Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2012 10:31 - Сензационно интервю с Първата дама
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 26684 Коментари: 63 Гласове:
83

Последна промяна: 14.06.2012 08:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




                           image



Love Story

Тъй като с редица свои действия г-жа Плевнелиева събуди настроения от “евалла” до “разп’ни я”, един хитър журналист успя да я заклещи натясно и си издейства дългоочакваното интервю.

- Да започнем, ако може. Бихте ли се представили за протокола?

- Ммда. Аз съм Първата дама – тук микрофонът изпуква заради налудничавия кикот. – Много държа да се знае, че именно аз съм Първата дама. Не някоя кифла, а точно аз.

- Искате да кажете, че сте много важна за държавата?

- И без държава пак съм важна. От малка си знам и го използвам максимално.

- Какво знаехте? Че ще станете Първа дама?

- Не. Знаех, че цялата държава ще говори за мен. Няма значение по какъв повод. Важното е да стане. И то е факт.

- Някои хора не са много ласкави в изказванията си.

- К’во ми пука за тях? По-добре в устата, отколкото в краката, нали? Вижте, г-не, не ми хитрейте толкова, защото вече доказах коя е най-отворената дама на България. В крайна сметка това беше целта.

- Наистина ли мислите постъпката си за правилна?

- Що пък не? Аз стоя над президентската институция. Не съм някоя кифла, която омеква пред мъжа си.

- Нима наричате “кифла” примерно Хилъри Клинтън и още много такива, които са спазвали протокола? Техните мъже са ръководили държави от световно значение. България трудно може да се мери с гигантите.

- Абе, кратунчо, сам го каза – трудно. Обаче си има Първа дама, която слага всички други в малкия си джоб. Ако точно на клетвата не бях блеснала с инат, кога щеше да стане?

- Но така злепоставихте мъжа си!

- Именно. Щом от самото начало му направих сечено, значи няма да спечели втори мандат. Tова доказва думите ми – едва ли ще имам друга възможност да демонстрирам пред цялата държава чепатия си характер. Следователно съм постъпилa правилно.

- Защо беше толкова важно да покажете тази своя, хм, особеност?

- Не се ли сещаш? Айде пак да те открехна на далаверата. Цялата държава е луда по чалгаджийките. А те какви са? Диви и неконтролируеми. Tочно такава искам да бъда.

- Чалгаджийка?!?

- Ти да не си глух? Вече го потвърдих. Не видя ли, че ме одобриха дори такива, които не слушат поп фолк? От раз харесаха моето чалга-поведение. Даже овации и поощрения получих.

- Да. За съжаление някои хора сами не знаят какво искат.



                                             image


- Ей, сладур! Аз съм създадена за прожекторите. Цял живот мечтая за мига, когато ще се покажа.

- Доколкото помня, вие го пропуснахте. Нали говорим именно за отсъствието Ви.

- Ох, ще ме умориш от смях! Какви прожектори, бе? Hа клетвата всички зяпат президента, не жена му. Аз в сянката, нали? Hе става. Трябва да съм голямата звезда на шоуто. Огледай се! Повече говорят за мен, отколкото за мъжа ми. Чаткаш или пак да ти преподавам “Дела, документи и селски интриги”?

- Да си призная, помислих, че сте имали семеен скандал и отсъствието Ви е отмъщение.

- О, това също не ни подмина. При мен няма “мирно и тихо”. Съвсем човешки му предложих аз да положа клетва вместо него. Мръсникът обаче отказа.


- Сериозно?! Президентът се избира с гласуване. Нима не го знаете?

- Знам 2 и 200, но грам не ми пука. Ти да не си единственият в държавата, който още не е проумял, че аз стоя над правилата и институциите? Щом влязох “с бутоните напред” спрямо президента, сещай се какво мисля за гласоподавателите. Това не го пиши, че ще ме дерат някъде. Вместо него, напомни коя съм – Първата дама. Никой да не го забравя и да ми отстъпват място в “Биад”!

- Със семейния скандал какво стана?

- Нищо. Pосен ще купи нов сервиз и забравяме за случая.

- Това поне е добре. Имам известни налюдения върху настроенията и признавам, че доста хора одобриха отсъствието Ви. Правилно или не, то свърши своята работа. Но какво ще кажете за поведението си след това? Едно е да покажеш характер, съвсем друго е да се възползваш от нарасналата си популярност, за да сипеш злонамерени обиди към премиера. Да не говорим, че има огромна разлика между изказване на гражданска позиция и махленско храчене от чалгаджийски тип, което се ползва с овациите на българското село – последното е много ясно демонстрирано лично от Вас в Twitter.

- Е, к’во се чудиш толкова? Питай Роcен! Той ме знае, че от едно време съм си такава.

- Разбирам, но тогава Вие сте били обикновена гражданка и сте имали право да говорите, каквото поискате, занимавайки се с любимите си дейности – седянка в махалата или гонене на мазно прасе в задимена чалготека.

- Ха-ха, завидя ми, нали? Не си единствен. Ама не си много умен, щом пак трябва да обяснявам. Виж сега, у махалата е хубаво, но хората са малко. Cега вече имам възможност да бълвам клюки в национален мащаб. Схващаш ли далаверата? Bече съм популярна и смятам максимално да се възползвам от това. Клюки и чалга в националния ефир, даже да не кажа и световния! Обичам да съм проводник на разкрепостени идеи.

- Г-жо, ако позволите, бих Ви напомнил, че всъщност Вие нямате aбсолютно никаква заслуга за популярността си. Дължите я на мъжа си, когото изложихте с уникален похват, и на премиера, когото се скъсвате да обиждате, дори ако не Ви питат. Поне малко не Ви ли се струва непочтено, след като дори най-големите врагове признават правото на първите 100 дни на всеки новоизбран?

- Ей, журналистче! Сам го каза – ако позволите. Да, ама не позволявам такива неудобни въпроси, на които не мога да намеря смислен отговор. Давай нататък, че вече събрах слюнка и ще тичам към Twitter!


- Прави впечатление отказът Ви от всички услуги, полагащи се на президентското семейство. Не отидохте в резиденцията и дори не пожелахте друг да пазарува вместо Вас. Поради тази причина някои коментатори с пълно основание Ви наричат “надувка”.

- Ех, да му се не види! Знаех си, че има умни хора, които веднага ще усетят истинските ми мотиви. Карай, важното е, че се намериха кратуни, които го приеха за скромност. Ха-ха! Доста се смях на това. Българите винаги са били лесни за манипулиране. Малко прах в очите и веднага ще те поставят на пиедестал.

- Все пак вашият отказ има и хубава страна – спести пари на данъкоплатците. Hародът го отчете. Аз самият искам да Ви поздравя съвсем искрено.

- Абе доста мислих по въпроса, защото авантата си е аванта. Отказах се, понеже щеше да попречи на основната ми цел – блясък и фойерверки в Twitter. Още не мога да си го простя, но се успокоявам с това, че няма начин да прилапам всички дивиденти, идващи от високия пост на мъжа ми. Убедена съм, че Pосен ща ми донесе още много ползи, които не бих пропуснала за нищо на света.

- Разбираемо е желанието Ви да стоите в сянка и скришом да гребете с пълни шепи от кацата с президентските дивиденти, правейки се на “света вода ненапита”. Винаги ще се намерят наивници, които да “лапнат въдицата”. От друга страна не смятате ли, че трябва да се примирите с някои правила, касаещи сигурността на толкова високопоставен човек като г-н Плевнелиев?

- К’во ще ме уплаши? Терористи ли? Като ме гледаш, смее ли някой да ми посегне? Цялата държава подлудих, пък на нек’ви брадати да се оставя. Tака ще ги извръткам, че на края те ще платят откуп, за да се оттърват от мен.

- Не преигравате ли малко?

- Чак сега ли го забеляза? Ха-ха! Още в гимназията показах актьорски заложби. Много обичах да играя в пиеси и винаги ме хвалеха. Tа, не се чуди толкова! Стара кримка съм си аз.

- Цитирам ваша реплика от Нета: “Не ни трябва Бойкометър, а Бойкомет, за да го изпрати на друга планета”. Заради подобни думи по други държави се водят дела и плащат солени обезщетения. Тук няма кой да ви санкционира, тъй като в момента е най-лесно и безопасно да се плюе по премиера, а и г-н Борисов като истински кавалер подходи с разбиране. Все пак не усещате ли, че всичко би трябвало да има граница? Hормалните хора сами се възпират от шантави изказвания и постъпки.

- Tова не важи за мен.

- В какъв смисъл? Нима не сте нормална?

- Много съм си нормална и даже тракам като влака София – Драгоман, ако не са го спрели още. Пак ще ти напомня: аз съм уникална и не се побирам в общоприетите рамки. Къде ме слагаш с простолюдието, което толкова ме хвали? Бойко нека се прави на разбиращ. Аз пък ще пробвам доколко може да издържи. Някой ден ще го поканя на вечеря, за да премерим сили. Мятам чак до бутона Tweet. Той може ли толкова?

- Нямам представа. Г-н Борисов е зает човек и не си губи времето с празни приказки. Бихте могли да вземете пример от него.

- Не става. Той ще вземе от мен. Като се научи да сърфира в Нета, тогава чакай големия купон. А държавата – на автопилот.

- Не вярвам това да е целта Ви.

- Що пък не? На кой му пука за закони, протокол и традиции? По-важно е да си чешкаме езиците по форумите.

- Г-н Борисов няма да е съгласен. Той предпочита важните дела. Не може всички да са като Вас – цял ден хахо-хихо и неподготвени да раздават акъл за неща, които грам не разбират.

- Ти май искаш да ме обидиш, а? Внимавай да не туитна и теб, че се чува чак в президентството!


- Г-жо, това е изкривяване. Вече няколко пъти споменавате Twitter. Защо не се откъснете за малко от Мрежата? Пристрастяването може да има непредвидими последствия.

- Я пък ти! Да не си ми майка случайно? Аз на президентската клетва не отидох, защото предпочитам Нета, а теб ще слушам. Аре бегай бързо!

Тук интервюто прекъсна внезапно. Първата дама грабна лаптопа, скочи рязко от стола и премина в ……. oтсъстващ.







А в други държави ...


 




Гласувай:
88



1. анонимен - Проф. Ю. Вучков
11.02.2012 10:44
Задължителен развод!
Искра Фидосова да остави сърбина /малко патриотизъм/ и да стане първа дама.
Ох, как присъстваа...
цитирай
2. stela50 - Звучи невероятно сензационно ...
11.02.2012 10:50
Все пак на много им пука за закони, протокол и традиции.
А в други държави ... Много добър избор на клип .
Поздрави ,tutankhamon661 !
цитирай
3. vmir - Нета не прощава никому...
11.02.2012 10:54
цитирай
4. tutankhamon661 - 1. анонимен - Проф. Ю. Вучков
11.02.2012 10:57
анонимен написа:
Задължителен развод!
Искра Фидосова да остави сърбина /малко патриотизъм/ и да стане първа дама.
Ох, как присъстваа...


Е, професоре, ти ги чаткаш.
Печен ценител си на дамите - първа, втора, каквото дойде ...
цитирай
5. tutankhamon661 - 2. stela50
11.02.2012 11:08
stela50 написа:
Все пак на много им пука за закони, протокол и традиции.
А в други държави ... Много добър избор на клип .
Поздрави ,tutankhamon661 !


Някои са приели прекалено буквално приказката "Традициите не са това, което бяха".
Клипът направо ме скъса като го видях. Не можех да пропусна.
цитирай
6. tutankhamon661 - 3. vmir - Нета не прощава никому...
11.02.2012 11:11
Някои обаче успяват да се възползват от него ...
цитирай
7. melina26 - Категорично не съм съгласна с подобно отношение.
11.02.2012 11:37
Защо гледаш по такъв негативен начин? Мъжа може да е всякакъв, но службата изобщо не задължава жена му да го следва по петите. Не, не е правилно.
цитирай
8. анонимен - :))))))))))))))))))))))))))))))
11.02.2012 11:52
:))))))))))))))))))
Мерси за доброто настроение, което ми създаде!
цитирай
9. dedenze - Приемам това като нескопосно хумористично съчинение !
11.02.2012 12:22
Ако обаче има само 30 % истина, бих възкликнал:
Боже, пази България !
Въпреки, че съм убеден, че той не знае, даже къде се намира !
цитирай
10. cefulesteven - Мен ме разсмя, като си го харесва ...
11.02.2012 12:22
Мен ме разсмя, като си го харесва човека такова диво:) негова жена си е. Страхотна романтична комедия биха направили Холивуд с подобен сюжет. При това с доста висящи философски въпроси.
цитирай
11. hristo27 - Нагледахме се и се наслушахме на ...
11.02.2012 12:26
Нагледахме се и се наслушахме на глупави управници. Още нещо от женски род няма да ни дойде много.
цитирай
12. tutankhamon661 - 7. melina26 - Категорично не съм съгласна с подобно отношение.
11.02.2012 12:36
melina26 написа:
Защо гледаш по такъв негативен начин? Мъжа може да е всякакъв, но службата изобщо не задължава жена му да го следва по петите. Не, не е правилно.


Аз ли да гледам негативно?
Това е записал журналистът. Нямам вина.
цитирай
13. tutankhamon661 - 8. angpiskova - :))))))))))))))))))))))))))))))
11.02.2012 12:37
angpiskova написа:
:))))))))))))))))))
Мерси за доброто настроение, което ми създаде!


Hе че съм скромен, даже никак.
Просто пресъздавам реалните събития.
цитирай
14. tutankhamon661 - 9. dedenze - Приемам това като нескопосно хумористично съчинение !
11.02.2012 12:42
dedenze написа:
Ако обаче има само 30 % истина, бих възкликнал:
Боже, пази България !
Въпреки, че съм убеден, че той не знае, даже къде се намира !


Сериозно ли не вярваш?
Точно така е станало. Ще видиш, когато дамата покаже рогата си в целия им блясък.
цитирай
15. tutankhamon661 - 10. cefulesteven
11.02.2012 12:44
cefulesteven написа:
Мен ме разсмя, като си го харесва човека такова диво:) негова жена си е. Страхотна романтична комедия биха направили Холивуд с подобен сюжет. При това с доста висящи философски въпроси.


Ще взема да се огледам из Холивуд. Избори правят хората, президенти избират. Сигурно ще са ми благодарни, ако ги светна какви неща стават по славни земи български.
цитирай
16. tutankhamon661 - 11. hristo27
11.02.2012 12:53
hristo27 написа:
Нагледахме се и се наслушахме на глупави управници. Още нещо от женски род няма да ни дойде много.


Добре де, ама ръцете остават празни. Да не се крие толкова момата!
цитирай
17. анонимен - Видях достатъчно
11.02.2012 13:32
Не я познавам преди изцепката, а след нея вече не ми и трябва. Мъжа ти да стане не какъв да е, а президент и да правиш тези селски изпълнения. Плевнелиева доказа, че не уважава ни държава нито никой. Не мога да си обясня как е възможно някой да я похвали. Каква скромност е това? Пиклата на мама решила да показва характер. Досещам се какво е вкъщи. Жалко за президента.
цитирай
18. jagger - ...
11.02.2012 13:57
Спорен е въпроса. От една страна високата длъжност наистина задължава, обаче от друга това е избор на президента. Възможно е съпругата от самото начало да не е била съгласна именно заради ограниченията.
Има хора всякакви.
цитирай
19. tutankhamon661 - 17. анонимен - Видях достатъчно
11.02.2012 14:28
анонимен написа:
Не я познавам преди изцепката, а след нея вече не ми и трябва. Мъжа ти да стане не какъв да е, а президент и да правиш тези селски изпълнения. Плевнелиева доказа, че не уважава ни държава нито никой. Не мога да си обясня как е възможно някой да я похвали. Каква скромност е това? Пиклата на мама решила да показва характер. Досещам се какво е вкъщи. Жалко за президента.


Безспорно госпожата не уважава никой освен себе си. Видяхме и на съпруга си колко държи. Въобще трагедия.
цитирай
20. анонимен - тутане,
11.02.2012 14:43
плоско, плоско, та чак равно.
уж се пишеш герберист, а глей какви пасквили публикуваш.
тъпо е, нищо смешно няма, на места е дори злабно и граничи с преднамерена пошлост.
цитирай
21. анонимен - Представям си каква седянка са з...
11.02.2012 14:45
Представям си каква седянка са заформили с приятелките й в туитър. Сигурно и те са умни с характер. Вместо на мегдана ползват нета :))) Като ги слушаш готови за министри са . Само да не ги пуснеш до ръководните постово, че леле мале. Аз и сега се притеснявам да не влияе прекалено много на мъжа си.
цитирай
22. tutankhamon661 - 20. анонимен - тутане,
11.02.2012 16:25
анонимен написа:
плоско, плоско, та чак равно.
уж се пишеш герберист, а глей какви пасквили публикуваш.
тъпо е, нищо смешно няма, на места е дори злабно и граничи с преднамерена пошлост.


Благодаря за положителната оценка!
Ъъъ ....... злобно и пошло ...... - слагай очилата! Бързо!
цитирай
23. tutankhamon661 - 21. анонимен
11.02.2012 16:28
анонимен написа:
Представям си каква седянка са заформили с приятелките й в туитър. Сигурно и те са умни с характер. Вместо на мегдана ползват нета :))) Като ги слушаш готови за министри са . Само да не ги пуснеш до ръководните постово, че леле мале. Аз и сега се притеснявам да не влияе прекалено много на мъжа си.


Това не важи само за тях. Интернет дава възможност да се говори по-свободно и някои хора го използват максимално.
В случая с Плевнелиева наблюдаваме злоупотреба с популярността й, дошла именно от онзи, когото тя очевидно не уважава.
цитирай
24. tutankhamon661 - 18. jagger - ...
11.02.2012 16:38
jagger написа:
Спорен е въпроса. От една страна високата длъжност наистина задължава, обаче от друга това е избор на президента. Възможно е съпругата от самото начало да не е била съгласна именно заради ограниченията.
Има хора всякакви.


Като я гледаш каква е своенравна, допускаш ли, че не се е съветвал с нея преди да приеме?
Просто се прави на луда.
цитирай
25. анонимен - Ако имаше възможност да се погленеш ...
11.02.2012 16:41
Ако имаше възможност да се погленеш отстрани, вероятно повее ни дума би излязла от теб до края на мизерния ти животец.
цитирай
26. tutankhamon661 - 22. djem - Това "интервю" май е само измислица на "журналиста"
11.02.2012 16:49
djem написа:
Истинското интервю е тук:
Предизвикана от коментарите по неин адрес г-жа даде първото си откровено интервю за българските медии, публикувано във вестник “Капитал”:

- Г-жо Плевнелиева, напоследък вие или по-точно вашата липса станахте основно занимание за редица български журналисти. Как приемате това?

- Не ме интересува. Стремя се да живея така, както съм живяла и преди, като не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен, и живота на моето семейство. Смятам, че съм надраснала глупавата зависимост характерна за голяма част от българите – “Ама какво ще кажат хората.” Хората могат да говорят каквото си искат, но аз не съм длъжна да се съобразявам с тях.

- Но все пак вашият съпруг бе избран от същите тези хора за президент на България. Това не ви ли прави автоматично първа дама със съответните задължения?

- В президентството няма такава служба като първа дама и съответно задължения произтичащи от нея. Аз не съм се кандидатирала за първа дама, не съм поемала ангажимент към никого и съответно не виждам защо трябва да променя начина си на живот според очакванията които журналистите втълпяват на хората. Ами, ако президент беше станала жена, тогава мъжът и ли щеше да е първата дама на републиката, щеше да ходи по коктейли и да си бъбри с другите дами от “висшето общество”? Смятам, че това е някаква патриархална отживелица и доста сексистко очакване......

на адрес: http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/26/uliana/
Съпругата на президента даде първото си откровено интервю за българските медии: – “Не участвам в циркове!"

има го и в "Капитал".

Не вярвам на горе написаното в постинга, защото се знае,че Плевнелиева е доста сериозен и културен човек. Този "език" е прословутия "чалга-цигано-улично поведение" на селските моми. Едва ли жена като нея ще се изказва така,както е описано в постинга. Това е личното ми мнение.




Откъде се знае, че е културен и възпитан човек? Познавам хора, за които говорят същото, но са такива неандерталци, че ги слагам наравно с бездомните помияри. Не казвам, че Плевнелиева е такава. Просто изказванията й говорят лошо за нея.

Това, което съм прочел, в моите очи я поставя много по-ниско от чалгаджийките. Съжалявам, не харесвам хора, говорещи по този начин – в копираното от теб.

“… не допускам външни фактори да оказват влияние върху мен”

На никой работодател не пожелавам служителка, която ще му обяснява, че не би положила никакви усилия за нещо, което не й е интересно.


“… надраснала глупавата зависимост, характерна за голяма част от българите – “Ама какво ще кажат хората …”

Изобщо не става дума за това. Щях да й повярвам, че не й пука, ако не беше направила посоченото от теб изказване. Щом го е сторила, значи явно й пука, т.е. причините за поведението й са други.
И още с какво право тази “дама” си позволява да обижда така? Ще спестя епитетите, но тези нейни думи много говорят за умствения й багаж – образован и умен са две различни неща. Същевременно обижда и абсолютно всички жени по света, които са били в нейното положение. С други думи доста самовлюбено и надуто.

За мен тази жена демонстрира абсолютно незачитане на каквото и да било. Сама да ми се натиска, не бих я приел нито за приятелка, нито за служителка, ако съм работодател. Не понасям безотговорни хора, които мислят само за собствения си кеф.

Неоспорим факт: тя не носи задължения, но се възползва от популярността, дошла чрез съпруга й, за да сее настроения срещу Борисов. И това ли е в реда на нещата? Според мен е доста долно и мръсно.
цитирай
27. tutankhamon661 - 26. анонимен
11.02.2012 17:07
анонимен написа:
Ако имаше възможност да се погленеш отстрани, вероятно повее ни дума би излязла от теб до края на мизерния ти животец.


Добре де, ти нали не си мизерен. Кажи същото от някакъв никнейм!
цитирай
28. stomanata - Глупаво :(
11.02.2012 17:52
Напълно съм съгласен за стоте дни. Всеки ги заслужава. А тази госпожичка дори толкова не отпусна на собствения си съпруг. Нищо не я оправдава.
цитирай
29. jagger - Охоо :))
11.02.2012 18:29
tutankhamon661 написа:
jagger написа:
Спорен е въпроса. От една страна високата длъжност наистина задължава, обаче от друга това е избор на президента. Възможно е съпругата от самото начало да не е била съгласна именно заради ограниченията.
Има хора всякакви.


Като я гледаш каква е своенравна, допускаш ли, че не се е съветвал с нея преди да приеме?
Просто се прави на луда.

Със сигурност се е съветвал. Той е душица и не би подминал мнението на благоверната.
цитирай
30. анонимен - от Севт Непримиримии
11.02.2012 18:31
Фараоне,с твое позволение....
Има постъпки,чрез които човек обижда сам себе си така,както никой друг не би могъл да го стори.Това е обусловено от нещо съвсем простичко - липса на възпитание.
Хубава вечер ти пожелавам!
цитирай
31. анонимен - Тя е !
11.02.2012 19:29
Добре е да спрем дотук! На Плевнелиев няма да му е лесно и без глупостите на съпругата му. Харесва му такава, ще я търпи! Но вкъщи! Поведението й говори за лошо възпитание, за неуважение към народа, избрал мъжа й на този пост, пренебрежение към министър председателя, издигнал президента до тази позиция, и в края на краищата - към собствения й съпруг. Няма да е изненада, ако и за него започне да пише / и говори/ по подобен начин. Дали не си мисли, че е нещо много повече от него?
цитирай
32. vedrina - !!!
11.02.2012 19:40
Лллеелллееее....!!!
цитирай
33. xloranphyl - тутмос, това от "Бъзикили...
11.02.2012 21:35
тутмос, това от "Бъзикилийкс" ли го копна?
Амчи, путчица си е Роската, к'во толкова? Гоцко може да им отпори вагините и на двамцата!
Апропо, като стана дума за протокол, се сетих, че Плевню разговаряше без преводач с Килъри Клинтън и то далеч от другите присъстващи. По протокол се разговаря само с преводач!
цитирай
34. tutankhamon661 - 29. stomanata - Глупаво :(
11.02.2012 22:07
stomanata написа:
Напълно съм съгласен за стоте дни. Всеки ги заслужава. А тази госпожичка дори толкова не отпусна на собствения си съпруг. Нищо не я оправдава.


Често излизат с номера, че няма такова нещо като "Първа дама". Е, да, ама затова говорим за неписани правила. Има неща, които са приети и трудно ще минат в графа "незначителни".
Тази жена е изпълнена с презрение, простиращо ce не само върху президентската институция, а въобще върху хората.
цитирай
35. tutankhamon661 - 30. jagger - Охоо :))
11.02.2012 22:13
jagger написа:
tutankhamon661 написа:
jagger написа:
Спорен е въпроса. От една страна високата длъжност наистина задължава, обаче от друга това е избор на президента. Възможно е съпругата от самото начало да не е била съгласна именно заради ограниченията.
Има хора всякакви.


Като я гледаш каква е своенравна, допускаш ли, че не се е съветвал с нея преди да приеме?
Просто се прави на луда.

Със сигурност се е съветвал. Той е душица и не би подминал мнението на благоверната.


Кой я знае на какво е способна. Бас ловя, че вече му е взела страха.
цитирай
36. tutankhamon661 - 31. анонимен - от Севт Непримиримии
11.02.2012 22:22
анонимен написа:
Фараоне,с твое позволение....
Има постъпки,чрез които човек обижда сам себе си така,както никой друг не би могъл да го стори.Това е обусловено от нещо съвсем простичко - липса на възпитание.
Хубава вечер ти пожелавам!


Просто, а толкова трудно за изпълнение!
цитирай
37. strannica - ...
11.02.2012 22:25
"Като се научи да сърфира в Нета, тогава чакай големия купон."
Ами ще чакаме.

Юлианка е типичната представителка на модерните-млади-еманципирани-умни-самостоятелни-същества-от-женски-пол - затова поведението й получи значително одобрение наред с неодобрението.
Съзнателно не употребих думата "жени" - точно това им куца на споменатите - "жена" /включ. разбирането кога да премълчиш и кога да предявяваш права, кога да се цупиш, а кога да застанеш до мъжа си..... и много, много още други неща/ остава на много заден план зад "модерна-млада-еманципирана-умна- самостоятелна". Тъжна работа.
цитирай
38. tutankhamon661 - 32. vedrina - !!!
11.02.2012 22:27
vedrina написа:
Лллеелллееее....!!!


Да, такова възклицание заслужават някои. Отделен е въпросът дали от възхищение или друга причина.
цитирай
39. tutankhamon661 - 33. xloranphyl
11.02.2012 22:44
xloranphyl написа:
тутмос, това от "Бъзикилийкс" ли го копна?
Амчи, путчица си е Роската, к'во толкова? Гоцко може да им отпори вагините и на двамцата!
Апропо, като стана дума за протокол, се сетих, че Плевню разговаряше без преводач с Килъри Клинтън и то далеч от другите присъстващи. По протокол се разговаря само с преводач!


Изобщо не можеш да ме сравняваш с плагиатите от Бъзикилийкс. Толкова са безидейни, че едно и също мелят - само името сменят. А аз пиша подобни неща много преди да разбера за съществуването на самия сайт Wordpress.
Да сравняваш Първата дама с преводача е все едно в партия шах да направиш същото с фигурата "дама" и публиката. Малко странно, а?
цитирай
40. raders - Se non e vero, e ben trovato.
11.02.2012 22:51
Se non e vero, e ben trovato.
цитирай
41. tutankhamon661 - 32. анонимен - Тя е !
11.02.2012 23:01
анонимен написа:
Добре е да спрем дотук! На Плевнелиев няма да му е лесно и без глупостите на съпругата му. Харесва му такава, ще я търпи! Но вкъщи! Поведението й говори за лошо възпитание, за неуважение към народа, избрал мъжа й на този пост, пренебрежение към министър председателя, издигнал президента до тази позиция, и в края на краищата - към собствения й съпруг. Няма да е изненада, ако и за него започне да пише / и говори/ по подобен начин. Дали не си мисли, че е нещо много повече от него?


Напълно съм съгласен.
Учудва ме как може хората да се възхитят от такова поведение. Обяснявам си го с любовта ни към сеира. В случая обаче е доста грозно.
цитирай
42. анонимен - Силвия
11.02.2012 23:04
Те това ако е истина.../интервюто де/-нямам думи!!!Много се е надула госпожата,само да не се спука.А то ако в държавата всичко да е на ред-то ще бъде и без "първата ни дама"-просто нямаме нужда от нея.
цитирай
43. melina26 - Защо гледаш по такъв негативен н...
11.02.2012 23:16
tutankhamon661 написа:
melina26 написа:
Защо гледаш по такъв негативен начин? Мъжа може да е всякакъв, но службата изобщо не задължава жена му да го следва по петите. Не, не е правилно.


Аз ли да гледам негативно?
Това е записал журналистът. Нямам вина.

Знам, шегаджия си. Сериозно не осъзнаваш ли, че и жената на президента има право на избор?
цитирай
44. kleopatrasv - И защо толкова те интересува Фар...
11.02.2012 23:48
И защо толкова те интересува Фараоне..какво е казала първата дама?:)))))))))))))
цитирай
45. анонимен - Алоууу
12.02.2012 00:14
Пише се осанна. Какъв е този турцизъм евала?
цитирай
46. monaliza121 - А в други държави...
12.02.2012 00:18
Хаха, няма такива (ж)урналисти...
цитирай
47. анонимен - И с тази чалгарска история и подобни ...
12.02.2012 01:32
И с тази чалгарска история и подобни коментари, вися цял ден най-отгоре?
Е,поне Пискова я остави усмихната :)
цитирай
48. анонимен - Кретенията българска край няма.
12.02.2012 02:36
Президент селянин доведе жена селянка. Дама била:)) Все едно Пена от Долнo уйно да е дама.
цитирай
49. xloranphyl - тутмос, това от "Бъзикили...
12.02.2012 09:52
tutankhamon661 написа:
xloranphyl написа:
тутмос, това от "Бъзикилийкс" ли го копна?
Амчи, путчица си е Роската, к'во толкова? Гоцко може да им отпори вагините и на двамцата!
Апропо, като стана дума за протокол, се сетих, че Плевню разговаряше без преводач с Килъри Клинтън и то далеч от другите присъстващи. По протокол се разговаря само с преводач!


Изобщо не можеш да ме сравняваш с плагиатите от Бъзикилийкс. Толкова са безидейни, че едно и също мелят - само името сменят. А аз пиша подобни неща много преди да разбера за съществуването на самия сайт Wordpress.
Да сравняваш Първата дама с преводача е все едно в партия шах да направиш същото с фигурата "дама" и публиката. Малко странно, а?

Че кога съм сравнявал Дамата с преводача, бре гербер???
Я чети какво съм написал, сине Цветанов, още гладкомозъчний!
цитирай
50. tutankhamon661 - 38. strannica - ...
12.02.2012 10:14
strannica написа:
"Като се научи да сърфира в Нета, тогава чакай големия купон."
Ами ще чакаме.

Юлианка е типичната представителка на модерните-млади-еманципирани-умни-самостоятелни-същества-от-женски-пол - затова поведението й получи значително одобрение наред с неодобрението.
Съзнателно не употребих думата "жени" - точно това им куца на споменатите - "жена" /включ. разбирането кога да премълчиш и кога да предявяваш права, кога да се цупиш, а кога да застанеш до мъжа си..... и много, много още други неща/ остава на много заден план зад "модерна-млада-еманципирана-умна- самостоятелна". Тъжна работа.


Бих добавил модерна, но по български. По другите държави жените също са модерни, даже повече, но не си пробутват фасоните по такъв начин.
Достатъчно е да вземем думите й, че била надраснала не знам си какво в сравнение с повечето българи. Явно така определя своята безотговорност. Но пък е порядъчно самовлюбена. Всички други са изостанали, включително жени, които цял свят познава, a Юлиянка ще види само на снимка.
цитирай
51. tutankhamon661 - 41. raders
12.02.2012 11:18
raders написа:
Se non e vero, e ben trovato.


Това на български ли е?
цитирай
52. tutankhamon661 - 43. анонимен - Силвия
12.02.2012 11:22
анонимен написа:
Те това ако е истина.../интервюто де/-нямам думи!!!Много се е надула госпожата,само да не се спука.А то ако в държавата всичко да е на ред-то ще бъде и без "първата ни дама"-просто нямаме нужда от нея.


Толкова се е надула, че ще се пръсне. Не разбрах къде видяха "скромност".
цитирай
53. tutankhamon661 - 44. melina26
12.02.2012 11:28
melina26 написа:
tutankhamon661 написа:
melina26 написа:
Защо гледаш по такъв негативен начин? Мъжа може да е всякакъв, но службата изобщо не задължава жена му да го следва по петите. Не, не е правилно.

Аз ли да гледам негативно?
Това е записал журналистът. Нямам вина.

Знам, шегаджия си. Сериозно не осъзнаваш ли, че и жената на президента има право на избор?


Повече ме интересува защо този избор важи за президентската клетва, но не и за разюзданото й поведение в Twitter.
Не смяташ ли, че прекалено много плюе по Бойко Борисов като за човек, който вече е излязъл с плиткия номер за "незаинтересоваността".
цитирай
54. tutankhamon661 - 45. kleopatrasv
12.02.2012 12:08
kleopatrasv написа:
И защо толкова те интересува Фараоне..какво е казала първата дама?:)))))))))))))


Първо, защото много мразя някой да се прави на такъв какъвто не е.
Да беше казала "Не ми пука за държава и традиции. Все ми е едно дали на вървим на изток или запад". Така бих я разбрал. Но да ми фъфли разни "надживявания и незаинтересованост", след като не е спряла да бълва срещу Борисов - няма да стане.
Второ, защото заключенията са толкова очевадни, че думите почти сами се писаха. Не знам други как не са забелязали, че Плевнелиева просто играе.
цитирай
55. tutankhamon661 - 46. monaliza121
12.02.2012 13:09
monaliza121 написа:
Хаха, няма такива (ж)урналисти...


Добре си прекарват някои .... в Белия дом.
цитирай
56. tutankhamon661 - 46. анонимен - Алоууу
12.02.2012 13:11
анонимен написа:
Пише се осанна. Какъв е този турцизъм евала?


Благодаря за уточнението!
Веднага си записвам.
цитирай
57. tutankhamon661 - 48. ponicka
12.02.2012 13:15
ponicka написа:
И с тази чалгарска история и подобни коментари, вися цял ден най-отгоре?
Е,поне Пискова я остави усмихната :)


Гeроиня-чалгаджийка - само чалга-история може да се получи.
цитирай
58. tutankhamon661 - 49. анонимен - Кретенията българска край няма.
12.02.2012 13:20
анонимен написа:
Президент селянин доведе жена селянка. Дама била:)) Все едно Пена от Долнo уйно да е дама.


Надявам се Плевнелиев да не я слуша много!
цитирай
59. tutankhamon661 - 50. xloranphyl
12.02.2012 13:21
xloranphyl написа:
tutankhamon661 написа:
xloranphyl написа:
тутмос, това от "Бъзикилийкс" ли го копна?
Амчи, путчица си е Роската, к'во толкова? Гоцко може да им отпори вагините и на двамцата!
Апропо, като стана дума за протокол, се сетих, че Плевню разговаряше без преводач с Килъри Клинтън и то далеч от другите присъстващи. По протокол се разговаря само с преводач!


Изобщо не можеш да ме сравняваш с плагиатите от Бъзикилийкс. Толкова са безидейни, че едно и също мелят - само името сменят. А аз пиша подобни неща много преди да разбера за съществуването на самия сайт Wordpress.
Да сравняваш Първата дама с преводача е все едно в партия шах да направиш същото с фигурата "дама" и публиката. Малко странно, а?

Че кога съм сравнявал Дамата с преводача, бре гербер???
Я чети какво съм написал, сине Цветанов, още гладкомозъчний!


О, ти не четеш и собствените си коментари!
Не знаех, че си чак толкова тежък случай. Тц, тц!
цитирай
60. lyubomirstoykov - В какво съгрешихме
12.02.2012 14:39
В какво съгрешихме, Боже та ни наказа с такъв президен, първа дама и бизнесмени от техният калибър, в какво???????????????
цитирай
61. tutankhamon661 - 61. lyubomirstoykov - В какво съгрешихме
12.02.2012 19:54
lyubomirstoykov написа:
В какво съгрешихме, Боже та ни наказа с такъв президен, първа дама и бизнесмени от техният калибър, в какво???????????????


За президента все още не знам какво да мисля, но за Първата дама коментарът ми беше абсолютно същият, като видях как се е развихрила.
Кой ни наказа?
цитирай
62. анонимен - Пасват си
13.02.2012 19:41
И двамата съпрузи са един за друг:)
цитирай
63. raders - Se non e vero, e ben trovato. Това на ...
13.02.2012 21:02
tutankhamon661 написа:
raders написа:
Se non e vero, e ben trovato.


Това на български ли е?

Всъщност, става въпрос за елементарно оплюване - съвсем жълтичко. Разбира се, че всичко това не може да бъде вярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663707
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031