Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2013 19:47 - Избори по български
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 42491 Коментари: 25 Гласове:
83

Последна промяна: 22.06.2013 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



                   image

В България до такава степен сме свикнали с нетрадиционното, че отдавна не ни прави впечатление. Дори когато лидер на партия вместо да представи програмата, по която ще управлява, гледа да баламосва избирателите с разни компромати. Така направи Сергей Станишев - подтикван от политическата си безпомощност и очевидна жажда за власт на всяка цена, той продължава да пропада и вече е съвсем близо до нивото на махленска клюкарка.

Какво се случи? Не кога да е, а точно по изборно време този човек реши да говори за някаква кола и с цялата си наглост го пренасочва към Цветан Цветанов. От какъв зор?! Вътрешният министър не се занимава със следенето на коли и това го знае дори най-простият човек. Следователно целта е да сe канализира в удобна за момента посока.

Ама то не било записано в тетрадката! Всеки, който е карал служебна кола, знае как се пишат пътните книжки. По работа или не, бил съм на различни места, с различни хора, и навсякъде са ме дразнили писарушките – за тях химикалките и листчетата са по-важни от същността на работата и по правило съсипват дори най-простата дейност, превръщайки я в “свръхсложно събитие”. До голяма степен същото затруднява работата и в полицията – то са доклади, мастило, дрън-дрън. Знаете ли, че само от инструктаж и писане на подобни дивотии едно обикновено полицейско дежурство се увеличава поне с два часа, понякога и повече? Кога да работиш? Какви резултати очакваш?

Да погледнем нещата от друга гледна точка. Не ви ли се струва цинично точно представител на най-кожодерската и диктаторска партия да се възмущава заради подслушване? Половин век червените убийци не признават дори елементарни човешки права, но продължават да дрънкат за “социална политика”. Що за извратено мислене?!

Всъщност само те ли са гузни? Специално за подслушването имаше интересно предаване по телевизията с участието на няколко бивши служители на вътрешното министерство. Там присъстваше и Емануил Йорданов. Останалите на няколко пъти го попитаха “Кажете! И по ваше време се подслушваше. Всяка партия го е правила.” Реакцията на Йорданов беше доста любопитна: нито веднъж не отговори, а само се подсмихваше ехидно. Фактически това е потвърждение. Тогава за какви компромати цвилите? За кого са компромати? Защото аз бих добавил, че така работят службите навсякъде по света.

Преди някой да каже “Ама как ще ме подслушват”, бързам да попитам “Теб пък кой те подслушва, вселенски мъдрецо? Не мисли, че си чак толкова важен за политическата карта. Дори за подновяване на лична карта ще трябва да те търсят, понеже всъщност никой не подозира за съществуването ти. Не се надценявай! Само в собствената ти глава си дисидент, партизанин, апостол или не знам още какви болни фантазии те преследват.”

Колкото е истина, че службите по света използват подслушването, толкова е вярно и че го правят само ако има защо. Обикновени и невинни граждани са “под прицел” единствено по време на диктатура, т.е. нещо, за което именно Станишев трябва да се извинява. Той обаче е тръгнал да плюе. Как няма да го прави, след като хората обичат “жълто”. Да, това също е “жълто” – не съществува само в Биг Брадър. Ама не, ние сме против циганията, нали? Уж!


                        image

Точно Станишев. Отново! Помните ли, че той е единственият български политик, който си е позволявал да агитира пламенно по телевизията в самия изборен ден? За “удобно забравилите”: агитирането в изборния ден е забранено и по принцип го спазват дори най-долните отрепки в политиката – с изключение на посочения човек. После “случайно” забравиха да му потърсят отговорност, а като мина необходимото време, вече имало давност. Така се размина с “устно мъмрене” по партийна линия. Честност, бре! Ама комунистическа.

Знаете ли още колко възможни обяснения има около гореспоменатата кола? Аз не съм интернет-графоман, който от всяка клюкарска буква вади генерални заключения, затова ще изчакам повече информация. Hо мога да ви посоча варианти.

Например не ви ли се струва подозрително излизането на подобна информация точно по времето за изборното агитиране? Това веднага насочва към въпроса дали не е дирижирано и замисляно отдавна. Какъв е проблемът въпросните излизания на колата да са направени именно за целта и то от хора нямащи нищо общо с ГЕРБ? За онези, които не вярват, бих посочил, че вътрешното министерство е задръстено от “къртици”. А ако не е достатъчно, нека припомня продажния нрав на българина – тук вече би трябвало да загреете. Много е лесно да действаш “в сянка и от засада”, докато друг е пред лицето на обществото. Имало го е и ще го има – да прецакаш някой, защото знаеш, че именно към него ще се насочат погледите. Гадна българска действителност!


Цветанов вече каза всеизвестното – не е негова работа да следи някаква кола. Интригантите обаче извъртат нещата в съвсем друга посока – нямало начин да не знае. Таки ли? Значи хората не подозират какви ги вършат собствените им деца по дискотеките, но изискват от един министър да бъде едновременно на 100 места, да познава любовниците на хилядите си служители, да е в час с болежките на всеки в България, да знае колко стотинки е откраднала млекарката в най-забутаното село …… и разни други магии.

Брех, лесно е да изискваш неща, които самият ти не умееш!

Да не говорим, че тайните служби затова са тайни – защото извършват тайна дейност. Cамо кръгъл идиот може да очаква разгласяване на всяка крачка или дума. Заради хора с подобно престъпно и идиотско мислене едно време бяха осветени наши тайни агенти зад граница и после ги върнаха в ковчег. Tяхната работа понякога опира до кръв - не е като драскането на дивотии в хейтърски сайт.

В крайна сметка излизането на колата изобщо не означава, че е извършено подслушване. Пише го дори в най-манипулативните статии – съмнения и нищо повече.

Значи за Маргините нямало доказателства, въпреки че цяла държава пропищя от тях. С Галевите е същото. Хващат наемен убиец с гранатомет, но това армейско оръжие минава за “семейна реликва”. Обаче щом някаква кола е излизала и не е отразено в някаква тетрадка, значи цял министър трябва да влезе в затвора – може и да прескочим съда, щом разполагаме с блогърски фантазии.


И не намирате нищо смущаващо в такъв перверзен двоен стандарт?! Тогава получавате моите съболезнования – вашият мозък е мъртъв. Мир на праха му!

Сега е времето на ударите под пояса. В тази връзка видях
 това

Още преди да прочета статията, вече се смеех неудържимо. Монтанското село Смоляновци …. русенското село Мечка …… някави неизвестни махали с по-малко жители от софийски блок. Те ли са показателни за доверието към правителството? Полудяхте ли?!

Извстно ли ви е, че по селата имат собствена “избирателна система”, от която може да получи инфаркт дори най-печеният юрист или член на ЦИК? Всичко е на роднинско-приятелски принцип и дори не се крие. Натежават неща като: ще помогнеш ли за коленето на прасето, кой каква роля играе при разпределянето на фуража, ред ли е да пасеш овцете и дали някой ще те замести при нужда и т.н. и т.н.
Политика по селата? Закони ли? Още дълго ще се смея на този виц.

Обърнете внимание на следната част:


“… ГЕРБ спечели кметските избори единствено в плевенското село Пелишат при 82,6% избирателна активност. Точно 1 глас в повече позволи на техния кандидат Петър Йочев да победи Елко Савев от "Гергьовден" с 234 гласа, при 467 действителни бюлетини и 10 недействителни. Съмнение за манипулиране на вота от страна на ГЕРБ обаче породи огромния брой дописани гласоподаватели - 131, при общо 451 избиратели с право на глас в избирателните списъци …”

На предишните избори недоволстваха, че не дописват избиратели, т.е. отнемали им правото на глас. A сега недоволстват за дописването. Значи ако са наши, трябва да ги включат – те били граждани, даже и да не говорят български. A ако са за врага, може и без тях – явно не са граждани /логично??!!???!/.

Друго е наистина шокиращо – кой, как и защо реши, че дописаните са гласували за ГЕРБ /!!!!!!/?!!!? Ако е надничал в тъмната стаичка, значи плаче за прокурор. А ако не е, то в такъв случай говорим за отвратителна, лъжлива манипулация, предназначена за представа нямам колко глупави хора, които се хващат на такава очевадна шмекерия.
Извод: кой каквото прави в държавата, всичко се пише на ГЕРБ. Па то било лесно така!

Това ли са “справедливите” избори? На това ли викате “честност”?
Отвратително!




 



Гласувай:
101



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stoineff - Днес
17.04.2013 19:56
Започнах една доста злобна статия ... но я изтрих.. казваше се : "Защо българите не обичат и не се интересуват демокрацията" ... май няма смисъл... все повече се убеждавам, че всеки сам ще се спасява от тук нататък..
цитирай
2. tutankhamon661 - . stoineff - Днес
17.04.2013 20:06
stoineff написа:
Започнах една доста злобна статия ... но я изтрих.. казваше се : "Защо българите не обичат и не се интересуват демокрацията" ... май няма смисъл... все повече се убеждавам, че всеки сам ще се спасява от тук нататък..


Демокрацията е просто дума, която малко хора използват в истинския смисъл. Като гледам мръсотията по форумите, трудно ми е да повярвам, че някои хора са толкова честни, колкото се пишат.

Ти не си краен и си дал много доказателства, че искаш да бъдеш обективен. Убеден съм, сам виждаш безбройните манипулации и лъжи. И не ги одобряваш, дори когато са срещу ГЕРБ.

Още преди време писах за чистата истина - и тя е просто дума без особена стойност. Също като демокрацията.

цитирай
3. tutankhamon661 - По повод последните събития
17.04.2013 20:28

След като ни приложиха убийствената логика "Щом има слушалки, значи се извършва подслушване", предлагам нов закон:

Арест на всеки човек, който използва Handsfree.

Логично, нали? Има слушалка, значи извършва подслушване. Аре в кауша!

цитирай
4. анонимен - Здрасти, фараоне!
17.04.2013 22:45
Знаеш, че по отношение на Цветанов и Борисов с теб сме опоненти, но аз също имам едно наум, когато подобни неща излизат преди избори.
Поздрави!
цитирай
5. tutankhamon661 - 4. angpiskova - Здрасти, фараоне!
17.04.2013 23:20
angpiskova написа:
Знаеш, че по отношение на Цветанов и Борисов с теб сме опоненти, но аз също имам едно наум, когато подобни неща излизат преди избори.
Поздрави!


Правилно.

Достатъчно пъти сме били свидетели на лъжи и няма как да вярваме до безкрайност. Аз също не приемам думите на Борисов и Цветанов без да се замисля - това ми помага да стоя здраво стъпил на земята. Hе като разни, които избират тук-там думи и срички, връзващи се с личните им предпочитания, и ги тиражират като "доказателства".

цитирай
6. sande - От Алеко Константинов досега нищо не се е прменило....
18.04.2013 04:05
Жалко и тъжно.

Бай Ганьо прави избори.

Такъв жанр няма по света. Какво е това?

Бареков тръгнал по градовете с неговата си телевизия. Изживява се като върховен пророк и повелител на истината.

От едната страна - сегашните управници и кандидатите за бъдещи. О друга страна - народо. И се изтъпанват отпред всякакви дебили, греои от кръчмите, деграданти, някакви местни политикани - с ракривени от злоба лица, брадясали, спомнете си описанието на Гео Милев в поемата "Септември" - "шопи със сопи" и пр. И бълват сред слюнки и лиги обвинения и нападки срещу всичко и всички. Няма го само кретенският, измислен поп Андрей да гръмне срещу храма ... Наистина перверзия, жалко, жалостиво, срамно и унизително за българина в 21 век.

Още по-чудното и отвратителното е, че политически водачи от първата редица са на това равнище, все едно, че предвождат кръвожадни диваци.

Поздравления за автора!
цитирай
7. dinkov - Динков
18.04.2013 04:42
tutankhamon661 - предварително искам да кажа нещо за мен. Никога не съм членувал в никоя партия. Разбира се на младини бях комсомолец.Единствения началник който съм си позволявал да имам е съпругата ми :))). Тя ми стига, трябва да е слушкам, е па готви ми манджа... и ми пере чорапите :))).
Човек колкото и да казва:- Аз съм демократ, това нищо не значи. Една гола декларация. Да е демократично настроен човек,това е вътрешно състояние. Вътрешно усещане. Най - напред трябва да е свободолюбив, да не го е страх от живота, да е уверен в себе си, че каквото и да му се случи в тоя живот, ще може да се справи. И да спазва няколко простички правила:- Не прави това, което не искаш да ти направят на теб. Уважавай "големия", но "еваала" и "метан" не му прави , уважавай "малкия" и ако можеш да му помогнеш, направи го, не се замисляй. Всички сме просто сме човеци,и ако другите около теб живеят добре, добре ще живееш и ти. А всеизвестното правило, че и да не си съгласен с някого, трябва той да има право да си каже мнението и да го защити, е задължително човек да го е приел неотменно, дори и да не го коментира.
Тогава човек освен за себе си, ще може да помисли и за другите. А сега ми кажи колко души познаваш такива. След 45 г. социализъм, и 23-24 подобие на демокрация, сигурен съм, че ще са много малко. Въпреки това радвай се и на тях. Че ги има.
А комунисти ( под комунисти разбирам бившата висша номенклатура на БКП и техните цинични наследници ), да бъдат демократи, няма как да стане. Генезисът не им го позволява, начина на мислене им пречи да уважават другите. Хора които казват:" - Тая власт с кръв сме я взели с кръв ще я дадем", какво искаш от тях. В интерес на истината на тях им трябва икономическата власт, а за да я задържат им е нужно да контролират политическата.
За конкретния случай с подслушванията. Е па това си е запазена марка от бай' Тошово време на същите тези които трансформираха политическата власт в икономическа. А сега искат да контролират. Такъв е живота.
Ицко
цитирай
8. vencivaleri1951 - Здравей фараоне!
18.04.2013 08:16
Бъркаш нещо драги. Това с подслушването не е от вчера при ГЕРБ. Нима забрави, че още почти в началото на мандата Цветанов слушаше дори Борисов когато последния пускаше чадър за покойния вече Мишо Бирата, а и замитничаря който играеше в отбора му. Също и Дянков, и Танов... Компромат е /това и за Пискова/ тогава когато ке пуска в публичното пространство нещо което не отговаря на истината. Тук според прокуратурата/ гл прокурор е предложен от ГЕРБ и личво от ББ/ сигналът е достоверен . Сега имаме нов сигнал до прокуратурата и медиите от ГДБОП. Майната им на изборите, но не виждаш ли че службите са разграден двор. Не виждаш ли , че това е една вътрешна война в службите- първо зарад осветените разузнавачи/ Ф Димитров си отиде зарад същото, сега Цветанов и Борисов вече са неспасяеми/, второ война между кадровите ченгета и наложените им "ипоновци" за началници. След това спомни си как БСП беше извадена от кондиция дни преди изборите с прословутите "порциони" на Доган. Не беше компромат, а истина. Пострада не ДПС, а БСП и още не може да се съвземе макар, че нямаха тогава никаква вина и участие в клипа който ги срина. Е...сега имайки възможност да си върнат защо да не го направят. Фараоне Борисов е кауза пердута вече. Неговите хора /служебното правителство и президент/ го пуснаха по пързалката...Министър и шефове на агенции са следствени, шефове в службите, Предстои в енергетиката...Президентът ако не е вдруг отбор е видно, че не е и в Борисовия...Впрочем и Слава Богу че е така.
Крайно времее да осъзнаеш, че не е нормално начело на държавата ти да стой един необразован и невъзпитан човек с изключително спорна биография. Бъди здрав!
цитирай
9. cornflower - ще минем и без тия...
18.04.2013 08:31
ще минем и без тия...
цитирай
10. mariniki - факт неоспорим е...
18.04.2013 09:38
че политиката е мръсна работа... но мен повече ме безпокои
това, че милион българи живеят в мизерия... много под прага на
допустимата бедност... за жалост...
цитирай
11. tutankhamon661 - Оф!
18.04.2013 11:20

Тези минуси направо ме побъркват.
Лоши хора.
Ха-ха!

цитирай
12. born - Мното пъти съм цитирал едно изка...
18.04.2013 14:37
Мното пъти съм цитирал едно изказване на Сент Жуст и сега пак ще го цитирам: "Демокрацията е за боговете, а не за хората, защото боговете са съвършени, а хората - не ." В края на краищата , / като изключим ББ като богоподобен/ оказва се, че по-добра система просто не е измислена и трябва да се примиряваме с подобна система за управление. Лошото е, че хората стават все по-несъвършени, особено бълтарите и особено т.н. политическа класа . В този смисъл е добре нейните представители да бъдат слушани, за да имат поне малко страх и спирачки. Заб. Редно е всички престъпници да бъдат наблюдавани, а тези, които драпат за власт, наистина са престъпници. Поне досега е така.
цитирай
13. apostapostoloff - Ти май нещо много се отвори... Я ела
18.04.2013 14:47
по- наблизо, че да ти дам аз не теб една демокрация, едни избори и една конституция!
цитирай
14. tutankhamon661 - 6. sande - От Алеко Константинов досега нищо не се е прменило....
18.04.2013 14:56
sande написа:
Жалко и тъжно.

Бай Ганьо прави избори.

Такъв жанр няма по света. Какво е това?

Бареков тръгнал по градовете с неговата си телевизия. Изживява се като върховен пророк и повелител на истината.

От едната страна - сегашните управници и кандидатите за бъдещи. О друга страна - народо. И се изтъпанват отпред всякакви дебили, греои от кръчмите, деграданти, някакви местни политикани - с ракривени от злоба лица, брадясали, спомнете си описанието на Гео Милев в поемата "Септември" - "шопи със сопи" и пр. И бълват сред слюнки и лиги обвинения и нападки срещу всичко и всички. Няма го само кретенският, измислен поп Андрей да гръмне срещу храма ... Наистина перверзия, жалко, жалостиво, срамно и унизително за българина в 21 век.

Още по-чудното и отвратителното е, че политически водачи от първата редица са на това равнище, все едно, че предвождат кръвожадни диваци.

Поздравления за автора!



Благодаря за коментара!
Съгласен съм.

цитирай
15. tutankhamon661 - 7. dinkov - Динков
18.04.2013 20:18

Изчерпателно!

Как няма да искат власт - от малки живеят с тази мечта.

цитирай
16. tutankhamon661 - 8. vencivaleri1951 - Здравей фараоне!
18.04.2013 20:34
vencivaleri1951 написа:
Бъркаш нещо драги. Това с подслушването не е от вчера при ГЕРБ. Нима забрави, че още почти в началото на мандата Цветанов слушаше дори Борисов когато последния пускаше чадър за покойния вече Мишо Бирата, а и замитничаря който играеше в отбора му. Също и Дянков, и Танов... Компромат е /това и за Пискова/ тогава когато ке пуска в публичното пространство нещо което не отговаря на истината. Тук според прокуратурата/ гл прокурор е предложен от ГЕРБ и личво от ББ/ сигналът е достоверен . Сега имаме нов сигнал до прокуратурата и медиите от ГДБОП. Майната им на изборите, но не виждаш ли че службите са разграден двор. Не виждаш ли , че това е една вътрешна война в службите- първо зарад осветените разузнавачи/ Ф Димитров си отиде зарад същото, сега Цветанов и Борисов вече са неспасяеми/, второ война между кадровите ченгета и наложените им "ипоновци" за началници. След това спомни си как БСП беше извадена от кондиция дни преди изборите с прословутите "порциони" на Доган. Не беше компромат, а истина. Пострада не ДПС, а БСП и още не може да се съвземе макар, че нямаха тогава никаква вина и участие в клипа който ги срина. Е...сега имайки възможност да си върнат защо да не го направят. Фараоне Борисов е кауза пердута вече. Неговите хора /служебното правителство и президент/ го пуснаха по пързалката...Министър и шефове на агенции са следствени, шефове в службите, Предстои в енергетиката...Президентът ако не е вдруг отбор е видно, че не е и в Борисовия...Впрочем и Слава Богу че е така.
Крайно времее да осъзнаеш, че не е нормално начело на държавата ти да стой един необразован и невъзпитан човек с изключително спорна биография. Бъди здрав!



Кое е "достоверно"? Kолата излизала, значи Цветанов подслушва?!
Сори, не виждам абсолютно никаква връзка.

Със сигурност и сред борисовите хора има предатели - говори лошо за тях, а не за него.

Службите ще си останат разграден двор, защото такива са българските нрави. Всеки опит за каквато и да било промяна беше посрещан с оплакване за "репресии". Отдавна се смея на някои изказвания. Pазни хора се смятат за незаменими и вярват, че никой няма право да им вземе сладката службица. Приказки и кафенца по цял ден - това били "незаменимите експерти". Мен не ме устройва да плащам данъци, хранейки такива търтеи. Ама и те репресирани се пишат.

Изобщо не съм съгласен, че Борисов е необразован и невъзпитан. Точно обратното съм видял - човек, който разсъждава реалистично без капка фантасмагории. Същото важи и за възпитанието - убедих се, когато дъщеря му беше абитуриентка в Парк-хотел "Москва". Тълпи от пияни и нагли родители се натискаха да влязат, а на Борисов дори не му казаха, че ресторантът е само за абитуриенти - сам се сети. Иначе голяма работа, че реагирал бурно! Там, където той говори, повечето хора биха удряли.

цитирай
17. tutankhamon661 - 9. cornflower
18.04.2013 20:36
cornflower написа:
ще минем и без тия...


Никой не е незаменим.

цитирай
18. tutankhamon661 - 10. mariniki - факт неоспорим е...
18.04.2013 20:39
mariniki написа:
че политиката е мръсна работа... но мен повече ме безпокои
това, че милион българи живеят в мизерия... много под прага на
допустимата бедност... за жалост...



Лошото е, че когато работата опре до хляба, виновно е действащото правителство - така разсъждават хората. Не им хрумва, че всички останали варианти са в пъти по-лоши.

цитирай
19. tutankhamon661 - 12. born
18.04.2013 20:45
born написа:
Мното пъти съм цитирал едно изказване на Сент Жуст и сега пак ще го цитирам: "Демокрацията е за боговете, а не за хората, защото боговете са съвършени, а хората - не ." В края на краищата , / като изключим ББ като богоподобен/ оказва се, че по-добра система просто не е измислена и трябва да се примиряваме с подобна система за управление. Лошото е, че хората стават все по-несъвършени, особено бълтарите и особено т.н. политическа класа . В този смисъл е добре нейните представители да бъдат слушани, за да имат поне малко страх и спирачки. Заб. Редно е всички престъпници да бъдат наблюдавани, а тези, които драпат за власт, наистина са престъпници. Поне досега е така.



Повечето хора имат своя собствена представа за демокрация - всичко да е както на тях им изнася, без оглед на останалите. Трудно им е да проумeят нещо съвсем просто: свободата на човека свършва там, където започва свободата на останалите хора. Точно защото не могат да го прoумеят, някой постоянно иска да скача върху главите на другите, да им се налага, а те само да прощават и мълчат.

Tова не е демокрация - тя не зависи от личната гледна точка, както пробутват доста блогъри.

цитирай
20. tutankhamon661 - 13. apostapostoloff - Ти май нещо много се отвори... Я ела
18.04.2013 20:46
apostapostoloff написа:
по- наблизо, че да ти дам аз не теб една демокрация, едни избори и една конституция!



Да бе, демокрация!
Егати Шехерезада-та!

цитирай
21. morko - Не се напъвай излишно да обясниш, че ...
21.04.2013 12:32
Не се напъвай излишно да обясниш ,че черното е бяло.Когато Станишев внесе сигнали ти и подобни на теб се юрнаха да обяснявата ,че му се привиждат епизоди от "На всеки килиметър"-немската кола обикаля с пелингатора и търси радиостанции.Според Главния прокурор сигнала се оказа достоверен.И кой ако не вътрешния министър Цветанов носи отговорност-според закона за СРС той отговаря.И не изпростявай нещата до там ,че искаш да ни убедиш ,че на някой му се прияло баничка и точно с такава кола е отишъл да купи и не го е отразил-ами нали за това имат километражи и книжки където да се вписва всичко.А ,че Герберите се подслушваха и записваха поголовно един друг е безспорно-справка изтеклите СРС-та ,за които ти също твърдеше ,че са манипулация ,пък Борисов взе че си призна
цитирай
22. tutankhamon661 - 21. morko
21.04.2013 14:38
morko написа:
Не се напъвай излишно да обясниш ,че черното е бяло.Когато Станишев внесе сигнали ти и подобни на теб се юрнаха да обяснявата ,че му се привиждат епизоди от "На всеки килиметър"-немската кола обикаля с пелингатора и търси радиостанции.Според Главния прокурор сигнала се оказа достоверен.И кой ако не вътрешния министър Цветанов носи отговорност-според закона за СРС той отговаря.И не изпростявай нещата до там ,че искаш да ни убедиш ,че на някой му се прияло баничка и точно с такава кола е отишъл да купи и не го е отразил-ами нали за това имат километражи и книжки където да се вписва всичко.А ,че Герберите се подслушваха и записваха поголовно един друг е безспорно-справка изтеклите СРС-та ,за които ти също твърдеше ,че са манипулация ,пък Борисов взе че си призна


На такъв коментар, пълен с измишльотини, няма какво да отговоря. Даже ми приписваш думи, които не съм казал.

Друго ще обясня: хората искат ГЕРБ. Ти и още няколко не сте болшинство. Ако подмените вота, който не може да е за друг освен за ГЕРБ, почти сигурно ще има гражданска война. Hе, не заплашвам и не го пожелавам - изпреварвам как ще преиначиш думите ми. Логиката е простa: когато гласът на болшинството бъде подменен, няма как всичко да се размине току-така.

ОБЕЩАВАМ:

Аз няма да работя и плащам данъци за да празнуват мързеливи некадърници. НЯМА!

И Борисов не е виновен за кражбите на всички преди него. Няма как да е виновен.

цитирай
23. tutankhamon661 - vencivaleri1951
21.04.2013 14:42

Ако не си разбрал защо посочих абитуриентския бал на бойковата дъщеря, да внеса едно обяснение.

Борисов спазва правила, които повечето хора не спазват. Факт!
Tеб не те знам, но имаш приятели, които трябва да се учат от премиера на възпитание. Tи обаче не виждаш нищо нередно в простотията им. E, не е ли това двоен стандарт?


цитирай
24. krankar - Точно преди изборите.....
21.04.2013 19:52
Аз също не одобрявам ваденето на компромати точно преди изборите. Че е имало подслушване, имало е..със сигурност и това не е наше откритие, има го на много места по света. Всеки би искал да знае какво се случва и да контролира изцяло всички процеси когато управлява.Пък било то и с подслушване. Наивно е да се мисли, че един министър не е знаел за това.Да, министърът може да не знае кого точно се подслушва в определен момент, защото не това му е работата, но когато е подслушван президента или други важни лица от управлението....как мислиш, дали министъра не е бил в течение. И един въпрос бих искал да ти задам, защото виждам,че задълбочено и аргументирано пишеш - не смяташ ли, че протестите в началото бяха форсирани от ГЕРБ до пускането на "капка кръв", за да си подаде правителството оставка в най-трудния момент и след това отново да определи, че ГЕРБ са единствените, които биха могли да управляват в бъдеще?
цитирай
25. tutankhamon661 - 24. krankar
22.04.2013 08:45
krankar написа:
Аз също не одобрявам ваденето на компромати точно преди изборите. Че е имало подслушване, имало е..със сигурност и това не е наше откритие, има го на много места по света. Всеки би искал да знае какво се случва и да контролира изцяло всички процеси когато управлява.Пък било то и с подслушване. Наивно е да се мисли, че един министър не е знаел за това.Да, министърът може да не знае кого точно се подслушва в определен момент, защото не това му е работата, но когато е подслушван президента или други важни лица от управлението....как мислиш, дали министъра не е бил в течение. И един въпрос бих искал да ти задам, защото виждам,че задълбочено и аргументирано пишеш - не смяташ ли, че протестите в началото бяха форсирани от ГЕРБ до пускането на "капка кръв", за да си подаде правителството оставка в най-трудния момент и след това отново да определи, че ГЕРБ са единствените, които биха могли да управляват в бъдеще?



Не виждам къде е ползата за ГЕРБ от такова форсиране. Тя е за всички останали, но не и за ГЕРБ - за тях е вредата. От друга страна само те са показали, че нямат желание да хвърлят излишни пари по изборни агитации. Другите харчат за билбордове и клипове, т.е. най-скъпото, докато Борисов го има по захарчета, което странно защо на някои им се вижда много, но не поглеждат разхищението на собствената си партия. По тази линия мога да добавя само Атака - черно-бели листовки /дори не бяха плакати/, залепени тук-там.

Просто няма логика точно ГЕРБ да форсират. Наистина ми е чудно как излизат подобни съмнения.







цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663846
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031