Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 08:56 - ВЯРА И ВЯРА
Автор: tutankhamon661 Категория: Забавление   
Прочетен: 49652 Коментари: 219 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
потресен съм колко много хора не правят  РАЗЛИКА  между  вяра в Господ  и  просто  вяра.  било едно и също.   значи  ЕКСПЕРИМЕНТЪТ  е минал успешно.  какъв е той ли?  този постинг е посветен на него.
имало едно време една планета, наречена  земя.   на нея живеели хиляди племена от  необразовани  диваци.   били толкова невежи, че се нуждаели от пастир, който да ги заведе до поляната да се напапкат с тревица.   сред тях имало  "добродушни"  хорица, които с цялата си   "доброта"   решили да поемат тежката отговорност за живота на останалите.   за тази цел  измислили  религията, която уж трябвало да донесе добро на болшинството. 
оказало се, че е прекалено лесно масите да повярват в  дядо Господ,  който уж създал всичко.   как няма да повярват, след като това е значително по-лесно, отколкото да търсиш  СМИСЛЕНИ  отговори?   до ден-днешен човекът е така устроен - все търси мекото на баницата.   защо да се мориш, като може и да не си дадеш зор?   а това, че тази  НАИВНОСТ  може да ти струва доста  СКЪПО?   карай, после ще му мислим!   подобна гледна точка е допустима за неандерталец, но не и за човек, който живее в 21ви век.
хилядолетия наред диваците вярвали в  Господ,  който пирувал на небето с даровете, оставяни от Неговите поклонници.   те редовно му  бутали,  защото много ги било страх от Неговия гняв.   възможно ли е да се разгневи някой, който уж прощава всичко и е изпълнен с любов към хората?   не, изключено е.   но никой не се замислял над очебийното несъответствие.   всички били опиянени от мекото на баницата.   от всичко това жреците тлъстеели за сметка на останалите, но никой не им се противопоставял, защото те били  проводници на Бога. 
ех, да съм се родил тогава!   такива баници и тутманици щях да завъртя, че даже и пирожки.   ама нейсе, позакъснял съм!   а днес дали ще ме обявят  за  месия,  ако науча някой фокус?
годините си минавали.   вредата от религията ставала все по-очевадна, но малцина го забелязвали.   който надигнел глас, бил унищожаван по различен начин - според епохата и мястото.    меч,  отрова,  клада,  неодобряване на коментар  -  нема значка.   важното е  ТРЕЗВИЯТ  РАЗУМ   да млъкне.    войни,  колонизация,  покръстване и други подобни  кръвопролития  -  религията все така си властвала.   оня на небето купонясвал и се  ЗАБАВЛЯВАЛ  с чуждото нещастие, точно както прави геймър пред компютъра, докато примерно троши крака на   sub zero.
по някое време една  НЕВЯРНА   жена родила   Неговия син.    естествено, той хич не бил  Негов, а на съседа по палатка, но тя не била луда, та да си го признае.   просто обичала да прави секс.   в това няма нищо лошо.   кой не обича да чука?   няма такъв.  дори най-виртуозният онанист ще се съгласи.
обаче времената били тежки, а   "девата"   не искала сама да си копае лозето.   имала нужда от мъжа си.   той обаче бил голям дивак и лесно посягал към ножа, особено след  10 ракии.   а точно към чашката щял да посегне щом разбере, че някой е  напомпал  жена му.   следователно   "девата"   се нуждаела от качествено оправдание, което да спаси сериозно застрашения й живот.
за щастие  баща  на  нероденото дете  бил  селският жрец,  който след  СЪДБОНОСНОТО  ПРОНИКНОВЕНИЕ  успял да й пробута идеята, че детето е  син на Господ.   първоначално   "девата"   се отнесла  скептично, защото знаела колко  импулсивен  и  необуздан  е мъжът й, особено след тричасов запой в кръчмата.  обаче с  2-3 шамара  жрецът я вкарал в правия път.   това било важно за него, но не защото изгарял от желание да се грижи за някакво  НЕЖЕЛАНО  бебе,  а от страх да не го натопят, че нарушава  Божи заповеди.
в крайна сметка номерът минал, което, съжалявам, и аз не мога да обясня. 
най-трудно повярвал  РОГОНОСЕЦЪТ.   като разбрал, че ще се грижи за чуждо дете, ръката му сама посегнала към ножа или брадвата - все още е спорен въпросът за оръжието.   но жена му бързо го успокоила с  ПРОФЕСИОНАЛНА  свирка.   така де, още тогава жените са знаели, как да размекнат мъжа - известно е коя е най-древната професия.
за ужас на  божествено  затлъстелите  жреци,  по някое време се появили хората на науката.   те не искали с лека ръка да признаят  Господ.   вместо това търсели отговори.   а който търси отговори, не може да бъде излъган лесно.   следователно трябвало да бъдат отстранени.   имало  клади,  имало  мечове,  но науката бавно и сигурно  РАЗМАЗВАЛА   религията - въпрос на време било да я заличи от лицето на земята.   значи трябвали спешни мерки, за да могат жреците все така да продължат да се угояват. 
мислили те,  мислили  и, еврика,  измислили!
в началото било лесно да пробуташ идеята за  Господ,  но тази  ШАШМА  вече се изтъркала.   трябвало обновление.   как ли?   ами като се представи в по-съвременен вид, за да хване дикиш. 
много хора вече не вярват във  ВЛАДЕТЕЛЯ  С  ОГНЕНИЯ  ЖЕЗЪЛ,  но пък ще повярват, ако им кажеш, че  Господ  е  САМОТО  МИРОЗДАНИЕ.   НЕЩОТО  НА  НЕЩАТА.   СВЪРЗВАЩОТО  ЗВЕНО.   а ако попитат къде избяга  владетелят?   споко, никой няма да забележи, че  Той  се е изнизал през мишата дупка като най-долнопробния   МУХЛЬО. 
така се получило  голямото  СМЕСВАНЕ  на вяра и вяра.   най-големият  ТРИК  е да убедиш хората, че те сами са стигнали до смесването без да усетят, че някой им го е  ПРОБУТАЛ.   още цял куп неща се случват благодарение на подобни замаскирани внушения.
това всъщност е  въпросния  ЕКСПЕРИМЕНТ.   явно е минал успешно, щом толкова хора смесват  вяра и вяра.   голяма част от тези хора не са някакви  фанатици,  даже са много свестни и точно затова съжалявам, че са се хванали.
нека сме наясно веднъж завинаги:   библията  не описва някакво си  мироздание, а съвсем  РЕАЛЕН  ВЛАДЕТЕЛ  НА  ТРОН  и с жезъл в ръка.   как да не е реален, след като се е явявал в  ПЛЪТ  И  КРЪВ  на толкова много хора?   вярно, напушени хора,  но това го пропускаме, защото е богохулство.   а аз, ако не сте забелязали, мразя да богохулствам, понеже съм адски смирена душа.
даже бил возил  наркоманчетата  с  колесницата си  и  им показвал  Божиите бардаци.   защо ги наричам така?   ами нали говорим за Рая - там ще получиш най-висшата наслада.   а знаем на кое викат   "върховното удоволствие", нали?   дори   зигмунд фройд   обяснява всичко със сексуалното влечение между индивидите - даже  новороденото  го изпитвало към  майка си.   значи той може, а друг не?   аз обаче също имам права, които ми позволяват да се изкажа.
и  Божият син  ли не е реален?   нали уж имал съвсем реален прототип, който съвсем истински е ходил по земята.   даже науката уж била признала, че реално е съществувал такъв човек.   вярно, знаел само няколко фокуса, но те се оказали достатъчни.   я  им  прати  астор  и неговата торба с магии и божествени чудеса!   луди ще ги направи,  100  нови религии ще събуди.
и ангелите около трона ли не са реални?   я питай някой наркоман, след като си е взел дозата?   като нищо ще ти каже, че е видял  ангели  посред бял ден.
съвсем  ДРУГО  нещо е  просто  вярата.    ако ще говорим за нея,  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  трябва да забравим думата   "Господ",   защото тя  фиксира  ТОЧНО  ОПРЕДЕЛЕНО  нещо - владетел на трон, заобиколен от ангели.   Господ  НЕ  е мирозданието и всичко, което ни заобикаля.   идеята за Него е съвсем  ДРУГА.    НЯМА   "аз Го приемам така."    то си е  ТОЧНО  описано какво е  Господ  и  на  какво  седи.   ако ти приемаш друго, значи  НЕ  говориш за  Господ.
никой ли не вижда очевидното?
и на мен ми харесва вярата, че всичко в  природата  е  свързано помежду си.   това дори не е вяра, а  реалност - науката отдавна е доказала, че нищо в  природата  не се губи, а само сменя формата си.   но къде тук е Господ?   защо трябва  задължително да присъства?
аз също не харесвам идеята някой ден просто да се превърна в прах.   иска ми се това, на което викаме  "душа",  да оцелява и наистина да отива в нещо като  Рай.   не е нужно да е пълно с наслади, а да е просто  "някъде".   може да е друго  измерение - науката не отрича съществуването на други измерения.   но пак питам:  защо трябва да е   Божи Рай   и защо трябва да е пълно с наслади?   аз и сега се наслаждавам на живота.   да му мислят онези, които се чувстват длъжни да се самоизтезават с разни ограничения.   ще останат много изненадани като разберат, че  дядо Господ  не е предвидил никакви екстри за изстрадалите им души.   чак тогава ще Го запсуват, ама късно.
на кое викаме  "душа"?   на съзнанието,  чувствата,  възприятията.   защо трябва да е нещо с крилца, което отлита щом човек умре? 
не било възможно смъртта да е края.   защо пък да не е възможно?   та това е най-сладкия  МИТ,  произлизащ от склонността ни да се самообожествяваме.   не само сега, но и преди хората са се страхували от смъртта, а този страх може да ги накара не само да буйстват,  но и да приближи края им.   обаче като им обясниш, че всъщност отиват на по-хубаво място, където някой ден пак ще се срещнат с любимите си хора, най-малкото ще ги успокоиш.   един сън да им издействаш, пак е добре дошло.   всеки е имал умиращ роднина и знае какъв чуден ефект има идеята за душата върху умиращия.   в такива моменти човек е готов да се хване за абсолютно всяка надежда.   именно това е в основата на тази идея  и, разбира се, склонността ни да се самовеличаем и приравняваме към нещо  свръхестествено. 
как така ще се превръщаме просто в прах?   та ние сме егати чудото небесно.   естествено, че са ни предвидили цял океан от екстри.   а това, че сме супер греховни същества и заслужаваме всички до един да горим в  пъкъла?   о, па това проблем ли е?   що си мслиш, че е измислено  покаянието - разкайваш се и хоп, ти си чист като сълза на  младенец.   немаш грижи!
като прибавим и колко владетели от всички националности са мечтаели за безсмъртие, смятам че се изяснява, как е  ИЗМИСЛЕН  митът за душата с крилца.  кой  ПРИМИТИВЕН  дивак не би се подмазал на царя - та нали иначе ще му хвръкне главата.   друго си е да му обещаеш, че ще бъде господар и на небето.   освен че спасяваш живота си, може и някоя облага да изкяриш.   ето така е започнало всичко.
идеята за  Висшия разум  не е съвсем лишена от логика, но зависи къде започва този разум.   ние сме създали много неща, за които ние сме  "висшия разум",   но не ние сме създали света.   така че винаги ще съществува  въпросът  за  Голямото начало.  при всички положения обаче  Господ  и  Висш разум  са две  РАЗЛИЧНИ  неща.
не трябвало всички да се поставят под общ знаменател.    е как не, след като идеята на  ВСИЧКИ  религии е  ЕДНА  И  СЪЩА.   ислямистите били най-лоши.   само че това е версията на вестниците, които съвсем  умишлено  и  дирижирано  пропускат зверствата на останалите религии.   християнството  не е по-миролюбиво.
защо  ислямистите  са събрали толкова омраза?   дали пък не са принудени, за да оцелеят?   отиди в  ивицата газа  и виж как една и съща вода евреите я плащат по  20 цента,  а мюсюлманите  по  долар и 20. 
от страната на  израел  било райска градина, а от другата - пустиня.   е как няма да е пустиня, след като  еврейската армия   изкоренява всяко новопосадено дръвче щом не е във владенията на  юдеизма.    мммда,  израелците стрелят по всичко живо от другата страна, не само по  камикадзетата.  СТОТИЦИ  деца  са измрели по този начин. 
важното е  светът  да си мисли, че  мюсюлманите  нищо не правят за красотата на природата, а още по-малко да посадят нещо, което да използват за храна.   целта е да се чувстват застрашени, от което омразата им да расте, в следствие на това да правят  масови атентати  и светът  окончателно да ги намрази.   по този начин някой ден  мюсюлманската територия  трябва да стане  израелска. 
после  евреите  били  онеправдани.   дрън-дрън!   някога може да са били, но през  1977г.    ВСИЧКИ  държави  от  оон  гласуваха  "за",  че  ционизмът  е форма на  РАСИЗЪМ.   "против"  гласуваха само   сащ   /отдавна подвластни на ционистите/,   великобритания   /вечната подлога на   сащ/   и, разбира се,  израел.   всички останали заклеймиха  ционизма.
а ние пак си знаем, че   ислямистите  били лоши.   я прочети  талмуда  и ще си обясниш защо   63 тома,  от които се състои  свещената книга  на  юдеистите,  никога не са били издавани накуп.   щото ако ги издадат, всички  неевреи,  наречени в  талмуда  "гоя"  ще получат  масов  инфаркт  като разберат,  каква нечовешка омраза изпитват  юдеистите  към  ВСИЧКИ  гоя.
може би малко хора знаят, че според  НАСТОЯЩИЯ  закон на  израел,  за да си евреин  дори не е нужно  родителите  ти да са  евреи.   достатъчно е да спазваш законите на  юдеизма.   ама твърдо и безусловно.   не е ли това достатъчно красноречиво  кое е  главната движеща сила  на  израел,  най-големия  световен терорист и неговите  подлоги -  сащ  и  великобритания.   после някой ще каже, че  религиите  не са основната причина за  ВСИЧКИ  войни.   даже носели  мир  и  любов.   къде са, бе?  нещо ги недоскивам!
целта на този  еврейски  закон  е очевидна - някой ден всички хора трябва да са евреи, да спазват законите на  юдеизма  и, разбира се, да се подчиняват на едно  световно правителство  от  евреи,  които много бързо ще наложат   биг брадър   навсякъде,  дори в дома ти.   това са основните цели на  ционистите  и те са документирани, но много ясно, че не са за  масова употреба.   ВСЕ  ОЩЕ.   има си съответната литература на тази тема.   но пък странно защо същите тези книги се изземват от  книжарници  и  сергии   и то съвсем легално,  а  авторите  им са преследвани по цял свят като закоравели престъпници?   дали пък не е някаква непозната форма на  религиозна толерантност?   и може би желание тази  литература  да стигне до по-голям кръг от хора?   като примерно се изгори на  обществена клада,  та всички да видят какво се случва с  неграмотните  многознайковци  и  техните уж  неориентирани творби.
нека не се  САМОЗАЛЪГВАМЕ,  че еди коя си религия била по-миролюбива от другите.
всеки има право на избор - наистина е така.   но нека първо се замисли в какво всъщност вярва.   дали пък не бърка нещата?   дали пък не вярва в нещо, което само напомня за  Господ,  но е съвсем  ДРУГО ?
аз предлагам да прецакаме  ЕКСПЕРИМЕНТА.   да вземем мръвката от устата на разни   папи,  максимовци,  пименовци,  мууновци  и други подобни  кожодери.  стига са плюскали, че не остана нищо на трапезата.
някой беше казал, че трудно се събират толкова  богохулства  на едно място.   сега, приятелю, разбра ли, че винаги може още?





Тагове:   експеримент,   Господ,


Гласувай:
44



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djgator - Приятелю
15.02.2010 09:04
Ти видя ли, че си станал герой в картичката на мар86, която НИ я посвещава по случай вчерашния празник? :)
цитирай
2. tutankhamon661 - djgator
15.02.2010 09:10
сега вече видях. да бях измислил и аз нещо. ама к'во да се прави като мисля повече за почерпката.
пък и този постинг колко време ми отне. но все пак трябваше да довърша цикъла.
цитирай
3. godfatheraz - пак засягаш религията. ще ядосаш ...
15.02.2010 09:28
пак засягаш религията. ще ядосаш много хора.
цитирай
4. анонимен - ти си невежа. бог ще те накаже.
15.02.2010 09:29
ти си невежа. бог ще те накаже.
цитирай
5. tutankhamon661 - godfatheraz
15.02.2010 09:32
няма как - това ми е една от любимите теми. но май ще я приключа с този постинг.
цитирай
6. tutankhamon661 - 4. анонимен
15.02.2010 09:35
айде де! знаеш ли от колко време чакам? ама Господ го е страх от мен или както обичам да казвам - никакъв го няма.
цитирай
7. анонимен - ne boghulstvai. kak taka 6te go e ...
15.02.2010 09:46
ne boghulstvai. kak taka 6te go e strah ot teb? ti 4uva6 li se?
цитирай
8. анонимен - как можа да напишеш че Девата е пр...
15.02.2010 09:48
как можа да напишеш че Девата е професионалистка. ръката да ти исъхне дано!
цитирай
9. jediknight - не мислиш ли, че прекаляваш?
15.02.2010 09:52
не мислиш ли, че прекаляваш?
цитирай
10. tutankhamon661 - 7. анонимен
15.02.2010 09:58
как па ще не го е страх? цял живот богохулствам, а Той все не ме наказва. може би изпитва трудности с придвижването.
цитирай
11. tutankhamon661 - 8. анонимен
15.02.2010 10:01
стига си бълвал огън и жупел! по-добре помисли логично. явно "девата" е бил доста ПАЛАВА, щом е кръшкала. следователно е нормално да придобие някакви умения. признай, че това поне мъъъъъничко я доближава до професионалистките!
цитирай
12. tutankhamon661 - jediknight
15.02.2010 10:07
хрумна ми тази мисъл, но я отхвърлих. векове наред разни религиозни деятели говорят на хората щуротии, достойни за фантазията на хероиноман, дръпнал свръхдоза. така че аз най-малкото имам право да отвърна по същия начин. освен това моите разсъждения поне не са лишени от логика, за разлика от техните.
цитирай
13. godfatheraz - ще ти предложа по-различна гледна ...
15.02.2010 10:12
ще ти предложа по-различна гледна точка. не става дума за това има или няма бог. помисли колко празници са свързани с него. нима предпочиташ да ги няма?
цитирай
14. sexmania - абсолютно си прав. няма бог и това. а ...
15.02.2010 10:15
абсолютно си прав. няма бог и това. а ако има той е инпотентен глупак.
цитирай
15. анонимен - sexmania
15.02.2010 10:21
6te gori6 v ada mrasnice
цитирай
16. анонимен - sexmania
15.02.2010 10:26
ти сигурно и с господ би се изчукала
цитирай
17. tutankhamon661 - godfatheraz
15.02.2010 10:29
празниците са хубаво нещо. де да бяха само те, но не са. водят със себе си много други неща - в тях е ОПАСНОСТТА.
цитирай
18. tutankhamon661 - sexmania
15.02.2010 10:31
опа, тук не съм съгласен. ако има Господ, той е бая плодовит - виж колко деца е натворил. брррр, гадост! добре, че Го няма!
цитирай
19. sexmania - 16. анонимен
15.02.2010 10:35
защо пък да не се изчукам с господ? завиждаш ли? да не би ти да си господ?
цитирай
20. jediknight - според мен ти си започнал да се ми...
15.02.2010 10:39
според мен ти си започнал да се мислиш за господ.
цитирай
21. godfatheraz - забрави опасността. мисли само за ...
15.02.2010 10:41
забрави опасността. мисли само за хубавите неща.
цитирай
22. sexmania - tutankhamon661
15.02.2010 10:44
не обръщай внимание на глупаците които спорят с теб. те с удоволствие биха те изгорили на кладата, ако можеха. ама не могат.
цитирай
23. анонимен - sexmania
15.02.2010 10:48
ще ти дам аз един господ като дойда със шамарената фабрика. не те ли е срам само за секс да мислиш? мозъка ти да не е между краката ти?
цитирай
24. анонимен - 23. анонимен
15.02.2010 10:51
i az nad tozi vapros razmi6liavah. momi4e dai malko info.
цитирай
25. tutankhamon661 - jediknight
15.02.2010 10:55
приятелю, що се отнася до моя блог, тук аз наистина съм Господ. примири се!
цитирай
26. tutankhamon661 - godfatheraz
15.02.2010 10:59
прав си. по принцип мисля само за хубави неща. но тук обсъждаме това-онова и аз просто повдигнах една вечно актуална тема. някой ден тези неща ще отпаднат и за религии ще се споменава само в учебниците по история. това ще стане мнооого след като сме си отишли от този свят.
цитирай
27. tutankhamon661 - sexmania
15.02.2010 11:00
сигурен съм, че това им се иска. за мое щастие и тяхно нещастие, живеем в 21ви век, така че нъц!
цитирай
28. sexmania - 23. анонимен
15.02.2010 11:05
естественно че е между краката ми. твоя мозък да не би да не е там?
цитирай
29. jediknight - примирил съм се, но ти по-добре с...
15.02.2010 11:07
примирил съм се, но ти по-добре смекчи тона. понякога ставаш груб.
цитирай
30. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 11:09
da ne si mahmurlia
цитирай
31. defender - забрави да кажеш при кого е останала ...
15.02.2010 11:12
забрави да кажеш при кого е останала девата - при рогоносеца или при жреца?
цитирай
32. анонимен - като са имали лозе ракия правили ли ...
15.02.2010 11:20
като са имали лозе ракия правили ли са?
цитирай
33. tutankhamon661 - 30. анонимен
15.02.2010 11:25
махмурлия ли? дори не съм чувал тази дума. пия и чукам като ЗВЯР /wasp/ !
цитирай
34. tutankhamon661 - defender
15.02.2010 11:28
как бе, чуваш ли се? естествено, че е останала при рогоносеца. явно тя е била шавлива, а такива жени обикновено си хващат балък, който да ги храни, а за секс отиват при съседа.
ако отиде при жреца, тя ще попадне в ролята на рогоносеца. всеки би предпочел да слага рога, отколкото да носи такива. или при теб не е така?
цитирай
35. tutankhamon661 - 32. анонимен
15.02.2010 11:31
правеха, при това качествена. много пъти са ме черпили .... насън.
цитирай
36. jediknight - интересно дали астор се смята за ...
15.02.2010 11:35
интересно дали астор се смята за нещо като господ, щом владее толкова фокуси?
цитирай
37. defender - tutankhamon661
15.02.2010 11:38
казваш че рогоносеца е ставал голям дивак след 10 ракии. дали и той не е шавнал някъде след поредния запой?
цитирай
38. tutankhamon661 - jediknight
15.02.2010 11:49
не ми се вярва, изглежда земен човек. но определено се забавлява като вижда възхищението и почудата на хората. това, разбира се, е съвсем нормално - той е шоумен. щастливи са хората, които изпитват удоволствие от работата си.
цитирай
39. tutankhamon661 - defender
15.02.2010 11:51
възможно е, но той самият едва ли е помнел. и него го представят като голям светец, ама само наужким. нали се сещаш, че в библията всички са от лъв нагоре!
цитирай
40. анонимен - говориш за святи хора бе момче. спри ...
15.02.2010 12:00
говориш за святи хора бе момче. спри се. защо го правиш?
цитирай
41. sexmania - хората много обичат да се правят на ...
15.02.2010 12:04
хората много обичат да се правят на такива каквито не са. аман от лицемери.
цитирай
42. defender - учудващо е колко хора обичат да г...
15.02.2010 12:08
учудващо е колко хора обичат да говорят за ценности, а не виждат че те самите с поведението си отричат същите тези ценности.
цитирай
43. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 12:10
Мамка му! Намерих те! След като няколко пъти в предни коментари се опита да ми предложиш телефона си, мисля че имам спешна нужда от него. Не, не. Не е за мен. Вчера търсих телефона на Дявола, за да го предам на един онлайн френд. Няма се притесняваш, няма да се изчервяваш, влей му малко "божествен" разум - той е бисексуален. Трудно си го признава и мъжете около него трудно го разбират. Нямат женска интуиция, какво да ги правиш шладурите. Пък знаеш ли, може нещо, нали така... :))) да са аресате и да му "простиш", че толкова трудно си откриваем. Търси те спешно! Усещам го, дяволе.
хахахаха
цитирай
44. jediknight - tutankhamon661
15.02.2010 12:11
не бях се замислял какво влияние може да има някой фокусник върху примитивния мозък. обаче твоя постинг ме наведе именно на тази мисъл. и още няколко.
цитирай
45. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 12:22
моята памет ме навежда на мисълта, че ти ИЗГАРЯШЕ от желание да ти дам моя номер и побесня като не ти го дадох. но хайде няма да споря. и без това моите приятелки от блога вече ми имат номера, както и аз техните. да не те ядосвам повече, че няма да почерпиш с кайсиева.
ако на твоя приятел му трябва дявола, не съм точно аз търсения човек. просто защото дяволът е .... мой слуга. мога да му дам направление към посоченото от теб място.
да не стане объркване? ако му трябва дяволицата, значи направо да те кани на гости, а?
цитирай
46. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 12:36
:)))) хахаха, я цитирай кое точно си прочел като "ИЗГАРЯНЕ"? Аз обещавам да не се смея...ъмм много.
цитирай
47. tutankhamon661 - defender
15.02.2010 12:38
има един блогър, който се бара за голям интелектуалец. от ония дето си въобразяват, че като прочетат една книга, значи много са поумнели. същият все говори за ценности, какъв бил новатор, независим. последния път почна да говори и за мацки, а това вече не мога да го слушам от пенсионер на свръхдози виагра. влиза ту анонимен, ту с ник. това, че е изтъкан от зло, не му пречи да се смята за духовно издигнат човек. к'во да му обясняваш като при него освен липсата на мозък, старостта също си казва думата.
цитирай
48. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 12:42
ти първа започна, значи първа трябва да цитираш. хихихи намерих ли ти работа?
тази бутилка кайсиева в колета ти ли я прати?
цитирай
49. анонимен - Слабо е.
15.02.2010 12:50
Слабо е. Мисълта е разпиляна и следва странни правила за употреба на главни букви. Колегата предполагам е млад. Не можах да го дочета, за да коментирам съдържанието, но явно става въпрос как за всичко са виновни евреите и глобалният им заговор срещу света. Един известен писател каза: Да не вярваш в Бог изисква точно толкова вяра, колкото да вярваш.
цитирай
50. tutankhamon661 - jediknight
15.02.2010 12:51
не се учудвай, приятелю. на много хора съм повлиял. нищо, че Силата е с теб.
цитирай
51. tutankhamon661 - 49. анонимен - СИЛНО Е
15.02.2010 12:53
за кой глобален конфликт не са виновни евреите?
цитирай
52. godfatheraz - за световния заговор на евреите съм ...
15.02.2010 12:56
за световния заговор на евреите съм съгласен-той дори вече не е тайна. стават все по-нагли и си мислят, че нищо не може да ги спре по пътя към световното им господство.
цитирай
53. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 13:02
eeee, трябваше да се посмея на силата си без да искам да внушавам разни фантазии, ама какво да правиш ... то като нещо не е написано в прав текст, трудно се намира. :)
цитирай
54. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 13:08
охоооо, ти си търсилаааа ! милата ! не знаех, че така ще ти разтуптя сърцето.
честно казано, много се притесних за теб. понякога не се усещам, колко еротично въздействам на хората.
извинявай, съкровище!
цитирай
55. omirotvoritel - tutankhamon661
15.02.2010 13:20
къде е оня дедик с който само се джанкате? нещо не смее да се обади.
цитирай
56. анонимен - vsi4ko si ima granitsi. ti gi zad...
15.02.2010 13:23
vsi4ko si ima granitsi. ti gi zadmina vsi4kite.
цитирай
57. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 13:25
"то като нещо не е написано в прав текст, трудно се намира"

хахаха! това беше ТВОЯ реплика! Пропуснах да го спомена - умишлено :))
цитирай
58. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 13:30
миличката ! не исках да ти създавам затруднения.
ако беше до мен, вече да съм те погалил по бузката и да ти е минало. но не знам дори в кой град си. съжалявам, скъпа, ще трябва сама да се справиш с напрежението.
цитирай
59. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 13:39
О, всепогъщий! Днес искрено ме разсмивате! :)))) Какви напрежения, слаби токове и електрически вериги Ви гонят? Овладейте се! :))))
цитирай
60. defender - четох някъде, че евреите всъщност ...
15.02.2010 13:39
четох някъде, че евреите всъщност са хазари. каквито и да са, всеки случай не се отличават с голямо човеколюбие.
цитирай
61. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 13:43
вече се овладях, о, неземна моя ! съседката помогна да освободя напрежението, натрупано от теб. повече не бъди толкова жестока към горките, изстрадали мъже!
цитирай
62. анонимен - ne zaka4aite evreite. opasni hora ...
15.02.2010 13:47
ne zaka4aite evreite. opasni hora sa.
цитирай
63. sexmania - като прочетох за тази дева си пом...
15.02.2010 13:50
като прочетох за тази дева си помислих, че библията май е като порнофилм. има ли и други такива секси случки?
цитирай
64. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 13:54
Ой, последно вече, че много разводних таз сериозна тема. Абе таз съседка твоята много услужлива - като и свирнеш и търчи. Я пак виж да не си се припознал нещо - кучето това онова...
:)))))
цитирай
65. tutankhamon661 - 56. анонимен
15.02.2010 13:56
така е, аз съм безграничен!
цитирай
66. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 13:58
объркала си се нещо - не аз, а тя на мен подсвирва. ..... чат-пат и аз на нея, че ми е особено любимо!
цитирай
67. tutankhamon661 - defender
15.02.2010 14:01
наистина са хазари. затова в учебника по история само бегло се споменава за хазарското царство - не искат да се разбере какъв им е произхода. нямат нищо общо с библейските евреи.
цитирай
68. анонимен - до ан 62
15.02.2010 14:01
да кажа и аз нещо серизно. Опасни са и то много. Такива умни и лукави хора рядко се срещат. Едно такова момче, роден в Англия един ден ме попита с какво е известна България в чужбина, какво положително нещо ни е облика пред света. Прехвърляйки киселото мляко, розовото масло и виното през главата си, той естествено сподели вече подготвения си отговор - имали сме злато. След което последва дълъг монолог за златните ни съкровища и още една камара въображаемо такова, което все още не е изровено от дълбините на Майка България. Брейййй...
цитирай
69. tutankhamon661 - 62. анонимен
15.02.2010 14:02
ние сме по-опасни.
цитирай
70. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 14:05
Само не посягай на кучето! :)))) оф, ай.
цитирай
71. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 14:05
точно това е лошото - наистина са много умни и лукави.
за златото ционистите отдавна са го казали - само жълтият метал има стойност. дай на гоята хартиени пари, които ще се обезценят, и му прибери златото.
цитирай
72. tutankhamon661 - 70. gspot
15.02.2010 14:06
късно е, душо, късно ..... горкото.
цитирай
73. tutankhamon661 - sexmania
15.02.2010 14:11
оооо, ти к'во каза?!? в библията има мнооого секс и то в БИБЛЕЙСКИ размери. само трябват пуканките и колата и глей к'во става!
цитирай
74. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 14:12
Приятел, грешниците нещо не хареса статията ти. Всеки има въпрос на мнение и трябва да се съоразява, аз се съобразявам с твоето! Не им обръщай внимание. С този си постм ме караш да си спомня времето когато прописах в интернет и стария ми стил- храних хората на грешници,анатемосвах, ако сега пак си върна този стил ще бъде доста лудо преживяване и опасно за всичките ми опоненти.
Не винаги съм бил възпитания гробар, май скоро и аз ще обърна страницита и ще заговоря за Армагедона който ни очаква всички нас.
А този gspot вечно се смее като някой Луцифер!!!
цитирай
75. анонимен - stiga s toia seks. nervirate me.
15.02.2010 14:13
stiga s toia seks. nervirate me.
цитирай
76. tutankhamon661 - grobarq
15.02.2010 14:18
аз се чудя защо още не си обърнал страницата. давай! нетчета и марчета дебнат в мрака. скоро пак ще им покажем кон боб яде ли !
цитирай
77. tutankhamon661 - 75. анонимен
15.02.2010 14:19
ти да не си на виагра? или трибестан? леко изнервен ми се струваш.
цитирай
78. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 14:22
О дааа те просто си го просят, ще им покажем какво и истински главобол;))) Ти си пич, и съм сигурен че сега като четат това пълнят гащите, нищо не смеят да кажат по темата,хахах
цитирай
79. анонимен - grobarq
15.02.2010 14:22
цъ. Точно като джи точка се смея :)))) ъъъ, знайш ли усещането? Не ми отговаряй, че е опасно за лопатите ти, с които сигурно още не си прокопал и един ...гръб ъъъ..гроб деее. ай и на теб.
цитирай
80. jediknight - вие май за религия говорехте. къде ...
15.02.2010 14:22
вие май за религия говорехте. къде обърнахте на секс и виагра?
цитирай
81. анонимен - анонимен 75
15.02.2010 14:25
За нервирани, комплексирани и всякакъв вид хора си има други блогове- я валентинки се пишат, я анализи, я неверни компромати, я един и също си говори сам- отивай там е купона за луди люде с малки..... възможности в всяко едно отношение!
цитирай
82. tutankhamon661 - grobarq
15.02.2010 14:28
приятелю, gspot е жена. иначе е сладурана, ама понякога се налага да я слагам на мястото й ........ даже да не кажа, че й го слагам на мястото ........ опаааа ........ майтапче .......... gspot, не ме бий ......... не много !
цитирай
83. анонимен - Джи точко
15.02.2010 14:30
От къде знаеш че не съм копал, и ти ли имаш компромат срешу мен. Хехех и аз се смея. Смея се от две години откакто прописах в интернет и мъничко по късно в блога, смея се на доста хора които казват че са НАЙ, а са едно нищо. Нагледъл съм се на много неща, и да ти кажа честно преди време на гробищата намирах покой!!! Само да не кажеш че съм перко, просто в момента говоря по старому, понеже много хорица ме подценяват на глупак, не съм- много неща знам!!!
Черната зловеща нощ и аз пазим много, много тайни за грешниците;) хах
цитирай
84. анонимен - ХАХАХАХА! Съседката ли пак дойде, ...
15.02.2010 14:34
ХАХАХАХА! Съседката ли пак дойде, че слагаш нещо някъде... ей големи размествания, чукания и ремонти тия дни. Ама постарай се следващият път да не се връща толкоз гладнаа!!! Те сигурно с кучето двете се бият коя да превари...и да се сложи на мястото.
хахахах ...няма ме...отивам на тренировка- бокс, кикбокс, китайски масажи, тва онова...
не е лесно.
цитирай
85. tutankhamon661 - jediknight
15.02.2010 14:34
ми че то има ли разлика между религия и секс?
цитирай
86. анонимен - Фараоне
15.02.2010 14:35
А това било,добре добре ще бъда по мил. Тя ми е позната, нещо се смееше на моята приятелка,която искараха че съм бил аз:))))) Хъм ще я проуча,може блог приятели да станем с нея- би било много добре!
цитирай
87. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 14:37
упс, май се засегнахме!
съседката отдавна съм я нахранил - не я мисли.
ти внимавай с бокса, защото още ме боли ченето от твоите тупалки!
цитирай
88. tutankhamon661 - grobarq
15.02.2010 14:39
правилно. gspot е свястно момиче. само малко мрази мъжете, но иначе е добричка.
цитирай
89. анонимен - grobarq
15.02.2010 14:39
Eдно нещо сериозно ще кажа и приключвам - смей се в реалността. С живите хора. Там е тръпката.
Тук е фалшиво, цинично и тъпо и много много лесно. На живо е по-яко и по-трудно. Затова много рядко можеш да срещнеш истински усмихнати хора по улиците. Оглеждай се внимателно там, а не в екрана на монитора си. Единственият печелещ от тази виртуална игра е интернет доставчика. Лек ден.
цитирай
90. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 14:43
лек ден! ...... ъъъъ ...... да не се обърках? нали на двамата казваш "лек ден"?
цитирай
91. анонимен - не позна. пиша го на един екран. не ...
15.02.2010 14:46
не позна. пиша го на един екран. не знам колко и кой ще го прочете. :)
цитирай
92. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 14:49
иий, че си жестока жена! а аз се надявах, че специално на мен го казваш.
цитирай
93. анонимен - Тутанкамон не вярва
15.02.2010 14:49
в бог, защото е гей, а гатора му е гадже.
цитирай
94. анонимен - bbbb
15.02.2010 14:52
Нетчето седи по цел ден у тех, а марчета и бондовци са му гъзолисци.
цитирай
95. tutankhamon661 - bbbb
15.02.2010 14:53
яд ли те е, че гатора те заряза заради мен? май ти липсва?
цитирай
96. tutankhamon661 - grobarq
15.02.2010 14:55
според мен е обратното - той на тях е гъзолизец ......... че му е по-сладко !!!
цитирай
97. tutankhamon661 - bbbb
15.02.2010 14:57
ти да не се бараш за най-набожния? честно, много ти отива.
цитирай
98. анонимен - tutankhamon661
15.02.2010 15:01
Нетчето е един виртуален побойник, а в живота един страхливец, колко пъти щеше да бие турбоч, колко пъти гатора, колко пъти на срещи щеше да ходи да ги псува блогърите, думи,думии напразни думи. Днес забелязох че гатора вече не ме подозира и това е добре, от дни не си говорим, но въпреки всичко ще продължа да отстоявам това което казвам, а то е следното- нетчето и всичките му друшки са едни мерзавци!!!
цитирай
99. анонимен - ei da ne po4nete pak s glupostite. ...
15.02.2010 15:02
ei da ne po4nete pak s glupostite. tova da ne e detska gradina.
цитирай
100. lubopitstvo - Нямам време да чета поста
15.02.2010 15:02
и коментарите.
Който иска да вярва, който не иска - да не вярва.
цитирай
101. tutankhamon661 - lubopitstvo
15.02.2010 15:07
както винаги, заемаш най-правилната позиция.
цитирай
102. loran - 2. tutankhamon661
15.02.2010 15:10
tutankhamon661 написа:
сега вече видях. да бях измислил и аз нещо. ама к'во да се прави като мисля повече за почерпката.
пък и този постинг колко време ми отне. но все пак трябваше да довърша цикъла.

DOBRECHE TOZI PAT NE FIGURIRAM NIKADE ...... HUBAV POST .BRAVO POSTARAL SI SE DOSTA I ETO NA V NAI - POPULIARNI;) POZDRAVI I DA KAJESH KAK ISKARA PRAZNIKA;;;)))0
цитирай
103. tutankhamon661 - loran
15.02.2010 15:23
бая време отне, но все пак надминах себе си - да не повярва човек, че е възможно!
цитирай
104. анонимен - dobar post. moje bi 6te ima polza za ...
15.02.2010 15:25
dobar post. moje bi 6te ima polza za niakoi.
цитирай
105. анонимен - mnogo vriava za ni6to. az otivam v ...
15.02.2010 15:30
mnogo vriava za ni6to. az otivam v flirt4e. tam e po-interesno.
цитирай
106. tutankhamon661 - 96. tanyaivanova
15.02.2010 15:33
нали? и аз това викам.
цитирай
107. loran - tutankhamon661
15.02.2010 15:35
E haide sega vsichko e vazmojno;;)
цитирай
108. tutankhamon661 - 106. анонимен
15.02.2010 15:36
действай! да не забравиш да се позамиеш, че не се ходи току-така на секс-парти, пък било то и виртуално.
цитирай
109. tutankhamon661 - loran
15.02.2010 15:38
вярно е - никога не казвай "никога"!
цитирай
110. анонимен - hubava pesen. i podhdia6ta.
15.02.2010 15:41
hubava pesen. i podhdia6ta.
цитирай
111. анонимен - sexmania нещо не се обажда. къде си ...
15.02.2010 15:44
sexmania нещо не се обажда. къде си бе момиче? да не отиде на някой секс тур?
цитирай
112. tutankhamon661 - 112. анонимен
15.02.2010 15:46
възможно е. с такова име няма как да не е палава. ееех, дай Боже, всекиму нимфоманка!
цитирай
113. анонимен - ъ
15.02.2010 15:53
нали няма Господ,какво му ровиш с перце из носа постоянно, че киха и ме буди!?
цитирай
114. gidmastar - Те, евреите нищо не искат, освен да ...
15.02.2010 15:54
Те, евреите нищо не искат, освен да накарат хората да повярва, че са произлезли от Адам и Ева и компания.
цитирай
115. anlov - За религиите си прав - хората винаги са готови да изпортят и най-святите неща.
15.02.2010 15:55
Но за Бога... ти си нямаш и представа, човече.

цитирай
116. tutankhamon661 - gspot
15.02.2010 16:01
ти да не се предлагаш за нимфоманка? само питам.
цитирай
117. tutankhamon661 - gidmastar
15.02.2010 16:03
евреите са такива душици. тихи и коварни като подводни скали!
цитирай
118. tutankhamon661 - anlov
15.02.2010 16:06
вярно, не го познавам лично, но съм чувал разни работи. ти ако знаеш нещо повече, можеш да споделиш.
цитирай
119. pegas08 - Тутка, пак ги дрънкаш едни!
15.02.2010 16:44
Но давай, сега може ...не е Коледа!
Гледай и по Великден да не се изцепиш!
Апропо, какво предлагаш вместо религията?
Да оправим Мадона? ОК!
Мир ще има по света!
цитирай
120. mar86 - тоя па гатор:((((
15.02.2010 16:57
djgator написа:
Ти видя ли, че си станал герой в картичката на мар86, която НИ я посвещава по случай вчерашния празник? :)


като някоя клюкарка....
цитирай
121. mar86 - :((((
15.02.2010 16:59
не съм го чела, но една точка за изморителното чаткане по клавишите!!!
цитирай
122. tutankhamon661 - да ти кажа честно, нямам нищо против ...
15.02.2010 17:02
да ти кажа честно, нямам нищо против да оправим някоя мадона, само и само мир да има. но поне войната ще избегнем. а това вече си е полза от всякъде.
единственото хубаво в религите са празниците. но и без тях ще минем - просто ще си създадем нови.
съжалявам, цялата тази работа с разните му вярвания ми изглежда доста примитивна.
цитирай
123. tutankhamon661 - mar86
15.02.2010 17:05
е, поне точка заслужих.
до нови срещи в някой друг блог ........ на бойното поле!
цитирай
124. анонимен - @tutankhamon661
15.02.2010 17:07
в какво вярваш ?
цитирай
125. tutankhamon661 - 0rth0d0x
15.02.2010 17:12
вярвам най-вече на себе си и на собствените си сили - те никога не са ме предавали. но дори когато ме предадат, пак не бих разчитал на помощ свише.
вярвам в любовта, колкото и банално да звучи. то кое ли не е банално на този свят?
цитирай
126. анонимен - @tutankhamon661
15.02.2010 17:20
това е чудесно, но вярваш ли в този Господ, както го описваш като герой от научно-фантастичен сериал с кофти бюджет?
цитирай
127. анонимен - . . . Дните на човека са като трева; ...
15.02.2010 17:24
...Дните на човека са като трева; като полски цвят - тъй цъфти той: понесе се над него вятърът, и няма го, и мястото му вече го не познава....
цитирай
128. tutankhamon661 - 0rth0d0x
15.02.2010 17:46
не вярвам в никакъв Господ. постингът е просто гавра, но не самоцелна. той е отговор на обратната гавра - религията. всичко около нея и самата тя е гавра с хората.
пак държа да кажа, че религиите са донесли толкова много страдание, колкото нищо друго на света. ползите са до такава степен миниатюрни, че с микроскоп не могат да се видят.
при това положение е повече от логично да бъда твърдо "против".
цитирай
129. tutankhamon661 - 128. анонимен
15.02.2010 17:47
нищо не може да промени този закон.
цитирай
130. анонимен - изобщо нямах предвид религията
15.02.2010 17:52
tutankhamon661 написа:
не вярвам в никакъв Господ. постингът е просто гавра, но не самоцелна. той е отговор на обратната гавра - религията. всичко около нея и самата тя е гавра с хората.
пак държа да кажа, че религиите са донесли толкова много страдание, колкото нищо друго на света. ползите са до такава степен миниатюрни, че с микроскоп не могат да се видят.
при това положение е повече от логично да бъда твърдо "против".


не ме интересува религията, още по-малко нейните "юридически" едва ли не закони.
попитах те за вярата ти.
цитирай
131. anlov - Скъпи домакине,
15.02.2010 17:54
ето тук съм споделил нещо в блога си (така започна всичко при мен):

http://anlov.blog.bg/lichni-dnevnici/2008/02/04/za-goliamata-taina-na-onova-malko-momche-koeto-niakoga-biah.159930

Повече - до Великден трябва да излезе "Проклятието на вълчата дева". Романизирана притча е и в нея съм се постарал да обясня всичко най-подробно.
цитирай
132. анонимен - .............................................................................
15.02.2010 19:54
..............................................................................
цитирай
133. анонимен - ..............................................................................
15.02.2010 19:55
..............................................................................
цитирай
134. анонимен - Brawo, tut
15.02.2010 19:59
Успя да влезеш в първата шестица на Blog.bg

Това е небивал успех!!! Перфектна тема! Предизвиква огромен интерес.
цитирай
135. анонимен - .
15.02.2010 20:00
.
цитирай
136. анонимен - .
15.02.2010 20:01
. .
цитирай
137. анонимен - Начин да подобриш резултата
15.02.2010 20:02
е горния способ. На слука!
цитирай
138. анонимен - Музиката е почти толкова качествена,
15.02.2010 23:18
колкото текста :-D
цитирай
139. анонимен - Ебати самовлюбения човечец
16.02.2010 00:37
Що ли влязох в тоя сайт на психари с комплекси
цитирай
140. анонимен - 243
16.02.2010 01:14
Typak, ne se vmestva da flqnfash za kliumnali ne6ta, chikii i vqra.
Gubi6 vremeto na horata s pompozni zaglaviq i idiot6tini.
цитирай
141. анонимен - ПРеди известно време
16.02.2010 02:36
четох за един англиски нео-нацист, който станал мюсюлманин. Тогава приех историята за някакъв вид медиен блъф. За да могат да се свържат двата сатанизирани в нашето западно общество образа - нациста и мюсюлманина.

Прочитайки внимателно написаното от теб, стигам до извода че напълно възможно е в неговата глава да е протекъл някакъв подобен мисловен процес, защото мислите ти са завършени и логични.
Единствената забележка, която бих ти оправил е ще бъде подобна на твоята, смесваш две понятия - Господ и Религия и отричайки религията отричаш Господ.
А в същото време подкрепяш идеята, че има нещо което с качествата на Господ. Това ми се видя неясно в целия анализ.

Все пак ще ти припомня, какво е казал самия той на Моисей - "аз имам много имена", така че както и да го наричаш все говориш за него. Защото всичко е едно.
цитирай
142. анонимен - Спиш, бе, момче!
16.02.2010 08:18
Излезе от първата шестица в блога.
цитирай
143. анонимен - А-а, обаче с моя последен комент стана ПРЪВ
16.02.2010 08:32
в най- коментирани!!! Бог си.
цитирай
144. tutankhamon661 - 0rth0d0x
16.02.2010 09:16
нали разбираш, че отговорът няма как да не е банален, след като вярвам в обичайните неща.
именно затова разделих вярата на два вида, които според мен са различни.
важно е човек да вярва, но в реални неща, които наистина имат някаква стойност. любов, приятелство, изобщо всичко, което наричаме "ценности".
според мен митовете и легендите трябва да бъдат изключени. за едно дете е добре да вярва в дядо коледа, но е лошо ако продължи да вярва и като стане възрастен човек. това може да му донесе някои негативни последици. а при Господ нещата са още по-опасни, защото има и цял куп странични ефекти, засягащи света глобално.
цитирай
145. tutankhamon661 - 133 /134. анонимен
16.02.2010 09:21
много думи използваш - направо ме засенчи.
продължавай да ПИКАЕШ ГАЗ !
цитирай
146. tutankhamon661 - 135. анонимен
16.02.2010 09:24
точно това беше заветната цел /като от стария завет/.
благодаря за ИСКРЕНИЯ комплимент, анонимни ДОБРОЖЕЛАТЕЛЛЮ !
цитирай
147. tutankhamon661 - 138. анонимен
16.02.2010 09:30
други подобни съвети да имаш? кажи, евреино, нали си най-умен! нали си ЕБАЧО ГРАНДЕ !
цитирай
148. tutankhamon661 - 139. анонимен
16.02.2010 09:32
ще го приема като комплимент, защото не познавам човек, който да не харесва тази песен.
цитирай
149. tutankhamon661 - 140. анонимен
16.02.2010 09:34
я, кой го казва - АНОНИМНИК, който не смее дори името си да напише!
цитирай
150. tutankhamon661 - 141. анонимен - 00
16.02.2010 09:36
не те разбрах. пишеш на латиница, а аз съм БЪЛГАРИН. научи се и ти да бъдеш такъв!
цитирай
151. tutankhamon661 - 142. анонимен
16.02.2010 09:46
допуснах теоритично съществуването на нещо като Висш разум, но доста различно от библейския Господ. примерно нещо като в "матрицата". може да ти се стори смешно, но според мен е доста по-възможно, отколкото "дядо в колесница и ангели около Него".
не съм съгласен, че е едно и също.
цитирай
152. tutankhamon661 - 143. анонимен
16.02.2010 09:48
верно, бях заспал. ми така е след нощна смяна. обаче пак съм на линия - прав, здрав и корав!
цитирай
153. tutankhamon661 - 144. анонимен
16.02.2010 09:51
е хубаво, щом ме смяташ за Бог. да не вземеш сега да създадеш някоя религия с главно мое участие? да знаеш, че няма да те финансирам със ЗЛАТО. само хартиени пари - нали това сте оставили на простия гоя.
цитирай
154. defender - tutankhamon661
16.02.2010 10:25
видя ли колко евреи ядоса. подиграват те в типично еврейски стил. особено оня с празните коментари.
цитирай
155. jediknight - спомняте ли си как побесня емил кало ...
16.02.2010 10:29
спомняте ли си как побесня емил кало в "сблъсък" когато искаше да спре излизането на "моята борба" на хитлер. много ги е страх да не се разберат някои истини които се опитват да скрият.
цитирай
156. tutankhamon661 - defender
16.02.2010 10:31
виждал съм го и преди. винаги така реагират.
цитирай
157. tutankhamon661 - jediknight
16.02.2010 10:36
аз го гледах. егати наглеца! той ще ми каже какво ще чета! после не налагали затъмнение.
всъщност идеята ми беше най-вече за религиите, не толкова за евреите. последните изобщо нямах намерение да ги споменавам - в последния момент ги включих. радвам се, че го направих, защото за пореден път се видя как реагират юдеистите в подобни случаи и колко много "обичат" гоята.
цитирай
158. godfatheraz - нещо го няма оня дъртак който спо...
16.02.2010 10:44
нещо го няма оня дъртак който спомена вазов и шекспир. много му разбира празната кофа. намерил за какво да говори.
цитирай
159. jediknight - аз като знам колко обичам друг да ми ...
16.02.2010 10:47
аз като знам колко обичам друг да ми казва какво трябва да харесвам и какво не. направо подивях.
цитирай
160. анонимен - vie ste slepi hora
16.02.2010 10:49
vie ste slepi hora
цитирай
161. tutankhamon661 - godfatheraz
16.02.2010 10:54
как бе, изказа се. ама завоалирано. не знае, че съм го познал - нали си въобразява, че е голям хитрец. нека си мисли така!
цитирай
162. tutankhamon661 - 161. анонимен
16.02.2010 10:57
важното е, че ти не си сляп. с Божията помощ си прогледнал, нали? АШКОЛСУН, ЙЕХОВА !
цитирай
163. анонимен - 243
16.02.2010 13:22
povedi naroda............kym ludnicata:))))))))
interesuva me, kyde se izu4i ti korifej na misylta?
цитирай
164. tutankhamon661 - 164. анонимен
16.02.2010 16:01
ти вече си завел някои хора в лудницата. стой си там и гледай през решетката, как оправям света!
защо да уча някъде? та аз съм И ПЪТЯ И ИСТИНАТА. още ли не си го разбрал?
цитирай
165. анонимен - 243
16.02.2010 16:41
.........................
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
otkaza me okon4atelno
цитирай
166. tutankhamon661 - 166. анонимен
16.02.2010 17:56
знаех си, знаех си, аз съм велик! победаааа........
цитирай
167. анонимен - От анонимен 142
16.02.2010 20:48
едва ли някой си представя "дядо господ с колесница", най-малкото пък такъв образ можеш да извлечеш от библията. Бог е отвъд всяко възприятие, напълно недоказуем, достижим е за нас единствено на малките моменти нарещени откровения. След тях обаче езикът ти се смръзва и не можеш да опясниш какво е , защото разбираш че думите го изкривяват, понижават го. Господ е словото без думи, значението отвъд означаемото. Господ е мълчанието казващо всичко.
Пожелавам ти искренно някога да имаш този момент на прозрение, ще видиш как живота ти ще се осмисли
цитирай
168. ledzeppelin - ...
16.02.2010 22:45
Къв ти е проблемът с вярата?!
Само се пениш...не можеш да диференцираш и да класифицираш вярата.Все едно да се опитваш да го направиш с обичта или доверието.Всеки си знае за себе си.
цитирай
169. tutankhamon661 - 168. анонимен
17.02.2010 08:36
знам, че е недоказуем. вече съм се примирил, че няма да чуя друг довод.
цитирай
170. tutankhamon661 - ledzeppelin
17.02.2010 08:38
защо реши, че имам проблем с вярата? аз я защитавам. но някои я бъркат с Господ.
цитирай
171. анонимен - От анонимен 168
17.02.2010 08:54
Това, че си се примирил е наистина чудесно. Това първата стъпка към откриването на Бога
цитирай
172. ledzeppelin - ..
17.02.2010 12:26
Ама какво означава "някои я бъркат"! Вярата не ти е Закон за движение по пътищата! Седнал си тука и разясняваш на хората какво за тях трябва да е Господ и какво - вярата. Хаха,просто е смешно...
цитирай
173. headache - Тутанкамоне
17.02.2010 12:42
нинджа си ти!!
Евала, ха ха ха
цитирай
174. tutankhamon661 - 172. анонимен
18.02.2010 00:00
сериозно ли? да знаеш, че днес бях на църква. запалих свещ и мнооого се успокоих от Неговата любов.
обаче като се прибирах, видях нещо потресаващо. една бабичка обикаляше около моя блок и крещеше, че неверниците са сложили етикети с грешни цени на продуктите в магазина. така искали да я избутат от правия път, но Господ я водел безпогрешно.
за кой ли път се убедих до какво води вярата в Господ.
цитирай
175. tutankhamon661 - ledzeppelin
18.02.2010 00:09
вече посочих колко голяма разлика има между видовете вяра. едната е много полезна, а другата - много вредна. не знам как по-точно да обясня, че дедо Господ трябва да присъства само в учебниците по история. от мен да мине - може и в компанията на дедо Мраз.
понеже усещам как си мислиш, че не съм аз този, който определя, ще ти напомня: аз не определям, а си изказвам мнението. има разлика.
на много хора им се иска такива като мен да млъкнат завинаги и биха използвали дори куршум за тази цел - вече е ставало многократно с други хора /врагове на всички религии/. но в крайна сметка справедливостта ще възтържествува.
вярата наистина не може да се фиксира с точност, но ако прекалено наблягаме на тази подробност, има опасност съвсем да се изгубим в Неговата "недоказуемост". това е доста порочна практика, която е една от главните причини много хора да живеят в измислен свят.
цитирай
176. tutankhamon661 - headache
18.02.2010 00:12
признаваш ме, нали? от малък мечтая да съм нинджа. явно е дошло времето да ме признаят.
но не казваш нищо по темата. време е и ти да покажеш колко е дълбока вярата ти.
цитирай
177. defender - tutankhamon661
18.02.2010 00:58
много сектанти има тука бе. само пиночет ще ги оправи. и евреите много дърдорят, вместо да финансират някой нов хитлер, както са направили през втората световна война.
цитирай
178. omirotvoritel - tutankhamon661
18.02.2010 01:27
най-много ги ядоса с онази част за юдаизма. сам каза че им е болна тема. не си го споменал, но сигурно знаеш колко хора са избили по този повод. убиха дори кенеди, защото им взе федералния резерв и в крайна сметка пак си го върнаха.
няма смисъл, разбираш ли? те живеят за да се кланят на Йехова. само с думи няма да ги спреш.
цитирай
179. headache - много,много дълбока е вярата ми
18.02.2010 08:57
tutankhamon661 написа:
признаваш ме, нали? от малък мечтая да съм нинджа. явно е дошло времето да ме признаят.
но не казваш нищо по темата. време е и ти да покажеш колко е дълбока вярата ти.


в човешката глупост и нейната безпределност!
цитирай
180. tutankhamon661 - headache
18.02.2010 09:05
и аз в това вярвам, ама някои трудно разбират.
цитирай
181. анонимен - tutankhamon661
18.02.2010 15:22
toia ne6to se opitva da ti hitree. mai go ma4i glavobolie.
цитирай
182. анонимен - tutankhamon661
18.02.2010 17:04
otli4en posting no kakto se kazva, nikoi ne e prorok v sobstvenata si darjava!
цитирай
183. анонимен -
18.02.2010 23:38
всезнайковци дал господ.




цитирай
184. tutankhamon661 - 182. анонимен
18.02.2010 23:50
ми да му дам аспирин!
цитирай
185. tutankhamon661 - 183. анонимен
18.02.2010 23:51
уупс! вече съм и пророк. почвам да се учудвам от себе си!
цитирай
186. tutankhamon661 - 184. анонимен
18.02.2010 23:51
и аз това викам.
цитирай
187. tutankhamon661 - defender
19.02.2010 04:05
леко с хитлер, че пак ще побеснеят. сега тъкмо ги озаптих.
в интерес на истината той е причинил зло не само на тях, но и на целия свят. това доказва, че е бил луд. личните му виждания не трябва да ангажират цялото население на планетата.
цитирай
188. tutankhamon661 - omirotvoritel
19.02.2010 04:07
знам, че само с думи няма да стане, но в случая не гоня такава цел. специално за евреите дори не съм изказал личното си мнение. просто споменах някои факти, които лесно могат да бъдат проверени.
цитирай
189. анонимен - Анонимен 172
19.02.2010 08:45
Паленето на свещ и ходенето на църква не е достатъчно, ако самата ти душа не е църква и, ако там няма запалена свещица.
Примерът с възрастната жена, не го разбрах, съжалявам
цитирай
190. ledzeppelin - 176
19.02.2010 12:26
Аз не си мисля,че определяш,защото ти НЕ определяш.Просто тона,с който изказваш мнението си според мен е твърде...да кажем - наивен.
С най-добри чувства - аз не вярвам нито в Бог,нито във вярата. Аз просто си вярвам.Така че нямам желание да ти пускам куршуми. :)
цитирай
191. imperator - не домакина е наивен а май повечето ...
19.02.2010 14:00
не домакина е наивен а май повечето от коментиращите. тъжно тъжно!
цитирай
192. tutankhamon661 - ledzeppelin
19.02.2010 14:45
това оставаше - с куршуми да ме подгониш. ти самата каза, че просто си вярваш. знам, че не си фанатичка.
но има опасни хора, които точно това правят - просто не го знаеш.
цитирай
193. tutankhamon661 - 190. анонимен
19.02.2010 14:51
горещо се моля душата ми никога да не стане църква, иначе съм обречен на същото като бабата, която крещеше около моя блог. тотално беше изперкала именно заради вярата й в Оня. щом я е докарала дотук, значи на Него хич не му пука за нея. мерси за Неговата изпепеляваща любов. толкова изпепеляваща, че мозъкът на бабата е въглен!!!
цитирай
194. imperator - tutankhamon661
19.02.2010 15:38
внимавай, човече, да не ти се случи, че от много вяра глава боли!
цитирай
195. анонимен - tutankhamon661
19.02.2010 16:05
ne razbrah. posledno 6te zamesva6 li banitsa i tutmanik?
цитирай
196. анонимен - devata da ne e sexmania. taka mi z...
21.02.2010 17:19
devata da ne e sexmania. taka mi zvu4i. i dvete iavno si padat po frenskoto.
цитирай
197. tutankhamon661 - imperator
22.02.2010 03:13
както виждаш, другите повече ги боли.
аз мнооого далече от тази БОЛЕСТ !
цитирай
198. tutankhamon661 - 196. анонимен
22.02.2010 03:16
а кори донесе ли? или пак на аванта?
че нали ме пишеш за Господ - ти трябва да ми носиш дарове, а аз да се облажа. такива са правилата.
цитирай
199. tutankhamon661 - 197. анонимен
22.02.2010 03:18
оооо, sexmania е слаба ракия!
виж, девата е фурия - ДУХА като ураган!
цитирай
200. ledzeppelin - ...
23.02.2010 12:12
ебати дървените философи сте...
цитирай
201. isushristos - как не ви е срам да богохулствате ...
23.02.2010 12:48
как не ви е срам да богохулствате така!
господ вижда. помнете го!
само праведните ще бъдат блажени.
цитирай
202. tutankhamon661 - ledzeppelin
03.03.2010 00:52
можеше да кажеш и само "философи", защото всички философи са дървени - подразбира се.
цитирай
203. tutankhamon661 - isushristos
03.03.2010 00:53
аз и сега съм блажен. нъц!
цитирай
204. анонимен - Abe tuk niama li ne6to za 4ukane?
05.03.2010 15:52
Abe tuk niama li ne6to za 4ukane?
цитирай
205. pikso - Според мен вярата е важно нещо - тук ...
11.03.2010 10:18
Според мен вярата е важно нещо - тук изглежда всички са на едно мнение.
Проблемът е, че повечето хора губят надежда заради постоянно влошаващото се положение в страната.
Но пък лесно е да бъдеш вярващ, ако всичко ти е наред.
цитирай
206. tutankhamon661 - 205. анонимен
12.03.2010 09:22
Сега вече има ..... щом ти дойде!
цитирай
207. tutankhamon661 - pikso
12.03.2010 09:24
Много неща са лесни при определени условия. Мисълта ми беше за баланса между полза и вреда.
цитирай
208. jediknight - Заради такова нещо в Средновеко...
21.03.2010 17:50
Заради такова нещо в Средновековието са горели на кладата.
цитирай
209. oposin21 - oposin21-jediknight
28.03.2010 20:50
и за това сме го докарали до тук . кой изгориха защото каза че земята е крьгла истината ерес ли ? или доказателството че земята не е сама и се вьрти около сльнцето колко хора са изгорени защото са знаели да лекуват с билки
колко познане е изгубено заради високомерното желание да льжеш и за една безплатна свирка от уплашена жена
цитирай
210. tutankhamon661 - oposin21
31.03.2010 00:17
Дишай спокойно! Ние ще победим.
Просто става прекалено бавно, защото предразсъдъците са цели планини.
цитирай
211. анонимен - Аз мога да премествам планини. Е...
05.04.2010 11:58
Аз мога да премествам планини. Естествено срещу заплащане.
цитирай
212. oposin21 - а аз мога да пикая газ от яд за проп...
05.04.2010 16:34
а аз мога да пикая газ от яд за пропуските причинени ни от църквата и да чета между редовете за да питам защо е така надявайки се и други да се запитат
анонимен 212 аз ги местя безплатно май
цитирай
213. анонимен - oposin21
08.04.2010 03:17
Подбиваш ми пазара, значи?
цитирай
214. oposin21 - с удоволствие даже един за всички ...
24.04.2010 22:25
с удоволствие даже един за всички всички за един ако преместиш планината откриваш възможност за друг да направи път по които да минат другите.... и ти
цитирай
215. анонимен - 215. oposin21
04.05.2010 09:15
Аз не искам да правя път на другите. Предпочитам да им създам затруднения.
цитирай
216. ravaneli - Вярата в бог крепи българския народ ...
14.08.2010 04:59
Вярата в бог крепи българския народ векове наред. Спасила ни е от много беди. Без нея щяхме да изчезнем като нация.
цитирай
217. анонимен - FXlDGLuhiCutJGqM
21.06.2011 09:31
IВ’m not wothry to be in the same forum. ROTFL
цитирай
218. анонимен - EsrwCZHkhXC
21.06.2011 15:51
Great thinking! That relaly breaks the mold!
цитирай
219. анонимен - HvMUlJkBdVeb
21.06.2011 21:25
TYVM you've solved all my prbolmes
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663275
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031