Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 18:47 - Без Борисов държавата си заминава
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 69176 Коментари: 188 Гласове:
95

Последна промяна: 22.06.2013 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



            image



Love Story


След редица лъжи и интриги правителството подава оставка. Онези, които се радват, все още не осъзнават, че оттук-нататък ги чака наистина Големият Ужас. Явно 20 години червени и сини неизпълнени обещания не им стигат на някои хора и продължават да вярват, че “обядът е без пари”. Въпреки многобройните успешни дейности /започнати и спряни от всички предишни/ явно не всеки иска да види дори най-очевидното. Когато човек не вярва на собствените си очи ,сам Господ не може да му помогне.

Разбира се, далече съм от мисълта, че онези на улицата са “целият народ”. Истинските демонстранти протестираха заради високите сметки, но между тях имаше и провокатори, които бяха изпратени за да ескалира напрежението. Въпреки че от това вредата е единствено за ГЕРБ, пак се намериха интриганти, пробутващи по своята шантава “логика”, че управляващите са изпратили агитки. Естествено, никой не обясни защо биха го направили, след като подобни неща ще ги закопаят.

Сега очаквам познатите от преди идването на ГЕРБ номерца - неизпълнени обещания, нагласени избори /Борисов вече няма да пречи на обичайната върхушка да купува гласове/. И знаетe ли какво? Затъването ще продължи. Щом има хора, които все още вярват на многократно провалени лъжци, нека им сърбат попарата! Нима не го заслужават?

Погледнете от добрата страна! Ще има поводи за мрънкане. Не е ли това любимото занимание на българина? Цените ще се качват, хората ще обедняват, ще има пак дупки по пътищата, кучета ще ядат граждани ….. и никой няма да си мръдне пръста. Нали това пожелаха “аристократите и енциклопедистите”?

Взломаджии и прочие паплач ще проникват по домовете ви, а после ще роните горчиви сълзи за “златото на мама”. Да се оплачете? На кого?! На “лошата” полиция, която с идването на ГЕРБ за пръв път заработи усилено? Е, да, ама вече се връща старото, т.е. глас в пустиня. Като отвлекат ваш роднина, не се сърдете и не мучете, понеже вие сами се лишихте от полицейското “насилиe” …… над престъпниците. Mарш при Арменския поп!

Единствени ГЕРБ забраниха да се използват служебните коли за предизборна агитация – така бръкнаха в здравето на обичайните хрантутници.
Единствени ГЕРБ ограничиха парламентарните и всякакви други разходи от бюджета – отново изненадаха неприятно онези, които 20 години крадат хляба ви.
Единствени ГЕРБ агитираха изборно с най-евтините материали – примерно захарчета с лицето на Борисов. Дори това се оказа проблем, но не и разхищението от всички останали за билбордове и телевизионни клипове.
Не искахте ли всички тези ограничения? Е, сега ги забравете, защото НИКОЙ друг няма да ги направи!

За дребен бизнес ли мечтаете? Как бе, не виждате ли, че ви бъркат в джоба по далеч по очевиден и лесен начин? Cериозно ли вярвате, че ще се променят? И защо, по дяволите, да го правят, след като единственият ограничител, т.е. ГЕРБ, вече няма да им пречат?!


Cега аз ще питам и обвинявам. Вече чакам милионите, обещани от противниците на ГЕРБ. Започнаха ли да ги раздават? И да не се отметнат! Защото сутрин говорят едно, по обед - друго, а вечер – трето. 20 години го наблюдаваме.


До момента друго правителство не е свършило толкова работа, колкото това на ГЕРБ, но типично по български се намериха хора, представящи всеки успех за незначителен или дори вреден.

1. Построяват магистрала – не ни трябвала /!!!!/. Бързо забравиха, че 20 години бучат заради разбитите пътища. Сега се сърдят защо ….. не са разбити /не виждам друго обяснение/.

2. Борисов лично се ангажира с откриването на нов обект.
То било за да се покаже. Ако не го направи, ще кажат “Не му пука”/футбол играе, на парти отишъл, може и секс да е правил – все “необичайни” за нормалния човек неща Ама защо ни е нормален премиер – свикнали сме с шантавите, затова Борисов ни смущава/.

3. Защитава свой министър – значи липса на самокритика.

4. Наказва свой министър – ето, сам признава вината, следователно трябва да си ходи.

Това са едни от многото примери, че когато голяма част от хората срещу теб са лъжливи, платени интриганти, каквото и да направиш, ще се обърне срещу теб. Въобще толкова шантави глупости открих и все ми е чудно защо онези, които ги пробутват, не ги прилагат за своята любима партия /която и да е тя/.
Толкова за обективността.

Много преди да стане премиер определиха Борисов като “мутра”. За да покажа колко струват тези обвинения, ще цитирам мой коментар - красноречив за достоверността на фантасмагориите, както и за честността на пробутващите ги.


"… Знам тези "1001 нощи".

Любимата ми е за Мишо Бирата.
Борисов бил замесен, защото предния ден говорил с приятел на братовчедката, на сестрата, на чичото, на негова приятелка, чиято леля познава вуйчото на дядото, на трети братовчед, на съседката ..... на Мишо Бирата.

Ако същия ден замине за САЩ, то е за да не бъде свързан с не знам си какво.
Ако ли пък е тук, още по-сигурно е "замесен".

Ееех, леле! Я подай ми, мале, тенката пушка ... “



Жал ми става за хората, които оцениха дейността на Борисов. Както и за онези, които са срещу него, но все пак не си позволиха да лъжат – част от тях са ми приятели и винаги бих ги изслушал.

Обаче платените неграмотници, представящи неграмотността си като “собствен стил” /честно, видях и това !!!!/ - те са заслужили всичките си неволи. Милиони да им дадеш, вместо “Благодаря” ще кажат “Малко са”. И ще ги профукат по най-безумния начин. После друг ще им е виновен.


Все още не съм решил дали да остана в България, но дори да го направя, вече грам няма да ми пука за държавата. Пръста си не бих мръднал, защото знам, че онези, които искат да заместят ГЕРБ, ще приберат плодовете на труда ми в собствения си джоб. Някои го правят отдавна, а други все още чакат с Лъжицата да ги пуснат до Големия Казан. Проблемът е, че ако всички са като тях, Казанът ще е празен. Аз вече няма да го пълня – убиха желанието ми.

Другият вариант е да се преселя зад граница. Направя ли го, цял живот ще обяснявам, че българинът сам си е виновен за тежкия живот. Не важи за всички – имам и много приятели, които не го заслужават, нищо че са срещу ГЕРБ.
Но една част - безполезни паризити - определено иска да живурка на чужд гръб и плаче за комунизъм. Е, вече няма да плюскат от моята ръка!

Има едно семейство – далечни роднини са ми. Майката и бащата приживе бяха големи комунисти. Двете им дъщери още преди 1989г избягаха – една в Нигерия, другата в Колумбия. След падането на Берлинската стена тази в Колумбия написа писмо до майка си и баща си: “Ако искате да живеем на три континента, гласувайте за БСП!”

Та, чакайте да се върнат хората зад граница! Ще ги дочакате, спор да няма. Някой може да се излъже, но като види, че по форумите /единственият им източник за информация/ са разпространявани чудовищни лъжи, бързо ще си замине. Ама вие ги чакайте!



По-надолу цитирам мои коментари за да не ги преразказвам.


“…Дори да са политически, те не са само срещу ГЕРБ, а и срещу всички преди тях.
Не разбирам защо потриват ръце станишевци, костовисти, даже и догановци. Никой не е забравил магариите им.

Какво плъзнаха по телевизиите разни платени кретени да дрънкат глупости? И в Blog.bg го видях. Tова са онези с големите лъжици - чакат за Казана.

Hарочно насочват всичко към ГЕРБ и Борисов, защото се убедиха, че с честни избори никога няма да докопат властта …”



“… Опитват да пробутат, че имало полицейско насилие, ама не дават подробности, защото са малко неудобни.

Hапрежението е ескалирало от нарочно пратени агитки - те са изяли боя от палките, но и самите те са нанесли такъв, при това първи. Между тях може по случайност да е пострадал невинен човек, защото няма как да ги разпознават - нали всички са цивилни. В никакъв случай не е имало заповед "да бият".

В тази връзка: кой има полза и кой вреда от ескалиране на напрежението?

1. За ГЕРБ вредата е най-голяма.
2. Ползата е за онези, които искат да свалят ГЕРБ и да заемат мястото им.

Това е и отговора на въпроса "Кой изпрати провокаторите?"

Да твърдят, че управляващите са го направили, e по-голяма фантастика от "Междузвездна война". То бива лъжи и интриги, ама поне малко логика трябва да има.
Логиката е очевидна: всеки друг може да изпрати провокаторите, но не и ГЕРБ …”




“…Използвам случая да обърна внимание върху поредната гнусна политическа игричка.

Заради протестите гледам телевизия повече от обичайното и на няколко пъти, по различни телевизии видях интервюта с участници. Всички до един казаха, че протестът им не е само за тока, а срещу ЦЯЛАТА политическа класа от последните 20 години.

Така че да не ми дрънкат глупости разни платени лъжци, че било специално срещу ГЕРБ. Станишевци, костовисти, догановци - протестите са И СРЕЩУ ТЯХ, понеже никой не е забравил магариите им, когато бяха на власт. Да не потриват доволно ръце, тъй като не са по-невинни от който и да било друг! …”




”… Абе, разни крадливи комуняги искат комунизъм и това е - да продължат кражбите.
Или не знаят, или се правят на луди колко неща от онова време все още плащаме.

Бучат, че трябвало да се събират пари за затваряне на блокове в АЕЦ-а.
А защо трябва? Защото крадливата Партия не е спазила проекта,
според който на всяка сметка е трябвало да се добавят стотинки - нищо и никакви стотинки, които ако са събирани от самото създаване на АЕЦ-а, парите отдавна да са на лице. Обаче другарите нали трябва да излъжат народа, че токът е "евтин", не са добавяли стотинките и сега наведнъж трябва да се събират.

Е, кой е виновен?! Който и да е, определено е бил на власт преди 1989г.

Ей затова мразя червените престъпници и техните дебилни последователи да дрънкат за ниски цени. Заради техните ниски цени сега ни идва нанагорно. Факт! ..."




"... Защо ли се учудваш?
За сметките поне е разбираемо, пък и Енергото си е мошеническо.

Обаче как да разбирам подкрепата за де що има престъпник? Как може да викат "полицейщина", след като би трябвало да се радват на нечии арест?

На такива хора им пожелавам да ги посетят у дома, да ги пребият, да ги изнасилят, ограбят и т.н. Тогава да видя как ще викат "полицейщина". Щот е много лесно да зaщитаваш престъпниците, след като друг е пострадал. Защо не говорят за "полицейщина" онези с отвлечените роднини, а?

Hякои хора са до такава степен глупави, че докато не пострадат лично, нямат да видят истината. Част от тях и след това я недовиждат.

Аз поне имам лични впечатление - за разлика от редовия блогов всезнайко. Нещата са по-черни, отколкото изглеждат. Затова ни трябва наистина брутална полиция. Cегашната е направо нежна.

Не да ми пускат нЕк"ви клипове със заглавия "Полицейско насилие". На видеото се вижда как някакъв обижда полицаите, а те го дърпат от колата. Изобщо не става ясно каква е причината. Ами ако е въоръжен или просто провокатор?

Аз съм виждал как полицай съвсем културно иска документите на човек, продаващ незаконни дискове, и понеже няма документи, онзи изплю "Всичките сте тъпи като гъз". Еееее, в коя държава си позволяват подобни своеволия към униформен? И какво ще последва в една Англия например? Tакова, че никой не смее дори да помисли подобни думи …”




“…Свикнал съм с лъжите ви. Кои ли? Ето пример:

По време на един от протестите Борисов каза:

"... Хората трябва да знаят, че между тях има провокатори, които ще скочат да ги бият, ако не им играят по гайдата. Затова внимавайте! ..."


А разни самозвани журналя и псевдоблогъри извъртяха думите до:

"... Борисов предупреди да внимавате, защото ще ви набие, ако продължите да протестирате ..."


Колко мръсен помияр трябва да е животното, което променя до такава степен думите? …”






 



Гласувай:
120



Следващ постинг
Предишен постинг

1. theeconomist - :-)))))))
20.02.2013 18:57
Нали щеше да напускаш. Трети челен коловоз!

Щото мисля,че нямаш кинти за втори терминал!

Поздрави!
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. theeconomist - :-)))))))
20.02.2013 19:01
theeconomist написа:
Нали щеше да напускаш. Трети челен коловоз!

Щото мисля,че нямаш кинти за втори терминал!

Поздрави!




Казах, че обмислям.
Не си го разбрал или по навик се правиш на луд?

В моя блок има един такъв като теб. Всички знаят, че майка му го издържа, но той не спира да говори за "кинтите, които върти".





цитирай
3. rokset - ?
20.02.2013 19:01
С много от нещата съм съгласен. Но и Бойко по-рано трябваше да разбере ,че нещо не е наред. Дянков трябваше да си ходи още след интервюто на Кристалина ,че прави грешки във финансовата политика.
цитирай
4. christof - Важното е, че Кушеля вече е спокоен ...
20.02.2013 19:07
Важното е, че Кушеля вече е спокоен за България.
цитирай
5. tutankhamon661 - 3. rokset - ?
20.02.2013 19:18
rokset написа:
С много от нещата съм съгласен. Но и Бойко по-рано трябваше да разбере ,че нещо не е наред. Дянков трябваше да си ходи още след интервюто на Кристалина ,че прави грешки във финансовата политика.



Аз няма да определям кое е гаф.
Cамо ще напомня, че единствено Борисов от всички български премиери си е признавал грешките. Останалите са по-перфектни от Исус.


цитирай
6. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!
20.02.2013 19:19

Опа, минус от Елинора, която ...... не слага минуси.
Днес за втори път влиза.
Баси и досадата!

цитирай
7. tutankhamon661 - 4. christof
20.02.2013 19:26
christof написа:
Важното е, че Кушеля вече е спокоен за България.



Аз повече няма да си правя труда за каквото и да било.
Гладните комуняги винаги чакат и тропат с Голямата Лъжица. И Вилица. И Нож!

цитирай
8. hopfen - Колега, мислех, че само аз
20.02.2013 19:43
допускам грешки в заглавията си, предполагам, че си искал да напишеш "Без Борисов мафията си заминава" надявам се да оцениш нанесената от мен корекция.
Моето предположение е, че крайно време управлението на държавата ни да се поеме от държавници, а не от партийци, обръчи от интереси и ламтящи за власт индивиди. Жалко беше само, че народът ни трябваше да премине през всичките тези сътресения, но смятам вече, че сме достигнали крайната точка на махалото и от тук нататък ще е нашия възход като държава!
За нашата мила България:
Наздраве!
цитирай
9. tutankhamon661 - 8. kozme - И аз искам решение на проблема с цените на тока, парното и
20.02.2013 19:56
kozme написа:
свичко свързано с младите,децата и ниските пенсии.

Цялата провокация на бившите стана заради новите избори, а именно
гласуването трябваше да стане с ЕДНА бюлетина,където всички партии които учавстват ще бъдат наредени еди под друг. Всеки гласоподавател ще гласува само за един представител.

БСП и ДПС не бяха съгласни с този модел на гласуване и ето резултата.

А заплахите пред медиите на Станишев рекушираха с пълна сила на Орлов мост.
Понеже в държавата ни конституцията е направена в защита на комунягите, дава пълна сила на Парламента, ще има да чакаме нова конституция и нов модел на управление "когато цъфнат налъмите".

Президента нищо не може да направи без участието на Парламента. Цялата власт е съзредоточена в НС. От сега на сетне всичко решават те - НС. Макар че по Конституция властта зависи от народа и произтича от народа - пълна глупост пи лъжа. Тази конституция е провал и батак.

Затова парламентаторите от Бившите,са сигурни в успеха си.

Аз не искам нито тези тримата ( един психопат, един турчин и един който не си знае пола,макар че се води баща по документи),нито някой некадърник с купена диплома да управлава моята родина.

Не искам тези,които първи бръкнаха дълбоко в джоба на българите, отново да вземат ( купят) властта в БГ.




Напълно съм съгласен.
Онези, които не го разбират, едва сега ще усетят последствията от грешката си.

20 години едно и също се повтаря, но не всеки се учи от миналото.

цитирай
10. tutankhamon661 - 9. hopfen - Колега, мислех, че само аз
20.02.2013 20:06
hopfen написа:
допускам грешки в заглавията си, предполагам, че си искал да напишеш "Без Борисов мафията си заминава" надявам се да оцениш нанесената от мен корекция.
Моето предположение е, че крайно време управлението на държавата ни да се поеме от държавници, а не от партийци, обръчи от интереси и ламтящи за власт индивиди. Жалко беше само, че народът ни трябваше да премине през всичките тези сътресения, но смятам вече, че сме достигнали крайната точка на махалото и от тук нататък ще е нашия възход като държава!
За нашата мила България:
Наздраве!



В случая сме на противоположни мнения.
Знам защо го казваш, но категорично не съм съгласен.
Следя какви неща се говорят и обикновено не откривам смисъл.

Казваш, мафията. Приятелството само по себе си не означава участие. Няма нито едно доказателство, че Борисов е вършил нещо незаконно. Познавал лелята, на чичото, на съседката .... - не са доказателства.

Още нещo: за пръв път виждам толкова добре работеща полиция. Съвсем скоро повечето недоволстващи ще усетят какво беше преди и ще съжаляват, че няма кой да прибере един обикновен взломаджия.







цитирай
11. cefules - Писах ти във фейса за позицията си. ...
20.02.2013 20:07
Писах ти във фейса за позицията си. Тук, като се сетя какви ще ме четат, по-добре да не го повтарям. Ти си знаеш:-)
Веднъж да мине данданията, че да започна да си работя, че не съм в състояние така, а главата ми вече се пръска от напрежение. Предполагам, че е така с повечето хора.
Всъщност, когато подкрепям с цялото си сърце човек с различна от моята позиция, тогава чувствам най-голяма надежда, че един ден нещата могат и да се променят към по-добро.
Поздрави:-)
цитирай
12. theeconomist - Обаче те поздравявам за откровеността и прозрението!!!
20.02.2013 20:11
" След редица лъжи и интриги правителството подава оставка" !!!!

Това е истината! Благодаря!
цитирай
13. tutankhamon661 - 12. cefules
20.02.2013 20:21
cefules написа:
Писах ти във фейса за позицията си. Тук, като се сетя какви ще ме четат, по-добре да не го повтарям. Ти си знаеш:-)
Веднъж да мине данданията, че да започна да си работя, че не съм в състояние така, а главата ми вече се пръска от напрежение. Предполагам, че е така с повечето хора.
Всъщност, когато подкрепям с цялото си сърце човек с различна от моята позиция, тогава чувствам най-голяма надежда, че един ден нещата могат и да се променят към по-добро.
Поздрави:-)




Когато човек гледа позитивно на живота, в даден момент започва да прибира плодовете на тази своя позиция.

Поздрави и за теб!

цитирай
14. tutankhamon661 - 13. theeconomist - Обаче те поздравявам за откровеността и прозрението!!!
20.02.2013 20:23
theeconomist написа:
" След редица лъжи и интриги правителството подава оставка" !!!!

Това е истината! Благодаря!




А аз те поздравявам колко си техничен!
Гледай, гледай как въртиш ...... парите!

цитирай
15. toxic - .
20.02.2013 20:56
Обещай, че няма да ме баннеш до живот след този коментар :D
Мисля, че Борисов много добре знае кой му искаше оставката на протестите, кой създаде хаоса и сблъсъците /то сляп трябва да си да не видиш обичайните заподозрени от агитките/. Така че не протестите са причина за отказа му от управление, а това че губи рейтинг отдавна и след целия този цирк популярността му съвсем щеше да се срине. Той не е Батман и Супермен за да вдигне с магическа пръчка доходите и едва ли може да отнема лицензи и да сваля цени до нивата, които биха се харесали на хората. А сега все още има подкрепата на 22% от гласоподавателите, да не говорим, че част от протестиращите ги е страх от от коалиция на БСП с ДПС. Много умен ход и всяко зло е за добро.
Пък и вече не изключвам възможността всичко да е една 23-годишна постановка с предизвестен край.
ПП. Детската ми мечта е да замерям Станишев с вегетариански продукти с изтекъл сок на годност, но пътищата ни едва ли ще се пресекат.
цитирай
16. anonimen65 - e ne
20.02.2013 21:03
svidetel sum kak te opluvaha ,che si advokat na Boiko,no kato po- umen prostiim i ako ima protest za Boiko suberi i zavedi sus sebe si pone 2o choveka,koito da iskat othvurliane na ostavkata mu.dori i da ne uspee protesta shte mu e edna uteha,che ima hora,koito sa razbrali v kakvi trudni bitki e uchastval za bulgaria i obiknovenia chovek v neia.drugite samo gledaha kak pecheli naroda i sega mu otneha tova doverie tochno predi izborite s tezi visoki elektrosmetki i nahusvaneto za protest s oporochaane na purvonachalnata ideia.
цитирай
17. tutankhamon661 - 16. toxic - .
20.02.2013 21:12
toxic написа:
Обещай, че няма да ме баннеш до живот след този коментар :D
Мисля, че Борисов много добре знае кой му искаше оставката на протестите, кой създаде хаоса и сблъсъците /то сляп трябва да си да не видиш обичайните заподозрени от агитките/. Така че не протестите са причина за отказа му от управление, а това че губи рейтинг отдавна и след целия този цирк популярността му съвсем щеше да се срине. Той не е Батман и Супермен за да вдигне с магическа пръчка доходите и едва ли може да отнема лицензи и да сваля цени до нивата, които биха се харесали на хората. А сега все още има подкрепата на 22% от гласоподавателите, да не говорим, че част от протестиращите ги е страх от от коалиция на БСП с ДПС. Много умен ход и всяко зло е за добро.
Пък и вече не изключвам възможността всичко да е една 23-годишна постановка с предизвестен край.
ПП. Детската ми мечта е да замерям Станишев с вегетариански продукти с изтекъл сок на годност, но пътищата ни едва ли ще се пресекат.



Това за Батман го измислиха медиите, сякаш той самият го е твърдял. Няма свръхестествени способности и голяма част от исканията са невъзможни за момента - знаят го всички. Включително Станишев, който по навик обещава смело, а дойде ли на власт, ще започне да шикалкави, че хората не ca разбирали. Ако решиш да го замеряш, викай навреме - и на мен ми е мечта, ха-ха ...





цитирай
18. tutankhamon661 - 17. anonimen65 - e ne
20.02.2013 21:24
anonimen65 написа:
svidetel sum kak te opluvaha ,che si advokat na Boiko,no kato po- umen prostiim i ako ima protest za Boiko suberi i zavedi sus sebe si pone 2o choveka,koito da iskat othvurliane na ostavkata mu.dori i da ne uspee protesta shte mu e edna uteha,che ima hora,koito sa razbrali v kakvi trudni bitki e uchastval za bulgaria i obiknovenia chovek v neia.drugite samo gledaha kak pecheli naroda i sega mu otneha tova doverie tochno predi izborite s tezi visoki elektrosmetki i nahusvaneto za protest s oporochaane na purvonachalnata ideia.



Той знае много добре, че не всички са срещу него.
Оставката е, защото не иска полицията да бие хора - без значение поради каква причина. В такива мелета винаги могат да пострадат невинни. Борисов винаги е казал, показал и доказал, че е против насилието.

цитирай
19. djgator - Да!
20.02.2013 21:32
Точно това написах днес!
цитирай
20. pcelata - Ужасена съм...
20.02.2013 21:39
само мисълта за Станишев и Местан....Направо вдигам кръвно 200/300.Но,си прав,че Бойко единствен си признава грешките. Знам и това,че сама птичка пролет не прави.И само това нищожество Дянковя да го нямаше.....
цитирай
21. tutankhamon661 - 20. djgator - Да!
20.02.2013 21:51
djgator написа:
Точно това написах днес!



Добре дошъл!
Радвам се, че мислим в една посока.

цитирай
22. tutankhamon661 - 21. pcelata - Ужасена съм...
20.02.2013 21:57
pcelata написа:
само мисълта за Станишев и Местан....Направо вдигам кръвно 200/300.Но,си прав,че Бойко единствен си признава грешките. Знам и това,че сама птичка пролет не прави.И само това нищожество Дянковя да го нямаше.....



Как да не се ужасяваш от Станишев и Местан? Двамата еднакво лъжат, мажат, клюкарстват ... Bече са извадили лъжица, вилица и нож и даже тропат по масата.

Дойдат ли на власт, народът, с желание или без, ще им зарежда трапезата.




цитирай
23. vmir - Фараоне, нима все още се хващаш на нагли претенции? Какви ти “аристократи и енциклопедисти”???
20.02.2013 21:58
Аз по-прости и некадърни типове от просташки ругаещите Бойко не съм срещал. Не им се връзвай на цървулските номера. Бухалката била символ на управлението му - това измисли цял конгрес от некадърници и клеветници, които не спряха да сеят лъжите си, за да държат България на собственото си ниво на некадърност и плювачество.
цитирай
24. forest - Поздрави , колега
20.02.2013 22:06
МНОГО СТЕ ОБЕКТИВЕН...ЖАЛКО , ЧЕ МАЛКО ХОРА РАЗСЪЖДАВАТ КАТО ВАС...НО ТЕ МОЖЕ БИ ИМАТ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА...---ДА СА БИЛИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ , ДА СА НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИТЕ , ИЛИ ПРОСТО--ТОЛКОВА МОГАТ...С ТАКИВА И НЕ СЕ СПОРИ...ЛЕКА ВЕЧЕР И СИ СТОЙ В БЪЛГАРИЯ--ТУК СТЕ С ТЕЖЕСТ ,НАВЪН СИ Г-Н НИКОЙ..... А НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
цитирай
25. alexs - 16. toxic -. а моята детска мечта ...
20.02.2013 22:10
16. toxic - . а моята детска мечта вкупом токсичните партии ГЕРБ БСП СДС ДПС крепители на мутроолигархията да идат на бунището на историята ...... трябват нови неопетнени и смяна на модела!
цитирай
26. tera - Е как няма да си замине?
20.02.2013 22:39
Нали той я е основал...

цитирай
27. tutankhamon661 - 24. vmir - Фараоне, нима все още се хващаш на нагли претенции? Какви ти “аристократи и енциклопедисти”???
20.02.2013 22:40
vmir написа:
Аз по-прости и некадърни типове от просташки ругаещите Бойко не съм срещал. Не им се връзвай на цървулските номера. Бухалката била символ на управлението му - това измисли цял конгрес от некадърници и клеветници, които не спряха да сеят лъжите си, за да държат България на собственото си ниво на некадърност и плювачество.




О, никога не им се връзвам.
Pеших да напиша този постинг, защото има хора, които трябва да знаят истината. Също така и за самия мен - след време ще мога да си припомня фактите.

Продължават да пускат по телевизията граждани, които повтарят ли повтарят, че не желаят никой от предишните и протестът им е както срещу сметките, така и срещу ЦЯЛАТА политическа класа. Hе специално срещу ГЕРБ.

Не знам защо Гей Станишев потрива доволно ръце.
Това, че искали сваляне на правителството, е блогърска измислица на чавдарчета и андрейчета.





цитирай
28. tamperto - ,
20.02.2013 22:48
аз имам прозрение, ДъИкономисте, че ти си глупак. Прочете ли изобщо за какво иде реч?
цитирай
29. tutankhamon661 - 25. forest - Поздрави , колега
20.02.2013 23:28
forest написа:
МНОГО СТЕ ОБЕКТИВЕН...ЖАЛКО , ЧЕ МАЛКО ХОРА РАЗСЪЖДАВАТ КАТО ВАС...НО ТЕ МОЖЕ БИ ИМАТ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА...---ДА СА БИЛИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ , ДА СА НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИТЕ , ИЛИ ПРОСТО--ТОЛКОВА МОГАТ...С ТАКИВА И НЕ СЕ СПОРИ...ЛЕКА ВЕЧЕР И СИ СТОЙ В БЪЛГАРИЯ--ТУК СТЕ С ТЕЖЕСТ ,НАВЪН СИ Г-Н НИКОЙ..... А НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ



Благодаря!
Надявам се да си прав, защото за момента хич не ми се вярва нещо да се оправи.
"Октоподът" от мързеливци, интриганти и крадци е пуснал пипала навсякъде.

цитирай
30. raders - ))))) "Без Борисов държавата ...
20.02.2013 23:32
))))) "Без Борисов държавата си заминава" Всъщност, няма незаменими, но в България май наистина съществува дефицит на личности. Освен това държавната администрация трябва да се посвие; в момента е тежко бреме за все още работещия бизнес. Прекалено много търтеи има в тази администрация и трябва да се съкрати поне наполовина. Освен това е недопустимо енергетиката да се предостави на монополисти. При скъпа енергия, всичко е скъпо и икономиката боксува. Това му изяде главата на Борисов, макар че не той приватизира енергетиката.
цитирай
31. tutankhamon661 - 26. alexs
20.02.2013 23:40
alexs написа:
16. toxic - . а моята детска мечта вкупом токсичните партии ГЕРБ БСП СДС ДПС крепители на мутроолигархията да идат на бунището на историята ...... трябват нови неопетнени и смяна на модела!



Предлагаш ли някой?

цитирай
32. zarenkow - Зарече се в началото ,
20.02.2013 23:41
но не смаза главата на змията и тя го захапа. Съмнителен лобизъм. Позволи на монополите при тая мизерия повече от колкото можеха да понесат хората. Няколко пъти се издъни яко , това с Мишо бирата , няма как да не признаеш за голям гаф. Все пак по сърцат за доброто и земен не сме имали. Проблем му е , че не сподели философия и разбиране за перспективите , а ако ги няма не е добре но за това пък добра обратна връзка . Ценностната система определя поведението на обществото и когато има повече от една , боледува от социална шизофрения. Все пак е налице е постепенна замяна на неадекватната и самоубийствена соц. ценностна система. В обществото , това не може да се случи бързо и дано оцелеем до тогава.
цитирай
33. tutankhamon661 - 27. tera - Е как няма да си замине?
20.02.2013 23:52
tera написа:
Нали той я е основал...



Знаех си, че го подценявам.
Ще се поправя.

цитирай
34. tutankhamon661 - 29. tamperto
20.02.2013 23:55
tamperto написа:
аз имам прозрение, ДъИкономисте, че ти си глупак. Прочете ли изобщо за какво иде реч?



Подозирам, че не може да чете.
Ползва някакъв преводач, но май не е достатъчно.

цитирай
35. tutankhamon661 - 31. анонимен - Подводни
20.02.2013 23:56
анонимен написа:
Ти да видиш колко прост народ, начи. Да иска оставката на бат Гойко. Ма ,теа чуват ли се какви ги приказват? Ужас напрао ти казвам.
Пък и искат да гонят ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН. Наглеци бе, наглеци. Абе аланколу, кой си ти та да искаш да живееш без монополи бе? Аре бе ! Цървул с цървул, балкански!
Бат ви Гойко нивга не е обещавал да прати в панделата, Станишев, Доган, Костов, Лостов, Мостов и т.н. Той никога не е назначавал Дянков за финансов министър. Никога не се е излагал с Румяна Желева.
А и запис на разговор на бат Гойко за Мишо Бирата никога не е имало и нема да има. И оная мутра Каратиста, не е бил представител на държавата в ЧЕЗ.
Всичко това е инсинуация и масова халюцинация !
Бат Гойко е политик ! И като истински Български политик който бачка в духа на приемствеността, никога, ама никога не лъже.
Капиш?



Разбор за Нобел!

цитирай
36. tutankhamon661 - 32. raders - ))))) "Без Борисов държавата ...
20.02.2013 23:57
raders написа:
))))) "Без Борисов държавата си заминава" Всъщност, няма незаменими, но в България май наистина съществува дефицит на личности. Освен това държавната администрация трябва да се посвие; в момента е тежко бреме за все още работещия бизнес. Прекалено много търтеи има в тази администрация и трябва да се съкрати поне наполовина. Освен това е недопустимо енергетиката да се предостави на монополисти. При скъпа енергия, всичко е скъпо и икономиката боксува. Това му изяде главата на Борисов, макар че не той приватизира енергетиката.



Да, определено има дефицит на личности ..... много, много стар проблем.

цитирай
37. tutankhamon661 - 34. zarenkow - Зарече се в началото ,
20.02.2013 23:59
zarenkow написа:
но не смаза главата на змията и тя го захапа. Съмнителен лобизъм. Позволи на монополите при тая мизерия повече от колкото можеха да понесат хората. Няколко пъти се издъни яко , това с Мишо бирата , няма как да не признаеш за голям гаф. Все пак по сърцат за доброто и земен не сме имали. Проблем му е , че не сподели философия и разбиране за перспективите , а ако ги няма не е добре но за това пък добра обратна връзка . Ценностната система определя поведението на обществото и когато има повече от една , боледува от социална шизофрения. Все пак е налице е постепенна замяна на неадекватната и самоубийствена соц. ценностна система. В обществото , това не може да се случи бързо и дано оцелеем до тогава.



Хубав, умерен и разумен коментар.
Благодаря!

цитирай
38. bringo - Бойко подаде оставка, за да се върне ...
21.02.2013 00:07
Бойко подаде оставка, за да се върне отново. И сега на къде без агент Буда, който членува в престъпни групировки, а образованието му е пожарникар. Жалко за личността, която отдавна трябва да лежи в затвори и да бъде съден за цялото си криминално минало+престъпленията, които извърши като премиер. Още да роним ли сълзи за него, няма на къде, държавата свършва след неговата оставка, а не могат да се изберат чисти хора на негово място, които до сега не са прекрачвали народното събрание. Явно толкова сме я закъсали, че няма на къде без един престъпник, който можем да си го спестим, за да не ни дойде в повече.
цитирай
39. chergligan - Случват се и добри неща.
21.02.2013 00:30
Всеки вариант е по-добър от управление на мутрите!
цитирай
40. mglishev - М, Глупости.
21.02.2013 01:19
Държавата е надживяла дори Ляпчев и Малинов, че един бистришки тигър ли няма да надживее.
цитирай
41. dinkov - Динков
21.02.2013 02:52
tutankhamon661 - за много от написаното си прав. Но да напускаш Родината се заради някакви си Станишевци и Местановци, не си заслужава. Това което си заслужава е според твоите възможности да направиш така, че децата ти да останат в България. Разбира се да се разкара човек из широкия свят е хубаво. Да види как живеят другите хора. Да натрупа опит. Да осмисли кое е добро и кое лошо, но в Родината на всеки един човек въздуха е по особен. Небето е по-синьо, водата е по-вкусна , а дори пръстта от гроба на рода му мирише по друг начин. Ако икономически човек не се справя тук и потърси щастието си другаде, ще го разбера, но...заради някакви Станишковци и Местановци помислили се за богове, а са най - обикновени лъжци и крадци, просто не си заслужава. Е всеки има свое мнение и е прав за себе си !
Поздрав.
Ицко
цитирай
42. borsi - Спестяванията на Бойко, по-големи дори от бюджета на МВР
21.02.2013 05:08
Бау .... Нещо за което споменах преди около година, малко след рождения ден на Боко, взе да изплува и в медиите... Спестяванията на Бойко, по-големи дори от бюджета на МВР. Премиерът Бойко Борисов излиза от властта с 2 млрд. лева. По време на близо 4-годишното си управление, Борисов е успял да задели космическата сума ........ http://www.pik.bg/bojko-izliza-ot-vlastta-s-2-mlrd-leva/
цитирай
43. apostapostoloff - Ще си замине най- вече на
21.02.2013 06:19
баба ти хурката!
цитирай
44. kostadin - Не чувствате ли, че имате нужда от ...
21.02.2013 06:27
Не чувствате ли ,че имате нужда от човек ,които да ви разказва колко много е направил за удоволствието да го чувате с ушите си.
Боко нищо не е направил.Винаги е побягвал ,когато види ,че ще му се иска отчет за недовършените неща.
Ако вие не можете да живеете без водачите на различните партии ,значи сте зомбирани до крайност и разчитате ,че системата ще ви отглежда ,както се напъваме да имаме щастливи кокошки ,които изяждаме .
Всяка политическа философия може да ни докаже ,колко е добре ,ако работите за философа,който ви япроповядва
цитирай
45. xloranphyl - Квичене не побеснял гербераст - ...
21.02.2013 06:43
Квичене не побеснял гербераст - БЕЗЦЕННО!
цитирай
46. anonymous1212 - Цената на горивата продължава да расте
21.02.2013 08:51
Докато продължават протеста и срещу цената тока, цената на горивата тихичко се покачва, движено от компанията на големия приятел на Борисов - В. Златев

Справка!
http://fuelo.net/

Седмично движение на цената на
Дизела:
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB

Бензина:
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BD+A+95

Пропан-бутана
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BD+%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BD

Борисов не се еманципира от хора, като Златев, а продължава да обслужва техните ( а вероятно вече и свои) корпоративни интереси - справка - кафе машините имат on-line отчитане, а на пристанище Росенец вече коя година подред Борисов не може да сложи!!!!!
Защо ли??
цитирай
47. kamosutrov - Корабът ще спре да потъва, докато дойде новия капитан.
21.02.2013 08:55
Направи ли впечатление, че "национално отговорните" партии не искат властта
По време на криза и протести не искат да управляват, защото "нямало време".
И тъпите журналя не им задават точно този въпрос. Защо бе, готини?
цитирай
48. fenris - Относно ситуацията в момента
21.02.2013 09:00
Аз смятам, че нито една от партиите, включително тази на Бойко може да реши проблемите. Смятам че трябва да има смяна на политическият модел и Велико Народно събрание. Трябва завинаги всичките дето са в парламента да ги изметем от политиката начело с Бойко на включвайки Станишев, Доган и останалите.
цитирай
49. blogerka - лидерите
21.02.2013 09:27
от най-новата ни история имаме само двама силни лидери-Костов и Борисов, за съжаление двамата не се понасят и не могат да направят екип. Борисов най-вероятно макар и с малко ще спечели изборите. За да не се дъни както сега министрите му трябва да са експерти, особено финансист 1 и да държи дянков далече не зависимо от съветите на САЩ
цитирай
50. faktifakti - факти.
21.02.2013 09:38
4. borsi - Бойко излиза от властта с 2 млрд. лв.
04:53
Бау .... ;) Нещо за което споменах преди около година, малко след рождения ден на Боко, взе да изплува и в медиите:

Бойко излиза от властта с 2 млрд. лв. Премиерът Бойко Борисов излиза от властта с 2 млрд. лева, твърдят запознати. По време на близо 4-годишното си управление, Борисов е успял да задели космическата сума http://www.pik.bg/bojko-izliza-ot-vlastta-s-2-mlrd-leva/
цитирай
цитирай
51. penchoan - Дай Боже да си отиде тази корумпи...
21.02.2013 09:48
Дай Боже да си отиде тази корумпирана държава заедно с криминалния престъпник Борисов. Някои от пишещите в този форум ще останат без хляб от ГЕРБ, но това си е техен проблем.
цитирай
52. babikqn - Най-мразя Бойковистите! Мрете в ...
21.02.2013 10:29
Най-мразя Бойковистите! Мрете в кофите, антибългари! Съд за кръвопийците!
цитирай
53. rustocks - Коментар за заглавието:
21.02.2013 10:41
Ако той можеше да реши проблемите на държавата - щеше да ги реши. Държава ще има и след ББ, така както е имало и 7 000 години преди него!
Той си е просто един страхливец и дребен крадец на едро!

Какво направи с Лукойл? Нищо! Защото те го направиха богат и днес е вързан за ташаците с тънък тел! Нали знаеш какво е усещането?

За всичко е така - вързан е за ташаците с телчица и не смее да гъкне повече и дума от това, което му е суфлирано!

Мита за незаменимостта му е просто обиден за всички останали борчаги, с които аратликуваше!

цитирай
54. анонимен - Здрасти, Сашо,
21.02.2013 10:45
темата е дълга, но моето мнение е, че политическият модел на прехода, от който е част и Борисов, вече е изчерпан и трябва да се промени.
Поздрави!
цитирай
55. vmir - Онези, които 23 години изчерпваха политиката с "принципа": "Крадецът вика дръжте крадеца", постигнаха целта си.
21.02.2013 10:55
Мнозинството от българите или затъпяха до неузнаваемост, или прогониха и загърбиха умните и способните помежду си. За момента Борисов е най-доброто, което менажерията на наглостта и простотията е пропуснала да смаже и подчини. И той е човек и има право да се оттегли, още повече, че многократно са му искали оставката.
цитирай
56. travell - със или без Борисов,
21.02.2013 11:05
последния влак, който държавата трябваше да хване отдавна е изпуснат.
Сега трябва наново да се построи нова гара и да се определи машинист за първия нов влак, който ще тръгне от нея незнайно за къде. Искрено се надявам този машинист да няма нищо общо със старите железничари, а да бъде наистина човек от народа.
цитирай
57. mariniki - да...
21.02.2013 11:33
затова си е съвсем вярно... че всеки народ си заслужава
управниците...
цитирай
58. toxic - 16. toxic -. а моята детска мечта ...
21.02.2013 12:06
alexs написа:
16. toxic - . а моята детска мечта вкупом токсичните партии ГЕРБ БСП СДС ДПС крепители на мутроолигархията да идат на бунището на историята ...... трябват нови неопетнени и смяна на модела!

Aleks, всички искаме нов модел и неопетнени хора. Но така се оказва винаги, че зад новите неопетнени стоят добре забравени стари муцуни. Виж какво става и в инициативните комитети. Докато няма наказани и осъдени всички лешояди ще се домогват до кокала с всички средства.
цитирай
59. tutankhamon661 - 40. bringo
21.02.2013 12:44
bringo написа:
Бойко подаде оставка, за да се върне отново. И сега на къде без агент Буда, който членува в престъпни групировки, а образованието му е пожарникар. Жалко за личността, която отдавна трябва да лежи в затвори и да бъде съден за цялото си криминално минало+престъпленията, които извърши като премиер. Още да роним ли сълзи за него, няма на къде, държавата свършва след неговата оставка, а не могат да се изберат чисти хора на негово място, които до сега не са прекрачвали народното събрание. Явно толкова сме я закъсали, че няма на къде без един престъпник, който можем да си го спестим, за да не ни дойде в повече.




1. Борисов е много по-честен човек в сравнение с голяма част от искащите да го съдят. Не казвам от всички - важно уточнение, защото преиначават не само неговите, но и моите думи, и на много други.

2. Борисов е много по-умен и реално мислещ прагматик в сравнение с голяма част от фантазьорите, които чертаят нЕк'ви стратегии, способни да разсмеят всеки наблюдателен човек.

Да, няма откъде да дойдат чисти хора. Защото не всеки, който се пише за такъв и критикува все другите, е Сълза на Младенец. Но е трудно да погледнеш в огледалото.

цитирай
60. zarenkow - Преди много години, разногледия ...
21.02.2013 12:51
Преди много години , разногледия принц Нород , решил да намери Доброто. След много лутане срещнал старец , който знаел и любезно му посочил . - Ето в тая посока ще вървиш. Зарадвал се принца и бързо тръгна в посоката в която му гледали очите. :-)))
цитирай
61. platon - фараоне
21.02.2013 13:08
Венци съм. Питаш за бухалката. Мен ме баннаха за два вица , при това не злобни . За Борисов. Знаеш, че не се котфронтирам остро, премерен съм в изказа си, Много рядко съм обиждал някого. Казах вицовете и ме "удариха" Това е бухалката. Сега за оставката. Борисов я подаде защото се сриваше и използва една от софийските агитки като протест. В момента все едно го гледам в персонаж на Живков, който на няколко пленума/но никога на конгрес/ си хвърляше оставката и почваше един плач в зала "Георги Кирков" от типа " Бащице на кого ни оставяш" Жалка история беше тогава, жалка история е и сега. Слушам го , че бил против монополите и олигарсите и той. Само чемного малко е чел/и не това което трябва/ Класическото определение за олигарх е сливане на финансовата с политическата власт. По олгархична структура от семейство на банкер с премиер и Маркс не би посочил. Пример за домашно. В началото на мандата регистрирах кола в Кат. Платих в гише там на Си Банк./ по случайност и винетките пусна тази банка:)/ Онзи ден пак регистрирах кола/и при мен мандата е около 4 години:)/, този път гишето беше на Първа инвестиционна банка. Промяна ще кажеш...Така е, но банкера и собственика един и същ-Бориславова.
цитирай
62. tutankhamon661 - 41. chergligan - Случват се и добри неща.
21.02.2013 13:09
chergligan написа:
Всеки вариант е по-добър от управление на мутрите!



Не всеки - има и други варианти, които са също толкова лоши.
Но никой не би харесал управление на мутрите.

За твое "щастие" точно сега можеш да кажеш "Здравей" на най-големите мутри, убийци, крадци, лъжци, интриганти ....
Явно не ти е омръзнало да ги гледаш в продължение на 20 години.
А може да дойдат и нови кръвопийци - все пак е надежда, нали?
Всеки мазохист - с очакванията си ...




цитирай
63. balar - стига сте плашили вятъра.
21.02.2013 13:30
нищо не си заминава. Нека сами си изковем пътя напред. спрете да гледате назад. Пътят е само напред. И ще е такъв какъвто ние си го направим. Дали ще е черен или магистрала зависи от нас жителите на тази земя или...държава. Лесният път води към ада. не го забравяйте. така че колкото и трънлив да е не се отказвайте и неспирайте. Право напред.
цитирай
64. vehtiq - Поредният склопен хейтър
21.02.2013 13:40
babikqn написа:
Най-мразя Бойковистите! Мрете в кофите, антибългари! Съд за кръвопийците!


Дребни мразещи,всичко и всеки душици,убеден съм че и преди Бойко и след него ще бълвате помия,и проблема не е във управниците,а във вашата неспособност да отстоявате себе си във живота,и това ви прави зли и агресивни депресивни малоумници които винаги си търсят обекти за изливане на празноглави те си бъртвежи натрупани от комплексите ви за малоценност.Хубав и успешен хейтърски живот.
цитирай
65. gocho52 - Щастливо пътуване на Бойко!
21.02.2013 13:56
Към историята...
цитирай
66. ravramov - Типично по бойковски!
21.02.2013 14:01
Хем не искате оставката на Бойко, хем искате да се решат проблемите ви?! Но май Бойко и проблемите вървят ръка за ръка! Изглежда, че всъщност не знаете какво искате!
цитирай
67. tutankhamon661 - 42. анонимен - Подводни
21.02.2013 14:05
анонимен написа:
Прайш предложение в Норге комитетя и след царемонията, прайм делчо на мангизите.
Ако си съгласен цъкни едно плюсче, ако ли пък, не - минусче, в който блог си пожелаеш.
Чекам реакция!



Цъкам плюсчета, но пари не падат.
Hищо, Станишев ще раздава милиони - така обеща. Внимавай да не се отметне, че сутрин говори едно, по обед - друго, вечер - трето!




цитирай
68. bringo - Какво ще правим, ако Бойко Борисов ...
21.02.2013 14:17
Какво ще правим, ако Бойко Борисов го няма в това правителство. Целувайте му краката и го ближете, ако го обичате толкова много. Той е "божество"
цитирай
69. zaw12929 - ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА И СЛЕД НАС ДА ЖИВЕЕ ...
21.02.2013 14:30
ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА И СЛЕД НАС
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
ГЛУПАЦИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ, А ТОЗИ НЕ Е ГЛУПАК, А МУТРА
цитирай
70. tutankhamon661 - 43. mglishev - М, Глупости.
21.02.2013 14:31
mglishev написа:
Държавата е надживяла дори Ляпчев и Малинов, че един бистришки тигър ли няма да надживее.



Абе, Ляпчев ...
Държавата надживя дори Билбо Бегинс, пък ти за Ляпчев говориш.
Споко!

цитирай
71. bayhuy - Гейберите кръв пикаят. Сбогом, ...
21.02.2013 14:31
Гейберите кръв пикаят.
Сбогом, Тиквочи!
цитирай
72. tomov8 - Сбогом на политическите зомбита
21.02.2013 14:47
Държавата 3 години и половина си заминава и с него. Ако беше мъж, щеше да свика Велико Народно събрание, което да смени сбъркания модел на политическата система. С оставката си той показа, че бърза да прави избори и да задържи статуквото
цитирай
73. tutankhamon661 - 44. dinkov - Динков
21.02.2013 14:59
dinkov написа:
tutankhamon661 - за много от написаното си прав. Но да напускаш Родината се заради някакви си Станишевци и Местановци, не си заслужава. Това което си заслужава е според твоите възможности да направиш така, че децата ти да останат в България. Разбира се да се разкара човек из широкия свят е хубаво. Да види как живеят другите хора. Да натрупа опит. Да осмисли кое е добро и кое лошо, но в Родината на всеки един човек въздуха е по особен. Небето е по-синьо, водата е по-вкусна , а дори пръстта от гроба на рода му мирише по друг начин. Ако икономически човек не се справя тук и потърси щастието си другаде, ще го разбера, но...заради някакви Станишковци и Местановци помислили се за богове, а са най - обикновени лъжци и крадци, просто не си заслужава. Е всеки има свое мнение и е прав за себе си !
Поздрав.
Ицко



Да, не си заслужава.
Хубав коментар.

цитирай
74. bigbro - Гробищата са пълни с незаменими ...
21.02.2013 15:24
Гробищата са пълни с незаменими хора!
цитирай
75. tutankhamon661 - 45. borsi - Спестяванията на Бойко, по-големи дори от бюджета на МВР
21.02.2013 15:54
borsi написа:
Бау .... Нещо за което споменах преди около година, малко след рождения ден на Боко, взе да изплува и в медиите... Спестяванията на Бойко, по-големи дори от бюджета на МВР. Премиерът Бойко Борисов излиза от властта с 2 млрд. лева. По време на близо 4-годишното си управление, Борисов е успял да задели космическата сума ........ http://www.pik.bg/bojko-izliza-ot-vlastta-s-2-mlrd-leva/



Знаех, че си лъжец, но сега разбирам, че си и глупак.
Ти въобще мислиш ли, бе? Bидя ли към какво лайно даваш линк?

"... твърдят запознати ..." - така започват половината поръчкови статии и означава "Не казвам кои са запознатите, защото няма такива".

2 млрд?!!!?? Кой ще му плати толкова, бе? По форумите бълват целодневно срещу него без да е казал дума, а представяш ли си какво ще стане, ако си направи устата за пари? Ще му мълчат, а? Те в гората са живяли и е "фасулска работа" да ги уплашиш, нали?

Чии интереси обслужваш? И защо очакваш, че някой ще се хване без да се замисли над тези три поpъчкови реда?!

цитирай
76. staler - б. борисов уволнява дянков, но п...
21.02.2013 16:37
б.борисов уволнява дянков,но последния твърди че продължава да работи в състава на правителството.кои лъже?според мен б.борисов,които се е изказал неподготвен.такива важни решения не са от компетенциите на държавата рб,която отдавна си е заминала.
цитирай
77. tutankhamon661 - 46. apostapostoloff - Ще си замине най- вече на
21.02.2013 16:50
apostapostoloff написа:
баба ти хурката!



Само така, ти си символ на културата!

цитирай
78. georgimarinov - Вай, вай, вай и ко ша првим сеа? Ск...
21.02.2013 17:18
Вай, вай, вай и ко ша првим сеа? Скапана мумия!
цитирай
79. georgimarinov - А автора няма да го одобри щото няма ...
21.02.2013 17:21
А автора няма да го одобри щото няма толкова мозък! Ама той си го знае! Само да ви попитам менторите на сайта, мен защо не ме питате искам ли да чета простотиите ви в блога ми?
цитирай
80. tutankhamon661 - 47. kostadin
21.02.2013 17:35
kostadin написа:
Не чувствате ли ,че имате нужда от човек ,които да ви разказва колко много е направил за удоволствието да го чувате с ушите си.
Боко нищо не е направил.Винаги е побягвал ,когато види ,че ще му се иска отчет за недовършените неща.
Ако вие не можете да живеете без водачите на различните партии ,значи сте зомбирани до крайност и разчитате ,че системата ще ви отглежда ,както се напъваме да имаме щастливи кокошки ,които изяждаме .
Всяка политическа философия може да ни докаже ,колко е добре ,ако работите за философа,който ви япроповядва




Недовършени неща?!!!?
Ееее ... нали пискате, че постоянно тичал да открива това-онова.
Какво открива, щом не е довършено?

Поредното противоречие.
цитирай
81. forest - КЪМ КОСТАДИН
21.02.2013 18:03
КОМПАСА КОЛЕГА ТИ Е МЕНТЕ...НА ТЕБЕ , И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ , И ОБАМА ДА ДОЙДЕ ,, ЩЕ ГО ОПЛЮЕТЕ ЗА ЧАС.....КОГАТО НЕ ТИ СЕ СПИ , ПОМИСЛИ СИ КОЛКО МНОГО ГРЕШИШ...АКО ВЪОБЩЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ.....
цитирай
82. kostadin - Завод за боклука -няма го още Щеше да ...
21.02.2013 18:08
Първо ,ЧЕСТИТО!
Обама има кой да си го плюва пък и разликата им е не само в цвета

Завод за боклука -няма го още Щеше да се появи за 2 госдини кметуване
Избяга от кметството ,макар ,че твърдеше ,че първо ще си довърши работата
Не можа да си изкара мандата
Не можа и магистралите дарси завърши
Предния ден казва държавата ми е по мила от партията Няма да си дам оставката.На другия ден след оставката подавам си оставката защото си обичам държавата повече от партия та
Единствената му заслуга е ,че днес докара камион с щастливи свини и работници докарани на прощален митинг ,след заплахи ,че ще им резнат пари от заплатата...

За хората той е един тъжен епизод от живота им !
цитирай
83. tutankhamon661 - 48. xloranphyl
21.02.2013 18:11
xloranphyl написа:
Квичене не побеснял гербераст - БЕЗЦЕННО!



Коментар на дебилен кретен - още по-безценно!

цитирай
84. carmen - без Борисов държавата ще си отдъхне
21.02.2013 18:21
без Борисов държавата ще си отдъхне
цитирай
85. tutankhamon661 - 49. anonymous1212 - Цената на горивата продължава да расте
21.02.2013 18:27
anonymous1212 написа:
Докато продължават протеста и срещу цената тока, цената на горивата тихичко се покачва, движено от компанията на големия приятел на Борисов - В. Златев

Справка!
http://fuelo.net/

Седмично движение на цената на
Дизела:
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB

Бензина:
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BD+A+95

Пропан-бутана
http://fuelo.net/fuel/details/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BD+%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BD

Борисов не се еманципира от хора, като Златев, а продължава да обслужва техните ( а вероятно вече и свои) корпоративни интереси - справка - кафе машините имат on-line отчитане, а на пристанище Росенец вече коя година подред Борисов не може да сложи!!!!!
Защо ли??




Сигурен съм, че ще се намери още някоя нивичка, дупчица, входче ..... където нещо липсва.
После ще разгледам линковете и ще ти отговоря.

цитирай
86. comfy - Ех, приятелю!
21.02.2013 18:43
Коя държава си заминава без Бойко Борисов, без Станишев, без Доган, без царя, без... - та, коя държава?!

Държава и държавни институции не е едно и също, нали? Или ти мислиш друго?

... Ако и този път ни "извъртят" така наречените политици и радетели на ограничените разбирания за демократично общество и управление, то считай, че, по мое мнение, ще ни трябват още няколко поколения, за да настъпи някаква истинска промяна.

... Да не говорим, че представителите на поколенията, които живеят в момента са заразени от "болест", която може да ги прати в безвремието - за България ще останат само два варианта (съжалявам за опростяването на нещата): да престане да съществува, умирайки постепенно, или, или - да чака поколението, което ще я извади от хибернацията...

к.к.
цитирай
87. анонимен - Сашо,
21.02.2013 19:03
въпреки че в случая сме опоненти, недей пуска такива, които само ругаят - имаш теза, остави я на мислещите хора, които имат какво да кажат. Онази xloranphyl от Плавдив с хилядите й профила, например, няма.
цитирай
88. ok3223 - Татаунчо, Татунчо ...
21.02.2013 19:28
Кога ще поумнееш бе човек.
Да лееш сълзи солени за доказана мутра и престъпник като Тиквата.
ЩЯЛА БГ ДА ЗАГИНЕ, ПОНЕЖЕ Боко отпълзя СТРАХЛИВО И КРОТКО.
Когато разсипа и обра държавата с неговите дружки.
Когато те направиха стотици милиони от тези магистрали.
Тепърва ББ ще бере плдовете на това, което пося за 4-те год. безконтролно властване.
Ако отърве панделката, като се разровят и разчоплят неговите и на ГЕРБ-авите далавери, и дела грешни и погрешни, ще става все по-интиресно.
Ще требе да черпи, и тебека и менека.
Ма ти стана ли мъж, или си жена на годинки.
Нещо женско има у теб, женствено ...
Поооооздрррав:ок
цитирай
89. diamant1965 - Ами да си заминава! Държавата, т...
21.02.2013 20:26
Ами да си заминава! Държавата, такава, каквато е сега, е мащеха на народа и не ни трябва, защото ни обрича на бавна и мъчителна смърт Така че - прав и път, заедно с бат` Бойко, Станишев, Доган, Костов и изобщо всички стари, гнусни мутри!
цитирай
90. shaffi - много "чисти политици"-
21.02.2013 21:29
"болна демокрация", днес също си мислех, ако се върнат отново БСП и ДПС и тем подобни , омразни ..къде да емигрирам, не ми се стои тук с техните лъжи за благоденствие , ще подкрепя силните ,истинските и безкомпромисните в решенията,и още от сега знам за кого ще е ?!!!поздрав !
цитирай
91. megafon - Държавата си замина,
21.02.2013 23:43
купете си вазелин, мутрите идват.
цитирай
92. tutankhamon661 - 50. kamosutrov - Корабът ще спре да потъва, докато дойде новия капитан.
22.02.2013 00:30
kamosutrov написа:
Направи ли впечатление, че "национално отговорните" партии не искат властта
По време на криза и протести не искат да управляват, защото "нямало време".
И тъпите журналя не им задават точно този въпрос. Защо бе, готини?




Това е положението.

Опитните политици са опитни само в апаратните игри "Мижи да те лажем".

Дойде един човек, който макар и грубоват, вършеше реална работа, и шашна населението. Отказа да лъже и го попитаха "Ама ти защо така директно? Mи, вземи, че ни замажи очите - свикнали сме".

На такива кой да им помогне?

цитирай
93. tutankhamon661 - 51. fenris - Относно ситуацията в момента
22.02.2013 00:39
fenris написа:
Аз смятам, че нито една от партиите, включително тази на Бойко може да реши проблемите. Смятам че трябва да има смяна на политическият модел и Велико Народно събрание. Трябва завинаги всичките дето са в парламента да ги изметем от политиката начело с Бойко на включвайки Станишев, Доган и останалите.




Разбирам те.
А смяташ ли, че има кой да ги смени успешно?
Защото кандидати много, но вярваш ли им? Аз не.

Виж каква злоба се излива по форумите! Не само за политика, а дори по най-обикновени теми. Хората просто се мразят. Психо-изблиците в пъти надхвърлят нормалните коментари. Нима очакваш нещо добро от граждани с такова поведение?

цитирай
94. tutankhamon661 - 52. blogerka - лидерите
22.02.2013 00:59
blogerka написа:
от най-новата ни история имаме само двама силни лидери-Костов и Борисов, за съжаление двамата не се понасят и не могат да направят екип. Борисов най-вероятно макар и с малко ще спечели изборите. За да не се дъни както сега министрите му трябва да са експерти, особено финансист 1 и да държи дянков далече не зависимо от съветите на САЩ



За силните лидери съм съгласен.

С едно уточнение - силният лидер Костов направи неща, които не са просто легенда. Аз лично наблюдавах една сделка, при която негов доверен човек стана милионер, крадейки от държавата.

Ако не беше това, може би нямаше да се разочаровам от Костов.

цитирай
95. tutankhamon661 - 53. faktifakti - факти.
22.02.2013 01:07
faktifakti написа:
4. borsi - Бойко излиза от властта с 2 млрд. лв.
04:53
Бау .... ;) Нещо за което споменах преди около година, малко след рождения ден на Боко, взе да изплува и в медиите:

Бойко излиза от властта с 2 млрд. лв. Премиерът Бойко Борисов излиза от властта с 2 млрд. лева, твърдят запознати. По време на близо 4-годишното си управление, Борисов е успял да задели космическата сума http://www.pik.bg/bojko-izliza-ot-vlastta-s-2-mlrd-leva/
цитирай





Вече отговорих на Borsi по-нагоре.

Щом на това викаш "факти", какво ли ще кажеш, ако някъде в Нета се появи следната статия:

"Блогърът Faktifakti получава пари за да разпространява неистини. Tака твърдят запознати ..."

Tова, че пише нещо някъде, означава ли, че е истина?
Сериозно чак толкова ли наивни станаха хората?
Или просто избират кое им харесва и изобщо не се замислят?




цитирай
96. tutankhamon661 - 54. penchoan
22.02.2013 02:28
penchoan написа:
Дай Боже да си отиде тази корумпирана държава заедно с криминалния престъпник Борисов. Някои от пишещите в този форум ще останат без хляб от ГЕРБ, но това си е техен проблем.



Забелязал съм, че абсолютно всички подкрепящи ГЕРБ се придържат към трезвата мисъл и очевидната логика.

Oт другата страна също има свестни хора, но там присъства и обратният елемент - смехотворни лъжи, безскрупулни и абсурдни измислици, митове, легенди ... за които явно се плаща. Бих посочил имена, но не искам да правя реклама на лъжците - през моя блог /не само тукашния/ минават 90% от активните български блогъри /не само в Blog.bg/.

цитирай
97. tutankhamon661 - 55. babikqn
22.02.2013 02:31
babikqn написа:
Най-мразя Бойковистите! Мрете в кофите, антибългари! Съд за кръвопийците!




Може би имаш предвид комунистите - на съд!
Никой друг не е избил толкова невинни и честни българи, колкото червената паплач.

Твоето изказване стряска с високата си концентрация на хуманизъм и човеколюбие. Дано това не е истинското ти лице - нямам такива впечатления.


цитирай
98. tutankhamon661 - 56. rustocks - Коментар за заглавието:
22.02.2013 02:35
rustocks написа:
Ако той можеше да реши проблемите на държавата - щеше да ги реши. Държава ще има и след ББ, така както е имало и 7 000 години преди него!
Той си е просто един страхливец и дребен крадец на едро!

Какво направи с Лукойл? Нищо! Защото те го направиха богат и днес е вързан за ташаците с тънък тел! Нали знаеш какво е усещането?

За всичко е така - вързан е за ташаците с телчица и не смее да гъкне повече и дума от това, което му е суфлирано!

Мита за незаменимостта му е просто обиден за всички останали борчаги, с които аратликуваше!




Стигнах до "страхливец" и спрях да чета коментара ти.
Това минава всякакви граници!

Mалко хора имат куража на Борисов и Цветанов.
А в Hародното събрание - нито един.

цитирай
99. samvoin - Че ние имаме ли и формално държава, ...
22.02.2013 02:36
Че ние имаме ли и формално държава, от 1 януари 2007-а, откогато сме 27-а република на западния СССР?!
Всичко "раздържавено", тоест ограбено и в чужди ръце - без едни умиращи БДЖ и ВМЗ.
И средното и дребно недвижимо имущество, отива в чужди - англосаксонски, еврейски и турски ръце...
Къде точно я видя "държавата"?
Конгломерата, колонията и 27-ата СССР - ЕС република ли да се плашим, че си отивала?
Накъде по - зле?...
цитирай
100. tutankhamon661 - 57. angpiskova - Здрасти, Сашо,
22.02.2013 02:37
angpiskova написа:
темата е дълга, но моето мнение е, че политическият модел на прехода, от който е част и Борисов, вече е изчерпан и трябва да се промени.
Поздрави!



Нека променят.
Аз вече няма да гласувам.
Па ако ще да дойдат турците!

цитирай
101. samvoin - "Държава" и админис...
22.02.2013 02:38
"Държава" и администрация, която не закриля българите и не работи за тях, а ги мачка, подлага на Геноцид и етническо прочистване, изоставя правата им да бъдат тъпкани - навсякъде и във всичко, "кучета я яли"!
цитирай
102. tutankhamon661 - 58. vmir - Онези, които 23 години изчерпваха политиката с "принципа": "Крадецът вика дръжте крадеца", постигнаха целта си.
22.02.2013 02:43
vmir написа:
Мнозинството от българите или затъпяха до неузнаваемост, или прогониха и загърбиха умните и способните помежду си. За момента Борисов е най-доброто, което менажерията на наглостта и простотията е пропуснала да смаже и подчини. И той е човек и има право да се оттегли, още повече, че многократно са му искали оставката.




Bидя ли, че пак приложиха любимия си номер - "Така или онака, все е виновен Борисов!"

Бучаха защо не подава оставка, а като го направи, се сърдят защо е подал.

Всеки ден, всеки час ... - не им омръзна този "честен" пиниз. Такива ли ще искат съд? Окей, да започнем с тях самите, понеже един Господ знае какви са им "насраните гащи" - само блогово да вземем, пак е достатъчно.

Затова повече няма да гласувам!

Както каза Megafon - купувайте вазелин!

цитирай
103. tutankhamon661 - 59. travell - със или без Борисов,
22.02.2013 03:01
travell написа:
последния влак, който държавата трябваше да хване отдавна е изпуснат.
Сега трябва наново да се построи нова гара и да се определи машинист за първия нов влак, който ще тръгне от нея незнайно за къде. Искрено се надявам този машинист да няма нищо общо със старите железничари, а да бъде наистина човек от народа.



Чул те Господ!!!

цитирай
104. tutankhamon661 - 60. mariniki - да...
22.02.2013 03:04
mariniki написа:
затова си е съвсем вярно... че всеки народ си заслужава
управниците...



Сега какви ще дойдат! Същите, които изпратиха хулигани за да ескалира напрежението.
Ама айде да не те плаша още отсега!

цитирай
105. tutankhamon661 - 63. zarenkow
22.02.2013 03:05
zarenkow написа:
Преди много години , разногледия принц Нород , решил да намери Доброто. След много лутане срещнал старец , който знаел и любезно му посочил . - Ето в тая посока ще вървиш. Зарадвал се принца и бързо тръгна в посоката в която му гледали очите. :-)))



Окей!

цитирай
106. tutankhamon661 - 64. platon - фараоне
22.02.2013 03:12
platon написа:
Венци съм. Питаш за бухалката. Мен ме баннаха за два вица , при това не злобни . За Борисов. Знаеш, че не се котфронтирам остро, премерен съм в изказа си, Много рядко съм обиждал някого. Казах вицовете и ме "удариха" Това е бухалката. Сега за оставката. Борисов я подаде защото се сриваше и използва една от софийските агитки като протест. В момента все едно го гледам в персонаж на Живков, който на няколко пленума/но никога на конгрес/ си хвърляше оставката и почваше един плач в зала "Георги Кирков" от типа " Бащице на кого ни оставяш" Жалка история беше тогава, жалка история е и сега. Слушам го , че бил против монополите и олигарсите и той. Само чемного малко е чел/и не това което трябва/ Класическото определение за олигарх е сливане на финансовата с политическата власт. По олгархична структура от семейство на банкер с премиер и Маркс не би посочил. Пример за домашно. В началото на мандата регистрирах кола в Кат. Платих в гише там на Си Банк./ по случайност и винетките пусна тази банка:)/ Онзи ден пак регистрирах кола/и при мен мандата е около 4 години:)/, този път гишето беше на Първа инвестиционна банка. Промяна ще кажеш...Така е, но банкера и собственика един и същ-Бориславова.




За пореден път ще обясня.
ГЕРБ не се занимават с банване.

Има милион причини. Примерно да си направил нещо друго - може би несъзнателно. Или си нарушил правило на ... не знам за кой сайт говориш. Или е бъг в системата /най-често/.

Тези неща се случват постоянно, а хората мислят, че някой специално ги е баннал, защото в същото време са пуснали публикация.

Само тук, в Blog.bg, понякога се случва, но не винаги. Няма друг сайт, където да се оставят на тролски настроения. Пък и в Blog.bg рядко стигат до такива похвати.


цитирай
107. tutankhamon661 - 66. balar - стига сте плашили вятъра.
22.02.2013 03:14
balar написа:
нищо не си заминава. Нека сами си изковем пътя напред. спрете да гледате назад. Пътят е само напред. И ще е такъв какъвто ние си го направим. Дали ще е черен или магистрала зависи от нас жителите на тази земя или...държава. Лесният път води към ада. не го забравяйте. така че колкото и трънлив да е не се отказвайте и неспирайте. Право напред.




Съгласен съм, че от нас зависи.
A ще обясниш ли защо за кой ли път трябваше да спрем и да тръгнем отначало? Hе е ли глупаво?

цитирай
108. tutankhamon661 - 68. gocho52 - Щастливо пътуване на Бойко!
22.02.2013 03:15
gocho52 написа:
Към историята...



Само че не се сещам кой друг ще е щастлив.

цитирай
109. tutankhamon661 - 69. ravramov - Типично по бойковски!
22.02.2013 03:16
ravramov написа:
Хем не искате оставката на Бойко, хем искате да се решат проблемите ви?! Но май Бойко и проблемите вървят ръка за ръка! Изглежда, че всъщност не знаете какво искате!



Коментар без грам логика.
Точно това ви куца.

цитирай
110. tutankhamon661 - 71. bringo
22.02.2013 03:17
bringo написа:
Какво ще правим, ако Бойко Борисов го няма в това правителство. Целувайте му краката и го ближете, ако го обичате толкова много. Той е "божество"



Абе, кой те знае ти какво ближеш, но се срамуваш да признаеш.

цитирай
111. tutankhamon661 - 72. zaw12929
22.02.2013 03:19
zaw12929 написа:
ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА И СЛЕД НАС
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
ГЛУПАЦИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ, А ТОЗИ НЕ Е ГЛУПАК, А МУТРА



Познава мутри, да.
Kато повечето хора. Всички ли са мутри?

Аз познавам и милионери. Е, аз милионер ли съм?

цитирай
112. tutankhamon661 - 74. bayhuy
22.02.2013 03:21
bayhuy написа:
Гейберите кръв пикаят.
Сбогом, Тиквочи!



A какво ще откраднат такива като теб и от чия ръка ще ядат, ако ги няма "тиквочите" да създават?

цитирай
113. tutankhamon661 - 75. tomov8 - Сбогом на политическите зомбита
22.02.2013 03:25
tomov8 написа:
Държавата 3 години и половина си заминава и с него. Ако беше мъж, щеше да свика Велико Народно събрание, което да смени сбъркания модел на политическата система. С оставката си той показа, че бърза да прави избори и да задържи статуквото




Помниш ли колко негови предложения бяха прецакани от останалите партии?
Не може да пискат, че имал прекалено много власт, очаквайки да я раздели, пък после той да е виновен като не успее да прокара нещо през гласуване. Доколкото знам, не разполага с 240 депутати.

цитирай
114. tutankhamon661 - 79. staler
22.02.2013 03:31
staler написа:
б.борисов уволнява дянков,но последния твърди че продължава да работи в състава на правителството.кои лъже?според мен б.борисов,които се е изказал неподготвен.такива важни решения не са от компетенциите на държавата рб,която отдавна си е заминала.




Така казано, наистина звучи странно.
Обаче нека имаме предвид, че:

1. Постоянно искат да дава незабавни обяснения и не ги ли получат, пускат серия от лъжи.

2. Повечето журналисти бързат да сътворят новина и често се излагат. После е виновен онзи, който "казал нещо"... а всъщност кой знае какво е казал.

Така и не му дадоха минута спокойствие - от това страдат всички, но не всички го осъзнават.

цитирай
115. tutankhamon661 - 81. georgimarinov
22.02.2013 03:51
georgimarinov написа:
Вай, вай, вай и ко ша првим сеа? Скапана мумия!



Тропай с лъжицата - може да те пуснат до Казана, за който чакаш!

Hеграмотни и дебилни лумпени като теб мятаха камъни и "случайно" уцелваха нормалните протестиращи. После ги пускаха по телевизията с окървавени глави, уж полицията ги е удряла.

цитирай
116. tutankhamon661 - 82. georgimarinov
22.02.2013 03:53
georgimarinov написа:
А автора няма да го одобри щото няма толкова мозък! Ама той си го знае! Само да ви попитам менторите на сайта, мен защо не ме питате искам ли да чета простотиите ви в блога ми?



На теб пък кой обръща внимание, че да ти коментира?
Доколкото виждам, ти се обаждаш при мен.

цитирай
117. tutankhamon661 - 85. kostadin
22.02.2013 03:57
kostadin написа:
Първо ,ЧЕСТИТО!
Обама има кой да си го плюва пък и разликата им е не само в цвета

Завод за боклука -няма го още Щеше да се появи за 2 госдини кметуване
Избяга от кметството ,макар ,че твърдеше ,че първо ще си довърши работата
Не можа да си изкара мандата
Не можа и магистралите дарси завърши
Предния ден казва държавата ми е по мила от партията Няма да си дам оставката.На другия ден след оставката подавам си оставката защото си обичам държавата повече от партия та
Единствената му заслуга е ,че днес докара камион с щастливи свини и работници докарани на прощален митинг ,след заплахи ,че ще им резнат пари от заплатата...

За хората той е един тъжен епизод от живота им !




Само това отделям:

"... след заплахи ,че ще им резнат пари от заплатата..."


Ако не дадеш до 10 минути доказателство, значи си лъжец!

По-голяма мръсотия не мога да си представя. Затова повече няма да си мръдна пръста и ще протестирам срещу всичко и всички, ще изисквам милиони в брой и т.н. Накрая със сигурност ще бъда недоволен.


цитирай
118. tutankhamon661 - 87. carmen
22.02.2013 03:59
анонимен написа:
без Борисов държавата ще си отдъхне



Държава няма да има!

цитирай
119. tutankhamon661 - 89. comfy - Ех, приятелю!
22.02.2013 04:03
comfy написа:
Коя държава си заминава без Бойко Борисов, без Станишев, без Доган, без царя, без... - та, коя държава?!

Държава и държавни институции не е едно и също, нали? Или ти мислиш друго?

... Ако и този път ни "извъртят" така наречените политици и радетели на ограничените разбирания за демократично общество и управление, то считай, че, по мое мнение, ще ни трябват още няколко поколения, за да настъпи някаква истинска промяна.

... Да не говорим, че представителите на поколенията, които живеят в момента са заразени от "болест", която може да ги прати в безвремието - за България ще останат само два варианта (съжалявам за опростяването на нещата): да престане да съществува, умирайки постепенно, или, или - да чака поколението, което ще я извади от хибернацията...

к.к.




Нима очакваш нещо друго, освен да ни извъртят?

Огледай форумите! Само като видиш човешката злоба, едва ли ще бъдеш обнадежден.
На мен ми се драйфа от повечето крякащи - като ги знам те самите колко струват и колко "не са получили" пари за да лъжат.

Човек с твоите умерени разбирания не може да хареса всичко това.

цитирай
120. tutankhamon661 - 90. angpiskova - Сашо,
22.02.2013 04:05
angpiskova написа:
въпреки че в случая сме опоненти, недей пуска такива, които само ругаят - имаш теза, остави я на мислещите хора, които имат какво да кажат. Онази xloranphyl от Плавдив с хилядите й профила, например, няма.




Нека остане документирано, че не всички срещу ГЕРБ са културни и аргументирани като теб.

Да се знае каква дебилна и крадлива паплач иска да докопа Казана.

цитирай
121. tutankhamon661 - 91. ok3223
22.02.2013 04:12
ok3223 написа:
Кога ще поумнееш бе човек.
Да лееш сълзи солени за доказана мутра и престъпник като Тиквата.
ЩЯЛА БГ ДА ЗАГИНЕ, ПОНЕЖЕ Боко отпълзя СТРАХЛИВО И КРОТКО.
Когато разсипа и обра държавата с неговите дружки.
Когато те направиха стотици милиони от тези магистрали.
Тепърва ББ ще бере плдовете на това, което пося за 4-те год. безконтролно властване.
Ако отърве панделката, като се разровят и разчоплят неговите и на ГЕРБ-авите далавери, и дела грешни и погрешни, ще става все по-интиресно.
Ще требе да черпи, и тебека и менека.
Ма ти стана ли мъж, или си жена на годинки.
Нещо женско има у теб, женствено ...
Поооооздрррав:ок



За теб всички знаят, че като малък често си падал по глава.
И майка ти го потвърди, докато ми лъскаше обувките.

Па, я виж какъв мУж си станал! Истински - космат, пиян, вонящ на пот и урина и мноу, мноууу глупав.

цитирай
122. tutankhamon661 - 92. diamant1965
22.02.2013 04:13
diamant1965 написа:
Ами да си заминава! Държавата, такава, каквато е сега, е мащеха на народа и не ни трябва, защото ни обрича на бавна и мъчителна смърт Така че - прав и път, заедно с бат` Бойко, Станишев, Доган, Костов и изобщо всички стари, гнусни мутри!



Нека заминава!

цитирай
123. tutankhamon661 - 93. shaffi - много "чисти политици"-
22.02.2013 04:16
shaffi написа:
"болна демокрация", днес също си мислех, ако се върнат отново БСП и ДПС и тем подобни , омразни ..къде да емигрирам, не ми се стои тук с техните лъжи за благоденствие , ще подкрепя силните ,истинските и безкомпромисните в решенията,и още от сега знам за кого ще е ?!!!поздрав !




Ако знаеш за кого, ще се радвам да споделиш.
Защото аз не знам и затова съм решил да не гласувам повече.
Поздрав!

цитирай
124. tutankhamon661 - 94. megafon - Държавата си замина,
22.02.2013 04:21
megafon написа:
купете си вазелин, мутрите идват.




И турците също идват.
В постинга пропуснах да спомена:

Единствeни ГЕРБ не се коалираха с ДПС и не им полегнаха.
Само и единствено те!!!

цитирай
125. gothic - Едно конструктивно предложение....
22.02.2013 07:41
http://bgtatko.bg/24232/novoto-slujebno-pravitelstvo/
цитирай
126. murmashka - На боклука
22.02.2013 08:10
Бойко отиде на боклука и това е отлична новина.Но ако ,,Станишевците дойдат на власт,ще ни посторят ,,българския Чернобъл" ( АЕЦ Белене) и това ще ни погуби всичките.Това е лошата новина
цитирай
127. tutankhamon661 - 102. samvoin
22.02.2013 09:12
samvoin написа:
Че ние имаме ли и формално държава, от 1 януари 2007-а, откогато сме 27-а република на западния СССР?!
Всичко "раздържавено", тоест ограбено и в чужди ръце - без едни умиращи БДЖ и ВМЗ.
И средното и дребно недвижимо имущество, отива в чужди - англосаксонски, еврейски и турски ръце...
Къде точно я видя "държавата"?
Конгломерата, колонията и 27-ата СССР - ЕС република ли да се плашим, че си отивала?
Накъде по - зле?...




Значи нищо не губим.

Да, много важен момент: всичко е разграбено - доста време преди Борисов да стане премиер.
Това са силни хора, които никой не може да стресне, ако не разполага с пълно съдействие. Bместо такова, Борисов видя компромати от платени идиоти.
Затова ще ни мачкат на кой както му скимне.

Hе можеш да вярваш на всяка подхвърлена глупост, щото ти изнася, и в същото време да си здраво стъпил на земята.

цитирай
128. tutankhamon661 - 104. samvoin
22.02.2013 09:17
samvoin написа:
"Държава" и администрация, която не закриля българите и не работи за тях, а ги мачка, подлага на Геноцид и етническо прочистване, изоставя правата им да бъдат тъпкани - навсякъде и във всичко, "кучета я яли"!



Така е.
На теб също ще напомня: Борисов искаше да промени много неща, но другите партии му попречиха. Cега се бият в гърдите, обвинявайки него за собствените си действия, видяни от целият народ. Kойто го е забравил, толкова по-зле за него.

цитирай
129. tutankhamon661 - 128. gothic - Едно конструктивно предложение....
22.02.2013 09:39
gothic написа:
http://bgtatko.bg/24232/novoto-slujebno-pravitelstvo/




Добър материал.

Понеже са споменати Васил Божков и Христо Ковачки, да кажа нещо за тях. Повечето хора го знаят, но не всеки го отчита.

Такива милионери са изключително могъщи. Пари, медии, контакти ... Hе можеш да ги пипнеш току-така. Могат и ще ти отвърнат, а за теб ще изглежда като "удар от Господ".

Hа улицата се сбиват и стрелят за едно паркиране. Какво биха направили, ако им обещаят по 1000лв? А когато става дума за милиарди, вече си готов с тежка картечница да стреляш посред бял ден. Още по-лесно е, ако има на кого да платиш за да стреля вместо теб.
Тези хора не са лесни за осъждане като обикновените граждани.

При Megafon има хубаво видео. Там водещата демонстрира типичната за българина наивност. "Ама защо не са казали"! За доста хора е достатъчно просто да застанеш пред камера и да изхвърляш туй-онуй.

Не става. Има дела за клевета, секретни архиви, които са секретни, защото не могат да се подхвърлят свободно. Cъществуват и други споразумения с международни институции - за спазване на дискретност.

Васил Иванов знае много и потвърди както думите на Борисов, така и недосегаемостта на олигархията. Какво искаме тогава?

Виждам въпроса "Защо не направи това, това и онова?"
Ами да не му бяха пречили с разпространението на клевети и лъжи! Има едно нещо, наречено причинно-следствена връзка, но за да го разбира човек, трябва или да го е учил, или да има усет.

Всичко на този свят е навързано. Hе можеш да очакваш много от човек, когото ежедневно опитваш да представиш като клоун.

цитирай
130. murmashka - 131. tutankhamon661
22.02.2013 09:41
Пишеш,,Борисов искаше да промени много неща, но другите партии му попречиха." На Бойко все други някой са му виновни.Да си споняш поне веднъж да си е признал някаква грешка и неправини действия?
А стига вече с тия месали!
цитирай
131. tutankhamon661 - 129. murmashka - На боклука
22.02.2013 09:41
murmashka написа:
Бойко отиде на боклука и това е отлична новина.Но ако ,,Станишевците дойдат на власт,ще ни посторят ,,българския Чернобъл" ( АЕЦ Белене) и това ще ни погуби всичките.Това е лошата новина



Всичко е тръгнало към боклука ...

цитирай
132. tutankhamon661 - 133. murmashka - 131. tutankhamon661
22.02.2013 09:53
murmashka написа:
Пишеш,,Борисов искаше да промени много неща, но другите партии му попречиха." На Бойко все други някой са му виновни.Да си споняш поне веднъж да си е признал някаква грешка и неправини действия?
А стига вече с тия месали!




Борисов е първият премиер, който е признавал своя грешка, въпреки че определено е най-безгрешният от всичките си предшественици.

Пример ли? Извини се за пържолите.

Айде стига с тези глупости, защото ми писна от измишльотини!
Hито е висок 1,60 , нито е арогантен. Kонтактувал съм с него много преди да влезе в политиката и съм се учудвал на човешкото му поведение. Дотогава го слагах в една група с онези, които са му приятели и към които го приравняват. Благодарение на личния си контакт разбрах, че нито като поведение, нито като мислене има нещо общо с въпросните мутри.

цитирай
133. murmashka - Бойко се ,,извинявал" но грешки не признава
22.02.2013 10:59
Казваш ,,Извини се за пържолите." Е,то оставаше и за такъв гаф да не се извини.А да е признавал някаква политическа или икономическа своя грешка? Или за теб това не е важно?
цитирай
134. tutankhamon661 - 136. murmashka - Бойко се ,,извинявал" но грешки не признава
22.02.2013 11:13
murmashka написа:
Казваш ,,Извини се за пържолите." Е,то оставаше и за такъв гаф да не се извини.А да е признавал някаква политическа или икономическа своя грешка? Или за теб това не е важно?




Отчете като своя грешка закъснялото уволнение на Ангел Семерджиев, въпреки че е шантаво да очакват от него пророчески способности. Hа негово място аз и ти не бихме признали това като грешка.


" ... Бойко се извинявал, но грешки не признава ..."

Тук онемях!
Човек се извинява, защото признава своя грешка - няма друга причина.

А думите за пържолите изобщо не са тооооолкова голям гаф/не че са безобидни/. Чувал съм далеч по-големи гнусотии, за които никой не се извинява и даже поддържа.
Той е премиер и на главата му са неща, които ти никога няма и да сънуваш.
Лесно е да се гледа отстрани. Съвети и баба ми знае да дава.

Айде да ми спестиш онова, което вече съм слушал, понеже на него имат много повече да му се извиняват!


цитирай
135. gothic - Без мой коментар
22.02.2013 12:58
http://e-vestnik.bg/16920/samozapalvane-i-paralelnata-realnost-v-koyato-zhiveyat-zhurnalistite/


http://e-vestnik.bg/16930/dumi-za-revolyutsiyata-i-za-posivelite-litsa-na-statukvoto/
цитирай
136. tutankhamon661 - 138. gothic - Без мой коментар
22.02.2013 13:03
gothic написа:
http://e-vestnik.bg/16920/samozapalvane-i-paralelnata-realnost-v-koyato-zhiveyat-zhurnalistite/


http://e-vestnik.bg/16930/dumi-za-revolyutsiyata-i-za-posivelite-litsa-na-statukvoto/




Окей, това e сайт на Алексей Петров-Трактора - баш мутрата.
Какво друго да пишат освен срещу Борисов?

Дачковци и патрашковици никога не са се интересували от истината. Hе се сещам за други толкова компрометирани журналисти. А тези са на едно място. Cещаш се каква сган е събрана около Трактора.

цитирай
137. murmashka - Бойко отиде на боклука и там му е мястото!
22.02.2013 13:57
Няма по-подхолящо място за такъв некадърник и лъжец! За твое сведение също го познавам и не от вчера.Познавам и приятелите му от Банкя и мутренската им същност.Не ми го хвали тая маскара!И като директор на полицията и премиер Бойко нито с пръст не е пипнал мутренската шайка от Банкя.Да трепал е ( убивал ) или прогонвал тоя и оня от другите мутренски групировки,но само не и от ,,Банкишките" Грешката с уволнението на С. Дянков ( гениеален финансист благодарение на когото ,,Герб" се задържа толкова време на власт) Бойко не е признавал.Не е признавал и това че с магистралките си самият той и неговата Цветелина разбогатяха а българската икономика не получи възможност да се развива ( въпреки предложението на С.Дянков за по-меки данъчни задължения).Бойко все още не се е извинил и за много убийсва извършени по негово нареждане ( като пример убийството на неговия шеф пред кабинета на Бойко в дирекция на полицията в резултат на което Бойко зае мястото му) Не се е извинил нито за убийството на писателчето Г.Стоев,нито за Косю Самоковеца,нито за бай Миле.И не че последните двама са невинни,а това че ако бяха хванати и съдени,много от ,,бакиите" на Бойко щяха да лъснат.Бойко не се е извинил че като кмет на София довършвайки,започнатото от Ст.Софиянски си приписа цялото строителство на негова сметка без да упомене че заслугата е на Софиянски че беше започнал и нямаше възможността да го довърши. Бойко НИКОГА не е признавал некадърността си за някаква полезна работа! И главното за което Бойко не се е извинил е това че подлъга българите с красиви приказки и обещания за подобряване на живота им които не е и мислел да изпълнява да гласуват за него А той си ,,пълнеше гушата"
Бойко отиде на боклука и НЕКА там си и остане!
цитирай
138. murmashka - Човек се извинява, защото признава своя грешка - няма друга причина.
22.02.2013 13:59
А за пръстение извини ли се? Или попуснах?
цитирай
139. gothic - http://e-vestnik. bg/16920/s...
22.02.2013 14:41
tutankhamon661 написа:
gothic написа:
http://e-vestnik.bg/16920/samozapalvane-i-paralelnata-realnost-v-koyato-zhiveyat-zhurnalistite/


http://e-vestnik.bg/16930/dumi-za-revolyutsiyata-i-za-posivelite-litsa-na-statukvoto/




Окей, това e сайт на Алексей Петров-Трактора - баш мутрата.
Какво друго да пишат освен срещу Борисов?

Дачковци и патрашковици никога не са се интересували от истината. Hе се сещам за други толкова компрометирани журналисти. А тези са на едно място. Cещаш се каква сган е събрана около Трактора.




А дали само там са такива журналистите? Сганта е навсякъде....
цитирай
140. tutankhamon661 - 140. murmashka - Бойко отиде на боклука и там му е мястото!
22.02.2013 14:58
murmashka написа:
Няма по-подхолящо място за такъв некадърник и лъжец! За твое сведение също го познавам и не от вчера.Познавам и приятелите му от Банкя и мутренската им същност.Не ми го хвали тая маскара!И като директор на полицията и премиер Бойко нито с пръст не е пипнал мутренската шайка от Банкя.Да трепал е ( убивал ) или прогонвал тоя и оня от другите мутренски групировки,но само не и от ,,Банкишките" Грешката с уволнението на С. Дянков ( гениеален финансист благодарение на когото ,,Герб" се задържа толкова време на власт) Бойко не е признавал.Не е признавал и това че с магистралките си самият той и неговата Цветелина разбогатяха а българската икономика не получи възможност да се развива ( въпреки предложението на С.Дянков за по-меки данъчни задължения).Бойко все още не се е извинил и за много убийсва извършени по негово нареждане ( като пример убийството на неговия шеф пред кабинета на Бойко в дирекция на полицията в резултат на което Бойко зае мястото му) Не се е извинил нито за убийството на писателчето Г.Стоев,нито за Косю Самоковеца,нито за бай Миле.И не че последните двама са невинни,а това че ако бяха хванати и съдени,много от ,,бакиите" на Бойко щяха да лъснат.Бойко не се е извинил че като кмет на София довършвайки,започнатото от Ст.Софиянски си приписа цялото строителство на негова сметка без да упомене че заслугата е на Софиянски че беше започнал и нямаше възможността да го довърши. Бойко НИКОГА не е признавал некадърността си за някаква полезна работа! И главното за което Бойко не се е извинил е това че подлъга българите с красиви приказки и обещания за подобряване на живота им които не е и мислел да изпълнява да гласуват за него А той си ,,пълнеше гушата"
Бойко отиде на боклука и НЕКА там си и остане!





Категорично отказвам да повярвам, че Борисов е пуснал атомната бомба над Хирошима и е вкарал извънземни прасета в задния двор на Белия дом!

Поръчвал убийства! Как не ви е неудобно?!
Заради такова нещо в нормална държава ще те осъдят и ще плащаш докрая на живота си.






цитирай
141. tutankhamon661 - 141. murmashka
22.02.2013 15:00
murmashka написа:
А за пръстение извини ли се? Или попуснах?




А да се извини за глада в Сомалия не искаш ли?
Hещо така списъче да направиш?

1. Сутрин - извинение към домоуправителя.
2. В 10ч поклон и прошка при млекарката.
3. В 11ч целуване ръката на чистачката от съседния блок.

Целио ден само Че се извинява!

Как може да има такива хора, бе?
Едно "здрасти" не бих ви казал.

цитирай
142. tutankhamon661 - 142. gothic
22.02.2013 15:08
gothic написа:
tutankhamon661 написа:
gothic написа:
http://e-vestnik.bg/16920/samozapalvane-i-paralelnata-realnost-v-koyato-zhiveyat-zhurnalistite/

http://e-vestnik.bg/16930/dumi-za-revolyutsiyata-i-za-posivelite-litsa-na-statukvoto/


Окей, това e сайт на Алексей Петров-Трактора - баш мутрата.
Какво друго да пишат освен срещу Борисов?

Дачковци и патрашковици никога не са се интересували от истината. Hе се сещам за други толкова компрометирани журналисти. А тези са на едно място. Cещаш се каква сган е събрана около Трактора.



А дали само там са такива журналистите? Сганта е навсякъде....




Да, навсякъде.

Ако намекваш, че други подобни възхваляват Борисов, ще ти кажа, че до момента аз не съм видял прословутото "обожествяване". Разни дрънкат, че тази или онази телевизия била на ГЕРБ и не отразявала не знам си какво.

Как пък все на анти-герберски репортажи попадам - по всички телевизии без изключение?! И ще седнат да ме убеждават, че каквото съм видял, всъщност ...... не съм го видял.

Не става! Тази част на комунизма мразя изключително много.
Какво съм видял, решавам аз еднолично. И не забравям.
Tа, няма как да ме убедят, че не било отразено не знам си какво и що, след като съм го видял с очите си.




цитирай
143. murmashka - 144. tutankhamon661
22.02.2013 15:16
Мале мале какъв си демаог!! Интересно от къде те е изкопал такъв Бойко?
цитирай
144. murmashka - 143. tutankhamon661
22.02.2013 15:23
,,Поръчвал убийства! Как не ви е неудобно?!
Заради такова нещо в нормална държава ще те осъдят и ще плащаш докрая на живота си."
На тази ти реплмка отговарям така.Знаеш ли как искам Бойко да се опита да ме съди? Имам неопровержими документални и свидетелски доказателства,за които той си мисли че е унищожил а свидетелите убил преди да са написали или казали нещо нотариално заверено.
Не теб лично ти обещавам че когато бъдещо правителство го изправи пред съд тези доказателства ще бъдат представени и на следствието и на съда.
Този ПОЗОР на шопския род трябва да бъде вкаран в затвора!
цитирай
145. tutankhamon661 - 146. murmashka - 144. tutankhamon661
22.02.2013 15:30
murmashka написа:
Мале мале какъв си демаог!! Интересно от къде те е изкопал такъв Бойко?



Aз питам същото ..... и отговор не искам.



цитирай
146. tutankhamon661 - 147. murmashka - 143. tutankhamon661
22.02.2013 15:33
murmashka написа:
,,Поръчвал убийства! Как не ви е неудобно?!
Заради такова нещо в нормална държава ще те осъдят и ще плащаш докрая на живота си."
На тази ти реплмка отговарям така.Знаеш ли как искам Бойко да се опита да ме съди? Имам неопровержими документални и свидетелски доказателства,за които той си мисли че е унищожил а свидетелите убил преди да са написали или казали нещо нотариално заверено.
Не теб лично ти обещавам че когато бъдещо правителство го изправи пред съд тези доказателства ще бъдат представени и на следствието и на съда.
Този ПОЗОР на шопския род трябва да бъде вкаран в затвора!




Добре, БъзикиУикиБиволЛийкс! Щом си падаш по жълтините.

Бе, и аз имах някъде тук тоалетна хартия. Чакай да я потърся!

цитирай
147. murmashka - 149. tutankhamon661
22.02.2013 15:47
Намериш ли си тоалетната хартия Веднага я отнеси на Бойко!Така се е наакл горкия че даже тук в Москава смърди от него! С какви ли такива фъшкии го храни Цветелина?
цитирай
148. morko - Ами съберете се повечко гербери и ...
22.02.2013 16:33
Ами съберете се повечко гербери и организирайте масова проява на скръб за лидера като в Корея ,като почина великия им лидер.Ако се затруднявате виж в интернет има достатъчно клипове.Дали да не се построи отново мавзолей ,та като стане нужда да е готов-щом Доган го е поръчал.
цитирай
149. tutankhamon661 - 150. murmashka - 149. tutankhamon661
22.02.2013 19:31
murmashka написа:
Намериш ли си тоалетната хартия Веднага я отнеси на Бойко!Така се е наакл горкия че даже тук в Москава смърди от него! С какви ли такива фъшкии го храни Цветелина?



Не губи време! Спомни си"

"Всичко българско и родно
любя, тача и милея!"

... и тичай да подкрепиш Лютви Местан - иска да съди Бойко, защото е първият, който навря Доган в миша дупка.

Пътьом купи и вазелин - ще ти трябва. Много преди Левски предателите са го ползвали ..... често.


цитирай
150. tutankhamon661 - 151. morko
22.02.2013 19:32
morko написа:
Ами съберете се повечко гербери и организирайте масова проява на скръб за лидера като в Корея ,като почина великия им лидер.Ако се затруднявате виж в интернет има достатъчно клипове.Дали да не се построи отново мавзолей ,та като стане нужда да е готов-щом Доган го е поръчал.



Няма нужда. Чакаме го да възкръсне ...

цитирай
151. murmashka - 152. tutankhamon661
22.02.2013 20:56
Опааа! Бойко ти бил роден!!! Ами гушни си го и с него заедно върви на боклука на историята.България и българите няма да жалят за вас! Но ако си замесен в убийствата и другите му бакии,бягай далеч от България.Ще бъдеш непременно и съден и осъден!
цитирай
152. tutankhamon661 - 154. murmashka - 152. tutankhamon661
22.02.2013 21:04
murmashka написа:
Опааа! Бойко ти бил роден!!! Ами гушни си го и с него заедно върви на боклука на историята.България и българите няма да жалят за вас! Но ако си замесен в убийствата и другите му бакии,бягай далеч от България.Ще бъдеш непременно и съден и осъден!




За теб се знае отдавна.
Tи поръча Косьо Самоковеца и Иван Тодоров Доктора, нали?
А в Уикилийкс преди малко излезе важна информация - изпратили са те по линията Ран-Ът. Крадеш, убиваш, лъжеш ... за да изчезне нацията.

В предния коментар си го призна - вече е късно да отричаш.
И да знаеш, че довечера пратката ти няма да мине през Калотина. Цял ТИР с кокаин! Бааати наглостта!


цитирай
153. murmashka - 155. tutankhamon661
22.02.2013 21:31
Малеееей! А аз наивно си мислех че само Бойко умее така нагло да лъже и обвинява други в собствените си престъпления и грехове.Оказва се обаче че той и други ,,герберчета" е обучил на такива маскарлъци.Ти изглежда си му много добър ученик.Добре си се научил от Бойко как да унищожаваш и нацията ни и честните хора в нея. За Косю самоковеца вече се разбра но ти не каза за бай Миле и Г.Стоев - писателчето. И за кокаина на Калотина защо си признаваш? Страх лозе пази ли? Страх те е че действително ще го хванат и задържат и ти отиде по дяволите ,,сухото" ?
цитирай
154. tutankhamon661 - 156. murmashka - 155. tutankhamon661
22.02.2013 21:36
murmashka написа:
Малеееей! А аз наивно си мислех че само Бойко умее така нагло да лъже и обвинява други в собствените си престъпления и грехове.Оказва се обаче че той и други ,,герберчета" е обучил на такива маскарлъци.Ти изглежда си му много добър ученик.Добре си се научил от Бойко как да унищожаваш и нацията ни и честните хора в нея. За Косю самоковеца вече се разбра но ти не каза за бай Миле и Г.Стоев - писателчето. И за кокаина на Калотина защо си признаваш? Страх лозе пази ли? Страх те е че действително ще го хванат и задържат и ти отиде по дяволите ,,сухото" ?



Tоку-що ми изпратиха прощалното писмо на Стоев.

"Убиха ме. Tърсете Мурмашка! Сбогом!"

Пред фактите и боговете мълчат.

Късно е да отричаш за кокаина. Вече те засякоха - обаждаш се от Калотина.
Край! Загази го.


цитирай
155. samvoin - Интересно защо Борисов, като не е ...
23.02.2013 01:59
Интересно защо Борисов, като не е крал, ми само предишните крали, не тикна един крадец от предишните в ареста, не го изправи на съд и не върна краденото от него?
Защо не потърси сметка от крадците, ако не е един дол дренки с тях и от техното котило, че и "назначен" от тях, за да им върне властта и те после да му "простят" пак, както стана със СДС и Костов?...
цитирай
156. murmashka - 157. tutankhamon661 -
23.02.2013 09:28
Боже какви простаци е имало в тоя ,,Герб"
цитирай
157. tutankhamon661 - 158. samvoin
23.02.2013 10:47
samvoin написа:
Интересно защо Борисов, като не е крал, ми само предишните крали, не тикна един крадец от предишните в ареста, не го изправи на съд и не върна краденото от него?
Защо не потърси сметка от крадците, ако не е един дол дренки с тях и от техното котило, че и "назначен" от тях, за да им върне властта и те после да му "простят" пак, както стана със СДС и Костов?...



1. Знаеш много добре какво представлява българският съд. Щом гранатомет мина са "семейна реликва", то и Господ да свидетелства, пак няма да го послушат.

2. Малко ли арести бяха извършени? Какво става след тях по медии и форуми? Оставям настрана платените - на тях е платено, затова пласират глупости. Обаче виж колко идиоти има, които защитават Маргини, Галеви и други подобни. "Полицейщина" било/!!!!!/.

Еее, как ще има осъдени?!

Ти поне знаеш това-онова. С доста от материалите ти съм съгласен. Наясно си, че повечето "смелчаци" по форумите ще се насерат от едно смигване на мафиот и им е по-лесно да бълват срещу онзи, който никога няма да ги потърси - Борисов. Знаеш, че голям олигарх не може да бъде осъден току-така. Hяма нужда аз да ти обяснявам причините. Само ще ти напомня: имаше дело срещу Валентин Златев, но съдът го спря, за което обвиниха ...... Борисов/!!!!!!/. Шах!!!


цитирай
158. tutankhamon661 - 159. murmashka - 157. tutankhamon661 -
23.02.2013 10:51
murmashka написа:
Боже какви простаци е имало в тоя ,,Герб"



Не споменавай напразно Господ и Левски!
Tе отдавна повърнаха заради "българи" като теб, които плачукат на 19 февруари, а сега подкрепят Лютви Местан за очевадната му гавра спрямо Борисов.

Aз не съм спирал да повръщам от лицемерното "преклонение" пред Апостола от някои блогъри.



цитирай
159. samvoin - Интересно защо Борисов, като не е ...
23.02.2013 11:48
tutankhamon661 написа:
samvoin написа:
Интересно защо Борисов, като не е крал, ми само предишните крали, не тикна един крадец от предишните в ареста, не го изправи на съд и не върна краденото от него?
Защо не потърси сметка от крадците, ако не е един дол дренки с тях и от техното котило, че и "назначен" от тях, за да им върне властта и те после да му "простят" пак, както стана със СДС и Костов?...



1. Знаеш много добре какво представлява българският съд. Щом гранатомет мина са "семейна реликва", то и Господ да свидетелства, пак няма да го послушат.

2. Малко ли арести бяха извършени? Какво става след тях по медии и форуми? Оставям настрана платените - на тях е платено, затова пласират глупости. Обаче виж колко идиоти има, които защитават Маргини, Галеви и други подобни. "Полицейщина" било/!!!!!/.

Еее, как ще има осъдени?!

Ти поне знаеш това-онова. С доста от материалите ти съм съгласен. Наясно си, че повечето "смелчаци" по форумите ще се насерат от едно смигване на мафиот и им е по-лесно да бълват срещу онзи, който никога няма да ги потърси - Борисов. Знаеш, че голям олигарх не може да бъде осъден току-така. Hяма нужда аз да ти обяснявам причините. Само ще ти напомня: имаше дело срещу Валентин Златев, но съдът го спря, за което обвиниха ...... Борисов/!!!!!!/. Шах!!!


Четири години не стигнаха ли, да се реформира съдебната система?
Виктор Орбан, как успя за по - малко от три?!...
цитирай
160. tutankhamon661 - 162. samvoin
23.02.2013 12:10

Нали знаеш, че сме уникални във всяко отношение.
Не ми е известно в друга държава до такава степен да се извърта, шикалкави, преиначава - всяка положителна стъпка да се представя като "вредна".

Ще кажеш "Защо ни е човек, който не може?"
Да, ама не съм сигурен дали изобщо може.

цитирай
161. murmashka - 161. tutankhamon661
23.02.2013 14:58
Врага на моя выраг е мой приятел.Преведено за ,,герьери" това означава Враговете на Бойко ( мутрата и некадърника) са мои приятели.Бойко трябва да изгние на боклука!
цитирай
162. vmir - Най-полезното нещо на цялата дандания е, че подставeните си проличават.
23.02.2013 17:42
Например, мярнах горе кръглият глупак borsi, че не може да разпознава "факт" от клевета. Ако този тип не е подставен да мами глуповатите читатели, значи самият той е толкова глупав, колкото и глупаците, които биха му се вързали. Следователно сам се подлага на някакви типове с надеждата, ако случайно до момента не са го оценили, да оценят измамните му простотии. Ето тези проститути почнаха да излизат наяве, което не може да не представлява радост и истински принос към демокрацията.

Фараоне, що им се връзваш, бе? Трябва да се радваш, че става ясно кой кой е.
Поздрави!
цитирай
163. tutankhamon661 - 164. murmashka - 161. tutankhamon661
23.02.2013 18:01
murmashka написа:
Врага на моя выраг е мой приятел.Преведено за ,,герьери" това означава Враговете на Бойко ( мутрата и некадърника) са мои приятели.Бойко трябва да изгние на боклука!



Започна да се повтаряш.

цитирай
164. tutankhamon661 - 165. vmir - Най-полезното нещо на цялата дандания е, че подстванетите си проличават.
23.02.2013 18:16
vmir написа:
Например, мярнах горе кръглият глупак borsi, че няма как се разпознава "факт" от клевета. Ако този тип не е подставен да мами глуповатите читатели, значи самият той е толкова глупав, колкото и глупаците, които биха му се вързали. Следователно сам се подлага на някакви типове с надеждата, ако случайно до момента не са го оценили, да оценят измамните му простотии. Ето тези проститути почнаха да излизат наяве, което не може да не представлява радост и истински принос към демокрацията.

Фараоне, що им се връзваш, бе! Трябва да се радваш, че става ясно кой кой е.
Поздрави!



Като събера достатъчно лъжи, отговарям накуп в постинг.
Първо, има хора, за които е полезно, и второ - складирам информацията за мен.

Не може разни лумпени да подхвърлят лъжи и никой да не отговаря, защото в крайна сметка неинформираните хора като нищо ще се хванат.

Има такива, които по места може да са изпатили от някое регионално величие, действащо в разрез с нарежданията на Борисов, и това ги кара да гледат на него с лошо око. Hе знам защо не отчитат, че подобни тарикати той уволнява незабавно.

Обаче между тези хора са плъзнали не само платени, но и осрани, които плюейки Борисов, опитват да скрият някакви свои прегрешения. Hе cтава дума само за политика - много неща са навързани, но нямат общо с настоящия постинг.

Докъде стигнаха!

1. Борисов биел хора по време на възродителния процес. Дори свидетели намерили - лично пострадали. /!!!!!!!!!!!!!!!/

2. Лично убивал хора /!!!!!!!!!!!!!!!!/.

И внимавай да не паднеш:

3. Бил висок 1,60. /!!!!!!!!!!!!/.

Това последното няма абсолютно нищо общо с политика, умствен багаж, образование .... Kой би го използвал? Cамо лъжец, който не се интересува от истината, а само от плюенето. Mоже да му е платено, а може и да прикрива лични грехове. Третият вариант винаги е възможен - добрата стара човешка злоба.

цитирай
165. tutankhamon661 - За протокола
23.02.2013 18:24

Протестите на хората не бяха срещу ГЕРБ, а срещу сметките и политическата класа КАТО ЦЯЛО.

Самите протестиращи се възмущаваха, че подменят причината за протеста, насочвайки го срещу ГЕРБ. Многократно излизаха хора да обяснят, че не са искали оставка.

По Нова телевизия, която уж "обслужвала" ГЕРБ, водещата опита да прокара същото - че викали срещу управляващите. За нейно нещастие в студиото беше не кой да е, а Андрей Слабаков - уважаван човек, чието мнение тежи изключително много. Tой лично каза на водещата:

"Това, че сте снимали 5-6 подбрани и платени лица, които да лъжат, че стачкуват срещу ГЕРБ, не означава, че това е причината, поради която хората са излезли на улицата. Нищо подобно. И никой не е искал оставка."

Това каза Андрей Слабаков - аз лично го гледах по телевизията.



цитирай
166. vmir - 167. tutankhamon661,
23.02.2013 20:38
да, обичайни простотии, вървящи докато хората не си задават съответните въпроси, а подставените си бълват клеветите. Разбира се, както кръглият глупак borsi цитира като факт "запознати", по същия начин този клеветник, който не се измори да "свидетелства" лично, че аз съм бивш член на БКП и настоящ член на ГЕРБ, няма да се спре да клевети, че имало "свидетели" на всяка мерзост, случването на която би му донесла върховна радост. Ето тези плюнки стават ясни при настоящите протести.
цитирай
167. tutankhamon661 - 169. vmir - 167. tutankhamon661,
23.02.2013 23:03
vmir написа:
да, обичайни простотии, вървящи докато хората не си задават съответните въпроси, а подставените си бълват клеветите. Разбира се, както кръглият глупак borsi цитира като факт "запознати", по същия начин този клеветник, който не се измори да "свидетелства" лично, че аз съм бивш член на БКП и настоящ член на ГЕРБ, няма да се спре да клевети, че имало "свидетели" на всяка мерзост, случването на която би му донесла върховна радост. Ето тези плюнки стават ясни при настоящите протести.



И не усещат колко олекват думите им като се позовават на слухове и "запознати". Дори да искам да ги изслушам, няма да го направя, защото не мога да приема подобни "тези" за сериозни.

цитирай
168. vmir - 170. tutankhamon661,
24.02.2013 00:32
tutankhamon661 написа:


И не усещат колко олекват думите им като се позовават на слухове и "запознати". Дори да искам да ги изслушам, няма да го направя, защото не мога да приема подобни "тези" за сериозни.



За мен това не са били и не могат да бъдат тези. Предназначението им не е заблуда, защото няма толкова прост човек да им се върже само, защото ги е чул или прочел. Целта им е да демонстрират безнаказаност и недосегаемост в престъпленията (клеветите са престъпления), за да се окуражават бандитите един други, че беззаконието ще е вечно и да не си помислят за ред, законност и почтеност. Бандитски им работи.
цитирай
169. tutankhamon661 - 171. vmir - 170. tutankhamon661,
24.02.2013 13:23
vmir написа:
tutankhamon661 написа:


И не усещат колко олекват думите им като се позовават на слухове и "запознати". Дори да искам да ги изслушам, няма да го направя, защото не мога да приема подобни "тези" за сериозни.



За мен това не са били и не могат да бъдат тези. Предназначението им не е заблуда, защото няма толкова прост човек да им се върже само, защото ги е чул или прочел. Целта им е да демонстрират безнаказаност и недосегаемост в престъпленията (клеветите са престъпления), за да се окуражават бандитите един други, че беззаконието ще е вечно и да не си помислят за ред, законност и почтеност. Бандитски им работи.



И на мен не ми се вярва да има чак толкова прости. Значи говорят за да оплюят.

Не ми се мисли какво ще стане, ако хора с подобно мислене вземат властта. Не че не са плъзнали отдавна, но все има по някоя "бяла лястовица".

Представи си, искат да пишат Конституцията онлайн! Малеее! Голям цирк ще стане - кой кого да излъже, наплюе и т.н. В държавата с най-много "акълии" на глава от населението не могат да се разберат по никакъв начин.





цитирай
170. vmir - 172. tutankhamon661,
24.02.2013 13:37
tutankhamon661 написа:
vmir написа:
tutankhamon661 написа:


И не усещат колко олекват думите им като се позовават на слухове и "запознати". Дори да искам да ги изслушам, няма да го направя, защото не мога да приема подобни "тези" за сериозни.



За мен това не са били и не могат да бъдат тези. Предназначението им не е заблуда, защото няма толкова прост човек да им се върже само, защото ги е чул или прочел. Целта им е да демонстрират безнаказаност и недосегаемост в престъпленията (клеветите са престъпления), за да се окуражават бандитите един други, че беззаконието ще е вечно и да не си помислят за ред, законност и почтеност. Бандитски им работи.



И на мен не ми се вярва да има чак толкова прости. Значи говорят за да оплюят.

Не ми се мисли какво ще стане, ако хора с подобно мислене вземат властта. Не че не са плъзнали отдавна, но все има по някоя "бяла лястовица".

Представи си, искат да пишат Конституцията онлайн! Малеее! Голям цирк ще стане - кой кого да излъже, наплюе и т.н. В държавата с най-много "акълии" на глава от населението не могат да се разберат по никакъв начин.


Много повече ме плашат онези, за които проблемите били решими с един замах. Забележи как се скатава Сидеров в момента и не иска да прави правителство, когато му е предоставена такава възможност от конституционната процедура. А Сидеров отлично знае, че с 5% няма друг шанс да състави правителство и да докаже искреността на намеренията и обещанията си. Само след 3 месеца ще обещава неща, които сега може да покаже, че ПОНЕ иска да направи. Къде по-лесно е да плюеш и да лъжеш.
цитирай
171. merlin68 - "Без Борисов държавата си ...
24.02.2013 13:38
"Без Борисов държавата си заминава" - колко страшно само.
Ще напомня на автора и на подобни нему партийни клакьори, че тази държава е съществувала 1300 години преди Бойко. Нагледала се е на какви ли не лумпени, но такива като тези които управляват от 23 години на сам май не е виждала. Такова самозабравяне не е имало в историята на България, точно затова сме на път да влезем в първата революция не дирижирана от никъде. Хиляди протестират, милиони макар и не излезли все още по улиците са готови да избухнат всеки момент. Положението е страшно!!! Всички искат едно - доходи и справедливост, само че всички си представят различни пътища за постигането им (разбира се огромна част от хората въобще и не си представят никакви пътища, те са просто яростни). В подобна ситуация на неконтролируемо желание за тотална промяна страната може да потъне в кръв. За това положение повтарям допринесоха всички политици на така наречения преход, Бойко въобще не е изключение, напротив, той е черешката на говното наречено български политически елит!
цитирай
172. tutankhamon661 - 174. merlin68
24.02.2013 14:17
merlin68 написа:
"Без Борисов държавата си заминава" - колко страшно само.
Ще напомня на автора и на подобни нему партийни клакьори, че тази държава е съществувала 1300 години преди Бойко. Нагледала се е на какви ли не лумпени, но такива като тези които управляват от 23 години на сам май не е виждала. Такова самозабравяне не е имало в историята на България, точно затова сме на път да влезем в първата революция не дирижирана от никъде. Хиляди протестират, милиони макар и не излезли все още по улиците са готови да избухнат всеки момент. Положението е страшно!!! Всички искат едно - доходи и справедливост, само че всички си представят различни пътища за постигането им (разбира се огромна част от хората въобще и не си представят никакви пътища, те са просто яростни). В подобна ситуация на неконтролируемо желание за тотална промяна страната може да потъне в кръв. За това положение повтарям допринесоха всички политици на така наречения преход, Бойко въобще не е изключение, напротив, той е черешката на говното наречено български политически елит!



Недирижирана отникъде ?!!!!???

И си вярваш ?!!!!!!

Тогава изобщо няма да попитам ти какво си направил за държавата и колко си честен.


цитирай
173. merlin68 - tutankhamon661,
24.02.2013 15:38
нищо че не питаш, ще ти кажа. За държавата съм направил това което и милиони преди мен, днес, а надявам се и за в бъдеще правят. Работя и си плащам данъците. Едно време съм изпълнил и дълга си с оръжие да пазя сигурността на страната си. Това е дългът на всеки гражданин в договора наречен държава. А задължението на държавата в лицето на нейните служители е в замяна да осигури на гражданите си сигурност, възможност да се трудят срещу нормално възнаграждение В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, справедливо законодателство, добро образование и здравеопазване и прилични доходи от пенсии. Какво от всичко това предостави на гражданите управлението на Бойко? Какво от всичко това предостави управлението на всички от 23 години насам?
Дирижирани:))) Желаещи да дирижират бол, само че не им се отдава. Като ми говориш за дирижиране, твоя Бойко да не би да се е спрял, но не му се получава и на него.
От тук на татък пътищата са много и все са опасни, едно е положителното - този народ най-сетне се посъбуди. Надявам се преди отново да задреме да постави няколко обици по ушите на самозабравилите се "елити".
цитирай
174. penchoan - Без Борисов и Цветанов затворът ...
24.02.2013 16:19
Без Борисов и Цветанов затворът изглежда празен.
цитирай
175. анонимен - ...
24.02.2013 17:07
Фараоне, емигрирай в България и се огледай. ГЕРБ, БСП и всички, всички трябва да си ходят, за да е добре.
цитирай
176. vmir - 175. tutankhamon661,
24.02.2013 18:21
tutankhamon661 написа:



Недирижирана отникъде ?!!!!???

И си вярваш ?!!!!!!

Тогава изобщо няма да попитам ти какво си направил за държавата и колко си честен.


Фараоне, този е един от най-подлите и гнусни уроди в нета. Навремето пазил комунизма, а сега се представя за скромен бивш пазител на държавата с претенции, че останалите са му длъжници. Ей тези неналапали се гадняри и лъжци с ненаситните си претенции и алчност сега правят всичко по силите си да лумпенизират младите, за да могат да ги манипулират и използват като ръкавици за подлостите и клеветите си. Афишираната "надпартийност" e маската, с помощта на която мамят младежите за истинските си цели.

Питай го каква е била доктрината на държавоопазващата му служба и няма да чуеш повече от повторението, че е служил на държавата. Защото е служил на държавата по същата доктрина, по която са избивани и "враговете на народа" у нас.
цитирай
177. murmashka - tutankhamon661
26.02.2013 17:34
Без мутрата,гадняр,подлец и лъжец Бойко,България пак ще се възроди.Знай и помни това!
И престани да измисляш като него лъжи и оправдания! Разбирам че сигурно си материално заинтересуван да остане Бойко на власт,но разбери времето на долнопробните мутри мина! Сега или кротуване или съд! Ти какво избираш?
цитирай
178. dolce - alouuuuuuuuuuuuuu
27.02.2013 14:18
Герберчето, хайде палто и след борисов по асвалто как викат по нашия край. Не стига че се червихме 4 години че ни управлява дебил-мафиот а сега и държавата свършвала след него!!!!
Ти ако си поданик аз все още се чувствам ГРАЖДАНИН на тази държава.
цитирай
179. tutankhamon661 - murmashka
27.02.2013 15:08

Последният ти коментар изгоря. Ще кълнеш у Факултето.

Боклуци като теб съсипаха държавата, а сега искат да управляват, щот работа свършили .... на сън.
Левски би се засрамил от теб!

Спести си тъпотийките - под този постинг достатъчно се повтори и потрети!




цитирай
180. tutankhamon661 - 181. dolce - alouuuuuuuuuuuuuu
27.02.2013 15:09
dolce написа:
Герберчето, хайде палто и след борисов по асвалто как викат по нашия край. Не стига че се червихме 4 години че ни управлява дебил-мафиот а сега и държавата свършвала след него!!!!
Ти ако си поданик аз все още се чувствам ГРАЖДАНИН на тази държава.



Tи си само Лош Материал - при това от село.

цитирай
181. dolce - ha ha ha
27.02.2013 15:42
те тука сгреши моето дете. Ти си лошия материал. Ама си продукт на средата си. Та ти не си виновен.
За жалост де. А що се отнася до селото твоят идол е нагледен пример за селяндур!!! При това даже и не се опитва да го прикрие.
цитирай
182. tutankhamon661 - Tи да видиш! Kат' се кръстиш нЕкак ...
27.02.2013 15:48

Tи да видиш! Kат' се кръстиш нЕкак начомпик и вече ставаш я Долче, я Вуте, я Урко.

Как ти звучи Долче Цървулари СеляндурEсто?
Точно като любимата ти воняща кръчма.

Отпадък!

цитирай
183. dolce - виждам
27.02.2013 16:08
виждам че разговорът с теб е недостижимо за мен интелектуално удоволствие но както вече казах приличаш на идола си :)
ЧАЛГА
ЦИЦИ
СИЛИКОН
МУТРИ
другото не го разбираш за жалост
цитирай
184. sande - Тутанкамон е казал истината! С думи прости и почтени.
27.02.2013 16:30
Другото е за протокола.
цитирай
185. tutankhamon661 - 187. sande - Тутанкамон е казал истината! С думи прости и почтени.
28.02.2013 14:54
sande написа:
Другото е за протокола.


Благодаря!

цитирай
186. tutankhamon661 - 186. dolce - виждам
28.02.2013 14:56
dolce написа:
виждам че разговорът с теб е недостижимо за мен интелектуално удоволствие но както вече казах приличаш на идола си :)
ЧАЛГА
ЦИЦИ
СИЛИКОН
МУТРИ
другото не го разбираш за жалост




Важното е, че ти разбираш ...... как се доят крави.

цитирай
187. shtaparov - Без Бойко държавата ни отново може ...
06.03.2013 19:35
Без Бойко държавата ни отново може да попадне в нечестивите ръце на крадливите туркокомунисти,които изобщо няма да се церемонят да ни набутат в още договори за по 30-40 години като онези с Е-Ер-Пе-тата,да си приберат комисионничките и да се скатаят някъде по чужбината,докато онези престъпници и мършояди разнищват последните остатъци от народа ни!
цитирай
188. dolce - а престъпника...............
07.03.2013 10:08
а престъпника Боко няма така ли ?
бе ти де живееш бе? на луната?
наивноста когато си на 5 години е оправдана но когато се мислиш за разумен човек се нарича ОЛИГОФРЕНИЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664200
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031