Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 09:24 - АРЕСТУВАНИЯТ ПЛЕМЕННИК НА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ВЪВ ВОЙНА СЪС ШЕФА СИ?
Автор: doraapostolova500 Категория: Политика   
Прочетен: 4572 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спор заради уволнена от ГДБОП любовница на Виктор Кинов покачила градусите на напрежението между него и ексначалника на службата, гласи версия отвътре 28 юли 2012, 22:35
София, България image image image image image image image image image image image Зрелищният арест на двамата заподозрени в рекет бопаджии Виктор Кинов и Борис Събев. Снимка: Иван ГРИГОРОВ 28-годишният Виктор Кинов от звено “Контратерор” в ГДБОП, когото миналата седмица арестуваха заедно с колегата му /и ортак/ Борис Събев /33 г./ по обвинения, че са изнудвали бизнесдама да им прехвърли шест апартамента и 300 000 лв., е син на девера на еврокомисарката Кристалина Георгиева – писателя Васил Кинов, бивш културен аташе в посолството ни във Варшава, който почина през март м.г. А негова майка е... известната столична екстрасенска маг Вая с “цивилно” име Жасмин Димитрова! Маститата /отвсякъде/ спецка по паранормалното, която предсказа идването на Бойко Борисов на власт, даже водеше предаване по Канал 2001 и се тупаше в гърдите, че

владеела близо 700 магии!

Към днешна дата обаче “рекламациите” от заклинанията й са много повече от “похвалите”. До редакционното приключване на броя се опитвахме да се свържем с родителката на закопчания командос, за да чуем нейната версия за събитията, но шаманката предвидливо си беше сменила номера и офиса и издирването на новите й координати се оказа непосилна задача.

“С Кристалина бяхме женени за двама братя

Кинчо, по-малкият брат на покойния ми бивш мъж Васил Кинов, е неин съпруг. 15-16 години бяхме етърви. Животът ни раздели, но сме с добри чувства. Децата ни обаче си общуват. Нали са първи братовчеди. Дъщерята на Кристалина – Деси, ги покани на сватбата си в Арбанаси...”, изповяда в едно интервю маг Вая.

От брака си с Васил Кинов тя има три деца – Виктор, и две момичета. “ШОУ” писа още преди година, че едната сестра на арестувания антитерорист живее в Канада, а другата е в София.

“Васко Кинов, бащата на Виктор, беше много близък със Стоян Денчев – бивш ковчежник на “Мултигруп”, масон от високо посвещение и ректор на Висшия колеж по библиотекознание и информационни технологии. Денчев уреди Виктор с магистратура там, а сестра му – с докторантура”, издават запознати.

“Познавам Виктор от малък, защото с баща му бяхме приятели. Завърши ВИФ в Полша, където Васко беше на дипломатическа служба.

Гъзарче е момчето. Кара чисто нов сребрист джип “Мерцедес”.

Сто процента е вярно изнесеното в пресата. Познавам и колегата му, който е арестуван с него.

Виктор беше назначен в ГДБОП с протекциите на Виктор Вълков /и на кръга “Монтерей”/. Виктор Вълков е приятел и баджанак на баща му. Първата жена на Васил – Искра, е втора съпруга на Вълков. Беше стюардеса, но когато понатежа, се отказа от професията.

Не съм изненадан от случилото се”, заяви пред “ШОУ” Николай Колев – Босия.

Потърсен от наш репортер за коментар по телефона, Виктор Вълков каза, че не е в течение на случая. Призна обаче, че втората му /и от “10 години бивша жена”/ наистина е била брачна половинка №1 на Кинов-старши.

“Тя беше съпруга на Васил Кинов, но нямаха деца

Виктор не го познавам. Но Васил беше много щедър откъм деца – поне 2-3 са във всички случаи. Той имаше още два брака, ако не греша”, сподели пред “ШОУ”-репортер един от доайените на кръга “Монтерей”.
Според стари авери на писателя синът му понесъл много тежко внезапната кончина на родителя си на ненавършени 70 след /явно/ несполучлива сърдечна операция в столичната болница “Токуда”.

“Имахме си традиция да се събираме мъжка компания преди обяд в “Макдоналдс” на пл.”Славейков”. Васко беше най-възрастният от нас, но изглеждаше като младеж. Беше в превъзходна кондиция. Винаги усмихнат и ведър. С железни мускули, енергичен, издръжлив... Нищо човешко не му беше чуждо.

Консумираше само екологично чисти храни от Троянския балкан. Защото с брат му – строителния инженер Кино Дулев Кинов, са от Орешака и даже се родеят с патриарх Максим.

Васко беше толкова витален, заглеждаше се по хубавите жени. И изведнъж – починал?!”, разказва човек от тайфата на белетриста.

Месец преди фаталната развръзка обаче Васил Кинов тръгнал по доктори. Доверил пред приятелите си, че му открили високо кръвно. Те го успокоявали, че напоследък и много по-млади от него хора страдат от хипертония, но напразно. 69-годишният културтрегер бил твърдо решен да ликвидира “от корен” здравословния си проблем, защото не можел да живее като “болен човек”. Минал на консултации при няколко професори и медицинските светила му препоръчали да си постави байпас на сърцето.

“Така ще станеш като нов за 5000 лв., 15 години ще си пиеш ракията и ще гониш младите гаджета!”, зомбирали го “белите престилки”. От компанията пак се опитали да го разубедят да не се подлага на интервенция, която не му е жизнено необходима, обаче писателят бил непреклонен.

Разговаряли и със сина му Виктор да вразуми овреме баща си, но и той не успял да направи нищо по въпроса.

“Един път Васко не дойде в заведението и разбрахме, че на другия ден ляга за операция в болница “Токуда”. Когато му отидохме на свиждане, изглеждаше добре. След 2-3 дни обаче усетихме нещо нередно. Това просто не беше същият човек. Около него витаеше най-страшното. Уплашихме се, разбрахме, че няма да го бъде. Но защо? Нали операцията уж е била успешна? “Абе, Васко, защо даде да ти режат сърцето, какво става сега?”, пита го един от общите ни приятели. “Ами, лекарите ми казаха, че докато още съм бил в упойка, съм си разкъсал нещо на гърдите...”, опитал се да обясни причината за видимо влошеното си състояние Васил Кинов.

Приятелите му и досега смятат, че не било редно да се прибира вкъщи само 3-4 дни след интервенцията, а да остане в болницата под наблюдение поне още седмица. “Докторите сигурно са виждали накъде отива работата и са го изписали, за да почине вкъщи и да не им създава проблеми”, допускат аверите на покойния белетрист. Уви – мрачните им прогнози се сбъднали. Още на другия ден, след като излязъл от болницата, писателят издъхнал.

Около задържането на Виктор Кинов, колегата му Борис Събев, бившия бопаджия Георги Сучев и криминално проявен мъж на име Георги витае не само логичното питане за самоличността на бизнесдамата, която са изнудвали, но и други слухове. Например бил ли е Виктор в обтегнати отношения с прекия си шеф заради “несправедливо” уволнена млада и красива колежка, рускиня, която по непотвърдени данни била гадже на забъркания в рекет племенник на Кристалина Георгиева? Двамата мъже започнали да се дебнат не като “антитерористи”, а като “палестински терористи”, и

се чудели как да си забият ножа в гърба

шушукат хора от спецслужбите. Твърди се още, че щели да се пуснат в ход записи на тайно /тоест, незаконно/ снимани и записвани в любимия фитнес на шефа на Кинов “випове” от надземния и подземния свят. Зорко наблюдаваната зала с уредите се намирала в столичния хотел “Кемпински-Зографски” и записите, направени от собственика й, уж били изземвани по заръка на началника на Виктор Кинов. С каква цел, историята мълчи. Засега е известно само, че съдържателят на хай фитнеса набързо се изнесъл в чужбина, защото... “живот мил”.

Броени часове, след като племенникът на съпруга й бе окошарен, еврокомисарката ни излезе със заявление, че “ако е виновен, трябва да си понесе последствията”. От което става ясно, че тя не би опънала чадър над Кинов независимо от фамилния сантимент и... ангажимент.


Соня СТОЕВА



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - кака
29.07.2012 14:51
Мацката никога не е била с племенника и не е в БОПа от 3г. А за това, че шефчето го гласи от 2г да го зашие, го знае цялата служба. Цялата история с изнудването е толкова измислена, че някои хора май не от прьстите, а от г__а си са я изсмукали.За фитнеса не сте далече от истината ама по-страшния компромат май бил от едно друго место и май шефчето си падал по мьжките ласки.... дерзайте.
Само ще кажа,че много добре познавам ситуацията и повечето неща са пълна измислица. Грешки в данни, имена, събития...абе незнам от къде черпят информация, но се смея на глас....Това Сонче, дето е писала статията, по - добре да си седи у дома си! Ужассс....!!! Истината ще излезе на яве! А корумпирани сайтове и журналисти...колкото искаш! България няма никога да се оправи ....само пумия сипят върху хората...
цитирай
2. анонимен - ПОТРЕСЕН ЧИТАТЕЛ
29.07.2012 14:54
А АЗ ПИТАМ, КОЙ ДАВА ПРАВО НА ТАЗИ ТЪПА ЖУРНАЛИСТКА, ДА ПОЛЗВА И КАЧВА СНИМКИ НА МАЙКА МУ И ПОЧИНАЛИЯ МУ БАЩА. НЯМА ПРАВО...ТОВА Е ПОДСЪДИМО! НЕ Я Е СРАМ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doraapostolova500
Категория: Политика
Прочетен: 1588860
Постинги: 380
Коментари: 907
Гласове: 236
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930