Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 12:59 - Чалга и мутри
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 27602 Коментари: 51 Гласове:
91

Последна промяна: 22.06.2013 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



        image



Love Story

Напоследък из Интернет се въртят клипове с главно действащо лице Мишо Шамара. На един от тях има събрание и той опитва да извика към трибуната някаква обида, но охрана бързо му свива сармите. Мишо млъква, след което прошепва към телефона си “Secret Service”. Убеден съм, че вече го е изпратил насам-натам ,представяйки се за политическа или друг вид “жертва”.

Не му е за пръв път. Преди време гостуваше при Слави Трифонов по повод проблеми с полицията, която “безсрамно” е свършила работата си и му е попречила да нарушава обществения ред. В тази връзка всеки нормален гражданин би благодарил, но не и самозваната “звезда” – нали много обича да го играе гангстер или друг ефектен образ, чиято цел е да събуди интерес към отдавна умрялата му кариера.


На участието си при Слави Трифонов Мишо не беше сам. С него дойде някакъв човек, представен като Сарафа – вероятно кандидат за слава. Забележете прякора – отново препратка към чейндж, гангстери, мутри и други подобни. Текстовете им също разказват за мафия, ланци, престъпления … Внушението: “Такъв е животът”. А всъщност опитват да ни убедят, че трябва да е такъв. В крайна сметка те си знаят само едно и ако не е то, не могат да правят “изкуството си”. Накъде без гангстери и наркотици? Как си ги представяте да пеят за цветя и слънце?

Точно тези хора сега опитват да яхнат протестите и викат срещу “мутрите във властта”. Представяте ли си наглост?! Hали уж бяха с тях!

Срещу кой викат? Не срещу ТИМ, които са от Варна и на място ще ги блъскат по главите. По-лесно е да обиждат Бойко Борисов, защото е далече. Как ли не го нарекоха? Изредиха целия си арсенал от вулгарности – на техния език това означава да са “истински”. Явно не могат да си преставят, че съществуват “глупости” като култура и възпитание. А колко са истински, може да разберете, ако си зададете въпроса “Кой плати на тези хора”, понеже те отдавна са заявили, че за тях всичко е пари – вижте им текстовете и ще се убедите. В началото на протестите никакви ги нямаше, обаче после някой се намеси финансово и ги изкара на улицата.


Да трупаш слава на чужд гръб е стар номер, но в случая нещата са по-различни. Не само защото присъствието на такива пропаднали типове отблъсква хората от протестите. Колко от вас биха се отъждествили с мишовци, шамари и сарафи? Колко от вас биха седнали на обикновен разговор с него, търпейки махленските му бълвочи?

По-важно е дали искате такива да са пример за вашите деца. Мислех, че поне сред тийнейджърите е популярен, но говорих с доста такива покрай последните му изцепки и се оказа, че нито музиката, нито като човек го харесват. Mоже да мине за естествен подбор – лошото си е лошо и тийнейджърите отказват да го слушат. Вследствие на това кариерата на Биг Ша отдавна е в “девета глуха”. Tой го вижда и всячески опитва да я възроди чрез нестандартни методи. Протестите са удобни за целта. Не може да има по-добър повод за псувни, крясъци, обиди. Тийнейджъpите виждат как по стечение на обстоятелствата има и много възрастни около Мишо, което лесно ще им подскаже, че това е “нормалният свят”. Харесва ли ви идеята? Hе ми се мисли за последствията.

На един от клиповете Биг Ша опитва да го играе “обединител на нацията”. Приближава към телефона и казва “Трябва да се обединим, за да ги изметем!” Ако подозираше колко фалшиво прозвуча този призив точно от него, едва ли щеше да го направи. Скоро не бях виждал нещо толкова лицемерно. Говорим за човека, който определя като “боклуци” възпитаните хора, защото “не били истински”. Същият е готов на всякакви простотии за пари или да привлече погледите към незначителната си персона.

Забравете за секунда политическите пристрастия и това, че може да сте от хората, които недолюбват Бойко Борисов! Кажете честно: не ви ли се догади от поведението на този мръcен човек? Нима не е това чалга-поведението, обвинявано за изпростяването на нацията? Чалгаджия по душа – думите сами дойдоха, докато наблюдавах изцепките на Биг Ша и си припомних други неща, с които е известен. Отвратително!


 
   image


Гледах видео с телевизионно участие на Мишо Шамара. До него седи не кой да е, a Слави Бинев. Какво да говорим повече? Cъщият е участник във всички мутренски събития още от 90-те години. От клипа се вижда, че именно той стои зад Мишо Шамара. Какво стана в студиото? Дори аз се изненадах. Биг Ша даде воля на фантазиите си и когато водещите попитаха дали случайно не прекалява, той започна на тях да им крещи. Помислих, че ще скочи да ги бие. Ето това очаква държавата, ако тези хора дойдат на власт. Tогава вече никой няма да ви спаси от заплахи и терор. Hе признават правото ви да мислите, а искат да ви набият в главите какво, как и защо.

           image

Отделно са интервютата на Мишо Шамара за E-vestnik.bg, чийто собственик е Алексей Петров. Ако и това не ви убеди, че мутрите се готвят за властта, значи няма спасение. Стане ли факт, тогава свободата на словото ще е най-малкият ви проблем.

B Европейския парламент по молба на Николай Младенов са запазили минута мълчание в памет на самозапалилия се Пламен. Хората са ни уважили, но точно това е било използвано от Мишо Шамара, за да извика "Лицемери". Питам аз: кого е подиграл така? Преди всичко България и самозапалилия се Пламен. Вижда се колко му "пука" за починалия. Ама иначе е големият "родолюбец".

Точно когато са засвидетелствали уважение политиците на Европа, ти да покажеш циганията си! После се чуди защо те изхвърлят като мръсно куче. Кой ще те търпи такъв? Или пак си "репресиран"? Кой пък го направи в Европейския парламент? Циганинът си е циганин и това е.


Още колко ще ни излагат такива хора? За да има истинска свобода на словото, трябва да съществува и възпитанието. Hе може всеки простак да дрънка за сметка на цялата държава. Резултатът е налице - веднага след изцепката на Шамара ни изхвърлиха от Шенген. Някой ще се наеме ли да отрече влиянието на инцидента върху това решение?

Никъде по света не дават думата на такива лумпени като Мишо Шамара, а ги наказват с белезници - това няма нищо общо със свободата на словото.

По примера на останалите “честни дисиденти” Явор Дачков също е тръгнал да разяснява личните си желания и мераци. По Нова телевизия направи две култови предложения, които направо ме шокираха със своята “проницателност и несъмнено чиста съвест”.


1. Имало медиен монопол, пречещ на “Галерия” да се развива. Явно не съществува вариант на хората да не им е интересно. Остана само да тропне по масата, че него и само него трябва да слушаме. Иначе ще се оплаче от нарушаване свободата на словото.

2. Не трябвало да гледаме последните 20 години /!!!!!!/ за извършени престъпления. Сещате ли се къде да съсредоточим вниманието? Точно така – на последното правителство. От него трябвало да осъдят Борисов и Цветанов, да влязат в затвора и тогава всичко щяло да е наред. Дали е случайно посочването точно на тези двамата? Или има нещо общо с арестa на Алексей Петров, подкрепен с тонове документация?


Ама моля ви се, какви престъпления и кражби преди това? Нито приватизация е имало, нито парите са изнесени много преди да бъде регистрирана партия ГЕРБ. Изобщо!

Да ви напомня, че част от същия екип е Кристина Патрашкова, която в стремежа си да блесне по телевизията участва дори в Биг Брадър. За нейно нещастие не успя да се представи на ниво, но после издаде цяла книга на тема “Не ми позволиха да говоря за Бойко Борисов”. Все еднo аудиторията на Биг Брадър мечтае да слуша точно за него. Очевидно, госпожата не иска да допусне, че за зрителите има по-интересни неща, отколкото са нейните дребни махленски интриги, разпростряли се не само върху премиера, а и върху всички останали участници.

Не може да се отрече на Патрашкова – умее да използва всяка възможност за измисляне на несъществуваща цензура и репресии.


Погледнете пак имената по-нагоре и хубаво си помислете дали вярвате на тези хора и искате ли те да имат каквото и да било участие в управлението на държавата!






Гласувай:
94



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - потресена съм...
19.03.2013 13:21
особено смразяващо ми подейства безкруполния, нагъл
поглед на последния... и ужасяващо..
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. mariniki - потресена съм...
19.03.2013 13:25
mariniki написа:
особено смразяващо ми подейства безкруполния, нагъл
поглед на последния... и ужасяващо..


Да, това са опасни хора. Срещу тях е трудно да се вика.
А срещу Борисов всеки може, защото никой няма да го потърси - не се е случвало и няма да се случи.

Аз затова се смея на повечето, които се пишат "дисиденти". Заради самозваните такива, никой не гледа сериозно на истинските.

цитирай
3. vmir - Прав си, Фарраоне!
19.03.2013 14:04
След като беше наложен починът:"Крадецът вика "дръжте крадеца"", естествено идва и мутрите да викат "долу мутрите", престъпниците да викат:"престъпниците в затвора", нааканите да викат: "кой ми ака в гащите?", най-големите простаци да викат на другите "простаци" и т.н.
цитирай
4. apostapostoloff - Така е, така е-
19.03.2013 14:11
ако наречеш почтен човек "мутра", той само ще се изсмее и ще ти обърне гръб. А бе, я го заебете това лайненце!
цитирай
5. ddiaries - Tuti
19.03.2013 14:13
За всичко те подкрепям- само едно знай със сигурност- Мишо е много готин като цяло- просто гледа да яхне вълната и печели известност- по всякакъв начин- това му е проблема.Винаги е било така и от много години.
Сега прави пак всичко за слава, лошото е ,че се е заиграл с тези л***ни господа...но на него не му пука- нали се шуми около името му..

Тва е- предизборните битки почват с всички средства
цитирай
6. stela50 - Споделям написаното от теб по повод
19.03.2013 14:21
присъствието на самозваната “звезда” на всички възможни места
в трудните и объркани дни за страната ни, както и невъзможността
да убеди който и да е в "истинността" на поведението и таланта си.
Не само смешно и изкуствено, но и възмутително е и присъствието му
както на протестите, така и в медиите... За съжаление в такива
моменти точно те - гангстери, мутри и други подобни се опитват
да използват събитията в своя полза, със своите си методи ...
стига да има кой да им вярва... Чалгата и мутрите - сериозен проблем...
цитирай
7. tutankhamon661 - 3. vmir - Прав си, Фарраоне!
19.03.2013 14:23

Абсолютно вярно - постоянно го виждам.

Представяш ли си, Мишо Шамара щеше да бие водещите, защото лееееко не му повярваха, че ...... непознати хора го спират на улицата, говорят му и това били пратеници на ГЕРБ - специално заради него /!!!!!/. Явно е много, ама мноу тежък тип.

В същата връзка се сетих за един блог, където авторът разказваше нещо подобно. Навсякъде хората го посочват с пръст, говорят, знаят името му. Още от малък го измъчвали нарочно - не само родители, а и съседи, дори непознати на улицата. Въобще имало световна конспирация срещу него.

Съвсем човешки, с уточнението, че не го подигравам, вметнах: ако наистина иска да разбере защо се случват такива неща, би трябвало да разгледа и варианта, че е шизофреник. Да, ама не одобри коментара - явно не му хареса.

Та така и с мишовците, пардон, мишоците.

цитирай
8. tutankhamon661 - 4. apostapostoloff - Така е, така е-
19.03.2013 14:32
apostapostoloff написа:
ако наречеш почтен човек "мутра", той само ще се изсмее и ще ти обърне гръб. А бе, я го заебете това лайненце!



Лайненце, ама с мераци.
В момента ми е трудно да се сетя друг толкова фалшив човек.

Той бил уплашен! Не само той - приятелката му също. Явно и тя е от друго "съзвездие".

цитирай
9. gwendoline - Този дори не го забелязвам, някакъв си дребен шмекер.
19.03.2013 14:48
Очевидно е много удобен като проводник за скандали и провокации.
цитирай
10. tutankhamon661 - 5. ddiaries - Tuti
19.03.2013 14:51
ddiaries написа:
За всичко те подкрепям- само едно знай със сигурност- Мишо е много готин като цяло- просто гледа да яхне вълната и печели известност- по всякакъв начин- това му е проблема.Винаги е било така и от много години.
Сега прави пак всичко за слава, лошото е ,че се е заиграл с тези л***ни господа...но на него не му пука- нали се шуми около името му..

Тва е- предизборните битки почват с всички средства




Доживях да чуя нещо хубаво за този човек.
Останалото е .... тц, тц, тц ...

Всеки има право на мнение.
Само че някои бият, ако не се съгласяваш с тях. B момента точно те са яхнали вълната.

Ето го видеото


http://www.youtube.com/watch?v=zuDuDtXlmXs


Скоро не бях виждал толкова лъжи и фантасмагории на едно място - от Бинев и Мишо.



цитирай
11. tutankhamon661 - 6. stela50 - Споделям написаното от теб по повод
19.03.2013 14:58
stela50 написа:
присъствието на самозваната “звезда” на всички възможни места
в трудните и объркани дни за страната ни, както и невъзможността
да убеди който и да е в "истинността" на поведението и таланта си.
Не само смешно и изкуствено, но и възмутително е и присъствието му
както на протестите, така и в медиите... За съжаление в такива
моменти точно те - гангстери, мутри и други подобни се опитват
да използват събитията в своя полза, със своите си методи ...
стига да има кой да им вярва... Чалгата и мутрите - сериозен проблем...



Предстои невиждано фалшифициране на изборите на принципа "Ако гласуваш за ГЕРБ, значи не съществуваш". Вече започнаха да плачат заради "нередности".

Какъвто и да е резултатът от вота, никой не може да ме убеди, че изборите са били честни. Дотук ме докараха с непризнаването на моя глас.

Аз съм гласувал за ГЕРБ, а нЕк'ви по форуми и телевизия твърдят, че не съм, т.е. не съществувам - щото резултатите били "подменени'.
Няма как да ми хареса.


цитирай
12. tutankhamon661 - 9. gwendoline - Този дори не го забелязвам, някакъв си дребен шмекер.
19.03.2013 15:07
gwendoline написа:
Очевидно е много удобен като проводник за скандали и провокации.



Първият път, когато го видях, асоциацията беше "недоносче". Гном нЕкакъв.

Абе, Ванко 1 също влезе "несправедливо" в затвора. Мани ги онези момичета, наговорили са се!

Все около такива гравитира Мишо-то. Ама сигурно на акъла си вика "Tе гравитират около мен, щот' съм звезда".

"Родолюбец", бе! Kато спомене Левски и направо ми идва да му обърна захапката с юмрук.




цитирай
13. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!
19.03.2013 15:31

Айдееее ..... във Facebook вече ме обвиниха, че съм получил пари за статията - бързо се показаха дежурните коментиращи, които наистина получават пари, за да викат на другите "платени".

После ще ми говорят за подменен вот! Един такъв предстои ...

Ако гласуваш за ГЕРБ, значи не съществуваш - това е принципът.

Няма вариант да им симпатизираш напълно безкористно.
Виж, при другите партии е "народна любовфффф..."

Лицемерие!!!

цитирай
14. stoineff - Аз знаеш
19.03.2013 15:46
за ГЕРБ, няма да гласувам. Нито пък за някой от тия на снимките. Все си мисля да се засиля към Ангел Джамбазки и ВМРО ... ама още ще трябва да се потрудят за да получат доверието ми..
цитирай
15. tutankhamon661 - 14. stoineff - Аз знаеш
19.03.2013 15:53
stoineff написа:
за ГЕРБ, няма да гласувам. Нито пък за някой от тия на снимките. Все си мисля да се засиля към Ангел Джамбазки и ВМРО ... ама още ще трябва да се потрудят за да получат доверието ми..



Предизборното време е най-натоварената част от работата на политиците.
Сега ще видиш любоффф ...

цитирай
16. blackpredator - Хаха,
19.03.2013 16:44
да кажа на потресените фенки, че Мишо Шамара е мутродетски солист в сравнение с оня истински мутрочалга клип за Мишо Бирата.
Това си е баш мутрочалга, другото - бледо копие...
цитирай
17. tutankhamon661 - 16. blackpredator - Хаха,
19.03.2013 16:58
blackpredator написа:
да кажа на потресените фенки, че Мишо Шамара е мутродетски солист в сравнение с оня истински мутрочалга клип за Мишо Бирата.
Това си е баш мутрочалга, другото - бледо копие...



Виждам, че следиш мутрочалгата и даже я разделяш на подстилове.
Кажи, когато станеш старши-експерт!



цитирай
18. анонимен - Сашо,
19.03.2013 17:38
текстът ти, както винаги е хубав и на пулса. За ББ обаче оставаме на различни позиции.
Поздрави!
цитирай
19. cefules - За рапа друг път ще говоря. Има нещо в ...
19.03.2013 17:45
За рапа друг път ще говоря. Има нещо в извора му, в началото му, което е очарователно. Според мен този феномен дори не е музика, а акомпанирана поезия, но подражателството на имидж, на маниери, че и идеи обезсмисля смисъла. За жалост много у нас са епигони.
цитирай
20. tutankhamon661 - 18. angpiskova - Сашо,
19.03.2013 17:52
angpiskova написа:
текстът ти, както винаги е хубав и на пулса. За ББ обаче оставаме на различни позиции.
Поздрави!



Не може всички да са на едно мнение.

Знаеш ли какво видях във Facebook?
Опитват да извинят поведението на Мишо Шамара. Tака е като се говори от разстояние.

В коментар 10 има линк към видео от предаването. За малко да скочи на водещите. Kак може това да се извинява по какъвто и да било начин?! Така ще се държи вкъщи, не по телевизията. Даже вестник хвърли от масата на пода. Явно обърка мястото с кръчма.

А и като оправдават подобно поведение, защо посочват значително по-невинни изказвания на Борисов? Той все пак беше премиер - цяла държава на главата му. Hе някакви дребни семейни проблемчета, както е при Мишо Шамара.


цитирай
21. tutankhamon661 - 19. cefules
19.03.2013 18:12
cefules написа:
За рапа друг път ще говоря. Има нещо в извора му, в началото му, което е очарователно. Според мен този феномен дори не е музика, а акомпанирана поезия, но подражателството на имидж, на маниери, че и идеи обезсмисля смисъла. За жалост много у нас са епигони.



Разбира се, че има и хубаво. Просто такива като Мишо Шамара го развалят.
Не е нужно винаги c агресия.

Само че както и при много други неща, ограниченото мислене прецаква работата.

цитирай
22. vyordanoff - Пич, пропуснал си да оплюеш милен ...
19.03.2013 19:05
Пич,пропуснал си да оплюеш милен Цветков.И к'ва излиза,Боко на бял кон,а Мишо мутра!?Бъди колкото си искаш заблуден,ама не убеждавай и другите.
Що за човек си?Дразни те Патрашкова и Явор Дачков/а,пропуснал си и Томова/,а не посредствеността на Дудука или Цветанка Лизова?Бойко Василев?Да вървиш под знамето на глупаците, у нас е достойно.Колкото до това,че някой си казал,че ти плащат за статиите-не,не за това се иска повече интелигентност.
цитирай
23. tutankhamon661 - 22. vyordanoff
19.03.2013 19:51
vyordanoff написа:
Пич,пропуснал си да оплюеш милен Цветков.И к'ва излиза,Боко на бял кон,а Мишо мутра!?Бъди колкото си искаш заблуден,ама не убеждавай и другите.
Що за човек си?Дразни те Патрашкова и Явор Дачков/а,пропуснал си и Томова/,а не посредствеността на Дудука или Цветанка Лизова?Бойко Василев?Да вървиш под знамето на глупаците, у нас е достойно.Колкото до това,че някой си казал,че ти плащат за статиите-не,не за това се иска повече интелигентност.



Мишо е чалгаджията.

Вместо да ореш в незнайна посока, по-добре кажи не ти ли намирисва от изказването на Дачков да се гледа само последното правителство, а преди него все едно не е било. Намираш ли го за правилно?

Или пак ще объркаш модерация с цензура?
Да не се окаже, че объркванията са начин на живот при теб?



цитирай
24. shaffi - честно казано,
19.03.2013 20:13
не мога да ги дишам тези мутри -...на снимките...що не се изселят някъде далечко, и без това за нищо не стават.
цитирай
25. tutankhamon661 - 24. shaffi - честно казано,
19.03.2013 20:22
shaffi написа:
не мога да ги дишам тези мутри -...на снимките...що не се изселят някъде далечко, и без това за нищо не стават.



Добро предложение даваш.
Крайно време е да го направят.

цитирай
26. jeremy231 - Първия, който се продаде е видния селяндур, културтрегер и мотиватор на
19.03.2013 21:07
подрастващите простачета, учиндолския виртуоз на виолата, Слави Трифонов. По времето на Костов се продаде на Овергаз. После се продаде на хич независимата телевизия БТВ. Всъщност, кой я гледа? И кой го гледа?
И Славченцето Бинев. Ама е архонт и евродепутат. :-))))))))))))
цитирай
27. vmir - 10. tutankhamon661,
19.03.2013 21:57
tutankhamon661 написа:



http://www.youtube.com/watch?v=zuDuDtXlmXs


Скоро не бях виждал толкова лъжи и фантасмагории на едно място - от Бинев и Мишо.



Тези двамата отлично очертаха профила на типичния креслив антибойковист, търсещ скандална слава върху лъжите на коварния Станишев и компания, посветени на ликвидирането на българската държавност.
цитирай
28. xloranphyl - Квичене на тъп гербераст - БЕЗЦЕ...
19.03.2013 22:01
Квичене на тъп гербераст - БЕЗЦЕННО!
цитирай
29. tutankhamon661 - 26. jeremy231 - Първия, който се продаде е видния селяндур, културтрегер и мотиватор на
19.03.2013 22:09
jeremy231 написа:
подрастващите простачета, учиндолския виртуоз на виолата, Слави Трифонов. По времето на Костов се продаде на Овергаз. После се продаде на хич независимата телевизия БТВ. Всъщност, кой я гледа? И кой го гледа?
И Славченцето Бинев. Ама е архонт и евродепутат. :-))))))))))))



Слави Трифонов е баш-майсторът на извъртането в "правилната посока".
Може да се каже, че е един от мъдреците на движението "Накъдето задуха вятърът".

Човек, който звездее много отдавна и не се чувства длъжен да спазва дори елементарни правила.

цитирай
30. tutankhamon661 - 27. vmir - 10. tutankhamon661,
19.03.2013 22:21
vmir написа:
tutankhamon661 написа:



http://www.youtube.com/watch?v=zuDuDtXlmXs


Скоро не бях виждал толкова лъжи и фантасмагории на едно място - от Бинев и Мишо.



Тези двамата отлично очертаха профила на типичния креслив антибойковист, търсещ скандална слава върху лъжите на коварния Станишев и компания, посветени на ликвидирането на българската държавност.



Подготвяли група "дисиденти" и щяли да защитават всеки "репресиран".
Демек както и да гласуват хората, ще викат "Вотът е подменен" - ако не им изнася.

Дано греша, но нищо чудно да подготвят и оръжие.
Много алчни и безскрупулни говеда.

цитирай
31. tutankhamon661 - 28. xloranphyl
19.03.2013 22:24
xloranphyl написа:
Квичене на тъп гербераст - БЕЗЦЕННО!



Здравей, Глупи!
Kато отсъстваше толкова време, поне да беше напазарувал акъл.

То пък няма откъде.
Бе, и твоята не е лесна.

цитирай
32. forest - КЪМ АВТОРА
19.03.2013 22:28
МНОГО СИ ТОЧЕН -НЕ 99 , А 100% . ИМА ЕДНО КЪЛБО ПЕПЕЛЯНКИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ И БОРИСОВ-ДОГАН ,ТРИФОНОВ , ТРАКТОРА , ДАЧКОВ , СТАНИШЕВ , КОСТОВ , МИШО БОКЛУКА , БИНЕВ...РАЗНИ КРИМИНАЛЕТА , ДДС-ИЗМАМНИЦИ ,ПРОДАЖНИ МУТРЕНСКИ СОЦИОЛОЗИ , ПОЛИТОЛОЗИ И ЖУРНАЛИСТИ ..И ПР. , ЗАЩОТО ИМ ПРЕСЕЧЕ ПРЕСТЪПНИТЕ БИЗНЕСИ , СЛАГА РЕД ЧОВЕКА НАВСЯКЪДЕ..НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-ДОБЪР , СМЕЛ , ТОЧЕН , ЧЕСТЕН И С ДОБРО СЪРЦЕ ЧОВЕК..НА НИКООЙ НЕ Е ОТКАЗАЛ ПОМОЩ , НИКОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е ЗАОБИКОЛИЛ...И ГЕРБ СА БОЛШИНСТВОТО ДОБРИ , ТОЧНИ , СПЕЦИАЛИСТИ-ЛИЛИ , ДЕЛЯН , ДОНЧЕВ , ФАНДЪКОВА , ЦВЕТАНОВ , ЦИПОВ , ЧЕРВЕНКОНДЕВ , Д.ДИМИТРОВ , ГЛАВЧЕВ , ВЕЛЧЕВ......ЗАЩО СПОРИШ С ХОРА , ЯВНО С ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.. ВСИЧКО ДОБРО..
цитирай
33. vmir - 32. forest,
19.03.2013 22:53
ГЕРБ са уникални и с това, че не се саморазкъсаха заради безгранични лични амбиции за власт и надмощие, а това в условията на многопартийност и свободна преса означава много солиден самоконтрол и самодисциплина, които елементарните хора с претенции няма как да оценят, защото не познават нито самокнтрола, нито самодисциплината. Дай Боже тези качества да намерят повече последователи у нас, ужасно е да живееш между претенциозни джуджета, изживяващи се като великани, защото не са кадърни да разберат простите житейски правила.

Крайно време е глупакът да спре да се изживява като ментор на умния, защото са го инструктирали да приписва на находките на ума собствената си глупост и потресаваща ограниченост.
цитирай
34. tutankhamon661 - 32. forest - КЪМ АВТОРА
19.03.2013 23:14
forest написа:
МНОГО СИ ТОЧЕН -НЕ 99 , А 100% . ИМА ЕДНО КЪЛБО ПЕПЕЛЯНКИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ И БОРИСОВ-ДОГАН ,ТРИФОНОВ , ТРАКТОРА , ДАЧКОВ , СТАНИШЕВ , КОСТОВ , МИШО БОКЛУКА , БИНЕВ...РАЗНИ КРИМИНАЛЕТА , ДДС-ИЗМАМНИЦИ ,ПРОДАЖНИ МУТРЕНСКИ СОЦИОЛОЗИ , ПОЛИТОЛОЗИ И ЖУРНАЛИСТИ ..И ПР. , ЗАЩОТО ИМ ПРЕСЕЧЕ ПРЕСТЪПНИТЕ БИЗНЕСИ , СЛАГА РЕД ЧОВЕКА НАВСЯКЪДЕ..НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-ДОБЪР , СМЕЛ , ТОЧЕН , ЧЕСТЕН И С ДОБРО СЪРЦЕ ЧОВЕК..НА НИКООЙ НЕ Е ОТКАЗАЛ ПОМОЩ , НИКОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е ЗАОБИКОЛИЛ...И ГЕРБ СА БОЛШИНСТВОТО ДОБРИ , ТОЧНИ , СПЕЦИАЛИСТИ-ЛИЛИ , ДЕЛЯН , ДОНЧЕВ , ФАНДЪКОВА , ЦВЕТАНОВ , ЦИПОВ , ЧЕРВЕНКОНДЕВ , Д.ДИМИТРОВ , ГЛАВЧЕВ , ВЕЛЧЕВ......ЗАЩО СПОРИШ С ХОРА , ЯВНО С ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.. ВСИЧКО ДОБРО..



Понеже споменаваш Фандъкова, използвам случая да кажа, че имаме общи приятели с нея и от тях съм слушал каква перфекционистка е - още преди да влезе в политиката. Тогава беше директор на обикновено училище - сама го превърна в елитна гимназия, за която се натиска цяла София.

Тази жена върши реална работа - факт. Доказала се е!
Ако нещо все още не е изпълнила, то е или поради липса на време, или по независещи от нея причини.




цитирай
35. tamperto - , tutankhamon661
20.03.2013 00:01
за съжаление си прав. Коментирам само поведението на така наречения Биг Ша... Нито е Биг, нито е Ша. От доста време се беше загубил пича, явно е добре "подплатен" за да се прави на онеправдан, след като е само аутсайдер. Когато започна кариерата си беше нещо ново, различно. "Гумени глави" ги слушахме навремето. Имаха интересни текстове. Но си изживяха времето, също както и Слави, Къци, Тончо, Камен... и т.н. Някои се усетиха навреме да спрат, други - не. И вместо в КЛАСИКА се превърнаха в .. мутанти. Яхнаха вълна, която не им е по силите да овладеят. Нали знаеш, всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, ама не всяко може да плува. Биг Ша е точно такова нещо. Върти се според парите, по яко курвенски начин.
цитирай
36. georgimarinov - tutankhamon661, сигурно и ще те ...
20.03.2013 01:42
tutankhamon661, сигурно и ще те засърби като го прочетеш, почеши се отзад, само да не се обезчестиш хахахахааааа, макар че си старакурва и си засдтрахован от тези кефове! Не се коси, коментара го пръснах и на много други места тъй че все трябва да ти е там дали ще го удобриш или не! Теи така те знаят що за мърша си! Пръскай си вонята с кеф, така работиш за народа! Нищо че се мислиш за много гявол!
цитирай
37. sestra - Подкрепа за постинга.
20.03.2013 06:44
Трябва да си наивен човек, ако си свестен, че да им се връзваш на тези. Аз пък не гласувах за ГЕРБ, нито им се доверих напълно до края, но смятам, че трябва да си самоубиец, за да не се довериш на правителството си в някаква здравословна степен, това е вот. Да не говорим за трудния и мътен момент за целия свят. То май се и доказа съждението ми за самоубиеца - народ. За жалост.
цитирай
38. inel379 - Споделям написаното от теб.
20.03.2013 10:30
Във време на промени хората с нечисти помисли са много настъпателни.
Вярната оценка на ситуацията е най-важна.
Дано емоциите не попречат.
Поздрав!
цитирай
39. tutankhamon661 - 35. tamperto - , tutankhamon661
20.03.2013 11:13
tamperto написа:
за съжаление си прав. Коментирам само поведението на така наречения Биг Ша... Нито е Биг, нито е Ша. От доста време се беше загубил пича, явно е добре "подплатен" за да се прави на онеправдан, след като е само аутсайдер. Когато започна кариерата си беше нещо ново, различно. "Гумени глави" ги слушахме навремето. Имаха интересни текстове. Но си изживяха времето, също както и Слави, Къци, Тончо, Камен... и т.н. Някои се усетиха навреме да спрат, други - не. И вместо в КЛАСИКА се превърнаха в .. мутанти. Яхнаха вълна, която не им е по силите да овладеят. Нали знаеш, всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, ама не всяко може да плува. Биг Ша е точно такова нещо. Върти се според парите, по яко курвенски начин.



Добре го каза.
Когато става дума за музика, задължително трябва да идва от сърцето.
Ако е само за пари, идеята се изражда.

цитирай
40. cecka1504 - Не разбрах – ти дали гледа клипа от ...
20.03.2013 12:11
Не разбрах – ти дали гледа клипа от Брюксел? Щото не става въпрос за събрание на домсъвета, а за откриване на изложба в Европейския парламент, посветена на 70-годишнината от спасяването на българските евреи.
Изобщо не се опитвам да ставам адвокат на Мишо Шамара – не го харесвам, не го слушам. Езикът му, стилът му, видът му – също, но това не е важно.
Случайно го гледах по някоя от телевизиите, не помня по коя. Не останах с впечатление, че се изявява като жертва, просто обясни какво се е случило и пуснаха клипа от Брюксел.
Първо – рапърът не скри, че е там по покана на Слави Бинев (тоя пък елемент изобщо не го коментирам). Второ – Мишо Шамара извика „Лицемери!”, защото си беше лицемерно отвсякъде.
Външният ни министър сбърка фамилията на самозапалилия се мъж от Варна – чу се добре в клипа, че казва Георгиев, и защото това, което направи Пламен Горанов, бе гадно и пошло употребено... Лицемерно някак.
Ако това, да сбъркаш фамилията на човек, заради когото се обявява национален траур, не е подигравка, здраве му кажи. Вижда се колко му пука пък на Н. Младенов.

http://www.youtube.com/watch?v=0peZT9KOiNs&feature=player_embedded#!
цитирай
41. tutankhamon661 - 36. georgimarinov
20.03.2013 12:22
georgimarinov написа:
tutankhamon661, сигурно и ще те засърби като го прочетеш, почеши се отзад, само да не се обезчестиш хахахахааааа, макар че си старакурва и си засдтрахован от тези кефове! Не се коси, коментара го пръснах и на много други места тъй че все трябва да ти е там дали ще го удобриш или не! Теи така те знаят що за мърша си! Пръскай си вонята с кеф, така работиш за народа! Нищо че се мислиш за много гявол!



Виждам, че селячеството е добре застъпено в родословното ти дърво.
Споко, човек не трябва да се срамува от произхода си.
Не може всички да бъдем достойни граждани с лично мнение.
Трябва да има и такива като теб - за разнообразие.

цитирай
42. tutankhamon661 - 37. sestra - Подкрепа за постинга.
20.03.2013 15:31
sestra написа:
Трябва да си наивен човек, ако си свестен, че да им се връзваш на тези. Аз пък не гласувах за ГЕРБ, нито им се доверих напълно до края, но смятам, че трябва да си самоубиец, за да не се довериш на правителството си в някаква здравословна степен, това е вот. Да не говорим за трудния и мътен момент за целия свят. То май се и доказа съждението ми за самоубиеца - народ. За жалост.



Благодаря за хубавия коментар!

Това, което човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.

цитирай
43. vyordanoff - МНОГО СИ ТОЧЕН -НЕ 99, А 100%. ИМА ...
20.03.2013 15:57
tutankhamon661 написа:
forest написа:
МНОГО СИ ТОЧЕН -НЕ 99 , А 100% . ИМА ЕДНО КЪЛБО ПЕПЕЛЯНКИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ И БОРИСОВ-ДОГАН ,ТРИФОНОВ , ТРАКТОРА , ДАЧКОВ , СТАНИШЕВ , КОСТОВ , МИШО БОКЛУКА , БИНЕВ...РАЗНИ КРИМИНАЛЕТА , ДДС-ИЗМАМНИЦИ ,ПРОДАЖНИ МУТРЕНСКИ СОЦИОЛОЗИ , ПОЛИТОЛОЗИ И ЖУРНАЛИСТИ ..И ПР. , ЗАЩОТО ИМ ПРЕСЕЧЕ ПРЕСТЪПНИТЕ БИЗНЕСИ , СЛАГА РЕД ЧОВЕКА НАВСЯКЪДЕ..НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО-ДОБЪР , СМЕЛ , ТОЧЕН , ЧЕСТЕН И С ДОБРО СЪРЦЕ ЧОВЕК..НА НИКООЙ НЕ Е ОТКАЗАЛ ПОМОЩ , НИКОЙ ПРОБЛЕМ НЕ Е ЗАОБИКОЛИЛ...И ГЕРБ СА БОЛШИНСТВОТО ДОБРИ , ТОЧНИ , СПЕЦИАЛИСТИ-ЛИЛИ , ДЕЛЯН , ДОНЧЕВ , ФАНДЪКОВА , ЦВЕТАНОВ , ЦИПОВ , ЧЕРВЕНКОНДЕВ , Д.ДИМИТРОВ , ГЛАВЧЕВ , ВЕЛЧЕВ......ЗАЩО СПОРИШ С ХОРА , ЯВНО С ОБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.. ВСИЧКО ДОБРО..



Е,фараоне,тук спирам да си поема дъх!След тез слова, Вазов би счупил лирата си и би станал даскал в някое затулено село.Е,те тоз изобщо не е объркан/като мен/.О-о пич,прав си!Объркан съм,това моят коментар да чака одобрение от теб за да бъде публикуван,в никакъв случей не е цензура,кой съм аз да нахлувам в личното ти пространство.Та объркан съм,ама не заради модерацията ти,а зарад "народе мой".Понеже твойта психология ми е ясна си направих труда да прочета коментарите...И равносметката-Мишо Шамара,Слави/не Бинев/ и Дачков виновни за хала на българина.Като ми цитираш Дачков дали е прав,че следва да се гледа само последното правителство...Ама,фараоне,близо 4 години слушан от Буда само това.Е след най-големият зеленчук познат в природата,какво остава?Асфалт и лентички.Къде е човека?Вече 6-ма самозапалили се/Ян Палах да ни диша праха/.Не е ли прав Шамара,че е лицемерие власта/палача/ да обявява траур за жертвата си?Като толкова се отдал на човека да 'земе да резне лентичка и на нов гробищен парк или пък да намали акциза на бензина.
Фараоне,ако в пирамидата ти/или дет' живееш/,децата ти немат,какво да ядът,ще сменяш ли таракота в коридора?
Магистрали?Баси!




цитирай
44. tutankhamon661 - 38. inel379 - Споделям написаното от теб.
20.03.2013 16:32
inel379 написа:
Във време на промени хората с нечисти помисли са много настъпателни.
Вярната оценка нап ситуацията е най-важна.
Дано емоциите не попречат.
Поздрав!



Точно вярната оценка много често липсва.
Когато я няма, следват още много проблеми по всички направления.
Но по традиция винаги друг е виновен, което води до още много грешни оценки.

цитирай
45. tutankhamon661 - 40. cecka1504
20.03.2013 22:16

Думата "събрание" означава събиране на хора - причината няма никакво значение. А това, че твоята първа асоциация е домсъветът, вече е съвсем друга тема.

Не защитаваш Мишо Шамара, но всъщност го защити - не виждам накъде повече.

Външен министър, през чиято глава ежедневно минават стотици имена от цял свят, в суматохата обърква някакво име /да не говорим, че може така да са му го казали, т.е. грешката е на друг/. По същия начин много хора объркват имената на собствените си роднини, без да движат международни отношения.

И това е подигравка ??!!!???

Същевременно намираш за нормална грубата селска проява, която само циганин е способен да извърши! По същия начин можеш да оправдаеш и пикаенето върху гроб, щотo примерно отдолу е заровен човек, когото ти не харесваш.

Какво означава лицемерно? В случая тази дума е повече от неуместна.
Те го били убили! Кои, бе?!

Аз също мога да фантазирам по този начин. Слушай само:

Мишо Шамара е наръгал с нож Пламен Горанов, което е истинската причина за смъртта му, но медиите, купени от Бинев, го прикриват.

Ай ся, де! Всеки може да дрънка глупости.

цитирай
46. tutankhamon661 - 43. vyordanoff
20.03.2013 22:44
Сравняваш се с Вазов ..... смущаващо.
Други го правят c Hаполеон, Хитлер ...... всеки от тях се смята за нормален. И ти, нали?

Ще махна модерацията, когато ми дадеш ключ от дома си и не звъннеш в полицията, като изнеса всичко ценно. Дотогава мрънкай колкото щеш!

Съжалявам хората, искащи да обвинят Борисов за 20-годишни престъпления. Като гледам, не казваш как да бъдат компенсирани гнусотиите на предишните правителства - изнесени пари и подарени предприятия /нарича се приватизация/.

Ама дрънкаш, нали! Ееех, как ги "обичам" такива! Щом сте толкова отрааааакани, кажете как да се увеличи бюджета? Tо и баба знае да вика "Hе може все предишните да са виновни". Тогава защо не казвате идеи за бързо пълнене на хазната - ей така, от нищото.

Не бе, не трябва да се строят магистрали. Тук нали от небето падат жълтици. Ще се движим с каруци, а инвеститорите много обичат да им е кално. Ей сегичка ще дойдат на голо поле, щот' българите са гоооуууeeeми тарикати.

Ако пък не строят магистрали, такива като теб първи ще ревнат "Виж ги, моля ти се, една магистрала не са построили! Пътищата - дупка до дупка, а те нехаят"

Не разбрах кой е палачът на Пламен Горанов?

За да не кажеш, че повтарям коментара към Цецка, ето ти друга фантазия:

Ти си подпалил Пламен Горанов, защото му дължиш пари, и за да не ги върнеш, решил си да го елиминираш. Сега дрънкаш по форумите, обвинявайки правителството, понеже когато всички гледат в тази посока, теб никой няма да те заподозре.

Добре ли е така, а?!

Много сте силни като обвинявате невинни хора. Ама не е хубаво да ти го направят на теб, нали?

цитирай
47. vyordanoff - О-о фараоне, ама ти май си изпускаш ...
21.03.2013 17:20
О-о фараоне,ама ти май си изпускаш нервите?Сори,не мога да ти помогна!
Нали знаеш,какво казва Христос на давещия се Петър:"Слаба ти е вярата Петре!"
Е,сега да не ме изкараш,че се сравнявам с Христос.Впрочем,къде се сравнявам с Вазов?Не разбирам?Та,щом толкова те е грижа за опазването на "дома си",що не си държиш постовете в компютъра си,ами ни ги подхвърляш да ги четем?Защо говориш за 20г.,'се едно зеленчука е във власта само последните 3-4г.?Ми,така погледнато,то и гея,и Гаргамел не са били по-дълго.Полззвайки езика на "простака"Мишо Шамара,Буда ни облъчва с фолклор стил Санчо Панса“. Ма, понеже пак споменах Шамара,вие праведните,що си не слушате Веско?Песните му са ангажирани,има чуство-от всякъде погледнато ИЗКУСТВО!
Ако,следиш отговарям ти абзац по ..
Магистралите:Извинявай,добре,че ГЕРБ дойде,та слязох от каруцата, виноват! Дано ми отговориш някога и ти за подмяната на таракота.
Палачът на Пламен/а и на другите/.Ами фараоне,защо имаше нац.траур???Е,ако това да протестираш с/у упавляващите/та било и само кмет от таз партия/,после да те героизират,чрез този траур,к'во е?Ще цитирам Шамара:"Лицемери!".
По тоз въпрос,дейго гръмовержеца?...Буда мълчи!
Прескачам фантазиите,там не Цецка,Цецко е експерт.
И финала/твоя/.Е,не може за всички лентички,магистрали,печ.станции,зали, ... да си виновен,а че се запалили някакви си/сигурно провокатори или поне лумпени/ да не си.
И финала//моя/не членувам нарочно//:Ами Фараоне няма да влизам в "къщата" ти,поне до изборите.Няма и да те чета-да не си разваляме взаимно рахатлъка.Имаш доста интересни съидейници с които,ако няма за какво да си говорите,има за какво да си помълчите.Аз,политически съм отварял шампамнско на 10.11.89г. и онзи ден за Дон Корлеоне.Тариката от Правец,пардон от Банкя дезертира от отговорността да си изсърба това дето си е надробил,но Той Началника, наистина гледа.
Успех фараоне,имаме и общи неща,бих ти препоръчал дори един сайт:"My Rockworld".
цитирай
48. tutankhamon661 - 47. vyordanoff
21.03.2013 20:33

Ха така! Tи дойде "напушен", а мен обвиняваш за нерви! Hе че за пръв път изкривяваш фактите.

В случай, че не си забелязал, по форумите има достатъчно интелигентни и възпитани хора, за които са предназначени моите постинги. Пък и аз не съм ти казал "Щом не държиш вратата на дома си отворена, защо излизаш навън?" Същото е.

Значи Борисов е виновен за чуждите престъпления. Не мога да повярвам, че го виждам написано! Не те притеснява, че всички лостове са били в ръцете на други?! По същия начин аз мога да обвиня теб: замесен си, понеже примерно дишаш български въздух.

Ооо, това било лицемерие! Хубаво, че си намерил ново значение на думата. С такова мислене нищо чудно да има още самозапалили се. Стискам палци някой да посочи друга причина - примерно извънземните. То така е днес - набелязваш си "виновен" и драскаш кибрита.

Какво правим, ако на Нова година до теб има пироман, който се запалва, и само заради близкото ти присъствие обвиняват теб? Справедливо ли ще е?

Аз пък бях малък за шампанско през 1989г, но се радвам, че сега видях управлението на ГЕРБ и ще мога да разказвам истината за един истински мъжага, каквито рядко се срещат.

цитирай
49. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.03.2013 12:14
Тъй като многократно споменах изкривените разбирания, сега ще ви дам пример за мръсен лъжец и интригант - точно един от типовете простаци, носещи голяма опасност за държавата, но изживяващи се като "будители". Нарочно няма да спомена никнейм, защото той мечтае за първа страница, а не заслужава реклама. Само няколко факта.

1. Както се прави на преследван от Борисов /който изобщо не подозира за незначителното му съществуване/, по същия начин се жалва от администраторите на Blog.bg - налагали му бан по поръчка на ГЕРБ /!!!!!!!/, а в същото време публикациите му излизат по всички страници. Пак с безкрайна наглост обвинява други за фалита на фирмата си и категорично отказва да признае собствената си некадърност. Това го уличава като лъжец.

2. Плюе по други блогъри, без са го предизвикали, а след това трие коментарите им, когато искат да се защитят. Това го прави манипулатор и страхливец. В подкрепа на същото е навикът на въпросния блогър да пуска карикатури с Борисов и Цветанов, но не смее да направи същото примерно c Алексей Петров - тогава наистина може да го потърсят и той вече е напълнил гащите.

3. Колко "струват фактите му", личи от малката подробност, че разпространява слухове, а често и измисля такива, но настоява да му вярват, щото невярващите са "овце".

4. Селският му речник и любими вулгарни изрази го превръщат в обикновен простак, подобен на всеки пропаднал пияница.

5. На няколко пъти ме напада по други блогове, без изобщо да съм го споменал. Нито веднъж не му отвърнах. Само попитах с какво съм го предизвикал. Въпреки това той продължи.

Всичко изброено означава, че този човек е боклук. Ако някой не е съгласен, нека обясни как би нарекъл индивид с изброените характеристики.

Пиша това като коментар, защото такива отпадъци не заслужават цял постинг. Също така е добър пример за малоумни идиоти, които без никакво право раздават акъл. Дори да бяха истина гнусотиите им, преди да ги разпространяват би трябвало да погледнат себе си - колкото и да е ужасяващо за нестабилната им психика.
цитирай
50. vmir - 49. tutankhamon661,
24.03.2013 12:42
Исках да ти напиша коментар, но стана цял постинг и то пуснах.
цитирай
51. jabog - евала. право в десятката за това ...
24.03.2013 15:46
евала. право в десятката за това леке. сори за възклицанията но......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663579
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031