Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 11:18 - Мръсотия и злоба в политиката
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 32229 Коментари: 66 Гласове:
101

Последна промяна: 22.06.2013 11:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



image
    image


Изчаках достатъчно за да видя докъде ще стигне човешката простотия, следствие от липса на образование, шокираща алчност, неутолима жажда за власт и други “обнадеждаващи” елементи от политическия небосклон. Във връзка с образованието искам да уточня: едно е дипломата, съвсем друго са знанията. В България процентът на купените дипломи е прекалено голям, което личи от стряскащата неграмотност на повечето форумни драскачи, включително сред популярните имена. Ето защо този показател отдавна е изгубил тежестта, която му се полага. Стига се и до комични ситуации, но днес няма да ги изброявам.

Всички видяха дирижираната кампания срещу ГЕРБ, целяща да ги свали от власт. Тя все още продължава чрез купени протестиращи, създаващи напълно изкуствени вълнения заради някакво измислено “недоволство”. Тези хора нямат нищо общо с честните протестиращи, чиято първоначална идея отдавна е подменена – вече не е тайна за никой.

В изборната нощ на НДК стана следното:


Напрежението ескалира, защото някаква жена ударила полицай и той съвсем естествено опитал да я избута по-далече от себе си. Hе е длъжен да търпи истериите й. Tя обаче нагла - разпищяла се, че я "бият". И така става меле. После в близък план дадоха някакъв мургав провокатор - на няколко пъти опита да удари полицай, който нито веднъж не му отвърна - само се дърпаше назад. Ето затова бяха там тези хулигани - да провокирaт. Убеден съм, че им е платено – доказват го непредизвиканата им агресия и търсенето на физически контакт с полицията, от което да последва меле .

На флашките обърнах внимание
миналия път. Всеки трезвомислещ човек си е задал въпроса “Как така хем ГЕРБ подслушват, хем всички флашки са срещу тях?” Обяснението е просто: техните противници се занимават с тази дейност и разчитат, че има достатъчно голям брой глупави хора, които да се хванат.

Парадокс: засипват Цветанов с обвинения заради слухове, но при онези, за които има дори веществено доказателство за подслушване – там проблем няма /!!!!!/.

Добре сте, добре сте! Ама са ви малко хапчетата.

Арсеналът от нечестни похвати е безкраен.

Разбрах например, че Борисов обслужвал турски интереси, защото ….. потвърдил светските промени в Турция. Цял свят го признава, обаче каже ли го Борисов, вече става “обслужване на интереси” /!!!!/.

Тук, разбира се, имаме по-особено отношение заради 500 години “османско присъствие” – разбираемо е. Точно по тази линия искам да попитам: ГЕРБ играха ли по свирката на ДПС за да не паднат от власт? Не, нали? Коя друга управлявала партия може да се похвали със същото? Никоя. Именно ГЕРБ разбиха мита за “задължителния балансьор”.

Защо ДПС виждат основния си враг в лицето на Борисов? Понеже само на неговия врат не можаха да стъпят. Само той и единствен той остана непреклонен! Но вместо да получи заслуженото уважение, разни форумни драскачи предпочетоха да защитават Доган, Местан и властолюбивите им амбиции. После същите ще споменат Левски. Hамирам го за гнусно!


Точно в деня за размисъл играта съвсем загрубя. Комунистите решиха да спретнат невиждан номер с някакви бюлетини. Ако ми бяха казали предварително, че има толкова глупаци, които да се хванат, никога нямаше да повярвам. Но точно това стана. Защо ли продължавам да надценявам българина? Пусто да остане – патриотизъм!

Какво имаме по въпроса?

Социалистката Мая Манолова се хвали, че е подала сигнала за бюлетините. Само по себе си това вече е подозрително. Откъде знае? Таен източник – напоследък е актуално да се позовават на подобни “намеси свише”. Въпроси? Отговори? Никакви. Даже обратното: тази жена била изпълнила гражданския си дълг. Ганьо не иска да знае как е попаднала в центъра на събитията, използвайки информация, с която не разполага дори Цветанов – нали уж владеел всички служби за сигурност.

Същевременно Станишев отрича някой от БСП да е подавал сигнал. Не знае за Манолова? Или по навик отрича неща, които всеки средноинтелигентен човек сам ще се досети? Учудваща липса на координация в партия, известна най-вече с безкрайни приказки.


Бързината, с която се разпространи тази гнусна лъжа, доказва че цялото събитие е било дирижирано. Няма друго обяснение за следния смущаващ факт: всички медии едновременно научиха новината, а заедно с тях - винаги готовите поръчкови блогъри. И стана една!

Прокуратурата съобщава за някакви бюлетини, без да го обвързва с никоя партия. То няма и как, защото на тях нищо не е било попълнено. Всичко останало са блогърски фантазии. Познайте срещу кого? Срещу ГЕРБ, понеже фантасмагориите, лишени от основание, са винаги против тях. Честно не можеш да им излезеш.



                          image


Имало е начин да се разбере, ако е подготвяна смяна на вота. Борисов го каза: “Слагаш проследяващо устройство и хващаш на място манипулаторите. За да има доказателства!” Само че на платените интриганти не им трябват доказателства, а масирано плюене, чиято мишена са простоватите кратуни, неспособни да мислят.

1. Намерени са някакви бюлетини. И толкова! Не могат да бъдат свързани с абсолютно никоя партия.

2. Печатницата била на не знам си кой от ГЕРБ. Е, и?! Ама вие сериозно ли смятате, че ако действително е подготвяна такава сериозна манипулация, бюлетините ще стоят на място, което лесно би могло да се свърже с определена партия?!!! Такъв гаф не би допуснал дори най-глупавият човек на планетата. Значи явно не е така.

3. Видях публикация със заглавие “Райков потвърди манипулацията”. В нея Райков не потвърждава абсолютно нищо, освен че са открити бюлетини. Ама то означавало ….. “косвено признание”/!!!!/. Хайде някой да каже, че това не е мръсна поръчкова статия! Отвратително!

4. Последният засега шок: бюлетините били предназначени за райони, където ГЕРБ са загубили.Гадост за малоумни дебили! Бюлетините не са свързани с абсолютно никой, а те даже разбраха градовете/!!!!!!/. Как ги разбрахте, бе? С Господ ли говорите? Извънземни ли донесоха? Защо не давате доказателства, a хвърляте по едно-две “на тъмно”? Това вече е перверзия!


В нощта на изборите имаше още една толкова шокираща лъжа: Станишев и Mестан сякаш се бяха наговорили да обвинят ГЕРБ за хакерската атака срещу сайта на SORA /паралелното преброяване/. Съвсем логично ги попитаха защо да го правят, след като, очевидно, печелят изборите. Hямало значение – пак те са виновни /!!!!/.

Някой ще обясни ли от какъв зор точно победителят има интерес да попречи на потвърждeнието в негова полза? Та това е див абсурд! Всеки друг може да бъде обвинен, но не и победителят.



                                                 image


В същото време хора като Виза Недялкова се надпреварваха да злословят срещу ГЕРБ по телевизията, т.е. въпросната жена се възползваше от онова, което самата тя не позволява в “Pадио Нет” – свободата на словото. Обяснявам: Виза Недялкова е привърженик на безкомпромисната цензура. И доказвам: преди години по “Радио Нет” имаше предаване – “Нощта е млада” с водещ Румен Рачев. Пускаха хубава музика, разсъждаваха над интересни теми. Веднъж стана дума за Хитлер. Просто говориха и нищо повече. Hе са агитирали, а само обсъждаха популярни и непопулярни исторически факти. В един момент, посред нощ Bиза Hедялкова се обади, вдигна скандал, че говорят за Хитлер …… и това беше последното издание на “Нощта е млада”. За известен период по същото време пускаха само музика, която понякога спираше и се чуваше подигравателният глас на Bиза Hедялкова:

-Чакате “Нощта е млада”, нали? Е, няма да я дочакате!

Tова беше толкова грозно, че просто нямам думи. Не приемам от такива хора да наливат акъл.

Та, мисълта ми беше: значи едни бълват отвратителна помия, неподкрепена с никакви факти, а други дори не трябва да се защитят. Крайно непочтено! Не можеш да пробутваш съмнения, теории, легенди … а да недоволстваш, когато отговарят с неоспорими факти, цифри, логика …

Гледам, разни се съмняват в изборните резултати на ГЕРБ. Доказателствата им: те си знаели /!!!!/. Какво си знаете, бе? Аз пък знам, че БСП е най-кожодерската партия – това поне е доказано исторически. Даже има живи свидетели и репресирани.


Ясно е, че народът не иска комунизъм. Сега остава да се противопостави по-решително, защото червените лъжци стават все по-нагли. Помнете: всичко хубаво е дошло от Запад! Самите комунисти преди 1989г са се обзавеждали със западни стоки, а на думи, за пред хората, са пробутвали българското и руското. Това би трябвало да ви говори достатъчно за тяхната “почтеност”. Идват на власт заради твърдия си пенсионерски електорат, който отдавна не знае за кого всъщност гласува – помни само червения цвят.

От друга страна ако говорим за купени гласове, първо за БСП трябва да се сетим. Помислете: това е единствената партия, разполагаща с хора на всички нива, във всички сфери. Никой друг няма такава действаща мрежа. В София не личи, защото всички се изсипаха тук, но хора от други градове разказват, че тузарите им са едни и същи – преди 1989г и сега. Нищо не се е променило. Hякои все още се самоопределят като леви, а други са се маскирали като десни.

Разберете: това не са честни хора – мисленето им е престъпно и се предава от поколение на поколение. За тях всичко е позволено. До такава степен се извъртяха, че днес припознават капитализма като …… комунизъм /!!!!/. Причината: вече куцо и сакато знае, че приказките им са само приказки и никога няма да станат реалност – те самите не го искат. Затова в момента пробутват: капитализмът на запад всъщност бил комунизъм/!!!!!/. Пак и пак искат да си присвояват чужди постижения. Докога ще им го позволявате?!


Bреме е форумните лъжци да понесат отговорност за гадориите си. Вчера научих за едно успешно дело срещу блогър и сайт, та се надявам да станат цяла серия. Аз също бих могъл да измисля много компромати примерно за Станишев, но не го правя, понеже си остава измислица. Hе може всеки кретен да дрънка на воля. Просто не е честно!

Понеже много се спекулира, че някой попречил на даден гражданин да гласува, аз пък да кажа: видях оплаквания на гербери – не искали да приемат гласа им. Ако съм форумен интригант, веднага ще обобщя: ето, саботаж! Hо тъй като не обичам да се самозалъгвам, събирам 2 и 2, чрез което стигам до заключението: проблемът със сигурност не е в политическите пристрастия, защото няма как да знаят дали си гласувал за “нашите или вашите”. Явно е била някаква дребна формалност, необвързана с политически цветове. Толкова за “Mамо, мамо! Hе ми дават да гласувам.”



               image


Крайно време е да спрат и простотиите в Парламента. Последно гледах видео, в което социалистката Корнелия Нинова държи на Борисов такъв тон, все едно му е съпруга. Cъщото каза и той: “Tака ще говорите у дома!” Tова искам да го коментира някой мъж. Е, има ли мухльо под чехъл, който ще търпи безочливата наглост на невъзпитана жена?

Същата Нинова в изборния ден пробута една от най-безскрупулните, но популярни лъжи: тя лично била видяла хора от фирма, които под строй отиват да гласуват за ГЕРБ, натискани от шефа си.

Ай стига, бе!

1. Как така тръгнаха “на парад” точно пък пред нея – за да го види?

2. Ако е истина, защо не е сигнализирала? По-нагоре видяхме, че социалистите много обичат да сигнализират за разни неща. Сигурно защото са известни с “честността си”.

3. Каква ли ще да е тази фирма, след като според други легенди ГЕРБ мачкали бизнеса? Да не се окаже, че и шефът е бил под натиск, а колоната е водена лично от Борисов? Или още по-виртуозно - от Караибрахим Бесния /справка: “Черно фередже” – типични български културоведи/.


4. Да допуснем невъзможното: Нинова действително е видяла колона от служители, които отиват да гласуват под натиск от шефа си. Как, по дяволите, разбра , че ще дадат гласа си точно за ГЕРБ, а не за друг? Отиде при тях, най-чистосърдечно попита и те словоохотливо обясниха, така ли? Може би дори шефът, подвластен на нейния “чар”, я е дарил с подробен отчет – мъчения, заплахи, резултат? Дали пък не е станало точно така?! А защо Hинова просто не отиде на психиатър и сънищата ще спрат? Ммда, смущаващо е да сънуваш предизборно …… три синджира роби.

Възхитен съм от възпитанието и културата на герберите по форумите. Крайно време е и останалите да вземат пример.

Плевнелиев беше много точен: “Аз уважих деня за размисъл, но други не го направиха.” Ето това е гледната точка на човек, който поставя себе си наравно с всеки друг в държавата. А онези с нечестните агитации – политици и блогъри – явно се смятат за специални гъзари, със специални привилегии, щом не спряха да бълват дори когато законът го забранява. Какво се полага при нарушаване на закон? Наказание. Да, ама зависи за кого. Според форумните драскачи едни трябва да бъдат съдени заради слухове, а други не го заслужават дори когато има веществени доказателства за извършени тежки престъпления. Bодещото: кое им изнася за момента.

 


 



Гласувай:
109



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
15.05.2013 11:20

Защитете свободата на словото чрез модерация!

Опитват се да ви подведат, че ако чакат одобрение, значи имало цензура. Не се хващайте! Много добре знаят, че никой не цензурира неудобните, а само вулгарните коментари. Точно без модерация свободата е нарушена.

Обяснявам:

Нормалните хора нямат нищо против да изчакат одобрение. Просто не е логично да се сърдиш за подобна дреболия. Кои недоволстват? Онези, които са тук за да обиждат. Ако сте без модерация, угаждате на тях и същевременно губите свестните, а точно тяхното мнение всъщност ви интересува.

Защо ги губите ли? Hа мен не ми е проблем да отговоря грубо, но има блогъри, които избягват да коментират на места, където няма модерация, и поради тази причина всеки нахалник може да ги обижда без проблем. Ето кое ограничава свободата на словото – нормалните хора не могат да се изкажат заради наглеците.

В моя блог ако получа обида към друг коментиращ, имам два варианта – директно трия или чрез съобщение питам онзи, срещу когото е репликата, дали да я пусна. Затова всички знаят, че на моя територия никой няма да ги обиди и не ми пука за недоволството на разни цървули. Като искат да коментират, ще се научат на възпитание. Знам им много добре изкривените шантави разбирания и изобщо нЕма да ги слушам.

В сайт като Blog.bg, където най-простите са най-активни, модерацията фактически се явява символ на уважението към нормалните потребители.

цитирай
2. sestra - Прокуратурата в момента дава пресконференция.
15.05.2013 11:23
Да видим как ще обясни изявленията си на 11-ти.
цитирай
3. tutankhamon661 - 2. sestra - Прокуратурата в момента дава пресконференция.
15.05.2013 11:38
sestra написа:
Да видим как ще обясни изявленията си на 11-ти.



Да, любопитно.

цитирай
4. harvi - Цялата кампания беше една голяма манипулация, доказваща липсата на каквато и да
15.05.2013 15:22
е ценностна система в БСП, ДПС, България на гражданите и т.н. Най-новият абсурд е, че Атака са готови да подкрепят "програмното" правителство на БСП и ДПС. Ето препратка:
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/15/2061208_ataka_moje_i_da_podkrepia_programen_kabinet_tova_ne/

За какъв морал и етика да си говорим!
цитирай
5. yotovava - Обясненията на прокуратурата бяха силно наклонени в една посока,
15.05.2013 15:31
а мръсотията продължава на пресконференцията на БСП.
цитирай
6. tutankhamon661 - 4. harvi - Цялата кампания беше една голяма манипулация, доказваща липсата на каквато и да
15.05.2013 15:35
harvi написа:
е ценностна система в БСП, ДПС, България на гражданите и т.н. Най-новият абсурд е, че Атака са готови да подкрепят "програмното" правителство на БСП и ДПС. Ето препратка:
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/15/2061208_ataka_moje_i_da_podkrepia_programen_kabinet_tova_ne/

За какъв морал и етика да си говорим!



Аз си задавам същия въпрос.
Не смятах да пиша за изборите, но видях толкова много мръсотия и лъжи, че просто не издържах.

цитирай
7. kass - tutankhamon661
15.05.2013 15:44
Фараоне, защо никой от вас не се замисля колко печелят всъщност ГЕРБ и БСП от имащите право на глас???? Защото тези, които са решили да не гласуват също не ги подкрепят и не гласуват по различни си техни причини. Очевидно е, че има голям отлив от гласоподаватели на ГЕРБ и затова не им е виновен никой. Разбирам, че не е приятно на човек, който е убеден в своята правота да приеме избора на другите, включително и да не гласува, но не смяташ ли че номера "кой не скача е червен" вече не минава??? Върхът на заслепението беше, когато вчера ми казаха, че можело и да не са от БСП всички протестиращи, но им били направили услуга??????????..... Сега какво? Трябва да не смеем и да протестираме ли, че да не направим услуга на някой?????? Станах многословна, а всъщност исках да кажа само, че огромен % от хората не са нито за ГЕРБ, нито за БСП, така че спрете да им вменявате някаква вина за отливът от гласоподаватели за ГЕРБ... И приемете, че тези хора не са нито малоумни, нито необразовани, нито ненормални, нито нищо което ги изкарвате в трудното си приемане на действителността...
Поздрави!
цитирай
8. tutankhamon661 - 5. yotovava - Обясненията на прокуратурата бяха силно наклонени в една посока,
15.05.2013 15:49
yotovava написа:
а мръсотията продължава на пресконференцията на БСП.



Сега се сещам нещо.

Още в събота бяха доста словоохотливи. Защо не показаха снимките с табелите? Защото са изчаквали да видят къде ГЕРБ ще загуби и да пуснат следващата лимонка - точно за същите места били /!!!!!!/. Дрън-дрън!

цитирай
9. tutankhamon661 - 7. kass - tutankhamon661
15.05.2013 16:01
kass написа:
Фараоне, защо никой от вас не се замисля колко печелят всъщност ГЕРБ и БСП от имащите право на глас???? Защото тези, които са решили да не гласуват също не ги подкрепят и не гласуват по различни си техни причини. Очевидно е, че има голям отлив от гласоподаватели на ГЕРБ и затова не им е виновен никой. Разбирам, че не е приятно на човек, който е убеден в своята правота да приеме избора на другите, включително и да не гласува, но не смяташ ли че номера "кой не скача е червен" вече не минава??? Върхът на заслепението беше, когато вчера ми казаха, че можело и да не са от БСП всички протестиращи, но им били направили услуга??????????..... Сега какво? Трябва да не смеем и да протестираме ли, че да не направим услуга на някой?????? Станах многословна, а всъщност исках да кажа само, че огромен % от хората не са нито за ГЕРБ, нито за БСП, така че спрете да им вменявате някаква вина за отливът от гласоподаватели за ГЕРБ... И приемете, че тези хора не са нито малоумни, нито необразовани, нито ненормални, нито нищо което ги изкарвате в трудното си приемане на действителността...
Поздрави!



1. Защо не гласуват?
Разочаровани са от дългогодишни лъжи и кражби. Забележи: още от времето, когато ГЕРБ не са били запланувани. Значи те не са причината, а някой друг.

2. Защо има отлив?
Какво очакваш да стане, след като интригантите вече дори не мерят лъжите? Пускат ги колкото и да са очевидни - гонят само количество помия. ГЕРБ не си губят времето да отговарят и някои хора започват да мислят, че може да е вярно.

3. Колкото до БСП, тяхната вина е факт и продължава да се задълбочава на всички нива. Точно тях определям като "Октопод".

Виж, Kass! Знам, че не си лъжлива интригантка и нямам предвид теб като казвам "платени блогъри". Ще ти кажа същото, както на други: хубаво би било да има повече хора като теб. Но няма. Това е положението. За съжаление!

Поздрави и за теб!


цитирай
10. kass - tutankhamon661
15.05.2013 16:58
Просто познавам много хора, които очакваха повече от ГЕРБ, разочаровани са и за това не му дават подкрепата си, а не защото Станишев, който дори не го слушат какво говори, казал нещо си или хвърлил някакви компромати... Мръсотия и злоба в политиката винаги е имало, но малко са давали толкова много поводи да бъдат коментирани от опонентите си както ГЕРБ, твърде много гафове имаше тяхното правителство и твърде малко реална промяна и резултати в борбата с корупцията, справяне с кризата, бюрокрацията и т.н. да не изброявам... И това са основните причини за слабата подкрепа и отлива, а не че хората не могат да разсъдят или се хващат за всяко нещо... Малко повече самокритичност е нужна, а не обвинения и оправдания с другите. :)
цитирай
11. blackpredator - Глей тоя к'ви ги дрънка, вместо да чете теб, сестрата, йотова и харви
15.05.2013 17:03
"Уважаеми г-н Цацаров,
...Искам да Ви уверя, че аз лично и партията, която представлявам, продължаваме да стоим твърдо зад действията и професионализма, с който БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА РАБОТИ и отстоява своята независимост.
...............................................................................................................................................
Желая Ви здраве и успех!

15.05.2013 г. Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ"
цитирай
12. tutankhamon661 - 10. kass - tutankhamon661
15.05.2013 17:21
kass написа:
Просто познавам много хора, които очакваха повече от ГЕРБ, разочаровани са и за това не му дават подкрепата си, а не защото Станишев, който дори не го слушат какво говори, казал нещо си или хвърлил някакви компромати... Мръсотия и злоба в политиката винаги е имало, но малко са давали толкова много поводи да бъдат коментирани от опонентите си както ГЕРБ, твърде много гафове имаше тяхното правителство и твърде малко реална промяна и резултати в борбата с корупцията, справяне с кризата, бюрокрацията и т.н. да не изброявам... И това са основните причини за слабата подкрепа и отлива, а не че хората не могат да разсъдят или се хващат за всяко нещо... Малко повече самокритичност е нужна, а не обвинения и оправдания с другите. :)



Накъде повече самокритичност? Борисов е пъpвият български политик, изрекъл "Аз сгреших". Не може все това да повтаря.

Не знам какви са твоите недоволни, но и аз познавам такива. Според тях щом не са им донесли хляб на вратата или пари в брой, значи правителството е лошо. Не става така - много по-сложно е и отнема време.

Не подценявай лъжите в публичното пространство! Ако не вършеха работа, никой нямаше да ги пробутва. Сама виждаш каква платена армия има.

цитирай
13. pvdaskalov - Някои съществени извадки от постинга:
15.05.2013 17:29
"Всеки трезвомислещ човек си е задал въпроса “Как така хем ГЕРБ подслушват, хем всички флашки са срещу тях?” Обяснението е просто: техните противници се занимават с тази дейност и разчитат, че има достатъчно голям брой глупави хора, които да се хванат." - за това не бях се сетил!!!

"Точно в деня за размисъл играта съвсем загрубя. Комунистите решиха да спретнат невиждан номер с някакви бюлетини. Ако ми бяха казали предварително, че има толкова глупаци, които да се хванат, никога нямаше да повярвам. Но точно това стана. Защо ли продължавам да надценявам българина? " - И аз така мисля!!!

"Бързината, с която се разпространи тази гнусна лъжа, доказва че цялото събитие е било дирижирано. Няма друго обяснение за следния смущаващ факт: всички медии едновременно научиха новината" - едно от абсолютните доказателства за заговора!!!

"Печатницата била на не знам си кой от ГЕРБ. Е, и?! Ама вие сериозно ли смятате, че ако действително е подготвяна такава сериозна манипулация, бюлетините ще стоят на място, което лесно би могло да се свърже с определена партия?!!! Такъв гаф не би допуснал дори най-глупавият човек на планетата." - Поредно правилно заключение!!!

Мои бележки:
Старите печатари знаят, че трябва да се отпечата свръхтираж, за да са сигурни, че ще разполагат с достатъчно качествени екземпляри по поръчката.
Разбърканите пластове неразрязани бюлетини с означени области просто показват, че това са остатъци след отброяването на поръчаното количество. Ако аз строя къща, ще купя повече тухли. По-добре да ми останат, отколкото да поръчвам отново. В случая - по добре да има в излишък, отколкото машините да се пускат отново за допечатка!!!
Две думи и за Прокуратурата. Нейните експерти ще заемат защитна позиция за собственото поведение, а не обективна. Уви! Гл. Прокурор си позволи да подметне, че наетата транспортна фирма ЩЯЛА да префасонира колите си с тайници!?! Дано не съм чул добре, защото той не ми изглежда глупав!!!
С поздрави!
цитирай
14. tutankhamon661 - 11. blackpredator - Глей тоя к'ви ги дрънка, вместо да чете теб, сестрата, йотова и харви
15.05.2013 17:34
blackpredator написа:
"Уважаеми г-н Цацаров,
...Искам да Ви уверя, че аз лично и партията, която представлявам, продължаваме да стоим твърдо зад действията и професионализма, с който БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА РАБОТИ и отстоява своята независимост.
...............................................................................................................................................
Желая Ви здраве и успех!

15.05.2013 г. Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ"



Cигурен съм, че както винаги, в коментара ти има дълбоко познание и изключителна мисъл, но за да ти отговоря, ще трябва да го прочета още няколко пъти. Аз не съм като теб ... хм ... енциклопедична личност ... ха-ха ...





цитирай
15. tutankhamon661 - 13. pvdaskalov - Някои съществени извадки от постинга:
15.05.2013 17:49
pvdaskalov написа:
"Всеки трезвомислещ човек си е задал въпроса “Как така хем ГЕРБ подслушват, хем всички флашки са срещу тях?” Обяснението е просто: техните противници се занимават с тази дейност и разчитат, че има достатъчно голям брой глупави хора, които да се хванат." - за това не бях се сетил!!!

"Точно в деня за размисъл играта съвсем загрубя. Комунистите решиха да спретнат невиждан номер с някакви бюлетини. Ако ми бяха казали предварително, че има толкова глупаци, които да се хванат, никога нямаше да повярвам. Но точно това стана. Защо ли продължавам да надценявам българина? " - И аз така мисля!!!

"Бързината, с която се разпространи тази гнусна лъжа, доказва че цялото събитие е било дирижирано. Няма друго обяснение за следния смущаващ факт: всички медии едновременно научиха новината" - едно от абсолютните доказателства за заговора!!!

"Печатницата била на не знам си кой от ГЕРБ. Е, и?! Ама вие сериозно ли смятате, че ако действително е подготвяна такава сериозна манипулация, бюлетините ще стоят на място, което лесно би могло да се свърже с определена партия?!!! Такъв гаф не би допуснал дори най-глупавият човек на планетата." - Поредно правилно заключение!!!

Мои бележки:
Старите печатари знаят, че трябва да се отпечата свръхтираж, за да са сигурни, че ще разполагат с достатъчно качествени екземпляри по поръчката.
Разбърканите пластове неразрязани бюлетини с означени области просто показват, че това са остатъци след отброяването на поръчаното количество. Ако аз строя къща, ще купя повече тухли. По-добре да ми останат, отколкото да поръчвам отново. В случая - по добре да има в излишък, отколкото машините да се пускат отново за допечатка!!!
Две думи и за Прокуратурата. Нейните експерти ще заемат защитна позиция за собственото поведение, а не обективна. Уви! Гл. Прокурор си позволи да подметне, че наетата транспортна фирма ЩЯЛА да префасонира колите си с тайници!?! Дано не съм чул добре, защото той не ми изглежда глупав!!!
С поздрави!


Страхотен коментар!

цитирай
16. alexs - Мръсотията и злобата идва от ГЕРБ ...
15.05.2013 18:15
Мръсотията и злобата идва от ГЕРБ заради вашите фалшификации цяла една партия не влезе в парламента това е НФСБ Национален Фронт за Спасение на България!
Цели 130 000 души сега няма да имат представителство в парламента. Цели чували с бюлетини сте подменяли
цитирай
17. marystaneva - Цял ден се каня да прочета този постинг...
15.05.2013 18:25
Най-после успях. И не съжалявам. Няма да го коментирам, защото споделям казаното от теб.
Виж, Фараоне, не те познавам лично, но те уважавам, защото ти си от мислещите хора. От тези, които си задават въпроси и търсят отговорите, а не от онези, които са като коне с капаци... Такива хора са рядкост. И са ценни.
Прочетох и коментарите. Има и други мислещи хора... :) Това е хубаво.
Поздрави на всички! :)
цитирай
18. alexs - "4. Да допуснем невъзможн...
15.05.2013 18:27
"4. Да допуснем невъзможното: Нинова действително е видяла колона от служители, които отиват да гласуват под натиск от шефа си. Как, по дяволите, разбра , че ще дадат гласа си точно за ГЕРБ, а не за друг? Отиде при тях, най-чистосърдечно попита и те словоохотливо обясниха, така ли? Може би дори шефът, подвластен на нейния “чар”, я е дарил с подробен отчет – мъчения, заплахи, резултат? Дали пък не е станало точно така?! А защо Hинова просто не отиде на психиатър и сънищата ще спрат? Ммда, смущаващо е да сънуваш предизборно …… три синджира роби."
Фараоне много некадърници калинки назначени на държавна служба по времето на ГЕРБ като Ал. Матросов бранят Бойко защото има много по-кадърни хора и стоят без работа заради верните на ГЕРБ мекерета....Лично аз съм виждал сълзливи кухи лейки на държавна служба да тъгуват за Бойко - сълзи и сополи..щото ще изтърват купона!
И още нещо защо в България има три пъти по-голяма администрация от Швейцария долу горе и двете държави са еднакви по население.....вероятно там е много по-кадърна и не служи на някоя партия а на народа ....същото трябва да стане и в България .....
цитирай
19. marystaneva - Докато пишех, се е включил и alexs...
15.05.2013 18:28
alexs,
Не ти ли е идвало наум, че болшинството от хората просто не харесват калта, която се излива от телевизия "СКАТ" и затова не ви подкрепиха? Помисли върху това...
цитирай
20. tutankhamon661 - 16. alexs
15.05.2013 18:38
alexs написа:
Мръсотията и злобата идва от ГЕРБ заради вашите фалшификации цяла една партия не влезе в парламента това е НФСБ Национален Фронт за Спасение на България!
Цели 130 000 души сега няма да имат представителство в парламента. Цели чували с бюлетини сте подменяли



Mога да кажа абсолютно същото за БСП. Ще ми повярваш ли?

цитирай
21. tutankhamon661 - 17. marystaneva
15.05.2013 18:40
marystaneva написа:
Най-после успях. И не съжалявам. Няма да го коментирам, защото споделям казаното от теб.
Виж, Фараоне, не те познавам лично, но те уважавам, защото ти си от мислещите хора. От тези, които си задават въпроси и търсят отговорите, а не от онези, които са като коне с капаци... Такива хора са рядкост. И са ценни.
Прочетох и коментарите. Има и други мислещи хора... :) Това е хубаво.
Поздрави на всички! :)



Благодаря! Изчервих се.

Поздрави и на теб!

цитирай
22. monaliza121 - Поздравления за постинга "след дъжд качулка":)
15.05.2013 18:53
Този път БСП надмина себе си. Толкова дълга, непочтена и мръсна предизборна кампания не бяха сътворявали до сега. Но ножът ги бодеше във врата и както повелява комунистическия боен призив "Да освободим народа, дори и да не иска" поведоха битка и продължават до ...победа, на каквато и да е цена. Впрочем за тях цената никога не е имала значение.
Грешка - да не отговаряш на лъжите не винаги работи за авторитета ти.
цитирай
23. tutankhamon661 - 18. alexs
15.05.2013 19:00
alexs написа:
"4. Да допуснем невъзможното: Нинова действително е видяла колона от служители, които отиват да гласуват под натиск от шефа си. Как, по дяволите, разбра , че ще дадат гласа си точно за ГЕРБ, а не за друг? Отиде при тях, най-чистосърдечно попита и те словоохотливо обясниха, така ли? Може би дори шефът, подвластен на нейния “чар”, я е дарил с подробен отчет – мъчения, заплахи, резултат? Дали пък не е станало точно така?! А защо Hинова просто не отиде на психиатър и сънищата ще спрат? Ммда, смущаващо е да сънуваш предизборно …… три синджира роби."
Фараоне много некадърници калинки назначени на държавна служба по времето на ГЕРБ като Ал. Матросов бранят Бойко защото има много по-кадърни хора и стоят без работа заради верните на ГЕРБ мекерета....Лично аз съм виждал сълзливи кухи лейки на държавна служба да тъгуват за Бойко - сълзи и сополи..щото ще изтърват купона!
И още нещо защо в България има три пъти по-голяма администрация от Швейцария долу горе и двете държави са еднакви по население.....вероятно там е много по-кадърна и не служи на някоя партия а на народа ....същото трябва да стане и в България .....



Опа, опа!

Откога е тази администрация? Борисов ли ги е назначил? Забрави ли, че точно той искаше да съкращава и настана един реeeeeв срещу него ... Този рев все още продължава и е една от причините да работят срещу него.

Да ти припомням ли, че пак държавните писарушки плакаха, понеже искал да поставя камери - уплашиха се да не лъсне колко "заслужават" заплатите си.

Не знам ти от кои си, но отиваш в някой комунистически блог и пишеш същото! Да, държавната администрация е още от Татово време и просто няма кой друг да е виновен освен комунистите. След като и децата го знаят, аз няма да измислям виновен, щото "не можело все те да са виновни".

Много са им магариите, много им е вината, често ги споменават ... Логично и закономерно.



цитирай
24. toxic - Б.Б.
15.05.2013 19:20
беше много прав като направи онази асоциация между българи и кучета. Винаги като видя Мая Манолова се сещам за разфучал се пекинез. За Станишев не мога да реша дали ми прилича на повече на чихуахуа или на хамстер, но във всички случаи на нещо от клас безгръбначни.
цитирай
25. stoineff - Сашо,
15.05.2013 19:41
БСП и ГЕРБ + Трактора Яне и няколко олигарха си създадоха "Студена война" в България. Информация - дезинформация - подслушвания - доноси... от това страдат всички българи. Освен това са разделени освен по цвят и по народност, а и по класи ... жалка работа... Дано Цацаров да успее да изкара истината 100% (между другото го мислех за Герберско протеже) ...
цитирай
26. tutankhamon661 - 22. monaliza121 - Поздравления за постинга "след дъжд качулка":)
15.05.2013 19:49
monaliza121 написа:
Този път БСП надмина себе си. Толкова дълга, непочтена и мръсна предизборна кампания не бяха сътворявали до сега. Но ножът ги бодеше във врата и както повелява комунистическия боен призив "Да освободим народа, дори и да не иска" поведоха битка и продължават до ...победа, на каквато и да е цена. Впрочем за тях цената никога не е имала значение.
Грешка - да не отговаряш на лъжите не винаги работи за авторитета ти.



То няма как методите им да са чисти, защото знаят, че хората не ги искат.

Преди години имало някаква американска социалистка, която нашумяла с бурната си подкрепа за бившия Източен блок. Дълго време дрънкала "на сухо", но не смеела да дойде, да се убеди с очите си. Когато го направила, много бързо си заминала ..... ужасена. И повече не дрънкала без да знае.

Хората просто не ги искат, защото светът нищо хубаво не е видял от тях.

цитирай
27. jeremy231 - Здрасти, тутане! Здрасти, мой главен и достойно заплатен компресорджию!
15.05.2013 20:06
Точен пост и с доста точен анализ. Комплимент!
цитирай
28. tutankhamon661 - 24. toxic - Б.Б.
15.05.2013 20:13
toxic написа:
беше много прав като направи онази асоциация между българи и кучета. Винаги като видя Мая Манолова се сещам за разфучал се пекинез. За Станишев не мога да реша дали ми прилича на повече на чихуахуа или на хамстер, но във всички случаи на нещо от клас безгръбначни.


Ммда, към безгръбначни отива. Hо все пак дали не му е ..... прекалено високо в хранителната верига? Подозирам, че в родословното му дърво може да има някоя амеба или зелена еуглена.

Не само Манолова, а и тази Нинова - двете са взривоопасни. Не знам как в тяхно присъствие Станишев е станал лидер. Всяка от двете без проблем може да изяде десетина станишчета на един дъх.



цитирай
29. tutankhamon661 - 25. stoineff - Сашо,
15.05.2013 20:30
stoineff написа:
БСП и ГЕРБ + Трактора Яне и няколко олигарха си създадоха "Студена война" в България. Информация - дезинформация - подслушвания - доноси... от това страдат всички българи. Освен това са разделени освен по цвят и по народност, а и по класи ... жалка работа... Дано Цацаров да успее да изкара истината 100% (между другото го мислех за Герберско протеже) ...



Не съм сигурен дали може точно сега да се разчита на Цацаров за обективност. Само си представям от колко страни го натискат да извади или ако трябва, да измисли мръсни ризи срещу ГЕРБ .... и виждам сценарии за 10 касови холивудски продукции.

Tи може да се интересуваш от истината, но и преди съм казвал - голям процент от противниците на ГЕРБ всъщност изобщо не я искат, защото може да им е малко неудобна.


цитирай
30. tutankhamon661 - 27. jeremy231 - Здрасти, тутане! Здрасти, мой главен и достойно заплатен компресорджию!
15.05.2013 20:55
jeremy231 написа:
Точен пост и с доста точен анализ. Комплимент!



Добре дошъл!
И все така добре да плащаш ... !

цитирай
31. анонимен - Поздравления за автора!
15.05.2013 21:37
Истината е свята!
цитирай
32. dinkov - Динков
15.05.2013 22:04
tutankhamon661 - предварително пиша, че не съм член на ГЕРБ и на никоя партия. Само на съпругата си, защото ми готви манджа и пере чорапите :))).
А сега сериозно. С цялата тази простотия която се вихри, много хора които бяха разочаровани от ГЕРБ, гласуваха за тях. Само, че простотията не разбра, че постигнаха обратен ефект и се чудят защо не спечелиха и че старите методи и похвати с които са закърмени вече трудно хващат дикиш.
Но сега мисля, че на държавата е нужно спокойствие и каквото и правителство да се състави, без значение как ще го нарекат, но трябва да има правителство и що-годе работещ парламент. Дано им уври главата и съставят някакво правителство. Нужно е спокойствие. От клатене на лодката, най-много да потъне. И без това е загребала доста вода и трудно се държи на повърхността. А каква ни е ползата всички да идем на дъното. Нали ще се издавим. Явно някой мислят, че за тях има специални спасителни лодки, но грешат. От клатене на държавата файда йок, от друго клатене има полза. От онова от което се раждат деца. А за това трябва спокойствие и нормална обстановка. Като има деца, ще има бъдеще, защото ще има кой да работи, да създава, а не само политиканстване и надпревара кой да открадне повече. Дано разберат някой елементарни истини и направят правителство.
Поздрав за точния ти постинг.
Ицко
цитирай
33. анонимен - Подводни
15.05.2013 22:27
Браво бе Тути, евала. Можеш ли да продадеш на ескимосите лед, а на берберите пясък?
Гледай сега.
+ 300 000 безработни - за последните 4 години !!!
Опоскан резерв - 5 милиарда лева ( 2,4 милиарда евро) - в последните 4 години !
+ 4 милиарда евро външен дълг - последните 4 години !!!!

Спирам до тук защото мога да продължа и писанието ще стане бай дълго.
Скоро след като подаде оставка, Борисов прозря - асфалта не става за ядене! Трябваха му цели 4 години.
Не зная колко време ще ти отнеме и ти да го прозреш !
цитирай
34. shaffi - политиката в РБ =мръсотия + злоба!!!
15.05.2013 22:32
метла за станишевци,ниновци,сидеровци,местановци,и всички останали службогоновци!!!,какво да се прави, като момиче от т.н. преход, заразата от приятни епитети още не е напуснала пределите на милата ни родина!
tutankhamon661,както винаги си точен!!!поздрав!
цитирай
35. gursov - Кради, кради...
15.05.2013 22:33
Класически стратегии за променяне и влияние върху мнението на хората в ключови моменти.
ДС и компания си изсмукаха пръстите с този цирк.

Всичко ще им се върне... но кога?
цитирай
36. tutankhamon661 - 31. dinkov - Динков
15.05.2013 22:36
dinkov написа:
tutankhamon661 - предварително пиша, че не съм член на ГЕРБ и на никоя партия. Само на съпругата си, защото ми готви манджа и пере чорапите :))).
А сега сериозно. С цялата тази простотия която се вихри, много хора които бяха разочаровани от ГЕРБ, гласуваха за тях. Само, че простотията не разбра, че постигнаха обратен ефект и се чудят защо не спечелиха и че старите методи и похвати с които са закърмени вече трудно хващат дикиш.
Но сега мисля, че на държавата е нужно спокойствие и каквото и правителство да се състави, без значение как ще го нарекат, но трябва да има правителство и що-годе работещ парламент. Дано им уври главата и съставят някакво правителство. Нужно е спокойствие. От клатене на лодката, най-много да потъне. И без това е загребала доста вода и трудно се държи на повърхността. А каква ни е ползата всички да идем на дъното. Нали ще се издавим. Явно някой мислят, че за тях има специални спасителни лодки, но грешат. От клатене на държавата файда йок, от друго клатене има полза. От онова от което се раждат деца. А за това трябва спокойствие и нормална обстановка. Като има деца, ще има бъдеще, защото ще има кой да работи, да създава, а не само политиканстване и надпревара кой да открадне повече. Дано разберат някой елементарни истини и направят правителство.
Поздрав за точния ти постинг.
Ицко



Прав си. Остава повече хора да проумеят, че трябва спокойствие, а не да работят един срещу друг.

Засега не ми се вярва слепите да прогледнат. Губят си времето с глупости, а после някой друг им е виновен. Отделно са онези, които нарочно нажежават, защото предпочитат да обърнат лодката, отколкото да са далече от Казана с Държавната Манджа.

Като гледам колко мръсни и безчестни хора има по форумите, още по-малко вярвам. Tе нямам съвест и сами няма да спрат. За тях правилното е онова, което им изнася, та ако ще да е във вреда на целия останал народ. С други думи: не правят разлика между демокрация и анархия.



цитирай
37. tutankhamon661 - 32. анонимен - Подводни
15.05.2013 22:49
анонимен написа:
Браво бе Тути, евала. Можеш ли да продадеш на ескимосите лед, а на берберите пясък?
Гледай сега.
+ 300 000 безработни - за последните 4 години !!!
Опоскан резерв - 5 милиарда лева ( 2,4 милиарда евро) - в последните 4 години !
+ 4 милиарда евро външен дълг - последните 4 години !!!!

Спирам до тук защото мога да продължа и писанието ще стане бай дълго.
Скоро след като подаде оставка, Борисов прозря - асфалта не става за ядене! Трябваха му цели 4 години.
Не зная колко време ще ти отнеме и ти да го прозреш !



Подводни, вземи да пишеш от профил, защото анонимните изчезват и ще кажеш, че налагам цензура, а това ужасно много ме притеснява.

За цифри имам с кого да се консултирам. Надявам се да не ми се сърдиш, че гледам на теб с леко пренебрежение. Със сигурност и за твоя влак има пътници. Добре де, не е чак толкова сигурно.



цитирай
38. yuliya2006 - Щу стана в тази държавица ? Всеки ...
15.05.2013 23:07
Щу стана в тази държавица ? Всеки размята обещания, в гърдите се бие...по честен от светец бил... От лимУзините слязоха, пеша взеха да ходят...С чeляци на "ти" говорят, като братя!
И се усмихват а ръцете им нервно треперят. И защо, все се озъртат? Гачеба от Ал Кай-да серенада ще им правят!

Избори идат челяк, избори! Компромати от архивите все вадят. Нали по лани ги извадиха, тези пък от къде ги изровиха?
Пушек, пушек...мирише на опърлено...ама огън нема! Пожарната е на линия и всичко е под контрол...Профилактика брат на ниво и човешки жертви нема...Всички са на старт и се репчат, перчат! Като петли на бой в курник, до кръв за проскубаните кокошки дет и яйца не носят...Всичко... пенсии, младите избегаха в чужбина.
И там щастлив живот си живеят. На всяка кокошка пространство, храна с витамини... И на свобода носят... расови яйца - чудо!

Щу стана в тази държавица? И доде се дръвчат и парцелират терени и на зелено всичко да залагат... С ритник отзад Кафявия ги изрита! Бог да пази курника ... държавицата ни де!

20.04.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
39. анонимен - Подводни
15.05.2013 23:19
Опалаааа, клинчиме от темата? На неудобната истина се гледа с пренебрежение?!
Цифрите, дали ще ги научиш от мен, радио "Ереван", "Статистиката" или от сдружението на необвързаните картофосъбирачи, са едни и същи. И са стряскащи и нвеудобни за някой си.
Плачеш, че видиш ли някой взел, че нарушил мълчанието в деня за размисъл. Чакай бе пиле, да не би да искаш да кажеш, че на всеки 4 години скамо 1 ден е разрешен за размисъл? Нима изборът на човек (гласоподавател) не се формира на база предходно управление? Нима искаш да внушиш, че не трябва да си спомняме отминалото, а да вземем предвид обещанията за бъдещето? Нима твърдиш, че не 4-те години от управлението на еди коя си партия и правителство, оказва влияние на изборният резултат, ами този "важен", 1 ден ( 24 часа) на "размисъл" или 1 месец на "предизборна борба".
Абе що не почнете (ти и твойте симпатизанти) да мислите с главата си?
Уверявам Ви, никак не боли!!

Относно профилното писане.
Малка особеност в нета, ми позволява да пиша като анонимен.
А по някога, пак поради тази особеност ми се трият коментари.
цитирай
40. miaa - Поздравления!
15.05.2013 23:28
Дали нашите деца и внуци имат тези очаквания и надежди, които имахме аз, ти и другите, които мислят, като нас. Как да им обясня, защо болшинството от хората са бедни и отчаяни.Няма да ме разберат напълно, защото все още имат мечти , за един достоен живот. Нямам право да им ги отнемам! Това Е техния Живот!
цитирай
41. tutankhamon661 - 33. shaffi - политиката в РБ =мръсотия + злоба!!!
15.05.2013 23:34
shaffi написа:
метла за станишевци,ниновци,сидеровци,местановци,и всички останали службогоновци!!!,какво да се прави, като момиче от т.н. преход, заразата от приятни епитети още не е напуснала пределите на милата ни родина!
tutankhamon661,както винаги си точен!!!поздрав!



Така де, една Голяма метла ...

Ама видя ли го Станишев? Hи лук ял, ни лук мирисал. Държи се така, все едно хората на улицата не го споменаха с лошо поне милион пъти. Даже за Спасител се пише. Това нагло човече смята, че никой не помни неговото управление и като цяло престъпния нрав на партията му.

цитирай
42. анонимен - Фараоне, фараоне...
16.05.2013 00:19
Защох все други Ви виновни? Защо различен прочит при индентични ситуации. Веднага пример:
Батето/лека му пръст/ го "заковаха " с нерангламентиран запис и той си понесе срама и последствията. Поне двама от списващите в блога които сега скачат за неправомерен запис и не се интересуват от съдаржението на записа за случая със Славков казваха , че важното е съдаржанието. За записа с Мишо Бирата пък записа беше регламентиран, но вместа да се направи производство за политически чадър над престъпление се акцентира върху нерегламентираното изнасяне на записа. Не разбираш ли , че нито Манолова, нито записа в Банкя, нито записа в къщата на Менда Стоянова, нито сигнала/и производство вече/ срещу Фидосова биха били възможни без пробив от вътре. БСП , ДПС нямат ресурс/финансов, кадрови/ да направят подобно нещо. Цацаров без подкрепа от колеги магистрати, премиер, президент не би и помислил за подобни действия. От тук натам Предстоят нови "изненади" уверявам те. Като гледам какво става дори на мен, при цялата неприязън която имам от поведение тип а ла Борисов ми става жал за него. Тези които му се мазнеха до вчера днес виждайки го "на ските по нанадолнището" го плюят страстно и се предлагат на новите властници. Просто нямаш фантазия какви ще ги говорят повечето от подведените под отговорност, а те за сега са не по малко от петима.
цитирай
43. bojil - Най ми е чудно как кривогледата К...
16.05.2013 05:30
Най ми е чудно как кривогледата Кур-Нела-Минова не забеляза,че сателитната социалистическа партийка "Лидер",създадена и ръководена от днешни милионери-някогашни въшкари,от години вече прилага съвсем реално икономическо насилие върху минните работници,за да ги вразуми да гласуват за "правилната" партия! Но успя да "забележи" мизерницата,че ГЕРБ правели същото,преди те самите да са го забелязали! Впрочем така стана и с фалшивите бюлетини: за тях дори Б.Борисов не знае,но маня манолова знае!!!
цитирай
44. bojil - А оня вонящ 110-килограмов търбух ...
16.05.2013 05:45
А оня вонящ 110-килограмов търбух Урдовиза Абдалкова разбира от честност колкото прасе от "Деветата симфония",но в очите на мършоядите е издигнат бордеен капацитет,който води ТВ-предаване,за да учи недоучилите как се отслабва!!! :))
цитирай
45. bojil - Но жалко все пак, че това бе днешн...
16.05.2013 05:51
Но жалко все пак,че това бе днешната,а не царската полиция! Иначе тя така ефикасно и дръзко щеше да отвърне на дрогираните провокатори,че за броени минути щеше да сведе броя им до едва няколко човека! И тогава именно те,последните хулиганчета и гаменчета,щяха да бъдат изловени и принудени веднага да си признаят кой мръсник им е поръчал и платил дрогата,за да ги накара да беснеят без причина пред камерите!
цитирай
46. slhadgiyata - Отзив за горната статия
16.05.2013 06:38
Чудесна статия. Всичко казано в нея е точно така. За съжаление много наши съграждани: млади и стари, образовани и не толкова не виждат истината. Тези, които излизаха на протести-също. Не разбират, че за всички беди на България е виновна соцпартията. Някои защитават тезата, че „всички са маскари, тоест всички крадът“ Ако за миг допуснем това да е истина, тогава трябва да изберем този, който е крал най-малко време. През последните 23 г. ГЕРБ е бил на власт по-малко от 4 г., БСП - цели 15! ДПС също има голяма вина-дълго време е била в управлението, а и на СерГея тя му даде мандат! Костовите хора също са управлявали повече от ГЕРБ. Костов съсипа и дясното“
цитирай
47. sestra - Най-удивително необяснимото нещо сред гласоподавателите и на тези избори
16.05.2013 06:48
си остана емоционалността. Харесвам - не харесвам си остана единственият им критерий, при все, че ежедневието им не ги пита дали го харесват или не. То ги дере живи. Или пък живеят по-добре, де да ги знам... Получаваш си заслуженото. До там. Още стотина години под руския търбух - явно сме свикнали. Нищо ново под слънцето. Слава Богу наистина, че има мислещи хора в родината ни. И Бог с нас.
цитирай
48. batogo - Аз искам просто да те поздравя за логичната и аргументирана статия!
16.05.2013 09:52
Тя е полезна за осъзнаването на истината около тази безпрецедентно недостойна кампания на всички срещу ГЕРБ. А мен ме изкефи истински...
цитирай
49. tutankhamon661 - 35. gursov - Кради, кради...
16.05.2013 10:25
gursov написа:
Класически стратегии за променяне и влияние върху мнението на хората в ключови моменти.
ДС и компания си изсмукаха пръстите с този цирк.

Всичко ще им се върне... но кога?



Ще се върне, разбира се.
Твърдият им електорат бавно, но сигурно намалява - природни закони.
Днешните младежи не си падат много по комунизъм.

Кради, кради ..... години наред е наслагванo, че в това няма нищо лошо. Един комунист съвсем откровено ми разказа, че цяла къща е построил, крадейки от "Кремиковци". Затова комунизмът бил хубав - имало за всички ..... на воля да крадат.

Докато го слушах, трябваше ми време за да се убедя, че наистина го намиpа за нормално - да краде от държавата.


цитирай
50. tutankhamon661 - 38. yuliya2006
16.05.2013 15:56
yuliya2006 написа:
Щу стана в тази държавица ? Всеки размята обещания, в гърдите се бие...по честен от светец бил... От лимУзините слязоха, пеша взеха да ходят...С чeляци на "ти" говорят, като братя!
И се усмихват а ръцете им нервно треперят. И защо, все се озъртат? Гачеба от Ал Кай-да серенада ще им правят!

Избори идат челяк, избори! Компромати от архивите все вадят. Нали по лани ги извадиха, тези пък от къде ги изровиха?
Пушек, пушек...мирише на опърлено...ама огън нема! Пожарната е на линия и всичко е под контрол...Профилактика брат на ниво и човешки жертви нема...Всички са на старт и се репчат, перчат! Като петли на бой в курник, до кръв за проскубаните кокошки дет и яйца не носят...Всичко... пенсии, младите избегаха в чужбина.
И там щастлив живот си живеят. На всяка кокошка пространство, храна с витамини... И на свобода носят... расови яйца - чудо!

Щу стана в тази държавица? И доде се дръвчат и парцелират терени и на зелено всичко да залагат... С ритник отзад Кафявия ги изрита! Бог да пази курника ... държавицата ни де!

20.04.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ



Помня го това. Много добро!

цитирай
51. tutankhamon661 - 39. анонимен - Подводни
16.05.2013 16:01
анонимен написа:
Опалаааа, клинчиме от темата? На неудобната истина се гледа с пренебрежение?!
Цифрите, дали ще ги научиш от мен, радио "Ереван", "Статистиката" или от сдружението на необвързаните картофосъбирачи, са едни и същи. И са стряскащи и нвеудобни за някой си.
Плачеш, че видиш ли някой взел, че нарушил мълчанието в деня за размисъл. Чакай бе пиле, да не би да искаш да кажеш, че на всеки 4 години скамо 1 ден е разрешен за размисъл? Нима изборът на човек (гласоподавател) не се формира на база предходно управление? Нима искаш да внушиш, че не трябва да си спомняме отминалото, а да вземем предвид обещанията за бъдещето? Нима твърдиш, че не 4-те години от управлението на еди коя си партия и правителство, оказва влияние на изборният резултат, ами този "важен", 1 ден ( 24 часа) на "размисъл" или 1 месец на "предизборна борба".
Абе що не почнете (ти и твойте симпатизанти) да мислите с главата си?
Уверявам Ви, никак не боли!!

Относно профилното писане.
Малка особеност в нета, ми позволява да пиша като анонимен.
А по някога, пак поради тази особеност ми се трият коментари.



Имаш късмет, че коментарът ти не е изчезнал. Явно го смяташ за забавно, а това показва, че живееш в твой собствен свят и предпочиташ да игнорираш действителността.

Каква тема? Искаш да кажеш поредното ти противоречие. Нали точно ти разправяш наляво и надясно, че всички подобни цифри, статистики, бази данни ... са манипулирани. Kак така изведнъж повярва на някои? То е ясно: връзват се с омразата ти към света.

Да, ама аз няма да коментирам днес това, а утре да ми кажеш, че същото .... не е вярно.

Само за безработните.
Оооопааа .... при такъв некадърен и крадлив бизнес искаш да обвиниш правителството за безработните?!!!!?? Ама много ви се иска друг да носи чуждата отговорност!

Онзи ден една жена беше написала на стената си във Facebook: Фандъкова е виновна за прекъснатия концерт на Бон Джоуви, защото не се грижи за града и така предизвикала алергията му.

Отдолу някакъв човек й отговори: По същото време трябваше да завали дъжд, понеже земята се нуждае от вода. Hо не заваля. Дали пък и за това не е виновна Фандъкова?!

Та, така и ти!





цитирай
52. tutankhamon661 - 40. miaa - Поздравления!
16.05.2013 16:12
miaa написа:
Дали нашите деца и внуци имат тези очаквания и надежди, които имахме аз, ти и другите, които мислят, като нас. Как да им обясня, защо болшинството от хората са бедни и отчаяни.Няма да ме разберат напълно, защото все още имат мечти , за един достоен живот. Нямам право да им ги отнемам! Това Е техния Живот!



За осъществяване на мечтите трябва да се работи здраво и то в правилната посока. Hадявам се повече хора да го разберат!

цитирай
53. tutankhamon661 - 42. анонимен - Фараоне, фараоне...
16.05.2013 16:24
анонимен написа:
Защох все други Ви виновни? Защо различен прочит при индентични ситуации. Веднага пример:
Батето/лека му пръст/ го "заковаха " с нерангламентиран запис и той си понесе срама и последствията. Поне двама от списващите в блога които сега скачат за неправомерен запис и не се интересуват от съдаржението на записа за случая със Славков казваха , че важното е съдаржанието. За записа с Мишо Бирата пък записа беше регламентиран, но вместа да се направи производство за политически чадър над престъпление се акцентира върху нерегламентираното изнасяне на записа. Не разбираш ли , че нито Манолова, нито записа в Банкя, нито записа в къщата на Менда Стоянова, нито сигнала/и производство вече/ срещу Фидосова биха били възможни без пробив от вътре. БСП , ДПС нямат ресурс/финансов, кадрови/ да направят подобно нещо. Цацаров без подкрепа от колеги магистрати, премиер, президент не би и помислил за подобни действия. От тук натам Предстоят нови "изненади" уверявам те. Като гледам какво става дори на мен, при цялата неприязън която имам от поведение тип а ла Борисов ми става жал за него. Тези които му се мазнеха до вчера днес виждайки го "на ските по нанадолнището" го плюят страстно и се предлагат на новите властници. Просто нямаш фантазия какви ще ги говорят повечето от подведените под отговорност, а те за сега са не по малко от петима.



Уж недоволстваш заради различния прочит, а правиш точно същото! Бучахте като има пробив в престъпни организации, а когато е на държавно ниво, вече трябвало да се носят последствия.

Явно живеем в различни светове. Kъде видя Борисов "на ски по нанадолнището"? Аз виждам обратното.

цитирай
54. tutankhamon661 - 44. bojil
16.05.2013 16:27
bojil написа:
А оня вонящ 110-килограмов търбух Урдовиза Абдалкова разбира от честност колкото прасе от "Деветата симфония",но в очите на мършоядите е издигнат бордеен капацитет,който води ТВ-предаване,за да учи недоучилите как се отслабва!!! :))



След онзи случай с "Нощта е млада", на което бях свидетел, тази жена ми стана адски антипатична. Hа няколко пъти съм я засичал по телевизията - винаги говори така, сякаш ей сега ще издере очите ти.

цитирай
55. tutankhamon661 - 45. bojil
16.05.2013 16:30
bojil написа:
Но жалко все пак,че това бе днешната,а не царската полиция! Иначе тя така ефикасно и дръзко щеше да отвърне на дрогираните провокатори,че за броени минути щеше да сведе броя им до едва няколко човека! И тогава именно те,последните хулиганчета и гаменчета,щяха да бъдат изловени и принудени веднага да си признаят кой мръсник им е поръчал и платил дрогата,за да ги накара да беснеят без причина пред камерите!



Определено има злоупотреба с търпението на полицията и това няма как да се хареса на повечето хора. Ако продължава, скоро ще има разрастване на престъпността, каквото не сме и сънували.

Но ето на, хората не умеят да предвидят последствията от собствените си постъпки. А най опасни са онези, които целенасочено работят за анархията - това е желанието на всеки неудачник.

цитирай
56. megafon - Много добра
16.05.2013 16:37
статия. Браво.
цитирай
57. tutankhamon661 - 46. slhadgiyata - Отзив за горната статия
16.05.2013 16:44
slhadgiyata написа:
Чудесна статия. Всичко казано в нея е точно така. За съжаление много наши съграждани: млади и стари, образовани и не толкова не виждат истината. Тези, които излизаха на протести-също. Не разбират, че за всички беди на България е виновна соцпартията. Някои защитават тезата, че „всички са маскари, тоест всички крадът“ Ако за миг допуснем това да е истина, тогава трябва да изберем този, който е крал най-малко време. През последните 23 г. ГЕРБ е бил на власт по-малко от 4 г., БСП - цели 15! ДПС също има голяма вина-дълго време е била в управлението, а и на СерГея тя му даде мандат! Костовите хора също са управлявали повече от ГЕРБ. Костов съсипа и дясното“



Мога само да се съглася с коментара ти.

Намирам за ужасно нечестно и дори гнусно да обвиняват ГЕРБ за собствените си магарии. Hе те са разграбвали държавата половин век, не те са разпродали предприятията, не те са създали престъпните организации!

Това са фактите!

Но на някои "патриоти" много им харесва да обвиняват все невинните, а не намират нищо нередно около виновните.

Направо ми се гади от мръсотията!

цитирай
58. tutankhamon661 - 47. sestra - Най-удивително необяснимото нещо сред гласоподавателите и на тези избори
16.05.2013 16:56
sestra написа:
си остана емоционалността. Харесвам - не харесвам си остана единственият им критерий, при все, че ежедневието им не ги пита дали го харесват или не. То ги дере живи. Или пък живеят по-добре, де да ги знам... Получаваш си заслуженото. До там. Още стотина години под руския търбух - явно сме свикнали. Нищо ново под слънцето. Слава Богу наистина, че има мислещи хора в родината ни. И Бог с нас.



Аз вярвам, че преди 1944г наистина сме притежавали добродетелите, с които обичаме да се хвалим. Hо половин век комунистическо/руско робство не е малко. Всичко е унищожено. Hа преден план са избутвали долните страсти, мръсотията, глупостта ... Днес виждаме последствията.

Щом вляза в Интернет и почти веднага попадам на някоя чудовищна простотия, която ме кара да се запитам "Как е възможно да има чак толкова глупави и слепи хора?"

цитирай
59. tutankhamon661 - 48. batogo - Аз искам просто да те поздравя за логичната и аргументирана статия!
16.05.2013 16:58
batogo написа:
Тя е полезна за осъзнаването на истината около тази безпрецедентно недостойна кампания на всички срещу ГЕРБ. А мен ме изкефи истински...



Благодаря!
Явно доста хора са я одобрили - до момента 140 харесвания от Facebook.

цитирай
60. tutankhamon661 - 56. megafon - Много добра
16.05.2013 17:00
megafon написа:
статия. Браво.



Сам виждаш: няма сериозни аргументи "против".
Аз не съм от пристрастените и платени словоблудци, каквито срещам доста често.

цитирай
61. staler - ако си мислиш че "външната ...
16.05.2013 18:45
ако си мислиш че "външната сила"ще хаби ресурс и нерви,да реди бълг.парламент,грешиш...драматизма на борбата в кочината бг е обусловен от обективен факт-помията става все по малко, свинете освирепяват и започват да квичат истерично и да се хапят до кръв.след края на тази титанична битка "външната сила"ще командирова поредния чиновник-еничар от свет.банка за министър на финансите както и разбира се кашерен министър на външните работи.
цитирай
62. shtaparov - А оня вонящ 110-килограмов търбух ...
17.05.2013 23:12
tutankhamon661 написа:
bojil написа:
А оня вонящ 110-килограмов търбух Урдовиза Абдалкова разбира от честност колкото прасе от "Деветата симфония",но в очите на мършоядите е издигнат бордеен капацитет,който води ТВ-предаване,за да учи недоучилите как се отслабва!!! :))


След онзи случай с "Нощта е млада", на което бях свидетел, тази жена ми стана адски антипатична. Hа няколко пъти съм я засичал по телевизията - винаги говори така, сякаш ей сега ще издере очите ти.

Според мен тази жена се нужда е от психиатрично лечение,ако не и от престой в психиатрия! Обикновено в такива комунистически форуми се включват най-охотно жени,които имат нужда или от повече мъже,или от постоянно лечение на природно обусловените им истери,които обикновено оправдават с "негодувание" и "недоволство от управлението"! Та вижте онези дърти кози от последните две снимки как гледат като натровени- не вярвам да е само от алкохолизъм!
цитирай
63. mariniki - мръсотията и злобата...
22.05.2013 11:04
са навсякъде... омърсиха и опорочиха дори и истината...
за жалост..
цитирай
64. vyordanoff - "Smoke on the water, the fire ...
22.05.2013 22:57
"Smoke on the water,the fire in the sky"/това относно илюстрацията/
Фараоне,на теб не може да ти се помогне!Аз поне не мога!Това,че се опитвах,то е щото си падам малко филантроп.Преди ми беше интересен форумът след постингите ти,ама и за това нямам вече нерви.Опитах се да прочета разсъжденията ти,ама те кат' Мирча Кришан и краставицата - нищо ново,отказах се някъде по средата.Абе,пич,случиха се толкова гафове,колкото не бяха сътворени от от зората на демокрацията ни,а ти не,запънал си се и браниш ли браниш.Пак ти казвам,опитай да се погледнеш от страни,абстрахирай се от пристрастията си и виж след кой и след какво вървиш.
О-о,не съм идеален,и аз като Диоген,в търсене на "Човека" тръгвах след тоз или онз.С моят кум сме състуденти и приятели от 1975г./37 години/Тогава той беше комсомолец-активист,бил ми е командир на студентска бригада - аз,аз редник - бера царевица.Сега,аз "комунист",той "демократ".Иначе и той,и аз сме си същите, приятели сме си и нито той е "демократ",нито аз "комунист",само дето симулираме,че сме в различни отбори.
Аз,малко си пийнах тази вечер,ще ме прощаваш - разприказвах се повече.Та фараоне върви след който искаш,ама поне мое и на кума ми правило е да не вървим след по-прости от нас.
Приятна вечер!
цитирай
65. axlaxl - Не харесвам Бойко, Гойко и компа...
27.05.2013 12:33
Не харесвам Бойко, Гойко и компания! Идея си нямате какви неща правят, които не се пишат по вестниците....лично съм ощетена от един министър с педераски глас и болни амбиции за пълнене на хазната....заповеди от сорта: "на всяка цена акт за нарушение", па правомерен ли е не е ли....закона беше в техни ръце и се надявам да влезе всичко в релси един ден...!
цитирай
66. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
29.08.2014 22:58

Народът иска ГЕРБ да са на власт


http://tutankhamon41.blogspot.com/2014/08/blog-post.html


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663681
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031