Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2018 13:18 - Задава се най-големия шпионски скандал в Запада за всички времена
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4013 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 20.07.2018 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Провеждащото се мащабно разследване на руската подривна активност в цялото евроатлантическо пространство изважда постепенно на бял свят фактите за наличието на огромна мрежа от шпиони, вербувани политици, президенти, премиери, министри, държавни служители, публични личности, бизнесмени, журналисти, "полезни идиоти", мафиоти, наркотрафиканти, тролове и всякакви зависими или активисти поставили се в услуга на руснаците и управлявани дискретно или явно от специалните служби на Русия и дори директно от Путин.

Тръмп е само върха на преобръщащ се огромен шпионски айсберг в САЩ.
Под него са двете му съпруги - руски шпионки, бившият шеф на военното разузнаване на САЩ и съветник на Трумп Майкъл Флин, ръководителят на изборния щаб на Тръмп Манафорт, синът му, зетят му Кушнер и десетки други корумпирани и мафиоти, от всякакъв ранг и спектър на американското общество, замесени в най-скандалната измяна в историята на САЩ.

Делото срещу дребната руска шпионка Марина Бутина сега вкарва в интригата още един персонаж - "американец 1". Дали тази следа няма да доведе до съветникът по национална сигурност на Тръмп в момента, активист в Националната Оръжейна Асоциация на САЩ и пламенен, по тръмповски, радетел на сближаването с Руската Асоциация на Притежателите на Оръжия /поделение на КГБ/ Джон Болтън...?!
Видеообръщението му към руските притежатели на оръжия, което се върти в интернет, направо кърти от любов към Русия.
https://www.youtube.com/watch?v=aPM-FXHj5gA
Какво ли още се крие в папките на специалния прокурор Мълър, на ЦРУ, ФБР и другите американски разследващи органи...
Колко ли още ще се окажат навързани нишки тази смъртоносна примка стегнала за гърлото Америка.
.....................
Великобритания се гърчи в отровата на руския  "Новичок", но това е най-безобидната част от бруталната и цинична атака на руската пета колона срещу държавните устои и демократичната система в Кралството. Великобритания беше извадена от строя на западния демократичен свят след необезпокоявана кибер и пропагандна диверсия организирана и проведена под носа на кралските служби за сигурност от направлявани и финансирани от Москва явни и прикрити руски агенти и зависими лица, от типа Найджъл Фарадж, компании, като "Кембридж Аналитика", бизнесмени купени с акции от руски златни мини, и дори цели институции като лейбъристката партия водена от Корбин.

Германия беше подложена на убийствено мащабно и добре организирано и проведено демографско нахлуване с характер на война, в което бяха подключени зависимите от Русия правителства и държавни служители на редица държави от Западния блок - натовските Турция, Гърция, България, Румъния, Словакия, Албания, Чехия, страните от Западните Балкани, Унгария, Австрия, както и мафиотските структури в Италия и Испания, с които режимът на Путин поддържа тясно сътрудничество. В резултат на агентурното мероприятие на руските служби Германия и Ангела Меркел загубиха водещата си роля в ЕС поне в морален план, неонацизма избуя и като краен резултат беше се оказа политически отслабена във вътрешен и външен план.

С комбинираното използване на корумпирани политици като Берлускони, откровени мафиотски кръгове, безогледни демагози и популисти Италия бе докарана от руската шпионско-мафиотска мрежа до състоянието на Великобритания - пред напускане на ЕС. Правителството на Италия, включващо откровени путинофили, като Салвини, и безогледни популисти, оспорва членството в ЕС, във валутния съюз и натиска за премахване на санкциите срещу Русия наложени заради бруталното погазване на международното право с окупацията на украинската територия Крим.

Испания беше, и е дестабилизирана в резултат от директна атака срещу държавния  интегритет от цяла камарила проруски политици и активисти от Каталуния, командвани на място от скандално известни кагебисти, приближени на Путин и замаскирани като инвеститори и всякакви други прикрития. С безнаказаната си активност в Каталуния руската агентура доведе Испания на ръба на териториалната дезинтеграция.

Във Франция, Белгия и Холандия руската комбинация от финансови инжекции, подкупи, терористични атаки, руслямистки изстъпления, дезинформация, фалшиви новини и псевдолиберални интриги и лъжи се надигна националистическа, антидемократична, антиевропейска и антиатлантическа вълна, която разтърси обществата им до дъно.

В Австрия подмолната руска пропаганда докара на власт крайната десница с нацистки политически уклон.

Подобни процеси, доказано подклаждани от руската пропаганда и проруски платени кръгове, се наблюдават и в предпазливата и недоверчива към Русия Скандинавия.

Властта в страните от Източна Европа, без изключение, беше овладяна от проруски политически формации и бяха инсталирани на върховете на властовата и държавна пирамиди явни руски агенти като Орбан в Унгария, Милош в Чехия, Радев в България, Г. Иванов в Македония и други бивши комунисти или техни потомци - всички зависими и дори управлявани директно от КГБ.

Даже крайно антируски настроената Полша, влезе в капана на коварната путинска явна и скрита пропаганда мрежа от бивши служители на специалните служби на комунистическа Полша, където бившите агенти на СССР от всякакъв калибър и сорт, задкулисно тласкат държавата в конфронтация с ЕС, работейки в полза на интересите на путинска Русия.

Няма държава на Запад от Донецк и Луганск, която да не е оплетена в по-голяма или по-малка степен от паяжината на руската тайна или явна подривна мрежа. Няма държава от Западния свят, която да не е разтърсена от вътрешни конфликти, чиято демократична система да не е поразена от умело направляваната от Кремъл безогледна, неотслабваща и разнообразна хибридна диверсия.

Събитията преди и около срещата на Тръмп с Путин в Хелзинки на 16-ти този месец, показаха разрушителния ефект от мащабната, последователна и засилваща се шпионска диверсия на Русия срещу основите на западната солидарност, демократично устройство и структури за защита от външни и вътрешни заплахи.

Сътрудничеството и взаимопомоща между САЩ,  Европейските демокрации, Канада, Австралия, Япония, Южна Корея, Индия и други демократични държави по света е в състояние на разединение, взаимно недоверие, поставена е под съмнение общата им реакция срещу външна агресия, в резултат от целенасочените подривни действия на подставени от руските тайни служби руски агенти или зависими от Русия корумпирани и дори мафиотски персони от типа на американският президент.

НАТО не е сигурно за бъдещето си. ЕС е докаран до състояние на перманентна екзистенциална криза.

При това, атаката срещу колективните структури за сигурност и икономическите отношения между страните от демократичния свят се води от президентът на САЩ, който с всички основания е подозиран и разследван за измяна в полза на Русия..!?

Наближава моментът, когато западните контраразузнавателни и правозащитни органи ще трябва да пристъпят към активни действия за обезвреждане на смъртоносната руска атака срещу демократичния свят. Логиката диктува това да се случи в близките седмици и месеци.

Американските и европейските служби за сигурност и съд трябва да си свършат работата..И не трябва много да се бавят, защото с всеки туит и всеки час на власт Тръмп и подобните му на Запад,  възможностите за защита от руската агресия намаляват.

Западната цивилизация е изправена пред най-мащабната, най-опасната, най-скандалната и най-сложната шпионска конспирация в цялата си история. Борбата за оцеляване на цивилизацията изисква незабавен "лов на руски вещици" без куртоазия и демократични сантименти.

От изхода на разследването и, и особено от мерките които Западът ще предприеме за да неутрализира гигантския руски заговор срещу демократичния свят зависи бъдещето на световната демокрация и на светът като цяло.





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. morskipesni - DEMAGOGIQ, DRAGI!
20.07.2018 11:29
NI6TO LI4NO. V NEMSKO HORATA SE SMEQT ZDRAVO NA TAKIVA "STATII".
цитирай
2. krumbelosvet - Кой
20.07.2018 11:36
Кой държавен мъж в САЩ беше скочил през прозореца на психиатрията с вик "Русите идат"?
Русия подло даде на Европа Истамбулската конвенция и "мигрантите", а тя не ги прие. И Меркел е руска шпианка, и Юнкер, с неговия Елцински "ишиас", щото може ли да е такова пиянде, ако не е таен руснак?
цитирай
3. russianpredator - Въпрос на време е оранжевата май...
20.07.2018 11:46
Въпрос на време е оранжевата маймуна да бъде отстранена.
Подобен идиот Америка не е имаша.
цитирай
4. russianpredator - Светът още не си дава сметка, че в ...
20.07.2018 11:48
Светът още не си дава сметка, че в сравнение с дявола Путин дори и Хитлер е цвете.
Светът е застрашен от руската чума , не само Америка.
цитирай
5. demograph - В немско се смяха и на номерата на Хитлер и после си платиха с кръв
21.07.2018 17:03
morskipesni написа:
NI6TO LI4NO. V NEMSKO HORATA SE SMEQT ZDRAVO NA TAKIVA "STATII".

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961072
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол