Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 16:19 - Телевизионни неволи на премиер и министър
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 18222 Коментари: 53 Гласове:
108

Последна промяна: 17.04.2011 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Когато видя Бойко Борисов или Цветан Цветанов да говорят в телевизионно предаване, обикновено обръщам специално внимание. Така се случи преди няколко дни. Вторият гостуваше в сутрешния блок на БТВ. Тъкмо се беше върнал от важна, едноседмична среща на ниво вътрешни министри в Европейския съюз.
По време на разговора Цветанов не издържа на провокациите и изрази недоумението си, че изобщо не го разпитват за важната конференция, в която е участвал, а му говорят за някакви обeзлюдени села. Интересно, че в същия момент аз се учудвах именно на това.
В подобни случаи се излиза с номера, че малкия човек не го интересували разни европейски срещи. Баба Цена от не знам си кое село искала да знае, че има на кого да звънне, ако крадци обикалят къщата й.
Добре, но аз не съм баба Цена и предпочитам да разбера какво е говорил Цветанов със своите колеги. Защо ме лишават от това мое право?
Обяснението е просто. Водещите нарочно задаваха провокативни въпроси, за които знаят, че няма как да получат точен отговор.
Министърът напомни, че не разполага с достатъчно хора, за да отвори районно във всяко село. Посрещнаха го с ехидния въпрос "Да не твърдите, че полицаите са малко?"
В свой стил Цветанов се подсмихна и направо ги закла с отговора си: "Знаете ли, че съвсем наскоро в Унгария са назначили 1000 нови полицаи, защото престъпността расте в целия Европейски съюз? Не само тук."
Ето така правят по белите държави. А тук измисляме несъществуваща полицейщина и прокарваме идеи за евентуални съкращения.
Кой ще спре настъпващата престъпност, ако останат трима униформени на кръст? Може ли един човек да бъде едновременно на десет места? Как ще стане?
Сещам се за оплакванията от бруталността на качулатите. Споменават Чората и други подобни хорица, които на никой не са сторили лошо. Изкараха ги многострадалци.
Няколко пъти съм присъствал на акция и знам колко зле изглежда. Да, травмиращо е за деца, ако така приберат баща им. Но, повярвайте, няма друг начин! Говорим за престъпници, които дълго време са разигравали полицията и сами са се лишили от останалите варианти. Никой няма да влезе в къщата на невинен. Трябва ли да амнистират примерно рекетьор, ако той не е откликнал на нито една цивилизована покана да се яви при съответните органи?
В сутрешния блок на БТВ не пропуснаха да питат Цветанов за "случая Танов". Министърът остана като гръмнат, после изрази учудването си, че засягат въпрос, който отдавна е приключил. Възпитано обясни, че изобщо не са говорили по темата, понеже вече няма причина - всичко е завършило. Въпреки това водещите още цели да пъти му зададоха същия въпрос. Накрая Цветанов ги попита "Защо все в тази посока насочвате разговора? Интрига ли търсите? Искате да подпалите угасения пожар, така ли?"
За мен това не е безпристрастна, а поръчкова журналиcтика. Целта е да се представи правителството в най-черни тонове.
"Ще кажете ли нещо на зрителите?"
"Да. Ще продължим качествената работа, както досега."
Водещата се подсмихна подигравателно. "Значи вие ги ловите, а те ги пускат?"
Типична провокация! Не може да бъде наречена по друг начин.
За моя изненада Цветанов отново запази спокойствие и припомни скорошното дело на Христо Ковачки. Съдът признава обвиненията, включително присвояването на средства в особено големи размери. И накрая дава условна присъда! Как? Защо? Уорлик обясни: в България има две съдебни системи. Някой все още ли се съмнява в това?
И кой е виновен за смешната присъда, след като съдът е приел доказателствата за вината?
Цветанов направи още един добър паралел. Припомни, че Ковачки бе идеолога на ЛИДЕР и ако тази партия в момента представляваше пряка конкуренция на ГЕРБ, последните щяха да бъдат обвинени в разчистване на политически сметки заради делото срещу този човек. Точно както стана с Трактора. Тогава Ковачки нямаше да е крадец на милиони, а герой, неудобен на управляващите.
Харесва ли ви тази идея? Защото се случва реално. А парите ...... дръжте му петите! Народните пари. Пък вие мислете за обвиненията към ГЕРБ. Други поне знаят защо го правят.
Понеже говоря за телевизионни предавания, искам да посоча едно с участието на Бойко Борисов. Не помня името, нито водещата, но няма да забравя, че тя започна с думите "Съгласен ли сте да не споменаваме изобщо магистрали и детски градини?" Премиерът, естествено, отказа.
А сега нека някой да отрече, че това е провокация и водещата обслужва чужди партийни интереси!
Ако аз бях Бойко Борисов, щях веднага да напусна предаването. Никой не е длъжен да търпи подобни условия, защото въпросът на водещата прозвуча така: "Съгласен ли сте да не говорим за вашите успехи, а само за провалите ви, тъй като хората трябва да останат със заблудата, че не сте свършили съвсем нищо?"
Точно това беше смисълът на нейното запитване.
Изобщо няма армия, работеща срещу правителството и съответно срещу народа. Ама изобщо!
 



Гласувай:
103



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - Както аз обичам д аобяснява- вски ...
17.04.2011 16:45
Както аз обичам д аобяснява- вски път им се показва на водещите конфигуращия от три пръста в преобладание на среднияТ ,каото всеки път само формата е различна и те пак питат едно и също ...
Аман от поръчкова журналистика........Да си ги наконфигурират отговорите някъде , за да не им ги наконфигурирам АЗ !
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. djem - ГЕРБ е най- доброто, което ни се е случвало досега!
17.04.2011 17:01
djem написа:
Провокативната журналистика не е от вчера така настроена, защото и БНТ и БТВ са собственост на хората от бившото БКП. И в двете телевизии конците се дърпат от президента, а той си е върл комунист. Не гледате ли какви ги ръси Станишев и с какъв тон само се пъчи? Когато беше на власт - мълчеше като пукъл, от страх да не му свият сърмите, че тогава беше беден като църковна мишка, а сега се пъчи като пуяк. И въпреки сложната ситуация в която сме всички заради предстоящите избори, всеки се е наежил да плюе ГЕРБ, с надеждата БСП да се върнат на власт и да поемат юздите на " европейските касички", защото вече доста изгладняха. Нали го виждаме и Станишев - угоил се като прасе, и Доган с шкембе - глътнал футболната топка. Исками се пак ГЕРБ и Б.Борисов да са на власт още един мандат, че да оправят разбитеното ни минало.
Поздрави за хубавият и точен постенг!


Напълно съм съгласен с твоя коментар. Колкото и да обвиняват Борисов за греховете на всички предишни управляващи, винаги ще остават хора, които помнят как стоят нещата в действителност.
Всяка държава е изпадала тежки моменти, но едва ли другаде е имало подобно разединение. Всеки тегли в различна посока.
Не е приятно човек да търпи несгоди, но малко хора си задават въпроса дали в настоящия момент има някакъв полезен ход. Имам предвид, че Борисов не е Господ и не разполага с магическа пръчка. Нито пък сме голяма държава, с която да се съобразяват всички останали.
Премиерът никога не се е правил на Супермен. Точно обратното - дори по време на избори призоваваше за по-умерени очаквания. Не знам откъде ги измислят "обещанията" за големи и моментални скокове на доходите.
цитирай
3. tutankhamon661 - 2. karambol5
17.04.2011 17:18
karambol5 написа:
Както аз обичам д аобяснява- вски път им се показва на водещите конфигуращия от три пръста в преобладание на среднияТ ,каото всеки път само формата е различна и те пак питат едно и също ...
Аман от поръчкова журналистика........Да си ги наконфигурират отоговорите някъде , за да не им ги наконфигурирам АЗ !


Провокират, защото трябва да приберат пачките. Водещите журналисти винаги са добре платени и това ще остане така, докато обслужват нечии интереси. Знаят го много добре. Отделно, че хората обичат сеир, който обаче е доста вреден, щом включва министри в условия на криза.
Ако ли пък задават само нормални въпроси без интрига, ще ги обвинят, че са удобни на властта. Някои хора забравят, че едно интервю може да мине напълно спокойно, без искри.
цитирай
4. toxic - Някои упрекват Б. Борисов, че има ...
17.04.2011 17:25
Някои упрекват Б.Борисов, че има медиен комфорт. Макар, че какъв комфорт е глупави журналисти да ти задават малоумни въпроси, колкото да минава времето. Станишев и всичко с цвят червен имат отличен медиен комфорт в БНТ. Но най-добре се чувства Доган, никой не го споменава никъде и това се казва не комфорт, а седемзвезден лукс.
цитирай
5. veodoo - Кой е Бойко Борисов? Някой ще ми обясни ли?
17.04.2011 17:34
цитирай
6. gwendoline - За момента нямаме друга алтернатива освен ББ,
17.04.2011 17:39
останалите премного се осраха...
цитирай
7. borisovgepi - Очевидно ще защитаваш Боко дори ...
17.04.2011 17:54
Очевидно ще защитаваш Боко дори след трета световна война. По-добре се придържай към приказките за великия фараон и неговите жени. Там поне не претендираш за достоверност.
цитирай
8. tutankhamon661 - 3. kozme - Eх, тези злобари!!!!
17.04.2011 18:06
kozme написа:
Пак са ти сложили минус. Няма да спрат да се заяждат, докато сисадмините не махнат тези "измислени гласувания", да ги видя тогава къде на майната си ще слагат - минуси???
Постингът е върховен, точен и правдив. Поздрави!


Минусът е от един човек, който все още си търси гадже в blog.bg, но не е намерил. Това го изнервя и ходи да наказва по този тъп начин.
Чакам да махнат гласуването, но нещо се бавят. Може би не им се иска.
цитирай
9. tutankhamon661 - 6. toxic - Някои упрекват Б. Борисов, че има ...
17.04.2011 18:19
toxic написа:
Някои упрекват Б.Борисов, че има медиен комфорт. Макар, че какъв комфорт е глупави журналисти да ти задават малоумни въпроси, колкото да минава времето. Станишев и всичко с цвят червен имат отличен медиен комфорт в БНТ. Но най-добре се чувства Доган, никой не го споменава никъде и това се казва не комфорт, а седемзвезден лукс.


Доган е голям играч. В сравнение с другите, партията му е малка, но извива ръцете на всички. Само с ГЕРБ не успя и ако си спомняш, преди време за малко да изяде съвсем истински бой от Борисов.
Антигерберите са готови дори Доган да подкрепят, само и само да падне правителството. Но иначе са големи българи.
цитирай
10. greatman - Горчива реалност.
17.04.2011 18:38
Колкото и да ни е криво, никое правителство не може да действа самостоятелно. По света има корпорации, способни да притискат цели държави. Ние сме джудже на картата. Ще ни подхвърлят, както поискат, и не съм сигурен, че има измъкване от това положение.
цитирай
11. tutankhamon661 - 7. veodoo - Кой е Бойко Борисов? Някой ще ми обясни ли?
17.04.2011 18:47
Питай в БТВ! Там може и да знаят.
цитирай
12. tutankhamon661 - 8. gwendoline - За момента нямаме друга алтернатива освен ББ,
17.04.2011 18:50
gwendoline написа:
останалите премного се осраха...


Дори само това е достатъчно сериозна причина.
Мен лично най-много ме притеснявай някои тъмни елементи около Борисов. Ако те не го спънат, всичко ще е наред.
цитирай
13. joro2kamiona - Да ви се намира крик, че закъсах с колата?
17.04.2011 18:58
цитирай
14. stomanata - Естествено,
17.04.2011 19:04
че е така. Журналисти, съдии, блогери. Много хора работят срещу правителството. Не всички, но голяма част. Не им стига, че ситуацията е достатъчно тежка заради половин век комунистически кражби и още двайсет години демократични. Искат още и още. Не ги интересуват резултати и последствия. Важното е техните дружки да са на власт. А народа нека пати и да обвинява невинните.
цитирай
15. momchil - Журналистите по принцип са прости. ...
17.04.2011 19:06
Журналистите по принцип са прости. Винаги съм смятал, че журналистическият факултет трябва да бъде закрит. Не може човек да се учи да пише без да знае нищо. Журналистиката трябва да бъде следдипломна квалификация. Продажноста също е страхотен проблем, който поради простотията на журналистите е съвсем видим.
Проблемът в съдебната система всъщност е проблем на конституцията. Тя вече не подлежи на кърпене. Необходима е съвсем ново устройство на държавата. Вижте http://momchil.blog.bg/politika/2009/03/26/da-prekonstruirame-bylgariia-otnovo.313621
и http://momchil.blog.bg/politika/2011/01/31/zaplatite-na-politicite-kak-da-se-formirat-spored-rezultatit.677062
цитирай
16. bigbrother2 - 60000 в МВР
17.04.2011 19:11
Айде, 30000 действащи полицаи. На 6 000 000 население /без малки деца и най-възрастни/ колко прави - на 200 души 1 полицай. Ама нещо не ги виждам, може цял ден да вървиш по улиците и никакъв полицай да не срещнеш. Сигурно са на конференция...
цитирай
17. tutankhamon661 - 9. borisovgepi - Очевидно ще защитаваш Боко дори ...
17.04.2011 19:21
borisovgepi написа:
Очевидно ще защитаваш Боко дори след трета световна война. По-добре се придържай към приказките за великия фараон и неговите жени. Там поне не претендираш за достоверност.


Ти изфабрикува ли някоя нова лъжа? Можеш да наблегнеш на карикатурите - много са шик напоследък. А пък колко са "оригинални", да не ти разправям!
цитирай
18. tutankhamon661 - 12. greatman - Горчива реалност.
17.04.2011 19:29
greatman написа:
Колкото и да ни е криво, никое правителство не може да действа самостоятелно. По света има корпорации, способни да притискат цели държави. Ние сме джудже на картата. Ще ни подхвърлят, както поискат, и не съм сигурен, че има измъкване от това положение.


Ще видим какво ще стане. По другите партии също има способни хора, но се интересуват само от собствения си джоб, защото няма кой да ги стегне. Не искат да си мръднат пръста за народа и ще сипят лъжливи обвинения, докато не вземат отново властта. После ще има вой на умряло, ама късно. Борисов едва ли ще се върне, ако е срещнал неблагодарност.
цитирай
19. tutankhamon661 - 15. joro2kamiona - Да ви се намира крик, че закъсах с колата?
17.04.2011 19:38
Каква кола? Ти нали си цял камион. Даже два.
По-добре не се обаждай повече!
цитирай
20. kalahan - Ситуацията в държавата не е никак ...
17.04.2011 19:43
Ситуацията в държавата не е никак розова. Протести имаше и следват още много. Тези неща се виждат. Друг е въпроса, че който и да е на власт ще е същото. По всичко изглежда, че хората трябва да се спасяват поединично. Не виждам изход.
цитирай
21. tutankhamon661 - 16. stomanata - Естествено,
17.04.2011 19:55
stomanata написа:
че е така. Журналисти, съдии, блогери. Много хора работят срещу правителството. Не всички, но голяма част. Не им стига, че ситуацията е достатъчно тежка заради половин век комунистически кражби и още двайсет години демократични. Искат още и още. Не ги интересуват резултати и последствия. Важното е техните дружки да са на власт. А народа нека пати и да обвинява невинните.


Най-лесно се обвиняват невинните, защото са заети с реална работа. Друго е да си Трактор с политически амбиции. В България има добре подготвени кадри, които обаче гонят само своите интереси - с цената на всичко. Сега работата им е да посяват лъжи и съмнения, защото избори трябва да се печелят. А срещу Борисов нямат шанс, ако играят феърплей.
цитирай
22. tutankhamon661 - 17. momchil
17.04.2011 20:10
momchil написа:
Журналистите по принцип са прости. Винаги съм смятал, че журналистическият факултет трябва да бъде закрит. Не може човек да се учи да пише без да знае нищо. Журналистиката трябва да бъде следдипломна квалификация. Продажноста също е страхотен проблем, който поради простотията на журналистите е съвсем видим.
Проблемът в съдебната система всъщност е проблем на конституцията. Тя вече не подлежи на кърпене. Необходима е съвсем ново устройство на държавата. Вижте http://momchil.blog.bg/politika/2009/03/26/da-prekonstruirame-bylgariia-otnovo.313621
и http://momchil.blog.bg/politika/2011/01/31/zaplatite-na-politicite-kak-da-se-formirat-spored-rezultatit.677062


Не само за журналистиката е така. Има неща, които не могат да се научат.
Като малък гледах един филм, в който се разказваше за училище, пълно с кандидат-писатели. По време на урок учителят каза "Мога да ви науча да придавате форма на текста, но не и как се пише. Това трябва да го имате в сърцето си." Тези думи се запечатаха в главата ми и дори сега помня сцената визуално.
Ще видя линковете.
цитирай
23. tutankhamon661 - 18. ezitura - Имиджът който си спечели Б.Борисов, никой досега не го е имал.
17.04.2011 20:32
ezitura написа:
Станишев да му носи кафе на Борисов, за друго не става. Тази известност която доби нашия премиер, досега никой не може да се похвали с това. Хората го харесват, не защото е харизматичен или защото има мускули. Борисов има вид и лице, знае как да се представя и сякаш предварително е запознат със сценария на жерналисти, репортери и водещи - папараци, които търсят сензация и скандали.
Хубав постинг! Смело изказване и точно на място!


Харизматичен, но само това не стига за размазване на конкуренцията, което при него е навик, а не случайност. Изказвания, поведение - за мен точно такъв трябва да бъде. Почти всяка негова дума съвпада с моето лично мнение. Опитаха се да ме убеждават, че просто се равнявам по "шефа", но това е невъзможно, защото аз съм го мислил преди да го чуя от него, т.е. няма начин да ми влияе.
Може си човека и това е. Просто не всичко зависи от него.
цитирай
24. tutankhamon661 - 19. bigbrother2 - 60000 в МВР
17.04.2011 20:48
bigbrother2 написа:
Айде, 30000 действащи полицаи. На 6 000 000 население /без малки деца и най-възрастни/ колко прави - на 200 души 1 полицай. Ама нещо не ги виждам, може цял ден да вървиш по улиците и никакъв полицай да не срещнеш. Сигурно са на конференция...


Други се сърдят на обратното - прекалено често ги виждали. Аз лично ги срещам достатъчно, но едно е да патрулират, съвсем друго е акция. Особено качулатите постоянно тренират, животът им често е изложен на риск, а заплащането изобщо не отговаря на труда им. Някой ще каже "Да са избрали друга професия". А тази работа кой ще върши? Тя е тежка и няма как да мине държавата без нея. Не и при такава колосална престъпност.
цитирай
25. greatman - Колкото и да ни е криво, никое пра...
17.04.2011 21:00
tutankhamon661 написа:
greatman написа:
Колкото и да ни е криво, никое правителство не може да действа самостоятелно. По света има корпорации, способни да притискат цели държави. Ние сме джудже на картата. Ще ни подхвърлят, както поискат, и не съм сигурен, че има измъкване от това положение.


Ще видим какво ще стане. По другите партии също има способни хора, но се интересуват само от собствения си джоб, защото няма кой да ги стегне. Не искат да си мръднат пръста за народа и ще сипят лъжливи обвинения, докато не вземат отново властта. После ще има вой на умряло, ама късно. Борисов едва ли ще се върне, ако е срещнал неблагодарност.


Нали знаеш, интереса клати феса. Има свободни пари и някой трябва да ги прибере. Наред с виновните страдат и невинни журналисти, които си вършат работата доста добре. Според възможностите си.
цитирай
26. tutankhamon661 - 23. kalahan
17.04.2011 21:21
kalahan написа:
Ситуацията в държавата не е никак розова. Протести имаше и следват още много. Тези неща се виждат. Друг е въпроса, че който и да е на власт ще е същото. По всичко изглежда, че хората трябва да се спасяват поединично. Не виждам изход.


Поединично, защото този народ никога не е бил обединен около една идея. Ако не броим САЩ'94. Дори при въстанията срещу петвековното турско робство пак е имало предатели. И сега ни убеждават, че тогава хората много добре са живели, а бунтовете cа били дело на разни пияни крадци.
цитирай
27. borisovgepi - В твоя блог има цензура.
17.04.2011 21:35
Точно като Боко си. Защо изтри коментара ми?
цитирай
28. alexdb - Тути :)
17.04.2011 21:47
Само си пропуснал една ама много, много малка подробност. Преди няколко месеца излезе една статистика е някакво си Евростат, къде очевадно се виждаже, че на територията БГ средно на глава от населението се падат два пъти повече милиционери на глава от населението от повечето държави в ЕС и три пъти повече от някой мизерни и престъпни страни като Финландия, Норвегия, Дания. А работата която вършат е смехотворна. Ами приятелю, аз не желая да хрантутя още милиционери, които ще рупат понички и като имам нужда ще ми обяснавят, че нищо не могат да направят. Има два варианта - първия е да прочистят системата и да оставят само тия, които вършат работа, а втория и определено по-добрия е да ми увеличан т.е да ми дадат някакви права да браня имота и живота си и тогава аз знам какво да правя :)))) Не че и сега няма да го направя, но все пак ще е по-нормално и законно като гръмна някой бандюга да не ме занимават с глупости.
цитирай
29. xloranphyl - Айде, нема нужда! Меки четки Т...
17.04.2011 21:48
Айде, нема нужда!
Меки четки Тетевен.
С апартаментчетата к'во стана? Замаза се работата, а?
А с другите простотии герберастични к'во стана? А?
Червеите пируват с Мишо, а?
цитирай
30. tutankhamon661 - 28. greatman - Колкото и да ни е криво, никое пра...
17.04.2011 22:13
greatman написа:
tutankhamon661 написа:
greatman написа:
Колкото и да ни е криво, никое правителство не може да действа самостоятелно. По света има корпорации, способни да притискат цели държави. Ние сме джудже на картата. Ще ни подхвърлят, както поискат, и не съм сигурен, че има измъкване от това положение.


Ще видим какво ще стане. По другите партии също има способни хора, но се интересуват само от собствения си джоб, защото няма кой да ги стегне. Не искат да си мръднат пръста за народа и ще сипят лъжливи обвинения, докато не вземат отново властта. После ще има вой на умряло, ама късно. Борисов едва ли ще се върне, ако е срещнал неблагодарност.

Нали знаеш, интереса клати феса. Има свободни пари и някой трябва да ги прибере. Наред с виновните страдат и невинни журналисти, които си вършат работата доста добре. Според възможностите си.


Платените журналисти също са добри и това ги прави още по-опасни, защото по-успешно сеят дезинформацията. Аз не обвинявам всички. Гледам cамо последствията, които никак не ми харесват.
цитирай
31. mafani - Аз обичам ББ и това че е уникално прям! ;-)
17.04.2011 22:22
Както и да е....Едно време какви неща пишех за него...чак ме беше страм да го гледам в очите. Сега чак диабет ще хвана...Тихо....
цитирай
32. svilen75 - Хаха, че ако не говори за магистр...
17.04.2011 22:34
Хаха, че ако не говори за магистрали, градинки, чешмички и рязане на лентички, ако не говори за трудното си анследство от хан Аспарухово време насам ... ами за какво тогава ще говори Боко??? Аз пък вече като го видя по телевизията - и него, и Цветанов изобщо не си оравя труда да ги слушам - приказват едно и също. Като латерни. Ами като янмат акъл да измислят нещо креативно и смислено - така ще е. Не знам ти какви предавания си гледал, ама аз гледах една Панорама, където съжалих Бойко Василев. Горкия водещ, ами той не можа д авземе думата от Боко. И какво каза Тиквата: все същото, няма я вече циганката, дето го хвалеше и започна да се хвали сам.
цитирай
33. tutankhamon661 - 30. borisovgepi - В твоя блог има цензура.
18.04.2011 07:52
borisovgepi написа:
Точно като Боко си. Защо изтри коментара ми?


Щом обиждаш мои гости, няма да оставя коментара ти.
И не лъжи, че Борисов налага цензура! Никога и никъде не го е правил. Омръзна ми да го доказвам.
цитирай
34. atinonino - Хубав постинг, който олицетворява ...
18.04.2011 08:25
Хубав постинг ,който олицетворява истината.Много хора взеха да плюят Б.Борисов ,а не си дават сметка ,че той е единствения човек за 20 г. ,който мисли за народа.Да може и да не е голям политик,да не говори с ехидна усмивка лъжейки хората в очите,но нека си зададат въпроса...кой друг би бил по добър...
цитирай
35. tutankhamon661 - 31. alexdb - Тути :)
18.04.2011 12:49
alexdb написа:
Само си пропуснал една ама много, много малка подробност. Преди няколко месеца излезе една статистика е някакво си Евростат, къде очевадно се виждаже, че на територията БГ средно на глава от населението се падат два пъти повече милиционери на глава от населението от повечето държави в ЕС и три пъти повече от някой мизерни и престъпни страни като Финландия, Норвегия, Дания. А работата която вършат е смехотворна. Ами приятелю, аз не желая да хрантутя още милиционери, които ще рупат понички и като имам нужда ще ми обяснавят, че нищо не могат да направят. Има два варианта - първия е да прочистят системата и да оставят само тия, които вършат работа, а втория и определено по-добрия е да ми увеличан т.е да ми дадат някакви права да браня имота и живота си и тогава аз знам какво да правя :)))) Не че и сега няма да го направя, но все пак ще е по-нормално и законно като гръмна някой бандюга да не ме занимават с глупости.


Не знам колко е вярна тази статистика. Cтрува ми се преувеличено. Такива неща би трябвало да се проверяват от няколко места. Аз лично не смятам, че е така. Сигурно пак е някоя манипулация.
Има и мързелуващи полицаи, но като цяло доста са ги стегнали. Броят на рушветите също намаля - ако са те спирали с кола, би трябвало да го знаеш. Не са изчезнали напълно, но повечето не смеят да приемат, а още по-малко да си поискат.
По-добре се моли да не ти се налага да защитаваш сам имота си. Много хора си мислят, че не им е проблем да стрелят по човек, но наложи ли им се, ще разберат, че не е толкова лесно. Дано не получиш реално доказателство за думите ми! В такива моменти се вижда, че работата на полицията никак не е леснa, както предполагат доста граждани.
цитирай
36. tutankhamon661 - 32. xloranphyl
18.04.2011 13:00
xloranphyl написа:
Айде, нема нужда!
Меки четки Тетевен.
С апартаментчетата к'во стана? Замаза се работата, а?
А с другите простотии герберастични к'во стана? А?
Червеите пируват с Мишо, а?


Отдавна съм си казал мнението за апартаментите - не смятам, че има нещо нередно. Куцо и сакато купува, а министър да не го направи. Защо не? След като редица българи теглиха кредити и взеха от приятели и роднини, защо точно Цветанов да не го стори? Кое е невъзможното?
Пак спекулациите с Мишо. Първо беше приятел - значи заедно прибират пачките. После стана враг - значи са замесени в смъртта му. Прекалено много се нагаждат нещата, с едничката мисъл да злепоставят ГЕРБ. Не е честно.
цитирай
37. tutankhamon661 - 34. mafani - Аз обичам ББ и това че е уникално прям! ;-)
18.04.2011 13:14
mafani написа:
Както и да е....Едно време какви неща пишех за него...чак ме беше страм да го гледам в очите. Сега чак диабет ще хвана...Тихо....


Не се разочаровай! Бате Бойко ще отнесе конкуренцията. Вярвай му - свикнал е!
цитирай
38. tutankhamon661 - 35. svilen75 - Хаха, че ако не говори за магистр...
18.04.2011 13:31
svilen75 написа:
Хаха, че ако не говори за магистрали, градинки, чешмички и рязане на лентички, ако не говори за трудното си анследство от хан Аспарухово време насам ... ами за какво тогава ще говори Боко??? Аз пък вече като го видя по телевизията - и него, и Цветанов изобщо не си оравя труда да ги слушам - приказват едно и също. Като латерни. Ами като янмат акъл да измислят нещо креативно и смислено - така ще е. Не знам ти какви предавания си гледал, ама аз гледах една Панорама, където съжалих Бойко Василев. Горкия водещ, ами той не можа д авземе думата от Боко. И какво каза Тиквата: все същото, няма я вече циганката, дето го хвалеше и започна да се хвали сам.


Защо да не говорят за градини и магистрали? Толкова години все това се обсъжда и нищо не се прави, а точно хората, които работят по въпроса, да не го споменават. Не виждам логика.
Няма значение кой гостува на Бойко Василев - той сам по себе си е за съжаление. Трагикомедия!
цитирай
39. tutankhamon661 - 37. atinonino - Хубав постинг, който олицетворява ...
18.04.2011 13:34
atinonino написа:
Хубав постинг ,който олицетворява истината.Много хора взеха да плюят Б.Борисов ,а не си дават сметка ,че той е единствения човек за 20 г. ,който мисли за народа.Да може и да не е голям политик,да не говори с ехидна усмивка лъжейки хората в очите,но нека си зададат въпроса...кой друг би бил по добър...


А може би трябва да започне да лъже. Българинът вярва на измислици, не на факти. Толкова години комунистическа пропаганда, а някои и сега се хващат.
цитирай
40. atinonino - тутанкамон
18.04.2011 15:28
Абе незнам да ги съжалявам ли да им се смея ли.Колко поддатливи сме Българите на красивите лъжи.
цитирай
41. svilen75 - Спомням си и едно друго предаване, ...
19.04.2011 01:49
Спомням си и едно друго предаване, където Цецко се обиди на водещата, че му задава неудобни въппроси. Тия двамцата са като слаб студент на изпит, който какъвто и въпрос да ми зададе професора все говори по този, който той знае. Научили въпроса за магистралите и само него повтарят. Питаш ги за цените на хляба - те говорят за магистрали. Питаш ги за здравеопазването - говорят за магистрали. Питаш ги коя от трите позиции, които са споделили по даден въпрос в рамките на един ден, всяка отричаща другите две е меродавната - познайте за какво говорят - мдааам, познахте, пак за магистарли ...
А комунистическата пропаганда, против, която все плюете (и с право), всъщност най добре я владее вашия кумир - Боко. Странно как не забелязвате гредата в очите си???
цитирай
42. tutankhamon661 - 43. atinonino - тутанкамон
19.04.2011 02:17
atinonino написа:
Абе незнам да ги съжалявам ли да им се смея ли.Колко поддатливи сме Българите на красивите лъжи.


Лъжците съществуват, защото има наивници.
цитирай
43. tutankhamon661 - 44. svilen75
19.04.2011 02:23
svilen75 написа:
Спомням си и едно друго предаване, където Цецко се обиди на водещата, че му задава неудобни въппроси. Тия двамцата са като слаб студент на изпит, който какъвто и въпрос да ми зададе професора все говори по този, който той знае. Научили въпроса за магистралите и само него повтарят. Питаш ги за цените на хляба - те говорят за магистрали. Питаш ги за здравеопазването - говорят за магистрали. Питаш ги коя от трите позиции, които са споделили по даден въпрос в рамките на един ден, всяка отричаща другите две е меродавната - познайте за какво говорят - мдааам, познахте, пак за магистарли ...
А комунистическата пропаганда, против, която все плюете (и с право), всъщност най добре я владее вашия кумир - Боко. Странно как не забелязвате гредата в очите си???


В постинга много ясно обясних, че им се задават целенасочени въпроси, чието предназначение е да създават интриги. Проблемите не се решават на парче, а като цяло. Цената на хляба е свързана с прекалено много неща и затова е некоректно да ги превръщат в хлебари, които произвеждат хляб. Те се занимават с други неща, които в цялата си съвкупност могат да повлияят на всички цени.
Не знам за каква пропаганда говориш. Всяка дума на Борисов е потвърждение на моите собствени разсъждения. Но не след като съм ги чул от него, а преди това.
цитирай
44. svilen75 - Цената на хляба не е тяхна работа. ...
19.04.2011 11:24
Цената на хляба не е тяхна работа. Специално на Боко, де. Цената на салама също. Както и на бензина. Тяхната работа не е такава. Тяхната работа е да създадат конкурентна и нормална законосъобразна среда за развитието на бизнес. И точно това те не правят, как може да не го виждаш. Това, което те правят е един цирк, абсолютен цирк. Трайков поиска калкулации от Лукойл. И е нормално да ги поиска, след като има олигопол на пазара на горива и цените определено не се ценообразуват спрямо прнципа на свободната конкуренция. Комисията за защита на конкуренцията разследва участниците на пазара за картелно споразумение, което е единственото право и задължение на държавата да се меси в работата на частни компании. А какво прави Боко??? Издърпа ушите на министръра си, защото говори и прави това, което трябва и подписва някакъв смешен пакт с приятелчето си Златев и замазва очите на хората. Пак се въодушеви и пое ролята на господ ... пълен смешник.
А работата на журналистите е да задават въпроси. Неудобни въпроси, а не такива, които се харесват на управляващите. И в тази връзка Боко има много комфортна медийна среда в България. Погледни само какви статии пишат западните издания за България заради него. Какво очакваш от него? Да ти обясни какви международни дооговори е подписал, а не за обезлюдените села? Та това правителство не можаха да се разберат за съвместна позиция за Либия, Боко три пъти мени мнението си по въпроса в рамките само на един ден и накрая не може да каже коя е актуалната ... как очакваш да ти разясни международното положение при това положение??? А лично не виждам смисъл да му се задават каквито и да било въпроси. Дори да отговори смислено няма никаква гаранция, че след един час няма да смени позицията си ...
Толкова ли си ограничен, че не можеш да видиш тези неща???
цитирай
45. tutankhamon661 - 47. svilen75
19.04.2011 12:07
Каква среда за бизнес искаш, след като именно голяма част от бизнесмените работят срещу него и все повече го намразват? Примерно отпуските на служителите. Ще кажеш, че не е голяма работа, но за всеки човек е от първостепенно значение. Някои работодатели си правеха сметка да забравят, че хората имат право на почивка - нито ползват, нито им се плаща. Но ги принудиха и стотици граждани получиха отпуските си - някои в продължение на месеци. Представа си нямаш това колко издигна правителството в очите на народа.
За какво дърпане на уши говориш? Борисов подкрепи всички мерки. Нали не очакваш да прати армията срещу Златев, за да убеди някой, че не подкрепя приятелчето си?
Комфортна медийна среда! Не знам къде ги виждате тези неща. Аз наблюдавам ежедневни удари от всички страни. Какъв ли не го изкараха, какво ли не изписаха.
Нека задават неудобни въпроси, но когато им е времето, а не да го дебнат в най-натоварените му моменти. Не смятам, че трябва да прекъсне примерно телефонен разговор, защото някакъв журналист е имал кошмари и е сънувал въпросче.
Някои западни издания пишат срещу него, но други говорят обратното. Аз лично гледах по телевизията как човек от ФБР се възхити от качествената работа на българската полиция. Той каза същото, което и аз, и Борисов, и Цветанов - съдът е виновен, че осъдените са малко.
С промяната на мнението по три пъти на ден никога няма да се съглася. Не съм видял подобно нещо и не вярвам да видя. Друг е въпросът, че изказванията на Борисов се тълкуват по хиляда начина. Той не е длъжен да се съобразява с всяко мнение, най-малко със злонамерените.
цитирай
46. svilen75 - Пич, ти в кой свят живееш? Кои новини ...
19.04.2011 16:05
Пич, ти в кой свят живееш? Кои новини гледаш? Кои вестници четеш? Каква заплата получаваш, на какви бензиностанции зареждаш, в какви магазини пазаруваш? Да не живееш в някаква си твоя измислена паралелна реалност??? Или по-скоро ми се струва, че мериш с двоен аршин - типично за популисти като комунистите и герберите.
Какъв е този пакт за горивата??/ Не говоря за това армията да влезе в Нефтохим, не ми вкарвай думи, които не съм казал. Много добре разбирам какво е свободна пазарна икономика. И много добре разбирам, че в този сектор в България такава липсва. Има наличие на олигопол и картелно споразумение - това е от ясно по-ясно. Ролята на държавата е да докаже наличието на такова, да им тръсне едни хубави глоби и най-вече да либерализира пазара. Но не, това не се прави, по-лесно е Боко да подпише някакъв смешен пакт, който всъщност узаконява нереално високите цени на горивата в България.
Кога съм казвал, че Боко трябва да отговаря на въпроси по всяко време? Говоря за предавания, в които са поканени и те са се съгласили да участват. И в голяма част тези предавания са предварително режисирани. Не смеят нито Боко, нито Цвети да отидат при Слави, примерно. Защото освен него и донякъде Дияна Найденова другите едва-едва се осмеляват да им задават неудобни за тях въпроси. Обще взето отиват Боко и Цвети и си изнасят предизборните речи. А, ако им се зададе страничен въпрос - о, те нямат мнение, толкова са тъпи, че не знаят какво да отговорят и обвиняват журналистите, че са тенденциони. Не си дават сметка, че не могат да обвиняват някого, че това му е работата. И не си прав за чуждите издания, почти не съм видял там анализ, който да говори за друго, освен за ширещ се популизъм в България, тотално объркване на управляващите и пълен непрофесионализъм. Нещо повече - пречи се на работещите министри - Трайков и Попова и се фаворизират некомпетентни малоумници като Найденов и най-вече Цветанов и Дянков. А за Уорлик какво да кажа - освен, че говори глупости едва ли има друга държава, която би търпяла подобн изказвания и вмешателство от чужд дипломат. Та този човек е напълно неадекватен и е по-подходящ за филмовата кариера, за която толкова бленува вместо за дипломатически пост.
Но да се върнем на първата любима фраза на Боко: „Ние ги ‘фащаме, те ги пускат”. Много е умен Боко. Умен е като махленска клюкарка - много бързо се сети още като главсек на МВР, че трябва на друг да пробута вината за своите неуспехи. В случая – на съдиите. После дойде Тройната коялиция, които определено имат вина за дереджето на държавата, но не е тяхна вината за некадърността и на сегашните управляващи. И не може две години след като си взел властта да обясняваш неуспехите си и все по-нарастващите проблеми с предишните. А, да, дойде световната криза, която си тръгна от всички други държави, но не и от България, вълната от протести в Aрабския свят, земетресението и цунамито в Япония, срива на Кетцал-а (паричната единица на Гвинея) и сутрешния махмурлук на бай Пешо –кръчмаря от селския хоремаг на Долно Нанагорнище. Сега чакаме извънземна инвазия, че и с нея да започне да се оправдава Боко. Но това не му пречи в същото време гордо да прерязва лентата на поредния половин километър магистрала, която не става за нищо друго, освен за нейния първи ремонт. А, да, и да сложи лентичката в джоба си и после да я добави към своята колекция.
Ще кажеш, че не съм прав за съда. Не ме разбирай погрешно, знам, че българския съд не е цвете за мирисане. Но не може да е универсалното оправдание за некадърността на това правителство, воглаве с неговия премиер. В крайна сметка като няма годни доказателства, събрани от следствието как да осъди обвиняемите??? Все пак съдиите трябва да се позоват на закона, а не на общественото мнение и кой какво казал, а пък трети какво чул за някой си. Но да кажем, че голяма част от съдиите са корумпирани. Какво прави Боко за тяхното разобличаване и да направи така, че съда да заработи? Ами да намери доказателства за корупция на съдиите. Кажи ми тези съдии, за които се извадиха доказателства, че са корумпирани - съдии ли са още или бяха махнати от ВСС??? И ако съдиите са всесилни за какъв чеп се пъни Боко, че е господ??? Значи съдиите управляват? Не е ли така? За какво ни е тогава Боко, да ни прави шоу ли? Или има друго обяснение - че дори съдебната система да трябва да се реформира, то тя не е (изцяло) отговорна за провалите на Боко. В този случай народа има едно много хубава поговорка: „ на калпавия к.. и космите му пречат”.
А за всекидневната промяна на мнението на Боко по всевъзможни въпроси и въртенето му като фурнаджийска лопата, ако кажеш, че не е така … човече- трябва да се прегледаш. Въпроса за Либия е най-пресен и фрапантен, отбелязано дори от чуждите анализатори. А за Белене – най-арогантния пример. Как така от гьол, в който са закопани милиарди се превърна във важен и икономически изгоден проект за България???
Но защо ли ти говоря всичко това, такива като теб или са на заплата, или са малоумни, или са влюбени в Боко и не виждат реалността такава каквато е. Каквото и да кажа ти ще си знаеш своето и ще кажеш на черното – бяло …
цитирай
47. xloranphyl - Айде, нема нужда! Меки четки Т...
20.04.2011 01:40
tutankhamon661 написа:
xloranphyl написа:
Айде, нема нужда!
Меки четки Тетевен.
С апартаментчетата к'во стана? Замаза се работата, а?
А с другите простотии герберастични к'во стана? А?
Червеите пируват с Мишо, а?


Отдавна съм си казал мнението за апартаментите - не смятам, че има нещо нередно. Куцо и сакато купува, а министър да не го направи. Защо не? След като редица българи теглиха кредити и взеха от приятели и роднини, защо точно Цветанов да не го стори? Кое е невъзможното?
Пак спекулациите с Мишо. Първо беше приятел - значи заедно прибират пачките. После стана враг - значи са замесени в смъртта му. Прекалено много се нагаждат нещата, с едничката мисъл да злепоставят ГЕРБ. Не е честно.

Уфффф!
Потапяй се, бе нагъл!
"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"
Хи-хи-хи!
цитирай
48. tutankhamon661 - 49. svilen75
20.04.2011 10:39
Гербери - популисти!Ето още един въпрос,по който няма начин да се разберем. Сигурно и ти ще кажеш, че Борисов е обещавал не знам си какви благинки. Не знам къде ги виждате тези неща. Той се скъса да повтаря, че хората не трябва да имат големи очаквания. Mногократно напомни, че големи и бързи повишения на доходите няма да има. Едно единствено нещо гарантира - затягане на коланите. Казваше го включително по време на изборите. За какъв популизъм говориш тогава? В същото време всички останали обещаваха "златни находища".
Има картелно споразумение. Не само в този сектор. Навсякъде трябва да се наложат глоби. И какво следва дори при най-малкия опит това да стане? Стачки.Наложат ли се някакви санкции,засегнатите веднага започват скрити кампании и намират наивници,на които пробутват лъжи и съвсем други причини за недоволството си.Хората се хващат на номера и тръгват по митинги.Така правителството е в шах и не може съвсем нищо да направи. Как да глобиш човек,който веднага ще настрои народа срещу теб,преиначавайки фактите.Ще ти дам пример за скрита агитация,целяща да дестабилизира обстановката. Не е свързан пряко с бизнесмени, но е част от веригата.
Помниш ли протеста на учениците във връзка с новогодишните празници и ваканцията?Борисов каза същото,на което и аз се чудех: "Винаги е било така. Защо точо сега решиха да протестират?"
То е ясно - някой ги настройва и организира.Като видиш мазната усмивка на лъжеца Станишев,ще ти стане ясно кой има интерес от тези неща.
Точно Трифонов и Найденова ли намери да посочиш? Аз харесвам Слави като шоумен, но това не променя факта, че е най-обикновен интригант, когото дори приятелите мразят. А Найденова е същата поръчкова водеща,която посочих в постинга.Нямало да говорят за градини и магистрали!Аз пък искам точно за това да говорят.
Моите впечатления са,че Борисов и Цветанов са доста словоохотливи. Не знам къде си видял, че не отговарят. Ако е било прекалено голямо отклонение от темата или очевидно заяждане - бих ги разбрал.
Факт е, че много хора работят срещу ГЕРБ. При това положение не виждам нищо чудно, че постоянно се оправдават с някой друг. Ти би ли носил чужда вина? Аз не.
Американците се чудят какви доказателства искат нашите съдии. Сто пъти го казаха: "При такъв събран материал в Щатите този човек отдавна щеше да е в затвора. А тук го пускат." Само за нашите магистрати не стигат. Дори гранатомет признаха за семейна реликва. Егати! На такъв съд не може да се угоди.
Как да разобличат корумпираните, като всичко е навързано? Тръгне ли да прави нещо, започват приказките за полицейска държава, диктатура и т.н. При това положение няма изход. Но не по вина на Борисов.
Факт е, че българските съдии са си опекли работата и никой не може с пръст да ги пипне при сегашната ситуация. С тази подривна дейност и Господ не може да се справи.
Кога Борисов се е правил на Бог? Това са вестникарски измислици.
Давали са ми примери за промяна на мнението му и единственото, което правя, е да се чудя къде е промяната. Сутрин казва "автомобил", а вечер - "кола". За мен няма разлика. Различни са само тълкуванията, а никой не е длъжен да се съобразява с хилядите тълкуватели.

цитирай
49. svilen75 - Човече, наистина не мога да те ра...
20.04.2011 15:06
Човече, наистина не мога да те разбера ... не знам тъп ли си, ограничен ли си, на заплата при Цвети ли си, влюбен в Боко ли си ... но определено казваш на черното - бяло. Нв иждам смисъл да споря с теб, каквито и доводи да ти изложа ти все ще ги извъртиш ... Ти ме върна в спомените ми отпреди '89-та, когато властта беше "перфектна" а всяка стойностна критика и народно недоволство бяха инспирирани от империалистическата пропаганда ... Добре, нека чисто хипотетично да приемем, че си прав за всичко казано. И тук ще те цитирам: "Така правителството е в шах и не може съвсем нищо да направи." ... Като не може съвсем нищо да направи за какво ни е такова правителство??? Ще ми отговориш ли? Само да ти кажа - няма среден път. Или имаш някаква политика и я спазваш - правиш реформи и управляваш, или си подаваш оставката. Или изкарваш наяве интригантите или си подаваш оставката. Това е. Другото е популизъм. Точно като Боковия. Още ли не го виждаш?
цитирай
50. tutankhamon661 - 52. svilen75
22.04.2011 16:42
svilen75 написа:
Човече, наистина не мога да те разбера ... не знам тъп ли си, ограничен ли си, на заплата при Цвети ли си, влюбен в Боко ли си ... но определено казваш на черното - бяло. Нв иждам смисъл да споря с теб, каквито и доводи да ти изложа ти все ще ги извъртиш ... Ти ме върна в спомените ми отпреди '89-та, когато властта беше "перфектна" а всяка стойностна критика и народно недоволство бяха инспирирани от империалистическата пропаганда ... Добре, нека чисто хипотетично да приемем, че си прав за всичко казано. И тук ще те цитирам: "Така правителството е в шах и не може съвсем нищо да направи." ... Като не може съвсем нищо да направи за какво ни е такова правителство??? Ще ми отговориш ли? Само да ти кажа - няма среден път. Или имаш някаква политика и я спазваш - правиш реформи и управляваш, или си подаваш оставката. Или изкарваш наяве интригантите или си подаваш оставката. Това е. Другото е популизъм. Точно като Боковия. Още ли не го виждаш?


Не ми напомняй за онова време, защото малко хора го мразят, колкото аз.
Правителство, което няма точно определена политика, наистина трябва да си ходи, но случаят не е такъв. Казах "шах", защото всяко действие или дума се извърта и това саботира работата. Точно както ти го каза - черното се нарича бяло. Само че не го правя аз, нито Борисов.
На теб не ти ли омръзна да те управляват едни и същи партии, които взаимно са навързани и не смеят да закачат другия, защото ще се видят и собствените му кирливи ризи?
Искаш интригантите на светло. Те се знаят. Известно е и кои имат интерес да създават спънки. Малко ли се изговори за Алексей Петров? Видяхме и "атентат' срещу "Галерия". Чухме записи. Дачков е известен с обслужването на интересите на онзи, който плати достатъчно. Първанов - същата работа. Едно време вярвах, че е по-различен, но си промених мнението.
Протестите са заради неприятните мерки, но има и друга причина - нарушен е комфортът на онези, които издоиха държавата и искат пак да го правят. Това за мен значи, че работа наистина се върши.
цитирай
51. svilen75 - Хммм, интереснооооо. . . Мдаааммм, ...
22.04.2011 20:44
Хммм, интереснооооо ... Мдаааммм, тооочно така, Борисов бори лошите ... Дори Алексей Петров ... А един мърмот увива шоколада в станиол ... Щеше да съди Доган ... Щеше да съди и Станишев ... Ех, как се надявах, това да стане, но уви ... И Доган си строи ново барбекю, и Станишката си свиква бабите по митинги, а Петко Сертов, човека и на тримата в ДАНС, Петров на когото беше съветник стана заместник в една нова структура, която забележете - ще бори корупцията ... мдаммм, така се бори копупция ... Изведнъж Петров е на свобода, а за смс-ите на Танов и Боко спря да се гошори ... много странно ... Май наистина се върши работа ... ама май не е тази, която трябва. Както се казва - и новите като старите. За какво са ни тогава???
цитирай
52. ok3223 - тУТАНЧО
30.04.2011 15:22
Защо се не скриете у дън земя с твоя бог д-р Боко.
Тоя човек е пресечена 0 като знание, интелект и морал.
ОН Е МАФИОТ БЕ. От пожарникар работа и от мафиот честност.
Тоя не е казал досега една свестна дума. Ако греши да каже веднага се(го)коригат.
Случаен човек на не не случайно място.
Каак може може човек с докторат по пожрникалък да управлява държава бе.
Такова чудо по света няма. И африката не се е случвало.
Тозиняма нито визия, нито знания, нито воля, нито постоянство, мели като празна воденица и лъже нескопосано като недоразвит. Върти се като турски дервиш. Днес едно, утре, второ, трето...Акъло му е като на 5 годишен.
Магистраломанияк, защото тук далаверите са огромни. А те нама да могат да се скрият. Тепърва ще лъснат магистралокражбите на боковите авери.
Когато ги приема ЕК, за да ни компенсира честично за разходите, експертите ще си кажат думата и няма да приемат половината, и съответна няма да дадат за тях лев.
Тогава ще лъсне грозната истина за магистралите.
цитирай
53. marystaneva - Здравей, Фараоне!
22.05.2011 07:37
Прав си, както обикновено. :)

7. veodoo, чети повече и ще знаеш повече:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2

Аз също имам мнение по темата как правителството на ГЕРБ управлява България, но понякога не мога да си обясня защо го прави, особено като чета писанията на такива като 55. ok3223...:

http://marystaneva.blog.bg/politika/2011/05/09/a-ti-kakyv-si-lud-li-si-ili-si-geroi.744210

Накрая, за всички - една виртуална разходка по цялото трасе на една реална магистрала:

http://www.youtube.com/watch?v=0xMpLr7GopU&feature=player_embedded

Ще има и още! Вижте следващата презентация /особено 26-а страница, за сравнение/:

http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=actual&id=2752

Кучетата си лаят, керванът си върви... А ние ще докажем, че България може!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664004
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031