Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2011 16:46 - Станишев - най-големият интригант
Автор: tutankhamon661 Категория: Политика   
Прочетен: 31514 Коментари: 72 Гласове:
98

Последна промяна: 18.01.2012 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





От известно време наблюдавам стряскаща метаморфоза в поведението на Сергей Станишев или по-точно влошаване на поведението му. В началото на своята политическа кариера изглеждаше уравновесен човек или поне даваше такъв вид. Често забелязвахме усмивка на лицето му, а провокациите посрещаше с невъзмугимо мълчание, редувано понякога с презрителна реплика – според моментното настроение. Едва ли щеше да е така, ако подозираше какъв възход и падение го очаква. Знаем, всяко начало е красиво.

Сега вече е различно. Няма нужда да го наблюдаваш дълго време, за да забележиш, че този човек все по-трудно сдържа нервите си, правейки неща, които преди не биха му хрумнали. Попаднах на негови фотографии, изобразяващи свирепа гримаса – сякаш не е той. Това показва, че вече не внимава къде, какво и кога демонстрира – индикации за отчаянието, което го е превзело.

Как се стигна дотук?

Потомък на известна комунистическа фамилия, Станишев има вид на пораснало пионерче. Не заради костюма и очилата. Самото му излъчване е на кариерист, амбициран от най-ранна възраст да се докаже не къде да е, а в политиката. Възможно е в ушите му все още да звучи култовото “Винаги готови”, което бе един от символите на комунистическата младеж, украсена с червени връзки и бели ризки. Ако е така, това донякъде обяснява неистовото желание винаги да има готов отговор на всяка нападка. За негово съжаление споменатият стремеж явно е лош съветник, тъй като лидерът на БСП все по-трудно намира адекватната реакция в дадена ситуация. Белите му бузки твърде често стават тъмночервени. Толкова, че от раз буди съжаление, а при някои може би и умиление. Любим цвят, какво да го правиш.

Отначало опита да се представи за човек от народа, афиширайки своите симпатии към Бийтълс. Получи се комично, понеже знаменитите англичани винаги са били символ на непокорната младеж, т.е. именно онова, което Станишев никога не е бил и няма да бъде. Помним и каква комунистическа анатема имаше за най-популярните рок групи. Интересно как ли гледат в БСП на тази негова “упадъчна поквара” и дали не е една от многобройните причини да се разклати тронът му в най-неподходящия момент?

Постигна детската си мечта да стане премиер на България. Вярно, в Тройната коалиция, но фактически той бе на върха. При това в удобната компания на президент от същата партия. Проблемът е, че хората с нищо хубаво не запомниха управлението му. Вместо значими постижения бившият премиер остави истинско минирано поле, чиито заряди един по един гърмят днес. Прикрил е редица забележки от Европа, за да не доизцапа потъмнелия си имидж. За негово и наше съжаление по този начин препоръките не се заличават, т.е. става като щрауса, заравящ главата си в земята.

Все пак има един “плюс”, макар и само негов личен – собствените му гафове сега позволяват да се присмива на изтормозеното правителство, търсещо изход от “минирания лабиринт”. Дали не е по-добре да наемат професионални сапьори? Прекалено много са бомбите със закъснител.

След като не получи доверие за нов мандат, Станишев вероятно се е надявал на президентските избори, за да покаже колко недоволен е народът от сегашното управление. Какво ли не опита в тази насока? Обичайните подмятания и компромати са само част от изборния арсенал. Предполагам, доста надежди е възлагал на кандидата за вицепрезидент Стефан Данаилов, който вероятно e бил силно изненадан от номинацията си. Разбирам мотивите. Майор Деянов е любимец на всички българи и заедно с Иван Иванов е признат за т.нар. секссимвол, чийто блясък никой не е подлагал на съмнение. Все пак да не забравяме, че хората са достатъчно умни, за да направят разлика между големия актьор и големия политик. Изборните резултати го доказаха.

Президентската битка бе ожесточена, но това не оправдава нарушенията на закона. В самия изборен ден е забранено агитиpането. Въпреки това, докато хората пускаха бюлетините, Станишев се появи по Канал 3 и продължи да обяснява на народа за кого да гласува. Направи го доста пламенно, което изключва вероятността да е станало случайно. Значи говорим за умишлено нарушение на закона. Не от квартален активист или махленска клюкарка, а от лидера на най-стaрата партия. Това не ви ли притеснява? Би трябвало, защото говори за страхотно незачитане на правилата. Някои са убедени, че всичко им е позволено.

Естествено, веднага е имало жалба, чието разглеждане е било забавено чрез юридически хватки. По този начин е изпуснат срока за административно наказание и виновникът се е разминал само с глоба. Не знам за вас, но аз не бих слушал такъв човек да ми говори за спазването на който и да било правилник. Едно говори, а върши друго.

Вече имаме нов президент, ала Станишев явно не иска да се примири. Доста му се насъбра. Не стига, че отновo загуби изборите, а в собствената му партия надигат глас недоволните от лидерството му. Все по-усилено се говори за смяна. Подиграват го, че в стремежа си да излезе “сух от водата” прибягва до изхвърляния, опитвайки да представи провала като “почти-победа”.

При тези отчайващи обстоятелства не е трудно да се обясни защо Станишев разширява кръга от мишени на своите обвинения. Последно посочи Жози Барозу и няколко емисари, които в навечерието на изборите били в София, за да изразят подкрепата си към ГЕРБ. Естествено, това си е негово тълкуване на най-обикновена визита, в която няма нищо нередно. Все пак да предположим, че именно с тази цел са дошли. Кое му е лошото? Ако в Европа са доволни от взаимодействието с българското правителство, съвсем нормално е да го покажат. Същото важи за всяка партия. Ама не, Станишев иска пълно затъмнение. Как да прокара собствените си лъжи, ако хората виждат реалното отношение към България? Той може да мечтае за връщане на Желязната завеса, но нормалните хора отдавна са казали “не” на комунистическата диктатура.

Кое е нарушение на демокрацията: в разгара на агитационния период да изкажеш положителна оценка или в самия изборен ден да цъфнеш по телевизията и за пореден път да обясниш коя е “правилната“ бюлетина?

Станишев със сигурност разбира сериозността на гафовете си. Просто няма избор. Притиснат е до стената и се мята като ранен звяр. Последният му отчаян ход е да направи филм за изборните нарушения и да го покаже на Европа. Явно не е изоставил идеята за касиране. Вероятно осъзнава безполезността на въпросното начинание, още повече редица юpисти го потвърдиха, но след като не може нищо друго да стори, трябва поне да опита. В Брюксел дали биха повярвали на филм от монтирани кадри и пристрастно тълкуване?

В хода на политическата си кариера Станишев продължава с метаморфозите. Може би този път идва техният край. Особено след връщането на Първанов в партийните редици.





Гласувай:
102



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Не е вярно !
09.12.2011 16:58
Най-голямият интригант е "Гоце" Първанов.
До последния си дъх на "Президент" той ще го доказва, а Станишев е просто негов ученик, който върви "успешно" по неговите стъпки.
цитирай
2. yotovava - Нещо от сорта "Сърдитко"
09.12.2011 17:04
дето все търси някой да му е виновен и никога да не поглежда нааканите си гащури.
Мда :)))))))))))))))))))))


Поздрав
Валя
цитирай
3. vt4525 - Не ти ли омръзна да пишеш такива романи? Може и по-кратко.
09.12.2011 17:32
цитирай
4. tutankhamon661 - 1. andreshko - Не е вярно !
09.12.2011 17:45
andreshko написа:
Най-голямият интригант е "Гоце" Първанов.
До последния си дъх на "Президент" той ще го доказва, а Станишев е просто негов ученик, който върви "успешно" по неговите стъпки.


Ха-ха! Добре.
Абе важното е, че са от една и съща интригантска партия.
Като знам, че комунягите ценят най-много лъжата, явно се гордеят с такива достойни ученици.
цитирай
5. tutankhamon661 - 2. yotovava - Нещо от сорта "Сърдитко"
09.12.2011 17:47
yotovava написа:
дето все търси някой да му е виновен и никога да не поглежда нааканите си гащури.
Мда :)))))))))))))))))))))


Поздрав
Валя



Именно. Колкото повече лъже и обижда, толкова по-смешен става.
Hо в подобни случаи точно клоунът последен го разбира.
цитирай
6. tutankhamon661 - 3. vt4525 - Не ти ли омръзна да пишеш такива романи? Може и по-кратко.
09.12.2011 17:48
Искаш да ме заместиш ли?
цитирай
7. flintul - Аз като гледам
09.12.2011 18:13
май не останаха нормални хора в БГ-то. Едни искат реформи, други се дърпат, на трети не им пука. А от политиците по-луди няма. Нормално е Станишев да води листата. Доста изборни загуби претърпя, което със сигурност е в разрез с очакванията му. Hищо чудно да полудее още повече.
цитирай
8. анонимен - Луд за връзване.
09.12.2011 18:36
Трябва да те затворят някъде без достъп до химикал и клавиатура.
цитирай
9. анонимен - Спомняш ли си, че той е най-кратко престоялият на поста си
09.12.2011 18:39
Министър-председател? Има, няма - 4 минути. Така провали мандата на БСП и "тройката" беше създадена с мандата на ДПС.
цитирай
10. tutankhamon661 - 7. flintul - Аз като гледам
09.12.2011 18:51
flintul написа:
май не останаха нормални хора в БГ-то. Едни искат реформи, други се дърпат, на трети не им пука. А от политиците по-луди няма. Нормално е Станишев да води листата. Доста изборни загуби претърпя, което със сигурност е в разрез с очакванията му. Hищо чудно да полудее още повече.


И да има нормални, те също ще полудеят. Както е тръгнало, може и да се объркат нещата, но не заради некадърност на правителството, а защото има огромно струпване на негативизъм. Луди пари и сизифовски мъки се хвърлят, за да спънат работата. Защо не положат същите усилия, за да помогнат?
Има коментатори, за които най-важното е не да живеят по-добре, а тяхната партия да е на власт и само да си чешат езиците по форумите. Политическото идолопоклонничество е много опасно.

цитирай
11. tutankhamon661 - 8. анонимен - Луд за връзване.
09.12.2011 18:56
анонимен написа:
Трябва да те затворят някъде без достъп до химикал и клавиатура.


Това е изказването на живота ти, нали? Сега можеш да спиш спокойно.
Като гледам някои какви щуротии плещят, веднага ми става ясно защо нищо не ви е наред. Може да има хора, изпитващи затруднения без да са виновни, но вие не сте от тях. Hа слепите и Господ не може да помогне.
цитирай
12. tutankhamon661 - 9. katana - Спомняш ли си, че той е най-кратко престоялият на поста си
09.12.2011 19:10
katana написа:
Министър-председател? Има, няма - 4 минути. Така провали мандата на БСП и "тройката" беше създадена с мандата на ДПС.


Той не само в политиката е клоун, а и в семейния живот. Това е още една причина да злобее.
То бива маневри и извъртане, но всичко си има граница.
За такъв като него е нормално да се комплексира не само от Борисов, а и от всеки друг опонент.
цитирай
13. nuk - .
09.12.2011 19:29
Tук винаги сме били на принципа "Най-умен е онзи, който крещи най-силно". Дивашкото не спи, а взима нови жертви. При това положение нищо хубаво не ни чака:(

Сред антигерберите има и интелигентни хора включително в блогбг. Те не обиждат, а обясняват съвсем човешки защо не са с Борисов. Проблема са другите - болшинството. Абсолютни кроманьонци, които поради някаква незнайна причина са повярвали, че знаят всичко най-добре. Всъщност дори не умеят да се изразяват. Какъв ти бюджет, дори елементарна култура нямат. Точно такива ли да слушам? Няма да стане.
цитирай
14. анонимен - М?
09.12.2011 19:58
Чакай да те пробвам дали още си с модерация.
Ако си няма да споря. С цензура всеки може.
цитирай
15. stomanata - Hали и Боков показа простотията си ...
09.12.2011 20:09
Hали и Боков показа простотията си преди време. Bината поемали само с мезе. Червена паплач! Точно тези да те учат на добродетели, а!!! Обаче не им е неудобно да тръбят, че след хиляда провокации Борисов веднъж е повишил тон. Голямо прегрешение, с мед да го намажеш.
цитирай
16. tutankhamon661 - 13. nuk
09.12.2011 20:29
nuk написа:
Tук винаги сме били на принципа "Най-умен е онзи, който крещи най-силно". Дивашкото не спи, а взима нови жертви. При това положение нищо хубаво не ни чака:(

Сред антигерберите има и интелигентни хора включително в блогбг. Те не обиждат, а обясняват съвсем човешки защо не са с Борисов. Проблема са другите - болшинството. Абсолютни кроманьонци, които поради някаква незнайна причина са повярвали, че знаят всичко най-добре. Всъщност дори не умеят да се изразяват. Какъв ти бюджет, дори елементарна култура нямат. Точно такива ли да слушам? Няма да стане.


Заради политиката хората често се карат. Hа мен това не ми влияе и бих уважавал човек, който гледа на нещата по същия начин.
Само че при българинът винаги има номера зад гърба - това не мога да приема.
Обиколил съм всички форуми и знам, че се говорят какви ли не лъжи. Тук също съм ги посочвал. Хората си вярват и дори не им хрумва колко смешни изглеждат отстрани.
Най-забавно е, когато видя простак да говори за култура. Е, тогава направо падам!
цитирай
17. tutankhamon661 - 14. анонимен - М?
09.12.2011 20:36
анонимен написа:
Чакай да те пробвам дали още си с модерация.
Ако си няма да споря. С цензура всеки може.


Изобщо не си позволявай да говориш за цензура, защото при мен никога не е имала такава! Hо ще ти се наложи да говориш възпитано. Hе е демокрация да дадеш думата на всеки селяндур с тираджийски речник. Тези думи само вкъщи на жена ти.
цитирай
18. dentaler - Hека бъдем честни!
09.12.2011 20:46
Не е само Станишев. Той просто се набива в очи.
Човек влезе ли във властта много бързо се променя, а в случая обсъждаме деятел, който направо е сраснал със системата. Предполагам отдавна е изгубил представа за реалността. Както и всички останали.
:(
цитирай
19. tutankhamon661 - 15. stomanata
09.12.2011 21:01
stomanata написа:
Hали и Боков показа простотията си преди време. Bината поемали само с мезе. Червена паплач! Точно тези да те учат на добродетели, а!!! Обаче не им е неудобно да тръбят, че след хиляда провокации Борисов веднъж е повишил тон. Голямо прегрешение, с мед да го намажеш.


Станишевци, Боковци и т.н. – там са родени с червената идея.
За провокациите - всичко е очевадно. Под достойнството ми е да го обсъждам.
Ще продължа да се учудвам на търпението, с което се отнася Борисов към всеки тиквеник, правещ опити да го “вкара в беля’.
Не е за вярване колко хора не разбират, че е едно е да спориш, съвсем друго е да обиждаш. А най-странни са онези, които недоволстват от това поведение, но само когато нападат тях лично. Ако друг е жертвата, тогава нямат нищо против подобно нагло поведение.
цитирай
20. анонимен - !!!?
09.12.2011 21:41
Сляп ли си? Държавата се сгромоляса. Пак ли предишните са виновни? А сегашните кога?
цитирай
21. анонимен - BG цирк :)))
09.12.2011 21:50
В България идиотията няма край. Намбър уан в шоуто са Станиша и Болен. Тръгнали с голями мераци за власт, сега са панаирджийско чучело:)) Mоже след време да се направи каталог с политическите карикатури на прехода. Фигури бол:)
цитирай
22. tomcat2 - Станишев ли ни управлява сега?
09.12.2011 21:53
Станишев ли ни управлява сега?
цитирай
23. tutankhamon661 - До анонимния, който ме напсува.
09.12.2011 21:56
Същото, което каза за моята майка, да се връща многократно на твоята!
Такива селтаци като теб нямат право да се изказват. Не и в моя блог.
цитирай
24. анонимен - Баце
09.12.2011 22:08
Абе,нали Боко ни клепа пред Европа,когато Станишев беше на власт,какво ревете сега бе,циркаджии дрисливи???!!!
цитирай
25. анонимен - Баце
09.12.2011 22:08
Абе,нали Боко ни клепа пред Европа,когато Станишев беше на власт,какво ревете сега бе,циркаджии дрисливи???!!!
цитирай
26. tutankhamon661 - 18. dentaler - Hека бъдем честни!
09.12.2011 22:10
dentaler написа:
Не е само Станишев. Той просто се набива в очи.
Човек влезе ли във властта много бързо се променя, а в случая обсъждаме деятел, който направо е сраснал със системата. Предполагам отдавна е изгубил представа за реалността. Както и всички останали.
:(


Не само във властта. Навсякъде и постоянно хората се променят. Не е реалистично да се очаква нещо различно.
Борисов обаче си останa същият земен човек и точно това го посочват като негов недостатък. Щом и доброто го представят за лошо, значи и пари да раздава, пак ще го обиждат.
Тук темата е Станишев. Написалсъм всичко. За мен този човек е абсолютен клоун. Hе мога да кажа нищо добро за него.
цитирай
27. анонимен - В момента затриват България, а ти на ...
09.12.2011 22:58
В момента затриват България, а ти на умряло куче нож вадиш.Станишев е в миналото.По добре напиши как преди избори се приказват едни неща, а след изборите се вършат неща граничещи с геноцид срещу българите в България.
цитирай
28. kleopatrasv - Не си губи времето със Станишев, ...
09.12.2011 23:05
Не си губи времето със Станишев, Фараоне. Няма смисъл да се занимаваш с неговата персона. След като успя да приложи всичките си казашки номера и с това най-накрая падна в калта, Той се паникьоса и показва симптоми на бяс. Партията му даже не може да овладее ужасния хаос, който е забъркал, а камо ли да оправи нещата.
Помниш ли, какво каза в нощта на изборите Станишев- направо си вкара автогол.
Като социалист не можел да приеме ЗАИГРАВАНЕ с етническата карта...и обясни, че партията му винаги е била и ще бъде против това.
Публиката скочи на крака- Гол!!!
Преди 20 години имено българските социалисти направиха най-голямото "заиграване с етническата карта" в новата ни история, като организират "голяма екскурзия" на българските мюсюлмани и депортират над 300 хиляди души. Ще кажете обаче, че БСП не е БКП и не би трябвало да носи тоталитарните негативи. Добре, но да видим какво прави партията след 10 ноември, когато вече е "реформирана".
Ами отчита „възродителния процес” като грешка и вина на Тодор Живков. „За преодоляване на допуснати извращения сред тюркоезичното и мюсюлманско население в страната” обявява, че „възродителният процес” „не почива върху марксистка основа и не произтича от прогресивните революционно демократични традиции в нашата история”. Признава се, че смяната на имената е била „насилствена”, в опит за форсирано създаване на „етнически монолитна българска нация”. . Днешната партия се обявява за „национално съгласие, за помирение, за преодоляване на обидите и враждата”.



цитирай
29. kleopatrasv - Сценарият се повтори и 2009 г., но не ...
09.12.2011 23:19
Сценарият се повтори и 2009 г., но не успя.
Припомни си пък кой точно се заигра с Доган?

цитирай
30. анонимен - Станишев ли?
10.12.2011 00:07
Жалка мижитурка от най-долнопробен материал. Cемейството му е ползвало облаги по времето на комунизма, а сега говори за честност. Спрях да очаквам почтенност точно от червените. Всичките са такива. Hе помня техен човек да си е посипал главата като извинение за половин век разграбване, лъжи и тормоз. Щом е техен лидер нормално е Станишев да държи палмата по наглост. Писна ми от комунисти - явни и прикрити.
цитирай
31. vencivaleri1951 - Там е работата приятел, че
10.12.2011 01:13
Борисов си остана същият. Макар, че не съм фен на Станишев, той израстна много като политик . По лесно "прасетата ще литнат" отколкото например Борисов да оглави ЕНП например. В неговия си ареал на Станишев това се случи. Не ти ли говори нещо това? Имаме втори българин/след Бокова/ на толкова висока позиция и вместо да изпитваме удолетворение , че най после ни забелязаха, че наши хора са отличени плюваме и пишем глупости по блоговете. И там ли с мандата на ДПС го избраха?
цитирай
32. анонимен - Мисля, че
10.12.2011 01:52
уважаемият есеист разполага само с оперативна памет, която има ограничен капацитет. Освен това има много злоба и омраза, която не прави чест на интелигентния човек, на какъвто се опитва да изглежда. Не коментирам съдържанието, защото е безсмислено.
цитирай
33. vmir - 26. анонимен,
10.12.2011 08:09
анонимен написа:
В момента затриват България, а ти на умряло куче нож вадиш.Станишев е в миналото.По добре напиши как преди избори се приказват едни неща, а след изборите се вършат неща граничещи с геноцид срещу българите в България.


Да беше отворил един речник, преди да даваш акъл на автора. Явно приемаш за знаещи неграмотниците, които твърдят, че спрямо тях се извършва геноцид, но ако отвориш речника, ще разбереш защо поучителния тон ти подхожда като на свинче звънче.
цитирай
34. liliyanaandreeva - Защо умни хора като Вас се занимават ...
10.12.2011 08:56
Защо умни хора като Вас се занимават с шушумиги и пионки на тайната репресивна власт? Не ги легитимирайте като ги обсъждате.Те ще си отмрат като лански сняг!
цитирай
35. kozme - Здравей!
10.12.2011 09:08
Станишев - никога не се предава и винаги, когато го подпират от Русия намира начин да се изпъчи.
Той е председател на ПЕС и като такъв е решил да "помогне" на европейците с излизането на европейските дългови облигации - като платежно средство. Имаше изказване от негова страна във в. Дневник. Човекът никак не се е отказал да ръководи, но сега се показва и пред Европа като лидер и ще иска тяхното внимание. Насочил се е в тази посока сякаш разбира от дългови кризи, облигации и др. финансови пера. Може и да успее, знае ли човек.
цитирай
36. kozme - Комунистите са коне с капаци
10.12.2011 09:15
те не виждат по-далеч от носа си. Те са свикнали някой отгоре да ги води и НИКОГА няма да станат от стола на който седят, защото са неспособни да мислят.
Те са научили устава на партията наизуст и това е техният живот.
Жалкото в случая е че в редиците на партията има и много млади ентусиазирани хора, кото търсят изява, но не със своите знания, а с начините на писане на компромати и доноси. Тези млади кадри са готови конспиратори на новото време.

Същият устав който имат БСП, го имат и КСБ - с леки изменения в отговорността към конфидеративният им съюз. Наказанията им са по-леки отколкото в уставът на БСП, който е пък с леки изменения - същият като уставът на БКП. ( има ги уставите в интернет - свободен достъп.)
цитирай
37. анонимен - Варненец
10.12.2011 09:37
анонимен написа:
В момента затриват България, а ти на умряло куче нож вадиш.Станишев е в миналото.По добре напиши как преди избори се приказват едни неща, а след изборите се вършат неща граничещи с геноцид срещу българите в България.

Как удобно забравят комунистите мръсни, че през последните 20 години са били най-често във власта, как съсипаха този овчи народ, а сега говорят за геноцид ...
Изроди, само глупак би повярвал, че последните 2 години страната е разрушавана и народа гладува !
Добре, че е Борисов, та да се закрепим поне, че няма скоро да се измъкнем е ясно, ама и как да напредваме с толкова хора дето само злобеят и нищо не правят за страна и народ, такива си бяха и такива ще си останат - предатели на българското с имена - БКП, БСП, ДПС, РЗС
цитирай
38. hristo27 - А ти, на какъв искаш да ти прилича ...
10.12.2011 11:08
А ти, на какъв искаш да ти прилича другаря Серго?
цитирай
39. tutankhamon661 - 20. анонимен - !!!?
10.12.2011 11:34
анонимен написа:
Сляп ли си? Държавата се сгромоляса. Пак ли предишните са виновни? А сегашните кога?


Като се чудите на "Предишните са виновни", не ви ли хрумва, че на този свят всичко е навързано?
За всяко ново правителство създава ли се нова държава, че да не влияят именно предишните?
На такова високо ниво всичко се мисли и прави в перспектива, а не от днес за утре. Всичко получава отражение години напред.
Не се преструвайте, че не го знаете!
цитирай
40. анонимен - Въпрос
10.12.2011 12:10
Така и не разбрах Серго дали е хетеро или хомо. Доста подозрителен изглежда. Отчете една неуспешна връзка, което още повече засилва подозренията в неприятна посока. За не го може да е приятна:) Ако има осведомен по жълтините нека сподели.
цитирай
41. vencivaleri1951 - Драги ми "нобелисте"
10.12.2011 12:15
kozme написа:
Станишев - никога не се предава и винаги, когато го подпират от Русия намира начин да се изпъчи.
Той е председател на ПЕС и като такъв е решил да "помогне" на европейците с излизането на европейските дългови облигации - като платежно средство. Имаше изказване от негова страна във в. Дневник. Човекът никак не се е отказал да ръководи, но сега се показва и пред Европа като лидер и ще иска тяхното внимание. Насочил се е в тази посока сякаш разбира от дългови кризи, облигации и др. финансови пера. Може и да успее, знае ли човек.


Станишев има докторат от "Висшето икономическо у-ще в Лондон" Погледни в Гугъл и виж къде е в класацията този университет. За сведение дълговата криза е финансово перо точно толкова колкото и /три/пера:)
цитирай
42. анонимен - от Севт Непримиримии
10.12.2011 12:19
Така нареченият "социализъм" е изграден изцяло на лъжа.Трагичното в случая е,че масата е сериозно увредена умствено от тази лъжа и отказва категорично да приеме реалността.
Живурка си народеца със спомена за това,как се взимаше заплата без да се работи,с плетене на интриги и клюки в учреждението .Необходимо беше само едно - да си на "ти" с шефа,което пък от своя страна изискваше да топиш редовно пред него колегите си.Тежко и горко на тези,които отказваха да играят по тези правила.Впрочем,във ведомствата и в днешни дни си продължава този порядък.Знам го.Правих проучване по този въпрос.
Оказва се,че и каквато и партия са дойде на власт,интригантстването винаги ще е на "мода".То си е част от народопсихологията.
Много често си викам - абе,тоя/или тая/толкова ли е "цъфнал и вързал",та е тръгнал да наднича на останалите в живота!?
Същото това проучване,което правихме в продължение на 2 години,отново категорично доказа,че:
- неудачниците в личен план са най - големите интриганти
- по - голяма склонност към снобарщина имат хората с по- ниски доходи/колкото и странно да звучи/.
- пришълците от други населени места са по - склонни към бързи сприятелявания с цел облаги....
Имаше и странни заключения - като например,че хората които се къпят по - често са по - удоволетворени личностно,във всяко отношение.
Изследването беше проведено във всички бивши страни на соц.лагера/няма да уточнявам с каква цел,защото нямам право/.Няма да изненадам никого,ако съобщя ,че първенството в интригантството е на руснаците,плътно следвани от българите и другите балканци.
Мисълта ми беше,че ако само Станиша беше интригант "с мед да го хранехме",дето казва народа.
цитирай
43. tutankhamon661 - 21. анонимен - BG цирк :)))
10.12.2011 12:24
анонимен написа:
В България идиотията няма край. Намбър уан в шоуто са Станиша и Болен. Тръгнали с голями мераци за власт, сега са панаирджийско чучело:)) Mоже след време да се направи каталог с политическите карикатури на прехода. Фигури бол:)


Сидеров имаше добри намерения в началото. Опита да играе без спонсори, които после да търсят възвръщаемост под формата на облаги. След това срещна суровата действителност - без пари не може да се прави политика. При дадената ситуация е нормално да се чувства като в безизходица, което лесно може да го удари в психиката. Не твърдя, че вече е станало, защото за подобни неща вярвам само на личните си впечатления, а такива нямам в момента. Със сигурност знам едно - при всичките си хард-изпълнения Сидеров е изкуствено демонизиран и представян като "фюрер". Последното е вестникарска измишльотина
цитирай
44. vencivaleri1951 - Драги Варненецо,
10.12.2011 12:27
анонимен написа:
анонимен написа:
В момента затриват България, а ти на умряло куче нож вадиш.Станишев е в миналото.По добре напиши как преди избори се приказват едни неща, а след изборите се вършат неща граничещи с геноцид срещу българите в България.

Как удобно забравят комунистите мръсни, че през последните 20 години са били най-често във власта, как съсипаха този овчи народ, а сега говорят за геноцид ...
Изроди, само глупак би повярвал, че последните 2 години страната е разрушавана и народа гладува !
Добре, че е Борисов, та да се закрепим поне, че няма скоро да се измъкнем е ясно, ама и как да напредваме с толкова хора дето само злобеят и нищо не правят за страна и народ, такива си бяха и такива ще си останат - предатели на българското с имена - БКП, БСП, ДПС, РЗС

Понеже темата е Станишев ще си подволя да ти напомня, че той никога не е членувал в ком-партия за разлика от Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Цачева, Аню Анев, Красимир Георгиев. Ако кажеш , за Баща му.да той е бил в ръконадството на партията подобно на чичото на Младенов/Петър Младенов. не е съвпадение/, подобно на дядото на новата министърка на строежите/министър при бай тодор и чл на ЦК/ Парламентарната група на ГЕРБ е базспорно групата с най много бивши комунисти и служители на бившия репресивен апарат. Една Фидосова е чиста откъм партийно минало тъй като едно време отпускаха бройки за членство в БКП, а фидосиева би заела най малко три честа. В репресивния апарат не я взели защото трудно би се внедрила "Под прикритие" :)))
цитирай
45. tutankhamon661 - 22. tomcat2
10.12.2011 13:04
tomcat2 написа:
Станишев ли ни управлява сега?


Не съм казал, че той управлява, но ежедневно опитва да влияе на държавата.
Голяма фигура е в политическия живот и затова реших да изкажа мнението си.
Не ти ли харесва малко разнообразие?
цитирай
46. анонимен - Мирославов, София
10.12.2011 13:28
Вярно е, появи се по канал 3. Не помня преди да се е сучвало. Това e сред малкото правила, които не бяха нарушавани на толкова високо ниво.
Cещам се за президентската кампания на Петър Стоянов, когато в ефир издаде секретна информация. Опита да го замаже с "На моя отговорност" и си я пое - изпусна втория мандат. Драстичното нарушаване на правилата никога не остава незабелязано и последствията са черни.
цитирай
47. vencivaleri1951 - хубаво е да се изказват мнения, но ооще по хубамо е когато те са коректни и смислени
10.12.2011 13:44
tutankhamon661 написа:
tomcat2 написа:
Станишев ли ни управлява сега?


Не съм казал, че той управлява, но ежедневно опитва да влияе на държавата.
Голяма фигура е в политическия живот и затова реших да изкажа мнението си.
Не ти ли харесва малко разнообразие?


Мандатът на ГЕРБ мина в оплакване от предишни правителства, а и Костов, и Царя" и особено Станишев октавиха стабилен резерв и почти липса на финансова задлъжнялост. Разбира се, че има ше друга ситуация, инвестиции, но фактът е, че Борисов получи в наследство пари КЕШ и ако ги нямаше щеше да е фалирал днес. Той не е виновен за кризата, но се държи три години все едно , че е в предизборна ситуация и не е премиер, а опозиционен лидер.
цитирай
48. flintul - май не останаха нормални хора в Б...
10.12.2011 15:26
tutankhamon661 написа:
flintul написа:
май не останаха нормални хора в БГ-то. Едни искат реформи, други се дърпат, на трети не им пука. А от политиците по-луди няма. Нормално е Станишев да води листата. Доста изборни загуби претърпя, което със сигурност е в разрез с очакванията му. Hищо чудно да полудее още повече.


И да има нормални, те също ще полудеят. Както е тръгнало, може и да се объркат нещата, но не заради некадърност на правителството, а защото има огромно струпване на негативизъм. Луди пари и сизифовски мъки се хвърлят, за да спънат работата. Защо не положат същите усилия, за да помогнат?
Има коментатори, за които най-важното е не да живеят по-добре, а тяхната партия да е на власт и само да си чешат езиците по форумите. Политическото идолопоклонничество е много опасно.

За мен провалът е неизбежен, колкото и ужасно да звучи:(
Няма значение кой е в премиерското кресло. След като целият свят се тресе от криза, няма начин ние да сме оазис в пустинята. Малка държава, опоскана, ужасни са прогнозите:(
цитирай
49. tutankhamon661 - 24. анонимен - Баце
10.12.2011 16:03
анонимен написа:
Абе,нали Боко ни клепа пред Европа,когато Станишев беше на власт,какво ревете сега бе,циркаджии дрисливи???!!!


Не знам какво имаш предвид.
Ако пак намекваш, че много говори, според мен е малко - трябва повече да приказва, защото много от магариите стават именно заради липса на информация.
Би трябвало да се радваш. Cега вече всичко се знае и даже се доизмисля от зложелателите. Борисов казва А, пък разни предават Б и В. После сменял мнението си сутрин, обед и вечер. Ама друг път! Приписват му думи, които изобщо не е помислял, а той ей сега ще потвърди.
цитирай
50. tutankhamon661 - 27. анонимен
10.12.2011 18:25
анонимен написа:
В момента затриват България, а ти на умряло куче нож вадиш.Станишев е в миналото.По добре напиши как преди избори се приказват едни неща, а след изборите се вършат неща граничещи с геноцид срещу българите в България.


Някой май има проблем със слуха и зрението.
Пак ли да повтарям, че единствено Борисов не е обещавал "реки от злато", а затягане на колана?
Тук не може да става дума за "преди изборите едно, след тях друго".
цитирай
51. tutankhamon661 - 28. kleopatrasv
10.12.2011 18:27
Доста прегрешения имат. Hе са само имената.
Исках да изкажа мнението си за Станишев, защото продължавам да се чудя как може да е толкова нагъл този човек. Може би има и по-зле от него, но той се набива в очи като лидер.
цитирай
52. tutankhamon661 - 29. kleopatrasv
10.12.2011 18:29
kleopatrasv написа:
Сценарият се повтори и 2009 г., но не успя.
Припомни си пък кой точно се заигра с Доган?


Много обичам да повтарям, че само Борисов не е бил зависим от Доган.
Заради това и на леви, и на десни им се плаче, защото техните хора направиха редица компромиси, за да не ядосат Сокола.
цитирай
53. tutankhamon661 - 30. анонимен - Станишев ли?
10.12.2011 18:34
анонимен написа:
Жалка мижитурка от най-долнопробен материал. Cемейството му е ползвало облаги по времето на комунизма, а сега говори за честност. Спрях да очаквам почтенност точно от червените. Всичките са такива. Hе помня техен човек да си е посипал главата като извинение за половин век разграбване, лъжи и тормоз. Щом е техен лидер нормално е Станишев да държи палмата по наглост. Писна ми от комунисти - явни и прикрити.


Ха-ха! Чакай извинение. Обади се, ако стане това, което ни се е чуло, ни се е видело.
Сегашните може да не са участвали тогава в терора, но поне да не правят изказвания, че едва ли не нищо лошо не се е случило. Толкова почернени семейства не са "нищо".
цитирай
54. tutankhamon661 - 31. vencivaleri1951 - Там е работата приятел, че
10.12.2011 18:56
vencivaleri1951 написа:
Борисов си остана същият. Макар, че не съм фен на Станишев, той израстна много като политик . По лесно "прасетата ще литнат" отколкото например Борисов да оглави ЕНП например. В неговия си ареал на Станишев това се случи. Не ти ли говори нещо това? Имаме втори българин/след Бокова/ на толкова висока позиция и вместо да изпитваме удолетворение , че най после ни забелязаха, че наши хора са отличени плюваме и пишем глупости по блоговете. И там ли с мандата на ДПС го избраха?


Нали разбираш, че не е избран поради заслуги или защото е много способен? Tова са апаратни игри - има ги не само в България.
Преди да кажеш колко си се посмял за моя сметка, помисли: защо го избират, след като дори в собствената му партия се готвят да го свалят? Не ти ли се струва странно?
Не знам точно на какъв принцип ги избират, но със сигурност е въпрос на контакти - тук вече Станишев е силен, иначе нямаше да стане лидер на БСП.
Друг вариант е да му пускат аванта за да позакърпи позицията си, която вече е доста разклатена. Не бързай да отхвърлиш този вариант. Подобни неща са обичайни за политиката, особено когато се правят от леви.
Точно Бокова ли спомена? Къде щеше да е тя, ако баща й не я беше спасил от съда при онова убийство през 1986-та? Представи си ти как би погледнал на въпроса, ако например Цветелина Бориславова се измъкне по подобен начин. Нали няма да отречеш, че с удоволствие ще я "разкостиш" от критика.

http://tutankhamon661.blog.bg/politika/2011/08/28/chernoto-semeistvo-bokovi.810088
цитирай
55. анонимен - До 33- Геноцид - Геноцидът (от гр...
10.12.2011 19:16
До 33- Геноцид - Геноцидът (от гръцки:γενο - род, племе и латински:caedo - убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група.Това което го няма в речника са начините за систематично унищожаване.В България провежданите реформи ГРАНИЧАТ с геноцид срещу българите защото: средната заплата не осигурява издръжката на двама души (родител и дете);цените са по високи или равни на тези в ЕС ;след поредица реформи здравеопазването е почти унищожено и накрая пенсионната реформа.Тези неща обаче ги няма в речниците.Колкото до тона- не поучавам никого- просто предлагам на Тутанкамон ако има желание да напише нещо по тази тема.А за свинчето и звънчето - благодаря- ти пък си имаш речник.
цитирай
56. vencivaleri1951 - Виж фараоне, аз казах, че фен на Станишев не съм или по точно смятам, че се мъчи
11.12.2011 02:24
с лидерстмвоно си в БСП, а и БСП няма полза от него като неин лидер. Просто няма харизма да печели избори. Що се отнася обаче до ерудиция, интелект, езикова култура има в излишък. Той е типичния европейски политик и не е изненада, че е в ръководствота на ПЕС. Ти просто не следиш кариерата му и се връзваш на "една жена каза на пазара" Първо той като завеждащ веншния отдел на БСП подготви цялата документация за влизането на нашите социалисти в ПЕС. Там го забелязаха и го придърпаха и н структурите. Беше доскоро директор по външните работи на ПЕС. Сега го пробват с временен мандат на председател и ако се задържи и на редовните избори това ще е голямуспех както за него така и за страната. Ако това не го разбираш просто не ти е мястото в Блог БГ сектор Политика. Какво е станало 68година. Бокова е била 16 годишна тогава ? Катастрофа ли? Защо противопоставяш Бориславова с Бокова? Те са от една черга. Не знаеш ли чия дъщеря и снаха беше Бориславова? Снаха на Абаджиев /чл на политбюро/ и дъщеря на генерал от ДС. Синът на Абаджиев взе жената на Боце и гледа неговата дъщеря, онзи пък взе неговата жена и дъщеря. Така , че Бориславови и Станишеви и преди и сега са във властта драги. Огледай ръководството на ГЕРБ и ще видиш, че освен Фидосиева всичко друго е от бивши членове на БКП и ДС. За това ми е смешно като почнеш да говориш комунистите това, комунистите онова...
Станишев по биологически причини/млад е/ никога не е бил член на БКП, нито пък вербуван или кандидатствал в ДС. За Бойко не може да се каже същото:))) Ако лявото беше разбито така като дясното бъди сигурен че ГЕРБ щеше да е от ляво
цитирай
57. vmir - 55. анонимен,
11.12.2011 06:21
анонимен написа:
До 33- Геноцид - Геноцидът (от гръцки:γενο - род, племе и латински:caedo - убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група.Това което го няма в речника са начините за систематично унищожаване.В България провежданите реформи ГРАНИЧАТ с геноцид срещу българите защото: средната заплата не осигурява издръжката на двама души (родител и дете);цените са по високи или равни на тези в ЕС ;след поредица реформи здравеопазването е почти унищожено и накрая пенсионната реформа.Тези неща обаче ги няма в речниците.Колкото до тона- не поучавам никого- просто предлагам на Тутанкамон ако има желание да напише нещо по тази тема.А за свинчето и звънчето - благодаря- ти пък си имаш речник.


Хайде сега, щом си хванал веднъж речника, прочети и за думата “целенасочено” и бъди така добър след това да дадеш поне линк към документа, в който някой си е поставил ЦЕЛТА да унищожава българите. Недостига на средства за желания стандарт на живот е следствие и е не повече геноцид, колкото мързела и интригите, които предизвикват този недостиг.

Следователно, ако ще търсим извършител на геноцид, това трябва да са тези, които реват за стандарт, който не са заработили и за целта се вдъхновяват от онези психично болни хора, които са убедени, че срещу личността им се извършва геноцид.
Казано със старата поговорка: "Не се прави на луд за пенсия"
цитирай
58. dalida - Нека оставим миналото да се оталожи, то си остава - минало.
13.12.2011 09:50
С.С (какви инициали само а?) СС - във втората св. война - всички мразиха тези инициали, защото всяваха ужас и смърт. Е, С.Станишев единствено ни нокаутира и ни прати в "девета" глуха. Още във времето на "прехода" когато за първи път промениха данъчната система в България Станишев направи едно изказване, на което социалистите тогава не обърнаха особено внимание - Данъкът 10% беше приветстван с мнозинство в парламента и социалистите от тогава престанаха да бъдат социални - защото се прекрати минималния необлагаем доход на социално слабите. С този данък С.Станишев си би " автогол" - сега да се сърди на себе си, че вече не е основна карта в политиката.

За българския народ е много важно, бедните да не плащат данъци.Навсякъде във всички европейски и азиатски държави, бедното население има праг на бедност, който не се облага с данъци. Дано Герб, върнат старото данъчно облагане - за доходите на хората.
цитирай
59. анонимен - Изумявам
13.12.2011 11:15
от странните ви писания. Първо Венци Валери е много прав, че Станишев е европейски политик много повече от който и да е друг в България. Отделен въпрос е, че не е харизматичен, той е еквивалент на работната пчеличка-върши си работата, без да блести и без да вдига много шум, защото не го бива за това.
От друга страна Боко е медийно-имиджов продукт и нищо повече. Той не е човек от народа, колко от вас имат неговото материално състояние?
Не зная защо плюете социалистическата идея, след като социалистите са с движещи позиции и дори управленски такива в западна Европа.
Казвал съм го и ще го повторя. Станишев е бил подготвян за държавник. Хората по висшите държавнически постове трябва от малки да са били обучавани, подготвяни и дори нахъсвани за това. Погледнете кланът Кенеди. Кой от тях е бил пожарникар и след това се е хукнал да обяснява за рейтинги и финансови инструменти. За да си държавник, трябва да си като Барак Обама, като Станишев, като Жан Клот Юнкер. Необходимо е да знаеш езици, да си отлично подготвен юрист, правист или дипломат. Не е допустимо да те изберат за държавен глава и тепърва да започваш да учиш.
Казаха го, ГЕРБ пращи от бивши комунистически кадри и такива на Дс. Отделен въпрос е, че според мен всички политици от прехода, включая Борисов, Станишев, Костов трябва да си ходят. Време е за нови хора, европейски насочени демократи и социалисти.
И последно да ви питам дали е нормално на осемнадесет години, свирейки и пеейки в две групи и участвайки в две представления да изкарвам повече пари от майка ми, която е съдия? Задавам въпросът, понеже някой плямпаше нещо за мързела и работата. Мога ли да ви запитам защо аз си купих Беемве кабрио, наех квартира за мен и приятелката ми, а мама и татко живеят в разбрицан апартамент 55 квадрата, заедно с баба и леля и карат Пежо 1994-та?
Колко резерв остави БСП? Колко вдигнаха заплатите по време на мандата си? Финансовият им министър беше от партия извън БСП, ДПс И НДСВ, такова нещо може ли да се случи при ГЕРБ
цитирай
60. ok3223 - Тутанчо, тутанчо
13.12.2011 11:53
Ставаш смешен Тутанчо.
Мухата се мери със слона. По ръст, тегло и по...уум.
Къде си ти, къде е Станишев, КЪДЕ Е ТВОЯТ ИДОЛ И БОГ- Тиквата.
Станишев е следващият мин.председател на БГ, след тоталният провал на ББ и ГЕРБ, който наблюдаваме в момента. Та той е председател на ПЕС бе Тутанчо. Той 10 пъти по-кадърен, образован,способен и уважаван в ЕС от ББ. Боко е 0 пред него във всяко отношение. Въпреки блокоажа в ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА НЕГОВИТЕ ИНИЦИАТИВИ от двамата архимошеници Симо Горския и ТУРУЧИНА ДОГАН, нещата в БГ вървяха добре. В сравнение със ставащото днес повече от добре. Докато Симо крадеше държавни имоти, а Доган като хидроексперт печелеше милиони, ТОЙ, СТАНИШЕВ. фактически редеше, управляваше държавата БГ. Нещата вървеха много добре Татунчо. Икономиката направи скок напред и нагоре. Това казва статистиката. Остави на ГЕРБ бомба в държавния резерв от 9 милиарда суха пара и нито едно задължение. Пенсиите и заплатите бяха увеличени с 80%, а безработицата сведена до 8%.
Какво направиха ГЕРБ и БОКО. Преполовиха резерва (4милиарда) и 1.4 милиарда от НОИ, които профукаха за показни ЗАЛИ И ПРАЗНИ МАГИСТРАЛИ, и сега няма пари за нищо. Нито за болници, нито за образование, нито за фермери, нито за повишаване на заплати и пенсии. Намират се пари за МВР и МНО, за слушане и подслушване и пр. паразитни дейности, а нито лев да се подпрат БДЖ, болниците, БАН, училищата, да се увеличат поне с малко ниските заплати и пенсии.
Такива са фактите Татунчо, а пред тях и боговете млъкват.
На калпав х... и вълната му пречи. На БОКО Б все някой му пречи,все му оставили бомби и мини, които той, като накадърен сапьор само взривява вместо да ги обезвреди,и сади като репи напролет, нови и нови минни полета за следващите поколения.
Татунчо, Татунчо, като политик БОКО е пресечена 0. Нещо добро няма да докара.
Това го разбраха и кокошките на село. Такава е истината за съжаление. И на мен ми е неприятен този факт.
Не може от некадърен полицай да се пръкне голям държавник...
цитирай
61. анонимен - Станишев го пратиха в ПЕС, за да му ...
14.12.2011 12:14
Станишев го пратиха в ПЕС, за да му намерят друга работа и да престане да се занимава с тукашните социалисти. Много хора от партията са против него и са наясно, че партията има по-добро бъдеще без него. Но не е толкова лесно да бъде отстранен. А така е чисто - той се радва на "повишението", на "успеха" си, не се връща назад, после ще му се намерят други безопасни занимавки, а социалистите у нас ще могат да напредват нормално.
цитирай
62. анонимен - писна ми
14.12.2011 18:57
Извинявам се за правпоси,но тук клавиатурата и програмата е ужасна.

Писна ми да чета глупостите на автора.б.б.(нарочно е с малко букви) също направи нарушения на закона,но няма да кажеш не6то нали?
Преди също се крадеше,но имаше работа за много фирми,сега има работа за 4-5(Знае се кой саІ.Колко чоека има осъдени за далавери(това беше най-голямото му обещание).НЯМА.Защото,ако има трябва и тои да влезне в затвора.
Искам да те попитам и аз нешо" Как ще коментиращ незаконната вила на Плевенлиев и неговата позиция по този въпрос?


п.с.
Боже,колко мъка има по този свят(България).
цитирай
63. tutankhamon661 - 62. анонимен - писна ми
14.12.2011 19:08
анонимен написа:
Извинявам се за правпоси,но тук клавиатурата и програмата е ужасна.

Писна ми да чета глупостите на автора.б.б.(нарочно е с малко букви) също направи нарушения на закона,но няма да кажеш не6то нали?
Преди също се крадеше,но имаше работа за много фирми,сега има работа за 4-5(Знае се кой саІ.Колко чоека има осъдени за далавери(това беше най-голямото му обещание).НЯМА.Защото,ако има трябва и тои да влезне в затвора.
Искам да те попитам и аз нешо" Как ще коментиращ незаконната вила на Плевенлиев и неговата позиция по този въпрос?


п.с.
Боже,колко мъка има по този свят(България).



А на мен ми писна от лъжите за този и онзи. Всеки преуспял човек като Плевнелиев имал нещо "незаконно". Явно не умееш да изкарваш пари и това те подтиска.
Ако си тази, за която те мисля, изобщо не се учудвам на малоумните ти разсъждения. По-нагоре хората също не са съгласни, но изтъкват аргументи. А ти ми пробутваш махленски тъпотии. При клюкарките пред блока може и да вървят, но не и при мен.
Карай! Ти толкова си можеш. Злобни, малки, незначителни, лицемерни човечета, представящи се за "божи кравички", да обвиняват президента! Ти нямаш право да говориш по тези въпроси.
цитирай
64. анонимен - Извинявам се за правпоси, но тук ...
14.12.2011 23:34
tutankhamon661 написа:
анонимен написа:
Извинявам се за правпоси,но тук клавиатурата и програмата е ужасна.

Писна ми да чета глупостите на автора.б.б.(нарочно е с малко букви) също направи нарушения на закона,но няма да кажеш не6то нали?
Преди също се крадеше,но имаше работа за много фирми,сега има работа за 4-5(Знае се кой саІ.Колко чоека има осъдени за далавери(това беше най-голямото му обещание).НЯМА.Защото,ако има трябва и тои да влезне в затвора.
Искам да те попитам и аз нешо" Как ще коментиращ незаконната вила на Плевенлиев и неговата позиция по този въпрос?


п.с.
Боже,колко мъка има по този свят(България).



А на мен ми писна от лъжите за този и онзи. Всеки преуспял човек като Плевнелиев имал нещо "незаконно". Явно не умееш да изкарваш пари и това те подтиска.
Ако си тази, за която те мисля, изобщо не се учудвам на малоумните ти разсъждения. По-нагоре хората също не са съгласни, но изтъкват аргументи. А ти ми пробутваш махленски тъпотии. При клюкарките пред блока може и да вървят, но не и при мен.
Карай! Ти толкова си можеш. Злобни, малки, незначителни, лицемерни човечета, представящи се за "божи кравички", да обвиняват президента! Ти нямаш право да говориш по тези въпроси.


Искам да коментирам няколко неща и да ти дам няколко съвета:
1)За Г.Първанов не говорим,говорим за бъдещич президент;
2)Няма нищо общо б.б. и Росен Плевенлиев с мойте пари;
3)Аз съм собственик на стройтелна фирма и изкарвам достатъчно пари,за да не се оплаквам от липса на пари;
4)не съм този за който ме мислиш;
5)Липса на елементарно възпитание е да слагаш такива епитети на хора,който не познаваш.Даже да ги познаваш,пак е тъпо да го правиш(падаш на тяхното ниво);
6)Специално за Р.П. имаше предавене,в което го питаха:г-н Министър,какво ще кажета за вашата незекона вила.Той отговори:Защо гледате мен,вижте мойте съсседи,те има 4-етажни къщи,аз имам само 2-етажна.Браво на министъра.
цитирай
65. анонимен - на предишното
14.12.2011 23:42
Смени си проверката на блога,много е гадна(това е личен съвет)
На другото се надявам,че ще го пуснеш.
Моето мнение,че сме на този хал,заради такива хора като теб.Вие не виждате много далеч,и не коментирате гре6(?)те на ва6те идоли
цитирай
66. анонимен - на предишното
14.12.2011 23:43
Смени си проверката на блога,много е гадна(това е личен съвет)
На другото се надявам,че ще го пуснеш.
Моето мнение,че сме на този хал,заради такива хора като теб.Вие не виждате много далеч,и не коментирате гре6(?)те на ва6те идоли
цитирай
67. анонимен - ...
17.12.2011 23:53
Фараоне, каква е разликата дали къщата е две, двадесет или двеста етажна, ако е незаконна?
Е, разбира се, че последните две са съответно блог и небостъргач, но ГЕРБ, СДС и доста от БСП, а и народа ни прави една огромна грешка.
Няма значение защо, заради какво и как си нарушил законите, те са нарушени и ако имаш незаконни вили, коли, шест апартамента, гаражи, сараи и купища други луксозни вещи, то ти нямаш място нито в министерско кресло, нито в президентски стол.
А тъй или иначе се отвори въпрос за Парванов, ще кажа, че като агент на ДС, той изобщо няма работа на каквато и да е държавна работа. Честно ти казвам, че ако този човек се върне в БСП, влизам в партията и ще направя преврат, защото не може в тази партия всичко с власт да дъхти на комунизъм, а да оставим фактът, че управлението на Станишев беше най-дясното, което България е имала в модерната си история.
Социалистите ни са десни, защото социалното не изнася на хората, даващи пари за съществуването на партията.
ГЕРБ са медиен продукт, пропит от активни бивши комуняги.
Сините, е техният период на разпад е добре да се помести в менделеевата таблица, някъде около плотония.
В България нищо не си е на мястото и сме принудени винаги да избираме по-малкото зло, защото е по-лесно да не мислиш, а да следваш, по-удобно е да седиш, а да не направиш нещо, а най-лесно е да мрънкаш.
цитирай
68. daan - Весела Коледа
24.12.2011 15:27
ТИ ПОСКУВАМ МНОГУ РАДОСТ И СРЕЌА.
цитирай
69. mileidi46 - Вълшебна Коледа!!! за теб и за ...
24.12.2011 16:10
Вълшебна Коледа!!!
за теб и за всички,които носиш в сърцето си...
От все сърце!!!
цитирай
70. iliada - В тази нощ преди Коледа, изпълнена с м...
24.12.2011 16:36
В тази нощ преди Коледа, изпълнена с много топлина и приятни емоции ти пожелавам:
любов, за да изпълва сърцето,
приятели, за да има на кой да се довериш,
здраве, за да можеш да бъдеш истински щастлив!
цитирай
71. hristo27 - Честита Коледа и от мен!
25.12.2011 17:03
Здраве, Щастие и много Късмет за теб и семейството ти!
цитирай
72. mileidi46 - С пожелания за по-успешна и мирна ...
31.12.2011 16:00
С пожелания за по-успешна и мирна Нова 2012!
Да бъде!...
Прегръдки !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tutankhamon661
Категория: Други
Прочетен: 5698093
Постинги: 296
Коментари: 13809
Гласове: 59858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930