Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2010 05:53 - Спасение
Автор: tutankhamon661 Категория: Спорт   
Прочетен: 12278 Коментари: 44 Гласове:
123

Последна промяна: 25.10.2010 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Още при жребия за групите в Лига Европа беше ясно, че мачът с Рапид /Виена/ е единствения шанс ЦСКА да вземе точка  /при Левски по същия начин стоеше домакинството срещу АА Гент/.  Така или иначе в България няма отбор, който да се пребори с Порто и Бешикташ. Толкова си можем в момента.
Срамът обаче можел да бъде и по-голям. Винаги сме побеждавали австрийските отбори на софийска земя - дори в силните им години. Но паднахме от Рапид в момент, когато дори не са познатия гранд, а най-обикновен средняк. Това беше последната капка масло в отдавна бушуващия огън.
В знак на протест агитката мълчеше в първите минути. ЦСКА играеше домакинство под скандиранията на гостуващи фенове - уникален абсурд.  Но пък заслужен.
Ние не сме като феновете на Левски - да се радваме на минимална загуба от Ювентус. Kуфеем, само ако победим този отбор. Защото сме свикнали с триумфите. Съответно сме непримирими към настоящата гавра с най-великия български клуб.
Никога не съм бил привърженик на вандалщината, дори съм се карал с подстрекатели на агитката. Но в случая не виждам по какъв друг начин може да се повлияе на хората с парите - в случая Димитър Борисов и Иво Иванов. Много разговори бяха водени, ала без резултат.
В сравнение с всички, които разчитат на законност и съвест, футболните фенове имат едно сериозно предимство - хич не си поплюват. Сашо Томов го усети, чак когато бутилка с минерална вода го лупна по главата  /"лупна" като "Лупи"/.
Видя се, че има резултат. Босовете на "Титан" решиха да търсят генерални и най-вече ефективни промени. Те може и да желаят доброто на червения клуб, но не знаят, как да го постигнат. Тук си трябват футболни хора, а спонсорите просто осигуряват парите.
Най-големият гаф на ръководството беше, че изгони Любо Пенев. Всички видяхме, че отборът заигра добре. Някои дори помислиха, че ЦСКА тръгва да превзема света. Пресилено е, но качествената игра беше факт.
И какво се случи? Препълненият с гейове армейски отбор реши да прави саботаж на наставника, защото много ги тормозел с тренировки. Вместо да им наложат солени глоби, босовете позорно изгониха Любо. Eдинственият, който можеше да научи пикльовците на дисциплина и да им покаже, как работят по белите държави. А сега тъпанарите никога няма да видят голям клуб.
На кое викам спасение? Един от вариантите е Валентин Михов. Точно такъв човек е нужен в момента - с необходимите контакти и посветен на футбола. Целият му живот е свързан с любимата игра, а склонността му да залага на мачове още веднъж показва, че това е една от основните движещи сили в ежедневието му. Малко хора знаят, че цели три пъти е печелил супер джакпота на Еврофутбол - никой не го е постигал. Това е всичко друго, но не и въпрос на късмет, а на дълбоки познания.
В едно издание на Шампионска лига Михов беше гост. Попитаха го какви залози е направил. Каза си целия фиш. По-късно видях, че всички мачове излязоха, т.е. пак спечели.
Той, естествено, също има врагове. Кой ли преуcпял човек няма? Особено в България. Нито един от зложелателите не може да стъпи на малкия му пръст, щом става дума за футбол. Членове на БФС се сменят, но не и силните позиции на Михов.
Той вече даде съгласието си да стане президент на ЦСКА, но иска пълна власт. Някой умник ще каже "Гледай го пък тоя!" Желанието му е съвсем разбираемо. В противен случай лесно може да стане параван за нечии задкулисни машинации, а накрая да "изпере пешкира". Само че тази роля хич не му отива.
Босовете вече обещаха да се оттеглят и да останат само спонсори, които не се месят във футболните решения. Емо Костадинов контрира, че не го вярва. Наистина звучи несериозно, ала шефовeте едва ли ще изчакат да видят, докъде е готова да стигне червената агитка. С нея и полицията трудно се оправя, какво остава за някакви лениви охранители. Тъй че спасение нема. Принудени са да отстъпят.
Михов знае, как се гради отбор, манталитет, как се мотивират играчи. Наясно е, че гръбнакът задължително трябва да се състои от хора, закърмени с червената идея. Иначе какъв хъс да очакваме от пришълци като Шеридан, който повече cе тревожи заради загуба на Селтик, но едно "сори" не е казал по повод фрапиращите си пропуски, най-вече тези срещу Бешикташ.
Всъщност този Шеридан на какъв пост играе? Вратар ли е, че бележи толкова рядко? Един Иванков примерно е далеч по-резултатен.
Много плюят Спас Делев. Бил чепат, скандалджия, не знам какъв, а нищо не показвал на терена. Колко е играл, че да покаже? Скача до небето от радост, ако го пуснат за 30 минути през второто полувреме. Факт е, че влиза в мача с хъс - именно това е най-липсващия елемент в червения отбор. Ето защо аз бих му гласувал доверие.
От Гьорето не може да се очаква нищо друго, освен вечното "мислим за следващия мач". Македонец да открие грешка у себе си? Ехе, на този свят има и невъзможни неща. Колкото и да шикалкави, пак ще си остане г-н Никой. Добре, че вече го няма.
Австрийците нагло се подиграха с ЦСКА - за нищо не сме ставали. Повече мислели за първенството, а нас ни опукали ей така, пътьом. Ако обаче се направят необходимите промени, ние ще накажем Рапид на собствения им стадион. Друг път да не се отварят толкова.
Четох материал, който призоваваше самата държава да закрие ЦСКА. И това го пише във вестник! Зададох си въпроса: Oткога жители на 4-ти километър и Карлуково имат достъп до медиите? Естествено, че го е писал абсолютен лаик от "7 дни спорт" - не им е първата аматьорска глупост, която пускат на страниците си. Също като Томислав Русев не могат да проумеят, че запалянковщината трябва да остане на cтадиона. В журналистиката е нужна обективност. Можеш ли да чакаш такава от левскар? А от умрял писмо?
Прав беше Иван Славков като каза "Без ЦСКА в България спорт няма." А той определено разбира повече от средностатистическия запалянко.
Някой ден ние пак ще бъдем флагмана на футболна България. Просто трябва време.



Гласувай:
123



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Нали направих това, което трябв...
25.10.2010 07:30
Нали направих това, което трябваше, по-късно на тъмно????Не съм оставила неизпълнено
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. анонимен
25.10.2010 07:52
Сигурна ли си? Да не бъркаш нещо?
цитирай
3. анонимен - Ти ли си най-големият експерт? М...
25.10.2010 09:48
Ти ли си най-големият експерт? Много съвети даваш.
цитирай
4. futbolist - Спас Делев и Тодор Янчев трябва да са ...
25.10.2010 10:17
Спас Делев и Тодор Янчев трябва да са гръбнака на ЦСКА. Около тях да се редят останалите.
цитирай
5. анонимен - Червени говеда. Това е ЦСКА.
25.10.2010 10:51
Червени говеда. Това е ЦСКА.
цитирай
6. tutankhamon661 - 3. анонимен
25.10.2010 11:21
анонимен написа:
Ти ли си най-големият експерт? Много съвети даваш.

Почакай да видиш, колко имам на склад!
цитирай
7. tutankhamon661 - 4. futbolist
25.10.2010 11:22
futbolist написа:
Спас Делев и Тодор Янчев трябва да са гръбнака на ЦСКА. Около тях да се редят останалите.

Това са двама от играещите. Останалите само се разхождат.
цитирай
8. tutankhamon661 - 5. анонимен
25.10.2010 11:24
анонимен написа:
Червени говеда. Това е ЦСКА.

Коментарът ти се нуждае от малка корекция - вместо "червени" пиши "сини". Смени и отбора.
цитирай
9. анонимен - Тъпак. Няма ли да се хвърлите с Лоран ...
25.10.2010 11:47
Тъпак. Няма ли да се хвърлите с Лоран в някой дълбок язовир!
цитирай
10. анонимен - Михов ще опоска отбора още повече. ...
25.10.2010 12:21
Михов ще опоска отбора още повече. Пълен идиот е.
цитирай
11. trolllpower - Тутане, казвал ли съм ти да не гов...
25.10.2010 12:36
Тутане, казвал ли съм ти да не говориш по теми, които не разбираш? Трудно ли вдяваш?
цитирай
12. tutankhamon661 - 9. анонимен
25.10.2010 13:01
анонимен написа:
Тъпак. Няма ли да се хвърлите с Лоран в някой дълбок язовир!

Първо покажи, как става!
цитирай
13. tutankhamon661 - 10. анонимен
25.10.2010 13:02
анонимен написа:
Михов ще опоска отбора още повече. Пълен идиот е.

Грешиш. Може би го бъркаш с Боби Михайлов, само че няма да отбележи такова падение.
цитирай
14. tutankhamon661 - 11. trolllpower
25.10.2010 13:03
trolllpower написа:
Тутане, казвал ли съм ти да не говориш по теми, които не разбираш? Трудно ли вдяваш?

Защо не се скриеш в бърлогата си?
цитирай
15. анонимен - Кога левскарите са се радвали на ...
25.10.2010 14:15
Кога левскарите са се радвали на минимална загуба? Нещо не помня такъв случай. Много фантазираш.
цитирай
16. анонимен - a nqkoi...
25.10.2010 14:36
а някой гледа ли,Калоян Стоянов (боксьора,цимбика) по- канал 3,вчера,хахаха
докато има такива в цска,цска няма да я бъде,познавам го лично и знам какво представлява.........кокаина му е най-малкия проблем на него,а по-едно време беше изпаднал от влака жестоко,но явно пак е успял да се качи....разбирате ме какво имам в предвит
цитирай
17. анонимен - Тъпанар, Лоранката пак ли избяга? ...
25.10.2010 16:18
Тъпанар, Лоранката пак ли избяга? хахахахахахах
цитирай
18. flintul - Левски също доиграват групата и ...
25.10.2010 16:27
Левски също доиграват групата и приключват. За нищо не стават нашите отбори. Единствено самочувствието им е голямо.
цитирай
19. анонимен - "7 дни спорт" отдавна ...
25.10.2010 17:36
"7 дни спорт" отдавна ръсят само глупости. По този начин искат да предизвикат интерес, но нещо не успяват. Трябва и малко истина. Тук вече никакви ги няма.
цитирай
20. анонимен - Мъжки,
25.10.2010 17:42
докога с тая идиотска претенция, че ЦСКА е нещо по-специално? Тая дълбока язва в българския спорт, продукт на комунистическия режим, е едно обикновено отборче. В Лига Европа ще е единственият отбор без точка, феновете са долни расисти и вандали, изобщо, като чуя за ЦСКА, ми се повдига, както на милиони хора.
цитирай
21. анонимен - иво
25.10.2010 18:17
не закачайте тутан ейййй. пазя го от лошите ейййй
цитирай
22. анонимен - Тутка, не ни замазвай очите с глу...
25.10.2010 19:34
Тутка, не ни замазвай очите с глупости кое какво било около ЦСКА и българския футбол. Кажи си едно към едно на кое футболистче си хвърлил око пак. Ако е на Делев, няма да те огрее, момчето никак не си пада по хомарчета.
цитирай
23. анонимен - Левски ще бъдат втори в групата. ...
26.10.2010 09:58
Левски ще бъдат втори в групата. Всички чорбари ще се пръснат от яд.
цитирай
24. анонимен - цска
26.10.2010 15:44
по сбъркан отбор не е имало в историята на българия,това е една от първите рожби на комунистите ( да си имат и те отборче)
цитирай
25. futbolist - по сбъркан отбор не е имало в исто...
26.10.2010 15:49
анонимен написа:
по сбъркан отбор не е имало в историята на българия,това е една от първите рожби на комунистите ( да си имат и те отборче)

Същото може да се каже за абсолютно всеки отбор по света. Примерно: къде щяха да са Милан, ако не беше Берлускони? Много тъпо е да се смесва който и да е отбор с политическа партия.
цитирай
26. анонимен - eiii
26.10.2010 17:24
168. анонимен - еййй
17:20 ейй смешко люлински,какъв пазител си ти,да те питам,защо не можа да опазиш лоран,защото колкото и да ти е чудно аз я харесвах много,като човек имам в предвит и хич не ми е пукало дали копира и тн,но е факт,че ти "пазителю" не можа да я опазиш,за рустам няма какво да коментирам,той е един изпразнен от съдаржание човек,една мъртва душа която не е трябвало да се ражда,но се замисли ти какъв си с твоите,глупави постинги за защита на този или онзи,сигурен съм,че си смешен дори и в техните очи,но не ти го казват,особено лоран,само и погледни коментарите и начина по-който те четка,мислиш ли,че те взима на сериозно????.....аз мисля,че просто е прекалено колтурна за да ти каже какъв кретен си всъщност,но както и да е,просто се вземи в ръце и излез малко от този фалшив виртуален свят,защото като гледам скоро,ще изперкаш съвсем,сега очаквам,някой глупав отговор от твоя страна и нищо повече. И ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЕТЕ...ПАЗИТЕЛ НА БЛОГА Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРИМЕР,ЗА ТОВА,ЧЕ ИЛИ НАИСТИНА СИ ДЕТЕ ИЛИ СИ ИЗПЕРКАЛ ВЕЧЕ,АКО Е СТАНАЛО ВТОРОТО,ЩЕ СЪЖАЛЯВАМ ИСКРЕННО...ТОЗИ НЕТ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ПРОМИЕ МОЗЪЦИТЕ НА ТЕЗИ С ПО-СЛАБА ПСИХИКА,КАТО ТВОЯТА,ВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ МНОГОКРАТНО В ТОВА И КАКТО ТИ КАЗАХ,ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШИ НИЩО,ОТКОЛКОТО ДА ПИШЕШ НИЩО.ПРЕДЛАГАМ ТИ ДАЖЕ ВАРИАНТА:САМО ЧЕТИ ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГАШ,КАТО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И ХОРАТА ДА ТИ СЕ СМЕЯТ ЗАД ГЪРБА И ДА РАЗПРАВЯТ:АЗ СИ ИМАМ ПАЗИТЕЛ В БЛОГА,ЗНАЕШ КОЙ ВИЗИРАМ......АЙДЕ И ДАНО СИ РАЗБРАЛ НЕЩО.
цитирай
27. анонимен - 168. анонимен - еййй 17:20 ейй ...
26.10.2010 17:44
анонимен написа:
168. анонимен - еййй
17:20 ейй смешко люлински,какъв пазител си ти,да те питам,защо не можа да опазиш лоран,защото колкото и да ти е чудно аз я харесвах много,като човек имам в предвит и хич не ми е пукало дали копира и тн,но е факт,че ти "пазителю" не можа да я опазиш,за рустам няма какво да коментирам,той е един изпразнен от съдаржание човек,една мъртва душа която не е трябвало да се ражда,но се замисли ти какъв си с твоите,глупави постинги за защита на този или онзи,сигурен съм,че си смешен дори и в техните очи,но не ти го казват,особено лоран,само и погледни коментарите и начина по-който те четка,мислиш ли,че те взима на сериозно????.....аз мисля,че просто е прекалено колтурна за да ти каже какъв кретен си всъщност,но както и да е,просто се вземи в ръце и излез малко от този фалшив виртуален свят,защото като гледам скоро,ще изперкаш съвсем,сега очаквам,някой глупав отговор от твоя страна и нищо повече. И ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЕТЕ...ПАЗИТЕЛ НА БЛОГА Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРИМЕР,ЗА ТОВА,ЧЕ ИЛИ НАИСТИНА СИ ДЕТЕ ИЛИ СИ ИЗПЕРКАЛ ВЕЧЕ,АКО Е СТАНАЛО ВТОРОТО,ЩЕ СЪЖАЛЯВАМ ИСКРЕННО...ТОЗИ НЕТ НАИСТИНА МОЖЕ ДА ПРОМИЕ МОЗЪЦИТЕ НА ТЕЗИ С ПО-СЛАБА ПСИХИКА,КАТО ТВОЯТА,ВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ МНОГОКРАТНО В ТОВА И КАКТО ТИ КАЗАХ,ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШИ НИЩО,ОТКОЛКОТО ДА ПИШЕШ НИЩО.ПРЕДЛАГАМ ТИ ДАЖЕ ВАРИАНТА:САМО ЧЕТИ ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГАШ,КАТО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ И ХОРАТА ДА ТИ СЕ СМЕЯТ ЗАД ГЪРБА И ДА РАЗПРАВЯТ:АЗ СИ ИМАМ ПАЗИТЕЛ В БЛОГА,ЗНАЕШ КОЙ ВИЗИРАМ......АЙДЕ И ДАНО СИ РАЗБРАЛ НЕЩО.



пс-А и мислиш ли,че някой има нужда от твоята защита,не мислиш ли,че обиждаш хората,по-този начин,защото аз мисля,че всеки може сам да се защитава и няма нужда от твоята помощ,пмисли си колко е нахално това.....някой ако ти каже на теб,спокойно тутане аз,ще те защитавам,как ще се почувстваш??? надявам се да се сетиш,какво имам в предвит и какво искам да ти кажа,айде чао!цитирай
цитирай
28. tutankhamon661 - 15. анонимен - Кога левскарите са се радвали на ...
27.10.2010 07:56
анонимен написа:
Кога левскарите са се радвали на минимална загуба? Нещо не помня такъв случай. Много фантазираш.

Айде, айде! Малко ли се хвалехте, когато Юве ви избушиха? Къде я видяхте силната игра, щом сте загубили? Все едно ние да кажем, че сме играли добре срещу Рапид.
цитирай
29. tutankhamon661 - 16. анонимен -
27.10.2010 08:00
анонимен написа:
а някой гледа ли,Калоян Стоянов (боксьора,цимбика) по- канал 3,вчера,хахаха
докато има такива в цска,цска няма да я бъде,познавам го лично и знам какво представлява.........кокаина му е най-малкия проблем на него,а по-едно време беше изпаднал от влака жестоко,но явно пак е успял да се качи....разбирате ме какво имам в предвит

Каквито са в ЦСКА, такива са и в Левски. Затова трагедията е българска, а не само червена.
цитирай
30. tutankhamon661 - 17. анонимен
27.10.2010 08:00
анонимен написа:
Тъпанар, Лоранката пак ли избяга? хахахахахахах

Никой жена не бяга от мен, но какво ли знаеш ти!
цитирай
31. tutankhamon661 - 18. flintul
27.10.2010 08:08
flintul написа:
Левски също доиграват групата и приключват. За нищо не стават нашите отбори. Единствено самочувствието им е голямо.

Това беше ясно още преди първия мач. Не знам, откъде дойде оптимизмът на левскарите. Измъчена победа над отборче като АА Гент не би трябвало да се приема с такава еуфория. Правят го, защото не са свикнали като нас да побеждават в Европа, а само в купените си български мачове.
цитирай
32. tutankhamon661 - 19. анонимен
27.10.2010 08:14
анонимен написа:
"7 дни спорт" отдавна ръсят само глупости. По този начин искат да предизвикат интерес, но нещо не успяват. Трябва и малко истина. Тук вече никакви ги няма.

Напротив, лъжат, защото синята публика обича лъжите. Ако погледнат истината, как ще кажат, че Левски са конкуренция на ЦСКА? Дори самозалъгването би трябвало да има граници.
цитирай
33. tutankhamon661 - 20. poligor
27.10.2010 08:30
poligor написа:
докога с тая идиотска претенция, че ЦСКА е нещо по-специално? Тая дълбока язва в българския спорт, продукт на комунистическия режим, е едно обикновено отборче. В Лига Европа ще е единственият отбор без точка, феновете са долни расисти и вандали, изобщо, като чуя за ЦСКА, ми се повдига, както на милиони хора.

И на мен ми се гади от Левски - значи сме квит. С тази разлика, че сините никога няма да донесат толкова слава на ЦЯЛА България, а това е доста съществена подробност.
Нали няма да отречеш, че вандали и расисти има във всяка агитка, включително в левскарската?
Смяташ, че ЦСКА не са по-специални, но ще ти напомня, че в спорта най-добрият винаги се откроява. Нали няма да спорим? Разногласия може да има в литература и история, но не и в математиката. Когато цифрите говорят, дори Господ мълчи. Както казва Франц Бекенбауер, с резултата не се спори.
цитирай
34. tutankhamon661 - 21. анонимен - иво
27.10.2010 08:32
анонимен написа:
не закачайте тутан ейййй. пазя го от лошите ейййй

Пази ме, пази ме, но не отричай, че си ти!
цитирай
35. tutankhamon661 - 22. анонимен
27.10.2010 08:34
анонимен написа:
Тутка, не ни замазвай очите с глупости кое какво било около ЦСКА и българския футбол. Кажи си едно към едно на кое футболистче си хвърлил око пак. Ако е на Делев, няма да те огрее, момчето никак не си пада по хомарчета.

Как да не си пада? Нали на теб ти е разковал, знаеш кое! Ха-ха!
цитирай
36. tutankhamon661 - 23. анонимен
27.10.2010 08:39
анонимен написа:
Левски ще бъдат втори в групата. Всички чорбари ще се пръснат от яд.

Помечтай още малко, защото скоро и това няма да ви остане.
цитирай
37. tutankhamon661 - 24. анонимен - цска
27.10.2010 08:42
анонимен написа:
по сбъркан отбор не е имало в историята на българия,това е една от първите рожби на комунистите ( да си имат и те отборче)

Не ви ли омръзна да повтаряте тази ГЛУПОСТ? Все някой трябва да създаде даден отбор. Левски са дело на студенти. Трябва ли да им се смея с някоя простотия от сорта "очилати читанки" примерно?
цитирай
38. tutankhamon661 - 26. анонимен
27.10.2010 09:21
Прощавай, не разбрах какво имаш предвиД! Като начало се върни в училище и научи ОСНОВИ на българската граматика.
Олеле: предвиД, кУлтурна, искрено /едно "н"/, Убеждавам !!!!!!!!!!!
Всичко това в един единствен коментар! Добре, че си анонимен, защото не желая да гледам цели публикации от теб - трагедията със сигурност е по-голяма.
Loran е прекалено умна, за да се хване на евтините ти номерца. Знае много добре, че анонимници като теб ту я плюят, ту я хвалят. Затова са анонимни - да плямпат противоположни неща.
Мразя да говоря за граматика, но за пръв път ме напада човек, който допуска толкова правописни грешки.
Осъзнай се! Не си ми на нивото, че да ме критикуваш.

цитирай
39. tutankhamon661 - 27. анонимен
27.10.2010 09:25
Първо казваш, че си я харесвал, а сега твърдиш, че си чел само един поcтинг. Нещо много бързо почна да заплиташ ЛЪЖИТЕ СИ. Ха-ха! Аматьорче.

цитирай
40. анонимен - а някой гледа ли, Калоян Стоянов ...
27.10.2010 13:03
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
а някой гледа ли,Калоян Стоянов (боксьора,цимбика) по- канал 3,вчера,хахаха
докато има такива в цска,цска няма да я бъде,познавам го лично и знам какво представлява.........кокаина му е най-малкия проблем на него,а по-едно време беше изпаднал от влака жестоко,но явно пак е успял да се качи....разбирате ме какво имам в предвит

Каквито са в ЦСКА, такива са и в Левски. Затова трагедията е българска, а не само червена.


СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ!
цитирай
41. анонимен - Прощавай, не разбрах какво имаш ...
27.10.2010 13:06
tutankhamon661 написа:
Прощавай, не разбрах какво имаш предвиД! Като начало се върни в училище и научи ОСНОВИ на българската граматика.
Олеле: предвиД, кУлтурна, искрено /едно "н"/, Убеждавам !!!!!!!!!!!
Всичко това в един единствен коментар! Добре, че си анонимен, защото не желая да гледам цели публикации от теб - трагедията със сигурност е по-голяма.
Loran е прекалено умна, за да се хване на евтините ти номерца. Знае много добре, че анонимници като теб ту я плюят, ту я хвалят. Затова са анонимни - да плямпат противоположни неща.
Мразя да говоря за граматика, но за пръв път ме напада човек, който допуска толкова правописни грешки.
Осъзнай се! Не си ми на нивото, че да ме критикуваш.



ЕДВА ЛИ ТОВА Е ВАЖНО глупако,аз ти пуснах въдицата ти се хвана,като последния глупак,но......заяде се за граматиката,вместо за това което трябва,наистина си тъп!
цитирай
42. анонимен - Прощавай, не разбрах какво имаш ...
27.10.2010 13:09
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
Прощавай, не разбрах какво имаш предвиД! Като начало се върни в училище и научи ОСНОВИ на българската граматика.
Олеле: предвиД, кУлтурна, искрено /едно "н"/, Убеждавам !!!!!!!!!!!
Всичко това в един единствен коментар! Добре, че си анонимен, защото не желая да гледам цели публикации от теб - трагедията със сигурност е по-голяма.
Loran е прекалено умна, за да се хване на евтините ти номерца. Знае много добре, че анонимници като теб ту я плюят, ту я хвалят. Затова са анонимни - да плямпат противоположни неща.
Мразя да говоря за граматика, но за пръв път ме напада човек, който допуска толкова правописни грешки.
Осъзнай се! Не си ми на нивото, че да ме критикуваш.



ЕДВА ЛИ ТОВА Е ВАЖНО глупако,аз ти пуснах въдицата ти се хвана,като последния глупак,но......заяде се за граматиката,вместо за това което трябва,наистина си тъп!


пс- но ти едва ли разбираш за какво ти говоря.....а лоран доколкото знам,си има мъж и тн. смешни са ти изказванията
цитирай
43. анонимен - Прощавай, не разбрах какво имаш ...
27.10.2010 20:09
анонимен написа:
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
Прощавай, не разбрах какво имаш предвиД! Като начало се върни в училище и научи ОСНОВИ на българската граматика.
Олеле: предвиД, кУлтурна, искрено /едно "н"/, Убеждавам !!!!!!!!!!!
Всичко това в един единствен коментар! Добре, че си анонимен, защото не желая да гледам цели публикации от теб - трагедията със сигурност е по-голяма.
Loran е прекалено умна, за да се хване на евтините ти номерца. Знае много добре, че анонимници като теб ту я плюят, ту я хвалят. Затова са анонимни - да плямпат противоположни неща.
Мразя да говоря за граматика, но за пръв път ме напада човек, който допуска толкова правописни грешки.
Осъзнай се! Не си ми на нивото, че да ме критикуваш.



ЕДВА ЛИ ТОВА Е ВАЖНО глупако,аз ти пуснах въдицата ти се хвана,като последния глупак,но......заяде се за граматиката,вместо за това което трябва,наистина си тъп!


пс- но ти едва ли разбираш за какво ти говоря.....а лоран доколкото знам,си има мъж и тн. смешни са ти изказванията


пс- А аз лично никога не съм я плюл лоран и ако я плюя,после никога няма да я хваля....или едното или другото,така е при мен....и по-добре анонимен отколкото с по- 100 ника,като теб....гробаря е другия ти ник. нали идиот такъв,запомни и си го набий в главата,по-добре анонимен,отколкото с повече от един ник.
цитирай
44. tutankhamon661 - 41/42/43. анонимен
28.10.2010 02:27
Верно, аз съм Гробаря. Разкри ме. Още като ме нaрече "люлински", разбрах колко си "в час".
А с това, че Loran имала мъж, направо изби рибата. Целият Blog.bg го знае, а ти направи ОТКРИТИЕ. Бравооооо!
Грешиш. Не 100, а милион ника имам. Но никога няма да бъда ЖАЛЪК АНОНИМЕН ПЪЗЛЬО.
Граматиката била най-дребното! Колко ПРОСТ трябва да е човек, за да каже подобна глупост? ЕДНОКЛЕТЪЧНИ КАТО ТЕБ смятат за дреболия и банята, и възпитанието, и т.н.
Видях колко си "възвишен".
Повтарям: преди да спориш с мен, научи ОСНОВИ на българската граматика. Нямам навика да обръщам специално внимание на НЕГРАМОТНИЦИ, за които и Факултето е висше общество.
Между другото, разпознах те. Точно ти си от постоянно присъстващите при Loran. Ту я плюеше, ту я хвалеше. Дори веднъж й поиска телефона, но тя харесва само исински мъже, не МУХЛЬОВЦИ КАТО ТЕБ. Отричай, отричай! Не очаквам да си признаеш. Затова си анонимен - днес едно, утре друго. Ха-ха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664329
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031