворил?Да ти говоря за Цв.Цв. и апартаментите му дето никоя медия освен Михнева не показа,че били приятели?Да ти отварям очите,какво значи конфликт на итереси?Безмисленно!Да ти говоря за Мишо бирата?Едва ли ще те променя.Ми днес сме един ден след,като Патрашкова и Дачков показаха платената от тях експертиза на разговора касаещ Мишо бирата.Експертиза във френска лаборатория правеще точно такива експертизи за френския съд.Пазрови се в новинарските сайтове-Днес.бг;Фрогнюз,Блиц:Афера.бг;....Никъде нито дума!Ако това е демокрация!?Свобода на словото!?Е,ти сигурно в следващия пост,ще ни разясниш подробно какво е искал бойко и колко е бил прав.Вместо класната,може този път да ни гостува сестра му/например/.Говориш за кой ли път,какво е казал при Росен Петров.Бе човек,вместо да обясняваш,просто цитирсай го дословно:".. човек трябва да си помисли следва ли да има деца.."Тъй,като цитирам по памет,може да греша с някоя дума,но не и по смисъл.Ако все пак ме репликираш,моля те цитирай точните думи.Преди време в един от отговорите на мой коментар,ти казваше,че се съмняваш.Как се съмняваш бе човек,ти вярваш!Нещо повече,ти си се превърнал в негов/на бойко/апостол!А глупаците казват:"Когато фактите говорят и боговете мълчат!",да ама глупаците,умните се съмняват.
Жалко,че сме малка страна, иначе и Берлускони щеше да диша праха на бойко.А някои мислят,че политиката е скучно нещо.Скучно е в скучните държави,там няма циркове,а следват оставки.Къде,освен у нас във власта има и цар,и пъдар,и комунист,и фашист,пожарикар администрира БАН.
Та от вичко написано не разбрзх защо прост пожарникар си го сложил в кавички?
цитирай
106. gita969 - Приказки за Хензел и Гретел
29.01.2011 22:07
Много е тъжно това,което се слу4ва в държавата. Маскари, вси4ки са маскари откъдето и да го погледнеш.Най- добре е при нали4ието на толкова СРСта да разменяме информация с пощенски гълъби. Ама и на тях ще им намерят цаката.Тогава ще раз4итаме на природолюбителите.Сами си вкараха автогол. Подслушването до там води. Виц: Последни съобщения от мобилния оператор" Имате пропуснати 3 СРСта , оператора е в обедна по4ивка" Който не вярва,4е това е факт да попита половината арестанти в " ГЕМЕТО" Така се прави Организирана Престъпна Група с хора,които не си виждал в живота си. Така и статистиката на МВР е налице и рейтинга на Цветанов, а има заплати за прокоратурата и хляб за адвокатите.... а т после данъци върху дохода. Бюджета на Министерството на културата в раздел театър и кино е 3 пъти по-малък от парите за СРСта Така 4е има за вси4ки.Дано не сте сред тези вси4ки.Има и изклю4ения. Например да пишеш хвалбествия за Бойко и сам да им вярваш.

цитирай
107. tutankhamon661 - 99. анонимен - morko
30.01.2011 10:13
анонимен написа:
Пак ще ти разкажа приказка.Само ,че тоя път ще ти напиша и изводите. Един човек намерил премръзнало птиче.Покрил го с тор за да се сгрее и продължил.Птичето се стоплило и зачуруликало радостно.Наблизо минавала лисица, чула го ,извадила го от лайната и го изяла.Сега поуките ,че като ти чета писанията няма да можеш да си ги извадиш сам. Първо-не всеки, който те покрива с лайна ти мисли лошото. Второ-не всеки който те изважда от лайната ти мисли доброто. Трето-когато си покрит с лайна трябва до си мълчиш ,а не да вдигаш врява

Хубава приказка, но само на думи не може да се кара - точно това не може да проумее този народ.
Дори Борисов нищо повече да не направи, аз пак няма да го обвиня, защото знам колко хора рабоят срещу него. В такава обстановка и самият Господ ще се провали.
цитирай
108. tutankhamon661 - 100. анонимен - Хора,осъзнайте се!
30.01.2011 10:18
анонимен написа:
България е болна от неизлечима болест-комунизъм-социализъм и както най-после разбрахме дойде правителство с перфектен премиер ,но уви много им пречи ,те искат да си запазят статуквото и оттам е целият проблем.Никой не желае правила,не везирам обикновените хора.Защо,бе,хора цели 20 години никой не направи това,което ГЕРБ започна? Хара,осъзнайте се,нека не допускаме отново до властта БСП и нейни производни!

Не вярвам да се осъзнаят. Тук повечето хора не се интересуват от направеното, а от това техните да са на власт. Аз нямам нищо против и друг да дойде, но да работи качествено. Нямам нищо против и да прибере нещо - правят го по цял свят - но и за нас да създаде блага. Софиянски прибра, но и направи.
После се сърдят за "некачествения материал". Егати! Че кой българин не мисли същото, обаче за другите?
цитирай
109. tutankhamon661 - 101. ferre
30.01.2011 10:27
Това, че бягат на запад, съвсем случайно има пряка връзка с 45-те години комунистическо изоставане от световното развитие.
Знаеш ли какво? Бойко Борисов стои много по-високо от теб във всяко отношение. Той никога няма да каже, че някоя жена заслужава да бъде убита с камъни. Подобно нещо може да изрече само варварин, неандерталец, турчин, селянин и други подобни епитети. Но най-вече подобие на човек със средновековни разбирания и психични разстройства.
За твое сведение съвременният свят отдавна е признал, че жената е равна на мъжа. Ако иска, може да отиде при друг, като това го решава тя еднолично и не се нуждае от разрешението на съпруг-тиранин с ориенталcки разбирания. Отделен е въпросът, че това хич не се харесва на неандерталците, които не знаят как да се отнасят с нежия пол и постоянно с в графа "Зарязан". Никоя жена не бяга от светен мъж, но не е длъжна да търпи ничии прищевки.
И други говорят за Абсурдистан, но ти си единствения, който защитава именно азиатcките привички. Не виждаш ли, че си противоречиш? Как реши, че cи цивилизован европеец, след като разбиранията ти са мюсюлмaнски?
цитирай
110. tutankhamon661 - 102. анонимен - Колко много думи..
30.01.2011 10:37
анонимен написа:
Леле колко много думи, за да се опиташ да скриеш едни насрани задници. Омирисахте ни всички...Ти друже май с противогаз си писал тази Ода в защита на насраните. Спри се...Морко по горе ти каза притча...Аз ща ти кажа и друга...Като си насран...не пискай много...и не се върти навсякъде...още повече мирише!

Това е твое мнение, което аз не споделям. Насраните са други.
В историята няма човек, за който да се говори само хубаво.
цитирай
111. tutankhamon661 - 106. vyordanoff - Би ли махнал от"прост пожарникар" кавичките?
30.01.2011 10:57
Не, няма да ги махна, защото ме дразни това определение и никога няма да се съглася с него. В постинга посочих пример за обективност от страна на Борисов, а разни "професори" наговориха куп глупости, които нямат нищо общо с реалността. Както и да го въртим, Бойко разбира много повече. Простите са други.
Скоро няма да съм ти любим, защото по принцип предпочитам други теми, по които да пиша. Политиката не ми е слабост.
Ето де, аз нали споменах, че ги е взел от приятел. Тук няма спор.
Да, и полиция не може да се справи със случай като този в "Биад". Но подозирам, че не си разбрал за какво говоря или умишлено преиначаваш фактите. Съвсем отделно видяхме, че като се пипа твърдо, самите недоволстващи от престъпността започват да оправдават бандитите. Значи е още по-трудно да се справят, отколкото подозирах.
За Мишо Бирата съм си казал мнението.
Какво да ровя? Че аз предимно в Dnes.bg чета за записите. Имаше ги целите дума по дума. Къде е цензурата?
За френската експертиза ще говоря, когато прочета повече по въпроса. Сега попадам само на злобни интерпретации, които не ме интересуват, защото се наслушах на преиначени факти. Напълно споделям мнението на премиера, че повечето хора не знаят как да четат, а още по-малко да разбират.
Защо подиграваш класната? Ето, че не си обективен. Нарочно посочих, че тогава Борисов още не беше дори кмет. Значи е абсурдно да намекваш за четки. Не бих се изненадал, ако кажеш, че и сестра му е престъпник. А класната към коя групировка e? Можем да се върнем и векове назад в родословното му дърво. Все нещо ще изскочи и оттам. Само не виждам как точно това ще донесе полза.
За предаването на Росен Петров откровено лъжеш. Точните думи са "Човек трябва да си направи сметка как да съчетае учение, кариера и деца". Смисълът е cъвсем друг.
цитирай
112. ferre - А ти как реши, че си по голям Европ...
30.01.2011 11:01
А ти как реши,че си по голям Европеец? За разлика от теб аз съм обиколил цяла европа и във всяка една страна в Европа имам приятели.Хората са ме оценили Тъпако.И кво общо има камъните по жените с твоя лайнян пост.Ти си едно човече дребно заслепено което не му пука жена му дали ще се изчука с някой друг..Именно защото има такива ПУТЬОВЦИ като теб ще има и пропаднали Курви.Ти си срам за всички мъже.И не само си дребна душичка която претендира ,че видиш ли има ''Европейски'' разбитания ,еми си и слепец.Какво направи Тиквата добро за тази страна бе ? Оправи ти положението ли.Да не говорим за високите данъци,акцизи,контрабанда която създаде,безработица,ниски доходи и т н. Аз говоря от името на един цял народ,не за мен.Мен ме боли фара.Просто не ми харесва как ей такива като теб Мижитурки прости излизат и ми казват,че една партия която е много много вредна за тази страна е видиш ли Супер.Това ,че ти си промит мозък е твой проблем,поне не го натрапвай на другите.Колкото до това ,че едва ли не съм бил мюлсюлманин или турчин или пък съм бил с такова мислене..ще те разочаровам,че не съм.Едно е човек да има чест и достойнство,друго е да е като теб жалък Путьо който една Курва може да го върти на малкия си пръст.Ти нямаш нито морала,нито честа щом казваш ,че не е проблем една жена която има мъж да си прави каквото иска,ясен си ми като бял ден след това изказване.Съжалявам те..
цитирай
113. tutankhamon661 - 107. gita969
30.01.2011 11:01
gita969 написа:
Много е тъжно това,което се слу4ва в държавата. Маскари, вси4ки са маскари откъдето и да го погледнеш.Най- добре е при нали4ието на толкова СРСта да разменяме информация с пощенски гълъби. Ама и на тях ще им намерят цаката.Тогава ще раз4итаме на природолюбителите.Сами си вкараха автогол. Подслушването до там води. Виц: Последни съобщения от мобилния оператор" Имате пропуснати 3 СРСта , оператора е в обедна по4ивка" Който не вярва,4е това е факт да попита половината арестанти в " ГЕМЕТО" Така се прави Организирана Престъпна Група с хора,които не си виждал в живота си. Така и статистиката на МВР е налице и рейтинга на Цветанов, а има заплати за прокоратурата и хляб за адвокатите.... а т после данъци върху дохода. Бюджета на Министерството на културата в раздел театър и кино е 3 пъти по-малък от парите за СРСта Така 4е има за вси4ки.Дано не сте сред тези вси4ки.Има и изклю4ения. Например да пишеш хвалбествия за Бойко и сам да им вярваш.

Никога не съм си затварял очите пред фактите и точно сега няма намерение да се променям. Още като ученик се разочаровах от този народ и от тогава до днес постоянно намирам доказателcтва, че съм го оценил правилно.
цитирай
114. tutankhamon661 - 113. ferre
30.01.2011 11:16
Ей, рязан турчин! Нямаше нужда да признаваш, че си обиколил цяла Азия - сам го разбрах. Вярвам ти и за приятелите - досетих се и какви са. Достатъчно беше да прочета ника ти, за да ми се изясни с каква сексуална ориентация си. В Азия са те оценили приятели от типа на Дим Дуков. А Европа ще гледаш само през крив макарон. С твоите мюсюлманcки разбирания нормален човек няма да ти обърне внимание.
Изобщо бил ли си някога с жена, та говориш? Само абсолютните неудачници използват думата "курва", защото никоя жена не им пуска. Цял живот ще гледаш отстрани и ще преглъщаш, но само като зрител.
Истинският мъж като мен задържа жените с поведение, а такива путьовци като теб само се вайкат, че пак са останали с пръст у гъз.
Ако някой ден наистина стъпиш в Европа, първото нещо, което ще научиш, е, че никъде по света не одобряват убийството с камъни и навсякъде жените са в правото си да зарежат некадърник като теб.
Турчин!
цитирай
115. ferre - А БЕ ВЪШЛЬО СМОТАН ТИП БАЙ ГАНЬО, АЗ ...
30.01.2011 11:30
А БЕ ВЪШЛЬО СМОТАН ТИП БАЙ ГАНЬО,АЗ НЯМА ДА ТИ РАЗЯСНЯВАМ С КОЛКО СЪМ БИЛ И Т Н.КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ НА ТЕБ ДА ДАВАМ ОБЯСНЕНИЯ?ТИ СИ ЕДИН ПУМИЯР ПЪЛЕН,БОКЛУК ОТ КЛАСА..ТУРЧИН ЩЕ ВИКАШ НА БАЩА ТИ И НА МАЙКА ТИ ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ПРЕЗ ТЕЯ 5 ВЕКА КОЙ Е ЧУКАЛ ПРАБАБА ТИ.НЕ МОЖЕШ ДА МИ СТЪПНЕШ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ.НИТО СИ МИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО,НИТО НА ПАРИТЕ,НИТО НА ПРИЯТЕЛИТЕ,НИТО НА ЖЕНИТЕ.ТИ СИ ЕДИН СКАПАН ФЕН НА МЕТЪЛА И ЯВНО СИ ПЪЛЕН МЪРЛЯЧ.СКАПАН СЕЛСКИ БАЙ ГАНЬО,ПИЙ СИ ШКЕМБЕ ЧОРБАТА И СИ ЕБАВАЙ МАЙКАТА ПЕДЕРАЗ СЕЛСКИ.
цитирай
116. ferre - С КАКВО СИ ЗАДЪРЖАЛ ЖЕНИТЕ БЕ ПУМ...
30.01.2011 11:31
С КАКВО СИ ЗАДЪРЖАЛ ЖЕНИТЕ БЕ ПУМИЯР
АЙ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН ДА СИ ПУСНЕМ ПО ЕДИН ПОСТИНГ..ТИ С ЖЕНИТЕ КОИТО СИ БИЛ ИЛИ ИМАШ ВРЪЗКИ И АЗ..АМА ДА СА ЕРОТИЧНИ
АЙ ДА ТЕ ВИДЯ КОЙ Е ПО ПО НАЙ.ИСКАШ ЛИ ПУМИЯР
цитирай
117. анонимен - ferre, ferre
30.01.2011 11:35
Пред препинателен знак не се оставя интервал, освен ако не е тире, разделящо думи в изречението. След препинателен знак се оставя интервал, освен ако не е тире, съединяващо съставна дума (напр. по-голям).
цитирай
118. tutankhamon661 - 116. ferre
30.01.2011 11:43
ferre написа:
А БЕ ВЪШЛЬО СМОТАН ТИП БАЙ ГАНЬО,АЗ НЯМА ДА ТИ РАЗЯСНЯВАМ С КОЛКО СЪМ БИЛ И Т Н.КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ НА ТЕБ ДА ДАВАМ ОБЯСНЕНИЯ?ТИ СИ ЕДИН ПУМИЯР ПЪЛЕН,БОКЛУК ОТ КЛАСА..ТУРЧИН ЩЕ ВИКАШ НА БАЩА ТИ И НА МАЙКА ТИ ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ПРЕЗ ТЕЯ 5 ВЕКА КОЙ Е ЧУКАЛ ПРАБАБА ТИ.НЕ МОЖЕШ ДА МИ СТЪПНЕШ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ.НИТО СИ МИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО,НИТО НА ПАРИТЕ,НИТО НА ПРИЯТЕЛИТЕ,НИТО НА ЖЕНИТЕ.ТИ СИ ЕДИН СКАПАН ФЕН НА МЕТЪЛА И ЯВНО СИ ПЪЛЕН МЪРЛЯЧ.СКАПАН СЕЛСКИ БАЙ ГАНЬО,ПИЙ СИ ШКЕМБЕ ЧОРБАТА И СИ ЕБАВАЙ МАЙКАТА ПЕДЕРАЗ СЕЛСКИ.

Три пъти допускаш една и съща правописна грешка - явно не е по случайност. Но иначе си "образован", нали?
За едно си прав - не искам да знам с колко приятели на Дим Дуков си имал вземане-даване. Сам се сетих, че няма да посочиш жена. Виждал си такава само на списание, но те не се броят.
Това е хубавото на Интернет - всеки голтак като теб може да се прави на богат и образован. Но само като видят речника ти и веднага става ясно, че пишеш от някоя афганистанска провинция. Дoстa селски реник, при това беден.
О, току-що открих още една правописна грешка! Не, не е от дрогата, която ползваш, макар че в Афганистан се намира това-онова. Ама няма как да купиш с празния си джоб.
Турчин!
цитирай
119. tutankhamon661 - 118. анонимен - ferre, ferre
30.01.2011 11:44
анонимен написа:
Пред препинателен знак не се оставя интервал, освен ако не е тире, разделящо думи в изречението. След препинателен знак се оставя интервал, освен ако не е тире, съединяващо съставна дума (напр. по-голям).

Чакай да дръпне малко тревица и ще се оправи! Още му е рано.
цитирай
120. ferre - Така. . . вижа сега какво ще ти кажа ...
30.01.2011 12:02
Така...вижа сега какво ще ти кажа моето момче:
1-Всички тука сте някви отрепки които се криете само зад някви чужди снимки,като си много отворен си сложи ТВОЯ снимка да те видим всички кой си и какво представляваш.Аз поне не се крия и всеки може да ме види.Но явно си много ГРОЗЕН и ПЪПЧИВ изрод ,чичко,който само лае без да хапи
2-Казах ти и пак ще ти кажа,ако си много отворен правим по един постинг ти и аз..например с целувки с дадени момичета(Ай не друго) Да те видя колко струваш
3-Ако си толкова отчаян от живота ела при мен в Пловдив,да ти дам някое момиче да се снимаш с него и после да си пуснеш некой пост и да се кефиш и горе долу да си избиеш комплексите които явно ти идват в повечко
4-Аз не пиша Литературни творби и Епоси,за да ми следи някой препинателните знаци.Това го правят индивиди които няма какво да кажат и са пълни неудачници.Естествено,че като няма какво да кажеш,почваш да се дребнавиш за запетайките и тиренцата.
7-Целия живот ви е една голяма Пародия.Нещастни сте в живота,нещастни сте навсякъде..Покажи си истинската снимка и на Жена ти ако имаш въобще такъва да те видим кой си и колко Акне имаш...Айде Бай Ганьо
цитирай
121. tutankhamon661 - 117. ferre
30.01.2011 12:04
ferre написа:
С КАКВО СИ ЗАДЪРЖАЛ ЖЕНИТЕ БЕ ПУМИЯР
АЙ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН ДА СИ ПУСНЕМ ПО ЕДИН ПОСТИНГ..ТИ С ЖЕНИТЕ КОИТО СИ БИЛ ИЛИ ИМАШ ВРЪЗКИ И АЗ..АМА ДА СА ЕРОТИЧНИ
АЙ ДА ТЕ ВИДЯ КОЙ Е ПО ПО НАЙ.ИСКАШ ЛИ ПУМИЯР

О, сега видях, че отправяш предложение. Само че с писането на еротични разкази се занимават ръкоблудците. Истинските мъже като мен действат на практика.
И не се съмнявай - вярвам ти, че умееш да пишеш еротични приказки ..... пишеш ....... пишеш ........ пишеш ....... пишеш ....... Ха-ха!
цитирай
122. tutankhamon661 - 121. ferre - Така. . . вижа сега какво ще ти кажа ...
30.01.2011 12:19
Преди да ми кажеш, първо козирувай - така правят мижитурки като теб пред велики мъже като мен. Че да не ходиш пак да чистиш кенефите!
Искаш да плакнеш очи. Не става. Заради изроди като теб, които не са способни нищо да създадат, но ходят и критикуват, където не са желани. Тук имаше много хора с истински снимки, но аз убедих голяма час от тях да ги махнат, за да не се гаврят с тях. А колко е истинска твоята, знаем много добре - имам достатъчно информация за теб. Поне да беше избрал по-хубава фалшива снимка, а не да те подиграват блогърките.
За какви жени говориш, след като по цял ден преследваш чуждите в Интернет? Знаеш ли колко са ми се оплаквали от теб? Оборотен, ама компютърно. Ха-ха!
Не лъжи, че си от Пловдив, афганистанецо! Знам, че си в Азия. Само не ми е ясно колко жени преби с камъни днес, но и не държа да знам.
цитирай
123. ferre - Ха ха ха ха :)))))))))))) Ха ха ха...
30.01.2011 12:29
Ха ха ха ха :)))))))))))) Ха ха ха
Не е моя снимката ли? Оплаквали са се от мен ли? Преследвал съм чужди жени ли? Не съм от Пловдив ли? Ха ха ха :)))))) От Азия съм а? :) Ми аз от 1 година сефте влизам в тоя блог.Може би това ми е 20 то влизане въобще в тоя сайт.:) ха ха ха
Смешник.....Ха ха ЕЕЕЕ няма такъв Глупак като тебе,признавам си :) ха ха ха
АЙде,то се е видяло ,че си пълен looser,няма повече да те коментирам,жалка картинка си...
не е била моя снимката :) ха ха ха
цитирай
124. tutankhamon661 - 124. ferre - Ха ха ха ха :)))))))))))) Ха ха ха...
30.01.2011 12:42
ferre написа:
Ха ха ха ха :)))))))))))) Ха ха ха
Не е моя снимката ли? Оплаквали са се от мен ли? Преследвал съм чужди жени ли? Не съм от Пловдив ли? Ха ха ха :)))))) От Азия съм а? :) Ми аз от 1 година сефте влизам в тоя блог.Може би това ми е 20 то влизане въобще в тоя сайт.:) ха ха ха
Смешник.....Ха ха ЕЕЕЕ няма такъв Глупак като тебе,признавам си :) ха ха ха
АЙде,то се е видяло ,че си пълен looser,няма повече да те коментирам,жалка картинка си...
не е била моя снимката :) ха ха ха

Шанелле, ти си първа балерина при Азис, нали? А след шоуто знаем какво става.
20 влизания и всяко от тях по няколко месеца без излизане - така може някой да ти повярва. Забрави ли на колко места си оставил коментарите си? Вчера при Frina доста ти се смяха на мюсюлманските разбирания. Дори да излъжеш като хората не можеш. На това ли ви учат в Афганистан?
Няма ли да споделиш колко жени си пребил с камъни? Или днес си на котки, кучета и други беззащитни същества? Комплексарите намират за нормално да пребиеш безпомощна жена.
Тичай към любимия си порно сайт и не се обяснявай!
цитирай
125. lisichka - Тутане този и аз не го познавам. . .
30.01.2011 18:59
Тутане този и аз не го познавам ...
цитирай
126. lisichka - Аз пък съжалявам жена ти, че има такъв началник като теб!
30.01.2011 19:05
ferre написа:
А ти как реши,че си по голям Европеец? За разлика от теб аз съм обиколил цяла европа и във всяка една страна в Европа имам приятели.Хората са ме оценили Тъпако.И кво общо има камъните по жените с твоя лайнян пост.Ти си едно човече дребно заслепено което не му пука жена му дали ще се изчука с някой друг..Именно защото има такива ПУТЬОВЦИ като теб ще има и пропаднали Курви.Ти си срам за всички мъже.И не само си дребна душичка която претендира ,че видиш ли има ''Европейски'' разбитания ,еми си и слепец.Какво направи Тиквата добро за тази страна бе ? Оправи ти положението ли.Да не говорим за високите данъци,акцизи,контрабанда която създаде,безработица,ниски доходи и т н. Аз говоря от името на един цял народ,не за мен.Мен ме боли фара.Просто не ми харесва как ей такива като теб Мижитурки прости излизат и ми казват,че една партия която е много много вредна за тази страна е видиш ли Супер.Това ,че ти си промит мозък е твой проблем,поне не го натрапвай на другите.Колкото до това ,че едва ли не съм бил мюлсюлманин или турчин или пък съм бил с такова мислене..ще те разочаровам,че не съм.Едно е човек да има чест и достойнство,друго е да е като теб жалък Путьо който една Курва може да го върти на малкия си пръст.Ти нямаш нито морала,нито честа щом казваш ,че не е проблем една жена която има мъж да си прави каквото иска,ясен си ми като бял ден след това изказване.Съжалявам те..

Освен това съжалявам и всички мърли които са се прежалили да ти пуснат, че сега да се фукаш с еротичните ви изпълнения.
Мишо много си неграмотен повече от мен даже, ама за пчелата това няма значение.
цитирай
127. ferre - Ха ха :) тука виждам, че някакви и...
31.01.2011 01:53
Ха ха :) тука виждам,че някакви индивиди от от рода на Животните те защитават :)))
до там ли опря,че твоите приятелки лелки от Интернет пространството да те защитават...? :) хаха Като гледам и те нямат снимка...Никога не сте се виждали сигорен съм. :) Явно и те като теб са някви свръх грозни дебели плужеци с 10 сантиметрови диоптери изоставени от мъжете си и проклинайки живота си.Единственото нещо което им е останало са такива нещастници като теб които им обръщат внимание с мисълта,че може да са Красавици :) оле мале :) смях
Но не разчитай на това,може и да са некви пенделчета като теб пъпчиви :)
Жалки мижитурки,,,, Хи хи хи Лисичка и Непоносимата :) Уаууу колко сме зле :)
цитирай
128. анонимен - Мишо, пише се сигУрен . Вече започваш сериозно да ме дразниш с тези банални грешки в правописа.
31.01.2011 08:07
ferre написа:
Ха ха :) тука виждам,че някакви индивиди от от рода на Животните те защитават :)))
до там ли опря,че твоите приятелки лелки от Интернет пространството да те защитават...? :) хаха Като гледам и те нямат снимка...Никога не сте се виждали сигорен съм. :) Явно и те като теб са някви свръх грозни дебели плужеци с 10 сантиметрови диоптери изоставени от мъжете си и проклинайки живота си.Единственото нещо което им е останало са такива нещастници като теб които им обръщат внимание с мисълта,че може да са Красавици :) оле мале :) смях
Но не разчитай на това,може и да са некви пенделчета като теб пъпчиви :)
Жалки мижитурки,,,, Хи хи хи Лисичка и Непоносимата :) Уаууу колко сме зле :)

С Тутан сме врагове да те светна. Просто не понасям идиоти като теб.
цитирай
129. анонимен - vyordanoff-съм,забравих да се регистрирам
31.01.2011 08:16

За предаването на Росен Петров откровено лъжеш. Точните думи са "Човек трябва да си направи сметка как да съчетае учение, кариера и деца".
край на цитата

Да, това са точните думи,но преди тези "точни" думи има други думи: "И когато създавате тези деца,ще съобразявате..."
Е,фараоне сложи тези думи пред твоя цитат и ми кажи не се ли променя изцяло смисъла?
На времето/ти си млад човек и ще си позволя да припомня/на диспута м/у Ж.Желев и Велко Вълканов в качеството им на кандидат президенти се казва,че Вълканов е нарекъл Желев турчин с фес.Истината/която журналистите размиха/е,че на обвинението на Желев,че В.Вълканов е комунист,след,като го подкрепя БСП/впрочем за разлика от Д-р Желев,Вълканов никога не е членувал в БКП/,следва риторично питане:"Е,ли си турчин с фес,след като те подкрепчт ДПС?"
И все пак,макар и цитатът ти да не е точен,прочети си го и ми кажи,какво значи да съчетаеш учение,кариера и деца?Това да не е лизинг за кола,който,ако не обслужваш в един момент връщеш?Едно дете се гледа и ти дължиш по закон/примерно,детски-говоря за родител/до пълнолетие 18г.,а ако не се лъжа при разделени родители-до завършване на образованието/.Същата е еквилибристиката и с лошия човешки материал.
цитирай
130. анонимен - Тутанкамоне, да зарежем за малко ...
31.01.2011 13:37
Тутанкамоне ,да зарежем за малко еротичните закачки и да кажеш нещо за експертизата на разговора Танов-Борисов от френската лаборатория.Според теб ,според Танов и Борисов "всичко беше монтаж и скалъпено ". Оказа се ,че нито е монтаж нито е сглобено ,а автентичен разговор без никаква външна намеса
цитирай
131. анонимен - ОТ ТЕЗИ НЕЩА СЕ ВЪЛНУВАТ САМО ОХРАНЕНИТЕ КОМУНИСТИ И ДЕСЕЙБЕЙЦИ
31.01.2011 13:59
на фона на празния ми джоб това е последното нещо което ме вълнува
цитирай
132. tutankhamon661 - 126. lisichka
31.01.2011 15:35
lisichka написа:
Тутане този и аз не го познавам ...

Аз обаче го знам. Абсолютен комплексар, който преследва чужди жени и лъже, че бил пръв красавец и яко пачкиран. До момента никъде не му е вързало.
Когато имам повече време, пак ще го раплача. Голяма беля си взe на главата, но още не го знае.
цитирай
133. анонимен - НОРМАЛНО НАЛИ СМЕ ВРАГОВЕ
31.01.2011 16:03
tutankhamon661 написа:
lisichka написа:
Тутане този и аз не го познавам ...

Аз обаче го знам. Абсолютен комплексар, който преследва чужди жени и лъже, че бил пръв красавец и яко пачкиран. До момента никъде не му е вързало.
Когато имам повече време, пак ще го раплача. Голяма беля си взe на главата, но още не го знае.

цитирай
134. tutankhamon661 - 127. lisichka - Аз пък съжалявам жена ти, че има такъв началник като теб!
01.02.2011 15:32
[/quote]
Освен това съжалявам и всички мърли които са се прежалили да ти пуснат, че сега да се фукаш с еротичните ви изпълнения.
Мишо много си неграмотен повече от мен даже, ама за пчелата това няма значение.
[/quote]


Как изобщо можеш да допуснеш, че някоя ще се хване с такъв катил? Нито пари има, нито образование, да не говорим, че е с турски манталитет. Цял живот ще си остане сам.
цитирай
135. tutankhamon661 - 128. neponosimost2 - lisichka,
01.02.2011 15:33
neponosimost2 написа:
tutankhamon661 го е поставил този на място!

Все още загрявам. Като го подбера наистина, ще има да плачука.
цитирай
136. tutankhamon661 - 129. ferre - Ха ха :) тука виждам, че някакви и...
01.02.2011 15:39
ferre написа:
Ха ха :) тука виждам,че някакви индивиди от от рода на Животните те защитават :)))
до там ли опря,че твоите приятелки лелки от Интернет пространството да те защитават...? :) хаха Като гледам и те нямат снимка...Никога не сте се виждали сигорен съм. :) Явно и те като теб са някви свръх грозни дебели плужеци с 10 сантиметрови диоптери изоставени от мъжете си и проклинайки живота си.Единственото нещо което им е останало са такива нещастници като теб които им обръщат внимание с мисълта,че може да са Красавици :) оле мале :) смях
Но не разчитай на това,може и да са некви пенделчета като теб пъпчиви :)
Жалки мижитурки,,,, Хи хи хи Лисичка и Непоносимата :) Уаууу колко сме зле :)

Ей, грозник! Защо преследваш чужди жени, ако си толкова оборотен? Ха-ха! Грозен, беден, тъп, прост. Жените не ценят тези "качества". Такива като теб говорят по форумите и се правят на голямото добрутро, защото в действителност никакви ги няма.
Красив бил! Егати лешпера! Защо поне не сложи краcива снимка, а си избрал някакъв грозник? Дано не си наистина ти, че направо те съжалявам с този външен вид.
Съвет: не прекалявай с виаграта, че с такъв сексуален живот като твоя, ще ти излязат мазоли на ръката. То бива блогърки, ама чак толкова да ти въздействат!
цитирай
137. tutankhamon661 - 131. анонимен - vyordanoff-съм,забравих да се регистрирам
01.02.2011 15:45
анонимен написа:

За предаването на Росен Петров откровено лъжеш. Точните думи са "Човек трябва да си направи сметка как да съчетае учение, кариера и деца".
край на цитата
Да, това са точните думи,но преди тези "точни" думи има други думи: "И когато създавате тези деца,ще съобразявате..."
Е,фараоне сложи тези думи пред твоя цитат и ми кажи не се ли променя изцяло смисъла?
На времето/ти си млад човек и ще си позволя да припомня/на диспута м/у Ж.Желев и Велко Вълканов в качеството им на кандидат президенти се казва,че Вълканов е нарекъл Желев турчин с фес.Истината/която журналистите размиха/е,че на обвинението на Желев,че В.Вълканов е комунист,след,като го подкрепя БСП/впрочем за разлика от Д-р Желев,Вълканов никога не е членувал в БКП/,следва риторично питане:"Е,ли си турчин с фес,след като те подкрепчт ДПС?"
И все пак,макар и цитатът ти да не е точен,прочети си го и ми кажи,какво значи да съчетаеш учение,кариера и деца?Това да не е лизинг за кола,който,ако не обслужваш в един момент връщеш?Едно дете се гледа и ти дължиш по закон/примерно,детски-говоря за родител/до пълнолетие 18г.,а ако не се лъжа при разделени родители-до завършване на образованието/.Същата е еквилибристиката и с лошия човешки материал.

Не знам къде виждаш разлика в смисъла. За мен е абсолютно същото. Та това го знаят всички хора - ти също. Основно житейско правило! Hа практика оправдаваш циганите - може би не се усещаш.
Всеки трябва да има план, без който после ще има куп проблеми по своя лична вина. Не може да правиш, каквото си искаш, а после да обвиняваш другите но не и себе си. Този български навик винаги ме е дразнил, защото постоянно го виждам в реалността.
цитирай
138. tutankhamon661 - 132. neponosimost2 - Ха ха :) тука виждам, че някакви и...
01.02.2011 15:50
neponosimost2 написа:

По-добре спирай да пишеш, защото вече сериозно се излагаш.Явно всеки, който е с мнение различно от твоето, за теб е лелка, чичка, пъпчив, грозен с диоптри.Да, ти си хубавец, спор няма!Припаднах няколко пъти от възхищение пред теб.Възхищение пред ненадмината ти красота и ум.
п.п. С риск да бъда нескромна, ще ти споделя, че изобщо не си познал.Нито съм лелка, нито съм грозна.Дори напротив!................А и още нещо – нямам грам пъпка.Край!



Не мога да повярвам, че се обясняваш на този боклук! Не го ли виждаш, че е измислил свой свят, където е убавецо гранде. По всички блогове го подиграват и го правят на две стотинки, а той няма мозък дори да го осъзнае. Половината блогърки са проплакали от него, защото ги преследва, включително на лс. Абсолютен дебил! Виж му коментарите и ще разбереш, че е от някое село. А той нека си въобразява, че речникът не го издава - ние ще се смеем за негова сметка.
цитирай
139. tutankhamon661 - 133. анонимен
01.02.2011 15:53
анонимен написа:
Тутанкамоне ,да зарежем за малко еротичните закачки и да кажеш нещо за експертизата на разговора Танов-Борисов от френската лаборатория.Според теб ,според Танов и Борисов "всичко беше монтаж и скалъпено ". Оказа се ,че нито е монтаж нито е сглобено ,а автентичен разговор без никаква външна намеса

Ще коментирам, когато прочета нещо по въпроса. Но още преди време казаx, че дори да са истински разговорите, не виждам нищо нередно - даже обясних защо.
Ето ти линк да не кажеш, че те будалкам:

http://tutankhamon661.blog.bg/politika/2011/01/19/analiz-na-kompromata-sreshtu-premiera-1-chast.670196
цитирай
140. анонимен - MJbfqKZVxE
21.06.2011 13:47
THX that's a great asnewr!
цитирай
141. анонимен - gzuqtrNEsHpjhbPZEGG
21.06.2011 20:07
YouВ’re the one with the brinas here. IВ’m watching for your posts.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663602
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031