Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2010 12:20 - ТАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ
Автор: tutankhamon661 Категория: Други   
Прочетен: 16145 Коментари: 72 Гласове:
85


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Преди малко повече от година обикалях спортните сайтове и случайно попаднах на blog.bg. Още пъpвата статия прикова вниманието ми - беше на Frina. Разгледах коментарите и забелязах, че почти през цялото време тя спореше с някакъв bbbb. Двамата защитаваха противоположни тези, но го правеха толкова аргументирано, че всеки би могъл да се съгласи и с единия, и с другия.
Стана ми интересно и съзадох профила Tutankhamon661. Известно време само разглеждах, после и аз стартирах.
От тогава мина доста време, научих много неща за форумите, които преди не ми бяха известни.
Помня колко се изненадах от метаморфозата на bbbb.  При първото ми влизане тук този човек водеше интересен и аргументиран спор с Frina. После се беше превърнал в нещо съвсем друго - трол или както искате го наричайте. Няма да обсъждам причините - той най-добре си ги знае, а и не искам да нападам или обиждам. Посочих го, защото с времето много хора са претърпели такава метаморфоза.
Едно от малкото неща, които не се промениха, е начинът, по който гледам на blog.bg. За мен този сайт е преди всичко поле за творческа изява. Сигурен съм, че повечето блогъри ще се съгласят.
Въпреки, че завързах реални приятелства, това не е място за запознанства. Грешно е да казваш "Ама ти що не си сложиш истинска снимка?" Никой няма право да изисква такива неща, особено като се имат предвид гаврите, които ще последват. Всички сме ги виждали. Ако търсиш приятели, има сайтове, създадени именно с тази цел. Тук обаче трябва да си ТВОРЕЦ.
В началото размишлявах над такава дилема - истинска фотография или не? Реших първо да разуча обстановката. Оказа се, че съм взел правилното решение, иначе отдавна да ме разнасят насам-натам.
Тук има хора, които разполагат с моя снимка, но са само такива, с които преди това съм се запознал ЛИЧНО. Смятам, разбираемо е.
Само помислете колко блогъри с истински фотографии са присъствали в blog.bg, но са напуснали и никога повече няма да се върнат! Знаете ли защо? Защото са станали обект на гавра. Аз няма да допусна тази грешка. Каквито и интриги да ми плетат, няма да излъжат нито един мой ИСТИНСКИ приятел. Останалите да си мислят, каквото искат!
Твърдо съм на мнението, че не е важно кой стои зад даден профил, а какво е написал. Нямам нищо против, дори бих се радвал, ако някой разполага с 1000 профила, стига да пише стойностни неща. Добре, нека не са стойностни от гледна точка на световната класика. Но НА МЕН да са интересни. Не знам дали мога да го кажа по-ясно.
Последният профил, който привлече вниманието ми, е balkanec. Не знам дали е самостоятелен човек или е профил на някой, но не ми пука. Важното е, че пише неща, които представляват интерес лично за мен. Така че ще го посещавам, колкото си искам и ......  nothing else matters.
Много ми е смешно, когато разни хора се хвалят, че снимката им е истинска.
Първо: каква ми е гаранцията, че наистина си ти? Интернет е пълен с реалистични фотографии, за които всеки ще повярва, че са "лични". И аз мога да го направя, но не виждам смисъл. Кого и защо да лъжа? Запознанства ли да трупам? Та нали измамата ще лъсне още на първата реална среща.
Истинската снимка не гарантирана искреност към съблогърите. Не ми я сочи като някаква "екcтра", защото НЕ Е. По-важно е поведението.
Второ: защо мислиш, че някой изгаря от желание да разбере, как изглеждаш? Брад Пит ли си или манекен някакъв? Не държа да знам колко си красив.
Моя блогова приятелка дълго време беше с истинcката си снимка, но после я махна с обяснението, че не иcка да привлича посетители с външността си. Ами, права е. Тя определено е красавица и много блогъри ще опитат да я свалят, без да се интересуват защо всъщност е тук. Обаче умната жена знае, че няма нужда от фотография, за да изрази душевността си.
Трето: това, че си с истинка снимка, помогна ли ти да напишеш стойностна творба, която да се хареса на голям брой блогъри? Май не. Ама после се сърдиш, че не си на пръва страница  и търсиш вината в световната конспирация срещу теб или примерно в дъждовното време, или да кажем в лошото настроение на магазинерката, която не е имала 2 стотинки да ти върне. Причини много, особено ако не си чувал за САМОКРИТИКА.
Запомни: дали творбата ти е стойностна, не го решаваш ти. За тази цел има модератори - това им е работата. Ако решат, ще те пуснат начело. Ако ли не, съжалявам, няма място за всички на първа страница.
Всеки мисли, че е написал най-качественото произведение - не си само ти. Но ЛИЧНОТО СИ мнение запази за себе си. Оценката я правят други, както вече казах.
Широко разпроcтранено и убийствено грешно е схващането, че гласовете сами по себе си са достатъчни, за да излезеш на първа страница. Имат значение, но не решаващо. Ако не вярвате, направете 1000 профила и си гласувайте. Сами ще се убедите, че това не помага.
Основния показател остават ПРОЧИТАНИЯТА. Съжалявам, ако вие не сте интересни за болшинството. Явно нещо куца, но не в системата, а в самите вас.
Как да го промените? Не е достатъчно да пишете интересни неща. Необходимо е хората да научат за вас. Някои веднага ще ви добавят в "любими", други по-късно, трети никога, но ще знаят, че сте запазена марка за нещо по-така. Не банално, изтъркано и често срещано, а РАЗЛИЧНО. Мен ме четат дори хора, които откровено ме мразят. Ха познайте защо?
Нещо изключително важно: никога не обиждайте, без да сте предизвикани, и действайте на принципа "каквото повикало, такова се обадило". На доброто с добро, на лошото с лошо. Нападнат ли ваш приятел, веднага го защитете  - никой не обича хора, които молят за помощ, а самите те не помагат. Никога, ама НИКОГА не извършвайте предателство спрямо приятелите си. Правят го само най-жалките и недостойни хора. Дори предателите мразят себеподобните си.
Тези истини са многократно проверени в реалността. Не само от мен.
Контактувайте с възможно повече съблогъри. Интересувайте се от всичко, свързано с тях. Коментирайте в блоговете им. Те ще ви отвърнат cъс cъщото, особено ако усетят, че интересът ви към тях е искрен.
Ето така се трупат прочитания, коментари и гласове, които в крайна сметка ще ви донесат одобрението на модераторите - това е решаващия фактор, за да излезете начело. Намирам го за НАПЪЛНО НОРМАЛНО И ПРАВИЛНО.
Ако постоянно се чудиш, как да обидиш хората, не очаквай да си лидер. Кой би искал да чете някакви заядливи словоблудства? Само троловете, а те приятели нямат и добро от тях няма да видиш. Пък ти търси причината за провала си, където пожелаеш.
За да зарадвам моите врагове, ще кажа, че и аз имам постинги, които не са стигали до първа страница. Е, и? Да се тръшкам и да тропам с крак по земята? Айде, моля, не сме в детcката градина!
Всички знаят, че не трия обидни коментари, но напъследък сериозно преразгледах позицията си  по този въпрос. Не само защото мои приятели напуснаха обидени blog.bg, а и понеже тук е пълно с морални и душевни инвалиди, които по цял ден обиждат, но самите те не творят.
Нека сме наясно: не приемам критики от хора, които не пишат постинги. Не може да ми държи тон някакъв тип, който не публикува. Къде е базата за сравнение? Що не демонстрираш творческите си заложби? И баба знае да попържа, ама другото е важно. Щом не пишеш, значи не го умееш. В такъв случай мнението ти не ме интересува. В моя блог си нежелан. Ти си никой и оттук нататък опасността да изтрия коментара ти е съвсем реална - ще решавам на момента, за всеки индивидуално.



Тагове:   блог,   НИК,   плюс,   възпитание,   минус,


Гласувай:
86



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - Подкрепям с две ръце !
06.12.2010 12:30
Подкрепям с две ръце !
цитирай
2. jagger - Перфектен си. Само доброто остава ...
06.12.2010 12:39
Перфектен си. Само доброто остава възнаградено. Троловете го разбират много добре, но не го признават, защото в себе си имат само злоба.
цитирай
3. tutankhamon661 - 1. karambol5
06.12.2010 12:49
karambol5 написа:
Подкрепям с две ръце !

Благодаря!
цитирай
4. tutankhamon661 - 2. jagger
06.12.2010 12:53
jagger написа:
Перфектен си. Само доброто остава възнаградено. Троловете го разбират много добре, но не го признават, защото в себе си имат само злоба.

За съжаление някои хора и в реалността са такива. Вари го, печи го, само от злоба и лошотия разбира. Смешно е, когато такъв човек започне да чете морал и говори за другите.
цитирай
5. toxic - Точно от тази статия имаше нужда ...
06.12.2010 13:06
Точно от тази статия имаше нужда блог.бг. Тук е като в реалният живот - освен творческа изява има и междуличностни отношения. И правилата са същите. Основно оплакванията идват от хора, които имат идеализирана представа за виртуала. Все едно това е вълшебният рай, в който има специално запазено място за тях. Не - тук има хора, които може да ви харесат или не, могат да ви бъдат приятели или не. Какво ще ви се случи зависи само от вас.
цитирай
6. tutankhamon661 - 5. muhaninja - ...просто мнение
06.12.2010 13:13
Абсолютно си прав. Нямам нищо против първа страница да е само рекламна. Още преди време предложих да се направи категория за материали, които не са за всеки, и днес включително съм готов да се запиша ПРЪВ в нея. Публикциите изобщо няма да излизат на първа, втора или която и да е страница - ще бъдат само в категорията и ще ги четат само хора, които специално тях търсят.
Тогава предизвиках други настроения. Това е, приятелю. Тук винаги ще има хора, търсещи под вола теле. По цял ден те да са на първа, ще измислят нещо друго - примерно защо не им cе плаща.
Аз лично се радвам на вечния ти оптимизъм.
цитирай
7. tutankhamon661 - 6. toxic
06.12.2010 13:23
toxic написа:
Точно от тази статия имаше нужда блог.бг. Тук е като в реалният живот - освен творческа изява има и междуличностни отношения. И правилата са същите. Основно оплакванията идват от хора, които имат идеализирана представа за виртуала. Все едно това е вълшебният рай, в който има специално запазено място за тях. Не - тук има хора, които може да ви харесат или не, могат да ви бъдат приятели или не. Какво ще ви се случи зависи само от вас.

На мен не ми е ясно защо изобщо cа тук недоволните? Аз не бих стоял на място, което не харесвам. Излиза, че ползват сайта за да избиват комплексите си.
Див купон е, когато критикува човек, който не е пуснал и един постинг. С какво право? От каква позиция?
цитирай
8. vesi3003 - Няма смисъл да ти казвам, че на 100% ...
06.12.2010 13:26
Няма смисъл да ти казвам,че на 100% съм съгласна с всичко което си написал. Знаеш и, че на едни ще им хареса а на други не. Но все пак не сме тук за да сбъднем очакванията на всички. Ти си си ти и аз съм си аз! Ако някой ни допадне по това което е написал... прекрасно. Ако се разминаваме... нищо не може да се направи. Не ми пука найстина за човек решил да ми пише само заради снимката... и единственото което ще запомня са само думите който се носят из нечие въображение... :)))
цитирай
9. toxic - Фараоне, те не са недоволни и затова ...
06.12.2010 13:32
Фараоне, те не са недоволни и затова не напускат, просто искат нещата да се развиват както на тях им харесва. Има един блогър, който явно преди е писал, но сега единственото му удоволствие е да пуска заядливи коментари под предлог, че троловете са полезни, защото казват истината в очите и правят света по-добър. Особено привързан е към твоят блог. Основно се познава по изкривените псевдоинтелектуални коментари, като смята че колкото по-натруфено се изразява толкова по-умно звучи. Или не смее да ти влезе от ника, с който публикува, защото с подобни коментари ще развали впечатлението, което е създал у други.
цитирай
10. tutankhamon661 - 9. vesi3003
06.12.2010 13:38
vesi3003 написа:
Няма смисъл да ти казвам,че на 100% съм съгласна с всичко което си написал. Знаеш и, че на едни ще им хареса а на други не. Но все пак не сме тук за да сбъднем очакванията на всички. Ти си си ти и аз съм си аз! Ако някой ни допадне по това което е написал... прекрасно. Ако се разминаваме... нищо не може да се направи. Не ми пука найстина за човек решил да ми пише само заради снимката... и единственото което ще запомня са само думите който се носят из нечие въображение... :)))


Радвам се, че се изказа! Това е поле за всякакви изяви. Ако разни хора се натрапват с нежеланите си мнения, те нарушават чуждите права. За подобни действия в реалността се полага дори затвор - зависи от тежестта. Абсурдно е да се изживяват като критици, защото не казват нито една истина.
цитирай
11. tutankhamon661 - 10. toxic
06.12.2010 13:47
toxic написа:
Фараоне, те не са недоволни и затова не напускат, просто искат нещата да се развиват както на тях им харесва. Има един блогър, който явно преди е писал, но сега единственото му удоволствие е да пуска заядливи коментари под предлог, че троловете са полезни, защото казват истината в очите и правят света по-добър. Особено привързан е към твоят блог. Основно се познава по изкривените псевдоинтелектуални коментари, като смята че колкото по-натруфено се изразява толкова по-умно звучи. Или не смее да ти влезе от ника, с който публикува, защото с подобни коментари ще развали впечатлението, което е създал у други.

А кажи ми защо е толкова привързан към моя блог, след като твърди, че пиша глупости? Той не знае значението на думата "истина". Първо трябва да го прочете в речника. Естествено, че има и други никове. Едва ли са ми в "любими", защото такъв човек не може да напише нищо стойностно, затова критикува анонимно.
цитирай
12. анонимен - Голям умник се извъди. Никой няма ...
06.12.2010 14:00
Голям умник се извъди. Никой няма нужда от твоите съвети.
цитирай
13. tutankhamon661 - 13. анонимен
06.12.2010 14:07
анонимен написа:
Голям умник се извъди. Никой няма нужда от твоите съвети.

Вярно е. Да не завиждаш?
цитирай
14. kozanostra - До автора
06.12.2010 14:20
Не ми пука за ничии игри и не заемам ничия страна. Но недоумявам как някой може да обръща внимание на хорските приказки. Не можеш да затвориш устата на простолюдието. И на челна стойка да застанеш те само това си знаят. Друго забавление нямат. Свиркай си и да не ти пука.
цитирай
15. tutankhamon661 - 15. kozanostra - До автора
06.12.2010 14:33
kozanostra написа:
Не ми пука за ничии игри и не заемам ничия страна. Но недоумявам как някой може да обръща внимание на хорските приказки. Не можеш да затвориш устата на простолюдието. И на челна стойка да застанеш те само това си знаят. Друго забавление нямат. Свиркай си и да не ти пука.

Когато нападат твои приятели, не можеш да не заемеш страна. Нека да знаят, че никой няма да им мълчи. Но си прав - не трябва да ти пука.
цитирай
16. katla - Видях онзи подигравателен пост за ...
06.12.2010 14:43
Видях онзи подигравателен пост за ламята. Много ви е смешно, но гледайте да не ви се стъжни. Тъпаци!
цитирай
17. toxic - Кой постинг, каква ламя?
06.12.2010 14:48
Кой постинг, каква ламя?
цитирай
18. tutankhamon661 - 18. toxic
06.12.2010 14:53
toxic написа:
Кой постинг, каква ламя?

Ха-ха! Нещо се е притеснила тази. Само огън бълва, нищо повече.
цитирай
19. tutankhamon661 - 17. katla
06.12.2010 14:59
katla написа:
Видях онзи подигравателен пост за ламята. Много ви е смешно, но гледайте да не ви се стъжни. Тъпаци!

Зъбки ли ще показваш? Айде недей, че се стреснах. Ама много!
цитирай
20. toxic - Нищо не разбрах от коментара й, но ...
06.12.2010 15:02
Нищо не разбрах от коментара й, но обичам да чета за животни и мислех, че е видяла нещо интересно, след като спами не по темата.
цитирай
21. tutankhamon661 - 21. toxic
06.12.2010 15:15
toxic написа:
Нищо не разбрах от коментара й, но обичам да чета за животни и мислех, че е видяла нещо интересно, след като спами не по темата.

То животно ли е да го опишеш! Но с образователна цел става, ммдаа. Винаги съм казвал, че образованието е майка на знанието ...... ъъъ .... или нещо друго беше. Не мога да помня всичко.
цитирай
22. tutankhamon661 - Анонимнико, предупредих, че ще ...
06.12.2010 15:27
Анонимнико, предупредих, че ще трия. Твоитe лъжи не ме интересуват. Говори за мен, но не злепоставяй други хора, защото с нищо не са ти виновни.
цитирай
23. tutankhamon661 - Пак до анонимния, когото изтрих
06.12.2010 15:32
Пускаш ми коментари, а после ще се сърдиш, че съм на първа страница. Сериозно ли искаш да ме подпомогнеш?
цитирай
24. katla - Не разбрали били. Ще ви кажа аз. С...
06.12.2010 15:44
Не разбрали били. Ще ви кажа аз. Смотаняци.
цитирай
25. sedrun - Аз не публикувам често. Предимно ...
06.12.2010 15:55
Аз не публикувам често. Предимно гледам, но и не критикувам. Ако не ми харесва просто ще си изляза и това е. Забелязал съм блогърските игри, но никога не съм имал желание да участвам. Като им е интересно на някои нека си играят. Аз не се меся.
цитирай
26. анонимен - хе-хе,
06.12.2010 16:12
Стомана си токсик! Направо си за капитански мостик!
цитирай
27. tutankhamon661 - 25. katla
06.12.2010 16:15
katla написа:
Не разбрали били. Ще ви кажа аз. Смотаняци.

Започваш да се повтаряш. Време е да млъкнеш.
цитирай
28. tutankhamon661 - 26. sedrun
06.12.2010 16:16
sedrun написа:
Аз не публикувам често. Предимно гледам, но и не критикувам. Ако не ми харесва просто ще си изляза и това е. Забелязал съм блогърските игри, но никога не съм имал желание да участвам. Като им е интересно на някои нека си играят. Аз не се меся.

Много правилна позиция.
цитирай
29. tutankhamon661 - 27. анонимен
06.12.2010 16:16
анонимен написа:
Стомана си токсик! Направо си за капитански мостик!

Кефиш ли й се? Аз също и то мноооооого ........
цитирай
30. анонимен - На bbbb ли се подмазваш? Нали беше ...
06.12.2010 16:27
На bbbb ли се подмазваш? Нали беше голям мъж.
цитирай
31. tutankhamon661 - 31. анонимен
06.12.2010 16:33
анонимен написа:
На bbbb ли се подмазваш? Нали беше голям мъж.

Това са фактите, колкото и да ти е неприятно.
цитирай
32. greatman - Прекалено възпитано се обръщаш към ...
06.12.2010 16:47
Прекалено възпитано се обръщаш към троловете. Аз не ги броя за хора. Ако някой ден реша да пиша подобен постинг, ще бъда доста груб. Малко ли глупости наговориха по твой адрес? Някой длъжен ли е да ги търпи? Това е културен сайт и простаците нямат място. Като е приберат вкъщи там да се правят на велики.
цитирай
33. tutankhamon661 - 33. greatman
06.12.2010 16:53
greatman написа:
Прекалено възпитано се обръщаш към троловете. Аз не ги броя за хора. Ако някой ден реша да пиша подобен постинг, ще бъда доста груб. Малко ли глупости наговориха по твой адрес? Някой длъжен ли е да ги търпи? Това е културен сайт и простаците нямат място. Като е приберат вкъщи там да се правят на велики.

Реших този път да им дам глътка въздух. И те са хора, но силно комплексирани от житейските неудачи. Нали видя последния ми постинг за Бойко Борисов? Не можаха да го преживеят, защото откриха себе си.
цитирай
34. анонимен - :)))
06.12.2010 17:03
tutankhamon661 написа:
[:)))))))))] 17.12.2009 12:23 - gantree, ще трием неудобни коментари, значи !!!!!!!
автор: tutankhamon661 категория: Политика

„...според мен опцията "изтрий" е много вредна, защото дава възможност на дезинформатори като gantree да манипулират дискусията и да я превърнат в монолог. блогът е свободен и всеки може да се изказва, а ако на някой не му харесва - който се страхува от мечката, да не ходи в гората.”

Това са фактите, колкото и да ти е неприятно.[/quote]
цитирай
35. tutankhamon661 - 35. анонимен - :)))
06.12.2010 17:06
анонимен написа:
tutankhamon661 написа:
[:)))))))))] 17.12.2009 12:23 - gantree, ще трием неудобни коментари, значи !!!!!!!
автор: tutankhamon661 категория: Политика

„...според мен опцията "изтрий" е много вредна, защото дава възможност на дезинформатори като gantree да манипулират дискусията и да я превърнат в монолог. блогът е свободен и всеки може да се изказва, а ако на някой не му харесва - който се страхува от мечката, да не ходи в гората.”

Това са фактите, колкото и да ти е неприятно.

[/quote]


Точно така, това са ФАКТИТЕ. И още от тях: преразгледах си позицията. Най-вече ЗА ТЕБ.
Други въпроси?
цитирай
36. lisichka - От доста дълго време участвам ак...
06.12.2010 17:19
От доста дълго време участвам активно във форуми и си излагам обществената позиция. На всякъде съм срещала само оплюване и нападки, въпреки , че се държа сравнително коректно към останалите. Не винаги устоявам на провокациите им. Обаче нещото , което разбрах, че и в интернет властват парите , както в живота. Дълго време не разбирах, защо след като навъртя определен брой постове във форумите и стана VIP според техните рангове за участие , и тези мили хора винаги ми намираха цаката да ме баннат. Регистирах си нови акаунти и с тях същото. Стигах до определен брой постове и пак бан. След време разбрах, че активните потребители ги правели модератори или им заплащали участието за да потържат интереса на форума. А на мен не искали да заплащат, защото това го правели само за хора приближени на тях и естествено модерирани в позицията , която защитават. За това аз съм хем нежелана ,защото съм неуправляема и ненадеждна за модерация, хем пък желана, защото където и да отида си имам феновете , които ме харесват , а съответно и им посещават форума. И така тези хитреци, хем ме държат на разположение, хем пък според техните си правила не искат да ми се отблагодарят за омя принос за техния просперитет. А аз просто искам да има къде да изкажа това , което ме вълнува.
Сега вие говорите, че които били на първа страница им заплащали. Моля ви, не ми казвайте , че всяко място в живота, е модерирано и управлявано според зависи. Това означава ли, че и тук в един момент ще си намеря майстора, след като навъртя популярност въпреки строгата цензура , която ми се налага. Въпреки зациклилия ми брояч , цифрите ми пак се движат напред твърде добре. Имам сведения , че съм трета по читаемост, но неудобна да ми се признае това. Скоро очаквам СЪБИТИЯ след като ми зачестиха добронамерените забележки на лична.
цитирай
37. tutankhamon661 - 37. lisichka
06.12.2010 17:23
Не знам какво да ти кажа. За пръв път чувам, че някой е баннат заради прекалена читаемост. Тук не мисля, че се е случвало. Аз поне нямам такава информация. Дишай спокойно и се забавлявай!
цитирай
38. анонимен - Чак трета по читаемост. Не прека...
06.12.2010 17:56
Чак трета по читаемост. Не прекаляваш ли лисо?
цитирай
39. tutankhamon661 - Рустаме, пробутвай си лъжите др...
06.12.2010 18:18
Рустаме, пробутвай си лъжите другаде! Старец прост!
цитирай
40. анонимен - От кога започна да триеш коментари?
06.12.2010 18:26
От кога започна да триеш коментари?
цитирай
41. tutankhamon661 - 41. анонимен
06.12.2010 18:35
анонимен написа:
От кога започна да триеш коментари?

От този постинг - в него го пише. Твой коментар ще има тук САМО след МОЕ одобрение.
цитирай
42. анонимен - Струвами се, че много ти се иска и ...
06.12.2010 19:05
Струвами се, че много ти се иска и живота ми да можеш да модерираш, ама нъцки....:))))))))))
цитирай
43. анонимен - Този постинг има смисъл
06.12.2010 19:14
единствено за тези блогъри, за които всъщност не се отнася. Ама поне е утешително да прочетеш нещо такова....
цитирай
44. tutankhamon661 - 43. анонимен
06.12.2010 19:16
анонимен написа:
Струвами се, че много ти се иска и живота ми да можеш да модерираш, ама нъцки....:))))))))))

Прощавай, това не го разбрах. Да модерирам живота ти? Ммннее, не мисля. Предпочитам да не те доближавам.
цитирай
45. tutankhamon661 - 44. анонимен
06.12.2010 19:28
анонимен написа:
единствено за тези блогъри, за които всъщност не се отнася. Ама поне е утешително да прочетеш нещо такова....

Никога не се знае откъде ще изскочи зайчето. Може и да помогне на някой.
цитирай
46. affroditta - Фараоне
06.12.2010 19:53
При мен постоянно се включва някакъв анонимен, който казва, че пиша глупости. Всеки път го питам защо изобщо ме чете тогава, но той не отговаря. Срам ли го е? Може би и той не си вярва.
цитирай
47. tutankhamon661 - 47. affroditta
06.12.2010 20:10
affroditta написа:
При мен постоянно се включва някакъв анонимен, който казва, че пиша глупости. Всеки път го питам защо изобщо ме чете тогава, но той не отговаря. Срам ли го е? Може би и той не си вярва.

Няма какво да се изненадваш. Пълно е с хора, които само чакат да пуснеш постинг и ей така, заради спорта ще изтърсят някоя глупост. И аз не разбирам къде е удоволствието, но те явно намират такова. За мен е форма на някаква перверзия.
цитирай
48. tutankhamon661 - 49. shtrakalka
06.12.2010 20:16
shtrakalka написа:
ти не ставаш ли изобщо от компютъра?
Как, бе, човек, успяваш да следиш всичко и да отговаряш веднага не всеки коментар?

Пускам постинги само в дни, в които нямам друга работа. Така мога да отделя повече време. Днес действително се схванах на компютъра. Нали има имейл - той ме информира за всеки коментар.
цитирай
49. azbgisveta - Тролове всякакви, не им обръщай внимание!
06.12.2010 20:52
Tutankhamon661, правилно си разбрал, че човек трябва да бъде принципен. Не е важно да бъдеш на първа страница винаги и с най-много гласове. Постепенно с времето ще откриеш все повече приятели. Аз дори се стремя да имам някакъв собствен стил - всеки постинг се състои от три части като конструкция и т.н. Blog.bg не е фронтовата линия, а възможност за обмяна на идеи от всички области на живота.
цитирай
50. tutankhamon661 - 51. azbgisveta - Тролове всякакви, не им обръщай внимание!
06.12.2010 21:10
azbgisveta написа:
Tutankhamon661, правилно си разбрал, че човек трябва да бъде принципен. Не е важно да бъдеш на първа страница винаги и с най-много гласове. Постепенно с времето ще откриеш все повече приятели. Аз дори се стремя да имам някакъв собствен стил - всеки постинг се състои от три части като конструкция и т.н. Blog.bg не е фронтовата линия, а възможност за обмяна на идеи от всички области на живота.

Точно това имам предвид. Радвам се, че намирам все повече съмишленици.
Теб май не съм те виждал преди? При първа възможност ще разтледам блога ти.
цитирай
51. creatura - Тук обаче трябва да си ТВОРЕЦ. . . . . . ...
07.12.2010 00:52
Тук обаче трябва да си ТВОРЕЦ.......много точно написано.Всички сме уникални сам по себе си,но е много приятно когато откриеш дори един близко до творбите ти....близко до сърцето.
цитирай
52. анонимен - Искам да наебъ една китайка
07.12.2010 04:12
Каква тактика ще ми предложите? Може да включа заплащане ако е необходимо. На китайката... :-D

\m/
//
цитирай
53. pegas08 - tUTKA!
07.12.2010 06:32
КОНКУРСЪТ!!! НАЙ-ДОБРИТЕ ТВОРБИ НА БЛОГ.БГ ЗА 2010 Г.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЗА ПОЕЗИЯ И ПРОЗА.
ПРАВИЛАТА ЩЕ ИЗЛОЖА.
ПУСНЕТЕ ВАШИТЕ ШЕДЬОВРИ.
В СРОК НА СРЕБЪРНИ КОВЬОРИ.


ДО ДЕКЕМВРИ, 20-ТИ , ЧАКАМ.
ПОСЛЕ СПИРАМ И ЗАТВАРЯМ.
ДА УЗРЕЯТ, ДА ЗАВИРАТ.
ДО 25-ТИ ДА КЛАСИРАТ!


ПОСТИНГИ СПЕЦИАЛНИ ИМА.
НАГРАДИ ЧАКАЙ ДОГОДИНА.
ДОГОДИНА, ДО АМИНА.
АКО ВОДЕН СВЯТ СЕ НЕ ПОМИНЕ.


ПРИЯТЕЛ ЛИ СИ , ТИ ПОМАГАЙ.
ЗА ДРУГ ДЕН НЕ ОТЛАГАЙ.
БЪРЗО УТРЕ ОТРЕЗНЯВАЙ.
НОВИНАТА НИ РАЗВЯВАЙ!

БОГ ДА НИ ПАЗИ! ДЕЛОТО Е СВЯТО!
АМИН!

МОЛЯ ВИ, ПУСНЕТЕ ЛИНК ВЪВ ВАШИТЕ ПОСТИНГИ И СЪБЕРЕТЕ ВСИЧКИ НА КУПОНА. ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН И УНИКАЛЕН.
ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ МОЖЕТЕ!
УСПЕХ!
цитирай
54. therainss - !
07.12.2010 07:45
"...не приемам критики от хора, които не пишат постинги. Не може да ми държи тон някакъв тип, който не публикува. Къде е базата за сравнение? Що не демонстрираш творческите си заложби? И баба знае да попържа, ама другото е важно..."
цитирай
55. анонимен - http://gargoo. blog. bg/zabav...
07.12.2010 09:15
http://gargoo.blog.bg/zabavlenie/2010/12/07/rok-legenda.646739
цитирай
56. milamam - Винаги съм смятала, че дали пише ...
07.12.2010 10:33
Винаги съм смятала, че дали пише нещо човек или само си го мисли, трябва много отговорно да подхожда и към двете.
Откакто съм тук, не съм спряла да си мисля, че в 90% от случаите хората ползват блога за отходен канал. Но понеже има и 10% стойностни неща, продължавам да присъствам в това пространство.
А относно класации и първи страници, имам чувството, че някои хора се взимат прекалено насериозно понякога, а забравят, че тук е място където си, за да се забавляваш.
Поздрави!
цитирай
57. pevetsa - Бог да те Благослови с МЪДРОСТ Пр...
07.12.2010 11:28
Бог да те Благослови с МЪДРОСТ Приятелю!
Алекс
цитирай
58. desozz - Поздрави
07.12.2010 11:49
Ето и голата истина за сайта блог.бг.Той си е олицетворение на обществото в държавата ни едно към едно.Това са и реалните отношения между нас на улицата,на работа или в компанията ни.Тролове и мизерабъли колкото щеш,но и свестни хора се намират.Дано да стават все повече и повече.
цитирай
59. sherif - Важното е да има мир и разбирател...
07.12.2010 14:17
Важното е да има мир и разбирателство. За останалото ще се погрижи Законът, т.е. аз.
цитирай
60. tutankhamon661 - 53. creatura
08.12.2010 13:35
creatura написа:
Тук обаче трябва да си ТВОРЕЦ.......много точно написано.Всички сме уникални сам по себе си,но е много приятно когато откриеш дори един близко до творбите ти....близко до сърцето.

Именно това е смисъла на блога - да разкриеш нещо от себе си. Не са само коментарите. Последното всеки го може, особено ако не казва нищо хубаво или смислено.
цитирай
61. tutankhamon661 - 54. анонимен
08.12.2010 13:36
анонимен написа:
Каква тактика ще ми предложите? Може да включа заплащане ако е необходимо. На китайката... :-D

\m/
//




Само на китайката няма да стигне.
цитирай
62. tutankhamon661 - 55. pegas08
08.12.2010 13:37
Е що да участвам, след като ти си без конкуренция? Или някой се е осмелил да те предизвика?
цитирай
63. tutankhamon661 - 56. therainss - !
08.12.2010 13:40
therainss написа:
"...не приемам критики от хора, които не пишат постинги. Не може да ми държи тон някакъв тип, който не публикува. Къде е базата за сравнение? Що не демонстрираш творческите си заложби? И баба знае да попържа, ама другото е важно..."

Става дума за онези, които само критикуват, но нищо не творят и това продължава месеци наред, т.е. пишат се за нещо повече от останалите, а всъщност са кръгла нула.
Има доста такива и наистина не приемам критики от тях.
цитирай
64. tutankhamon661 - 58. milamam
08.12.2010 13:42
milamam написа:
Винаги съм смятала, че дали пише нещо човек или само си го мисли, трябва много отговорно да подхожда и към двете.
Откакто съм тук, не съм спряла да си мисля, че в 90% от случаите хората ползват блога за отходен канал. Но понеже има и 10% стойностни неща, продължавам да присъствам в това пространство.
А относно класации и първи страници, имам чувството, че някои хора се взимат прекалено насериозно понякога, а забравят, че тук е място където си, за да се забавляваш.
Поздрави!

Точно така, преди всичко забавление. Но някои хора го правят за чужда сметка. Доста недостойно от тяхна страна. Живеят тук на чужд гръб - като паразити.
цитирай
65. tutankhamon661 - 59. pevetsa
08.12.2010 13:43
pevetsa написа:
Бог да те Благослови с МЪДРОСТ Приятелю!
Алекс

Всичко най-добро ти желая!
цитирай
66. tutankhamon661 - 60. desozz - Поздрави
08.12.2010 13:45
desozz написа:
Ето и голата истина за сайта блог.бг.Той си е олицетворение на обществото в държавата ни едно към едно.Това са и реалните отношения между нас на улицата,на работа или в компанията ни.Тролове и мизерабъли колкото щеш,но и свестни хора се намират.Дано да стават все повече и повече.

Ще стават. В крайна сметка справедливостта е на наша страна. Поне в приказките Доброто винаги побеждава.
цитирай
67. tutankhamon661 - 61. sherif
08.12.2010 13:46
sherif написа:
Важното е да има мир и разбирателство. За останалото ще се погрижи Законът, т.е. аз.

Целият blog.bg разчита на теб. Поне свестните хора със сигурност.
цитирай
68. анонимен - Тутка какво става
08.12.2010 14:20
Ще продължавате ли с Пазителите а?
цитирай
69. tutankhamon661 - 70. анонимен - Тутка какво става
08.12.2010 14:42
анонимен написа:
Ще продължавате ли с Пазителите а?

Не.
цитирай
70. therainss - коментар 65
08.12.2010 22:33
Да, бе, разбрах те от първия път. Просто исках да изразя съгласието си по този въпрос :)
цитирай
71. анонимен - По-добре въобще да не пиша, отко...
09.12.2010 09:45
По-добре въобще да не пиша, отколкото да пиша глупости като тебе, Тутьо!
цитирай
72. tutankhamon661 - 73. анонимен
09.12.2010 10:58
анонимен написа:
По-добре въобще да не пиша, отколкото да пиша глупости като тебе, Тутьо!

Не излизай от анонимността си - така повече ти отива!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5663388
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031