Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2020 16:39 - ЗАЩО МИГРАНТИТЕ ОТИВАТ В ГЪРЦИЯ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2204 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 06.03.2020 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   БРАТСКАТА ДРУЖБА МЕЖДУ ЕРДОГАН И ПУТИН - НЕОИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!!!

 

   Тази сутрин в база Самокитка хакнахме сайта на един виден журналист с фамилия Примаков, внук на един друг Примаков, който на времето разработи /до клас 122 !/  царо и го турна за министър-председател на България. Сега се сезирахме само върху екстракт от есенцията на договореното между Ердоган и Путин:

   Всички мигранти в Турция, между които в момента няма само такива от Латинска Америка искат да мигрират в Голямата страна, където живеят най-щастливите хора на света. Там обаче се страхуват да ги приемат, защото ще препълнят страната, ще внесат чужди култури и порядки, а има и подозрение, че при такъв масов процес е възможно между милионите мигранти един от тях да остане неразкрит инфилтриран шпионин. За предотвратяване на такъв миграционен натиск към Голямата страна в Кремъл е било договорено мигрантите да се насочват от Турция към Европа, където те нямат желание да се установят, защото предпочитата да живеят на социални помощи в Голямата страна. Съобразявайки се с международното положение и като реципрочен отговор на ветото на Гърция НАТО да подкрепи Турция в настоящия момент при спора й с комунистическия династ Башар Асад, двата президента са постигнали съгласие потенциалният мигрантският натиск към Голямата страна да се пренасочи към Гърция, като за целта се ползва войска и полиция, която да акумулиранетомигрантите в определени точки на границата.

   Като наблюдател на политическите процеси по света, притежаващ огромна гросмайсторска сила в тази област, аз считам, че има много голям ризон в това решение. Ако не бяха тласнати мигрантите към гръцката граница с помощта на турската войска и полиция, сега те щяха да бъдат на границата на Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света с настояване да станат нейни граждани. И щяха да притесняват тамошните гранични власти. Ама няма да стане!

    Хитреци са двата президента. Само много фундаментални АНАЛизатори могат да разгадават сложните им ходове и да предвиждат следващите.

 

    Анализирайки договореното между двата президента попаднахме на още два факта – журналистът Примаков е изтеглил тази информация от два наши сайта, най-четените в момента в България, това са

      Сайт №1 по посещения  овца-news.bg   и

      Сайт №2 по посещения www.mnogogolemkur.bg

   Първият сайт е доста по-посещаван от вторият, защото е вече утвърден в България, Русия, Северна Осетия, Приднестровието, Луганската НР, Венецуела, Куба и др. страни с прогресивен обществен строй. Ако някой не отвори в момента този сайт, просто губи. Най-споменаваните политици в света в сайта са президенът ни и неуспялата кандидаткметица за София. Вторият сайт за сега му отстъпва по посещения, но има светло бъдеще. Най- изявените наши публикатори на много фундаментални политически материали в сайта Овцаnews са написали нетовите изявявачи, за които ни е запрещено да осветляваме профилите, а само псевдонима им, това са г/жа Цветанка и г/н Чернопръцко, който е само с един глас преди преди друг нетов изявявач с ник, съставен от букви и цифри, буквите са 3223. Това число е и неговият псевдоним, написан на картончето му.

  Вторият сайт е основан наскоро. Членовете му не са много, защото има сериозни изисквания към тях, каквито много малко мъже притежават. Помества таг, Клас 30, без да пояснявам что значить. Почетен комисар на този сайт е полярникът проф. Пимпирев, изпълнителен председател е Венци, членове са футболистът Джизъса, фолкпевецът Фъки Стораро и Каракачанът. Списъкът на Членовете в този сайт се състои от около 300 мъже, покриващи изискванията. При опита ни да се свържем с тях те не вдигат телефоните си, а с Каракачанът възникна двоен проблем – тези дни го местят от категория „Угоен овен” в по-висока, „Морски слон”, предстои му и хирургическа интервенция, ще му правят втората за месеца липосукция на езика, защото ще го явяват по телевизията. След такава стандартна хирургическа за него интервенция следващите  няколко дни като рече нещо, му се разбира какво казва.

   След тази центрова публикация на всеки ще стане ясно, защо мигрантите напират към Гърция, а не натам, където желаят – към Голямата страна.

  Защото Путин и Ердоган така я глАсят. Те иглата в купа сено различават – неоинтернационализъм в действие!!!

 

 




Гласувай:
6



1. krumbelosvet - Въздух си ти, планинаре, под НИСКО налягане
06.03.2020 16:46
Начи Путин е виновен, че Меркел беше НАСИЛЕНА да покани мигрантите.
И комуниста Асад. Който, не го е срам, воюва с Ислямска държава, създадена от ЛЮБИМАТА ТИ страна.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Тъй като нямате данни и за двата сайта сте гневен, п оздравявам Ви с една песен,
06.03.2020 16:54
krumbelosvet написа:
Начи Путин е виновен, че Меркел беше НАСИЛЕНА да покани мигрантите.
И комуниста Асад. Който, не го е срам, воюва с Ислямска държава, създадена от ЛЮБИМАТА ТИ страна.


характерна за Балканската култура както Мая Манолова за културата на Берсин:
https://www.youtube/watch?v=gksVOxZX8u4
цитирай
3. eva666 - за бай Червеносвет, моля направете нов сайт/ лудуморанема.соц,ком.
06.03.2020 17:24
Хитреци са двата президента. Само много фундаментални АНАЛизатори могат да разгадават сложните им ходове и да предвиждат следващите.

както, редовно, вие сте..многоо Напредничав изявявител в сайта, където рОботи
и баба цаффка.офцъ.ком..

цитирай
4. planinitenabulgaria - Виждам, че надавате злоба срещу Цавката.
06.03.2020 20:11
eva666 написа:
Хитреци са двата президента. Само много фундаментални АНАЛизатори могат да разгадават сложните им ходове и да предвиждат следващите.

както, редовно, вие сте..многоо Напредничав изявявител в сайта, където рОботи
и баба цаффка.офцъ.ком..

Отворих "историята" на основателите на сайта овца.бг, прегледах в Архива и досиетата на някои участници. За Цавкато има сводка, че е раждала със секцио, останала е тясна като колибра и подире й винаги върви опашка от обладани от мераци по нея мъже на възраст от учениците в пети клас до най-възрастните...


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185622
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031