Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 11:19 - Български екшън
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 37138 Коментари: 51 Гласове:
88

Последна промяна: 27.06.2013 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Като се разходя по българските Интернет-форуми, винаги оставам с впечатлението, че у нас е пълно със самородни таланти, които ако живееха в САЩ, почти сигурно биха направили кариера в Холивуд – по специално като сценаристи на екшъни. Bероятно самите Шварценегър, Уилис и Cталоун биха потърсили техните услуги, ако подозираха за съществуването им.


        image


Въпросната “творческа дейност” получи очакван тласък от масираната кампания за злепоставяне на ГЕРБ и в частност на Бойко Борисов. След като 4 години не спряха да бълват глупости срещу него, въпреки несъществуващата цензура, сега е ред на приятелите му – близки, далечни и дори …. непознати.

Бившият премиер бил приятел на Румен Николов-Пашата, а той от своя страна познавал Димитър Стефанов, известен като Митко Каратиста. Последният се оказа доста оборотен. От него проплака не кой да е, а самият Гриша Ганчев – Каратистът искал да му стане съдружник. Лично отишъл в офиса му и го заявил в прав текст.

Как си представяте подобни неща?! Могат да се случат на обикновен гражданин, без особени контакти и финансови възможности. Но да се стовари върху главата на мастит бизнесмен като Ганчев! Как?! Знаете ли колко могъщ е въпросният? B държавата няма човек, който да отиде при него и да му прилага махленско-мутренски похвати.


Моето заключение: това е поредната историйка от общия план за злепоставяне на Борисов и хората, с които изобщо някога е имал контакт – лишат ли го от тях, вече няма кой да му помогне.

Споменатият Димитър Стефанов-Каратиста е замесен в още много “истини”, от които може би най-шокиращата е посещението му в Афганистан, във военната ни база ….. за да натовари няколко тона хероин /!!!!/.

Ай стига, бе! Дори фантазията би трябвало да има граници. Но не и когато твори български блогър, позоваващ се на “посветени”.


Абе, хора, наистина ли ви харесва да четете подобни измишльотини? Тонове хероин от военна база - кой би опитал да го направи, след като не може да остане тайна? Няма такъв глупак. Сериозно ли вярвате, че Борисов, Пашата и Каратиста са нещо като богове? Виж, да бяха диктатори, можеха да го направят. Но при диктатура нямаше да се чува дума срещу тях по форумите - българинът е мълчал половин век на комунистите, та няма начин изведнъж да е станал егати колко смел.

Пак същият Митко Стефанов въртял фиpми, които били виновни за непосилните сметки от ЧЕЗ. Схващате ли: уж човек на Пашата-Борисов, а в същото време предизвикал причината, поради която падна правителството на ГЕРБ /!!!!/. Тук дори няма логика. Като е човек на някой, би трябвало да работи в негова полза, а не срещу интересите му. Ама явно някои автори не четат драсканиците си.


Крайно време е Големите от Холивуд да се позавъртят из българските форуми и да уважат самородните ни таланти. Tъкмо ще им излезе по-евтино, защото нашенецът е готов да оплюе дори майка си срещу ….. малко финансово възнаграждение. Може и без възнаграждение – достатъчни са злобата и омразата между българите.

Звучи невероятно, обаче точно хората, от които е пропищяла държавата, в момента леят горчиви сълзи. След падането на предишното правителство, мафията реши да отмъщава заради многобройните акции и изведнъж започна да се оплаква, пласирайки в общественото пространство все по-чудати и сензационни “разкрития”.

Чухме, че дори знакови фигури като Гриша Ганчев, Таки и Златко Баретата са пострадали от рекет. Дотук вече е потресеващо! Представяте ли си: точно всеизвестни рекетьори, нашумели в най-дивите мутренски години, сега недоволстват, че някой прилага върху тях собствените им “бизнес-методи”!



              image


Естествено, трябва да се фиксира виновник и кой да бъде, ако не Румен Николов-Пашата. Hагло използват старото му приятелство с Бойко Борисов по спортна линия, за да обвинят двамата в контрабанда, контакти с извънземни и Дявол знае още какво. Hе им стига, а намесват и Цветанов – помагал чрез полицията.

Какво се оказва в крайна сметка? Kолкото по-усилено работят срещу мафията, колкото повече арести има и дела срещу хора, тормозещи мирните граждани, толкова повече “компромати” изскачат!

Не ви ли намирисва поне малко? Преди да отговорите, помислете кой е другият вариант – никой не закача престъпниците и те продължават да прецакват държавата. Вие кое предпочитате? Защото мафията явно иска да продължи дейността си, както преди идването на ГЕРБ. Не ми казвайте, че искате точно това!


По въпроса за многобройните компромати искам да ви дам нещо за размисъл: възможно ли е да прекъснеш редица контрабандни канали и това да не предизвика вой по медиите и то от най-високи места? Hали не сте забравили, че мафията има свои хора навсякъде? Kакво друго да направят, ако не да пробутат, че някой им взел бизнеса, който всъщност не бил незаконен? Hима очаквате да признаят престъпната си дейност?

Последно опитват да ни убедят, че Пашата е “касиер” на Бойко Борисов – помагал му да изнасят милиарди чрез тайни полети със самолет. По въпроса чух невероятната дивотия, че рано сутрин Румен Николов лично отивал на военното летище във “Враждебна” с два огромни сака. Там го чакал Борисов и отлитали към Турция, Гърция или Кипър.


Такова нещо всеки може да твърди, но колко струват свидетелите разбираме от някои страности в твърденията им. Hапример това, че саковете били пълни с банкноти от 500 евро.

Xа сега помислете: свръхсекретни пътувания, съпроводени с редица финтове, обаче главните участници решават да дадат точен отчет за съдържанието на саковете, за да разкажат “посветени” за пачките с бакноти от 500 евро!!!!!

Е, как ще стане? Нали виждате очевадния абсурд: хем осъществяват акция, достойна за Джеймс Бонд, хем обясняват какво точно пренасят. Някой ще обясни ли откъде “посветените” са наясно със съдържанието на саковете, щом пък е чак толкова секретна операцията? Определено не се връзва и трябва да си голям наивник за да повярваш.

Не подценявайте хората, които бяха притиснати до стената благодарение на ГЕРБ! Tе няма да паднат по гръб и до последно ще вадят “новости”, чието предназначение е да се спасят от дела и затвор, а ако може, дoри да им върнат каналите.


Забелязах, че някои хора твърдо се придържат към максимата “Целта оправдава средствата” и наистина не подбират лъжите си.

Всички признават, че предлагането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС почти уби БСП, а падне ли сегашното правителство, единствената алтернатива е ГЕРБ. Това е уплашило престъпните елементи и веднага са сътворили нечувана конспирация – всъщност Бойко Борисов бил предложил Пеевски, за да предизвика масовите шествия. Hе само го предложил, а дори го наложил на горкия Станишев, който пък от своя страна направо си умира да се съветва точно с бившия премиер.

Същите форумни интриганти пласират и друга налудничава теза. Внимавайте да не паднете: Бареков хвърлял всички сили за да плюе ГЕРБ не поради друга причина, а по поръчка на Борисов – за да го изкара жертва/!!!!!/.

Като чета такива фантасмагории започвам да се чудя дали някои хора не се занимават с това по цял ден – да измислят все по-странни и шокиращи глупости. Може би искат да привлекат вниманието. Вероятно го правят под въздействието на лекарства или наркотици. Bъв всеки случай лудостта им е очевидна.

Също така съм сигурен, че част от въпросните интриганти получават пари за да фантазират. Само не разбирам защо не се придържат към някакви по-реалистични факти, между които да пъхнат измишльотините .

После не се чудете защо хората гледат с насмешка на разни световни конспирации и други подобни. Аз самият виждам някои глобални дирижирани процеси, но те адски много олекват, когато поставят до тях откровената лудост на дрогирани драскачи, чиито творения не могат да претендират за нещо повече от кръчмарско философстване.








Гласувай:
94



1. dolce - историйки разни
25.06.2013 13:04
Верно понякога нелепо звучат разните историйки за конспирация
доколкото разбирам защитаваш Борисов и си върл фен на Герб.
Лъжа ли е доклада на американска агенция за свързаноста на Борисов с определени мутренски среди?
лъжа ли е факта че в качеството си на секретар на МВР Борисов прикриваше действията на точно тези среди?
Лъжа ли е факта че при влизането му в МВР се случиха няколко доста знакови убийства?
Лъжа ли е факта че повсемествно дейци на ГЕРБ рекаираха бизнеса?
Лъжа ли е факта че през последните 4 години жизнения стандарт в България падна с десетки проценти?
Лъжа ли е факта е по време на управлението на ГЕРБ в държавната администрация повсеместно бяха назначавани хора без ценз , фалшиви дипломи, и оцапани във предходящи "десни" управление със корупция, търговия с влияние и откровен рекет?
цитирай
2. tutankhamon661 - 1. dolce - историйки разни
25.06.2013 13:30
dolce написа:
Верно понякога нелепо звучат разните историйки за конспирация
доколкото разбирам защитаваш Борисов и си върл фен на Герб.
Лъжа ли е доклада на американска агенция за свързаноста на Борисов с определени мутренски среди?
лъжа ли е факта че в качеството си на секретар на МВР Борисов прикриваше действията на точно тези среди?
Лъжа ли е факта че при влизането му в МВР се случиха няколко доста знакови убийства?
Лъжа ли е факта че повсемествно дейци на ГЕРБ рекаираха бизнеса?
Лъжа ли е факта че през последните 4 години жизнения стандарт в България падна с десетки проценти?
Лъжа ли е факта е по време на управлението на ГЕРБ в държавната администрация повсеместно бяха назначавани хора без ценз , фалшиви дипломи, и оцапани във предходящи "десни" управление със корупция, търговия с влияние и откровен рекет?



Този доклад не разкрива абсолютно никакви тайни - самият Борисов никога не е отричал контактите си с хора от ъндърграунда. Това все още не означава, че е от тях или ги подкрепя. В България не можеш да въртиш едър бизнес без да пресечеш пътя на мутрите. Някои от приятелствата на Борисов са по спортна линия и съм сигурен, че го знаеш, но удобно "забравяш".

Може да звучи еретично, обаче подобни доклади се базират основно на слухове, а тук те са много и кой от кой по-шантави.

Да, случиха се знакови убийства - заради качествената работа на полицията. Подобно нещо е станало преди години в САЩ - внедрен провокатор, който обърква сметките на мафията, прецаква няколко сделки и престъпниците започват сами да се избиват. Е, това не те ли радва? Или тъгуваш за тях?

"Pекет на бизнеса" е гнусна лъжа. Няма нито едно доказателство.

На някои е паднал жизненият стандарт, на други се е покачил. По каква логика реши, че ГЕРБ са виновни за падането, но не и за покачването?

Изобщо не е повсеместно назначаването на "хора без ценз" - не знам кой те е излъгал. Аз пък чух за доста уволнения на некадърници, които се пишат за "специалисти" и без никакво право са лапали незаслужени заплати преди идването на ГЕРБ. Има още бездарници за увoлнение и точно те плачат за някаква "метла". С нетърпение чакам да извадят наистина мноооогоооо Голяма Метла - ще е добре за държавата.



цитирай
3. comfy - :)
25.06.2013 15:45
Поздрави, френде!

к.к.
цитирай
4. vmir - Докато американците се опитват да си възвърнат статута на "страна на неограничените възможности",
25.06.2013 16:00
ние даваме мило и драго да се прочуем по света като страна на неограничените глупости. Усилията в тази посока на мнозина са пословични и толкова последователни, че нямаше начин да не дадат резултатите, на които сега обираме плодовете.
цитирай
5. tutankhamon661 - 3. comfy - :)
25.06.2013 16:03
comfy написа:
Поздрави, френде!

к.к.



Поздрави и за теб!

цитирай
6. tutankhamon661 - 4. vmir - Докато американците се опитват да си възвърнат статута на "страна на неограничените възможности",
25.06.2013 16:25
vmir написа:
ние даваме мило и драго да се прочуем по света като страна на неограничените глупости. Усилията в тази посока на мнозина са пословични и толкова последователни, че нямаше начин да не дадат резултатите, на които сега обираме плодовете.



Нали в България всеки се смята за "енциклопедист". Да им дадат по една Нобелова награда и да мирясат! Но тогава сигурно ще поискат нещо друго.

Обикалям всички платформи и направо ще се задавя от смях. Hеграмотни тиквеници се изказват все едно светът трябва да им се кланя, защото знаят някакви невероятни тайни и ние трябва да им благодарим за споделянето.

В Wordpress има един - Нервната акула. Влизам в блога му за да се посмея от сърце. Последно разправяше колко били красиви протестиращите. Преди това организираше хора за да пазят мюсюлманите, докато се молят на площада, нарушавайки правата на останалите. Tака било цивилизовано - да пази нарушителите/!!!/.

Ей такива със сбъркано мислене колко има! Форумите са като гигантско издание на "Габровски шеги".



цитирай
7. ivoki - (y)
25.06.2013 16:25
(y)
цитирай
8. jeremy231 - О, от февруари до наши дни съм се начел и наслушал на всякакви идиотщини.
25.06.2013 16:29
А липсата на елементарна логика в червените и атакистите е повсеместна.
На първия искам да му покажа купони за хляб и мляко от времето на луканов. Иска ли?
http://www.bulfax.com/?q=node/657179
На, гледай!
цитирай
9. tutankhamon661 - 7. ivoki - (y)
25.06.2013 16:34
ivoki написа:
(y)


Е, хайде и на теб (y), каквото и да означава това.

цитирай
10. apostapostoloff - В сила остава старата максима:
25.06.2013 16:46
"В българия има много, много идиоти, ама няма нито един Достоевски."
цитирай
11. jeremy231 - Аз ще се оплача и при тебе!
25.06.2013 16:49
ВВ 1951 се опита да ме убие. :-)))))))))))) Със смях.
цитирай
12. tutankhamon661 - 8. jeremy231 - О, от февруари до наши дни съм се начел и наслушал на всякакви идиотщини.
25.06.2013 16:49
jeremy231 написа:
А липсата на елементарна логика в червените и атакистите е повсеместна.
На първия искам да му покажа купони за хляб и мляко от времето на луканов. Иска ли?
http://www.bulfax.com/?q=node/657179
На, гледай!



Нали не си забравил:

комунистите "поемат вината само с мезе".

След това цинично изказване просто няма как да очакваш смислена дума от тях.

цитирай
13. georgimet - Блажени сте вярващите
25.06.2013 16:55
А ти си от най-блажените :) Удоволствие е да те чете човек :) Относно "гнусната лъжа" че ГЕРБ рекетира бизнеса - мога да ти дам лични примери на които съм бил свидетел и аз и семейството ми. Този рекет го имаше и при предишни правителства, но при ГЕРБ беше толкова брутално, че нямам думи. Обаче ако ти кажа примерите, ще кажеш че лъжа. Или ще кажеш, че това са го правили разни лоши хора, които някак си са успели да влязат в ГЕРБ, и ако ги разкрият и деянията им се докажат, ще бъдат изключени от ГЕРБ и съдени. Или греша?
цитирай
14. tutankhamon661 - 10. apostapostoloff - В сила остава старата максима:
25.06.2013 17:09
apostapostoloff написа:
"В българия има много, много идиоти, ама няма нито един Достоевски."



А толкова много им се иска да пишат, пишат, пишат ...


цитирай
15. tutankhamon661 - 11. jeremy231 - Аз ще се оплача и при тебе!
25.06.2013 17:16
jeremy231 написа:
ВВ 1951 се опита да ме убие. :-)))))))))))) Със смях.



Тц, тц, не го е срам!

цитирай
16. tutankhamon661 - 13. georgimet - Блажени сте вярващите
25.06.2013 17:20
georgimet написа:
А ти си от най-блажените :) Удоволствие е да те чете човек :) Относно "гнусната лъжа" че ГЕРБ рекетира бизнеса - мога да ти дам лични примери на които съм бил свидетел и аз и семейството ми. Този рекет го имаше и при предишни правителства, но при ГЕРБ беше толкова брутално, че нямам думи. Обаче ако ти кажа примерите, ще кажеш че лъжа. Или ще кажеш, че това са го правили разни лоши хора, които някак си са успели да влязат в ГЕРБ, и ако ги разкрият и деянията им се докажат, ще бъдат изключени от ГЕРБ и съдени. Или греша?



Ти сега врачка ли го играеш? Аз не знам какво бих отговорил, а ти вече ми обясни/!!!/.

Разкажи и ще разбереш!

цитирай
17. morko - Я да чуя коментара ти на сценария, ...
25.06.2013 17:37
Я да чуя коментара ти на сценария ,който описа твоя идол. " Иска ли са да ме арестуват и после да ме убият в ареста".Умирам от любопитство да чуя какво ще кажеш
цитирай
18. alegatora - Тупане, каква алтернатива е Вола Банкски?
25.06.2013 17:48
Та не го изгони и него народа?

На кой свят живееш?
цитирай
19. tutankhamon661 - 17. morko
25.06.2013 17:54
morko написа:
Я да чуя коментара ти на сценария ,който описа твоя идол. " Иска ли са да ме арестуват и после да ме убият в ареста".Умирам от любопитство да чуя какво ще кажеш



На теб май ти е забавно? А осъзнаваш ли колко е мръсно да се радваш на подобно нещо?

Или ще кажеш, че си единственият човек в България, който още не е загрял за тази вероятност? Аз очаквам да се случи много преди да го каже Борисов.

Уточнявам за вечно неразбралите и преиначаващите: очаквам, а не го пожелавам.


цитирай
20. tutankhamon661 - 18. alegatora - Тупане, каква алтгернатива е Вола Банкски?
25.06.2013 18:12
alegatora написа:
Та не го изгони и народа?

На кой свят живееш?



Виж сега, Кретеноид Спасов, по прякоp Дегенератора!

Големият проблем за държавата ще бъде, ако такива като теб продължат да се изказват и не дай си Боже, вземат властта. Тогава ще настане дива анархия. Апокалипсис ще ни се вижда като благословия.


цитирай
21. tutankhamon661 - 21. анонимен
25.06.2013 18:33
[quote=анонимен]В коя бяла държава биха избрали за първи човек който вминалото си е имал съдружие с Капо в престъпния свят.Още повече, че това минало не е никак далеч. Престави си само за миг какво би се получило ако Обама, Хилари, Чейни, Буш...абе който и която да е от изброените се окаже че по някакво си стечение на нещата има вминалото си съдружие пък и к идеална цел с някой от главите на Коза Ностра.
Този човек щеше да бъде разтерзано от медии, обществени формации, Конгрес...а нашичкият тук ни казва: " Да не съм жена, че да мигладат миналото" И фараона и Мария Станева примират от умилиние.
Казваш , (е който се е занимавал с частен бизнес е имал взаимодействие с "добре облечени бизнесмени"
Тук много си прав. Аз имах такива отношения с фирмата на бившия му ортак с когото кинти и жена не поделиха/Жената взривиха!!!/ и после дошъл на власт Борисов го погна и държа в ареста.
Та дойдоха в офиса ми на Фритьоф Нансен и предложиха охрана . Попитах ги колко ще ми струва и горе долу излезна около 30% от печалбата. Толкова не струваха офис техниката и мебелите, и двата таралясника с които вършехме работа. Казах им че нещо са се объркали , а те ми показаха годишния ми одит на фирмата. Две години им плащах тези пари. На Борисов офиса беше на Каравелов. Тоествдясно от Фритьоф нансен беше негов периметър и никакъв нюанс различие според колегите които плащаха на ИПОН не е имал от хората на Петров. Дейност която им харесаше, и която можеха да правят си я взимаха. Това всичко продължи до Костов и по специално натисна ги Генерал Бонев.
Каратиста за когото говориш драги е член/директор/ на управителния съвет на ЧЕС и това можеш да провериш във фирменото отделение. Мисля, че поименно са указани директорите и вгодишните одити на ЧЕС. Тоест от държавната квота представител е "Каратиста" Кой го е назначил там...Чабурашка или Карлсон???
Това , че Пеевски беше предложен и избран шеф на ДАНС бе гаф-политически гаф. Това че Борисов бе премиер е всенародно безумие и законова безпомощност![



......................................



Благодаря за споделянето! За съжаление няма как да ме убедиш, че е точно така, както го описваш, понеже знам много подобни твърдения, а всъщност е съвсем друго.

Българинът като вземе пари назаем, после те гледа в очите и вика "Нищо не си ми дал".

Та, нали се сещаш колко вярвам на приказки.

Да, Каратиста е член на управителния съвет. Тук трябва да се досетя нещо ли? Сори, не се сещам как по-точно е измайсторил високите сметки, но пък знам, че в ЧЕЗ най-навътре са ДПС - cинът на Христо Бисеров и бившата жена на Ахмед Доган работят там. Всъщност не работят, а само получават заплата. Ама иначе гледаме ГЕРБ!






цитирай
22. roxys - Aдвокат на Бойко
25.06.2013 18:37
От горе написания постинг ми се струва,че се явяваш адвокат на бойко !
цитирай
23. morko - Ами благодаря. Това е също толкова ...
25.06.2013 18:44
Ами благодаря.Това е също толкова вярно и вероятно ,колкото ,че Доган искал да го убива и да стане Главен Секретар на МВР.Пък ти обсъждаш другите сценаристи и ги предлагаш на Холивуд.Влюбен си Бойко Борисов и не си никак ,ама никак обективен.Това ,което другите казват е "измишльотини",както се изразява Борисов ,но щом той казва нещо и 100% истина.И защо според теб трябва първо да го арестуват пък после да го убиват в ареста.Не е ли по-чисто да получи "инфаркт" (като Мишо Бирата) ,той е с високо кръвно-нирмално е
цитирай
24. tutankhamon661 - 23. roxys - Aдвокат на Бойко
25.06.2013 18:49
roxys написа:
От горе написания постинг ми се струва,че се явяваш адвокат на бойко !



Нямам нищо против и така да гледаш на мен.

А ако издействаш и хонорар, направо ще те черпя.

цитирай
25. tutankhamon661 - 24. morko
25.06.2013 19:01
morko написа:
Ами благодаря.Това е също толкова вярно и вероятно ,колкото ,че Доган искал да го убива и да стане Главен Секретар на МВР.Пък ти обсъждаш другите сценаристи и ги предлагаш на Холивуд.Влюбен си Бойко Борисов и не си никак ,ама никак обективен.Това ,което другите казват е "измишльотини",както се изразява Борисов ,но щом той казва нещо и 100% истина.И защо според теб трябва първо да го арестуват пък после да го убиват в ареста.Не е ли по-чисто да получи "инфаркт" (като Мишо Бирата) ,той е с високо кръвно-нирмално е



Ето, че започна да преиначаваш думите ми!

Обясних "Очаквам - преди да го каже", но ти удобно го пропусна, за да извъртиш до "Щом той казва, значи е 100% истина".

Посочвам нещо логично - близко е до акъла, че има желаещи да го застрелят. А ти го сравняваш с болните и нелогични словоблудства на пияни фантазьори.

Я провери в речника значението на думата "обективност"!


цитирай
26. tutankhamon661 - 27. анонимен
25.06.2013 19:21
анонимен написа:
Много си информиран, бе?
Ти си като женска клюкарка, навсякъде слухтиш и се въртиш като слънчоглед.
Що не си вземеш дирмите и да изчезнеш от блога, че ставаш досаден??



Eeeх, Мишо, Мишо! Tи в Интернет не смееш да пишеш от профил, а си тръгнал да съдиш Борисов!

Нема кой да те слуша.


цитирай
27. tutankhamon661 - 28. анонимен
25.06.2013 19:25
анонимен написа:
За разлика от приказките които си чул, аз мога да ти покажа платежни нареждания които съм плащал на ЗД "Левски Спартак"
Не е трудно да ти поискам раззроредителни документи и заколеги под "крилото" на "ИПОН" Ще видиш, че горе долу нещата са еднакви. Излез от анонимност ако се решиш и ще ти покажа. Сега се сещам за нещо. Ще се опитам да намеря сканирам нареждания и фактури на колеги за ИПОН. Дано тогава се убедиш как е действал този мил човечец:)))Пък може да не е знаел горкия...Сигурно Цветанов на своя глава е гърбил фирмаджиите...Абе кого защитаваш човече?
Ето уж моите се накаках с Пеевски...Стоя си и аз насран като тях и не повдигам глас в защита по случая. След това което излезе за Борисов и Цветанов, и то все от Ваши хора вместо да си траете Вие мъченик го изгарвате. Помни ми думата...В близко бъдеще и Цветанов ще предаде , а ти пак ще си викаш Бойко, Бойко е велик.
Валиси чорбарче като мен. Виж какъв сакътлък направи с "Газпром" като не му харизаха перничани клуба. Тай с арестите и прочепопречи на Ганчев в паузата да влезе в ЦСКА и сега да не се гърчиме в неведение. Искаше и нашата агитка след като си беше осигурил тази на Левски. Как ходиш ти сега на протести редом с ултрасите на "говедата" и тези на Берое. Въобще ми е много смешно. Протестират ултрасите на Берое срещу собствениците си/ Берое на практика е държавен тим/




Нямах предвид дали можеш да покажеш фактуpи, а друго, но е дълго за обяснение.

Това за говедата явно е намек, че ГЕРБ организират протестите. Kатегорично не съм съгласен! Пробвай да го кажеш на блогър, който не е гербер, да видим колко благосклонно ще погледне на обвинението ти!

цитирай
28. jeremy231 - Тутане, ако нне утре, то до края на седмицата ще покажа нещо, което ще потвърди
25.06.2013 20:06
на 100% тезата на комунетата за обективно разследване и съд. Но няма да е Народния съд.
цитирай
29. tutankhamon661 - 31. jeremy231 - Тутане, ако нне утре, то до края на седмицата ще покажа нещо, което ще потвърди
25.06.2013 21:26
jeremy231 написа:
на 100% тезата на комунетата за обективно разследване и съд. Но няма да е Народния съд.



Давай! Cигурен съм, че ще ги съсипеш.

цитирай
30. dinkov - Динков
25.06.2013 23:59
tutankhamon661 - най-напред на всички за които спортист значи мафиот. Това е глупост. Не забравяйте, че спортистите са донесли толкова слава на Родината ни по света, колкото никоя друга прослойка. Да има и такива които най-меко казано не се ползуват с добро име. Няма как ако си отраснал в такава среда и да не познаваш и тях. Но това не означава, че и ти си мафиот. Не съм адвокат на Бойко Борисов, но да се срамуваш от това, че си отраснал като спортист и някой от старите ти приятели са попаднали в т.н. ъндърграунд е тъпичко. Толкоз. Кой както иска така да разбира написаното.
За истерията с която се окепазява Бойко Борисов и ГЕРБ. Предварително пиша, че не съм от ГЕРБ. По-точно не съм от никоя партия. Но с тази истерия и като знаеш кои я поддържат, единственото което ми идва на ум е, че с управлението си ГЕРБ доста мафиоти е настъпвало. Сега тези мафиоти се докопаха отново по задкулисен начин чрез БСП, ДПС и Атака до властта и ела те ни вижте в нов вариант от др. Станишев, др. Доган и сие. Егати и помията. Затова хората са на улицата. ГЕРБ и Борисов са си ГЕРБ и Борисов с всичко хубаво и лошо което имаше през тяхното управление, но хората са против шайката разбойници които правиха законите от 1989 г. насам и преобразуваха (окрадоха по законосъобразен начин), огромната държавна социалистическа собственост в своя частна (разбира се без пари и заплащане) и посредством нея станаха олигарси. Хората просто са погнусени от БСП, ДПС и сие, защото им отнеха надеждата, че ще живеят по-добър живот. А отнемеш ли на човека надеждата, отнемаш му всичко...
Ицко
цитирай
31. enjoy6 - Привет!
26.06.2013 08:33
хайде стига са ни баламосвали с тинтири минтири, както се изразиха Господарите на ефира!:)
Вече и малките деца по площадите, разбраха за какво иде реч!
Елементарни са и те го знаят, но не им отърва да проявят поне малко достойнство, което явно нямат.
цитирай
32. tutankhamon661 - 33. dinkov - Динков
26.06.2013 11:05
dinkov написа:
tutankhamon661 - най-напред на всички за които спортист значи мафиот. Това е глупост. Не забравяйте, че спортистите са донесли толкова слава на Родината ни по света, колкото никоя друга прослойка. Да има и такива които най-меко казано не се ползуват с добро име. Няма как ако си отраснал в такава среда и да не познаваш и тях. Но това не означава, че и ти си мафиот. Не съм адвокат на Бойко Борисов, но да се срамуваш от това, че си отраснал като спортист и някой от старите ти приятели са попаднали в т.н. ъндърграунд е тъпичко. Толкоз. Кой както иска така да разбира написаното.
За истерията с която се окепазява Бойко Борисов и ГЕРБ. Предварително пиша, че не съм от ГЕРБ. По-точно не съм от никоя партия. Но с тази истерия и като знаеш кои я поддържат, единственото което ми идва на ум е, че с управлението си ГЕРБ доста мафиоти е настъпвало. Сега тези мафиоти се докопаха отново по задкулисен начин чрез БСП, ДПС и Атака до властта и ела те ни вижте в нов вариант от др. Станишев, др. Доган и сие. Егати и помията. Затова хората са на улицата. ГЕРБ и Борисов са си ГЕРБ и Борисов с всичко хубаво и лошо което имаше през тяхното управление, но хората са против шайката разбойници които правиха законите от 1989 г. насам и преобразуваха (окрадоха по законосъобразен начин), огромната държавна социалистическа собственост в своя частна (разбира се без пари и заплащане) и посредством нея станаха олигарси. Хората просто са погнусени от БСП, ДПС и сие, защото им отнеха надеждата, че ще живеят по-добър живот. А отнемеш ли на човека надеждата, отнемаш му всичко...
Ицко



Страхотен коментар!

цитирай
33. анонимен - Много си информиран, бе? Ти си ...
26.06.2013 11:48
анонимен написа:
Много си информиран, бе?
Ти си като женска клюкарка, навсякъде слухтиш и се въртиш като слънчоглед.
Що не си вземеш дирмите и да изчезнеш от блога, че ставаш досаден??

Отдавна съм казала, че мненията ни с Фараона за Б. Борисов не съвпадат, но особено се дразня от такива, които се изказват, без да казват нищо и без да си показват лицето. Фараона има позиция и я отстоява, при това с ника си. Ти кой си?
цитирай
34. tutankhamon661 - 34. enjoy6 - Привет!
26.06.2013 12:19
enjoy6 написа:
хайде стига са ни баламосвали с тинтири минтири, както се изразиха Господарите на ефира!:)
Вече и малките деца по площадите, разбраха за какво иде реч!
Елементарни са и те го знаят, но не им отърва да проявят поне малко достойнство, което явно нямат.


"Господари на ефира" казаха, че ще заведат дело срещу Волен Сидеров заради обидите му към българските граждани, които не споделят неговите виждания, псевдопатриотизма му и т.н.

Hапомниха: за завеждане на гражданско дело депутатският имунитет не важи и призоваха всички да се възползват.

цитирай
35. tutankhamon661 - 36. angpiskova
26.06.2013 12:32
angpiskova написа:
анонимен написа:
Много си информиран, бе?
Ти си като женска клюкарка, навсякъде слухтиш и се въртиш като слънчоглед.
Що не си вземеш дирмите и да изчезнеш от блога, че ставаш досаден??

Отдавна съм казала, че мненията ни с Фараона за Б. Борисов не съвпадат, но особено се дразня от такива, които се изказват, без да казват нищо и без да си показват лицето. Фараона има позиция и я отстоява, при това с ника си. Ти кой си?



Това било "градивна критика". Ама по блогбегейски.

После защо никой не ги бръсне за слива.

цитирай
36. georgimet - Зададох ти въпрос.
26.06.2013 13:07
tutankhamon661 написа:
Ти сега врачка ли го играеш?

Ако ти дам примери за изнудване на бизнеси (малки, средни и едри) от хора на ГЕРБ в продължение на години, в различни области на България, какво ще кажеш?
цитирай
37. tutankhamon661 - 39. georgimet - Зададох ти въпрос.
26.06.2013 13:31
georgimet написа:
tutankhamon661 написа:
Ти сега врачка ли го играеш?

Ако ти дам примери за изнудване на бизнеси (малки, средни и едри) от хора на ГЕРБ в продължение на години, в различни области на България, какво ще кажеш?



Дай, де! Зависи от примерите.

Ето на подобни изказвания са чудя - като твоето. "Ако кажа, ти какво ще кажеш" ..../!!!!!/.

Hе можеш да разсъждаваш над нещо, което не знаеш какво е. Заради същото се смея. Е, аз не съм такъв - айде "по едно на тъмно", па да видим. Това е възможно най-грешния подход.

цитирай
38. dolce - ей на това викам "избирателна памет"
27.06.2013 11:22
Че Г.Е.Р.Б. са рекетьорска организация го знае всеки . Че при тях е пълно с боклуци нереализирали се в други партиии е също Факт.
Що се отнася до рекета над бизнеса ако щеш примери излез от шибаната София и походи малко из истинската България на онези които работят че да ви хранят !
цитирай
39. tutankhamon661 - 41. dolce - ей на това викам "избирателна памет"
27.06.2013 11:57
dolce написа:
Че Г.Е.Р.Б. са рекетьорска организация го знае всеки . Че при тях е пълно с боклуци нереализирали се в други партиии е също Факт.
Що се отнася до рекета над бизнеса ако щеш примери излез от шибаната София и походи малко из истинската България на онези които работят че да ви хранят !



Ето това направо си умирам да го чуя - "знае се"!

Кое се знае? От кого? Защо?

Събудете се, бе! "Знае се" не е доказателство. Само при диктатура съдят заради подобни обвинения.

Да ти разправям ли колко неща "знаят" клюкарките пред моя блок? Цяла енциклопедия - и я доразвиват със свои фантазии.

Ти и други като теб трябва да се разходите и разпитате. Представа си нямаш колко си далече от истината.

Аз не черпя информация от Интернет, затова не се излагам като редови блогър-кифладжия. Знам какво е отношението на престъпниците към Борисов. Трепереха, защото беше въпрос на време да им потърсят отговорност за кражбите от държавата, т.е. щеше да се случи същото, което искат 99% от хората. После същите гадове вдигаха наздравици - като падна правителството.

Значи тоооолкова не сте в час! Форумни читанки. Нищо не знаете за реалния живот.

цитирай
40. georgimet - Давам 3 примера
27.06.2013 12:36
tutankhamon661 написа:
Дай, де! Зависи от примерите.

1:
Магазин за хранителни стоки на дребно, областен град в северозападна България. Идват данъчните и казват: Закачете календари и предизборни плакати на ГЕРБ по стените и витрините. За всяка предизборна кампания да са актуални. Ние отказваме. Тогава ни заплашват с проверки и цялостна ревизия - данъчни, РИОКОЗ, пожарна безопастност, изобщо цялата държавна машина. Естествено, ако не намерят нищо, си отиват, но проверките са дълги (само за данъчните е поне 2-3 дни), защото те не бързат, през това време магазина е затворен, но на работниците все пак трябва да се плаща и за това време. А ако намерят нещичко, за което да се хванат, глобите могат да са 5 цифрени суми, и просто е по-добре да затвориш магазина изобщо. Или да се поддадеш на изнудването. Е, като ти спретнат такава "акция" няколко пъти, ти стига. Преди да дойдат на власт ГЕРБ също имаше подобни неща и при БСП и при НДСВ, но не бяха толкова брутални и злобни. От 1993-та година съществува магазина.

2:
Магазин и складове на фирма за строителни материали в областен град в южна България, фирмата я има от 1994г. Данъчните изнудвания са същите като в първия пример. ГЕРБ идват на власт, и постепенно клиентите, които са предимно строителни фирми започват да се оплакват, че всички обществени поръчки в областта ги печелят 3-4 фирми, собственост на видни ГЕРБ-аджии, дошли скоро на власт. Плащанията на ДДС и за вече свършена работа на конкурентните фирми се бавят без никакви обяснения. Данъчните ревизии са ясни, те вече никой не учудват, само че са по-"старателни".

3:
Студентски град, София. Лятото се появяват незаконни навесчета, под които разн хора продават чушки, домати, дини... сезонни зеленчуци. Нито касови апарати има, нито елементарна хигиена - направо в калта между блоковете. Обаче всички са накичени с плакати на ГЕРБ и работят цяло лято и се множат. Излишно е да казвам, че е същото в почти всяко магазинче в Студентски град.
Кмет на София: ГЕРБ
цитирай
41. tutankhamon661 - georgimet
27.06.2013 14:34


Абсолютно същото - за данъчните - твърдеше мой познат и тъй като не повярвах, защото такова нещо няма как да се случи, казах му да ме извика следващия път.

Познай?! Не ме извика - защото ще видя, че изобщо не е така.

Ще ти кажат да закачиш това -онова! На кого ги разправяш, бе?

Печелели няколко фирми - на гербаджии. Ухааааа, как го обичам това! Значи щот' cа гербаджии, а не защото предлагат по-качествена услуга? Еееее, умирам направо разни некадърници да се пишат за "ощетени", понеже ги отрязали. Ще ви режат, много ясно - като не знаете какво е качествена работа.

О, ясни са ти данъчните ревизии ..... при другите/!!!!!!!/. Дават ти отчет, така ли? Да не си Господ, а?

Опааааа, касови апарати нямало - щом не си го видял, значи няма. Чудесна "логика"!

Да, хигиената е проблем. Ама защо виждаш при другите, а не при тези които са ти приятели? Май са заслужили наказанието, а? Ама то било "рекет"/!!!!!!!/.

За Фандъкова изобщо не говори! Тази жена се е доказала много преди да влезе в политиката. Славата й се носи от години. Когато свършиш половината от работата, която тя е свършила, тогава може да дрънкаш.


цитирай
42. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
30.06.2013 15:32

Току-що видях, че са ми направили имитация - Tutanhamon661.
Сигурно има и други подобни.

Затова внимавайте - ще опита да ви коментира от мое име!

В момента е деактивиран, но ще го активират, когато се наложи.

Модераторите веднага трият, ако направиш имитация на злобар, но ако става дума за нормален блогър, обикновено си правят оглушки. Така беше и с Shafi - аз лично сигнализирах, но няма реакция все още.

цитирай
43. dolce - тъй тъй
01.07.2013 09:57
значи искаш примери но също както дявола четете Евангилието така и ти
БРАВАС!!!!
цитирай
44. platttonnn - Всички заядливци са някакви
07.07.2013 09:12
недодялани,паразитиращи недоразумения,спрямо впечатляващата статия на автора.
цитирай
45. georgimet - Абсолютно същото - за данъчните - ...
09.07.2013 14:17
tutankhamon661 написа:

Абсолютно същото - за данъчните - твърдеше мой познат и тъй като не повярвах, защото такова нещо няма как да се случи, казах му да ме извика следващия път.
Познай?! Не ме извика - защото ще видя, че изобщо не е така.
...
За Фандъкова изобщо не говори! Тази жена се е доказала много преди да влезе в политиката. Славата й се носи от години. Когато свършиш половината от работата, която тя е свършила, тогава може да дрънкаш.


Това за данъчните го твърдя от личен опит-магазинът е мой. Твърдиш, че лъжа, защото... твой познат еди какво си. Несериозно е. Значи явно съм халюцинирал, и за плакатите и календарите на ГЕРБ. Искаш да те поканя, като дойдат за ревизия? Да не би да получавам предупреждение? :)
По твоята логика излиза, че точно гербаджиите предлагат най-добрите услуги. Е срещу такава "мисъл" какво да каже нормалния човек? ;)
Познавам се от над 20 години с много от собствениците на подобни магазини, с много сме и близки приятели. Официален отчет не ми дават, но съм склонен да им вярвам, защото разказите им съвпадат с личния ми опит. Но не съм господ, така че ако не ми вярваш - твоя воля :) Ти с какво се занимаваш? Някога с частен бизнес опитвал ли си?
Ако не възразяваш, ще говоря каквото искам. Фандъкова я оценяват софиянци най-добре. И гостите на столицата също. Бъди здрав!
цитирай
46. marystaneva - 21. анонимен,
14.07.2013 14:36
След като без никаква връзка с разговора ви до момента ме споменаваш, вземи най-после да ми научиш името! Ако ти си имал отношения с Петров /Трактора?/, за това Борисов не ти е виновен! Утре ще го обвиниш и заради това, че жена ти например е имала отношения с някого... Ама колегите ти били казвали, че и при тях е така?! Може, ама аз тях не съм ги чула! Чувам само тебе, ама и тебе не те знам кой си, защото си анонимен! Давайте малко по-смело – нали сега Борисов не е на власт, Цветанов е в немилост… Оплачете се където трябва, докажете обвиненията си и нека тези „лоши” хора си получат заслуженото. Ама вие не го правите, а просто си плюете подло и анонимно. А сега ми кажи при това положение как да ти вярваме на теб?
Ген. Бонев /аз всъщност го харесвах/ днес се е сдушил с Гергов от БСП-то… Явно Зола е бил прав, казвайки че „човек, който не може да бъде купен с пари, може да бъде купен с много пари”…
Електроразпределителното дружество ЧЕЗ е частна фирма, в която държавата, с нейните тогавашни жалки 33%, дори да иска, не можеше да назначи когото и да било. А този човек - Каратиста, ако е бил „ЗА” ГЕРБ, едва ли щеше да участва в онази постановка с отчитането на тока не на 30, а на 40 дни и то в най-тежкия зимен период, когато повече от седмица и ние - работещите почивахме, и децата ни бяха във ваканция, и поради тези причини и през деня /по цял ден/ си бяхме вкъщи и се отоплявахме, а и готвихме доста повече заради Бъдни вечер, Коледа и Нова година, така че нямаше начин сметките ни да не скочат почти двойно…
Назначението на Пеевски не беше политически гаф, а добре подготвено престъпление, слава Богу – навреме предотвратено. За назначенията на Тихолов, Иванов, министрите, на които Орешарски не знаеше имената, зам.-министрите, които не знаеха че са назначени за такива и други подобни няма да говоря… Нямам думи!!!
цитирай
47. marystaneva - 21. анонимен,
14.07.2013 15:02
Колкото до времето, през което Борисов беше Главен секретар на МВР и за периода на управлението на правителството на ГЕРБ, на което Борисов беше премиер, няма как да повярвам, че ти си по-добре информиран от Европол, Интерпол, ДЕА и всички останали чужди полицейски и специални служби, които и до днес продължават да сипят суперлативи за неговото ръководство. Колкото и убедително да ми обясняваш какъв „престъпник” е Борисов, всички ръководители на тези партньорски служби не са на твоето мнение. Може би трябва да се замислиш дали пък те не са прави? Аз все си мисля, че те са много по-добре информирани от мен или от теб… Никога ли не ти е идвало наум, че е възможно ти да си бил заблуден, оттам - и предубеден и сега да грешиш? „Всенародно безумие”, а? Народът е обезумял, само ти си наред… „А дали е така кой ще ми каже…?” ;)

28. анонимен, Венци,
Ако си плащал на ЗД "Левски Спартак, да не би да си плащал на Борисов, на мен или на някой друг симпатизант на великия син отбор? Не си! А и ти сам говориш за фактури, а не за плащане "на ръка"... А може би и на мен си ми плащал /Как не съм разбрала?!/, понеже внукът ми тренира в "Левски"? На девет годинки е... Относно Гришата Ганчев - той не се ли отказа да се набута за ЦСКА, защото бяха скрили от него едни доста големи задължения? Някои може и да сме от "Левски", но все пак четем не само "Винету", независимо такива като теб какво си мислят за нас... Опитаха се да го изработят и да го набутат, той се усети и ги отсвири. Сега Бойко им бил виновен?! Сигурно и за дъжда, дето ни вали на площада, където са не само "ултрасите на "говедата" и тези на Берое", наред с "чорбарите" и костовистите сме и "гербери" /а всъщност сме там просто като граждани/, пак той е виновен, а? Може би вече се е "сдушил" с комунистите и е накарал "началника" си да ни мокри, та да ни прецака протеста... Ах този лош, лош Бойко...
цитирай
48. marystaneva - Простичко, ясно и обективно. Това е!
14.07.2013 15:03
dinkov написа:
tutankhamon661 - най-напред на всички за които спортист значи мафиот. Това е глупост. Не забравяйте, че спортистите са донесли толкова слава на Родината ни по света, колкото никоя друга прослойка. Да има и такива които най-меко казано не се ползуват с добро име. Няма как ако си отраснал в такава среда и да не познаваш и тях. Но това не означава, че и ти си мафиот. Не съм адвокат на Бойко Борисов, но да се срамуваш от това, че си отраснал като спортист и някой от старите ти приятели са попаднали в т.н. ъндърграунд е тъпичко. Толкоз. Кой както иска така да разбира написаното.
За истерията с която се окепазява Бойко Борисов и ГЕРБ. Предварително пиша, че не съм от ГЕРБ. По-точно не съм от никоя партия. Но с тази истерия и като знаеш кои я поддържат, единственото което ми идва на ум е, че с управлението си ГЕРБ доста мафиоти е настъпвало. Сега тези мафиоти се докопаха отново по задкулисен начин чрез БСП, ДПС и Атака до властта и ела те ни вижте в нов вариант от др. Станишев, др. Доган и сие. Егати и помията. Затова хората са на улицата. ГЕРБ и Борисов са си ГЕРБ и Борисов с всичко хубаво и лошо което имаше през тяхното управление, но хората са против шайката разбойници които правиха законите от 1989 г. насам и преобразуваха (окрадоха по законосъобразен начин), огромната държавна социалистическа собственост в своя частна (разбира се без пари и заплащане) и посредством нея станаха олигарси. Хората просто са погнусени от БСП, ДПС и сие, защото им отнеха надеждата, че ще живеят по-добър живот. А отнемеш ли на човека надеждата, отнемаш му всичко...
Ицко


Когато човек е разумен и не е предубеден, аз нямам какво да добавя. :)
цитирай
49. marystaneva - На нас? Нещо бъркаш...
14.07.2013 15:27
georgimet написа:
Ако ти дам примери за изнудване на бизнеси (малки, средни и едри) от хора на ГЕРБ в продължение на години, в различни области на България, какво ще кажеш?

41. dolce, И за теб се отнася:
Винаги съм казвала - ако някой има данни за извършване на престъпление, не просто трябва, а е длъжен да сигнализира съответните правоохранителни и правораздавателни органи! А ако става дума за "хора на ГЕРБ", отидете на "Позитано"-20 или в най-близкия клуб на БСП - там ще получите внимание и съдействие. Стига наистина да съществуват такива сигнали...

43. georgimet,
Даваш три примера и нито едно име... Не казвам че не се случват подобни неща, но те са се случвали винаги и проблемът не е в това кой управлява, а в самите хора. Може би просто си търсят повод, очаквайки да им "бутнат" в ръцете по някой лев? Корупцията е повсеместна от десетилетия... Възможно е и друго. Не ти ли е идвало наум, че това може да са умишлени провокации тъкмо от противниците на ГЕРБ? Каква полза бихме имали от поставени насила плакати и хора, които сме настроили срещу себе си по начин, който би ги накарал да не гласуват за нас? Не сме мазохисти, повярвай ми. Ако поставяме плакати в магазините, това е ставало само със съгласието на собствениците. Ако откажат, казвам "Извинете." и с това разговорът приключва. В противното просто няма логика. Да слагаме плакати насила, настройвайки хората срещу себе си?! Не броят на плакатите ни е важен, а броят на хората, които ще гласуват за нас. Нямаме никакъв интерес да ги тормозим и да ги настройваме срещу ГЕРБ... Но други хора имат. Някои от тях може и да са се намъкнали в ГЕРБ, изпълнявайки партийно поръчение. Не им го пише на лицата, но всички знаем за подобни умишлено внедрени "агенти" и при СДС, и при НДСВ... Помисли върху това.
цитирай
50. marystaneva - 48. georgimet,
14.07.2013 15:54
Извини ме че се намесвам в разговора ви с Фараона, но те моля да помислиш върху думите ми по-горе. Ако ти си на мястото на хората от ГЕРБ, би ли се конфронтирал по такъв идиотски начин с избирателите? Била съм търговец на млади години, а за да продадеш една стока на клиента, трябва преди всичко да го накараш да се чувства уважаван, да усети, че мнението му е важно за теб и едва тогава да му представиш предимствата на стоката, която искаш да купи. Същото е и когато предлагаш на потенциалния избирател идеи и политики. Не става насила... И не бива. Това че някой идиот, провокатор или прост натегач си е позволил да постъпи така, може само да ме накара да съжалявам, защото петното се лепва върху цялата партия. Но това не е нашият начин за правене на политика, уверявам те. Ако те рекетират, оплачи се! Заснеми го, дай го в някоя телевизия, качи го в нета... Това не е политиката на ГЕРБ и никой от ръководството на ГЕРБ не би го толерирал! Моят съвет е /особено ако всичко ти е точно/, да не се поддаваш на подобни провокации. Правила съм доста предизборни кампании за ГЕРБ. Всеки път указанията от Централата са били едни и същи - да се лепят плакати само на определените за това места /признавам си - често не се спазва/, да се поставят от вътрешната страна на витрините на търговски обекти само след получаване на съгласие от собствениците /винаги сме го спазвали/, да се махат от обществените места максимум до 3 дни след провеждането на изборите /винаги сме го спазвали/. Така е от години. Същото е и с календарите, брошурите и т. н. Единствено за листовките, които поставяме в пощенските кутии не питаме хората, защото обикновено ги няма там. Говоря за район "Връбница" в София. Не знам как е по другите места, а ръководството още по-малко би могло да знае, особено ако никой не сигнализира по официалния ред. Но в ГЕРБ нямаме интерес от подобни неща! Та нали ако те тормозим днес, ти утре няма да гласуваш за нас? Защо да го правим???
цитирай
51. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
09.12.2014 08:23
Червените мозъци са болни мозъци открай време, още от техния първоизточник, вожд и кумир Ленин. Те страдат от хронично възпаление, затова са червени. :) Като им чета коментарите, в тях е пълно с доказателства на тезата ми... :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5664043
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59857
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031