Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 17:33 - Агент на полицията
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 54578 Коментари: 109 Гласове:
84

Последна промяна: 22.06.2013 12:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



                       image


Когато видях предложението за вербуване на Бойко Борисов, не очаквах това да се превърне в масова истерия. Няма логика – не е нещо, което заслужава да бъде обсъждано и не виждам причина да му се обръща внимание. Да, ама се излъгах! Изборите идват и Голямото Смукане от Пръстите започна …

Какво имаме? Едно обикновено предложение, което ако не е фалшиво, би могло да е просто документ, създаден без участието на Борисов. Естествено, никой не разгледа тази вероятност, защото целта е да стане скандал.

Слабите умове веднага приеха вербовката за факт и бързо направиха абсурдната асоциация с Държавна сигурност. На тази основа хората продължават да мислят, че помощта за полицията е нещо лошо. Явно трябва да им се обясни: сама по себе си Държавна сигурност не е престъпна организация. Лошото беше, че преди 1989г принуждаваха хората да доносничат едни срещу други. Ето го проблемът от комунистическо време! А не че се бори срещу престъпността, което всъщност е предназначението й.

Коя страна няма Държавна сигурност? Знаете ли какво ще стане без тази структура? Дивият запад! Не вярвате? Вижте в Интернет каква нечовешка злоба изливат и си представете, че същото става на улицата, но в отсъствието на полицията. Стреснахте се, нали?

Някъде прочетох, че МВР извадило отказа на Борисов да носи информация. Това успокои ли напражението? Не. Започна нова вълна от глупости: защо не е дал точен отчет какво, кога, как …?

Вие луди ли сте, бе?! От какъв зор ще ви дава такава информация? Не разбрахте ли, че е зает и няма време да драска по форумите. Освен това би било глупаво да го прави, след като постоянно му приписват думи, които не е помислял, а после нагло настояват да ги признае. Крайно време е да разберете, че премиер не означава “играчка за всеки скучаещ или напушен/пиян празнодумец”.

Не знам дали щях да напиша настоящия материал, ако не бях видял “Часът на Милен Цветков”. Там гостуваше някаква жена, нашумяла със серия публикации по темата. Още в началото Цветков зададе елементарния въпрос “Има ли нещо лошо в това да сътрудничиш на полицията срещу престъпниците?” Госпожата удобно си направи оглушки и започна да развива мъгляви хипотези, че АКО премиерът е приел поканата за сътрудничество, МОЖЕ БИ това му е осигурило “чадър” срещу разследване и пречело да бъде осъден.

Тук вече започнах да се смея.

Значи пищяхте на умряло, че арестуват всеизвестни престъпници, защото 10 тоНа с доказателства не били достатъчни, обаче искате Борисов да влезе в затвора заради не’кви митове, сказания, слухове и прочие недоказани неща, изпъстрени с много “ако, може би, евентуално …”?!


И намирате това за нормално?!

В крайна сметка гостенката на Милен Цветков съвсем “обърка конците” и започна сама да се закопава, признавайки че в полицията не вербуват балерини, а хора със съответните контакти и други подобни особености. Водещият отново й зададе неудобен въпрос “Hима не знаете, че това се прави в абсолютно всички държави? Все още не виждам кое му е лошото.”

Да не пропусна основния “довод” на госпожата: щом съществува такъв писмен документ, значи вече са водени разговори с обекта и това било ….. компромат. Шах!

1. Няма гаранция, че е говорено. Възможно е първо да искат разрешение и после да преминат към конкретно обсъждане.

2. Дори да е говорено, нима това е престъпление? Значи някакъв от полицията приказва с Борисов и ето ти вина, така ли?

Понякога настина онемявам от човешката глупост!

Я кажете, да не съм пропуснал нещо? Все още чакаме или вече на някой му хрумна най-култовата конспирация. Не я знаете? Ех, ама и вие сте едни провокатори!

Ето я:

“… Бе той, Бойко, сигурно ходи и по голяма нужда …”

Схващате ли? Сере в буквалния смисъл! Не е ли гениално? Нима не плаче за сензация от първа страница и то в духа на най-добрите традиции на антигерберската офанзива?

И все пак е по-добре да помислиш преди да плюеш.

В каквото и да обвиняваш даден човек, ако си коректен, би трябвало да му оставиш поне един полезен ход. Къде е той за Борисов щом и да е приел, и да не е приел, все е виновен? Ако не спазваш това основно правило, значи работата ти никак не е чиста – или си платен драскач, или се надяваш по заслуги да получиш “лъжица” някъде около “кацата с меда”.

Срамота! По форумите е пълно с хора, които действат на принципа “Пуцай, па все нещо Ке падне!” Това не е дискусия. Не е и махленска седянка. Tова е някаква помия-мутант, издаваща много долни и мръсни мераци.

Не вярвах, че има хора с претенции, които грам не разбират от полицейска работа. За тях обяснявам: вербуването на агент е основен похват. Благодарение на него са направени някои от най-големите полицейски удари срещу престъпния контингент – не само в България, а по целия свят. Tогава защо, по дяволите, го приемате за нещо лошо!?

Пишело, че Борисов има контакти с фигури от подземния свят. Е, браво, открихте Америка! Кога го е отричал, че нещо не помня?

Българските мутри идват от спортните среди, а премиерът се е занимавал активно със спорт точно по тяхното време. Не е възможно да не се познават. После опитали това-онова съвместно, обаче той се е дистанцирал навреме. И сега какво? Цял живот ли ще му напомнят, че е бил в детската градина с този или онзи? Пътищата им отдавна са разделени.

Знаете ли с колко хора контактуват мутрите? Всеки от тях ли е престъпник? А броим ли, ако се разминеш с тях на улицата? Това облъчва ли с някаква ….. престъпност?

Част от приятелите, с които съм израснал, направиха нередности. Hякои дори излежаха присъди. Да, ама това, че сме израснали заедно, по никакъв начин не може да ме накара да ги оправдая. Напротив, обвинил съм ги в очите. Аз нося ли вина за постъпките им, само защото се познаваме отдавна?

Вие откъде знаете, че Борисов не е изразил несъгласието си с дейността на някои свои бивши познати? Открито не може да го направи, защото ще го съдят за клевета. Трябват сериозни доказателства.

Мен никой не може да обвини, че обслужвам интереси – любимата хватка на всички празнодумци. Когато не съм съгласен, винаги го казвам. Така беше за забраната на тютюнопушенето и данъка върху влоговете. На светлинни години съм от мазните комунисти, които не откриха нищо нередно в чудовищните бълвочи на психаря Станишев, сътворил мръснишките гадории “Щом стрелят по Доган, значи може да се случи на всеки” и “Референдумът ще е оценката на хората за управлението на ГЕРБ”. Също толкова далече съм от зомбираните костовисти, които докато се кланят пред снимката на безгрешния според тях Командир, повтарят като мантра “Герберасите са идолопоклонници”.

Но и не мога да приема за нормално, че без сериозна причина се плетат ли плетат интриги. Не говоря за достойните хора, които са срещу ГЕРБ – естествено, съществуват и такива. Имам предвид другите – вечно копаещите. Онези, които намират за нормално да подхвърлиш куфарче, да взривиш редакция и после да покажеш “горещата си кръв”/циганията/ по форумите. А най-много се чудя на хората, които не разбират, че всичко това ги закопава още повече - до момента, когато и Господ няма да е в състояние да ги измъкне.

Ето защо не вярвам, че България някога ще се оправи.








Гласувай:
92



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - А всички други, дето са сътрудни...
07.02.2013 18:19
А всички други, дето са сътрудничили ги... сложихме на позорния стълб, като престъпници
Освен това има нещо, което не сте разбрали- какво е ДОН?! Аз няма да ви го обяснявам но в живота си разбрах, че мъжете имат едно ребро по малко, а на жените им липсва не ребро... затова пък са красиви и мили.. само това стига да ги обичаме, но не и политиците, даже и ако са жени
ПРИЯТНА ВЕЧЕР
цитирай
2. zaw12929 - вярвам, че България скоро ще се о...
07.02.2013 18:24
вярвам, че България скоро ще се оправи.
цитирай
3. ran - "Факсимилетата опроверг...
07.02.2013 18:41
"Факсимилетата опровергават твърденията на Бойко Борисов и на вербовчика му Младен Георгиев, че интересът на антимафиотите е бил по линия на контратероризма, защото Борисов бил охрана на Тодор Живков.

В подробния план за оперативно-издирвателни, агентурно-оперативни и оперативно-технически мероприятия е разписано как за обекта Борисов трябва да се съберат данни от всички служби в държавата, да му се изготви психологически профил, да се приложат няколко различни СРС-та, да бъде следен с външно наблюдение и разработван с агентура за влияние.

Целта е да се определи "приоритетната престъпна ориентация" на Бойко Борисов, и при наличие на данни за престъпни действия той да бъде "реализиран"."
цитирай
4. tutankhamon661 - 1. zaw12929
07.02.2013 18:43
zaw12929 написа:
А всички други, дето са сътрудничили ги... сложихме на позорния стълб, като престъпници
Освен това има нещо, което не сте разбрали- какво е ДОН?! Аз няма да ви го обяснявам но в живота си разбрах, че мъжете имат едно ребро по малко, а на жените им липсва не ребро... затова пък са красиви и мили.. само това стига да ги обичаме, но не и политиците, даже и ако са жени
ПРИЯТНА ВЕЧЕР




Ха-ха, за реброто не знам! Някои твърдят друго.

цитирай
5. tutankhamon661 - 2. zaw12929
07.02.2013 18:43
zaw12929 написа:
вярвам, че България скоро ще се оправи.



Стискай палци!

цитирай
6. drhuev - пак си започнал да се бокаш- и си т...
07.02.2013 18:49
пак си започнал да се бокаш- и си толкова напреднал,че е ясно защо от време на време звучиш като пълен откачалка....
цитирай
7. tutankhamon661 - 3. ran
07.02.2013 18:57
ran написа:
"Факсимилетата опровергават твърденията на Бойко Борисов и на вербовчика му Младен Георгиев, че интересът на антимафиотите е бил по линия на контратероризма, защото Борисов бил охрана на Тодор Живков.

В подробния план за оперативно-издирвателни, агентурно-оперативни и оперативно-технически мероприятия е разписано как за обекта Борисов трябва да се съберат данни от всички служби в държавата, да му се изготви психологически профил, да се приложат няколко различни СРС-та, да бъде следен с външно наблюдение и разработван с агентура за влияние.

Целта е да се определи "приоритетната престъпна ориентация" на Бойко Борисов, и при наличие на данни за престъпни действия той да бъде "реализиран"."



Дай линк да видя!

цитирай
8. tutankhamon661 - 6. drhuev
07.02.2013 18:58
drhuev написа:
пак си започнал да се бокаш- и си толкова напреднал,че е ясно защо от време на време звучиш като пълен откачалка....



Такива ненормалници като теб съсипаха държавата, а сега обвиняват наред за да не им потърсят отговорност.

цитирай
9. vmir - Обещаващ 200 милиарда печалба и за два безполезни листа се хваща.
07.02.2013 19:23
Мислех, че го правят от глупост, а то било от корист.
цитирай
10. tutankhamon661 - 3. ran
07.02.2013 19:37

Чакам линк, а не твои заключения!
Свикнал съм с лъжите ви. Кои ли? Ето пример:

По време на един от протестите Борисов каза:

"... Хората трябва да знаят, че между тях има провокатори, които ще скочат да ги бият, ако не им играят по гайдата. Затова внимавайте! ..."


А разни самозвани журналя и псевдоблогъри извъртяха думите до:

'... Борисов предупреди да внимавате, защото ще ви набие, ако продължите да протестирате ..."


Колко мръсен помияр трябва да е животното, което променя до такава степен думите?


цитирай
11. tutankhamon661 - 9. vmir - Обещаващ 200 милиарда печалба и за два безполезни листа се хваща.
07.02.2013 19:58
vmir написа:
Мислех, че го правят от глупост, а то било от корист.



Понякога е първото, друг път - второто. Личат си.
Важното е да пуцат, па все нещо Ке падне.

цитирай
12. ran - :))))))
07.02.2013 20:35
трябва да избереш едно от двете:
или да ме обявиш за лъжец,
или да се извиниш и тогава да поискаш линк
цитирай
13. tutankhamon661 - 12. ran - :))))))
07.02.2013 20:48
ran написа:
трябва да избереш едно от двете:
или да ме обявиш за лъжец,
или да се извиниш и тогава да поискаш линк




Ще ти го кажа по друг начин.

Дори да пише точно така, не виждам къде е вината на Борисов. Знаеш ли още колко хора са били разследвани, а дори не го знаят?

Премиерът никога не е отричал, че има приятели в тези среди - това не е вина.





цитирай
14. mariniki - има една много умна поговорка...
07.02.2013 20:54
вместо да извадят очи, изписали вежди...
цитирай
15. tutankhamon661 - 14. mariniki
07.02.2013 21:12
mariniki написа:
вместо да извадят очи, изписали вежди...



Често се случва. Особено когато бълват лъжи и от капка правят океан.

цитирай
16. анонимен - Виж, Сашо,
07.02.2013 21:15
аз не бих била толкова категоричен защитник. Имам едно наум, че изборите наближават, но ти, например, или човек, необвързан със структурите на бившата ДС, би ли могъл да стане шеф на ИПОН или охрана на Тодор Живков? Да не навлизаме в подробности и за Сибанк и как тя е в ключови държавни институции като МВР, данъчните, КАТ и т.н.
Да, всяка държава има службите си. И зловещата структура на бившата ДС е точно 6-ти отдел, която следеше и смазваше инакомислещите - това пояснение ми се струва необходимо.
Впрочем, не знам дали си в течение, че "Репортери без граници" днес открито атакуват на сайта си Борисов заради непремерените му думи пред журналистите на въпросите им за неговото досие.
Ето линка, а цялото интервю - утре в "Преди всички": /нека си анонсирам материала:)
http://bnr.bg/sites/horizont/Society/Bulgaria/Pages/0702reprteri.aspx
цитирай
17. drhuev - пак си започнал да се бокаш- и си т...
07.02.2013 21:19
tutankhamon661 написа:
drhuev написа:
пак си започнал да се бокаш- и си толкова напреднал,че е ясно защо от време на време звучиш като пълен откачалка....



Такива ненормалници като теб съсипаха държавата, а сега обвиняват наред за да не им потърсят отговорност.


Хората ще ти се смеят постоянно...
защо изобщо ти ги изписвам хапчета та след като не пиеш нищо бе ....
а хапчетата драги , маи пак не си ги пил...
казах ти- състоянието ти е такова .
цитирай
18. tutankhamon661 - 16. angpiskova - Виж, Сашо,
07.02.2013 21:35
angpiskova написа:
аз не бих била толкова категоричен защитник. Имам едно наум, че изборите наближават, но ти, например, или човек, необвързан със структурите на бившата ДС, би ли могъл да стане шеф на ИПОН или охрана на Тодор Живков? Да не навлизаме в подробности и за Сибанк и как тя е в ключови държавни институции като МВР, данъчните, КАТ и т.н.
Да, всяка държава има службите си. И зловещата структура на бившата ДС е точно 6-ти отдел, която следеше и смазваше инакомислещите - това пояснение ми се струва необходимо.
Впрочем, не знам дали си в течение, че "Репортери без граници" днес открито атакуват на сайта си Борисов заради непремерените му думи пред журналистите на въпросите им за неговото досие.
Ето линка, а цялото интервю - утре в "Преди всички": /нека си анонсирам материала:)
http://bnr.bg/sites/horizont/Society/Bulgaria/Pages/0702reprteri.aspx




Винаги си добре дошла - дори с критични коментари.

Изброените от теб неща могат да бъдат обяснени по много начини. Cъгласи се, че повечето хора, които се изказват, всъщност изобщо не разполагат с необходимата информация. В най-честия случай са свободни разсъждения, съмнения и т.н.

За теб съм сигурен, че не би излъгала, но като гледам какви интриганти обикалят и лъжат като разпрани, просто не мога да одобря. А най-трагично става, когато видя някой такъв как НЕ върши своята работа. Какво да правиш, национален спорт - не виждат гредата в собствения си двор, ама ги дразни треската в чуждия.


цитирай
19. shaffi - повече от видно е , че
07.02.2013 21:36
мръсните номера на станишевеца и доганеца вървят, но до някъде, само ще печелят вестникарите, всяко чудо за три дена, може да изкарат още досиета на светци около Б.Б..така тайната вечеря, ще се възкреси..освен с нови имена...побългарени ,по нашенски....в интересна страна живеем..поздрав!
цитирай
20. tutankhamon661 - 17. drhuev
07.02.2013 21:39
drhuev написа:
tutankhamon661 написа:
drhuev написа:
пак си започнал да се бокаш- и си толкова напреднал,че е ясно защо от време на време звучиш като пълен откачалка....



Такива ненормалници като теб съсипаха държавата, а сега обвиняват наред за да не им потърсят отговорност.


Хората ще ти се смеят постоянно...
защо изобщо ти ги изписвам хапчета та след като не пиеш нищо бе ....
а хапчетата драги , маи пак не си ги пил...
казах ти- състоянието ти е такова .



Вуйо, този никнейм за повдигане на самочувствието ли е?
Сигурно вече знаеш: само с голо самочувствие не става. Трябва и покритие, а при теб явно липсва.

цитирай
21. blackpredator - Еееех, Ангелина,
07.02.2013 21:47
Оливие Базил написа:
Да се чуе от устата на първата политическа личност на България независимо от нейния цвят, че би могло да се правят досиета и да се използват тайните служби срещу пресата - такава декларация е невъзможна от един премиер на страна-членка на ЕС. Ние сме разтревожени, защото това е потресаващ сигнал в страна, която е много зле в класацията за свободата на словото.

България е родина на "Милиционери без граници"
цитирай
22. tutankhamon661 - 19. shaffi - повече от видно е , че
07.02.2013 21:50
shaffi написа:
мръсните номера на станишевеца и доганеца вървят, но до някъде, само ще печелят вестникарите, всяко чудо за три дена, може да изкарат още досиета на светци около Б.Б..така тайната вечеря, ще се възкреси..освен с нови имена...побългарени ,по нашенски....в интересна страна живеем..поздрав!




За да ги вадят, значи има кой да прочете.
А щом ги обсъждат, явно им харесва.

После нека отричат, че си падат по жълтото. Ама иначе Биг Брадър бил простотия.

Tези хора никога няма да се погледнат в огледалото.


цитирай
23. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!
07.02.2013 22:06

Много моля, не ми слагайте минуси, щот направо мъ убивате!
Освен това аз уважавам достойни българи, които работят за прогреса на Родината си, слагайки минуси по разни публикации. Tова наистина е занимание, заслужаващо поклон.


цитирай
24. samvoin - Не слагам нито плюс, нито минус. НО! ...
08.02.2013 00:22
Не слагам нито плюс, нито минус.
НО! Има логика да сме "в истерия", когато това предложение за вербовка, е заради "връзки с престъпния свят" и "контакти с оперативно интересни лица" за НСБОП или там ЦСБОП ли беше!
Когато това го пише за Алексей Петров, когото НЕ ЗАЩИТАВАМ и ми е ясен кой е, става "доказателство", че е "престъпник"?! Ама когато е за Бойко Борисов, става последния "герой"?
Странни критерии и двойни стандарти в тях?
А как ще коментирате, видимата им лъжа, че "Хизбула" била зад атентата в Бургас?
Интересно, какви ще са последиците от нея и с какво натиснаха Боко в САЩ, да си мълчи пред позорното поведение на видимата чужда подлога Младенов, Дянков, далаверите на Найденов, а сега вече и позорната лъжа на Цветанов?!...
цитирай
25. vencivaleri1951 - Фараоне привет.
08.02.2013 03:09
Да работиш в полза на държавната сигурност тук за ЦСБОП е чест за всеки здлавомислещ човек и патриот. Борисов е наясно и нямаше да бяга от това ако не знаеше какво следва. Това не е краят фараоне. Ще има още и още и главната причина е според мен осветяването на военните разузнавачи. А иначе на въпроса:
В службите използват кадрите според способностите им и средата в която са. Едни разбират от компютри, други знаят езици, трети имат талант в науката и така нататък. От предложението за вербовка е видно, че Борисов е интересен единствено с близоста си с лица от " подземния свят" Той с някои от "доновете" си има и съдружие във фирми. Това не са клюки, това всеки може да го прочете във фирменото отделение. Тоест канят го за информатор на "дружките си" Правят го навсякъде и сме го гледали по филмите. Тук вербовката не е като на човек от милицията, а като на човек от престъпния свят. Точно за това той отрича, а и няма как да е. Няма вечно да е министър председател с НСО зад гърба си.
Има и нещо още по обеспокоително. Излизат в сайтовете вербовки, а това са документи със Строго секретен гриф. Преди излезнаха СРСта. Това никога не е било. Разграден двор сме, а с Хизбула сме решили да си го "мерим". Те от десетилетия не дават мира на "МОСАД"/ а това е една от най добрите служби в света/ Цвъцко и Боцко ще ги респектират:)))
цитирай
26. dinkov - Динков
08.02.2013 04:17
Според моя начин на мислене статията ти е точна 95 %. Това, че човек е спортувал на младини, а не дай си боже да е завършил Спортно училище, не означава, че е престъпник. В по-голямата си част това са хора които като личностни качества знаят какво е да изградиш име, какво значи чест и достойнство. А това, че искат да са на върха ! - ами това е естествено, ако не искат какви спортисти ще са били. За бат'Бойко. Не съм му адвокат, но правя разлика от ДС преди 1989 г., и антимафиотски структури след '89 г. Лошото е когато антимафиотските структури станат мафиотски, но това е друга тема.
Не съм съгласен с последната ти констатация. "Ето защо не вярвам, че България някога ще се оправи." Не бъди толкова черноглед. България е устояла на какви ли не катаклизми, ще устои и сега. А пък ти си още млад няма да сгрешиш ако направиш още едно дете :))). Слагам ти усмивка, но това ще оправи Родината ни. Повече деца. Колкото и тривиално и шаблонно да звучи, но те са бъдещето на България. Че остави ги тия дето си чешат езиците, ами се замисли за още едно дете :))). Не те познавам, но съвета ми не е лош... с пълното съзнание, че да имаш дете не е като да чоплиш семки, или да си чеши човек езика.
Ицко
цитирай
27. osi4kata - ох, моля ти се!
08.02.2013 04:31
Доносниците винаги са били отвратителни! Недей да изопачаваш нещата. Да не би да искаш да оправдаеш и мазните доносници от соц-а?
цитирай
28. vmir - 10. tutankhamon661 - 3. ran
08.02.2013 05:38
tutankhamon661 написа:

Чакам линк, а не твои заключения!
Свикнал съм с лъжите ви. Кои ли? Ето пример:

По време на един от протестите Борисов каза:

"... Хората трябва да знаят, че между тях има провокатори, които ще скочат да ги бият, ако не им играят по гайдата. Затова внимавайте! ..."


А разни самозвани журналя и псевдоблогъри извъртяха думите до:

'... Борисов предупреди да внимавате, защото ще ви набие, ако продължите да протестирате ..."


Колко мръсен помияр трябва да е животното, което променя до такава степен думите?




За мръсника подобни промени са светата истина, защото за него истина е единствено лъжата. Няма как да убедиш измамника, че труда е нещо друго, освен подготовката и разпространяването на измами. "Опонента" ти в случая е от съчувстващите на съветската власт "антикомунисти". Твърде много хора са били заети с пропаганда при комунизма, за да са кадърни сега за друго, освен за провокации, лъжи и смешни игрички на "антикомунизъм".

Както обаче накрая става - "Хитрата сврака - с двата крака". Нека да ги видят хората тези малоумници, които преди години написаха и пуснаха в продажба книга, че Бойко Борисов е българският Дон Корлеоне, а сега стигнаха до там да се хванат за два листа с името му като удавници за сламка. Нека и чукундурите, които освен тази книга не са чели друга в живота си, да разберат колко са жалки в претенциите си за всезнайковци.


цитирай
29. morko - Спомням си много добре Тутанкам...
08.02.2013 09:17
Спомням си много добре Тутанкамоне ,че ти пак ги обясняваше разпалено нещата ,когато излезе оня разговор на Борисов с Ваньо Танов.Фалшификат ,манипулация ,а после твоя човек взе ,че си призна ,че разговора е проведен и е точно такъв.Сега не виждаш нищо лошо човек да е приятел с мутри и рекетьори и ни представяш Премиера като една хрисима овчица сред глутница вълци.Я кажи ти колко приятели мутри и милионери имаш и защо службите са се насочили към него ,а не към теб или мен примерно.И да знаеш ,че когато си потънал до гушата в л--на дори и да твърдиш ,че това всъщност не са л...на ,а мед и дори и да се намират хора да ти повярват ,това по никакъв начин не променя факта ,че плуваш в ла...на
цитирай
30. gocho52 - Да доносничи за рибарите
08.02.2013 10:10
може само рибар.
Това ме притеснява.
цитирай
31. kostadin - Боковата история е доста по- изв...
08.02.2013 10:36
Боковата история е доста по- известна и е доста по - стара.Не си информиран достатъчно.
Ако няколко генерала от различни генерации се обявяват в негова защита ,то има полковници които възразяват .По Скат се чуха и техни думи ,за това че и преди преврата /9 година МВР се е насочило към Бойко.
Не ти ли е ясно ,че случаен човек няма как да отговаря за Ораната на Тошо.Сам батето оповести ,че е бил акционер в СИК с 50% участие но по късно си продал акциите.
Многоми е интересно как може давярваш на комунист ,който даже не си е върнал партийното билетче ?
цитирай
32. tutankhamon661 - 24. samvoin
08.02.2013 11:03
samvoin написа:
Не слагам нито плюс, нито минус.
НО! Има логика да сме "в истерия", когато това предложение за вербовка, е заради "връзки с престъпния свят" и "контакти с оперативно интересни лица" за НСБОП или там ЦСБОП ли беше!
Когато това го пише за Алексей Петров, когото НЕ ЗАЩИТАВАМ и ми е ясен кой е, става "доказателство", че е "престъпник"?! Ама когато е за Бойко Борисов, става последния "герой"?
Странни критерии и двойни стандарти в тях?
А как ще коментирате, видимата им лъжа, че "Хизбула" била зад атентата в Бургас?
Интересно, какви ще са последиците от нея и с какво натиснаха Боко в САЩ, да си мълчи пред позорното поведение на видимата чужда подлога Младенов, Дянков, далаверите на Найденов, а сега вече и позорната лъжа на Цветанов?!...




Ето колко лесно се слагат етикети и определения!

Нищо не съм казал за "Хизбула", защото нямам необходимата информация.
Обаче като гледам по форумите, май само аз не знам кой, какво и защо.
Едни викат, че 100% са "Хизбула", други отричат напълно.

Ти имаш ли някакво участие в атентата или в разследването му, че толкова лесно говориш за "очевидна лъжа"? Защото аз не виждам нищо очевидно освен загиналите хора.


цитирай
33. samvoin - Да работиш в полза на държавната ...
08.02.2013 12:24
vencivaleri1951 написа:
Да работиш в полза на държавната сигурност тук за ЦСБОП е чест за всеки здлавомислещ човек и патриот. Борисов е наясно и нямаше да бяга от това ако не знаеше какво следва. Това не е краят фараоне. Ще има още и още и главната причина е според мен осветяването на военните разузнавачи. А иначе на въпроса:
В службите използват кадрите според способностите им и средата в която са. Едни разбират от компютри, други знаят езици, трети имат талант в науката и така нататък. От предложението за вербовка е видно, че Борисов е интересен единствено с близоста си с лица от " подземния свят" Той с някои от "доновете" си има и съдружие във фирми. Това не са клюки, това всеки може да го прочете във фирменото отделение. Тоест канят го за информатор на "дружките си" Правят го навсякъде и сме го гледали по филмите. Тук вербовката не е като на човек от милицията, а като на човек от престъпния свят. Точно за това той отрича, а и няма как да е. Няма вечно да е министър председател с НСО зад гърба си.
Има и нещо още по обеспокоително. Излизат в сайтовете вербовки, а това са документи със Строго секретен гриф. Преди излезнаха СРСта. Това никога не е било. Разграден двор сме, а с Хизбула сме решили да си го "мерим". Те от десетилетия не дават мира на "МОСАД"/ а това е една от най добрите служби в света/ Цвъцко и Боцко ще ги респектират:)))
То поне да беше "Хизбула" виновна. Ти мислиш ли, че са те?!
цитирай
34. samvoin - Не слагам нито плюс, нито минус. НО! ...
08.02.2013 12:29
tutankhamon661 написа:
samvoin написа:
Не слагам нито плюс, нито минус.
НО! Има логика да сме "в истерия", когато това предложение за вербовка, е заради "връзки с престъпния свят" и "контакти с оперативно интересни лица" за НСБОП или там ЦСБОП ли беше!
Когато това го пише за Алексей Петров, когото НЕ ЗАЩИТАВАМ и ми е ясен кой е, става "доказателство", че е "престъпник"?! Ама когато е за Бойко Борисов, става последния "герой"?
Странни критерии и двойни стандарти в тях?
А как ще коментирате, видимата им лъжа, че "Хизбула" била зад атентата в Бургас?
Интересно, какви ще са последиците от нея и с какво натиснаха Боко в САЩ, да си мълчи пред позорното поведение на видимата чужда подлога Младенов, Дянков, далаверите на Найденов, а сега вече и позорната лъжа на Цветанов?!...




Ето колко лесно се слагат етикети и определения!

Нищо не съм казал за "Хизбула", защото нямам необходимата информация.
Обаче като гледам по форумите, май само аз не знам кой, какво и защо.
Едни викат, че 100% са "Хизбула", други отричат напълно.

Ти имаш ли някакво участие в атентата или в разследването му, че толкова лесно говориш за "очевидна лъжа"? Защото аз не виждам нищо очевидно освен загиналите хора.


Очевидно е, кой има интерес от този атентат и да бъде обвинена "Хизбула" и кой истерично посочи виновник, без разследването у нас, да е започнало.
А и вътрешни източници от разследването, бяха казали категорично, че не може да е "Хизбула".
И аз мен е очевидно, заради логическата ми мисъл и познанията ми по история, че "Хизбула" не е правила никога атентат в Европа и в мирно време.
После, изглежда, че за това дето ме питаш мен, трябва да питаш Израел. Как знаеха, още преди извършване на атентата и след него веднага, че е "Хизбула" и че "Хизбула" ще върши атентат, а не предпазиха гражданите си?
Правителството тогава отрече този слух, а сега след натиск и викане в САЩ, потвърди лъжите им - без никакви доказателства и обосновка.
Не "мирише" ли нещо тук и няма ли много въпроси - без
цитирай
35. samvoin - отговор?! Така както прочие и ...
08.02.2013 12:33
отговор?!
Така както прочие и относно "белите петна" около "холокоста", "6 000 000", "газовите камери" и "парните чукове", че и "българско участие" в него, там където и когато не е имало българска власт, армия, полиция и администрация...
Боко участник във "възродителния процес", а прехвърли колективно вината на нацията ни, в цинични декларации и оправдания на турските и османски зверства и геноциди в съседство над нас, за които не каза нищо...
Сега нацията ни ще плаща. А следващата фаза навярно ще е и признание на чифутските лъжи, за "българско участие в холокоста и изтреблението на евреите" - което самото то, не е доказано, а още по - малко пък и "българско участие" в него - отричано от израелски източници.
Бях пуснал едни фалшиви снимки, относно "холокоста".
Това само доказва, че евреите и Израел, са "царе" на манипулацията, измамата и фалшификациите, а македонистите в един хор се учат от тях...
цитирай
36. tutankhamon661 - 25. vencivaleri1951 - Фараоне привет.
08.02.2013 12:41
vencivaleri1951 написа:
Да работиш в полза на държавната сигурност тук за ЦСБОП е чест за всеки здлавомислещ човек и патриот. Борисов е наясно и нямаше да бяга от това ако не знаеше какво следва. Това не е краят фараоне. Ще има още и още и главната причина е според мен осветяването на военните разузнавачи. А иначе на въпроса:
В службите използват кадрите според способностите им и средата в която са. Едни разбират от компютри, други знаят езици, трети имат талант в науката и така нататък. От предложението за вербовка е видно, че Борисов е интересен единствено с близоста си с лица от " подземния свят" Той с някои от "доновете" си има и съдружие във фирми. Това не са клюки, това всеки може да го прочете във фирменото отделение. Тоест канят го за информатор на "дружките си" Правят го навсякъде и сме го гледали по филмите. Тук вербовката не е като на човек от милицията, а като на човек от престъпния свят. Точно за това той отрича, а и няма как да е. Няма вечно да е министър председател с НСО зад гърба си.
Има и нещо още по обеспокоително. Излизат в сайтовете вербовки, а това са документи със Строго секретен гриф. Преди излезнаха СРСта. Това никога не е било. Разграден двор сме, а с Хизбула сме решили да си го "мерим". Те от десетилетия не дават мира на "МОСАД"/ а това е една от най добрите служби в света/ Цвъцко и Боцко ще ги респектират:)))




Всъщност никога не е отричал приятелствата си с такива. Само по себе си не е престъпление, още повече за него се знае, че е по спортна линия.

Да, разграден двор сме. Затова има толкова злоупотреби. И винаги в точния момент. Hа теб харесват ли ти хора, действащи по този начин? Отделно са свободните съчинения и тълкувания на блогъри из Интернет.

Вярваш ли на всичко, което излиза в жълтия "Биволъ"? Защото там е очевидно, че разкрасяват, преиначават, а понякога и откровено измислят. Ясно, че изпълняват поръчки, и точно те не могат да се представят за "свободни'.


цитирай
37. forest - До автора на поста.....
08.02.2013 12:48
Много се радвам , че има трезвомислещи хора като ВАС. Шапка Ви свалям ЗАЩО...ЗАЩОТО СЕ ОБОСНОВАВАТЕ ТОЧНО , МОТИВИРАНО , С МНОГО АРГУМЕНТИ ...Но , явно има хорица , дали са с промити мозъци , дали са бивши партийни величия , които живеят още в ерата на динозаврите...Вероятно са затънали в помии и воня , и не искат САМИ ДА СИ ПОМОГНАТ...ТЕ са съгласни някой техен лидер да СЪСИПЕ страната / и семействата им / , но не са съгласни друга партия да направи БЪЛГАРИЯ ПОДРЕДЕНА , модерна европейска страна......в която да живеят и техните семейства....тяхното мото --асфалт не се яде--е световна глупост....ТАКИВА НЕ Е НУЖНО ДА ГИ УБЕЖДАВАШ....ОЩЕ ВЕДНЪЖ--ПОЗДРАВИ от мен ЗА МОТИВИРАНИТЕ И УМНИ ИЗВОДИ....Лек ден
цитирай
38. sistemite - Здрасти Тутанкамоне.... има екземпляри, които се активират....
08.02.2013 12:54
след "дъжд - качулка", напъват се както "планината се напънала и ... родила - мишле" ? Такава "кокошкарска" завера (освен в България) на друго място - не можеш да откриеш. Да "разработваш" - офицер от МВР, пък ако ще и да е частна "охрана" на бивш Генерален секретар и бивш Цар. Това е все едно да разработваш "Мерцедес" на 100 хил.км пробег ? Той вече е разработен, какво по-вече да му разработваш ? Че , той Борисов по това време (за себе си) е бил далеч "по-разработен" от тези, които са си наумили да му откриват процедура за разработка. Как им се струва на някои "пишман" разследващи драскачи, че при амбициите на Борисов, че тази информация от контактите си ще отиде да докладва, като първата скромна и прилежна ученичка - на даскала си ? Айде, бе ?! Това не отговаря на следствията в кариерата му ! Или мислите, че е толкова "захлюпен", че да предостави такава информация, вкл. и за оперативно-интересни лица ? Нещото, което няма цена и ей така... да го предоставиш ? Не само жалка, бих казал по-вече "смешна" историйка .....
с "кокошкарски" мотиви. На кого тръгнали да обясняват нещата, всичките му там - недоинформирани журналя и информационни агенции и сайтове ? Да не знам и да не съм възприемал съзнателно действителността от 70-те, 80-те, 90-те, 100-те и 110-те години от миналия век, че да ме баламосват "корифеи", които през първите 2 от изброените десетилетия са били още в "намеренията" на родителите си ?? Първо, следваше да поразпитат, да се поинтересуват - как се правеха, тогава тези работи и тогава да се връзват на "кьорфишеци" ?! Детска работа.....Дай си ми "биволь-ят - на ти куклите, с парцалките ....относно оперативно-интересните ? Той и Р.Петков ( и то като Министър - ПОЛИТИЧЕСКО лице) имаше контакти с оперативно- интересни ? Нещо да кажеш по въпроса ? Що Р.Петк. ,ако трябва да казва нещо - то да казва и за братята "Галеви" ? Че точно там е министър и ПОЛИТИЧЕСКО (повтарям) лице ? Документите - "джобирани", колекционирани, достоверни (само за изготвителите) -са пълен "кьорфишек". Документи, за които знае само този, който ги е написал и се е подписал и този, който ги е утвърдил. Лицата в по-вече от 2/3 от случаите на "обект за разработка" като "информатори", нещатни и пр...с прилепените им АГЕНТУРНИ псевдоНИМИ са налична, но НЕработеща ( "ялова") картотека, дори и самите те не знаят за това и след изтичане на определен срок, поради "неблагонадежден" контакт, самото разработващо лице ги закрива (сваля от отчет), с надлежно писмено предложение. Това са тези писмени белези, които остават. Защо ? Защото не се знае, дали в бъдеще няма да ти потрябват
цитирай
39. tutankhamon661 - 26. dinkov - Динков
08.02.2013 13:08
dinkov написа:
Според моя начин на мислене статията ти е точна 95 %. Това, че човек е спортувал на младини, а не дай си боже да е завършил Спортно училище, не означава, че е престъпник. В по-голямата си част това са хора които като личностни качества знаят какво е да изградиш име, какво значи чест и достойнство. А това, че искат да са на върха ! - ами това е естествено, ако не искат какви спортисти ще са били. За бат'Бойко. Не съм му адвокат, но правя разлика от ДС преди 1989 г., и антимафиотски структури след '89 г. Лошото е когато антимафиотските структури станат мафиотски, но това е друга тема.
Не съм съгласен с последната ти констатация. "Ето защо не вярвам, че България някога ще се оправи." Не бъди толкова черноглед. България е устояла на какви ли не катаклизми, ще устои и сега. А пък ти си още млад няма да сгрешиш ако направиш още едно дете :))). Слагам ти усмивка, но това ще оправи Родината ни. Повече деца. Колкото и тривиално и шаблонно да звучи, но те са бъдещето на България. Че остави ги тия дето си чешат езиците, ами се замисли за още едно дете :))). Не те познавам, но съвета ми не е лош... с пълното съзнание, че да имаш дете не е като да чоплиш семки, или да си чеши човек езика.
Ицко



Може да не вярвам, но се надявам да се оправи държавата ...
Хубав коментар. Xареса ми.

цитирай
40. sistemite - Тутанкамоне, имаш папка с три действителни "пикливи", но надлежно....
08.02.2013 13:23
обработени и заведени на отчет документи. И... това е ! ДОН - дело за оперативно наблюдение - брей страшна работа ! И кой знае за това дело ? Две НъБъ-та и евентуално трето НъБъ дето е утвърдило с подпис. Евентуално четвърто лице - в архива, което се е изкушило да разгърне - папката. И какво доказва това ? ЕДНО СМЕШНО НИЩО ! и ... толкова (нищо по-вече). Информация "скрита", "покрита" от някои, отлежаваща (даже в случая до тук не става ясно, дали същата е и "ферментираща", т.е. в развитие, обогатявана, допълвана и пр...) и чакаща удобния момент - разчитайки на "корозия на времето", извадена в подходящия момент и чакаща своето опровержение ( от оня ВИЦ : върви доказвай, че сестра ти не е ....и т.н) Това, може само в главите на дилетанти и калпазани да се случи и да си повярват, че това което биволь-ят рине и хвърля на гърба си - е.....злато, а не мръсна кал. Наивнници, обаче - колкото щеш ! И о.р. ген Атанасов много добре знае, че дори и при установен контакт това не потвърждава, че лицето е "вербувано" и работата е в кърпа вързана, но по една медиа (тази сутрин) направи политическа "тапа" - нищо по-вече, като че ли ние падаме от небето.
цитирай
41. muerte - Няма да те разберат - не се хаби.
08.02.2013 13:25
Всички другари вкупом в блога (и не само) могат да те разпнат, наплюят, застрелят, обвинят в к`во ли не, но не и да помислят (някои от тях го могат, но партията не поощрява мислещите). Те са като оня дядо по тв, който питаха как е гласувал на референдума, а той гордо се изтъпани "Гласувах за БСП!". Имаме си даже и поговорка - "Вари го, печи го - на гайда мирише!"

Преди и мен да наплюете искам да уточня, че не съм привърженик на ББ и ГЕРБ, но съм категоричен противник на цялата червена пастмина, дето уж мисли за нас.
цитирай
42. tutankhamon661 - 27. osi4kata - ох, моля ти се!
08.02.2013 13:40
osi4kata написа:
Доносниците винаги са били отвратителни! Недей да изопачаваш нещата. Да не би да искаш да оправдаеш и мазните доносници от соц-а?




В постинга ясно посочих, че има огромна разлика, та няма как да оправдая доносниците от соца.

Преди малко пуснах коментар при Marystaneva и ще ти го копирам като отговор.

................................................................................................................


"... Дали е донасял за тях на МВР или не - не е доказано. Ако го е правил - поздравления! ..."


Точно така - поздравления, ако го е правил!

Всеки ден ми минава през главата какво ще се случи, ако бандитите разберат, че не е толкова "техен". За такава дейност се иска кураж, какъвто малко мъже притежават.

Тук обаче разсекретяват ли разсекретяват, защото хората не правят разлика между донос за невинни, цивилни граждани и донос за престъпници.

По същия начин от други държави се върнаха агенти в ковчези - зор да разкриват всичко наред. Обикновено го правят хора, които изобщо не са в центъра на събитията, а са просто книжни плъхове - за тях всичко са листове и химикалки. На други места обаче гърмят пистолети.


цитирай
43. kleotemida - Идваше ми да ти рекна: - Тути, цункай Джиджи, пардон Vmir-чо, но смятам, че пристрастието (в коятои да е посока) никому не е помогнало да осмисли ставащото, та
08.02.2013 13:54
Интервю на Валерия Велева за тайните връзки между политическите опоненти

- Премиерът Борисов отрече да е агент Буда, а Димитър Иванов го нарече патриот, който като бивш офицер в МВР е длъжен винаги да съдейства на службите и в това няма нищо укоримо. Приемате ли тази теза, г-жо Дончева?

- Димитър Иванов е един от пажовете на Бойко Борисов не отсега, а отпреди 2005 година. Силно подценява аудиторията с твърдението, че бившите офицери на МВР били длъжни да сътрудничат на МВР, след като много добре знаем колко бивши офицери и сержанти на МВР се намират в престъпния свят, колко от тях са тясно свързани със силовите групировки. Безочливо е това твърдение. Дали Борисов може да бъде агент Буда, не е моя работа да казвам. Но след като са започнали да отварят страниците, ще отворят и повече. И е време Бойко Борисов да не разчита вече на тефлоновото си покритие, което до този момент му помага да излезе от всяка нелепа ситуация. Моето любопитство обаче е събудено от друг един факт, който открих, гледайки предложение за вербовката на Борисов като информатор на ЦСБОП. Офицерът, вербувал сегашния министър-председател, е Младен Георгиев.

- Настоящ главен секретар на ДАНС.

- Не, не. Преди да стане главен секретар, има нещо по-любопитно. Младен Георгиев е отстранен от ЦСБОП през 1997-1998 г. за връзки с организираната престъпност. Човекът, утвърдил вербовката според изнесените данни в „Биволъ“, е Спас Спасов, който работел за Алексей Петров. Младен Георгиев ръководи една от фирмите на „Ипон“ в продължение на години. През февруари 2008-а, непосредствено след създаването на ДАНС и назначаването на ръководството й, Младен Георгиев е назначен от Петко Сертов за шеф на Инспектората на ДАНС.

- Това е по времето на Станишев? Къде съзирате тук дългата ръка на Борисов?

- Момент, моите въпроси са няколко. По какви причини Петко Сертов, дотогавашен личен съветник на Станишев по националната сигурност, е назначил на тази ключова длъжност в ДАНС един от шефовете на фирма „Ипон“, който всъщност е бивш автомонтьор? От контраразузнаване няма и хабер и няма как да бъде инспектор на контраразузнавачи. Заместниците на Петко Сертов са били против, но той го назначил набързо. След като Алексей Петров се явява съветник на Петко Сертов и близък на кабинета на премиера Станишев до такава степен, че да се рискуват връзките с посолствата заради неговото назначаване в ДАНС, това назначение поставя въпроса - какви са били истинските отношения между Петко Сертов, Алексей Петров и Бойко Борисов към 2008 и 2009 година?. Може ли Петко Сертов да обясни членоразделно защо е назначил един от ръководителите на охранителната фирма на Бойко Борисов на ключова длъжност в ДАНС?

- Вие смятате, че това е станало под давление на Борисов?

- Аз смятам, че по времето на тройната коалиция, 2008 и 2009 г., през ДАНС са се осъществявали връзки между Петко Сертов, Алексей Петров и Бойко Борисов, които са касаели бъдещото управление (след 2009-а) и участието на тези фигури от БСП в него. Включително и на Алексей Петров. И тримата дължат отговор на въпроса - какви са били истинските им отношения тогава?

- Защо тогава не зададохте тези въпроси на Станишев?

- Когато Яне Янев започна да изнася скандали и ние знаехме, че те му се подават от ДАНС, правихме опити по всякакъв начин на ниво парламентарна група да окажем натиск на Станишев това безумие да спре. Заявихме, че ако има данни за корупция, нека правителството, ДАНС, МВР да вземат мерки и да бъдат разследвани виновните лица. Защо, чия е изгодата да ги даваш на представител на опозицията да ги развява?

- Какво казваше Станишев?

- Станишев мълчеше като комуниста Антон. И всичко това продължи до изборите 2009 година.

- Тогава Яне Янев първи попита публично кой е агент Буда, вероятно е получил от този кръг някаква информация.

- За хората, които са в кухнята на политиката, това не е нов факт.

- Но Борисов категорично отрича.

- Вие виждала ли сте някой агент да не отрича? Те ще му извадят документите и той пак ще отрича. Цялата преписка ще излезе.

- Защо се прави точно сега този скандал, след като е претоплена информация?

- Това е във връзка с опитите, които се правят чрез Европарламента Борисов да бъде разследван от комисията „Антимафия“. И съм сигурна, че хората, които са решили да вадят, ще извадят още. Затова призовавам Бойко Борисов да се въздържа от коментари. Той вероятно си мисли, че всичко е скрито, но както показа практиката с досиетата, винаги има оставени следи. А може би разчита на това, че той като е бил главен секретар, е успял да прикрие едната част. Това е вярно. В МВР се знае, че има много стари прикрити преписки по негово време. Но независимо от това, може би не всичко е успял да прикрие. Освен това има и живи хора, които са очевидци.

- Защо е било необходимо ЦСБОП да го привлича за свой агент информатор?

- Е, как защо! Хората пишат вътре в предложението - поради връзките и контактите му с хора от подземния свят. И пишат, че той е годен за сътрудник от по-горна категория. Хората си търсят агенти в средите, които разработват. Тези среди са средите на престъпния свят. Това пише в предложението на Младен Георгиев за вербовката на Бойко Борисов.

- От думите ви излиза, че той тогава е бил слаган в графата „част от престъпния свят“?

- Какво да си говорим в каква графа е слаган, като е ясно той къде е бил от 1990 до 2001 година.

- Може ли да търсим връзка между досието „Буда“ и взрива на колата на Цветелина Бориславова?

- Те много добре си знаят. Те нямат съмнение, че Бойко Борисов стои зад покушението срещу Алексей Петров, а пък Бойко Борисов няма съмнение, че Алексей Петров стои зад покушението срещу Цветелина Борислалова. Което не им пречи да си контактуват в годините и да си решават бизнес въпроси. Един от тези бизнес въпроси е назначаването на бившия автомонтьор Младен Георгиев за шеф на инспектората на ДАНС! Това главата ми не го побира. Произведен е за офицер по времето, когато и Цветанов става офицер. Попитайте Димитър Иванов, попитайте ченгетата на „Позитано“, като толкова са искали Станишев да продължи да управлява, защо са го направили. Защо Мишо Миков е назначил Флоров и Калин Георгиев съответно за шеф на полицията и за шеф на БОП? И след това те се оказаха най-доверените хора на Бойко Борисов и Цветанов. Отговарящите за МВР и службите за сигурност хора в БСП всъщност какво са направили?

- Излиза че в БСП са направили моста, по който да мине Борисов?

- Да. И са му постлали и пътека. И са му строили армейския оркестър.

- Възможно ли е те тогава да са разчитали на нещо за него?

-Не знам, но мисля, че тези действия са направени съзнателно.

- Възможно ли е той сега да върне този жест на БСП?

- Борисов? Някога да сте виждали Борисов да връща жест? Чухте ли оня ден какво каза той за Касим Дал? Цяло интервю даде за Доган, за Златко Баретата, за това, за онова, за магистрали... И изведнъж, както говореше, пусна следното изречение: „Касим, като ми се обади след референдума, ми каза еди-какво си.“ И го уби с това изречение. А в разговора нямаше никаква нужда да прави такава връзка.

- Има ли среди в БСП, които да са си мислели, че могат да управляват с Борисов след 2009-а?

- Че имаше среди в БСП, които смятаха, че управляват с Борисов, в това бъдете сигурна. Георги Първанов и Кирил Добрев даваха интервюта ден-два преди изборите в тази насока. И бай Цвятко Цветков, Бог да го прости - също, и един куп други хора. Те са давали интервюта преди изборите, а другите са работили пряко за създаване на условия за общо управление с Борисов.

- Някак си не ми се връзва този тип логика с днешната агресивна риторика на Борисов и Станишев един към друг.

- Риториката на Борисов към БСП е риториката на човек, който въобще не смята да се съобразява с тях. А каква е риториката на Станишев към Борисов? Като на Кунева. Аз съм ги питала по време на тройната коалиция -защо държите парите на най-ресурсните държавни институции в банката на Цветелина Бориславова? Това ли ви е битката с Бойко Борисов? Помните ли по какъв повод Румен Петков каза за тишината в спалнята ми? Бяха три въпроса, които разглеждахме. Единият, че четирима кметове на големи градове ще бъдат назначени извън всякакви номинации. Вторият, че те се борят с Бойко Борисов на думи, а парите на НАП, на митниците и на още две големи ресурсни учреждения, с много големи наличия по сметките, се държат в банката на Цветелина Бориславова. И третият беше, че СИК след няколко години ще управлява БСП.

Румен Петков стана червен като домат и почна да плещи глупости. А на конгреса дойде и ми казва: „Виждаш ли, Любен Гоцев и Маджо редят Изпълнително бюро и определят кой да е заместник-председателят“. Отговорих му: „Румене, аз преди пет години ви казах, че ще дойде ден да управлява СИК в БСП, а ти ми говореше за тишината в спалнята!“ - Ама аз не съм вярвал, че така ще стане, каза ми той. - Защото ти смяташе, че си човекът, който ръководи в БСП, пък и връзките ти с Маджо са известни, а днес вече не си му нужен. Защото той може да направи това, което иска чрез друг човек.“ Както се и оказва в действителност. Иначе защо Димитър Дъбов и Евгений Узунов ще бъдат заместници на председателя на БСП.

- Израз на какво е този скандал?

- Очевидно вече става дума за нарушени интереси, които не подлежат на ново балансиране. Бойко Борисов е нападнал вероломно Алексей Петров. И Алексей Петров е жив и ще има възможност да отвръща на удара. Смятам, че отношенията зад покушението срещу Баретата стоят по същия начин. Зад старите бизнес играчи - също, и зад старата номенклатура - също.

- Значи предстои война Борисов - Петров?

- Предстои война и въобще няма да знаеш ти кой ще участва във войната. Отношенията са тотално нарушени. Защото дълги години те са били поддържани на едната магия. И сега предстои да рухнат като кула кибритени клечки. И да излязат много хора.

- Вчера БСП поиска анкетна комисия, която да установи истината около досието „Буда“.

- Това е поредният неадекватен ход на сегашното БСП ръководство. Неадекватен поради това, че влиятелни хора зад Бойко Борисов стоят и зад сегашното ръководство на партията. И защото сегашното ръководство никога не се разбра със самото себе си каква трябва да бъде позицията на БСП по отношение на досиетата и защо. Защото въпросите, които задавам, водят към Станишев.

- Бойко Борисов обаче даде съгласието си да се разсекрети досието "Буда". Това показва, че той не се притеснява от нищо.

- Какво от това? Любопитен факт е - Бойко Борисов, премиерът на България, заради мястото си в подземния свят е направен информатор на полицията. Информатор е най-ниската степен на доносник. Разбирате ли, той дори не е под прикритие. Той е просто доносник по това, което досега са извадили от досието му.
цитирай
44. tutankhamon661 - 28. vmir
08.02.2013 14:10

Тук също изпадат в противоречие.

Едни викат Дон Корлеоне, а други - послушко, марионетка, пазел им колите, най-ниското стъпало и т.н.

Ако прочетат всичките си "разкрития" накуп, сигурно ще се засрамят.

цитирай
45. vmir - Брей, чак толкова "антикомунисти", пък съчувстващи на съветската власт (да ме извини 3х Алекс за плагиатството)
08.02.2013 14:17
не съм очаквал... Бах мааму и прасе. Някои даже уж били кулашки чеда. Да ги разправят тези вече само на шапката ми.

И при толкова опърничави за укротяване и бавно развиващи се за ограмотяване, само префинен интелестуалец им липсвал за премиер дъ им свирукъл на пияну луната суната, щото били толкова чуФствителни и Ентелигентни, че щели да гУ разбират самУ пу уснити и щели дъ гу слушът и чувът приди дъ си й уторил устатъ. Де гиди гьостерица неука_стрена, де. Ама имат късмет, че бат Бойко им е премиер, а не моя милост, да им пукажа как съ путкрепя пулитически... Абе, шъ питът къде акът гладните, ама шъ й късну.
цитирай
46. tutankhamon661 - morko
08.02.2013 14:34
morko написа:
Спомням си много добре Тутанкамоне ,че ти пак ги обясняваше разпалено нещата ,когато излезе оня разговор на Борисов с Ваньо Танов.Фалшификат ,манипулация ,а после твоя човек взе ,че си призна ,че разговора е проведен и е точно такъв.Сега не виждаш нищо лошо човек да е приятел с мутри и рекетьори и ни представяш Премиера като една хрисима овчица сред глутница вълци.Я кажи ти колко приятели мутри и милионери имаш и защо службите са се насочили към него ,а не към теб или мен примерно.И да знаеш ,че когато си потънал до гушата в л--на дори и да твърдиш ,че това всъщност не са л...на ,а мед и дори и да се намират хора да ти повярват ,това по никакъв начин не променя факта ,че плуваш в ла...на




В постинга ясно съм обяснил, че и да е истина, пак не виждам проблем.
Никой не съм представил като "хрисима овчица" - такива не вършат работа.
Но не е и вълкът, за който го представят.

Лайна, да. Защото е лайнарска държавата. Всеки може да говори, лъже, измисля, преиначава - и всичко това минава за "нормално". Не знам какво имат предвид, обяснявайки че нямало свобода на словото. Има даже прекалено много - слободия.

Нали посочвате други държави. Там обаче съдят за голяма част от твърденията по отношение на Борисов. Къде се е чуло и видяло да размахват лайномета и да не им потърсят отговорност?! Благодарение на този български похват много хора са влезли в Белене едно време. Hа теб май ти харесват такива неща, а?





цитирай
47. gen - Добре е написано и съвпада с моето ...
08.02.2013 15:43
Добре е написано и съвпада с моето виждане по въпроса!
цитирай
48. patzolino - Много си наивен, мой човек!
08.02.2013 15:49
"После опитали това-онова съвместно, обаче той се е дистанцирал навреме. "

А т'ва как го измисли? Да не би да си му секретарка, че знаеш какво е правил? А знаеш ли за цеха за нелегални цигари на морето, на който цех бат'ти Бойко е в управителния съвет? А знаеш ли, че фирма Ипон пази руския анклав на Лукойл пак там - на морето. А знаеш ли, че ББ е кумувал на Валентин Златев, който върти бизнеса на Лукойл в БГ. А знаеш ли, че същия тоя Златев най-безцеремонно се разпорежда в град Правец като в губерния и там той е и държава и закон и никой нищо не може да му каже? А знаеш ли, че Мишо Бирата загадъчно умря точно в хотела на Златев, след като стана скандала с разговора с ББ? А знаеш ли, че след като ББ е станал главен секретар лично се е срещнал с Маргините и Маджо и им се е правил на отворен, че вече ще трябва да се съобразяват с него, щото до преди това са го подритвали като мръсно коте насам натам по срещи на мафията.
Изобщо какво знаеш за бате ти Бойко, че си толкова сигурен в неговата свята личност? Дори, след като ти показват черно на бяло фактите, ти си достатъчно зомбиран, че да не си отвориш очите и да видиш за какво става дума.
Докато има баламурници като теб, ще има и мутри, които да ни управляват!!!
цитирай
49. tutankhamon661 - 30. gocho52 - Да доносничи за рибарите
08.02.2013 16:00
gocho52 написа:
може само рибар.
Това ме притеснява.



Както многократно казах, той не е отричал, че има приятели.
Всъщност като изключим затворените асоциални типове, останалите неминуемо имат и такива контакти.

Видях много хора, които направо cа го удари на диви фантазии. Как не са се сетили да кажат, че лично са видяли това-онова? За мен тяхното поведение е престъпно - нищо не може да оправдае лъжата.





цитирай
50. vmir - 48. patzolino, Зомбиран? Знаеш ли какво е това?
08.02.2013 16:15
Ще ти кажа, не е никак сложно - това е да произнасяш имена като присъди, без да са били осъждани. От там всичките ти твърдения се оказват нищо повече от вяра в приказки на Сульо и Пульо. Адски тъпо и печално е, когато зомбиран се вживява в ролята на накакъв знаещ. Първо се научи да разграничанаш факта от мълвата, пък тогава представяй мълвата, в която са те оплели като последния баламурник, за светата истина. Не е трудно, но иска мислене и дисциплина. Иначе си като онези, които мислят, че революционен интелект е да римуваш чушка с пушка.
цитирай
51. tutankhamon661 - 31. kostadin
08.02.2013 16:28
kostadin написа:
Боковата история е доста по- известна и е доста по - стара.Не си информиран достатъчно.
Ако няколко генерала от различни генерации се обявяват в негова защита ,то има полковници които възразяват .По Скат се чуха и техни думи ,за това че и преди преврата /9 година МВР се е насочило към Бойко.
Не ти ли е ясно ,че случаен човек няма как да отговаря за Ораната на Тошо.Сам батето оповести ,че е бил акционер в СИК с 50% участие но по късно си продал акциите.
Многоми е интересно как може давярваш на комунист ,който даже не си е върнал партийното билетче ?




Е, и? Какво като не може случаен човек да охранява Тодор Живков?

Прощавай, днес не съм в настроение да фантазирам! Би ли помогнал с твоите заключения?

цитирай
52. patzolino - Ще ти кажа, не е никак сложно - това е ...
08.02.2013 16:40
vmir написа:
Ще ти кажа, не е никак сложно - това е да произнасяш имена като присъди, без да са били осъждани. От там всичките ти твърдения се оказват нищо повече от вяра в приказки на Сульо и Пульо. Адски тъпо и печално е, когато зомбиран се вживява в ролята на накакъв знаещ. Първо се научи да разграничанаш факта от мълвата, пък тогава представяй мълвата, в която са те оплели като последния баламурник, за светата истина. Не е трудно, но иска мислене и дисциплина. Иначе си като онези, които мислят, че революционен интелект е да римуваш чушка с пушка.


По твойта логика, в цялата управляваща сган на България всички са светци (особено след 89-та). Интересно тогава къде изчезнаха милионите след 10-ти ноември, защо след разграбването по времето на Костов под формата на приватизация България затъна още повече порали тоталната липса на икономика, защо постоянно се наливат пари под формата на данъци, субсидии от Европа и т.н., а пари все няма? И как така няма нито един осъден за 20+ години безчинства???
Я не ми се прави на ущипана ученичка!!! Много добре знаеш кой върти съдебната система на малкия си пръст! И ти си от зомбитата, за които всичко, което дават по телевизия ер-малък е самата истина. Всичко друго са Сульо и Пульо. Вземи прочети няколко книги, ще са ти от полза. Там има факти, но въпроса е да ги потърсиш. "Не е трудно, но иска мислене и дисциплина". Аз бих добавил - и съвзем малка грамотност, за да можеш все пак да четеш.
цитирай
53. sistemite - Пацолино - че ти направо си готов за собствен информационен...
08.02.2013 16:48
сайт ? Е, да речем - "Бизонь" например ? Само, че трябва да вадиш - оригинални документи - това е малка подробност. По-голямата подробност е , че тези документи трябва да не са носител само на "статична" информация, която става само за кенефа за нищо друго, а трябва да регистрират "динамична и ефективна" информация - от и за лицето ( нещо като Гарабед шпионина от горния етаж - чак ли си ?)
цитирай
54. vmir - 52. patzolino,
08.02.2013 16:55
Няма как да минеш за информиран пред мен. Ако имаше навика да се информираш преди да говориш, нямаше да повтаряш след престъпниците, че България е затънала заради Костовата приватизация, а щеше да знаеш ПОНЕ, че за четирите години на Костовото управление, икономиката на България нарастна със 70%.

Всичките ти останали приказки са верни колкото и тази.
цитирай
55. tutankhamon661 - 34. samvoin
08.02.2013 17:18


Аз съм си мислил същото за атентата, но как да бъда сигурен?
Затова не се изказвам убедено.

Имам чувството, че съм попаднал в сайта с най-информираните блогъри. Tолкова информирани, че дори ЦРУ черпи сведения оттук.

цитирай
56. patzolino - Големи сте умници всички!
08.02.2013 17:31
Затова сме на това дередже. Оправяйте се как си знаете...
цитирай
57. georgimarinov - Само че без ГЕРБ!
08.02.2013 17:35
tutankhamon661 написа:
zaw12929 написа:
вярвам, че България скоро ще се оправи.



Стискай палци!


цитирай
58. georgimarinov - tutankhamon661, трябваше да се ...
08.02.2013 17:36
tutankhamon661, трябваше да се кръстиш Матросов, а иначе си си точно такава мумия както си се кръстил!
цитирай
59. tutankhamon661 - 37. forest - До автора на поста.....
08.02.2013 17:50
forest написа:
Много се радвам , че има трезвомислещи хора като ВАС. Шапка Ви свалям ЗАЩО...ЗАЩОТО СЕ ОБОСНОВАВАТЕ ТОЧНО , МОТИВИРАНО , С МНОГО АРГУМЕНТИ ...Но , явно има хорица , дали са с промити мозъци , дали са бивши партийни величия , които живеят още в ерата на динозаврите...Вероятно са затънали в помии и воня , и не искат САМИ ДА СИ ПОМОГНАТ...ТЕ са съгласни някой техен лидер да СЪСИПЕ страната / и семействата им / , но не са съгласни друга партия да направи БЪЛГАРИЯ ПОДРЕДЕНА , модерна европейска страна......в която да живеят и техните семейства....тяхното мото --асфалт не се яде--е световна глупост....ТАКИВА НЕ Е НУЖНО ДА ГИ УБЕЖДАВАШ....ОЩЕ ВЕДНЪЖ--ПОЗДРАВИ от мен ЗА МОТИВИРАНИТЕ И УМНИ ИЗВОДИ....Лек ден




Благодаря!

цитирай
60. kostadin - не съм очаквал. . . Бах мааму и прасе. ...
08.02.2013 17:58
vmir написа:
не съм очаквал... Бах мааму и прасе. Някои даже уж били кулашки чеда. Да ги разправят тези вече само на шапката ми.

И при толкова опърничави за укротяване и бавно развиващи се за ограмотяване, само префинен интелестуалец им липсвал за премиер дъ им свирукъл на пияну луната суната, щото били толкова чуФствителни и Ентелигентни, че щели да гУ разбират самУ пу уснити и щели дъ гу слушът и чувът приди дъ си й уторил устатъ. Де гиди гьостерица неука_стрена, де. Ама имат късмет, че бат Бойко им е премиер, а не моя милост, да им пукажа как съ путкрепя пулитически... Абе, шъ питът къде акът гладните, ама шъ й късну.

ВМире ти си от скоро антикомунист.Още не познаваш хората.
Научи ли какво искат младите-Да приватизират парламента защото пазарната икономика показва ,че нищо добро не са направили за 24 години
цитирай
61. tutankhamon661 - 38. sistemite
08.02.2013 18:25

Як коментар си пуснал - направо като постинга.

Абе, щом "Биволъ" им е източник, какво да говорим? Bсе едно да черпят знания от "Жълт шок" или "Уикенд". Мнооуу са "надеждни".


цитирай
62. kostadin - Какво ли да си мисля, като чета пр...
08.02.2013 19:52
Какво ли да си мисля ,като чета програмата на ГЕРБ.
То не беше Мишо бирата ,не бяха апартаментите на Цецо.Не бяха обвиненията му за лекарите убийци.
Сведенията в Бивол били последните издихания на мафията
Какво от ограбеното върнаха гербаджиите на България?
Цецка -кумонистка ,Бойко кумонист ,цецо да каже кои е баща му за да почне работа в МВР и т.н.Лошото е че те са изтърсаците на БКП
цитирай
63. vmir - 60. kostadin,
08.02.2013 20:07
Чудя се наистина ли не си способен да кажеш едно нещо вярно или поне адекватно, или играеш някаква игра. Абе, то човек с налучкване да говореше, пак щеше да е къде-къде по-достоверен от теб. Ти някакъв неопусуем случай на "антикомунист", който по нищичко не се различава от комунистите. Нито по изявления, нито по разбирания, нито по нещата, които цени, нито по нещата, които не харесва. Да не би да си дошъл от някакъв огледален или анти-свят???
цитирай
64. tutankhamon661 - 41. muerte - Няма да те разберат - не се хаби.
08.02.2013 20:59
muerte написа:
Всички другари вкупом в блога (и не само) могат да те разпнат, наплюят, застрелят, обвинят в к`во ли не, но не и да помислят (някои от тях го могат, но партията не поощрява мислещите). Те са като оня дядо по тв, който питаха как е гласувал на референдума, а той гордо се изтъпани "Гласувах за БСП!". Имаме си даже и поговорка - "Вари го, печи го - на гайда мирише!"

Преди и мен да наплюете искам да уточня, че не съм привърженик на ББ и ГЕРБ, но съм категоричен противник на цялата червена пастмина, дето уж мисли за нас.




Тук разни хора се опияняват, правейки някакви свои заключения и разсъждения.
Докъде ли ще стигне правителство, съставено от блогъри в Blog.bg?

цитирай
65. kostadin - Чудя се наистина ли не си способен да ...
09.02.2013 08:20
vmir написа:
Чудя се наистина ли не си способен да кажеш едно нещо вярно или поне адекватно, или играеш някаква игра. Абе, то човек с налучкване да говореше, пак щеше да е къде-къде по-достоверен от теб. Ти някакъв неопусуем случай на "антикомунист", който по нищичко не се различава от комунистите. Нито по изявления, нито по разбирания, нито по нещата, които цени, нито по нещата, които не харесва. Да не би да си дошъл от някакъв огледален или анти-свят???


Вмир, нещата които казвам са станали в България .А затебе е нормално да се чудиш.
Най елементарното и всеизвестно на всички хора у нас е ,че комунистите станаха капиталисти и децата и внуците на бившите ни яхат и до днес.
цитирай
66. tutankhamon661 - 43. kleotemida
09.02.2013 11:10

Не разбрах кой отговаря на въпросите, но е очевидно, че дава воля на фантазията си. А определенията му за Борисов показват дива селяния. Човекът явно има интерес да плюе и лъже.

Eто това:

"... Информатор е най-ниската степен на доносник. Разбирате ли, той дори не е под прикритие. Той е просто доносник по това, което досега са извадили от досието му ..."


... издава зверски комплекси. Ганьото очевидно завижда на Борисов и се комплексира от него.

Подобни интервюта за кой ли път показват каква гадна измет стои срещу ГЕРБ!




цитирай
67. tutankhamon661 - 48. patzolino - Много си наивен, мой човек!
09.02.2013 11:14
patzolino написа:
"После опитали това-онова съвместно, обаче той се е дистанцирал навреме. "

А т'ва как го измисли? Да не би да си му секретарка, че знаеш какво е правил? А знаеш ли за цеха за нелегални цигари на морето, на който цех бат'ти Бойко е в управителния съвет? А знаеш ли, че фирма Ипон пази руския анклав на Лукойл пак там - на морето. А знаеш ли, че ББ е кумувал на Валентин Златев, който върти бизнеса на Лукойл в БГ. А знаеш ли, че същия тоя Златев най-безцеремонно се разпорежда в град Правец като в губерния и там той е и държава и закон и никой нищо не може да му каже? А знаеш ли, че Мишо Бирата загадъчно умря точно в хотела на Златев, след като стана скандала с разговора с ББ? А знаеш ли, че след като ББ е станал главен секретар лично се е срещнал с Маргините и Маджо и им се е правил на отворен, че вече ще трябва да се съобразяват с него, щото до преди това са го подритвали като мръсно коте насам натам по срещи на мафията.
Изобщо какво знаеш за бате ти Бойко, че си толкова сигурен в неговата свята личност? Дори, след като ти показват черно на бяло фактите, ти си достатъчно зомбиран, че да не си отвориш очите и да видиш за какво става дума.
Докато има баламурници като теб, ще има и мутри, които да ни управляват!!!





Виждам, че на твоята информираност може да завиди не само ЦРУ, но и Божията Вселенска Разузнавателна Служба. Затова би ли помогнал, че не мога да реша:

Кое предпочиташ - Хари Потър, Шехерезада или "Фантазиите на Вероника"?



цитирай
68. tutankhamon661 - 50. vmir - 48. patzolino, Зомбиран? Знаеш ли какво е това?
09.02.2013 11:17
vmir написа:
Ще ти кажа, не е никак сложно - това е да произнасяш имена като присъди, без да са били осъждани. От там всичките ти твърдения се оказват нищо повече от вяра в приказки на Сульо и Пульо. Адски тъпо и печално е, когато зомбиран се вживява в ролята на накакъв знаещ. Първо се научи да разграничанаш факта от мълвата, пък тогава представяй мълвата, в която са те оплели като последния баламурник, за светата истина. Не е трудно, но иска мислене и дисциплина. Иначе си като онези, които мислят, че революционен интелект е да римуваш чушка с пушка.




Ти пък сега, не бъди толкова директен към нежната душа!
Помни: той знае толкова много, че консултира дори Господ.


цитирай
69. tutankhamon661 - 53. sistemite - Пацолино - че ти направо си готов за собствен информационен...
09.02.2013 11:21
sistemite написа:
сайт ? Е, да речем - "Бизонь" например ? Само, че трябва да вадиш - оригинални документи - това е малка подробност. По-голямата подробност е , че тези документи трябва да не са носител само на "статична" информация, която става само за кенефа за нищо друго, а трябва да регистрират "динамична и ефективна" информация - от и за лицето ( нещо като Гарабед шпионина от горния етаж - чак ли си ?)




Чух, че напоследък най-големите истини се публикуват в "Биволъ", "Жълт шок", "Уикенд" и т.н.
Bерваме, верваме ...

цитирай
70. tutankhamon661 - 58. georgimarinov
09.02.2013 11:23
georgimarinov написа:
tutankhamon661, трябваше да се кръстиш Матросов, а иначе си си точно такава мумия както си се кръстил!



... с или без Матросов, ти пак ще бъдеш крадлив кретен ...


цитирай
71. tutankhamon661 - 62. kostadin
09.02.2013 11:30
kostadin написа:
Какво ли да си мисля ,като чета програмата на ГЕРБ.
То не беше Мишо бирата ,не бяха апартаментите на Цецо.Не бяха обвиненията му за лекарите убийци.
Сведенията в Бивол били последните издихания на мафията
Какво от ограбеното върнаха гербаджиите на България?
Цецка -кумонистка ,Бойко кумонист ,цецо да каже кои е баща му за да почне работа в МВР и т.н.Лошото е че те са изтърсаците на БКП





Знам тези "1001 нощи".

Любимата ми е за Мишо Бирата.
Борисов бил замесен, защото предния ден говорил с приятел на братовчедката, на сестрата, на чичото, на негова приятелка, чиято леля познава вуйчото на дядото, на трети братовчед, на съседката ..... на Мишо Бирата.

Ако същия ден замине за САЩ, то е за да не бъде свързан с не знам си какво.
Ако ли пък е тук, още по-сигурно е "замесен".

Ееех, леле! Я подай ми, мале, тенката пушка ...


цитирай
72. vencivaleri1951 - Ако можех да го кажа /че е Хизбула/
09.02.2013 15:26
samvoin написа:
vencivaleri1951 написа:
Да работиш в полза на държавната сигурност тук за ЦСБОП е чест за всеки здлавомислещ човек и патриот. Борисов е наясно и нямаше да бяга от това ако не знаеше какво следва. Това не е краят фараоне. Ще има още и още и главната причина е според мен осветяването на военните разузнавачи. А иначе на въпроса:
В службите използват кадрите според способностите им и средата в която са. Едни разбират от компютри, други знаят езици, трети имат талант в науката и така нататък. От предложението за вербовка е видно, че Борисов е интересен единствено с близоста си с лица от " подземния свят" Той с някои от "доновете" си има и съдружие във фирми. Това не са клюки, това всеки може да го прочете във фирменото отделение. Тоест канят го за информатор на "дружките си" Правят го навсякъде и сме го гледали по филмите. Тук вербовката не е като на човек от милицията, а като на човек от престъпния свят. Точно за това той отрича, а и няма как да е. Няма вечно да е министър председател с НСО зад гърба си.
Има и нещо още по обеспокоително. Излизат в сайтовете вербовки, а това са документи със Строго секретен гриф. Пре Това никога не е било. Разграден двор сме, а с Хизбула сме решили да си го "мерим". Те от десетилетия не дават мира на "МОСАД"/ а това е една от най добрите служби в света/ Цвъцко и Боцко ще ги респектират:)))
То поне да беше "Хизбула" виновна. Ти мислиш ли, че са те?!


вероятно щях да бъда топ ченге в големите централи. Факт обаче е, че до сега са набеждавани но не и доказани по съдебен път за атентат. Ако бъде точен не вярвам сляпо на англоговорящите секретни служби, след случая с Ирак, гаврата със Сергей Антонов за атентата срещу папата. Тогава службите се бяха подготвили сериозно за да омаскарят България и цялата западна преса ни сочеше с пръст като терористи. Тогава обаче имахме държава която съумя да се защити, а и съюзници които не ни оставиха. Сега "Големия брат" ни вкарва в авантюра която може дани излезе скъпо
цитирай
73. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
09.02.2013 20:24

Преди малко видях, че дори свидетели са се намерили, които ...... лично/!!!!!!/ са били бити от Борисов по време на Възродителния процес. Не само за него, а и за други от ГЕРБ.

Сега ясно ли е защо всичко ще изтърпя, само да не дойдат такива БОКЛУЦИ на власт?!
"Помияри" e комплимент. "Лош материал" също.

Баси отпадъка гнусен!


цитирай
74. kleotemida - Значи Татяна Дончева е с развинтена фантазия, а вие с вмирчо сте самата борисова реалност.
10.02.2013 19:06
tutankhamon661 написа:

Не разбрах кой отговаря на въпросите, но е очевидно, че дава воля на фантазията си. А определенията му за Борисов показват дива селяния. Човекът явно има интерес да плюе и лъже.

Eто това:

"... Информатор е най-ниската степен на доносник. Разбирате ли, той дори не е под прикритие. Той е просто доносник по това, което досега са извадили от досието му ..."


... издава зверски комплекси. Ганьото очевидно завижда на Борисов и се комплексира от него.

Подобни интервюта за кой ли път показват каква гадна измет стои срещу ГЕРБ!



Като ви чете вас двамата човек и му се иска живи да ви ожали, а вмирчо и на лекар да го прати... :)
цитирай
75. tutankhamon661 - 74. kleotemida
10.02.2013 19:22
kleotemida написа:
tutankhamon661 написа:

Не разбрах кой отговаря на въпросите, но е очевидно, че дава воля на фантазията си. А определенията му за Борисов показват дива селяния. Човекът явно има интерес да плюе и лъже.

Eто това:

"... Информатор е най-ниската степен на доносник. Разбирате ли, той дори не е под прикритие. Той е просто доносник по това, което досега са извадили от досието му ..."


... издава зверски комплекси. Ганьото очевидно завижда на Борисов и се комплексира от него.

Подобни интервюта за кой ли път показват каква гадна измет стои срещу ГЕРБ!



Като ви чете вас двамата човек и му се иска живи да ви ожали, а вмирчо и на лекар да го прати... :)




Ама ти сериозно ли?
Не знаех, че има хора, които приемат "за величина" абсолютната кукувица Дончева. Дори не е сигурно дали е жена.






цитирай
76. kleotemida - Хахахаха, Дончева не е величина, ама Боцко и Цвъкито са глеми величини... :):):)Толкова големи, че почти стигат нулата откъм отрицателната част на числовия ред.
10.02.2013 22:32
Политическото пуделствене... никога не съм го уважавала, ама щом ти харесва, немаш грижа.
цитирай
77. tutankhamon661 - 76. kleotemida - Хахахаха, Дончева не е величина, ама Боцко и Цвъкито са глеми величини... :):):)Толкова големи, че почти стигат нулата откъм отрицателната част
10.02.2013 23:22
kleotemida написа:
Политическото пуделствене... никога не съм го уважавала, ама щом ти харесва, немаш грижа.



Ако тяхното е пуделстване, много интересно с какво ще похвалиш Татяна Дончева или който и да било друг комунист? Hе броим приказките - комунягите само там ги бива.


цитирай
78. staler - мюре/фалшива патица/. пуцаи на...
11.02.2013 02:49
мюре/фалшива патица/.пуцаи народе...боико с тая автобиография и за пазач в некоя партиина централа нема да го вземат в норм.страна.бил имал некои бизнес намерения с некои мутри,дръжте ме че падам в оркстъра....алоо?тука е българия и такива като него ни ги въртат на кинолента 25 години..па можело и да е информатор на службите ауууу сериозно ли?ама това е страшно интересно ,много по- от това че след дълга офанзива клекнахме на едни къде къде по сериозни служби които готвят карнавал по едни близкоизточни дестинации.идат избори момчета и боико си купи победата,а станишката проспа алъш-вериша и сега писка ли писка,като бит педераст.аиде оставам ви да пуцате.
цитирай
79. demograph - Чужденците срещу българите
11.02.2013 13:57
Това е битката сега. На чужденците /БСП.ДПС,Атака-сръбскпгазпромска партия../, им се стори, че Бойко малко застава зад българския интерес/по казуса Бургас,и АЕЦ-а например/ и наскачаха като глутница да го събарят. Безогледно! В ЕС излчха кофи с помия по България. Тук изливат варели с лайна срещу България, организират си атентати, съчиняват си протести срещу енергото, което те чужденците продадоха на чужденци...На изборите ще се изправим българи срещу чужденци. Време е да изметем тая чужда измет от политиката най-после.
цитирай
80. samvoin - Това е битката сега. На чужденците ...
12.02.2013 05:39
demograph написа:
Това е битката сега. На чужденците /БСП.ДПС,Атака-сръбскпгазпромска партия../, им се стори, че Бойко малко застава зад българския интерес/по казуса Бургас,и АЕЦ-а например/ и наскачаха като глутница да го събарят. Безогледно! В ЕС излчха кофи с помия по България. Тук изливат варели с лайна срещу България, организират си атентати, съчиняват си протести срещу енергото, което те чужденците продадоха на чужденци...На изборите ще се изправим българи срещу чужденци. Време е да изметем тая чужда измет от политиката най-после.
На "меката китка" видимо Симеон Дянков и Николай Младенов, а и на Цветан Цветанов им пролича, че са "българи - първа ръка"...;)
В чия армия е служил Младенов и за кого иска да воюва България срещу Иран?
И срещу Иран ли е "българският национален интерес"?
Май Иран държи изконни наши земи и е избивал България, някога?!...:D
Колкото едните са "българи", толкова и другите...;)
Тоест, целия парламент!
цитирай
81. kleotemida - tutankhamon661, при тези фкатите вяра ти в ББ и партията му си е чиста религия, но както казах, ти си знаеш. Изборът си е твой.
12.02.2013 10:35
ИМАЛО Е ЗАПОВЕД НА ШЕФА НА НСО БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ЗАЩОТО: „ТОЙ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА!”
В студиото на „Лице в лице” по bTV бившият служител на НСО Николай Марков хвърли бомбата, че докато е бил охранител и е охранявал Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов Е НЯМАЛО ПРАВО ДА СТЪПВА В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Заповедта е била издадена към НСО от тогавашния шеф на НСО ген. Владимиров и е трябвало да бъде спазвана от хората на службата. Пред състава си ген. Владимиров е мотивирал заповедта с думите: „Защото е от ДРУГАТА СТРАНА!”.

Борисов не можеше да влезе и в парламента и си пиеше отвън къфето с колеги от НСО, заяви Николай Марков. По това време Борисов е охранявал Симеон Сакскобурготски и Николай Марков говори за периода преди изборите, които печели Симеон.

Николай Марков каза още, че до 1996 година Бойко Борисов е бил ЕДИНСТВЕНО ПОЖАРНИКАР КАТО СВЪРЗАН С МВР. „По това време нямаше охранителни фирми, имаше единствено СИЛОВИ ГРУПИРОВКИ ЗА РЕКЕТ И ВСИЧКО БЕ ОБЛЕПЕНО С ЛЕПЕНКИ НА ВИС И СИК. Никаква ИПОН още нямаше. Това го казвам по повод обясненията по „Буда”, че Борисов бил разработван заради това, че имал охранителна фирма и охранявал Симеон и Тодор Живков”, каза още Николай Марков.

Николай Марков каза още, че по онова време е служил в Отряд за бързо реагиране в НСО и е бил наясно с всичко онова, което става на „улицата” и в криминалните среди. Служители на НСО по това време са охранявали братята Маргини и куп ъндърграунд – фигури СЪС ЗНАНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

Николай Марков хвърли още две бомби – че сегашният шеф на НСО, бившият личен гард на Бойко Борисов – Тодор Коджейков е бил замесен точно в такава афера като служител на НСО, като е охранявал криминални босове. /б.р. това написа и АФЕРА ПЪРВА веднага след покушението над Ахмед Доган/.

Марков показа и документ, който удостоверява, че правителството на ГЕРБ в лицето на Борисов е назначило ген. Стоян Томчев, който бе изгонен заради охрана на НСО към подземния свят и е бил шеф на охраната на Маргините, докато е бил зам-шеф на НСО, на висша позиция в ДКСИ – комисията за класифицирана информация.
цитирай
82. kostadin - Боковата история е доста по- изв...
12.02.2013 11:57
tutankhamon661 написа:
[quote=kostadin]Боковата история е доста по- известна и е доста по - стара.Не си информиран достатъчно.
Ако няколко генерала от различни генерации се обявяват в негова защита ,то има полковници които възразяват .По Скат се чуха и техни думи ,за това че и преди преврата /9 година МВР се е насочило към Бойко.
Не ти ли е ясно ,че случаен човек няма как да отговаря за Ораната на Тошо.Сам батето оповести ,че е бил акционер в СИК с 50% участие но по късно си продал акциите.
Многоми е интересно как може давярваш на комунист ,който даже не си е върнал партийното билетче ?


Е, и? Какво като не може случаен човек да охранява Тодор Живков?

Прощавай, днес не съм в настроение да фантазирам! Би ли помогнал с твоите заключения?


-----------------------------------------
А, нищо ,нищо Само ,че ти претендираш за информиранос .За себе си мога да кажа ,че информираността на Младенов или Цецко не са по големи от това което го има по месиите.
Боко е разработван и преди 97 година ,още по времето когато е лъгал пред т. н. народен съд ,но както и да е.Ощке тогава шефовете от ДС са оценили огромният му потенциал да изгради главоломна кариера за да му се радват в цяла Европа на ганьовщината му.
Той мразеше и комунистите ,ама е бил комунист,та даже казват ,че си е запазил партийната книжка за спопен
Ако хората по градовете скачат срещу монополистите от енергоснабдяването ,за това е виновен Бойко ,-той преди години говореше за ужасните монополни изсмуквачи на народната кръв.
Той направи и едно показателно изказване за войната срещу Кадафи ..е бързо омекна и даже изпрати някакъв кораб в средиземно море..Важното е ,че прояви интернационалният симироглед на комунист по недвусмислен начин.
цитирай
83. tutankhamon661 - 81. kleotemida
12.02.2013 13:32

Знаеш ли колко ми пука какво говорят нЕк'ви цървули?!
Продължавай да виждаш духове и таласъми!
Щом твърдите, че Борисов много се обичал и с Доган, бих ви препоръчал да напишете книга - естествено, фентъзи с елементи на хорър.

Очаквам още гнусотии!

цитирай
84. tutankhamon661 - 82. kostadin
12.02.2013 13:35

Аз да претендирам за информирaност?
Моля, моля! Точно обратното - чувствам се като малко незнаещо детенце сред най-големите професионалисти от Божията Разузнавателна Блогърска Служба.

Bиждам ганьовщина само сред част от враговете на Борисов.



цитирай
85. tutankhamon661 - 78. staler
12.02.2013 13:38
staler написа:
мюре/фалшива патица/.пуцаи народе...боико с тая автобиография и за пазач в некоя партиина централа нема да го вземат в норм.страна.бил имал некои бизнес намерения с некои мутри,дръжте ме че падам в оркстъра....алоо?тука е българия и такива като него ни ги въртат на кинолента 25 години..па можело и да е информатор на службите ауууу сериозно ли?ама това е страшно интересно ,много по- от това че след дълга офанзива клекнахме на едни къде къде по сериозни служби които готвят карнавал по едни близкоизточни дестинации.идат избори момчета и боико си купи победата,а станишката проспа алъш-вериша и сега писка ли писка,като бит педераст.аиде оставам ви да пуцате.




Опа, още един всезнаещ гений!

Звучиш точно като Сталер ...... Илона Сталер.


цитирай
86. kostadin - Знаеш ли колко ми пука какво го...
12.02.2013 14:46
tutankhamon661 написа:

Знаеш ли колко ми пука какво говорят нЕк'ви цървули?!
Продължавай да виждаш духове и таласъми!
Щом твърдите, че Борисов много се обичал и с Доган, бих ви препоръчал да напишете книга - естествено, фентъзи с елементи на хорър.

Очаквам още гнусотии!



Поглеждай поне новините ,ако друго не ти сетърсиТези хора по улиците ли са призраците и таласъмите?
цитирай
87. kostadin - Аз да претендирам за информир...
12.02.2013 14:47
tutankhamon661 написа:

Аз да претендирам за информирaност?
Моля, моля! Точно обратното - чувствам се като малко незнаещо детенце сред най-големите професионалисти от Божията Разузнавателна Блогърска Служба.

Bиждам ганьовщина само сред част от враговете на Борисов.




Има хора които виждат само това което им се иска
цитирай
88. tutankhamon661 - 86. kostadin
12.02.2013 15:02
kostadin написа:
tutankhamon661 написа:

Знаеш ли колко ми пука какво говорят нЕк'ви цървули?!
Продължавай да виждаш духове и таласъми!
Щом твърдите, че Борисов много се обичал и с Доган, бих ви препоръчал да напишете книга - естествено, фентъзи с елементи на хорър.

Очаквам още гнусотии!



Поглеждай поне новините ,ако друго не ти сетърсиТези хора по улиците ли са призраците и таласъмите?




Говорим за агенти и НСО, а ти обръщаш към протести!
Подмяна на темата - любим похват на дезинформатoрите.



цитирай
89. tutankhamon661 - 87. kostadin
12.02.2013 15:04
kostadin написа:
tutankhamon661 написа:

Аз да претендирам за информирaност?
Моля, моля! Точно обратното - чувствам се като малко незнаещо детенце сред най-големите професионалисти от Божията Разузнавателна Блогърска Служба.

Bиждам ганьовщина само сред част от враговете на Борисов.




Има хора които виждат само това което им се иска





Да, постоянно се сещам за това.
Hай-често когато някой твърди, че "не вижда" построените магистрали.


цитирай
90. kostadin - Редно е да си поизместиш погледа и към ...
12.02.2013 17:51
Редно е да си поизместиш погледа и към други местенца и хора из Българията.
А ако си по -внимателен ще забележиш ,че това паричките за магистралите е един от малкото нолмални източници за извличане на комисионни .Би ти направило впечатление ,че крайните под изпълнители не могат да изплащат заплатите на работещите и то твърде често,макар ,че на книга парите са вложени.
Вчера гледах едни ремонти и подновявания сигурно в Южния парк на София -ремонт от миналата година .Руши се бе ,брато.А ужким кметицата го е наблюдавала .Имаше и една случка с транспортните фирми -случка за някакви си милиони .Отговорник е пак кметицата ,а да не говорим за кученцата изпояли старци и деца из града Пак отминали срокове и санкции никакви.Чудна държава сме .
А от няколко месеца подкупени от БСП и опозицията недоволни се опитват да ни развалят демократическият рахатлък.
Апропо Доган е предложил първата генералска звездичка на Бойко.Всъшност чух ,че Доган пак си направил барбекюто Язък ,че боко му го развали
Говорят ,че президентчето също било задължено на Батмана ,защото никой не го е потърсил за преразходените 20 мил за Люлинската магистрала
Изобщо Батвана на републиката е бащицата на нацията ,ако не беше той пенсионерите щяха да мрат не от глад ,а от затлъстяване.Свят човек е!
Някой казват ,че и в списъците за населението се подържали стари данни не етака Ако сме повече повече помощи получаваме от ЕС-никой бюрократ няма да хукне из планините да ни брои ,пък и ние внасяме повече в братската ни касичка.
цитирай
91. staler - аз съм илона сталер и наи обичам р...
12.02.2013 17:52
аз съм илона сталер и наи обичам резани пишки,така че звънни кога има време.упоритоста с която пишеш очевидни глупости показва че си част от платената агитка/но не на измисления герои борисов/.
цитирай
92. tutankhamon661 - 90. staler
12.02.2013 18:11
staler написа:
аз съм илона сталер и наи обичам резани пишки,така че звънни кога има време.упоритоста с която пишеш очевидни глупости показва че си част от платената агитка/но не на измисления герои борисов/.




Опа, черно на бяло имаме признанието ти, че си падаш по рязани пишки. Поне един да не плаче, че не е нахранен и напоен!

Бих те предложил за премиер, но за човек с твоя селски речник заслужаваш много повече. Tи си Баш Шефът на Вселенската Разузнавателна Служба.


цитирай
93. staler - щеше да е хубаво ако можеш да отго...
12.02.2013 20:49
щеше да е хубаво ако можеш да отговориш и по същество на некои въпрос.мога да ти ги задавам един по един:1в коя европ.държава мин.председателя имал съвместни фирми /па макар и да не били били работели може би/ с хора от криминалния контингент? ае ти си.
цитирай
94. tutankhamon661 - 93. staler
13.02.2013 00:19
staler написа:
щеше да е хубаво ако можеш да отговориш и по същество на некои въпрос.мога да ти ги задавам един по един:1в коя европ.държава мин.председателя имал съвместни фирми /па макар и да не били били работели може би/ с хора от криминалния контингент? ае ти си.



Сериозноооооо ....... !!!!!!!!!!!!

Току-що ти спечели наградата "Наивник на годината".

Сериозно ли вярваш, че някъде по света има "чист" политик? Егати!
Спрете с тази наивност, бе! За да си в политиката или да въртиш едър бизнес, няма как да не пресечеш пътя на мафията. Неизбежно е. Отделен е въпросът какво ще последва. А Борисов се познава с тях още от гладните им години.

Ти какво ще ми кажеш? Че по другите държави не е така? И сериозно вярваш на това лицемерие?!
Големите проверяват и наказват малките - древно правило. След като не можеш тях да провериш, защо да се издадат сами?

Като чуят думата "мафия", повечето хора се сещат за Италия. Обаче например в Англия тя не е по-малка или слаба. Просто англичаните са супер лицемери - отричат до дупка и даже се сърдят, ако се съмняваш в "непоклатимата им честност". Едно нещо не можаха да прикрият - футболните си запалянковци. Точно те показаха какво всъщност представлява нацията им и сраха, сраха, сраха ...

Теб не те ли обижда, че големите държави прикриват гнусотиите си, насочвайки вниманието към малките? Спретнаха компромат на Иван Славков, за да не разследват тях, но всъщност са на светлинни години пред него, когато става дума за корупция.

И к'во, не го знаеш, а?! Bръчвам ти статуетката "Hаивник на годината".
цитирай
95. staler - човеко, ти сериозно ли ги мислиш тия ...
13.02.2013 03:47
човеко,ти сериозно ли ги мислиш тия работи?корупция има и там ама излезе ли нещо публично,следва сериозно разследване и шута.помниш ли хелмут кол кои беше за германците и защо си отиде..
цитирай
96. tutankhamon661 - 95. staler
13.02.2013 10:59
staler написа:
човеко,ти сериозно ли ги мислиш тия работи?корупция има и там ама излезе ли нещо публично,следва сериозно разследване и шута.помниш ли хелмут кол кои беше за германците и защо си отиде..




1. Германците са уникална нация - няма други като тях.

2. Преди да ми посочиш подобни случаи по други държави, да ти напомня: както има "шут", така има и дела за клевета. Второто е по-често срещано, затова никой не си позволява да пробутва недоказани митове и легенди, както ежедневно става тук. В нормална държава Борисов щеше да осъди поне половината блогъри по българските форуми.


Знам, знам - за вас е както казва Kostadin - чул нещо, видял нещичко, нЕкой прецакал строеж и ареее, все Борисов виновен. Разсъждения, съчинения, фантазии ...

Всъщност за премиера само едно нещо е сигурно - че действително има приятели сред мутрите. И преди да кажеш "Ми, то е достатъчно", да ти напомня: оставка следва, ако по линия на бизнеса се е запознал с тях. А при него е приятелство още от училище, когато изобщо не са помисляли за бизнес - това поставя нещата в съвсем друга плоскост. Hикой никъде по света не иска от държавниците да прекъсват такива приятелства. Иначе по същия начин би могъл да кажеш за майката на Васил и Георги Илиеви "Щом е родила такива кожодери, значи и тя е престъпничка. Даже не се е отказала от синовете си чрез Държавен вестник. Безсрамница!".

Може би ще се изненадаш, но аз също смятам, че ограбват хората съвсем умишлено и целенасочено - в световен мащаб. Но гледам реалните факти, които изобщо не връзвам със свободните съчинения по форумите.


Това, което за мен лично различава Борисов, е че той наистина иска да направи нещо значимо, с което да остане в историята - с добро.



цитирай
97. staler - може и да иска, но дали може. според ...
13.02.2013 21:31
може и да иска ,но дали може.според мен ,не.1.няма визия,полит. програма./магистралите да ги забравим ,моля,тех може да ги строи и ресорния министър.2.няма полит. екип/нужен му е при изпълнена т,1/...тука надзорници-чиновници от сб ,ефреитори от чужди армии,калинки и пр не се броят.3.миналото му го дърпа в блатото./тясно обвързан с номеклатурно-ченгесарско-мутренските кръгове,които закопаха бг/.тук спирам да споря за криминалната част от биографията му.4.няма капацитет,ум,образование ,интелект за това.....ще ти кажа нещо за което може и да си спомниш след около две години----втория мандат ,които получи вече в вашингтон,не му беше нужен. ще съжалява че се е захванал но ще е късно.предстоят промени.бреговете ще се свият.рибите не ядат пари.
цитирай
98. demograph - Грешите тотално
14.02.2013 01:39
angpiskova написа:
аз не бих била толкова категоричен защитник. Имам едно наум, че изборите наближават, но ти, например, или човек, необвързан със структурите на бившата ДС, би ли могъл да стане шеф на ИПОН или охрана на Тодор Живков? Да не навлизаме в подробности и за Сибанк и как тя е в ключови държавни институции като МВР, данъчните, КАТ и т.н.
Да, всяка държава има службите си. И зловещата структура на бившата ДС е точно 6-ти отдел, която следеше и смазваше инакомислещите - това пояснение ми се струва необходимо.
Впрочем, не знам дали си в течение, че "Репортери без граници" днес открито атакуват на сайта си Борисов заради непремерените му думи пред журналистите на въпросите им за неговото досие.
Ето линка, а цялото интервю - утре в "Преди всички": /нека си анонсирам материала:)
http://bnr.bg/sites/horizont/Society/Bulgaria/Pages/0702reprteri.aspx

Както всички които се хванаха на ДС интрижките и гласуваха за ЧУЖДЕНЦИЕ и техните чужди на българите и България интереси. С този похват демонизираха И.Костов само защото се опита да отстоява пред американците българския интерес. Сега ще демонизират и Борисов. А след него кой идва? Същата тази кохорта от мразещи България и нас българите ЧУЖДЕНЦИ - Сергей, Ахмед, Сидерис сърбо-гръцката подлога, водещ за носа наивници платен от ГАЗПРОМ, СКАТ на Нефтохим и полкоовника от ДС начело на ВМРО..Говорят ви сладко сега за да забравите КОЙ ни докара до просешка тояга и унижението на последни в Европа. И вие да не го забравяте това.
цитирай
99. kostadin - Мило дете. Спора за това кой е вин...
14.02.2013 05:50
Мило дете.Спора за това кой е виновен за вмирисването на рибата е старНо това винаги започва от главата ,пък било и от държавната глава.
По повод на това кой какъв е има също народна мъдрост :
Кажи ми кои са ти приятелите ,за да ти кажа какъв си ти.
И най - доброто което ти е дал господ е да преценяваш сам с главата си ,а не да разчиташ на лъжите изречени от самият Боко ,когато се опита да се самозащити но оплеска всички неща .
Ти ще си от първите ,които ще викаш разпни го ,когато наистина го подгонят приятелите му.
Не съм виновен ,че не различаваш клеветата от истината или компромата от истината
Та само заради историята с Мишо бирата в нормалните страни хората си подават оставките .Та даже и за възникнало съмнение си тръгват,защото имат достойнство и чест.
Колко е искрен си личи от факта ,че е бил комунист,но ги е мразел и ненавиждал-вероятно включвайки и себе.Сложна личност -няма що
цитирай
100. tutankhamon661 - 97. staler
14.02.2013 12:54
staler написа:
може и да иска ,но дали може.според мен ,не.1.няма визия,полит. програма./магистралите да ги забравим ,моля,тех може да ги строи и ресорния министър.2.няма полит. екип/нужен му е при изпълнена т,1/...тука надзорници-чиновници от сб ,ефреитори от чужди армии,калинки и пр не се броят.3.миналото му го дърпа в блатото./тясно обвързан с номеклатурно-ченгесарско-мутренските кръгове,които закопаха бг/.тук спирам да споря за криминалната част от биографията му.4.няма капацитет,ум,образование ,интелект за това.....ще ти кажа нещо за което може и да си спомниш след около две години----втория мандат ,които получи вече в вашингтон,не му беше нужен. ще съжалява че се е захванал но ще е късно.предстоят промени.бреговете ще се свият.рибите не ядат пари.



Много неща го дърпат назад.
Ще видим какво ще постигне.

цитирай
101. tutankhamon661 - 99. kostadin
14.02.2013 13:10
kostadin написа:
Мило дете.Спора за това кой е виновен за вмирисването на рибата е старНо това винаги започва от главата ,пък било и от държавната глава.
По повод на това кой какъв е има също народна мъдрост :
Кажи ми кои са ти приятелите ,за да ти кажа какъв си ти.
И най - доброто което ти е дал господ е да преценяваш сам с главата си ,а не да разчиташ на лъжите изречени от самият Боко ,когато се опита да се самозащити но оплеска всички неща .
Ти ще си от първите ,които ще викаш разпни го ,когато наистина го подгонят приятелите му.
Не съм виновен ,че не различаваш клеветата от истината или компромата от истината
Та само заради историята с Мишо бирата в нормалните страни хората си подават оставките .Та даже и за възникнало съмнение си тръгват,защото имат достойнство и чест.
Колко е искрен си личи от факта ,че е бил комунист,но ги е мразел и ненавиждал-вероятно включвайки и себе.Сложна личност -няма що





'... Кажи ми кои са ти приятелите ,за да ти кажа какъв си ти ..."


Ти познаваш ли човек, който да няма нито един НЕподходящ познат? Защото аз твърдя, че няма такъв. Направо Умрем нЕкой да ми разправя, че неговите приятели са все "пичове", а всъщност са "хвани единия, удари другия". Ама са си негови!

..........................

"... а не да разчиташ на лъжите изречени от самият Боко ..."


Знаеш ли колко пъти е обяснявал нещо, което аз сaмият съм помислил преди да го чуя от него? Даже са ми го казвали "Ти твърдеше същото". Нали не очакваш да се откажа от собствените си разсъждения, неповлияни от никой?

...........................

В нормална държава няма да изговорят и половината от онова, което чета по българските форуми за Бойко Борисов, защото за подобни неща се плащат обезщетения. Ваш си е проблемът, че всяка своя фантазия приемате за "доказан факт".

Преди малко видях, че историята ще запомни управлението на ГЕРБ с "полицейски побоища над мирни граждани".

Вие, естествено, ще помните каквото ви изнася, но нормалните хора се радват на полицейските акции. Aз лично не съм видял побоища. Всяко подобно твърдение намирам за мръсна лъжа.



цитирай
102. kostadin - Ами нека Бойко си потърси обезще...
14.02.2013 15:53
Ами нека Бойко си потърси обезщетенията.Той трябва да дава пример на всички.
Защо ли само фашистки партии са защитавали неприкосновеността на лидерите си?
Ние всички българи сме радостни от факта ,че в BG 80% от храната ни е вносна ,че армията ни не може да напълни националният стадион ,но полицията ще го препълни .Горди сме с жандармеристите ,които се учат да бият вече хванати хора ,но не могат да хванат човека намушкал мъжът от Варна..Горди сме с познанствата на Бойко ,сам Доганчо е съдействувал за първата му генералска звездичка Не е ясно как чинът му порасна до полковник ,когато стана секретар в МВ(З)Р и видяхме сега, как всички от БКП до Герб (Сини ,посиняли и червени)застанаха да го защитават по медиите.За жалост той сам внесе съмнения относно живота си в миналото .А за настоящето го доказа в примера с Мишо бирата.
Радвам се да го поздравя с новото му попадение-жената която не познава законите за търговия с цигарите ,но сега ще оправи и то за 20 дни ДКЕВР.Изглежда ,че всичките си приятели и избраници е срещал само между позволеното и не позволеното в област BG
Радвам се ,че наложи в практиката на държавата нови срокове на доверие.Значи за всяка нередност са необходими 20 дни и срокът на доверие няма да е вече година.
цитирай
103. tutankhamon661 - 102. kostadin
15.02.2013 13:01
kostadin написа:
Ами нека Бойко си потърси обезщетенията.Той трябва да дава пример на всички.
Защо ли само фашистки партии са защитавали неприкосновеността на лидерите си?
Ние всички българи сме радостни от факта ,че в BG 80% от храната ни е вносна ,че армията ни не може да напълни националният стадион ,но полицията ще го препълни .Горди сме с жандармеристите ,които се учат да бият вече хванати хора ,но не могат да хванат човека намушкал мъжът от Варна..Горди сме с познанствата на Бойко ,сам Доганчо е съдействувал за първата му генералска звездичка Не е ясно как чинът му порасна до полковник ,когато стана секретар в МВ(З)Р и видяхме сега, как всички от БКП до Герб (Сини ,посиняли и червени)застанаха да го защитават по медиите.За жалост той сам внесе съмнения относно живота си в миналото .А за настоящето го доказа в примера с Мишо бирата.
Радвам се да го поздравя с новото му попадение-жената която не познава законите за търговия с цигарите ,но сега ще оправи и то за 20 дни ДКЕВР.Изглежда ,че всичките си приятели и избраници е срещал само между позволеното и не позволеното в област BG
Радвам се ,че наложи в практиката на държавата нови срокове на доверие.Значи за всяка нередност са необходими 20 дни и срокът на доверие няма да е вече година.



А да знаеш какви неща разправят клюкарките от моя блок ... !!!
Щом се говори, значи е истина, нали?
Знаех си!

цитирай
104. kostadin - Знаеш ли колко ми пука какво го...
15.02.2013 13:15
tutankhamon661 написа:

Знаеш ли колко ми пука какво говорят нЕк'ви цървули?!
Продължавай да виждаш духове и таласъми!
Щом твърдите, че Борисов много се обичал и с Доган, бих ви препоръчал да напишете книга - естествено, фентъзи с елементи на хорър.

Очаквам още гнусотии!


Днес в парламента Бойко сам си го подтвърди.Ти кажи кой лъже и разправя гнусотии.Мерси за махленските клюки ,но както виждаш от горе написаното в поста се вижда ,че твоите изказвания са съобразени с героичните приказки във вашата махала.В нашата посочваме само факти
цитирай
105. tutankhamon661 - 104. kostadin
16.02.2013 16:35
kostadin написа:
tutankhamon661 написа:

Знаеш ли колко ми пука какво говорят нЕк'ви цървули?!
Продължавай да виждаш духове и таласъми!
Щом твърдите, че Борисов много се обичал и с Доган, бих ви препоръчал да напишете книга - естествено, фентъзи с елементи на хорър.

Очаквам още гнусотии!


Днес в парламента Бойко сам си го подтвърди.Ти кажи кой лъже и разправя гнусотии.Мерси за махленските клюки ,но както виждаш от горе написаното в поста се вижда ,че твоите изказвания са съобразени с героичните приказки във вашата махала.В нашата посочваме само факти




Смятах да оставя коментара ти без отговор, но преди малко за пореден път се убедих каква лъжлива паплач стои срещу Борисов.

Има изключения - всички до един са ми приятели и наистина обясняват с кое и защо не са съгласни. Уточнявам го, защото знам колко обичате да лъжете, преиначавате и настройвате хората едни срещу други.

А сега за болшинството противници на ГЕРБ:

1. Лъжат.
2. Преиначават.
3. Измислят.
4. Bиждат, каквото им изнася.
5. Hе виждат дори най-очевидното, ако не им изнася.
6. Мечтаят за комунизъм, защото тогава едни работеха, а после всички получаваха еднакво. Всъщност работещите трябва да получават много, докатo мързеливите безполезни интриганти /включително от форумите/ - или започват да създават реално, или умират от глад. Tова е висша справедливост.

Пример:

Ти виждаш нЕк'ви изоставени строежи. Дали са изоставени или ..... започнати?!

Аз виждам:

В някои райони на София на бях стъпвал от години и като го направих, останах учуден - имах чувството, че съм в друг град. Hяма разруха, а сгради и булеварди сякаш съм в Америка.

Мразя да ми излизат с вашите номера:

1. Това, което видя, всъщност не го видя.
2. Това, което чу, всъщност не го чу.
3. Мразя цяла магистрала да определят като "нищо".

Грам не ме бОли кой какво признава! Аз съм свикнал, че българинът е неблагодарен.
Слава Богу има и такива, които виждат и помнят!


цитирай
106. anonimen65 - ne kazvai takiva islni dumi
17.02.2013 09:02
ako obichash bulgaria i bulgarskia duh.znaesh che misulta e sila,izrazena s dumi e oshte po-goliama.sled takuv hubav posting ne triabvashe takuv zavurshek v lichnoto suznanie ,a oshte poveche na vseoslushanie.az puk viarvam,che Bulgaria shte se opravi ako i dneshnite bulgari da sa naslednitsi na lupeni a durjavnitsite da sa suvetvani ot antipoda na bulgarskia duh.
цитирай
107. tutankhamon661 - 106. anonimen65 - ne kazvai takiva islni dumi
17.02.2013 16:39
anonimen65 написа:
ako obichash bulgaria i bulgarskia duh.znaesh che misulta e sila,izrazena s dumi e oshte po-goliama.sled takuv hubav posting ne triabvashe takuv zavurshek v lichnoto suznanie ,a oshte poveche na vseoslushanie.az puk viarvam,che Bulgaria shte se opravi ako i dneshnite bulgari da sa naslednitsi na lupeni a durjavnitsite da sa suvetvani ot antipoda na bulgarskia duh.



Кое не одобряваш? Да "умират от глад" ли"?
То е ясно, че не говоря за ощетените от природата.
Имам предвид мързеливите плужеци, които раздават акъл, но за работа не мислят. Bъпреки това имат претенции, че са направили "мноооу ..." за държавата. Cамо че единственото им много е глупостта.

Естествено, че нищо хубаво не трябва да се случи на мързеливия злобар. Писнало ми е да гледам дебилни неграмотни цървули с претенции до небето. Политика, музика, кино - ама от всичко "разбират", бе! Бездарни, ялови, стерилни ... Яд ги е, че нищо не умеят, затова бълват "змии и гущери" срещу можещите.

Tакива ли да слушам? C такива ли трябва да деля?
Неееема да стане! Или работят, или са аут.
Я ги виж ти! Ще бъхтя аз, за да се лезят цял ден по форумите. Отпадъци!

45 години стигат! Времето е наше!



цитирай
108. anonimen65 - mnogo mi se iska s tvoia pesimizum
20.02.2013 22:23
da sledish prez sledvashtite mesetsi rabotata na expertite i da ia publikuvash tuk.moje puk chettiashtite da proumeiat,koi e rabotil za sebe si i za tiah i koi samo za tiah.
цитирай
109. anonimen65 - ako 107 e za men
20.02.2013 22:26
ne sum se izkazal razbiraemo.naprotiv az sum suglasna s teb.ama te rabotiat na forumite:) za tova im plashtat kakto i na takiva kato stanishkata.tezi bednite murzelivtsi sa nishto v sravnenie s tezi deto ni izpivat ne stiga che im se raboti za julti stotinki ami i ot tiah ni vzemat za tehnite izbirateli.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663392
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031